28. kolo
15.03.2008 22:00 CET
1 : 2
(0:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 1:2

Sevilla vyhrála nad Valencií na stadionu Mestalla 2:1 a po druhé výhře v řadě se posunula v tabulce na průběžnou čtvrtou pozici. Valencia má na po tomto zápase sérii pěti utkání bez vítězství, v tabulce zůstává desátá.

Utkání začalo hlavičkou Kanoutého po centru Navase těsně nad domácí branku. Sevillu poté poslal do vedení v desáté minutě brilatně provedeným přímým kopem Luis Fabiano. V 22. minutě to bylo už 2:0, Keitovu střelu z hranice pokutového území tečoval přímo do branky opět kanonýr Luis Fabiano. Do konce poločasu viděl diváci na Mestalle jen nepovedenou střelu Rubena Baraji z dvaceti metrů.

Druhý poločas začal šancí Silvy, jehož střelu z dvanácti metrů naposlední chvíli zablokoval jeden z obránců Sevilly na roh. Na druhé straně mířil nepřesně Fabiano. Zhruba v polovině druhého dějství vyhlavičkoval pokus Fazia obránce Miguel z brankové čáry. Valencia se dočkala branky až v závěru utkání, po rohovém kopu Villy se dostal k míči Albiol, jenž upravil skóre na konečných 1:2.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 pro sevillu goly fabian,keita

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že Sevilla neprohraje!Tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč Krejdo, Sevilla neprohraje. Z hry Valencie je mi na

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že FC Sevilla zaznemá tříbodový zisk !!! Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt brzo dala gól Valencia letos hraje nic moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele