Primera División - souhrn 32. kola

21.04.2009, 23:40, aktualizováno 23.04.2009, 23:57
Komentáře a souhrny
Atlétiko dostalo výprask od Santanderu a přepustilo svoji pohárovou příčku Málaze. Villarreal byl úspěšnější a je nyní pátý o třibody za Valencií. Espanyol se znovu přiblížil příčkám zajišťujícím záchranu, po výhře v Gijónu ztrácí jediný bod. Šestnáctou příčku drží právě Sporting.

CD Numancia - Athletic Bilbao 1:2

21.04.2009 21:00

Góly: 10. Domingo Cisma - 30. Gaizka Toquero, 48. Fernando Llorente

Athletic dokázal i v deseti hráčích otočit vývoj zápasu v Numancii a získat veledůležitou výhru. Pro domácí konečný výsledek znamená, že jsou vlastně již jednou nohou ve druhé lize, momentálně jsou posledním celkem v tabulce.

Do vedení poslal Numancii Domingo Cisma, za Bilbao vyrovnávali Gaizka Toquero a Fernando Llorente. Baskové se také mohou pomalu začít těšit na finále Copa del Rey s Barcelonou příští měsíc. Bilbao začalo lépe, už po pěti minutách hlavičkoval zblízka nepřesně Llorente.

To domácí měli na své straně štěstěnu, zdálky napřáhl Domingo Cisma, jeho střela byla ztečovaná a skončila za zády gólmana Iraizoze. Hosté odpověděli pokusem Yesteho, ranou do jejich plánů ale bylo vyločení Aitora Ocia, už druhé během posledních tří zápasů! Početní výhodu mohl hned zužitkovat Dimas Delgado, ale trefil zdálky břevno.

Na druhé straně ale napřáhl zkraje pokutového území Toquero a bylo vyrovnáno. Střelu domácího Nagoreho pak chytil Iraizoz, ale aktivnější bylo Bilbao, když se do šance dostali Koikili a Susaeta. V druhé půli pak v podobné situaci jako Toquero vystřelil i Llorente a poslal Bilbao před zraky šokovaných domácích fans do vedení.

Dvacet minut před koncem byl vyloučen domácí Boris a síly na hřišti se vyrovnaly. Numancia se pak už do žádné šance nedostala, naopak za hosty ještě zahrozil Yeste, ale tváří v tvář Juanu Pablovi minul branku.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Getafe CF 3:2

21.04.2009 21:00

Góly: 45. Gonzalo Higuaín, 86. Guti, 90. Gonzalo Higuaín - 10. Roberto Soldado, 83. Juan Ángel Albín

V dramatickém malém madridském derby mezi Realem a Getafe zvítězil úřadující šampión 3-2. Tři body strhl na stranu Realu v nastaveném čase Higuaín, ovšem Bílý balet půjde do čtyř těžkých zápasů bez několika svých opor. Getafe nevyužilo příležitost k bodování a zůstává na dohled sestupu.

Real je aspoň na noc na tři body od vedoucí Barcelony po nervydrásajícím průběhu střetnutí s Getafe na domácí půdě. V utkání plném zvratů, zkratů a dramatických momentů "urval" nakonec Bílý balet triumf až v poslední minutě a udržel se v boji o titul. Cena za výhru je ovšem vysoká: Zraněný Robben a potrestaní Higuaín a Pepe, jehož zkrat v závěru ho může stát zbytek sezóny.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, jen Robbena nahradil na levé straně Van der Vaart. Trenér hostí Muňoz nasadil do základu Granera místo Cosmina Contry a Rafu místo Lichta. První gólovou příležitost měl po centru Manu del Morala Soldado ve 4.minutě, ovšem ze tří metrů přestřelil.

Po chvíli však před brankou Realu udeřilo a na svědomí to měli dva madridští odchovanci: V 10. minutě odcentroval zprava Granero a zakončoval, tentokrát přesně, Soldado. Casillas si na míč sáhl, ale nestačilo to. Odpověď měl na kopačkách kapitán Raúl, ale nejprve mu míč ukopl Cata Díaz a následně pálil do rohu do boční sítě.

Pak došlo ke sporné situaci, když odražený míč zasáhl Van der Vaart rukou, ale vyloučen nebyl, ač by se to podle pravidel patřilo. Ve 22. minutě měli šanci hosté, ale přesný pas Gavilána na Soldada skončil střelou do boční sítě.

Poté se dlouho nic nedělo, druhou červenou mohl dostat Van der Vaart , který ošklivě fauloval Granera. Přesto se Real vyrovnal, když Higuaín svým důrazem donutil Cata Díaze k chybě, obešel Stojkoviče a zavěsil.

Po poločase začali opět lépe hosté, nejprve překazil Cannavaro střelu Casquera. Na druhé prudce pálil Ramos, Stojkovič vyrazil a dorážku Huntelaarovi překazil Cata Díaz. Pak se dostal do obrovské šance vystřídavší Albín, ale v jasné pozici po přihrávce Soldada zakončoval jen slabě.

V 63. minutě se zranil Robben, který sřídal o poločase, na jeho místo nastoupil Drenthe. V 71. minutě spálil šanci po pasu Gutiho Huntelaar, na druhé straně pálil nad Soldado po přihrávce Granera. Následně měl velikou šanci Higuaín po pasu Gaga, ale brankář Stojkovič zachránil. Poté střílel do obránce po centru Gutiho opět Huntelaar.

Vskutku dramatický průběh shlédli diváci v posledních deseti minutách. V 84. skóroval po protiútoku Albín. O dvě minuty později ale vyrovnal z přímého kopu Guti ranou do šibenice. O další dvě minuty rozhodčí nařídil penaltu proti Realu po surovém zákroku Pepeho na Casquera, kterého portugalský stoper pošlapal a návdavkem udeřil do obličeje Albína a byl po zásluze vyloučen a pro trest může ztratit zbytek sezóny.

Casquero nicméně chtěl napodobit Panenku, ale nevyšlo mu to a Casillas zachránil. V 93. minutě nepřekonal brankáře Realu Granero a poté se opět dostal k míči Higuaín a svým druhým gólem v zápase strhl vítězství na stranu domácích. Může ho jen mrzet, že proti Seville nenastoupí kvůli žlutým kartám. Domácí si výhrou udrželi šanci na titul, hosté se budou muset poprat o záchranu.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Málaga CF 2:3

22.04.2009 20:00

Góly: 18. Jaroslav Plašil, 33. Javad Nekounam - 4. Apońo (pen.), 72. Lolo, 77. Salva Ballesta

Málaga v rušném utkání zvítězila v Pamploně, kde padlo pět branek a čtyři červené karty. Hosté vedli, Pamplona skóre brzo otočila, ale v závěru zase strhla výhru na svou stranu Málaga.

Málaga tak oživila své šance dostat se do pohárové evropy, Osasuna bude ještě bojovat o záchranu.

Svěřenci Antonia Tapii si nemohli přát lepší start do zápasu, už ve čtvrté minutě vedli gólem z penalty. Přesně se trefil Antonio Apoňo. Po čtvrthodině už ale Pamplona vyrovnala. To se trefil český reprezentant Jaroslav Plašil, když se trefil mezi nohy Goitii. Skvělou formu má Masoud, jeho pokus ale Goitia chytil. Pak mohla Osasuna kopat trestný kop a Javad Nekounam poslal svůj tým do vedení nechytatelnou střelou.

Rozjetou Osasunu ale přibrzdil svým vyloučením Puňal, i když ho brzo následoval na druhé straně i Gámez za ostrý faul na Masouda. V druhé půli byl ještě vyloučen i druhý domácí kapitán Josetxo a Málaga početní výhody využila. Během pěti minut dala dva góly. Po centru Eliseua zprava nejprve hlavičkoval přesně Lolo, po přihrávce Cuadrada pak překonal Roberta i Salva. Dobrou šanci pak spálil domácí Masoud, Salvův lob skončil v horní síti branky. V 89.minutě pak byl vyloučen ještě domácí Vadocz.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Almería 2:0

22.04.2009 20:00

Góly: 49. Joan Verdú, 68. Lassad Nouioui

Deportivo La Coruňa porazilo Almeríi a zůstává ve hře o evropské poháry. O góly se postarali Joan Verdú a Lassad Nouioui, padly v druhé půli. Hosté zůstávají v klidném středu tabulky.

Almeríi se na hřištích soupeřů obvykle moc nedaří, v 19.minutě se dostal do šance hlavičkující Chico. Deportivo mělo do poločasu dvě šance na směnu skóre. Guardado obral o míč Carlose Garcíu, narazil si s Bodipem, ale před gólmanem Estebanem selhal, když střílel vedle. A minutu před půli pak zahrozil Diego Colotto, ale z úhlu nepřekonal hlavičkou hostujícího gólmana. Jeho pokus také zamířil do zámezí. I do druhé půle vstoupil lépe Depor, ve 49.minutě prostřelil volejem gólmana Estebana Joan Verdú.

Esteban si pak připsal i dobrý dvojzákrok při šanci Lassada. Druhý gól padl v 68. minutě. Do akce byli zapojeni Guardado, Bodipo, Pablo Alvarez, Filipe Luis a golmana Aranzubíu překonal přízemní střelou mezi jeho nohama Lassad. Almería se už na odpověď nezmohla, naopak ještě nějaké šance měla La Coruňa. Almería už jen v závěru trefila tyč zásluhou Miguela Nieta. Deportivo si ale výhru zcela zasloužilo.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 1:2

22.04.2009 20:00

Góly: 87. Ricardo Oliveira - 66. David Villa, 79. David Villa

Valencie popáté v řadě zvítězila, když si odvezla všechny tři body ze stadionu Manuela Ruize de Lopery poté, co porazila 2:1 Betis. Netopýři v tabulce zůstávají na čtvrtém místě, sevillský celek je desátý.

Jako první musel vytáhnout kvalitní zákrok domácí brankář, jenž si v sedmé minutě poradil se střelou Davida Villy. V první půl hodině hry se bojovalo především ve středu hřiště a nebylo k vidění příliš fotbalových akcí. Až ve 35. minutě viděli diváci pořádnou šanci, Rivera výborně pálil z hranice pokutového území, ale jeho střela se jen otřela o tyč hostující branky. V další akci domácích zachránil hosty brankář Cesar Sanchez, jenž si pořadil z hlavičkou Gonzálese.

Betis byl v úvodu druhého poločasu lepším mužstvem, ovšem byli to hosté, kteří šli v 66. minutě do vedení, Silva uvolnil Matu, který předložil ideální přihrávku Villovi a španělský kanonýr poslal Valencii do vedení. Dvacet minut před koncem to zkoušel z velké dálky hostující středopolař Edu, jehož pokus skončil těsně vedle domácí branky.

V 80. minutě to bylo už 2:0, Joaquin našel Edua, brazilský záložník předložil míč Villovi, jenž podruhé v utkání prostřelil Ricarda. Tři minuty před koncem Betis sice snížil díky Olivierovi, jenž překonal nikým nestrážený Cesara Sancheze, na víc než na snížení se ale už domácí celek nezmohl, a tak si Valencie odváží tři body.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sevilla FC 4:0

22.04.2009 22:00

Góly: 2. Andrés Iniesta, 16. Samuel Eto'o, 48. Xavi, 54. Thierry Henry

Barcelona začala ligové Alpy ve velkém stylu, když rozmetla velmi špatně hrající Sevillu, a s dalším uběhlým kolem si na čele stále drží náskok šesti bodů. Naopak hosté, u kterých se jen těžko dalo ubránit dojmu, že zápas dopředu vzdali a šetřili síly na zbytek ligy, budou možná mít ještě hodně práce, aby jim neunikla Liga mistrů. Hrdinou utkání byl famózní Iniesta, autor vítězné branky a dalších třech asistencí.

Vzhledem k náročnému programu nechal kouč Guardiola jen na lavičce Lionela Messiho (jehož navíc trápily lehké zdravotní problémy) a kapitána Carlese Puyola, na výkonu Katalánců se to však nijak neprojevilo. To absence v kádru hostů už byly mnohem citelnější - Palop a Adriano stáli kvůli kartám, zatímco na lavičce začaly další opory jako Kanouté, Duscher nebo Renato. Trenér Jiménez tak v záloze postavil dvojici Romaric - Maresca, jež neměla porti Tourému s Keitou sebemenší šanci.

Sevilla zcela propadla ve středu hřiště a to je proti Barceloně sebevražda. Hned první gól, sotva po dvou minutách, padl poté, co se oblast před pokutovým územím Andalusanů zcela rozestoupila a Andrés Iniesta, nikým neatakovaný, krásnou technickou střelou překonal gólmana Varase.

Už od této chvíle se dalo tušit, že konečný výsledek bude debaklem a tak se také stalo.

V další šanci se ocitl Eto’o, ale nezamířil přesně, podobně dopadl na druhé straně Jesús Navas, v jediné opravdové šanci hostů v celém zápase. Barca hýřila sebevědomím, zapsat na střeleckou listinu se chtěl i Dani Alvés, jehož střele nescházelo mnoho. Alvés odehrál slušné utkání, ale v druhém poločase si nechal dát zcela zbytečnou žlutou kartu, přičemž ho od další stopky dělí už jen karta jediná. Při jeho stylu hry se rozhodně nedá vyloučit, že ji uvidí příští kolo na Mestalle, a přijde tak o el clásico...

Další gól se dostavil v sedmnácté minutě a byla to tradiční branka "Made in Barcelona". Iniesta si narazil s Xavim a akci na jeden dotek zakončil svou 27. brankou v sezóně Samuel Eto’o. Kamerunskému útočníkovi v posledních zápasech trošku poklesla forma, což ostatně potvrdil i tentokráte, přesto se však alespoň jedenkrát prosadil, díky čemuž má na čele tabulky střelců dvoubrankový náskok a zároveň tím překonal svůj osobní rekord v počtu ligových zásahů za sezónu.

I nadále se hrálo prakticky na jednu bránu. Henrymu chybělo pár centimetrů, Piqué Iniestův brilantní pas v gól nepřetavil, i když stál metr od brankové čáry, a v největší neproměněné šanci prvního poločasu se po další přihrávce Iniesty neprosadil Xavi, když se chytře snažil vybíhajícího brankáře přehodit, ale mířil vedle. A když Eto’ovu střelu nechtě zblokoval Keita, aby se za pár minut skvěle předvedl dvěma zákroky proti Eto’ovi s Henrym Varas, šlo se do kabin za stavu 2:0.

Ten ale moc dlouho nevydržel. Na hřiště se sice dostal Kanouté, jenže po pár minutách právě jeho ztráta míče znamenala rychlý brejk, když míč po ose Henry - Eto’o - Iniesta došel až k Xavimu, jenž "krásnou technickou střelou" (to už tu jednou zaznělo, ne?) zvýšil na rozdíl třídy.

Blaugranas byli při chuti, Márquez z velké dálky střílel jen těsně nad, poté vzali vše do rukou znovu útočníci a bylo to 4:0. Kdo jiný než neuvěřitelně hrající Iniesta našel Henryho a ten technickou křižnou střelou překonal Varase. Francouzský kanonýr i v dalších momentech ukazoval svou extratřídu a hrál ve velké pohodě, což může být zvláště při jisté herní indispozici Eto’oa důležitým faktem pro Barcelonu.

V tu chvíli už bylo skutečně definitivě hotovo, což hostující trenér Jiménez potvrdil stažením Fabiana, jehož bude potřeba na víkendový zápas s Realem Madrid. Za domácí se na hřiště postupem času dostali Hleb, Bojan a Sylvinho.

Co se týče zbývajících momentů, za zmínku stojí spíše propagační hlavička Kanoutého, se kterou si poradil Valdés. Katalánský gólman v lize udržel sedmé čisté konto v řadě (632 minut), překonal tím Andoni Zubizarretu a pomalu se blíží vyrovnání barcelonského recordu (824 minut), jenž je v držení Miguela Reiny (1972/1973). Pro jeho dosažení by ale musel vychytat dvě nuly - na Mestalle a Santiago Bernabeú...

Zakulatit výsledek mohli Bojan, Keita a hlavně Samuel Eto’o, který v závěru neproměnil stoprocentní tutovku po hrubce Romarica. Díky ní se objevil úplně sám před Varasem, ale situaci nezvládl a nakonec za hosty zachráňoval Escudé. Stejně jako při jedné akci v prvním poločase udělal současný pichichi sezóny o několik dotyků míče navíc, což ho nakonec stálo 28. gól.

To hlavní však je, že Barcelona před zraky Antonia Banderase či Davida Nalbandiana získala 26. výhru v sezóně, čímž překonala vlastní rekord (v ročnících s 38 zápasy) a přiblížila se i rekordu absolutnímu, jenž je zatím v držení Realu Madrid (28 výher). Naopak Sevilla tímto duelem přišla i o matematickou šanci na titul, což ji asi nebude trápit tolik, jako přibližující se soupeři v boji o postup do Ligy mistrů...

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Recreativo Huelva 2:1

23.04.2009 20:00

Góly: 39. Joseba Llorente, 67. Cani - 1. Javier Camuñas

Ve 32. kole Primera Division dokázal trápící se Villarreal doma porazit předposlední Huelvu těsně 2:1 a udržel si tak krok v souboji o Ligu mistrů. Na čtvrtou Valencii ztrácí stále tři body. Huelva zůstává předposlední. Vítězný gól vstřelil v 67. minutě Cani.

První šok pro domácí přišel na samém začátku utkání. Už v 1. minutě totiž hosté vedli. Po hlavičce Marca Rubéna se k balónu dostal úplně volný Javier Camuňas a ranou z hranice pokutového území se trefil přímo pod břevno Lopézovy branky - 0:1. Domácí se z této branky nemohli otřepat, a tak byla tato situace na dlouhou dobu jedinou důležitou ve vývoji prvního poločasu.

Ta další přišla až ve 39. minutě a zahrozil znovu hostující Camuňas v kombinaci s Rubénem. Po jeho nádherné křížné přihrávce se totiž k míči dostal právě Rubén a jeho střela z úhlu jen těsně minula levou tyč branky Villarrealu. Domácí však hned z dalšího útoku využili rozhárané obrany hostí a vyrovnali na 1:1. Po autovém vhazování Caniho se k míči dostal v pokutovém území Joseba Llorente a umístěnou střelou do pravého horního rohu branky vyrovnal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli už vzal do svých otěží jasně domácí Villarreal a na gólmana Riesga se řítil jeden útok za druhým. Nebezpečná byla hlavně útočná dvojice Nihat - Llorente, která také několikrát nebezpečně prověřila schopnosti gólmana hostí. Smrtící úder však přišel až v 67. minutě. Po kombinaci Llorenteho s Canim se k zakončení z úhlu dostal první jmenovaný a míč trefil přesně do protipohybu Riesga - 2:1.

Huelva měla šanci vyrovnat v 77. minutě, kdy si vytvořila ojedinělou příležitost. Přímý kop Morrise byl nebezpečně tečován jedním z domácích hráčů a jen těsně minul Lopézovu svatyni. Zvýšit na 3:1 ještě mohl v 90. minutě Nihat, ale se svou šancí také nenaložil nejlépe, a tak utkání skončilo zaslouženým i když vydřeným vítězstvím domácích v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Espanyol Barcelona 0:3

23.04.2009 20:00

Góly: 25. Nenê, 72. Román Martínez, 74. José Callejón

Espanyol udělal další důležitý krok k záchraně, když vyhrál na hřišti Sportingu Gijón 3:0. Katalánci tak počtvrté v řadě neprohráli a v tabulce poskočili na osmnáctou pozici, Gijón zůstává sedmnáctý s náskokem jediného bodu na svého dnešního soupeře.

Hosté začli naplno hned od začátku a hned ve třetí minutě mohl skórovat Raul Tamudo, jenž šel sám na brankáře Inakiho Lafuenteho, ovšem svoji střelu poslal kapitán katalánského celku mimo domácí branku. Na druhé straně si poradil brankář Carlos Kameni s ránou Mateho Biliče. V 25. minutě našel Moises Hurtado svým centrem v pokutovém území Neného, jenž krásnou střelu poslal Espanyol do vedení. V další šanci hostujícho mužstva mířil něpřesně Alonso. Domácí v závěru poločasu málem vyrovanali, ovšem Diego Castro mířil těsně mimo.

Šest minut po přestávce viděli diváci další nepřesnou ránu domácího mužstva, tentokráte netrefil branku Neru Ayesa. Naděje domácích na vyrovnání uťal v 72. minutě Roman Martinez, který dostal pas od Luise Garcii a přesnou ranou překonal Inaki Lafuenteho. Zkázu Sportingu dokonal patnáct minut před koncem utkání Callejon, kterému opět přihrál Luis Garcia. V závěrečných minutách se utkání už jen dohrávalo.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Valladolid 2:0

23.04.2009 22:00

Góly: 65. Alhassane Keita, 82. Alhassane Keita

Mallorka i nadále směřuje za záchranou ve španělské nejvyšší soutěži. S Valladolidem si doma poradila 2:0 a posunula se již na jedenácté místo. Na sestupové příčky má náskok sedmi bodů.

Domácí byli aktivní již od samého začátku. Hodně vidět byl především Arango, jehož první dva pokusy mířily nad. Na druhé straně odpověděl nepřesnou hlavičkou Goitom. Ve 12. minutě Arango poprvé zaměstnal Asenja, ten si se střelou venezuelského reprezentanta dokázal poradit.

Ještě lepší zákrok předvedl Dudu Aouate, který konečky prstů vyrazil střelu Leona. Více práce ovšem i tak měl Asenjo. Ten pokazil radost Juradovi a Santanovi a následně byl asi rád, že Arangův trestný kop mířil mimo.

Diváky na stadionu ale mohl šokovat Goitom, jeho hlavička z 24. minuty skončila na břevně.

Mallorka byla lepším týmem a zasloužila si jít do vedení, ovšem na Asenja nevyzráli ani Jurado a Aduriz. Nejvíce hlavou v první půli kroutil Arango, jemuž patřily poslední dvě šance před odchodem do kabin. Nejprve zblízka minul branku, poté trefil břevno.

Rovněž ve druhé půli se bylo na co dívat a dokonce přišly i branky. Po několika promarněných šancích na obou stranách přišla 65. minuta, přihrávka Adurize a přesné zakončení Keity - 1:0.

Valladolid se marně snažil o odpověď, naopak ještě jednou inkasoval. Osm minut před koncem se znovu trefil střídající Keita, tentokráte zužitkoval centr Castra - 2:0.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Atlético Madrid 5:1

23.04.2009 22:00

Góly: 9. Christian Fernández, 16. Ezequiel Garay, 38. Mohamed Tchité, 65. Pedro Munitis, 87. Nikola Žigić - 62. Diego Forlán (pen.)

Takový debakl se opravdu nečekal, Atletico díky němu poztrácelo další velmi cenné korálky v boji o pohárové příčky či dokonce Ligu mistrů. Ta se vzdálila na šest bodů a ze sedmé pozice bude hodně těžké šest kol před koncem útočit. Domácí rozhodli o své výhře už v úvodní čtvrthodině, madridský výběr dokázal korigovat stav pouze z penalty a předvedl zcela tragický výkon. Santander se dostal na jedenácté místo a je téměř jistě zachráněn.

Racing hrozil po celé utkání hlavně ze standardek a právě z jedné takové udeřil po devíti minutách hry. Po dlouhém centru do vápna nejprve nastřelili domácí břevno, nicméně balón se přímo odrazil ke Christianu Fernándezovi a ten z blízkosti dotlačil míč hlavou do sítě - 1:0. Na druhé straně spálil velkou šanci Raul Garcia, který trestuhodně minul asi ze šesti metrů. Proto přišel trest a definitivní kolaps Madridu.

Opět po dlouhém přímém kopu Munitise neuhlídala obrana v čele s Tomášem Ujfalušim na zadní tyči hlavičkujícího Garaye a ten do protipohybu brankáře k tyči zvýšil - 2:0. V dalším průběhu bylo utkání sice hodně živé, nicméně nějaké vážné akce k vidění nebyly a další branka padla ke konci půle.

Po pasu Toniho Morala mezi pěti obránci dokázal zpracovat Tchite, zamotal balón mezi nohy Simaa a nenápadným šťouchem zvýšil perfektně k tyči - 3:0. Snížení mohl obstarat hříšník Simao, gólman Tono ale včas zareagoval a hezky tým zachránil.

Po změně stran se musel opět Tono činit, bleskovou akci zakončenou Antonio Lopezem skvěle přečetl. Po hodině hry se Atletico konečně dočkalo. Záložník Santnaderu Gonzalo Colsa lehce vrazil ve vápně do aktivního Aguera a rozhodčí nekompromisně foukl do píšťalky - penalta. I když brankář Tono vystihl směr, Forlán byl střelou do horní poloviny brány zcela nekompromisní.

Za tři minuty ale mohl být Racing zase klidný, neuvěřitelnou branku totiž vsítil Pedro Munitis. Ten se asi metr za vápnem krásně otočil a využil mírného vyběhnutí brankáře Franca, povedeným padáčkem ho pak přehodil a od břevna skončil míč v síti. Tečku za duelem udělal tři minuty před hvizdem Žigič, jenž po pasu z kraje vápna od Colsy snadnou hlavičkou nadělil soupeři pátý gól. V příštím kole přivítá Atletico Gijon, Santander jede do Bilbaa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona32263392:2481
2.Real Madrid32243573:3375
3.Sevilla FC32176944:3457
4.Valencia CF32167960:4555
5.Villarreal CF321410847:4352
6.Málaga CF321481051:5050
7.Atlético Madrid321471164:5349
8.Deportivo La Coruña321471142:4249
9.Real Valladolid321241642:5140
10.Racing Santander321091343:4039
11.RCD Mallorca321091339:4939
12.Real Betis329101347:5137
13.Athletic Bilbao321071542:5337
14.UD Almería321071538:5137
15.CA Osasuna328111337:4135
16.Getafe CF328101442:5034
17.Sporting Gijón321102138:6933
18.Espanyol Barcelona327111432:4632
19.Recreativo Huelva32791628:4630
20.CD Numancia32842034:6428

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (235)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Higuain, opět za minutu dvanáct. Kompenzuje to alespoň psychicky labilní Pepe, v El Clásicu by mohl Ramos na stopera, nepohrdnu ani Metzeldrem.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Metzelder celkem nabírá formu. Uvidíme

Reagovat
j_mrazik

Koukám dneska padalo docela dost gólů. Jinak otočit zápas za 5 minut, klobouk dolů. Viděl to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

no zopar ludi aj hej

Reagovat
smazaný uživatel

pustil jsem si přenos pár vteřin před druhým gólem Getafe ... takže vše důležité jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neviděl, byl ochuzen o pořádné nervy

Reagovat
smazaný uživatel

fantazie, podarilo se nam otocit zapas v 10

Aupa Athletic

Reagovat
domingo

sympatickej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Realu už stejně nepomůže ani svěcená H2O.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba bude mít dnešní výhra na psychiku hráčů ještě lepší účinky než ta tvoje "svěcená H2O"

Reagovat
smazaný uživatel

jj třeba a nebo taky ne! Bud REALista-2.flek taky flek

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvědavý, jestli za tohle Pepeho nevyhodíme. Flastr do konce sezony a pak vše vyřešit s chladnou hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal pls, zápas jsem neviděl.

Reagovat
Potty
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
domingo

ježiši kriste, to je jak někde v Turecku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ten ho musel srát asi hodně dlouho....

Reagovat
smazaný uživatel

skor to bolo tym ze to bola taka diskutabilna penalta a Pepe si uz myslel ze je po titule tak mu praskli nervy

Reagovat
M11

no te buh.. to je deb*l

Reagovat
smazaný uživatel

ale kde.. to pochybujem ze za 1 skrat, aj ked dost velky, ho budu chciet vyhodit... A jako vies ze si uz nezahra do konca sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale tuším. Prezident Getafe požaduje minimálně deset, všeobecně se mluví tak o těch šesti. Pepe hrubě porušil smlouvu a jméno klubu, za to klidně může dostat padáka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no dost brutal..

Reagovat
smazaný uživatel

Njehorší je, že si zbytečně zkazil pověst a nám zkomplikoval konec sezony. Na druhou stranu jeho psychika je asi největší problém, každopádně snad se to bude řešit po sezoně a rozhodně nějakou velkou pokutou (jenom ne vyhazovem). K trestu bych to viděl na 5-6 zápasů, vždyť například náš Sergio dělá podobné blbosti (ikdyž nikde ne tak brutální) a taky mu nikdo nedal více....

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

podle me vyfasuje PEPEk 5 a vice zapasu......

Reagovat
smazaný uživatel

já sem se málem počůral

Reagovat
smazaný uživatel

Kež by tedka Sevilla vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain-Hero

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha kopat do někoho když je na zemi, deset zápasů by byl výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, kolik mu dají, protože to byl neuvěřitelný hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak o tom psal mere, tak jsem čekal kdoví co, ale přesto jsem byl při shlédnutí videa úplně v šoku.

A Marcelo další děsný primitiv...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si taky prvně myslel, že to zkrátka psychicky neunesl, někoho udeřil a to je všechno, ale toto mě pěkně vyvedlo z omylu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě by zajímalo, co mu ten hráč Getafe řekl, když se šel omluvit a pak v závěru mu hend dal pěstí....

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, ale každopádně bych to na jeho místě spolknul, rotože bych věděl, že už tak jsem dost v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Na druhou stranu, když chytl takový záchvat - tak klidný už být opravdu nemohl. Každopádně si to posral ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nic pěkného mu asi za ten kriminální zákrok nemohl říct.

Reagovat
Lojd

Marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Víc jak deset to nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Ale minimálně do konce sezóny by to být mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme každopádně ať se mi to nelíbí tak by se tohle mělo trestat exemplárně....

Reagovat
smazaný uživatel

To, co udělal Pepé je pro mě jako pro culé nádherná nahrávka na smeč, ale já se v tom moc hrabat nechci.

Řeknu jenom to, že budu rád, když dostane trest jako kráva, protože kopnout ležícího člověka do zad (snad do ledvin) a pak dát ještě protihráči vzápětí pěstí do obličeje... vážně bych nechtěl to, aby dostal míň jak 10, protože bych pak zas musel bejt nasranej a zas bych tu musel rozvíjet různý teorie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nepatřím k těm, kteří zastírají že například v Clásicu nám nebude vyhovovat tlak Marcy a rozhodčího, ale za tohle by asi žádný hráč z žádného klubu nedostal více jak deset

Reagovat
smazaný uživatel

Já netušim, kolik se za tohle může dát, protože jsem nic podobnýho ve Španělsku ještě neviděl... pár pěstí padlo mezi Valencií a Interem, ale že by někdo kopal někoho na zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se vybavil boxerský duel Diogo - Fabiono

Reagovat
smazaný uživatel

Boxerský?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CpCkXM81Nkg

Nadneseně, pak už jenom mávali rukama

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně hoši ... Luis Fabiano je děsnej zjev ... Diogo pěknej úder ... pak už to bylo spíš takové rozhánění větru no

Reagovat
smazaný uživatel

to mě spíš než boxery připomíná trhání dvou blondýnek s kabelkama

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdí "chlapi"

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa uhybali tym ranam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoichkov na začátku svého působení šlápl rozhodčímu na nohu a dostal nějak půl roku, pak mu to zkrátili na dva měsíce plus dva další zápasy... a to skutečně nebylo nic srovnatelného s tímto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

no když už jsi to zmínil, tak David Navarro tehdy dostal nejprve stop na sedm měsíců v evropských pohárech a UEFA mu to následně rozšířila i na reprezentaci a španělskou ligu, a to všechno za jeden úder pěstí a s ním spojený zlomený nos Burdissovi. Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví disciplinárka a přiznám se, že mě v tomhle případě nepřekvapí vůbec nic

Reagovat
Xavi

Pepenbauer.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Realu Madrid Pepe se omluvil za svůj zkrat ze včerejšího utkání proti Getafe, kdy po odpískání penalty po jeho zákroku dvakrát kopl do na travníku ležícího Javiera Casquera. "Omlouvám se všem fotbalovým fanouškům, každý ví, že nejsem agresivní hráč. Omlouvám se všem, zejména Casquerovi, jeho rodině i našim příznivcům. Jsem ze svého chování smutný a zklamaný," prohlásil Pepe po střetnutí, které Real Madrid vyhrál 3-2. "Chvíli předtím se nepískala penalta na Higuaína, poté se uvolnil Casquero, já přiběhl pozdě, byl jsem bezmocný a zavinil pokutový kop. Vše proběhlo hodně rychle, ztratil jsem hlavu. Každý fotbalista Realu Madrid musí jít příkladem, což já neudělal. Musím se omluvit. Ještě jsem neměl možnost s Casquerem mluvit, ale učiním tak co nejdříve."

Reagovat
smazaný uživatel

Že neztratil hlavu když se nevyloučil Van der Vaart.

Reagovat
smazaný uživatel

Real by ho mohl vyrazit. Udělal by mi velkou radost .

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid ho nevyhodí, před pár lety by to udělal, teď ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Takové vedení snad nemáme ani my....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhodí jednoho z nejlepších stoperů La ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to dobře chápu, tak Pepe 2x nakopnul ležícího Casquera, který se poté svíjel na zemi v gargantuovské bolesti..., nicméně se po vyloučení Pepeho zvednul a šel vesele kopat kulišárnickou penaltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro vypadá, jak kdybys měl dojem, že snad Casquero filmoval... když některé fotky ukazují až příliš jasně zaboření Pepého kopaček...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct..., nevím proč mám z toho takovej dojem. Pepe ho trefil bez debat a určitě to zabolelo, ale to držení se za tvář ve stylu "snad budu ještě hrát někdy fotbal" mě svádí na zcestí..., asi by se mi hodilo vidět to celé, nebo aspoň víc záběrů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to humus no..., nechám to být. jen bych mu asi uvěřil plně, kdyby se poté nepostavil k penaltě..., nicméně těžko říct, jak mu bylo.

Reagovat
anonym

Kyslíku to má být to "příliš jasně zaboření Pepého kopaček" ?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak že by ho Pepe přetáh přes záda by nafilmoval fakt těžko, ale následnou reakci filmoval celkem slušně řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě má docela dost nízký práh bolesti.

Reagovat
mastakillah

ale když si vezmeš..tak do něho kopl poprve..a podruhe zavadil kolikama o zada..jakkdyby jen prejel kolikama pozadech...a to nemuze zas tak boleta by se tam tak svijel a pak sel kopat penaltu...urcite tomu taky pekne pridal..ale to nemeni nic na tom že pepeho reakce byla otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti někdo přejede kolíkáma po zádech, tak to nemůže tolik bolet?

Reagovat
mastakillah

tak určitě to bolí...ale určitě míň než když do tebe někdo kopne..ale jestli ho to tak bolelo..tak jakto šel pak hned kopat penaltu??..nevím no...o tom zakroku se neda diskutovat..to byl hnus..ale je otazka jestli to Casquero nepřihrál tu bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Tím zákrokem ho nezranil, takže ta bolest přejde, to není žádné zranění s trvalými následky.

Reagovat
mastakillah

bolest prejde??když te nekdo dvakrat plnou silou nakopne..tak te to neprejde za 5minut...a to šel tu penaltu kpak driv jak po 5minutach...a to mi přijde divne...ale stejne to je zbytecny resit kdyz z toho nebyla branka

Reagovat
smazaný uživatel

Mně když někdo pořádně kopne, tak nejdřív mi je na umření, pak to bolí a po chvilce o tom nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

A to všechno zažíváš během tří minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, asi máš nějaké rychlejší nervové vlákna

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť do něj přece Pepe zabořil kopačky a to je dle mě celkem bolestivé, tudíž bych nečekal, že po nějakých třech minutách o tom nebude vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

přidal tomu, to je jasné, ale prostě kolíky na zádech a naprdeli ... Žádnej med

Reagovat
smazaný uživatel

osobní zkušenost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pepé toho na kontě má víc než "jen" to kopnutí -

Po oněch kopech do zad ležícího hráče udeřil další pěstí do obličeje, aby následně nazval rozhodčí zkurvysynem a poté proti pravidlům vběhl na hřiště slavit gól i když byl vyloučen, což je zakázáno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Juande Ramos, pokud jsem to dobře pochopil, řekl něco v tom smyslu, že chtěl kopnout do míče a ne do zad, že snad k tomu komise přihlédne... To spíše než Pepeho kritizoval Casquera za provedení pokutového kopu, fakt ubožák....

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle případě bych Ramosovi doporučoval, ať to hovno ještě víc nerozmazává ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked si to pozres este raz tak ten prvy kopanec sa mi tiez zdalo ze isiel kopnut do lopty ale trafil Casquera do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbíhal se na balón, ale pak si uvědomil že už má jednu žlutou a za zakopnutí by dostal druhou, tak to stočil na hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je voda na tvůj mlýn když se něco takového stane v Realu že?

Reagovat
smazaný uživatel

tak primární je spíš to, že se to stává (nemyslím, jen tenhle typ zhovadilosti) zrovna v Realu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a?

ano, byl to brutální zákrok na nohu, ale jakou to má souvislost s kopáním do ležícího a rozdávání pěsťovek? Tos nic brutálnějšího a špinavějšího na Barcu nenašel? To o něčem svěčí

Reagovat
smazaný uživatel

že se to stává (nemyslím, jen tenhle typ zhovadilosti).... ukazuju na jinej tip zhovadilosti zrovna na alvese bych toho nasel daleko vic

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nijak ospravedlňovat zákrok Pepeho (protože to ani nejde), ale opravdu mě baví, jak jste schopni o tom psát. To samé se mohlo stát ve vyhecovaném derby s espaňolem, takže vaše histerie plyne jen z toho, že to byl hráč Realu

Reagovat
smazaný uživatel

"To samé se mohlo stát "

Pěkně. Mohlo se stát. Dokonce se může stát, že fandové Realu dostanou rozum ...

Ale prostě se to nestalo a to asi proto, že tam nebyl i v té megazjitřené atmosféře žádnej kretén, co by to udělal.

PS: další tvůj naprosto bokem příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Takové zkraty se stávají, i u daleko větších hráčů než je Pepe. (Cantona, Zidane, ...)

a jaký pak bokem příspěvek? Tím mě chceš nějak schodit před Kyslíkem aby jsi byl frajer nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

To by teda přede mnou musel ukázat mnohem více, než shodit člověka, který si házení plete se schodama.

Reagovat
smazaný uživatel

1. frajer jsem i bez toho, abych tě shodil

2. shazuješ se sám svými (nejen) dnešními příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvůj subjektivní pocit, který ti neberu. Já si o tobě taky myslím svoje

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako chceš ospravedlnit Pepeho tím, že se to prostě už v minulosti stalo?

To je ale logika ...

Jen se tě zeptám - když teď dá nějaký hráč druhému hráči hlavou perdu na trojúhelník, tak vlastně nic špatnýho neudělal, protože už to někdo předtím provedl? Pochopil jsem tě správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nijak ospravedlňovat zákrok Pepeho (protože to ani nejde). Nenapsal Ti toto Patacze pred chvili? Jsi fakt uplne mimo? Nebo to jenom delas?

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl napsat? Prostě omlouvá zákrok Pepeho tím, že už se staly i podobn věci a daleko větším hráčům ... Já jen dál rozvedl jeho dementní myšlenku.

PS: už jsi se vyspal po té tvé opici?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerozvíjej dementní myšlenky ještě větší demencí.

Ještě ne, jak vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak dementní myšlenka má samozřejmě i dementní závěr. Já jen pokračoval v patově načaté práci a ukázal jsem mu, jak moc velkou blbost "vymyslel"

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co jsi ukázal je tvoje hloupost nad nepochopeným textem.

Reagovat
smazaný uživatel

Einstein nejsem, ale na tebe ještě hlavou stačím

Reagovat
smazaný uživatel

To zní jako nějaká výzva

Reagovat
smazaný uživatel

Dement tady budeš asi ty..

Nikde neospravedlňuju Pepého zákrok, naopak ho odsuzuju, jsem pro exemplární potrestání. Pozastavuju se nad tím, jak si užíváte že to byl právě hráč Realu a kdy jindy si do nich kopnout než teď?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
X-bano-X

Do realu sa da kopat kedykolvek a kdekolvek, je to uz taky zvyk. No ked sa vyskytne taka prilezitost..no nevyuzit ju by bol hriech

Reagovat
smazaný uživatel

Povídáš si tady sám se sebou, gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

reaguje na tebe, takže mluví s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

chapem ze si tu musis neco vykompenzovat... sak barcelona toho schytala za poslednych 2 aj pol roka dost

Reagovat
X-bano-X

juj to boliiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi opravdu hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně -

vysvětli mi, jak jsi myslel tu tvojí myšlenku, že už se to stalo i Cantonovi a Zidaneovi?

a třeba můžeš vysvětlit ještě tu myšlenku, že Pepe sice udělal, co udělal, ale nic to neznamená, protože ve vyhroceném barcelonském derby se mohlo stát něco podobného ...

Reagovat
smazaný uživatel

V derby nakopou do zad Messiho rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi zase chlastal

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
X-bano-X

alkohol metla ludstva na zdravie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v derby, v El Clasicu jsem chtěl říct, promiň

Reagovat
X-bano-X

tak to chces teda moc odpovedat na 3 odstavce znamena mysliet. si zelas jeho smrt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi z mých příspěvků vyčetl že si myslím, že Pepe udělal správnou věc, tak se na toto téma nemá smysl s tebou dál bavit

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale napsal jsi, že už se to stalo, takže jsi ho ospravedlnit chtěl. Z toho se nevykecáš (ikdyž to zcela jistě zkusíš)

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho se vykecat? Už sem to psal jednou, samozrejmě, že to nejde ospravedlnit a Patacze to snad sám napsal. Jen chtěl říct, že se to stane i větším hvězdám a ani pro ně to není omluva. Je to prostě zkrat, který do fotbalu nepatří a jediný kdo tu z toho dělá detektivku jsi ty A tvoje trapné dodatky o nějaké inteligenci sou úplně bezpředmětné a vůbec se sem nehodí. To že máš samé jedničky v deváté třídě ZŠ je mně úplně fuk

Reagovat
smazaný uživatel

tak k tomuhle ale opravdu není, co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako sorry, ale vždycky začneš ty s tím jací jsou všichni blbci.

Reagovat
Radin

No tak ten zákrok Alvese mohl nést určitě delší následky,než pár škrábanců na zádech.Jinak jsou to hovada oba

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle dva zákroky jsou nebe a dudy, ač následky samozřejmě mohly být daleko horší u toho Alvése. ALE - Alvés při tom zákroku odkopl balon a byl to zákrok v souboji. Pepe se jen vztekle vyřádil na ležícím protihráči, tam o zákrok v souboji nešlo ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nic moc, hledej líp a třeba něco najdeš, toto je slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, Robben, Real se hroutí jak domeček z karet. Svalové zranění to není žádná sranda, to se nevyléči za pár dní...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Seville ještě Higuaín...

Ale my taky nic moc - Messi dneska možná nenastoupí a jednu kartu od distancu jsou Xavi, Eto'o, Touré a Busquets. A clásico je za dvě kola, takže těch karet se docela bojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem na hovno, hlavně u Tourého a Busquetse je hodně pravděpodobné, že se vykartují....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by bylo rozumné, kdyby se nechalo několik z těch potenciálních hříšníků vykartovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu Higuainovu zltu sa chcu odvolat.. a je dost mozne ze to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej...

Reagovat
smazaný uživatel

povidam...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostal mimozemšťan za úplně stejnou věc žlutou, neskutečně jste brečeli a nadávali na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, aj Guardiolu islo roztrhnut

Reagovat
smazaný uživatel

A co to má proboha společného s tímto? Já vůbec nikde tu kartu nehodnotím.

Reagovat
smazaný uživatel

když už bych přistoupil na tvoji hru, tak to krásně vypovídá o tom, jakou má Real protekci - Messimu ji ani po odvolání nezrušili ... (nadsázka )

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak on tu penaltu kopal přímo ten poškozenej? Jsem si nějak v tom shonu zápasu a v malém okně internetového přenosu nevšiml Ale to by pak ovšem vysvětlovalo, že tu penaltu kopl tak blbě - Pepe ho zřídil tak, že neměl Casquero ani dost sil kopnout pořádně do balónu

Reagovat
smazaný uživatel

že se to stává (nemyslím, jen tenhle typ zhovadilosti).... ukazuju na jinej tip zhovadilosti zrovna na alvese bych toho nasel daleko vic

Reagovat
X-bano-X

13 vitazstvo o gol. nj je to vsetko plne zasluzene za tu okulahodiacu hru, ktorou real bavi vsetkych fanusikov utocneho futbalu. Kazdemu nestrannemu fanusikovi musi srdce zaplesat nad tou uzasnou kombinacnou hrou spestrenou mnozstvom technickych fines. Hra obrancov v ktorej nepouzivaju ruky a faul je neznamym pojmom.....50 metrove pasy,hra na jeden dotyk pri ktorej je rozhodca len statistom a piska len v 2 pripadoch a to na zaciatku a konci zapasu.proste skola futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal se hraje na goly vitezstvi 3-2 ma stejnou cenu jako vitezstvi 5-0 jestli chces hru na krasu tak se dej na krasobrusleni ty rozum brado

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí že existje internet a máš si kde ulevit, že?

Reagovat
X-bano-X

nj este ze ta tu mame inak neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne, to je tvůj problém, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ti chyba iba napisat ako nesnasas Real a ze Barce fandis odjakziva

Reagovat
X-bano-X

Real mi je ukradnuty a barce som zacal fandit asi tak 2-3 roky pred finale LM v ktorom dostala nater od AC Milan. Vtedy hrala uzasne a Stoickov s Romariom boli nezastavitelny..az prislo AC...ale to si ty asi pamatat nebudes...ak ano tak sa ospravedlnujem.

Reagovat
mastakillah

Higuaín

Reagovat
Radin

3lo vidět že pepe nekopal hráče uplně naplno,ale sjížděl mu kolíkama po zádech,což taky dost bolí.Nedávno sem si zažil něco podobného na záda a to stačilo lisovkama.Pepe si uletěl no,stává se to často na fotbalech a kdo říká že ne,tak asi fotbal nikdy nehrál,není to snad srovnatelné s tím když někdo umyslně naskakuje do hráče loktem?Já bych řekl že jo a ve vzduchu můžou být následky daleko horší.Tak že distanc ano,vyhození z Realu nevím no,i hráči Realu jsou jen lidi,ne andílci.Kdyby každej hráč ve fotbale co někdy udělal umyslnej zákrok měl být vyhozenej,kdo by hrál?

Reagovat
X-bano-X

nj vyhadzov asi nie ale mali by siahnut po niecom exemplarnom napr pokuta 3 mesacne platy alebo tak nieco...predsa poskodil tym meno klubu..ak sa tam po tych aferach este nieco da poskodit.

Reagovat
madridcan

v tomto kole sa nejak cervena...

Reagovat
madridcan

To je ten David Villa co dava goly iba z penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano ... to je on

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník.

Reagovat
madridcan

len narazam na iste decka,ktore tvrdili,ze Vale a Villa davaju goly iba z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

„Tým s názvem Zázrak. Jen Real Madrid něco takového dokáže. Bylo to něco neuvěřitelného a hrdinského. Bílý gigant opět vítězí nad nepřízní osudu. Udivoval diváky ve 20. století a pokračuje i ve 21. Jmenuje se Real Madrid C.F."

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti autor citátu, nebo jsi to vymyslel ty?

Reagovat
smazaný uživatel

já ne, ale páni z AS myslim

Reagovat
X-bano-X

Nj Zazrak presne to slovo vystihuje postavenie Realu v tabulke v suvislosti s predvadzanou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ano ano! Další důležitý tři body, AMUNT VALENCIA!

Reagovat
X-bano-X

Villa dviha svoju cenu kazdym zapasom

Reagovat
-Kopy-

a ?

Reagovat
X-bano-X

a dufam ze u vas ostane

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry se vrací do starý formy.. už je i zase rychle jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

ÚŽASNÉ.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem fanda Realu, ale to co předvádí Barca je fakt neuvěřitelný. V jednoduchosti je síla a když sem dneska viděl krásnou přízemní

hru na jeden dva doteky, bez nakopávaných balónů, tak sem jenom tiše záviděl. Myslel sem si, že je Barcelona bez Messiho poloviční, ale to co třeba dneska předváděl Iniesta - roste z něj hvězda světové úrovně, co by Real dal za takovýho hráče. Jestli Real nevyháže půlku kádru a nezmění svůj herní projev, titul nevyhraje ani dalších 10 let a o LM ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Barca Báááárca !!!

Reagovat
X-bano-X

Toto je futbal, kvoli tomuto sa oplati odsuvat bokom aj priatelku........ale len odtial potial

Reagovat
smazaný uživatel

Increïble. Teď můžu jt v klidu spát

Reagovat
smazaný uživatel

extáze. Neskutečné. Sevilla chvilkama taky kousala, ale kdykoliv Barca chtěla, Andaluzani balon prostě nezískali. Fenomenální vítězství

Jen zase zkritizuju útok - neskutečné, co se taky dá nedat. Na tomhle zapracovat, tak Barca mohla v téhle sezoně sázet desítky - co já si pamatuju, tak Osasuna mohla mít jednu a dneska Sevilla druhou. Dost možná, že jsem něco už zapoměl.

Každopádně ten pohyb, vytalita, výbušnost, agresivita, napadání, pohyb bez míče, vracení se dozadu ... Neskutečné. V téhle fázy soutěže je to prostě neskutečné

Kdo co píchnul Henrymu? Vrátila se mu rychlost, výbušnost, první tři kroky má rychlé jako za mlada. Sebevědomí má na rozdávání a dává to na odiv. Paráda

A ještě to zakončím Hlebem - on to v sobě asi má - zase tam měl dnes dva průniky, který stály za to, ale pořád mi to na hřišti připadá, že hraje jedenáct hráčů a Hleb - prostě absolutně nezapadá. Je mi ho chvílem až líto - např. když nedal z vápna jednoduchý centr na pentli ...

Reagovat
smazaný uživatel

vitalita

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, nějak mi ty počty nevyšly - hraje deset hráčů a Hleb

Reagovat
smazaný uživatel

messi je mimozenstan ten je za dva takze 11 a hleb

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím. A s tim Hlebem - na to jak ho nemusim, tak mi ho je taky docela líto.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasím , akorát tu moc nehaž těma desítkama

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud Hleb nezačne běhat i bez míče, tak je úplně k ničemu. I včera to bylo několikrát vidět, že on přihraje spoluhráči, zastaví se a kouká. Žádný pohyb, nic. A je sice hezký, že předvede průnik, ale vše to končí u vápna, kde jako by spanikaří. Obvykle z toho není ani šance.

Reagovat
smazaný uživatel

On je zvyklej z Anglie, tam se taky skoro neběhá....

Reagovat
smazaný uživatel

jen popíchnu - co říkáš na výkony Henryho? Pro tebe to musí být opravdu zvláštní pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já přeju celému týmu, tudíž když dá gól, tak jsem rád. Jinak tvoji chválu jeho výkonu nechápu, ale to bych se opakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

co nechápeš? Mě se prostě jeho výkony líbí a to jak na rozehrávce, v soubojích, v průnicích, v přihrávkách ... Dokonce se i dost vrací do obrany. Včera dal ještě k tomu jako křídlo gól ... Opravdu nechápu, proč bych ho neměl pochválit

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas nechápu, že to ještě zkoušíš, i kdyby dal Henry v posledních šesti zápasech vždy hattrick, tak to bude furt stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu, že ač dá Henry hattrick či nedá, tak budete přehlížet jeho nedostatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem psal fcbéčkovi, že nechápu, proč se s tebou baví o Henrym... takže jistě pochopíš, že já se s tebou o něm bavit skutečně nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, to mi psát nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb potřebuje čas, není to hráč, který by se uměl rychle aklimatizovat, viz Arsenal. Uvidíme příští sezónu, jestli tedy nebude chtít odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Alvese bych fakt vylískal, za takového stavu inkasovat čtvrtou (devátou) žlutou, to při jeho agresivní hře zavání průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě jsi si odpověděl sám - hraje agresivně, takže do toho taky tak šel. Že to bylo zbytečné ví asi i on sám teď ...

Reagovat
smazaný uživatel

Agresivita se má kontrolovat, že rozhodnem zápas za 50 minut, z toho musíme těžit ve všech směrech, napříkald v tom, že nedostanem naprosto zbytečné karty.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, ale prostě ho chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Karetní hrozba našich hráčů, to je teď před El Clásicem velký strašák.

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla to proti nám na Nou Campu zkrátka neumí, něco podobného jsem očekával, ale nakonec výsledek i špatný výkon Sevilly předčil má očekávání... Minulou sezónu jsem vyčítal Andrésovi produktivitu, teď nemůžu říct ani slovo, je to klenot.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě výkon byl FANTASTICKÝ za těch 60. minut, které jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsledek a hra hodna Španělským šampionům...Visca el BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nejlepší hráč na světě samozřejmě Messi ale hned pak za ním Iniesta! - Fenomenální hráč

Reagovat
smazaný uživatel

je neuveritelne mat v teame takychto hracov, navyse ak su z vlastnej akademie

Reagovat
madridcan

espanyol ide tvrdo za zachranou

Reagovat
One-Real

Gijon 32 bez remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už nebezpečně blízko sestupovým vodám, to se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze Gijon nesestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Español .

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Atletico docela tragedie

Reagovat
-Kopy-

Espanyol Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

espanyol (fakt nechapu, kdo si muze prat udrzeni tohohle tymu)

atletico za to, co jsme predvedli, si nezaslouzime ani tu evropskou ligu, natoz ligu mistru. letos budu rad, kdyz se do nejakyho toho poharu vubec probojujem, posledni dobou bida s nouzi. po tom, co jsme porazili venku po dobrym vykonu depor jsem si rikal, ze se blyska na lepsi casy a ze jeste tu ligu mistru urvem, ale dnesnim vysledkem jsem naprosto znechuceny, neveril jsem vlastnim ocim, dostat bura od santanderu. ackoliv jsme drzeni mice meli snad pres 60 %, nevypracovali jsme si za zapas snad ani jednu poradnou sanci. hrajem to mizerne, obrana klasicky hruza a pruchodak, na to jsem uz trochu zvykly, ale ani v utoku jsme tentokrat nepredvedli naprosto vubec nic, jedna stastna penalta a ani jedna pekna akce dopredu. jak vidno, tak vymena trenera moc neprospiva, v lize spatny, v lize mistru hrozny vykony s portem. abel resino javiere vrat se! snad vyjde v lete ten schuster

Reagovat
smazaný uživatel

Já si například udržení Espanyolu přeju. Je to kvalitní tým narozdíl od dalších zatim sestupujících.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní tým to bezpochybi je - kvalitně zdržuje a kvalitně se jeho hráči umí válet po trávníku. Dolů s ním

Reagovat
smazaný uživatel

bezpochyby

Reagovat
-Kopy-

nasrat!

Reagovat
smazaný uživatel

neser Netopejre. Espaňol padne

Reagovat
smazaný uživatel

obrana atletica ujfo pekne to tam sefujes

Reagovat
smazaný uživatel

A ujfalusi zase radil jak cerna ruka v atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si zástupci Fiorentiny občas zapnou La Ligu, tak si opravdu musí mnout ruce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? V Itálii nedělal chyby, tam je problem podle mě v Ujfapřípadě přechod do jiné ligy. V defenzivnějším Neměcku a Italii problem neměl. To až teď v utočnějším a rychlejším Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, nema na to rychlostne a je to taky o zpusobu braneni a hry atletica. tak jako tak, ujfi je podle meho nazoru letos nejlepsi obrance atletica (i kdyz hraje hrozne).

jinak kde si musi mnout ruce je spis v seville

Reagovat
smazaný uživatel

ve Viole hrál pravého beka a hrál solidně..., navíc často s páskou na ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

zasranej real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
smazaný uživatel

v záznamu zápasu s Barcou jsem si všimnul, že měl Maresca kapitánskou pásku na ruce - tu nosí pravidelně ? jestli jo, tak smekám no..., můj celkem oblíbenej hráč, když ještě hrával v Itálii za Juventus a Fiorentinu (mimochodem hrával i v mláděznických týmech AC).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele