Hurikán v Manchesteru a Alissonův výkop: 26. kolo Premier League v kostce

22.02.2022, 13:20
Názory a komentáře
Alisson (© AFP)
Reklamu na fotbal sledovali v sobotu fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City prohrál po infarktovém průběhu s Tottenhamem 2:3. Do hlavní role se obsadil Harry Kane, který dvakrát skóroval. Vítěznou trefou v páté minutě nastaveného času navíc razantně umlčel řadu ostrovních kritiků a měl lví podíl na zastavení třízápasové série porážek Spurs.

Nečekaný kolaps obhájců titulu využil k snížení bodového odstupu Liverpool, přestože s posledním Norwichem po hodině ztrácel. Akrobatická gólparáda Sadia Maného a 150. soutěžní zásah Mohameda Salaha v dresu Reds ale bryskně znamenaly obrat. Egyptskému "faraonovi" asistoval brankář Alisson fenomenálním výkopem, kterým se můžete pokochat v naší tradiční videorubrice.

Roli favoritů ustáli i další členové elitního kvarteta. Třetí Chelsea se po úspěšném mistrovství světa klubů vrátila do ligového kolotoče skalpem srdnatě vzdorujícího Crystalu Palace a čtvrtý Manchester United uzmul výhru v prestižním "Derby růží" na stadionu Leedsu, kde se radoval navzdory faktu, že domácí ve druhém poločase smazali dvougólové manko.

Druhé zaváhání v řadě naopak neminulo pátý West Ham, který se rozešel smírně s živou vodou politým Newcastlem. Před šestým Arsenalem, jenž oku lahodícími brankami odchovanců zdolal Brentford, se proto drží pouze zásluhou lepšího skóre. Gunners navíc odehráli o tři utkání méně a můžou směle pomýšlet i na atak pozice zaručující místenku v příštím ročníku Champions League.

Jen o dva body zpět se drží rozjetý Wolverhampton. Mužstvo kolem mexického kanonýra Raúla Jiméneze navázalo na loupež z Tottenham Hotspur Stadium, porazilo Leicester 2:1 a ve čtvrtek pojede na Emirates Stadium k důležitému vzájemnému souboji v ideálním rozpoložení.

V ideálním rozpoložení si dohrávku střihne také Burnley. Clarets totiž nečekaně deklasovali Brighton v jeho svatostánku 3:0 s výrazným přispěním nizozemské zimní akvizice Wouta Weghorsta a opustili poslední příčku. Na sedmnáctý Newcastle sice ztrácejí pět bodů, ale mají dva zápasy k dobru. Záchranářskou naději oživil i osmnáctý Watford, který zaskočil Aston Villu.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Mohamed Salah (Liverpool) - 8.84 / gól, 8 střel, 6 klíčových přihrávek, 4 úspěšné driblinky.

2. Josh Brownhill (Burnley) - 8.75 / gól, 2 střely na branku, 5 úspěšných soubojů, 2 zablokované střely.

3. Harry Kane (Tottenham) - 8.68 / 2 góly, 3 střely na branku, 3 úspěšné vzdušné souboje, klíčová přihrávka.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:


1. Harry Kane (Tottenham) - 13 bodů.

2. Tino Livramento (Southampton), Bruno Fernandes (Manchester United), Wout Weghorst (Burnley) - všichni 12 bodů.

3. Emile Smith Rowe (Arsenal), Dejan Kulusevski (Tottenham), Hakim Ziyech (Chelsea), Jadon Sancho (Manchester United) - všichni 11 bodů.

Sestava 26. kola:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Alisson (Liverpool) - Na tečovanou střelu z úvodu druhé půle, kterou vypustil Rashica, zareagovat nestačil, ale přesto výraznou měrou přispěl k vítězství Reds. V 67. minutě totiž lapil míč do náruče, periferně zkontroloval Salahův pohyb, poslal mu milimetrově přesnou dalekonosnou přihrávku a za pár sekund přijímal gratulace. Jednalo se o jeho druhou asistenci v Premier League, pouze sedm brankářů v historii soutěže jich zaznamenalo více.

Pravý obránce: Tino Livramento (Southampton) - První čisté konto od začátku listopadu si proti Evertonu připsali ve formě hrající Saints a pomohl k němu i devatenáctiletý odchovanec Chelsea. Na pravé straně si svědomitě plnil defenzivní povinnosti, dominantní byl v osobních soubojích a navrch přidal nadstavbu v podobě finálního pasu na skórujícího Longa.

Stoper: Antonio Rüdiger (Chelsea) - Budoucnost německého reprezentanta v dresu Blues je stále zahalena množstvím otazníků. Na stabilně nadprůměrné výkonnosti však nemají vliv, což se potvrdilo i v londýnském derby proti Crystalu Palace. Rüdiger byl v defenzivě jako skála, rozdal nejvíce přihrávek (94) ze všech hráčů na trávníku a nescházelo moc, aby trefil gól měsíce. Vicente Guaita ale "dělovku" ze 40 metrů vyrazil z šibenice efektní robinzonádou.

Stoper: Samir (Watford) - Lednová posila z Udine se okamžitě uhnízdila v základní sestavě Hornets a ve Villa Parku naznačila svůj potenciál. Pod čisté konto a ukončení jedenáctizápasové ligové série nezdarů se podepsala mimo jiné precizním čtením hry. Ofenzivní akce Coutinha a spol. hned šestkrát zastavil včasným skluzem a vysoké procento úspěšnosti měl také v osobních soubojích.

Levý obránce: Kyle Walker-Peters (Southampton) - Další velmi kvalitní představení ukázal fanouškům na St Mary's rodák z Londýna. Podobně jako Livramento kmital v maximální rychlosti na křídle, odkud zásoboval spoluhráče přihrávkami. Z pozice levého beka se navíc i čtyřikrát dostal ke střele a jen pár decimetrů ho dělilo od přesného zásahu. Vzhledem k příznivému losu může být cenovka 4,8 mil. lákavou variantou pro řadu manažerů ve Fantasy Premier League.

Pravý záložník: Bukayo Saka (Arsenal) - Lákavou variantou je dlouhodobě ve zmíněné hře "Little Chilli" z Emirates Stadium. Před utkáním s Brentfordem se stal po Salahovi druhým nejvíce nakupovaným fotbalistou a důvěru splatil krásným gólem + maximálním bonusem. Jako už tradičně hýřil aktivitou, šestkrát vystřelil a pro obranu soupeře byl stálou hrozbou.

Střední záložník: Joe Willock (Newcastle) - Na premiérovou trefu v sezoně chtě nechtě čekal 20 střetnutí, ale pokud bude hrát s podobnou chutí, přidá bezesporu v dohledné době další. Na olympijském stadionu cvičil s defenzivou West Hamu od úvodních minut, za což byl krátce před přestávkou odměněn. Ve druhém poločase se po efektní kličce a následném zakončení málem radoval podruhé, ale balon těsně minul levou tyč.

Střední záložník: Jordan Henderson (Liverpool) - Dispečer konstruktivních pasů na kratší i delší vzdálenost zahrál proti Norwichi výtečně. Měl suverénně nejvíce doteků s míčem, 97procentní úspěšnost přihrávek a lví podíl na první brance Maného i třetí Díaze. Zejména "česká ulička" pro kolumbijského reprezentanta stála za několikeré zopakování.

Levý záložník: Jadon Sancho (Manchester United) - Coby nositel kreativních dovedností se činil také jednadvacetiletý bývalý tahoun Borussie Dortmund. Ve vyhecovaném derby v Leedsu zvedal příznivce ze sedadel svižným driblinkem a dvojici Fernandes - Fred připravil na zlatém podnose pozice ke skórování. Kdyby se prosadil ve stoprocentní šanci i střídající Elanga, mohl mít na kontě hattrick asistencí.

Útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Na jeho 150. zásah v dresu Reds se bude na Anfield Road ještě dlouho vzpomínat. Výkop Alissona byl totiž fenomenální a následné zakončení nejlepšího střelce soutěže mu dodalo punc absolutní výjimečnosti. Salah "terorizoval" obranu Norwiche od úvodního hvizdu, což dokumentuje především osm zakončení a šest finálních přihrávek.

Útočník: Harry Kane (Tottenham) - Mužem víkendu byl nicméně "Hurikán" ze severního Londýna. V očekávaném šlágru na Etihad Stadium nejprve vymyslel první gólovou akci, kterou zkompletovali Son s Kulusevskim, a poté s lehkostí sobě vlastní ukončil třízápasový střelecký půst. V 59. minutě chladnokrevně zužitkoval další exkluzivní Sonovu nabídku a v páté minutě nastaveného času rozjásal kotel fanoušků Spurs vítěznou hlavičkou.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City26203363:1763
2.Liverpool FC25176264:2057
3.Chelsea FC25148349:1850
4.Manchester United26137644:3446
5.West Ham United26126845:3442
6.Arsenal FC23133736:2642
7.Wolverhampton Wanderers24124823:1840
8.Tottenham Hotspur23123831:3139
9.Brighton & Hove Albion25712625:2833
10.Southampton FC25711732:3732
11.Leicester City23761037:4327
12.Aston Villa24831331:3727
13.Crystal Palace25511932:3626
14.Brentford FC26661427:4224
15.Leeds United24581129:5023
16.Everton FC23641328:4022
17.Newcastle United244101026:4522
18.Watford FC24531624:4318
19.Burnley FC22211920:2917
20.Norwich City25451615:5317

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (264)

Přidat komentář
vodka

Místo Salaha Weghorst all day long.

Reagovat
fenixLFC

ani nahodou, salah norwich vyslovene sikanoval

Reagovat
vodka

Právě, souboj LFC - Norwich, jednoznačný favorit si dělá prdel z nejzoufalejšího týmu v PL. Weghorst byl u všeho důležitého při druhé výhře v sezoně a neudělal snad nic špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Ale zas stale to mas niekoho zostavu, sprav svoju a kludne ti dam palec aj keby tam neni Salah.

Reagovat
vodka

Ja s tou sestavou jinak žádný problém nemám

Reagovat
O.Giroud

A preco teda nie miesto Saku napr.?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne wiliamsa. Ten chudák po zápase asi musel vyplut pluca

Reagovat
j_mrazik

Williamse šikanuje skoro každý slušný křídelník. Ten kluk si to všechno dělá tak hrozně složitý a pořád přichází o míč v prostorech, kde to smrdí a Norwich z toho často dostává góly.

Reagovat
xjert02

Reagovat
vinetou

Reagovat
O.Giroud

ja by som skor dal prec Saku

Reagovat
Mastný Chobot

Rubrika "TOP 3 góly" so štyrmi gólmi je zaujímavý koncept

Reagovat
Remt

plus tedy gól diaze bych si tam taky dokázal představit, přihrávka Hendersona byla dokonalá

Reagovat
Seydou Doumbia

Testují, zda na to vůbec někdo čumí

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jeden hráč Spurs v sestavě? Skandální...

Reagovat
pedroLFC

Nechápu, že tam není Son

Reagovat
Kinky7

ja zase ze tam neni romero

Reagovat
Remt

I jeden je moc

Reagovat
martin.b

Už Boris uvalil sankce na rubly prosáklou Chelsea nebo zůstane jen u těch bezvýznamných ?

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson len prvýkrát ma prekvapil...

Reagovat
Kovalsky

Tip na konecnu top6?

Zacnem - City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Spurs, United

Reagovat
smazaný uživatel

netrep

Reagovat
Busby babes

Fred: "I know I'm not the best player, the most technical, but I give my blood and my life every time I'm on the pitch. As we say in Brazil, I carry the piano for the artists to play."

to je super rceni.

Reagovat
FKVZLFC

Tento citat mel pred mnoha lety proslovit Lucas Leiva

Reagovat
Hlahart

Takže Fred zničil pianem Alexise...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Piano nosič za 60M

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ked v Barcelone mate tych co maju hrat na to piano za stovky mega a hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Pianko

Reagovat
protiproudu

Reagovat
bobis21

Přesně takového hráče jako popisuje každý top klub potřebuje

Reagovat
Remt

To ano ale i ten nosič musí mít v top klubu nějakou nadstandartní kvalitu

Reagovat
bobis21

Tak já nenapsal že přímo Fred, ale takový hráč jako on popisuje. A za top hráče který takovému popisu odpovídá není 60M vůbec žádný problém.

Reagovat
Trand

Freda mám rád, je to sympaťák.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=o1E9FEOQr-4&t=1s

northon-cuffy, nase buduce rb monstrum a jeho prve zapasy za muzov :)

Reagovat
Mastný Chobot

je nejaký mladý anglický futbalista, ktorý nemá dve priezviská?

Reagovat
Neutron

ano

Reagovat
masly008

Saka?Nketiah?Foden?Mount?

Reagovat
smazaný uživatel

inak balogun vraj zatial nic moc a ani z heina nie su v readingu extra nadseny, cudne ze tam vobec chyta

Reagovat
Mastný Chobot

+ Ainsley Maitland-Niles has has failed to make any impact so far at Roma & is ‘showing technical limitation’. Unless he improves quickly, he will be seen as a 'real flop'.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Flo tam mal aspon zablesky (ta asistencia patickou), ale AMN uplne nic.

Reagovat
smazaný uživatel

inak flo vraj hraje dost na seba, finticky a tak ale neni velm efektivny

Reagovat
avicii

Poďme sa dnes posunúť na 3 body od City

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by ni někdo schopný říct, kdy skončí to klekání na začátku zápasu? Už je to trapné. V jakém jiném sportu se furt kleká? V žádném. Popravdě neznám nic trapnějšího. A to ani oznámení, že Peková si našla konečně profi fotbalistu.

Reagovat
O.Giroud

Zapni si futbal v case kedy ma zacinat a ani nebudes vediet, ze nejake klekani bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je začínat až na druhý poločas, stejně do té doby to je jen taktika.

Reagovat
fenixLFC

skonci ked to nebude takych ako ty srat

Reagovat
Hlahart

Brownhill svým silky dribblingem zrakví Bentacoura, kdo by to čekal

Reagovat
Coutinho10

dnes zasadni zapas, ktery ten boj muze zdramatizovat

Liverpool XI (vsLUFC): Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago, Jones, Salah, Mane, Diaz.

Liverpool Subs: Origi, Keïta, Milner, Kelleher, Minamino, Tsimikas, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Konaté.

Reagovat
Coutinho10

skodaaa Diaz, netrefit Maneho, tak asi 1:0

Reagovat
Remt

Teď jsem se už malém začal bát

Reagovat
Coutinho10

rukaaa

Reagovat
Remt

Trochu mi ale toho hráče bylo líto. Ale jasně, jít tam klasicky s rukama za zády, tak se to nestane. Taková hloupá penalta

Reagovat
Coutinho10

z jejich strany to dost zamrzi

Reagovat
Coutinho10

Moooo

Reagovat
martin.b

Za tu úvodní čtvrthodinu z toho ani nejde mít radost, ale ruka jasná no… Curtis by se ale mohl už vzpamatovat.

Reagovat
Remt

Souhlas, musí se dřív zbavovat míče, neztrácet

Reagovat
Cobra

Ta Emersonova finálka je to nejhorší, co jsem zatím od beka v lize viděl...

Reagovat
Kincl

Oni porazí City a pak budou rádi za bod na Burnley

Reagovat
O.Giroud

Burnley su kundy

Reagovat
masly008

zatím to nevypadá snad ani na ten bod.né že by měli šance ,ale jsou dost lepší než totáč

Reagovat
smazaný uživatel

A to akože niekoho prekvapí? V tejto sezóne dokážeme prehrať s každým, veľmi nevyrovnané výkony.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal Matip to je ono

Reagovat
avicii

Matip je totálny frajer

Reagovat
fenixLFC

matip iny hrotak

Reagovat
O.Giroud

Matiiiiiiiiiiiip

Reagovat
REPLIKATOR

Matiiiiiiiiiiiip

obrana Leedsu

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip

Reagovat
martin.b

No context Joel Matip <3

Reagovat
Cobra

Počasí na hovno. Máme kladivo Kanea ve vápně a nedáme mu jediný centr a místo toho se snažíme prokombinovat na takovém trávníku a s takovou "kvalitou" do brány. Nechápu...

Reagovat
masly008

aoni mají dobré stopery ve vzduchu tam to musí být top centr a to nevím kdo u vás má.

Reagovat
Cobra

Kane... ale centrovat sám na sebe nezvládne ani on.

Reagovat
masly008

Reagovat
Čenda

Reagovat
Remt

Ten kluk mě nikdy nepřestane udivovat

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
avicii

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kixi Syhimour

Leeds klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerať sa na Emersona je ako za trest. Naša pravá strana vobec nefunguje. A Sessegnon je kvalitou na úrovni Champu. Bez bekov tento systém nemože fungovať.

Reagovat
masly008

hlavně to oba hrají na jistotu a v chůzi.kdyb aspoň náběhama dělali prostor.

Reagovat
Remt

Toto je pro mě mnohem víc penalta než to první. Ale nepřišlo mi to úplně chtěný, já bych ho neposílal ven

Reagovat
avicii

Mne prišlo ze Mane už padal pred dotykom.. Ja by som to nepiskal

Reagovat
Remt

Noo.. jako trochu mi to tak taky přišlo ale ne hele, penalta úplně v poho pisknutelna, brnknul mu zkratka

Reagovat
Coutinho10

dnes to vsechny bavi...Fabinho hezky skoda ty prihravky a ted i strely

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinho

Reagovat
Registrujisejenproto

No tvle Trent ten pas na Salaha v nastavení to bylo parádní

Reagovat
O.Giroud

uz to chce len nejaky gol alebo asistenciu pre Diaza

Reagovat
Remt

Ta střela z dálky ta byla teda všechno jen ne povedená :D

Reagovat
O.Giroud

snad nechces riesit jednu vec, ktora mu nevysla

Reagovat
Remt

Holt jsem narocnej a na hráče základu mám vysoké nároky

Reagovat
JessePinkman

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Salah 2+1 a stejně je nejlepší hráč na hřišti Diaz. Ten kluk je naprosto skvělej.

Reagovat
avicii

Hlavne aj to vypomahanie obrane, to je dôvod prečo sme ho chceli, ten spôsob jeho hry je to co hladame

Reagovat
smazaný uživatel

proti Lestru se mi do obrany nelíbil, ale už do sebe začíná dostávat i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Zatim ma 19+10. Silene cisla na PL

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Vítej zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Jsem tu pravidelně, ale na diskuze už čas moc není (a většinou taky chuť), ale Diaz mě donutil napsat aspoň něco Mám z něj opravdu radost. Snad jen u dvou hráčů jsem měl pocit při prvních zápasech jako u něj.

Reagovat
cristiano.K.

Diaz fakt nebyl nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl druhej už jsme hodně uvolnili.

Reagovat
cristiano.K.

ten jeho "drajv" je skvělej o tom žádná, ale taky mě trochu iritují jeho střely, slabá doprostřed brány, 18. řada na tribuně a tu možná golovou mu znemožnil Sadio, když byl trefen do zad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zablokovaná si myslím na 99% gól. Z těch záběrů kamer to tak vypadalo.

Pak tam měl ještě ten samostatnej únik, ale ten zakončoval už dost z úhlu a ty dvě z dálky bych mu nevyčítal. Hlavně ta první slabá do středu, ta byla prostě ze stoje. Neměl s kým hrát tak to zkusil, ale z takové situace padají góly výjimečně a ta druhá ulítla hodně ale to se stane.

Jemu to tam bude padat o to nemám vůbec strach. Předvádí výborný výkony. Hlavně aby ho nezabilo zranění a bude to skvělej přestup.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, já už jsem psal, že klidně to může být rozhodující faktor v boji o titul. Jen ty situace, které zminuji, kdyby udělal Mané, tak se tu na něj nedává, zatímco u Diaze se to bere jako v pořádku.

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, šampióni.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je Emerson dole. Veď to je neuveriteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

VVD teraz neskutočne pozične

Reagovat
masly008

tvl Son hraje? až teď jsem si ho všiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley úplne zaslúžene.

Reagovat
masly008

to asi jo,ale kulu to měl na noze,ale ta hlava před tím taky no.

Reagovat
jk

Klasika, od začátku poločasu Burnley zatlačíme, hrajem dobře a Burnley to tam foukne ze standartky. To je furt dokola

Reagovat
masly008

co jste zatlačili? vždyť jsou pořád lepší.

Reagovat
Nizzie

On zatlačil tak max do trenek, když to viděl.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kissak

Kurňa Slípky pojďte zabojovat o poháry.

Já toho Fantomase na lavičce Clarets snad začnu nenávidět.

Reagovat
masly008

ticho,dobré je to

Reagovat
kissak

Jak pro koho, potřebuji aby Owny vtrhnul na trávník a zmrdal je tam.

Reagovat
kissak

I když ten vlastně fandí Woolwichi.

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kader na to nema hrozny team, tak tato generacia hracov mala vrchol v sezonach 16/17,17/18,15/16

Reagovat
masly008

ten werghost je boží, taková obluda

Reagovat
kissak

Taky dobrej herec.

Reagovat
masly008

ale jak te´D po té lajně zabojoval

Reagovat
masly008

*tedˇ

Reagovat
O.Giroud

popici je, skoda ho v takej sracke

Reagovat
kissak

Reagovat
Remt

Ten potlesk si Thiago plně zaslouží. Poslední zápasy má perfektní

Reagovat
fenixLFC

tak on bol vyborny aj v zavere minulej sezony ked vedla neho hraval fabinho a nelepilo sa to cim prislo. jasne, sem tam mu furt zapas tiez nevyjde ale to ze si zvykol na ligu+hraci okolo znamena ze moze konecne ukazat co vie

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle neni penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to je v pici

Reagovat
masly008

pěkné výsledky

Reagovat
Mates_Matesović

Kdy zase hrajeme se City?

Reagovat
kissak

Burnley se neskutečně zvedá.

Reagovat
Salfovic

Slepice dle očekávání

Reagovat
John Obi Mikel

Burnley

Reagovat
pospec7

Mane zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

2 strely do priestoru bránky proti poslednému tímu ligy? 3 prehry za posledné 4 zápasy, pričom v každom zápase úplne zaslúžene. Je nutné kritizovať už i Contého, mal by už s tým začať niečo robiť. Aspoň zmeniť systém. Čo iné, nemáme RWB ani LWB. Alebo tam skúsiť Lucasa. Neviem. Ale hráme sračku futbal a nemáme ani výsledky.

Reagovat
Mates_Matesović

Jj, Conte to vyřeší tak, že půjde zítra do novin a zase tam bude plácat nějaký nesmysly. Za poslední dva týdny si ho namazali Hasenhuttl, Lage a Dyche, takže by možná mohl sklopit hlavu a začít ten tým nějak připravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

zase bude plakať.

Reagovat
Nizzie

A přesně tak učinil. Dobrý odhad.

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaal krasna akce Mo, Hendo a Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

fakt skurvene Burnley to je neco

Reagovat
Beros

To Burnley mě pěkně straší teda...

Reagovat
pospec7

Kraaasa Mané a Origi

Reagovat
oli9

Nejlepší 3 střelci PL z Liverpoolu

Reagovat
Registrujisejenproto

Je LFC dnes tak dobrý nebo Leeds tak špatný? Asi oboje

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsa musí skončit. Čím dříve, tím větší šance na záchranu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Leeds fakt na pováženou

Reagovat
pospec7

Je tam 6!

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool ma hroznu smolu, ze City je taky hegemon posledne roky. Nebyt ich, tak nemaju konkurenciu.

Reagovat
Mastný Chobot

Aj ked pre ligu je to lepsie, inak by to bolo ako Bundesliga

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. City su umelo vyhnaný šejkom, tak isto ako bude newcastle. Tieto roky mali byt naše. Myslím že liga bola aj tak dosť vyrovnaná aj bez šejkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Na City ztráta 3 body.. To už jsem ani nečekal. Dnes vše skvělé. Dobré naladění před finále

Reagovat
avicii

Nečakal som ze to dané na 3 body, skôr ze City to bude držať stále aspoň o tých 7-8 bodov

Reagovat
Mastný Chobot

No, ak by sme zajtra dokazali vyhrat, tak mozno zacnem verit, ze tu top 4 by sme teoreticky dokazali ukopat.

Reagovat
O.Giroud

proti tomu ManUtd lucku to bude tazke

Reagovat
Euphael

snad dojdou v LM do ctvrtfinale at se jim trosku zhusti program

Reagovat
O.Giroud

im doprajem ctvrtfinale a vam TOP 4

Reagovat
Mastný Chobot

tiez tak

Reagovat
smazaný uživatel

akemu lucku? to by som si rad vypocul, co ti zas ublizuje, aky luck

Reagovat
Mates_Matesović

Imo to dáte celkem v klidu, jestli zůstanete aspoň trochu konzistentní.

Reagovat
Euphael

pokud vyhrajeme, tak to musime ukopat

Reagovat
Mastný Chobot

Tie dohravky tam vyzeraju fajn, kym si neuvedomis, ze tam je NLD a zapas vonku s Chelsea. NLD a ten zapas s MU doma budu kruciálne jak sa hovori

Reagovat
REPLIKATOR

Easy win

Leeds naprosto odevzdaný výkon. Takový tým nemá v PL co dělat.

Reagovat
Coutinho10

super, hodne dulezita vyhra a vylepseni skore, ted +4 pro nas, coz treba taky muze rozhodovat

Reagovat
papos182

Liverpool ma 3 nejlepsi strelce i 3 nejlepsi nahravace PL

Reagovat
fenixLFC

absurdne toto a furt je to druhe miesto

Reagovat
Salfovic

Tak aspoň máte lepší skóre.

Reagovat
O.Giroud

aspon ta TOP 4 vyzera realne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Tiež začínam byť optimistickejší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

3 nejlepší střelci z LFC, 3 nejlepší asistenti z LFC...

Reagovat
blade115

... ale titul půjde do City.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Leeds snad sestup

Reagovat
Mastný Chobot

Spurs have now lost as many PL games as Burnley this season, and let in three more goals

Uff

Reagovat
Mastný Chobot

Burnley ma 11 remiz

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, jak Liverpoolští fans čekali několik desítek let na podobnou generaci hráčů a ono je to zrovna v době nadvlády ropáků. Strašnej pech.

Reagovat
martin.b

Bohužel no, víc než šejci za to může Guardiola, bez něj bychom měli aspoň 2, teď třeba třetí. Arsenal s tím týmem z přelomu tisiciletí taky mohl udělat 5-6 titulů nebejt SAFa, ale 3 jsou taky hezký, kéž by s takovým číslem Klopp končil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skorej smutné než vtipné. Ale máš pravdu, máme strašný pech. Ani ten titul sme nemohli poriadne osláviť

Reagovat
Kixi Syhimour

Sadio Mane is the only player with 10+ Premier League goals in each of the last eight seasons.

Virgil van Dijk has equaled Lee Sharpe's Man Utd record for most Premier League home games unbeaten for a single club (59).

Mo Salah has surpassed Didier Drogba for most goal contributions by an African player in Premier League history. He did it in 72 less games.

Reagovat
Hlahart

Antonio Conte: "In last five games we lost four, that is the reality. No-one deserved this type of situation but this is reality. I came in to try + improve situation. Maybe in this moment I am not so good to improve the situation. I am too honest to close my eyes to say ‘OK’."

Ten po víkendu rezignuje

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/sammatterface/status/1496608991417446406

The way Conte just spoke to me just now he was clearly suggesting that he was going to quit as Spurs manager. " I have to talk to the club"

Reagovat
blade115

Absolutně nechápu, proč tam vůbec chodil ... Nadává na nedostatečně kvalitní tým a finanční podporu v Juve, Chelsea nebo Interu a vleze do Tottenhamu

Reagovat
Walter_Sobchak

Snad v lete PSG a vezme si so sebou aj to belgicke prasa.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak tady nejde o finanční podporu, on si stěžuje na samotnou kvalitu toho týmu

Reagovat
Busby babes

Antonio Conte: “I’m enjoying my time at Tottenham because I’ve found a group of players, maybe the best group of players in my career. They are fantastic persons.“

mozna by pak nemel placat tyhle kraviny?

Reagovat
Mates_Matesović

No, neměl. Je to fakt extrém, když vyhrajeme, tak jede patetickou rétoriku, když prohrajeme, tak se chová jak puberťačka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

jestli spis neni desna drama queen co to moc proziva. Po zapase se City zas hrace vynasel do nebe, ze jo...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Však se nad tím všichni podivovali.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten klub je naozaj zakliaty

Reagovat
SunFells

Šak na Leedsu se zas pohojí.

Reagovat
lofin9

ich by nevytrhol ani Guadriola krizeny s Kloppom fakt

Reagovat
Cobra

Reagovat
RKBoy

do leta je preč, presne ako sa očakávalo.

to spojenie nedávalo zmysel ešte viac ako ked tam pristál Jožko.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to je neuveritelne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mates_Matesović

Tak jsem Conteho podcenil, tentokrát začal plácat blbosti hned po zápase

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
iamek

Diskuze Ukrajina - Zkurvene Rusko prosím?

Reagovat
J0EL

Ale radsej tam nechod. Olo sa tam opustil solidne

Reagovat
Hlahart

To je fakt strašnej primitiv a pokrytec. Nechápu, jak sám se sebou může žít

Reagovat
fenixLFC

tak tito kolaboranti nemaju chrbtovu kost. najvacsi zradcovia a kazdeho budu nazyvat vlastizradcom, neskutocne

Reagovat
Hlahart

Tak jako dokud to byl jen nesnesitelnej hlupák a pokrytec, tak mi ho bylo svým způsobem líto. Nikdo neví, co se mu přihodilo, kde nabral komplexy atd. Ale tohle otevřený kolaborantsví (nebo jenom zcela šokující tupost?) je úplně neomluvitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je milé, akú pózu tu celý čas predkladáš, meníš nicky, aby ťa nikto nepoznal, a potom sa takto krásne ukážeš ako totálny hlupák a zmrd

Reagovat
Hlahart

Jako že lepší je ukazovat hloupost a zmrdství dennodenně?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že sa priznáš, ty trotl.

Reagovat
Hlahart

K čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

oprava - diskuze Skurvená ukrajina - Skurvené Rusko

Reagovat
Hlahart

*Zkurvený Zwwarac239 - Zkurvené Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšik United, no to se pozná

Reagovat
Hlahart

Pozná, není to zkurvený Zwwarac239 ani zkurvený Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, je to tupec bez chápania konceptu.

Reagovat
cristiano.K.

Popravdě jsem nevěřil, že se do toho boje o titul ještě zapojíme. Vzájemný zápas se City bude sedm kol před koncem, snad pořád budeme na dostřel nebo aspon šanci zabojovat.

Diaz klidně může být to, co nám vyhraje titul. Mané pořád herně slabý, ale dokud bude dávat goly, tak jsem s tím ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ten vzájomný zápas s City bude pre titul rozhodujúci. Ak nezakopneme cestou k nemu. Ak ten zápas vyhráme, máme reálnu šancu na titul. A že si ho kurva zaslúžíme.

Reagovat
nani92

Liverpool hrá o titul - príde Covid,.Liverpool hrá o titul - pride 3. svetová...vážne už nejdeme ten klub zrušiť?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, lebo za to čo sa deje vo svete môže Liverpool. vážne takúto chujovinu dokážeš vypustis z huby?...jaj fanúšik United už chápem..to už je normálne diagnoza

Reagovat
smazaný uživatel

si sa stratil chlapče?

Reagovat
Hlahart

Měl oběh plnej adrenalinu těsně před začátkem velký přestávky. To se dá omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

si si nablikal tak silno do oci, az ti zatemnilo mozog

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
martin.b

taky jsem si to spojil, i ta finanční krize by se dala spojit s našim bojem o titul z 08/09

Reagovat
nani92

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

V City si po vcerejsim zapase nasrali do trenek. Regulerne.

Reagovat
Tommy$

Souboj o top4 pokračuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele