20. kolo
15.01.2011 20:45 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - Bologna FC 4:1

Inter Milán ani v dalším zápase pod vedením Leonarda nezaváhal a doma si proti Boloni přispal tři body za jasnou výhru 4:1. O vítězi rozhodla už první polovina, kdy se trefili Dejan Stankovič a Diego Milito, ve druhém dějství přidal další dvě trefy kamerunský útočník Samuel Eto’o. Hosté stačili jen snížit, autorem branky byl Gimenez.

Domácí Nerazzurri se mohli ujmout vedení daleko dříve, ovšem při Boloni stálo štěstí či dobrý brankář Emiliano Viviano. Inter tedy načal účet utkání ve 20. minutě, Samuel Eto’o zatáhl míč do pokutového území, kde přihrál do lehkého ofsajdu Stankovičovi a srbský záložník už neměl těžkou úlohu - 1:0 pro Inter Milán. Obhájce prvenství přidal další trefu za deset minut, Thiago Motta vyslal krásnou kolmicí do čisté gólovky Diega Milita, ten narozdíl od Stankoviče v žádném ofsajdu nestál - 2:0 pro Inter Milán.

Boloňa ale zbraně nesložila, naopak Di Vaio mohl záhy snížit. Podobně jako Milito si zpracoval bravurní pas, ovšem výraznou stopku mu vystavil brankář Luca Castellazzi. Za chvíli byl Di Vaio v další šanci, ale znovu pohořel. Druhý poločas začali hosté velkou gólovkou, Perez v pohodě prošel mezi dvěma obránci a nabídl branku Gimenezovi, který trestuhodně celou šanci spálil. A i další šance patřila Boloni, opět ve skvělé formě hrající Di Vaio dělal obraně Nerazzurri velké problémy, ani v tomto případě však nebyl úspěšný.

Nedáš - dostaneš, to v tuto chvíli platilo dvojnásob. Eto'o si vyměnil míč se svým útočným parťákem Militem a střelou od tyčky zvýšil na 3:0. Čtvrtá branka do sítě hostí padla málem okamžitě, Thiago Motta ale z první nezamířil dobře. Mrzet ho to nemuselo, Inter totiž stejně čtvrtou branku přidal. Samuel Eto’o předvedl, že umí střílet branky i z volných přímých kopů, brankář Viviano neměl absolutně nárok - 4:0 pro Inter Milán.

Pro Boloňu byl výsledek až příliš krutý, malou cenou útěchy byla korigující branka na 4:1, o kterou se postaral Gimenez. Inter pod Leonardem opět neudržel čisté konto, ovšem to je v tuto chvíli vedlejší, důležitější je jasná výhra a přísun potřebných bodů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
PePiG7

1-1 Milito-DiVaio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn Milito ještě gola asi nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 ...

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti Jinak 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele