32. kolo
21.04.2009 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

CD Numancia - Athletic Bilbao 1:2

Athletic dokázal i v deseti hráčích otočit vývoj zápasu v Numancii a získat veledůležitou výhru. Pro domácí konečný výsledek znamená, že jsou vlastně již jednou nohou ve druhé lize, momentálně jsou posledním celkem v tabulce.

Do vedení poslal Numancii Domingo Cisma, za Bilbao vyrovnávali Gaizka Toquero a Fernando Llorente. Baskové se také mohou pomalu začít těšit na finále Copa del Rey s Barcelonou příští měsíc. Bilbao začalo lépe, už po pěti minutách hlavičkoval zblízka nepřesně Llorente.

To domácí měli na své straně štěstěnu, zdálky napřáhl Domingo Cisma, jeho střela byla ztečovaná a skončila za zády gólmana Iraizoze. Hosté odpověděli pokusem Yesteho, ranou do jejich plánů ale bylo vyločení Aitora Ocia, už druhé během posledních tří zápasů! Početní výhodu mohl hned zužitkovat Dimas Delgado, ale trefil zdálky břevno.

Na druhé straně ale napřáhl zkraje pokutového území Toquero a bylo vyrovnáno. Střelu domácího Nagoreho pak chytil Iraizoz, ale aktivnější bylo Bilbao, když se do šance dostali Koikili a Susaeta. V druhé půli pak v podobné situaci jako Toquero vystřelil i Llorente a poslal Bilbao před zraky šokovaných domácích fans do vedení.

Dvacet minut před koncem byl vyloučen domácí Boris a síly na hřišti se vyrovnaly. Numancia se pak už do žádné šance nedostala, naopak za hosty ještě zahrozil Yeste, ale tváří v tvář Juanu Pablovi minul branku.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele