Serie A - preview 21. kola

24.01.2020, 08:35, aktualizováno 26.01.2020, 08:40
Previews
Inter Milán hraje doma s Cagliari a může dočasně snížit manko na Juventus, ten se večer představí na půdě Neapole. Hlavní pozornost bude přesto směřována do hlavního města, v tradičním derby se proti sobě postaví AS a Lazio...
Inter Milán - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
Inter Milán v minulých týdnech poztrácel body a díky tomu se na vedoucí Juventus dívá s odstupem. Aby rozdíl mezi oběma celky nebyl vyšší, ale právě naopak, potřebují Nerazzurri bezpodmínečně porazit Cagliari. To by snad při formě Sardiňanů neměl být takový problém.

Oba celky se spolu na stejném místě utkaly nedávno, před necelými čtrnácti dny Inter porazil Cagliari v rámci Coppa Italia s přehledem 4:1 a postoupil do dalších kol. Za podobný výsledek by se jistě nezlobil, ale tentokrát se přeci jen čeká náročnější duel.

Cagliari sice není ve formě, tak jako na podzim, ale v minulém kole se mu v Brescii konečně podařilo zastavit sérii po sobě jdoucích porážek (2:2) a Rolando Maran věří, že se zase začne blýskat na lepší čas. Čtyři porážky v řadě měly za následek pád tabulkou mimo evropské poháry, ovšem ztráta na ně je jen jednobodová.

Je jasné, že odpolední utkání bude především o Interu Milán. Conteho svěřenci jsou velkým favoritem, který po dvou remízách v řadě potřebuje zvítězit. Juventus totiž menšího klopýtnutí okamžitě využil a v čele Serie A má už čtyřbodový náskok. Inter se díky výhře nad Cagliari může přiblížit na bod a doufat, že Stará dáma ve večerním duelu s Neapolí ztratí.

Inter má za posledních šest kol čtyři remízy, poslední dvě přidal proti Atalantě a Lecce, nicméně stále platí, že v sezoně našel jen jednoho přemožitele, kterým není nikdo jiný, než Juventus. Milánský celek v lednu posiloval, z Manchesteru United přivedl obránce Ashleyho Younga a z Fenerbahce získal rovněž nigerijského forvarda Victora Mosese. Naopak na hostování odešel Valentino Lazaro, jeho novou destinací se stal Newcastle United.

Antonio Conte stále nemůže počítat s klíčovým mužem záložní řady Marcelem Brozovićem a k dispozici zřejmě nebude ani křídelník Antonio Candreva. Tím výčet možných absencí u Nerazzurri končí, mnohem více starostí má Rolando Maran. Na marodce totiž stále zůstávají Pavoletti, Cacciatore, Mattiello, Ceppitelli, Ragatzu, Rog a Cerri. Nebude ani Pisacane, který si odpykává karetní trest.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Young, Barella, Borja Valero, Sensi, Biraghi - Lukaku, Lautaro Martínez
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Faragó, Walukiewicz, Klavan, Pellegrini - Nandez, Cigarini, Ionita - Nainggolan - Joao Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.84 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - US Lecce  (neděle 15:00)
Stadio Marc'Antonio Bentegodi ve Veroně se v neděli odpoledne stane svědkem důležitého boje domácího Hellasu a hostí z Lecce. Souboj nováčků aktuální sezony bude mnohem důležitější pro hosty, kteří se potácejí jen těsně nad pásmem sestupu.

Lecce sice v minulém kole zastavilo Inter, který mohutně pronásleduje první Juventus, ale stejně může svému soupeři jeho formu leda tak závidět. Hellas se z pozice nováčka, kterému moc lidí šanci na záchranu nedávalo, nebývale vyšvihl. Drží totiž desátou příčku a díky konzistentní formě se mu daří ji udržovat pod svou nadvládou. Jeho herní projev navíc ukazuje, že se nejedná o nějaké nahodilé výsledky.

I proto ho trochu může mrzet minulé kolo. V něm sice také bodoval a připsal si remízový výsledek, ale rozhodně měl proti Felsinei na víc. Po dvou výhrách byl namlsaný a navíc hrál asi pětadvacet minut v početní výhodě. Tou dobou už ale prohrával a nakonec děkoval Fabiu Borinimu za srovnání. Šancí měl ale mnohem víc. A čerstvá akvizice Hellasu si dobře uvědomuje, že tyto příležitosti by neměly zůstat neproměněny.

Borini před utkáním s Lecce prohlásil: "Máme na čem pracovat. Mohli jsme srovnat mnohem dříve, měli jsme na to dost šancí. Jenže nám chyběl důraz před brankou. Nakonec jsme byli rádi za bod, i když jsem měl v nastavení velkou šanci na tři body. Neproměnil jsem ji a mrzí mě to, ale teď se s tím nedá nic dělat. Od prvních chvil tu cítím velkou pohodu v kolektivu a ambice dosáhnout něčeho velkého."

Hellasu bude v domácím utkání chybět trojice Bessa, Salcedo a Zaccagni, zatímco Lecce postrádá jen dlouhodobě zraněné duo Calderoni a Farias.

O remíze Lecce s favorizovaným Interem už byla řeč, ale kromě toho se fanoušci mnoha dobrých zpráv nedočkali. V posledních deseti ligových utkáních viděli jen jednu jedinou výhru (1:0 nad Fiorentinou) a jinak pět porážek. I kvůli tomu je Lecce nyní až na 17. místě s šestnácti body na kontě. Historicky je úspěšnější právě Lecce, které v devíti zápasech prohrálo s Hellasem jen dvakrát.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Pessina, Verre - Borini
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Meccariello, Lucioni, Rossettini, Donati - Petriccione, Tachtsidis, Deiola - Mancosu - Falco, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.20 - 5.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne nabídne také duel na stadionu Marassi, kde se domácí Sampdoria utká s blízkým tabulkovým sousedem. Od Sassuola ji dělí jen tři body a pokud Doria nechce zase spadnout do pásma sestupu, měla by bodovat.

Že by pro Sampdorii bylo domácí prostředí stadionu Luigiho Ferrarise v letošní sezoně nějakou oporou, to se říct nedá. A zvlášť to platí i v utkáních se Sassuolem. Námořníci se na domácí půdě totiž od roku 2010 radovali ze tří bodů jen dvakrát! V poslední době se sice jejich vyhlídky zlepšily a po nástupu trenéra Claudia Ranieriho se jim daří sbírat body častěji, ale stále to není pro fanoušky nic příjemného.

Doria se sice dostala z chvostu na 16. místo a od pásma sestupu ji stále dělí jen čtyři body. Po utkání s Brescií bylo v jejím táboře hodně veselo, protože nováčkovi soutěže uštědřila pětibrankový debakl. Ale pocity soupeře zažila Doria hned v dalším kole. Naposledy totiž dostala pět gólů od Lazia. Na vlastní kůži ochutnala schopnosti nejlepšího kanonýra ligy, Cira Immobileho, který se na jasné výhře podílel třemi góly. A trenér Claudio Ranieri dobře ví, že jeho celek musí přidat.

"Naposledy nám chybělo prakticky všechno, co se své hráče snažím naučit. Odvaha, chytrá hra, velké srdce i klid v zakončení. Vůbec jsme nedokázali zasáhnout do hry a zápas se nám rozpadl pod rukama během několika minut. Soupeři jsme svými laxními chybami darovali několik šancí a to proti Laziu není možné. Musíme se snažit eliminovat chyby, které jsme udělali, protože jinak budeme mít problémy."

Kromě vykartovaného Chabota budou Ranierimu chybět také zranění Depaoli, Ferrari, Ramirez a především Quagliarella. Hosté ze Sassuola přijedou bez Chirichese, Duncana, Defrela, Ferrariho a Marlona.

Sassuolo se potýká se špatnou formou stejně jako Doria. Patří mu až 15. místo a nasbíralo jen o tři body víc než Námořníci. Po sérii tří porážek v řadě se Sassuolo mohlo radovat v minulém kole, neboť si trochu překvapivě vyšláplo na FC Turín. Doma s ním sice prohrávalo po dvaceti minutách, ale díky trefám Bogy s Berardim otočilo vývoj zápasu ve svůj prospěch.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Thorsby, Colley, Murru - Linetty, Vieira, Ekdal, Jankto - Gabbiadini, Caprari
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Romagna, Peluso, Kyriakopoulos - Traorè, Obiang, Locatelli - Berardi, Caputo, Boga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.46 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se na Estadio Ennio Tardini potkají Parma a Udinese, přičemž oba celky si vedly v posledním týdnu shodně - prohrály minulé kolo na hřišti favorita a poroučely se z Coppa Italia. V roli mírnějšího favorita však budou Ducali a to nejen díky domácímu prostředí, ale i vzájemné bilanci.

Parma totiž s Udinese téměř šest let neprohrála. Je tedy pravdou, že se od roku 2015 omezil počet utkání jen na čtyři duely, ale i tak v nich Ducali drží nad svým soupeřem neporazitelnost. Parma se vrátila mezi italskou smetánku relativně nedávno, zatímco Udinese je stálicí soutěže, byť v posledních letech to z jeho strany není žádná hitparáda.

Domácí celek vstoupil do letošní sezony dobře, na rozdíl od Udinese, a stále se drží v klidném středu tabulky, přičemž má výrazně blíže k evropským pohárům, než sestupovým pozicím. Přesto to od nového roku není úplně ono. Za poslední čtyři kola vyhrála Parma jen zápas s Lecce (2:0), jinak dvakrát prohrála a nedávno se pakovala i z Coppa Italia, když doma nestačila na AS Řím (0:2).

Parma bude mít doma co napravovat a Udinese určitě patří k týmům, které jsou hratelné, nicméně vyloženým outsiderem Zebry v žádném případě nebudou. Od příchodu trenéra Gottiho se tým výrazně zvedl a i když v minulém kole smolně prohrál v nastavení s AC Milán 2:3, drží si dobrou formu. Předtím totiž tři zápasy v řadě vyhrál. Byla už řeč o tom, že i Zebry nezvládly svůj zápas Coppy Italia, na Juventusu schytaly debakl 0:4.

Kouč domácích Roberto D'Aversa má problémy se skladbou ofenzívy. K dispozici mu je sice Kulusevski, ale další opory scházejí. Karamoh, Gervinho i Inglese zůstávají na marodce a do utkání s Udinese nezasáhnou. Hosté takové problémy nemají, Gotti nemůže počítat pouze se Samirem.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Alves, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Hernani - Kulusevski, Cornelius, Kurtić
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Larsen, Becao, Ekong, Nuytinck, Sema - De Paul, Mandragora, Fofana - Lasagna, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.32 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - SS Lazio  (neděle 18:00)
Lazio se veze na vlně ligového úspěchu a padá před ním jeden soupeř za druhým. V neděli v podvečer se dočká zápasu, v němž jdou předpoklady stranou. Na řadě je první římské derby roku 2020 a Vlci jsou si jistí, že k němu také mají co říct.

"I moje manželka dobře ví, že AS Řím miluju víc než ji," řekl fanoušek jménem Primo v dokumentu nazvaném Forza Roma novináře Patrizia Cacciariho. Někdejší legendární hráč AS, Vincent Candela, v něm zase prohlásil: "Derby není jen tak nějaký zápas. Je to ten jediný zápas, na kterém opravdu záleží. Když jsem do Říma přišel, každý mi o derby vyprávěl. Nedá se to ale popsat žádnými slovy - musíte ho prostě zažít."

Ale abych už nezlatil zlato, pojďme k faktům. Letošní derby bude okořeněné ještě o jeden faktor, na který jsme v posledních letech nebývali zvyklí. Oba soupeři totiž spadají mezi elitní čtyřku v lize, takže spolu přímo bojují o účast v Lize mistrů. To je zejména pro Lazio neobvyklá situace, kterou si ale o to víc užívá. Určitě i proto, že si třetí místo v lize naprosto zaslouží. Trenér Simone Inzaghi totiž vytvořil jedinečnou partu, která sklízí obrovský úspěch.

Výsledky Lazia jasně ukazují, že letos se s ním musí počítat teoreticky i do boje o Scudetto, ačkoli se nikdo kromě Juventusu o titul veřejně nehlásí. Římané si každopádně připsali už 11 ligových výher v řadě, což je automaticky řadí mezi nejlepší týmy v Itálii. Dvanáctá výhra by mohla přijít v derby a opět by znamenala vytvoření tlaku na druhý Inter. Ten má na Lazio náskok jen dvou bodů.

I Lazio však umí zaváhat. Naposledy se mu v poháru Coppa Italia postavila Neapol a i když prožívá mnohem horší sezonu, dokázala ho eliminovat. Obávaná ofenziva Lazia se netrefila ani jednou, i když Ciro Immobile měl možnost zahrávat pokutový kop. Poslal ho ale i kvůli podklouznutí vysoko nad bránu a Lazio přišlo o možnost obhájit loňský pohárový triumf. I díky tomu se už může plně soustředit na derby.

Trenér Simone Inzaghi musí mít obavy ohledně několika svých hráčů. Zranění totiž řeší Joaquín Correa a kromě něj jsou mimo také Marušić, Cataldi a Lukaku. Největší oporou je samozřejmě Ciro Immobile jakožto nejlepší střelec ligy. Historicky je nejlepším střelcem derby v barvách Lazia Silvio Piola, který se prosadil sedmkrát. Chybí mu ale čtyři branky na legendárního Francesca Tottiho, ikonu AS.

Další branky by chtěl určitě přidat i Aleksandar Kolarov, který hrál v minulosti právě za Lazio. Doposud se pouze dva hráči prosadili v barvách obou klubů, kromě Kolarova ještě Švéd Arne Selmosson.

Římanům by se teď góly Kolarova hodily, protože dlouhodobě mají s jejich střílením potíže. Z elitní pětice jich dali nejméně, jen 37. A když se zraní Edin Džeko nebo nemůže hrát, pak jsou vepředu bezzubí. Jako naposledy v poháru, kde prohráli s Juventusem na jeho půdě 3:1. Jedinou branku AS si dal brankář Buffon vlastně sám.

Trenér Paulo Fonseca musí bojovat s několika faktory najednou. Tím nejhorším jsou asi zranění. Mimo hru pro derby zůstávají Mchitarjan, Pastore, Zappacosta, Mirante, Antonucci, Zaniolo a nově také Diawara. Z něj se stala opora středové linie a jeho absence pro zranění proti Juventusu bude hodně znát. Zranění se obecně stala noční můrou AS. 111. To je číslovka označující nějakou absenci v letošní sezoně. Nejvíce z ligy. Pro srovnání, Lazio je na čísle 37...
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Ünder, Pellegrini, Kluivert - Džeko
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Caicedo, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.73 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Juventus FC  (neděle 20:45)
V minulých sezonách Neapol marně naháněla Juventus na čele Serie A, v té letošní má ale zcela jiné starosti. Parthenopei se topí ve výsledkové krizi, která se s příchodem Gennara Gattusa nezlepšila, spíše naopak. Na San Paolo teď přijede vedoucí tým soutěže, který je ve velké pohodě a ligu vede už s náskokem.

Neapol versus Juventus, utkání, které ještě v minulé sezoně platilo za šlágr šlágrů. Vždyť šlo o souboj druhého s prvním. Letos utkání nic podobného nezdobí, Neapol je až na jedenáctém místě a s pronásledováním svého rivala je dávno ámen.

Jak se dostat z krize? Na tuhle otázku zatím pod Vesuvem neznají odpověď. Odvoláním Carla Ancelottiho si příliš nepomohli, protože Gennaro Gattuso začal na lavičce Neapole ze všech trenérů od roku 2000 nejhůře - prohrál čtyři z pěti zápasů, čímž napodobil českého trenéra Zdeňka Zemana. Ligovou krizi Parthenopei mírní alespoň v Coppa Italia, kde dokráčeli až do semifinále soutěže, když za sebou nechali i obhájce prvenství Lazio. Nesmíme také zapomínat, že koncem února se bude na San Paolo hrát osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně, ale to je ještě zásluha odvolaného Ancelottiho. Celá forma Neapole je vůbec hodně zvláštní, vezmeme-li v potaz, že to byl italský klub, který jako jediný letos porazil nezastavitelný Liverpool. Ve dvou případech s ním dokonce ani jednou neprohrál.

Právě tenhle výsledek by mohl proti Juventusu sehrát svojí roli. Jinými slovy určitě je v silách Neapole vedoucí tým Serie A porazit, v jakkoliv dobré formě je. Každopádně realita Neapole je následující, tým od konce října vyhrál jen jeden ligový zápas! Ligovou krizi sice Parthenopei tlumí prozatím úspěšným tažením v Coppa Italia, ale to je pochopitelně jen malá útěcha.

Juventus prohrál v Serii A jenom jednou a ve hře je zatím na všech frontách. Před týdnem si Stará dáma poradila s nebezpečnou Parmou a navrch přidala i další výhru nad AS Řím v rámci Coppa Italia. Vše tedy šlape jak má, navíc do dobré formy se dostává Cristiano Ronaldo, letos se prosadil jen v Serii A už šestnáctkrát a je v pořadí druhým nejlepším střelcem, za vedoucím Cirem Immobilem z Lazia. Juventus cestuje do Neapole jednoznačně pro tři body, protože jenom ty mu zaručí pokračující náskok na Inter Milán, respektive náskok před neustále dotěrnějším Laziem.

Stará dáma v prvním vzájemném zápase vyhrála a samotné utkání bylo pastvou pro oko diváka. Na Allianz Stadium padlo celkem sedm gólů, Neapol dokázala dohnat tříbrankovou ztrátu, ale nakonec inkasovala rozhodující branku v nastavení. I předchozí zápasy měly dobré tempo i atmosféru. Neapol porazila Juventus naposledy v dubnu 2018.

Oba tábory hlásí několik zraněných a především pro Neapol je to hodně nepříjemná záležitost. Kouč Gattuso nemůže počítat s Malcuitem, Ghoulamem, Koulibaly, Maksimovićem, Mertensem, Younesem i Allanem. Takto velkou marodku Parthenopei nepamatují a je třeba přiznat, že i to je jedním z faktorů, proč se v letošní sezoně nedaří. Kompletní v žádném případě není ani Juventus. Maurizio Sarri nemá k dispozici Chielliniho, Khediru, Demirala, De Sciglia a Danila.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Mario Rui - Fabian Ruiz, Demme, Zielinski - Callejón, Milik, Insigne
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Matuidi - Ramsey - Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.54 - 3.76 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - Bologna FC  (sobota 15:00)
SPAL zabral a v minulém kole si vyšlápl oproti všem předpokladům na favorita z Bergama. V sobotu odpoledne bude mít výhodu domácího prostředí proti Bologně a mohlo by se mu to hodit. Stále je totiž v pásmu sestupu.

Tým z Ferrary zažil v minulém kole něco naprosto úžasného, co se v jeho podání neopakuje moc často. Dokázal si totiž poradit s Atalantou Bergamo, jasným favoritem a týmem, který má aktuálně skvělou formu. Navíc SPAL brzy prohrával a rozhodně to s ním nevypadlo dobře. Jenže Andrea Petagna znovu potvrdil, že proti Orobici se mu neuvěřitelně daří. Později se výstavní akcí prezentoval zkušený záložník Mattia Valoti, takže SPAL dokonal perfektní obrat.

A podle Valotiho to SPALu mentálně hodně pomůže. "Když se vám podaří porazit Atalantu v její současné kondici, tak to samozřejmě morálku celého týmu pozvedne. Je pravda, že jsme si v utkání neodpustili několik vážných chyb, ale předvedli jsme parádní obrat. Důležité bude neusnout na vavřínech a soustředit se na další duel. Proti Bologně musíme hrát stejně, jen s menším počtem chyb v obraně," míní Valoti.

SPAL se pořád nachází až na 18. místě v tabulce a od samého dna jej dělí jen jeden bod. Takže je asi jasné, že jeho postavení se může velmi rychle měnit. Stále navíc platí za nejhůře střílející celek celé ligy a dosud dal jen pouhých 14 branek. Dobrou zprávou je, že na marodce je jen duo hráčů, D’Alessandro s Faresem.

Bologna je na tom v tomto ohledu mnohem hůř. Postrádá hráče jako Dijks, Krejčí a Medel, přičemž o zdravotním stavu Denswila se rozhodne asi až v den zápasu. K tomu ale musíme připočítat karetní hříšníky, kterými jsou Bani se Sansonem.

Bologna stále čeká na první výhru v roce 2020. Doposud si připsala jen prohru a dvě remízy. Naposledy v oslabení ubránila remízu s Hellasem Verona. Výsledek znamenal setrvání na dvanácté příčce a i když Bologna není v bezprostředním ohrožení, stále ji od sestupu dělí jen devět bodů. Zápas ve Ferraře proto nesmí podcenit.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Igor - Strefezza, Murgia, Missiroli, Valoti, Reca - Di Francesco, Petagna
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Denswil, Danilo, Mbaye - Dzemaili, Poli - Orsolini, Soriano, Skov Olsen - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.36 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Janov CFC  (sobota 18:00)
Sobotní odpoledne otevře brány také slavného stadionu Artemia Franchiho. Proti domácí Fiorentině se totiž postaví Janov. Forma obou mužstev je v ostrém protikladu. Zatímco Fialky nabírají formu, Janov klesá až na poslední místo.

Fialky mají za sebou velmi dobrý start do nového roku. Po remíze s Bolognou se totiž už naplno odvázaly a začaly pravidelně vyhrávat. V lize si poradily se SPALem a následovaly dvě hodně nečekané výhry. Z poháru Coppa Italia Fiorentina vyprovodila Atalantu Bergamo a v minulém ligovém kole se hrdě postavila proti Neapoli. Klíčový zápas zvládli svěřenci trenéra Beppeho Iachiniho velmi dobře a díky brankám mladíků Chiesy s Vlahovićem zvítězili 2:0.

Poté, co vyloupili San Paolo, se chystají na mnohem příjemnějšího soupeře. A to i z hlediska vzájemných duelů. Janovské CFC totiž za posledních patnáct let nevyhrálo ve Florencii ani jednou! Aktuálně se celek kolem talentovaných hráčů Chiesy s Castrovillim připravuje na sobotní duel bez Ribéryho s Dalbertem. Janovu chybí Cassata, Kouamé a Zapata.

Obránce Pol Lirola, který se v posledních zápasech herně zvedl, si velmi pochvaluje atmosféru v klubu. "Je úžasné, jakých výsledků jsme v poslední době dosáhli. Ještě nedávno nám nikdo nevěřil a my jsme se potáceli ve druhé polovině tabulky. Teď jsou všichni kolem nadšení a nám se daří dlouhodobě ukazovat, že se můžeme rovnat s těmi nejlepšími. Důležité samozřejmě bude to, abychom dokázali dobrou formu potvrzovat pravidelně."

Fialky sice zabraly, ale stále jim patří až 13. místo. Je ale pravda, že díky minulým výsledkům by mohlo být jen otázkou času, kdy se vrátí blíž k pohárovým příčkám. Od šestého místa je ostatně dělí jen 6 bodů. A s Janovem by to zrovna mohly být hodně snadné body.

Grifové se totiž marně snaží najít tvář, třebaže herně dokážou překvapit. Vyhrávat se jim ale nedaří ani pod novým trenérem, kterým se po Mottovi stal Davide Nicola. Pod jeho vedením sice Janov první utkání zvládl a vyhrál, jenže tři další prohrál. Naposledy si z Janova odvezl tři body AS Řím a ani proti němu nebyl Janov zrovna nebezpečným soupeřem.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Benassi, Pulgar, Castrovilli, Ghezzal - Chiesa, Vlahović
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Romero, Criscito - Ankersen, Sturaro, Schöne, Behrami, Barreca - Pandev, Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.72 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Po vyřazení z poháru Atalanta nečekaně klopýtla se Spalem a ztracené body bude chtít vydobýt na Turínu. I Granata v minulém kole prohrála, nicméně na domácí půdě platí za nepříjemného soupeře, který je schopen obrat o body kterýkoliv celek. V Turíně na Stadio Olimpico se očekává tuhý boj.

Už to nebude trvat dlouho a Atalanta vyběhne k očekávanému zápasu osmifinále Ligy mistrů proti Valencii. Než se tak stane, potřebuje v domácí soutěži naladit formu a to se zatím jeví jako problém. La Dea sice vstoupila do nového roku další přesvědčivou výhrou 5:0, tentokrát nad Parmou, ale v dalších třech soutěžních zápasech už výhru neslavila. Tím spíš, že ji z Coppa Italia vyřadila Fiorentina a především doma na ligové scéně ji obral o všechny body sestupem ohrožený SPAL. Orobici tak ztrácejí na čtvrté místo tři body, což pochopitelně není žádná tragédie.

Každopádně tři soutěžní zápasy bez výhry se mohou na partě trenéra Giana Piera Gasperiniho podepsat a i z tohoto hlediska bude zápas v Turíně velkou zkouškou.

Granata je na tom prakticky stejně jako v minulé sezoně, tedy zpovzdálí pokukuje po pohárových příčkách. Z devátého místa ztrácí na šesté Cagliari jen tři body, přesto jsou mnozí fanoušci z letošního počínání zklamáni. Klub nedokázal projít kvalifikací Evropské ligy a i v lize se očekávaly lepší výsledky. Walter Mazzarri doufá, že jeho svěřenci na poslední porážku dobře zareagují a vrátí se na vítěznou vlnu.

Zatímco Bergamu bude chybět pouze Castagne, výčet absentujících na domácí straně je poměrně široký. Walter Mazzarri se musí obejít bez Ansaldiho, Zazy a Baselliho, všechny tři trápí zdravotní potíže. K dispozici nebudou ani potrestaní Rincón s Ainou.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Djidji - De Silvestri, Meité, Lukić, Laxalt - Verdi - Berenguer, Belotti
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Palomino, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Pašalić, Gosens - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.09 - 4.04 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - AC Milán  (pátek 20:45)
Už v pátek večer otevřou 21. kolo italské Serie A týmy Brescie a Milána, přičemž hosté si mohou připsat třetí ligovou výhru v řadě. V utkání na stadionu Maria Rigamontiho bude chybět útočník Mario Balotelli, který dres Rossoneri oblékal. Důvodem je vyloučení v utkání s Cagliari, během kterého měl hlavního sudího počastovat nevhodnými výroky.

Brescia se po svém postupu mezi italskou smetánku okamžitě přiřadila k týmům, které budou hrát o záchranu a dosavadní výsledky to jenom potvrzují. Svěřenci trenéra Eugenia Coriniho naposledy vyhráli v polovině prosince loňského roku. Bylo to těsně poté, co se kormidla týmu opět ujal Corini. Kouzlo návratu vydrželo jen krátce a Brescia už se zase výsledkově hledá. V minulém kole dokázala remizovat 2:2 s Cagliari, ale své postavení v tabulce tím nijak nezlepšila. Le Rondinelle jsou předposlední, ale záchranné pozice nejsou daleko. Brescia ztrácí na Lecce jen bod a dle některých je poslední remíza 2:2 příslibem do dalších kol.

Jestli to bude stačit na AC Milán je otázkou. Brescia slavný klub porazila naposledy v roce 2003, na druhou stranu letos v Miláně prohrála nejtěsnějším rozdílem, navíc po celkem solidním výkonu.

AC Milán na startu sezony 2019/2020 nerovná se Milán aktuální. Po příchodu Zlatana Ibrahimoviće se mužstvo zvedlo a dosud neprohrálo, byť některé výsledky nejsou přesvědčivé. Před týdnem Rossoneri urvali domácí výhru nad Udinese doslova za pět minut dvanáct, když se v nastavení podruhé v zápase prosadil Ante Rebić. Hosté každopádně potřebují ve stejných výkonech a výsledcích pokračovat a v Brescii určitě půjdou po třech bodech. Milán už se pomalu přiblížil pohárové Evropě, ale stále má před sebou pořádný kus práce, nehledě na to, že na čtvrté místo ztrácí propastných deset bodů.

Do sestavy Brescie už se vrátil Sandro Tonali, o reprezentačního záložníka Squadry Azzurry je velký zájem a jedním z uchazečů je i Milán. Zmínka byla o Balotellim, který si odpykává dvouzápasový trest a proti svému někdejšímu zaměstnavateli nebude. Na straně AC scházejí Duarte, Bíglia a potrestaný Calabria. Do nominace se vůbec nevešel Lucas Paqueta.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů - Bisoli, Tonali, Dessena - Romulo - Torregrossa, Donnarumma
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernández - Castillejo, Kessié, Bennacer, Calhanoglu - Ibrahimović, Leao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.26 - 4.08 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC20163139:1951
2.Inter Milán20145141:1747
3.SS Lazio19143246:1845
4.AS Řím20115437:2238
5.Atalanta Bergamo20105550:2835
6.Cagliari Calcio2086635:3130
7.Parma Calcio2084827:2728
8.AC Milán2084821:2628
9.Turín FC2083926:2827
10.Hellas Verona1975722:2226
11.SSC Neapol2066828:2824
12.Bologna FC2066829:3224
13.ACF Fiorentina2066825:2924
14.Udinese Calcio20731019:3124
15.US Sassuolo20641032:3522
16.UC Sampdoria20541120:3319
17.US Lecce20371023:3916
18.SPAL 201320431314:3015
19.Brescia Calcio20431319:3815
20.Janov CFC20351221:4114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak tady někdy nabízeji ty zaručený tipy, tak jsem jim řekl, ať něco 100% nadhoději a prý:

Immobile bude kopat penaltu 1,05

Immobile bude kopat 2 penalty 1,2

Reagovat
FORZAMILAN

to je píčovina... a 3 za 1,3...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem je poprosil a zaslali mi:

La Vecchia Signora vyplodí na EF alespoň jeden nesmysl každý den příštích 365 dní - kurz 1,01

Měl jsem za to, že s nimi můžu vydělávat, ne že mi hodí něco takového

Reagovat
10

10k easy money denně za mego ti nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezní to vůbec zle, stačí když mi ten mega půjčíš. Ale pokud vyhraju - vracím ti pouze tvůj počáteční vklad!

Reagovat
Pinturicchio

Teda, Ludvo, ty jsi ale hlava.

Reagovat
Furia Ceca

Čím víc gólů dáme, tím víc bodu máme!

Reagovat
Furia Ceca

bodů

Kurva, už něco udělejte s tou možností zpětný editace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ty žvásty po sobě přečti a nebudeš muset chtít zpětný editace.

Reagovat
Furia Ceca

V rychlosti to občas přehlídneš

Reagovat
Pipo123

U Juve to radšej ani nevypisujú

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajte ofenzivní fotbal jako Lazio, a taky vám ty penalty budou pískat. To je čistá závist z tvojí strany stará dámo!

Reagovat
Zark

ofensivni fotbal nerovná se počet penalt, to by jich atalanta nekopala jen 5

Reagovat
smazaný uživatel

Nerovná, ale má na to dost velký vliv. Navíc jsem nezaregistroval, že by se Laziu nějaká penalta "darovala" nebo že by byla sporná.. Stejný případ jako u Slavie v naší lize.

Reagovat
Zark

víme víme, pipo říkal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyřiď kolegovi ať přestane plakat.

Reagovat
Zark

tak dneska i v dobe VARu se pencle da pisknout za silenosti, naopak nepisknout jasna.. a ten nepomer vuci ostatnim tymum je prostě moc velký..., takze jen at na to upozornuje dal....

Reagovat
Pipo123

Takže nech Lazio nepískajú jasné penalty ne? Najhoršie na tom je že 99% ľudí na fore tie penalty ani nevidelo a sťažuje sa, pritom sa okrem penalty na Cira proti Atalante jednalo o jasné záležitosti . Taký Ronaldo spravil simuláciu jak hovado a nikoho to netrápilo, penalta sa odpískala, VAR ju odobril a išlo sa ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale to se netýká Lazia.

Reagovat
Pipo123

Fans Juve sa boja o Scudeto 10 rokov tu pičujú aká je liga slabá a nemajú konkurenciu a teraz keď je hore Inter a Lazio tak sú v koncoch, ich koniec sa blíži

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš, letos vyjdou naprázdno.

Reagovat
Pipo123

Spravíme titul a budúci rok uhráme 8 miesto

Reagovat
Zark

Co osme misto.. ale tu ostudu v lm

Reagovat
Pipo123

Lulič je špecialista na pohárové zápasy, nejaké body nám vystrelí

Reagovat
svkmd

v europskej lige sa ukázalo ...

Reagovat
Pipo123

vo finále SuperCoppy tiež

Reagovat
svkmd

supercoppa a EL snaď nejdeš porovnavať tieto trofeje

Reagovat
Pipo123

Nie, ale dať na piču Juve je pekné vždy

Reagovat
svkmd

To verím vždy to je paráda poraziť ekonomicky silnejší tým. Niečo podobné ako keď juve vyradilo Real alebo Barcu z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

LM není EL.. Tam by se kluci z Lazia snažili.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se na tu EL vyserete vy. Vsadil jsem si na to

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že jo.

Reagovat
Pinturicchio

O slabé lize / konkurenci píšete vy, protože už vám leze na mozek, že pořád vyhrává Juve.

Reagovat
Pipo123

Pintu, normálne na tebe vidím ako sa bojíš

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Zark

Určitě, že to vašemu kámoši interu pustíte jako vždy tu ani nikto nepochybuje

Reagovat
Pipo123

My sme im dali 3 body a pomohli k titulu, vy ste im v sezóne 2005/06 rovno darovali titul

Reagovat
Pinturicchio

Inter si ho od stolu daroval sám.

Reagovat
Furia Ceca

Věřím, že letos konec nepřijde... Letos ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Prosím tě, už seš fakt trapnej. Ty se vždycky jednoho "vtipu" chytneš jak hovno košile a pak ho tu omíláš jak zadrhlá deska...

Reagovat
ED91

Reagovat
LesyJePan

Forza MILAN!!!

Reagovat
Kaka14

tak hadam hadam neprerusia vitaznu seriu

FORZA MILAN

Reagovat
herold

3b, Ibra gol.

Reagovat
Airus

A zase jsme bez beků A ani nemůžeme hrát na tři stopery. Ještě že se pustil Spina aby zahříval lavičku Kolarovovi

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=XgZ6eTLnyMk

Divím se, že přežil borec

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

A to je důvod, proč ženské žijou dýl než chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

To chtělo odvahu

Reagovat
10

Jak víš, že přežil? Už plave někde v sudu vedle Cira

Reagovat
ED91

To bol Sarri, čo ho bral do reštiky?

Reagovat
Nišimura

OT: máte někdo zkušenosti s nákupem lístků přes Stubhub ? nejlepší by bylo s nákupem na Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Stubhub, Viagogo apod.. raději ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol vs ?

Reagovat
Nišimura

s Barcou, no webu Neapole se lístky neprodávají a stubhub jsem právě myslel, že je lepší než Viagoogo. maš nějaké jiné tipy kdyžtak

?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám.. Já byl na Neapoli s Liverpoolem. Jeden z místních (Olis) mi doporučil kontaktovat jednoho týpka, co přeprodává lístky v neapoli. Napíšeš mu počet lístků a na jakej zápas bys ho chtěl.. a on ti je koupí a sejde se s tebou v Neapoli. V mym případě jsme se sešli v hotelu, kam mi je přinesl. Chce samozřejmě něco navíc, ale v poměru je to velice přijatelný než kupovat lístky na nějakých pochybných stránkách jako Viagogo apod.

Reagovat
Nišimura

super, díky moc za info, zkusím to pořešit s tím olisem

Reagovat
snuff24

už jsem četl pornhub a hledal lístky

Reagovat
Pinturicchio

Prase.

Reagovat
Largo

A nasel?

Reagovat
Nišimura

na pornhubu nikdy nenajdeš, cos hledal a přesto vždycky odejdeš spokojený

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Vypadá to, že Pallotta už do Říma (logicky) nenacpe ani dolar, takže Petrachiho možnosti jsou shánět odpad na hostování, případně tahat kluka z druhý španělský za 5 milionů euro. Tahle sezona ještě může skončit pěknym průserem.

Nedokážu si představit v jaký sestavě budem hrát derby, ale modlím se za to, aby byl v záloze s Veretoutem Mancini.

Reagovat
Fortex

Prodej AS tedy nehrozí?

Reagovat
Maritazzi

Má se to zrealizovat do konce února právě.

Reagovat
Fortex

To by AS snad prospělo ne?

Reagovat
Pinturicchio

To jim bude k ničemu, protože přestupové okno už bude zavřené.

Reagovat
Fortex

Nemyslel jsem to na prestupovém okně ale celkově.

Reagovat
Pinturicchio

Celkově asi jo, záleží ale kdo to veme. Roma ale potřebuje peníze teď, když se nedostanou do LM, tak to pro ně bude celkem průser, ostatně jako pro každý klub.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Je to furt odkladany. Pvodne se psalo o konci prosince 2019. Prodej bude, ale to znamena, ze poradny mercato udelame az v lete. A bez LM je realna moznost, ze se bude zase prodavat.

Reagovat
Recoba Inter

Mohli jste mít Politana.

Reagovat
Lech

Aha

Reagovat
Alberto Aquilani

S-T-E-V-E-N N-Z-O-N-Z-I :*

Reagovat
Maritazzi

Jako někde lidi píšou i bizáry, aby se vrátil Coric.. Politano do Neapole, hezky se nám vyvíjí leden.

Reagovat
Stana95

toho už u nás nechci nikdy vidět

Reagovat
M11

Sarri chce pry Allana misto Cana

Reagovat
Zark

tak to by byla parada... hodne potesujici zprava

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

dobře jste s ním vytřeli podlahu

Reagovat
Pinturicchio

To zas bude účet za Savo.

Reagovat
ED91

Reagovat
10

stačí to hodit do éteru a druhej den už se to ladí

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/149193/kurzawa-de-sciglio-swap-close

Chceme? Kurzawa je ale docela kokotko chováním, ne?

Reagovat
Zark

jak hraje vubec ten Kurzawa ? nechci dalsiho Danila

Reagovat
Pinturicchio

Nevím , ale čeknu YT a hned budu vědět i to, jak se mu v Juve povede a kolik bude mít G / A.

Reagovat
Zark

jinak Leonardo pokukuje po hracich z calcia.. to se nabizi jasna vymena khedira, matuidi a bernardeschi za Mbappeho

Reagovat
Zark

+ teda jeste prihodime 15 mega, at nezerem

Reagovat
Pinturicchio

Chceš Paquetu? Tady máš Matuidiho a naval Mbappeho.

Reagovat
Zark

navic jestli je bude trenovat Allegri, tak pro nej maji tito borci jako khedira doslova nevycislitelnou hodnotu

Reagovat
Pinturicchio

Kua, škoda že už je pryč Mario, mohli jsme mít opravdický trumf v rukávu.

Reagovat
Zark

nj, to byla od nas chyba..ale to se poresi po tom co ukradneme eriksena na letisku

Reagovat
Pinturicchio

Opa Berbatov style.

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu? Přes Sandra si neškrtne.

Reagovat
10

Divná výměna, Kurzawa je v létě zdarma, nám se vrací Pellegrini. Sice Mattia nedokáže odehrát 2 zápasy v řadě bez zranění, ale jako backup na obě strany obrany mi pořád přijde jako dobrá varianta.

Reagovat
Pinturicchio

A poslední zápasy se mi líbil, spolehlivé výkony. Taky bych ho nechal, není důvod měnit něco, co funguje.

Reagovat
M11

kolik nam zustne italu ? 6 ? a z toho jeste kdovi co Berna Ruga.. Pinsoglio se na hriste ani nedostane

Reagovat
10

jo, na tohle se taky začalo trošku zapomínat mi přijde, ono to souvisí i s tím charakterem Kurzawy, v tomhle se poslední roky nějak ustoupilo od těch zásad

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zark

Reagovat
PISTOLERO

Ibra slušně spálil

Reagovat
didosh

Má někdo stream?

Reagovat
Pipo123

Dobre ich Brescia bije, AC netuší kde je

Reagovat
Zark

torregrossa dobrý frajer co

Reagovat
Panděvova ofina

Gol varlaty, to jsem snad jeste neviděl

Reagovat
Pinturicchio

Håland další dva góly.

Reagovat
Zark

jak je ta hláška.. "stejně sme ho nechtěli "

Reagovat
Pinturicchio

Mbappe bude lepší a Hålanda holt koupíme za 300 z BVB, no.

Reagovat
Zark

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, on to takhle nebude sypat pořád

Reagovat
Alberto Aquilani

Po tom, čo tu 10 o ňom písal, že pri pohľade naňho ho bolí chrbát, má nábeh stať sa najlepším hráčom histórie.

Reagovat
10

jo, asi tak jako Iturbe

Reagovat
ED91

U nás by sedel na lavičke a musel by dostať “čas na aklimatizáciu”. A do konca sezóny by dal max gól. Myslím si, že to je hráč ako stvorený pre hru Dortmundu.

Reagovat
maras93

.. aneb jak být za 2 půle 3. nejlepší střelec týmu (a když nepočítam Piatekovi penalty), tak 2.

Reagovat
Pipo123

Brescia hraje pekne, dúfam že sa udržia,

Reagovat
GEGE

Kessie out Tonali in... Okamžitě

Reagovat
Panděvova ofina

Takový hráči se k vám moc nepohrnou...

Reagovat
Recoba Inter

třeba by ho Maldini s Bobanem ukecali, co ty víš...beztak má Paolo číslo na Gallianiho mobil a ten dává cenné rady.

Reagovat
Recoba Inter

s Tonalim zadrž, my ho chcem náhodou taky! i Juve s PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Si připrav 60 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ten chlapec pôjde s bonusmi možno ešte aj za viac. Ale hlavne nemá ísť dôvod do tímu ako AC Milán. Uňho to vidím buď na Inter, Juventus, alebo z tých zahraničných klubov na PSG, poprípade niečo z PL. Ak sa nám nepodarí odchytiť Tonali, tak potom musíme skúsiť Castrovilli alebo niekoho zo zálohy Neapolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude mít rozum a zamíří k nám.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud má rozum, tak půjde do Juve, kde je ze zálohy použitelných dva a půl hráče a teoreticky by mohl přijít rovnou do základu.

Reagovat
LesyJePan

Donnarumma najviac cistych kont v serii A. Sice ho v tomto kole urcite niekto dobehne ale aj tak super počin ked porovname to, aku obranu ma brankar pred sebou.

Na prehypovaneho priemeraka super.

Reagovat
Yanek

Včera zase zachránil zápas. Některé komentáře tady na jeho výkony je lepší ignorovat, srší z nich objektivita

Reagovat
Pipo123

On je výborný na čiare, taká stará brankárska škola, skvelý reflex, ale tá hra nohami na tom musi zapracovať + to jeho občasné zlé vybiehanie, ale u neho veľa ľudí zabúda na vek, stále je na začiatku svojej kariery a toto všetko sa môže zlepšiť

Reagovat
LesyJePan

Máš pravdu Pippo, ja sledujem každý jeden zápas a progres tam je vidno či už v tej hre nohami, v tej bol katastrofalny, tak aj pri tých centroch aj ked spraví stále ešte občas chybu. Bez neho by sme mali minimalne o 10 bodov menej. On vie vychytať absolutne tutovky tak alo včera.

Reagovat
Pipo123

Já som videl vaše dva posledné zápasy a on vám ich vyhral, Udine aj Brescia vás futbalovo proste prehrali, vypracovali si viacej príležitostí, ale Donna v oboch zápasoch čaroval, ale lepší súper by to potrestal, byť tam na miesto Torregrossa a Lasagnu niekto gólovejší tak by to asi vyzeralo inak. V tej vašej hre je vidieť zlepšenie, ale to branenie je hrozné a čudujem sa že Pioli ešte nič nezmenil

Reagovat
LesyJePan

Pioli nie je tréner pre nás, čudujem sa, že za tie roky sme sa nepoučili a stale šetrime na tomto poste. Možno sa v lete niečo zmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

OT: Erisken prý skutečně na cestě do Interu. V pondělí zdravotní prohlídka.

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥ForzaInter♥♥♥

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Deki

až se vyfotí s dresem, budu tomu věřit, do tý doby se toho pořád může stát mraky

Reagovat
Recoba Inter

tak snad dojde k jeho podpisu a představení už před Coppou proti Viole

Reagovat
Zark

"Brescia, scout del PSG ieri sera al Rigamonti: Tornali "strega""

a je to v prdeli

Reagovat
10

snad bude mít rozum

Reagovat
Pinturicchio

Vymrdanec Leonardo a celé PSG .

Reagovat
Zark

strašný kokot

Reagovat
Pinturicchio

Snad to dobře dopadne a půjde do Juve, jako tenkrát Dybala.

Reagovat
Recoba Inter

nebo Veratti že? Jak to tehdy Beppe prokaučoval...

Reagovat
Pinturicchio

Tak místo něj přišel Pogba, takže žádná tragédie, při jeho zdraví tuplem.

Reagovat
lnterista

Hlavne ne do Juve

Reagovat
Recoba Inter

hlavně ne do PSG nebo Jůve ale PSG by mě naštvalo snad ještě víc, protože ten hráč má na to táhnout repre...a to se nestane když bude kopat někde u šejka v Paříži

Reagovat
lnterista

Jeho blbost... hlavne ne Juve

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pinturicchio

Už sem chtěl psát o palicich z Bergama.

Pěkně to trefil.

Reagovat
Zark

GOLSENS neskutečný

Reagovat
Zark

jestli se turin nevzchopi tak bude dalši pětka na světě

Reagovat
Zark

jen co to napišu tak ILIČIČ

Reagovat
Zark

a zas - nejlepší hráč ligy

Reagovat
mastakillah

Iličič

Reagovat
PISTOLERO

Ilicic krasa

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Kixi Syhimour

Iličič si jede svoje

Reagovat
Pipo123

Ofenzívnym klubom sa pískajú penalty

Reagovat
Zark

touhle logikou by jich měli mít tak 20

Reagovat
Pipo123

Po dnešku ich majú už 10, o 3 menej než Lazio, sú na druhom mieste

Reagovat
Zark

tak za prvé - mají jich 8 z 57g ... lazio mají 13 penalt z 46g

Reagovat
Pipo123

Na toto nemám argument, musím uznať že nás tlačia ako sa len dá hnusné Lazio

Reagovat
Zark

ale ještě se od nás máte co učit.. zelenáči

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juvehnus a Lazio dneska ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

pouhý tvúj vlhký sen

Reagovat
Pinturicchio

Juvehnus, originální, vtipné ... na Interistu.

Reagovat
Recoba Inter

Snad to byla ironie, já Juve přezdíval Juvehnus už od 8. třídy základky 2006 nebo Juvetrus, vyšlo to nastejno

Reagovat
Pinturicchio

Jj, já mám zase Inter zafixovaný jako zlodějské merdy nebo merdazzuri, to mi ale přijde nápaditější a sofistikovanější.

Reagovat
Recoba Inter

Rubentus taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

V 8 třídě? Tak to už ti bylo 20,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz chces psat nadavky, tak se pise Juventrus.

Reagovat
smazaný uživatel

A Juventrus do toho. Pojdte dneska min. udrzet naskok.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Recoba Inter

jo zní to líp, pravda

Reagovat
Furia Ceca

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Atalanta!

Škoda, že Juve někdy nevyhraje alespoň o 4

Reagovat
Pipo123

Včera Atalante odpískali dve penalty, to preto lebo sa celý zápas bránili

Reagovat
Recoba Inter

Sere mě, že mi to dneska nevychází. Posledně Cagliari 4 fíky, tak by nebylo na škodu to zopakovat. Teď to bude ale dost těžké a Radja se bude dost možná chtít ukázat. Pokud ale chceme opravdu uhrát titul, narovinu si přiznat, že je to náš cíl, byť nebyl předsezónní (rozjelo se to ale jak se podařilo) tak teď makat co to jen jde. Tohle musí být 3 body. Věřím, že výsledek potěší. Forza INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER!!!

Reagovat
cresposuper

Omg zdvihnime ten presing, hrame proti Cagliari, nie Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo prosím link Inter na ace stream?

na https://livesport.ws/en/93259-inter-cagliari.html dnes nic není. díky

případně kde hledáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je, co sa stalo ? Prec Skriniar striedal tak skoro ?

Reagovat
Mihal

Sensi po zraneni ani zdaleka nie je ten Sensi zo zaciatku sezony. Zaloha uplne mrtva, co sa kreativity tyka.

Reagovat
cink

Eriksen Is comming

Reagovat
Dejwa

Young pěkná asistence

Reagovat
Nuno čomes

LAUTARO!! zrovna jsem to zapnul. Jak to vypadá?

Reagovat
Dejwa

Bída bez tempa, uvidíme co po gólu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cresposuper

Cagliari drzi loptu a my si vytvarame sance Za mna zatial dobre, chcelo by to do druheho polcasu trosku pritlacit.

Reagovat
Pipo123

Young ukázal v prvom zápase lepší center než 99% bekov v Serii A

Reagovat
ManUnited

Young dal centr do správnýho prostoru, v tý Seria A je fakt možný všechno

Reagovat
cink

Když nahrává Valero Godinovi nebo Hodin Valerovi tak to je vždycky o hubu

Reagovat
cresposuper

Individualne je to dobry vykon, uz to mohlo byt 2-3:0. Ale proti takto tragickemu Cagliari musime hrat vyssie, vzdy ked ich trosku zatlacime, tak je to nebezpecne. Sensi bohuzial strasny, ma vela priestoru, ale kazi takmer vsetko.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Young prvý polčas a hneď prvá asistencia na gól #ConteisNOTstupid

Reagovat
cink

Plus tam měl i tři dobre obranné zákroky plus jeden získaný míč

Reagovat
Bayern +

Ten Sensi mi príde dosť mimo, veľa toho zajebal, Valero tiež skôr len do počtu... Barrella, Brozovic, Eriksen by už ale nemuselo vypadať zle.

Inak Young celkom ujde, defenzívne je on zodpovedný, rýchlosť má, akurát smerom dopredu on musí len centrovať.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa vidi v Barcelone

Reagovat
Mihal

Obavam sa, ze toto bude ten zapas, kedy zahodime tutovky a v zavere na to doplatime vyrovnanim od Cagliary...

Reagovat
cink

Reagovat
cresposuper

Neskutocne, co zahadzujeme

Reagovat
Pipo123

Godin v lese

Reagovat
Nuno čomes

Conte musí zuřit.

Reagovat
Koubinhor

to už je ta naše zimní klasika.. do prosince o titul a v novym roku se budem trepat o 4 flek

Reagovat
Mihal
Reagovat
smazaný uživatel

Tolik šancí mít a pak si z ničeho nechat dát gól na 1:1 ...

Reagovat
Nuno čomes

Vždyť to bylo úplně jasné, ze to tak dopadne

Reagovat
Mihal

Borec z Cagliary slapakom jebne Bastoniho a on piska faul Interu

Reagovat
cresposuper

Je to mozne, ako ich Manganiello tlaci?

Reagovat
Nuno čomes

Nebyl tam šlapák na Godina před tou brankou?

Reagovat
Pipo123

On si Godin myslel že trafil ruku hráča Cagliari tak prestal hrať, od tak skúseného borca totálna pičovina

Reagovat
Nuno čomes

Jo tak

Reagovat
Koubinhor

slapak tam byl

Reagovat
Nuno čomes

Neviděl jsem opakovačku totiž. Tak co to pipo trepe nahoře. Bylo to piskatelné nebo ne?

Reagovat
Pipo123

Dobrá komedia

Reagovat
Bayern +

Bože to je trtko ten rozhodca hrac v bielom ide nebezpečnejšie než Bastoni a on odpíska opačne, pritom kľudne mohol nechať hrať a neuškodilo by to ani jednej strane a potom si bude dokazovať ego červenými. V BL by si nepiskol takýto mamlas ani v tretej lige

Reagovat
Pipo123

Tak potom čo som včera videl za penaltu Paderbornu tak by som bol tich

Reagovat
smazaný uživatel

V BL ti rozhodčí jsou ale nejlepší ze všech. Tam to většinou je opravdu kvalita.

Reagovat
Bayern +

presne tak. Tam sú neskutočne precízni.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 2020 naprosto v lese. Juve titul vlozen do rukou.

Reagovat
Furia Ceca

Nemyslím si. Inter sice odpadá, ale ještě to není definitivní. Navíc se do boje o titul dost rázně přihlásilo Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Interu se nikdo nebojí ani nebál, ale Lazio to je jiný kalibr, ty klidně můžou Juve přeskočit

Reagovat
cink

Co ty si za piču?

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Inter by som ešte neodpisoval, ale je pravda, že niektorý tu zabúdajú na Lazio.

Reagovat
Mihal

Mozno symbolicky koniec boja o titul zo strany Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

To mají furt ty jména takhle?

Reagovat
Nuno čomes

Jo cely rok.

Reagovat
REPLIKATOR

Kašpaři. Dejte to zase rovnou Juventusu. Liga jednoho týmu.

Reagovat
svkmd

Reagovat
Zark

je PL

Reagovat
smazaný uživatel

ž e tohle tvrdí fanoušek Liverpoolu

Reagovat
EXoRcIsT

ibaze liverpool vyhraje titul 1x po 30r

Reagovat
Pinturicchio

A? My se smejeme letošnímu ročníku, kdy je to víc liga jednoho týmu, než kdy byla Itálie.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

To ukazuje velkosť Juventusu

Reagovat
Fortex

Vrať se do sekce PL a tam můžeš aktuálně plakat o lize jednoho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len posledných 15 min, ale na rozhodcu nemôžu Interisti povedať ani slovo, všetky situácie vyriešil správne

Reagovat
Mihal

Samozrejme, z pohladu fanusika Juve... Chces povedat, ze ten suboj Bastoniho v nadstavenom case posudil spravne?

Reagovat
smazaný uživatel

úplne, jednoznačný faul Bastoniho, nechápem, čo riešite...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Largo

To jako sorry, ale i jako nestrannej fanousek jsem se nekolikrat dost divil, co je schopnej odpiskat proti Interu.

Reagovat
Maritazzi

Tohle se děje v každym kole někomu, navíc to těžko byly nějaký zásadní chyby, na to aby tam Martinez musel předvádět tohle divadlo.

Reagovat
Pipo123

Hlavne bol už koniec zápasu, takže to nič moc neriešilo

Reagovat
Maritazzi

Klasická nasranost po tom průběhu zápasu, rozhodčí už jsem viděl letos kolikrát pískat horší zápasy.

Reagovat
Largo

U něj to byla spíš frustrace. Samozřejmě to přehnal, to je jasný. Sudí občas pískal úplný hlouposti a některý tvrdší zákroky na hráče Interu úplně pouštěl. Když tě někdo takhle okopává, tak se pak úplně nedivím, že to v tobě doutná...

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

opakujem, videl som len posledných 15 min a tam rozhodca nespravil ani jednu chybu

Reagovat
Mihal

Ty ako fanusik Juve vies byt urcite objektivny co sa tyka Interu...

Reagovat
10

https://pbs.twimg.com/media/EPNQsLjWoAIypG1?format=jpg&name=4096x4096

myslíš třeba tyhle sáně nohama dopředu od Lukakua na konci prvního poločasu?

Reagovat
Mihal

No a? Ved za to dostal zltu, co viac by si ako chcel? Ten hrac Cagliary tam siel do toho tiez neohrabane.

Reagovat
10

no a? co viac by sem chtěl? proč se tady pak snažíš vést nějakou diskusi o sporných momentech, když ani neznáš základy pravidel?

Na tom muflonovi bylo hodně vidět, jak si oddechl za žlutou kartu

Reagovat
Mihal

Jasne, vy ste zvyknuti, ze Inter musi zakonite dostavat cervene karty uz pri slapakoch jednou nohou, nie este dvoma, ze ano.

https://youtu.be/yNidpvFIErY

Reagovat
Zark

Reagovat
lnterista

Muflon

Reagovat
cresposuper

ked to urobil hrac Lecce, tak to bola zlta. Asi myslel tych x dalsich situacii, ktore zapiskal proti nam (Nandez bez karty, v prvom polcase faul Pedra na Barellu, zle hodeny aut od Barellu, "faul" Godina na Simeoneho, neodpiskany faul na Godina pri gole, neodpiskany faul na Younga v 16ke...).

Reagovat
10

ty srovnáváš došlápnutí při odkopu a šlapák oběma nohama dopředu? ok

Reagovat
cresposuper

To "doslapnuti" bol nebezpecny zakrok a redka, navyse Barella na rozdiel od Pellegriniho do toho nesiel nebezpecne.

Reagovat
10

sice nesouhlasím, ale i kdyby, jakou spojitost by to mělo s tím, že měl jít Lukaku dneska v poločase ven?

Reagovat
Mihal

Keby Barella neodkopaval loptu, Donati by ho netrafil (neumysel Donatiho), keby nesiel Pelle do sklzu, Lukaku by ho tiez netrafil. Mozno taku spojitost.

Reagovat
10

došlápnout během jednoho okamžiku při odkopu a skočit oběma nohama dopředu mi přijde jako docela zásadní rozdíl

Reagovat
Zark

Reagovat
cresposuper

V tom, ze mas posunuty meter. Donatiho zakrok bola cista redka. Lukakuho bol za mna oranzovy. Treba to vnimat aj v kontexte toho zapasu, kedy napriklad prasak Nandez nedostal ani zltu.

Reagovat
Largo

Vyloučit ho mohl, ale myslím, že i tohle si obhájí.

Reagovat
Pinturicchio

"nestrannej fanousek"

Reagovat
Largo

?

Reagovat
Pinturicchio

Narážím na tvůj latentní interismus.

Reagovat
Largo

Cením si tvýho zájmu o moje duševní zdraví. Ale nechápu, kdes na tuhle diagnózu přišel. Inter nemám rád o nic víc (nebo míň) než třeba právě Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Líbí se mi, že fandění Interu považuješ za diagnózu, tak to má být.

Reagovat
Largo

Reagovat
Eldarion

Spraviť si za 15 min z 90 názor na rozhodcu pískal takmer všetky spornejšie situácie proti Interu a to píšem ako fan AC.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi nezmaturoval, lebo zjavne máš problém s chápaním čítaného textu, skús ešte raz.

Reagovat
smazaný uživatel

červená karta po odvoláí platit nebude, rozhodčí dostane 5 zapasu BAN. Samozřejmě nic se nemění na tom že s touhle kvalitou co tam je inter nemá na titul ale do4tého místa a o to taky bude hrát. Biraghi to je výsměch+ze zálohy podle mé nejlepší borja což už mluví samo za sebe. Conte to vidí že sensi se vrátil po zranění a už to není to co tobylo před tím zranéním proto musí jednat o eriksenovi.

Reagovat
Pipo123

Platiť bude, liga si rozhodcov chráni a ťažko povedať čo mu Lautaro povedal

Reagovat
smazaný uživatel

liga nebo někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

veď do neho doslova skočil, ak by sa rozhodca neuhol, tak by to kludne mohla byť inzultácia...

Reagovat
Zark

ve Veroně celkem pěkná divácká kulisa

Reagovat
smazaný uživatel

Lautaro 2-3 zápasy aut to se vyplatilo chovat se jak pí.a v nastavení na půlce

Reagovat
M11

Kulusevski

Reagovat
Pinturicchio

Parmě by ta EL ohromně slušela.

Reagovat
Largo

Perfektní hráč. Snad dostane v Juve prostor a čas.

Reagovat
10

https://twitter.com/ScoccoT/status/1221445751668166658

Ranocchia se taky předvedl v plné kráse

Reagovat
Mihal

Niekto pluje na travnik, niekto do ksichtu....

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Largo

Klidně ho moh vyloučit. Když včera vyloučil Mihajloviće za mnohem míň nesportovní chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

ROMA (4-2-3-1): Pau Lopez; Santon, Mancini, Smalling, Spinazzola; Veretout, Cristante; Under, Pellegrini, Kluivert; Dzeko

INDISPONIBILI: Diawara, Mkhitaryan, Zaniolo, Zappacosta, in dubbio Mirante

SQUALIFICATI: nessuno

DIFFIDATI: Pellegrini, Veretout

LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Aberto, Lulic; Correa, Immobile.

INDISPONIBILI: Cataldi, Marusic, Lukaku

SQUALIFICATI: nessuno

DIFFIDATI: Acerbi, Cataldi, Radu

Reagovat
Largo

Jsem rád za Spinazzolu se Santonem. Ale jinak, jste samozřejmě obrovskej favorit. Máte v podstatě nejsilnější možnou sestavu.

Reagovat
Pipo123

Tie derby zápasy nemajú favorita, ano naša výhoda môže byť zohratosť, ale tá vaša zostava je stále veľmi silná, šírku kádru máte ďaleko pred Laziom, keby taká marodka postihne nás tak to je koniec sezóny niekde v strede tabuľky

Reagovat
Largo

To je pravda. Papírově je ta šířka docela v pohodě. Ale římská praxe je jiná, stejně budeš muset každej druhej zápas odehrát s polovinou kádru.

Reagovat
Largo

Sestava v rámci možností dobrá, odvážnej tah posadit Kolarova s Florenzim. Snad se Spinazzola zas ukáže jako proti Janovu.

Daje!!!

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme, Roma!

Reagovat
Kocour Klapuška

Odbornici, jakou herní formu má Juve a Neapol? Vyhraje dneska Juventus nebo se herně trápí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsázej. Zničí tě to.

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Já myslím že vyhrajú, Neapol mi príde herne mimo, ale zase je otázne či sa nehecnú zrovna na Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zark

měli bychom to vyhrát, neapoli chybi kličoví hráči a jsou v prdeli, ale je to pro ně zápas roku tak se hecnou..

Reagovat
Largo

Největší absence nebude Zaniolo, ale Diawara. V tom středu se obávám.

Reagovat
M11

Dnes snad super derbicko.. pojdme ma to

Reagovat
Pinturicchio

Kua, Spinu jsme si měli nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jak Danilo určitě není, navíc má aspoň nějaký potencionál

Reagovat
Pinturicchio

Je výborný, zahraje na obou stranách, v téhle formě by byl v Juve nejlepší bek. Navíc Ital.

Reagovat
Zark

nejvic ofenzivni lazio za 20 minut hry je rado ze prelezlo za pulku

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc ofenzivní je Bergamo, Lazio takto hraje skoro pořád

Reagovat
Zark

klid, jen hecuju pipa

Reagovat
Pipo123

druhá najlepšia ofenzíva v lige

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy si Lácijo dohraje ten zápas s Hellasem?

Reagovat
Frantszek

Děkujeme, pane golmane.

Reagovat
Pipo123

Karma

Reagovat
Frantszek

jo...no. Musíme koupit Kariuse.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Reteeeeee

Reagovat
Pinturicchio

Kurvaa, tohle musí davat

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýr z Teplic

Reagovat
Frantszek

A pan golman i na druhé straně Děkujeme

Reagovat
M11

Co to kurva bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej gól.

Reagovat
Zark

Reagovat
EXoRcIsT

Jaj boze takto ich vrátiť do zápasu

Reagovat
Mates_Matesović

Nic lepšího už letos neuvidím.

Reagovat
Largo

To fakt neni mozny!!!!!

To muzem predvyst fakt jen my. Tragedie.

Reagovat
Bily

Tak pan Lopez, par zapasu vychyta, ale dlouhodobe sleduji ze kopaci nohu ma do poctu aby to druhou neprepadl

no a tenhle gol...... ten frajer je snad na prodej

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Lopez vymýšlel?

Reagovat
Largo

Chtel nepochopitelne udrzet mic ve hristi

Reagovat
Bily

Spise byl "posranej" si ten balon normalne stahnout do naruci, skce u tycky jak hopik, poprvy chyba, ale pak po druhy normal capnu balon dvouma rukama, a ne jak trotl tam mavam rukavici.. : ::

Reagovat
Largo

Hrajem dobre a pak takovahle chyba. #asromaDNA

Reagovat
Pipo123

Dosť mi to pripomína domáci zápas proti Juve, hráme strašne defenzívne, vôbec nepodržíme loptu, všetko sa snažíme hrať rýchlo dopredu a len odovzdávame loptu AS, toto čakám že sa v druhom polčase zmení, chce to troška sa ukludniť a viac držať loptu. Ešte že nám AS darovalo ten gól, inak to vyzeralo že to zabijú na 2:0

Reagovat
Maritazzi

Zbytečný bejt nasranej na Paua, hodněkrát nás letos zachránil. Fonseca připravil na Lazio super taktiku, oni potřebujou být pod tlakem a pak mají obrovský problémy s rozehrávkou. Ten systém funguje, i když Kluivert je zase úplně v lese a Pellegrini zase nic. Bohužel, je potřeba proměňovat situace jako 3 na 2 po gólu.

Reagovat
Pipo123

Jasne vy dobre presujete, ale my aj keď máme čas tak to ženieme dopredu na Cira a Correu, úplne ale úplne zbytočne, navyše sa nesnažíme o žiadny presing, vaša obrana a záloha má kopec času na rozohrávku.

Reagovat
Maritazzi

Já myslím, že máme dobře dostoupený hráče, který u vás dokážou hát něco jinýho než ty dlouhý balony dopředu na útočníky. Jo, taky jsem od vás čekal větší napadání, ale tam zas máme dobře otevřený možnosti staženějším Santonem a vytaženějším Spinou, nemáte pak tolik kompaktní.

Reagovat
GEGE

Ten pan tau kiksuje taky každý druhý zápas... Spina mega repre forma.

Reagovat
Alberto Aquilani

Máš to aj nejak podložené reálnymi kisami - v ktorých zápasoch to bolo,či je to zas tak od oka, ako keď si Szczesneho s Alissonom nazval najhoršou dvojkou v calciu?

Reagovat
GEGE

Naposledy v Parmě...už si nevybauju ty zápasy konkrétně předtím ale co sem AS párkrát viděl přišel mi nejistý...asi trochu přehnaná nadsázka ok...btw ty máš někde deníček kde si píšeš každou píčovinu co kdo řekl a pak to na něj vytahnes? kdybych tady měl vypsat všechny ty hovna co jsi kdy řekl jen ohledně Donnarummy...

Reagovat
Largo

Nevybavujes si zapasy, ale v kazdym druhym kiksuje. Uz radsi mlc

Reagovat
Maritazzi

To asi ne no.

Reagovat
Pipo123

Toto je poďľa mna pičoviana, ved chytá zápas čo zápas výborne, v Betise robil iné kokotiny

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Blbost

Reagovat
Alberto Aquilani

Chce sa mi plakať a začať trieskať dverami. Ideme do toho maču ako totány outsider, dáme gól, máme hneď na to tutovku na 2:0, plus pár ďalších pološánc, zatiaľčo ultraofenzívne Lázio ani neviem že preliezlo a polku, a hráč, ktorý patrí k tomu najlepšiemu celú sezónu spraví totok.

Čo sa stane v druhom polčase? Penaltička pre Lázio, potom nejak vyrovnáme a oni rozhodnú v ´98 po tom, čo sa budú nastavovať 3 minúty.

Reagovat
Pipo123

Já skôr čakám že nikto jebne o zem ako v minulosti Kevin a rozhodca to odpíska

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Reagovat
Gimme

Nebyl tam na Paua faul?

Reagovat
Gimme

...tak asi ne

Reagovat
Largo

Nebyl

Reagovat
Pipo123

Čo by tam mal pískať? Veď stál hráč Lazio pri ňom a moc sa nezapojil do súboja, mám pocit že ani nevyskočil

Reagovat
Pipo123

Inzaghi robí v každom zápase to isté, jak má hráč žltú tak ide dolu pritom Ramos hral dobre a mal tam dobré zákroky, strašne sa bojí červenej

Reagovat
Pipo123

Jak neváhal a pískal im to

Reagovat
Pinturicchio

Penalta proti Laziu

Reagovat
Pipo123

Taká ala Strootman

Reagovat
Alberto Aquilani

Laziu by ju odpískal...

Reagovat
danko10

Toto by bol faul aj v hokeji, ale Calvarese spoko, ofc.

Reagovat
Pipo123

A čo mal pískať? Veď sa zrazili, Patric stál na mieste

Reagovat
Pinturicchio

Couval směrem k Underovi, zamotal se mu pod nohy vlastní neohrabaností, jasná.

Reagovat
Largo

Presne.

Reagovat
danko10

A tie dva kroky dozadu boli asi moonwalk, co?

Reagovat
10

Reagovat
ED91

Reagovat
Pinturicchio

Ho k tomu videu po telefonu poslal Tare a Lotito

Reagovat
Maritazzi

Zmrdi.

Reagovat
Gimme

Reagovat
M11

Kluivert je o nicem.. cengiz ma aspon slusne momenty

Reagovat
Pinturicchio

A zdá se mi, že od zápasu s Juve už stihl nějaké to kilo shodit.

Reagovat
M11

Jojo uz se zase vic podoba Dybalovi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Na Fonsecovu Romu sa fakt dobre pozera, pride mi, ze rozdiel medzi prvymi piatimi timami je najmensi za poriadne dlhu dobu.

Reagovat
Pipo123

Correa až v 60 min niečo predviedol, ale aj tak už dávno tam mal byť Caicedo

Reagovat
Largo

Tak nic. Proste dneska nemame stesti. Ale uz dlouho sem tymu neveril tak moc na tri body jako dneska. Jsou vyborny.

Reagovat
Bily

hrajou velice DOBRE

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Musime to urvat! Tohle Lazio si nezaslouzi ani bod!

Reagovat
Pipo123

Under znásilnuje Luliča

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Under dneska skvělý Naopak Lazio zatím nepředvedlo vůbec nic ...

Reagovat
Gimme

Hrozný žebráci to Lazio...

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Mama miaaaa

Reagovat
Pinturicchio

Lazio má víc štěstí než rozumu.

Reagovat
Bily

Laicky řečeno: Lazio "sfouknuté jak svíčka", bohužel neuveřitelná, nepochopitelná HRUBKA golmana, a vetší smůla při 2-3 trefení golmana Lazia při šancích Romy způsobila plichtu

Jinak výkon Romy VYNIKAJÍCÍ

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapilo mě AS jak hrálo dobře. V klidu mohli vyhrát. Spina si tam dobře mazal Imobileho na chleba

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Škoda, tohle je ale recept, jak pokračovat v sezoně. Fonseca výborná volba taktiky, skvěle využil oba kraje, Spina se Santonem skvěle roztáhli hřiště a ve středu bylo hodně prostoru. Cengiz byl dneska skvělej, Džeko až na koncovku taky. Lazio pod tlakem šílený, v lize na něco podobnýho moc zvyklý nejsou.

Reagovat
Largo

Co na to říct. Chceš se vztekat, ale nemůžeš. Obrana parádní, chyběla asi jen ta penalta.

Reagovat
Maritazzi

A tu penaltu nerodejchvám hodně dlouho

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio je proste najšťastnejší tím planéty... dnes by z toho každý dostal spoko 0:3,, ale oni z toho majú bod, pritom polovicu ihriska preliezli asi tak dvakrát. "Ofenzívny tím."

Inak, k tej penalte. Patric zamedzil Kluivertovi strielať z 2 metrov, aké existujú pravidlá na toto, aby si to obhájil? Je predsa úplne jedno, že Patric cúval a Kluiverta (ktorý presne videl, kam ide a nabehoval si na golovú prihrávku) nevidel. Zamedzil gólu, jasná penalta. Ale je to Lazio...

Inak Dybala výborný, Smalling detto. Nie je tomu čo vytknúť. Dominovali sme 90 minút. Jedine Kluivert a Pellegrini zaostávali. Dnes som si hovoril, že by to chcelo plne zdravého Pastoreho, aby tam šiel po hodine. Najnešťastnejšia sezóna za už ani neviem akú dobu.

Reagovat
Maritazzi

Ale zároveň nejnadějnější. Stavíme základy, na kterých to bude dobře postavit. Jenom mám strach, co si United řeknou za Smallinga a koho se nám podaří přivést k Džekovi, pak bychom mohli mít skvěle vyřešenou osu týmu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Áno, len ma to už s tými stratami nebaví, nezaslúžime si mať tak málo bodov, hlavne keď si vezmeš, ako sme to Lazio, ktoré má s prípadnou výhrou v dohrávke o 10 viac.

Reagovat
Alberto Aquilani

*Ako sme nad tým Láziom celý čas dominovali

Reagovat
danko10

Ja by som bol rád, keby už Džeko šiel. Za tie roky mám tej jeho koncovky jak keď ti odpoja avatara, ma zabíjajú a stáli mraky bodov.

Reagovat
Maritazzi

Teď už ho podle mě moc nemáme šanci prodat a zároveň si myslím, že v Římě není šance přivést dva útočníky. Pokud bychom přivedli nějakou mladou kvalitu, mohl by být dobrej backup. S koncovkou máš určitě pravdu, aspoň že letos má nějakej herní přínos.

Reagovat
danko10

Schick? Teraz, keď nás netrénuje ten idiot, by mohol byť konečne prínosom.

Reagovat
Maritazzi

On ho Fonseca před sezonou docela tvrdě odepsal a když vidím, jak je klíčový hrát zádama k bráně, tak si myslím, že by to pro něj nebylo. Góly útočníka nám hodně chyběj, ale zase, jak do Říma vzít někoho kdo nasype 20 a ještě s o něj budeš moct přihrát...

Reagovat
danko10

Keď sa raz podarí zbaviť Monchiho odpadu, v ktorom zahučala asi miliarda, nemal by to byť až taký problém. Blbé je len to, že to bude najskôr tak za 3 roky. Taká Pastoreho zmluva je normálne na žalobu.

Reagovat
Maritazzi

To je strašný, ještě když se psalo, že oproti němu za drobný mohl vzít Ziyecha. A když si kromě těch debilních nákupů vzpomenu, jak furt bránil Di Francesca.. Na začátku se do Petrachiho docela i šilo, ale věřím, že do léta to dá jakžtakž dohromady. Kdyby se zbavil platu Juana, Pastoreho a Florenziho, tak věřím, že by zvládnul tu letošní osu jen doplnit. A ještě se modlim, aby se mu chytla ta zimní sázka na Španěly.

Reagovat
cresposuper

Penalta jasna, Patric tam vystrcil nohu a trafil ho, to nema ako obhajit.

Reagovat
Maritazzi

On prej nakonec rozhodl, že to byl faul Kluiverta

Reagovat
10

Patric Kluivert byl pro rozhodčího až moc velkej mindfuck, to ho zmátlo

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Nebo ho možná zmátlo to, že se mu ze sluchátka ozval namísto mazzoleniho hlas Lotita ... Kdoví

Reagovat
10

proto pískal faul Kluiverta, chtěl z toho udělat penaltu pro Lazio

Reagovat
Zark

jinak mám Calvareseho docela rád, aji dnes to odřídil vcelku slušně

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Bez Varu by som to bral, v tej rychlosti to bolo tazke na posudenie. S Varom to musel vidiet.

Reagovat
Largo

Podle mě jasná penalta.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Doufam ze za kluiverta prijde nejaka slusna nabidka, ten nema kam rust, za 2 roky progres 0. Cista 0. Nebyt toho jmena co nosi na zadech, kopal by nekde v Utrechtu. S Pellem je to jak na houpacce. Dzeko kapitola sama o sobe. Na co nam je jeho 8 strel doprostred na golmana? To ma byt jako dobrej vykon? Cengiz potvrzuje ze nepotrebujem pravy kridlo za Zaniola

Reagovat
Largo

Cengiz dnes parádní. Ale nenech se unést, odehraje Turek všechny zápasy? Pravý křídlo nutně potřebujem. A v létě levý, protože ani Kluivert, ani Perotti na základ nemaj. Perottiho prodat, koupit levý křídlo.

Reagovat
Lech

souhlas, jinak ale cengiz je pro me uuuplne v pohode hrac co si zaslouzi byt plnohodnotna nahrada. Je rychlej, technicekj, strelu ma vybornou oproti Pellegrinimu. Ta leva strana vazne vic

Reagovat
Largo

Asi někam pudu a něco někomu řeknu. Tohle jsme měli vyhrát.

Reagovat
Pinturicchio

Napoli: Meret; Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme, Zielinski; Callejon, Milik, Insigne

Napoli bench: Karnezis, Daniele, Luperto, Maksimovic, Elmas, Lobotka, Llorente, Lozano, Leandrinho

Juventus: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Higuain, Ronaldo

Juventus bench: Pinsoglio, Buffon, Ramsey, Douglas Costa, Rugani, Rabiot, Bernardeschi, Coccolo

Ref: Mariani

Měl tam dát Rabiota.

Forza Juve!

Reagovat
10

Kobe Bryant je po smrti

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl chudej a chodil pěšky..

Reagovat
PP

Reagovat
M11

Jeste i jeho dcera

Reagovat
Largo

Reagovat
10

to je strašný

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

To co je tam za bahnovisko pred Wojtovou branou?

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic úplne zbytoční hráč pre Juve a stavia ho stále. Tu zálohu skladá jak mentál.

Reagovat
Pinturicchio

Nadáváme na zálohu, ale kdyby Sarri při skládání základní sestavy nekoukal na jméno na dresu, tak by nemusela být vůbec špatná, respektive pravděpodobně lepší než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič sa nezmenilo od Allegriho, žiadna zmena od zálohy, ani snaha, proste nič. To som nevidel mať zálohu takú, čo neviem mať asistenciu alebo gól v zápase, tam behajú jak v ohrade.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Fairplay

Reagovat
PP

ted ten přímák.. moje máti by to kopla podobně..

Reagovat
ED91

Reagovat
popltak

Pjanič skokan roku

Reagovat
danko10

Henten Demme je pekný drevorubač.

Reagovat
10

Reagovat
M11

To je zapas

Reagovat
Pinturicchio

Bolí z toho oči, kór po tom povedeném derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som rimske derby... tento zapas je ako keby z lotysskej ligy :) jedna katastrofa :) ale od tych trenerov sa ine ani cakat neda

Reagovat
Pinturicchio

Mi přijde, že Gatusso je posrany ze Sarriho a obráceně.

Reagovat
Pinturicchio

Matuidi udělal klíčku a VYŠLA mu!

Reagovat
PP

nejhorší je, že tito hráči jsou sami tak překvapení, že to následně poserou..

Reagovat
Pinturicchio

Ale výjimečně mu ta přihrávka potom vyšla, byť to bylo metr vedle sebe.

https://i.imgur.com/xEI7gEn.gif?noredirect

Reagovat
PP

my o vlku a on založil krásný útok Neapole..

Reagovat
Pinturicchio

Tak tohle byla třešnička

Reagovat
Furia Ceca

0 šancí, 0 rohů a tuším i 0 v počtu střel na bránu. Děsnej poločas!

Reagovat
M11

Bude nekdy zapas aby se nekdo nezranil

Reagovat
PP

Proč vlastně nehrál Rabiot od začátku? Ale já bych raději viděl Ramseyho.. ať je prča.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to už ani vtipné nie je aký je ten Matuidi drevený

Reagovat
Pinturicchio

Matuidi musí jít, to se nedá.

Reagovat
Airus

Tak jak hrajeme? Zaslouží si někdi pochvalu?

Reagovat
Pinturicchio

My za to, že jsme to ještě nevypli.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Bentancur žlutá ✓

Reagovat
M11

Matuidi krasne zalozil utok Napoli

Reagovat
PP

on by se měl vymezovat jenom v obdelníku 20m od každé brány

Reagovat
Pinturicchio

Hráč k hovnu, neumí fakt nic.

A Cuadrado se tam taky nechal predskocit jak zacek.

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
popltak

Konečně.

Reagovat
Melchior

neapolský Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

Ake drevo musis byt, ked si zastavis loptu, pozries sa kde su spoluhraci a potom odcentrujes 20 metrov za nich, resp. zalozis golovy protiutok supera Bravo Matuidi

Reagovat
mastakillah

Tohle je jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím ze sa mala pískať

Reagovat
ED91

Nezamedzila gólovej situácii. A asi z polmetra mu ju nahodil na ruku, keď Cuadrado išol odkopnúť loptu. Nie každá ruka je penalta.

Reagovat
cresposuper

Cuadrado sa uci od volejbalistu De Ligta

Reagovat
Melchior

Dybala se na to fakt jednou vysere a zase zapadneme do průměru.

Reagovat
PP

jeho vystřídání nechápu..

Reagovat
Pinturicchio

Tohle faul jo?

Reagovat
popltak

Rozhodčí je bude tlačit furt, hnus.

Reagovat
Airus

Berna i DC gól... let's go

Reagovat
danko10

V Neapole tiež VAR na jednotku.

Reagovat
cink

Tragedie

Reagovat
Pinturicchio

Rui, ty vole, to je taky pure hate.

Reagovat
M11

Wtf co si dnes o te chodicce myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Harry Potter mal skončiť na lavičke Juve

Reagovat
Airus

Ach jo, přostě Sarriball je na píču když se hraje do bloku

Reagovat
Melchior

Stěžujem si na Pjaniće, ale po odchodu jeho a Dybaly ta hra úplně ztratila nějakou myšlenku.

Reagovat
Pipo123

Zark kde si? Toto je antifutbal

Reagovat
Zark

nj, naštěstí jen jeden bod v prdeli po dnešku...

a pak že gattuso neumí

Reagovat
mastakillah

Lorenzoooo nazdaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, uz len 24 bodov a mate nas

Reagovat
mastakillah

Jo o to mi přesně šlo. Super uvažování

Reagovat
Frantszek

yesssss. Buzničky dostávají na prdélku

Reagovat
M11

Reagovat
cink

Reagovat
cink

Reagovat
Frantszek

Reagovat
cink

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Airus

To je v kundě tohle, copak je Dybala jedinej kdo dokáže udělat přihrávku?! Co to trénujeme, Ronaldovi oslavy?

Reagovat
Pinturicchio

A zase de Ligt a Cuadrado.

Reagovat
mastakillah

Manolas dneska TOP

Reagovat
cink

Reagovat
Largo

Reagovat
Airus

dobře nám tak

Reagovat
Zark

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Koubinhor

toz to ten dnesni bod neni finale zas tak spatnej

Reagovat
PP

Cris skvěle..

Reagovat
DelPiero137

Dnes pomocna skola

Hraci asi priliz sucitili s Neapolom, k tomu Inter remizoval tak naco by sme sa snazili. Katastrofa

Reagovat
mastakillah

Jak malá holka ten Kristiánek

Reagovat
Benesse

to bol podľa teba faul ?

Reagovat
mastakillah

On tohle děla vždycky těma rukama. Jednou mu to písknou, pak zase ne

Reagovat
Fairplay

vždyť to bylo čistý, jen vyskočil asi o metr výš no

Reagovat
ED91

Reagovat
mastakillah

Kur*a jooo tohle musí být zlom k lepším výkonům

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Majk91

Reagovat
Zark

gratulace Gattusovi, ten hejt si nezaslouží...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
popltak

Zasloužena výhra. Mrtki klasicky to jejich nekoukatelne hovno tentokrát bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do golu to bolo bez sance - strely na branu na oboch stranach, Potom dal Neapol z dvoch, dva goly. Njn, zasluzene Proste Juve hralo vacsi , resp. domaci mali viac lucku, zolika Matuidiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele