Premier League - souhrn dohrávek tohoto týdne

23.04.2019, 22:41, aktualizováno 24.04.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
Manchester City zvládl derby a jde do vedení. Tottenham se v utkání s Brightonem hodně natrápil, nakonec se ale trefil Eriksen a zajistil favoritovi důležité tři body. Ty jsou o to důležitější, že Arsenal prohrál ve Wolverhamptonu. Southampton remizoval na půdě Watfordu a jeho útočník Shane Long se stal autorem nejrychlejší branky v historii Premier League...

Manchester United - Manchester City 0:2

24.04.2019 21:00

Góly: 54. Bernardo Silva, 66. Leroy Sané

Zhruba hodinu trvaly naděje fanoušků Manchesteru United, že městského konkurenta oberou o body a ztíží mu tak boj o titul. Po bezbrankové první půli se Citizens ujali vedení zásluhou Bernarda Silvy, během čtvrthodiny přidal druhou branku Sané.

První vážnější ohrožení branky přišlo v devatenácté minutě. Bernardo Silva dostal od jmenovce Davida míč kousek za hranici velkého vápna a z první vypálil, s jeho dělovkou si poradil De Gea a okamžitě rozehrál. Z následného protiútoku vyslal Lingard Rashforda, jemuž balón na poslední chvíli odehrál od nohy vyběhnuvší Ederson. Rashford byl zřejmě při chuti a o pár chvil později vyzkoušel z dobrých třiceti metrů prudkou padavou ránu, jež skončila nad.

Bleděmodří si tlak vytvořili až před koncem poločasu. Nejprve po famózní kombinaci Gündogana, Agüera a Sterlinga se poslední jmenovaný dostal do zakončení, De Gea proti němu zasáhl a udržel míč v rukou před dobíhajícím Agüerem. David Silva následně našel v dobré pozici právě argentinského snajpra, jemuž však rána nesedla a pálil výrazně mimo prostor tří tyčí.

Po přestávce jako první zahrozili Red Devils, nebezpečí zabránila defenziva, která Pogbovi včas míč odebrala. Předzvěst branky přišla ve třiapadesáté minutě. Gündogan přesným pasem našel ve vápně Silvu, ten si míč zpracoval a posunul na Saného. Rychlonohý křídelník vyslal přízemní centr, který horko těžko odehrál Lindelöf.

Guardiolovi svěřenci tak udeřili až z další, relativně nenápadné, akce. Tu opět rozehrál Gündogan, když na pravé straně našel volného Bernarda Silvu. Portugalec si míč navedl na střed a schován za jedním z obránců poslal na přední tyč přízemní střelu. De Gea ji pravděpodobně viděl pozdě a nestihl se přemístit včas.

Stav 0:1 nemusel trvat dlouho. Bernardo převzal pas od Saného a sklepl míč na vápno Agüerovi. Jeho pokus z voleje bravurním zákrokem zneškodnil pohotový gólman. Hra měla rychlý spád a brzy mohlo být vyrovnáno. Rashfordův centr byl sice zneškodněn, avšak míč k němu propadl ještě jednou a anglický útočník zkusil z brankové čáry dát míč do ohně. Poloodkrytou klec měl před sebou Lingard, jenže promáchl.

A tak se Citizens znovu přiblížili titulu. Sterling nabral rychlost a po pravé straně vyvezl míč, který následně přenesl na druhý okraj vápna Saném, který se nerozmýšlel a z druhého doteku vypálil. Jeho pokus se i s přispěním zaváhání De Gey octl v síti a Manchester City navýšil své vedení.

Asi patnáct minut před koncem se ještě Rudí ďáblové pokusili o zahájení posledního odporu, jenže ani Lukaku, ani Rashford neuspěli a nepomohli svému týmu zvrátit nepříznivý vztah. Ten tak zůstává na šestém místě s tříbodovou ztrátou na Ligu mistrů, Citizens vedou o bod před Liverpoolem.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC 3:1

24.04.2019 20:45

Góly: 28. Rúben Neves, 37. Matt Doherty, 45+2. Diogo Jota - 80. Sokratis

Další venkovní zápas Arsenalu, další porážka. Tentokráte severolondýnský celek padl na hřišti obávaného Wolverhamptonu, který si výhrou 3:1 připisuje po Tottenhamu, Manchesteru United a Chelsea další cenný skalp favorizovaného soupeře. Domácí uštědřili protivníkovi lekci z efektivity, když třikrát skórovali ještě do přestávky a poskočili tak na sedmé místo, zatímco týmu Unaie Emeryho protéká boj o postup do Ligy mistrů mezi prsty.

Arsenal vstoupil do utkání sebevědomě a soupeři v úvodních pasážích takřka nepůjčil míč. Ani drtivá územní převaha Kanonýrů však v žádnou větší brankovou příležitost nevyústila, neboť všechny slibné kombinace okolo pokutového území postrádaly tu správnou finální přihrávku či zpracování.

To domácí byli mnohem nekompromisnější. Zatímco v minulém kole se Wolves proti Brightonu po celý zápas trápili v zakončení a museli se spokojit s bezbrankovou remízou, tentokráte jim stačily tři střely na bránu k tomu, aby se do přestávky ujali drtivého vedení 3:0.

Nejprve se krátce před uplynulou půlhodinou hry prosadil z přímého kopu Ruben Neves, jenž ladně překonal hráčskou zeď a Bernd Leno plachtil k tyči marně. Průlom skóre dodal Wolverhamptonu na odvaze a netrvalo dlouho, než se na stadionu Molineux slavilo podruhé. Raúl Jiménez ještě v nadějné pozici neuspěl, ovšem po nakrátko rozehraném rohu neuhlídala defenziva Arsenalu Matta Dohertyho, jenž se dostal k míči před vyběhnuvším Lenem a jemně jej hlavou přizvedl do sítě. Katastrofální poločas z pohledu Kanonýrů pak v nastavení dokonal Diogo Jota, jenž využil špatné Xhakovy rozehrávky a z úniku procpal míč pod Lenem do třetice.

Vzhledem k početným absencím včetně Piérra-Emericka Aubameyanga ani neměl Unai Emery příliš možností se sestavou výrazněji zahýbat, a tak se výjimečně žádné poločasové střídání na straně Arsenalu nekonalo. Hosté sice po změně stran pokračovali v převaze, ovšem konsolidovaná obrana Wolves je úspěšně držela na uzdě v dostatečné vzdálenosti od brankáře Patrícia a portugalský brankář i nadále zůstával zcela bez práce.

Ani s příchodem dvojice Guendouzi-Kolašinac se trápení Arsenalu nezmenšilo a mohlo být dokonce ještě hůř, když Jiménez v další dobré šanci nevypálil vedle. Až deset minut před koncem se hosté procpali k první střele mezi tři tyče a stejně jako v případě Wolves také oni skórovali, když se ze Xhakova rohového kopu prosadil hlavou Sokratis Papastathopoulos. Víc už toho ale Kanonýři nestihli a s druhou porážkou v řadě výrazně krátí své šance na ukořistění čtvrtého místa. Wolves naopak díky dalšímu cennému skalpu poskočili na sedmou příčku.

Více informací k zápasu

Watford FC - Southampton FC 1:1

23.04.2019 20:45

Góly: 90. Andre Gray - 1. Shane Long

Hráči Southamptonu udělali další důležitý krok k záchraně, když trochu překvapivě obrali o body domácí Watford. A mohli brát body dokonce tři, zásluhou nejrychlejšího gólu historie Premier League v podání Longa od začátku vedli, až v závěru srovnal Gray.

Hned v úvodních vteřinách po rozehrávce udělal obrovskou hrubku Cathcart, jenž napálil míč do Shanea Longa a ten se řídil sám na brankáře. Toho překonal umně lobem a trefou po 7,69 sekundách překonal ligový rekord. Netrvalo dlouho a málem bylo vyrovnáno, když Gray v obrovské šanci nepřekonal Gunna.

Další příležitosti, po jedné na každé straně, přišli po čtvrthodině. Nejprve Deulofeův kroucený pokus z hranice velkého vápna skončil jen těsně vedle brány, následně po Ward-Prowseově centru hlavičkoval mimo prostor tří tyčí Long.

Domácí gólman Foster se do konce půle musel činit ještě dvakrát. Nejprve konečky prstů vytáhl Redmondovu dělovku z ostrého úhlu na vzdálenější tyč. Téhož hráč reflexivně vychytal po fantastickém přesunu z jedné strany brány na druhou.

Po návratu z kabin už diváci nemohli sledovat tolik zajímavý fotbal jako před pauzou. Hornets měli více ze hry, do prvního vážného ohrožení gólmana se ale dostali hosté, jmenovitě Ward-Prowse. Ten se zhruba patnáct minut před koncem dostal k přímému kopu z rohu vápna, činit se musel Foster.

Při závěrečném tlaku se nejprve k zakončení dostal Pereyra, avšak napálil pouze uprostřed stojícího Gunna. Fanoušci Sršní se dočkali až o něco později. Po centru z pravé strany se míč odrazil od nic nedělajícího Janmaata přímo k Andremu Grayovi, jenž jako slepý k houslím přišel k brance a vyrovnal stav utkání.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion 1:0

23.04.2019 20:45

Góly: 88. Christian Eriksen

Tottenham dlouhou dobu marně okupoval obranný val Brightonu, nakonec jej však díky Eriksenovi v závěru utkání prolomil. Kohouti si tak udrželi třetí místo, naopak hosté zůstávají na sedmnácté příčce a ještě se budou hodně strachovat o záchranu v Premier League.

Mezi tři tyče domácích se po jednozápasové pauze postavil gólman Lloris. Na krajích obrany se objevili Tripper a Rose, do středu pole se vrátil záložník Wanyama a o branky se měl starat útočník Llorente. Také Seagulls nastoupili s novými krajními beky, konkrétně s Montoyou a Bernardem. Zálohu pak vystužil Bissouma a obranu soupeře měl větrat především ofenzivní trojzubec Jahanbakhsh, Andone a Locadia.

Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu. Až v sedmnácté minutě se po rohovém kopu racků dostal Dunk k hlavičce, která letěla nad břevno. Spurs drželi míč na kopačkách častěji, do zakončení se ale tolik nedostávali. Až po půlhodině hry pálil Eriksen mimo tři tyče. Ve 35. minutě opět střílel dánský záložník a jeho pokus z úhlu odkopl z předbrankového prostoru bránící Dunk.

Brighton se dopředu dostával ojediněle, avšak šest minut před přestávkou podnikl nebezpečný výpad Montoya, na jehož pobídku v pokutovém území těsně nedosáhl Andone. Tři minuty po změně stran měli hosté k dispozici standardní situaci, po které Duffy hlavičkoval přímo do rukavic připraveného Llorise. Následně se ke slovu dostal znovu Tottenham, jenže Rose pálil v 52. minutě vysoko nad bránu.

Kohouti ale postupně utahovali šrouby, což dokumentovali dalšími, leč nepřesnými pokusem Wanyama a Son. V 68. si Rose opět navedl míč na nebezpečnou ránu, která letěla pod břevno, brankář Seagulls Ryan si však s ní nakonec nadvakrát poradil. O čtyři minuty později vyprodukoval dalekonosnou střelu Alderweireld, který sice pálil mimo Ryanův dosah, ovšem trefil jen brankovou konstrukci.

Po dalších nepřesných střelách Alliho a Sona se domácí v 88. minutě konečně dočkali gólu. Alli předal míč Eriksenovi, jenž si připravil ránu levou nohou a dalekonosným přízemním pokusem zamířil přesně k levé tyči Ryanovy svatyně. Šikovný záložník tak zařídil Spurs ubojované, ale nesmírně důležité vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City35292489:2289
2.Liverpool FC35277179:2088
3.Tottenham Hotspur352311165:3570
4.Chelsea FC35207859:3867
5.Arsenal FC35206969:4666
6.Manchester United35197963:5064
7.Wolverhampton Wanderers351491244:4351
8.Watford FC351481350:5050
9.Everton FC351471450:4449
10.Leicester City351461548:4748
11.West Ham United351271644:5443
12.Crystal Palace351261743:4842
13.Newcastle United351181635:4441
14.AFC Bournemouth351251849:6241
15.Burnley FC351171744:6240
16.Southampton FC359101641:5837
17.Brighton & Hove Albion35971932:5434
18.Cardiff City35942230:6531
19.Fulham FC35652433:7623
20.Huddersfield Town35352720:6914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (420)

Přidat komentář
madridcan

Diky za tiket Eriksen

Reagovat
AjaxFans

Kolik pobrals?

Reagovat
madridcan

https://m.nike.sk/tiket/igdWJpJAQNcbLWyDQK3RCw/

Vlastne vdaka aj vam, ale neboli ste posledny zapas. Tadic klobuk dole mimochodom

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se to nedela....

ale jinak graulace

Reagovat
janinho

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=Mjk5MDE5NTEzNTA1NzEwMDq7zy7HJsX5CH8RkC8%3D&kind=MAIN

aj ja som myslel ze uz to islo do hovan ale nic ine si za ten megabeton brighton nezasluzil... akoze po tom co predvadzaju posledne tyzdne im fakt zelam zostup.

Reagovat
madridcan

Dnes dva z troch Skoda, ze k Wolwesu som ako druhy silny kurz dal AC

Reagovat
janinho

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=Mjk5MDE5NTE0MzY0NjAwMDpJ6MAKMUsmAlRR7ic%3D&kind=MAIN

mne ten Eriksen nastartoval nejaku uspesnu seriu asi dobre ze som to nekukal priebezne lebo asi by som nieco rozjebal...

Reagovat
j_mrazik

Škoda Brightonu, bránili fakt dobře. Tottenham byl dopředu hodně zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Gareth Bale 11

Dotlaceny silou vule, ale hlavni jsou ted tri body!

Reagovat
Mönchengladbach

Tottáček už tu třetí příčku nejspíš udrží, byť hrál opět skoro celou sezónu zápasy jen venku.

O to směšnější jsou ti tři tragédi za nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluve o neustalejch zraneni

Reagovat
Mönchengladbach

A srovnání investic do kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potřeba udržet LM a postupně se to začne otáčet v náš prospěch... nemůžou furt donekonecna utrácet velký prachy za hráče a za platy a končit mimo LM - přístup typu Sanchez/Pogba a jejich platy budou pro United příliš drahý a u Chelsea to zase vypadá že Romanovi vyschly do pohody a Arsenal to je případ sam pro sebe V létě Levy rozbije prasátko a uvidíme velký pohyby v kádru Tottemhamu na to si klidně vsadím...

Reagovat
Mönchengladbach

No nevím, problémy s otevřením stadiónu jistě způsobily značné finanční škody. Základem bude udržet hlavní hvězdy.

Reagovat
kilobyte

Tak Tottenham zase nemůže do nekonečna držet dobré hráče, když nic nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by boli tak dobrý, tak by niečo vyhrali.

Reagovat
Mönchengladbach

Ale je zábavné sledovat ty vtipné obchody ostatních za 50+ mega typu Freda, Lukakua, Kepy, Moraty, Lacazetta, Auby a dalších, aby stejně skončily všichny ty tři týmy za Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vim kam míříš, ake dat do jedne hromady Kepu, Freda, Moratu a Lukaku, Aubu, Laccu? Na nakupech druhé trojice nevidím noc špatného a až na Lukaku (kterej tu kvalitu ale na 100% ma, o tom neni pochyb) si krásně svoje cenovky obhájí.

Reagovat
merlick

Vtipne je ze sa to stalo po 30 rokoch zatial raz.. toto tocenie reality

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo po třiceti letech raz?

Reagovat
merlick

Po 21 rokoch a dva krat dokonca. Ze ste skoncili za arsenalom

Reagujem na vtipnost hentoho hore, ze je vlastne vtipne to co pise on.. pozerat sa na uspesnost timu v rozmedzi dvoch sezon a tak extremne zjednodusovat komplexne situacie..

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem si právě myslel. On neřekl ni o tom, kolikrát se to stalo nebo ještě stane, takže jediný kdo tady otáčel realitu, jsi byl nakonec ty sám.

Reagovat
merlick

Ja som dal porovnanie k tomu jeho jednoduchemu a este aj mierne milnemu vypoctu.

Realitu potocil tymy blbostami co napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Tá arsenalská dvojica je viac než fajn. Auba jebe góly dosť dobre a Laca je neskutočný pracant, taký Giroud ale aj futbalista ešte k tomu.

Reagovat
Elliasson

Nepiš dvakrát.

Reagovat
Golasso

Reagovat
BaggioRoberto

V odeálním světě určitě, ve fotbalové realitě to takhle ale nikdy nebude. MU jako jedna z nejhodnotnějších fotbalových značek bude prostě utrácet, dokud se zase nevrátí mezi elitu. Tottenham to dělá dobře, jako jediný z top 6 bez nákupů a je konzistentně v top 3. Jenže chybí u nich hlad po trofejích, jsou solidní, ale vždycky přijde někdo jako city a přetáhne jim nejlepší hráče.

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád za doležite tri body i za šancu pre Janssena. Inak sa mi zápas nepáčil a ani nikto výkonom nevyčnieval. Je ale hráčov nutné pochváliť, že to nezabalili. Na konci vyzerali všetci na konci s fyzickými silami. Ani sa im nečudujem, hrajú prakticky stále tí istý každé tri dni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně náročný soupeř a to jak fyzicky, tak psychicky. Hráči toho mají určitě plné brýle a nezaslouží nic než pochvalu, vůle tam každopádně byla, ale hodně tomu chyběl takový ten pohyb kolem šestnáctky, u kterého víš, že 80% z něj bude nevyužito, ale tvoříš tím prostor pro ostatní. Na to už asi nezbývá sil a proto jsme se natrápili. Son vypadal úplně bez jiskry.

Reagovat
GarethBaleCZ

Veledůležité body, které nám pravděpodobně zajistí TOP 4, ale dívat se na to nedalo. Snad to bude v sobotu s West Hamem úplně jiný zápas

Reagovat
Elliasson

Hlavně ať se u Vás fandí víc jak na West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavost: tottenham vyhral alespoň jednu trofej v každé dekádě od svého vzniku v roce 1882. Letos je poslední rok, kdy může toto pravidlo udržet v chodu. Poslední trofej ve hře je pohár pro vítěze ligy mistrů. It's written in the stars.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Zaschrona

Snad to dáte vy nebo Ajax, by byl hezký prostředníček pro všechny ty superligáře v čele s celým Juventusem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Visca el barca

Tak Juventus moc neví co je LM

Reagovat
madridcan

Posledne tri roky vedeli v priemere dlhsie co je LM ako Cules, ale oukej

Reagovat
madridcan

Na druhej strane, ale aspon Cules videli krasy Talianska, aby potom dva roky po sebe na 90 minut videl cely svet Barcelonu v plnej krase

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Generalní Gladiator

jj,stačilo,aby došel simulant a už toho nejsou schopni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou to tam největší nesympaťáci LM. To ať už to vyhraje kdokoliv jinej

Reagovat
Bayern +

Z tejto štvorky nech to dá ktokoľvek okrem Barcelony. Kľudne aj LFC

Reagovat
kilobyte

Zdroj? Jaký trofeje získali v 80. letech 19. století, 10., 30. a 40. letech 20. století?

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, sorry. Cetl jsem to pred par lety a blbe jsem si to pamatoval. "Tottenham won a major trophy in each of the last 6 decades, an achievement met in England only by Manchester United."

Reagovat
smazaný uživatel

Pouťový pohár Nová Cerekev, turnaj 3 na Islandu a mezinárodní mistrovství Luxemburku

Reagovat
pantondavo

Proč se teda dělaj vtipy na to, že Tottenham nemá žádný trofeje, když má? Mě to překvapilo,já fakt myslel, že nemaj nic

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi rádi přeháněji, zvlášť když něco nemusí... to z nich pak "objektivita" přímo tříská...

Reagovat
kilobyte

Protože 10 let nic nevyhráli

Reagovat
pantondavo

To není zas tak hrozný, jsem úplně přišel o iluze

Reagovat
Zaschrona

West Ham requested their Premier League match at home to Southampton on May 4th be moved from 3pm to 12:30pm so fans could attend both that and the Women's FA Cup final. Premier League has turned down the request.

Reagovat
Ranoth

Arsenal nechá odejít Mustafiho

Obránce Shkodran Mustafi už nebude po této sezoně pokračovat v londýnském Arsenalu. Klub ho prý nechá odejít. Už před časem se objevily informace o tom, že zájem by mohl mít italský AS Řím. (football.london)

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Rarášek

A koupějí Jonese a Smallinga, ne? Stačilo by, kdyby se vrátil Belle a celá obrana půjde nahoru.

Reagovat
Bakary3

Jakoze najednou navratem Belleriny uz Mustafi jako mavnutim kouzelnyho proutku nebude uplny tele?

Ten nema v klubu jako Arsenal co delat, dokonce by snad mel mit soudni zakaz priblizeni se na vsechny druhy sportovist, protoze neco tak nesportovniho jsem dlouho na takovy urovni nevidel.

A kupovat, kdyz uz ne nekoho top, nemusi nikoho. Kos, Sokratis, Holding, Chambers, Nacho + Mavropanos nebo Bielik.

Furt lepsi, nez mit v tymu Mustafiho, kdyz za nej dokonce jeste nekdo neco snad i da.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Koupějí?!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Co na to Manny?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nekdo bude taky blby a pusti za neho par milionu Jeste jsem nezazil, aby se takove kopyto chovalo tak suverene, jako by byl snad hvezda klubu. Chambers horsi nebude

Reagovat
Bakary3

To mě vytáčí snad úplně nejvíc...

Kdyby to tele bylo aspoň pokorný, on si ale ještě chce hrát na leadera a ostatním radit...

Reagovat
Ondiis

On se hlavně vrátí Holdini. Co ho sleduju na IG, tak dělá největší pokroky oproti třeba Welbzovi nebo Bellemu v rehabilitaci. Pokud najde formu, kterou měl před zraněním, tak bych pustil Mustafiho snad i zadarmo.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
tunkic

Včera jsem na tohle video narazil a musel jsem se až smát, jaká parodie na fotbalistu on je....škoda, že ho musíme trpět zrovna my

Reagovat
Neon

bych ho přes ty hnáty přetáhl rákoskou jak Hnízdo, jak je vždycky natáhne před sebe po tom, co to posere.

Reagovat
tunkic

Běž, běž, val, val!!!

Reagovat
krisa

darovat za odvoz, dementa lajnového

Reagovat
smazaný uživatel

Jak psali jini, ani nikoho privadet nemusime (letos), pokud si Kos zvladne odkroutit jeste jednu sezonu. Holding, Sokratis, Nacho a Chambers by meli stacit. Calum hral ale celou sezonu CDM ne? A sledoval jej nekdo, jak se mu vedlo? Jinak Licht pujde taky do hajzlu, doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

vykalenej zacinam verit, ze united vezmou bod/y citizens

na druhou stranu neverim, ze lfc uz neztrati...

jak muze nekdo prat city 4.titul behem 8let nechapu v pripade fanousku united je to vylozene zoufalost...

Reagovat
Benzema

Za tu poslednú vetu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City nebol pre Utd. rival...tým bol po mnoho rokov LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by mohli United vzit City bod?

Reagovat
RadekVonCZE

Může mi někdo vysvětlit doprdele, jak můžou fanoušci United přát Shitákům titul?! Městskému rivalovi? Wtf?

Reagovat
pantondavo

Takže ty bys přál titul víc Realu, než Espanolu?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se barca uz par let potacela mezi lm a el, real nevyhral ligu 30 let a superbohatej espanol 3x za 7let

ten nedavnej titul sem atletum pral, ted uz ne, je jedno kdo, kdyz ne real

Reagovat
smazaný uživatel

a za fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton vs. Watford góly 1 min ,90 min lol

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek zábava, věta primitiv.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se rozhodne o tom banu Chelsea?

Reagovat
lajka30

za 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

ftip

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksena bych podle fotky poslal na dopingovou kontrou, vypada jak po tydennim tripu

Reagovat
Nikikrew

Posrali sme si to sami proti CP, teraz musime bojovat proti Wolves kde nam teda moc neverim nakolko hraju proti top timom fakt skvelo.

Aj by som napisal ze remizu berem ale to je v danej situacii malo a musime nejakym zazrakom vyhrat. Verim, ze nezopakujeme trapas ako proti Watfordu a napr. naviazeme na vykon v Taliansku. Obavam sa, ze dnes Mustafiho opat uvidime, pan boh s nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nemá někdo nějakou souhrnnou tabulku posledních 6 kol z tymu, co bojují o LM?

Reagovat
Pato44

Dej si normalni tabulku, serad podle formy a odmysli si od 6. Mista a vys . Ale to budes mit jen poslednich 5 no.

Reagovat
Ondiis

Koala si to přišel pěkně odchodit jediné minipozitivum dneška je Eddie

Reagovat
Nikikrew

Takto to ďalej nejde

Reagovat
Zaschrona

Zrovna když od Arsenalu potřebujeme pomoc, tak takhle blbě rupnou.

Reagovat
Counter

jen si to pěkně uhraje na Tottenhamu sami

Reagovat
Zaschrona

Což o to, ale pokud nebude plichta mezi Watfordem a Wolves v nadcházejícím zápase, tak dost možná nám ani to nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty týmy mohou ztratit se všemi, nemá cenu kalkukovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu dodat, celý ten klub je fakt v píči...nejhorsi ze clovek si to porad tak nejak nechce priznat...

Reagovat
masly008

odchod AW nás zničil

Reagovat
smazaný uživatel

*pozdní

Reagovat
masly008

tak stihl nakoupit sekačky a tak,neměl čas řešit tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Zrovna když už to začínalo vypadat nadějně, tak jsme zase v loji. Nezbývá než doufat, že klapne aspoň ta EL...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Busby babes

ted jsem chvili premyslel, jak byste se mohli propadnout na 7. misto...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

To by šlo. Skončíte pátí/šestí v lize a vyhrajete EL... a vítěz českého poháru půjde přímo do skupiny EL. Ideálně Baník.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
negrles

Reagovat
Infernoqt

Doufám, že v létě odejde co nejvíc hráčů. Fakt co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

tady ten souboj kriplů mě baví

Reagovat
Taiger

Konečně ten vladis zavře tlamu

Reagovat
fenixLFC

skoda ze tie vase vysledky ju nezavru tebe

Reagovat
9augi9

Fanúšik Arsenalu sa tu ide rozdrapovať, to kde sme.

Reagovat
masly008

na EF ,klasika ne

Reagovat
stiflerovamama

United druhý polčas strašne zúfalí.

Reagovat
Busby babes

cekal jsem, ze nas prejedou hned od zacatku. Skoda, ze jsme na zacatku neco lip nevyresili, dat tam gol,, mohlo to vypadat jinak. Druhej polocas uz jsme zase odesli. Snaha tam byla, kvalita ne. Ted musiem porazit Chelsea, problem je, ze ani vyhra nam nestaci, musime jim dat aspon bura nebo tak abychom meli s tim skore sanci...

Reagovat
Grahf

v aprili sme strelil jeden gol z hry, tak už si viem predstaviť toho bura

Reagovat
LokoLFC

spíš budete rádi, že bůra nedostanete

Reagovat
Busby babes

je fajn videt, ze uz nam zas nefandite...

Reagovat
Bandita_Harry

prehrali ste co cakate

Reagovat
spider_8

Stačí nás porazit, my pak ještě určitě ztratíme

Reagovat
stiflerovamama

Mourinho by tu remízku uhral

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

to je skoda...ze im city nenalozilo viac

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Godwinson

Velká škoda, tam snad nemůže rupnout ani současná Chelsea. U City už se moc ztráta čekat nedá, zápasy mají fakt lehký. Pro Liverpool k vzteku, chce to holt přehrát Barcu

Reagovat
Liquid

paráda Citizens a další paráda je fakt, že Arsenal tu LM nechce, snad tuto informaci pod Stramfordským mostem zaznamenali, v neděli se tak nestalo

Reagovat
Svatej

Hmmm, ještě se to může zamotat, každopádně je to nakonec asi mezi náma a Arsenalem s tím, že forma přecejenom asi trochu hraje pro nás, ale los jednoznačně pro ně. Cesta povede asi jen přes tu Evropskou Ligu

Reagovat
Counter

Je čím dál pravděpodobnější, že v EL (pokud skutečně postoupíme) bude jeden z nás to finále bezpodmínečně potřebovat vyhrát. To bude něco strašného

Reagovat
Svatej

Nejvíc nasranej budu, pokud jeden z tymu skončí 4. a zároveň vyhraje tu EL. To by bylo. Takový nesmyslně kruty

Reagovat
Counter

jj, přesně to mám na mysli

Reagovat
Pato44

A ted uz to neni tak, ze kdyby vitez EL byl mimo pricky, ktery LM zajistuji, tak to veme nekomu v tabulce nad nim? Seriozne se ptam a nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude vítěz EL mimo top4 tak jde příští sezónu do LM 5 anglických týmů. Pokud by zároveň vítěz LM byl mimo top 4 (a vítěz EL taky) bere místo 4. týmu v lize, tak jak se to stalo tehdy nám.

Reagovat
Pato44

okay, dekuji

Reagovat
cristiano.K.

*skvělého

Reagovat
smazaný uživatel

Evropskou ligu vyhraje Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Presne takm eu ligu musi vyhrat Valencia. Ma noz na krku.

Reagovat
spider_8

Já bych ten los nepřeceňoval, jak Arsenal, tak my jsme schopní ztratit úplně všude. Já čekám z těch poslední 3 zápasů tak 1 naši výhru. Paradoxně United ještě vůbec nejsou ze hry, pokud by nás dokázali doma porazit, tak ty poslední 2 kola mají hodně jednoduchý (zvlášť, jestli už bude Cardiff sestupovat).

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jaký byl před dnešním zápasem kurz na titul City?

Reagovat
LokoLFC

1,6

Reagovat
Infernoqt

1.51 na tipáči

Reagovat
Tomanatura

0:2 je pro dnesni sestavu celkem v pohode, City ma lepsiho hrace na kazdem poste. Chyby DDG me nevadi, sedum roku jasne nejlepsi hrac tymu a nejlepsi brankar ligy, nebudu na nej plivat po par mesicich nezdaru. Ten at klidne dostane aj milion tydne, je mi to fuk, zaslouzil si to.

Sem zvedavy, jak dlouho bude trvat, nez se united dostane alespon na jakztakz stejnou uroven city. Myslim, ze ale nedostanou, cemuz nasvedcuji pospisuy smluv pro (pod) prumerne hrace jako Jones, Smalling, Young a bohuzel aj Martial.

Reagovat
Infernoqt

Tak na úrove City se v PL nedostane nikdo. Nejlepší manažer světa a neomezené prostředky. Jediný průser je, že jsme se tvářili, že ty finance máme taky, ale už minulé léto jsme to neukázali. Ztratili jsme přestupák a ted je potřeba odvést 2x tolik práce.

Každopádně se na to těším. Pokud to bude znamenat fakt nový začátek, kdy z klubu odejde třeba 8 a více hráčů, tak budu jenom rád. I ta EL nám sedne, protože to bude odpovídat akorát naší kvalitě. Tam jde jen o to vytrvat a vydat se konečně správnou cestou.

Reagovat
Bayern +

Ale stále mi nejde do hlavy ten najlepší manažér sveta s tými náklepmi v LM každoročne...

Reagovat
Woods

City to snad udrzia... este nech Liverpool vykopne Barcelona z LM a bude to parada

Reagovat
LokoLFC

Pamatuješ ten krásnej zápas na Stamford Bridge s Barcelonou?

Reagovat
Glonden2

Reagovat
LokoLFC

Má někdo statistiku Oleho? Však už na tom musí být jak Moyes ne?

Reagovat
Counter

Ole po nástupu do funkce skoro všechno vyhrával, takže ani omylem. Jedině kdybys chtěl vzít v potaz jeho stats od oficiálního podepsání dlouholeté smlouvy, tak tam je to solidní bída (aktuálně 7 proher z posledních 9 zápasů napříč všemi soutěžemi).

Reagovat
Busby babes

dost se projevuje, ze hraci nestihaji fyzicky. asi je fakt dost dre i na treninku.

Reagovat
LokoLFC

tomu sám nevěříš ne? prostě to jsou lemplové

Reagovat
Counter

To mi nepřijde moc chytré, ať si to nechá na letní přípravu.

Reagovat
Busby babes

no on to nekde rikal, ze mohl cekat na letni pripravu nebo se do toho pustit rovnou... vybral si tu druhou moznost bez ohledu na tuhle sezonu. V te dobe prakticky nebylo co ztratit, ztrata na to 4. misto byla kolik, 11 nebo 13 bodu?

Reagovat
Counter

V té době klidně, ale když se najednou ta šance objevila?

Reagovat
Miguel19

Nebo neví co dělá.

Reagovat
LokoLFC

Koukám, že na statistiku Mourka z letošní sezóny ale už moc neztrácí, asi chce taky tučné odstupné a zpátky domu.

Reagovat
Luc-Luc

je potreba se maximalne zkoncentrovat na Barcelonu a zkusit udelat finale, v lize hrace posetrit, nasadit nahradniky, at se nikdo dulezity nezrani, tohle byl posledni zapas, kde mohli City ztratit, zbytek vyhraji bez problemu

Reagovat
LokoLFC

Určitě no, 3 kola do konce, ztrácíme pořád 1 bod a zabalíme to. Geniální strategickej plán.

Reagovat
Luc-Luc

ty veris, ze city nekde ztrati ? vzdyt ty zapasy v lize hrajou naprosto s prehledem

Reagovat
LokoLFC

Jasně, že věřím... ty věříš, že má tvůj život nějaký smysl?

Reagovat
Luc-Luc

tak to jsi je na jare nevidel v lize hrat

Reagovat
janinho

kamosko, vo futbale je mozne uplne vsetko. mozu hrat kludne aj s brightonom, v 5.minute ederson faul, CK, penalta a hned mas po predpovediach... keby stracali 4 body tak som ticho, ale aj ked celu jar neskutocne valcuju, tak iste to urcite nemaju.

videl si tham-brighton? staci ze im niekto takto zalezie pred 16tku a mozu cely zapas dobijat ten val. tam potom potrebujes aj kus stastia. maju to vo svojich rukach, ale LFC to rozhodne vzdavat nemoze a hodit na ligu nahradnikov.

Reagovat
Luc-Luc

to by byl malej zazrak, kdyby City ztratili nekde body

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp strategicky vypadl z FA cupu a League cupu a teď ma radši vzdát i ligu? Neměli byste se rovnou ze všech soutěží odhlásit už před startem aby Vás nic nerozptylovalo?

Reagovat
Luc-Luc

Klopp hlavne potrebuje trofej a v CHL je momentalne vetsi sance

Reagovat
smazaný uživatel

stačí jen vyřadit Barcelonu a pak vyhrát finále easy right? To jsou tři zápasy a v lize zbývají taky tři zápasy Huddersfield kterej už sestoupil, Newcastle který se už zachránil a Wolves v.posledním kole doma.. pokud nemají na to aby vyhráli tři zápasy v lize a do toho se postavili Barcelone tak co to je potom za tým... buď mám ambice vyhrát všechny soutěže do kterých nastoupím- stejně jako Man City nebo se nemůžu považovat za velkoklub...

Reagovat
Luc-Luc

city maji daleko kvalitnejsi stridacku, to se neda srovnavat, Barcelona si myslim je hratelna a finale Tottenham nebo Ajax, to je taky hratelny, v lize uz je konec, neverim, ze si to city nepohlida

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp letos nevyhraje nic

Reagovat
technecium

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Remt

jsi normální? City ztratí v posledním kole a my si dojdem pro titul. Přesně tak to bude.

Paradoxně jak jsem nepřál City postup v LM, tak teď by se docela hodilo kdyby se unavili na někom v LM

Reagovat
celeb

City stratia v poslednom kole a vy takisto s Wolves, ktori maju famoznu formu proti big6. To by bolo infarktov nielen na ostrovoch!

Reagovat
Remt

já ho měl málem i při zápasu United - City - já blbec naivní doufal, že alespoň remízu ty plácalové můžou uhrát, ale on je ten tým letos fakt úplně neschopnej

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite je vacsa sance ze rupnu bud s Leicesterom alebo Burnley

Reagovat
fenixLFC

rupnu so sliepkami- s united- s burnley- s leicesterom..oh wait je posledne kolo,a le nevadi, brighton hra o zachranu takze budu motivovani a mozno ich kuchnu. Nie, nic take sa nestane, city uz nestrati a my sa narobime este s wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa nestane a? To teraz nemoze nikto verit, ze rupnu s Leicesterom alebo Burnley? Lebo ty vies ze ked neprehrali so Spurs ci ManU tak uz vyhraju vsetko.

Reagovat
Luc-Luc

pokud clovek nevidel, jakym stylem odehrali svoje zapasy na jare, tak tomu muze verit

Reagovat
Remt

Víra umírá poslední! A já budu věřit do poslední možné chvíle! A pak.. až to vyhrajem si parádně vožeru držku

Reagovat
Remt

..A když nevyhrajem.. no tak se taky vožeru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Elliasson

To sice ano, ale to nemůžeš jako fanda Liverpoolu napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

coze ? ty si tusim genius tri zapasy do konca a zabalme to chapem co chces povedat ale to proste nejde si predstav ze posetrime stratime body a city potom tiez ? city moze stratit kdekolvek a rovnako aj my preto treba ist plne bomby az dokonca

Reagovat
fff

Pamatam si casy ked by DDG chytil oba goly.

Inak Martial ked nastupil to...to akoze co bolo?

Reagovat
Godwinson

Tak to já si zase vybavil článek o Oblakovi, podle kterýho by člověk usoudil, že je De Gea top2 světovej gólman. Aneb co s lidmi dělá hraní FIFY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/AndyMitten/status/1121155502946365442

MUFC haven't scored a goal for 4 hours 40 mins and counting. MUFC haven't scored from open play for 8 hours 47 minutes.

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Olého do zítra vyhoděj. Výsledky nepřípustný a výkony bezhlavý. Bral bych tam Mourinha, Conteho nebo Pochettina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha zpátky? Conte ok A Pochettino je nereálný... dej mi jediny důvod proč by tam šel- nehrajou LM a potřeboval by tam tři sezóny aby ten bordel dal dokupy...

Reagovat
Godwinson

Věhlasnější klub, koupili by mu v podstatě koho by chtěl a gáži by měl asi taky příjemnější

Reagovat
Infernoqt

Viděl jsi naše minulé léto? Kvůli tomu fakt netuším, co budeme ochotni předvést tohle. Nějaké posily tam budou, ale bez LM k nám nikdo nepřijde... a abychom je přepláceli? To už jsme se doufám poučili. To radši průměrného dříče než zkušeného lempla.

Reagovat
Godwinson

Tak vypadá to bezútěšně, ale příklad s Liverpoolem je poměrně pěknej. Ti byli taky pro smích, táhání průměrů, velký prachy v hajzlu, pak přišel Klopp a jakou mašinu z toho mají teď Takže pořádnýho kouče a dobrou práci na trhu, tak málo s tačí

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ono je vsechno jen o penezich...

Reagovat
smazaný uživatel

I s prachama to trva srovnat takovej binec, proc by menil za skvele slapajici tym, kde hraci za polovicni platy vyvijej nesrovnatelnou snahu, s tema troskama? Smlouvu ma docela tucnou, kdyby chtel vic, uz je v Realu. Ted ho nikdo nepretahne, sam se na to vysere, pokud mu neudrzej hrace, popr. je nenahradej.

Reagovat
Infernoqt

Upřímně... 3 sezony bude potřebovat kdokoliv, kdo by tam momentálně přišel. Já to vidím jako u Kloppa. Chce to dobrou ruku a věřit v koncepci jednoho manažera. 2-3 roky to nějak přečkat a pak ten čtvrtej útočit na titul.

Reagovat
cristiano.K.

velká špatná

Reagovat
Busby babes

Roy Keane to Gary Neville: “If that’s players giving their all, #mufc are in even bigger trouble than I thought.”

Roy se s tim moc nesere a dava Garymu cocku.

Reagovat
kiwwi

uplne zbytocne, pretoze Gary vyslovene povedal, ze proste od tychto hracov nemozes cakat nic viac, pretoze su na tom tak biedne v porovnani s kvalitou hracov City - mi prislo ako keby to Roy nepochopil, co chce Gary povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konec sezóny je teda strašná bída, až se mi někdy nechce věřit, že ty hráči jsou tak luxusně placení... nebojují za klub, za fanoušky, za dlouholeté hodnoty... jako mávnuti kouzelného proutku to šlo všechno do hajzlu... škoda, ale fandime dál... a jako třešnička na dortu téhle pojebané sezóny je sestup fans klubu ze 6. ligy... taky super... a jestli nějaký kokotko z vedení odvolá Oleho, tak to bude facka všem od přiznivců až po klubové legendy...

a boj o mistra Anglie ? Myslím, že nám to může být totálně u prdele - jako fandit City a nebo LFC by chtělo hodně silný žaludek. Maximálně tady na fóru popřeji vítězi, ale víc nic...

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
Dron

za tu část o mistrovi. Kéž by více fanoušků United mělo stejnej pohled na věc.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli to Chelsea fakt urve, tak musí Arsenal s ManU vyházet komplet všechny tyvole

Reagovat
Busby babes

Solskjaer should take them to a different Cliff tomorrow. Like Dover.

tohle je taky dobry.

Reagovat
nani92

Budúci rok aspoň trofej EL

Reagovat
Bandita_Harry

drzim palce

Reagovat
Benfica

Bernardo, Ruben Neves, Diogo Jota yes

Reagovat
Elliasson

Vlci jsou zatím neuvěřítelní. Tipuji, že tam půjde i Gelsons.

Reagovat
Benfica

Gelsons?

Ak myslíš Gedsona tak určite nie pokiaľ odíde niekto zo štvorice Félix, Florentino, Dias, Ferro.. včera sa prezident dušoval, že bude bojovať do poslednej chvíle, aby nikto neodišiel, tak tipujem, že viac ako jeden z týchto 5 konkrétne neodíde..

Reagovat
Elliasson

Nene, myslel jsem Gelsonse Martinse z Atlétika (Monaka).

Reagovat
Benfica

jaaj bože, už by som mal ísť spať hej tak on by mohol

Reagovat
Reggie

* Gelson Martins

Reagovat
Infernoqt

Jsem zvědavej, jestli budou už příští sezonu Wolves útočit na Ligu mistrů, jak slíbili.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať, bude sranda... pokud na náš úkor, tak už musí vedení od A až do Z rezignovat...

Reagovat
Infernoqt

Rozumím, ale jim to zrovna nejde nepřát. Říkali, že příští sezonu zaútočí na poháry (LM) a přespříští už na titul. Fakt jsem zvědavej, jak to obmění, mají-li to splnit. Finance na to mají.

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Hele asi takto... pokud budeme v následujících letech stále ve stejných sračkách, tak budu jenom rád když budou anglické trofeje vyžirat Wolves a ne naši regionální rivalové... v opačném připadě by to byl konkurent, ovšem přijatelný snad pro všechny (samozřejmě sympatiemi)

Reagovat
cr7sux

Kvůli mendesovi jim právě jde nepřát velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

emery out!

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim ma sezonu hajeni

Reagovat
Golasso

Tu bude mít, dokud se neuklidí ten bordel, co v klubu je po Wengerovi s Gazidisem Doufám, že aspoň na těch sekačkách si dali záležet (viz nedávný rozhovor s AW). Asi jo, trávník vypadá dobře, ale to je tak všechno.

Reagovat
masly008

Stadion taky ujde ne? A tréninkový komplex je prý taky dobrý, ale jo jen AW hejti a mi budeš něco vyčítat.Takže oplácím stejně.Ty toho Wengera nesnášíš.

Reagovat
Golasso

Stadion samozřejmě "ujde" a tréninkový komplex taky "není špatný", sekačky budou dokonce luxusní, ale trochu se při tom budování zapomnělo na kádr a tím i finanční budoucnost klubu (nemůžeš praktikovat udržitelné samofinancování s takto zpackanou přestupovou a smluvní politikou, výsledkem které je slabý kádr nedosahující sportovních a tím ani finančních úspěchů), čehož se týkala moje narážka v diskuzi k prohře včerejšího zápasu . Až bude diskuze k budování stadionu a tréninkových komplexů, tak AW smeknu poklonu - to je v podstatě i ten rozdíl mezi námi, protože ty Emeryho opravdu nesnášíš a pochybuji, že by ses někdy "snížil" k pochvale.

Reagovat
masly008

Samozřejme ten kádr není ideální,ale nemyslím, že je na takové úrovni aby jsme dostávali laty od wolves.Na druhou starnu zase je Emery schopen potrápit lepší týmy i je porazit.Což je mi záhadou, proč to nejde častěji i se sabšíma.

Reagovat
Golasso

To taky nechápu, ale byl to těžký venkovní zápas (ty nám obecně nejdou) a Wolves nejsou žádný ořezávátka. Komentátor včera myslím i říkal, že Wolves mají kromě City nejlepší bilanci s TOP 6 . To už je celkem na pováženou. Ono nás to sice neomlouvá v tom, že není dobrý tam prohrát v klíčové fázi sezony, ale zase nejde říct, že jsme prohráli s nějakým šmatlákama.

Proti slabším obecně asi trpíme na stav toho kádru a mizernou venkovní formu. Pokud chceme do konce sezony vydržet ve více soutěžích, tak je třeba rotovat. Jenže rotovat s Jenkinsonem, Elnenym a spol. je peklo, protože ti často nemají kvalitu ani do hry proti týmu ze spodku tabulky . Chce to nějaký restart no. Ta cesta, kterou jsme šli pod AW, nedopadla z pohledu kádru vůbec dobře.

Reagovat
Golasso

A ta venkovní forma je mi záhadou. Venku se nedařilo pod AW a zatím se to nepovedlo zlomit ani Emerymu. To musí být něco v hlavách těch hráčů, jinak si to neumím vysvětlit. Dřív to bylo tak, že když se vyjelo na stadion nějakýho celku ze spodu tabulky, tak se hrál skoro na poli, ale dneska už jsou ty hřiště vesměs na úrovni. Musí to být v hlavách

Reagovat
Golasso

A ty ses navíc někde už myslím přiznal, že Emeryho nemáš rád

Reagovat
masly008

já jsem se zmínil že jsem ho nechtěl do Arsenalu,to je trošku rozdíl než ho nesnášet nemyslíš?V sevile ani PSG mi nevadil.Asi tak.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Zaschrona

Pogba v týmu sezóny, Hazard tam není.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
M0rb1D4S

Nad tím už ani nemá cenu se pozastavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jine pozice.

Reagovat
Svatej

Tak většinou je jim v takových anketách jedno jestli jde o podhrot nebo dmko ne?

Reagovat
Busby babes

celkem jo, ale ktery DM nebo jinej stredni zaloznik tak vynikal? nerikam, ze bych ho zvolil do sestavy roku, ale ulet to dle meho teda neni. Jeho statistiky jsou super, posledni dobou je bidnej nebo ne tak dobrej, ale to mel kazdej hrac v prubehu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

pogba fakt neni dm

Reagovat
mikelinos

a kde to píše že je dm?

Reagovat
Busby babes

ja vim. vsak jen reaguju na vetu: v tehle anketach nikdo neresi, jestli jde o podhrot nebo DM.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze docela nechapu, jak to myslis

ono teoreticky post dmka zabira fernandinho, jako cm by tam klidne mohl byt bernardo, am pak eden a vychazelo by to uplne v pohode i postove.. navic stejne se da vzdy prekopat rozestaveni

Reagovat
Busby babes

Pogba neni DM

no neni, taky nikde nepisu, ze je. Je to stredni zaloznik. Tak jsem jen psal, kterej stredni zaloznik by tam mel byt misto nej? nic vic. Se zbytkem pak asi uz musis jit za tema, co hlasovali.

Reagovat
Busby babes

kterej jinej zaloznik ma takovy cisla jako on? 13+9.

Reagovat
nani92

Milivojevic?

Reagovat
Busby babes

ma min.

Reagovat
Bandita_Harry

za penalty v time roka? no nehnevaj sa, pogba ich ma tiez dost

Reagovat
r.mrazik

tak zrovna na tomhle k smichu nic neni...

Reagovat
Busby babes

btw to je hlasovani samotnych hracu, ne?

Reagovat
Ondiis

Každý tým potřebuje někoho na penalty

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

zápas jsem dokoukal až teď, protože se mi podařilo vyhnout výsledku a velký zklamání, protože po 1. poločase jsem byl celkem optimisticky naladěný, že by to nějakým způsobem mohlo probíhat i ve 2. poločase, že by United mohli občas pohrozit a pohlídat si vesměs ty šance MC, ale bohužel 2. poločas už byl od City daleko lepší, víc to kontroloval a United moc do šancí nepouštěl, takže teď už by ten titul pro LFC byl spíš zázrak, protože City nemaj problém i ty těžší zápasy (jako dnes) rozhodnout střídajícími hráči a teď už je naopak čekají spíš lehčí zápasy...ty těžký s Tottenhamem a MU zvládli zkušeně a tak maj titul už na dosah

Reagovat
vrabejka

Zázraky se v PL dějí. Burnley, Leicester věřím Vám. Nesmíme to vzdát ikdyz je jen malá šance.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ano ano my zase verime Newcastlu a Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci v posledním kole, to je snad nejtěžší možný současný soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Az mi bolo luto rashforda vcera , toho je tam fakt skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé výsledky

Reagovat
C-M@ster

The cost of @ManCity's players used tonight - £441m

The cost of @ManUtd's players used tonight - £427m

Reagovat
ttopi

A jak to vypadá na hřišti:

City - 441m

UTD - 100m

Reagovat
cokoliv

Hlavně že sou mufani vrchní plačky ohledně city, peněz a koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

M. City si to v klidu pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

spoléhat na ty červené tragédy, to bylo fakt naivní, sypu si popel na hlavu

DeGea musí být v sestavě sezóny, těch nejhorších hráčů

Reagovat
cristiano.K.

Busby ti vysvětlí, proč by tam neměl být

Reagovat
Busby babes

protoze neni nejhorsi?

Reagovat
cristiano.K.

neslovíčkar, v sestave zklamani. Ono neco jineho se ceka od např Dubravky a neco jineho od DDG

Reagovat
Busby babes

ja slovickarim? on psal o sestave nejhorsich hracu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rico je úplně jiný level

Reagovat
cristiano.K.

u toho se čekali zazraky?

Reagovat
fenixLFC

necakalo sa ze to bude este vacsi traged ako bettinelli

Reagovat
vladis271

No vzdat to urcite este nemozeme, a paradoxne nas to bude stat LM. Ale ak by city stratili a aj my tak budeme za chujov.

Reagovat
EXoRcIsT

Podla mna aj keby ste stratili body a aj LM tak sa nemate zaco hanbit vo vacsine sezon PL by ste uz boli majster a zasluzite si uznanie zato co ste predviedli tuto sezonu

Reagovat
nani92

Máš opicu?

Reagovat
EXoRcIsT

Ne preco ? Ja dokazem uznat ze super je proste lepsi a mal super sezonu i ked ich nemam rad

Reagovat
Dron

Ne, jen není kretén.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

vzdat ne, ale urcite bych nedaval LM uplne na druhou kolej, protoze tady ta sance je vetsi, kdyz to mame ve svych rukach

Reagovat
Golasso

Wolves nás včera solidně roznesli, jen co je pravda .

Škoda no, teď už to bude hodně komplikovaný dostat se do LM přes ligu. I když v závodě kriplů se může stát cokoliv

Bylo vidět, že ani naše skoro nejsilnější sestava neumí tyhle náročné zápasy vyhrávat. Ta kvalita a mentalita není ideální. Včera bylo vidět, že nám ten tým tahá pár hráčů a když se jim nepovede zápas, tak to ti ostatní nezachrání. Jediná dvě pozitiva ze včerejška jsou pracovitý výkon Mesuta (včera fakt makal a odjezdil to) a překvapivě dobrý výkon Nketiaha (zasloužil by pořádnou šanci)

Reagovat
Golasso

Jinak pokud se nedostaneme do LM, tak jsem zvědavý na rozpočet. Možná by pak pan majitel mohl trochu přehodnotit svůj model financování, uvědomit si, že Anglie není USA a hlavně že se prvně investuje a až pak se kouká na výnos.

Reagovat
smazaný uživatel

nketiah mal davno hravat poharove zapasy, dnes uz mohol byt ovela viac ready aj na ligu

Reagovat
Golasso

My těch pohárových zápasů kromě EL zase tolik nenahráli letos a když Nketiah nastoupil, tak dával celkem nevýrazné výkony. Nikdo samozřejmě nečekal, že to bude tahat, ale zároveň nepředvedl nic, čím by si řekl o větší šanci v nejbližší době. Proto jsem byl včera příjemně překvapený, jak si to dával. O tu šanci si řekl teď.

Reagovat
EXoRcIsT

Ako mozu fans MU pisat aby DDG vypadol po tom co nam 6 rokov zavhranoval a bez neho by sme natom boli ovela horsie

Reagovat
nani92

Lebo skreckuje ohľadom zmluvy

Reagovat
r.mrazik

Vyhazovat určitě ne...posadit klidně

Reagovat
Busby babes

ja bych ho klidne prodal, ale z uplne jinych duvodu. Pokud nechce podepsat smlouvu, coz se mu ani nedivim, tak bych ho zpenezil a investoval do kadru. Ze to pravdepodobne i tak budou vyhozeny prachy, je uz vec druha. Do ty brany si vzdycky nekdo stoupne.

Reagovat
supporter

Reagovat
Busby babes

tak ono ty brankare za nim nema spatny. Romero je spolehlivej, Pereira a Henderson maji za sebou ok nebo velmi dobre hostovacky a jdou na ne dobra hodnoceni. A u nas to vypada na prestavbu, coz znamena zas par let bez utoku na spicku, takze se nedivim, jestli bude DDG chtit jinam. Pak nema cenu ho drzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni gol trefil hezky, holt stane se, ale to braneni pred druhym golem? Proc tam byl na dva hrace Wolves Torreira sam a oni tak meli dostatek klidu, aby tam nasypali poradny centr za stopery...

Stoji tam vsichni jak sulini v rade, ale v pohode tam zase nechaji hrace hlavickovat na malem vapne. A treti gol bych nehazel jen na Xhaku. Jo, poslal je do brejku, ale porad to bylo 4vs2 a stejne se dostane ke strele, kterou Leno proste musi mit

Reagovat
Golasso

Navíc tady ty pobídky do brejku pro Wolves dost často vyplývaly celkově z té krkolomné kombinace. Xhakovy chyby všichni známe, ale včera jsme si o podobný situace říkali tak nějak celý zápas a byla jen otázka času, kdy to přijde.

Reagovat
iamek

Už jen tri kola šampioni

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Cringe

Reagovat
Mastný Chobot

Posledné 2 zápasy som vymeškal, čiže tie prehry beriem na seba. Sorry chalani, už sa to nestane.

Reagovat
Assassin

No z časti je to aj moja vina. V poslednej dobe, keď nepozerám na zápas, tak vyhrávame a keď si zapnem futbal, hrajeme veľký prd a dostávame náter, kvôli tomu som aj nesledoval odvetu v Neapole a hľa :-D

Reagovat
Gunner14

Assasin out!

Reagovat
Assassin

Neviem kto to je, ale súhlasím ak je to na dobro veci! Pokiaľ nejde o mňa, som v pohode

Reagovat
Luc-Luc

jinak teda doufam, ze United nakonec tu CHL neuhraji, protoze by tam byli stejne jen pro ostudu...snad to ukope Arsenal

Reagovat
r.mrazik

ostudu mas mezi nohama

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
EXoRcIsT

Com som nato klikol

Reagovat
C-M@ster

Hrozně vtipná fotka... k tomu komentáři se přímo nabízela

Reagovat
Rarášek

céčko pls

Reagovat
masly008

a my tam budeme dělat co s tou hrou?My by jsme asi měli asi ještě hrát emery league.On je tam jak ryba ve vodě.

Reagovat
iamek

Jste stejně trapni jako my nebo chelsea. Ten čtvrtý si tu LM ani nezaslouží.

Reagovat
oddy

Jak poznám tým, co si zaslouží LM?

Reagovat
iamek

Nepoznáš. O tom rozhoduju já.

Reagovat
oddy

Ale blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

On fandí ale Liverpoolu?

Reagovat
oddy

To je strašná kravina. Oba týmy můžou hrát na podzim úplně jinak.

Reagovat
Bandita_Harry

uplne inak nahovno

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Kejza

tak se tak obávám, že titul už je v prachu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Dobre, ze jsem vcera sel na pivo misto koukat na tu tragedii

Reagovat
Nikikrew

PFA 2018/19 Premier League Team of the Year:

Ederson Moraes - Manchester City

Trent Alexander-Arnold - Liverpool

Virgil van Dijk - Liverpool

Aymeric Laporte - Manchester City

Andrew Robertson - Liverpool

Paul Pogba - Manchester United

Bernardo Silva - Manchester City

Fernandinho - Manchester City

Sergio Aguero - Manchester City

Raheem Sterling - Manchester City

Sadio Mane - Liverpool

Pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Niekoho tam museli dať no a padlo to na neho.

Reagovat
iamek

Pavlik

Reagovat
janinho

pogba a fernandinho v zostave roka... ale na hazarda, eriksena alebo aj toho salaha sa uz nedostalo no mam pocit, ze chalani co hlasovali asi celkom nepochopili zadanie. Pogba hral paradne asi 5-6 zapasov po prichode Oleho, ale predtym aj potom je to riadna bieda. este aj cez ten PSG postupili vdaka zapasu kde nehral... on v tej zostave roka nema absolutne co hladat.

Reagovat
Nikikrew

to by som tam dal radsej toho Eriksena. Tuto sezonu strelil dolezite goly v dolezitych zapasoch.

Reagovat
Kejza

místa fernandinha tam moh klidně bejt

Reagovat
Nikikrew

a kto by ,,branil''

Reagovat
Kejza

jako jasně já to bral tak, že je to výčet nejlepších hráčů, ne nutně nejstrategištější sestava

Reagovat
iamek

Taky bych tam dal tebou zmíněnou trojici. Místo Pogby, Laporteho a Fernandinha

Reagovat
Eichel

Fernandinho je skvelý

Reagovat
janinho

hovorim niekde ze hral zle? ale zato by som ho isto nesiel pchat do zostavy roka...

Reagovat
mr.Silver

Fernandinho a Pogba

Ten Mane letos taky neni tak dominantni jako loni, dal bych tam misto nej Hazarda.

Reagovat
fff

Praveze Mane je tuto sezonu podla mna o dost lepsi herne nez minulu sezonu.

Reagovat
mr.Silver

Jsem asi koukal na spatne zapasy, ale hlavne teda ten zacatek sezony mel sileny.

Reagovat
fff

Tak na zaciatku sezony co si pamatam 2 goly WHU, gol proti CP, potom gol proti Leicesteru.

Ale kazdopadne on zrejme nikdy nebude az tak golovy ako Salah, ale na druhu stranu co sa mi na Manem paci, ze aj ked sa mu nedari, tak stale ide a ide a snazi sa a skusa. Mozno ten jeho vykonnostny vrchol nie je az taky ako ma Salah napr., ale Mane mi pride konzistentnejsi a skratka clovke vie co od neho moze cakat a on si drzi tne svoj dost vysoky standard. Vieme, ze vo svojom priemernom zapase daco zadrbe, vieme, ze v priemernom zapase daco vzdy vytvori, vieme, ze on nebude mozno tak frustrovany ked sa nedari ako napr. Salah a vieme, ze Mane bude makat a makat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

lol Dinho je jednoznačně jeden z nejlepších CM v lize.

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
janinho

viac si to zasluzi nez eriksen alebo hazard?

Reagovat
Ondiis

Ano, minimálně více než Eriksen, který nebyl celou sezónu na své top úrovni, ale chápu že lidi mají krátkou paměť. To Fernandinho rozhodně byl, celý rok tahá defenzivně celou zálohu City s přehledem. Letos je neskutečný

Reagovat
janinho

to mozem napisat aj o sissokovi (ked uz tam potrebujes surne CMko).

Reagovat
Ondiis

Můžeš. Imho letos Fernandinho > Sissoko > Eriksen nejde o to, kdo je lepší fotbalista žejo

Reagovat
janinho

akoze city som kazdy zapas rozhodne nepozeral, takze mozno mu krivdim... aj ked za to jeho judo na kanea v LM si ho tento rok nebudem rozhodne pamatat v dobrom.

ale tak aby hazard tento rok chybal v zostave roka je proste haluz.

Reagovat
Ondiis

Hazarda max za Maného no. Jeho taky postrádám v TOP11, jako většina tady.

Reagovat
diastan

Reagovat
PP

Fernandinho zaslouženě místo letošního Kantého, místo Pogby minimálně Eriksen či Sissokho za Spurs nebo snad i Gylfi z Evertonu..

Reagovat
fff

Ederson, Pogba a Fernandinho za mna nie.

Prekvapil ma TAA, asistencii kopa ale dozadu ma stale velke rezervy.

Reagovat
MCFC_8

Ederson ma len o 1 ciste konto menej ako Alisson a spravil menej chyb ktore viedli ku golu ako Alisson, Ferna je tam zasluzene za tuto sezonu

Reagovat
fff

Tak Allison dostal menej golov, ma najviac cistych kont a rozhdne si pamatam, ze nam vychytal dost bodov. Pokial ide o mnozstvo zakrokov uspesnost a pod., tam neviem ako na tom su.

Reagovat
MCFC_8

No Allison ma len o 1 ciste konto viac, za co moze vdacit aj VvD a dostale len o 2 goly menej ako Ederson, ale zase urobil chyby...von s Leicestrom a von s Fulhamom co si pamatam...

Reagovat
Kixi Syhimour

United, těch chyb nebylo málo, Ederson, nebo Alisson, oba si to zaslouží

Reagovat
R22

jj Alisson > Ederson, sice ne o moc, ale tuhle sezonu lepší byl (pokud by někdo chtěl i zdůvodnění, viz tenhle thread je docela good https://twitter.com/WC_LFC_Torres/status/1121316603583520768)

Pogba je vtip, Fernandinho tam podle mě je zaslouženě, nevím jak ten TAA, jak říkáš, dopředu dobrý, dozadu má rezervy, ale nedokážu posoudit zda měl někdo jiný na jeho postu v PL lepší sezonu..

Hazard/Salah vs Sterling/Mané tam je to těžký, Sterling by tam měl být, má super sezonu a kdo je to druhé křídlo z té trojice Mané/Salah/Hazard už je otázka asi detailů a názoru, tam to vidím hodně vyrovnaně...

Reagovat
fff

Alisson vs Ederson 2018/19: Save Rate - 77%/72.2% Clean Sheets - 19/18 xGA vs GA - (-6.80)/(-2.51) xGA vs GA % - (-25.37%)/(-10.24%) Long Ball Accuracy - 47.3%/45.2% Short Pass Accuracy - 98.9%/98.7% Ball Given Away In Own Half - 7/8 Alisson has been robbed of a TOTS spot

Zaujimave, ze ma dokonca o kusok lepsi pass accuracy. A teda fakt o kusok .

Reagovat
Mastný Chobot

Aguero prvýkrát v tíme roka, či?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gareth Bale 11

Hazard tam měl být na 100%, Eriksen klidně taky a může to znít vtipně, ale klidně místo Fernandinha Sissoko, tuhle sezonu snad neměl špatný zápas..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Cobra

Reagovat
Bayern +

4-1-3-2, čiže Dinho - Sterling, Bernardo, Hazard - Aguero, Mane

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo tuhle formaci hraje? Snad v životě jsem ji neviděl

Reagovat
Bayern +

Trebars vlani Jupp pár krát postavil zálohu: Thiago - Robben, Műller, James, Ribery - Lewa ... to máš podobné ako: Fernandinho - Sterling, Bernardo, Hazard, Mané - Aguero.

A stejne sa v zostavách roka nehrá na fungovanie systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Sissoko?

Reagovat
oddy

Pro ty, co tu píšou o souboji kriplů apod...Chelsea má momentálně 67 bodů a 3 kola do konce, takže může získat 76 bodů. Arsenal má 66, může tedy získat 75 bodů. Pro porovnání kolik měly týmy posledních 5 sezon na 4. místě:

17/18 75 bodů

16/17 76 bodů

15/16 66 bodů

14/15 70 bodů

13/14 79 bodů

Takže i kdyby všechny tři týmy do konce sezony prohrávaly (nepravděpodobné), pořád to nebude ani nejmenší bodový zisk za poslední roky. A to nemluvím o situaci, kdyby Chelsea zbylé zápasy vyhrála a měla nakonec 76 bodů, takže o bod víc než loňský Liverpool například. V potaz by se taky mělo vzít, že kromě United jsou všechny týmy (včetně Tottenhamu 3) v evropských soutěžích, což dřív taky nebylo:

17/18 - 2 týmy

16/17 - 1

15/16 - 2

14/15 - 0

13/14 - 1

A fakt nevidím důvod psát o někom, že si nezaslouží LM, když se nepotká s formou na konci sezony. Teď to sice chytlo všechny tři týmy, ale fakticky si to vzhledem k bodovému zisku v průběhu sezony mohou dovolit. To, že nyní hrají tužku přece neznamená, že budou hrát tužku za půl roku, kdy navíc i složení týmu může být úplně jiné.

Reagovat
oddy

* v závorce má být včetně Tottenhamu 4

Reagovat
Busby babes

tyhle srovnani s predchozima sezonama jsou uplne k nicemu.

ale zkus porovnat bodovy rozdil od druheho mista. ten ukazuje, jak spatny jsou ty ostatni tymy a jak moc jim na tu momentalni spicku v podobe Poolu a City chybi.

Reagovat
oddy

No k ničemu není. A je úplně jedno kolik jim chybí, o tom řeč nebyla. Pointa je v tom, že se tu každý těm týmům směje, protože jsou TEĎ z formy, zatímco kdyby měli všichni o 10 bodů míň a posledních pět kol vyhrávaly tak pochybuju, že to někdo napíše.

Reagovat
Busby babes

no, lidi se tem tymum smejou, protoze hrajou blbe celej rok a ted to jeste korunujou na konci.

Reagovat
Boban

ale tady vůbec nejde o body, ale o to jakým způsobem a s kým ty týmy ztrácejí. Běžně se stávalo, že některej tým závěr nedával a odpad, tady to ale postihlo všechny 4. Proto ten "souboj kriplu".

Oproti tomu Live s City jedou slušnej sprint a to se na to pak taky koukáš jinak.

Reagovat
Svatej

Pekny

Reagovat
fff

https://www.youtube.com/watch?v=N2EYDHYw2cQ

Pre MU bandu tuto, vcera ste zachytili Keana v studiu? Celkom sranda ho pocuvat.

Reagovat
Swarley

od jeho odchodu se nic nezměnilo, on je takový pořád

Reagovat
Busby babes

jj, tak Keany by pulku kadru vynesl v zubech a u druhe pulky by si rikal, ze to jsou nejaci fans, co vyhrali soutez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
iamek

To je boží prostě

Reagovat
iamek
Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na troll footballu úplně zjednodušeně

https://twitter.com/TrollFootball/status/1121330504706355200

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti, tak.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gunner14

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
krisa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
EXoRcIsT

lepsie je ze 4 obranca Young nieje ani na obrazku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Assassin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ofsajdová past level 1000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

LOL, PFA prave ohlasila Tym roku, ve kterem je i Pogba

Reagovat
FUnk

Tampax are interested in sponsoring Arsenal next season due to the amount of bad periods they keep having when they're not at home.

No brainer as they also guarantee leak protection for your Mustafi moments.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Je nejaka OT debata na Avangerov?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele