Primera Division souhrn - 28. kolo

15.03.2008, 22:02, aktualizováno 16.03.2008, 22:58
Komentáře a souhrny
Deportivo porazilo Real Madrid, ale Barca o desíti neudržela vedení s Almeríou. Mizérii prodloužila i Valencia, doma nestačila na Sevillu. Huelva přestřílela Murcii, utkání mezi Betisem a Bilbaem bylo za stavu 1:2 přerušeno poté, co byl předmětem z hlediště zasažen hostující brankář. První jarní porážku má na kontě Mallorca, vítězství si pak pohlídal Villarreal i Getafe, remízou skončilo utkání mezi Valladolidem a Osasunou. Atlético si v pohodě poradilo s Levante.

Recreativo Huelva - Real Murcia 4:2

15.03.2008 20:00

Góly: 19. Florent Sinama-Pongolle, 59. Marco Rubén, 71. Florent Sinama-Pongolle, 86. Marquitos - 16. Enrique de Lucas, 75. Iván Alonso (pen.)

Recreativo Huelva dalo zapomenout na výprask z Mallorky a doma přestřílelo Murcii. Domácí tak získali důležité tři body do boje o záchranu, Murcia je naopak opět blíže k sestupu.

Skóre zápasu přitom otevřeli hosté. V 16. minutě centroval Ochoa, v pokutovém území si míč zpracoval De Lucas a dokázal překonat Sorrentina - 0:1.

Radost fotbalistů a fanoušků Murcie ovšem měla jepičí život. Již o tři minuty později centroval Tornavaca a ve správný čas na správném místě byl Sinama-Pongolle - 1:1.

Vstřelená branka Recreativo hodně povzbudila, domácí byli lepší a častěji se dostávali do zakončení, ovšem svou převahu zvýraznili až po změně stran. V 59. minutě připravil Sinama-Pongolle šanci pro Rubéna a ten strhl vedení na stranu svého týmu - 2:1.

Hosté prohrávali a to ještě netušili, co je čeká v následujících minutách. V té 69. byl po druhé žluté kartě vyloučen Arzo a za další dvě minuty odskočila Huelva na rozdíl tří branek. To si role z 59. minuty vyměnili Rubén a Sinama-Pongolle a Carini kapituloval potřetí - 3:1.

Carini následně zneškodnil šanci Poliho a jako kdyby povzbudil své spoluhráče, kteří v 75. minutě vybojovali penaltu. Caceres v pokutovém území poslal na zem Abela a nabídnutou příležitostí nepohrdl Alonso - 3:2.

Recreativo ovšem nakonec žádné výrazné komplikace nepřipustilo a v 86. minutě jeho výhru pečetil Marquitos.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 1:0

15.03.2008 20:00

Góly: 57. Pepe (vl.)

Real Madrid nedokázal zlomit prokletí Riazoru a ani tentokráte v Galícii nevyhrál. Bílý balet domácímu Deportivu po hodně bezzubém výkonu podlehl 0:1 a zkomplikoval si cestu za mistrovským titulem.

Trenér Realu Bernd Schuster nechal pouze na lavičce Robinha a i tento fakt se podepsal na útočné aktivitě hostujícího týmu. Lídr tabulky se k ohrožení domácí svatyně dostal v první půle pouze díky nepřesné střele Sneijdera. Deportivo bylo o něco aktivnější, ani La Coruňa si ovšem nějakou superšanci vypracovat nedokázala. Za zmínku tak stojí pouze pokus Wilhelmssona, s nímž si poradil Casillas.

Také druhý poločas začal hodně vlažně. Až v 55. minutě o sobě dal vědět kanonýr Raul, který po dlouhém pasu Cannavara vypálil nad. O dvě minuty později přišel rozhodující moment utkání. Lafita obešel svého strážce, odcentroval a bránící Pepe vložil nohu míči do cesty tak nešťastně, že si ho srazil do vlastní sítě - 1:0.

Útok klubu z hlavního města poté trochu rozpohyboval střídající Robinho. Sneijder svou akci zakončil střelou vedle, na druhé straně mohl pojistku přidal Filipe. Tomu v 84. minutě připravil tutovku Guardado, Filipe ovšem špatně trefil míč a zamířil vysoko nad.

V závěru Real otevřel obranu a domácí podnikali rychlé brejky. Těch se naskytlo hned několik, ani jeden však nebyl proměněn. Trenér Miguel Angel Lotina si z toho velkou hlavu nakonec dělat nemusel, Deportivo porazilo Real Madrid a zvýšilo své šance na přežití v soutěži.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 1:2

15.03.2008 20:00

Góly: 35. Mark González - 8. Francisco Javier Yeste, 65. David López (pen.)

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 1:2

15.03.2008 22:00

Góly: 90. Raúl Albiol - 11. Luís Fabiano, 22. Luís Fabiano

Sevilla vyhrála nad Valencií na stadionu Mestalla 2:1 a po druhé výhře v řadě se posunula v tabulce na průběžnou čtvrtou pozici. Valencia má na po tomto zápase sérii pěti utkání bez vítězství, v tabulce zůstává desátá.

Utkání začalo hlavičkou Kanoutého po centru Navase těsně nad domácí branku. Sevillu poté poslal do vedení v desáté minutě brilatně provedeným přímým kopem Luis Fabiano. V 22. minutě to bylo už 2:0, Keitovu střelu z hranice pokutového území tečoval přímo do branky opět kanonýr Luis Fabiano. Do konce poločasu viděl diváci na Mestalle jen nepovedenou střelu Rubena Baraji z dvaceti metrů.

Druhý poločas začal šancí Silvy, jehož střelu z dvanácti metrů naposlední chvíli zablokoval jeden z obránců Sevilly na roh. Na druhé straně mířil nepřesně Fabiano. Zhruba v polovině druhého dějství vyhlavičkoval pokus Fazia obránce Miguel z brankové čáry. Valencia se dočkala branky až v závěru utkání, po rohovém kopu Villy se dostal k míči Albiol, jenž upravil skóre na konečných 1:2.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 2:1

16.03.2008 17:00

Góly: 58. Luis García (pen.), 89. Luis García - 13. Daniel Güiza

V souboji dvou zeměpisně blízkých týmů porazil Espanyol Barcelona ostrovní celek z Mallorcy těsně 2-1. Vítězstvím se katalánský klub vyhoupl na pozice zaručující evropské poháry. Mallorca poprvé poznala v druhé části La Ligy hořkost porážky.

Lví podíl na třech bodech pro Espanyol měli tři hráči. Luís García vstřelil oba góly Katalánců, brankář Lafuente podržel svůj tým výbornými zákroky a výborný výkon rovněž podal mladý Argentinec Zabaleta. Mallorca tak podlehla na stadionu Montjuïc posedmé v řadě.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, pouze v útoku se objevil místo Soriana Brazilec Ewerthon. Hosté z Mallorky rovněž provedli v sestavě jedinou změnu, v záloze nahradil Valeru Jonás. Utkání nezačalo pro Espanyol nejšťastněji. Zprvu měli domácí mírnou převahu, ovšem pak se dala do útočení i Mallorca a ve 13. minutě svoji snahu zúročila. Stoper Ramis dlouhým pasem našel hlavu Aranga, ten prodloužil na Güizu, ten se zbavil Torrejóna a Jarqueho a překonal Moyu.

"Periquitos" se vrhli do útoku, ale naráželi na připravenou defenzívu Mallorcy. A ve 22. minutě mohli podruhé inkasovat, když si na roh Ibagazy naskočil Jonás a jen reflexivní zákrok Lafuenteho spasil Espanyol před pohromou. Ani v dalších minutách se obraz hry nezměnil, ve 37. minutě se domácí marně dožadovali penalty po zákroku Ramise na Luise Garcíu. Do kabin šla Mallorca s jednogólovým náskokem a Espanyol s pocitem bezmoci.

Náskok mohli "los bermellones" zvýšit hned zkraje druhého poločasu, kdy Zabaleta zblokoval ránu Varely. O dvě minuty později zůstal bez potrestání faul téhož hráče na Rieru v pokutovém území. Vzápětí na opačné straně hřiště zastavil smrtící přihrávku Ibagazy na aktivního Varelu krajní obránce David García.

V 54. minutě po akci Aranga a centru Basinase spálil tutovku Güiza. Andaluský útočník se při akci zranil a vystřídal ho Borja Valero. Tato událost se ukázala být klíčová pro další vývoj zápasu. O tři minuty později Zabaleta nádherně pronikl obranou Mallorcy, přihrávkou našel Luise Garcíu, kterého ve vápně srazil Héctor. Z nařízené penalty sám postižený vyrovnal.

Espanyol získal herní převahu. Po centru Riery hlavičkoval nebezpečně Valdo. Hra se pak přelévala ze strany na stranu, nebezpečný pas výborného Zabalety těsně odvrátil před vystřídavším Sorianem stoper Ramis. Další střelu Soriana vyrazil z prázdné branky opět Ramis, z protiútoku po pasu Ibagazy zachránil před Arangem skvěle Lafuente. Rušnou tříminutovku ukončil Zabaleta, který na brankové čáře zachránil Espanyol před druhým gólem Mallorcy z kopačky Jonase.

Rozhodnutí zápasu přinesla až předposlední minuta normální hrací doby. Centr Ángela našel Luise Garcíu, který hlavou překonal Moyu. Pro asturijského útočníka to byl jedenáctý ligový gól. Následně byl vyloučen za protesty z lavičky Ballesteros, ale stav se už nezměnil. Výhra posunula Espanyol na páté místo tabulky, Mallorcu, ač jedenáctou, dělí pouhé dva body od sestupových příček.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Zaragoza 2:0

16.03.2008 17:00

Góly: 11. Nihat Kahveci, 65. Giuseppe Rossi (pen.)

Villarreal si po výhře 2:0 nad Zaragozou připsal na svoje konto druhé vítězství v řadě a v tabulce si s přehledem drží třetí místo. Real se po trochu kruté prohře propadl na šestnáctou pozici.

Villarrealu vyšel vstup do utkání, už v desáté minutě vyslal parádní přihrávkou Senna útočníka Nihata, jenž si veděl rady s brankářem Cesarem. Od inkasované branky převzali iniciativu hostující fotbalisté. Ve 22. minutě to byl Ricardo Oliveira, který pálil z hranice pokutového území do tyče domácí branky. Hned poté se dostal do dobré střelecké pozice Diego Milito, brankář Villarrealu Lopez si se střelou kanonýra Zaragozy poradil. Na druhé straně mířil ve velké šanci Tomasson nad, navíc byl poté dánskému útočníkovi odpískán ofsajd.

V druhém poločase si jako první vytvořili příležitost hráči Zaragozy, Ricardo Oliveira mířil těsně vedle. V 62. minutě fauloval v pokutovém území branící Paredes Capdevilu, k nařízené penaltě se postavil střídající útočník Rossi, jenž bez problému překonal brankáře Cesara a svoji jedenáctou brankou v sezoně zvýšil skóre na 2:0. Lepší Zaragoza se dostala do další šance v 68. minutě, po pěkné kombinaci se dostal do střelecké pozice obránce Diogo, gólman Lopez byl na místě. A když se brankář Lopez zaskvěl i proti další střele Oliveiry, skončilo utkání vítězstvím Villarrealu 2:0

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CA Osasuna 0:0

16.03.2008 17:00

Góly: -

Valladolid jen remizoval na domácím stadionu Josého Zorrilly s Osasunou 0:0 a z posledních osmi zápasů získal jen pět bodů. V tabulce patři svěřencům kouče Mendilibara sedmnáctá pozice. Naopak Osasuna počtvrté v řadě neprohrála a v tabulce je na dvanáctém místě.

Utkání začalo šancí domácího celku, v šesté minutě se dostal útočník Llorente ke střele z dvaceti metrů, brankář Ricardo vyrazil nebezpečnou ránu na roh. Llorente byl i u další akce Valladolidu, v 17. minutě se po přihrávce od Alvara dostal Llorente do dobré střelecké pozice, míč ale nakonec skončil těsně vedle hostující branky. Osasuna se dostala do jediné větší příležitosti, k centru Jaroslava Plašila se dostal Sola, jehož hlavička mezi tři tyčela nemířila.

Druhý poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Kanonýr Llorente se dostal ke dvoum střelám, obě mířili vysoko nad branku hostí. Trenér Osasuny Angel Ziganda se snažil udělat něco s bezzubou ofenzivou, Solu nahradil Dady, ani ten se ovšem nedokázal dostat do brankové příležitosti. A když v závěru hlavičkoval po Fernandezově rohu Calvo nad, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Racing Santander 2:1

16.03.2008 17:00

Góly: 66. Ikechukwu Uche, 76. Jaime Gavilán - 54. Ebi Smolarek

Getafe otočilo vývoj utkání se Santanderem a důrazně se hlásí do hry o evropské poháry. Toto utkání bylo vlastně předehrou na další vzájemný duel těchto dvou týmů v semifinále Copa del Rey. První zápas vyhrálo Getafe 3:1. Domácí nastoupili v kombinované sestavě, když chyběli zranění Belenguer, Mario, Sousa, Pallardó, del Moral, Granero a Díaz, šetřen byl Pablo Hernandez, jen na lavičce byl i Uche. Do stoperské dvojice se tak musel stáhnout De la Red. Hostům chyběl zraněný obránce César Navas, na utkání španělského poháru byli šetřeni Garay, Tchité, Pinillos, Colsa a Munitis. V sestavě se tak objevili jména jako Lozarano, Marcano či Orteman.

Už ve 4. minutě centroval hostující Bolado a na roh musel míč odvrátit Licht. Zápas se rozjížděl jen velmi pomalu, hrálo se téměř bez šancí ve středu hřiště. Další šance pak přišla až v 18. minutě, zprava centroval Cotelo, střílel Braulio, ale míč skončil v rukách Toňa. Před druhou brankou zakončoval volný Pablo Alvarez, ale dobrý zákrok si připsal Toňo. S šancí Racingu přispěchal Bolado, jeho pokus Abbondanzieri s obtížemi vyrazil, dorážka Marcana skončila rohem. V 25. minutě nebyl Santanderu uznán gól. Ofsajdová pozice střílejícího Smolareka byla ale velmi sporná. Pak dobře zakombinovali Gavilán s Lichtem, Licht střílel, ale Pablo Avarez míč odrazil jen na rohový kop. V 36. minutě nebezpečně pálil Cotelo a Toňo měl s jeho pokusem plné ruce práce.

Do druhé půle nahradil v domácím dresu na postu pravé zálohy Pablo Hernandez Maria Cotela. První šanci této části hry mělo Getafe. To centroval Pablo Hernandez, střílel Gavilán, ale skončilo to rohovým kopem. Další šanci zařídil Cortés, volný Albín už osamocen čekal na míč ale hostující gólman Toňo k němu balon nepustil. V 51. minutě si Toňo připsal další dobrý zákrok, když zlikvidoval dělovku Pabla Hernandeze. V 54. minutě konečně padl první gól a Racing vedl. Přesný centr zleva zužitkoval Polák Smolarek. Domácí reagovali nasazením Ucheho. Hosté ožili, v 58. minutě se po chybě De la Reda řítil sám na Abbondanzieriho Bolado, ale selhal. V hostujícím dresu zase Valleho vystřídal Jorge López. Další šanci mělo Getafe, Braulio byl ale příliš pomalý. Na druhé straně skončila střela Jorgeho Lópeze rohem.

V 66. minutě bylo vyrovnáno, když sólovou akcí uspěl právě střídající Nigerijec Uche. Dlouho se pak hrálo bez větších šancí, i když hlavně před brankou Santanderu. Vidět byli hlavně Uche a Gavilán. Další nebezpečný centr Gavilána vyrážel před Uchem opět pěstmi hostující gólman Toňo, který držel svému týmu dobrý výsledek. V 76. minutě byl vyloučen santanderský Pablo Alvarez, ale naštěstí už byl vystřídaný. Druhý gól přidalo v 77. minutě Getafe. Centroval Uche, Braulio ještě gól nedal a odražený míč uklidil do branky až Gavilán. Mělo to však dohru, když Toňo kopl Gavilána a byl vyloučen, za nesportovní chování byl ale i na druhé straně vyloučen Braulio. Další trefu mohl přidat Uche, ale jeho střelu zblokoval na roh mladíček Marcano, stejně jako o chvíli později pokus Pabla Hernandeze. Vyrovnat mohl ještě v nastaveném čase Bolado, ale špatně si zpracoval míč.

Více informací k zápasu

UD Almería - FC Barcelona 2:2

16.03.2008 19:00

Góly: 33. Rubén Pulido, 85. Kalu Uche - 17. Bojan Krkić, 57. Samuel Eto'o

Barca sice dvakrát vedla, ale nakonec po vyloučení obránce Gabriela Milita ztratila herní převahu, pět minut před koncem i vedení, a tím pádem dva body v honbě za Realem Madrid. Almería odehrála výborné utkání, v prvním poločase byla lepším týmem a bod si určitě zasloužila.

Většina týmů se před Barcelonou zakope na vlastní polovině, usilovně brání a rezignuje na snahu hrát fotbal. Jenže Almería je jiný případ. Nováček soutěže byl od začátku unaveně působícím Kataláncům důstojným soupeřem a předváděl vynikající fotbal.

Jako již tradičně, Blaugranas měli větší procento držení míče, ale z počátku příliš hrozby domácí brance nezpůsobovali. I když první vážnější akce skončila gólem. Aktivní Iniesta se dobře uvolnil na levé straně a vyslal nepříliš prudkou střelu na Alvese. Jenže ten dobře umístěný míč pouze vyrazil před sebe, kam si pro něj doběhl Bojan Krkic a v pohodě poslal Barce do vedení.

Barca však už není schopná ovládat dobře rozehrané zápasy tak, jak to zvládala ještě před dvěma lety. Naopak se nechala zatlačit a následně na to doplatila. Coronův roh našel zcela nehlídaného Pulida a utkání bylo srovnáno.

Domácí byli od této chvíle až do poločasu mnohem lepší týmem a jen výborný Victor Valdés zařídil, že se již podruhé netrefili. Nakonec se ještě v první pětačtyřicetiminutovce mohli radovat hosté, ale Bojan Krkic po parádní přihrávce Xaviho svou šanci zmařil.

Přestávka Kataláncům očividně prospěla a ještě mnohem lépe jejich hra vypadala po příchodu Thierry Henryho. Francouzský kanonýr se sotva seznámil se zelenou rostlinou a už zařídil vedoucí gól pro Samuela Eto’o, který bodlem dopravil do sítě Henryho zpětnou přihrávku.

Zdálo se, že tohle si již Barcelona pohlídá. Jenže poté byl vyloučen Gabriel Milito, když za celý zápas pouze dvakrát fauloval, ale za oba zákroky obdržel žlutou kartu. Almería dokázala početní převahy využít pět minut před koncem, opět Coronův rohový kop, tentokráte hlava Ucheho, cenný bod pro Almeríu a nic neřešící remíza pro Barcelonu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Levante UD 3:0

16.03.2008 21:00

Góly: 25. Simão, 39. Diego Forlán, 53. Diego Forlán

Atlético Madrid si poradilo s Levante a posunulo se zpět na čtvrtou příčku. Domácí nastoupili v sestavě bez zraněného Maxi Rodrígueze, místo něhož hrál Luis García, ve středu zálohy dostali přednost zkušení Cleber Santana a Raúl García. Pravý kraj obrany ještě zůstal Antonio Lópezovi, v brance stál Abbiati. Hosté postarádali Alvara a Courtois, místo nichž hráli Armando a Rubiales.

Atlético se zakouslo do outsidera hned od začátku. Dobrý centr Forlána odvracel Serrano, první skutečnou, i když nevyužitou šanci měl po přihrávce Simaa Luis García. V 6. minutě šla nad hlavička Forlána. Levante ale brzo vyrovnalo hru a před brankami bylo skoro prázdno. Ve 20. minutě přišla vážnější akce hostí, ale neprosadili se ani Geijo ani Juanma. Ve 25. minutě už Atlétiko vedlo. Forlán přihrál do vápna do šance Aguerovi, ten byl zablokován a přesnou hlavičkou skóroval Simao. Další šance domácích přišla po půlhodině hry. To si Kujovič výborně poradil s volejem Luise Garcíi. Nebezpečně pálil na druhé straně i Geijo. Znovu se před domácí brankou blýskalo ve 35. minutě, roh byl zahraný nakrátko, ale Riga ani Berson Abbiatiho neprostřelili. O čtyři minuty později ale dalo Atlétiko uklidňující druhý gól. Simao se skvěle uvolnil na levé straně a předložil lahůdkovou přihrávku před branku Forlánovi, který nemohl nedat. První půli zakončil svou šancí ještě Riga.

Po změně stran nejprve trestuhodně nezpracoval v dobré příležitosti míč domácí Luis García, v 51. minutě zase před Simaem včas uklidil míč Descarga. O minutu gól dal třetí gól Raúl García, ale ten nebyl uznán. Pojistka ale přišla hned v zápětí, když Kujovič jen vyrazil střelu Aguera a Forlán snadno doklepl míč do sítě. Na druhé straně zahrozil po centru Geija Riga, ale Abbiati byl proti. Atlético poslalo na plac dva mladé střední záložníky a to de las Cuevase a Camacha, Levante zase Pedra Leona. V 65. minutě nedosáhl na pas Juanmy hostující forward Riga. V 66. minutě mohli možná hosté kopat penaltu, ale střet Antonia Lópeze s Leonem byl sudím posouzen jako dovolený. Riga byl nebezpečný, i další jeho pokus Abbiati Kryl. Na druhé straně skryl v náručí Kujovič hlavičku Aguera.

V 74. minutě zakombinovali Aguero s Forlánem a prvně jmenovaný ohrozil Kujoviče, stejně jako později hlavičkující Camacho. Pak Simao našel Forlána, ten s míčem zaběhl až ke kraji pokutového území, přihrál dovnitř Aguerovi, který ale zakopl a vystřelil špatně a míč šel pomalu do autu. Ve 34. minutě si zase Forlán obhodil protihráče a zkraje vápna trefil jen boční síť. Po něm zase střílel de la Cuevas po zemi zdálky těsně vedle. V 38. minutě Forlánovi míč odskočil a z úhlu střílel jen do gólmana. Další možnost měli hosté. Pedro Leon vystřelil, Abbiati jen vyrazil k Rigovi, ten poslal hlavou míč do sítě, ale byl v ofsajdu. V nastaveném čase ještě zkusil technicky Kujoviče překonal Aguero, zdálky jen slabě po zemi střílel Riga, jen těsně vedle kroutil míč domácí střídající Jurado.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid28202659:2562
2.FC Barcelona28167554:2555
3.Villarreal CF28165747:3653
4.Atlético Madrid28145948:3247
5.Sevilla FC281431156:3745
6.Espanyol Barcelona28136940:3545
7.Racing Santander28128829:2744
8.Getafe CF281161137:3639
9.UD Almería281081025:2738
10.Valencia CF281061231:4136
11.Real Mallorca28713845:4234
12.Osasuna Pamplona28971230:3234
13.Deportivo La Coruňa28971233:4034
14.Athletic Bilbao27891026:2733
15.Real Betis27881131:3932
16.Real Zaragoza28881239:4832
17.Real Valladolid28881232:4532
18.Recreativo Huelva28881231:4632
19.Real Murcia28581522:4523
20.Levante UD28541923:5319

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (156)

Přidat komentář
ajurik

Real to sice zdramatizoval ale i tak si titul pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

JJ. Ostatně by to bylo ohrané každé liché kolo říkat že se liga rozhodla a každé sudé kolo říkat že se liga zdramatizovala.

Reagovat
fantomas

je eště 10 kol (barca 11)

Reagovat
smazaný uživatel

peknej hnus v Seville a to se tam nestalo poprve..

rozhodne by meli uzavrit stadion na nekolik zapasu, a kontumace pro Athletic...

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? vím akorát, že se přerušovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden blbej z tribuny hodil na brankáře Athletiku láhev a trefil ho do obličeje

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza, hlavně ten blbec nechápu jak může být fanouškem Betisu, když tímhle stejně nejvíc uškodí vlastnímu týmu! Už to vidím, zrovna teď co jsme byli v tak dobrý formě tohle, nejenže nám zavřou stadion, vůbec bych se nedivila, kdyby to poznamenalo i hráče...To je ostuda!

Reagovat
hawk

jinak pepe pekne zaskoroval

Reagovat
fantomas

ten komentátor si z nej vyloženě delal srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Fabiano

pěkně to zakroutil a Hildebrand, ten skákal snad metr za bramkovou čáru...

Reagovat
smazaný uživatel

už 0:2 tu Lm mmusíme ukopat :)

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak místo Villarrealu

Atlético do boje, ostatní do hnoje

Reagovat
smazaný uživatel

hej tak ten Betis ku***...co to je??? Nomae nechat vysledek 1:2 nebo 0:3 (kont.) ale toto na Athletic teda ne...!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si můžeš být jistej že to budou kontumovat? Minule se Sevillou se to dohrávalo...

(i když mi taky přijde logičtější aby to kontumovali)

Reagovat
smazaný uživatel

jisty to zatim neni...kontumace by byla fer, i vzhledem k tomu ze Athletic vedl a Betisu se to stalu podruhy v kratky dobe...

je to hnus

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, byla by fér...ale je to hrozná škoda, kor když jsme je vcelku přehrávali!

Reagovat
smazaný uživatel

tak když se neumíte chovat (betis) kontumace je jasná....viz Inter - AC před 2 roky,to bylo to samé

Reagovat
smazaný uživatel

podme Barca stiahneme to na 5 bodov !!!!Visca El Barca

Reagovat
smazaný uživatel

ten vlastňák Pepeho byl fakt luxusní,smůla pro Real,že byl jedinej,kdo skóroval

a koukám,že Vale je zpět ve starý formě,25. minuta a už doma prohrává 0:2

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si zadělává na debakl..Jinak pěkně Real...

Reagovat
fantomas

fabiano jede

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, tak tomu alespon říkám posila V LM se nechá vyloučit, ted si dá vlastence... ale je tam ze strany Realu více takových povedených nákupů

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně nejpovedenější kauf byl Robben,stál 36 mega a kolik toho odehrál mě samozřejmě ten přestup potěšil,protože jsme se zbavili chronického maroda

Reagovat
smazaný uživatel

zato nákup Shevchenka byl přímo famozní, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

to ani ne,nákup Schevy byl krok vedle,ale prodej Robbena to alespoň z části zkompenzoval

Reagovat
smazaný uživatel

mě docela zklamal nákup Maloudy ..

Reagovat
smazaný uživatel

mě zklamal nákup Veróna,Kežmana,Mutua,Jarošíka,Maloudy,Schevy,atd. holt Mourinho byl manažer par excelense

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel v letním přestupním období

Reagovat
smazaný uživatel

jo,to jo,ale to mě docela zklamaly i příchody Sidwell,Ben Haim,Pizarro,sice přišli zadarmo,ale nevejdou se ani na lávku

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sidwell je do budoucna,jeho čas přijde...Pizarro, to sem si myslel že tam to asi neklapne, a Ben Haim ten hral ze začátku,nvm proč ho Grant nestaví

Reagovat
smazaný uživatel

já ti řeknu proč,protože oproti předochozím působení v Boltonu hraje děsně nejistě a pokud je zdravá trojice Alex,Terry,Ricardo je až 4. stoper

Sidwellovi je už 25,takže s tou budoucností to zas tak růžově nevidim,to spíš Essien s Mikelem obzvlášť,když ještě přišel Nicolas a do budoucna tam navíc máme i toho Franca di Santa,řekl bych,že tak max. do dvou let bude v Chelsea kompletní výměna středních útočníků

a Pizarro potvrdil svou stále upadající formu,momentálně uplně zbytečný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jej,tak to sem myslel že SIdwellovi je míň .. a Ben Haim může hrát i na pravo, jak tam hraval ze začátku...ale je pravda že tam hraje Belletti a Paulo Ferreira...

Pizzarro je tak 4. utočník, přišel sice zadarmo,ale tak když se prodá,tak na něm moc nevyděláte,prtz kdo by ho chtěl!! s Pizzarem Sidwellem a Ben Haimem sem pocital ze nebudou moc hrávat,ale Malouda je pro mě zklamáníčko

Reagovat
smazaný uživatel

zklámání je,ale potřebovali jsme levonohýho křídelníka a těch je vždycky nedostatek v tý době měl Malouda dobrou formu,byl zvolenej i nejlepším hráčem Ligue 1,škoda,že se u nás moc nechytil

dost dobří a perspektivní křídelníci jsou třeba i Bentley nebo Downing,ale zase nevim,jak by jim to sedělo nalevo,každopádně,výměnu Malouda-Bentley nebo Malouda-Downing bych docela bral

Reagovat
smazaný uživatel

jj,hlavně toho Downinga..je mladý a docela dost nadějný hráč,jen aby se u vás nezkazil...víc by se mi hodil do Arsenalu nebo tak...Bohužel Chelsea nakupuje jen hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím,jestli přijde,jen je to takový moje tajný přání,je to sympaťák

akorát nevim jestli je to nějaká hvězda,jasně,je nejlepší v týmu,jako má Middlesbrough,ale stejně si myslim,že hvězdou by se stal až po přestupu do nějakýho většího klubu a následně,kdyby se i uchytil

kdyby fakt přišel do Chelsea,tak už by se asi chudák SWP mohl pakovat,je to škoda,že se u nás SWP nikdy moc neprosadil,i když třeba za Albion hraje dost dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jj,však jasné,ja mylsel že CHelsea kupuje jen hvězdy,kterří už většina má to nejlepší za sebou, u Downinga si nejsem jist,toho kariéra teprve čeká! a nechci aby si ji zkazil vysedáváním na lavce v Chelsea jako se to stalo SWP a Sidwellovi a mnoha dalším

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bohužel něco jako Rosický, ten neodehraje zdravý ani jeden měsíc... a to mě štve, protože jsem velkým fandou Arsenalu

Reagovat
fantomas

sagnaaa

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna ted by si zahrál,protože máte napilno :)ale moc uzký kádr,a to bys měl jako správný fanoušek přiznat:)

Reagovat
fantomas

já to přiznám...

Reagovat
fantomas

ted by měl dostat AW 50 mega na přestupy, tak doufám že nekoupí jen jednu drahou posilu, ale víc zalevnějc na lávku (popř jednoho do pole) a základka at se sehrává

Reagovat
smazaný uživatel

no my máme vcelku širkový kádr,ale záleží jak se ti hráči vyspí,někdy hrají 150% někdy zase jen 50% jak kdy,ale přeci lepší jen je tam mít než hrát pořád s těma samejma:)

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek Arsenalu to přiznám, vím, že ten kádr je úzký. Jakmile se Arsenalu zraní jeden, dva hráči, tak Arsenal nemá tak kvalitní náhradu, aby to v zápase fungovalo, ale myslím, že v tom ted problém není, problém je aktuální forma. Pokud chce tým takového formátu jako je Arsenal v PL uspět, nemůže si dovolit ztrácet doma body s týmem jako je Boro. Jsem rád, že prošli v LM přes AC, kde podle mě v obou zápasech Arsenal dominoval, avšak ted Live to bude těžký oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

Murcia to má spočítaný, nadějně rozehraná sezóna je ta tam

Reagovat
smazaný uživatel

oh výborně , našel jsem místnost kde není teplouš Bruce a dá se tu beztrestně říct vlastní názor aniž bych musel být fanda Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

jakto že ta huelva hraje spodek ,když přitom má celkem dobrý mužsvto -něco jako PSG???

Reagovat
smazaný uživatel

Huelva tak dobré mužstvo nemá, v předsezónním preview je taky na sestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

ve srovnání s PSG asi ne , ale sestup hrát nemusí.....

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

? jako kdo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má tak hroší kádr, že by měl hrát místo Huelvy o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stou spodní trojkou souhlasíme asi všichni , ale překvapení je pro mě Bilbao a Depor který byl fakt tragický a nečekal jsem , že by je Valerón mohl takto nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao nikdy v historii nesestoupilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kádr na to PD podle mě nemá

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

pan expert

Reagovat
smazaný uživatel

No takze treba povedat asi tolko REAL DNES

ALE do PEPU sa nenavazajte Najlepsi hrac na ihrisku A nie len dnes ale stale ked nastupi Tne gol bola proste smola to sa raz za cas moze stat kazdemu

Reagovat
smazaný uživatel

Střelec vítězného gólu není automaticky nejlepší hráč na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe nech lidi ať si sem píšou co chcou a neser se do každýho.....Viděl si to vůbec???, že tady tak šiješ do Pepeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já nikomu nic nemažu, píšu, co chci, přesně jak píšeš. Co ti tedy vadí, že píšu?

Reagovat
smazaný uživatel

jéé děkuju za vysvětlení , ty seš chytreeej

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a zpátky k fotbalu prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

však joo od toho tady ten server je-aby tady lidi diskutovali a ne dokazovali jeden druhýmu , co sjou za debilky.... tak nebuď jak Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

A kde komu říkám, že je debílek? Co si to zas nalháváš? Pouze jsem ironicky komentoval, že byl Pepé nej na hřišti, to je moje právo, jediný, kdo tady na někoho útočí jseš ty. Takové hysterické reakce kvůli jedné větě, no to se mi snad zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

já na tebe neútočím , jen ti připomínám , že každý má svůj názor a nezaslouží si takové blbé poznámky .....A co se týče mě , tak jsem celkem v klidu ...si nepleť pojmy s dojmy

Reagovat
smazaný uživatel

"ty voe nech lidi ať si sem píšou co chcou a neser se do každýho.....Viděl si to vůbec???, že tady tak šiješ do Pepeho."

Tohle není reakce klidného člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

promiň asi sem to ze začátku přehnal tak to nemělo vyznít.....

Reagovat
smazaný uživatel

si dobry. Ta poznamka bola fakt ciastocne vtipna horsie je ze bola scestna pretoze lepsi hrac na ihrisku ako Pepe v tomto zapase skutocne nebol Ale od doktora to je vlaste jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Z Realu možná ne, v Deporu lepší bezpochybi byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj si tu ironiu. Pocas celeho zapasu hral uzasne hasil co posral Torres a svoje s prehladom a nekompromisne odohral. Ked nie naj hrac na ihrisku tak minimalne z Realu ale aj na ihrisku lebo Depor sa tiez nejako nepretrhol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

velký fanda Valencie - .... , ne vážně, já už opravdu nevím, co se tam děje, teď bychom mohli ještě pro změnu dostat čočku od Barcy a zamávat finále poháru a bude show dokonána....kurňa, takovej tlak kucí měli celej druhej poločas, ach jo, jdu radši spát, ať jsem ráno čerstvej na manažera ( zrovna hraju se Seviillou ..pomsta bude sladká)

Reagovat
-Kopy-

Já už taky nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že Copa bude pro Koemana existenční,ligu už nějak doklepnem(hlavně nesestoupit )

Reagovat
-Kopy-

Jo jo, jestli vypadnem tak asi skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byla parodie na Real Madrid, to bylo něco úžasného. Taky se ukazuje, že pravdu měli ti, co říkali, že cena za Pepého je vysoká. Za 30 mega bych takové koupil s přehledem 3-4.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to neviděl,jelikož sice si dal Pepe vlastence,ale s přehledem to byl nejlepší hráč na hřišti...mě to pokryté všecko...kazda hlava jeho... Ta cena je přemrštěná pravda,ale hráč je to vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a taky jsem neviděl ostatní zápasy a taky jsem neviděl ligu mistrů. Pepé je ve vzduchu dobrý, důrazný ale po zemi je strašný. 10 mega bych za takového hráče nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

no technika mu pane neříká...ale k čemu je stoperovi technika? Pepe je dobry nakup, že si dal vlastnaka - to se stane no, a dostal proti AS cervenou, tak ten zapas mu nevyšel,ale jinak to spolehlivý stoper,nevzpoínám si že by nejak extremne vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak,třeba na Nou Campu to byl nejlepší hráč na hřišti,30 mega je za něj dost,jenže když uvážím,že Real koupí většinu hráčů za přemrštěnou cenu,tak to nebyl hloupý nákup

Reagovat
smazaný uživatel

jj,cena je zbytečně vysoká,ale tenhráč je prostě extratřída

Reagovat
smazaný uživatel

O vlastňák nejde, i když jeho "kopytnatost" v tomhle případě zahrála svou roli. To, že nezáleží u stopera na technice a fotbalovosti je pravda v Anglii. Ve Španělsku a v Itálii to pravda není. Není to na první pohled vidět, ale technika a přehled a čtení hry jsou v mnohých zápasech daleko důležitější než důraz.

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

,,Kopytnanost,, teda u Pepeho nevidím! to si asi zaslepeny,nebo to je něco osobního...Pepe techniku nemá,to je pravda,ale přehled a čtení hry ma skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kopytnatost je právě ta technika přece

Reagovat
smazaný uživatel

no tak leda technika,jinak to kopyto není ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre pana Kolko krat si ho videl hrat?? To ze nie je technik (pod timto slovom rozumiem ze dokaze nejake technicke paradicky a dokaze prechadzat jedneho hraca za druhym) to nie je ziadne tajomstvo, ale to ze si vobec nerozumie s loptou alebo dokonca zeby zle cital hru je absolutne scestne. Ma doraz lopty odobera tvrdo,ale skoro stale cisto na ihrisku si vytvara respekt a posobi ako neprekonatelny pilier a odohrat loptu tiez vie s prehladom a kludom a to ze by mu lopta odskakovala od nohy alebo nieco take je blud

Reagovat
smazaný uživatel

Este som zabudol, ma proste vsetko co ma pilier obrany mat nic mu nechyba (azda zdravie aj ked to mohla byt iba nahoda)

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlím ti to takhle: Obránce, který perfektně čte hru, nemusí o balón bojovat, ale prostě ho má. Technika není o technických parádičkách. Jen srovnání s Cannavarrem je po technické stránce pro Pepého hooodně bolestivé. S tím souvisí řada dalších věcí, které jak už jsem psal, nejsou na první pohled vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mozno ze som nevidel jeden zapas kde hral (a aj to pochybujem ze som nevidel) v ktorom sa prejavila jeho zla technika (pod technikou teraz myslim techniku aku myslis ty tzn zle spracovavanie lopty neschopnost rychlo rozohrat ci zbavit sa lopty, to ze si s loptou hrac nerozumie, ciste odoberanie lopty), kezdu z tychto cinnosti ma pepek zvladnutu na vybornu, mozno okrem odoberania lopty, lebo ju berie tvrdsie ako Cannavaro ale iba uskostlivy rozhodcovia to piskaju. Okrem citaia hry je lepsi ako Cannavaro vo vsetkom aj ked ani to nie je na nizskej urovni. A hlavne nerobi chyby Okrem toho nestastneho golu co bola proste smola a tej cervenej karty ktora nemala byt Pepek neurobil cyhby za to porovnanie s Cannavarom za tie dve sezony u nas je pre Cannavara bolestive Aj ked to by som mu krivdil teraz ich je uz minimum

Inak ked som nieco zabudol co je pre teba technika u obrancov? Pretoze fakt som na nieco mohol zabudnut a budes mat pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše. Obránce, který čte perfektně hru... Tvůj pohled je na jejich hru je úplně mimo, ale vím, že sledovat obránce a jejich celkovou práci mnoho lidí nedokáže. Víc už k tomu asi nemám co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

OK nemam fakt co by som dodal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechci tím vším říct, že je to nějaká nula. Je to solidní stoper, ale takových opravdu vyjmenuju desítky. A ani to není nijak závažný a už vůbec ne největší problém Realu, ten je někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dos Santos na ochodu

Reagovat
smazaný uživatel

Beru hned. Bohužel Secco na tohle asi nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Další zájemce o jeho služby se hlásí.

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu Milan si ho nedovedu představit

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne...podle mě by měl zustat v Spanelsku, třeba Valencie nebo Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

To já celkem jo, ale radši bych se zaměřil na Quaresmu, to je hráč, který nám chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ten titul nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ušlechtilé... tohle nemá obdoby ty woe

Reagovat
smazaný uživatel

co sem provedl prosímtě:D?

Reagovat
smazaný uživatel

Cvak?To bylo mířeno na Barcu, ne na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

ahá,já to pochopil na mě :D jinak Barca fakt hruza,Schalke by mohlo při momentálních výkonech vycítit šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak jsem zvědavý na po zápasový koment...

Reagovat
smazaný uživatel

Obránci Puyol, Milito, Thuram i Abidal naprostou zoufale a nejen dnes

Edmilson ten snad hrál za Almérii

Gudjohnssen ten byl celej zápas zmatenej

Eto´o, Bojan, Xavi a Iniesta

Henry - škoda té neproměněné tutovky ale jinak dobrý

Bohužel není kde brát, zraněných hodně a je to znát. Ale s takovou na titul nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že v těch, kdo to dneska zvádli, se shodneme. Ostatek tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, tohle byla Barca? Tohle byl hnus a ne Barca

Franku, už to fakt zabal, tohle nemá cenu .

Ať mi nikdo neříká, že takhle uboze hrajeme jen kvůli těm zraněním, to není pravda. I přes ty všechny absence máme matroš dobrej a tohle bylo nedůstojný vystoupení .

Co na to víc říct. Kdybych měl po týhle frašce někoho chválit, tak Iniestu, Xaviho a Bojana.

Jsem fakt nasranej. Nasranej. Nasraneeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mi z duše. Jsem opravdu nevěřil svým očím, když jsme před šestnáctkou a nejen tam nahrávali soupeřovi Rijkaarde, stál jsem za tebou, ale co je moc, to je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím, že bychom dnes měli "dobrý matroš". Přítomnost Edmilsona, Gusjohnssena a poslední donou tragických Puyola a Milita byla znát. Kdyby byli všichni ok, tak nikdo z nich by třeba dnes nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen dodám, že bych se už finálně vykašlal na ligu a soustředil bych se na copu a LM. Je lepší jedna trofej, než jich honit hafo mít hovno.

Almería hrála výbornej fotbal a být jejím fandou, tak jsem na ty kluky pyšnej. Žádná kopaná, žádný prasárny, žádný polehávání a zdržování. Klobouček dolů

Co dneska předváděla Barca při těch dvou gólech po rozích, to jsem fakt ještě neviděl. Při prvním asi třímetrová díra a při druhým se nechá přeskočit náš nejvyšší obránce a kolem něj nikdo, kdo by mu pomohl. To jsou věci, ned kterejma bych se vážně zamyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se mi Gudjohnsen, Valdés, Iniesta.

Zbytek spšíe bída, Milito dva fauly za celý zápas a dvě žluté, to je od rozhodčího vyloženě výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa páčil Guddy až druhý polčas, prvých 45 min tam vypadal dosť zmätene

A kde sú teraz kritici Valdésa? hmm

A nadpis sportu pekne charakterizuje dnešný zápas :

Un Barça sin defensa

To som zase zvedavý na pozápasové kecy Rijkaarda a hráčov, neprestávať veriť a tvrdo makať ako do teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nejsme zrovna ten, na kterého by ta otázka ohledně Valdése měla směřovat. S tím Guddym souhlasím, úvod měl slabší, ale v úplnémn závěru byl zas suverénně nejlepší, většina už tam sotva klopýtala.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Guddy je dobře trénovaný z PL,myslím,že právě fyzička není jeho problém

Reagovat
smazaný uživatel

Však samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, neber že to bola otázka na teba to som dal do jedného komentu nech to nemusím rozpisovať do viacerých

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čekal, že Barca aspoň stáhne náskok (né o jeden bod) a ono nic. Tak si řikam, kdo ten titul víc nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že hlavně oba lídři tabulky jsou momentálně dost silně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Barca snad ani ten titul nechce. Tolik možností jak dotáhnout Real a vždycky to pos*rou

Reagovat
smazaný uživatel

Super vdaka presingu ziska loptu 30-40 metrov od nasej brany, 2-3 prihravky a uz mozu zakoncovat...to nema obrana ani cas sa sformovat.... nechapem, preco tu presing liniu tych prvych cca 40 minut, ked je ten presing najsilnejsi, neprekopavaju. Tak sa to v pripade potreby robilo za Ten Cateho, tak to robi Mourinho, tak to robia aj ine takticky dobre hrajuce muzstva.

RIjkaard nato jednoducho nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych ocenil, že jsme vedli, hráli o desíti a přesto s dvěma útočníky a třemi ofenzivními záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty opravdu dokážeš i s úplný tragédie vytáhnout nějaký takypozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real je v novém roce tragický, Barca ještě horší. Je to zajímavá sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sezona je naprosto tragická. Loni to byl aspoň závod o každej bod. Letos mě to už víceméně nebaví. Ani tu včerejší prohru antikrista jsem nijak neoslavil, ani vnitřně jsem neměl žádnou velkou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to bylo celkem jedno....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takové šolíchání úroveň je hodně špatná, vidím, že vaše kritika je naprosto shodná s naší ze včera akorát se změnily jména...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už ta liga taky vůbec nebaví, když vím, že každou šanci na stáhnutí náskoku prosereme...

Reagovat
smazaný uživatel

je to obcas tezkej udel, bejt fanouskem top klubu

pro zpestreni nudne sezony se muzete podivat na finale Copa del Rey z roku 1984...Athletic vs Barca http://www.athletictv.es/partidos/copa1984/

Reagovat
smazaný uživatel

Mě letos dělá mnohem větší radost, když se dívam na zápasy Říma a Fialek, ke kterym přitom nemam ani poloviční vztah, co k Barce... La Liga je letos tragická (pro nás ale jenom dobře), Barca je zoufalá, občas je těžký při zápase neusnout, v horším případě nerozmlátit půlku bytu.

Reagovat
-Kopy-

Getafe 1, Espanyol 1, Villarreal 1, Atlético 1 za pade a 500 kč doma.

Reagovat
smazaný uživatel

ja kreten si dneska vsadil na Barcu, ale uz predtim mi na tiketu jeden zapas nevysel takze sem byl nakonec celkem rad ze to Almeria dokopala na plichtu

jinak na La Ligu se malokdy opovazim vsadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Super Atlético, super Forlán!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe tam kleci jak na Ramadanu.Jinak tabulka je nehorazne vyrovnana vzdyt 8 tym ma naskok na prvni nesestupove misto 7 bodu.Mame se na co tesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to takto pôjde ďalej, tak meno majstra bude : Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet

Reagovat
plechi

no já to tak taky vidím, při tom co první dva týmy v této sezóně předvádějí, by se třetí vzadu mohl klidně na konci smát nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Valencii v poháru a pak Valladolidu by mě Frank postavit obranu Zambrotta-Oleguer-Thuram-Silvinho. Hůř než s Militem, Puyolem a Abidalem to dopadnout nemůže a aspoň bude nějaká změna.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, chraň Barcu před Oleguerem na stoperu

A Thuram? Bída, nic než bída, Carles hraje taky špatně. Z obrany se mi letos zamlouvá nejvíc právě paradoxně Silvinho, kterej toho moc nenahrál, Rafa, Abidal (první půlka sezony) a i Zambrotta.

Vůbec je paradoxem, že tady kritizujeme obránce, ale máme nejméně inkasovaných branek v lize ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že hůř by Oleguer nedopadl. Na záčátku a v přípravě na stoperu hrál a šlo mu to. Je jasné, že soupeře nelze kvalitativně srovnávat, ale i tak...

Reagovat
Xavi

Milito je nejlepší obránce v lize. Akorát včera se mu nedařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát včera , od zápasu v Glasgoowě nezahrál dobře. Vím, že první polovinu sezony měl skvělou, ale posledních cca 5-6 zápasů je to bída.

Reagovat
Xavi

Sice trochu slevil z tempa, ale Thuram taky nic nehraje a Oleguer na stoperovi fakt ne. Se Sylvinhem souhlas, ten se mi letos vždycky líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Thuram nic moc, ale včera nejlepší z obránců. Vyzdvyhnul bych dva momenty - nejprve jak běžel pomoci při protiútoku a pak jak předběhl i Puyola a sebral obránci míč.

V defenzívě to chce změnu a já bych se postavit Oleguera nebál. Když né proti Valencii, tak určo o víkendu v lize.

Reagovat
Xavi

Thurama mám rád, líbil se mi hodně loni, ale letos je to bída, ikdyž je to pořád borec! Když už Oleguer tak aspoň napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Thurama mám fakt rád, ale letos je to otřes. Oleguer na stoperovi ...? Brrr hnusná představa

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních zápasech je Thuram nejjistější a o to jde, o momentální formu. Já Oleguerovi věřím, ale je mi zároveň jasné, že Frank ho nedá ani na stopera, ani doprava (tam logicky, pač Zambrotta hraje dobře).

Reagovat
smazaný uživatel

U Thurama je problém v tom, že to není rozený stoper a má slabé čtení hry. Pokud má u sebe někoho, kdo jeho "chyby" dokáže napravit, řekl bys o něm klidně, že je nejlepší stoper na světě, pokud vedle sebe nikoho takového nemá, ukazuje se tahle slabina. Jinak se mi na něm nejvíc líbí, že nikdy zbytečně neodkopne míč, řeší všechno fotbalově a tím soupeři nedává prostor k tlaku a naopak skvěle zakládá protiútoky.

Reagovat
Xavi

Přesně! Tím si mě taky získal, že řeší všechno fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

První gól byl jeho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele