Serie A - souhrn 20. kola

15.01.2011, 19:58, aktualizováno 16.01.2011, 22:40
Komentáře a souhrny
AC Milán zaváhal v Lecce, ale na čele má nadále čtyřbodový náskok. Lazio porazilo Samporii a dotáhlo se na druhou Neapol, která v sobotu jenom remizovala s Fiorentinou. Inter pokračuje na vítězné vlně a tentokráte to odnesla Bologna. AS si veze body z Ceseny, Janov doma nestačil na Udinese a Cagliari si poradilo s Palermem. Vyhrál i Juventus...

US Lecce - AC Milán 1:1

16.01.2011 20:45

Góly: 82. Ruben Olivera - 49. Zlatan Ibrahimović

Další klopýtnutí má na svědomí milánské AC. Rossoneri nedokázali Lecce nastřílet více jak jednu branku, a jelikož devět minut před koncem skóroval i domácí Olivera, skončilo utkání remízou 1:1. Určitě stojí zato shlédnout první branku Zlatana Ibrahimoviče.

Mnohem více zajímavých situací nabídla až druhá půle, přesto i v prvním dějství bylo pár světlých okamžiků. V prvé řadě je nutno říci, že všechny vyprodukované střely skončily vedle. Tu první vyslal Flamini, jeho střela ale výrazně změnila směr po Seedorfově teči. Okamžik později pálili vedle sváteční střelec Gattuso a útočník Pato. Lecce ohrozilo branku Rossoneri v prvním poločase pouze jedinkrát, zahraný přímý kop skončil jen nad. Tečku za první polovinou udělal dalekonosnou střelou Thiago Silva.

Už v úvodu tohoto reportu bylo zmíněno, že ve druhém poločase se toho stalo mnohem více. Milánští se dostali do vedení po překrásné střele Zlatana Ibrahimoviče. Švédský útočník byl v těžké pozici, ale kop, který předvedl jako by byl z jiné planety. Fantastická střela znamenala vedení AC 1:0. Po hodině hry se Ibrahimovič chopil i zahrávání standardní situace, bylo to z velké vzdálenosti, přesto musel brankář Rosati zasahovat.

Lecce si bylo vědomo faktu, že se s Milánem dá hrát vyrovnaný fotbal a začalo velmi nepříjemně kousat. Těžký kop střídajícího Giacomazziho Amelia vyrazil a Nesta odkopl do bezpečí. V 81. minutě zachránila milánské AC tyčka. Střela Di Micheleho skončila s pomocí Nestovy teče na pravé tyči Ameliovy branky. Allegriho svěřenci si toto důrazné varování nevzali k srdci a za minutu je za to potrestal vyrovnávací brankou Olivera. Ten zůstal při rohovém kopu absolutně nebráněn - 1:1.

Milán se s remízou nechtěl spokojit a do konce utkání si ještě vypracoval spousty šancí. Ty největší měl nejprve Seedorf, ve stoprocentní šanci ho obrana Lecce zablokovala, a poté po přihrávce Cassana Ibrahimovič. Vytáhlý Švéd mohl Milán spasit v nastaveném čase, ve třetí minutě nastavení zahrávalo AC standardku a právě Ibrahimovič centr zasáhl hlavou - bohužel pro fanoušky Rossoneri přestřelil. Jelikož to byla poslední šance zápasu, skončilo utkání poněkud překvapivým výsledkem 1:1.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Bari 2:1

16.01.2011 15:00

Góly: 43. Alessandro Del Piero, 79. Alberto Aquilani - 57. Gergely Rudolf

Fotbalisté Juventusu porazili ve 20. kole poslední Bari 2:1 a dali zapomenout na předchozí nevyvedené výsledky. Výhra Staré dámy se ale nerodila lehce, na úvodní Del Pierovu trefu z prvního poločasu odpověděl ve druhém dějství Rudolf. Poslední slovo měl ale Juventus, konkrétně Alberto Aquilani.

První poločas toho kromě úvodní trefy Juventusu příliš nenabídl. Hostující Kutuzov se sice hnal do šance, ale uzdravený Buffon včas vyběhl a míč odhlavičkoval do bezpečí. Juventus dokázal ohrozit branku Gilleta jen po standardních situacích. Bari faulovalo hráče Staré dámy těsně před pokutovým územím celkem třikrát, dva přímé kopy poslal Del Piero hodně nad, ale při třetí exekuci už se mohl radovat. "Božský" Alex se trefil krásně a poslal Juventus do vedení - 1:0. Celkově ale, jak už bylo zmíněno, se toho v prvním poločase moc neudálo. Bari hrálo s Juve vyrovnanou partii, ale díky skvělému přímáku Del Piera prohrávalo.

Nepříznivý výsledek pro hosty se měl změnit ve druhém poločase, a také že se změnil. V 56. minutě prošel po levé straně Alvarez, obrana Juve ho nedokázala zastavit, a tak Alvarez přihrál na jistou branku Rudolfovi - 1:1. Vše tak začalo od nuly. Nadále se hrála vyrovnaná partie, avšak převaha Juventusu se začínala postupem času dostavovat.

Krasič zleva přihrál Aquilanimu, který z těžké pozice minul cíl. Nepřesný byl i dalekonosný pokus Alessandra Del Piera. Čtvrthodiny před koncem vyběhl na hřiště i někdejší český reprezentant Zdeněk Grygera a chvíli na to vstřelil Juventus rozhodující gól. Gillet neměl na pohotovou a nechytatelnou volej Aquilaniho žádný nárok - 2:1 pro Juventus. Výsledek ještě mohl o pár minut později pojistit Martinez, ale zase chyběla přesnost. Hosté ale stále měli o co hrát, rozhodčí navíc nastavil celkem pět minut, avšak Juventus už výsledek nepustil.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Chievo Verona 1:1

16.01.2011 15:00

Góly: 29. Maxi López (pen.) - 65. Sergio Pellissier

Trefy Maxiho Lopeze a Sergia Pellissiera rozhodly o dnešní dělbě bodů na Stadio Massimino. Catania po proměněné penaltě vedla, ale ve druhé půli na konečných 1:1 upravil chievský Pellissier.

Zápas příliš pohledných akcí nepřinesl. Výraznější vzrušení přišlo až s 28. minutou a faulem Mantovani na Pabla Ledesmu, po němž sudí Celi nařídil pokutový kop. Maxi Lopez jí s klidem proměnil, když poslal Sorrentina na špatnou stranu a Catania vedla. Ve 36. minutě si už hosté mysleli, že je srovnáno, ale v tom proti voleji Bogliacina vytáhl parádní zákrok Mariano Andujar.

Ke srovnání nakonec došlo až dvacet minut po změně stran. Gelson Fernandez zpětnou přihrávkou našel Pellissiera a ten perfektně umístěnou ranou překonal Andujara. Ke dvěma příležitostem se pak dostal střídající Mascara, ale ani po Ledesmově přihrávce, ani z trestné kopu neuspěl. V nastaveném čase přeci jen mohla Catania uloupit všechny tři body, ale to by nesměl proti Augustynově hlavičce skvěle zasáhnout Sorrentino, který si rovněž poradil s šancí Maxiho Lopeze.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Parma FC 2:0

16.01.2011 15:00

Góly: 45+5. Francesco Bega, 88. Alessandro Diamanti

Parma měla duel na Stadio Rigamonti od 29. minuty hodně těžký, protože červenou kartu dostal Paci a nechal spoluhráče ve štychu. To se nakonec rozhodlo a Brescia po parádních trefách Begy a Diamantiho bere tři body.

Do sestavy domácích se po pauze vrátil Andrea Caracciolo a hned se mohl zapsat mezi střelce, jenže na Flippiniho centr z pravé strany nakonec nedosáhl. Alessandro Diamanti to pak zkoušel tradičně z trestného kopu, ale přestřelil. Za Parmu se snažil Crespo, ale ze slibné pozice toho pod tlakem vyběhnuvšího Arcariho příliš nevytěžil. Moment ze 29. minuty si za rámeček nedá Massimo Paci. Ten totiž předvedl bláznivý zákrok na unikajícího Edera. Jakožto poslední hráč ho totiž vysokou nohou sestřelil a nejen, že zápas kvůli červené kartě nedohrál on, ze hřiště se se zraněním poroučel i Eder.

V posledních vteřinách prvního dějství pak Brescia otevřela skóre. Bega trochu nečekaně vystřelil, ale jeho levačka trefila míč přesně na zadní tyč, Mirante byl bez šance. Po změně stran Mirante vychytal Cordovu, ale Brescia se nečekaně hodně stáhla a Parma mohla několikrát o deseti mužích více útočit. Nakonec ale z toho nebyla byť jen jediná střela a v 88. minutě pečetil vítězství domácích další povedenou trefou Diamanti.

Více informací k zápasu

AC Cesena - AS Řím 0:1

16.01.2011 15:00

Góly: 89. Maximiliano Pellegrino (vl.)

Dlouho to vypadalo, že AS Řím znovu ztratí body, nakonec však bere všechny tři. Zápas na Stadionu Manuzzi rozhodla vlastní branka Maxe Pellegrina až v samotném závěru. Cesena - AS Řím 0:1.

Do utkání vkročilo lépe domácí mužstvo, i když Emmanuele Giaccherini jenom Doniho víceméně pozdravil. Do první opravdu velké šance zápasu se dostali Římané, jmenovitě kapitán Vlků Francesco Totti. Poté, co si zpracoval přesnou přihrávku, se octnul před Antoniolim zcela sám, brankář Ceseny však střelci zmenšil úhel, takže Tottiho šance vyšla vniveč. To bylo vše, co by v prvním poločase stálo za řeč.

Ve druhém poločase se podařilo Ceseně skórovat, ovšem za jakých okolností! Giaccherini si doslova zahrál házenou a rukou dopravil míč do sítě, branka pochopitelně nemohla platit, takže skóre zůstávalo stejné 0:0. Řím pak začínal přebírat otěže zápasu do svých rukou, ale ne a ne se podařit vstřelit kýžený gól.

Nepovedlo se to Menezovi, ani Vučiničovi. Utkání už směřovalo k bezbrankové remíze, když najednou spustil Řím pořádný závar. Borriello trefil břevno, od kterého se míč dostal k Adrianovi, který zase napálil jen ležícího brankáře Antonioliho. Brazilec by si býval sypal popel na hlavu, kdyby Simplicio ještě nevrátil míč do hry a Pellegrino si nevstřelil vlastní gól. Řím tedy vstřelil rozhodující branku za pět dvanáct a může slavit upocené vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 1:0

16.01.2011 15:00

Góly: 84. Libor Kozák

Český útočník Libor Kozák rozhodl o vítězství Lazia nad Sampdorií. Biancocelesti se díky této trefě bodově dotáhli na druhou Neapol. Zápas byl po celou dobu dost vyrovnaný, a nebýt Kozákovy trefy, nejspíše by i skončil remízou.

Diváci na Olympijském stadionu rozhodně neviděli atraktivní utkání. Ano, hrály sice zajímavé týmy, ovšem šancí bylo opravdu málo. První poločas zahájily jakési pološance Pozziho a Floccariho. O něco nebezpečnější pak byl Zarateho centr, který nadělal brankáři Sampdorie značné problémy. Brankáře Curciho prověřil i Hernanes, jeho střela mohla gólem skončit jen těžko.

První opravdu větší šanci zápasu měl až Ledesma, který dobře vypálil, avšak prostor mezi třemi tyčemi těsně netrefil. V prvním poločase to bylo vše, a tak není divu, že se šlo do šaten za stavu 0:0.

Jenže ani v druhé polovině to nevypadalo na brankové hody. Týmy jakoby se neměly čím překvapit. Asi největší šanci celého utkání spálil Giampaolo Pazzini, útočník Sampdorie zblízka v jasné tutovce přestřelil. Utkání se pomalu přehouplo do své závěrečné fáze a trenér Edy Reja se rozhodl poslat na hřiště Libora Kozáka. Český útočník začal důvěru splácet okamžitě, v první šanci ještě neuspěl, ale v 84. minutě už si dobře naskočil na centr a hlavou dal na 1:0 pro Lazio.

Radost jeho spoluhráčů byla natolik enormní, že oslavenci Kozákovi v zápalu euforie roztrhli dres. Co je však pro Římany podstatnější, je konečný výsledek - Sampdoria totiž na tuto trefu zareagovat nedokázala.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 2:4

16.01.2011 15:00

Góly: 45. Omar Milanetto, 57. Mattia Destro - 27. Pablo Armero, 56. Antonio Di Natale, 69. Alexis Sánchez, 90. Germán Denis

V Janově sice opět začaly padat góly, jenže horší zprávou je, že hlavně do domácí sítě. Grifové dokázali po třech zápasech vstřelit gól, dnes dokonce hned dva, avšak Udinese je vyučilo ze smrtících protiútoků a veze si domů tři body za výhru 4:2.

Další porážka vyvine ještě větší tlak na Davideho Ballardiniho, kterému se janovský fotbal pozvednout nedaří. Udinese se už podruhé v řadě účastnilo brankových hodů, minulý týden hrálo 4:4 s AC Milán a dnes dalo čtyři góly znovu. Na hranici 99. branek se dostal kapitán Antonio Di Natale, a tak už může pomalu chystat oslavy kulaté stovky.

Přitom se mohl Di Natale trefit víckrát. V sedmé minutě dobře nacentroval Pinzi, ale Di Natale nedokázal míč trefit, a tak ho do bezpečí uklidil pro změnu domácí kapitán Rossi. Ten se pak ukázal na druhé straně hřiště, kde ho fauloval před vápnem Zapata a dostal žlutou. Milanettova střela z trestného kopu jen těsně minula branku, Handanovič jen sledoval, kam míč doplachtí.

Janov měl sice míč po většinu času na svých kopačkách a byl o něco lepším týmem, ale ve 27. minutě ho Udinese zaskočilo brejkem. Armero utekl Chicovi a řítil se sám na Eduarda, který vyběhl, ale Armero ho parádně přeloboval a poslal Udinese do vedení. Srovnat mohl Boško Jankovič, ale to by musel z hranice penalty trefit odkrytou klec a neposlat míč vysoko do oblak. Gokhan Inler po Sanchezově asistenci olízl brankovou konstrukci. Grifové se nakonec dočkali vyrovnání v nastaveném čase. Milanetto poslal za obranu pas na Sculliho, ten míč ještě stihl na hrací ploše, okamžitě mu ho vrátil a Milanetto se z voleje parádně trefil.

Deset minut po změně stran však Janov srazil do kolen hloupou chybou gólman Eduardo. Portugalský brankář vybíhal z vápna proti míči, který chtěl odkopnout, jenže ho absolutně netrefil a Di Natale pak zakončoval do prázdné brány. Jen o dvě minuty později už ale bylo srovnáno. Destro sice hlavičkou trefil tyč, ale míč se mu vrátil k noze, a to už se mladík z Interu nemýlil. Co to ale bylo domácím platné, když v 69. minutě Udinese opět udeřilo, opět z brejku. Isla utekl po pravé straně a naservíroval míč Sanchezovi, který měl v zakončení jednoduchou úlohu. Chilský štírek mohl přidat i druhý gól, ale alespoň něco Eduardo chytil. Když se na konci Janov snažil o vyrovnání, srazil jeho snahu definitivně German Denis, kterého vyslal Isla. Eduardo proti němu vybíhal, jenže jakoby nevěděl, jestli má jít ještě dál, zůstal stát, a tak se Denis nerozpakoval a dobrou ranou ho propálil. Konečný výsledek tak byl 2:4.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 3:1

16.01.2011 12:30

Góly: 23. Alessandro Matri, 47. Antonio Nocerino (vl.), 54. Davide Biondini - 50. Javier Pastore

Cagliari doma pořádně zabralo a porazilo Palermo 3:1. Donadoniho svěřenci načali svého soupeře už v prvním poločase, zbytek obstarala druhá půle. Hosté tak ztratili důležité body v boji o pohárová místa.

Zápas nezačal v bůhvíjakém v tempu. Oba týmy se jakoby seznamovaly s míčem. První šanci zápasu mělo Palermo. Iličič proplul mezi několika protihráči a pak nabídl gólovku Maccaronemu. Bývalý hráč Sieny postupoval sám na branku, avšak brankář Agazzi rychlým vyběhnutím nedal útočníkovi Palerma šanci.

První branku tedy vstřelilo Cagliari, a to hned ze své první šance. Nené odvedl dobrou práci a přihrál Alessandru Matrimu, který skóroval. Opakovaný záznam ukázal, že Matri stál v ofsajdu, nicméně sudí nechal hru běžet a branku uznal. O chvíli později na sebe znovu strhl pozornost Matri, dožadoval se i pokutového kopu, ale toho se hlaví sudí zdráhal. Ještě v prvním poločase nepřesně hlavičkoval Robert Acquafresca.

V úvodu druhého dějství se rozjel poměrně slušný brankostroj. Ještě než se tak stalo, netrefil míč ideálně Alessandro Matri. Pak už ale přišel druhý zásah domácích, rohový kop se dostal na zadní tyč, kde jej chtěl dopravit do sítě Acquafresca, vše za něj ale vykonal nešťastným vlastencem Nocerino - 2:0 pro Cagliari.

Palermo s odpovědí dlouho nezahálelo, kolmici Iličiče zužitkoval Javier Pastore - 2:1. Cagliari ale chtělo dvoubrankové manko zpátky, za další chvíli nedokázala obrana Sicilanů odvrátit míč do bezpečí, odvrácený míč se dostal jen na hranici šestnácky, kde ho rovnou z voleje napálil na branku Davide Biondini - 3:1 pro Cagliari. Při třetí brance Sardiňanů se vůbec nevyznamenal brankář Salvatore Sirigu. Třetí branka do sítě hostů zároveň znamenala konec zápasu, neboť nic podstatného už se ve zbývajícím čase nestalo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 4:1

15.01.2011 20:45

Góly: 20. Dejan Stanković, 30. Diego Milito, 63. Samuel Eto'o, 72. Samuel Eto'o - 77. Henry Gimenez

Inter Milán ani v dalším zápase pod vedením Leonarda nezaváhal a doma si proti Boloni přispal tři body za jasnou výhru 4:1. O vítězi rozhodla už první polovina, kdy se trefili Dejan Stankovič a Diego Milito, ve druhém dějství přidal další dvě trefy kamerunský útočník Samuel Eto’o. Hosté stačili jen snížit, autorem branky byl Gimenez.

Domácí Nerazzurri se mohli ujmout vedení daleko dříve, ovšem při Boloni stálo štěstí či dobrý brankář Emiliano Viviano. Inter tedy načal účet utkání ve 20. minutě, Samuel Eto’o zatáhl míč do pokutového území, kde přihrál do lehkého ofsajdu Stankovičovi a srbský záložník už neměl těžkou úlohu - 1:0 pro Inter Milán. Obhájce prvenství přidal další trefu za deset minut, Thiago Motta vyslal krásnou kolmicí do čisté gólovky Diega Milita, ten narozdíl od Stankoviče v žádném ofsajdu nestál - 2:0 pro Inter Milán.

Boloňa ale zbraně nesložila, naopak Di Vaio mohl záhy snížit. Podobně jako Milito si zpracoval bravurní pas, ovšem výraznou stopku mu vystavil brankář Luca Castellazzi. Za chvíli byl Di Vaio v další šanci, ale znovu pohořel. Druhý poločas začali hosté velkou gólovkou, Perez v pohodě prošel mezi dvěma obránci a nabídl branku Gimenezovi, který trestuhodně celou šanci spálil. A i další šance patřila Boloni, opět ve skvělé formě hrající Di Vaio dělal obraně Nerazzurri velké problémy, ani v tomto případě však nebyl úspěšný.

Nedáš - dostaneš, to v tuto chvíli platilo dvojnásob. Eto'o si vyměnil míč se svým útočným parťákem Militem a střelou od tyčky zvýšil na 3:0. Čtvrtá branka do sítě hostí padla málem okamžitě, Thiago Motta ale z první nezamířil dobře. Mrzet ho to nemuselo, Inter totiž stejně čtvrtou branku přidal. Samuel Eto’o předvedl, že umí střílet branky i z volných přímých kopů, brankář Viviano neměl absolutně nárok - 4:0 pro Inter Milán.

Pro Boloňu byl výsledek až příliš krutý, malou cenou útěchy byla korigující branka na 4:1, o kterou se postaral Gimenez. Inter pod Leonardem opět neudržel čisté konto, ovšem to je v tuto chvíli vedlejší, důležitější je jasná výhra a přísun potřebných bodů.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - ACF Fiorentina 0:0

15.01.2011 18:00

Góly: -

První zápas 20. kola skončil bezbrankovou remízou. Neapol bojující o Ligu mistrů nedokázala za celý zápas najít na obranu Violy recept. Utkání bylo hodně svázané taktikou.

Neapol začala tak trochu podle očekávání aktivněji, hrozba minulých kol Edinson Cavani měl první šanci zápasu, branku však hodně přestřelil. Za chvíli se ke Cavanimu opět dostal míč, a ani napodruhé nedokázal uruguayský útočník trefit branku. Fiorentina zkoušela ohrožovat branku Neapole po centrech, ovšem marně. Marně se probíjel do šance i Alberto Gilardino. Ve 23. minutě musel opustit kvůli zranění hrací plochu Grava, nahradil jej Aronica. Toto vynucené střídaní nemělo na průběh hry příliš vliv. V prvním poločase ještě zkoušel zakončit mladík Ljajič, ale stejně jako předtím v dresu Neapole Cavani o dost přestřelil.

Bohužel i ve druhém poločase byla k vidění spíše taktika, než nějaká ofenzivní smršť. Viola bránila velmi pozorně a Neapoli to činilo potíže. Kdo očekával závěrečný tlak Neapole, ten musel být zklamán. Dumitru sice z otočky vystřelil, ale pro brankáře Boruce to byla snadná záležitost. Střídající Dumitru se v nastaveném čase ještě namotal do závaru, ze kterého vzešel pro domácí fotbalisty rohový kop. Utkání skončilo výsledkem 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán20125335:1841
2.SSC Neapol20114530:2037
3.SS Lazio20114526:1837
4.AS Řím20105528:2435
5.Juventus FC2097435:2534
6.Inter Milán1895429:1732
7.Città di Palermo2094733:2531
8.Udinese Calcio2093831:2730
9.Cagliari Calcio2075824:1926
10.UC Sampdoria1968520:1826
11.ACF Fiorentina1966720:2024
12.Chievo Verona2058720:2223
13.Janov CFC1965815:1923
14.Parma FC2057819:2522
15.Calcio Catania2057818:2522
16.Bologna FC2067720:2822
17.AC Cesena19541013:2219
18.US Lecce20541119:3719
19.Brescia Calcio20531217:2618
20.AS Bari20351213:3014
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (574)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez Hamšíka nahraný.

Reagovat
smazaný uživatel

bezneho im to az tak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Castellazzi, 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 22 Milito.

A disposizione: 21 Orlandoni, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 39 Santon, 88 Biabiany.

Allenatore: Leonardo.

Bologna: 1 Viviano; 8 Garics, 6 Britos, 13 Portanova, 19 Rubin; 10 Ramirez, 15 Perez, 26 Mudingayi, 7 Della Rocca; 12 Ekdal; 9 Di Vaio.

A disposizione: 22 Lupatelli, 16 Esposito, 17 Radovanovic, 20 Gimenez, 21 Cherubin, 24 Buscé, 32 Casarini.

Allenatore: Alberto Malesani.

Arbitro: Gabriele Gava di Conegliano.

FORZA INTER!!!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

ja bych to da trosicku jinak

castellazi-maicon,lucio,cordoba,javier-motta,cambiasso,stankovic - pandev - etak,milito

ale i tak to pujde...Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

No,a zkurvily mi tiket....:(

Reagovat
smazaný uživatel

Též.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to někde půjde, když teď nemám bet

Reagovat
panca

tak si tam vloz 150...

Reagovat
smazaný uživatel

zní to divně.. ale nemám účet! budu si ho muset u nějaké banky zařídit

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

U zápasu Neapol vs Fialky bola kvalita rovnaká ako na bete

Reagovat
Jajinek

proč si tam nedáte ten vklad?? Za 150 kč mít permanentní vysílání x zápasů Calcia, Coppy, jiných lig, tenisu, basketu, MS v házené...snad úplně všeho a bez nutnosti nějak pracně hledat stream a rizika, že to spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já tomu rozumím. viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

som na tom tak isto ako fran... keby som nebol, tak mám vložené už včera

Reagovat
mickey mouse

když už jsme u toho... co je to tam s tím Austalian Open? Mám tam třeba stovku a abych mohl sledovat AO, tak si to musím za 300 koupit?

Reagovat
lnterista

jj za 300 si koupis AO

Reagovat
mickey mouse

tak snad nezpoplatní třeba ty fotbaly...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pipo123

jo už som prišiel na to ako obís´t blokované stranky v práci na mna nemáte taloši, bez Lazia to by nebol víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, aby to příště nebyl víkend s Laziem-bez práce .

Reagovat
Pipo123

nech ma neserú, já som v Benátkach a tu v práci mám byt kde bývam, cez víkend nič nerobím a bez futbalu by som asi zomrel, to by mali taloši chápat trojnásobne

Reagovat
lnterista

tohle urcite pochopi...jeste jim rekni Forza Recoba a mas pridano

Reagovat
panca

kdyz uz jsem ty prachy betu dal, tak je zkusim rozmnozit. Dam zitra na ac

Reagovat
lnterista

presne tak to maji vymysleno

Reagovat
panca

jj hajzlove, ale chci dat na ac a kdyz dam na ne 150, tak mi to pise vyhra 80!!! Takze, kdyz vyhraju, tak budu jeste v minusu

Reagovat
lnterista

to je mysleno cista vyhra ne?

Reagovat
panca

tam je mensi kurz nez 1, takze asi ne.

Reagovat
lnterista

venku to si nemyslim

Reagovat
panca

juve ma taky minusovej kurz, to je nejaky divny

Reagovat
lnterista

tak jste asi nabuseni no

Reagovat
panca

tak mi napsali, ze je to cista vyhra

Reagovat
lnterista

no vsak jasne...cista vyhra...plus to co jsi vsadil

Reagovat
panca

jasny, ale maj to tak divne udelany, ze to neni uplne jasny. Tak jsem dal 150 na AC! Na inter je v tehle chvili vyhra ze 150 Kc 16 korun

Reagovat
lnterista

dat to za 100melounu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
rossoneri89

na dneska FORZA BOLOGNA

Reagovat
smazaný uživatel

pro neplatiče, tohle vypadá dobře:

http://www.tvoo.eu/ch2.html

Reagovat
lnterista

tohle musis davat Milito

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Jajinek

to byl stejně off ne?

Reagovat
lnterista

no nevim nevim...ale stejne to musi davat

Reagovat
Pipo123

nepískal sa tuším, takže by platil

Reagovat
Dejwa

nebyl..

Reagovat
Pipo123

tá hra Interu oproti Benitézovi je xxx krát lepšia

Reagovat
Tsigi

Ten už letos dostřílel

Reagovat
lnterista

jeste ani nezacal

Reagovat
lnterista

tak uz zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát dal teraz gól

Reagovat
Dejwa

on tu smůlu snad neprotrhne

Reagovat
Pipo123

tá hra Interu oproti Benitézovi je xxx krát lepšia Benitéz si to posral stým scojim rozo

Reagovat
Pipo123

co to kurva ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to jako Chivu - Pellissier.

Reagovat
Pipo123

to nevyzerá dobre

Reagovat
lnterista

Maicon se lepsi a lepsi ale ty centry prihravky ...zadna slava

Reagovat
lnterista

nadheraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
lnterista

mozna ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

DEEJAAAAAN nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Dejaaaaaaaaaaaaaan

A v zábere Wallyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Dejwa

goooool, ale Eto'o paráda

Reagovat
Jajinek

tohle bylo na lajně, mohl to mávnout...

Reagovat
sinter

podľa mňa to bol ofsajd, etoo to o kusok dlhšie držal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo na hraně.

Reagovat
Tomanatura

Strašně, strašně, strašně pomalu Sammy

Reagovat
cresposuper

goooooooooooool

Reagovat
Pipo123

neskoro

Reagovat
lnterista

tenhle Inter se mi moc libi

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, je to rozdíl teda.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti aké ovácie

Reagovat
lnterista

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

NO prosiiiiiiiim konečněěěěě DIEGOOOOOOOOL

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooool

Reagovat
Jajinek

Diego Milito facci un gooooooooooool!!!!

Konečně měl trochu štěstí v tom zakončení

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pipo123

nemáte nejaký fajný odkaz ? vy tu kričíte gol a já tu mám stále 1:0

Reagovat
lnterista

zaplat bet itale

Reagovat
Dejwa
Reagovat
Pipo123

grazie

Reagovat
Tsigi

http://rojadirecta.com/ většinou tam nějaký solidní odkaz je

Reagovat
Tsigi

Kurva Milito. To je jak naschvál

Reagovat
Jajinek

teď si Di Vaio Lúcia slušně pohodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna hraje sympaticky skoda ze 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ako prišiel Leonardo, tak dokonca ešte aj Castellazzi lepšie chytá

Reagovat
lnterista

smlouva s dablem

Reagovat
panca

ty vole, co si maicon slehnul?

Reagovat
One-Real

Jestli je někdo z Interu sympaťák, tak Millito .

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu predevsim Dejan

Reagovat
Jajinek

oba jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, nevíte jak to vypadá s Boatengem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Od 2.gólu viac menej udržiavačka

Reagovat
lnterista

tech 15min jsou vzdycky nejdelsi co jsem zazil

Reagovat
Tomanatura

Inter má momentálně jen jednu výraznější slabinu a tou je Cordobova rozehrávka. Silnější soupeř z toho bude dávat góly, náznaky už byly v Napoli.

Jsem zvědavý na Sneijdera, jak se mu v tomto bude hrát. Dle mého je to systém přímo pro něj, plný krátkých přihrávek, střel a běhání, to mu jde.

Reagovat
lnterista

jj jak je pod tlakem tak nevi ale to i Chivu

Reagovat
Tomanatura

Chivu to aspoň napálí do prčic, kdežto Iván začne vymýšlet.

Reagovat
Jajinek

Chivu se mi poslední zápasy líbí, jeho hra je strašná na pohled, v podstatě nic nevymyslí...ale je to neuvěřitelné jistota, on tam zajišťuje snad celou stranu a vždycky když myslím, že už je ten míč v prdeli, tak on tam hodí nějakej zkluz nebo tak.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Tomanatura

Jo, líbí se mi taky. Obě strany jsou v tomto roce parádní, kdyby maicon předváděl toto pořád, tak ho snad začnu mít i rád.

Reagovat
Jajinek

no až půjde do touhého proti silným, tak to doufám prostě mrdne dopředu a nebude špekulovat...

Reagovat
Jajinek

No...já to prostě nechápu, tohle je nějaká věc mimo moje rozumové možnosti. My nehrajeme nějak úžasně, s obrovským nasazením nebo tak. Ale prostě si to neuvěřitelně dáváme jako za starých časů. Ti hráči v záloze jsou srašně blízko u sebe a v podstatě přes ně nejde přejít jinak, než dlouhým nákopem, který posbírají stopeř. No a pozisku míče se hned vydáme do stran, narážečkou...a najednou jsme v šanci. Jak je to jednoduché. Žádný Wes, žádná křídla, nic by to komplikovalo. Takhle to prostě půjde. Aspoň v Itálii určitě ano.

Milito to udělal u toho gólu hezky, dobrý náběh, zpracování, klička...zakončení trochu se štěstím, páč to Viviano mohl mít, ale ještě že tak. Pořád to sice není ono a hodně věcí mu nevychází, ale lepší se každým zápasem.

Ještě o trochu víc pak Maicon, který má snad dvojníka, který za něj občas hraje podzimy.

Jinak já bych to u prvního gólu asi mávl, ale ono je to jedno, ty góly bychom dali stejně. Čekám, že už to teď spíše budeme šudlat a pošetříme na Cessenu, což budou další tři body a doufám návrat na bednu!

Reagovat
Dejwa

Lucio je dneska nějakej špatnej..

Reagovat
lnterista

vykuuuuuuur

Reagovat
Dejwa

nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuuuuuuu

Reagovat
sinter

Milito, Milito, Milito !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo + Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda paráda paráda

Reagovat
cresposuper

goool , to bola nádhera!!

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo hraje vyborne ale ten pravej obrance Bologny mu to dost usnadnuje ...

Reagovat
Tomanatura

Mně se to strašně líbí A přitom je to tak jednoduchá taktika s rozestavením 4312 a útočné fází 433. By mě zajímalo, co na to říká Benítez.

Reagovat
lnterista

sedi v kresle a poctive zapisuje...jinak si ho ani nedokazu predstavit

Reagovat
Pipo123

já doteraz nechápem čo vedenie Interu chcelo od neho ked ho podpísali, ved vedeli že bude hrat svoju taktiku....

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že Leo dává šanci docela často Marigovi.

Reagovat
Mihal

Strašné trápenie, vyhrávame 3:0 a ja to nemožem pozerať

Reagovat
lnterista

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

nááááááááááááááádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to jednoduchéé!! To je radost, kurva já jsem šťastnej

Reagovat
panca

toho kokota ve zdi bych v satne jako trener zjebal jako prase. Jinak inter se zacina nejak rozjizdet

Reagovat
Tomanatura

Kdo hraje se mnou fantu?

Reagovat
lnterista

ja mam taky 4goly do fanty

Reagovat
GEGE

Zítra Pato hatrick a budu si pískat

Reagovat
Shevchenko

To je blbec ten Benitez, proč nemohl držet hubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sammyho prostě nejde nemít rád

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Etoo chodieva tak skoro dole, inak by to mohli byť ešte väčšie gólové hody.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Program je nahuštěný, je dobře, že spočne

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo bez neho sme v útoku ako ryba na súši. A že si trochu odpočinie, to je dobre

Reagovat
Dejwa

Luca

Reagovat
Dejwa

sem to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Inter mě začíná pomalu srát !

Reagovat
lnterista

ach jo

Reagovat
Pipo123

velká škoda je Castellazziho že robí dvojku, mal by ešte chytávať ako jednotka v nejakom inom klube, strašný sympaťák, v tomto ma Inter sere, že vždy musí mať dvojku skvelého brankára ako tomu bolo v prípade Tolda

Reagovat
smazaný uživatel

Pandevovi tam do 100% šance nabieha Cambiasso a on mu zrovna vystreliť mimo bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti dole, ale Leo

Reagovat
cresposuper

Chcel mu dopriať standing ovation.

Reagovat
Mihal

asi išiel dole preto lebo odohral 519 ligových zápasov za Inter

Reagovat
lnterista

Javier?

Reagovat
lnterista

ani neni zadejchanej

Reagovat
lnterista

uz chapu...jen si to uzij...

Forza Javier

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Lubinterista

tak aby si trochu užil vyrovnání rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

terry ale skoro ti vysiel tvoj tip

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate na Inter mu vyšiel , ale na Neapol nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už viem, prečo išiel Pupi dole

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pipo123

každý sere na futbal a sleduje javiera ako si tam skáče pri fans

Reagovat
smazaný uživatel

Co že dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul na Milita, mala byť penalta

Reagovat
Pipo123

ked bude Zanetti končit karieru, tak to asi každý fanúšik futbalu zaplače, kurna taký hráč sa už nenarodí

Reagovat
Mihal

Reagovat
Dejwa

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

On neskončí

Reagovat
smazaný uživatel

sázka?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Tak to opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Plakat budu až skončí Alessandro a ne Javča

Reagovat
Pipo123

samozrejme fans Juve musia môj pekný prejav a smútočný obrat prekaziť, ako inak

Reagovat
Pinturicchio

Ty už radši vytáhni tu hlavu z Interáckých prdelí

Reagovat
smazaný uživatel

Citlivko .. Ne, pravda je, že Javier je osobností nejen Interu, ale celého Calcia. Nicméně, po jeho odchodu si trhat vlasy a ronit slzy opravdu nebudu

Reagovat
panca

hnusnej zapas

Reagovat
lnterista

hlavne aby jsi to rekl za 24hodin

Reagovat
Jajinek

Tak to bychom měli, milí zlatí.

Leův Inter je prostě na správné cestě, nyní se jen zlepšovat, abychom byli připravení, až přijdou těžší soupeři. Většině hráčů jde herně nahoru, což je dobře...i Chivu, který před tím obdrženým gólem zase neuvěřitelně zblokoval tu první dorážku a Castallazziho, který ale prostě chytá to co umí, tedy proti střelám je bravurní, ale ve vápně a v kumunikaci s obranou už to není ono. Ale máme v něm slušnou náhradu.

Jak už psal Toma, jsem zvědav, co udělá návrat Wese a kdo bude potažmo sedět. Chivu nebo Motta? Oba mají svůj přínost. Ale asi to vypadá na Chivua...

Jinak mám velkou radost z Milita, pořád to není 100%,...ale gól, asistence a některé povedené kličky, jde nahoru jako všichni ostatní. A to ještě trefil tyč a v poslední minutě na něj byla jasná penlata, ale sudí už si celkem logicky nechtěl nic koplikovat. No, ve středu trochu pošetřit síly, do hry půjde zase Panděv, Mariga, Santon a další...a pomalými krůčky směrem vzhůru.

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

"a to ješte trefil tyč" to je strašne zavádzajúce

Reagovat
Jajinek

no tak jako že mohl dát ty góly dva...je jasný, že to spíš posral tu hlavičku, ale zase byl v tom náběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkný jak na všem co se týká Milita hledáš pozitiva Snad mu to tam zase začne padat!

Reagovat
lnterista

ve stredu je serie a...to bych normalne postavil acko jinak souhlas...mam z toho zatim radost

Reagovat
Jajinek

no Leo říkal, že to protočí, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí, na Udinese musí byť na 100% pripravení To bude poriadne ťažký zápas

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ajéje, Panděv, to zas budu nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčejně to nedělám, ale

Etoo > Zlatan

Reagovat
Tomanatura

Při vší úctě k Eťákovi, na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že Zlatan je v Itálii víc než Bůh, ale když koukam na Etoa, tak se prostě neskutečně bavim. On hraje fotbal přesně podle mýho gusta. Zlatan je takovej... jinej.

Reagovat
Tomanatura

Chápu, mně se taky líbí. Škoda, že ho před 2 lety Fergie nedokázal Laportu přemluvit

Reagovat
Woods

presne naopak

Reagovat
Jajinek

To je nejlepší chorál...

Eto´o dokáže nabídnout více variabilních vlastností...Zlatan je zase úplně jiný fotbalista...

Reagovat
lnterista

tezko rict...ale ja osobne preferuji Etaka

Reagovat
Shevchenko

Dobrá blbost.

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to Leo vymyslel, když jsem viděl Javiera jak šel dolů a pak směrem Curva Nordm no běhal mi mrát po zádech!! Forza Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vôbec, ja som plakal

Reagovat
Jajinek

a co teprv fanoušci, kteří fandí koukají na Zanettiho déle jak dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nejde len o dĺžku. Ide hlavne o to, ako to celé vnímaš a prežívaš Ako s tým klubom každý deň a okamih žiješ

Reagovat
Jajinek

a o kom te'd mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

O nás dvoch

Reagovat
sinter

Reagovat
cresposuper

Ale no

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si si týmto dokázal?

Reagovat
Jajinek

nic

Reagovat
smazaný uživatel

No neříkám že by se mi nehctělo

Reagovat
Lubinterista

On je totiž to „nebe“

Reagovat
lnterista

jj je to buh

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sedí

Reagovat
Woods
Reagovat
smazaný uživatel

účes sa nezmenil

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bych ještě neškrtal zatím to šlape ale uvidíme až přijdou těžší soupeři ale stejně si myslm že letos to na Scudetto nebude, to už je větší pravděpodobnost že Ferguson umře na neodpískanou penaltu.

Reagovat
Dejwa

aby ses nedivil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Etoo zatiaľ v tejto sezóne dal za Inter 23 gólov, ku ktorým pridal ešte 8 asistencií . Slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Whoa, ta fotka je moc i na mě...

Reagovat
Shevchenko

Má hrozné ušiska.

Reagovat
lnterista

a to krčisko

Reagovat
Shevchenko

A ten dres.

Reagovat
lnterista

dres je luxus...takovej nikdy mit nebudete

Reagovat
Slejdy

strasne

Reagovat
Shevchenko

200 pro MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Fabianovho agenta, jeho klient môže zo Sevilly odísť za 12 mil eur. Z Talianska sa o neho zaujímajú/ zaujímali Juventus a Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo výhodnejšie už dať 45 mil eur za Aguera, ktorý má o 8 rokov menej

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle částku si myslím my ani vy dohromady nedáme, těch zmíněných 45 milionů. Každopádně, Fabiano měl poslední sezony celkem úspěšné, ale výkyvy se taky objevily. Navíc letos bída.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nedáme no

Reagovat
Pipo123

Lukaku za 20 a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší volba než Sanchez za 25 mega, ale na druhou stranu už mu je 30...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Sa bojím tej zmluvy, ktorú by dostal, na 4 roky by podľa mňa chcel, za rok tak 3,5 mil eur, ale ide o to, že neverím, že by dokázal odohrať viac ako 2 dobré sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

A naviac potrebuje omladzovať tento tým

Reagovat
Jajinek

tak smlouvu na tři roky bychom mu snad nedávali, a myslím, že je soudný a pochopil by to.

Reagovat
lnterista

s Fabianem jdete nekam...chci nekoho do 25let

Reagovat
Pipo123

u vás by mi sedel docela Nilmar alebo Hulk

Reagovat
lnterista

asi vim o koho jde ale videl jsem je tam max. na fotce nebo sestrih LM jinak ty brazilce nevim no...ja radeji argentinu

Reagovat
Pipo123

to aj já, ale teraz nejako neni moc dostupných a lacných hráčov v argentine, nič sa mi moc nevybavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Hulka bych rád k nám a i s Falcaem

Reagovat
Pipo123

tak Hulka by som rád videl v Calciu, takže kludne, toho Falcaa poznám ešte s dôb ked som hral Footbal Manažér je tak dobrý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já je začal sledovat trošku až letos. O Hulkovi jsme pořád jen četl a tak jsem se chtěl přesvědčit. A s Falcaem jsou sehraný tým. Navíc v Portu se mi ještě zamlouvá James Rodriguez, 19letý hráč, navíc taky Kolumbijec jako Falcao teď jde o to, aby je ta Kolumbie neovlivnila až moc ... mě Falcaa mě fascinuje jeho hra hlavou, na to že nemá ani 1,80 m, do čeho on se dokáže položit... S Hulkem skvělá dvojka, akorát je to Portugalsko no. Kdo ví jak by se prosadili v Calciu.

Reagovat
Pipo123

Rodrigueza poznám, toho som troška aj sledoval, velký talent a Porto za neho ani moc nedalo, portugálske kluby to na takýchto hračov vedia výborne, potom to predajú 8x drahšie a je to inak viem že mala o neho záujem Doria, ale to je asi nereálne

Reagovat
smazaný uživatel

James má údajně v výkupní klauzuli 30 milionů a do Porta přitom přišel za 5. Zajímá mě, kde nakonec třeba za 4-5 let bude. Porto má letos silný tým a navíc perspektivní.

Reagovat
Pipo123

Porto na tých hráčoch točí neskutočné love, oni proste zložia tým, sbuchnú nejaký úspech v LM a potom to predajú za hrozné sumy

Reagovat
Jajinek

dostals Biabianyho a Coutinha...a jak to dopadlo..."stara garda" ted zase nici...

Reagovat
lnterista

tak Coutinho je cucak a Biabiany na Inter nema a mozna ani Coutinho ne....chtel bych hotoveho mladeho hrace... ale nevim koho nemam takovy prehled...libil by se mi Aguero a Tevez ale to je pohadka no

Reagovat
Pipo123

hotový mladý hráč = velký balík penazí

Reagovat
lnterista

ale zase jistota no...kvalita stoji prachy ale je pravdepodobne ze neprijde ani jeden...ja osobne bych nikdy za nikoho nedal tolik penez kdyby to slo z moji kapse

Reagovat
Lubinterista

Coutinhovi dejte ještě šanci, vždyť je mu furt jen 18. škoda že je zraněný se Sneiderem, mohl tam něco skusit odehrát.

Reagovat
lnterista

ja mu dava sanci ale ma to hodne tezky...v interu bych rekl ze je to nejtezsi post malo kdo se tam prosadil a byl zazrak kdyby se tam prosadil 18ti mladej kluk

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale já mu věřím. Ta pozice za útočníky může být pro něj ideální, takže uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

V novém roce se zatím všechno daří, 4 zápasy=4 výhry, Mancini už je pryč, Muntari chce taky odejít.

Reagovat
Jajinek

Muntari mohl být spolehlivý náhradník...dost to posral, protože mít na lavičce jen Marigu a Obiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho, teraz pravidelne mohol dostávať šancu na 20-25 minút v každom zápase, proti Cesene mohol byť aj v základnej 11, ale si to posral sám, nech teda ide

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že občas by mohl být užitečnej, ale já ho prostě nesnášim a pokud je možnost ho prodat, tak ať hned táhne. Budu radši, když se bude rozvíjet Mariga a Obi než mít na hřišti toho šaška u kterýho nevíš, kdy mu rupne v hlavě...

Reagovat
Jajinek

je pravda, že ty jeho blikance jsou děsný...ale kvalitativně je bohužel před nimi

Reagovat
Lubinterista

pravda, s těch věčně odepisovaných je nejlepší a někdy je hodně užitečný, ale magor.Škoda, asi by měl jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Mád radost z Interu, zároven zklamání z angažmá Beniteze. Uvidíme kam se Leo dostane ale tipuju celkově 2. místo je kvůli tomu, že Benitez totálně zlikvidoval vítězný mužstvo. Přebrat to hnedka někdo kdo má na top tým, mohlo to bejt jinak.

Reagovat
Yanek

Vysmátýho Eto'a večer nahradí vysmátej Zlatan s Robinhem

Reagovat
lnterista

skoda no ale neva...hlavni nepritel hraje az vecer

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Strašně utrápené vítězství. S takovouhle hrou nemusíme do Janova ani jezdit. Dneska to nebylo jen o Melovi, ale hlavně o tom, že se nám nějak vytrácí to nasazení a bojovnost z podzimu.

No, hlavně, že máme tři body.

Reagovat
Woods

Di Natale dal za Udinese 99 golov.... takze dalsie kolo ta 100vka padne

Reagovat
lnterista

ale snad ne s nama

Reagovat
Slejdy

si pis

Reagovat
Shevchenko

Genoa strašně komická obrana

Reagovat
terry

Hlavně Eduardo.

Reagovat
Pipo123

čo spravil ? u vás sú snad brankári prekliati, to už neni možné snad

Reagovat
Shevchenko

Všechno to začalo tou výměnou Amelia - Rubinho.

Reagovat
Pipo123

hlavné je aby zase vedeniu Janovu neruplo, Eduardo musí dostať šancu aj do dalšej sezóny, snad ho neodpíšu...

Reagovat
terry

Reagovat
Pipo123

Kozák na tej fotke vyzerá ako chlapček, chce to už novšiu foto

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Kucka?

Reagovat
AnthonyR

ako keby celú noc prebdel

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak utkání příliš fotbalové krásy nepobralo. Přesto tam několik šancí bylo. V 1. poločase bylo Lazio o něco nebezpečnější, ve 2. naprosto vyrovnané a hlavně tutovka Pazza měla skončit golem. No a na konci Kozákův gol z ofsajdu . S*re mě prohra, ale být to regulérním způsobem, tak to překousnu....Tohle byl remízový zápas a nezasloužili jsme si prohrát, natož takovýmto způsobem....hodně smolný zápas

FORZA DORIA!!!

Reagovat
Yanek

Fandíš Dorii? Nepříjemné, že Cassa odešel co?

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii jim přeju nejvíc...Jj na Tondovi stála hra a Pazza to sám neutáhne, ale tento tým je stále ambiciózní, sehraný a mladý, takže do konce sezony doufám ještě nějaký posun vzhůru...dneska to každopádně bylo na dělbu bodů

Reagovat
Yanek

Jak je na tom Ziegler? Spekulovalo se o jeho přestupu k nám, moc o něm nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč základu, vcelku stabilní, nevyčnívá, občas se blýskne (přímák Viola)...o jeho přestupu nic nevím

Reagovat
Yanek

Hm, ono se teď spíš skloňuje jméno Criscito, ale o něm se jednu chvíli taky docela mluvilo. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reto bude podle mě větší klubista a po tahanicích po hostováních už bude chtít někde chvíli zakotvit...a nemáte nahodou nějaké práva na Criscita nebo něco?

Reagovat
Yanek

Mám pocit, že práva na něj nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Kozák Už zařídil 6 bodů

Reagovat
Pipo123

9 bodov, proti Udine mal v prsti v rozhodujúcom gole

Reagovat
Francesco Totti AS

usmolené, haluzácké ale strašně cenné vítězství....Vučinič měl jít dolů tak o 10-12 minut dřív..dneska to z jeho strany nebylo ono chtěl sem aby tam dal Greca místo Simplicia někdy v 70. minutě ještě že nejsem trenér...FORZA FABIO...FORZA ROMA! Antonioli neskutečný Adriano

Reagovat
Slejdy

ten jeho gol podle me ofsajd nebyl,skoda

Reagovat
Francesco Totti AS

koho myslis?

Reagovat
Slejdy

Vucinic

Reagovat
Francesco Totti AS

on dal gól z ofsajdu? v kolikáté to bylo asi minutě? já sem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

jojo v druhém poločase, krásně jí tam pověsil z vápna, ale byl tam o chlup

Reagovat
Francesco Totti AS

nechápu jak mi to mohlo uniknout..dik za info

Reagovat
Shevchenko

Kdo dal ten gól za Juve? Aquilani nebo Chielini?

Reagovat
homeles8

Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dnes strati aspon ten Milan..

Lecce goo!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

letos to budou asik nervy do posledního kola kdo tu LM ukope AC a Inter ti to dokáží al eo to třetí místo Juve,NEapol,AS no to budou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vysvětlete, proč ten Ranieri pořád střídá Meneze. Opět byl nejlepší na hřišti =)

Reagovat
Slejdy

taky se vzdycky divim,je to jediny hrac co hru dokaze rozhybat a provetravat obrany

Reagovat
Francesco Totti AS

strašně to vodí...ale je to náš nejplatnější hráč...vždy když má míč tak věřím že s toho bude nějaká šance...ale čím víc se blíží konec zápasu, tím víc sóluje...navíc je dost skleněný a často se zraní

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože Menez to stále ťahá , vždy pribrzdí akciu , detto Totti .

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale třeba v zápase s Dorií to byl krok zpět. To měl stáhnout spíše Greca, k čemu tam byli tři defenzivně ladění záložníci, když před nima byla díra. Neříkám, že tim jsme to prohráli, protože Juan vážně kouzlil ale mohlo to být trochu jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Juan hrál zas tužku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl celkem jistý, ale v minulém kole nahrál Sampdorii na oba góly a po jeho malé domů šel ven Julio Sergio. Ale musim vychválit Cassettiho, ten je poslední dobou jak zeď.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja to dneska až tak bedlivo nepozeral , ale hral celkom iste , Burdisso o niečo lepšie .

Reagovat
Francesco Totti AS

jj, v Janově stáhnout Meneza byla chyba, protože sme si prakticky zablokovali přechod do útoku...ve předu byl jen Marco a Mirko

Reagovat
naheCZ

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

důležité 3 body Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Kozák

Reagovat
Didier Drogba

Kozák

Reagovat
Pipo123

to už túto stredu je derby AS - Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavý, co se bude ve městě a na tribunách dít. Mimochodem, dá se to někde sledovat (kromě kabelové televize a hospody s kabelovou televizí )?

Reagovat
Pipo123

ked je derby, tak sa všetko dá

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že bych si mohl při psaní diplomky pustit na noťasu online přenos z derby. Dá se to sledovat online na nějakém webu?

Reagovat
Pipo123

určite sa bude dať, treba hladať potom

Reagovat
soukup

no to toho teda napíšeš, při puštěným fotbale

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když budu zrovna psát o Curva Nord a Irriducibili, tak se to bude hodit jako kulisa .

Reagovat
Pipo123

IRR

Reagovat
smazaný uživatel

Už je s nimi definitivně konec? Nebo ještě nějaké torzo funguje?

Reagovat
Pipo123

asi koniec ale sú tam nejaké nove skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to nejsou žádní levičáci

Reagovat
Pipo123

to nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Tam je to tak zakořeněný, že i mírumilovný antirasista na Curva Nord podlehne svodům pravicových fanoušků . Ale já tohle neřeším, v Itálii to tak prostě chodí a Lazio je ukázkovým příkladem, kde se politika prostě řeší! Stejně jako třeba v Livornu.

Reagovat
frankiefcb

ale to mě třeba na té Itálii docela dost štve ta politika na stadionech. Já upřímně jsem zarytý anti-nácek a dost mě tyto politické projevy serou. Ale zase na druhou stranu kdybych si měl zvolit Livorno nebo Lazio, tak jelikož jsem měl rád Lucarelliho ,tak Livorno. ale je to zajímavé Antifáky taky nesnáším, ale Marseille, Bilbao, aek, st. Pauli a AEk mají své kouzlo a docela jim přeji a Celticu fandím . ale jak říkám politka nemá na fotbale, co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byli jen antifáci, tak s pánem bohem. Ale Livorno jsou komouši jak řemen. Ale i to levičáctví k Iltalům patří. Mé nejoblíbenější italské kapely jsou všechny levicové (samé revolucionářské texty, podpora Palestiny, nenávist k Americe, antifašistické názory-ty mi jsou sympatické atd.).

Reagovat
frankiefcb

No jo je to pravda, že tam ty pěticípé hvězdy a Che jsou furt vidět. a to mi připomíná Lucarelli je asi taky komouš, že? ač ho mám rád za to jaký kdysi řekl výrok o Livornu, tak jednou jak hrál tak po vstřeleném golu měl pod dresem Che Guevaru

Reagovat
Pipo123

aký výrok povedal ?

Reagovat
frankiefcb

říkal něco ve stylu, že nechce žádné miliony, ale jediné co si přeje je hrát za tým jeho srdce a tím je Livorno. to ještě říkal dříve než ho v Livornu vyjebali

Reagovat
smazaný uživatel

Che Guevara je módní komouš. Horší jsou sovětské vlajky a vlajky se Stalinem a Leninem .

Reagovat
frankiefcb

souhlas člověk, kdo vzdává hold Stalinovi nebo Hitlerovi je ubožák. a jestli jsou tam vlajky se stalinem, tak jsou ubozí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam. Podívej se třeba na fotky z jejich kotle. Livorno je obecně takový politický protipól Lazia. Ostatně nevím o žádné apolitické ultras skupině v Itálii.

Reagovat
Pipo123

no ved Livorno je rival Lazia, a aj to len vdaka fans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze sportovního hlediska je to rival minimální. Víceméně druhořadý toskánský klub proti o dost slavnějšímu římskému klubu. Připadám si jak schizofrenik. Co se týče hudby, poslouchám kapely, které mají rozhodně blíž k Livornu, ale ve fotbale je mi mnohem sympatičtější pravicové Lazio .

Reagovat
Pipo123

daj nejaký odkaz na takú kapelu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=blBoXahSO3A

Famózní kapela. Vždycky si na ně suprově zapařím. Ale mají i písničku o St. Pauli .

Reagovat
frankiefcb

posloucháš Los fastidos?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Zrovna teď. A ještě kupu dalších.

Reagovat
frankiefcb

já znám jedině antifa hooligans od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta je nejprovařenější. Já jsem si jednou pokecal s jejich frontmanem. Anglicky mluví jak prase. Ale počkal jsem, až tam přestanou oxidovat bohemáci. Ptal jsem se ho komu fandí a že já fandím Spartě, tak jsem mu vysvětloval, že nejsme všichni náckové. A dal mi nálepku svého oblíbeného klubu - Virtus Verona.

Reagovat
frankiefcb

aha aha. Tak to je jasné, že všichni Spar´tani nejsou nácci, bo některé sparťany znám. ale Ti nácci jsou všude i u nás v baníku (i když baník si říká, že je apolitický a já tomu i věřím). ale myslím, že nejvíce náckovské je Brno a jejich JKG a docela náckovská je i Sigma. Ale slyšel jsme, že někteří nácci jsou sešívaní. Ale vyloženě náckovské Ultras u nás není.

Reagovat
Pipo123

to znám, animal liberation som počul do nich asi x krát já som v muzike asi na všetko, ked som bol mladší tak som frčal na Blink 182 a teraz mi to je už nejak všetko u prdele

Reagovat
frankiefcb

no pokud vím, tak je jsou třeba různé skupiny, které jsou pravicové a levicové a fandí stejnému týmu. Ale jak jsem řekl mě to docela sere, člověk si chce zafandit týmu, který miluje a pak, aby se třeba bál říct, že volí levicou či pravicovou stranu, aby ho druzí neubili, protože hned do toho vnáší tak ubohou věc jako je politika.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím jsou jasně pravicová ultras skupina, ale i oni mají ve svém středu levicovou skupiinku fans. Dřív fandili odděleně, teď snad společně.

Reagovat
frankiefcb

jj to jsem věděl, že jsou pravičáci, i když ne tak razantní jako Lazio a těch levičácích jsem netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný třeba je, že u některých pravicových táborů (nejen v Itálii) se tak neřeší drogy, třeba jako v ČR .

Reagovat
Pipo123

futbal je už sám o sebe politika, takže to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale zas trochu jiná politika .

Reagovat
frankiefcb

jak se to vezme, ale nelíbí se mi, že fanouškovské frakce kvůli politickým názorům jsou schopny se pozabíjet a to fandí stejnému týmu. Např. jak to bylo v PSG, kdy se tam pomlátili náckové s přistěhovalci a antifáky

Reagovat
smazaný uživatel

To je pak smutný. Ale ani Boulogne Boys nejsou jenom náckové. A pak ve Francii jde občas i politika stranou. Například když policie zabila Juliena z Boulogne Boys, tak Commando Ultras 84 vyjádřilo soustrast, i přes odlišné politické zaměření a klubovou rivalitu .

Reagovat
frankiefcb

taky ACABI jsou většinou společný nepřítel všech fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale ne všechny fanouškovské tábory se přenesou přes tu klubovou nebo politickou nevraživost. Oni se i podporovali v jiných záležitostech, nejen při smrti Juliena. Třeba u nás v ČR by to tak v některých případech nebylo.

Reagovat
soukup

tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Francesco Totti AS

prý už je přes 40.000 vyprodaných lístků

Reagovat
smazaný uživatel

Kozakijevič!

Reagovat
smazaný uživatel

300 Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese opravdu letos válí, myslím že by možná mohli na to 6. místo dosáhnout, to ale nesmí odejít Isla ani Sánchez. A myslim, že jestli odejde Sánchez tak je škoda překazit jeich skvělou spolupráci a že by ten klub měl koupit oba

Reagovat
smazaný uživatel

moc tady stou forza inter forza javier nevyskakujte sem zvědavej jak na něj budete reagovat až pude dělat trenéra do AC

Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu roztrhli to tričko a podrápali ho

Reagovat
Pipo123

nj to bol ten náš velký černoško, ktorý hral inak super zápas a nahradil skvele Biavu

Reagovat
smazaný uživatel

Diakithe? Snad kvůli němu nedostal Kozák žlutou kartu.

Reagovat
Pipo123

jj on, tak asi kôli nemu teda možno ak by mu ho neroztrhol tak by si nedal dres dole

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale tohle je taková Lazio klasika. Dát gól, přeskočit reklamní panel a běžet ke Curva Nord buď s dresem v ruce, nebo s nataženou rukou

Reagovat
Pipo123

nataženou rukou

Reagovat
Pipo123

Di Canio style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když už sme u toho, tak by mě zajímalo jak to vyzera v šatně LAzia...možná tam nějaké natažené ruky jsou nebo asi ne. Protože co jsem viděl, tak Zarate někde s fanouškama hajloval a ono jich bude asi víc. Kdo vídjestli Libor v tom taky nejede, v nějakém společenství fanoušků SS bych se ani nedivil-

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hráčů z Lazia zdravilo fanoušky zvednutou pravicí, nebo zvednutou pravačkou a třemi prsty. Jednou jsme tu o tom vedli celkem zdlouhavou diskuzi.

Reagovat
frankiefcb

v tom případě černí spoluhráči asi někde sedí v rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě tahle myšlenka napadla .

Reagovat
Pipo123

už to neni také ostré, ale takých fanúšikov má 90% klubov v Calciu, ale v Laziu na seba najviac upozornujú, napríklad AS je na tom podobne a fans AS sa smejú Laziu a nadávajú im, pritom aj u nich je to bežná vec.... já moc nemám rád ked vidím na trávniku hráča tmavej pleti, nejak som sa cez to ešte neprekúsol že je futbal už tak daleko a že tými sú zloženie s velkej časti zo hráčov z iných krajín

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Hellas Verno, Ascoli, Inter Milán, Juventus, AS Řím, Udinese mají pravicové ultras. Livorno, Atalanta, FC Janov, Sampdoria, Ancona zase levicové...každý někam směřuje. Doleva, doprava...to si člověk nevybere.

Reagovat
Pipo123

fans Atalanty si získali môj rešpekt ked zomrel Sandri, v tedy hrali tuším s AC doma a spravili super bordel, až sa musel prerušiť zápas... a tá pamätná veta hlavného šefa ich tifosi "ked zomrel policajt tak ste odložili všetky zápasy, ale ked zomrel fanúšik, tak sa nič nedeje, je vidieť kto je viac "

Reagovat
smazaný uživatel

V takových těžkých chvílích je dobré, když fanoušci drží spolu .

Reagovat
Pipo123

inak toto som videl včera a doteraz mi to je smiešne

http://www.youtube.com/watch?v=-G5wIdP8q74&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně starý, ale moc vtipný .

Reagovat
frankiefcb

anebo nenonácek chcete ho? To je taky dobrá pakárna

Reagovat
smazaný uživatel

Hm jak děkovali loni milanisti Leovi, tak letos mu na na jmeno přijit nemužou

Reagovat
smazaný uživatel

mimo

Reagovat
frankiefcb

to je druhé věc. Mě černoši nevadí, ale taky bych viděl týmy v podobném duchu jako je Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych to bral jako v Bilbau, tak za Spartu by museli hrát jen Pražáci .

Reagovat
frankiefcb

ne hráči z Čech a odchovanci Já bych byl taky nejradši kdyby za baník hráli slezané popřípadě severomoraváci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

takový drápanec

FORZA LAZIO!

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju italský komentář Kozaaaaaaaaaaaaaaak, Kozaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
frankiefcb

AS uffff. Jinak Kozak Lazio .

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Asi jsem naprosto netechnickej tip, ale jak jste poslali betu ty prachy? Pouzivam internetove bankovnictvi, a to nevim jak bych tam vypisoval tu jejich adresu...

Reagovat
FORZAMILAN

Já jsem to ted' udělal,a je to stejně k hovnu..........

Reagovat
panca

v kolonce vklad je vlozit nebo tak neco a tam vypises cislo karty atd je to jednoduchy a rychly

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jsem udelal, ale ono to pak chce vedet, na koho je ta karta psana, kdyz tam napisu moje jmeno, napise to, ze je to spatne...

Reagovat
panca

to mi delalo taky! spoj se s nema pres ten jejich chat a tam ti poradej...

Reagovat
smazaný uživatel

aha :) dik jdu nato

Reagovat
FORZAMILAN

ten pres chat mi nic neporadil,jen neustále vyžadoval ověření mých ůdajů.Tenkrát při registraci jsem samo. uvedl nepravdivé ůdaje,a ted' po mě chtěj někam posílat kopie dokladů a telefonicky se se mnou spojit..........tak na to jim sere pes.........150,- jsem odepsal a víc na ty jejich stránky nepůjdu...........FORZA ROSSONERI.................MERDA BET365

Reagovat
panca

nechtej zadnej kod, heslo nic. Jen adresu a uzivatelsky jmeno a ze mi zavolala nejaka slecna me nazabilo. Ted mam live prenosy

Reagovat
mickey mouse

bóže chci si to tam dát, ale zní to nějak tak komplikovaně. Oni mi budou i volat?

Reagovat
panca

jen pokud jsi tam zadal pri registraci nejaky spatny udaje a nesedi s majitelem karty

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem dal taky hele Uz to s ni 15 minut resim

Reagovat
FORZAMILAN

já už jsem na to neměl dál vůbec náladu pořád dokola něco řešit .................na atdhe jsou dobrý streamy , a v italštině ............

Reagovat
frankiefcb

atdhe.fm já používám poslední dobou, vždy si něco vyberu. Anebo popřípadě jedu Sopcastem

Reagovat
mickey mouse

oni si to můžou podle toho čísla karty nějak zjistit ?

Reagovat
FORZAMILAN

jasně že jo,proto pak chtějí to tel. spojení a poslat kopii dokladu........

Reagovat
lnterista

kopii u me chteli jenom pri vyberu tam je to KYC ale kdyz jsem vkladal tak pohoda....16ti mistne cislo,datum kdy konci karta a to trojcislo o je na zadni strane karty...to jsem vyplnil a koukam. Otazka jedne minuty

Reagovat
mickey mouse

zbytečně komplikované...

Reagovat
lnterista

Komplikovane? Ale vzdyt mi to muze byt jedno divejte se na co chcete

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, no celkem jo hele, ještě že tam mají tu zákaznickou linku

Reagovat
lnterista

tak ono je nekolik zpusobu jak si natankovat ale to jak jsem rikal ja je za chvilicku

Reagovat
Shevchenko

Tak Seedy v základu.

Reagovat
panca

boze

Reagovat
Shevchenko

Ach jo to je kvalita.

Reagovat
GEGE

mě zachranuje sopcast...

Reagovat
lnterista

tak to sem nechod protoze tam je to pekne opozdene

Reagovat
panca

to je vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Seedorf měl bejt na lavičce. Robinho sice zrovna kreativní není, ale rozhejbal by to. Tohle je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf, Gattuso to je hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

standart celkem letos...

Reagovat
GEGE

Rino mi nepřijde špatný ale ten Seedorf...

Reagovat
smazaný uživatel

co je záběr ta Rina, tak je to samej faul a vztekání se...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád fauluje a téměř nepřihraje..v porovnání s hrou Boatenga to je špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

flaminiho samozřejmě.

Reagovat
GEGE

ty fauly akorát no jinak to není špatné...dneska ani tak moc nekazí přihrávky

Reagovat
panca

jen cekam, kdy dostanem gol

Reagovat
Shevchenko

To snad ne, v útoku jsou neškodní.

Reagovat
lnterista

to Lecce je tragicky chjo

Reagovat
FORZAMILAN

Viděli jste,jak Gattuso startoval na Pata,když odcházeli do šaten? Tak jak jsem ho dřív měl rád,tak ted' se mi čím dál tím víc protiví

Reagovat
smazaný uživatel

AC ani jedna strela na bránu

Reagovat
panca

kde je ta lehkost z podzimu?! jinak lecce je fakt strasne slaby, tak snad to tam nejak dotlacime

Reagovat
smazaný uživatel

Zobral si ju už Inter

A nevrátime Vám ju

Reagovat
smazaný uživatel

vaše lehkost je jen díky osobě pevně spjatou s AC..být tebou bych nám byl více zavázán.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že aj Vy ste nám za Seedorfa a Pirla zaviazaní

Reagovat
panca

ty jsi bud takovy prechytraly dite, ktery nema nikdo rad nebo hloupej dospelej. Nevim, co je horsi

Reagovat
Pipo123

hloupej dospelej ktorého nemá nikto rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja neviem čo si ty zač

Reagovat
lnterista

tak ma pravdu vy jste takove .... ze si to vzdycky otocite pro vas prospech

Reagovat
panca

viz dole krystof o porovnani tehle 2 proti leovi. Totalni blbost to srovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávat tyhle dva s kariérou Lea u nás je směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kus jako kus, obdobie nezohľadňujem.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to herbage nenapsal, tak ani nevis, ze u Vas nekdy neaky Pirlo se Seedorfem hrál...

Reagovat
Pipo123

Lecce je znova tragické, ale aj u nás hrali hovno a dali da goly ani nevedli poriadne ako.... takže netreba ich odpisovať

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si od nich akože čakal? To, že nedovolili AC Milánu ani raz za polčas vystreliť na bránu, je pre nich veľký úspech

Reagovat
panca

jak tak koukam nam ten pirlo chybi, hlavne kdyz je nase zaloha takhle nekreativni

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan!!!!!!!

Reagovat
panca

dop p.ceeeeeee

Reagovat
FORZAMILAN

IBRAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tsigi

SYN BOŽÍÍÍ

Reagovat
lnterista

on je fakt uchylak

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAA

Reagovat
Shevchenko

KU*VA !!! Vůbec nevím co psát, snad jen... děkujeme Interisti!

Reagovat
smazaný uživatel

když tým nemůže, Ibra pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koľko sme vám ho vlastne predali?

Reagovat
Shevchenko

Za moc ne, Barcelona nám udělala nějakou slevu.

Reagovat
panca

mnozstevni cim vic golu, tim levnejsi

Reagovat
Woods

AC ma opciu na 24 na Zlatana..... za 24 mat Zlatana to je neuveritelne

Reagovat
Pipo123

predat ho za 60 alebo kolko to bolo a následne vyhrat všetko čo sa dá je dokonalé

Reagovat
Woods

to neberem, ale Zlatan tych 60 hodnotu mal ....

Reagovat
smazaný uživatel

luxusna strela

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAKADABRA

Reagovat
Pipo123

Ibra je neskutočný rozdielový hráč, AC bez neho by nebolo tam kde je

Reagovat
Yanek

Ibra je král, pánové

Reagovat
Woods

o tom nikto nepochybuje ... okrem HRUBASa ci kto to vcera dal .... ze ... ETOO > IBRA ... nenormalne som sa na tom bavil ....

Reagovat
lnterista

podle toho jak to beres...radeji bych karieru Etaka

Reagovat
Woods

beriem ze 3 vyhry v LM su uzasne .... ale tiez je zaujimave vyhrat Eredivisie, Seriu A s Interom aj Juve(aj ked to asi anulovali), vyhrat La Ligu s Barcelonou a prestupit do AC a byt na prvom mieste kde prisiel tam vyhraval .... akurat neviem ci aj s Malmo neco vyhral

Reagovat
lnterista

a je rozhodnuto...nemaji sanci..skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

budou muset ztratit jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti mám na to říct no

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE LIBOR KOZAK! FORZA LAZIO! Já sú tak šťastnéééé

Reagovat
Pipo123

Reagovat
panca

koledujem si

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce hraje druhej polocas slusne

Reagovat
panca

Reagovat
panca

ty vole rinoo proc to nedas po zemi pod sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

hm, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

To je to vaše tragický Lecce

Reagovat
lnterista

piskej konec

Reagovat
lnterista

to budou jeste nervy

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zas přihrávky toto !

Reagovat
smazaný uživatel

- dalsi 2 body

Reagovat
Dejwa

Grazie Lecce

Reagovat
lnterista

ted doma porazit Cesenu a bod aspon na Fiorentine a jsme zpatky ve hre...kdo by cekal ze tak rychle

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

A bude hrát kreativní záloha tak to bude vypadat jinak

Holt kopáči Rino s marným Sedorfem toho moc nevymylsí

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak, taky můžeme říct, že jsme na podzim mohli hrát jinak

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no

Reagovat
lnterista

osobni problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, vypadá to, že ještě nic není ztraceno! Forza Inter

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas, kde všechno bylo špatně. výkon otřesnej, téměř bez výjimky. vyzdvihnul bych akorát Seedorfa a Gattusa, kteří spolu v zs hrát nemohou, protože je to katastroficky nepohyblivá záloha. Tým celkově je od nového roku zoufale nekreativní a z formy. Čím to je? Chybí Pirlo? Usnutí na vavřínech? těžko říct..rozhodně nám toto obodbí hodně napovídá o budoucím směřování týmu. Záloha musí být s Flaminim a Boatengem a útok s Cassanem (případně na trequartistovi). Gattuso a Seedorf na celé čáře prohrávají souboj s mládím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano bude plne k dispozici az tak za mesic

Reagovat
panca

ja myslim, ze fyzicky uz na to nebude mit nikdy

Reagovat
lnterista

to je jeste mladej kluk...kdyz bude chtit tak na to mit bude

Reagovat
smazaný uživatel

uz nech su pirlo a prince spät

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho budou ještě chybět ?

Reagovat
Shevchenko

Měli by být na Cesenu, snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Léče

Reagovat
Yanek

Prohráli sme si to sami špatným přístupem, dáme gól a betonujem, dostanem gól a začnem hrát. Seedorf, Abate, Pato, Amelia +. Gennaro, Nesta, Ambro -

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia chytil více méně dva góly, ale Seedorf toho pokazil dost, hlavně teda ty centry

Reagovat
panca

hmmm z 9 bodu mame 5 a hrozny vykony. Na rozhodujici cast sezony chytame formu, jak tak kouka seedorf slabej, rino dnes prisernej a hral vubec ambro? ja ho snad ani nevidel nejak jsem to dnes cekal. Jak neni forma, tak na tyhle zapasy je ac expert

Reagovat
Yanek

Ale Max jim musí dat kapky tak jak to dělají špičkoví trenéři, a ne je plácat po hlavě jakože supr kluci snažili ste se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli znova "pochválí" Sedorfa tak mě klepne

Reagovat
smazaný uživatel

Program Ceseny za jeden týždeň: Zápasy proti: AS, Interu a AC . To už aký program majú

Reagovat
smazaný uživatel

Doudám, že se proti nám úplně rozpadnou a dostanou klapec

Reagovat
smazaný uživatel

No si myslím, že na Meazzu nebudú dobre spomínať.

Reagovat
Francesco Totti AS

aby ses nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitívum bol výkon Andelkovica,zahral dobre.Snáď bude pokračovať a vytlačí Munoza.Pastore je famózny ale sám to neutiahne.Naviac keď hráme v 10 hráčoch,bez útočníka...

Na gazzette písu navrát Miccoliho 21ª a Hernandeza 22ª,teraz myslia kolo či dátum,21.1?

Reagovat
Shevchenko

Kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel

El uruguayo Ruben Olivera

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia Ibrahimovičovi ku dnešnému gólu, akože fakt krása, či už to bola náhoda alebo nie:)):

http://www.youtube.com/watch?v=W9w26Ydu33g

Reagovat
panca

jak to mohla byt nahoda?? to jako myslis, ze nahraval zpatky vlastnimu brankari a nechtic se ukopl na druhou stranu a dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Smajlíkovia tam boli, takže tak:DD

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to nahoda ako prasa..

Reagovat
panca

vzdyt to ibra takhle presne chtel

Reagovat
smazaný uživatel

a keby ja chcem trafit zuvackou do flase na vzdialenost 1 km a podari sa mi to nie je to nahoda?

Takuto strelu by ibra trafil 1 z 1000..

Reagovat
Pipo123

tak to by bola pičovina,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

tak v tom pripade jsou vsechny goly nahoda

Reagovat
Pipo123

Galiani ten jeho výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Jeste zady k brance...masakr. Ja bych nedokopl k brance ani s rozbehem

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle body nás můžou stát hodně. Snad se Allegri poučí a bude Seedorfa nasazovat jenom ze střídačky, když bude potřeba držet míč. Ten hráč je už úplně na ho.no. Dneska se mi líbil tak akorát Flamini, Silva a občas předvedl Abate pěknej průnik. Ale k čemu to je, když pak ten centr pošle brankáři do rukou. Měl by přijít Lazzari. Nutně potřebujem cover za Pirla. Forza Milan (Ale jsem pěkně nasranej!)

Reagovat
panca

kdyby jsme meli behavou zalohu jako abate, tak jim dam 5:0. Mne se abate libi jak hraje. Vzadu uz nehori a jeste stiha podporovat utok. Tenhle rok jasne pokulhava leva strana

Reagovat
rossoneri89

presne Abate hral paradne....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Abate hraje dobře. Jenom říkám, že by se měl naučit pořádně centrovat. V obraně se hodně zlepšil, vyváží míč a fyzicky na něj má málokdo Jemu by se měla dát šance, ale nalevo je potřeba posila. Měli bysme poslat do Flamenga požadavek: "Chceme Cafúa a levonohýho Cafúa!" Kdy už máme to předkupní právo

Reagovat
Yanek

"Chceme Cafúa a levonohýho Cafúa!" Po delší době sem se upřímně usmál

Reagovat
smazaný uživatel

Že by přeci jenom měl inter šanci na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych nepředbíhal

Reagovat
smazaný uživatel

No však říkám "šanci" a záměrně jsem dal otazník...

Reagovat
Jajinek

Tak my přeci jen v té Florencii nebudeme muset vyhrát...

Jako jsem rád, aspoň za to, že to pomalu vypadá, že nebudeme mít problémy s kvalifikací do LM, favoritem na titul je pro mě ale stále AC. Až se jim vrátí někteří hráči, bude ta záloha šlapat jinak...ale...

...hlavně mají Zlatana...a to je, jakoby válčili s kulometama, zatímco ostatní mají luky a šípy.

Naděje ale neumírá poslední, uvidíme, co s námi udělají těžké zápasy a náročný program a jak vydrží zdraví hráčů. Pokud AC znervózní, začnou se trochu hádat, tady jsi měl přihrát, proč mi to nedáš, tak by to mohla být naše šance. Přeci jen, tedy těch typů (a teď ne nemyslím zle, jako nějakých problémových) tam mají dost.

Ale jdeme postupně, teď bezpodmínečné tři body proti Ceseně. Nesmíme to podcenit!

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme a vyhráme (vo Fiorentine). Skôr sa bojím toho Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

vo Florencii*

Reagovat
lnterista

Firenza

Reagovat
Jajinek

pamatuješ si 5 zápasů ve Florencii v minulých pěti sezónách? Bojím se toho zápasu bojím.

Reagovat
lnterista

taky taky...na Inter se vyhecuji ale pamatuji si zapas jak jsme vyhrali 1:0pekne poklidku a nemeli zadnou sanci

Reagovat
Jajinek

no když já lovím v pěmti...

tak 05/06 prohra 2:1 po chybě Julioneho, myslím, že nám tehdy dával gól Jimmy a konec nadějí na stíhání Juve

06/07...2:3 šťastná výhra v prvním kole, ale celej zápas udělal sám Zlatan, dal myslím 2 kusy. Toho teď jaksi nemáme

07/08...0:2 výhra...opět Zlatan sám udělal zápas dvěma asistencema z ničeho

08/09..0:0 a totální holomajzna

09/10...2:2 a přepuštění prvního flaku

Prostě tam se nám hraje těžce jak sviňa, ať je na tom Viola jakkoli

Reagovat
lnterista

tak asi 2:0 gol sem gol tam proste cistej stit

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chceme titul, musíme bodovať Ale viem, že zápas to nebude ľahký, obdobne ako o týždeň

Reagovat
Jajinek

já prsotě nepočítám s tím, že tam vyhrajeme, což jsem vysvětlil, a pokud ano, budu to brát jako přijemný bonus.

Reagovat
panca

kuva a jeste jsem prohral na betu 150

Reagovat
smazaný uživatel

takze zase nemozes pozerat prenosy

Reagovat
panca

ale muzu

Reagovat
smazaný uživatel

Lišiaci, majú to dobre premyslené, ešte, že ja som tam nedával ani cent

Reagovat
Jajinek

no jo..ale ten konfort betu za těch 150 stojí. Já sázím jinde, takže ty peníze mi tam zůstanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže veľa to pokúša.... A nakoniec vsadia ...

Reagovat
Jajinek

no pokud ten člověk není úplnej retard, tak si tam nechá aspoň korunu rezervu a na přenosy bude moc sledovat dál...

Reagovat
smazaný uživatel

to si urazil pancu

Dal 150,-

Reagovat
Jajinek

já předpokládám, že když napsal, že se koukat dál může, tak si to nějak pořešil...

Reagovat
smazaný uživatel

taky dostal 150 bonus...

Reagovat
panca

ja jen cekam, kdy prijdou s tim, ze tech 150 musis treba behem mesice aspon jednou vsadit nebo neco podobnyho

Reagovat
lnterista

jj ale porad se to vyplati...navic ten bet je jistota a to jsem potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

Ste si mohli dat viac a vyzdimat ich na tom bonuse

Reagovat
lnterista

chces zalozit?

Reagovat
panca

vsadil jsem asi po 5 letech a neuspesne jako obvykle

Reagovat
lnterista

ja radeji nesazim...dal jsem si tam litr a pak si to radeji vybral zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka Lecce.... scudetto pre inter nie je stratene, fakt, ze dufam, ze Ibra v priebehu sezony ešte vyvedie nejaku kktinu,háadku,bitku so spoluhráčmi alebo trenérom a sami sa o ten titul pripravia

Reagovat
smazaný uživatel

co se tady komu líbilo na výkonu Flaminiho ? čím týmu přispěl ? se Seedorfem jednoznačně nejvíc ztracených míčů a ze zálohy jednoznačně nejmíň vybojovaných, většina jeho přihrávek směřovala dozadu a když už se pokusil dopředu, málokdy míč neztratil. druhý poločas takřka neviditelný. byl to jeho první mač po zranění, ale za mě má takových 5,5 maximálně.

nejspíš toho Pirla vážně potřebujem, to by mohlo být to správně oživení..., spolu s definitivním posazením Seedorfa, páč na něj začínám být pomalu alergickej a to bych nerad, za to všechno co pro Milán odvedl. tuhle sezonu už je vážně špatný. kdo mě včera strašil je Nesta..., na 3 výborné zákroky má 1 kiks, to není dobré..., na stopera. Ambro snad posíbral víc faulů, než za celou dosavadní sezonu dohromady, hlavně ty nešikovné před šestnáctkou mě překvapovaly.

největším pilířem obrany Abate (tradičně spolu s Thiagem), kdo by to byl řekl ? Bonera v pohodě, Amelia konečně vytasil nadprůměrný zákrok, Rino v pohodě (včera rozhodně lepší než Flamstr). Ibra s Patem to svoje, Lecce včera bránilo velice dobře, vzadu to bylo přecpané, marní byli směrem dopředu a přesto jim to tam spadlo, náš výkon šel po gólu Ibry ostudně dolů, nechali jsme jim iniciativu, ze které těžili příliš mnoho standartek a při osudném rohu neuhlídal borce bohužel Sandro.

forma začátkem roku je mizerná, taková kostrbatá, ale když si připomenem loňské ročníky, vypadá to podobně jako s Interem a Milánem, jen v opačném gardu (AC mívalo nejlepší období právě po Vánocích a Inter v tu dobu nějaké ty body ztrácel). pořád se nic neděje, ale je třeba s tím pomalu něco dělat, to Scudetto nepříjde samo..., do příště už snad s Pirlem.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
rossoneri89

suhlasim a inak co hovoris na Cassana??.... podla odohral slusne minuty........ znepokojuju ma ale Allegriho striedania...alebo skor "nestriedania"

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí, přechod jeden na jednoho má z našeho týmu asi nejlepší, jeho přihrávky mají oči, neztrácí míče. jen to bránění pokulhává, ale pokud bude hrát second strikera, dalo by se to zkousnout..., na trequartistu nicméně radši né. ještě ho dostat do kondice...

Allegri zastává filosofii, že není potřeba střídat jen proto, aby se střídalo, i když přiznávám, že včera bych si tam dokázal představit klidně ještě Robinha místo Seedorfa, hlavně po tom inkasovaném gólu, kdy už toho nebylo moc co ztratit.

Reagovat
Yanek

No, ta situace po našem rohu když šli 2 hráči Lecce na jednoho našeho mohla klidně skončit gólem a nadávek by tu bylo od některých (včetně mě) víc. Možná, že kdybychom vedli už od prvního poločasu po tutovce Ibry a neskutečném lucku Lecce 1.0 byla by to jiná.

Robinha sem vůbec nezaregistroval ani na lávce, kdo ví proč...

Reagovat
smazaný uživatel

keby to tak mam porovnať tak strasser hral rozhodne lepšie jak flamini. neskutočne zle prihravky ma ten flamini. ako píšeš minimum odobratých lopt. vždy čakam že niekomu prejde po nohách zbytočne. ešte si ho pamatam z arsenalu..nespoznavam ho.

čo je s robinhom?ked nebol na lavičke.nikde so msa to nedočítal.

Reagovat
Yanek

Tak zase nehrál měsíc nebo dva, to je třeba respektovat. On před zraněním nebyl až tak špatný, ba naopak podával dobré výkony - jeden za všechny - zápas proti Interu. A s Robinhem co je to nevim, prej něco bylo na milannews, ale nevim. Podle mého by neměl hrát na trequaristovi, protože on sám není typ hráče, který by zakládal a vymýšlel akce, ale spíš by měl hrát second strikera vedle Ibry. Zápasů bude dost, tak kdyby ho Max točil s Patem, který mi občas přijde taky trochu sobecký nebylo by to na škodu.

Příští zápas bych to viděl takto:

Amelia (Abbi, jestli se dá dokupy) - Abate - Sandro - Thiago - Bonera - Boateng - Ambro - Pirlo - Cassano (Merkel, Seedorf) - Pato (Robi) - Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozný..., sice doma s Cesenou, ale záloha Prince, Ambro, Pirlo je strašně propustná, kór s Cassanem na AM, toho pravého středního musí hrát nějaký rozbíječ, takže Rino, nebo Flamstr a trequartista se musí vracet, čehož se u Cassana celkem bojím..., i kdyby chtěl, nemá na to zatím kondici. na AM Boateng, ten je tam pro nás asi ideální..., při nejhorším Robson. do útoku Ibra a k němu podle uvážení Pato, Robinho, nebo Cassano, to už záleží na taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini - Pirlo - Ambrosini a před nimi Boateng je nejlepší možná varianta. Sice to nebude taková samba a asi tak oku lahodící, ale bude to účelné a bojovné. Útok Ibra - Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

přesněji Flamini - Ambrosini - Pirlo, v útoku záleží na soupeři, do zavřených obran asi Cassano, do otevřenějších zápasů Pato, nebo Robson, Cassano jako žolík, ale to už musí vědět nejlépe Allegri.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tu zálohu vyjmenoval spíše nahodile, Pirla bych taky rád dále zkoušel na kraji. Každopádně naše útočné kvarteto nabízí dostatek flexibilních řešení pro různé soupeře, neměl by být problém se přizpůsobit.

Reagovat
Yanek

Fůha, existuje spousta variant no, ta s tím rozbíječem napravo a Boatengem na AM by byla luxus. Jenom aby si Max troufl dát tam Andreu i Boatenga hnedka po zranění a nešoupl tam zase Seedorfa, kterého má rád evidentně daleko více než Ronnieho.

Reagovat
j_mrazik

To AC ten titul asi fakt nechce.

Reagovat
DelPiero137

Juventini, ako sme hrali? Moc komentov som od Vas na vcerajsi vykonenasiel. Videl som len opakovanie zapasu aj to len na pol oka. Co som tak zapocul, tak to bol vyrovnany zapas, superovi sme dali dost priestoru.

Aky mate z toho dojem?

Zacinam o tom byt cim dalej, tym viac presvedceny ze sa mame sustredit vyhradne na posilnenie obrany a DM. Za posledne sezony typicky obraz :

Vacsine superov sa proti nam dari, zaziaria, vyhraju ale dalsi zapas uz nezvladnu lebo super im nedovoli to co my. Kazdy remizovany a hlavne prehrany zapas je taky. Dovolime az priliz vela superovi v obrane a tak sa tazko vyhravaju zapasy s vyrovnanymi supermi. Tak aj vyzera potom... 3:0 s Neapolom ktory sa v dalsom zapase trapi s Violou ktora je bez formy. Ale my im dovolime dat 3 goly, z 3 sanci, pritom obrana je v presile.A tak sa neda utocit na spicu.

Ked sa pozriem na prvu cast sezony, tak sme mali slusnu obranu, nedostavali sme zbytocne goly, nedostavali sme supera zbytocne na kona v zapasoch. Od toho sa odvija aj ofenziva. Ked je to v zadu istota, nemam manko 2 goly na supera, tak sa da kludnejsie hrat smerom dopredu.

Teraz sa modlim, aby sa nam podarilo na toto nadviazat cim skor, inak bude miestenka v LM velmi tazka.

Nemam rad priliz defenzivnu hru, ale plati stare dobre pravidlo, zaklad je obrana!

Reagovat
Pinturicchio

Herně špatné a poslední Bari hrálo vyrovnanou partii. Hořela hlavně pravá strana, kde se proti Alvarezovi nechytal ani Sorensen, ani Motta. Druhý poločas byl lepší, ale žádná sláva. Hlavní jsou tady ale tři body.

Reagovat
DelPiero137

takto nejako to zacinala ja prva polka sezony. dufam ze sa muzstvo chyti.

Dik za info.

Reagovat
Pinturicchio

Půjdeme nahoru, hned jak se vrátí Melo. Ted mám kvůli jeho absenci docela nahnáno ze Sampy.

Reagovat
smazaný uživatel

Další na hovno výkon ke kterýmu ale taky přispěl Allegri, nasazenim Seedorfa na úkor Robinha a "skvělou taktikou". Kde to sme, aby po gólu celej tým začal v 60. minutě betonovat proti předposlednímu Lecce?? Záloha s Gattusem a Seedorfem v základu nesvědčí samo o sobě nic dobrýho, když se k tomu ale přidaj včera špatnej Ambro s nemastnym neslanym Flaminim je to katastofa...Co mě ale začíná možná nejvíc překvapovat, je poměrně často chybující Nesta - včera s Gattusem a tradičně Seedorfem nejhorší hráč. Bylo by dobrý poohlídnout se po lepšim stoperovi. Vyzdvihnout musim Abateho s Ameliou, včera hodně dobrý

Jsem zvědavej, jak zvládnem ve čtvrtek pohár, Bari jednodušší soupeř než Lecce rozhodně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

mě osobně nedělá nejmenší problém zkritizovat Gattusa, ale jste mimo s tím označit jeho výkon za špatný a Flaminiho za "nemastný, neslaný". chápu, že je snadné najít si jednoho, dva hráče, které se bude zápas co zápas kritizovat, zatímco ostatním to projde, ale chtělo by to trošku objektivity. chápu, že Flamini je sympoš, je mladý a rádi by jste na jeho výkonech hledali jen to pozitivní, ale zkuste si spočítat, kolik míčů včera ztratil on a kolik Rino..., kolik jich vybojoval on a kolik Rino..., zkuste mi říct, čím Flamini včera týmu přispěl. myslím, že by jste se dozvěděli nepříjemnou pravdu - Flamini je ten, kdo hrál včera špatně, při nejlepším průměrně..., Rino v rámci možností obstojně. neříkám, že to stačí..., ale zatímco Seedorf si letos zaslouží jebat po uších zápas co zápas, Gattusa s ním hážete do jednoho pytle nespravedlivě.

Reagovat
panca

vcera hral svuj nadprumer jen abate. Ani jeden zaloznik si vcera nezaslouzil pochvalit. I ambro byl totalne neviditelnej. Ja po skonceni zapasa musel premyslet, jestli vubec hral nebo nekdo jinej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele