Serie A - souhrn 12. kola

19.11.2011, 19:58, aktualizováno 20.11.2011, 22:59
Komentáře a souhrny
Juventus porazil Palermo a je znovu na čele tabulky, kde mu společnost dělá Lazio. To včera hrálo bez branek v Neapoli, stejným výsledkem skončil i duel Fiorentina - AC Milán. Konečně vyhrál Inter, nejlepší střelec ligy Denis přispěl k remíze Atalanty v Sieně, AS Řím porazil Lecce.

AS Řím - US Lecce 2:1

20.11.2011 20:45

Góly: 25. Miralem Pjanić, 54. Fernando Gago - 61. Andrea Bertolacci

Noc neproměněných šancí plus krásný neuznaný gól Osvalda. Ale také gólový návrat ztraceného syna Bertolacciho. Přesto v Římě slaví, AS dokázalo vyhrát a získat cenné tři body, kterého ho posouvají na pátou pozici.

Miralem Pjanič i Fernando Gago dnes oslavili své prví přesné zásahy, Bojan mohl přidat hattrick, Bertolacci se gentlemansky neradoval, Osvaldo vstřelil svůj šestý gól za Řím tím nejhezčím způsobem, ale pomezní rozhodčí mu jej upřel. I tak by se dal shrnout dnešní zápas favorizovaného AS s Lecce.

Na hřiště se hned od začátku dostali například Bojan, Gago, Rosi nebo Lamela, který pozvolna přebírá úlohu Tottiho. Ten byl ale fit a protože jej chtěl Luis Enrique šetřit, 'Il Capitano' zůstal jen a lavičce. Zajímavým tahem bylo nasazení Taddeie na kraj obrany, stopery byli Simon Kjaer s Gabrielem Heinzem. Lecce hrálo bez Mesbaha, Di Micheleho a Giacomazziho.

První velkou šanci zápasu měl Miralem Pjanič, mladá ofenzivní hvězda ale nedosáhla a Taddeiův centr. Stejné to bylo v Bojanově případě, mladý Španěl měl k míči ještě dál a Lecce potrestáno nebylo. Řím rozvíjel souvislý tlak s míčem přilepeným ke svým kopačkám.

První ovoce tento tlak přinesl před půlhodinou hry, když si Taddei vyměil míč s De Rossim. A 'Capitan Future' potvrdil své kvality skvělou českou uličkou, která vyústila v první Pjaničovu branku v dresu AS.

Téměř identická akce mohla skončit v síti díky skvělé práce Lamely a Bojanovi, ten ale netypickým zakončením netrefil odkrytou bránu Julia Sergia. Daniele Corvia mohl ohrozit brakáře Stekelenburga, ale ten byl předtím faulován. Pjanič odváděl skvělou práci i směrem dozadu, dobře zastavil pronikajícího Grossmüllera.

Skvělým výkonem se dnes blýskl také Rubén Gago, který o sobě dal vědět po přestávce. Perfektní střelu zakroutil přesně k tyči, kam Sergio nemohl a zdvojnásobil tak vedení Římanů - 2:0 pro AS. Lamela poté mohl přidat další gól, ale po uháčkováí obrany Lecce nezamířil přesně.

Svůj díl práce odvádělo také Lecce a dostalo se mu za to odměny - Kjaer si nepohlídal ofsajdovou past mladý záložník, kmenový hráč 'Giallorossi', lehce a elegantně překonal Stekelenburga - 2:1. Poté ale jako gentleman gól neslavil.

Střídající Totti udělal skvěle prostor pro Bojana, ten měl ale dnes velkou smůlu a branku opět netrefil. Poté přišla chvíle pro Osvalda, jenž možná vstřelil jeden z nejhezčích gólů sezony, po citlivém centru z pravé strany vystřihl nůžky, které skvěle zapadly za Sergia, ale pomezní viděl ofsajd a tak branku neuznal. Opakované záběry nicméně ukázaly, že se mýlil. Nic vážného se již nestalo a tak může Řím těšit hra i výsledek.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Chievo Verona 1:2

20.11.2011 15:00

Góly: 78. Sergio Almirón - 45. Sergio Pellissier (pen.), 73. Paolo Sammarco

Chievo dokázalo venku vyhrát, Sergio Pellissier byl jedním ze strůjců vítězství, druhou branku přidal Paolo Sammarco. V závěru utkání korigoval domácí Almiron, jeho spoluhráč Lodi neproměnil penaltu.

Prohra znamená první prohru Catanie na jejím vlastním hřišti a to od dubna. Montellův tým hraje letos velmi dobře proti silnějším týmům, proti těm menším se mu nedaří tak, jak by si hráči představovali. Chievo navíc neporazili na Sicílii už do listopadu 2011 a tato série zůstane prodloužena o další zápas. Chievo ale venku získalo jen jeden bod a navíc se muselo obejít bez služeb Sarda, Morera a Cruzada.

První žlutou kartu tohoto klání viděl už v první minutě veronský Luciano za faul na osobu Adriana Ricchiutiho, na Sorrentinovu bránu hlavičkoval Sergio Almiron, ale jeho pokus skončil těsně vedle.

Catania měla velké problémy hlavně v defenzívě, z jejich chyb resultovaly dvě velké šance pro Cyrila Thereaua, ale útočník Verony obě šance promarnil. Velkou zásluhu na tom má jeho špatný timing, se kterým se často dostával do ofsajdových pozic.

Ricchiutiho rána po půl hodině hry trochu vystrašila Sorrentina, nicméně gól z toho nebyl a pokračovalo se za stejného stavu. Bredleyho chybu mohl potrestat sicilský Bergessio, ale míč netrefil správně. Jak se to dělá správně, předváděl o chvíli později Pellissier, jenž po faulu Spolliho na jeho osobu s ledovým klidem proměnil penaltu a poslal svůj tým do vedení. Ještě jeden gól a tento veterán se dostane na trojciferné číslo branek v dresu Chieva.

Druhá půle začala podobně, tedy aktivitou domácích. Maxi Lopéz vnesl po střídání na hřiště pohyb i sílu a jeho práce brzy proměnila. Tedy skoro. Davide Mandelli přistrčil právě Lopéze ve vápně a Lodi mohl vyrovnat, ale zklamal. Sorrentino hrdinou, Lodi zavržencem.

Spolli v dresu Catanie byl dnes velmi aktivním, střílel z dálky a poté nebezpečně hlavičkoval, ale gól padl opět na druhé straně. Jeho autorem byl Paolo Sammarco, jenž využil naprosté neshody Spolliho s Belluscim a dal druhou branku. V závěru se prosadil ještě Almiron a to krásnou střelou, ale vyrovnat se Catanii už nepovedlo a zaslouženě prohrála s lépe hrajícím Chievem.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Novara Calcio 1:0

20.11.2011 15:00

Góly: 86. Miguel Veloso

Náročný zápas se šťastným koncem pro domácí, to je stručná charakteristika dnešního klání mezi Janovem a Novarou. Grifové hráli celý druhý poločas po vyloučení Antonelliho v desíti, ale nakonec slaví vítězství. To v samotném závěru vystřelil přesnou ranou Miguel Veloso.

Domácí si byli vědomi toho, že potřebují zvítězit. Kvůli odloženému utkání s Interem nehráli od konce října, a tak mohli být pořádně natěšení. Hned ve druhé minutě zkoušel štěstí Kevin Constant, na druhé straně prověřil Sebastiena Freye Rigoni.

Po Palaciově pasu a Caracciolově teči nebyl daleko od skórování kapitán Janova Marco Rossi, ovšem na míč nakonec nedosáhl. Velkou příležitost měl pak Antonelli, který společně s Palaciem a Caracciolem utekl obraně, jenže místo toho, aby nahrával lépe postaveným spoluhráčům, tak míč napálil přímo do brankáře.

Těsně před přestávkou přišel důležitý moment - Andrea Mazzarani běžel sám na branku, načež ho k zemi nekompromisně seslat Luca Antonelli. Následovala červená karta a Janov šel do desíti.

V úvodu druhé půle to ovšem nebylo příliš znát, Granqvist dokonce otevřel z dorážky skóre, ale při střele Caracciola stál v ofsajdu, a tak branka neplatila. Šance měli poté Palacio i Mesto. Novara poprvé výrazněji promluvila až skrze Rubinovu hlavičku a Rigoniho koleno, od kterého míč skončil na břevně. Rubino měl pak ještě jednu příležitost, když Frey jen vyrazil Rigoniho standardku, ale ani tentokrát nebyl úspěšný.

Deset minut před koncem se počty srovnaly. Meggiorini totiž dostal žlutou kartu a vzápětí hned druhou za protesty směrem k sudímu, ačkoliv hostující útočník tvrdil, že nepromlouval k sudímu, ale vztekal se na spoluhráče. Novara ale o něj i přes to přišla a rovněž dohrávala v deseti mužích.

Nechybělo mnoho a Rigoni mohl v závěru vystřelit pro hosty tři body, ale neuspěl, a pak jen smutně sledoval, jak si na druhé straně výrazně lépe vede Miguel Veloso. Portugalský záložník sice zřídkakdy používá při zakončení pravou nohu, ale tentokrát to udělal a skvěle umístěnou ranou rozhodl o výhře Grifů.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Città di Palermo 3:0

20.11.2011 15:00

Góly: 20. Simone Pepe, 48. Alessandro Matri, 65. Claudio Marchisio

Juventus se stále drží své skvělé formy v letošním roce již od začátku ligy a dnes to také potvrdil na půdě Palerma, kde si připsal další tři body za výhru 3:0.

Tým Antonia Conteho zůstává v lize jediným neporaženým týmem a jen zřídka čelil nebezpečným útokům v dnešním zápase ze strany Palerma. Simone Pepe zařídil vedení 'Staré dámy' již po dvaceti minutách, další brankové zásahy si připsali Alessandro Matri a Claudio Marchisio.

Již ve třetí minutě zahrozil obránce Giorgio Chiellini poté, co mu načechraný míč naservíroval Andrea Pirlo, ale pohotová hlavička nezamířila mezi tři tyče. Po osmi minutách hracího času těsně mimo branku Tzorvase střílel pravou nohou Marchisio. Další šanci už mělo na kontě Palermo, kdy se k hlavičce dostal Giulio Migliaccio po střele Josipa Illiče, kterého včasným zákrokem zastavil brankář Gianluigi Buffon. Bohužel pro Palermo, ani následná hlavička neskončila gólem.

Palermo ovšem nesložilo zbraně a Fabrizio Miccoli zkusil své štěstí střelou z větší vzdálenosti, přesto nezamířil přesně. Juventus byl tedy na tahu a dodržel fotbalové přísloví "nedáš, dostaneš". Chiellini se na levém křídle umně vyhnul bránícím protihráčům, vyměnil si míč s Vučiničem a dlouhým pasem poslal míč na hlavu Simone Pepeho, který míč poslal správným směrem.

Edgar Barreto se také střelou pokusil o vyrovnání, ale ani on neslavil úspěch. Taktéž na druhé straně hlavička Mirka Vučiniče neskončila v síti. Ještě před přestávkou se Vučinič snažil o další gólovou situaci, ale na skóre se již nic neměnilo a tak na světelné tabuli svítil dosavadní průběh - 1:0 ve prospěch Staré dámy.

Po pouhých třech minutách v druhé části zdvojnásobil Juventus své vedení na dvoubrankový náskok. Stephan Lichsteiner na pravém křídle poslal dlouhým přízemním pasem do 'šestnáctky', našel Matriho, a ten si již chladnokrevně poradil i s brankářem Tzorvasem.

Domácí se ovšem snažili útočit dál, přes velmi pěkné dvoubrankové vedení. Černohorec Vučinič vedl útok, ale jeho úsilí při spolupráci s Marchisiem bylo zmařeno hostující obranou. Vučinič promrhal i další pokus v útoku, ale pak dostal příležitost, po přihrávce od Vidala, kdy ve vápně našel výbornou přihrávkou Marchisia, který poslal míč do levého dolního rohu a tím i Juventus do vítězné nálady zpečetěné třetím gólem v 64. minutě.

Vučinič pak ještě v závěru pokoušel štěstí několikrát v samostatných nájezdech na branku Tzarvose, ale ani on, ani na druhé straně hrající Eros Pisano, se do záznamů nezapsali.

Juventus tedy zůstává zatím na čele tabulky s jedním zápasem k dobru.

Více informací k zápasu

Parma FC - Udinese Calcio 2:0

20.11.2011 15:00

Góly: 58. Jonathan Biabiany, 76. Sebastian Giovinco (pen.)

Udinese nedokázalo porazit Parmu, ta naopak vstřelila dvě branky a velmi tím pomohla Juventusu, který je tak prvním v tabulce. Odchovance turínského giganta měl velký podíl na ztrátě Udinese, první branku má na svědomí Biabiany.

Udinese mělo velkou šanci se osamostatnit, kdyby totiž Juventus prohrál a v Parmě by body brali hosté, tak by se do dalšího týdne mohli hráči kolem Di Nataleho radovat z průběžného prvenství. Ani jedno se ale nestalo, Di Natalemu jakoby vyschl střelecký prach a Udinese na to doplácí. Parma šokovala své fanoušky a zároveň dokázala udržet čisté konto.

Nutno říci, že i statistiky stály proti týmu trenéra Guidolina, jenž v Parmě vyhrál naposledy roku 2006. Trenér Guidolin vyměnil strany, dva roky poté trénoval právě Parmu a zná ji tedy velmi dobře. V dresu Parmy se objevil hvězdný Sebastian Giovinco, ale do hry nemohl zasáhnout útočník Floccari.

První velkou šanci měl Antonio Floro Flores, jeho střelu ale skvěle vytáhl brankář Mirante na roh. Na druhé straně hrozil záložník Galloppa, jehož opět skvělým zákrokem zneškodnil brankář Samir Handanovič. Skvělou spolupráci dvojice Basta - Isla zakončoval opět Floro Flores, ale ani tentokrát se skóre zápasu neměnilo. Těsně před skončením prvního poločasu pálil nad bránu Di Natale, také neúspěšně.

Pár minut zbývalo do naplnění hodiny hracího času, když se Parma ujala vedení. Sebastian Giovinco skvěle našel z rohového kopu hlavu Biabianyho, jenž nikým nehlídán v klidu zakončil - 1:0 pro Parmu.

Poté přišly dvě šance Udinese, obě z dílny mistra Di Nataleho. Ale skórovat mu nedovolil ani jednou opět skvělý Mirante. Parma poté promeškala šanci na zdvojnásobení svého vedení. Biabiany přesprintoval dva hráče Udinese a předložil míč Giovincovi, které ale skvělým zákrokem pohlídal Mehdi Benatia. Zasloužené vedení ale Parmě neuniklo, Basta fauloval ve vápně pronikajícího Biabianyho a sudí nařídil penaltu, kterou Giovinco proměnil - 2:0 pro Parmu.

Dnes mělo prostě duo Biabiany - Giovinco svůj den a kdyby druhý jmenovaný proměnil při protiútoku skvělou nahrávku toho prvního, mohlo to být o tři branky. Ale neproměnil, takže stav zůstal 2:0 pro Parmu. To znamená, že Udinese minimálně na týden ztrácí vedoucí pozici.

Více informací k zápasu

AC Siena - Atalanta Bergamo 2:2

20.11.2011 15:00

Góly: 44. Gaetano D'Agostino (pen.), 87. Alessandro Gazzi - 15. Germán Denis (pen.), 53. Germán Denis

Siena i Atalanta se ve své obnovené premiéře v nejvyšší soutěži prezentují velice dobře a nic nám oba celky nezůstaly dlužny ani ve vzájemném střetnutí, i když nakonec se na stadionu Artemia Franchiho body dělily.

Toskánci začali hned od úvodu stavět základy pro čtvrtou domácí výhru v řadě. Otevřít skóre mohl záhy po rohovém kopu hlavičkující Larrondo, jeho pokus však za svá záda nepustil neméně povedeným zákrokem Consigli.

Byli to ovšem překvapivě hosté, kdo se ujal vedení. Pegolo fauloval pronikajícího Denise a sudí Doveri neměl jinou možnost než ukázat na pokutový kop. K němu se postavil sám postižený a přízemní střelou k tyči zaznamenal již svůj osmý zásah v sezóně - 0:1. Siena mohla okamžitě odpovědět, hned dvojitou šanci měl Destro, srovnat krok se mu ovšem nepodařilo.

Skvělou příležitost měl i Rossettini, ten ale pro změnu ztroskotal na skvělém reflexu Consigliho. Ještě do přestávky se však domácí přece jen dočkali vyrovnání. Manfredini v pokutovém území stáhl k zemi unikajícího Larronda a k vidění tak byla penalta i na druhé straně. Odpovědnost na sebe vzal zkušený D'Agostino a pohodlně zavěsil - 1:1.

Otočit skóre mohl krátce po změně stran z rychlého protiútoku Destro, tváří v tvář s Consiglim ovšem neuspěl. Utkání začalo gradovat v 50. minutě. To se na trávníku strhla velká rvačka, Lucchini totiž obvinil Larronda, že si chtěl neprávem vybojovat volný přímý kop z hodně nadějné pozice. Výsledkem celé situace byly žluté karty pro oba zainteresované.

O chviličku později potom bylo pro domácí znovu zle. Denis prošel středem sienské obrany jako nůž máslem a z otočky umístil balón k pravé tyči - 1:2. Odpověď ACS na sebe nemusela nechat dlouho čekat, Brienzův pokus ovšem na poslední chvíli zastavil obětavý Manfredini. Těsně před závěrečným hvizdem se však domácí prosadili. Na odraženou Reginaldovu střelu nejrychleji zareagoval Gazzi a zajistil tak svému celku alespoň bod.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Cesena 0:1

20.11.2011 12:30

Góly: 84. Marco Parolo

Domácí Bologna nestačila na Cesenu, té se vyplatilo útočení až do samého závěru utkání a poprvé v sezoně okusí chuť výher. Snad to nebude naposledy.

Cesenu, která je beznadějně poslední, trochu povzbudila největší hvězda, Marco Parolo, jenž pět minut před koncem vstřelil vítězný gól a rozhodl o tom, že si všechny tři velmi cenné body odnese domů právě jeho Cesena.

Na stadionu Renato Dall'Ara v Bologně se odehrál velmi tvrdý souboj o záchranu, ani jeden z týmů si nemůže dovolit ztrácet body s bezprostředními rivaly v souboji o záchranu a tento zápas nebyl jiný. Diváci viděli boj do posledních vteřin hry, která nakonec dopadla lépe pro hosty. Šancí bylo také mnoho, ale oba týmy mají problémy s jejich proměňováním, proto možná tak hubené skóre.

Cesena se dnes opravdu snažila, hráči ze sebe vydali vše a mohou být spokojeni. Byli také prvními, kteří se dostali do větší šance, branku ale vstřelili až v samém závěru. Z dvaceti metrů střílel například Dominique Malonga, podobnou šanci si vypracoval také pozdější hrdina Marco Parolo, ale ani jeden z nich na brankáře Jeana Francoise Gilleta nevyzrál. První poločas se hrál víceméně na bránu Bologně, domácí nepůsobili kompaktním dojmem a v obraně dělali chyby.

Deset minut po změně stran měla velkou příležitost také domácí Bologna, ke střele se skvěle dopracoval nejlepší hráč v domácím dresu, Roberto Acquafresca. Ale toho skvěle zneškodnil Antonioli v bráně Ceseny. Na druhé straně v sobě pokoušel probudit zabijácké instinkty Adrian Mutu, Rumunova rána ale šla přesně do míst, kde stál připravený Gillet.

Podobný souboj byl k vidění také o chvíli později, když se k míči dostal opět Mutu, ale i tentokrát si na něj Gillet počkal a celou situaci vyřešil. Bolognu dostal málem do vedení Koné, který přesprintoval tři obránce Ceseny a vypálil, ale jeho snaha k vedoucí brance nevedla.

A tak hřmělo na druhé straně, pět minut před koncem se totiž prosadila Cesena. První vítězství v sezoně zajistil Ceseně MArco Parolo, jenž zdánlivě z ničeho vypálil a Gillet byl bez šance - 1:0 pro hosty. Dokáže Cesena navázat na tuto výhru?

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Milán 0:0

19.11.2011 20:45

Góly: -

Smírně 0:0 skončilo i utkání mezi Fiorentinou a AC Milán. Rossoneri měli velkou převahu a v zápase byli jasně lepším týmem, bohužel však nedokázali proměnit sérii velmi dobrých šancí, zvláště ve druhém poločase selhali Pato a Emanuelson.

V utkání přitom branka padla a postaralo se o ní hostující AC - akci, kterou začal Ibrahimovič, zakončil úspěšně Seedorf, avšak kvůli údajnému ofsajdovému postavení nebyl gól uznán. Jak se ale ukázalo, byla to hodně hraniční situace a o ofsajd se zřejmě nejednalo. Milán byl i nadále aktivní, o zakončení z akrobatické pozice se pokoušel Ibrahimovič, ovšem vůbec netrefil branku. To se nepovedlo ani Aquilanimu, jenž po přesném centru Robinha hlavičkoval z velmi dobré pozice těsně nad.

AC nadále útočilo a Fiorentinu k ničemu nepouštělo. Robinho ostře pálil vedle a Seedorfův dalekonosný pokus lapil Boruc.

I po změně stran dominovalo na hřišti AC Milán, jenže obranu Violy ne a ne překonat. Z voleje byl hodně blízko úvodní trefy Nocerino, Boruc se natahoval ale míč skončil těsně vedle. Podobně si v ojedinělé šanci Fiorentiny vedl Pasqual.

Poté milánští spálili nemožné, nejprve se dostal do dobré koncovky Pato, ale orazítkoval tyč! Akce ale pokračovala a zblízka napálil jen Boruce Emanuelson! A do třetice ještě další šance Pata, kdy mu Ibrahimovič ideálně sklepl míč, ale Boruc byl znovu na místě. Velká převaha Milána k brance nevedla, a jelikož byla Viola směrem dopředu neškodná, skončilo utkání bez branek.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - SS Lazio 0:0

19.11.2011 20:45

Góly: -

Domácí Neapol se rozešla smírně s římským Laziem, což znamená, že Lazio se dočasně usazuje na prvním místě tabulky, kde ho těsně následuje AC Milán, Udinese má ale zápas k dobru. Neapol je šestá, ale může ji trápit špatná produktivita.

Neapol měla více než dost času na odpočinek a nabrání sil, její minulý zápas s Juventusem byl odložen a přesto, že Neapol čeká klíčový zápas s Manchesterem City o přímý postup do další fáze milionářské Ligy mistrů, trenér Walter Mazzari se rozhodl nemíchat sestavou a proti favoritovi poslal na hřiště to nejlepší. Vyplatilo se?

Lazio oproti soupeři postrádá několik klíčových hráčů, mimo hru jsou útočníci Klose a Kozák, dále Bizzarri, Dias, Mauri nebo Del Nero. O to větší motivaci ale hosté měli. Sculli a Hernanes dnes večer podporovali jediného osamoceného hrotového útočníka Cissého a ten usiloval o vstřelení branky. Případný úspěch by znamenal prolomení jeho smolné série bez vstřeleného gólu.

První šanci zápasu měl na hlavě obránce Neapole Hugo Campagnaro, jehož poslal do šance skvělý přímý kop z dílny Ezeqiela Lavezziho. Dossenův centr minul ve velké šanci střelec nejpovolanější, největší ofenzivní hvězda Neapole Cavani minul míč a stav tak zůstal stejný. Na druhé straně střílel aktivní Cissé, jeho ránu ale De Sanctis vyrazil.

Napodobit kolegu chtěl také Hernanes, brazilského kouzelníka ale vychytal opět skvělý De Sanctis. Krátce po poločase se aktivity ujali hosté, ale byl to opět Lavezzi, jenž hrozil, ale skvělým zákrokem se blýskl gólman Marchetti. Z následného rohu se snažil míč umístit za brankářova záda opět Lavezzi, ale ani tentokrát se mu jeho úmysl nezdařil podle představ.

Neapol vsázela vše na jednu drtivou kartu, jíž byl útok. Nejprve střílel Dzemaili, Maggiovu akci zastavil praporek pomezního. Marchettiho nepřekonal ani Cavani po centru Lavezziho. A že to byla šance! Z devíti metrů Uruguayec přestřelil a zbytečně rozproudil krev v žilách domácích nadšenců.

Gól nevstřelil ani střídající Panděv, do brány se nevešla ani další střela Maggia. Walter Gargano sympaticky snažil nalézt svou střelou to správné místo branky Lazia, to ale vše zalepil brankář Marchetti. Další velkou šanci promarnil Lavezzi a tak se Lazio rozešlo s Neapolí smírně. Mazzariho tým by se měl zlepšit především v ofenzivní složce, bez proměnění šancí ze základní skupiny Ligy mistrů nepostoupí.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 2:1

19.11.2011 18:00

Góly: 54. Thiago Motta, 60. Philippe Coutinho - 88. Joaquín Larrivey

Inter Milán to dokázal a vyhrál doma na San Siru nad nebezpečným celkem Cagliari. Pro fanoušky i trenéra to znamená opět trochu lepší spaní, i když návrat mezi elitu bude ještě velmi složitý.

Debut trenéra Davide Ballardiniho nevyšel tak, jak si představoval. Inter svými góly zachránili až ve druhé půli Thiago Motta a mladý Coutinho, za hosty těsně před koncem korigoval Larrivey.

'Nerazzurri' se nachází ve velmi složité situaci, výsledky nutně potřebují, ale tato snaha je silně limitována mnoha zraněními, trenér Claudio Ranieri nemůže počítat například s Vivianem, Luciem, Nagatomem, Maiconem nebo s dalším obráncem Chivuem. Přesto se milánský gigant snaží probudit z letargie a opět se zapojit do boje o ligový primát. Neštěstí jakoby se lepilo na kopačky Interu, chvíli před zápasem při rozcvičování se zranila jedna z největších hvězd, záložník Wesley Sneijder. Fanoušci mohli být trochu zklamáni, ale na jednu stranu se situace vyvinula více než dobře. Nizozemec byl nahrazen Phillipem Coutinhem a za postavení mladého Brazilce si může Ranieri gratulovat - Coutinho totiž vstřelil druhý gól Interu a to byl, jak se nakonec ukázalo, gól vítězný.

První šanci utkání měl mladý Ekdal, jenž po vybojování míče tvrdě vypálil, ale brankář Cesar byl připraven a nebezpečí zažehnal. NA opačné straně zahrozil útočník Pazzini, ale ani on branku nezaznamenal. Skvělý výkon dnes podal hostující brankář Agazzi, jenž konečky prstů vytáhl přímý kop Maura Zárateho.

V další šanci se ocitl nikým nehlídán Estaban Cambiasso, ale hlavičkou netrefil bránu. Po přestávce překvapil většinu diváků na stadioně trenér Ranieri, jenž vystřídal Maura Zárateho mladíkem Alvárezem, který původně nebyl ani na lavičce náhradníků.

První branku pro Inter vypracoval Coutinho, jenž ve spolupráci s Pazzinim pomohl ke gólu Mottovi. Opakovaný záběr nicméně ukázal, že to bylo možná ofsajdové postavení a pravděpodobně i hra rukou.

Agazzi se dnes překonával, další šanci Coutinha zneškodnil, nicméně po Brazilcově druhé šanci už kapitulovat musel. Opět výborný Alvárez pronikl přes obranu hostí a Coutinho dílo zkázy dokonal - 2:0 pro domácí.

Cagliari se nicméně nevzdalo a připravilo pro Inter ještě napínavé chvíle. Po šanci Stankoviče na jedné straně se prosadil na druhé straně Joaquin Larrivey, který těžil z práce Nainggolana a snížil na 2:1. Víc ale hostům Inter nedovolil a vítězí. Doufejme, že boj o titul ještě řádně zdramatizuje.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1064018:722
2.SS Lazio1164116:822
3.AC Milán1163223:1421
4.Udinese Calcio1163213:621
5.AS Řím1152415:1217
6.Città di Palermo1151514:1516
7.SSC Neapol1043313:715
8.Janov CFC1043314:1215
9.Chievo Verona1143410:1215
10.Parma FC1150614:1815
11.AC Siena1135314:1014
12.Calcio Catania1135313:1814
13.Atalanta BC1154215:1413
14.ACF Fiorentina1134410:913
15.Cagliari Calcio1134410:1213
16.Inter Milán1032513:1711
17.Bologna FC113179:1710
18.US Lecce112279:188
19.Novara Calcio1114612:207
20.AC Cesena111374:136
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (223)

Přidat komentář
smazaný uživatel

INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

INTER!!!

Reagovat
Mars

škoda, Inter mohl prohrát ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Rozdielom triedy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Inter , výhru potřeboval :D .. Je to legrační psát o Interu jako o týmu který výhru potřeboval jako sůl ...... stejnak : Juventus

Reagovat
homeles8

Reagovat
GEGE

FIORENTINA: Boruc; De Silvestri, Gamberini, Nastasic, Pasqual; Behrami, Montolivo, Munari; Lazzari; Gilardino, Cerci

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic

očekávaná sestava.Pojdmě pro 3 body.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

a zacina strmy postup tabulkou hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ty sa fakt musíš poriadne snažiť v poslednej dobe...

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč že som si dovolil zapochybovať o sile všemocného Interu

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Yanek

MILAN PER SEMPRE! ♥

Reagovat
Pipo123

Dneska moc vo výhru neverím, ale tak snad Cisse dá gól

Reagovat
Yanek

Vymysleny offside, dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo prosim sopcast na Neapol:Lazio? DIky

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodci je ... jasnej gol AC a on mavne offside..

Reagovat
GEGE

Hra je dobrá akorát škoda těch spálených šancí(hlavně Aquilani)kolik už ten mohl dat golu?!A samozřejmě chybně neuznaného golu.Druhy poločas by byl klidnější a byl by prostor na brejky.Tak to bude ještě boj ale veřím,že to tam padne.

FORZA MILAN!

Reagovat
DelPiero137

Juve vyhrajeme.... :) :)

Reagovat
DelPiero137

A toto som kedy pisal? Ani si to nepamatam

Reagovat
Pinturicchio

Viola moc hezky, Napoli - Lazio taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcu, ktory nas dnes stal dva body dva body oznacujem za primarny muzsky pohlavny znak

Reagovat
smazaný uživatel

jedno "dva body" si tam vymazte

Reagovat
smazaný uživatel

parádní výsledky,zitra když vyhrajem bude to se zápasem k dobru cajk

Reagovat
rossoneri89

tolko nespravodlivosti .... min. roh, 2 ruky a jeden jasny gol neuznany ..... dakujeme rozhodca ze si nam uchmatol 2 body .... ale co uz ... aj taketo zapasy musia byt .... nabuduce tie tri body dame ... FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

Neuvetielne nespravedliva remiza, tak si ji ve Fiorentine uzijte. Boruc se zase vytahl, jako bych to netvrdil... dnes nam proste nebylo souzeno vyhrat. Kazdopadne kdybych mel hodnotit individualne, tak od nas vycnivali Abate, Thiago, Zlatan. To je vse. Robinho byl sice vsude, ale strasne kazil a nestalost vykonu Aquilaniho uz me taky zacina pekne srat. Rozhodci me opet a zase velice zklamali, zlaty Rizzoli, snad jediny rozhodci, ktery permanentne piska kvalitne, tohle byl otres. Ted Barcelona, to bude uplne jiny zapas, s Boatengem a Patem navic. Tesim se moc.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcu teraz keby som stretol ta by som ho rozjebal na sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko sanci a ani jeden gol to je v pici nevadi teraz sa musime sustredit na BArcu ktoru musime zdolat!!!!!! FORZA MILAN!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Zase padalo gólů. A to ještě ten první Interu z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí dnes jednomu milánu ubral druhému přidal,ne je to fakt hrozné tohle,někdy je fotbal strašně nespravedlivej.

Reagovat
GEGE

Hold není každý den posvícení.Škoda na výhru to dnes jednoznačně bylo.Výkon potěšil.MILAN PER SEMRE!

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina je uplně jalová,viděl jsem to do 70 minuty ale z toho týmu nejde vůbec strach jako z minulých sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

Postranní nás dost možná obral o 2 body. Jinak ta naše hra se mi vubec nelíbila, sice sme měli i pech ale hrozně nám chybí přesnost, pohyb i útočení ve více hráčích. Fialky byly dneska hrozně jalový a my jim necháme bod...Tenhle match sme měli rozhodně vyhrát..

Reagovat
Erdovec

dvě remízky, dva body do tipovačky, díky Itálie

Reagovat
rossoneri89

inak dneska hrala Fiorentina odporny antifutbal .... neskutocne neico ... zato by som im strhol 3 body

Reagovat
cresposuper

Ja aspoň 5.

Reagovat
lnterista

pekne

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio na špici

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze do zítřka

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už je šestnáctý...tomu říkám úspěch

Reagovat
Shevchenko

Příští týden nebude v TV Neapol - City ani AC - Barca.

Reagovat
Ranoth

na stv 2 de neapol-city

Reagovat
smazaný uživatel

...a na STV1 je o den později i AC-Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti jedni zasraní koho zajímá nějáka plzen která nemé šanci na postup sakra

Reagovat
smazaný uživatel

neee na stv1 je to 23.11

Reagovat
Shevchenko

Plzeň hlavně hraje už v 19:00 a v hlavním vysílacím řase na ČT ve středu nejde nic, pouze na Nova Sport Leverkusen - Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože a co by jako měli dávat

Reagovat
smazaný uživatel

treba souboj nejlepsiho klubu z jednim z top 5 kteri jsou ve famozni forme a rozdaji si to o prvni misto? myslím že většina by upřednostnila tento zápas.

pokud se mýlím tak me opravte ale me osobne urcitre daleko vic zajímá AC

Reagovat
Pinturicchio

To mě moc nepřekvapuje, za výběry těch zápasů bych je nejradši silně zpohlavkoval.

Reagovat
GEGE

Ještě,že mam slováky.Aspoň nebudu muset poslouchat ty debily s ČT

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko to zachranilo

Reagovat
Yanek

Ani ne, na netu se tez da...

Reagovat
Shevchenko

Díky vám.

Reagovat
smazaný uživatel

pre slovákov

Reagovat
vocasisko

Calcio zase rozjíždí hitparádů výsledků 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, PD zatim 17x 0:0, SA 14x 0:0 a jenom o kolo míň

Reagovat
smazaný uživatel

tak už 18

Reagovat
panca

0:0 jeste ze jsem se nedival

Reagovat
M11

Violu ceka velky kus prace

Reagovat
smazaný uživatel

Nominácia na Trab ...:

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 6 Lucio, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Už s Luciom, Nagatomom a Chivuom.

Reagovat
cresposuper

Julio,- Jonathan, Ranocchia, Samuel, Chivu,- Zanetti, Motta, Cuchu,- Coutinho,- Milito, Zárate.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak isto ako som to včera písal

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Jóo ! konečně o víc než jeden gól.

Reagovat
GEGE

Biabiany zařídil vyhru Parmy.Nejdrřív gol hlavou po rohu a pak vybojoval penaltu.Udinese dneska špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem měl zase čas zhlédnout náš zápas.

No tři body jsou důležité, ale z průběhu zápasu mám dost smíšené pocity, především kvůli tomu, že Cagliari dopředu nepředvedlo skoro nic, takže tomu nelze dávat nějaké objektivní měřítko, jak na tom jsme. V první půli to bylo až na góly OK, někteří hráči mohli být více aktivní, především šlo málo míčů na Pazza a co jsme dokázali zazdít, to taky neumí kde kdo. Moc nechápu to neustálé střídání Zarateho, nehraje zase tak špatně, aby tam místo něj šel Alvaréz, který je úplně neskutečně pomalý (avšak podle mě měl hrát ale místo Coutinha, na tento zápas by se hodil, no dopadlo to tak, jak dopadlo). Gól z půlmetrového ofsajdu, no, nějak nadšený z něj nejsem, hrubka rozhodčího jak kráva. U druhé branky jsem si říkal, co to ten Ricky blbne, že to zbytečně zazdil, ale Coutinho to předvedl parádně, snad jediný jeho světlý moment, co si vzpomínám. Pak už se to dohrávalo, gól byl naprosto zbytečný. Jo a Esteban na AM, to jsem upřímně fakt nechápal.

Tak snad se poučíme z těch chyb a v Turecku vyhrajeme.

Forza INTER

P.S. Jinak Cesena, jak se teď dívám, první výhra, důležité 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coutinho tých svetlých momentov mal ďaleko viac, aj Alvaréz. Patrili medzi tých lepších hráčov (nie len môj názor, ale aj všeobecný).

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky nehrál špatně, ani jsem to tam nenapsal, ale je prostě šíleně pomalý, nejednou kvůli tomu přišel o míč. Proto bych ho dal na místo Coutinha. Ten se mně, kromě gólu, nelíbil, chyběla mu nějaká finální přihrávka (nebo si na žádnou nevzpomínám).

Reagovat
lnterista

Rickyho nekde ve stredu hriste bych si dokazal predstavit rozhodne ne na kridle tam je k smichu...on nema vubec zadne zrychleni v pohybu mi strasne pripomina Amauriho to je taky takovej pohybovej genius ale nejlepsi pro Inter by bylo ho prodat.

myslite ze koupime Zarateho? za me NE

Reagovat
brenk

Akurát som dorazil domov a hneď mi výsledok spravil náladu

Mohli by ste mi ten zápas nejako celistvo zhodnotiť, plus by som sa chcel opýtať na Fábia, ako mu to išlo?

Reagovat
Pinturicchio

První poločas o ničem, protože se hrálo 4-2-3-1, hrůzná holomajzna. Druhý lepší, protože už se to blížilo 4-3-3. Fabio fajn, přišel, slušný výkon, pár narážeček, jde vidět, že to v sobě pořád má.

Reagovat
brenk

Díky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka mi dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je po dvou zpackaných sezónách,co po dvou,od sestupu do Serie B největší radost pro fanoušky Juve.Je to nádherný pohled a já věděl že se z těch sraček Juve zvedne.Historie se opakuje a dřív nebo později vyhrajeme titul a budeme bojovat o nejvyšší příčky v LM.Užívejme si tuhle radost,po těch letech si ji zasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to paráda, i když mi to ''malinko'' kazí pozdní střídání Alexe a přítomnost Pazienzy v týmu..Jak řekl Moggi ''v mém Juventusu by neseděl ani na střídačce'' .. Conte je takový čaroděj, že pevně věřím v souboj o titul s AC.. FORZA JUVE!!

Reagovat
Pinturicchio

Pazienza je výborný hráč a ukázal to i dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

No on neměl moc času něco ukázat.. Když se na to podíváš reálně, má šanci probojovat se do základu? Ne nemá.. Jsou daleko kvalitnější náhradníci jak on..

Reagovat
Pinturicchio

Vzhledem k tomu, že na základ má, tak moc kvalitnějších náhradníků není. ( Pokud nebudeme počítat s tím, že Vidalovi bude dělat náhradníka například Schweinsteiger )

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger nee.. Každý máme svůj názor, ale když přihlédnu k zimním přestupům, jeho věku a líhnoucích se talentů z primavery.. Tak nevim nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Jebať !!! Jediný, kto za niečo stojí je Silvestre, a aj ten za chvíľu radšej zdúchne do Ríma

Reagovat
Alberto Aquilani

ale však AS sa onho nezaujíma :O

Reagovat
smazaný uživatel

no jo vlastne...to je ale jedno proste zdúchne do preč...

Reagovat
Yanek

Super, Udine prohralo. Juve bude letos tezky konkurent, jinak se nam ta spicka blizi, tak snad se tam dostanem co nejdriv.

Jinak pro Pintu, ja jsem ti rikal, ze Giovinco da gol...

Reagovat
Pinturicchio

( Příště už Cavani na lavičku : Robinho, Denis, Giovinco )

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš mít Denise jen na lavičce, má životní formu, měl bych ho tam už od třetího kola

Reagovat
Pinturicchio

Denis byl v základu, ale Prcek ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo myslel jsem, že Denise máš na lavce, no Giovi to tam taky padá, narozdíl od Cavaniho

Reagovat
Pinturicchio

Však Sebu jsem nechal na lavičce snad poprvé, protože hráli proti Udinese. Příště to bude ještě těžší rozhodování.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to? já bych posadil asi Cavaniho, podle mě se Robinho příště trefí

Reagovat
Pinturicchio

I vzhledem k tomu, proti komu ti hráči budou hrát. Giovi proti Novaře, Denis vs Napoli, Mutu ( který dnes nehrál zle, příště už mu to tam padne ) proti Janovu, atd., těžké vybírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis proti Cavanimu, no kdyby to bylo na mě tak ať postavím z těch dvou kohokoliv tak, dá gól ten druhej takže GL

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
juveforever

Juve konečne robí česť svojmu menu. Conte je king

Reagovat
smazaný uživatel

jupíí Parma mi to potvrdilaaaa 2:0 paráda

Reagovat
smazaný uživatel

fotky zo zivota futbalistov.Pre tie ich frajerky sa to oplati pozriet Hlavne Matriho

http://www.facebook.com/pages/Každodenné-fotky-zo-života-futbalových-hviezd/218772828149059

z Interistov je tam Chivu,Javier,Julione a Wes.

Reagovat
SqueeZy

OT: Četl někdo v poslední době něco o Appiahovi? Po odchodu z Ceseny jsem o něm nic neslyšel..

Reagovat
smazaný uživatel

Udine pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Krása páni, škoda že som zápas nemohol vidieť a viac si tú výhru vychutnať....FORZA JUVE !

Reagovat
homeles8

Tak kromě gólů, tyčky Pirla a 2 šancí na začátku by sis toho moc nevychutnal... i některý zápasy 0:0 jsou lepší, než byl ten dnešní :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo ale hlavné je že sme vyhrali

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

100. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
smazaný uživatel

jak ty to děláš?

Reagovat
Pinturicchio

Tajemství

Reagovat
smazaný uživatel

sedí u EF od rána do večera

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

1986 - Roma’s only defeat against Lecce in Serie A (2-3) cost the Scudetto for the Giallorossi at the end of the 1985/86 campaign. Nightmare

Reagovat
Mr.Jindros

Myslím, že letos je případná prohra titul stát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak zajímavá statistika

Reagovat
Mr.Jindros

Juventus vyhrál v lize tři zápasy v řadě. To se nestalo už doslova roky.

Reagovat
Pinturicchio

Loni jsme je vyhráli taky.

Reagovat
Mr.Jindros

Dostal si mě, kdy? A je fakt, že za minimálně za Cira na začátku jsme vyhráli dokonce čtyři.

Reagovat
Pinturicchio

Brescia, AS, Janov . Jinak s Cirem máš pravdu, pod ním jsme vyhráli první 4 zápasy.

Reagovat
Mr.Jindros

Každopádně je to jev v posledních letech ne příliš vídaný, a to počítám i Ranieriho éru.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, už jen kvůli téhle naší statistice jsem dneska očekával větší problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

to očekávám na Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

S tímhle rozestavením taky. Navíc už bude hrát Klose.

Reagovat
brenk

Chlapi neviete, kde by sa dal stiahnuť dnešný zápas Juve?

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nebyl ofside ani hovno. a takový gól

Reagovat
Rssa

Osvaldo - neuznaný gól roku? Ostuda rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. to měl dokonce uznat i kdyby to byl ofside s nadsázkou...

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

ten Osvaldo moc skody.. gol sezony

Reagovat
Rssa

V jednom zápase Gól sezóny a Spálená tutovka sezóny

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
DelPiero137

Ani som to nepostrehol ale Blanc uz nie je v Juve? Este nedavno som ciral ze ma nastarosti financie a vystavbu stadiona. A dnes v zapase PSG hovoril komentator ze je generalny riaditel Parizanov....

Reagovat
smazaný uživatel

jj jak se dokončil stadion, tak skončil a šel do PSG

Reagovat
DelPiero137

Tak to je skoda, bol to dobry finacny odbornik...

Reagovat
kiwwi

OT: AC Milan assistant boss Mauro Tassotti admits the club are interested in Carlos Tevez.

Reagovat
panca

nebyl bych proti

Reagovat
Pinturicchio

Kéž by, tohodle dementa nezkrotí ani v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono podla mna to je kachna ,ale zas Galliani by to uhral na hostovacku s opciou stym ze by musel na ihrisku ukazat ci nato ma alebo nie.......mozno by to dokazal napr. proti Juve ked nie tak asi by sa nekupi

Reagovat
rossoneri89

pochybujem ze mame na jeho plat

Reagovat
smazaný uživatel

Teveza by som bral

Reagovat
smazaný uživatel

A Matri do základu repre !!! Tak fantastický hráč a je strašne opomínaný....

Reagovat
panca

tak fantasticky je trosku moc

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Neni

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než Osvaldo

Reagovat
cresposuper

Do základu?

Reagovat
Pinturicchio

Při absencích Rossiho a Cassana? Samozřejmě.

Reagovat
cresposuper

By ma zaujímalo o čo je lepší od takého Pazza, Gilardina, Borriella alebo Kváju.

Reagovat
Pinturicchio

Pazzini a Gilardino jsou z téhle skupiny nejslabší, Pazzo ten nejslabší vůbec. Borrielo a Fabio těžko budou hrát v repre, když nehrajou ani v klubu, žeano.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje a dává góly, v tom je celá ta věda. V tom si můžou s Pazzem podat ruce. Gila góly nedává a Fabio s Marcem nehrají. Jednoduché jak facka.

Reagovat
smazaný uživatel

Od prvých troch menovaných je napr lepší o to, že hraje v Juventuse a nie v Interi, respektíve vo Fiorentine alebo AS Ríme.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu slabší

Reagovat
Pinturicchio

Jen ať se vypláče.

Reagovat
smazaný uživatel

Však dúfam, že ty z odobratého Scudetta z roku 2006 si sa už do sýtosti vyplakal a už plačkať tu nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Zase aby to tady nezaplavil, těmi přívalovými dešti slz. Všeho s mírou

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, ted je na řadě demence, ostrovtip, pak nějaký cákanec, aby ukázal "Grande Interistu" a bude to všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty, o Grande Juventinovo môžeš len snívať. Lebo Grande a Juventus nejdú vôbec k sebe dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že sa zasmeješ sám svojim vlastným vtipom, ked nie ostatní...všakže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, že ja som spokojný, nie? A až potom druhí, či? Aspoň tu na tomto portáli je to tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak samozrejme ešte podotýkam, to nie je vtip, ale realita

Reagovat
smazaný uživatel

V tvojom svete možno......

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas lepšie od teba

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, místo Pazza. Klidně spolu můžou alternovat.

Reagovat
Pinturicchio

Tak a je to definitivní, Milos nás opustí :

" Bomba Krasic, l'agente: "Ha perso la pazienza: se ne va" "

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zlé, když má hráč za 15 milionů jen vysedávat.

Reagovat
Pinturicchio

Jestli odejde, tak by mě zajímalo, jak se mu v tom novém působišti povede, ... protože z CSKA odcházel z toho samého důvodu, z jakého ted možná odejde od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na celou situaci zvědavý. On chytne zase svoji půl roční horečku a vystřelí a pak půjde strmou tendencí dolů. Ale tohle je jen v hlavě, ne v tom, že by snad něco neuměl nebo zaostával ve fotbalových dovednostech. Zkrátka se šprajcnul a sám neví, jak z toho ven.

Reagovat
Pinturicchio

Fakt by mě zajímalo, čím to je. Šancí měl dost, přípravu odehrál prakticky celou, v lize dostával taky šance. Tipnul bych si, že je to prostě v hlavě, on je strašný labil a flegmouš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Fabia jsem měl rád už v Udine a Neapoli. Jak na tom MS vlétl na ty Slováky, tak jsem ho začal milovat. On je takovej truhlík Moc bych rád, aby hrál. Ale teď proti Laziu a Neapoli Tonda nebude riskovat. I když mohli by se s Mirkem prostřídat, když ty zápasy jsou ve 3 dnech.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pinturicchio

Co se dá dělat no, bylo to jasné už delší dobu.

Reagovat
Yanek

To je neco pro Gallianiho! Bral bych ho okamzite, ale asi trochu nerealne no...

Reagovat
Pinturicchio

To bych neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

do toho vašeho 4-3-1-2 by sedl jako prdel na hrnec no...

Reagovat
Pinturicchio

( jen ho nech, ať ho veme )

Reagovat
Yanek

Tak teoreticky by mohl zahrat na podhrotu, jinak nic moc. Ale ja pro nej mam slabost...

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o něho byl zmiňovanej už než šel do Juve, tak pokud to byla pravda a měl o něj zájem sám Galliani tak si myslim, že by klidně mohl nyní sondovat terén

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fanta D, výsledky na fóre

http://www.abload.de/img/124241g.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Micco

Uff, zlatý domácí prostředí mi to vyhrálo, že? .. Škoda že nehrál panca s Albertem. Bertík by zasloužil konečně porážku a panca nějaké body, protože obvykle když jeho tým podá super výkon, tak soupeřův tým také a ještě někdy o kousíček lepší. Smolná porážka z pancovi strany, každopádně jsem rád, že jsem vyhrál

Reagovat
panca

musi me zacit zachranovat pato, jinak to vidim blede. Milito zklamal

Reagovat
Pinturicchio

Ho vyměn, dokud má ještě nějakou cenu.

Reagovat
panca

asi jo, pockam si na teveze

Reagovat
Pinturicchio

No, aby ses dočkal.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/313115_186565504764450_107981919289476_395877_1331804296_n.jpg

Moc bych si pral videt, jak by tady MSgoo brecel kdyby se to prohodilo. Od Milanistu tady krome poazapasovych shrnuti nepadlo jedine slovo na rozhodciho nebo nespravedlivy vysledek. A pak, proc ho tady nikdo nema rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od Teba niečo padlo aj počas zápasu a taktiež nedávno, keď ste hrali s BATE, ako si brečal počas zápasu, cez prestávku, počas druhej polky a potom aj po skončení zápasu. Tak na čo sa tu hráš?

Reagovat
Yanek

Jezis to je trapas, jak ty se chytas stebla, abys nevyznel trapne. "Pocas zapasu a pocas druhej polky", co to jako je? Srovnej si svuj zpusob plakani na rozhodciho a moje hodnoceni zapasu, v kterem hodnotim komplexne cely prubeh utkani. Co se tyce toho BATE, tam mi to parkrat ujelo, ale s tebou se to vubec neda porovnavat... Ty tady vzdycky roztocis neuveritelne divadlo, ktere pak opakujes pod kazdym clankem.

Reagovat
smazaný uživatel

A...ešte ak si nevedel, tak domácim týmom sa zvykne pripískavať. Ak ti to nikto ešte nehovoril, tak aspoň budeš od teraz vedieť :D

Reagovat
Yanek

Dobre, diky za padny argument. Ja jsem ostatne ani nic jineho necekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak sme vybavení. Super, že tak rýchlo. Aj na budúce

Reagovat
smazaný uživatel

Jak s Bate tak s Fio o výsledku rozhodl rozhodčí, zkus se vžít třeba do sázkaře, kterej kuli vymyšlený penaltě nebo neuznanýmu regulérnímu gólu přijde o velkou výhru.., tohle by se prostě dít nemělo. A že tady fanoušci týmu který nevyhraje takhle jednoznačný zápas napíšou, velká škoda šancí a navíc špatnej rozhodčí, co ovlivnil zápas je úplně normální, to neni brečení, vždyť každý vzápětí napsal, nevadí jedeme dál. Spíš se zabejvej tim jak je na tom Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja zaoberám tým, že kde je Inter. Ale tú tematiku, s narážkou na mňa, tu začal Yanek, nie ja !

Reagovat
smazaný uživatel

svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

je to zakomplexovaný blb

Reagovat
10

Inter si tím brečením docela pomohl, byly z toho 3 velký chyby v jejich prospěch za poslední dva zápasy...

Reagovat
Pinturicchio

200. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A mně to stejně nedá, užíte si v Juventusu dočasného vedení, stejně titul půjde do Milána.

Reagovat
Pinturicchio

Nějak takhle?

: "BaggioR10 18.11.2011 19:34 Jen vsaď na Florenc - AC 0:0 Petříku, aspoň nevyhraješ. "

Ale směj se, směj, alespon si tu arogantní hubu natlučeš ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyšlo no, stane se, každopádně to nebyl zápas na 0:0, někdy holt nepadnou góly i když je zápas dobrej. Ale jo uznávám, že teď vypadám jako blbec, ale chtěl jsem reagovat na ty věčné předsudky, italská liga, AC, dám tam 0:0, kdo to sleduje ví že před repre pauzou ty góly padaly a dost.

Reagovat
Pinturicchio

To Ti nevyčítám, spálí se každý, ale štvou mě příspěvky tohodle typu ( na který jsem reagoval )

Reagovat
Pinturicchio

( Taky proto jsem sem zlomyslně hodil tenhle příspěvek, protože se Ti nakrásno u téhle předpovědi může stát, že to dopadne stejně ).

Pro mě jste taky pořád favoriti, ale vzhledem k výkonům, které zatím předvádíme, by to chtělo trochu respektu.

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt si zasloužíte, oproti loňsku je to o něčem jiným, taky od chvíle kdy jsem řekl, že nevyhrajete 4,5 zápasů v řadě jste najeli na vítěznou vlnu, ale když vidim ty naše kluky, tak to je prostě mančaft, pro kterej nemůže existovat nic jinýho než titul. A vás Juventinů je tady tolik, až to neni hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší klub v Itálii musí mít početné zastoupení v podobě fanoušků ať už tady na EF nebo kdekoliv jinde

Reagovat
Pinturicchio

"tak to je prostě mančaft, pro kterej nemůže existovat nic jinýho než titul."

Uvidíme, jak zvládneme další dva zápasy. Pokud bychom oba vyhráli, tak takovým týmem můžeme být klidně taky. Ostatně už ted odborná veřejnost v Itálii tipuje na Scudetto Juventus nebo AC. ( Četl jsem už i názory, že pokud v zimě vhodně doplníme tým, můžeme projít celou sezonou bez porážky ).

Prostě bych tomu nechal čas a uvidíme.

Reagovat
Yanek

Pred mesicem tu mezi vami panoval nazor, ze Juve jeste adeptem na Scudetto rozhodne neni a par vlastovek jaro nedela, at se vycka. A za mesic byste po dvou eventualnich vyhrach mohli byt tym, ktery jede na titul a nic jineho nepripada v uvahu?

Ta poznamka o tom, ze kdyz vhodne posilite muzete uhrat sezonu bez porazky mi prijde, ted momentalne hrozne smesna a naivni. Ty jsi jinak v pohode, ale jak jde o Juventus, nevidis nic jineho...

Reagovat
Pinturicchio

Píšu, že je to názor odborné veřejnosi v Itálii. To jsem přehnal, můžeme po těch dvou zápasech být AC zase o něco silnějším a jistějším soupeřem v boji o titul. ( Jinak takovéhle věci se mění, zvlást, když po těch dvou zápasech už bude odehrána třetina ligy. )

Reagovat
smazaný uživatel

já bych na nějakou budoucnost a kdo je favorit na titul vys*al, a soustředil se na zápasy s Laziem a Neapolí, pak na ty další co budou a po 38 kole uvidíme jak na tom budeme (loni jsme taky byli před zimou velcí mistři světa a jak jsme zpět a jak to dopadlo)

Reagovat
Pinturicchio

Nehraju si na mistra světa, pořád je pro mě jediný a hlavní cíl CHL, pořád považuju AC za hlavního adepta na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chtěl bych mít takový sebevědomí, říct projít celou sezonou bez porážky, to už zase děláš ze současnýho Juve lepší tým než jste měli někdy před 5,6 lety a to prostě není. A kdo je nebo není adeptem na titul se dá v Serii A odpovědně říct tak po 25 kolech. Řeknu to takhle, vadí mi, že stejnej tým kterej u vás v srpnu budil rozpaky teď považujete za nejlepší v Itálii, ok máte nejvíc bodů, ale po 10,11 kolech, navíc ta bilance neni zas tak úchvatná, žádný 9-0-1 jako měla Sparta, prostě ostatní ztratili víc a o tom samozřejmě liga je, nicméně já pořád věřim že AC má na to udělat stejně jako loni přes 80 bodů a to by na titul při vší úctě k vám i všem ostatním podle mě na titul stačilo. Samozřejmě můžem získat třeba jenom 60 bodů, ale pak bude chyba v nás, já taky nikde neřekl že titul vyhrajem, ale že tomu věřim a že ten tým na to má bez ohledu na soupeře.

Reagovat
Pinturicchio

Čti, co píšu, když už si s tím dám tolik práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že byl jednu dobu i ve vedení AS je to váááš člověk!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele