Anglická Premier League - preview 9. kola

21.10.2011, 21:26, aktualizováno 23.10.2011, 09:26
Previews
Anglická nejvyšší soutěž tentokrát bezesporu vrcholí v neděli, a to bitvou modré části Manchesteru s červenou. I mimo ní ale bude co sledovat: třeba další kroky mírně se zvedajícího Arsenalu, tentokrát proti Stoku, Chelsea v malém londýnském derby s QPR nebo Keanův Blackburn, jenž bude proti Spurs válčit i za svého manažera...
Arsenal FC - Stoke City  (neděle 14:30)
Arsenal naposledy zase zvítězil a po neděli může hájit již přívětivě znějící sedmou příčku, stále ale samozřejmě má veřejnost o čem přesvědčovat. Třeba o tom, že v domácí soutěži zvládne solidní výkon odvést i bezprostředně po intermezzu v podobě Ligy mistrů.

Letos totiž Kanonýři prohráli všechny čtyři zápasy, do nichž vstupovali s čerstvou mezinárodní zkušeností. A za takových podmínek na výhru čekají dokonce od loňského listopadu. To ale není jediné, na co se před tímto utkáním experti Wengerovců ptají. Další otázkou je, zda poslední dobou relativně pevná obrana (pět inkasovaných gólů v šesti zápasech) ustojí obvyklou přemíru vzdušných útoků, nebo zda Robin Van Persie potvrdí pověst aktuálně jednoho z nejefektivnějších útočníků planety (27 gólů ve 33 minulých soutěžních utkáních). O tom posledním se pochybuje asi nejtíže, už jen proto, že v kádru Arsenalu vlastně nenacházíme nikoho dalšího, kdo by mohl Holanďana v jeho práci zastoupit.

Také Stoke jede na Emirates Stadium se svými neduhy: v první řadě je to určitě mizerná bilance na hřišti tohoto londýnského velkoklubu. Zatímco doma Potters vždy zvládnou Arsenalu přichystat jedem nasáklé pohoštění (v Premier League to byly dvě porážky plus výhra, ovšem vykoupená Ramseyho zlomeninou), na severu hlavního města od svého návratu mezi elitu neutržili ani bod (ze tří pokusů) a naposledy tu vyhráli před rovnými 30 lety. Arsenal ke všemu na vlastní půdě vyhrál hned tři předchozí měření sil - aura špatné formy se ho týká, především pokud má jít o venkovní výsledky. A i Stoke koneckonců na cestách neoslňuje. Poslední dva výjezdy mu nevyšly, když bez vstřeleného gólu hladce podlehl jak Sunderlandu, tak Swansea.

Gunners mají oproti minulému kolu plně k dispozici Aarona Ramseyho, který se zároveň postaral o pozdní a vítězný gól svého týmu v Marseille. Horší to ale je se stavem defenzivní linie. Wenger je aktuálně bez pravého beka (Sagna dál laboruje se zlomeninou, Jenkinsona čerstvě pronásledují problémy s kolenem), Vermaelena (ještě dva týdny) i Gibbse (natažený břišní sval). Na pravého beka se tedy bude muset akutně přesunout Djourou.

Prestižní zápas se svým "mateřským klubem" by se nakonec nemusel týkat Jermaina Pennanta. Ten zápasí s hamstringem a zítra ho ještě čeká zátěžový test. Vitálním se ale ukázal být návrat Kenwynea Jonese, který už stihl zazářit proti Maccabi Tel-Aviv v Evropské lize. Poprvé do dubnového zranění kolene by se alespoň na lavičku mohl podívat Danny Higginbotham.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fulham FC - Everton FC  (neděle 14:30)
Ve stínu manchesterského derby se na Craven Cottage utká domácí Fulham s Evertonem. Toffees mají co napravovat, z posledních tří ligových utkání totiž vždy odcházeli poraženi. Ani svěřenci Martina Jola nemají po minulém kole úplně čisté svědomí. Po namlsání v západolondýnském derby, v němž deklasovali QPR 6:0, přišel útlum v podobě prohry na hřišti Stoke City.

Everton navázal na tradici z minulých sezon a opět se v úvodu ligového ročníku trápí. V sedmi zápasech získali stejný počet bodů, v posledních třech kolech pak vinou těžkého losu nezískali ani jediný, postupně podlehli Manchesteru City, Liverpoolu a naposledy na Stamford Bridge Chelsea. V neděli by chtěl Moyesův tým nepříznivou sérii zlomit, v což doufá i záložník Jack Rodwell.

"Proti Chelsea se nikdy nehraje snadno, nyní se potřebujeme přes porážku přenést a proti Fulhamu předvést lepší výkon. Chceme zvítězit v každém zápase, na půdě Chelsea je to ovšem nesmírně složité, v derby pak náš výkon ovlivnilo mé vyloučení. Ani na Fulhamu to nebude lehký zápas, ale to už je Premier League - v ní se jednoduchých duelů nedočkáte. Musíme se proto maximálně soustředit a pokusit se vyhrát," nechal se slyšet mladý Angličan.

Cottagers se po třech domácích remízách konečně dočkali výhry a doufají, že na ni navážou i proti Evertonu. Pomoci jim k tomu může i skupina hráčů, kteří se vrací z marodky. "Jsou tu nějaká pozitiva před nedělním zápasem. Většina zraněných hráčů se uzdravila a bude k dispozici, včetně Murphyho, Grygery a Senderose," oznámil na předzápasové tiskovce Martil Jol.

Ten tak bude postrádat pouze dva hráče, koleno nevpustí do utkání Simona Daviese, stehno pak Orlanda Sa. Everton pak nemůže počítat se schopnostmi Victora Anichebeho, jehož trápí tříslo. Jinak oba kluby mají k dispozici kompletní kádr.

Doma se Fulhamu proti Toffees daří, z deseti posledních zápasů na Craven Cottage osmkrát vyhráli a podobně dobrou bilanci mají na západě Londýna i v celkové měřítku současné formy. V lize zde ještě letos neprohráli, ve všech soutěžích dokonce už devětkrát v řadě svému soupeři nedovolili radovat se z vítězství.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 14:30)
Ať už byli Citizens zapleteni v boji o udržení, nebo dnes, kdy s nejdražším kádrem na světě vládnou Premier League, téměř vždy bylo jejich derby s United vyrovnaným a ostře sledovaným šlágrem. Právě současné postavení obou celků v tabulce však dává duelu říz, jež dělá s "pouhého" městského derby bitvu o celou Anglii.

Manchester City se po minulém kole, v němž deklasoval jindy houževnatou Aston Villu 4:1, dostal na první příčku právě před městské rivaly United. Svěřenci Sira Alexe Fergusona po fantastickém vstupu do sezony lehce ztrácejí formu, což dotvrzují dvě poslední remízy z venkovních hřišť nebo nepovedené výsledky v Lize mistrů. Zde si alespoň napravili reputaci úterním povinným vítězstvím na půdě Otelul Galati díky dvěma proměněným penaltám Wayna Rooneyho. Navíc mohou využít famózní domácí série, na Old Trafford vyhráli v lize už devatenáctkrát v řadě, naposledy pak prohráli před rokem a půl. Letos z prken "Divadla snů" odešla se sklopenou hlavou i Chelsea a Arsenal, který dokonce inkasoval potupných osm gólů.

V Evropě nicméně tápe i vedoucí tým Premier League. Blues pojali vstup do Ligy mistrů bojácně a po nervózních výkonech v úvodních dvou kolech, které sotva připomínaly ofenzivní koncerty v domácí soutěži, se ocitli s jedním bodem na nepostupové příčce. Náprava, ostatně jako u United, přišla v nejlepší možnou chvíli, v úterý na Etihad Stadium gólem Agüera v posledních vteřinách celého utkání porazili Villareal 2:1.

V lize je to ovšem jiná písnička. Man City zatím válcují jednoho soupeře za druhým, z osmi zápasů jen jednou ztratili po remíze ve Fulhamu a s více než tříbrankovým průměrem vstřelených branek jsou pro obhájce titulu těžkým soupeřem, což si uvědomuje i obránce Manciniho týmu Micah Richards, který se dokonce nechal slyšet, že se jich United bojí. "Teď už vědí, že jsme pro ně opravdovou hrozbou. V posledních zápasech na jejich hřišti jsme sice prohráli, ale častokrát byli lepším týmem - a to především v blízké minulosti," připomíná robustní bek pět porážek na Old Trafford v řadě. "Názorně to ukazuje, jak daleko jsme se za tak krátkou dobu dostali. Každým rokem znamená derby víc a víc a tento duel je vyvrcholením."

Že se jeho slova zakládají na pravdě, potvrzují i poslední tři vzájemná střetnutí, každé v rámci jiné soutěže. Srpnový Community Shield ve Wembley skončil radostí United po výhře 3:2, když vítězný gól vstřelil Nani až v nastaveném čase po zaváhání stopera Kompanyho. Ve finále FA Cupu o tři měsíce dříve na stejném místě zase k jedinému gólu Yaya Tourého musela dopomoci fatální minela Michaela Carricka. Minulý ligový zápas pak rozhodl jedním z nejkrásnějších gólů v historii derby Wayne Rooney.

Po zmíněném duelu ve finále anglického poháru došlo mezi hráči k potyčce poté, co Mario Balotelli dost provokativně oslavoval vytoužený triumf a Rio Ferdinandovi došla trpělivost a šel si to se sebevědomým Italem "vyříkat". "Rivalita by měla zůstat na hřišti a mimo něj jen přátelská atmosféra," přeje si kapitán City Vincent Kompany. Většinou nicméně ona rivalita a nevraživost mezi oběma tábory proniká i hluboko do řad fanoušků, kteří už týden před derby žijí pouze zápasem. Výjimečnou situaci nabídl obrázek před Old Trafford, kde na ulici Matta Busbyho stojí nákladní vůz sázkařské společnosti Betfair s význačným nápisem "Trash your Tevez shirt", v jehož útrobách prý zmizelo už několik desítek tisíc dresů se jmenovkou nenáviděného Argentince.

Přátelské klima sálá i od obou manažerů, z jejichž slov je cítit úcta a respekt k nedělnímu soupeři. "City si počínají fantasticky a nebýt promrhaného vedení o dvě branky s Fulhamem, mohli se pyšnit stoprocentní ligovou bilancí. Tuto hozenou rukavici však musíme zvednout. Jsme zvyklí se do posledních kol přetahovat o titul, dříve to byla Chelsea, nyní se musíme postavit proti City. Bude to velký zápas a už se ho nemůžu dočkat," přiznal 69letý stratég za kormidlem United Alex Ferguson.

Šéf Citizens Roberto Mancini zašel ještě dál a kromě městského rivala pěl ódy i na skotského trenérského velikána. "Patří mu mé díky, je pro mě učitelem a obrovskou inspirací, za 25 let dokázal vyhrát úplně všechno. Přál bych si být v 69 letech tak koncentrovaný na fotbal jako on. Je to obdivuhodné," nešetřil chválou Ital. Pak už se zaměřil na samotný zápas. "Derby je vždy speciálním utkáním, ale v tomto případě je ještě speciálnější, protože do něj jdeme z prvního místa. Víme, že to bude strašně těžká zkouška, United jsou doma neskutečně silní. Pokud odjedeme z Old Trafford s bodem, bude to pozitivní, avšak takhle přemýšlet nemůžeme. Ani jeden z týmů nebere nic jiného než tři body," zdůraznil bývalý trenér Interu Milán. "Čeká nás důležitý zápas, ale sezona je ještě dlouhá a dveře k titulu budou stále otevřené po jakémkoli výsledku," shodli se oba trenéři závěrem.

Marodky jsou v obou táborech téměř prázdné, Red Devils konečně mohou počítat s velezkušenou stoperskou dvojicí Ferdinand - Vidić a jedinou strastí tak zůstávají zranění Toma Cleverleyho a Rafaela. To Citizens mají k dispozici kompletní kádr 25 hráčů, včetně bývalého hráče United Owena Hargreavese. Otazník tak visí jen nad startem dvojice Samir Nasri, Nigel De Jong, kteří si v týdnu proti Villarealu přivodili drobná zranění - o nic vážného ovšem podle slov vedení klubu nejde.

Z historického hlediska je úspěšnější klub vyznávající červené barvy. Od roku 1894, kdy došlo v Division Two k prvnímu vzájemnému měření sil, vyhráli Rudí ďáblové ze 159 utkání 66. O třiadvacet víc než městský rival. V neděli ovšem půjde o mnohem více než jen o souboj celků z jednoho města, což je zřetelné i z dalších slov Vincenta Kompanyho: "Bývalo to jen derby dvou týmu z Manchesteru, teď už je to však střetnutí, které sleduje téměř celý svět. Netěší se na něj totiž jen lidé z města, sledovat ho musí asi každý," pronesl kapitán Man City. Válka o Anglii může začít. Dlouho očekávané derby mezi manchesterskými United a City vypukne v neděli na Old Trafford v půl třetí středoevropského času.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Ferdinand, Vidić, Evra - Nani, Anderson, Carrick, Young - Rooney, Chicharito
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - De Jong, Barry - Nasri, Y.Touré, Silva - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur  (neděle 16:00)
Zatímco Harry Redknapp byl nedávno již posedmé oceněn titulem "manažer měsíce", z jeho příštího protějška Stevea Keana se po senzační výhře nad Arsenalem zase pomalu stává vyvrhel nejhrubšího zrna. Sečteno podtrženo je vlastně zázrak, že dál setrvává na lavičce Rovers, a zřejmě i v neděli - ačkoliv to nemusí být zrovna nejspravedlivější - se bude o jeho osudu rozhodovat.

Před pouhými deseti měsíci přitom byl jmenován do funkce prozatímního manažera, de facto záskoku - teď už je stálým vůdcem, a podle všeho i neohroženým. Blackburn za tuto dobu nikam neposunul, teď je pro jistotu poslední, s jedinou výhrou na kontě a osmi obdrženými góly od slavného triumfu nad Arsenalem. Před utkáním, ale i po něm (bez ohledu na výsledek) by se prý měly před Ewood Parkem konat další protesty. Ty poslední se ironicky pořádaly právě před kláním s jiným londýnským celkem a shodou okolností úhlavním rivalem Tottenhamu. Že by se tedy i teď hráči Blackburnu opět viditelně postavili za svého lodivoda (a že se Yakubu dušuje, že kabina za manažerem stojí jako jeden muž) a uchránili ho před potupným primátem mezi letos odvolanými manažery?

Něco takového si na severu hlavního města určitě nepřipouští. Ve dvou předešlých sezonách koneckonců Tottenham uhrál nad Rovers takzvaný double, což neznačí nic jiného, než že s ním čtyřikrát v řadě neztratil ani bod. Spurs navíc hraje do karet i forma, pochopitelně a jednoznačně. Koneckonců Redknapp nemohl být zvolen manažerem měsíce jen tak náhodou. Důvodem je kupříkladu pětizápasová série bez porážky, ale i jednotlivé skalpy Liverpoolu a Arsenalu nebo slušná střelecká potence: Tottenham v oněch pěti utkáních nikdy nešel pod hranici dvou vstřelených gólů.

Blackburn jde do klíčového souboje bez zkušeného Michela Salgada, za něhož bude na pravém beku zaskakovat nezkušený Lowe. Teprve 20letý fotbalista dosud nastupoval výhradně v záložní řadě a Gareth Bale mu zajisté připraví křest ohněm. Právě díru po Lowem by mohl zalepit zotavený Pedersen, a to i proto, že Grella s Dunnem zůstávají mimo hru.

Jestliže Blackburnu schází pravý bek a jisté oslabení představuje i absence Nelsena, pořád to není nic proti Redknappovým potížím se skládáním obranné linie. Do té totiž aktuálně nemůžou být dosazeni tito hráči: Ćorluka, Dawson, Gallas a King. Poslední jmenovaný tak jenom potvrzuje, že se i přes epizodní představení na některých kolbištích dál motá v bludném kruhu. Naopak Lennon se Sandrem si v týdnu zahráli na mezinárodním jevišti, takže tentokrát pro víkendový mač budou Redknappovi k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.70 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Queen's Park Rangers - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Domácí bilance Queen's Park Rangers je letos tristní a ačkoliv by fanoušci chtěli doufat v první tři body před jejich zraky, proti Chelsea by to bylo jistě překvapením. Blues jedou na Loftus Road ve velké pohodě a QPR se může oprávněně obávat.

Zatímco Rangers v posledních třech zápasech nevyhráli, Chelsea ztratila body jen jednou ze sedmi případů. Navíc si v týdnu pohodlně dokráčela pro vítězství proti Genku, čímž si jen zvedla sebevědomí.

Navíc si mohl manažer André Villas-Boas dovolit odpočívat Johna Terryho, Juana Matu, Didiera Drogbu a Daniela Sturridgeho. Ti všichni by měli naskočit na Loftus Road v základní sestavě a především ofenzivní trio bude pro QPR postrachem.

Sturridge má na kontě čtyři branky, v posledních 16 zápasech Premier League jich dal už 12 (včetně jeho hostování v Boltonu) a rozhodně si výrazně říká o pozornost Fabia Capellla, který bude v následujících měsících vymýšlet náhradu za Wayna Rooneyho, který přijde o úvod evropského šampionátu.

Zmínit bychom měli také Fernanda Torrese. Ten sice proti Genku zazářil, když dal dvě branky, ale o víkendu si ještě posedí na tribuně, protože si musí odpykat poslední zápas ze svého trestu. Chybět bude také Ramires, kterého trápí koleno.

V mužstvu domácích má o motivaci postaráno Shaun Wright-Phillips, který přišel na Loftus Road v poslední přestupový den a prozatím podává poměrně solidní výkony. Proti svému bývalému klubu se bude chtít opět předvést, a tak musí být obrana Chelsea na pozoru.

QPR bude chybět obránce Danny Gabbidon, start Matta Connollyho zatím také jistý není.

Ačkoliv bude v neděli v podvečer favoritem Chelsea, přeci jen se jedná o menší londýnské derby a domácí se před vlastním publikem pokusí udělat vše pro to, aby uspěli. Můžeme se těšit na bouřlivou atmosféru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.50 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Swansea City  (sobota 13:45)
Na to, s jakou vervou Wolverhampton do nové sezony Premier League vskočil, je současná pozice McCarthyho svěřenců velkým zklamáním. Wolves se v průběhu 3. kola dostali dokonce na první místo tabulky, avšak pět proher v řadě, z nichž tři přišly na domácím stadionu Molineux je srazily na místo šestnácté a zpět do krutých záchranářských bojů. Naposledy to byla porážka od West Bromwich Albion 2:0.

Nováček soutěže a velšský jedináček v nejvyšším patře anglických lig prozatím předvádí solidní výkony a pravidelně začíná sbírat body, bohužel však jen na domácím hřišti. Jako zakleté na soupeře působí mimoanglická půda Liberty Stadium, kde doposud ve čtyřech kláních ještě ani jednou neprohráli a z posledních dvou střetnutí dokonce brali všechny body. Jakmile ovšem Swans vyplují ven, je zle, což ostatně dokumentuje i selhání v minulém kole a výsledek 1:3 v Norwichi. Samá prohra, jediný vstřelený gól a žádný velký příslib na zlepšení. O to se pokusí Rodgersův tým v sobotu proti Wolves.

"Nezačali jsme proti Canaries dobře, když inkasujete jako první, stává se zápas strašně obtížným, obzvláště venku. Máme však v týmu skvělého ducha, z tréninků jsem za poslední týden nadšený. Teď zbývá vydat ze sebe to nejlepší a doufat v dobrý výsledek," nechal se slyšet manažer Swansea. Ten nebude moci využít služeb Stevena Caulkera, Stephena Dobbieho, Alana Tateho a Kemy Agustiena. Debut naopak může v bílém dresu zažít Vangelis Moras, který je u Swans na hostování z Boloni.

Důležitý zápas je to nicméně i pro Wolves, jež prožívají velkou herní i výsledkovou krizi. Domácí utkání s nováčkem pak podle Micka McCarthyho musí znamenat jakýsi obrat v ději. "Čeká nás zápas, který zkrátka nesmíme prohrát. Jsme zase na začátku, musíme opět stavět základní stavební kameny a na ně navazovat. Pokud získáme alespoň bod, můžeme se od něj odpíchnout a nadále se zlepšovat," uvedl trenér, z jehož projevu byla cítit závažnost situace.

Ani on nebude mít k dispozici kompletní kádr. Velkou ztrátou je určitě absence Stevena Fletchera, jehož do utkání nevpustí zraněné lýtko. Jeho by mohl po boku Kevina Doyla nahradit Sylvan Ebans-Blake, který se naopak může dočkat prvního letošního startu po návratu z marodky, kam ho usadilo zranění kolene. Hrát nebudou ani Kevin Foley a Ronald Zubar.

Co se vzájemných zápasů týče, Swansea na Molineux vyhrála naposledy na podzim 1985, od té doby čtyřikrát Wolves neporazila. Pro poslední měření sil mezi oběma celky se pak musíme vrátit do sezony 2008-09. Tehdy ještě kluby působily v Championship a v obou případech se radoval domácí tým. Ve Walesu vyhráli Swans 3:1, na Molineux pak Wolverhampton 2:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Ještě než Ostrovy ovládne bitva nejen o Manchester, ale zároveň i o celou Anglii, nabízí Premier League sobotní předkrm, jehož součástí je i souboj mezi Aston Villou a West Bromwich Albion, taktéž lokální derby - takzvané West Midlands derby, do jehož bojů se letos zapojí kromě sobotních soupeřů i Wolverhampton, loni to pak byl i Birmingham City.

Domácí Villans mají co svým fanouškům vracet, po sérii sedmi utkání bez porážky houževnatý klub čtyřmi góly deklasoval Manchester City. Nyní, na domácí půdě, má možnost opět navázat na dobré výsledky z úvodu sezony. "Věřím, že jsme v ofenzivě dostatečně kvalitní, abychom je porazili," uvedl manažer Aston Villy Alex McLeish, jehož týmům pravidelně šlape spíše obrana, než útok. Spoléhat by pak měl především na nejlepšího střelce týmu Gabriela Agbonlahora. "Gabby si vždycky derby užívá a pro Villu proti Birminghamu vyhrál dost utkání," vzpomíná skotský trenér, jenž zažil tento zápas ještě na lavičce Blues.

WBA naopak po špatném vstupu do sezony zabrali a v posledních pěti duelech prohrál jen jednou. Těšit může i výhra z minulého kola, z Hawthorns odjížděli s porážkou 0:2 Wolves. Úspěchem skončil i poslední vzájemný duel s Aston Villou, který Baggies vyhráli 2:1. V celkovém měřítku je úspěšnější klub z Villa Parku. Nejenže z posledních 10 duelů prohrál právě jen jediný, honosí se i lepší blancí z historického hlediska: 71 výher ku 51 West Bromwiche.

Domácí Villans se mohou těšit na návrat stopera Jamese Collinse, který kvůli problémům s třísly propásl prohru na Eastlands. Zpátky je také Barry Bannan. McLeish ale nemůže počítat s Delfounesem a Jermainem Jenasem. Také West Brom se dočká návratu, dlouho zraněný Zoltan Gera už je připraven zapojit se do ostrého utkání. Může hrát i Steven Reid a pravděpodobně i Peter Odemwingie.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Neskutečně slabá sezona 2005/06 je dál bezkonkurenční. Tehdy měl Sunderland po všech 38 zápasech pouhých 15 bodů, letos se již stihl dostat přes polovinu tohohle bodového obnosu. I tak se už na Tyneside začíná pomalu volat po hlavě Stevea Bruce...

Jeho pozice je však patrně dál neotřesitelná. A dost možná takovou zůstane, ať příští zápas s rovněž tápajícím Boltonem dopadne, jak chce. Niall Quinn totiž nedávno Bruceovi vyjádřil bezmeznou podporu a od té doby Black Cats změřily síly akorát s nedobře hrajícím, ale stále favorizovaným Arsenalem. Proti němu si navíc Sunderland i bez čistokrevného útočníka dokázal vytvořit několik slibných gólových příležitostí. Právě Arsenal se mimochodem stal jakýmsi neslavným mementem také pro Bolton. Právě od jeho dubnové porážky totiž Trotters s kratšími optimističtějšími zastávkami jenom padali a padali, až se v posledním kole před jejich nohami sám sklonil Wigan. Coyleovi svěřenci teď zajisté doufají, že je to po šesti prohrách v řadě konečně řádně nakopne.

A proti Sunderlandu to budou mocně potřebovat. Black Cats totiž rozhodně nepatří k oblíbeným sokům Wanderers. Ti na ně koneckonců nenašli recept v pěti předchozích ligových střetnutích, přičemž zároveň za tuto dobu stihli zatížit Gordonovo, Fülöpovo, respektive naposledy Mignoletovo konto dohromady jen jednou jedinkrát. To se vloni povedlo Ivanu Klasnićovi v onom nešťastném utkání, které v poslední minutě rozhodl vlastním gólem Zat Knight.

V Sunderlandu vítají zpět Dána Bendtnera, který se přirozeně nemohl představit proti svému kmenovému klubu a odkázal tak Bruce pouze na ofenzivní choutky záložníka Sessegnona. Korejec Ji Dong-Won se totiž dle manažerova mínění ještě stále nedokázal plně aklimatizovat. Mimo povzbuzení ofenzívy se injekce dostává i defenzivní složce týmu, kam se po šestitýdenním odpočinku z trestu vrací Phil Bardsley.

Owen Coyle patrně zůstane věren sestavě, která pro něho před týdnem vybojovávala teprve druhé tři body v sezoně. David Wheater by si tak měl udržet své místo vedle Cahilla před Knightem a mezi jedenácti vyvolenými by se tím pádem nemusel objevit ani Steinsson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Newcastle United - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Očekávání na Tyneside byla vždycky veliká. Letošní ročník je však přesto válcuje. Newcastle už zůstává vedle vedoucího dua z Manchesteru jedinou neporaženou stranou a momentálně mu patří skvělá čtvrtá příčka. Wigan naopak před sezonou opět myslel na prostou záchranu - a o nic jiného mu také letos nepůjde.

Z osmi úvodních duelů totiž vytěžil jenom jedno vítězství, dohromady pět bodů, a proto mu v součtu patří předposlední příčka, kterou hájí jen díky lepšímu skóre oproti Blackburnu. Přitom Latics odstartovali v podobném duchu jako Newcastle - po prvních třech kolech spolu dokonce oba celky sousedily v tabulce. Jenže pak se jejich cesty zásadním způsobem rozešly: atleti od té doby nejsou schopni jakkoliv bodovat, když pětkrát v řadě prohráli, zatímco Straky uhrály tři remízy a dvě výhry. Magpies teď proto budou výsadním favoritem. Na St. James Parku koneckonců s tímto sokem ještě nikdy nepadly a opřít se budou moci i o mizernou venkovní bilanci Wiganu pod vedením Roberta Martineze. Ten se svým týmem triumf na cestách oslavoval všehovšudy osmkrát.

Od Alana Pardewa, který by dle svých slov v následujících dvou letech nejraději získal nějakou trofej, se před výkopem nedají čekat žádné velkolepé tahy. Pravděpodobně vsadí na totožnou jedenáctku, která uhrála dobrou remízu s Tottenhamem. Nepředpokládá se totiž, že kapitána Colocciniho bolavý palec na hřiště vůbec nepustí.

Hugo Rodallega se minule po zranění dostal na trávník alespoň z lavičky, což si v sobotu patrně nezopakuje - dá se totiž odhadovat jeho start v základu. Steve Gohouri se v týdnu potýkal s menšími zdravotními problémy a mohl by být v zadní linii zastoupen Figuerou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Norwich City  (sobota 18:30)
FC Liverpool, který se tlačí do první čtyřky, přivítá ve svém svatostánku na Anfield Road Norwich City, aktuálně devátý tým soutěže. V každém případě se Reds budou muset mít setsakramentsky na pozoru, neboť Norwich tři utkání z posledních čtyř vyhrál.

Je to jiná sezona než ta loňská. Hlavní rozdíl spočívá ve startu do soutěže. V předchozím ročníku se Liverpool trápil hned od začátku, v tom letošním je to poněkud naopak. Liverpoolu se daří, a i když nepatří mezi hlavní trojici aspirující na titul (ManCity, ManUtd, Chelsea) musí se s ním hodně počítat. Svěřenci Kennyho Dalglishe jsou prozatím na páté pozici s dvoubodovým odstupem na čtvrtý Newcastle. A právě čtvrtá příčka jako poslední zaručuje start v předkole Ligy mistrů, což je hlavním cílem Liverpoolu.

Liverpool se v minulém kole poměřil s obhájcem Manchesterem United. Tradiční bitva anglických velikánů a vůbec nejúspěšnějších klubů Premier League skončila smírně 1:1. Pro Reds to bylo třetí utkání v řadě bez porážky a tuto sérii chce proti Norwichi jednoznačně prodloužit.

Norwich se za poslední měsíc pořádně rozjel a díky třem výhrám v posledních čtyřech zápasech se posunul do první poloviny tabulky. Canaries vyhráli na Boltonu a pak doma porazili Sunderland, respektive Swansea. Liverpool ale znamená zcela jiný, tvrdší oříšek. Oba týmy toho spolu příliš nenahrály, utkaly se pouze dvakrát a v obou případech triumfoval slavnější Liverpool, nejprve 3:0 a posléze 2:1. Je však třeba dodat, že to jsou výsledky šest let starého data.

Kenny Dalglish bude muset oželet start Lucase Leivy, celkově má ale k dispozici kompletní kádr. Totéž se nedá říci o jeho trenérském protějšku Paulu Lambertovi - tomu budou chybět Ayala, Vaughan, Ward. Celá trojice má potíže s kolenem. Úplně v pořádku ještě nebude ani Whitebread.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Skrtel, Enrique - Gerrard, Henderson, Adam, Downing - Kuyt, Suarez
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Naughton, Martin, Barnett, Tierney - Bennett, Fox, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Morison
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City871027:622
2.Manchester United862025:620
3.Chelsea FC861120:919
4.Newcastle United844011:616
5.Liverpool FC842211:914
6.Tottenham Hotspur741213:1213
7.Stoke City83326:812
8.Aston Villa825110:911
9.Norwich City832310:1111
10.Arsenal FC831412:1710
11.Queen's Park Rangers82336:149
12.West Bromwich Albion82247:108
13.Swansea City82247:128
14.Fulham FC814310:97
15.Everton FC72147:117
16.Wolverhampton Wanderers82156:127
17.Sunderland AFC813410:106
18.Bolton Wanderers820612:226
19.Wigan Athletic81256:145
20.Blackburn Rovers81259:185

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1022)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro remizku v Manchesterskem derby.

Reagovat
smazaný uživatel

pes

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

Nevím, možnost jít před ManU je sice lákavá, ale líbilo by se mi před ně jít poté, co je porazíme na SB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
vocasisko

pro MU by byla remíza úspěch

Reagovat
kiwwi

a jaaj, prvy cule

Reagovat
smazaný uživatel

Jake kule?

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Villa - WBA 10

Bolton - SAFC 0

Magpies - Wigan 1

LFC - Norwich 1

FFC - EFC 10

MU - MC 10

AFC - Stoke 10

Rovers - Spurs 2

QPR - CFC 2

tento krát mi to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhra ťa nepoteší

Reagovat
Usty

Arsenal a Villu bych dal klidně 1, naopak na Bolton 10.. jinak moc pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

mám tušáka, že zajtra sa Brunt ukopne, tak som dal aj x a Stoke je pre Arsenal snáď najhorší súper, pokojne som mohol dať aj 02.

Reagovat
kiwwi

Arsenal + Newcastle = kurz 2.3, tutova vyhra

Reagovat
Arbiter

ufff, sázet na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

no, aby si sa nečudoval, Delap zas prehodí tribúnu, Jones sa potkne o copíky a skončí to 0-1.

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, sazet na Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, my hrajem ve stejnej čas jako Manchestery To se bude parádně hledat link...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves-Swans

Tyto tymy se potkaly v nejvyssi soutezi jen jednou, v sezone 81/82. O pet let pozdeji se oba tymy potkaly znovu, o tri patra niz ve ctvrte lize.

Swans maji na konte nejmin faulu z cele ligy - 63.

Zaroven maji z cele ligy nejvetsi stesti - jejich brevno bylo zasazeno uz 9x.

Swans venku jeste nebodovali.

Wolves poslali do vapna nejvic centru v cele lize - 232 (presnost 30%).

AVFC-WBA

Pokazde, kdyz tento duel nasel v PL viteze, bylo to diky skore 2:1.

Baggies jsou nejcasteji nachytanym tymem v offsidu - 34x.

Villans vyslali v teto sezone jen 3 strelecke pokusy hlavou mezi tyce a jsou v tomto ohledu nejhorsi v lize.

Bolton-Sunderland

Hraci Boltonu poslali do prostoru branky 55% svych strel a jsou tak nejpresnejsi v lize. Zaroven 18% svych strel pretavili v gol, uspesneji si pocinaly jen obe manchesterska muzstva.

Trotters byli polapeni v offsidu jen 8x, nejmene z cele ligy.

Na brankare Boltonu mirilo 51 strel, zadna jina brana nebyla v ohrozeni casteji.

NUFC-WAFC

Newcastle je neporazen uz 11 zapasu - nejdele od roku 97.

S. Taylor zblokoval nejvic strel ze vsech hracu v lize - 14.

Wigan dokazal vyhrat na hristi nektereho ze tri severovych. celku jen jednou z 12 zapasu.

Latics dokazali jen 9% strel pretavit v gol.

Obranci Magpies v teto sezone uz 5x odkopli mic z brankove cary a jsou v tomhle ohledu nejuspesnejsi.

LFC-Norwich

Kanarci celili uz peti penaltam.

Reds zrejme hodne zapracovali na defenzive, protoze v teto sezone povolili souperum jen 27 strel na branu, nejmene z cele PL.

Norwich je jednim ze dvou tymu, ktere stale cekaji na prvni ciste konto.

Naopak Liverpool udrzel v poslednich 11 zapasech ciste konto hned 2x a pokazde to bylo proti oslabenemu souperi.

Liverpool kopal v teto sezone dve penalty a ani jedna neskoncila golem. Mylili se dva ruzni strelci.

Reagovat
kiwwi

neviem ci poznas

http://www.kickoff.co.uk/?country=england&league=1&match_id=13307

ak by si chcel este nejake fakty k zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz , co přesně znamená stagings?

(http://www.kickoff.co.uk/?country=england&league=1&match_id=13303)

Reagovat
kiwwi

presne? nieco ako inscenacia alebo take cosi...proste vo vyzname stretnutie, po vasom utkani

Reagovat
smazaný uživatel

Díky .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dotaz , používáš to při sázení?

Reagovat
kiwwi

sem tam...napr. na tento zapas by som podla statistik podal ze bude viac ako 10 striel na branu (1.85 kurz) a ze bude viac ako 4.5 ofsajdu (2 kurz)

Reagovat
Maresma

do jake sazkovky chodis?

Reagovat
kiwwi

betfair, expekt, fortuna

Reagovat
Maresma

fortuna me pride dost na picu..

Reagovat
smazaný uživatel

Villa-Baggies zase konecny vysledek 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

preview aj review v jednom

aw-eho uz sralo to, ako lahko s nami stoke vzdy vykuri, a tak si sadol do kresla svojej kancelarie, zavrel sa tam, zjedol kluc, jednu ceruzku si dal za ucho a dalsou kreslil vykresy a nacrty, cmaral, pisal, pouzival aj kruzidlo, pravitko ci buzolu..

bol tam tak dlho, ze jeho zena ho povazovala za mrtveho a zacala spavat s giggsom, no napokon sa to stalo..dokazal to, vymyslel genialny plan, jedinecnu strategiu

trosku mu trvalo, kym nasiel kluc, este viac, nez ho ocistil, otvoril dvere, vysiel von a namieril si to rovno do nemecka, na bremsky blsi trh

a tam si kupil za lacno dvojmetrove drevo do obrany...a nemyslel len na to, ze klin sa klinom vybija, genialita jeho planu spocivala v tom, ze si uvedomil, ze stoke trenersky cvicitelia boli limitovany vnutornou kapacitou svojich goriliek a mohli ich naucit len jedinu vec..a tak sa zhodli na tom, ze najpraktickejsie bude naucit ich - ti velki su so mnou...

a tak budu vsetci mertemu neustale intuitivne prihravat.....

lenze aw to nedomyslel podobne, ako ja zaver tohto slubne rozbehnuteho pribehu

sice mu vsetci nahravali, a dokonca - kedze to bol najvyssi hrac, isla nanho uplne kazda lopta, lenze tie prihravky znamenali neustale nakopavanie do hlavy..cez cele ihrisko, z piatich metrov, z metra...kopali vsetci okrem shawcrossa, ktory zatial nahanal hracov arsenalu...a bolo len otazkou casu, kedy sa to cez koscielneho(hoci by ho vtedy nahanal shawcross na opacnej polovicke) odrazi do brany

uz plynul nastaveny cas, ked sa to stalo..mertesacker nezvladol dalsi nakop a jeho bezvladne telo spadlo na zem..a gorilky zrazu nevedeli, ci je teraz vysoky, ci je teraz gorilka

a tak prisiel robin, zobral loptu a dal dalsi gol..53 percent!

Reagovat
smazaný uživatel

čo ty fajčíš alebo sňupeš alebo picháš?

Reagovat
smazaný uživatel

vela kycham

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nedáme ani Swans tak už ve zlepšení nedoufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka zlepseni oproti lonske sezone - vychazi z porovnavani ziskanych bodu oproti stejnym souperum lonsky rok.

http://toonbarmy.files.wordpress.com/2011/10/pl-improvement.jpg

Reagovat
terry

No jo, musel sis přihrát polívčičku.

Reagovat
fantomas

Oni sou s Hrubasem vždycky strašně průhlední. To ani nemusíš otvírat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Popravdě, mně to bylo jasný. Ale zajímaly mě i ostatní týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Videls v MOTD, jak vypadaji nadchazejici zapasy NUFC? Dnes Wigan, priste na Britannii, doma Toffees, a koncem listopadu to zacne - MCFC (A), MUFC (A), CFC (H), pak pres Vanoce docela pohoda a na prelomu kalendarniho roku LFC a MUFC

Reagovat
niflheim

Tak doufám, že jak United, tak i Wolves vyhrají

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rekace nad tebou

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Povinná výhra.

Reagovat
minoLFC

neporazili sme ani ManU, jak chces porazit Norwich?

Reagovat
kiwwi

tak tak, nech vam nalozia

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí Wolves zabrat.

Reagovat
miky10

Bude hrát Ramsey?

Reagovat
smazaný uživatel

mal by.

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
fantomas

Snad jo. On a Rosa sou teď asi nejschůdnější varianty do středu pole.

Reagovat
miky10

Taky díky

Reagovat
smazaný uživatel

When you see him play it never comes to your mind that this guy is a goal-scorer. And then you look at the record and think he's not only a good player, he's a top-class goal-scorer as well.

Guess who? A vraj iba strelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Park?

Reagovat
vodka

RVP

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že to bude záludnější.

Reagovat
smazaný uživatel

som ešte narážal na tú diskusiu, kde sa hovorilo, že je to len strelec.

Reagovat
tomasinho

To nikdo nepsal. Jen, že vyniká hlavně tou střeleckou potencí a že v mezihře jsou třeba Aguero se Suarezem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

zle som to sformuloval, tak som to myslel, nepovedal by som, že Suárez alebo Aguero sú v medzihre lepší. Van Persie by v takom Blackburne mohol hrávať aj DM a bol by jeden z najlepších.

Reagovat
tomasinho

Tak v Blackburnu jistěže, ale v mezihře než ti dav asi lepší není, i když nezaostává o moc.

Reagovat
fantomas

No pro mezihru Arsenalu je momentálně zhruba stejně důležitej jako tihle dva pro svý týmy. Ale jinak samozřejmě.

Reagovat
fantomas

Kdo to řek?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo kéž by dneska mohli brát tři body vlci i labutě

Reagovat
miky10

Swans bodovat

Reagovat
vladis271

Dnes nehrá Lucas

Reagovat
13

Supe. na Norwichi si aspoň můžeme vyzkoušet hru bez našeho "dm"..

Ideálně 4-3-3 se středem Adam Steve Hendo

Reagovat
tomasinho

A vepředu Suarez, Carroll, Bellamy.

Reagovat
Arbiter

boucháte šáňa?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arséne má dnes 62!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
afc

Reagovat
minoLFC

ten čas letí, ako by to bolo včera, keď poprvé nastúpil za FC Duttlenheim

Reagovat
herbage

Reagovat
Kovi81

a Miro Šatan 37

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Lucase dneska. Záloha Hendo - Gerrard - Adam se mi moc nezamlouvá... Radši bych to viděl klasicky - 4-4-2: Obrana je jasná - Glen/Kelly - Carra - Škrtěs - José, záloha - Bellamy - Stevie G - Adam - Downing a útok Suarez - Kuyt/Carroll.... Henda bych nechal na začátek jen na lávce.... Jinak dneska LFC - NFC jasná 1 a výsledek? 4:0 by tomu slušel - 2xSuarez a 2xStevie

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych pral gol downigovi

Reagovat
smazaný uživatel

dnes 02

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Záloha Adam, Gerrard, Henderson naprosto přehrála v druhé půli United, s Lucasem to byla bída, když nestíhal a pak měl žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ...hlavne dufam, ze Henderson bude konecne hrat od zaciatku v strede a ukaze Kennymu, kde je jeho pozicia

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves by měli konečně zabrat

Reagovat
terry

Kam s McEachranem? Třeba by ho mohli stejně jako Sturridge nakopnout v Boltonu.

Reagovat
fantomas

Max. na podzim, pak by si přes Holdena neškrtl.

Reagovat
kiwwi

kedy sa ma vratit...nie az vo februari/marci?

Reagovat
fantomas

Né, po tý další operaci by to mělo bejt už jen dalších šest týdnů.

Reagovat
kiwwi

coze? ved to malo byt dalsich 6 mesiacov

Reagovat
fantomas

Tak to ses asi překoukl a "weeks" měl za "months". Je to jen drobnej zákrok, kterej byl původně v plánu až pro příští léto, po konzultaci s doktory se ale Holden s Coylem rozhodli pro okamžitý provedení.

Reagovat
kiwwi

a neprekukol si sa nahodou ty? aj na physioroom ako prave pozeram, je navrat marec 2012...viem ze kdesi som cital ze ma byt out na 6 tyzdnov, potom na 6 mesiacov, este som sa pytal kdesi ako to vlastne je a niekto mi povedatl ze 6 mesiacov

Reagovat
fantomas

Aha, tak teď čtu nákou zprávu ze včerejška, že se to nák zkomplikovalo a je z toho další půlrok, ale to je první takovej zdroj, co sem našel.

Reagovat
kiwwi

no praveze podla mna to tak bolo od zaciatku

Reagovat
terry

Tak původně jsem si myslel, co ty, ale http://cl.ly/BCM7

Reagovat
fantomas

A to sem přitom taky četl. Tak se asi mě motaj měsíce s týdny místo kiwwiho.

Reagovat
fantomas

*mně

Reagovat
terry

To ne, původně to fakt mělo bejt těch dalších šest týdnů. Tohle jsem psal snad já:

Stuart Holden se sice teprve před pár dny vrátil do plné zátěže poté, co půlroku laboroval se zraněným kolenem, ale hned ho čeká další operace. Půjde o rutinní zákrok právě na jeho poraněném kolenu, který byl původně naplánován na příští léto, ale Bolton se po konzultaci s lékaři rozhodl, že ho na ní pošle už nyní. Holden tak bude chybět ještě dalších šest týdnů.

Reagovat
kiwwi

ani nie, mali v tom bordel, niektore zdroje uvadzali 6 tyzdnov, ine 6 mesiacov, ale 6 mesiacov bol od zaciatku ten spravny udaj

Reagovat
fantomas

No ne, motaj se mi...protože před operací to bylo 6 týdnů a po operaci 6 měsíců, protože se mu v tom koleni museli navzdory očekávání vrtat komplikovaněji. Pardon.

Reagovat
kiwwi

no kazdopadne sa ti urcite zlepsila nalada, ked si cely cas zil v tom ze je to 6 tyzdnov, co?

Reagovat
fantomas

Jj, moc.

Reagovat
terry

To by ho právě posadil, že jo.

Reagovat
13
Reagovat
kiwwi

Former brazilian legend Rivaldo - The current Barcelona squad would not have been able to defeat the 1999 Manchester United side.

Reagovat
Swarley

o tom snad někdo pochybuje?

Reagovat
kiwwi

pockaj na miestnych cules

Reagovat
Swarley

na tu jejich zálohu by stačil v pohodě samotnej Keano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po 2 zákrocích by dostal červenou. Hrůza by to byla kdyby se hrálo dneska a hošanům s Barcy se něco stalo.... Keana na ně!

Reagovat
minoLFC

tí juhoameričania, čo je v nohách, není v hlavne

nepamätám žiaden výnimočný team v 99tom, iba jednú haluz v nastavení

Reagovat
Bayern +

OT: Otázka ke FIFA 12, dá se nějak vypnout nebo změnit, aby v kariérním módu kluby své hráče nevypredávali jako na běžícím pásu?

Jinak Villans bude dnes 1 ?

Reagovat
fantomas

Taky mě to štve. A hlavně neexistuje žádnej mechanismus, kterej by nák hodnotil prestiž klubů. Takle ke mně do druhý ligy šel Debuchy a v jiný kariéře zas podprůměrný týmy PL běžně maj svý Huntelaary na vrcholu sil a podobně...

Reagovat
terry

Na jakou to máš obtížnost? U mně se to zas tolik neděje. Přestupy sice mezi (zejména velkými) týmy jsou, ale většinou se to nějak vyvažuje.

Reagovat
fantomas

Na tu předposlední.

Reagovat
terry

Jo, to já taky a v Itálii to je celkem snesitelný. Namátkou akorát vim, že v Interu běhá Drogba, v Juve Hernandez a v Římě Kuyt. Ale jinak je fakt, že třeba taková Chelsea a Real to asi zkupují jinym způsbem.

Reagovat
fantomas

Mě spíš štvou ty malý kluby. Je sice fakt, že s Arsenalem hraju o level níž, abych měl jistotu, že si na jeho fifácký verzi vždycky spravim náladu ( ), ale stejně prostě neni možný, aby EFC vyplázlo 20 mega za Berbatova, Leeds hned po postupu do PL koupil Odemwingieho, Stoke měl útok Džeko-Higuaín a Blackburn drželi na pátý příčce Pjanić, Di Maria, Carrick a Marveaux. To snad ani ta nižší úroveň nemůže dělat.

Reagovat
terry

Tak to se u mě naštěstí zatim nestalo. Každopádně mluvíš taky o tý obtížnosti kariéry, kterou si nastavuješ na začátku?

Reagovat
fantomas

Ty jo nevim, možná jen o herní. Tu obtížnost kariéry snad vždycky nechávám takovou, jaká je.

Reagovat
terry

Herní ti totiž ovlivňuje jen obtížnost přímo při zápase. Ale když startuješ kariéru, tak si nastavíš, jak těžkou obtížnost chceš a podle toho dostaneš počáteční kapitál a je možný, že to ovlivňuje ještě další věci.

Reagovat
kiwwi

mam velke podozrenie, ze je to len o tom vstupnom kapitale

Reagovat
kiwwi

resp. mozno este na naroky vedenia

Reagovat
Bayern +

Jo, přesne.

Reagovat
fantomas

Ono stejně to, že má Stoke takovej útok, mě samotnýho moc neovlivní. Stejně je hladce přestřílim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale aj tak je to blbost...zapnem si manazera a ked zacne nova sezona tak tie supisky su uplne ine ako su v skutocnosti...mohla by tam byt moznost, aby sa hra zacinala az po prestupovom obdobi

Reagovat
terry

Ono je nejhorší, když hraješ třeba třetí sezonu, pak už si ty týmy vážně moc podobný nejsou.

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

A u mě celkově jen minimálně, jako třeba v 11.

Reagovat
Bayern +

Jj, přesně. Já jsem odjakživa hráč, který i když hraje třeba za Wolves, tak i ostatní kluby v PL mají vždy tu nejaktuálnější soupisku, tak jsem to měl ve FIFA 11. Nyní, hrám třeba za WHU a v přestupech vidím, jak City prodali Silvu, United koupili Sneijdere nebo Arsenal prodal RVP, Bayern koupil Adebayora, tak se mi ani nechce z toho Champu postoupit.

Jinak ty nastavení máš jaké?

Reagovat
fantomas

Za WHU právě hraju taky - a šel mi tam Debuchy, Becks, Hooper z Celtiku...a tam hraju na tu druhou nejtěžší obtížnost, v tom snad teda překážka nebude.

Reagovat
terry

Ona ta obtížnost asi stejně bude jen v tom, kolik dostaneš peněz. Něco o tom, že by ti ten tým hráče nepustil, asi nehrozí. Prostě nabídneš víc peněz a máš ho.

Reagovat
Bayern +

Jo, to v obtížnosti nebude. Já jsem zkusil za Chelsea tu nejvyšší a dělalo to stejně.

Reagovat
fantomas

Ale to se právě zas konkrétně mně stalo - že z Chelsea nechtěl k mistrovi z Arsenalu ( ) Mata s Courtouisem. To mi pak přijde fakt nefér, když Stoke může mít Džeka i Higuaína.

Reagovat
kiwwi

tak Higuain je v tom Stoke fakt cudny

Reagovat
fantomas

Jj, Džeko tam svym dřeváctvim sedí.

Reagovat
kiwwi

presne tak som to myslel

Reagovat
fantomas

Však v tomhle my si vždycky rozuměli.

Reagovat
kiwwi

nepisal si kedysi, ze my si nebudeme asi nikdy rozumiet?

Reagovat
fantomas

To sem myslel asi obecně, což furt platí. Džeko je taková výjimka.

Reagovat
Bayern +

Hraješ to za jednoho hráče? V tom případě mě to štve ještě víc, takto nejen že se rozprodají ostatní kluby, ale hraješ třeba za Colea a oni ti prodají i Piquionna s Greenem.

Reagovat
fantomas

Jako hraju, jednoho sem si vytvořil. Ale většinou stejně dávám "controlling all squad".

Reagovat
vodka

kouzelný je aj Nani s Berbatovem ve Stoke

Reagovat
fantomas

Jj, jak píšu výš...ten Stoke je asi nákej velkej bug. Džeko s Higuaínem sou snad ještě větší fail.

Reagovat
soukup

asi to vidí do budoucnosti no

Reagovat
SunFells

Spíše mě zajímá, zda už někdo vyřešil to chytání penalt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Vyřešil. Směr zadáváš na numerické klávesnici a házíš se klávesou "A", třeba.

Reagovat
SunFells

Já na tu klávesnici při penaltách už pomalu hraju jak na klavír a ještě mi neskočil

Reagovat
fantomas

Fakt stačí jen numlock ale...pokud sis teda nastavení nějak nepřekopal (každopádně se na to dá přijít skrz nastavení - gamepadovci to maj na pravý páčce).

Reagovat
SunFells

Překopal. Ale díky, podle té páčky to snad najdu.

Reagovat
vodka

nevim, já mám na ntb jenom tu číslenou klávesnici, která je zároveň aj "+ěščřžýáí" a 4 a 6 nefungují ani s shiftem, ani bez shiftu, dopracoval sem se k tomu, že se vždycky pohnu trochu po středu a když to kdokoliv kopne do boku, tak su v pr...

Reagovat
fantomas

No tak si to změň třeba na ijkl...

Reagovat
kiwwi

a to si neviete nadefinovat tlacitka niekde?

Reagovat
Bayern +

Přesně. Definovat se dají snadno. Já jsem si už i ostatní věci, jako například výměna křídel, tlak, atd. ponastavoval, jen to zatím nevím v rychlosti hry ovládat, když to mám třeba na "F" "G" "T". Jinak ty složité prvky, např.. triky a oslavy co vysvětlují v tutoriálu se asi nenaučím, když tam je vysvětlení jen na gamepad, že?

Reagovat
vodka

tak chytání penalt sem použil zatím asi 3x za polovinu sezony, z toho jednou sem to chytil... to spíš, když je kopu mě to sere...

jinak já hraju za Aberdeen a to je celkem masakr, když proti Celticu člověk neni schopný přejít s útočníkem přes obránce ani sprintem, ani kličkou, protože vždycky nějak haluzově trefí balon... jediná šance jak dat gól je pomalu z rohu, nebo dorážky po střelách mimo vápno...

Reagovat
herbage

to se pak i blíží realitě

Reagovat
fantomas

Penalty se kopou zase jinak...vybereš si sílu kopu a pak podle toho jak dlouho držíš směrovou klávesnici, tak moc k tyči vystřelí. Samozřejmě to nesmíš přehnat, aby neminul. V podstatě se to dost blbě odhaduje, ale víceméně to jde kopnout i tam, kam chceš.

Reagovat
vodka

já vim, penalty už kopu s přehledem docela, akorát bych rád viděl ten zaměřovač :D

Reagovat
herbage

hrát FIfu na notebooku, to je zvěrstvo Ona USB klávesnice vyjde tak na stovku

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou tri piva

Reagovat
herbage

nebo dvě velké a jedna malá vodka

Reagovat
kiwwi

co je mala vodka?

Reagovat
vodka

u nás půldecák

Reagovat
terry

Tohle a v tom vodka – http://cl.ly/BC3S

Reagovat
terry

Dvakrát Jameson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já si na tu klávesnici za tři roky zvykl tak, že teď naopak nesnesu klasickou klávesnici. Neni nic, co by víc záviselo na blbym zvyku.

Reagovat
herbage

sorry, ale plochá tlačítka se nikdy nevyrovnají těm klasickým. Můžeš tvrdit, že jsi si zvykl, ale to na věci nic nemění, protože profíci hrají na klasických

Reagovat
terry

A nehrajou už teď náhodou na gamepadech?

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

já myslel všeobecně Já to ale se svojí Fifou 04 neřeším. Stejně si zahraji tak 3-4 zápasy do týdne jen tak pro radost

Reagovat
Bayern +

To já také, možná ani to ne, ale v pořádku to být musí.

Reagovat
fantomas

Profíci, ti ať si hrají, kde chtěj. Online sem porážel i lidi s gamepadem a profíkem ani nikdy bejt nechci. S notebookem sem spokojenej prostě.

Reagovat
Bayern +

Raději kdyby se nerozesírají kluby a trochu smysluplněji by hrála obrana, jako nějaké jiné tlačítka. Také jsem s většinou spokojený.

Reagovat
herbage

to nijak nevypovídá o kvalitě tvých soupeřů. Na klávesnici můžeš porazit v jízdě autem lidi, kteří mají sice volant, ale jsou jinak leví jak šavle. Jde o to, že na klasické klávesnici bys hrál sám po čase lépe, protože má lepší ergonomii

Reagovat
fantomas

To je beztak individuální. Na notebooku zase vynaložíš menší sílu na zmáčknutí tlačítka např.

Reagovat
herbage

Ani bych neřekl. Je tam jen daleko menší dráha, takže stačí vykonat menší práci, ale potřebná síla stisku mi přijde stejná. To celkové rozložení kláves je ale mnohem nepohodlnější a kdybys dělal třeba nějaké testy, uviděl bys sám, že na té klasické ti to půjde lépe

Reagovat
Arbiter

tvůj odborný odhad?

Reagovat
Bayern +

Tak tak. Zvyk je železná košile.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Jak "házíš"? Já už asi šest penalt chytl jen pomocí numlocku. On skočí prostě sám.

Reagovat
kiwwi

aka je nahrada za pravu packu na gamepade na klavesnici?

Reagovat
fantomas

Ted to píšem - numlock. A už ses mi za to jednou smál.

Reagovat
kiwwi

num lock? ako tlacitko num lock? nechapem

Reagovat
fantomas

Narážíš na to, že numerický klávesnici řikám numlock? 4 - doleva, 6 - doprava, 2 - dolu, 8 - nahoru.

Reagovat
kiwwi

jaj num pad

Reagovat
Bayern +

Tak nějak se prostě vymrštit. Stát se může i to, že NumLock jdeš do strany a on kopne jen trochu mimo střed brány a skončí to gólem.

Reagovat
kiwwi

NumPad!!!

Reagovat
Bayern +

Ok. Jinak jako máte nastavenou tu taktiku? Mně na předposlední obtížnosti také obrana brání hloupě a většinou mě počítač rozebírá před vápnem. Jinak se mi ale hra líbí, jedině mě štve to "vyprodávání".

Reagovat
kiwwi

neviem presne takto z hlavy ale hravam 4-4-1-1, kridelnici maju silnu podporu utoku a strednu podporu obrany, jeden stredny zaloznik ma stred dopredu aj dozadu, jeden silno dopredu, stredne dozadu...podhrot takisto...vseobecne hram na vysoky pressing, hra do sirky, rychle a kratke nahravky, vysoke tempo, nehram na ofsajdove pasce ale free role ci jak sa to vola s podporou utoku od krajnych bekov...vysledkom je, ze hraci sa mi rychlo vystavia, pretoze som lama a casto stracam hlupo loptu

Reagovat
Bayern +

Jj, a ty asistence máš jaké? Kde je např.. podpora přihrávek (síla, směr), typ obrany a pod. ?

Reagovat
fantomas

To už pak podle mě záleží dost na kvalitách golmana nebo nějaký specializaci na penalty, pokud něco takovýho existuje (to sem nekoumal). Szczesny s Neuerem mi i střelu doprostřed vykopli při skoku do strany. A vůbec Wojta snad vždycky když dobře tipl stranu, tak zasáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

vacsi vtip je, ze sa mi vobec nechcu vracat stredopoliari a pocitac ma furt precisluje

Reagovat
kiwwi

tak si to nastav v taktike

Reagovat
kiwwi

a este jeden vyrok:

'Arry Redknapp: If I picked the England team for the Euros [RioFerdinand] would be nailed on bc of his class, calm on the ball & athleticism

Reagovat
Nikikrew

Ludia, myslite ze by mi mohli vyjst tieto tipy?

Aston Villa - WBA 1X

Pool - Norwich 1

Bolton - Sunderland 1 (ale silno rozmyslam o x)

Newcastle - Wigan 1

Wolves - Swansea 1

Reagovat
tomasinho

Bolton si pojisti na 10 a klidně ti to vyjít může.

Reagovat
Nikikrew

Pre istotu som si ten Bolton vs Sunderland nepodal. Moc tomu neverim

Reagovat
vodka

já teda Boltonu moc nevěřím, spíš Sunderlandu

Reagovat
herbage

dnes opět dřevácký hrací den?

Reagovat
smazaný uživatel

Preview SPL je o dost niz

Reagovat
herbage

tam je každý hrací den dřevácký

Reagovat
smazaný uživatel

V PL mas dneska drevacky jen 2 zapasy z peti, to neni tak hrozny. Wolves-Swans, NUFC-Latics ani LFC-Norwich v sobe prvky drevactvi mit nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou sleduju, že bysis měl asi vybrat jinou soutěž. Negativisto

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Holt Arsenal je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

No nic moc zápasy dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle Wigan bude jízda. 3:2

Reagovat
Kenneth

Jj asi se na ně podívám, doufám že bude hrát Cabaye a S.Taylor.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew o Santonovi:

“It’s a new country and a new culture for him. We see a really good technical player and he is getting used to things. “

“He even understood what I shouted at him in training on Thursday!”

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec posadi Simpsona a Ryan si misto udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pár minut proti Spurs vypadal na pravym beku výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou hrát oba.

Reagovat
smazaný uživatel

City do toho !!

Reagovat
Arbiter

Zajímalo by mě, jak to nakonec bude s Joshem, Bolton či Swans? A co by pro něj asi bylo lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nej by byli lepsi urcite Swans. V Boltonu nemaji o CM nouzi, kdyz privedli Pratleyho a NRC. Swans naopak nekoho do stredu potrebuji, aby tam nemuseli cpat umelce typu Routledge. Pro McEachrana by to bylo nejlepsi mozny hostovani - sel by do PL a dostaval by dost prilezitosti.

Reagovat
terry

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Allen, Britton? Routledge tam byl max kvuli Brittonove zraneni...

Reagovat
tomasinho

To nemůžou hrát Allen, Britto o McEachran? Vždyť v play-off hrál na AM mnohem ofenzivnější Dobbie a jak jim to šlo.

Reagovat
fantomas

Champ neni PL. Gowern je tam k nim ideální. Navíc neni pravda, že by Bolton tvořivýho střeďáka nepotřeboval. Chybí už půl roku a nepředpokládám, že se na tom do ledna něco změní.

Reagovat
tomasinho

On by ani Bolton toho střeďáka nepotřeboval, kdyby šoupnul na podhrota Tuncaye, navíc Eagles poměrně kreativní je. Muamba ani Reo-Coker nejsou žádní playmakeři, ale zvládnou solidně rozehrát. A Mark Davies tvořit umí.

Reagovat
fantomas

Mark Davies ale bohužel letos hraje silně pod psa, proto je Bolton bez schopnýho tvořivýho střeďáka. Ty křídla dejme tomu kreativní jsou, ale ten střed je stejně potřeba. Bolton pod Coylem bez něj soupeře prostě nepřehraje, to se ukazuje už jen na bilanci s Holdenem a bez něj. Tam je taková propast, že to nemůže bejt a ani není náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Britton je ted out a Allen se mi moc nelibi, pres ne by to mel McEachran o hodne jednodussi, nez prosadit se u Trotters. Ja myslim, ze Coyle ani nikoho tvorivyho do stredu shanet nebude, i kdyz pokud budou mit vysledky jako doposud, tak je mozny, ze se budu mylit

Reagovat
smazaný uživatel

S kanárkama bysme už taky konečně mohli vyhrát víc jak o 2 goly..

a trošku nostalgie právě proti norwichi zde : hthttp://youtu.be/IDGX8zuHYK0

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, už by to chtělo. Hlavně si pak případný vedení udržet...

Reagovat
tomasinho

To jsem viděl nedávno, neuvěřitelný hráč. Ani jsme netušil jak moc bude jeho genialita nejen mi, ale i celému týmu chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba Ba drží Newcastle svými góly v boji o špici Premier League. Senegalský útočník prozradil, že mu k dobrým výkonům pomáhá hraní šipek. "Je to skvělý způsob relaxace. Hraji s přáteli, když ke mně přijdou na návštěvu. Musíte se soustředit, abyste šipku hodili přesně. A stejné to je, když máte šanci ve fotbale, také musíte přesně trefit," sdělil Ba deníku Sun. K šipkám ho přivedl jeho bývalý agent.

Reagovat
miky10

To je nějaká přezdívka Balotelliho

Reagovat
miky10

Ach jo, před chvilkou mi to přišlo vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Umí někdo pracovat s Calibre?

Reagovat
terry

To je tak na **** program, až to není hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš za to nějakou jinou alternaci ?

Reagovat
minoLFC

ebooky?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
minoLFC

to chceš kvôli Kindle?

Reagovat
niflheim

WOLVES: Hennessey, Stearman, Berra, Johnson, Ward, Hammill, Henry, O'Hara, Jarvis, Doyle, Ebanks-Blake. SUBS: De Vries, Doherty, Craddock, Milijaš, Guedioura, Hunt, Vokes.

SWANSEA: Vorm, Williams, Taylor, Britton, Graham, Sinclair, Dyer, Monk, Rangel, Allen, Gower. SUBS: Orlandi, Routledge, Lita, Moore, Tremmel, Richards, Moras.

Reagovat
smazaný uživatel

Hammill

Reagovat
smazaný uživatel

Hammill konečně

Reagovat
niflheim

Tak ten už hrál minulý týden proti WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to koukám sem nevěděl.

Reagovat
niflheim

I'm on a telly

Reagovat
miky10

Teď je Wolves pěkně zmáčkli, Hammill s Doylem skvěle, Jarvis měl střílet z první.

Reagovat
niflheim

Do prčic...škoda, že to Jarvis nenechal O'Harovi....jinak Vorm

Reagovat
niflheim

Tak O'Hara tam u toho míče vůbec nebyl...každopádně ta jeho následující šance byla slibná

Reagovat
smazaný uživatel

Jarvis mu to mohl z prví ťuknout. Místo toho, aby se tam otáčel.

Reagovat
smazaný uživatel

*první

Reagovat
niflheim

Do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej gol swans.

Reagovat
Nikikrew

Wolves vyrovnat a hned!

Reagovat
Minister

aj vam ten bloodzeed tak seka?

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí to za hovno no. Už jedu jinej sopcast.

Reagovat
Minister

uz aj ja

Reagovat
minoLFC

znovu som na fantu zabudol....

Reagovat
niflheim

Tak to bylo těsný... za správné rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

sákra

Reagovat
niflheim

Tohle snad ne...

Reagovat
Minister

paradny akcia

Reagovat
fantomas

ALLEEEEN!

Reagovat
Chazy

Njn, proto sem si ho bral původně do fantasy

Reagovat
Counter

A který že je ten hvězdný gólový tvůrce hry, který Swans zajistil postup do PL a kiwwi spolu s FPL jsou idioti, protože o něm nemají ani páru?

Reagovat
Chazy

Ferrie Bodde a těžko jim zajistil postup do PL, když loni neodehrál ani zápas ty moulo.

Reagovat
Counter

Ok, díky za upřesnění :-)

Reagovat
tomasinho

A letos šel na další operaci s kolenem tuším.

Reagovat
Chazy

To teda doufám, že se pleteš

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Proboha, děláš, jak kdyby to byl odmalička tvuj vzor, a ty ses o něm beztak dozvěděl někdy před začátkem sezony od Chazyho.

Reagovat
smazaný uživatel

No dozvěděl to nepopírám.

Reagovat
Chazy

Třeba je jen citlivý

Reagovat
miky10

Tak tak, pochybuju, že ho někdy viděl hrát.

Reagovat
Chazy

Tak to jsem tu ale asi fakt jedinej, to se nedá moc brát

Reagovat
miky10

Tak oslavují ho tu jen ti, kdo ho viděli hrát nebo o něm aspoň něco vědí.. A Frankie.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho v sezoně 09/10 2x a udělal na mě dojem pak se vážně zranil nemusíš mě hned hanit miky.

Reagovat
miky10

Jj, a já v sezoně 2004/2005, tehdy jsem sledoval každej zápas Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle forek si dej do archivu hned vedle toho o Balotellim.

Reagovat
Chazy

Ježiš, vždyť ho nech ... se tu nechlub mýma znalostma.

Reagovat
miky10

Cože?

Reagovat
Chazy

Sám jsi ho neznal, tak neotravuj

Reagovat
fantomas

To byla legrace.

Reagovat
miky10

A tvrdím někde opak?

Reagovat
fantomas

"No dozvěděl to nepopírám." x "Viděl jsem ho v sezoně 09/10 2x a udělal na mě dojem pak se vážně zranil nemusíš mě hned hanit miky." ...tak jak? Ne že bych ti chtěl nevěřit, že sis někdy ve třinácti našel hned dvakrát čas na mírně nadprůměrnej tým Champu, ale...

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Neskutečný jak musíte každýho takhle rozebrat.

Reagovat
fantomas

Jj, to ta elita. Sme fakt zlí zlobři.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud vím tak Chazy jsem psal,že není ani ve fantě tak jsem si pak našel co s ním je a poznal ho podle fotek,že je to ten stejnej kterej na mě udělal dojem v sezoně 09/10.

Reagovat
fantomas

Aháá..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň,že si spíš pamatuju obličeje a né jména nebo to mi taky nebudeš věřit?

Reagovat
Godwinson

Nedej se, dostupnost Championshipu v televizi je velmi dobrá.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ale jo, věřim ti. Já jen že v tvym věku (před dvěma lety) sem měl úplně jiný starosti a todle docela nechápu, ale tak co už. V tom se už nimrat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste si začali

Reagovat
fantomas

No stejně pořád pochybuju o tom, že si hledal ty správný streamy, to se neboj...

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Tobě je 17?

Reagovat
miky10

Před dvěma lety = sezona 09/10

Reagovat
Godwinson

Ovšem, domníval jsem se, že je to sofistikovanější, má chyba.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

? V jeho věku mínus 2 roky...tzn. u mě někdy před pěti lety, kdy byla dostupnost Champu jen o něco horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív byl champ dostupnější. Dávali hodně zápasů na Betu.

Reagovat
fantomas

No to byly beztak dva tři zápasy za vejkend.

Reagovat
Chazy

Njn, tak to je asi definitivně v prdeli.

Reagovat
Chazy

Každopádně není pochyb o tom, že je to jejich nejlepší hráč a budou s ním tu smlovu prodlužovat jak dlouho to jen půjde, protože kdyby ho mohli začít nasazovat, bude to pro ně největší možná posila.

Reagovat
fantomas

Bude zázrak, když se vrátí i jen v podobně oslnivý formě.

Reagovat
Counter

Wolves na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych jim to jen snad kvůli Mccarthymu, jinak tam je spousta hráčů, který mám rád, takže snad nesestoupěj.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole neblazni To budou PL hrat samy QPR a Leicestery a financne sobestacnym klubum budeme prat sestup? Na to zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

Gowerovy pasy za obranu už asi třetí nebo čtvrtej, a 2 goly z toho.

Reagovat
fantomas

A pak že je potřeba někdo do středu. Trojka Allen-Gower-Britton se sešla parádně, to by byla škoda, kdyby je Josh měl rozdělit.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Swans estě chybí Bodde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henry položí 4 na prdel a pak to takhle zesere

Reagovat
mike.84

pěkná labutí píseň

Reagovat
Kenneth

Vorm udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

mufan palcuje Leeds a scouser ho zato ogrciava. Koniec sa blíži!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Yes!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vlčí chaos v celý svý kráse.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je konec krásně útočnýmu fotbalu Wolves z loňska

Reagovat
Chazy

Nejkrásnější fotbal Wolves ... to je snad ještě větší tragédie než loni tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje Dyer?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je sakra sopcast na Bloodzeeqa? Teď mi to úplně vypadlo.

Reagovat
Minister

106723

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Pinturicchio

300. pro NUFC a vítězství MU v derby

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
tnt03

Reagovat
Godwinson

Swansea

Reagovat
fantomas

Zdá se mi to, nebo je Jarvis po tý pozvánce do repre opravdu nanejvýš svým stínem?

Reagovat
Chazy

Hehe, The Posh zase gól na konci zápasu. Tak snad už Leeds nedokáže reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jóóóó

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
KnoxXx

Peterborough

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

To musel být brutální závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

A já koukám na Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Škoda že jsou tak jaloví.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
cristiano.K.

fantastickejch prvních dvacet minut. kraje Hammill,Jarvis x Dyer,Sinclair.....snad se Vlci zakousnout do labutí

Reagovat
fantomas

Tak to byl moc pěknej centr od Rangela.

Reagovat
Chazy

ten by správně měl bejt jejich nejlepší hráč ... dneska přes něj nic nechodí. Mě Swans vážně baví.

Reagovat
fantomas

Určitě, kéž by z nováčků sestoupilo jen QPR.

Reagovat
Chazy

A dolů s nima Blackburn + kdokoliv.

Reagovat
fantomas

Uff, už sem myslel, že zas vytáhneš Fernandese.

Reagovat
Chazy

Já zapomněl

Reagovat
kiwwi

to je ten co skoroval paradny gol proti United?

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Jako Manuela fakt nemyslí. Ale hlavně bys měl vědět, o kom je řeč.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ok, definitivne som sa stratil

Reagovat
Chazy

Nový majtel QPR je Tony Fernandes!

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

kde to pozerate...mne nic nejde

Reagovat
miky10

Bloodzeed.

Reagovat
fantomas

Vždyť jede Alv i Bloodzeed.

Reagovat
kiwwi

na Alv mi nesiel zvuk a Blood mi sekal

Reagovat
fantomas

Já rovnou pustil Alv a teda jede mi bez chybičky. Ho zkus znova.

Reagovat
kiwwi

uz asi piaty krat pustam, obraz super zle hlucho...ziaden zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

alv sports

Reagovat
smazaný uživatel

112191 rusky ale neseká se

Reagovat
smazaný uživatel

kiwisportz

Reagovat
kiwwi

Wolves to uz neotocia, tak Swansea aspon nech udrzi ciste konto...6 bodov pre Vorma sa do fanty hodi

skoda ze som odtial vyhodil Taylora

Reagovat
smazaný uživatel

Neila nebo Ryana?

Reagovat
kiwwi

Neila som pred tymto kolom posadil na lavicku, Ryana som vyhodil uplne ked si ma vystrasil

Reagovat
smazaný uživatel

Promin :) Ted to vypada, ze Ryan bude hrat a Santon bude hrat misto Simpsona. Sam jsem zvedavej jak to dopadne. Pardew nejspis nebude chtit jen tak menit fungujici tym, ale Santon i Arfa by meli hrat casem zaklad.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

proč já vlastně toho Jarvise mám pořád ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle team (vs Wigan): Krul, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Ryan Taylor, Obertan, Cabaye, Tiote, Gutierrez, Best, Ba

hm, doufal jsem že by tam dneska mohl bejt konečně ten Santon, nebo aspoň HBA, ale co... Sice nevim jak by to v současný chvíli vypadalo s HBA v základu, jako místo koho... všichni na pozici, kterou může hrát, maj docela formu, nebo jsou to stálice. Což je vlastně na druhou stranu dobře, že je Newcastle zase v takovýhle pozici, s tak silnou lavičkou. Až teda na ty hrotový útočníky a levý obránce + na lavičce tuším Smith

Jinak tohle je už asi počtvrtý za sebou stejná sestava, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mg, to vůbec nemělo bejt sem

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce Smith a Perch To zas budu trnout strachu celej zápas, že se dostanou na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje ten Santon ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha koukám,že minule už nastoupil. To jsem nějak přehlídl.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože neni tak snadný se dostat do základu. Bude hrát od začátku v poháru pozítří. Stejně tak by měli Arfa s Marveauxem

Reagovat
smazaný uživatel

na ten zápas se těšim, mohlo by to vypadat nějak takhle ne? Santon, Williamson,(Tavernier, Kadár?), Perch( ) - Gosling, Smudge, Guthrie, Marveaux - HBA - Ameobi

takhle bych to viděl já rád, ale je jasný že to bude trošku jinak, minimálně s Lovenkrandsem v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Smithe rád, pro mě docela sympaťák U Perche snad můžeš bejt v klidu, to by se museli zranit jak jeden z krajních obránců, tak Santon, což je dost nepravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že když Smith nastoupí, tak dostáváme góly.

Reagovat
Azza

Doyleeee

Reagovat
miky10

Doyle! Jsem rád, že nemusím litovat posazení Vorma

Reagovat
fantomas

Chudák Vorm.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak docela zmena 2:2 tomu moc lidi asi neverilo

Reagovat
Azza

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
kiwwi

jak v tom futbale a zvlast v PL dvojgolovy naskok uplne nic neznamena

tak teraz uz dufam ze Wolves otocia

Reagovat
miky10

Hmmmmmm, what a goal!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Ten gol si zasloužil.

Reagovat
mithro

O Haraaa

Reagovat
fantomas

Ty vole, co ti Swans dělaj.

Reagovat
smazaný uživatel

se posrali ne

Reagovat
EL Gringo

to to sa len v PL moze stat ,, preto ju mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

To ne labutě.

Reagovat
smazaný uživatel

prisel kiwwi a vlkum to zaclo padat

Reagovat
Kenneth

Ach jo

Reagovat
Amos

Ta PL je tak krásná liga, i souboj mezi Wolves a Swansea dokáže být pro fanouška strašně zajímavý!

Reagovat
kiwwi

tak co Herbage...drevacky zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Však tomu vůbec nerozumí.

Reagovat
kiwwi

preto mu to treba otlkat o hlavu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Vždyť si jen dělá legraci...

Reagovat
fantomas

Spíš to za něco takovýho furt na oko vydává...

Reagovat
Counter

Podle mě je jeho cílem všechny vás tady poštenkrovat, což se mu daří.

Reagovat
fantomas

Ani ne, pořádně na to zareagoval až teď kiwwi. Mě už to nechává úplně chladným.

Reagovat
herbage

kiwwi to stejně napsal jen proto, že byl nazván hluchoněmým slepým králem

Reagovat
Nikikrew

UF, este ze som dal 1X .

Reagovat
mithro

over uplne bez nervov

Reagovat
Nikikrew

Ja som to nepozeral ale len som to sledoval cez esport.sk a bol som raky rad, ked tam bolo napisane koniec

Reagovat
kiwwi

over co?

Reagovat
mithro

2,5 golu

Reagovat
kiwwi

no tak to si bol fakt uplne bez nervov

Reagovat
mithro

Reagovat
miky10

Krul, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Ryan Taylor, Obertan, Cabaye, Tiote, Gutierrez, Best, Ba

Reagovat
miky10

Krásný zápas. Tak teď Magpies s Reds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

skoda ze som si nepodal 2:2 som si aj myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle team (vs Wigan): Krul, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Ryan Taylor, Obertan, Cabaye, Tiote, Gutierrez, Best, Ba

hm, doufal jsem že by tam dneska mohl bejt konečně ten Santon, nebo aspoň HBA, ale co... Sice nevim jak by to v současný chvíli vypadalo s HBA v základu, jako místo koho... všichni na pozici, kterou může hrát, maj docela formu, nebo jsou to stálice. Ale chci vidět konečně pořádně hrát nový frantíky(až na Cabayeho, kterejmi už přirostl k srdci) a špageťáka. Je vlastně na druhou stranu dobře, že je Newcastle zase v takovýhle pozici, s tak silnou lavičkou. Až teda na ty hrotový útočníky a levý obránce + na lavičce tuším Smith

Jinak tohle je už asi počtvrtý za sebou stejná základní sestava, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejradši bych byl, kdyby dneska Magpies nebodovali. To je asi nereálný ale.

Reagovat
EL Gringo

to dufam aj ja,, a potom LFC vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Nejideálnější scénář. Snad se budou Chazyovci aspon snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 100804

zatim, mozna se najde neco lepsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
tomasinho

Sport 1 - Blackpool- Forest, Jonjo v základu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ho mám, potom mi to zreferuješ...

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za ochotu.

Reagovat
niflheim

Wolves ... konečně bod pod dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Jenom připojím své tipy na celé 9. kolo, které jsem včera večer psal na premierleague.cz

M0rb1D4S

22:02 21.10.2011

No v neděli neberu nic jiného než tři body. QPR doma ještě nevyhráli a dostali čtyřku od poměrně slabého Boltonu. Navíc když na Loftus Road vstřelili jen 2 góly, tak by Petr mohl udržet po dlouhé době čisté konto i v PL. Takže QPR 0-3 CFC

Wolverhampton - Swansea

Wolves se sice doma vůbec nedaří, ale Swansea venku zrovna nevyniká (i když je to zapříčiněno losem), takže to vidím na remízku 2:2.

Aston Villa - WBA

AV je sice zatím letos remízový král, ale proti WBA dosáhne na celkem pohodlnou výhru 2:0.

Bolton - Sunderland

Wanderers letos na začátku sezóny prostě nepřál los. Neměli šanci se pořádně rozehrát a už hráli proti nejlepším týmům. Sunderland nijak nevyniká na hřištích soupeřů. Bolton se navíc bude chtít dostat v tabulce právě před Černé kočky a vymanit se konečně ze sestupovích vod. 2:1

Newcastle - Wigan

Toons mají překvapivě v lize (společně s týmy z Manchesteru) nejlepší obranu, oproti tomu Wigan nejhorší útok v lize. Pokud bude chtít Newcastle do Evropy, musí 100% bodovat. 2:0.

Liverpool - Norwich City

Reds se konečně do týmu vrátil Steven Gerrard, který dokáže jejich hru pozvednout na jinou úroveň. Nováček z Norwichi si ale ze stadinů soupeřů z velké čtyřky nedokázal odvézt ani jeden bod. Těsná výhra 2:1

Arsenal - Stoke City

Gunners sužují zranění a jediný, kdo je dokáže ještě jakžtakž udržet nad vodou je van Persie. Ten ale bude stát proti velmi tvrdé obraně Potters. Ti budou navíc nabuzení po čtvrteční výhře nad Maccabi Tel-Aviv v Evropské lize. Arsenal bude dlouho dobývat obranu soupeře, ale bohužel bez úspěchu. 0:0

Fulham - Everton

Fulhamu se letos nedaří a za zmínku stojí pouze výhra nad QPR. Everton se zatím také hledá, z čehož mi logicky vychází remíza. 1:1

Manchester United - Manchester City

Souboj dvou prozatím nejlepších týmů. United mají výhodu domácího prostředí, City zase výhodné postavení v tabulce. Zápas je těžké tipovat, ale pokusím se.. 2:2.

Blackburn - Tottenham

Blackburn je letos absolutně marný tým, zralý na sestup do Championshipu. Tottenham se rychle dokázal oklepat z prvních dvou porážek v sezóně a na Ewood Park si jede pro tři body. 0:2

Reagovat
kiwwi

bol by som zvedavy, ci by si to sem pastol aj keby ti nevysiel ten prvy tip 2:2

Reagovat
cristiano.K.

to je jasný,že ne

Reagovat
miky10

Wolves - Swans

Reagovat
kiwwi

pome Newcastle...ciste konto, S. Taylor gol, Tiote asistencia

Reagovat
miky10

Simpson asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Al Habsi čistej štít + chycená pencle

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/82153 - NUFC - Latics

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase začátek. S timhle všechny těžší zápasy prohrajem v první desetiminutovce

Reagovat
smazaný uživatel

A komu to Obertan centroval, to je taky otázka. Ten hráč je hrozně slabej. Přitom to má v sobě. Jestli má strach hrát, nebo...

Reagovat
miky10

Přitom mi přišlo, že tu hlavu zvednul, ale stejně to dá do vápna, kde není ani noha.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton pěkná akce, škoda že to netrefili.

Reagovat
Chazy

Pěkně Terriers. Tam je teď neskutečná forma. Akorát se obávám, že to stejně skončí jako v minulejch 4 sezonách.

Reagovat
Chazy

Což by ovšem asi znamenalo konec Clarka, to by bylo docela smutný. I když on je na neúspěchy zvyklej z NUFC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Odemwingie je ďábel.

Reagovat
Chazy

Nn, Rhodes je ďábel. 11 gólů v 12 zápasech.

Reagovat
Chazy

Tak 12/12, to už je trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Už má hattrick

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
fantomas

Přivedls mě k tomu, že sem zjistil, že má Rhodos svou vlastní reprezentaci.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13941785.stm

Reagovat
Chazy

Reagovat
Counter

24 - Yohan Cabaye is unbeaten in his last 24 competitive games (with Lille, Newcastle & France). Talisman.

Reagovat
Chazy

To je tím, že ještě nenarazil na Wigan... dostanou

Reagovat
fantomas

Aj, to nevypadalo pěkně. Snad to nic moc nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na Bolton, že?

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně špatně si došlápl, ale vypadá to dobře.

Reagovat
fantomas

Jj, asi to chtělo jen rozchodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta Benta byla po faulu na Gabbyho? sledujete to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to měl Eagles napálit do šíby.

Reagovat
fantomas

No to měl, ale lehkej kop to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale já vždy vidím za těmahle nalitejma balónama nějakou fantastickou střelu.

Reagovat
fantomas

To je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jones ven. Jestli nám chce rasit Tiotého...

Reagovat
fantomas

Co se stalo Longovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí Best dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

VivaAcMilanoRosoneri (16:37): Dej si facku ty skurwenej sráči z WBA nedat penaltu to umí jen dement

Perla z livescore...

Reagovat
Error

livescore je žumpa

Reagovat
vicinda07

kto nedal penaltu??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti neřeknu, nesleduju.

Reagovat
niflheim

Brunt.

Reagovat
Kovi81

chris brunt

Reagovat
vodka

kurva, to do fanty body nepřinese...

Reagovat
Counter

už to urovnal asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

tí ktorí sledujete Villu, viete mi povedať za čo bola ta redka pre herda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Amazingly Chris Herd has been given his marching orders by referee Phil Downd. For what? I seriously do not know.

Reagovat
smazaný uživatel

njn Dowd...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či sa mám smiať alebo plakať...

Reagovat
smazaný uživatel

tu penaltu chytl Given nebo borec prestrelil? nebo to nema vliv na body pro Givena za chycenou penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

chris brunt fires his spot kick well, well wide...

Reagovat
smazaný uživatel

netrafil bránku, ale neviem kto to bol

Reagovat
fantomas

No upracovanej zápas, celej poločas sem mohl obdivovat tak maximálně N'Gogovu ohromnou sílu na balonu (cejtim, že ho tu za chvíli budu muset sám obhajovat před celym EF)...ale SAFC si vytvořilo jednu malou šanci, nic víc, to i ten Bolton byl vedení o sto procent blíž. Takže by to klapnout mohlo a mělo - tihleti soupeři se jednoduše porážet musej.

Reagovat
tomasinho

Tak já jsem taky říkal, že z něj něco může být, ne ale na úrovni LFC. Navíc chtěl hrát.

Reagovat
fantomas

No už se tu na něj pořádal hunt i jako na hráče Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co já jsem ho viděl, tak byl hrozně marnej Ale byl to jeden zápas, mohl mít špatnej den.

Reagovat
Side

Jak hraje Bendtner?

Reagovat
fantomas

Hraje převážně ze středu ( ), ale jinak se přes něj SAFC nijak neprosazuje. Což neni uplně jeho chyba, ale nepřijde mi, že by tam na place byl k užitku zkrátka.

Reagovat
kiwwi

jak drevo, jak inac

Reagovat
tomasinho

Ty asi nidky nepřijdeš k rozumu.

Reagovat
fantomas

Hm. Už to tam z jednoho závaru padnout muselo. Srát na to.

Reagovat
fantomas

Neměla bejt reakce.

Reagovat
Counter

Já na N'Goga nikdy neřekl křivého slova :-)

Reagovat
fantomas

Vim, že někdo mu tu se mnou ještě věřil...a nebyl sem si jistej, jestlis to byl ty nebo Godwinson.

Reagovat
tomasinho

My jsme s Ol!verem taky říkali, že v němc něco jo.

Reagovat
fantomas

Asi ne tak nadšeně jako já s Counterem.

Reagovat
tomasinho

Bodejť by nadšeně, když jsme byli zvyklí na Torrese a on byla jediná nárhada za něj.

Reagovat
Counter

Vy jste hlavně byli rádi, že jste se ho zbavili Pak už se to hodnotí jinak.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Viz výše. Kdyby jsi musel sledovat jeho místo Torrese, taky se ho radši zbavíš. To ale neznamená, že nemá potenciál. Na LFC však ne. Navíc byl tři sezony pořád na stejné úrovni.

Reagovat
Maresma

Ja vzdycky veril ze v Davidovi neco je, akorat na LFC nemel..

Reagovat
niflheim

Tak mu scházelo asi nejvíc to, že moc nehrál...pokud bude nastupovat pravidelně, tak to možná i začně být zajímavý.

Reagovat
fantomas

Já sem o tom přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš. Stejně je škoda té střely...

Reagovat
vodka

a podle mě je to pořád dřevo, co pořádně nic neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

N'gog nie je futbalista

Reagovat
Chazy

Tak Rhodes hattrick, to je síla. Snad to konečně letos vyjde, tohle je championship tým. Maj spoustu talentovanejch hráčů kolem 20 let, který ztratí, pokud nepostoupí.

Reagovat
Chazy

To neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

5oo. pro dnešní výhru Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vodka

ale Olsson body přinese

Reagovat
niflheim

Teď mi to došlo - já mám Doyla ve fantě...kurva jóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

hurá, hned mám lepší den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa dostane celý poločas, tak se ukaž

Reagovat
fantomas

Uuuh.

Reagovat
fantomas

Wtf? Proč ten tragéd a ne Steinsson?

Reagovat
Maresma

skoda Dembo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, nejde mi přenos. Fantome, kde na to koukáš, prosím?

Reagovat
fantomas
Reagovat
fantomas

Hm, tak už se mi ani tohle nerozeběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokoukal jsem to jinde, nešlo mi to. Ale díky.

Reagovat
fantomas

"Larsson strielal proti bližné vrátnici" Podle slovinců to asi neni moc dobrej střelec, a přitom jen mířil na tyčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo sopcast na Newcastle prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

82153

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 100804

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan je takhle tragickej pořád nebo dneska nemá den ?

Reagovat
fantomas

Jaaski. Samozřejmě to nemohl posrat nikdo jinej než Gardner.

Reagovat
miky10

Magpies zabrat

Reagovat
Chazy

Hehehe, jen Eriksson dokáže doma prohrát 3-0 s nejlepším týmem proti tomu nejhoršímu.

Reagovat
kiwwi

preco ho este vlastne este nekopli do prdele? a vobec nech uz taha dopice z anglicka uplne

Reagovat
Chazy

Co já vím, je to fakt tragéd. Měl by to nechat někomu mladšímu a talentovanějšímu. Takovej Wise by byl ideální.

Reagovat
Maresma

za tu paticku bych ben arfu hned vystridal

Reagovat
miky10

Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Glen, Carra, Skrtel, Enrique- Dirk, Adam, Steve, Downing- Bellamy, Suarez.

Výborný a Craig v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Doni, Agger, Carroll, Maxi, Spearing, Henderson, Flanagan.

Reagovat
tomasinho

Chtěl jsem ho místo Downinga, s takovou si nedopočine a půjde ještě víc dolů. Cekal jsem Henda, jde ale vidět, že Kenny má koule. Škoda Kellyho s Carrollem, Kuyta hrál minule slabě, měl dostat šanci Carroll doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Já bych nechal odpočívat i Charlieho, ale ten zase zahrál minule výborně. K Andymu, já myslím, že ta lávka mu může jen prospět, a postupně se do toho základu propracuje jednoznačně.

Reagovat
tomasinho

No, proti Wolves byl perfektní, proti Toffees slabý, jenže Kuyt nehraje o moc lépe, on potřebuje hrát, aby se rozehrál. Tím, že bude na lavičce se nerozehraje, navíc mu to sráží sebevědomí. Charlieho může posadit příště na WBA a postavit zálohu Lucas, Hendo, Gerrard.

Reagovat
tomasinho

A jinak, není něco s Kellym?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším vůbec.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude fungovat dneska.

Reagovat
CubONE

Cabaaaaaaye!

Reagovat
fantomas

Hm. Už to tam z jednoho závaru padnout muselo. Srát na to.

Reagovat
miky10

Cabayeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye Nádhera můj kapitán ve fantě navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Yohaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

LFC: Reina, Carragher, Skrtel, Johnson, Enrique, Kuyt, Adam, Gerrard, Downing, Bellamy, Suarez

Zatial asi najlepsia zostava sezony

Reagovat
niflheim

Cabaye ... pěkný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Marveaux místo **** Obertana a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa hraje taky výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho jednoho pruniku toho moc nemel a jednou hodne lacine ztratil mic, aby sli 4 Latics na 3 obrance... MOTM Jonas kazdopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo ten na mě dělá dojem a to koukám asi až od 60. minuty a moc se mi líbí. No Hatem tam měl ty průniky asi 3 tuším,ale jenom 1x to zakončil ne?

Reagovat
EL Gringo

sakra chcel som remizku

Reagovat
fantomas

Ty vole, IVANE?!

Reagovat
fantomas

Když už ani SAFC...nevim, na kom se chtěj definitivně probrat.

Reagovat
vodka

ten Wigan nehraje až tak zle, ale ta individuální kvalita tam prostě chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska pro Bolton velká, ale velká škoda. Tenhle zápas měli zvládnout... A Wigan mě taky nepotěšil, v tu remízku jsem doufal.

Reagovat
miky10

Magpies

Od Reds dneska čekám hodně, nedivil bych se třeba výsledku 5:1. Těším se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Dowd ty si šašo

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš za co byla ta redka, jsem to zrovna neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

On to neví, protože jsi to ty neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo misto carky tam patří otazník

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som to síce videl, dokonca aj tú redku, ale neviem za čo bola

Reagovat
kiwwi

600. pre Man United

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Kenneth

Čisté konto, Cabaye gol. Já ten Newcastle asi miluju!

Reagovat
kiwwi

vidis to, a ja budem dufat, ze dvaja moji hraci vo fante budu mat 0 bodov

Reagovat
Kenneth

City?

Reagovat
niflheim

Džeko a kdo? Kompany?

Reagovat
kiwwi

Aguero a Silva...ale staci ze bude mat 0 Silva...bez neho neurobia nic

Reagovat
niflheim

Tak Citizens(ale hlavně Mancini) se budou strachovat o výsledek už před výkopem. Já se nijak nebojím

Reagovat
Kenneth

Já mám Jonese, Kompanyho a Silvu. Takže obránci po golu, Silva 2 asistence a skončit to může 4:4.

btw: Bude Jones vůbec hrát?

Reagovat
kiwwi

neviem...na stoperoch by mali nastupit Rio s Vidom a na RB bud Smalling alebo Jones

Reagovat
niflheim

Sicher to tam padne ...Záškrt jako vždy propadne v souboji a bude vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

kruci to je každý zápas 2 - 3 tyčky, kdy to tam začne pořádně padat???

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi ty dřevo.

Reagovat
niflheim

V opakovačce ten jeho pohled na Bellamyho

Reagovat
niflheim

Ten Johnson...takový koder

Reagovat
smazaný uživatel

Banda paličov

Reagovat
tomasinho

Zatím paráda, ale Suarez dvě šance zahozené. Bellamy super, Charlie krásný pas.

Reagovat
minoLFC

Bellamy to je ekvalizer

Reagovat
minoLFC

Bellamy to je ekvalizer

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to skoro každý kolo. Největší problém současnýho LFC = koncovka

Reagovat
tomasinho

Suarez 3 šance, Downing to měl taky trefit tu dorážku.

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto nejaky poriadny stream ? prosim

Reagovat
niflheim

106723 - bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

jasne , diki

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, dneska to mohl bejt ideální zápas pro Carrolla(i z hlediska rozehrání se), často je v tom vápně nějaký kladivo potřeba, často není na koho nacentrovat. Pro LFC by podle mě bylo dneska lepší, kdyby nastoupil Craig místo Kuyta a Carroll s Luisem v útoku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten Kuyt je hroznej...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt je bohužel naprosto nemoderní typ hráče. Jeho neuvěřitelná fyzička (a skvělá mentalita) se nám může hodit leda v zápasech proti opravdu silným soupeřům (a jako poslední volba na hrot ve hře na jednoho útočníka).

Toho hráče mám hrozně rád, ale doufám, že toto je jeho poslední sezóna za Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez namiesto toho aby pokracoval v nadejdnej akci tak sa radsej zruti na zem ach

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Bellamy, výborná práce od Luise

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu Craigu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, že to tam spadlo teď ve druhý půli ještě jeden až dva přidat, čím víc, tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

V průběhu poločasu jsem si dělal poznámky

2. minuta škrtel golovka hlavou, smůla

další šance luise, tohle musí bejt gol prostě.. chce to víc klidu v zakončení, stejně jako proti MU

craig neztrácí míče, hraje jednoduše, výborně pozičně

výbornej tlak náš z křídelního prostoru, hlavně od glena

charlieho klasika, přenesení míče na dlouhou vzdálenost

minuta craig skvělej průnik, luis smůla

přímočarost, pressing, snaha o rychlou kombinaci v naší hře, jediná brzda v tomhle je dirk, kterej na facku

17. minuta, parádní pas glena na luise, pohotový zakončení z otočky

do 20 minuty byli 2 jasný fauly na Suáreze,Waltononova píštalka zůstala hluchá

21 minuta, špatná komunikace skrtela s enriquem centr z levý strany, glen odvrací na roh

špatná kominikace se opakovala i v 23. minutě a následovala šance benneta

Downing zatím suveréně nejhorší hráč na hřišti zahozená šance, nepřesný přihrávky, chválím jen za bojovnost a pár vybojovanejch balonů

do 25. minuty steven gerrard 100% úspěnost přihrávek a to většina jeho přihrávek míří dopředu

naše obrana je dost zatažená, málo dopňuje záložníky z toho vzniká dost velký prostor pro norwich a hlavně pro hoolahana

málo hráčů ve vápně soupeře, charlie nebo steve by to měli doplnovat, ale když tam není ani dirk nebo luis tak je něco špatně

držení míče od 33.minuty do 38. minuty 86%-14%

40. minuta první záblesk Downinga, výborný centr suárez slabá hlavička

41. dirk neskutečně špatná přihrávka při dobrý podpoře spoluhráčů, uspěchaný

Craig využívá svojí rychlost a dává před the kop první gol doma i když se štěstím jak prase

Reagovat
minoLFC

najlepší golfista na svete

zatiaľsa mi naša hra ľubi až na zakončenie samozrejme...takto keby hrajeme vždy

a Carroll miesto Kuyta na plac, možno bude mať lepšiu mušku

Reagovat
smazaný uživatel

Štúdio na ESPN

Reagovat
Chazy

Co tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Virtualny Stieve , trofej pre viťaza PL , proste cele to posobi tak luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

iba Ten Mata na začiatku vpravo , ten zvyšok nie

Reagovat
Chazy

Njn, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

tusim okolo 40 min. tam niekto paradne centrom preniesol hru na lavu stranu a mne sa zdalo, ze to bol Skrtel, tak teraz nvm ci sa mi to len zdalo ?

Reagovat
tomasinho

Nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

ani vam nejde zvuk na bloodzeed ?

Reagovat
smazaný uživatel

ani obraz

Reagovat
Maresma

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy dole ? a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Howard has conceded only two goals from the last seven penalties he has faced in the Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Nevíš už, kdo je proti němu kopal asi, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom dali nejak dohromady... Treba Blackburn nedal hned dve, kopal to Formica a Hoillett, ted Kuyt.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni celil dvema penaltam a z obou dostal gol, takze pro ty dve posledni z teto serie musime az do predlonskyho roku. Tam si vybavuju ten zakrok na konci proti Spurs, to kopal Defoe.

Reagovat
kiwwi

a kolko ich chytil?

Reagovat
smazaný uživatel

4... Mezi tyce se netrefil jen Formica.

Reagovat
kiwwi

ked vies toto, jakto ze nevies ostatnych exekutorov?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Opta ti exekutory nevyplivne a Formicu si po tech par tydnech pamatuju

Reagovat
niflheim

Tož dneska tři body a návrat na první flek.

Reagovat
niflheim

666. za výhru United v dnešním derby

Reagovat
mithro

Reagovat
Darren Fletcher

neni o čom, na tie lamky to jednoducho vieme

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

UNITED ! ! ! UNITED ! ! !....3-2

Reagovat
tomasinho

Dneska cítím v kostech, že Rovers překvapí a získají minimálně bod. A taky v to doufám, málokdy jim přeju, dneska ale budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Queens Park jsou Rangers, ne Rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hrubas zase rejpe

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dnes někdo sledovat Fulham-Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Meli to predsunout na 13:00

Reagovat
smazaný uživatel

Já to právě asi vzdám, nechci hledat nějaký nekvalitní linky a mít z fotbalu prd, radši se kouknu na Manchestery...

Reagovat
fantomas

Jj, já se netěšim už jen na to hledání Arsenalu. A jak nenajdu sopcast/veetle, tak přepínám na derby...

Reagovat
smazaný uživatel

A my máme v 15 sraz

Reagovat
fantomas

Hahá (už aspon víš, proč nebudu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed na Twitteru slibuje streamování Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je to yido!

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim Proto jsem překvapenej ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ne. Teď napsal, že nakonec fakt odvysílá derby.

Reagovat
kiwwi

haha, tak sa mu ako Yidovi nakoniec podarilo sklamat fans Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já s tim stejně ani nepočítal, spíš jsem by ty dvě minuty udivenej.

Reagovat
fantomas

A neni to ten jeho fake?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn Ale už se opravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Simmoncelli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Skoda Francie hrala druhej polocas fantasticky az sem jim to pral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro titul Chelsea

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Blejt budeš odpoledne po vašem derby.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

ale hezky sis nahrál

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo bejt.

Reagovat
Liquid

Reagovat
niflheim

QPR - Čukotka - to je nějaké derby či co?

Reagovat
smazaný uživatel

také malé.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si vyznam slova derby.

Reagovat
niflheim

Tak to mi je jasné, jenom že tomu na Foxu dávali až moc velkou váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim , ja myslel ze narazis na to ze to zadne derby neni. Sice male bezvyznamne ale je.

Reagovat
fantomas

Theo Walcott má v Arsenalu smlouvu do konce příští sezony a rád by ji prodloužil. "Poslechnu si, s čím Arsenal přijde. Doufám, že si brzy sedneme a všechno vyřešíme," nechal se slyšet dvaadvacetiletý křídelník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Wilshere na twitteri:

On route to the Emirates!Be a hard game today we all no Stokes strengths I'm going to tell the ball boys not to hold towels for Delap! #AFC

ja toho chlapca milujem

Reagovat
afc

Tak dnes po dlhej dobe neuvidim nas zapas,prednost dostane derby.Predpokladam,ze zase sa budeme trapit a padne malo golov,takze mozno ani o nic dolezite nepridem,cez to vsetko to hadam nejak ukopeme a priblizime sa 4 fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi teda fanousek

Reagovat
afc

To ano,na teba isto nemam.Dufam,ze si to dnes vychutnas v paradnej kvalite a ani raz ti to nesekne.Ja si pozriem derby v krcme,kde problemy s kvalitou prenosu isto mat nebudem a budem neustale pozerat livescore,ako sa nas zapas vyvija.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to párkrát kousne, tak se na to taky vyse**....

Reagovat
smazaný uživatel

ja si uziju urcite kvalitni prenos sice to nebude skysports,ale o to se da prezit. a na mne fakt nemas

Reagovat
afc

Tak to ma tesi,dufam,ze mi po zapase napises,ako sme hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

je nejaká śanca, že bude nejaký dobrý stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

No nějaká šance je.

Reagovat
fantomas

Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Andre Santos, Song (c), Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Chamakh.

No ty píčo!

Reagovat
fantomas

Bez Rosy i RvP, to si řiká o další prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši!

Reagovat
Side

Tak teď su celkem rád, že to neuvidím. ten Chamakh je tam snad jen tak z recese nebo fakt nevím...Chápu, že si RvP potřebuje odpočnout, ale proč tam cpe toho tragéda, když má na lavičce Parka to nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

no Wenger mluvil o nějakém odpočinku, ale CC hrát nemusí....

Reagovat
fantomas

Hlavně je strašně roztomilý, jak se Wenger furt snaží dát najevo Chamakhovi, že s nim počítá, až jaksi zapomíná na to, že i na jeho místo v létě jaksi koupil posilu, která si doteď zahrála jen pár minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že je to fake - twitter sestava, na ofic. ještě nic není....

Reagovat
smazaný uživatel

tak je....Substitutes: Fabianski, Frimpong, Rosicky, Benayoun, Park, Van Persie

Reagovat
fantomas

Lavička zase silná jako blázen než základ.

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok.. z formy, nepučtokluk, kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou časy Bergkampa, Henryho, Wiltorda nebo Wrighta

Reagovat
smazaný uživatel

v prdeli

Reagovat
afc

Kde je zas Park?To je neskutocne jak s nim vyjebava.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si robí piču?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Jenkinson?

Reagovat
afc

zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Preview

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Wenger dává jako oslavenec dárky či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Park nadáva, že nešel do toho Lille, tam by hrál základ jako nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se mu nedivil. Si asi musí říkat co ještě mam vic delat aby me uz konecne postavil. a pak místo něho dostane zas šanci taková guma

Reagovat
SunFells

Já se snad podívám na to derby raději.

Reagovat
SunFells

Btw nevíte něco nového nebo spíš novějšího o Diabym? Naposled jsem četl, že by měl být po operaci koncem září v tréninku a furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

dyt už začal trénovat, Thomas se má vrátit mám pocit na Chelsea a Diaby týden nebo dva po tom zápase

Reagovat
SunFells

Aha, tak to je supr. Dík.

Reagovat
fantomas

Verma na Chelsea těžko bude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem si to spocital a je to tak, no skoda

Reagovat
fantomas

Teď o něm AW něco řikal zrovna, ale nemůžu si vzpomenout kde, takže to už asi nenajdu. Každopádně snad někdy souběžně s Vermaelenem by to mohlo bejt, co si vzpomínám.

Reagovat
herbage

na ty dřeváky to musí bohatě stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Simoncelli mŕtvy? Môj oblúbený po Rossim je mŕtvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strašné, ale ani se tomu nedivím http://i.sme.sk/cdata/9/61/6109589/1.jpg

Reagovat
fantomas

Naštěstí nepoznám, v jaký poloze je, a tudíž co mu všechno přejeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální vyjádření ředitelství závodu: (link)

Michele Macchiagodena: „S velkým smutkem Vám musím sdělit informace k tragické smrti přítele Marca Simoncelliho. Protože v závodu upadl a vrazili do něho ostatní jezdci, tak utrpěl velmi vžná zranění hlavy, krku a hrudi. Když se k němu zdravotnický personál přiblížil, tak byl v bezvědomí. V sanitním voze došlo k zástavě srdce a byla započata srdeční resuscitace, ve které poté pokračoval personál a přivolaní lékaři záchranné služby v Medical Centre. Zde byla také provedena intubace, aby bylo možné provést odsátí krve z hrudníku. V resuscitaci lékaři porkačovali 45 minut ve snaze udělat vše pro to, aby mu pomohli přežít. To se bohužel nepodařilo a v 16:56 místního času byla konstatována smrt.”

nemám odkaz, tak sand to stačí takhle

Reagovat
fantomas

Bohatě.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som video a on tam ležal nehybne asi 30 sekúnd a nikto ani nejavil záujem, Edwards si tam pozeral na motorku... A čo predchádzalo tej zrážke s Edwardsom? Lebo on už tuším išiel v bezvedomí na motorke pred tou zrážkou, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ee. Kvůli kontrole trakce nedostal smyk a prostě jel doprostřed zatáčky, místo toho, aby jej to vyhodilo mimo do kačírku. Edwards s Rossim jej samozřejmě nemohli vidět, bo se vždycky díváš do zatáčky na výjezd a nemohli klouzajícího Simoncelliho vidět. Edwards měl vykloubené rameno, takže od něj se pomoc nedala čekat, měl co dělat sám se sebou a maršálové tam přiběhli docela rychle. Takže z tohoto bych nikoho nevinil. Prostě strašná smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík, to video končilo tým, ako tam leží, Edwards tam postáva a Rossi sa otáča a pokračuje, tak som to nevedel. Ale je to strašné, vždy sa takéto veci stávajú najväčším sympaťákom...

Reagovat
smazaný uživatel

*Simoncelli spadl a kvůli kontrole trakce vyjel doprostřed tratě a ne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hlavu má zřejmě mezi Edwardsem a Rossim, který mu přejel hrudník. No tohle prostě nemohl přežít. Největší sympaťák v startovním poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci arsenálští!

YES - 6816

Reagovat
fantomas

Ohoh!

Reagovat
smazaný uživatel

Teda doufám, že to neni zas špatná informace, ještě to nejede, ale mělo by to tam být.

Reagovat
fantomas

Aha, no...YES dost často avizuje blbosti, resp. ty zprostředkovatelé streamů jako wiziwig nebo myp2p.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dneska nějakej naivní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

YES nefrčí, ale toto:

http://dsfcds.yolasite.com/

ide celkom pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň něco...

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 91871 na sopcaste

Reagovat
Trand

Sop adress is not valid..

Reagovat
smazaný uživatel

mne to ide paradne... skus tam skopirovat toto

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

vobec netusim co je ten bloodzeed ale asi to je toto

Reagovat
Trand

Dobrý, už to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

super super

Reagovat
herbage

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Arséne, už vystriedaj Chamakha, už je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

YES už jde

Reagovat
Trand

YES.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ak sa nemylim je to santosov pl debut v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

parádny hráč, len hrá občas dosť nezodpovedne.

Reagovat
Trand

Je skvělej, technika jedinečná.

Reagovat
Trand

Asi by šel dát i na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je cely neskutocny cudny, iny(od postavy po herny sposob), proste ma styl

Reagovat
smazaný uživatel

nn ten byl v Blackurnu....

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.....↑

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees!

Reagovat
smazaný uživatel

Drentheeee

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatim živá hra, dobrá atmosféra. ::klepklep::

Reagovat
smazaný uživatel

Young takovej dive

Reagovat
smazaný uživatel

ved je to po odchode ronalda asi najvacsia pl diverska pisulka

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším

Reagovat
C-M@ster

Má někdo Sopcast na Arsenal? Kamos shani? ja bych poprosil na Manchesterský derby, nebo aspon ten odkaz. Od doby, co neni myp2p sem nejakej bezradnej.

Reagovat
Trand

Channel - 6816 Arsenal

Reagovat
fantomas

http://forum.wiziwig.eu/

Ale jede to na bloodzeedu.

Reagovat
smazaný uživatel

mas to vyssie

91871 resp sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Trand
Reagovat
C-M@ster

DEKUJI

Reagovat
Trand

A pak, že Aaron neumí tvořit..

Reagovat
fantomas

To by mohl říct jen totální analfabet.

Reagovat
Trand

A věř mi, že já takových už potkal. Na arsenalsite jsem asi jediný, kdo ho tam brání, asi tam omezim svůj přístup, lidi píšou, že je to takový mladší Denilson.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Já tam hodil statistiku, kde byl Aaron asi druhý z celé PL v počtu úspěšných přihrávek a lidi tam psali, že je to k ničemu, když vše přihrává do strany a dozadu, stejně jako Denílson. A pak psali, že lidi jako Aaron si nezalouží hrát z Arsenal a tak.

Reagovat
fantomas

Wtf? Co to je za odpad? To je ještě horší než gumítci.

Reagovat
Trand

Já už tam chodim jen kvůli článkům, diskuzím se raději vyhýbám.

Reagovat
smazaný uživatel

ludia maju neskutocne kratke pamate..

Reagovat
smazaný uživatel

song dnes z dialky vyzera uplne ako eboue ...asi jeho duch prebyva v kapitanskej paske

Reagovat
SunFells

To máš asi hodně blbý stream

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj u mňa to tak vyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to je tym, ze je zapasany

Reagovat
smazaný uživatel

aj Robin tak často vyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sa uvolnuje az ked ju ma cernoch, ved to je logicke

Reagovat
SunFells

Tož uvidíme jestli s Parkem něco prohodí korejsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kurva, muj sopcast je nákej pomalej v načítání dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

robin by uz isto stihol dat nejaky golik

Reagovat
FuckT

omg to Balloteliho tricko XD

Reagovat
fantomas

Wilson se dneska na Theovi vykartuje.

Reagovat
mike.84

:DDDDDDD tričko looooool

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuck som to tam videl

Reagovat
mike.84

proč žlutá ? teda ne že bych ho bránil, ale tričko přes hlavu ne e ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trika nemůžou mít nápisy ne? Mimochodem co tam měl?

Reagovat
smazaný uživatel

why always me ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
mike.84

to je divné, dyt spousta hráčů zvlášt v zimě hraje s tričkem ("civilním") a pak jako "nápis" muže byt bráno cokoliv. navíc "why always me" není nic pobuřujícího, neřeknu kdyby tam měl "gadaffí headshot" nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Gervaaaaaaaaaaaaais

Reagovat
fantomas

JOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
SunFells

Aaaaaroooon

Reagovat
smazaný uživatel

oooooo cescovka

Reagovat
smazaný uživatel

a gervinho to spravil upne ako adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je asi medzinarodny den reinkarnacie

Reagovat
Amos

Gervinhooooooooooooooooo Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais! Toto bude hviezda!

Reagovat
fantomas

No tak to je nádhera, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!Rambo!!!

Gervinho

Reagovat
herbage

Gerviiiiiiiinhooooooooooooo

a Aaron

Reagovat
Trand

Yeaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fakt pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Walters, Wilson, Whelan, Whitehead, Wilkinson... Pulis má asi rád W, už aby Walcott predĺžil.

Reagovat
SunFells

Na matriku s Chamakhem!

Reagovat
smazaný uživatel

im by sa ale skôr hodil Wertesacker.

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

ještě Woodgate

Reagovat
fantomas

O Wilshera se nebojíš?

Reagovat
soukup

ten by nebyl špatnej a bral bych i Welbecka

Reagovat
herbage

Wheater (196 cm), Wickham (191) a Williamson (193), to jsou vhodní hráči pro Stoke

Reagovat
soukup

Williamson je rodák ze Stoke, jako 5. stopera bych ho bral

Reagovat
fantomas

Radek Bělohlav se řadí k Wilsonovi na kandidátní listinu červenajících se hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou na RB !

Reagovat
soukup

máte někdo nějakej nesopcast co by se každých 20 nesekal?

Reagovat
Trand

Channel - 6816 Mně jde v pohodě.

Reagovat
soukup

já mám ale zkurvenej celej ten program, vůbec se mi nechcou načítat kanály, teď to přeinstalovávám, no tak snad to pomůže

Reagovat
Trand

Sorry, já četl sopcast. http://dsfcds.yolasite.com/ To by mělo jít. Možná jen nemáš Sopcast aktualizovaný na 3.4

Reagovat
soukup

ta nefunguje vůbec, achjo takhle si na mě Herb bude moct cokoli vymyslet a já nebudu mít argumenty

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Hm, vymyšleneh faul.

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa to musi vzdy skomplikovat?

Reagovat
soukup

joooo! Ale teda Crouch je pěknej hajzl že ten gól ukradl Waltersovi

Reagovat
SunFells

Pche.

Reagovat
herbage

vymyšlený faul a Stoka luck a je srovnáno

Reagovat
soukup

jakej zas Luck? to že Arsenal prohraje tři hlavičky za sebou není luck

Reagovat
fantomas

Prohrál jen jednu.

Reagovat
soukup

oni tam vlastně ti hráči skákali sami bez souboje no, tím spíš to není luck

Reagovat
fantomas

Neni no, jenom to tak vypadalo, když to Crouch ještě doklepával. Ale on by to gól byl tak jako tak.

Reagovat
soukup

jn ten gól Waltersovi ukradl

Reagovat
herbage

nejdřív vyhrál hlavu čistě Koscielny, což bylo nepochopitelně pískáno, pak Crouch v souboji s nikým hlavičkoval na přední tyč, kde Djourou šikovně přeloboval celou vlastní obranu a pak Walters vyhrál jeden vzudšný souboj. Sorry, ale tohle je luck, i když trestuhodné nepokrytí Crouche si o gól říkalo

Reagovat
fantomas

Takle to vůbec nebylo, ne?

Reagovat
soukup

ale ten míč šel do brány i bez Crouche a teda toho Djuroua sem si nějak nevšiml

Reagovat
herbage

kdo to tam před Szczesnym tedy poslal ve skluzu na zadní tyč?

Reagovat
soukup

ta Waltersova hlavička šla do brány a Crouch ji dokopl asi půl metru před čárou a nikdo už neměl šanci to už zachránit, k tomu gólu přišel jak slepej k houslím

Reagovat
fantomas

"jak slepej k houslim" = luck

Reagovat
soukup

tak u Herbage každý gól co dá Stoke je luck, protože banda takových dřeváků není dle něj schopná dát gól vlastním umem

Reagovat
SunFells

Djourou se akorát snažil blokovat toho hráče, co to loboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrana na jedničku

Reagovat
fantomas

Penalta?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt smrdělo pentlí

Reagovat
Trand

Chápu, že to vypadá divně, když Aaron vyhraje hlavičku nad Crouchem, ale nemusí se hned pískat, že Aaron je skvělej hlavičkář.

Reagovat
Trand

Tak Koscielny, ale stejně.

Reagovat
fantomas

Musí si ten Djourou dneska pořád hrát na nákýho kreativního dribléra?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to typicke brazilske kridlo, prirodzenost nepotlacis

Reagovat
Amos

Omg ta naše obrana vždycky hoří, když je buď aut nebo standartka.

Reagovat
lnterista

pome City

Reagovat
fantomas

Aaaa.

Reagovat
Trand
Reagovat
fantomas

Rosa za Artetu, co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Začlo to tak pěkně, byli jsme plní pohybu, Ramsey to rozdával jako král, Arteta se přidal. Chamakh měl gólovku z rohu, Rambo vypustil jedovku, Gervinho řešil situace dobře, dal krásný gól a z jeho centru taky mohl padnout. Pak přijde klasika - závar ve vápně, Stoka dotlačila míč do brány a od tý doby se jen sypem. Nebyli jsme schopní si přihrát ani podržet míč, prostě hrůza. Sice posledních pár minut jsme se trochu zvedli, Arteta dal Chamakhovi zas pěknej centr, ale zas to nepadlo

Nechápu, proč se to musí vždycky tak komplikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nesmím zapomenout na tu pentli po gólu Stoke. Podle mě se měla písknout

Reagovat
herbage

Nevím, co k otmu říci. Zápas podle očekávání. Soupeř vyloženě tragický, ale po vyrovnávacím góle jej nesmyslně necháme hrát. Dříve nám dělal problémy první gól, letos udržet vedení a nesložit se. Vážně nechápu, proč takový Mertesacker či Djourou nemají při bránění standardních situací osobku na Crouche a nechají mu takový prostor, zatímco se pak k němu snaží marně doběhnout o hlavu menší Gervinho. Pravá strana obrany Djourou - Mertesacker je hrůzostrašná, podpořená opět neviditelným Walcottem. Pochválil bych Ramseyho, protože horší výkon než Arteta snad ani převést nelze. Ramsey bohužel často nesmyslně zkouší posílat rychlé balóny dopředu, jenže na stojící hráče a jsou pak lehkou kořistí pro obranu hostů. V tomhle musí rozhodně vyspět a uvědomti si, kdy musí hru zrychlit a kdy naopak zpomalit. Jinak jsem s ním velmi spokojen, dneska by to mohl být jeho zápas. Chamakha kritizovat nebudu, jen dodám, že takový Park by tam byl na pomalé obránce Stoke mnohem platnější. To samé musím říct bohužel u Thea, pro kterého jsou podobné zápasy trápením. Zkusil bych poslat na plac Rosu, Robin, Parka či Benayouna a stáhul bych rozhodně Artetu a jednoho z dvojice Chamakh - Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Peter Crouch has now scored six Premier League goals against Arsenal, more than against any other opponent. Thorn.

Reagovat
smazaný uživatel

to Stoke je tragicke ta standartka ze ktere padl gol nebyla.. proste Koscielny je ve vzduchu pan a ciste ten balon nad paratkem vyhral. kazdopadne Gervinho zaspal a z velke casti jeho vina

Reagovat
soukup

jsem rád, že ačkoli je Stoke tragické tak nemá problém hrát vyrovnaný zápas na hřišti Arsenalu, co teprv kdyby hrálo dobře

Reagovat
soukup

hurá rozchodil sem sopcast, tak šup to otočit, nejlépe z autu ať gunneři puknou vzteky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten YES se zase seká jenom mně, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se neseká.

Reagovat
Amos

Arteta dolů, pls.

Reagovat
SunFells

Stoke podepsalo s Edgarem Davidsem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co to jde do hry za laboratorní krysu?

Reagovat
smazaný uživatel

hehe som si nevsimol vase komenty

Reagovat
smazaný uživatel

stoke na nas ide poslat nejakeho kyborga

Reagovat
soukup

to je Diao vy neználci ale proč tam chce dát jeho, když má na lavici asi 15x lepšího Palaciose je mi záhadou

Reagovat
fantomas

Protože je to 15x větší dřevo - řekl by ti herbage.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to by neřekl, pro něj jsou všichni hráči Stoke na stupnici dřev na tom úplně nejvyšším místě

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage je vědec, ten dokáže i nekonečno násobit

Reagovat
herbage

kvůli hráčům Stoke bych musel na stupnici dřevěnosti zavést logaritmické měřítko

Reagovat
lnterista

Marioooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotteli

Reagovat
smazaný uživatel

To budem zas čekat na taktický střídání v 88. minutě?

Reagovat
Amos

Arsenal dneska už gol neda...

Reagovat
smazaný uživatel

theo ked sa dostane na urcite krajne uzemie a je pri nom hrac, vzdycky to tak predvidatelne trademarkovo zadrbe

Reagovat
smazaný uživatel

uz nech ide hore robin alebo park, chyba nam iskra ktora by tych drevakov zapalila

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej kurva !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám, že se s náma Marván v zimě vážně rozloučí

Reagovat
fantomas

Ale dneska nebyl vysloveně zlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co toto zas

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to bol pas

Reagovat
soukup

Djourou tohle udělal geniálně, být Sčešným, tak mu nejdřív dám facku než ho odkopnu

Reagovat
supervizor

To byl schválný karetní loket od Shawcrosse, rozhodčímu se to asi líbí.

Reagovat
fantomas

Normálně bych tam za Songa poslal Rosu s Parkem...Stoke stejně nebude útočit, ani kdybysme hráli s 10 útočníkama, a takhle to prostě nejde s timhle středem.

Reagovat
fantomas

Hm, a ne...dem je překvapit Aršavinem. Ách!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky bych rád poslal dva hráče za jednoho.

Reagovat
fantomas

Mělo to znamenat lomítko no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

WOW, United jsou na kolenou. Krásný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Park zase nic

Reagovat
Ajven

Yeaaaaaaaaah!

Reagovat
niflheim

Nehorázná lekce z efektivity od City...

Reagovat
niflheim

Blbý smajlík - *

Reagovat
SunFells

Tak ještě, žes nám to přišel vysvětlit

Reagovat
Trand

robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Amos

ROBIN VAN PERSIEEEEEEE !

Reagovat
fantomas

ROOOOBIIIIN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEE!

Reagovat
soukup

pche luck

Reagovat
SunFells

Cože, to už jste zase srovnali?

Reagovat
herbage

Rooooooooooooobinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Robčo Robčo, tebe je u nás fakt hrozná škoda

Reagovat
smazaný uživatel

aaa posraný stream....jak to padlo ?

Reagovat
Counter

Tak co fantomasi, pořád pochybuješ, jestli Robin dožene Bergkampa ještě v téhle sezoně?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
Counter

Pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

hehe..robin sa s tym nesere

Reagovat
smazaný uživatel

And Robin van Persie does it again !!!

Reagovat
soukup

šmarjá Matty dolů za Jeroma, Pulis chce už dobrovolně prohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

šulda jerome

Reagovat
soukup

dyť nic neudělal, akorát když o hlavu větší a 15 kilo těžší Sčešný skočí metr do vzduchu tak to vypadá, jak kdyby mu udělal kdovíco

Reagovat
herbage

tyvole, zase málum haluz

Reagovat
fantomas

Zas hrůzostrašný bránění spíš.

Reagovat
herbage

to rovněž, ale opět nebyl faul

Reagovat
Amos

Fakt ty standartky všechny zaváněj gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

soukup neni jediny fan stoke?

Reagovat
herbage

rozhodčí mě začíná mírně řečeno stvát

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mason je dobrá guma!

Reagovat
mike.84

evra rychlostně nestíhá, doufám že nepodá obvinění na FA že sou všichni rychlejší jak on

Reagovat
smazaný uživatel

Robííííííííííííínnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
fantomas

JOHO!

Reagovat
herbage

Rooooooooooooooobinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIIIN! BŮŮH

Reagovat
Amos

goooooooooooool RvP! Ta souhra s Gervinhem je vynikající !

Reagovat
smazaný uživatel

když je Gervinho ochotný přihrávat tak je to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Robin je prostě jinde

Reagovat
SunFells

Gervais, Peršan - akce č. 2

Reagovat
smazaný uživatel

uaaa uz sa tesim ako budem robit jeho dalsie statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

wooow, tak to byla nádhera !!!

Reagovat
Trand

Gerv, Robiin

Reagovat
Counter

Ono možná není na škodu začít s Chamakhem, nechat obránce zdřímnout a pak nasadit hvězdnou kvalitku :-) A Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A úplně nejlepší by bylo začínam s Parkem, když už je van Persie na lavičce

Reagovat
soukup

achjo, bránění jak od Arsenalu, Upson je z těch obránců prostě nejhorší, ten se i zadarmo nevyplatil

Reagovat
smazaný uživatel

persie to je kanonyr

Reagovat
Rssa

Edin je tam pěkně vykoupal. No jo, nekopa.

Reagovat
herbage

Laurant je zkrátka king

Reagovat
soukup

dyť to vaše bránění je větinou hroznej chaos

Reagovat
herbage

když držíme míč a vás nepustíme za půlku, tak to může být vzadu klidně chaos Stejně vaše dvě největší šance přišly poté, co vám je rozhodčí daroval

Reagovat
soukup

nějak sem si nevšiml, že byste nás nepustili za půlku celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že to vaše je pohádka

Reagovat
soukup

ale vy máte v ofenzivě o několik tříd lepší hráče a jste všeobecně mnohem technicky zdatnější, Arsenalu by se mohlo o tak kvalitní oraganizaci obrany jako má Stoke jen vlhce zdát, s vaší obranou už by dostalo Stoke bůra, a to je tam Upson, kterej to akorát kazí

Reagovat
smazaný uživatel

teď dobře fanoušci

Reagovat
herbage

tohle bago mi velmi chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Shity 1:4

Reagovat
Rssa

Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Gerv

Reagovat
Rssa

Silvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rssa

Udělal to krásně, ale řekněte mi někdo, kde byl Evra??

Reagovat
smazaný uživatel

uz som sa zlakol, ze pojde park

Reagovat
SunFells

Ty vole co tam United provádí?

Reagovat
Rssa

Pěkné, pěkné Ale ta obrana se už na ten závěr extrémně vykašlala...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny zápas, koncentrovaný a bojovný výkon, poloboh Gervinho, Boh van Persie, oproti ktorému môže ísť Messi do pi*e a tie kombinácie na konci, to môže ísť aj zbytok Barcelony za Messim. Dúfam, že si afc trhá vlasy.

Arsenal.

Reagovat
Rssa

Messimu je nějaký Van Persie u zadku, on má dres Petržely

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Jooo, je to domááááá

Reagovat
Counter

United historicky nejhorší derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla kurwa kláda

Reagovat
blade115

Wooow... City jsem to absolutně nepřál (fandil jsem remíze), ale toto je fakt síla... Co na to citrus?

Reagovat
smazaný uživatel

3 body s dobrým výkonem se před výletem na SB hodí....snad nespadneme zase na hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

City ve velkem stylu !!! Paráda ...

Reagovat
smazaný uživatel

OUTCLASSED!!! CITY

Reagovat
Arbiter

To si rozhodčí dělá prdel, ne?

Reagovat
terry

Hm, Luizi, už by sis ty chyby mohl odpustit!

Reagovat
smazaný uživatel

FA zase totálně demetní rozhodčí......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele