20. kolo
16.01.2011 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

US Lecce - AC Milán 1:1

Další klopýtnutí má na svědomí milánské AC. Rossoneri nedokázali Lecce nastřílet více jak jednu branku, a jelikož devět minut před koncem skóroval i domácí Olivera, skončilo utkání remízou 1:1. Určitě stojí zato shlédnout první branku Zlatana Ibrahimoviče.

Mnohem více zajímavých situací nabídla až druhá půle, přesto i v prvním dějství bylo pár světlých okamžiků. V prvé řadě je nutno říci, že všechny vyprodukované střely skončily vedle. Tu první vyslal Flamini, jeho střela ale výrazně změnila směr po Seedorfově teči. Okamžik později pálili vedle sváteční střelec Gattuso a útočník Pato. Lecce ohrozilo branku Rossoneri v prvním poločase pouze jedinkrát, zahraný přímý kop skončil jen nad. Tečku za první polovinou udělal dalekonosnou střelou Thiago Silva.

Už v úvodu tohoto reportu bylo zmíněno, že ve druhém poločase se toho stalo mnohem více. Milánští se dostali do vedení po překrásné střele Zlatana Ibrahimoviče. Švédský útočník byl v těžké pozici, ale kop, který předvedl jako by byl z jiné planety. Fantastická střela znamenala vedení AC 1:0. Po hodině hry se Ibrahimovič chopil i zahrávání standardní situace, bylo to z velké vzdálenosti, přesto musel brankář Rosati zasahovat.

Lecce si bylo vědomo faktu, že se s Milánem dá hrát vyrovnaný fotbal a začalo velmi nepříjemně kousat. Těžký kop střídajícího Giacomazziho Amelia vyrazil a Nesta odkopl do bezpečí. V 81. minutě zachránila milánské AC tyčka. Střela Di Micheleho skončila s pomocí Nestovy teče na pravé tyči Ameliovy branky. Allegriho svěřenci si toto důrazné varování nevzali k srdci a za minutu je za to potrestal vyrovnávací brankou Olivera. Ten zůstal při rohovém kopu absolutně nebráněn - 1:1.

Milán se s remízou nechtěl spokojit a do konce utkání si ještě vypracoval spousty šancí. Ty největší měl nejprve Seedorf, ve stoprocentní šanci ho obrana Lecce zablokovala, a poté po přihrávce Cassana Ibrahimovič. Vytáhlý Švéd mohl Milán spasit v nastaveném čase, ve třetí minutě nastavení zahrávalo AC standardku a právě Ibrahimovič centr zasáhl hlavou - bohužel pro fanoušky Rossoneri přestřelil. Jelikož to byla poslední šance zápasu, skončilo utkání poněkud překvapivým výsledkem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (20)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši ty dáte jako nic...Věřím vám...Doufám,že zase bude hrát Amelia,šanci si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouží vždycky dostane šanci na těžkej zápas takže ted by mohli udělat vyjímku

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho by si mohl dneska posedet na lavce at zase nekurví co se dá

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se posledni dobou nelíbí seedorf. Robinho mi příjde že alespon trosku zrychluje hru.

Reagovat
smazaný uživatel

ty radsej nic nepis pls ....

Reagovat
smazaný uživatel

2 4

Reagovat
smazaný uživatel

oficiální sestava:MILAN: Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Pato, Ibrahimovic

Bonera mi tam taky moc nevoní

Reagovat
smazaný uživatel

na beku by to neměl bejt průser, ale hlavně nechápu zase toho Seedorfa...místo něj by měl hrát rozhodně Robinho

i tak by to měla bejt jasná výhra

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal minule,Seedorf je můj oblíbenec, skvělej hráč, hodně toho za svoji kariéru dokázal, ještě 2 roky zpátky určitě jeden ze 3 nejlepších hráčů AC...Ale když jsem viděl poslední 2 zápasy, fakt byl špatnej To mě mrzí, že se takhle zhoršil...Kopací t echniku měl vždycky skvělou, ale je nějakej pomalej a takovej nemastnej...Tak už chápu, proč ho tady kritizujete...Mně se líbí Boateng, to je dobrej player, ale AC co se týká ofenzivy v Itálii naprosto bezkonkurenční

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu už od začiatku sezóny kritizujem Seedorfa. Nehovorím nič na to čo dokázal v minulosti. Hovorím o jeho "súčasnom stave". Pomalý, nepresné prihrávky, nič nevymyslí (max tak jednu, dve prihrávky za zápas), bidene strely na (mimo) bránku alebo stratí loptu a AC dostane gól, ako v predposlednom zápase. čo tam ešte robí? Keď sa dokázali zbaviť Dinha, tak Seedorf mal už dávno predtým letieť..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Seedorf, ten už jen těží z minulosti své kariery. Dneska je to skoro podprůměrný hráč. nevim co tam dělá, jestli to trenér nevidí nevim. AC působí tak nějak utahaně. Za remízu si můžou sami, betonovat v 60min je moc brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten hráč s bílíma strupnama a kopačkama který hrál napravo a větral obranu Lecce byl kdo? rychly nohy, vyborna technika, to byl borec.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ABATE tipuju,že brzo z něj bude hodně velkej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

remiza tak to je naprd ale hlavne ze hral zase Amelia...doufam ze bude hrat castejc jak uz sem rikal sanci si zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia? a prečo ako? Abbiati je podľa mňa na vrchole.. Možno keby bol Abbiati v bránke v predchádzajúcom zápase, nemusel by skončiť 4:4 ale 4:0 pre AC.. Ten včerajší gól..no ťažko povedať. tam by už išlo iba o postavenie..a to by asi ale ani Cassilas nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

to bola chyba obrany, že ho neustriehli toho Olivera

Reagovat
smazaný uživatel

obraná fáze Ac bude zaostávat do té doby než se vrátí Abbiati ,Zambrota a v záloze to bude skřípět do te doby nez se uzdraví Boateng a Pirlo..hodně velký respekt má u mě Gattuso je to bojovník a zaloha tam hlavně stojí na něm..seedorfa a ambrosiniho bych uz spíš nechával jako nahradníky a radši tam pustil Strassera at se trochu vyhraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele