31. kolo
23.04.2019 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Southampton v závěru srovnal a z Watfordu veze remízu

Hráči Southamptonu udělali další důležitý krok k záchraně, když trochu překvapivě obrali o body domácí Watford. A mohli brát body dokonce tři, zásluhou nejrychlejšího gólu historie Premier League v podání Longa od začátku vedli, až v závěru srovnal Gray.

Hned v úvodních vteřinách po rozehrávce udělal obrovskou hrubku Cathcart, jenž napálil míč do Shanea Longa a ten se řídil sám na brankáře. Toho překonal umně lobem a trefou po 7,69 sekundách překonal ligový rekord. Netrvalo dlouho a málem bylo vyrovnáno, když Gray v obrovské šanci nepřekonal Gunna.

Další příležitosti, po jedné na každé straně, přišli po čtvrthodině. Nejprve Deulofeův kroucený pokus z hranice velkého vápna skončil jen těsně vedle brány, následně po Ward-Prowseově centru hlavičkoval mimo prostor tří tyčí Long.

Domácí gólman Foster se do konce půle musel činit ještě dvakrát. Nejprve konečky prstů vytáhl Redmondovu dělovku z ostrého úhlu na vzdálenější tyč. Téhož hráč reflexivně vychytal po fantastickém přesunu z jedné strany brány na druhou.

Po návratu z kabin už diváci nemohli sledovat tolik zajímavý fotbal jako před pauzou. Hornets měli více ze hry, do prvního vážného ohrožení gólmana se ale dostali hosté, jmenovitě Ward-Prowse. Ten se zhruba patnáct minut před koncem dostal k přímému kopu z rohu vápna, činit se musel Foster.

Při závěrečném tlaku se nejprve k zakončení dostal Pereyra, avšak napálil pouze uprostřed stojícího Gunna. Fanoušci Sršní se dočkali až o něco později. Po centru z pravé strany se míč odrazil od nic nedělajícího Janmaata přímo k Andremu Grayovi, jenž jako slepý k houslím přišel k brance a vyrovnal stav utkání.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
MCFC_8

2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
klvana

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele