20. kolo
16.01.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Brescia Calcio - Parma FC 2:0

Parma měla duel na Stadio Rigamonti od 29. minuty hodně těžký, protože červenou kartu dostal Paci a nechal spoluhráče ve štychu. To se nakonec rozhodlo a Brescia po parádních trefách Begy a Diamantiho bere tři body.

Do sestavy domácích se po pauze vrátil Andrea Caracciolo a hned se mohl zapsat mezi střelce, jenže na Flippiniho centr z pravé strany nakonec nedosáhl. Alessandro Diamanti to pak zkoušel tradičně z trestného kopu, ale přestřelil. Za Parmu se snažil Crespo, ale ze slibné pozice toho pod tlakem vyběhnuvšího Arcariho příliš nevytěžil. Moment ze 29. minuty si za rámeček nedá Massimo Paci. Ten totiž předvedl bláznivý zákrok na unikajícího Edera. Jakožto poslední hráč ho totiž vysokou nohou sestřelil a nejen, že zápas kvůli červené kartě nedohrál on, ze hřiště se se zraněním poroučel i Eder.

V posledních vteřinách prvního dějství pak Brescia otevřela skóre. Bega trochu nečekaně vystřelil, ale jeho levačka trefila míč přesně na zadní tyč, Mirante byl bez šance. Po změně stran Mirante vychytal Cordovu, ale Brescia se nečekaně hodně stáhla a Parma mohla několikrát o deseti mužích více útočit. Nakonec ale z toho nebyla byť jen jediná střela a v 88. minutě pečetil vítězství domácích další povedenou trefou Diamanti.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele