20. kolo
16.01.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Chievo Verona 1:1

Trefy Maxiho Lopeze a Sergia Pellissiera rozhodly o dnešní dělbě bodů na Stadio Massimino. Catania po proměněné penaltě vedla, ale ve druhé půli na konečných 1:1 upravil chievský Pellissier.

Zápas příliš pohledných akcí nepřinesl. Výraznější vzrušení přišlo až s 28. minutou a faulem Mantovani na Pabla Ledesmu, po němž sudí Celi nařídil pokutový kop. Maxi Lopez jí s klidem proměnil, když poslal Sorrentina na špatnou stranu a Catania vedla. Ve 36. minutě si už hosté mysleli, že je srovnáno, ale v tom proti voleji Bogliacina vytáhl parádní zákrok Mariano Andujar.

Ke srovnání nakonec došlo až dvacet minut po změně stran. Gelson Fernandez zpětnou přihrávkou našel Pellissiera a ten perfektně umístěnou ranou překonal Andujara. Ke dvěma příležitostem se pak dostal střídající Mascara, ale ani po Ledesmově přihrávce, ani z trestné kopu neuspěl. V nastaveném čase přeci jen mohla Catania uloupit všechny tři body, ale to by nesměl proti Augustynově hlavičce skvěle zasáhnout Sorrentino, který si rovněž poradil s šancí Maxiho Lopeze.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele