32. kolo
22.04.2009 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Valencia CF 1:2

Valencie popáté v řadě zvítězila, když si odvezla všechny tři body ze stadionu Manuela Ruize de Lopery poté, co porazila 2:1 Betis. Netopýři v tabulce zůstávají na čtvrtém místě, sevillský celek je desátý.

Jako první musel vytáhnout kvalitní zákrok domácí brankář, jenž si v sedmé minutě poradil se střelou Davida Villy. V první půl hodině hry se bojovalo především ve středu hřiště a nebylo k vidění příliš fotbalových akcí. Až ve 35. minutě viděli diváci pořádnou šanci, Rivera výborně pálil z hranice pokutového území, ale jeho střela se jen otřela o tyč hostující branky. V další akci domácích zachránil hosty brankář Cesar Sanchez, jenž si pořadil z hlavičkou Gonzálese.

Betis byl v úvodu druhého poločasu lepším mužstvem, ovšem byli to hosté, kteří šli v 66. minutě do vedení, Silva uvolnil Matu, který předložil ideální přihrávku Villovi a španělský kanonýr poslal Valencii do vedení. Dvacet minut před koncem to zkoušel z velké dálky hostující středopolař Edu, jehož pokus skončil těsně vedle domácí branky.

V 80. minutě to bylo už 2:0, Joaquin našel Edua, brazilský záložník předložil míč Villovi, jenž podruhé v utkání prostřelil Ricarda. Tři minuty před koncem Betis sice snížil díky Olivierovi, jenž překonal nikým nestrážený Cesara Sancheze, na víc než na snížení se ale už domácí celek nezmohl, a tak si Valencie odváží tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ted kdyz hraje sevilla v barcelone ma Vale velkou sanci se dostal k Seville BLIZ!!!! bylo by to o 2 body jenom ...tip 2:3 (Emana,Gonzales-Villa,Villa,Joaquin;)... )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele