Ronaldo zničil Spurs a překonal Bicana: 29. kolo Premier League v kostce

16.03.2022, 18:24
Názory a komentáře
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Comeback po lehkém zranění ve stylu pětinásobného držitele Zlatého míče ukázal o víkendu Cristiano Ronaldo. V očekávaném šlágru skolil Tottenham hattrickem a sklízel chválu ze všech stran. Na tribuně Old Trafford mu tleskal mimo jiné i legendární quaterback Tom Brady. Po 807. gólu v kariéře je navíc Portugalec dle FIFA nejlepším střelcem všech dob, čímž se pyšní i na svém Instagramu. Komise pro historii a statistiku FAČR ale Josefu Bicanovi spočítala 821 branek.

Posun mezi elitní kvarteto nicméně United slavit nemohli, protože vítězství před vlastními příznivci zapsal i Arsenal. Thomas Partey s Alexanderem Lacazettem zasadili knockout ambicióznímu Leicesteru, pomohli Gunners k pátému ligovému skalpu soupeře v řadě a ideálně se naladili na středeční dohrávku s druhým Liverpoolem.

Také Reds mají ovšem vynikající formu a sérii po sobě jdoucích ligových výher prodloužili v Brightonu už na osm. Luis Díaz za cenu sebedestrukce otevřel skóre, jehož konečnou podobu stanovil 20. trefou v sezoně Mohamed Salah. Egyptský "faraon" ale utkání kvůli zranění nedohrál a nad jeho startem ve zmíněné dohrávce visí otazník.

Salahův eventuální start na Emirates Stadium budou bezesporu sledovat i hráči vedoucího Manchesteru City, kteří ani podruhé v ročníku nedokázali skórovat proti Crystalu Palace, v Selhurst Parku remizovali 0:0 a v případě úspěchu Liverpoolu budou mít k dobru už jen bod.

K bezbrankovému rezultátu směřovala i třetí Chelsea, ale ve formě hrající Kai Havertz ji famózním gólem v 89. minutě spasil. Ukončil tím devítizápasovou šňůru Newcastlu bez nalezení přemožitele a alespoň na chvíli potěšil fans Blues, kteří den co den bedlivě sledují informace o sankcích vůči ruskému vlastníkovi klubu Romanu Abramovičovi.

Doma se dařilo také West Hamu, jenž zastavil rozjetou Aston Villu. K vítězství Hammers 2:1 přispěl pohotovou trefou Ukrajinec Andrij Jarmolenko, který se bezprostředně poté, co míč skončil v síti, neubránil slzám. Vzhledem k pokračující ruské invazi šlo o jeden z nejemotivnějších momentů v sezoně. "Cítil jsem, že celý West Ham a jeho fanoušci podporují Ukrajince," popsal Jarmolenko.

Na opačném pólu v tabulce se z veledůležitého zisku plného počtu bodů v duelech s přímými konkurenty radovali hráči patnáctého Brentfordu (2:0 s Burnley) a šestnáctého Leedsu (2:1 s Norwichem). A jelikož uspěl i osmnáctý Watford (2:1 v Southamptonu), lze v dalších týdnech očekávat tuhé záchranářské souboje. Krize Evertonu naopak trvá, od Hornets jej dělí pouze lepší skóre.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 9.95 / 3 góly, 8 střel, 3 úspěšné vzdušné souboje, 95procentní úspěšnost přihrávek.

2. Raphinha (Leeds) - 8.97 / asistence, 2 střely do břevna, 4 klíčové přihrávky, 4 úspěšné driblinky.

3. Ivan Toney (Brentford) - 8.78 / 2 góly, vybojovaná penalta, klíčová přihrávka, 4 úspěšné vzdušné souboje.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:


1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 18 bodů.

2. Thomas Partey (Arsenal), Conor Coady (Wolverhampton) - oba 14 bodů.

3. Joël Matip (Liverpool), Cucho Hernández (Watford), Ivan Toney (Brentford) - všichni 12 bodů.

Sestava 29. kola:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Lukasz Fabiaňski (West Ham) - V šestatřiceti letech ještě zdaleka nepatří do starého železa a reflex má na brankové čáře stále excelentní. V neděli se o tom přesvědčil zejména Danny Ings, který krátce po přestávce takřka oslavoval gól, ale zkušený Polák míč dokázal vytěsnit na tyč a následně lapit do své náruče. Celkově zapsal šest zákroků a inkasoval až v nastaveném čase po technickém obstřelu Jacoba Ramseyho.

Pravý stoper: Joël Matip (Liverpool) - Další vysoce nadprůměrné představení ukázal v Brightonu nejlepší hráč Premier League za měsíc únor. V defenzivních činnostech byl precizní na zemi (5 zastavení akce soupeře) i ve vzduchu (4 úspěšné souboje), a navíc přidal nadstavbu v podobě oku lahodícího pasu na Luise Díaze, jenž v 19. minutě otevřel skóre. Za posledních pět zápasů má rodák z Bochumi bilanci 1+2 a pomohl ke kvartetu čistých kont.

Stoper: Ethan Pinnock (Brentford) - K čistému kontu přispěl o víkendu také osmadvacetiletý Jamajčan, který podobně jako Matip exceloval při čtení hry (12 zastavení akce soupeře) i ve vzduchu (7 úspěšných soubojů). Příznivce na Community Stadium bezesporu potěšil i výkon Pinnockova parťáka ze stoperské dvojice Pontuse Janssona. Jejich kooperaci budou Bees v očekávaném záchranářském snažení potřebovat.

Levý stoper: Conor Coady (Wolverhampton) - Jako správný kapitán vedl Wolves k druhému ligovému vítězství s nulou v zádech za sebou. V Goodison Parku o něm rozhodl ve 49. minutě, kdy si naskočil na centr Rúbena Nevese a nedal sebemenší šanci Jordanu Pickfordovi. Více než 92procentní úspěšností přihrávek výrazně pomáhal týmu v zakládání útoků.

Pravý záložník: Raphinha (Leeds) - Jeden z top křidelníků v soutěži opět naznačil svůj potenciál. Pokud se Peacocks nepodaří udržet mezi elitou, strhne se velmi pravděpodobně lavina nabídek k jeho angažování. V důležité bitvě s Norwichem byl od úvodního hvizdu k nezastavení - spoluhráčům vytvořil kvarteto příležitostí, dvakrát po jeho střele zazvonilo břevno a v 94. minutě naservíroval míč jako na zlatém podnosu Joeovi Gelhardtovi, který rozjásal Elland Road.

Střední defenzivní záložník: Thomas Partey (Arsenal) - Brankovou konstrukci orazítkoval také osmadvacetiletý Ghaňan, ale na rozdíl od zmíněného Brazilce dokázal i skórovat. Ve středu pole byl navíc jako zeď. Měl stoprocentní úspěšnost v osobních soubojích a získal šest míčů, což vedlo k rychlým kontrům Gunners. V loňské sezoně se bývalá opora Atlética Madrid trápila, ale letos patří na svém postu k nejlepším v lize.

Střední ofenzivní záložník: Martin Ödegaard (Arsenal) - Z jeho stabilně nadprůměrné výkonnosti těží mimo jiné i kapitán norské reprezentace, který proti Foxes zvedal příznivce na Emirates Stadium ze sedadel ladným driblinkem a kreativními přihrávkami. Ani jednu z šesti možností však spoluhráči nedokázali přetavit v gól.

Levý záložník: Cucho Hernández (Watford) - V předchozím utkání proti Arsenalu dostal poprvé od 28. prosince šanci v základní sestavě, blýskl se bilancí 1+1 a také v Southamptonu zapsal do statistik dva "kanadské body". Nejprve potrestal hrůzostrašnou chybu v rozehrávce Saints a ještě před přestávkou rozvlnil síť pohotovým volejem. Aktuální cenovka 5 milionů by mohla zajímat nejednoho manažera ve Fantasy Premier League.

Útočník: Cristiano Ronaldo (Manchester United) - Cenovka pětinásobného držitele Zlatého míče je ve zmíněné hře o poznání výše (12,2 mil.) a nutno podotknout, že oprávněně. Svou extratřídu tentokrát CR7 ukázal v očekávaném šlágru s Tottenham, který zničil hattrickem. V letošní sezoně byl sice často kritizován, ale faktem je, že více branek v anglické lize vstřelil pouze Mohamed Salah z Liverpoolu.

Útočník: Ivan Toney (Brentford) - Jen o gól méně (11) má na svém kontě nejlepší hráč loňského ročníku EFL Championship. Po hattricku do sítě Norwiche totiž dvěma trefami uzemnil v záchranářském duelu Burnley a potvrdil famózní formu. Nejprve zužitkoval milimetrově přesný centr Christiana Eriksena, jenž zaznamenal první asistenci od návratu k profesionálnímu fotbalu, a v závěru chladnokrevně proměnil penaltu. Dočká se nominace do reprezentace Albionu?

Útočník: Luis Díaz (Liverpool) - V reprezentaci, konkrétně kolumbijské, už pravidelně nastupuje zimní posila Liverpoolu z Porta, která se bleskově zařadila k důležitým článkům týmu z města Beatles. Na Amex Stadium kromě přesné hlavičky, po níž inkasoval těžký knockout od brankáře Roberta Sáncheze, potěšil hostující sektor zejména driblinkem v maximální rychlosti. S jeho příchodem se trenérovi Jürgenu Kloppovi otevřely v ofenzivě nové možnosti.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City29224368:1870
2.Liverpool FC28206273:2066
3.Chelsea FC28178357:1959
4.Arsenal FC26163743:2951
5.Manchester United29148748:4050
6.West Ham United29146948:3648
7.Wolverhampton Wanderers291441129:2346
8.Tottenham Hotspur271431042:3545
9.Aston Villa281131441:3936
10.Southampton FC298111036:4535
11.Crystal Palace29713939:3834
12.Leicester City26961140:4533
13.Brighton & Hove Albion28712926:3433
14.Newcastle United287101132:4831
15.Brentford FC29861532:4530
16.Leeds United29681531:6526
17.Everton FC26641628:4722
18.Watford FC29641929:5522
19.Burnley FC273121222:3821
20.Norwich City29452018:6317

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (558)

Přidat komentář
eder

Ronaldo Bican

Messi

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni na světě co dělají neco užitečného

Reagovat
vceradnesazitra

messi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Petr20

Reagovat
Shevchenko

Vyjádřil se Ronaldo někde k Bicanovi?

Reagovat
johan14

Prečo by mal?

Reagovat
Shevchenko

tak zkus nad tím popřemýšlet.

Reagovat
10
Reagovat
protiproudu

Kde?

Reagovat
O.Giroud

V podstate Bicanov rekord ma v pici lebo je moc stary a za tu dobu sa futbal aj svet zmenili.

Reagovat
ttopi

To je pravda, ale taky je třeba vzít v potaz, že i člověk se za tu dobu změnil. Bican byl opravdu šutér a tolik gólů fakt nedal kvůli staré době.

Reagovat
O.Giroud

Tak to si vybav s Ronaldom ja o Bicanovi moc neviem

Reagovat
ttopi

Ronaldo mi je u zadku. Navíc Bican těch gólů dal víc, akorát mu FIFA některé nepočítá.

Reagovat
Shevchenko

To je důvod tvl tak snad za 50 let se nebude brát vážně Ronaldův rekord

Reagovat
Al Capone

Hlavně k němu se vyjadřujeme jen my což opět ukazuje tu neskutečnou aroganci ostatních včetně Ronalda.

Reagovat
Seydou Doumbia

nějaký Bican a nějaké Česko nikoho ve fotbale moc nezajímá, co zrobiš

Reagovat
smazaný uživatel

Česko jakožto součást Československa hrálo 2x finále MS. Což je přesně o 2 finále více než Portugalsko.

Reagovat
Seydou Doumbia

To napiš Ronaldovi. Já vím že Česko nebo Československo má dost úspěchu, ale ted Ronalda fakt taková země určitě nezajímá.

Reagovat
TopinB

Athletic měl článek o rekordech a dost se tam Bicanovi věnovali (Pelému teda ale víc)

Reagovat
Neutron

wtf?

Reagovat
Al Capone

Jaký wtf? Podívej se kolik lidí se baví skrz tenhle rekord o Ronaldovi, Pelém či Romáriovi ale Bicana nikdo nezmiňuje.

Reagovat
Neutron

Ja som skor reagoval na tu aroganciu Ronalda, ale teda hej mas pravdu, neviem asi za to moze prostredie kde hraval, doba kedy hraval alebo mozno sa tak “nepredal” v repre ako Pele a teda bez toho celosvetoveho proma tym padom o nom vie fakt mimo nasincov menej ludi ako o tebou zmienovanych, priznam sa ja tiez velmi podrobnosti o nom neviem, hoci ked sa povie povie Bican tak prve co ma napadne tak proste hora golov no.

Reagovat
danielfc

Ronaldo ani netuší kto bol Bican

Reagovat
Salfovic

Tak to už může klidně skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ti líbilo

Reagovat
ondris

Matip Konzistentne výborný. A túto sezónu mu našťastie drží zdravie aj vďaka tomu, že si môže odfùknuť, keď treba a môže ho zastúpiť Konate.

Reagovat
h8_sfatto

Pelé i Bican přece dali přes 1000 a na úroveň ligy se nehledí, hashtag fandíme Írancoj

Reagovat
Mass

Ali Daei? Toho už snad taky Ronaldo překonal v repre gólech.

Reagovat
Coutinho10

Salah na lavicce cekal jsem podle poslednich zprav, ze bude ready na cely zapas, ale muze nam to pomoct

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Mane, Diaz, Jota.

Subs: Kelleher, Konate, Keita, Firmino, Salah, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička je na poměry LFC neskutečná. Každé jméno na té lavičce by mimo TOP4 týmy minimálně bojovalo o základní sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to na ní ani není Tsimikas, Origi nebo Elliott.

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
Furia Ceca

Ronaldo překonal Bicana a čtvrtfinále LM si vychutná v TV

Reagovat
madridcan

Prečo mám taký pocit, že si podpisal ortieľ Juventusu?

Reagovat
Nikikrew

Tu komentujeme zapas?

Reagovat
Euphael

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a Kulusevski mali premeniť svoje 100% šance a bolo by po zápase. Kane je dnes mimo. Son klasicky chrbtom k bráne tiež. Bentancur je láska.

Reagovat
jk

Bentancur je boží, ale dneska teda mě překvapuje kolik přihrávek dával na hráče, který byl vzápětí dostoupený a v souboji. Většinou se u té kombinace rozhoduje líp a je ten přechod díky tomu rychlejší, dneska mu to moc nejde

Jinak Brighton marný, tam to smrdí nějakou standartkou zase

Reagovat
smazaný uživatel

Určite inkasujeme. Otázkou je len kedy.

Reagovat
jk

No s tím jsou srajdu hraje Brighton bych se nedivil, ale moc mě to nestresuje. Podle našeho formátu WLWLWLWL dneska máme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Každá séria raz skončí. Jak ta Ronaldova v sobotu.

Reagovat
jk

No ale že do druhého poločasu nastoupíme až v 51 minutě je taky taková klasika…

Reagovat
Eichel

Reagovat
mr.Silver

Martinelli bude mít dneska svůj zápas, mark my words

Reagovat
SCELO

mane zas robi manenoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím Arsenal dobře brání v bloku a spoléhá na brejky, za mě dobrá taktika. Liverpool bez nápadu. Mane zatím hrozný a Martinelli si maže Arnolda na chleba

Reagovat
pingla

mané zmrd jeden, co od něj jiného čekat kolem vápna

Reagovat
Nikikrew

No zatial teda velmi opatrne z oboch stran

Reagovat
mr.Silver

Mariner

Reagovat
jk

Bentancur Kane

Reagovat
Čenda

To i v zacich jsme ten balon z rybníka vylovili dřív, než ho ted podali Ramsdalovi tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool teda velká bída

Reagovat
mimi_united

Tak či tak ich City doma vyklepe

Reagovat
avicii

Sranda ze včera si mlacal ako podrdna krysa to sa tu nejak často stáva mufanom

Reagovat
smazaný uživatel

Mane zoufalej a Klopp už pláče u rozhodčích

Reagovat
SCELO

to je klasika uz 2 sezonu....

Reagovat
Remt

Kurva co ty seš za "fandu"

Reagovat
Pace to P.M.

Nezaslepeny

Reagovat
Remt

Ale hovno, co sleduju poslední dny/týdny jeho příspěvky tak jebe do lfc úplně nesmyslně

Reagovat
SCELO

tak to potom musime vidiet ine zapasy

Reagovat
SCELO

tak ako ty aj ja fandim LFC ale nechcem ignorovat slabe vykony hracov, napisem ked niekto nehra dobre, to ale neznamena, ze sa mi to paci

Reagovat
Remt

I já vidím že se někteří hráči dost hledají.. ale to neznamená že do nich musím jebat kvůli všemu. Všichni ti co byli na place už dokázali že na tu úroveň prostě mají

Reagovat
SCELO

ja pisem, ze vykon daneho hraca v danom zapase je zly, ci na to ma ci nie, ma nezaujma

Reagovat
Nikikrew

martinelli

Reagovat
tunkic

Zatim teda super bojovnost a rozhodci, ze nepiska kazdou blbost

Reagovat
J0EL

Praveze sa parkrat upiskol ked bola prva lopta a mohli sme ist do protiutoku.

Reagovat
tunkic

Tak to jsem nezaregistroval…ja spis myslel takovy ty okamzity pady pri sebemensim doteku..

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně může někdo myslet, že Arnold je nejlepší pravý bek současnosti? Tam hoří, jak papír

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SCELO

len niektory fans LFC

Reagovat
mimi_united

Cancelo je úplne inde a vie hrať v na ľavo

Reagovat
Remt

Což je vysloveně to čeho si cenis na pravém bekovi ale souhlas hoří hrozně

Reagovat
martin.b

@WhoScored

Joao Cancelo has been dribbled past eight more times (34) than Trent Alexander-Arnold (26) this season...

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka zas kokot. nevie nahrať

Reagovat
Euphael

Klopp by se mel uklidnit, co porad saskuje

Reagovat
Minister

Veď to robí stále... totálny plačko.

Reagovat
Nizzie

Proč tomu Manemu nedá kartu za to simulování. Hlavně, že mj ukáže, že tomu přidal. Zas jen aby nemusel udělat krok na víc chuj starý.

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
xjert02

Jako nevim, kdy jindy by mel dat sudi kartu za simulovani nez v takto okatem pripade. Klasicka ironie, kdyz tam pak ten zmrdecek jeste dojel White u lajny tim doskocenim.

Reagovat
aramaki

Mane uz mal mat kartu za to filmovanie

Reagovat
Remt

Nedá mu kartu proto že Mane vždy trochu přidá zákroku který je tak trochu faul, vždy to nebylo jen tak vždy tam bylo malý podkopnuti. Už ale naopak přestává pískat i vyložené fauly-kosy

Reagovat
Nizzie

Pod pojmem trochu přidá si představím něco jiného než skok do bazénu na delfína.

Reagovat
Remt

Vypadalo to blbě. Jenže kartovat zákroky kdy mu obránce nastaví koleno je prostě taky blbost

Reagovat
Nizzie

Ne není, toto je přesně důvod, proč se simulace ne a ne zbavit, protože se to netresta. Navíc, ještě jakž takž pochopím, že mu ji nedal v prvním případě, ale že mu to bez trestu ponechal i ve druhém případě je už nepochopitelné. Kdyby se svou blbostí Mane vykartoval, divit by se nemohl.

Reagovat
Remt

Já jsem jednoznačně pro aby se očividný simulace trestaly a souhlasím že možná kdyby mu to vše sečetl tak by mu ji dát mohl ale snad vše bylo "prihrani" zákroku který prostě byl faul

Reagovat
Nizzie

Viz. moje reakce na fenixe co se týče toho, zda to byl nebo nebyl faul.

Reagovat
fenixLFC

to ze tomu prida nie je simulacia, pretoze faul sa proste stal. skor by sa malo pracovat na tom ze nemusi hrac spadnut alebo presvedcit rozhodcu ze bol faulovany, ale aby to ten rozhodca vedel posudit aj ked hrac zostane stat, co sa nestava

Reagovat
Nizzie

"to ze tomu prida nie je simulacia"- když tomu zákroku musí "přidat", je to simulace.

"pretoze faul sa proste stal." - faul se prostě nestal, protože ho tak rozhodčí prostě neposoudil, naopak simulace Maneho v obou případech ano, tak nevím, co tu rozebíráme.

S druhou polovinou samozřejmě souhlasím. Je stejně špatné, že hráč se musí válet jak kdyby ho postřelili jen proto, aby si rozhodčí všiml faulu, nota bene když musí nějakému zákroku "přidat", aby si ho všiml. Jenže to ho zase neopravňuje k nefér hře, což simulování je. Já chápu tvůj point, že přidal, aby zviditelnil faul, ale to zkrátka neneguje to, že simuloval a měl dostat min. jednu kartu. Protože o tom přesně simulování je. To, že tím posere to, že si rozhodčí nevšiml nějakého faulu je už v tu chvíli naprosto irelevantní. A pořád je tam rozhodčí od toho, aby to posoudil, jestli to původní je faul nebo ne, není tam Mane od toho, aby mu "napovídal". Když to tak neposoudí, prostě to faul není, i rozhodčí můžou dělat chyby. Což samozřejmě platí i u neudělení žluté za simulování, to vím, ale to je v pravidlech přesně nadefinované, kdežto faul jako takový až tak akurátně ne.

Reagovat
Remt

Asi s tebou v hodně věcech souhlasím jen ty se mírně priklanis na jednu stranu a já zase na druhou. Pro mě to jak proti němu vystrcil obránce nohu/koleno a Mane teatralne upadl je prostě faul hodný k odpískání protože faul se zkrátka stal (podle mě, rozhodčí to tak neviděl). A to že tomu Mane přidal samozřejmě není dobré ale nemění to nic na tom že je to faul. Který rozhodčí nechal bez odpískání.

Reagovat
Nizzie

Tak to je samozřejmě tvůj názor, ale v tu chvíli je důležitý názor jen jediné osoby - rozhodčího. Rozhodčí rozhodl jasně, o faul se dle něj nejednalo, o simulaci Maneho ano. Kdyby tam stál jiný rozhodčí, třeba by to posoudil jako ty, tak jsou bohužel nastavená pravidla, je na každém jednom rozhodčím, jak si tu či onu situaci vyloží a posoudí, a možností má téměř vždy více. Jenomže když to posoudil jak to posoudil, tak už prostě měl dávat kartu, protože tak to v pravidlech je, jestli že se hráč proviní simulací, ne? Ještě k tomu dvakrát.

Reagovat
Remt

Ano, to souhlasím, to máš pravdu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Jota ven a Martinelli do Live.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho velmi dobrý výkon, Henderson slušný, Thiago úplně zbytečný hráč, v poločase musí s Manem dolů. Střídat by zasloužil i Arnold, ale to plačka neudělá

Reagovat
REPLIKATOR

Zkušeně jsme nechali Arsenal vybláznit a ve 2. poločase střídající Salah rozhodne

Reagovat
aramaki

Zkusene takymito vykonmi v tejto sezone prenechate titul City

Reagovat
martin.b

od semifinále CC jsme odehráli 2x tolik zápasů co vy, myslíš že můžeme každej zápas lítat po hřišti na 150% ? trochu bych klidnil ty vaše rychlý soudy jak jsme vlastně marní a nemáme v boji o titul co dělat

Reagovat
Bandita_Harry

ten program bol fakt hustý a zvládli sme to perfektne

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aramaki

Reagovat
Coutinho10

neco tomu schazi....Salah by to mohl ozivit

Reagovat
Remt

Taky si po druhém poločase minulý zápas a tomto poločase říkám že radši chrt Salah co se dostává do sanci než bez Salaha a bez šancí :D

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Gunner14

TAA má ty pasy neskutečný.

Za nás Martinelli při chuťi, radost ho sledovat.

Reagovat
mr.Silver

Fabinho je neskutečný

Hrajem dobře, ale opatrně, stopeři a Fabinho to tam skvěle zahušťují a moc němáme jak se dostat do předu. Chce to ještě zapnout o jeden stupeň vyšší tempo a něco nám tam padne. Martinelli je zlatíčko ♥

Reagovat
Trand

Vyrovnaný zápas bez větších šancí. Líbí se mi naše nasazení, hrajeme zodpovědně (až teď na Maného na konci), hrajeme aktivně. Jen tak dál.

Reagovat
stiflerovamama

Slušná tragédia od nás. Mane s Jotom neschopní udržať loptu viac ako dve sekundy. Väčšina súbojov prehratych, Arsenal bohužiaľ zatiaľ chce viac.

Reagovat
SCELO

Reagovat
vrabejka

Salah rozhodne klid

Reagovat
Nikikrew

Velmi takticky polcas, prvy gol bude klucovy. Od nas cela obrana na jednotku a Martinelli na 1*, uzasny zapas z jeho strany. Sebavedomy, priamociary len chyba tomu este viac rozvahy pri rozhodovani ale to pride. Naopak stred zalohy o nicom. Partey a Odegard bez lopty, Lacca sa nedostava do hry skoro vobec.

2 polcas bude Liverpool asi viac tlacit, snad nam ten 1 golik spadne

Reagovat
smazaný uživatel

partey bych tipl ze mohl pomalu nejvic dotyku s micem od nas

Reagovat
mr.Silver

hraje výborně

Reagovat
Liveral

Má nejvíc

Reagovat
Nikikrew

Tak prihravky dozadu moc neratam. Skor nie je dominatny vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Dominantní je až moc. Málokdo se v záloze dokáže vyrovnat Fabinhovi, ale Partey to zatím dnes dokazuje.

Reagovat
Liveral

Reagovat
masly008

tak dominovat proti fabinhovi není žádná prdel.budˇme rádi že nedominuje fabinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Diaz je baller, ten bude ještě dělo, s Kloppem nebo bez. Jinak Partey super, jen si to občas zbytecne komplikuje, White skvelej, Cedric zatím taky..asi naše nejlepší půlka proti Live za dlouhou dobu, i když to teda nebylo nic extra zase, ale držíme se dobře.

Jo Martinelli zatím paráda. A naopak, vidět Lacu "presovat" fyzicky bolí, do takových zápasů fakt potřebujeme upgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je výborný. O 4. místo v lize se mohou připravit jen oni sami.

Liverpoolu v útoku chybí Firmino nebo Salah. Mane s Jotou jsou v uvozovkách dřevění s míčem a chybí jim jakýkoliv cit pro hru aby vše hned necpali dopředu směrem na bránu. Pokud je Salah schopný nastoupit, tak tam musí jít co nejdříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Jurgene.

Reagovat
stiflerovamama

Jota šiel s formou dosť dole v posledných zápasoch

Reagovat
Remt

To ale není sám mi přijde..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Téhle trojici v útoku schází jakýkoliv balanc. Pokud chceme porážet takhle kvalitní týmy, tak musíme mít na hřišti jen jednoho z dvojice Mané/Jota.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chce LFC v létě opět někam posunout, tak musí Mané odejít a přijít nějaká kvalitní náhrada.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš nějakou diskuzi, tak musíš vyjádřit a podpořit svůj názor, pokud ne, tak OK.

Jen dodám proč mám já takový názor. Tohle léto je pravděpodobně poslední možnost kdy Maného prodat za slušné peníze, protože mu bude končit smlouva a prodloužit smlouvy Salahovi i Manému by pro Liverpool byla cesta do pekel.

Z Maného se postupně stává především poacher na hrot útoku (ale na to už máme Jotu). Na LW ani RW se Diazovi a Salahovi nevyrovná. Jotu určitě neprodáme, protože je mladší a má delší smlouvu, tudíž mi z toho jasně vychází prodej Maného.

Reagovat
SCELO

plne suhlasim

Reagovat
O.Giroud

akurat sa asi nezbavime naraz Maneho a Salaha. Ak by sa Salah podaril predlzit tak neni o com, v druhom pripade tu bude musiet Mane ostat no. Goly sice da, ale herne je to fakt bieda a akurat len pada a pada.

Reagovat
fenixLFC

ja suhlasim s tym ze mane uz by mal zacat rotovat pretoze posledne sezony odchadza. lenze ked v lete odide salah (co odide ked nepodpise novu zmluvu) tak by sme prisli hned o dvoch hracov a zostal by nam z tej pvodonej trojky len firmino, ktory mal ale odist ako prvy. a najma je blbost to ze musime nahradit maneho- uz sme to spravili, nahradili sme ho hracom za 60 mega. mane hra na hrote teraz preto lebo aj firmino aj jota boli zraneni. takze neprepdokladam ze budeme hladat nahradu za maneho ale za salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Salah zůstane. Pro Liverpool je nepostradatelný a LFC je nepostradatelné pro něj. Jeho agent je naprosto komická figurka, která zbytečně šíří různé zprávy.

A ne, Firmino by rozhodně neměl odejít jako první. Jako jeden z mála z našich útočníků chápe pojem "ball retention" a jeho technická úroveň mu umožňuje kontrolovat míč i v těžkých situacích. Stačí se podívat jak náš fotbal vypadal, když byl na hřišti Jota a Mané zároveň. Oba se snaží tlačit každý míč směrem dopředu k soupeřově bráně, ale to je problém pokud tak hrají 2 útočníci ze 3.

Ne, nenahradili jsme ho. Jota přicházel jako LW, kde i začínal, ale postupem času se přesunul na ST ze stejného důvodu jako teď Mané (popisuju to v předchozím odstavci). Až Salah podepíše, tak jeho náhradou bude Kaide Gordon.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen dodám, že pokud zůstane Mané a odejde Salah a Liverpool se bude snažit nahradit Salaha, tak se mu to nepovede a bude to velká chyba.

Reagovat
fenixLFC

aky ma zmysel dufat ze klub ktoremu fandis v niecom klucovom neuspeje mi je zahadou

ad prispevok vyssie- firmino je uz relativne k nicomu, jota je jendoznacne lepsi. firminove prednosti uz natolko nezuzitkujeme kedze mame inak stavany tim a hrame inak ako kedysi. v zalohe uz enmame troch behacov ale hracov ktori vedia tvorit sance a zrychlit hru. preto natolko nepotrebujeme aby sa firmino stahoval. a ked uz aj ano, tak to uplne v pohode zvlada jota.

nas futbal v priapde ked hral salah jota mane bol uplne v pohode, enviem co je to za konsturkciu co si vytvoril dnes a drzis sa jej opakovane. jednak to nie je problem a jednak uz od buducich sezon sa da cakat ze mane hrat zaklad proste nebude

a ano nahradili sme ho, nie jotom (ten dosiel namiesto firmina, nikdy neprichadzal ako kridlo), ale diazom...

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino není k ničemu. Jota je ve formě určitě momentálně lepší, ale stačí se podívat jaký fotbal Jota hraje. Má výborný pohyb ve vápně a výborný výběr místa + dobré zakončení. Na druhou stranu jeho technika není na bůh ví jaké úrovni a dokáže pokazit i úplně jednoduché přihrávky.

Myslet si, že ti stačí jeden Fabinho a jeden Thiago v záloze je naivita. Fotbal je hlavně o balancu mezi hráči v základní sestavě. Guardiola je například zase opačný extrém, jeho City má až moc hráčů podobných Firminovi (v uvozovkách) a chybí jim nějaký Jota. To vůbec není o nějakém stahování se, ale o tom, že Firmino má technickou kvalitu a cit pro hru úplně jinde než většina našich zbývajících útočníků. On ví kdy zpomalit, ví kdy hrát přihrávku z první atd. Jota nebo Mané jsou přímočaří, což není problém pokud je na hřišti jen jeden z nich, ale může to být problém pokud jsou tam oba.

Není to žádná konstrukce vytvořená dnes, tak to prostě je. Můžeš si být jistý, že pokud budou všichni naši útočníci zdraví, tak Jotu s Maném v základní sestavě v důležitých zápasech moc často neuvidíme.

A ano, pokud očekáváš, že Mané nebude hrát základ, tak hodně štěstí s tím, že mu Liverpool dá 250k+ týdně. Podle tebe tedy odejde Salah, Mané bude na střídačce a Firmino je špatný tak to jsem zvědavý kdo v tom útoku nakonec bude hrát.

Jota samozřejmě přicházel jako křídlo (ve Wolves tam hrál). A ano, Diaz přišel jako LW, ale pořád jsi asi nepochopil, jak jsem to myslel. Diaz by byl v případě Maného odchodu naše jediné LW, proto jsem psal, že by musela přijít náhrada za něj.

Ale celkově s tebou nesouhlasím téměř v ničem, tak uvidíme časem, kdo se více blížil pravdě.

Reagovat
fenixLFC

achjo, uplne vidim ze si z toho nepochopil o com hovorim...tak este raz- ked prisiel klopp hrali sme futbal s gegenrpresingom v zalohe a rychlym pohybom do otvorenej obrany. prave kvoli tomu sa stahoval firmino nizsie aby otvaral priestor nabiehajucim kridlam, ako aj kompenzoval nedostatok kreativity v zalohe. lenze odvtedy sa nas styl hry zmenil, drzime viac loptu a hrame proti vic zatiahnutym superom. zaroven (co je ale skor kvoli zmenam pravidiel ohladom VAru) hrame stoperov pdostatne vyssie. v takom nastaveni potrebujes hracov, co su kreativnejsi. ulohy sa zmenili. fabinho ti uhra to co musela hrat cela stredova trojka, thiago poskytuje kreativitu, rovnako ako zrychlenie hry spolu s van dijkom. preto potrebujeme jotu ktory ma skvely vyber miesta a je klasickejsi utocnik nez firmino (ktory prichadzal povodne ako 10). preto sa aj priviedol diaz, kvoli tomu ze rychlost uz nestaci a hrame proti zavretym obranam. inymi slovami uz nehrame to iste co sme hrali ked klopp prisiel, ten styl sa vyvija...

pokud budou všichni naši útočníci zdraví, tak Jotu s Maném v základní sestavě v důležitých zápasech moc často neuvidíme.- o tom presne hovorim. ked budu vsetci dzravi, tak nas zaklad bude diaz, jota, salah (ked podpise). mane siel posledne roky dole a najma ma kvalitnejsiu nahradu, ktora sa chytila pomerne rychlo

ad ta "povodna" ofenzivna trojka- o tom koho si nechame a kto bude koncit sa bavi uz asi dva roky, kedze vsetci budu mat pomaly 30, u dvoch sa da debatovat ze maju vrchol za sebou a koncia im zmluvy. obecne sa cakalo ze prvy na odstrel bude prave firmino a za nim mane. s kompliakciami okolo salahovej zmluvy je otazne, kto nakoneic odide. tak ako tak ale pochybujem ze mane bude hravat zaklad, jedine ze by sa presunul zase doprava (kde bol do prichodu salaha) ale aj tak si myslim ze by sme hladali niekoho noveho.

jota prichadzal ako konkurencia najma firminovi, nie manemu, prichadzal ako varianta na hrot. a aj keby prichadzal ako kridlo, tak tym ze hra zaklad na hrote (ked je zdravy) tak sa hladala nahrada na alve kridlo za maneho- dosiel diaz.cize ked budeme hladat nahradu v pripade teoretickeho odchodu maneho, tak budeme hladat backup, nie hraca zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně oba mluvíme o něčem jiném, takže je zbytečné v tom nějak pokračovat, ale aspoň s poslední větou souhlasím. Hned v tom prvním příspěvku píšu, že potřebujeme kvalitní náhradu za Maného, což neznamená, že to má být hráč do základu. V základu na LW bude Diaz, což píšu ve svém druhém příspěvku.

Reagovat
SCELO

v zalohe je akurat thiago, elliot nehrava, jones tiez nie konzistentne, hendo ani fabinho hru LFC zo zalohy netvoria, firmino je v zapasoch nekonzistentny, jota dava goly ako tak, ale tiez sa vie stratit,

mane da gol obcas, ale dopredu je to uz velmi zle, salah ma 30 a mava zapasy kde je neviditelny alebo zahodi 4 dobre sance, aj ja chcem aby LFC vyhral co sa da, ale so sucasnym kadrom je tato sezona senzacia....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SCELO

Reagovat
eder

Tak. Měli by se na to už konečně vykašlat, dřeváci a dát se raději na nějaký sport - třeba na synchronizované plavání...

Reagovat
Bandita_Harry

Vieš o tom že ten ktorý má 30 a vie sa stratiť je najlepší strelec ligy ? A ten ktorý dáva góly ako tak je druhý najlepší strelec ligy a ten ktorý da gól občas je štvrtý najlepší strelec ligy ? Ty by si si mal uvedomiť že futbal hrajú ľudia a nemôže z nich každý vyniknúť v každom jednom zápase

Reagovat
SCELO

to mas uplnu pravdu , avsak problem je v tom, ze LFC straca body v zapasoch kde si nevytvori dostatok sanci na gol, alebo este horsie, kde tie sance hlupo spali

Reagovat
Bandita_Harry

No momentálne body nestracame čo je super, vyhráme aj vyrovnaný zápas ja som s formou aj výkonmi spokojný vždy sa dá zlepšovať, ale táto sezóna je zatiaľ rozprávka snáď nám to vydrží čo najdlhšie

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs. kazdy tim niekedy strati a ni vzdy ti zapas vyjde. tuto sezonu sme na hocico s utokom (najma na nepremienanie sanci; s tvorbou vacsinou problem nemame ze by nas to stalo body) doplatili len s leicesterom a moznos brighotnom. v ostatnych zapasoch to nebolo o tom ze by sme spalovali vylozene sance (tiez nemozes cakat ze sa kazda strela zmeni na gol) alebo ich nejak netvorili

Reagovat
SCELO

krasny priklad ten lester, chelsia remiza beriem, je to tazky zapas vonku, tottenham vonku remiza beriem, ale ten west ham a lester, tam je krasne vidno slabiny LFC, bremford 3-3 tam je zase problem v obrane... , chelsa doma proti 10tim cely polcas... a brighton no ok, mino PL zase inter doma

Reagovat
fenixLFC

s westhamom a bretfordom to nebolo o utoku ale obrane, proti chelsea klasicky vykon. ako pisem, nie kazdy zapas ti vyjde a z 29 ligovych zapasoch spalovat sance alebo ich nevytvarat a stratit na tom body len v dvoch je hodne dobra bilancia. na druhus tranu sme mali zapasy kde nam padlo de facto kazda sanca. takze robit pravidlo z toho ze stracame body kvoli nepremienaniu sanci/ich nevytvaraniu, je nezmysel

Reagovat
SCELO

preto ale LFC nie je prvy ale druhy, a najtazsi zapas prichadza

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

ten názor je v pohodě, jak to obhajuješ, jen to slovo "musí" je blbost.

Nemusí, Mané má furt úžasnou sezonu, včera hrál šílenou tužku, ale prostě prodávat ho nemusíme. Ono je všechno otázka nabíkdy/poptávky. Stejně tak jako nemusíme prodávat Ox/Keita. Úplně stejná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, to máš pravdu. Není to musí/nemusí, ale oba víme, že Liverpool není finančně na úrovni City aby si mohl dovolit držet více hráčů 30+ s obřím platem. Někdo prostě bude muset pravděpodobně jít z kola ven.

Reagovat
cristiano.K.

Tohle už je v pořádku. Často se zapomíná, že Mané byl v Sotonu hlavně pravé křídlo při případnému odchodu Salaha.

Reagovat
frezi

nemá vôbec formu už od finále mickey mouse cupu.. skúsil by som tam firmina, ten lúbi dávať goly arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka dnes trochu vypojeny z te kombinace ve stredu, thomas bossuje az na jednu ztratu, ktera ale k nicemu nevedla, libi se mi cim dal vic, jaky ma klid pri tech narazeckach se stopery marti>saka dnes, laca hraje docela dobre, akorat nevim, proc na nej cedric (jinak hraje dobre) uz asi 3x centroval, kdyz je v souboji s van dijkem.

tldr je to vyrovnane a docela nuda teda

Reagovat
mr.Silver

Nuda to není, dobře se na to kouká, takticky od nás velmi dobrý zápas, škoda že proti nám stojí ten trojblok Van Dijk, Matip, Fabinho

Reagovat
Remt

Takticky perfektní bych řekl od Arsenalu. Opravdu dobře připraveni mi prijdou

Reagovat
smazaný uživatel

a ode odpojeny jeste vic nez xhaka, prijde mi ze silove na ty fabinha a hendersony proste nestiha

Reagovat
aramaki

Reagovat
tunkic

Jsem teda zvedavej, jak dlouho takhle dokazeme behat..

Reagovat
ondris

Ak takto zvládnete odjazdiť aj druhý polčas, neverím, že si niečo dokážem vypracovať. Ste všade, kde treba.

Reagovat
Minister

Obávam sa, že faktor Salah rozhodne.

Reagovat
Čenda

Saku zas zdvoj až ztrojujou, Odemu nedají dýchat..nemají rádi fotbal nebo co?

Reagovat
masly008

říká se tomu respekt z kvality protihráčů

Reagovat
jk

Jsem si říkal co to na Kane při oslavě letělo

https://pbs.twimg.com/media/FOAANF0XMAcHKYU?format=jpg&name=large

Reagovat
Nizzie

Takhle nějak odkopává trofeje celou kariéru.

Reagovat
jk

Odeeee voleeeeee.

Reagovat
Nizzie

Slabý jak tvoje kočky :-*

Reagovat
jk

Si Seňoooooooor

Reagovat
Nizzie

Klid tam vzadu.

Reagovat
Euphael

Co to ten Marti dela to je typek

Reagovat
Nikikrew

TAA je v strese z Martinelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tady toho moc dělat nemohl. Zbytečně by riskoval penaltu.

Reagovat
Nikikrew

Ale 2krat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, samozřejmě, dneska je Martinelli úplně úžasný. Já měl na mysli jen ty jesličky Hendersonovi. Tam už toho TAA moc udělat nemohl. Ono celkově je Hendo směrem dozadu dost špatný.

Reagovat
Nikikrew

Ja som mal na mysli skor tu prvu klucku, pri tej 2 by uz riskoval to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak se omlouvám. To máš pravdu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak už je to stejně v piči, ted už nějaký Martan a jeho výkon nikoho zajímat nebude když to promrdáte...kmon Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Boha Odegard

Reagovat
Nikikrew

Boha Odegard

Reagovat
havrys99

Ode kurvaaa

Reagovat
Minister

Ode kurvaaaa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nizzie

Odeeee voleeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výše, Thiago, Arnold, Mane měli jít v poločase ze hřiště.

Reagovat
REPLIKATOR

Thiago

Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

ahh ode

Reagovat
Registrujisejenproto

Ten Cedric klaun

Martinelli je skvely Arsenal zatim dobrej

Reagovat
stanmarch

Alisson topka, 50 minut nemá prácu a potom vytiahne top zákrok

Reagovat
stanmarch

goooooooool Jota

Reagovat
aramaki

Jota ty vtak

Reagovat
Nikikrew

Kto iny do pice!!!!!!Ramsdale

Reagovat
Nikikrew

Kto iny do pice!!!!!!Ramsdale

Reagovat
mistr129

Reagovat
Minister

Ramsdale toto musíš mať

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
Registrujisejenproto

Jotaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdale díra

Reagovat
Euphael

tvl Ramsdal e

Reagovat
Minister

Hotovo

Reagovat
J0EL

To je tak klasicky nezasluzene ze ma to uz ani neprekvapuje

Reagovat
Registrujisejenproto

Zas prr. Sance byly na obou stranach

Reagovat
stanmarch

práve to tu niektorí píšu ako keby sa hralo 60 minut na jednu bránu a Liverpool bol prvýkrát na polke súpera, úplne vyrovnaný zápas

Reagovat
J0EL

Tych sanci sme mali urcite viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Odeho cista, Martinelli tam dvakrat vletel, ze vela nechybalo. Vy okrem VVD hlavicky nic.

Reagovat
stanmarch

rovno povedz že bereš ako šancu ked hrac vojde do šestnástky a potom nahrá na prvého brániaceho hráča....

Reagovat
J0EL

Ne, budem brat ako viac sanci tu jednu hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť měl na konci prvního poločasu šanci Mané. Ten alespoň dokázal zakončit.

Nechci tu nějak porovnávat jestli měl jeden tým 3 šance a druhý 4, ale asi jde vidět jaké standardy jsou pro Liverpool a jaké pro Arsenal, protože to byl (pořád je) vyrovnaný zápas a jeden tým se chválí a druhý kritizuje.

Reagovat
O.Giroud

Martinelli 2x vletel a potom prihral napicu, to aj Arnold tam poslal par paradnych prihravok co keby vyslo sme mohli mat uniky. Cize Van Dijk a vy Odegaard aj to musel namazat Thiago zlu malu domov

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
O.Giroud

Ake?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

"v case T"

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal bych tomu klasicky nezasloužené. Prostě se jen ukázala kvalita brankářů, tohle by Alisson chytil.

Reagovat
aramaki

Ramsdale zavahal, ale takto pada vela golov

Reagovat
EL Gringo

Dioogoo Bobby teraz dá este jeden fik a bude vybavene

Reagovat
dantetomas

Cisla do Sportky tam nemas?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
EL Gringo

Podal som dnes eurojackpot, tak snad vyjde takisto ako tato predpoved

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Ramsdale ako si ho panatam. V spravnu chvilu

Reagovat
O.Giroud

to je seeef

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ramsdlae wtf pls

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsdale

JOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vrabejka

Žotaaaaaaaaa

Reagovat
martin.b

Diogooo !! oslava

Reagovat
Salfovic

To je díra.

Reagovat
Trand

Ramsdale pls Ale Saka to podle mě taky mohl vystihnout a vykašlal se na to..

Reagovat
Coutinho10

Diogoal stihl to tak akorat

Reagovat
havrys99

Liverpool má spoustu chyb v rozehrávce a u druhých míčů, jen toho neumíme efektivně využít

Reagovat
stanmarch

vybavené

Reagovat
havrys99

Gabriel, Saka

Reagovat
Nikikrew

Curaci...Saka ty pako

Reagovat
J0EL

Ok, tak nic. Klasika zase

Reagovat
Registrujisejenproto

Bobyyyyy

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaaaaal Booooooooobby

Reagovat
Trand

White teď couval jako proč? Až před bránu ho nechtě doběhnout

Reagovat
tunkic

Slusna sprcha Strelci ale byli jasny uz pred zapasem

Reagovat
Euphael

ESR nahoru misto Odegarda pls

Reagovat
tunkic

rozhodne, Ode je dneska mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooool, Klopp génius

Reagovat
vrabejka

Si Seňoooooooor

Reagovat
REPLIKATOR

FIRMINOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Jackmaker1989

Absolútne nepochybujem o tom, že Pool získa titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Saka

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasika.

Reagovat
O.Giroud

Siii senoor

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mimo top 4 za hrad. Většina to nevidí, ale na konci sezóny se mi budete omlouvat za ty lysý co sem teď napíšete. Kdo rozumí fotbalu, vidí to na sto kilometru. Po dvou osmich místech přijde zlepšení a umístí se na 6 místě.

Reagovat
J0EL

Registrovat sa kvoli takymto srackam

Reagovat
Nizzie

On se neregistroval, on už tu dříve byl pod nickem sedací souprava nebo tak nějak. Psal úplně stejné blitky.

Reagovat
aramaki

Skoda. Snad ale titul aj tak urvu City. S fans Reds by sa tu nedalo vydrzat.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Jackmaker1989

Titul urve Liverpool

Reagovat
Busby babes

a ty dva City prezijem.

Reagovat
martin.b

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste to dokázali vydržet minule, tak teď už to horší určitě nebude.

Reagovat
aramaki

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebude.

Reagovat
aramaki

Teda nebude, lebo titul pojde do City

Reagovat
O.Giroud

Tak si nezapnes diskusiu no, to su problemy

Reagovat
aramaki

Ved netvrdim, ze su to nejake problemy to bolo len suché konstatovanie faktu.

Reagovat
PH8

Ale minule jste dostali jen diplom ne?

Reagovat
Salfovic

Těch řečí o nejlepsším týmu historie

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud získají všechny čtyři trofeje o které pořád hrají, tak jeden z nejlepších týmů historie určitě budou.

Reagovat
O.Giroud

ved Oliver uz ma ban, klud

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Čenda

Škoda kua. Ode to musí dávat a Aaron chytat.

Ale Alison skvele vystál uz Lacu, ten zakrok pak samozřejmě topka. Hlavně porazit slepice a united. A sice to není důležitý, ale rad bych, kdybychom skončili čtvrtí.

Reagovat
Salfovic

Není to důležitý

Reagovat
Cobra

Zrovna TOP4 je pro Arsenal a Spurs sakra důležitý. Bez LM prostě nikdo z nás nedotáhne pořádnou posilu. U United je to jiný. Tam je to jen o prestiži, posily přeplatí.

Reagovat
SunFells

milionkrát vyvrácená domněnka

Reagovat
Cobra

Jedinou TOP posilu kterou jste přivedli byl Auba. White, Ramsdale, Tomiasu, Partey, Odegaard, Pepe nejsou/nebyly žádné hvězdy i když teď mají formu.

Reagovat
SunFells

Odegaard a hlavně Thomas jsou hráči s obří reputací a i u nich bylo dost pochybováno.

Navíc ten tým se dá vybudovat a z většiny se také buduje na hráčích u kterých ty pochybnosti nejsou, pro které je stávající fáze posun, City taky často nenakupuje v danou chvíli top profily.

Reagovat
Cobra

Odegaard byl wonderkid, který nenaplnil potenciál, nedokázal se prosadit v Realu a utekl. Partey je nadprůměr, ale ne rozdílový hráč. Já fakt nechci shazovat sílu Arsenalu, ten tým Arteta buduje fakt zajímavě, po svém a zatím mu to vychází. Ale s LM můžete dotáhnout kvalitnější hráče + udržet ten top, který tam máte (Saka).

A teda zajímalo by mě, které posily u City myslíš, protože já si nevybavím ani jeden. Alespoň ne posily s kterými počítají do základu. Hlavně mají finančně úplně jiné možnosti jako vy.

Reagovat
SunFells

Odegaard v 22 letech nenaplnil potenciál? Protože se neprosadil v Realu nebo že z něj nebyl Messi, protože už v 15 ošálil svět?

Odegaard v 21 byl jeden z nejlepších hráčů La Ligy, v základu Realu pro něj už jen vzhledem k herní roli nebylo vhodné místo a konkurenci mu dělali o 10 let starší vítězové zlatého míče a mistři světa. Oni si uvědomují, co ztratili. O Parteym z Atletica máš teda hodně slabé povědomí, ve formě byl dost možná nejlepším pivotem světa a v 2022 je to velice moc Partey z Atletica, ukázal ti to i při přímé konfrontaci s aktuálně považovanými nejlepšími pivoty světa.

Které skoro ne? Od Bernardů po Edersony, tu sestavu tvoří ve většině hráči s velkým potenciálem, kteří nepřišli se světovou reputací. Zmínil si Aubameyanga, takové hráče oni skoro vůbec nekupují.

Reagovat
jk

I v dresu Realu byl v té sezóně hodnocen líp Merino. A napříč ligou tam takový Fekir nebo Ocampos byli daleko větší hvězdy než Odegaard.

Reagovat
SunFells

Jednak ne, jednak v jiné fázi jejich kariéry.

Reagovat
jk

Odegaard v 21 byl jeden z nejlepších hráčů La Ligy

Reagovat
icka

Nebyl nahodou v sestave roku?

Reagovat
jk

Těžko říct. Když jsem to napsal do vyhledávače našel jsem jich několik. V jedné je i Odegaard, společně s Reguillonem. V další je zase Partey s Emersonem.

Reagovat
O.Giroud

Tak v Sociedade na hostovani hral dobre, potom sa vratil do Realu a neviem ci ho nevedeli vyuzit alebo uz tam nechcel byt.

Reagovat
jk

Jj hrál tam dobře. Ale to se tam dařilo i Januzajovi

Reagovat
Front hell

A to má něco vypovídat?

Reagovat
jk

Maximálně, že je to jeden z nejlepších hráčů LL.

Reagovat
Nizzie

Jo jo, zase si ukázal svůj geniální přehled. Už si dneska nakrmil kočky?

Reagovat
Front hell

Tak teď jsi napsal docela pěknou blbost. Sunfells ti napsal přesně, kdy ,,BYL" Martin jedním z nejlepších hraču LL. A on v té sezoně skutečně figuroval v sestavě sezony. Možná příště více uvažovat, než za každou cenu si kopnout do Woolwiche

Reagovat
jk

Byl v jedné sezóně LL Odegaard v množině 40 nejlepších hráčů LL? Byl.

Byl Odegaard v 21 letech jeden z nejlepších hráčů LL? Pičovina

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Deluded as fuck..

Reagovat
Front hell

Náhodou byl. V sezóně 19/20. Když mu bylo 21 let

Reagovat
SunFells

Byl, stejně jako předtím v Nizozemsku. Jeho kariéra měla dobrý směr.

Teď je mu 23, od zimy patří k tomu nejlepšímu už i v PL, od konce listopadu vévodí s TAA a KdB ve vytvořených šancích, přičemž je to 8/10 s nejlepším workrate co v PL běhá.

Reagovat
Cobra

okey.

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Tu obří reputaci Odegarda a Parteyho si něčím měřil?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Není. A vyřiď si to s Busbym, to tvrdí on ;)

Reagovat
PhilipS

Emery na pohůdku. Ten ještě šanci v PL dostane

Reagovat
mr.Silver

Hrozně frustrující druhý poločas, no nic, jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete výborně. Nejlepší soupeř se kterým se Liverpool za dlouhou dobu potkal.

Reagovat
Nikikrew

Hrajeme vyborne?

Reagovat
SunFells

Smolné pro nás

Reagovat
Remt

Klasické fauly zezadu by ale asi pískat měl...

Reagovat
mr.Silver

Martinelli musí zapracovat na finálce, hrozně toho spáli .... Jinak je to geniální křídlo

Reagovat
mr.Silver

A hlavně teda ten rozdíl na lavičce, Klopp tam pošle Salaha s Firminem, Arteta Nketiaha

Reagovat
J0EL

Nevadi, zapas vyrovnany. Hanbu sme nespravili (ako to byvalo zvykom proti Poolu). Snad to Pool dotiahne do uspesneho konca a my na LM

Reagovat
SunFells

Arteta>Kloppo A Thomas se zase prokázal, se Xhakou skvělý.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Mezitím v reálném světě. Arteta poslední umístění 8,8.

Reagovat
SunFells

Ti ten svět unikl stejně jako i validní myšlenka, štěně.

Reagovat
merlick

Xhaka hral vcera?

Reagovat
Busby babes

Manchester United are trying to identity the supporters who threw the bottles at the Madrid manager last Night.

They have threatened those identified that they will not be allowed into old Trafford to watch a game again.

So far 68,000 supporters have come forward.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
wild

Reagovat
Coutinho10

tak super ta mentalita a hlad po dalsich trofejich je znat a sme zase o kousek bliz Man City,takze nepolevovat, brzo pujde do tuhyho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
masly008

dneska udělali rozdíl golmani,jinak vyrovnaný zápas,pozitivum je že martinelli dokázal trhat nejlepšího pravého beka historie(dle některých fans poolu), proto ho furt musel zdvojovat henderson.

Pokud upgradujeme někoho za xhaku tak to bude ještě lepší a samozřejmě hrot.

Reagovat
O.Giroud

ved najlepsi je, ale branit nevie(aj dle nekerych fans poolu)

Reagovat
smazaný uživatel

To je mýtus. Ale tak asi je důležité, že to ví Klopp. Lidi na EF to asi vědět nepotřebují.

Reagovat
O.Giroud

Hej no neni to tak zle, niekedy si zaprehanam ale taketo typy mu vedia robit problem. Ale urcite by som mu nemenil poziciu alebo ho nebodaj dal na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Klopp speaks to Sky. “Trent defended the diagonal balls to Martinelli incredibly. Martinelli is such a talented boy, he is really tricky. If anybody says Trent cannot defend, come to me and I will knock him down, honestly, I cannot hear that any more! I don’t know what the boy has to do."

Díky Kloppo podruhé dnes.

Reagovat
masly008

tak od obránce čekáš že bude umět i bránit ne

Reagovat
O.Giroud

No u toho co ti ide za sezonu na 20 asistencii si schopny tolerovat, ze mu robia problem pohybliv kridelnici. Inak ja pozeram kazdy zapas LFC, takze to fakt nie je takto kazdy zapas. To uz fakt musi hrat nejaky Vinicius aelbo ako dnes Martinelli.

Reagovat
masly008

tak jasně že to toleruješ,prostě upravíš taktiku a ještě ti musí zahrát top stopeři, já jen že bylo super vidět martinelliho jak ho tam vodí.

Reagovat
O.Giroud

tak Martinelli je kvalita, ale tak kolko zapasov ste tuto sezonu proti nam hrali a az teraz si videl, ze tam trochu horal

Reagovat
masly008

taky až teď jsme začli hrát trochu fotbal,před tím jsme prohrávali už v kabině jak byli všichni připosraní

Reagovat
O.Giroud

Tak v pohari uz ste si verili.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to s tím zdvojováním je naprostý bullshit. To dělá každý normální záložník v každém normálně trénovaném týmu.

Bohužel je to spíš právě naopak a to tak, že Hendo často nestíhá následovat své hráče ze zálohy a vypomáhat Trentovi. Mýtus o Trentově nebránění už začíná být trošku otravný. Liverpool má 9 výher v lize v řadě a skóre 23:2. To tedy musí být soupeřovi útočníci hrozný dřeva, když nedokážou přes toho nebránicího obránce dát více golů.

Reagovat
masly008

ale motal ho tam dobře co?u nás teda vaše křídla nikdo ze záložníků nezdvojoval,ale tak každý má jinou taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdvojoval, proto jste taky prohráli.

Reagovat
masly008

jako že nějaký gol přišel z křídla přes beka? to asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že nedůsledně bráníte jako celek.

Reagovat
masly008

tak první gol chyba golmana, druhý trošku smůla a hlavně umění robertsona.to nebylo nějakým špatným bráněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli ho motal dobře, nemám problém to přiznat. Stejně tak Martinelli motal pár měsíců zpátky obránce City. Je to prostě skvělý útočník.

K tomu zdvojování se asi ani nemá smysl vyjadřovat, je to prostě úplně normální

Reagovat
Benzema

Motal a bolo mu to aj tak hovno platne

Reagovat
Svatej

To skore jako obrana Trenta neni teda zrovna kompletní argument..

Reagovat
smazaný uživatel

Kompletní není, to rozhodně souhlas. Ale pokud máš skupinu 5 lidí a 1 z nich podle některých prostě neumí bránit, tak by se to někde mohlo (nebo spíš mělo) projevit.

A to ještě oba inkasované goly nemají s TAA nic společného a padli přes jeho kolegy z obrany. TAA je tuhle sezonu do defenzivy dobrý.

Reagovat
mr.Silver

Dneska to dosral útok, Saka špatný, Odegaard průměrný a Laca klasický výkon proti lepšímu týmu. Lepší útočník by si došel pro gól po Martinelliho sólu, postavení Lacy v té akci je fakt na pěst. Ale nevadí, je to mladý tým, a ostudu neudělali.

Reagovat
Nikikrew

Byt Auba tak tam gol je. Ten má výber miesta oproti Laccovi o level vyšší

Reagovat
Front hell

to má, na druhou stranu měl poslední dobou u nás tragické proměňovaní šancí, stejně jako Laca. Takže věřím že by to nedal

Reagovat
Cobra

TAA s čistým kontem, dvěma key passes. Martinelli 0+0 a zahozená tutovka, 1 key passes. Dle ratingu WhoScored TAA 7,23. Martinelli 6,36.

Pod pojmem roztrhal si představím spíše Ronalda proti nám.

Reagovat
masly008

tak to jo když je to dáno známkama tak to musí být pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli dělal TAA opravdu problémy svou rychlosti, ale co tu předvádí někteří jedinci je opravdu ostuda.

TAA hraje prostě daleko výš než zbytek obrany a často chybí. Teď taková otázka..je to opravdu takový problém když se někdy nestíhá vracet? Statistiky jeho, obrany i celkové Liverpoolu nevypadají jako by to byl problém..

Sem rád že se Arsenal zvedá a hraje zase koukatelnej fotbal, ale co tu po pár výhrách předvádí někteří je opravdu na zamyšlení. Už pod zápasem s Lestrem to začalo. Každá barikáda má takové fanoušky ALE...

Vrabejka to za nás táhne přímo dokonale v tomhle ohledu

Reagovat
Cobra

Napadá mě paralela s Traorém. Ten borec dokázal dělat problém každému obránci. Budeš ho hypovat kvůli tomu, že několikrát obešel obránce, ale na konci zápasu má 0+0, jeho tým je bez vstřelené branky, s prohrou + sám spálil skoro 100% šanci?

Mě prostě zaskočilo jen to slovo trhal, protože pod tím si představím úplně něco jiného.

Reagovat
Benzema

Reagovat
danielfc

mne nerobí problém, že hrá vysoko a že ho vtedy zastupuje CRB, DM alebo sa sťahuje RW..mne vadí, že on nevie brániť, pozične je úplne mimo, nedokáže zachytiť útočiaceho hráča a vôbec s ním nejde, pri postrannej čiare sa nechá spraviť ako žiačik a Martinelli ho obehne s náskokom 5-7 m, nechá ho vniknúť do 16ky bez toho aby ho aspoň tieňoval, TAA je často ten čo nedrží offsidovú líniu (niekedy aj Robertson)... TAA má základné nedostatky pri bránení a nemá to nič spoločné s tým, že hraje ofenzívne, on aj keď je na svojej pozícii tak tam horí!

Reagovat
SCELO

NEVERIM clovek co vidi tie iste zapasy ako ja, velky respekt tebe

Reagovat
danielfc

tak..mám svoje chvíľky :-)

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

To je pěkný pochopitelně. Proč ho ale pak fanoušci kvalifikují jako beka, aby jeho statistiky ve srovnání s jeho konkurencí, která si plni i svý základní povinnosti, vypadaly daleko lip? Neměl by se teda srovnavat s kridelnikama?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si přesně říkám u Jamese, protože ten má tu výhodu že hraje RWB a když chybí, hasí to za něj LCB. V tomhle má oproti TAA dost značnou výhodu. A i ze zajištěné obrany nemá útočící hráč takový prostor si obránce obhodit a využít své postavení/rychlost. Do jejich porovnávání se ale ani za nic nepouštím, protože to by zas byl den strávený na internetu

Samozřejmě je TAA mimořádně platný i do defenzivy. Tenhle hejt se vždycky strhne po nějakém špatném výkonu, i když špatný výkon... TAA odešel ze zápasu jako vítěz, navíc s čistým kontem a Martinelli žádnou 100% šanci neměl. Martinelli hrál včera výborně a TAA s ním měl problémy, ale žádnou tutovkou to na naši branku nevyústilo.

Poslední týdny byl TAA do defenzivy skvělý a nejednou zachránil 100% šanci, ale i tak doufám že se jednoho dne přesune na CM kde začínal. On se svojí zarputilostí, tahem na branku, kopací technikou, citem pro přihrávku,.. může bejt někde na úrovni KDB.

Reagovat
cristiano.K.

z extrému do extrému

Reagovat
Svatej

To jo, použil jsem ho k vyjádření myšlenky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

Co uz no, Liverpool nie je Watford alebo Leicester. Tento zapas top4 moc neovplyvni ale za 4 zapasy sme Poolu nedali ani gol, na zamyslenie...

1 polcas velmi slusny, hrali sme zozadu a Poolu sme prakticky nic nedovolili. 2 polcas Liverpool ukazal silu a dostali sme trocha aj lacne goly. Odegard taku sancu musi premenit, dnes bol o nicom. Xhaka a Partey v 2 polcase velmi dobri, Martinelli jasny MOTM bez debat.

V utoku sme si ale opat nevypracovali nic, len strelu Martinelliho aj to vedla (neratam ten darcek od Thiaga) a to je na domacich velmi malo. Toto ma strasne sere, nie sme schopni poriadne preverit brankara. Na tomto musime v lete zapracovat.

Vykon nic moc ale hanba to nebola...ideme dalej

Reagovat
vrabejka

Vďaka šampióni

Povinnost splněna, byť to nebylo úplně easy. Arsenal byl lepším týmem, ale dojel na na svou mladickou nevyzrálost. My jsme si zkušeně počkali na své 2 šance, obě jsme proměnili a zlomili odpor Arsenalu. Ne úplně zasloužené 3 body, ale na to se v boji o titul nehraje. Psychické rozpoložení i současná výkonnost je jasně na naší stránce, City by se měli začít bát, už rozhodně nejsou favority.

Nechť nejlepší vyvrcholení sezóny v historii započne

#Roadtoquadraple

Reagovat
O.Giroud

tak nic, este tu je tento

Reagovat
ondris

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Woolwich po tom lehkém losu nemyslel, že je najednou top.

Reagovat
mr.Silver

Klasika

Reagovat
Remt

Ty nezklames:D

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel…jako vždy podlehli emocim a hysterii a bude je bolet návrat do reality a umístění okolo klasického 8 místa. Tak, jako poslední dvě sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou TOP. S tímhle výkonem porazí většinu týmů, které jsou pod nimi. Pořád jim asi chybí 2 - 3 hráči do levelu Chelsea, City a Liverpoolu, ale určitě jsou lepší než ostatní týmy, které s nimi bojují o TOP4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

tesim sa na ich zapasy s ManUtd, Chelsea a Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Melda

Souhlas.Plus Martineli výborný hráč.Taky souhlasím s tvým komentářem k TAA ohledně jeho trhání, jen dodám to, že pro obránce je dost náročné bránit takhle šikovného hráče prdí tom kolik toho TAA odpracuje nahoře a potom se musí vracet dolů.

Reagovat
eder

Reagovat
Neon

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
bbbauch

2-3 hraci do kvality city a liverpoolu

Reagovat
J0EL

na biggrina to urcite nie je.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Tvoj nazor je zaujaty a teda irelevantny

Reagovat
bbbauch

Takze jste 2-3 hrace od toho, abyste bojovali o titul v PL a LM?

Reagovat
J0EL

Sme 2-3 hraci od rovnocenneho boja so City a Poolom (nie LM). Proti City sme do cervenej karty boli lepsi uz s tymto co mame, proti Poolu sme hrali vyrovnanu partiu (ako pisu aj vyssie a aj ako sa vyjadril Klopp). O rok budu nasi mladici znova skusenejsi, takze mozu sa len zlepsovat. Ale samozrejme bude to zavisiet nielen od nasich posil, ale aj od toho ako posilni konkurencia.

Kazdopadne na vysmech to nebolo.

Reagovat
bbbauch

To sem na vas teda zvedavej, pro me je to nesmysl. Mladici budou zkusenejsi no, ale je vtipny, jak tu berete jako zaruku ze za rok budou lepsi respektive prsti sezonu budou podavat lepsi vykony. Uz takovejch mladiku melo skvely obdobi a pak utlum. Rash by mohl tuhle sezonu vypravet. Ted jste chvili v laufu a uz se davate na level liverpoolu nebo city, ktery to valcujou uz nejakej rok

Reagovat
J0EL

Nikto sa tu aktualne nedava na uroven Poolu, nezvelicuj. Navyse povodny prispevok nepisal fanusik Arsenalu.

Rash je zahada, nechapem co sa u neho stalo. Kazdopadne domnievat sa ze zrazu strati formu Saka, Martinelli, Odegaard aj ESR je proste velmi malo pravdepodobne.

Reagovat
bbbauch

Omg ty fakt neumis chapat text? Kde pisu, ze by snad meli ztratit formu vsichni? no celou dobu se tu tocime kolem toho, ze fakt vam nestaci 2-3 hraci a najednou jste level pool nebo city.

Reagovat
J0EL

Pisal si v mnoznom cisle. A neslovickar jak retard zase. Pisal som, ze nam chybaju 2-3 hraci na AKTUALNE City a Liverpool. Predpokladam ale ze posilnia aj oni. Takze jediny kto tu nedokaze pochopit pisany text si zase ty.

Reagovat
bbbauch

Na ten souboj pristi sezonu jsem mooc zvedavej 2-3 hrace urcite privedete, pokud nebudete bojovat o titul, tak to bude teda obrovsky zklamani

Reagovat
J0EL

Urcite menej ako vy kazdy rok

Reagovat
bbbauch

Klasicka sracka od tebe nesmi chybet - ja tady nikdy neprohlasoval jak na nej jedeme.

Reagovat
J0EL

Pockam kym pojde efsearch a vratim sa k tomu. Tychto vasich kazdorocnych kecov o tom ako by ste mali byt sklamani ked nebudete hrat o titul je tu plna rit kazdu sezonu.

Reagovat
bbbauch

Ty se vrat do skoly radsi prosimte ty vejce.

Reagovat
J0EL

tvoja klasicka detinska reakcia ked uz nevies kam

Ja uz dalsiu VS nepotrebujem, ale tebe by sa zislo dokoncit aspon tu ucnovku, ty vejce.

Reagovat
bbbauch

Jak vzdycky zaflexi se skolou ja nedodelal zakladku

Reagovat
J0EL

Je to vidiet

Reagovat
bbbauch

Efsearch jde, goodluck

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
tweek

Klasik při první šanci vylézá z kanálu

Reagovat
Nizzie

Vakaři vám tam zase něco tahají, že máš i v kanále přístup na net?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je solidny super, urcite 4 najlepsi tim v Anglicku momentalne. Ale fans Arsenalu si musia uvedomit, ze hraju cisto premier league a ich herny prejav je tou zvysenou inzenzitou aj preto vysperkovany. Keby hrali system europa - pl a nebodaj aj ligove pohare, tak ta konzistencia v PL by posledne kola urcite nebola na takejto urovni. Maju kvalitu o tom ziadna, su prepracovani pod Mikelom, ale trosku by z toho opadli keby museli hrat vic sutazi naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad: klucove pre nich bude udrzat martinelliho. Okolo toho chalana sa da postavit cely mancaft. Ale s ich menom a reputaciou si myslim ze si ho niekto zoberie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčové je pro ně udržet všechny ty mladé. Saka je momentálně ještě lepší než Martinelli a hlavně je to jejich golden boy, který může být taková ta ikona toho týmu.

Reagovat
Mastný Chobot

Tieto tvoje debilné rozumy

Reagovat
smazaný uživatel

Viem že sa bojis. Je to prirodzene. Ale ver mi že to pozuteka od vas. Ste prestupna stanica

Reagovat
masly008

Tak to o vy.

Reagovat
masly008

* tak to i vy

Reagovat
O.Giroud

Chápem, že prvýkrát keď si napísal tuto sracku tak to mohlo byť z nervov na Bubbleho, ale opraviť a tým ešte raz na to upozorniť je zaujímavé no.

Reagovat
masly008

Chceš tvrdit že jste nebyli přestupní stanice do jiných klubů?

Reagovat
O.Giroud

Tak napisal si to i vy, nie ze aj vy ste boli. A on hovori o sucasnosti a nie o roku 2004.

Reagovat
masly008

Tak Arsenal v současnosti taky není v pozici přestupní stanice. Mi přijde, že jsme ve stejně situaci jako pool když přicházel klopp

Reagovat
O.Giroud

Lebo ja som mal pocit z tvojej odpovede, ze Liverpool je podla teba stale prestupna stanica a pritom naposledy sa predal z tych lepsich hracov Coutinho. A to uz hraci ako Ali, Robbo, Van Dijk, Salah, Mane, TAA nieco dokazali aby o nich bol nejaky zaujem.

Ja si napr. nemyslim, ze by sa mal Arsenal momentalne bat o Martinelliho, ESR, Odegaarda ci Saku ak nemaju debila agenta alebo si nezmyslia, ze ich sen je hrat za ManCity ci Real. Ale dost bude zalezat od vysledkov Arsenalu, ci je toto len taky vystrel a buduca sezona to zas bude max. EL alebo uz budu pravidelne bojovat min. o TOP4

Reagovat
masly008

Tak jsem to myslel. Že i pool do příchodu kloppa byl na tom stejně jako my. A my jsme teď na tom podobně jako pool při jeho příchodu. Snad budeme i pokračovat jako pool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

v momente ked prichadzal klopp tak liverpool bol prestupna stanica, pripadne nemal hracov o ktorych by sa kluby nejak moc zaujimali (okrem coutinha)

Reagovat
O.Giroud

Kedy?

Reagovat
lofin9

on vie určite aj kam a za koľko

Reagovat
Mastný Chobot

Skôr som narážal na toho Martinelliho. Máme kľúčovejších hráčov, okolo ktorých budeme skôr tvoriť tím. Ale to ty nemôžeš vedieť, lebo ty sem len chodíš rozumovať jak suverén, ale bez akýchkoľvek hlbších vedomostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz mi prosim, ktorych okrem Saku. Tesim

Reagovat
Mastný Chobot

Saka, Odegaard a ESR.

Reagovat
J0EL

Ramsdale, Gabriel, White...

Reagovat
cristiano.K.

tohle je na jeho debilitu ještě normální názor

Reagovat
SunFells

Že pickne zrovna Gabiho z té mladé 4 značí, že jeho oči sahají maximálně po konfrontaci s Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi Martinelli připadá jako ten s největším potenciálem. U něj je hrozný plus ta rychlost. To v dnešním fotbale dělá zásadní rozdíl.

Reagovat
SunFells

Tak Saka a ESR jsou též rychlíci, ale v některých věcech, hlavně prostorovém povědomí jsou dál, aktuálně hlavně Saka, který nemá žádnou výraznější slabinu. Dokonce i hru slabší nohou má lepší, což je při souzení leváka s pravákem vzácnost. Hlavně by ale Gabi měl hrát víc s hlavou nahoře.

Reagovat
eder

Souhlas téměř ve všem, jen podle mne TOP tým v rámci Premier League musí zvládnout kromě konzistentních výkonu v rámci ligy i ten každoroční nášup napříč pohárovými soutěžemi včetně evropských. A tento Arsenal na to má určitě potenciál - mladý, dynamický a ofenzivně laděný tým pokud udrží současný stoupající trend může při vhodném doplnění kádru klidně aspirovat i na evropské úspěchy.

Reagovat
Nikikrew

Je to tak. Mali sme obrovskú výhodu ze sme nehrali navyše zápasy a aj sa to prejavilo v bodoch našťastie. Teraz ma United, Spurs to čo my. Bude to pekný race o 4 miesto

Reagovat
eder

Já jsem si ten večerní zápas docela užil, už dlouho jsem neviděl v rámci PL tak kvalitní útočný a vyrovnaný fotbal z obou stran.

Klobouk dolů před progresem Gunners pod mnohými odepisovaným Artetou

Reagovat
Remt

Já bych minimálně před prvním poločasem Arsenalu smeknul, takticky dobře připravení, vymazali Liverpool, vyhrávali osobní souboje a častokrát byli u míče dříve. Opravdu dobrý výkon. A Arteta očividně špatnou práci nedělá.

Reagovat
13

Nikdo to tu moc nezmiňuje, takže Allison

Inkasovat včera jako první, tak tři body nepovezeme. Arsenal hraje sympaticky a tenhle tým si po delší době zaslouží jejich fanoušky.

Reagovat
Remt

Alisson je světový v tom nemít celý zápas práci a pak vytáhnout světový zákrok a podržet tak svůj tým

Reagovat
SunFells

To včera udělalo rozdíl.

Reagovat
J0EL

Aaron ma narok na takyto jeden nestastny zakrok. Stale je jeden z najlepsich brankarov v lige.

Reagovat
Chittak_LFC

Pred Arsenalem klobouk dolu, prvni polocas byli lepsi, prehravali nas. Ve druhem rozhodly zkusenosti a kvalita na lavici. Kazdopadne takto dobry (a ne predem porazeny) Arsenal proti nam uz dlouho nenastoupil.

Arteta zacina potvrzovat, ze dlouhodoba sazka na nej se Arsenalu vyplaci.Ten tym ma potencial, verim ze tu LM urvou, byt los bude tezsi.

Hlavne at ten talent nerozprodaji.

Reagovat
danielfc

Nepreháňajme zase! Arsenal išiel do zápasu vletieť na LFC a rozhodnúť v prvých 20. min.Hrali doma a vleteli do toho... ALE...! LFC ich nepustili do žiadnej, ešteraz napíšem do ŽIADNEJ gólovej šance, ustáli to a aj Arteta aj Klopp vedeli, že takto sa celý zápas vyvíjať nebude a Arsenal to nedokáže v takom útočnom tempe držať ani celý polčas. Postupom času sa LFC dostalo do hry a tú kvalitu pretavili na góly. Klopp má momentálne tak silný a široký káder aký nebol na Anfielde ani nepamätám. Po druhom góle sa Arsenal úplne psychicky zosypal a zápas sa už len dohrával.

Nakoniec tam rozhodovali maličkosti, ale veľmi dôležité maličkosti, ktoré nie sú dielom náhody. Po chybe Thiaga zachránil Allison a naopak na druhej strane Jota prepálil pri bližšej tyčke Ramsdela.... tu je rozdiel medzi LFC a ARS, rozdiel v kvalite a v schopnostiach využiť šance, resp. zabrániť jasnému gólu. Od toho prvého gólu to bolo jasné a po druhom to bolo v "suchom tričku". Aj keď má Arsenal svoje kvality, šikovné krídla a asi si to 4 miesto túto sezónu obháji tak na LFC nemá kvalitatívne a mentálne ani náhodou...tento zápas to ukázal.

Reagovat
Chittak_LFC

nerikam, ze na nas maji, ale delaji to to dlouhe dobe dobre

Reagovat
aramaki

S tak mladým mužstvom dokázal urobiť výrazný pokrok a na to najlepšie sa môžeme ešte len tešiť. Odohrať vyrovnaný zápas s Liverpoolom, keď bojujú o titul, klobuk dole. Verím, že vhodne doplnia mužstvo v lete a budúca sezóna už bude krasojízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Koukám ze jsou všichni uneseni z toho ze arsenal se drží na 4 místě po 27 zápasech….wow. Opravdu úchvatný výsledek. Dechberouci……ne. Není to tak, ale to byste museli chápat souvislosti a kontext. Arsenal vypadl ze všech poháru rychlosti světla a do Evropy se ani nedokázal dostat. Ani do té konferenční ligy…co to znamená? Pro nechapave to znamená, ze hrají už jen jednu soutěž. Je to výhoda směrem k PL? Kdo to sleduje aspoň 10 let, tak si asi stihl všimnout, ze tenhle fakt je napjatost zásadní. Arsenal je teď 4, ale má být vis. Nemá se vychvalovat za 4 místo, má se kritizovat za to ze není aspoň 3. Zahraje jeden solidní poločas doma proti poolu a tady lidi nestíhají chválit. Přičemž zapas prohraje v handicapu. Notabene arsenal v posledních dvou letech skončil vždy na 8 místě, už i matematicky musí něco předvést. 4 místo je naprostá povinnost za okolnosti letošní PL. Ale říkám vám, ze to nedají. Tak pak nebuďte překvapeni, my inteligentní to vidíme. Tohle je pro tu skvadru nechapavych.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chyby se omlouvám. Obsah je stěžejní. Obdivne komentáře po sezóně kdy se ukáže ze mám pravdu psát nemusíte.

Reagovat
Nizzie

Už se na to vyser gauči.

Reagovat
Nizzie

Jak si myslí, že když si založí nový účet, že ho nikdo nepozná, ale když píšeš jako idiot, tak to prostě lidi poznají, a ty máš ještě takový osobitý styl idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal sem ban. Psal jsem pravdu a používal u toho sprostá slova, což se proste nesmí, ohrožuje to ostatní. Proto mám jiném nick. Ten tvůj je trapnej. Proste trapnej

Reagovat
Nizzie

Alesppn že ten tvůj je velice originální. Btw za to, že si užíval sprostá slova si ban určitě nedostal, protože to by tu nebyl už téměř nikdo. Ban si dostal, aby ses jakožto opička napapal.

Reagovat
danielfc

ono je to sranda...povinnosť resp. cieľ umiestniť sa do 4. miesta v PL má cca 7-8 klubov, tam rátam aj tie čo idú na titul. Takže je logické, že splniť tieto ambície môže byť dosť problém a si rovnako pre ManU, TOT, ARS, WHU či tento rok prepadák Everton, ktorý tieto ambície mali.

Reagovat
fff

Klopp on Trent:

"If people say Trent can't defend, sorry but it is madness to say that. To play against Martinelli like that - one v one situations constantly, these were the winners today. We needed to defend those." #awlive [lfc]

TAA je absolutne jedinecny smerom dopredu a jednoducho je v tom smere tak skvely, ano mozme povedat, ze je smerom dorpedu lepsi ako dozadu. Ale to samozrejme nevylucuje to, ze je rovnako skvely dozadu a tento mytus, ze nevie branit uz je celkom otrepany.

Reagovat
fff

"If anybody says that Trent cannot defend then they can come to me and I'll knock them down. I cannot hear that any more, I don't know what more the boy has to do." #awlive [sky]

Reagovat
Svatej

To není mýtus, on v tomhle prostě dobrej není

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fff

Absolutna hlupost.

Reagovat
Svatej

Ten názor ma spousta lidi, absolutní blbost to být nemůže

Reagovat
fff

Spousta lidi ako tu na EF? Lebo to fakt neznamena nic. Kto spousta lidi? Jeden z najlepsich manazerov posledných 10 rokov ma nazor iny a asi o tom vie trochu viac ako drviva vacsina ludi.

Reagovat
Svatej

1) Ten názor nekoluje jenom tady, ve vsech srovnání u různých článků tyhle hodnocení zaznívají.

2) ty jako skutečně čekáš, ze Klopp vystřelí nějakou pecku ve smyslu :,, tak logicky nejsme slepí a víme, ze Arnolda spousta lepších kridelniku pálí jak komunisti svoje archivy, ale je to fajn kluk a ma mimořádný čísla dopředu, takže s úrovní jeho obranný cinnosti počítáme a kompenzujeme ji jinak." ?

Reagovat
SCELO

Reagovat
fenixLFC

kopec ludi ma nazor ze covid neexistuje alebo rusko nie je agresor. znamena to ze to nie je blbost?

Reagovat
eder

Irelevantní. To nejsou lidi, ale blbci...

Reagovat
SCELO

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Bandita_Harry

Jeho defenzíva trpí na úkor jeho ofenzívy a zrejme to LFC moc neprekáža, ale ťažší z jeho ofenzívnej činnosti a nedoplaca na jeho defenzívne nazvem to medzery.

Reagovat
Svatej

Ja nevim, ze to fandy Poolu tak nasira. Pool si jeho prednosti i nedostatky spočítal, vytvořil system, co z neho mačká maximum a funguje jim to. Pořád je jeho přínos naprosto jednoznačně pozitivní, ale jeho nedostatky to nezakryje.

Proti lepším soupeřům hoří zkrátka dost často. Podival jsem se ze zvědavosti na naše poslední dva vzájemný zápasy a s vyjimkou dvou akcí šly všechny nase úspěšný průniky obranou z naší levý přes Trentovu stranu.

Několikrát špatně vystoupil a chybel vzadu (z jedný takovy akce byl gol Pulisice, kdy Trent odhlavickoval mic a nevratil se na pozici, misto toho hloupe vybihal dopredu), jindy poustel hráče nabíhajícího z jeho strany do prostoru mezi Trenta a stopera, ze kterýho byla tisiciprocentni šance Mounta, potom se nechal predbehnout u centru na skorujiciho Havertze a to je jen neco z toho, co si sam pamatuju. Včera stacila Martinellimu větší kvalita a zas by byl Trent ten, skrze kterýho to do brány prošlo. Tohle neni vyjimka z pravidla, Atleti, City a další by mohli vyprávět.

Furt to nemění nic na tom, ze je to naprosto spickovej hráč. Messiho taky nikdo nekritizoval za to, ze neni schopnejsi ve vzduchu, zkrátka na tomhle jeho hra nestála a presto dovedl bejt mimořádnej.

Reagovat
Svatej

At doplnim - v tech zapasech s nami mel zároveň dve golovy nahrávky. Krásná ukázka toho, ze i přes to všechno mel vyraznej přínos a vlastně to definuje to, jakej hráč to je. Dokud to za nej Matip nebo Dijk zvládají hasit, je to pořád win win ze strany Poolu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
masly008

Souhlas. Nikdo z něj nedělá šupáka.

Viděl jsi tu lopinu Maneho? Přesně případ který jsem ti psal.

Rozhodčí vidí simulaci a stejně mu tu kartu nedal. Co myslíš že udělá příště.

Reagovat
Front hell

Reagovat
vladis271

chod za Kloppom a povedz mu to do oci

Reagovat
Svatej

Může mezi námi být silný plexisklo?

Reagovat
SunFells

Tak není to jeho silná stránka, opakovaně ho Martinelli má na chlebíčku a on se na to není schopný připravit.

Reagovat
13

Jenže rozběhnutého Martinelliho těžko chytat, Trent u něj často nebyl při přebírce míče a pak ho musel nahánět, kdy Martinellimu pak v té rychlosti stačilo jen změnit směr..

Nelze to svádět jen na ofenzivní úkoly, protože ty má i Robbo a Saka mu tam takové problémy nedělal.

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=ZRwqayRrFcQ

Pastor Fred proti Atletiku.

Reagovat
cristiano.K.

Za mě muž zápasu Becker a Robertson. Andy vymazal Saku a připravil gol, což je kontrast vůči TAA, ten 70.minut byl trochu cvičen na druhé straně. Bez té chycené tutovky Beckera bychom ten zápas nejspíš nevyhráli. Skvělé vítězství

Reagovat
danielfc

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Za mě to nebyla tutovka

Reagovat
martin.b

rutinní zákrok

Reagovat
Taiger

Z bezprostřední blízkosti, Allison to skvěle pokryl. Podle mě měl větší šanci na skórování Laca než Ode.

Reagovat
martin.b

Tak já beru celou tu akci, Laca to měl vyřešit sám, byl v lepším postavení, ale i Odegaard byl v super pozici, bezprostřední blízkost je trochu přehnaný, spíš to prostě chtěl propálit místo aby umisťoval, levá strana brány byla odkrytá

Reagovat
Taiger

Já si to teď přesně nepamatuju, ale nebyly v cestě za Allisonem další dva hráči? Jako jasný, nemohli to chytat ale i tak. Laca to dojebal víc než Ode imho

Reagovat
masly008

Byli, ale oba byli na straně za Allisonem a levá strana z pohledu Odeho byla volná.

Reagovat
smazaný uživatel

laca to posral

Reagovat
mistr129

Reagovat
SCELO

Reagovat
Front hell

Gratulace Liverpoolu . Vyhrál lepší a zkušenější tým. Snad si kluci dokazali,že fotbal se dá hrát s každým a do konce sezony se toho budou držet.

Reagovat
martin.b

Vážně si Arteta na pozápasové tiskovce stěžoval na nadcházející fixtures ?

Reagovat
masly008

Nechce trhat partu s ostatními. Všichni na to brečí.

Reagovat
Bandita_Harry

Hráte jednu súťaž už nejaký čas

Reagovat
masly008

Však já to moc nechápu u nikoho. Vždyť ty top kluby tak hrají vždycky a proto mají širší kádry.

Reagovat
Bandita_Harry

Liverpool má široký káder asi 7 týždňov

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě sami odvolávali zapas kvůli jednomu nakaženýmuv týmu. a co budou dělat příští rok, když budou hrát konferenční ligu? Trapas po všech směrech. Arsenal

Reagovat
masly008

V klidu příští rok jsme v LM ty Nostradame

Reagovat
smazaný uživatel

A co byste tam dělali? Ostudu jako vždy?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam dělali? No došli by si pro kardinální debakl od Bayernu 0:10 jako posledně. To skóre si nedělám prdel, to se fakt stalo ve dvojzapase. A takhle to bylo víceméně 8 sezon v radě. Potom by přišel nářek ze mají smůlu na los v osmifinále, ze schytaji buď barvu nebo bayern a tak dále a tak dále. Nic jinyho by se nestalo. Najednou by zjistili ze mají náročném program a ligu nestíhají. A příští sezónu by skončili mimo top 10. To by se stalo.

Reagovat
masly008

ne nestalo,nejvíce jsme dostali 10:2 ve dvojzápase, ale aspoň jsme vždycky postoupili ze skupiny ty nostradame

Reagovat
Mastný Chobot

"To skóre si nedělám prdel, to se fakt stalo ve dvojzapase."

Ok, Donald

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Ty si dobrej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že Tottenham v LM každoročně exceluje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masly008

jen kopíruji z našich stránek, ale tohle neřekl že ne.

„Situácia okolo Sadia Maného, mám toho už dosť. Mám dosť toho, že ako povedzme hráč Arsenalu môžete pokojne zastaviť protihráča a to akokoľvek chcete. Každá situácia končila buď tým, že fauloval on alebo že nebol faulovaný. Presne o tom som sa rozprával s rozhodcom. Skutočne som nechápal, čo sa deje. Možno mi dokáže niekto vysvetliť, prečo sa po zákrokoch na Sadia nepískali fauly a nehovorte mi, že je simulant alebo niečo podobné, pretože ním nie je. Poznám ho lepšie než ktokoľvek iný. Nie je simulant. Možno niečo nie je úplne jasný faul, no pri ňom je to tak asi vždy. Povedzme, že pri jeho súboji je menší kontakt, po ktorom Sadio ide k zemi – následne to uvidíte v ďalších 5 situáciách, pričom ani po poriadnom údere mu to neodpískajú. O tom som sa bavil s rozhodcom. Pozrite si tie situácie spätne a povedzte mi, že tam ani raz nebol faul. Zoberme si situáciu, kedy bol v rohu ihriska v súboji s Benom Whiteom. Sadio ho napádal, súper si predkopol loptu, nebol tam žiadny kontakt, no Arsenal mal aj napriek tomu priamy kop. Zo strany Whitea to bolo šikovné, no keby to spravil Sadio, celý štadión by bol na nohách a rozhodca by si pomyslel ‚och, ten to nasimuloval‘. Mám toho už naozaj dosť – preto som bol nahnevaný.“

Reagovat
eder

Neřekl. Ale má každopádně pravdu.

Reagovat
Front hell

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
masly008

No tvl. Ten chlap je hotový. On ty jeho simulace bude obhajovat. Kdyby radši řekl že to neviděl.

A jak se těch simulací chcou zbavit když je obhajují i trenéři.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby to dělal někdo od vás, tak křičí, jaký jste simulanti

Reagovat
masly008

Asi tak. Já tohle nesnáším. To AW aspoň řekl že to neviděl. Chápu že nechce kritizovat vlastní hráče, ale nemusel by je ještě omlouvat.

Reagovat
O.Giroud

radsej keby dohovoril Manemu. Potom jasne ked pada nonstop tak rozhodci sa na neho vyseru ak aj tam nejaky mensi faul je.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Coutinho10

Diskuze k losu LM dame sem ?

asi otazka na vsechny...kdyz nevyjde Benfica, tak koho chceme/chcete ?

Confirmed quarter-finalists

Atlético (ESP)

Bayern (GER)

Benfica (POR)

Chelsea (ENG)

Liverpool (ENG)

Manchester City (ENG)

Real Madrid (ESP)

Villarreal (ESP)

los bude od 12:00 na Novasport 3

mne by se asi nejvic jinak libil Villarreal, ale preju jim, takze radsi, at potrapej nekoho jinyho...Benfica musi vyjit, neni plan B

Reagovat
John Obi Mikel

Na kolikátý pokus to tentokrát nalosujou?

Reagovat
Coutinho10

snad uz se poucili

Reagovat
Coutinho10

Chelsea vs Real Madrid hezkyyyy

Reagovat
Coutinho10

ikdyz nedavno bylo

Reagovat
O.Giroud

lepsie nez benfica

Reagovat
Coutinho10

ja teda rozhodne radsi Benficu...na Real nemame dobry vzpominky, nechci je

Reagovat
O.Giroud

ale myslel som pre Real alebo Chelsea

Reagovat
Coutinho10

jo tak

Reagovat
Coutinho10

Man City vs Atletico, taky vyhovuje

Reagovat
Coutinho10

Villarreal vs Bayern....ufff Bayern mit nebudeme

Reagovat
O.Giroud

no uz tam moc na vyber nemame

Reagovat
Coutinho10

to byl fakt , byl jsem tim tak pohlcenej, ze mi to prislo nejak rychle vytazeny kazdopadne ten Bayern tam nebezpecne zustaval

Reagovat
O.Giroud

dopadlo to dobre, aj to pripadne semifinale som sa modlil nech to neni Chelsea/Real

Reagovat
Coutinho10

pripadne Bayern jako taky neni uplne lahudka, ale ok no

Reagovat
O.Giroud

Tak to nikto

Reagovat
Coutinho10

ale asi dobry, ze pripadne na anglickyho soupere narazime az ve finale a ne driv

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Coutinho10

Benfica vs LFC yeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Coutinho10

semifinale:

City/Atletico vs Chelsea/Real

Benfica/LFC vs Villarreal/Bayern

Reagovat
SunFells

Tak snad to Carlo neprodrbe, City vs Real a LFC vs Bayern by byly strašně zajímavé zápasy.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

TOP složení, momentálně asi nejlepší možné

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
martin.b

Líp to pro nás asi nemohlo dopadnout teď už je jen na nás, co z toho vytěžíme.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
O.Giroud

Inak Trent je out tak to som zvedavy ako to bude teraz vyzerat ked Neca mame vo Fulhame

Reagovat
SunFells

Se mu ještě motá hlava?

Reagovat
O.Giroud

njn

Reagovat
Coutinho10

na nekolik tydnu ctu v expresce, hmmm....tak to je dost na nic

Reagovat
SunFells

To by šance LFC dost omezilo.

Reagovat
SunFells

Snad teda Jižní Brána povolá Lampteyho a ne Livramenta, ať nám ho nezdražuje.

Reagovat
John Obi Mikel

A ten los platí?

Reagovat
Coutinho10

co se ti nelibi ? na Real vam to slo ne, tak bud rad

Reagovat
Coutinho10

od 13:00 pak EL, tak koho pro WHU ?

Atalanta (ITA)

Barcelona (ESP)

Braga (POR)

Eintracht Frankfurt (GER)

Leipzig (GER)

Lyon (FRA)

Rangers (SCO)

asi by bylo celkem hodne zajimavy mereni sil s Rangers a nebo dalsiho zvucnyho soupere z PD Barcu nebo Atalanta, se kterou v nedavny dobe hral WHU generalku na start PL

Reagovat
Coutinho10

*tak 13:30

Reagovat
Coutinho10

jak EL, tak ECL od 14:00 pak na Sport2, CT to bude mit pouze na webu rikali vcera

Reagovat
SunFells

Takže ti to nemáme říkat?

Reagovat
Coutinho10

uz vidim, tak preci jenom to zaradili ale jeste vcera bylo psano, ze se bude losovat od 14:00 a i CT s tim pocitala, takze proto rikali, ze na webu a ted najednou los az od 15:00, takze se to CT nekrizi s Biatlonem

Reagovat
SunFells

Jen ECL. EL už je nalosována, WHU má Lyon

Reagovat
Coutinho10

jojo vim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele