Primera División - souhrn 16. kola

02.01.2010, 19:57, aktualizováno 03.01.2010, 22:51
Komentáře a souhrny
Barcelona jenom remizovala s Villarrealem a nabídla tak šanci Realu Madrid, ten ovšem pouze remizoval v Pamploně. Sevilla prohrála na hřišti Atletika Madrid a přišla o třetí místo, na to se posunula Valencia. V neděli znovu nevyhrál ani jeden hostující tým, bod mají pouze Malaga a Deportivo...

CA Osasuna - Real Madrid 0:0

03.01.2010 21:00

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončilo poslední utkání 16. kola La Ligy mezi Osasunou a Realem Madrid. Bílý balet tak přišel o šanci dotáhnout se na vedoucí Barcelonu. Urputní Navařané hráli po většinu zápasu s favorizovanými hosty vyrovnanou partii.

Obě mužstva nastoupila v očekávaných sestavách a v prvních minutách měl více ze hry hostující Real, ve třetí minutě střílel po menším závaru ve vápně mimo Van der Vaart. Domácí se postupně Bílému baletu začali vyrovnávat, zlobil zejména Aranda.

V 17. minutě nepochopil Ramos náznak střely Ronalda, ani následnou Portugalcovu přihrávku do volného prostoru ve vápně. O tři minuty později nesedla střela zpoza šestnáctky Marcelovi. Chybu provedli několikrát i rozhodčí, když byl dvakrát odpískán neexistující ofsajd Osasuny.

Ve 37. minutě se podařila pěkná akce Arbeloovi, který "zidanovkou" posadil na zem Azpilicuetu, ovšem po jeho přihrávce střílel nedůrazně Ricardovi do náruče Van der Vaart. Ve 41. minutě měli po rohu šanci domácí, Nekounam hlavičkoval a před dotírajícím Arandou odvrátil Garay.

Dvě minuty před koncem prvního dějství si chtěl vykoledovat penaltu Ronaldo, ale Lahoz mu na lep neskočil. Poslední příležitost první půle měl Real, ale po průniku Ronalda nejprve střílel nepřesně z otočky Higuaín a následnou střelu Xabiho zblokovali na roh obránci.

Do druhého poločasu vstoupil opět aktivněji Real, ale dlouho si nevytvořil větší šanci. Ronaldův centr odvrátil Flaňo a pas Xabiho neproměnil v užitečnou střelu Van der Vaart - jeho pokus zneškodnil Ricardo.

Další příležitost měl po akci Van der Vaarta a odraženém míči Marcelo, ale mířil nad. Pak spálil tutovku Higuaín, jehož křižná střela minula svatyni Osasuny po pěkném pasu Marcela. Osmělili se i domácí a hlavičku Flaňa po zaváhání Casillase hasil opět Marcelo. Velkou šanci pak prováhal po centru Juanfrana Masoud a před dobíhajícím Pandianim zachránil Ramos. Hned z protiútoku se po podklouznutí Flaňa řítil sám na branku domácích Higuaín, ale jeho střelu pod břevno Ricardo vyrazil.

Po sérií šanci se hra zklidnila a rozměnila řadou střídání, faulů a následných karet. Otěže střetnutí měl v rukou Real, ale přetavit je do gólu nedokázal. A protože se neujala ani střela Ronalda ze třiceti metrů ani jeden z dvou posledních rohů hostí, skončilo utkání bezbrankovou remízou. Real tak zůstává od Barcelony o dva body, Osasuna si podržela 12. místo.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 2:0

03.01.2010 19:00

Góly: 49. Julio Álvarez, 67. Aritz Aduriz

Baleárská pohádka pokračuje! Real Mallorca porazil v nádherném, osobních soubojů a pěkných okamžiků plném utkání velké konkurenty v boji o poháry baskické Lvy a posunul se na příčky, které by v konečném účtování zajišťovaly kvalifikaci do Champions League. Athletic se naopak o příčku propadl, přeskočilo jej další překvapení Getafe.

Svěřenci Gregoria Manzana měli takřka v celém utkání mírnou převahu, rozhodně pak byli nebezpečnější a Iraizozovu svatyni ohrožovali intenzivněji, nežli soupeř tu Aouateovu. Další perfektní výkon si připsal Borja Valero, výborně si počínala i trojice Julio Alvaréz, Aritz Aduriz a stoper Josemi. Na straně hostí šlo spíše o relativně dobrý kolektivní výkon.

Úvodní dvacetiminutovka patřila množství vzájemných soubojů a faulů, na straně domácích přibylo hned několik žlutých karet. Rozhodčí si však brzy vytvořil i přes pískot relativně zaplněných tribun respekt a mohlo se pokračovat v poněkud fotbalovějším duchu. První výraznější šanci měl na svědomí Aritz Aduriz, který využil parádní přihrávky Maria Suáreze a prosmýkl se do šance, která zůstala nevyužita. O čtyři minuty později se opět nejlepší střelec domácího mužstva a jistě s velkou motivací nastoupivší Aduriz procpal k další střele, i tentokrát nedokázal přesně zamířit. Závěr poločasu, tedy závěrečná pětiminutovka žádné vážnější ohrožení hostující branky nepřinesla.

Po obrátce zvýšila Mallorca své úsilí a byla po zásluze odměněna. Julio Alvaréz se po dobré individuální akci dostal na kraj šestnáctky, odkud vypálil. Iraizoz by míč pravděpodobně chytl, v letu už bohužel nedokázal zabránit míči v postupu do sítě. O chvíli později to byl hostující brankář, který zabránil další pohromě z kopačky Amorebiety, který opět nešťastně kopl do míče a zalaškoval se svým brankářem. Gorka držel Athletic zuby nehty nad vodou.

V čtyřiašedesáté minutě se hosté dostali po rychlém brejku do obrovské šance. Llorente vyřadil ze hry brankáře i obránce a napálil míč na branku. Julio Alvaréz však přispěchal s pohotovým zákrokem a hlavičkou míč vyrazil na roh. Nedáš dostaneš, Llorente mohl nevyužité příležitosti litovat.

O dvě minuty později totiž Borja Valero fantastickou přihrávkou vysunul do velkého vápna Adurize, který i za přispění teče stoper San Josého dopravil míč do sítě a pojistil vedení. V závěru ještě mohl přidat třetí branku Castro, ale na Iraizoze přízemní střelou nevyzrál. Mallorca nakonec bez větších potíží uhájila výsledek a získala tri body, které jí přiblížily jejímu letošnímu cíly. Jen třináct bodů dělí baleárský klub od stoprocentnímu uhájení ligové příslušnosti. Jak legrační!

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Deportivo La Coruña 0:0

03.01.2010 17:00

Góly: -

Bezbrankovou remízu a skromné množství pozitivních dojmů za sebou zanechal souboj o udržení bojujícího Realu Zaragoza a na druhém konci tabulky válčícího Deportiva La Coruňa. Pro ani jeden celek bod nic neřeší, Deportivo nevyužilo zaváhání Sevilly, Zaragoza má i nadále velké potíže.

Herní projev obou mužstev nebyl ideální, byl to spíše boj, nežli nějaké úchvatné představení. Na domácích byla znát velká touha opět neprohrát, hostující mužstvo se pak nedokázalo prosadit. První výraznější šanci relativně vyrovnaného prvního poločasu měl až v pětadvacáté minutě Alberto Lopo, ale z dobré pozice přestřelil. Deportivo bylo pilnější a osobou Andrése Guardada poprvé vážně vystrašilo brankáře Juana Carizza o devět minut později. Na škodu to byla poslední vážnější příležitost prvního poločasu.

Druhé dějství přineslo několik povedených a rychlých kombinací, bylo rozhodně svou kvalitou lepší a záživnější. Pořád však scházela branka, střelci tentokráte neobuli kopačky střelky. Výborné výkony předváděl zejména hostující brankář Juan Carizzo, který si zaslouží obrovské absolutorium a jen díky němu domácí mužstvo nemuselo lovit míč ze sítě, neprohrálo. Nevyzráli na něj jak z dálky střílející Ponzio a Riki, tak předním se zjevivší Felipe. Domácí mužstvo nemělo žádnou větší šanci, ačkoli mu patřil zajímavý závěr druhého dějství. Branka ani v posledních minutách bohužel nepadla, mužstva si rozdělila po bodu.

Více informací k zápasu

UD Almería - Xerez CD 1:0

03.01.2010 17:00

Góly: 89. José Ortíz

Juan Manuel Lillo zažívá přenádherný start do svého nového angažmá. Jeho svěřenci dokázali pozdní brankou Josého Ortize urvat tři body v souboji s sestupem velmi ohroženým Deportivem Xerez a alespoň trošku si napravit renomé po posledních tragických výsledcích.

Lillo před vánočními svátky převzal mužstvo po mexickém kouči Hugo Sánchézovi, provedl několik změn a hlavně dovedl mužstvo k důležitému vítězství v od úvodu vyrovnaném utkání. Xerez byl aktivnější v prvních dvaceti minutách, držel míč na svých kopačkách a osobou svého nejagilnějšího hráče Abela Gomeze ohrožoval domácí branku. Zatímco jeho první rána mířila daleko mimo branku brazilského brankáře ve službách Almeríe Diega Alvése, při té druhé už musela opora domácího mužstva vytáhnout bravurní zákrok. Xerez pokračoval v mírném náporu, Momova hlavička mířila jen těsně nad. Andaluské mužstvo první poločas zvládlo podle svých představ a překvapivě vévodilo statistikám i utkání samotnému.

Po obrátce se Almería zlepšila, dlouho však nedokázala nalézt recept na dobře pracující defenzívu a ještě lépe chytajícího Renana Brita, který musel hosty zachránit při příležitostech Fernanda Soriana a Dominga Cismy. Do zápasu se postupem času vrátil hostující celek a bez větších potíží držel domácí na uzdě. Lillo se rozhodl vystřídat matného Alberta Crusata, nahradil jej José Ortizem. Rázem se zlepšil projev, tempo se zrychlilo, Ortíz vlil do domácích hráčů energii. Po zbytečném Casadově faulu kopalo domácí mužstvo přímý volný kop, mičuda se odrazila na kopačku Ortize, který jí razantní a pohlednou dalekonosnou střelou dokázal dostat do sítě a rozhodnout o vítězství.

Více informací k zápasu

Racing Santander - CD Tenerife 2:0

03.01.2010 17:00

Góly: 71. Gonzalo Colsa, 74. Xisco

Tenerife odjíždí z kantábrijského Santanderu s prázdnou. Místní Racing Club rozhodl o svém zaslouženém a teprve druhém domácím vítězství ve druhé půli dvěmi slepenými trefami, díky nimž se klub posunul z bezprostředního sestupového ohrožení a může se odrazit k lepším výsledkům a posunu do středu tabulky. Hosté se naopak stále více sestupovým příčkám přibližují.

Domácí mužstvo bylo od prvních okamžiků při chuti, jenže ani agilní Tchité, ani Óscar Serrano nedokázali své střely zacílit mezi tři tyče. Po nebezpečné Colsově střele z přímého volného kopu to ochozy jenom zahučelo. Racing měl neustálou převahu, hostující hráči nepředstavovali žádné větší nebezpečí. Po obrátce již tomu bylo jinak a Fabio Coltorti musel vytasit ze svého repertoáru několik dobrý zákroků, asi ten nejlepší proti velké příležitosti Mikela Alonsa.

Santander jakoby nemohl nalézt ten správný recept na dobrou obranu hostí a trápil se. Z letargie mužstvo vyvedla první a veledůležitá branka zajišťující vedení, které se během dalších čtyř minut zdvojnásobilo. Munitis pohotově našel Colsu, který neobsazen vyslal na branku nechytatelnou ránu do šibenice. Když se pak po třech minutách skvělou individuální akcí prosadil Xisco, Racing šel do lichotivého dvoubrankového vedení. Jedinou šancí na zvrácení nezvratného osudu byla pro hosty příležitost Telmaria Dineie, jehož hlavička zamířila pouze nad břevno Coltortiho branky. Domácí si připsali zasloužené vítězství, Tenerife naopak ztrácí formu po relativně dobrém začátku sezóny.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Málaga CF 2:2

03.01.2010 17:00

Góly: 45. Grégory Arnolin, 69. Roberto Canella - 9. Duda, 60. Weligton

Nádherné utkání plné krásných momentů, diametrálně odlišné od ostatních svou kvalitou pokulhávajících klání začínajících v pět hodin, bylo k vidění na El Molinónu, stadionu Sportingu Gijón. Souboj loňských nováčků nabídl vzrušující podívanou okořeněnou čtyřmi brankami.

Málaga je nadále na sestupové příčce, a to navzdory tomu, že neprohrála fantastických osm zápasů v řadě. Bohužel andaluský klub nedokáže vyhrávat a začíná si přivlastňovat přízvisko remízový král, respektive remízová královna, bereme-li v potaz rod. Pro Sporting není po takovém průběhu bod ztrátou, bohužel ani žádnou výhrou.

Málaga šla do vedení již po pěti minutách hry, kdy Mtiliga fantasticky odcentroval na Dudu, který sice nejprve napálil obránce Alberta Ramose, míč se k němu však vrátil, a tak jej pohotově napálil do sítě. Pro domácí to byla obrovská rána, ze které se však po dvaceti minutách ochromení oklepali. Maldonado po půlhodině hry švihnul odražený míč po standardní situaci jen těsně vedle pravé tyče a odstartoval tím velký tlak domácího mužstva, který nakonec vyústil ve vyrovnávací branku. Gregory Arnolin si fantasticky naskočil na rohový kop a poslal míč do šibenice, napěchované tribuny oslavovaly důležité vyrovnání.

Po obrátce začalo domácí mužstvo velkým tlakem, který však nedokázalo okořenit nějakou pěknou šancí či dokonce brankou. Byla to naopak Málaga, který v šedesáté minutě mohla slavit druhou a vedení zajišťující branku. Weligton výtečně tečoval Dudův přímý volný kop a mohl se radovat z veledůležité branky.

Asturijské mužstvo se snažilo odpovědět co nejdříve a povedlo se. Roberto Canella chtěl dalekonosnou pumelicí brankáře Munuu snad jen postrašit, míč se však pod chybujícím brankářem dostal k překvapení všech hráčů do sítě. Munua marně zpytoval svědomí, dopustil se chyby stojící tři body. Sporting ani Málaga si totiž v dalším průběhu utkání žádnou větší příležitost nevytvořily.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Valladolid 1:0

03.01.2010 17:00

Góly: 83. Javier Casquero

Přenádherná branka opory madridského Getafe Javi Casquera ze závěru střetnutí s Realem Valladolid rozhodla o zisku cenných a zasloužených tří bodů a následném přiblížení se v tabulce na dohled pohárovým příčkám, na něž ztrácí překvapivě jen jeden jediný bod.

Real Valladolid, jemuž nyní skončila čtyřzápasová série v neporazitelnosti, nezačal vůbec špatně, když Jonathan Sesma krásnou střelou otestoval pohotovost a kvality brankáře Jordi Codiny. Na opačné straně musel parádní robinsonádou zabránit brance Justo Villar, z přímého volného kopu ho prověřil, kdo jiný, než tradiční exekutor Pedro León.

Vyrovnaná partie pokračovala, Sesma po dvaceti minutách způsobil obraně a brankáři Codinovi velké potíže, které nakonec skončily nepřesnou střelou nejaktivnějšího muže v dresu Valladolidu. Jonathan Sesma se pak objevil v největší příležitosti hostů, jeho střelu fantastickým zákrokem zlikvidoval Codina.Na druhé straně hrozila si vzal slovo Soldado, ale stejně jako poté jeho spoluhráč Juan Albín brankáře Getafe nepřekonal.

Po obrátce se pokračovalo v ještě svižnějším a pohlednějším duchu, než v krásné první půli. Valladolid po deseti minutách hry, ale veškeré vzrušení a radost utnul vylétnuvší praporek pomezního rozhodčího. Hra se přenášela ze strany na stranu, obě mužstva nápaditě kombinovala a vytvářela si mnoho šancí na změnu skóre. Roberto po hodině hry opět nevyzrál na fantasticky a jistě chytajícího Villara. Když pak měl o deset minut později totožnou šanci, ale hlavičkoval nad branku, naštvaně si zařval.

Justo Villar nakonec byl pokořen. Po výtečné zpětné přihrávce či přízemního centru Manu del Morala míč napálil do šibenice Javi Casquero a konečně pokořil do té doby fantasticky chytajícího brankáře. Ochromená hostující jedenáctka nedokázala jakkoli odpovědět, i proto se Míchelovi svěřenci mohli prosadit ještě v jednom případě. Kdo jiný než Justo Villar zabránil při pokusech Albína a Manu del Morala brance?

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:1

02.01.2010 22:00

Góly: 48. Ivica Dragutinović (vl.), 90. Antonio López - 44. Renato

Loupeživá výprava skončila překvapivým neúspěchem, rozjívené a špatně hrající sevillské mužstvo odjíždí do Andalusie s prázdným tlumokem. Velkou měrou se na tom podílelo několik negativních faktorů, za ty největší můžeme považovat naprostou absenci kombinace a několik totálních selhání v defenzivní činnosti.Atléti berou tři body všemi deseti, vítězstvím se posunují již na jedenácté místo tabulky.

Utkání mělo charakter neutuchajícího boje na ostří nože, plného osobních soubojů a často i nevybíravých faulů. Chybějící schopnost udržet míč a pokoušet se přejít defenzivní val soupeře pomocí kombinace nahradily nakopávané míče, bohužel často postrádající přesnost. Obě mužstva by měla zpytovat nad svou morálkou, je totiž s podivem, že byl ve velkém karetním souboji vyloučen jen jediný hráč.

V prvním poločase byla aktivnější Sevilla, zasypala pokutové území množstvím nebezpečných centrů, které však ani jednou nedokázala účinně využít, branku solidně chytajícího Sergia Asenja neohrozila. Mladý španělský brankář neměl moc práce s nějakými střeleckými pokusy, musel však likvidovat jeden centr za druhým. K potěše domácích fanoušků a obrany se mu to dařilo. Jen jednou jedinkrát neměl šanci dosáhnout na balón, zůstal na čáře a byla z toho branka. Diego Perotti odcentroval z rohového kopu a Renato poslal míč mimo dosah velké španělské naděje, Sevilla se těšila z povzbuzující branky do šatny.

V jediné vážnější šanci Atlética v prvním poločase se objevil po dvaceti minutách hry agilní, leč nesmírně trápící se Diego Forlán, který ne a ne přesně zacílit. S herní mizérií se potýkal i v druhém poločase, ačkoli jeho akce předcházela brzké odpovědi domácího mužstva. Uruguayský forvard se chopil míče a pelášil na osamoceného brankáře. Mičudu si však předkopl natolik, že se k ní dostal Andrés Palop dříve a vyrazil jí, bohužel však do hlavy poctivě vracejícího se Dragutinoviče, který míč nešťastně nasměroval do odkryté sítě.

O několik minut později se objevil na penaltě opět Diego Forlán, jeho prudkou ránu zastavila záda Abdoulaye Konka. Další chvíle utkání patřili mnoha osobním soubojům, přitvrzovalo se na úkor samotné hry, která postrádala jakoukoli spásnou myšlenku. V sedmdesáté minutě si Aldo Dusher nevybíravě vyšlápl na Valera a musel se po druhé a nesmyslné žluté kartě pakovat ze hřiště, hosté dohrávali do desíti. Manuel Jurado mohl o deset minut později vstřelit kýženou branku, brankář Palop však jeho relativně slabý pokus zneškodnil.

Čas se nachýlil, běželo prodloužení. Atlético Madrid se marně dobývalo k pokutovému území Sevilly, když David Navarro nepochopitelným a nic neřešícím faulem zastavil Simaa a sám postižený poslal do pokutového území centr, na jehož konci byla hlavička, respektive radostně se vlnící síť branky Andrése Palopa. Stadionem se linulo nespoutané veselí a nadšení, které vyvolal přesně hlavičkující Antonio Lopéz, hrdina Atlética Madrid. Hosté neměli čas jakkoli odpovědět, svou nezodpovědností a hloupostí se připravili o v podstatě zasloužený bod.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Villarreal CF 1:1

02.01.2010 20:00

Góly: 6. Pedro - 50. David Fuster

Šlágr kola skončil zaslouženou dělbou bodů, pěkná a s přispěním chabého výkonu sudího i dramatická podívaná vítěze nenalezla. Přitom jsme mohli vidět několik skvělých šancí poslouživších na zvrácení patového výsledku, všechny ale zůstaly i díky netradičně špatnému zakončení v podání Barcelony a chybějícímu důrazu na straně Villarrealu nevyužity.

Žlutá ponorka si odváží naprosto oprávněný bod, obrovské absolutorium a mazáckou pochvalu si pak zaslouží celá obranná čtyřka, obzvláště pak fantasticky hrající Javi Venta, jenž chvílemi doháněl zejména Zlatana Ibrahimoviče a Thierry Henryho k nezáviděníhodnému šílenství z jeho nepřekonatelnosti. Totéž můžeme prohlásit i o pevné zdi, kterou za pomoci svých spoluhráčů vystavěl brilantní Diego Lopéz, za jehož záda prošla jedna jediná střela. Na Valverdeho mužstvu je zřetelné ohromné zlepšení, jež by mělo během několika týdnů klubu pomoci navrátit se na pohárové příčky.

První poločas měla mírně navrch Guardiolova jedenáctka postrádající tradiční opory jako Yayu Tourého, Seidou Keitu a nejvíce pak kreativitu Lionela Messiho. Barca se dočkala rychlé úvodní branky, o níž se velkou měrou přičinil centrující Dani Alvés, jenž nalezl Henryho, který trefil břevno. Meruna se odrazila přímo na hruď nikým neobsazeného Pedra, který jí rychle a pohotově odeslal na požadovanou adresu. Barca zaslouženě vedla, ale postupem času převzal iniciativu Villarreal.

Když v osmadvacáté minutě jen těsně minul branku hlavičkující David Fuster, mnohým fanouškům Barcelony zatrnulo. Hosté naznačovali, že se s prohrou nespokojí a po přestávce za bodovým importem hrdě vyrazili. U všeho byl skvěle hrající a obranu neustále provětrávající David Fuster. Nejprve sice v dobré pozici jen těsně minul šibenici Valdésovi branky, o minutu později se ale mohl radovat ze zaslouženého vyrovnání, když využil nádherného Caniho centru.

Barca hledala cestičku vedoucí ke vstřelení druhé branky, ale i kvůli nevýraznému výkonu záložní řady v čele s klíčovým středopolařem Xavim se to nedařilo. Ani Andrés Iniesta neoživil hru natolik, aby se Barca dostala do výraznějšího tlaku. I když to byl právě Andrés Iniesta, který mohl krásnou pumelicí rozvlnit síť za Lopézovou brankou, zkušený brankář však ze svého arsenálu vytáhl jednu z těch nejlepších robinsonád.

V závěru utkání taktéž nevýrazný a matný Zlatan Ibrahimovič jen o metr minul branku a koledoval si o vyloučení, neboť nevybíravě naložil svému celozápasovému úspěšnému strážci Javi Ventovi. Barcelona sice měla územní převahu, ale byl to Villarreal, který si nakonec mohl připsat tři body. Marcos Senna skvělou přihrávkou vysunul Giuseppe Rossiho, jenž pod nadskočivším Valdésem poslal míč na odkrytou branku. Do cesty se mu však postavil Puyol a na poslední chvíli jej odvrátil. Zabránil tím velké blamáži, která visela ve vzduchu. Takto si obě mužstva po právu připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 1:0

02.01.2010 18:00

Góly: 90+2. Nikola Žigić

Nikola Žigič spasil Valencii dvě minuty po dvanácté! Srbská obléhací věž si v nastaveném čase druhé půle naběhla na perfektní Joaquínův centr a překonala nechytatelnou hlavičkou do té doby nepokořitelného, bezvadně chytajícího Carlose Kameniho v brance Espanyolu. Pochettinovy ovečky se však za svůj výkon stydět rozhodně nemusí, podaly odvážný výkon, zanechaly dobrý dojem a domácímu mužstvu dlouho vzdorovaly. Absolutorium si nezaslouží jen skvělý kamerunský brankář, ale taktéž relativně spolehlivě pracující defenzíva.

Obrana hostí měla velké množství práce zejména ve druhé půli, která nabídla poněkud záživnější a na pěkné fotbalové momenty bohatší podívanou. Nebýt dvou dalekonosných střel Juana Maty a Davida Villy či jednoho nebezpečného pokusu Joaquína, asi by se fanoušci v prvním poločase unudili, proto se přenesme přímo do druhé pětačtyřicetiminutovky.

Tu otevřel tlak, výrazný nápor domácího celku, který oproti první půli zlepšil pohyb a začal více využívat křídelních prostorů, obzvláště pak skvěle hrajícího Joaquína na pravé straně. Asi nejkreativnější muž na hřišti Éver Banega pak přerozděloval míče a nedával hostujícím obráncům možnost na několik chvil si odpočinout. Carlos Kameni však skvělými zákroky, přesným a neomylným vybíháním vstříc centrům držel Espanyol nad vodou.

Fantastický zákrok si připsal v pětašedesáté minutě. Trápící se nejlepší střelec soutěže ne a ne nalézt tu správnou cestičku do Kameruncovy svatyně, dvakrát po sobě vytáhla brankářská opora hostí skvělý zákrok svou pravou nohou proti jeho skvělým střelám a oddálila pohromu. Vzápětí mohl jít katalánský celek do vedení, Facundo Roncaglia odebral na půli míč Barajovi, bez větších potíží se přehnal okolo v utkání matného Alexise a svou střelu nasměroval jen těsně vedle protější tyče. Tribuny zahučely, pět minut si pak vylévaly vztek.

Svou bezbřehou tragičnost totiž potvrdil rozhodčí, když pět celých pět minut nechtěl pustit Nicolu Žigiče na hrací plochu poté, co si šel vyměnit roztržený trikot. Měl-li bych jej omarkovat, dostal by podprůměrnou známku. Bohužel je to hodnocení obvyklé, ve španělský končinách možná i nadprůměrné. Úroveň rozhodčích ve Španěsku je skutečně hanebná!

Jen co se vášně po této eskapádě uklidnily, mohl se prosadit po chybě Alexise Luís García. Brankář César jej však dokázal i ve spolupráci s ostatními obránci vystrnadit do špatného úhlu a pozice, z níž nešlo propasírovat míč do sítě. Poté už se o slovo přihlásila mocně, po odchodu Évera Banegy i trochu kostrbatě finišující Valencia.

David Villa trefil osamocen na malém vápně po přesném centru Juana Maty pravou tyč, při následném závaru našel Žigič pohotovou přihrávkou osamoceného Joaquína, který míč do sítě přes hruď Moisése nedotlačil. Poté už přišel jeho velký okamžik, totiž přesný a neomylný centr do pokutového území, který nalezl nabíhajícího si Nicolu Žigiče, jenž rozradostnil našlapané ochozy a mohl v kruhu svých spoluhráčů přijímat velké gratulace a pochvalu. Tu si zaslouží celá Valencia, neboť bojovala do závěrečných minut a přes mírný nedostatek přesnosti ve finální fázi dokázala naplno bodovat a odvděčit se fanouškům po několika domácích blamážích.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona16124037:1040
2.Real Madrid16122240:1338
3.Valencia CF1695228:1632
4.RCD Mallorca1693430:1830
5.Sevilla FC1693427:1530
6.Deportivo La Coruña1684419:1628
7.Getafe CF1690726:2227
8.Athletic Bilbao1682621:2026
9.Villarreal CF1664625:2022
10.Sporting Gijón1656517:1721
11.Atlético Madrid1645723:2817
12.CA Osasuna1645714:1917
13.Real Valladolid1637622:2716
14.Racing Santander1644819:2516
15.UD Almería1644816:2616
16.Espanyol Barcelona1644810:2216
17.CD Tenerife1643915:3015
18.Málaga CF1627719:2313
19.Real Zaragoza1634917:3513
20.Xerez CD1614116:297

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (611)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nicola odvedl dobrou práci, mnohem větší pochvalu a absolutorium si ode mě vyslouží Joaquín a Éver Banega v dresu Valencie, Callejón a obzvláště famózní Carlos Kameni v dresu hostí!

Rozhodčí by si za ty eskapády zasloužil leda tak pohlavek, nežli prémie

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

připomína mi Ivanoviče z chelsea akorat je utočník

Reagovat
smazaný uživatel

taky mu tam za odměnu skandovala celá Mestalla, fakt úleťák. Ever famózní a Kameni ně něl málem na svědomí

Reagovat
Kily

Joaquin se mi strašně líbí a jsem zvědavý, jak bude sestava vypadat po uzdravení Pabla. Mně se daleko víc líbí Pablo, ale Joaquin si poslední sobou zase věří, nebojí se proletět po pravé straně a jít do souboje, navíc si připsal gólovou přihrávku. Ever je neuvěřitelný při odebírání míčů a i jako menší hráč si míč dokáže skvěle pokrýt a rozehrát, ale proti Espanyolu bylo v jeho hře několik chyb a vlastně jsem i čekal, že ho Emery stáhne. Žigič dokázal dát vítězný gól, ale není to něco, kvůli čemu by měl zůstat, bezy budou fit Silva, Pablo a připraven nastoupit Chori a na Nikolu zůstane ještě daleko méně času.

jinak jsem málem dopadl jako ta polská kladivářka, která na posledním atletickém MS hodila na začátek světový rekord a při oslavě si zničila kotník. Po gólu Žigiče jsem vyskočil z křesla a dopadl špatně, ale i tak jsem mohl jít do kina a v 3D se podívat na Avatar. Kdo má rád fantasy tak jako já, tak z toho bude unešený, kdo to nesnáší, tak po hodině jde domů. Chyběl trochu příběh, ale jinak to byl fantastický film a rád na něj půjdu znovu

Reagovat
Shevchenko

"Joaquin se mi strašně líbí" "Mně se daleko víc líbí Pablo" - To máš teda těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

za Avatara

Reagovat
smazaný uživatel

Vale dobře

Reagovat
smazaný uživatel

džentlmeni, mohl bych poprosit o odkaz na Barca - Villa.?? předem díky

Reagovat
smazaný uživatel

www.rojadirecta.com alebo http://lsh.livescorehunter.com/

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amos

Hrozně doufám,že Valencia CF bude hrát LM ..

Reagovat
smazaný uživatel

Henry to má těžký, když místo aby dostal míč rovnou do běhu, tak přijde nejdřív 6přihrávek středem a pak to dostane na paty

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia v Spanielsku nemaju na svete obdobu piskaju kazdy kontakt aj nekontakt sa mi zda ...moderny rozhodca nechava hru plynut a nie toto

Reagovat
indy

to co vyvadzaju? sak su este nadrbani zo silvestra, nie je mozne hentak spatne hrat v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Henry, jiní by rozhazovali rukama a přestali hrát....

Reagovat
smazaný uživatel

Henry je známý tím, že hraje dokud není míč v síti.

Reagovat
smazaný uživatel

a to oceňuju, v dnešní době to není běžnej jev...

Reagovat
homeles8

OT: Jde s Marcosem Sennou dát v PES 2010 přímák? To je dobrej kopáč, má to na 85, ale já buď dám nad, nebo do zdi a nebo to chytne brankář. Jak to kopete?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde.

Reagovat
homeles8

a kopete to centrem, nebo střelou? A mačkáte ještě nějaký jiný tlačítko, aby to šlo do brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal s Gutim přimak od břevna.

Reagovat
homeles8

a jak?

Reagovat
smazaný uživatel

na klavesnici šipka dozadu, a střela do pulky.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je hodně nereálný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve FIFě ho může dát snad i Enke..a to už je mrtvý

Reagovat
homeles8

jo, ve FIFĚ přímák=gól, ale jak se kope v PES? stačí mi říct přibližně jak to kopat, pak si to natrénuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud máš gamepad (což předpokládám), tak levým analogem nasměrujš střelu-výšku a rotaci atd. a střel to tím, čím se normálně střílí Ale mi to taky nejde a i když je to z dvaceti metrů tak to hraju nakrátko nebo tam dám dalšího, který jen posune míč a nějakého ranaře (za Barcu samozřejmě Ibru ). Tak jsem tam dal už hodně gólu. Ale přímou střelou z přímáku dávám málo

Reagovat
homeles8

ano, gamepad mám. Já to právě chci dávat přímou střelou. ok tak to zkusim tim analogem

Reagovat
homeles8

už to vypadá, jako střely z přímáku, ale gól jsem ještě nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Měl šipku uplně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem dal s vaartem brevno ve dvou zapasech za sebou a pak dva goly s ronaldem na golmanovu stranu tak z 18 metru

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro Valencii setsakramensky důležitý vítězství... Jsem zvědavý, jak na to zareaguje Sevilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol

Reagovat
blaugrana

SergiCadabra.

Reagovat
indy

tak po tej uvodnej strasnej Barcelonskej polhodine sme sa vzchopili a na konci polcasu sme si ich uz davali...pre nestranneho to musi byt ale vyborny zapas

Henry je konecne platnym hracom, ale tie sance musi davat....a Busquets je neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pedro je opravdu zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, chtěl bych pochválit rozhodčí u té brankové situace Barcelony... nebylo to nic jednoduchého!

Reagovat
smazaný uživatel

Vskutku zasloužené vyrovnání, Fuster s i tuhle branku nejenom za výkon v tomlhle utkání, ale i za předchozích pár zápasů, kdy se uchytil v základu, zaslouží! Pěkně, pěkně se nám to dramatizuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám DIGI TV a Sport 1 mi jde,ale Sport 2 nikoliv.Nevíte jestli to jde nějako naladit,nebo něco s tím udělat?

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ ten program Digi TV nemá v ponuke, tak sa to naladiť nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam CSlink, tam to je

Reagovat
smazaný uživatel

No docela mě to štve.Samé dobré zápasy a já bez toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Lopéz famózně!

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. A Andréš vystřelil! To je taky zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono mu po té předchozí šmudle nic nezbývalo, musel ukázat, že to v noze má

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on běžně přihrává na obsazené spoluhráče i když je sám před gólmanem..ale snad už ten blok překonal a nebude se bát zakončovat a třeba běžně střílet i zpoza vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten blok už překonal minulý rok v semifinále LM proti Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekonal...to byl jen takový záblesk ve správnou chvíli Ale možná si dal opravdu nějaké novoroční předsevzetí že nebude za každou cenu v šanci hledat lépe postaveného hráče(který obvykle neexistuje).

Reagovat
blaugrana

Ani sa nebudem diviť, keď Ibra využije v závere svoje bojové schopnosti proti rozhodcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj dá mu taekwondový kop z otočky

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nepřekvapuje, nepřekvapují a bohužel překvapovat nebudou... Zlatí čeští sudí!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alvés vypadá, jako by mu bylo o deset let víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedá se říct, že by podle toho hrál. Třeba Marquez herně vypadá jako o 30 let starší

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht, občas svým pohybem připomíná lenivého důchodce

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně Javi Venta dneska exceluje! To už byl asi miliontý výborný obranný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám ještě jména Ivana Marcana a Joana Capdevily, parádní výkon zatím!

Reagovat
indy

Bojan na plac, Pedro si haluz pre dnes uz vycerpal

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá předpověď

Reagovat
indy

lenze neskoro..Bojan za tych piatich minut, ktore mu Pep daruje nic neurobi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to musí být rudá!

Reagovat
smazaný uživatel

jeden tvrdsi zakrok kdy ho skoro ani netrefil a hned cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úmyslné naskočení oběma nohama, vybíjel si zlost. Červená karta

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze sudi rozhodl spravne at chces nebo ne

Reagovat
Rssa

Červená to být měla, ale jde o pochopitelnou reakci (ale neschvalovanou)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je v podstatě jedno, jak rozhodl, v duchu pravidel by to měla být redka, ale záleží to na posouzení rozhodčího. V tom případě rozhodl správně

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

na obe strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
homeles8

jednou, dokonce nechal Barceloně výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona mela na konci stesti ze Rossi to zakoncil jak zakoncil...byt trochu duraznejsi tak je tam....a ten posledni brejk v 95.? to zazdili hrac na pravem kridle kurevsky dost...

Reagovat
homeles8

dobře Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme Barcička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co říci. Zbytečně ztracené body, bohužel přestávka se projevila v plné kráse. A teď popořadě.

Rozhodčí katastrofa,

Puyol-Pique spíše připomínali dvojici chodců Rafa-Chygry

Busquets v prvním poločase úžasný, v druhém připravil soupeři 3 gólovky

Ibra nulový, na vystřídání už v poločase

Henry překvapivě dobře, škoda té dělovky do břevna

Pedro do repre, jako gólový žolík se hodí

Pep klasicky svým pozdím střídáním (Bojan) spíše než ovlivnil hru tak zdržel zápas, fakt tohle u něj nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase Sergio taky málem dvakrát namazal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak... škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takhle mi zápas popisoval dobrý přítel po telefonu. Asi to vážně nebylo dobré, ale je po pauze a zápasů na vyhrávání bude ještě dost.

Každopádně se mi to mluví, když jsem to neviděl ...

Reagovat
indy

fotbal pekny, ale pre nestranneho fanusika, nie pre zaujateho...uz davno nas takto neprehravala zaloha supera

Reagovat
smazaný uživatel

hm, je to zajímavé. Abych řekl pravdu, tak mě těší alespoň to, že jsme si ztrátu bodů zasloužili a nebyla to žádná megasmůla či zářez. Mě osobně dnešní ztráta mrzí jako každá jiné, ale tragédii z toho dělat netřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, i když Real vyhraje, tak jsme díky vzájemnému zápasu první, ale tohle byly opravud zbytečně ztracené body, takže naštvaný jsem dost.

Reagovat
indy

neviem ci zbytocne..keby to bolo ako s Kazanou, tak hej..ale dnes sme ani od prehry nemali daleko....a Villareal hral fakt dobre....co uz, prvy zapas bez Keity a uz sa ukazalo, ze v zalohe strasne chyba..na ciernu robotu tam dnes nikto nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí jsme měli více na nebýt zbytečných nepřesností, které jindy nejsou k vidění, tak by oni tolik šancí neměli.

Reagovat
indy

tak zaloha a utok nebol ani zdaleka kompletny, takze prave na tych nepresnostiach sa to muselo ukazat...fakt skoda, ze dnes Leo nebol na lavicke, jemu staci aj 20 minut na gol ...alebo mal ist skor Bojan, lenze co tym Pep sleduje neviem...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takhle to myslím. Kdž ztratíme v zápase, který jsme měli vyhrát, naštve mě to. Ale když necháme bod mužstvu, co hrálo opravdu dobře - letos Netopýři, Athletic či dneska Ponorky, nemrzí mě to tolik

Reagovat
Rssa

No dneska docela slabé představení, chyběl tomu nápad a zdálo se mi, že hráči Barcelony vše řešili zbrkle. Andres měl hrát od začátku, Xavi prakticky neviditelný...a Godin (semizda, prostě ten na kterého Ibra na konci zápasu hupsl) může být rád, že Ibra přes Vánoce znatelně nepřibral, to už by možná nerozchodil.

PS: nevíte, proč nehrál Messi (jestli je zraněný nebo dostal volno od Pepka)?

Reagovat
X-bano-X

Volno

Reagovat
Rssa

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Andres kvůli zranění od začátku hrát nemohl a Xavi tak špatně nahrál, ale soupeř si ho dobře hlídal. I tak vypracoval nejednu šanci.

Reagovat
Rssa

Já sem od něj teda čekal víc

Reagovat
smazaný uživatel

Víc čekám od všech, co dnes nastoupili, ale kritiku si zaslouží především jiní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle infa je dobře, že jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Vraťte Zlatana do Interu, tohle není on .

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom nezdařeném zápase tohle? Děláš si legraci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jednom. V minulých kláních rozhodně předváděl své dovednosti a kumšt... Mimochodem, dneska to nebyl on, který měl táhnout ofenzívu - nenápadný a nevýrazný Xavi měl být oporou a nebyl, dneska je to dle mého jednoznačně on, jehož nevýraznost stojí za ztrátou dvou bodů. Nehrál špatně, zdaleka ne, ale bez jeho skvělých pasů a přihrávek není Barca živa, nerozehřátý Iniesta si vedl podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem zvyklej na Zlatanshow z calcia, v Barce mi to zkrátka přijde slabší. Alespoň z toho, co jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme zpátky Eto´a i těch 45 mega

Reagovat
lnterista

ne ne ne neeeeeeeeeee zadny takovy

Reagovat
Mr.Jindros

Ty si mi zajímavý Interista....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, a je to samozřejmě subjektivní názor, takže ti ho nechci vnucovat, že to skutečně až tak zlé není. V některých utkáních je to právě on, který o několik tříd převyšuje i své spoluhráče, připravuje branky, střílí je, hraje si s obránci. Dneska mu asi nesedla ta herní pauza, jako by byl nerozehřátý, míč mu často nezvykle odskakoval, přitom hnedle několikrát potvrdil, že má skvělý balanc a kontrolu míče... Dneska to nebylo jen o něm, bylo to špatnou hrou celého mužstva, a zejména, a to podotýkám, skvělou hrou obranné čtyřky Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Já určitě netvrdím, že je špatnej, "tohle není on" znamená, že jsem zvyklej na lepšího Zlatana, kterýho jsem si víc užíval. Přínos pro Barcu má velký, ale je v tom středu útoku opravdu tak nebezpečný jako Eto'o, který vlítnul do každé ulice? Každý z nás to zkrátka vidí jinak, ale faktem je, že loni měli nejvíc zakončení v lize a letos hrají všechno až do gólu a krčí se v této statistice na šestým místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že na každém šprochu, pravdy trochu, máš pravdu jak ty, tak z části i já... A hlavně, každý to vidíme trošku z jiných úhlů a hodnotíme jiné atributy a okolnosti... V podstatě ani nemáme tolik odlišné názory ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

s tym Etoom mas pravdu, Zlatan by mal zlepsit svoj pohyb, lebo v tomto nasa hra trpi najviac...Samovym odchodom sme strasne ubrali na dynamike, to je mozno aj dovod toho mensieho poctu striel

Reagovat
blaugrana

Dynamika tam stále je v podobe Bojana, ale ten hrá hlavne naľavo(i keď aktuálne nehrá skôr vôbec).

Reagovat
indy

no okrem zaciatku sezony nehral vobec .. mna hlavne stve, ze mame tolko zapasov, ktore vyhravame so stastim a aj nezasluzene...jasne ze ma 3 body potesia, ale minula sezona, to bolo cosi ine...super hra a aj body...

Reagovat
blaugrana

Nj, ale udržať dlhodobo takú formu v akej hrala Barca minulú sezónu je nemožné, keďže výkyvom formy sa nevyhne žiadny hráč a fyzický fond taktiež nieje nevyčerpateľný. Ale ber to z tej lepšej stránky. I keď momentálne nehráme ten "totalfutbal" čo v minulej sezóne, môžeme sa tešiť na to, že sa raz vráti.

Reagovat
indy

to bude musiet Ibra trochu zmenit herny styl...s jeho prichodom sme ziskali to, ze mozeme nakopavat dlhe lopty, ale tusim viac sme stratili...

Reagovat
blaugrana

Radšej si to mal venovať svojim chodidlám.

Reagovat
blaugrana

Ups. Mno, dlhé lopty, ale aj nový mozog, ktorý dokáže vytvoriť gólové situácie, keď sa to zrovna nedarí Xavimu, či Iniestovi. Naopak, ako píšeš, stratili sme dynamiku a tým pádom je aj naša hra ospalejšia.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že bude platit v případě katalanskeho bozstva "jak na novy rok, tak po cely rok"...dneska mi udelali kluci radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

V tom případě se modlím za prohru Realu

Reagovat
smazaný uživatel

říká se jak na Nový rok, tak po celý rok. Nový rok byl včera

Reagovat
smazaný uživatel

Kvapalina tvorí väčšinu mozgu .. škoda že u teba brzdová

Reagovat
smazaný uživatel

psychooooo...to si vymyslel sam?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nevymyslel..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ekai je super...

Reagovat
smazaný uživatel

a Veetle taky

Reagovat
X-bano-X

V druhom polcase mal Ibra asi 7 hlavickovych subojov a 6 bolo posudenych ako jeho faul........

Reagovat
smazaný uživatel

je to v pytli kluci Barcelona neprohrála

Reagovat
smazaný uživatel

vyhoď boty

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal slušně. Doufám, že urvem tři body v Osasuně

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně - jak to tady čtu, tak bych asi radši diskuse u Primery už neotvíral. Je to naprosto zbytečné. Nějakou informační hodnotu má cca 2,5 % příspěvků. Prostě ztráta času.

Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale i v té vysmívané Anglii si pokecám líp. Smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, Jirko, že se tady neustále ukazují spory mezi Realem a Barcelonou, respektive je tu neustálá provokace z obou stran, když se pakněkolik vcelku pravidelných přispěvovatelů snižuje k nerozumným a hnusným provokacím, nedivme se, že má diskuze chabou úroveň ... navíc, a na to nejsem ze spanelskehofotbalu zvyklý, je tady absence takových obyčejných témat, nějakých lepších rozborů a obzvláště rozumně vedených diskuzí ...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo je to tak...rivalita ma byt ale tady to chodi tak ze fandova jednoho hazi jen hnuj a spinu na druhyho...nekdy je to u PL vazne zajmavejsi pocteni

Reagovat
smazaný uživatel

já už hádání nechal a tím prakticky mé příspěvky zde končí, páč když tady udělám "online" zápasu, plno lidem se to nelíbí a nemám zapotřebí tady pak číst tu idiocii

Reagovat
smazaný uživatel

ja prece taky jirko z dlouho jsem se s zadnym katalancem nerafnul uz me to taky nejak neba...a stenak to nema cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod, proč jsem nikdy nepřispíval výrazněji je jediný, naprostý přehršel nerozumných ignorantů majících jenom svůj názor a ignorujících zdravý rozum, přehršel jenom provokujících rychlokvašek a provokaterů, bezobsažných příspěvků atd... Je to škoda, jsem rád, že na ostatních stránkách zažívám něco jiného ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tím, že PL je zajímavější liga

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by to diskusi u Primery zachránilo, protože jak se říká: "Mrtvého neuživíš", ale pravdou je, že zde měl být už dávno moderátor, co by blbosti smazal dřív, než by se na to někdo chytnul. Každopádně máš naprosotu pravdu - existují prakticky jen dvě velká témata a mezičlánkdy prostě chybí. Dá se říct, že jde i o prezentaci primery u nás, kdy se prostě k informacím a osvětě vůbec může dostat jen pár nejotrlejších, kdo si je opravdu chce vyhledat. Široká - konzumní - společnost se prostě zaměří na ligy "profláklejší".

Reagovat
herbage

Jáké ligy jsou profláklejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Německá, Anglicka je v čr daleko medializovanější než Spanelska.

Reagovat
smazaný uživatel

a česká. Jinak jsi přesně trefil, jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci sem bral logicky automaticky, to snad nema cenu ani tam počítat. Je to prostě DOMACI

Reagovat
herbage

Tak bavím se o situaci na EF, ne? A neřekl bych, že Bundesliga by zde byla nějak protěžovanější a profláklejší, spíš naopak. Jedničkou je sice PL, ale PD je spolu se Sérií A hned v závěsu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel TV, noviny, popř. radia...

Reagovat
herbage

Bundesliga je blíž, ale neřekl bych, že je nějak více medializovaná. Když to vezmeš na internetu, tak Real, Barca a třeba Vale mají velmi dobré fanouškosvé stránky v čestině, zatímco Bundesligový klub ani jeden. Španělksá liga má stránky španělská liga, stránky věnované Bundeslize na českém internetu nejsou žádné, tak asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale malokdo si třeba od mala vybere nějaky klub, o kterem si nepřečte v novinach, nedozví se o něm v TV. Na internetu budiž, ale stejně jako prvni se podiva na ty tymy, ktere zna blíž, to jest PL.

Reagovat
herbage

Tak PL je světová jednička, musíš to tak brát. A média bych nebral moc vážně, spíš ten internet. Tam se ukazuje, o co lidi mají zájem. Že na ČT dávají v LM pořád dokola Chelsea, dávaj magazín PL, na Primě vysílaj PL a podobně, to je sice tlačenka pro masy lidí, ale kdo má zájem o fotbal, tak si cestičku ke své lize či svému týmu vždy najde a nemusí být závislý, co se v TV či v novinách dočte

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak... Je třeba škoda, že takové možnosti dát La Ligu na obrazovky nevyužívá v současnosti asi nejsilnější televize Nova Sport ... přitom mám pocit, že třeba sobotní zápasy by kdovíjak jejich program nezatížil, PL se hraje odpoledne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak naprosto souhlasím s názorem, že člověk, který se o tu kopanou ve ŠPA zajímá, si vždycky ty informace, přenosy, komentáře a názory najde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale o tohle jde. To jsem psal nahoře - cestičku k infu o svém týmu nebo o své lize si najde každý, ale někdo tě k tomu musí přivézt, jsi-li mladý fik a začínáš-li z fanděním a rozhoduješ se, kterému týmu budeš držet. Přirovnal bych to k reklamě v TV. Televizně protřelý a otřískaný výrobek je prodejnější (ikdyž dražší) než "normální" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to myslel take, ale i Herbage ma pravdu částečně

Reagovat
herbage

Jenže když se podíváš třeba na PL, tak většina fandů tam stejně fandí menším klubům a sleduje k tomu Championship, zbytek nejsou fandové a neříkej že bys o ně tady v diskusi stál Jinak PL možná přivede dost lidí k fotbalu, ale stejně si člověk časem vždy najde cestu k lize, která mu sedí. Těžko můžeš čekat, že nějaký hračička s míčem bude koukat na Fulham - West Ham, ale radši si pustí Barcu nebo Real

Reagovat
smazaný uživatel

v tom máš taky pravdu - prostě každý jíme, co nám chutná, ale třeba to, že Primeru nemůže sledovat převážná část republiky já hodnotím ajko jedno obrovské nesmazatelné mínus a na její sledovanosti se to prsotě projevuje.

Nicméně - neymslím si, že by v anglické sekci byli převážně fandové menších klubů. Co jsem tak zachytil, tak je tam jeden fanda Sunderlandu, jeden Wiganu, jeden Boltonu, pár Kladivářů a pak fůra fandů B4 a Spurs.

Reagovat
herbage

Tottenham není velký klub

Reagovat
herbage

Jinak Big4 vede, tomu je tak ale všude, vem si SeriiA Ale skutečný zájem čistě o PL mají spíš ty fandové menších klubů, mně třeba jinak ta liga nebere, krom Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já vím, že to tak je a je to zcela přirozené. Já jen reagoval na tvojí větu: "tak většina fandů tam stejně fandí menším klubům a sleduje k tomu Championship".

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Ja Realu fandil hodne dlouho a hledal si info na oficialkach a na ceskych strankach Realu...Na EF jsem se dostal tak, ze jsem hledal streleckou tabulku Premier League...A uz jsem zustal

Reagovat
RMCF

já už ani nevím jak sem se na EF dostal, ale pamatuju si v dobách kdy sem neměl satelit tak sem , Primeru sledoval každý pondělí na STV2 ve výborným pořadu Euroligy. SI pam,atuju jak sem nedočkavě čekal na pouhej sestřih Realu

Reagovat
indy

to boli aj moje fanusikovske zaciatky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky jsem se dívával a hltal Primeru.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky sledoval. Bezelo to v pondeli vecer. Ale jak jsem sel na stredni na internat, tak uz jsem to nestihal a zbyl mi jen internet... A v te dobe jeste linky nefrcely..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to u těch top lig dané hlavně tím, kolik a kteří čeští hráči tam hrají. V PD pokud vím už po Plašilovi hraje pouze "psanec" Ujfaluši, zatímco v PL máš 2 nej české hráče, v Bundeslize je jich asi nejvíc, tam se naši vždycky prosazovali, zájem o Serii A po konci Nedvěda zase trochu upadá. Navíc třeba německá i anglická mentalita a styl fotbalu nám jsou o dost blizší než je ten jižanský. Možná by to vypadalo jinak, kdyby za Barcu chytal Čech a za Real válel Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem EF

Reagovat
herbage

Tak co je berná mince? Internet jasně ve prospěch PD a to myslím dobře vystihuje zájem lidí v ČR o španělská fotbal. V Bundeslize hraje hodně Čechů, proto se třeba ve zprávách objeví, že Jarolím nahrál na gól a podobně. Jestli soudíš podle ČT, tak to nesmíš tak brát, tam jsou ignoranti

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes se mi to zda v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes je to od začátku do konce až na výjimky hnůj, ale to je každého věc. Psal jsem to Kilymu už odpoledne, že se mi to zde zdá zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

Popis zapasu, klasika. Madridisti nerypou, to že napišeme, že Barca ztratila, ze sme radi, to byste napsali i naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem diskusi u Preview a dozvěděl jsem se akorát to, že by mohl hrát Keita. Jinak mi to tam přišlo naprosto informačně prázdné

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tohle sem nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, když co tam má člověk psát. Když to vezmu za sebe, tak přispívám na třech servrech a nechce se mi psát (kopírovat) to samé a jelikož eurofotbal je poslední v té mé řadě, tak už zbývá jen zkritizovat preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to tak je, ale kritizuješ tím i nepřímo "redakci", že se toliko nesnažíme španělskou ligu zvelebit a dávat jí více prostoru?

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče těch informací, nelze do takového preview, které Kuba s radostí jako jediný pročítá a hledá chyby (což je setsakramensky dobře), obsáhnout vícero informací, než je k dispozici. Ač by se to u některých zápasů slušelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jediný rozhodně ne, při vsázení (což je prakticky každý ligový kolo) preview čtu. A to nejenom u PD.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si spíš jen tak posteskl, že ta čtenost není větší no. Jinak jsem za redakci rád, že je alespoň několik těchto fanoušků

Reagovat
herbage

Tak pořád lepší, než v Bundeslize. Já začal s elánem, ale postupně ze mně vyprchává. Ještě na podzim jsem chytl druhou mízu a psal zase s chutí, jenže to nikdo nečte. Obidvuji kancika, který kolo co kolo píše dlouhé čtivé preview, toho to skutečně baví, stejně tak Arneho i irika. Ale většina diskuse pod Bundesligou je od náš 4 redaktorů, plus tam chodí pár fandů Bayernu, jeden Schalke, Hamburku(dolar) a když vyhraje Werder, tak tam hodí palec Terry a když Wolfsburg, tak fantomas Vloni ještě pár lidí psalo Hoffenheim forever, ale letos zájem nějak opadl

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam chodil loni take, ale už mě to nějak nebavi....Mam v BL hodne tymu, ktere sou mi sympaticke. Je to dobra liga, bavi mě se na ni koukat,ale nečtu ji.

Reagovat
herbage

No jako přiznávám, že moc ke koukání to není, ale ty sestřihy jsou prostě ideální. Když vidíš sestřih z PL, tak tam jednou někdo se ukopne a je z toho gól, tam někdo hodí aut, od někoho se to odrazí a podobně, ale v Buneslize je šance za šancí, pěkné góly i akce a to ve všech utkáních. Já taky vyloženě žádnému týmu tam nefandím, ale sympatické mi tam jsou skoro všechny. Škoda že nepamatujete Bundesligu 4-5 let zpátky, to se člověk těšil každý týden na sestřih kola jako malé dítě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja měl za mlada DSF, ZDF, takže pamatuju, to aj sestřihy z druhe ligy...hattrick nebo jak se to jmenovalo

Reagovat
herbage

Jj, na DSF vždy v neděli ráno. Kolo co kolo výsledky jako 6:2 a k tomu dalších 10 ložených šancí na každé straně. Werder, Bayer, Bayern, Stuttgart, Schalke, to byla radost sledovat. Berbatov, Voronin, Makaay, Pizarro, Klose, Kuranyi, Ailton, Barbaréz byli tehdá děsní zabijácí a pak hráči jako Hleb, Rosa, Deisler, D'Alesandro, Petrov, Marcelinho, to byli mistři Většina z nich ještě teda je

Reagovat
smazaný uživatel

Barbarez, D´Alessandro hm...Ja si ještě pamatuju jak Hannover hraval druhou ligu, Simaka, jak byl dycky hracem zapasu a tak...Ještě pamatuju Janckera, Elbera, Lizarazua, Effenberga....To byly časy.

Reagovat
herbage

Tak ty si pamatuji spíš ještě z ligy mistrů, kterou jsem spolu s Gambáč ligou sledoval jako první, sezóna tak 1998/1999. V LM hlavně Spartu, na Olympijském stadionu v Mnichově tehdy uhráli remízku a měli kliku jako blázen, když nevím kdo trefil břevno a od něj to šlo do země a ven, Čech jen čuměl Z Bayernu si ještě pamatuju Kuffura, to byl děsnej kopyťák, Scholla a Tarnata

Reagovat
smazaný uživatel

A Zickler, v brane Kahn, na stoperu hral ... twe...ted nevim...ale mam ho pred ocima...Sakra...Scholl, levej lajnař, Lizarazu no, Michael Tarnat...Sagnol tam byl, Kuffour no Ten šel pak do AS tuším

Reagovat
herbage

Links, Babbel, Matthaus?Jo, ještě Jens Jeremis, ten byl taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Jens Jeremies no, to byl zajmavej hráč, takovy rapl trošku. Jinak Matheuse znam, to byl dobrej hráč, ale nevim esi hrál ještě tenkrat...

Reagovat
herbage

Hlavně se člověk přiučil něco německy. Vždycky aluminium, kein ofside

Reagovat
smazaný uživatel

Já si čas od času v Bundes přečtu nějaký skutečný šlágr, občas přidám i nějaký koment, když Arne (spolužák) potřebuje... Docela mě Bundes chytla, líbí se mi, ale bohužel je tu problém s časem. Psaní preview a reportů sem na španělsko zabírá hodně času, na ostatní soutěže pak bohužel nezbývá čas... Přitom bych proseděl u čtení článečků celé dny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja některe články ani nečtu. Buď si je podchytím hned ze začátku, když je tam malo komentařů. Anebo když ne,tak a je to zajmavy článek a malo komentaru, tak ho projdu pekne i s těmi komenty.Pokud ale je tam vic jak 100 komentu a min zajmavější clanek pro me,tak tam ani nelezu. Někdy ale pokud je to extremně zajmavy clanek treba o Realu a dost komentu, tak si to projdu i tak, a komenty ctu jen takove, podle toho kdo je píše, a nějake třeba hadky rovnou přejdu, nebud se zabyvat kravinami o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na tom podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty preview třeba čtu dost poctivě, ale jen ty zápasy, ve kterých hrajou týmy, který mě zajímají. PL všechno, PD (Real, Barca, Sevilla, Valencia, Atlético, Mallorca), v Bundeslize toho je o něco víc a Serii A a českou ligu taky vesměs všechno. Takže si myslím, že ty preview tady neděláte pro srandu králíkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to tady někdy na jaře 2008 taky částečně zabalil (co přišla nová krev do Serie A), nemá to cenu, dlouhý příspěvky o něco se snažící už dávno ne. A dodnes nechápu, čemu jste se loni u Clásica divili, že tam nic nepíšu, vždyť jestli tohle je hnůj, tak tam to byl eurohnůj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale normální, koneckonců je to takhle všude... jediný, co mi štve je fakt, že odcházejí ti, kvůli kterým mělo cenu číst diskuze. A ten trend asi bude pokračovat. Pro mě to neni ztráta času jenom z toho důvodu, že toho času tady trávim minimálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Máš asi pravdu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufam, že sem dále budou přispívat lidi jako merengues, jiri-fcb, GATTUSO, trewinn, robertocarlos, spanhel, M10, vandertom, herbage, zdravy.pacient, Lapíz, Kopy atd. (určitě jsem na někoho zapomněl, nebo jinak - napsal jsem ty, na který jsem si okamžitě vzpomněl...)

Eurofotbal je dobrej web, na český poměry dokonce zázrak, ale pro mě jsou tady jiný důvody, než články (ačkoli většina redaktorů to dává s přehledem) - a to osvícený lidi v diskuzích (viz. nahoře) - kdybych chtěl jen fotbalový informace, tak je na netu spousty zahraničních fotbalových serverů, který mají skvělou úroveň a navíc si člověk čas od času osvěží angličtinu.

Takže doufam, že exodus lidí jako alegre, sterda, antimadrista, dr.Kyslík a další pokračovat nebude, nebo aspoň nebude pokračovat stejnym tempem.

Reagovat
indy

alegre skoncil??

Reagovat
smazaný uživatel

Alegre snad ne, každopádně v diskuzích se už neobjevuje

Reagovat
indy

aha, toho je fakt skoda... a tie jeho novinky z Hondurasu tu chybaju

Reagovat
smazaný uživatel

musel bych si posypat hlavu popelem, takže to nekomentuju

Reagovat
smazaný uživatel

Za by na Jiriho prisel novorocni splean? Na nekoho pres svatky padaji deprese Az zacne svitit vic slunce, tak se to zlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, to je ono, mi se tady o něčem bavíme a ty se musíš pouštět do naprosto popichování uživatelů... přesnej, naprosto přesnej příklad toho, o čem tu hovoříme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě. Chces rict, ze to, co jsem napsal je nejake neprijemne vyrypovani? Trochu jsem si stouchl, ale ze bych nejak urazil....Navic, bylo to mineno ciste ze srandy.

Nebo to by se na idealnim webu nemohl nekdo poskadlit? Nebyl bych na sebe zase tak prcitlively.

Prislo mi, ze ted to previw a review byly mnohem mene konfliktnejsi a celkove vice v pohode (oproti pred mesicem treba) a Jirka napise, jak je ted cela diskuse o nicem, tak jsem si popichl a bylo to naprosto ze srandy (proto i ty smajly, protoze jsem nechtel nikoho urazit.

Veci je tu porad ke cteni celkem dost, ale balastu mezi tim jeste vic. Ja si vybiram, koho cist podle jmena a je to v pohode. Tim si to protridim na to, o co mam zajem a o co nemam a netrapi me, ze si nekdo masti ego na netu "neprispevkama." Stejne kdybych mel cist pod kazdym clankem 600 reakci, nedelal bych nic jineho. Proste vim, pod kterym nickem se neco dozvim a zbytek ignoruju...

Myslim si, ze to je cesta. Kdyz nejake mastily ega budes ignorovat, prestane je to bavit. Oni je nvyuzivaji, ze se muzou anonymne pohadat, protoze si to v normalnim zivote nedovoli. Kdyz si ale s nema nebudes psat, omrzi je to. Koho by treba mesic bavilo kontrolovat svuj prispevek mezi 500 dalsimi, jestli nekdo na moji provokaci zareagoval? Myslim, ze nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu to popichování vždy k fanouškovství, kor mezi Barcou a Realem, patřilo. O tom tam rivalita je. Když tu diskuze fungovala, toho popichování bylo víc než dost, samozřejmě inteligentní formou, nemyslím tím nicneříkající diskuze o padesáti komentářích. Taky myslím, že to lapíz až moc přehání, nic hroznýho jsi nenapsal. A Jirka to přehání taky, v minulosti to tu bylo VELMI ČASTO mnohokrát horší.

Zkrátka bere se to tu najednou až moc vážně, diskuze na PD šla do háje už sakra dávno a když tu nebude žádný popichování, co víc se dá psát? Jak psal tuším Jakub19, mnoho uživatelů včetně mně odsud dá se říct odešlo a začlo primárně přispívat na svých klubových fórech. Každej to udělal ze svých důvodů, někdo kvůli upadající diskuzi, někteří (zejména madridisté) odešli kvůli právě honičům ega a nicneříkajícím nekonečným diskuzím, někteří kvůli nedostatku času, někteří přestali kvůli směsi těchto či jiných důvodů. Každopádně každýho fanouška to asi dost ve skrytu duše mrzí a chybí mu to, přecejenom diskuze s rivaly má vždy nějaké kouzlo navíc, je tam více napětí a emocí, a rozhodně takovýhle nevinný popichování nemůže diskuzi uškodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak největší honič ega už je cca půl roku pryč, druhý největší skoro rok, tak o co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

To se neptej mě. Já tu chodím pořád, ale spíš čtu články, než-li bych diskutoval. Jen sem tam zareaguji, když se mi něco nepozdává. Ono ale ani není moc s kým diskutovat a na druhou stranu je pravda, že už ani tu diskuzi tady nevyhledávám, filtruji jen opravdu malou hrstku uživatelů.

Reagovat
RMCF

Oni to byli sice honiči ega a obas to přeháněli, ale dalo se s nimi bavit O FOTBALE a třeba s takovým Romihem sem hodně často souhlasil a měl stejnej názor, jenom to chtělo podat míň arogantní formou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v tom bylo obvykle jádro pudla, sice něco vysvětlil, ale jedním dechem si se dozvěděl, že jsi ubožák, že takovou jasnou věc nevíš, ale jakmile to bylo naopak, tak si byl hned namyšlenej fanoušek Franca...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte oba pravdu, zbytečně sem vylít..

Reagovat
smazaný uživatel

Setsakramensky sem to přehnal, spíš jsem se po jednom jediném přečtení unáhlil... Omlovám se a následně souhlasím s tím, co si napsal, protože ingorace je přesně to, co by ty mouly z diskuze pod La Ligou vyhnalo... Anebo by to chtělo nějakého řekněme moderátora, který by ty příspěvky rovnou mazal (však to tu nikdo myslím navrhoval, jestli Efcébéčko?) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lapi, ja to myslel, ze tak Jirka si uz nekolikrat stezoval na uroven zdejsi diskuse, ale vcera, kdyz to bylo celkem klidne a bez urázek a hloupych komentaru, tak napsal, ze ta uroven je extra zvadla a celkove pusobil, jakoby nad zdejsi diskusi zlomil hul....

Proto jsem si rekl, jestli na Jirku neseda novorocni deprese, ne, ze jsem ho chtel urazit... Jiri snad vi, ze jsem nikdy nijak zbytecne neutocil...Nemam to zapotrebi

Reagovat
smazaný uživatel

ale jdi ty deprese. Jen jsem si dal mezi svátkama nějaké předsevzetí a to plním. A musím říct, že se najednou cítím o hodně svobodnější (no, nevím, zda to je to pravé slovo, ale jiným to nevyjádřím )

Reagovat
blaugrana

To predsavzatie znie. Nebudem už tak horlivo prežívať zápasy Barcelony!?

Reagovat
smazaný uživatel

uf. Tak tohle byla velká a těžká provokace, skoro urážka. Barcu miluju a ctím pořád stejně .

Ale už se nebudu tak horlivě pouštět do diskusí s kdekým a o kdečem a čím vác o tom přemýšlím, je to jedna z nejlepších věcí, co jsem pro sebe (a pro Kilyho) mohl udělat

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by neprožíval? Každý má jiný způsob prožívání kopané, někdo v klidu sedí, někdo naopak musí fandit, kouše šálu, rozbíjí klávesnici nebo si nervozitu vybíjí psaním nebo popisování duelů ... Berme to tak, že Jirka nabízí českým fanouškům jediný česky psaný online z utkání Barcelony

Reagovat
blaugrana

Takže som mal v podstate pravdu. A čo sa týka prežívania...u mňa su to hlavne vulgarizmy. , ale vždy majú svoje opodstatnenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy zapas...rozhodci naprosto tragicky na obe strany hruza a ten Ibra...kazdej kdo to videl musi uznat ze to mela bejt jasna cervena hroznej zakrok jinak doufam ze real zitra nezavaha to by me kleplo..az se barcelona rozjede tak to takovy nebude dneska meli holt zamrzlej motor (Xavi)

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivny názor..

Reagovat
homeles8

goooooooool

Reagovat
homeles8

Doufám, že Valencia a Sevilla nezblbnou a třeba ještě udělají pořádnou bitvu o titul mezi čtyřmi týmy. A kdyby se knim připojilo Deportivo, nikdo by se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm sance pro real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to musel spolknout s tim, že je to pořád jenom sport... s tím, že jsem tenhle názor použil naposled někdy před asi deseti lety po tom, co jsem našemu basketovýmu týmu zkurvil v závěru zápas naivní přihrávkou

Jenom tim chci říct, že tohle je alibistickej závěr, kterym si nechci ničit začátek novýho roku ať to ostatní culés udělají taky, nemá cenu se vztekat - zápasů bude ještě dost.

Reagovat
blaugrana

Zápasov dosť, nervov už pomenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Real Madrid

Reagovat
Al Capone

Dobře Villarreal, teď ještě porazit Osasunu a hned bude tabulka veselejší.

Reagovat
Josifek

No tak tomu řikám teda haluz goal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si přečetl report: chybu už jsem nahlásil, ale jinak nemůžu souhlasit, že to byla zasloužená dělba bodů, nebo že by obrané čtyřka Villarrealu hrála nějak skvěle. Šancí Barce dovolili dost a častokrát si pomáhali faulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak viděl, Kubo ... jakou jsem tam měl chybku?

Reagovat
smazaný uživatel

Však v poho . Chybka je opravená, bylo uvedeno, že břevno před gólem trefil Zlatan, ale byl to Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se tisíckrát vsadil, že to na mým streamu kopal do břevna Zlatan Kéž by se vrátila televizní forma...

Reagovat
blaugrana

Bol to Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím se tedy všem omlouvám, bohužel jsem to prostě na obrazovce viděl. Nebudu se na stream vymlouvat, měl jsem si to ověřit někde v psaným formátu

Reagovat
herbage

Pěkně to trefil Snad si tím řekl o novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

to je provokace... naštěstí už má koupenou letenku na léto do USA

Reagovat
blaugrana

Dúfajme, že jednosmernú.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Dneska zahrál pěkně... Kým bys ho chtěl nahradit? Mimochodem, o jeho přestupových spekulacích jsem neslyšel, kam má namířeno?

Reagovat
blaugrana

Vraj do MLS. Kým by som ho nahradil? Bojan, Jeffren, Gai..tých alternatív je viacero. Dnes možno zahral na jeho pomery dobre, ale inak je to bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Ribery,prosim Ribery...

Reagovat
blaugrana

Ani jemu by sme sa nebránili, ale tak to vypadá, že už ho ulovil ujo Peréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ano, poprvé po půl roce. Alternativ je dost z vlastních zdrojů (Jeffren, Gai, Bojan,...) i cizích (Silva,...)

Reagovat
blaugrana

Nj, len tie budú niečo stáť.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou volby, kandidáti pěnězi jistě šetřit nebudou.

Reagovat
blaugrana

Nj, najmä ak to vyhrá Rosell. Posilám by som sa určite nebránil, len nechcem aby zburcovali charakter a filozofiu Barcelony. To je jediná vec, ktorej sa bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Filozofie nic o drahých posilách neříká A ani Rossell by v případě vítězství nepřestal využívat odchovance.

Reagovat
herbage

Je ti jasné, že potřebujete na ten post dynamického hráče se skvělým zakončením a primárně praváka Vloni vám běhal vepředu Eto a Henry, dnes vám tam neběhá nikdo. Zlatan furt stojí a Henry je za zenitem, ale alespoň si snaří nabíhat. Silva by byl jen další hračička, který by dále zpomaloval vaši hru. Jestli chcete mít tým prcků, tak prosím, ale Silva je podle mě spíš jen alternace Messiho, k tomu nepříliš gólová. Vy potřebujete hráče typu Benzema. Pedro je na tu pozici moc pomalý a nemá dostatečné kvality, Jeffrén zase je moc zvrklý v zakončení, ale rohodně větší naděje

Reagovat
smazaný uživatel

Henry tam stál i loni a malému hračičkovi Iniestovi se tam dařilo. Jeffren je zbrklý, ale to je nízkou herní praxí, podoběn jako u Assulina. V záloze je i Nolito a Soriano, hlavně Soriano. Benzemu bych bral, toho jsem chtěl dlouhodobě, ale to nevyjde.

Reagovat
herbage

Vem si, že by tam hrál Silva. Sestava ve složení Xavi, Sergio, Iniesta - Messi, Zlatan, Silva vypadá na papíře sice pěkně, ale na hřišti by to podle mě nefungovalo. Výhoda vaší levé strany je, že Iniesta v případě potřeby se ze zálohy na to křídlo vytáhne a útočník se může stáhnout více do středu a pravačkou vystřelit. Levák by takový prostor ke střele neměl. Jeffrén je dobrá varainta na lajnu, ale není silný v osobních soubojích tělo na tělo a jak stříli tvrdě zpoza šestnácky si taky neumím moc představit, natož jak třeba hlavičkuje

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda hračičky na křídle je ta, že dokáže obejtí hráče 1 na 1, což Henry neumí, narozdíl od Iniesty, Bojana, Jeffrena, Assulina, Silvy atd. Tím přechodem se prakticky okamžitě dostane do šance, kterou mže zakončit hrot, druhé křídlo nebo záložník. Navíc naše top záloha letos je s Keitou, který je od toho, aby pomohl hlavičkovat. A kolikrát si viděl hrát Jeffrena, že tvrdíš, že neí silný v soubojích a proto střílí z vápna?

Reagovat
herbage

Keita je takový dělník. Nesmírně platný, jenže když hraje, tak to znamená Iniesta na křídle a říkej si co chceš, ale mě vaše hra oproti loňsku přijde děsně statická. Iniestovo místo je dle mě v záloze. Jeffréna moc neznám, prakticky viděl jsem ho ve vaší přípravě + na MS klubů, ale on taky víc nehrál a vaše béčko nesleduji. Je dobreh 1 na 1, vystřelí oběma nohama, ale na rozdíl od Bojana nemá v noze dynamit ani instinkt zakončovatele a narozdíl třeba od Pedra nemá tak dobrý výběr místa. Je ale hodně rychlý a mysím že si u vás své místo najde. Bojan by na levém křídle nebyl špatný, mohl by se točit se Zlatanem a Messim a neustále rotovat, jenže Guardiola mu moc nevěří. Jinak s těmi osobními souboji jsem myslel třeba jak dnes byl nákop na Henryho přd tou velkou šancí Zlatana. Henry ustál osobní souboj a namazal Zlatanovi míč pěkěn doběhu. to by Jeffré dle mě nezvládl, odstavit si toho obránce. A jak Henry chodil ho hlaviček, to si neumím představit Jeffréna zrvona tak

Reagovat
smazaný uživatel

Říkej si co chceš, ale Keita je základ, který chodí na ty centry Alvese. Ano, Jeffren by to neustál, ale kolikrát se do takové situace dostane? Mnohem více je třeba, aby toho obránce obešel, proto ten Iniesta je na tom křídle tak platný, viz dneska, kdy tam vykoupal tři obránce, nebo Jeffren, který tam vykoupal obránce Estudiante. To ti Henry neudělá. On si lépe naběhne za obranu, ale jelikož hrajeme většinu času do plných, tak nemá moc šancí. Pep Bojanovi věří, ale Pedro je gólový a Henry je oblíbenec, až se ho zbavíme, Bojan hrát bude. Když jsme měli útok R-E-G a pak R-E-M, tak tungovalo stejně jako loni I-E-M bez problémů.

Reagovat
herbage

Tak uvidíme, ale Eto'o alespoň běhal, narozdíl od Zlatana Ostatně proti Jefrénovi nic nemám, platnější než Henry by byl asi už teď, jen se musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci Ibrovi křivdit, jeho platnost bych rád zhodnotil až na konci sezóny. Je jasné, že loni to bylo herně lepší, ale výsledky jsou i letos dobré...

Reagovat
herbage

Tak Ibra rozhodně není špatný. Vaše hra s ním není zas tolik horší, spíš jiná, ale potřebuje vedle sebe ještě jednoho parťáka a Henry už je z formy, byť dneska hrál celkem dobře

Reagovat
blaugrana

Ono všetko ma svoje pre aj proti, ale ako píše Jakub, pre nás je ďaleko dôležitejšie, aby ten brúsič lajny bol schopný obísť obráncu a potom dávať pod seba, alebo nebezpečne centrovať, keďže často "rozbíjame betón".

Reagovat
smazaný uživatel

"Vem si, že by tam hrál Silva. Sestava ve složení Xavi, Sergio, Iniesta - Messi, Zlatan, Silva vypadá na papíře sice pěkně, ale na hřišti by to podle mě nefungovalo."

V repre jim to spolu klape skvěle, a to tam ani nemusí být Villa s Torresem. Hraje třeba Negredo, Llorente, to je jedno, sází to tam hlavně díky záloze skoro každej.

Reagovat
herbage

Tak repre a klub je něco jiného. Jednak nejlépe hráli Španělé, když byl v útoku Villa a Torrés, Silva hrál na pozici "Messiho" a Xavi, Iniesta + Senna tvořili hru a zadruhé klubová hra je založena hlavně na souhře, repre spíše na improvizaci. V klubu se ti hráči vidí každý den, trénují spolu, kdežto v repre se sejdou jen párkrát do roka hráči z mnoha klubů a hrají proti podobným "směskám". Silva by v Barce mohl být dobrou náhradou ze Messiho či Iniestu, ale všechny tři spolu a navíc Xaviho si neumím moc představit, leda proti slabším soupeřům. Silnější soupeř by je vymazal ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Blud...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna s tím si dovolím nesouhlasit, španělská repre takhle hraje už od Aragonese, je tam určitý hráčský základ, který je už na sebe dlouho zvyklý, takže je pak jedno, jestli nastoupí Fabregas nebo Iniesta nebo Xabi, důležité je, že má repre vlastní styl, do kterého zapadne každý.

Reagovat
blaugrana

Popis by sedel na Francka, ale ten je už zrejme mimo hru.

Reagovat
herbage

Ribéry je hlavně tvořivej. Má sice zakončení, ale vy tam potřebujet spíš druhého útočníka, když Zlatan tu roli neplní

Reagovat
blaugrana

Daj nejaké mená, lebo nikto ideálny ma nenapadá.

Reagovat
herbage

Aguero, Benzema, Torrés?

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero ne.. Benzema, Torres, Villa..

Reagovat
blaugrana

V úvahu pripadá asi len ten Aguero, uvidíme, či Rosell predvedie svoje schopnosti. A možno aj Torres, keďže je na jeho zozname.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsalen som až tak nejokoval... Myslím, že mu aj začínam fandiť. Pokiaľ z PL pretiahne Torresa a Robinha, tak mu budem nožičky bozkávať.

Reagovat
blaugrana

Robinho nech len pekne kope aj naďalej v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema zostane, Villa by mohol zostať a Torres Aj tak sú to len milé hypotézy, ale predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš s Aguerem! K čemu, když máme typově podobného Bojana a v záloze Soriana či Nolita.

Reagovat
herbage

Tak podle mě by u vás nedělal dobrotu, ještě by Messi zvlčil

Reagovat
smazaný uživatel

Jediným pozitívom by bolo, že by vám nedával góly...

Reagovat
alcantara

aguero by len zaberal miesto, typ benzemu by bol dobry, ale ten je nerealny no a torres je to iste co ibra

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna Torres by se možná hodil...

Reagovat
alcantara

oproti ibrovi ma jedinu vyhodu mozno v trochu vacsej rychlosti, ale ibra ho svojou kreativitou jasne predsi. inak by tam postaval tak isto plus by bol polovicku roka zraneny

Reagovat
alcantara

my tam potrebujeme to, co ma robit henry, len o tri urovne vyssie

Reagovat
herbage

Tak po náročné sezóně si zaslouží dovolenou, aby byl připraven na další sezónu v červenomodrém dresu

Reagovat
blaugrana

Kto vie, čo naňho v USA číha.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo před kym si Amíci opravdu sednou na prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

On sa už do Arsenalu nevráti (čo ma mrzí) tak+ye som bral MLS ako možnosť pre koniec kariéry, nie už teraz. O to viac mu fandím, nech mu to ešte v Barce vydrží, samozrejme v zodpovedajúcej formue, ktorú hádam chytí. Som ale realista a viem, že tak ako celkom zbabraný polrok bez formy, tak voľby a nákup nejakej posily na krídlo (prípadne) tomu nepridávajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mají dnes ve Španělsku s tím naskakováním šrubama na soupeře? I když to Duscherovo bylo nevinnější.

Reagovat
blaugrana

Ibra len praktizoval svoje dovednosti z bojového umenia.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě! Jinak mi přijde, že souboj Atlética se Sevillou je nezvykle založený spíše na osobních soubojích a nákopech, nežli na pohledné technické hře....

Reagovat
smazaný uživatel

Přestávka, zranění, neschopný Atlético a Sevilla, která zatím hraje nezvykle opatrně s pomalým přechodem do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, hlavně jde asi o ty zranění ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, na záver dňa menší joke: Predajte Zlatana Mancinimu, aspoň bude zábava. A môžu vám prihodiť aj exmadristu kolobežkára. Za utržené kúpte Torresa, ktorý by v Live, ktoré LM hádam hrať nebude, nezostane... Neviem prečo ale minimálne Nando v Barce, to by sa mi páčilo. Stejnak k vám raz pôjde, tak radšej teraz než neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se vrátí do Španěl až na sklonku kariéry..

Reagovat
smazaný uživatel

No veď to...radšej kým je mladý a strieľa mu to.

Reagovat
herbage

Torrés by do Barci zapadl a její hru by pozvedl Jak řiká Mino Raiola, Zlatan patří spíše do cirkusu a lepší neý ManCity by těžko hledal

Reagovat
smazaný uživatel

To bol bežný výrazový prostriedok, ja presne viem, prečo by mi tam sedel Navyše pod Mancinim hral, do jeho pomalšej hry sa hodí, v PL by sa vďaka postave nestratil, tak prečo nie... Zaujímavá predstava.

Reagovat
blaugrana

Či by do nej zapadol je otázne. Taktiež to nieje žiadny rýchlik. Je silný vo vzduchu a zakončení. Záležalo by na tom, či by dokázal zúžitkovávať prácu Xaviho a Andrésa.

Reagovat
smazaný uživatel

Si robíš prdel s tým rýchlikom... A na čom že by záležalo? No to hádam nie...

Reagovat
blaugrana

Zlá formulácia, rýchlosť má, len toho moc za zápas nenabehá, skôr ma taký ležérny štýl, aspoň tomu tak bolo v posledných zápasoch Live, i keď je pravda, že naposledy bol 100% fit asi pred narodením Krista.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ho nechal ten dement preliečiť a nie len mu stále napichávať umrtvujúce roztoky, tak tomu nie je... Ani toto nie je dobrá formulácia. Torres je hráč, ktorý nebehá za obrancami ako šibnutý (Eto`o, Tevéz) ale vyčkáva na šancu, čaká na pas a potom hodí šprint a rýchly veru je a to podstatne. Nabehá toho presne toľko, koľko potrebuje on sám a koľko potrebuje jeho tím. Byť sám na hrote mu nerobí problém, sklepnúť vie, podržať vie, ťah na bránu má neskutočný, v šanciach je zabijak, je silný do kombinácie aj 1na1 a kľudne zbehne na krídlo. Presne typ, čo by sa do Barcy hodil. A že so Xavim a Iniestou mu to ide, to je samozrejmosť.

Reagovat
blaugrana

Ono sa niekedy to "šibnuté behanie" vyplatí, keďže ním dostávaš súpera pod tlak=chyby. Myslím, že podobné schopnosti má aj Ibra, s tým rozdielom, že on vie aj šance pripraviť, na druhej strane, Torres má zase navrch v rýchlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy...

Reagovat
blaugrana

Ale to niekedy taktiež zaťaží

Reagovat
smazaný uživatel

Koho? Niekedy je fakt malé percento a slabá náplasť pokiaľ útočník nerobí hlavne to, čo z neho robí útočníka. Taký hráč je potom prebytočný, ako bol Tevéz u nás.

Reagovat
blaugrana

Neviem, ale mne sa Tevéz až tak úplne tragický nezdal. Urobil kopu čiernej roboty. Keď niekedy vidím Dmitara, tak je pre mňa Tevéz boh

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám už chuť to opakovať neustále, Tevéz bol pre ofenzívu jaloví. To obiehanie bolo neefektívne (v ofenzívnej zóne som za posledné dva roky videl efektívne napádanie akurát tak od Barcy ) a gólový z nebol. Herne začal makať až ke´d mu išlo o krk, chcel prachy a sám stal na svoje pomery veľa. Berbatov neodohral hviezdnusezónu, takú čo by bola hodná jeho ceny, ale svoje si odohral a v pár zápasoch bol aj najlepší. V tejto sezóne to ešte stále nie je ono, ale tie záblesky geniality (aké má aj Zlatan) on proste má. Ťažko na tejto zemi hľadať kreatívnejšieho útočníka. Škoda len, že práve to nie je celkom to, čo teraz potrebujeme.

Reagovat
blaugrana

Tj, ja osobne ho nazývam odmocnina Zlatana ...do vášho štýlu by mi pasoval Luis Fabiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

z toho co citam, tak to presne sedi aj na ibru, torres by nepriniesol nic nove

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Koné měl jít okamžitě ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético MAZEC!

Reagovat
Xavi8

dnes mi okolnosti dovolili pozerat len prvych 20 min, takze nastastie som to nevidel do konca

Reagovat
smazaný uživatel

ANTONIO LOOOOPEEEEZ!!!

konecne jsme meli trochu stesti my!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte Molinara z Juve? Co to kua je?

Reagovat
smazaný uživatel

špatný obránce z Itálie se má prosadit v Primeře? To by mohlo být dobré kino

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to netesi, aspon, ze je to jen hostovani s opci

to zas bude prestupovy okno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kohože to máte v hledáčku, Sebyku?

Reagovat
smazaný uživatel

je toho hrozne moc

nejvic pravdepodobnej byl ten molinaro a mame ho tady

mluvi se o dossenovi (kdy uz konecne nekdo vysvetli vedeni, ze prumerni italsti obranci nic nevyresi), ale nastesti spis zamiri do neapole

salvio nakonec asi nedopadne, mel by prijit v lete

velmi nadejne vypada prichod roda fanniho z rennes (hura!)

slysel jsem i o marceli schaferovi z wolfsburgu (hodne nepravdepodobne), voroninovi, taddeiovi a senderosovi - nase vedeni je vazne banda kokotu

utichaji zvesti o prichodu gameze z malagy a ansaldiho z kazane, ktere bych oba dva velmi uvital

hm, uvidime, jakou perlu zas vedeni pritahne...

Reagovat
blaugrana

AK by ste uvažovali o vystužení obrany, tak sa pls zamerajte na meno Dmitro Chygrynskyi.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze txigra by byl stokrat lepsi nez ty nasi kaspari...

Reagovat
blaugrana

Tak sme teda dohodnutí. Posielame ho prvom triedou do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

jenom aby si nespletl v Madridu klub...

Reagovat
smazaný uživatel

ze by sel do Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

áj, tak zrovna Jesúse Gámeze bych vám přál! Tuším kapitán Málagy a její nejlepší bek, tuším, že hrává spíš napravo, nevím však jestli stopera nebo beka! Každopádně je dobrej!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, budto jeho nebo fanniho

jeste bych si pral ivana marcana z racingu a bych byl s obranou ramcove spokojenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je v Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Včra předvedl výborný výkon!

Reagovat
smazaný uživatel

doprcic, jak je mozny, ze jsem to vubec nezaregistroval?

Reagovat
blaugrana

Asi piješ ten istý ča,j čo Lapíz.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mi do toho mamka dala rum?

Reagovat
blaugrana

Rum je prislabý na také divy.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Málagy jde hrát od leta kamoš. Do U17...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Jak se jmenuje? Odkudpak je?

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sigmy tam jde. Jmeno...nebudu říkat, možná časem. Tak zatim hraje za U16 v Sigmě a je tam nejlepší. Uvidime. Utočník to je. Nejspíš v létě jen na treninky a zvyknout si, a od ledna 2011 natrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavý! Čím více českých mladíků do španělských končin, tím lépe! (jak já si teď protiřečím!!!)

Reagovat
$dolar$

Proc jako nebudes rikat jmeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, to je dostatečný důvod!

Reagovat
$dolar$

Samozrejme ze nemusi, ale ptam se proc ho nenapise...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by ho všeci začali sledovat a tak. Ale mam ho na FB v přátelích, a komentuje mě často, třeba Ti tohle trošku pomuže

Reagovat
smazaný uživatel

Já by sem chtěl jednou vidět ve Španělsku Kadlece a Zemana.... Takový Getafe na rozjezd by tam pro ně bylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

casem jo...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepatří to tu ale...Slavie prohrála pošesté v řadě... Podle mě se teď Růžička moc soustředil na tu nominaci a nevěnoval se jim...Teď sand zaberou

Reagovat
smazaný uživatel

Netrenuje Slavii Jarolim?

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni mysli hokey

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda manky, ja jsem nespadl z vysoke visne. Moc dobre jsem pochopil, ze se jedna o hokej. Jenze toto je fotbalovy web, a tak jsem to myslel z ironie...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

To patri spis nekomu jinemu a ne me. Jsem to napsal z ironie, protoze se jedna o fotbalovy server. Ze ty jsi nepochopil moji narazku, ze to ja nemuzu Fernando...

Reagovat
F.Torres

tak proslední týden se tu propíral hokej celkem často... tak proč by se to tu nemohlo zmínit zase? lepší než politika a jinačí srač..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze ne. Kolikrat jsem to tu videl resit. Neposlal jsem ho s tim pryc. Jen jsem zavtipkoval s Jarolimem..

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze real dostane nakladacku

Reagovat
berger321

ja taky uz me vadi jak se na nas dotahuji musi taky ztratit ikdyz barcelona si za to muze sama za zbytecne remizy (napr prave v osasune)ale i tak nemozu furt vyhravat kdyz hraji dobre vyhraji o vic golu kdÿz hraji spatne vyhraji o gol no a kdyz hraji s nekym silnejsim tak vetsinou prohrajou ale vadime ze furt vyhravaji ikdyz si to nekdy nezaslouzi proste furt furt furt je treba prohrat aby se dostali do mensi krize a ulehcili nam to at se mozem soustredit na lm a pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi právě slezl ze stromu, že?

Reagovat
berger321

ne neslezl ale vis jak je to otravny kdyz ste nas minuly rok dotahovali furt napr vyhrou nad getafe 3:2 v 94min,snurou vyher 1:0 nad santanderem valencii villarealem a takl a vubec ste na nas nemeli no a pak se ukazala spravedlnost fotbalu a ted to je to podobny ale ted je to nejak zaslouzene jen si preju aby to nebylo jak minuly rok a ten titul sme vyhrali driv a pak v klidu se pripravit na finale copy a lm proti chelsea nebo arsenalu

Reagovat
berger321

a vis jak sem prisel na to ze je barca ve finale lm vcera me volal messi zeprej uz rezervovali 30 listku pro real madrid at se dojdou podivat jak vyhraji na jeho stadione prej uz to platini domluvil s uefou ze barca dostane ty nejslabsi soupere a v klidu dojde do finale a realu kdyz nahodou postoupi do ctvrtfinale losnou vitez inter/chelsea(asi chelsea) a pres tu na 99 procent nepostoupi a kdyby jo tak budou hrat s arsenalem bo mu a tam uz je zaplaceny ovrebro

Reagovat
smazaný uživatel

kolko mas rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to Vandertomovi blíží a Higuaínovi (který chudák nic neví) taky...

Reagovat
smazaný uživatel

nemam naladu na vtipky neska

Reagovat
panca

co to rika komentator na sport 2 ze pato do realu?! to je snad vtip ne...

Reagovat
smazaný uživatel

tež sem to dnes četl.

Reagovat
panca

k cemu by jim tam byl???

Reagovat
smazaný uživatel

Me to nemusis rikat

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas zatim..

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to je hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbí.. Chybí Kaká..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to nelibi, a Kaka chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se totiž líbí i Osasuna.. A jak sem teď viděl, tak hooodně chybí i Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart hrá dobre, ostatní nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Podruhý špatně odpískanej ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

pipita nejtragictejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to strašně zazdil..

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas, snad neměl ještě dobrý zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

nedal nahravku ani

Reagovat
smazaný uživatel

dal bach místo něj Karima, podle mě ten je silnější v soubojích tělo na tělo, což dnes docela chybí, dneska nejlepší z Realu Arbeloa. Xabi tam měl taky pár pěknejch nahrávek do předu, pěkně s tím zrychlil hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalé a nepresné

Reagovat
smazaný uživatel

strasne rozkouskovane

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa parádna kúpa

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem netusil, ze Arbeola je takovy motaaak

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa

Reagovat
smazaný uživatel

Než se ukazal ze zadu a neviděl sem tu 2. Tak sem si myslel, že to je Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart je špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid je špatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spadol do podpriemeru

Reagovat
smazaný uživatel

Salto mortáe v podání Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nohy mu zablokoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale vyskočil jak tajtrlík..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skúsil to .. ja bych to písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi videl par zapasu barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pandiani, Juanfran, Arbeloa

Xabi, Lass, Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi?

Reagovat
smazaný uživatel

Některý pasy jsou prostě vynikající.. Nabízí se, akorát se mu tam cpe Vaart.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale dnes je i on slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Cristiano Ronaldo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Zatim velmi velmi čajovitý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

jn, po delší době na ně koukám a zatím žádná pořádná šance, hodně nepřesností

Reagovat
smazaný uživatel

zatim mě uklidnuje, ze jeden z poločasu mame dycky horsi a jeden lepsi...doufam ze tohle nebyl ten lepsi...

Reagovat
madridcan

no cize teraz pride tradicne z*ebanie od trenera a vonku vybehne iny real

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám, s tímhle by mi ta moje 2 na ně asi nevyšla

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže ten Real nepíšu, to už bych se fakt pos*

Reagovat
smazaný uživatel

proč první poločas bys napsal nuda, pár střel mimo branku, špatnej Higuain, hodně zkaženej přihrávek, Arbeloova mašlovaška u rohovýho praporku a konec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně z tý předváděný hry je mi špatně!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

Devět reportů je za tenhle tejden až až Real má naštěstí Jarda, mě by z toho už kleplo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jeslti k tomu píšeš všema 4, tak to ti věřim

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že sa nehrá na nepresné prihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Z tochto bolí hlava

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatím to vypadá že Real přeřadil na vyšší stupeň, sice jen o jeden, ale lepší jak první půle zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Pipito, toto musi byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Higuain temer z penalty netrefi ani male vapno...

Reagovat
smazaný uživatel

No paráda.. Vypadl mi přenos a ostatní jsou jen justiny.. Nemáte někdo přenos bez justinu? prosim..

Reagovat
smazaný uživatel

to byl roh...

Reagovat
smazaný uživatel

Pipito se už dnes asi nechytně, prostě dnes to nejde, střely do kša

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

3 šanci a nejbliž byl když tu bránu netrefil jen o 3 metry

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Karime

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...Pipiiiiiiiiiiiito

Reagovat
smazaný uživatel

gonzalo nema dnes svuj den...

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain...hmmm...to se jen tak nevidi :) Ted uz to bylo aspon male vapno, ale ta vyska zase nesedela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Karim, tak zas mám můj tiket větší šanci přežít do zítra

Reagovat
smazaný uživatel

kluci, nějakej ten stream.. Mě fakt nic nejde najít.. Prosim prosim..

Reagovat
smazaný uživatel

já jedu Justina, ale je to jak když sere a maluje

Reagovat
$dolar$
Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, co víc ten Higuain chce

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň něco, Karim dá ještě jeden, snad už regulérní

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, zatím je ještě času dost

Reagovat
smazaný uživatel

Raul rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych mu to moooc

Reagovat
smazaný uživatel

teď to chce Granera za Xabiho, kterýmu to dnes moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Granero za Marcela

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bude v základu místo vykartovanýho Lasse.

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by branil, kdyby tam byl žlutej Lass jen,a zbytek ofen. hráču.

Reagovat
gonzalesl_is_back

nevim kdy to Xabimu slo....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci ma dres skoro jako ManCity...Myslim barvu

Reagovat
blaugrana

Taký mal aj ten včerajší na Camp Nou, pískal v ňom doslova geniálne.

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle se taky "daří" ale na obě strany docela

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale bud najednou Real poslednich 10 minut hraje extremne tvrde, anebo Pamplona zacina trochu zdrzovat...A to se mi moc nelibi...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo druhej poločas taky špatnej, naprosto neviditelnej a prakticky nulovej přínos pro tým

Reagovat
smazaný uživatel

jak to muže nahrat v utočnem vapně přimo obranci na nohu, když ma kolem sebe dva spoluhrace....

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a Barcelona porad prvni to je nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdybych to v prewiew nepsal...

Reagovat
-Kopy-

Real Madrid olé !

Reagovat
blaugrana

Tak dík do Madridu, že ste nás v tom nenechali.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jak přes kopírák zápas s Villarealem. Otravně nudná Osasuna, neschopný Real. První poločas oba týmy jak ožralí bez normální přihrávky. Asi si vsadili na plichtu oba. Druhý poločas několik vyložených šancí Realu a protahující Osasuna a její divadlo ala Villareal...přestávka se projevila na obou gigantech. Nuda, smůla, příště víc snahy. Tolik zkažených přihrávek jsem dlouho neviděl. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době jsem se kouknul na Real a byl to pro mě docela ztracenej čas, hra nudná, pomalá, když už byla šance na straně Real tak útočníkům tedy hlavně Higuainovi dělal problém trefit aspoň správnou světovou stranu, Xabi se sem tam zaskvěl pěknou nahrávkou, potěšili mě i Arbeloovi výlety směrem kupředu, Marcelo druhej poločas jak kdyby tam nebyl, Vaart jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos není fotbalista.. Před nějakým časem to byl nejlepší pravý bek na světě.. Teď neumí bránit, ani útočit.. Ani přihrát.. Nic.. S Higuaínem tenhle zápas zbabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší pravý bek? Kedy vedel fakt dobre oboje? Podľa mňa mu stále čosi chýbalo. A posledné dve sezóny...škoda hovoriť. Vidno, že si začal viac ten Real sledovať až teraz. To, že Ramos hrá ako bek tragicky je v podstate stará známa. Dobre odohraný zápas som uňho nevidel ani nepamätám. Pravda, nie som madrista a nesledujem to tak, ale...

Reagovat
blaugrana

V Clásicu podal dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeral som, beriem na vedomie. Ale zväčša je proste nemastný neslaný.

Reagovat
smazaný uživatel

V prosinci byl skvělej...

Reagovat
smazaný uživatel

Opýtam sa inak. Koľko takých prosincov mal za posledné 3 sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale třeba v sezoně 2007/08 se mi jako bek líbil, byl ve většině all-star týmů (stejně jako i ty roky předtím). Až od loňska je to slabší. Ale opravdu si nemyslím, že je TRAGICKÝ, to by nehrál v základu Madridu a Španělska. Těžké období pro něj, už nějaký čas tvrdím, že potřebuje manželku, pár dětí a klidnější noční život .

Reagovat
blaugrana

V Barcelone sú s jeho nočným životom nadmieru spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je zlá myšlienka. Samozrejme slovo tragické bolo prestrelené, je jasné, že pri tom, ako spomínaš, by to tak ani byť nemohlo. Skôr to, čo píšem blaugranovi, také nemastné neslané výkony. Ak to beriem čisto subjektívne, kedysi sa mi v Reale páčil Cicinho, neskôr v Seville a aj v Barce Alvés, z globálneho pohľadu (ak to tak marty bral) tu v rokoch bol vo forme hrajúci Zambrotta, neskôr výkonnosťou porovnateľný Bosingwa, fantastický Maicon. Tých mien bolo vždy dosť a minimálne na Alvésa a Maicona nikdy nemal. On má techniku, spracovanie, zakončenie hlavou, ale tie jeho zbesilé nábehy a diery po ňom ostávajúce ho v mojich očiach dosť zrážajú. Možno mu trochu krivdím.

Reagovat
blaugrana

Diery po ňom bezosporu zostávajú, ale od toho je tam Yaya, ktorý vyplní medzeru medzi stopérmi a Pique, či Puyol môže napravo hasiť namiesto Daniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stop! Mal som na mysli Ramosa. Samozrejme aj po Alvesovi ostávajú diery, ale to vracanie a najmä timing nábehu na hrot je neporovnateľne lepší. Navyše obrana Barcy na Alvésove výlety dopláca podľa mňa o dosť menej než Real na Ramosove.

Reagovat
blaugrana

Nj, Barcelona dokáže lepšie držať loptu a nepúšťa tým súpera toľko do hry a to zaťaží, ak teda súper nehrá tak dravo, ako včera Villarreal.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo ten systém ako v útočnej, tak je aj v obrannej fáze variabilnejší. To zasúvanie a vysúvanie CM, DM a stopérov je príkladné. Jasné, nájdu sa aj chyby... Navyše presing na loptu okamžite po strate, v tom je Barca fakt silná (podobne na tom bol Arsenal na prelome predminulej sezóny ) a to v týchto prípadoch dosť pomáha.

Reagovat
blaugrana

Nj, horšie je to v prípadoch rozbíjania betónu, kde čelíme rýchlim brejkom, keďže tam sa už nezasúva nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinho, když byl ve formě, to byla nádhera .

Díry jsou po něm obrovský, z toho by zešedivěl i Pepe , ještěže ho tam máme, aby Sergia zajišťoval. Když píšeš tady o těch, tak je pravdou, že na jejich úrovni dlouhodobě nebyl, spíš jen pár měsíců. Hlavně je špatný, že se už nedokáže tolik zlepšovat (snad jen ten počet karet snížil, i když se to nezdá, tak celkem o dost), v devatenácti toho uměl hrozně moc, ve dvaceti ještě víc, v jednadvaceti už byl pro Madrid absolutně klíčový, zahrál vyrovnaně několik postů. A potom to najednou nešlo. Bohužel, a to mi nikdo nevymluví, je za tím i ztráta motivace. Vždyť který obránce ve dvaadvaceti vyhrál v základní sestavě dva španělské tituly, EURO, nominaci na Zlatý míč, spoustu zařazení do all-star týmů, jako nejmladší Španěl myslím odehrál 50 utkání v nároďáku, má našlápnuto ohrozit počet gólů Roberta Carlose za Real...

Podle mě to nějak neunesl, respektive už není schopen ze sebe vydat to, co kdysi. Bude to ještě dlouhý boj a nám nezbývá, než mu věřit a podpořit ho. Druhý takový Ramos pro Real totiž nikde na světě není...

Reagovat
herbage

Cicinhovi se nejvíce povedl šampionát FIFA před MS v Německu, kde ostatně celý tým Brazílie zářil, hlavně Ronaldinho. Cicinho měl pár povedených centrů a asistencí a v zimě se pak stěhoval do Realu, jenže pak to nějak nezvládl. Stejně dopadl Diogo, který po přestupu do Zaragozy byl skoro každé kolo v sestavě kola

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho absolútny súhlas so všetkým, chápeme sa. Cicinhove ocenenie kvitujem. Už si presne nepamätám kedy, ale bolo to prelomové obdobie (okolo MS06) keď sa mi on ako fakt jediný z vtedajšej zostavy páčil. To bola radosť pozerať.

Ramos, presne ako hovoríš, mal našliapnuté, no pravdepodobne to bola motívácia. Bolo toho až príliš. Značne tomu prispelo EURO, predsalen sa taký historický úspech hocikedy nerodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo5

03.01.2010 23:25

Najlepší pravý bek? Kedy vedel fakt dobre oboje? Podľa mňa mu stále čosi chýbalo

Reagovat
smazaný uživatel

? Len konštatujem, že už dobrú sezónu dve, od EURO to nie je ono. Tak si odpoviem, v Seville a na začiatku v Reale až do sezóny 2007/2008.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale já psal, že to byl před nějakým časem nejlepší pravý bek světa na což ty jsi mi napsal, že nebyl. A teď už povídáš něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz, keď si to čítam znova, je to tak. Ale ako vidíš všetko čo sa tu popísalo, myslel som to inak Nie, že nikdy nebol, ale že už dosť dlhú dobu nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

pomohl by mu přestup ? Maldini několikrát prohlásil, že v něm vidí svýho nástupce

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup je vyloučenej, ale pokud mám odpovědět, tak asi pomohl. Ne však do Milána, to je asi jediné jihoevropské město, kde se chlastá ještě víc než v Madridu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa, Alves, maicon..V tu dobu ještě nebyly takové hvězdy jako jsou dnes Cicinho na něj neměl snad vůbec v ničem, Zambrotta hrál mám ten pocit v Juve nalevo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď nechápavka, dobre vieš, že to bolo poskladané v čase, veď predsa v dobe, keď nastupoval za Sevillu Alvés, Ramos už bol v Reale. Bosingwa nastúpil na výslnie až dve sezóny dozadu. Zambrotta hrával striedavo, ale ako pravého beka ho zaradiť môžeš a Maicon sa taktiež jednoducho povedané vymakal v Monaku. Ramos bol mládežnícka superhviezda na svojom poste, jeho cesta bola iná než u ktoréhokoľvek zmieneného beka. O to viac teraz ten zadrhnutý stroj bije do očí. Mere to napísal správne, je to hlavne stratou motivácie.

Reagovat
smazaný uživatel

sezonu 05/06 odehrál většinu vpravo, vlevo byl Chiellini...

Reagovat
smazaný uživatel

V tuhle sezonu zrovna Ramos přišel.. Tu druhou už byl vyhlašovanej jako nejlepší RB světa i na úkor Zambrotty, kterej hrál v konkurenční barce v tu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jen pro doplnění...

stejně je sranda, že do Juve přišel jako křídlo, do podvědomí vstoupil jako záložník, proslavil se jako levej bek a skončil jako pravej bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně byl výbornej.. V letech 2005-6 byl nejlepší asi on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz si Rino povzdychne, ach kdeže sú tie časy...

Reagovat
smazaný uživatel

tenkrát jsem litoval, že nešel po calciopoli hned k nám..., odcházel Stam, kterej tu sezonu na pravým beku odkopal, Cafú začínal být za zenitem a Oddo přišel až v zimě, protože nás právě na beku tlačila bota. takhle dorazil za zenitem pro změnu Zambrotta...

Reagovat
smazaný uživatel

V tu dobu si asi povzdechli snad všechny kluby na světě, že nešel zrovna k nim

Reagovat
herbage

Tal v sezóně 2007/2008 ho dva redaktoři umístili do all-star týmu a Kyslík do týmu zklamání Tady je vidět, jaký to byl skvělý vizionář

Reagovat
-Kopy-

Jen jeden ho tam umístil a to ještě měl asi slabou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, že bych Real Madrid sledoval málo.. Jen prostě jsem, když začal hrát špatnej fotbal, koukal na jiný zápasy.. Jinak jsem vždycky sledoval..Pamatuju si moc dobře, když Ramos přestoupil.. Na pravé straně obrany byl jak zjevení, hrál fantasticky.. Příští sezonu byl ještě lepší. Jak píše Mere, byl snad ve všech all-star výběrech světa. Dneska to byl příšernej výkon, nezahrál dozadu, dopředu.. Nic. Měl by přijít jiný bek. Možná by se pak vzpamatoval, kdo ví.. Nejraději bych na jeho místě viděl Srnu.

Reagovat
blaugrana

Či Rafinhu.

Reagovat
herbage

Ten na to podle mě nemá. Nadprůměrný pravý bek, ale nikdy enbude nejužší světová špička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Možné to je, ale možno by ho možnosť hry za taký klub nakopla a posunul by sa na inú úroveň.

Reagovat
herbage

Srna možná do Chelsea, dle TM

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne

Reagovat
herbage

Žirkov chce na lávce parťáka Ale snad tam nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Srna by hrál.. Ten by prostě musel hrát

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že by moc neměl kde...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že zrovna Srna je chytrej člověk. Ten by do Chelsea snad nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na něho sem vždycky slyšel jen samé ody, ale přiznám se že ho moc neznám...jen to, že hrává většinou RB, případně RM a že má luxusní kopací techniku. Podle mě by ani na Chelsea (aspon v soucasné situaci) neměl, ale těžko hodnotit. Ty ho znáš nějak blíž?

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš ten pocit jak prostě někoho uvidíš a absolutně tě uchvátí? On je skvělej bek, rozumí si s balonem, diriguje hru z pravý strany jak bůh.. úžasný přímáky, příkladnej kapitán, výbornej v obraně.. Do útoku snad ještě lepší.. Viděl jsem ho ve finále UEFY od tý doby sem viděl snad 10 zápasů a musim říct, že jestli to stejný co předvádí na Ukrajině bude předvádět i v lepší lize, tak se může jít i Ramos zahrabat.. Je to sice opravdu málo na to, abych ti o něm nějak erudovaně povídal Ale, když se na něj zaměříš, tak tě uchvátí..

Reagovat
blaugrana

So všetkým súhlas, ale ako píšeš, nieje ešte preverený nejakou top ligou, kde by bola ta "dirigencia" a ostatné jeho prednosti uplatňovali ťažšie.

Reagovat
smazaný uživatel

No takový pocit moc u fotbalistů nemívám, když už tak spíš u ženských No když si mi ho tady vychválil do nebes, asi bych se na něj měl trochu víc zaměřit, ať ti můžu pochválit/zkritizovat tvůj vkus Nicméně úplně nejmladší už nebude, co? To by si měl s přestupem za "lepším" trošku pospíšit, Chelsea ale rozhodně ne, jen by se pral o místo s výbornými Ivanovičem a Bosingwou. A současného Ramose na RB v by podle mě strčil do kapsy kdekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš my podpantofláci máme dovoleno koukat akorát na fotbalisty no

Zkus se na to párkrát kouknout.. Uvidíš, že tě rozhodně nezklame. Já tohle u fotbalistů právě taky nemívám. Naposledy u Ronalda, když mi bylo 8

Reagovat
smazaný uživatel

To máš takovou stíhačku, že se na jinou nemůžeš ani podívat? Jinak to že v tobě probouzí pocity uchvácení jako první od Ronalda je docela silný kalibr, teď si mě teda hodně navnadil. Přeorientovávám se z PL na ukrajinskou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako opravdu ti můžu říct, že to ve mě docela hrklo no.. Samozřejmě, že na Ronalda nemá. Ten je a byl jinde. Stíhačka ani ne, ale těch keců okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ta moje si nekdy i vymyslim ze na nejakou cumim, aby me mohla servat i preventivne, abych si priste daval bacha

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi u beků stalo třikrát - Roberto Carlos, Candela, Cicinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Candela

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tohle stalo dvakrát Ronaldo a právě Srna... Ale u beků Candela jedu dobu taky vynikající, ale docela se divím, že do toho neřadíš třeba Cafů..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si totiž nepamatuju, kdy jsem ho viděl poprvé. To jsem musel být ještě malej smrad. Ale u těch tří si to vybavuju, miloval jsem jejich hru, když jsem je poznal, tak jsem měl oči jen pro ně. Prostě to byla ♥ .

Reagovat
smazaný uživatel

To srdíčko se chci někdy naučit..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to úplne rovnako. Len dodám, že Cafúa som nemal nikdy v láske, to možno preto. Samozrejme, že bekov, či obrancov, čo zaujali, bavili a bavia doteraz bolo a je viac, ale títo uchvátili a prirástli k srdcu, tak veru. U záložníkov podobne Giggs, Beckham a Zidane, u útočníkov Henry a Ronaldo, nuž a najnovším prírastkom do obrany je Giorgio

Reagovat
smazaný uživatel

Cafú byl poprvé na očích ve finále MS 94 když střídal v prodloužení, měl tam na noze gólovku...

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos a Cicinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dennis Irwin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ja doplním Sergi Baruján.

Reagovat
smazaný uživatel

nic extra...mě se líbil mladý Cashley, poprvé jsem ho viděl v zápase proti Spartě a než se ukázalo co je zač, byl to po Robertovi můj 2. nejoblíbenější LB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som to aj myslel, nechcel som ťa tým uraziť či čosi podobné

Reagovat
smazaný uživatel

Neurazil si mě, spíš sme se asi nepochopili.. (a popravdě tu první reakci v návaznosti na ty další vůbec nechápu )

Reagovat
smazaný uživatel

Popravde, už ani ja. Ale nakoniec sme dospeli tam, kam sme chceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Garay

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní obranný výkon, skvělá rychlost, čtení hry, důraz, ale z čeho sjem dostával záchvaty zlosti bylo to věčný nakopávání míčů do neznáma, jakmile jsme vybojovali míč, ihned jsme ho nakopli dopředu a vše bylo od znovu, protože Pipita zejména v prvním poločase neudržel ani jeden míč. Čili co se týká obranné hry, velmi slušný zastoupení, ale mít dva stopery nakopávače, to není pro mě. Pepe je zkrátka Pepe.

Reagovat
madridcan

keby som sa vyjadril bol by to nabeh na BAN

Reagovat
blaugrana

Neviaž sa, odviaž sa.

Reagovat
madridcan

horolezci s.r.o

Reagovat
blaugrana

Boh požehnaj ich pamiatke.

Reagovat
smazaný uživatel

Cely zapas jsem se tesil na pritelcinine palacinky, ale ted me fakt presla chut...Jesteze to skoncilo...

Reagovat
Xavi8

ked uz, tak aspon ti oni napravia chut

horsie to uz byt nemoze

Reagovat
blaugrana

Môže, možno ich pripiekla.

Reagovat
plechi

Bída... Pipita Arbeloa Baskové jo a ještě lajnoví

Reagovat
smazaný uživatel

Lajnoví byli neskuteční, takový chyby se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim Higuainovi vazne podekovat. Diky dnesnimu vykonu ve me opet ozivil nadeji, ze bych i ja mohl zvladat hrat za Real...

Snad jednoho dne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, v drtivé většině letošních zápasů byl excelentní...A ještě nedávno tu byly z vašeho tábora výkřiky že letos jede na Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, ja bych na nej nedal dopusiti. Jeden zapas se nepovedl, ale to se muze stat kazdemu. Jinak spoutu dulezitych zapasu rozhodl svym golem.

Ja tam spis zapomenl dat toho smajla..Tady toho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Sergio Ramos je teď čtvrtým kapitánem a asi není daleko doba, kdy bude prvním zástupcem Ikera. Soudě dle pravidel Realu, kdy může být oficiálním stabilním kapitánem nebo zástupcem jen Španěl (zatímco na jednotlivé zápasy se to může podařit i cizincům) a samozřejmě rozhoduje i počet odehraných sezon v áčku, tím zástupcem bude asi pěkně dlouho a možná přijde i to, že po odchodu o pět let staršího Ikera se dočká i pozice kapitána číslo jedna. To už mu bude kolem třicítky, bude hrát stopera a s pětistovkou startů na kontě bude jako legenda klubu šéfovat celému týmu. Jako kdysi Hierro, jehož nástupce jsme z něj vždycky chtěli mít. To je snad dobrá motivace, Sergio, tak hurá do chomoutu .

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální, leč nepravděpodobný scénář...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ronaldo sa o ňu určite pobije zubami nechtami.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš, to by mamička od samého dojatia skolabovala na mieste

Reagovat
blaugrana

Nj, aj spoluhráči by sa mali na čo tešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Až ma dojalo

Reagovat
-Kopy-

Jinak k té včerejší diskuzi, v roce 2007 jsem tu měl přes 3000 příspěvků, v roce 2009 ani ne 300...Když jsem sem přišel na konci roku 2006 bylo to tu jako jedná velká vesnická rodina Teď tu je obří město plné bezdomovců (viď houmelesi), na ulici se valejících a provokujících dolarovek (viď dolare) a tak dále, a tak dále... ale je to logické, víc lidí, víc demence, více hádek, míň kvalitních diskuzí - tak to prostě je...

Tohle je můj třetí letošní příspěvěk, uvidíme zda bude poslední či ne...

AMUNT VALENCIA !

Reagovat
blaugrana

No, podľa tej zostupnej tendencie by mala teraz nasledovať 30tka.

Reagovat
-Kopy-

tak ještě 25.

Reagovat
madridcan

tak dufam,ze toto je tvoj posledny prispevok,lebo tvoje prispievanie je priamo umerne stratam bodov realu

Reagovat
smazaný uživatel

občas zajdi. Též už nebudu trhat rekordy, ale občas něco plácnu .

Jinak mě by zajímalo, kolik jsem toho napsal v roce 2009 já. To bylo spoustu výživných zápasů a s barcelonskými úspěchy bylo třeba (opravdu to bylo třeba ...? ) krotit antibarcelonské komplexy, takže jsem toho napsal fakt dost. Skoro bych řekl, že asi nejví za celé období zde

Reagovat
-Kopy-

Tak jo, občas si plácnu taky, jen kvůli tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
homeles8

neboj, do PD moc nelezu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

"Vesnická rodina"? No tak to sis od svého mladoboleslavského hnoje dovolil dost!

Reagovat
-Kopy-

"oprava - vesnická rodina a zoologická zahrada s pražákem a papouškem ve výběhu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo, kdo se chová v hlavním městě jako v chlívku a jehož vyprazdňovací návyky jsou horší než u výše zmíněného papouška mi opravdu nebude kázat o zoologické zahradě. Papoušci mimochodem nemají výběh, nýbrž voliéru nebo klec, výběh mají například lichoKOPYtníci (osel) nebo sudoKOPYtníci (prase)...

Reagovat
-Kopy-

Výběh je samozřejmě určen pro pražáka, papoušek je tam pouze jako doprovod. I když vzhledem k tomu, že onen pražák je v jistém slova smyslu taky pořádný pták, dalo by se s klecí souhlasit. Ostatně, v psychiatrických léčebnách se u podobných typů lidí klec docela osvědčila...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si, netopejre, moc nevylétej, a nech si řeči o kleci, jinak ti nějakou speciální seženu, aspoň bych omezil tvé výkopy, kterými si proslul na posledním srazu, ovšem tak bych dal možná tvůj život v šanc, protože v uzavřené kleci by tě ten míč utloukl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mít já klec, tak ty rovnou polstrovanej karavan...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se vytahovat, ale přesně jak jsem předpokládal včera - nedělat ze ztráty žádné tragédie, soupeři budou ztrácet taky. A taky se potvrdilo, co jsem psal po naší plichtě v Pamploně - Osasuna se proti favoritům umí vyhecovat a hraje se tam těžko

Reagovat
smazaný uživatel

a potvrdilo se i to, že Realu jako týmu naše ztráta nepomohla, spíš ještě víc svázala nohy (jak psal vandertom)

Reagovat
madridcan

dokonca az tak im to zviazalo nohy,ze nevedeli s nimi si poriadne nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

No co sem říkal,plichta,ale bohužel bez golu... Real je letos i s posilami "jalový"!

Reagovat
madridcan

no tak 2:2 a 0:0 je rozdiel Cize plichtu si tipoval len tak,ze si napisal 2:2...Real je vynikajuci...Co je to za blbost pisat po jednom skazenom zapase po piatich tyzdnoch(posledny ,,skazeny zapas" bolo Clasico) ze real je jalovy.Minule sme vyhrali 6:0...proste niektori sa si cez sviatky nabrali vianocnej pohody az prilis.O tyzden proti silnej mallorcne to bude ,,handicap"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plichtu sem si myslel( nevěřil sem Realu),po posílení sem očekával,že budou válcovat PD a v LM taky.... ale v PD nic moc ( viděl sem např. utkání se Sevillou no a ted s Pamplonou) a v LM mě taky moc nepřesvědčili... Prostě v PD se budou bít jak je zvykem s FCB o titul( nic nového) a v LM to vidím max. ještě jedno kolo a To je čistě můj názor

Reagovat
madridcan

aha vidim,ze si mal ,,stastie" na zapasy ked si videl len tieto dva.Mna teda v LM dostatocne presvedcili,zeby to tento rok mohlo vynst

Reagovat
smazaný uživatel

Přesvědčili tě prvním nebo druhým zápasem s velkoklubem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko i ty musíš uznat,že v zápasech s AC ještě nebyl Real tak sehranej jako v prosinci,kde už soupeře docela válcoval a i tak byl herně Real lepší než AC. Takže nějaký vypovídající zápasy o tom kam by to mohl Real dotáhnout to nebyli. Uvidí se až v jáké formě budou na konci února

Reagovat
smazaný uživatel

stejnětak já můžu napsat, že v době mačů v LM byl ACM v nejhlubší krizi, to máš prašť jak uhoď

Reagovat
smazaný uživatel

V LM jim nevěřím vůbec...osobně bych je chtěl v dalším kole( když postoupíme),sem 100% přesvědčen,že bysme šli dál... ...ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo že ste vy?

Reagovat
smazaný uživatel

CFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak letos vám to docela šlape a věřím,že přes Inter postoupíte,ale psát,že by ste nás na 100% vyřadili je přehnané. Ve fotbale není nikdy nic stoprocentní a i Benítez řekl,že Real potřebuje čas a v březnu už můžou být téměř neporazitelní

Reagovat
smazaný uživatel

nechci tě nějak ponížit, ale Benitéz přece není berná mince, ne? Je to známý merengue

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu fotbalový odborník

Reagovat
smazaný uživatel

no, ... asi větší než my dva, ale i tak bych to s ním nepřeháněl

Reagovat
smazaný uživatel

To si pleteš, on je "madrileňo" (narodil se v Madridu), ani "merengue" ani "madridista", protože s ním naposledy, když u nás trénoval, pěkně vyběhli...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy v rukavičkách jednáte jen vyjímečně, takže si myslím, že ani v Rafovi tohle nevyvolalo nějakou zášť (ale to je moje doměnka). Každopádně ty vazby na Real tam jsou a byly - Owen za Nuněze, el Moro, Xabi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem,že JÁ sem 100% přesvědčen! Bylo by to pro mě zadostiučinění....porazit slavný REAL...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si viděl 2 ligové zápasy a už usuzuješ,že Real hraje v PD nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

To jistě ne,ale když hráli s někým zvrchu tak prohráli... Tak nevím,no.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ve Valencii?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... no dobrá...já jim nevěřím a navíc v PD jsou mi "volní". Ale včera mi sebrali tiket....

Reagovat
madridcan

ale ale ale mne sa zda,ze ti zobrala tiket osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, mohlo to svázat nohy, mohlo to ale i posílit. Stala se druhá varianta, ale nemůžeš předem vědět, jak to bude, jen si tipnout a pravdu jste měli tentokrát vy dva. Každopádně já psal, že ten výsledek Barcelony určitě NĚJAK náš tým ovlivní, ať už pozitivně či negativně.

Rozdíl je pouze v tom, že ty jsi psal, jakoby se nemohlo stát, že to Realu jako týmu nemůže pomoci. A to nemůžeš vědět, v tom je přece krása fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc mam takovej pocit, ze vzdy ked hraje Real s Raulom hraji jakoby bez jedniho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/foto.asp?r=fot_zahranici&c=A100102_201822_fot_zahranici_ten

Podle tohoto fota bych popřel Žigičův odchod do Schalke- dyť voni ho tam žeró!! Seňore je to Vaše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně kolo snů všech netopejrů

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

600 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Schýza v pokročilém stadiu, nebo to byla každá ruka zvlášť?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele