28. kolo
16.03.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Osasuna Pamplona 0:0

Valladolid jen remizoval na domácím stadionu Josého Zorrilly s Osasunou 0:0 a z posledních osmi zápasů získal jen pět bodů. V tabulce patři svěřencům kouče Mendilibara sedmnáctá pozice. Naopak Osasuna počtvrté v řadě neprohrála a v tabulce je na dvanáctém místě.

Utkání začalo šancí domácího celku, v šesté minutě se dostal útočník Llorente ke střele z dvaceti metrů, brankář Ricardo vyrazil nebezpečnou ránu na roh. Llorente byl i u další akce Valladolidu, v 17. minutě se po přihrávce od Alvara dostal Llorente do dobré střelecké pozice, míč ale nakonec skončil těsně vedle hostující branky. Osasuna se dostala do jediné větší příležitosti, k centru Jaroslava Plašila se dostal Sola, jehož hlavička mezi tři tyčela nemířila.

Druhý poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Kanonýr Llorente se dostal ke dvoum střelám, obě mířili vysoko nad branku hostí. Trenér Osasuny Angel Ziganda se snažil udělat něco s bezzubou ofenzivou, Solu nahradil Dady, ani ten se ovšem nedokázal dostat do brankové příležitosti. A když v závěru hlavičkoval po Fernandezově rohu Calvo nad, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plašilova Osasuna neprohraje! tip 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele