Premier League - souhrn 27. kola

10.02.2018, 15:21, aktualizováno 12.02.2018, 22:58
Komentáře a souhrny
Chelsea v pondělní dohrávce zvládla utkání s West Bromem a vrátila se na průběžnou čtvrtou pozici před Tottenham, jenž si pro změnu poradil v derby s Arsenalem. Role favoritů naplnily Manchester City i Liverpool, naopak Man Utd nečekaně padl na půdě Newcastlu United. Tři boby rovněž zapsaly Everton, West Ham, Swansea nebo Huddersfield...

Chelsea FC - West Bromwich Albion 3:0

12.02.2018 21:00

Góly: 25. Eden Hazard, 63. Victor Moses, 71. Eden Hazard

Tři těžké balvany spadly ze srdce Antoniovi Contemu. Jeden za každý gól proti West Bromwichi, jeden za každý bod, který si Chelsea ze zápasu odnáší. Italský šéf po dvou porážkách v řádě konečně zmátořil svůj tým a stabilizoval své značně rozviklané trenérské křeslo. Ani góly Mosese a dvakrát Hazarda však Conteho samy o sobě nezachrání, o jeho osudu se rozhodně až v příštích týdnech...

Porazit WBA byla pro Blues absolutní povinnost. Baggies jsou poslední a zoufale se trápí. Chelsea potřebuje v týdnu uspět v osmifinále FA Cupu s Hullem a pokusit se o překvapení ve dvojzápase s Barcelonou. Jen tak může bývalý šéf Juventusu nebo italské reprezentace pomýšlet na angažmá v Londýně i do příští sezóny.

To Alan Pardew má dle vedení West Bromwiche pozici neohroženou. Zatím. Jeho herní plán na Stamford Bridge se ovšem začal bortit už po pár minutách, kdy se hvězdná hostující akvizice v podobě Daniela Sturridge zranila. Byl to ale jeho náhradník Jay Rodriguez, kdo jako první vystřelil, hlavou ale nezamířil mezi tři tyče.

Gólman Baggies Ben Foster začal pracovat na plný úvazek po čtvrthodině hry, kdy kryl pokus Zappacosty, na něhož navázal Olivier Giroud - poprvé v základní sestavě Chelsea. Právě Giroud ale důležitě asistoval Edenu Hazardovi u prvního gólu. Belgičan nejprve silově odstavil Barryho, načež si narazil s Giroudem a rychlýma nohama dovedl balón do vápna. Gólová střela byla formalitou.

Po obrátce měla Chelsea potíže vrátit se do vůdčí role a mohla být potrestána po liknavosti Andrease Christensena. Rondón ho sice o míč obral, ale Thibauta Courtoise už nepřekonal. A po hodině předvedli domácí nádhernou akci, která odpor WBA definitivně zlomila. Moses vlétl po pravé straně do útoku, míč se k němu po tečované patičce Fábregase vrátil a sám před Fosterem už nemohl zaváhat.

Chelsea ale chtěla pojistku. Její sebevědomí přeci jen po porážkách s Bournemouthem a Watfordem nesahá do nebeských výšin a každý gól je pro Blues důležitý. Dvacet minut před koncem se tak míče opět chopil vynikající Eden Hazard na rohu vápna se rychlou kličkou zbavil soupeře a perfektní ranou na přední tyč uzavřel skóre na 3:0.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 0:2

11.02.2018 17:30

Góly: 6. Roberto Firmino, 42. Mohamed Salah

Druhé místo na dostřel. Liverpool využil prohry Manchesteru United, když sám zvládl svůj výjezd do Southamptonu, a na horší z manchesterských týmů už ztrácí pouhé dva body. A kdo za to může? Samozřejmě, že opět jistý Mohamed Salah...

Dva liverpoolské zásahy, dva příspěvky Moma Salaha. Egyptský fenomén nejprve po 20 minutách vedl smrtící brejk, který zakončil Roberto Firmino, a následně ještě krátce před přestávkou stanul na druhém konci kombinace s brazilským forvardem, aby vsítil už svou 29. soutěžní branku v sezoně.

Liverpool potom po pauze už jenom zápas kontroloval a měl i lepší šance, než soupeř, za stavu 1:0 se však musel především dvakrát třást. Nejprve ale Karius pěkně ztenčil střelecký úhel Højbjergovi a pak vyrážel nad břevno štiplavou ránu Ward-Prowseho, čímž si hlasitě řekl o šanci v osmifinále Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 1:0

11.02.2018 15:15

Góly: 65. Matt Ritchie

Debut jako víno, to snad ani jinak nelze nazvat. Martin Dúbravka minimálně třemi skvělými zákroky podepřel první domácí výhru Newcastlu od měsíce října a konečně tak dal jeho fanouškům pořádnou, hmatatelnou naději na záchranu, respektive opravdový důvod k radosti. José Mourinho zároveň takhle na St. James Parku dál strádá...

Portugalský manažer nyní na půdě Newcastlu nevyhrál už sedmkrát a zároveň dál neví jak na Rafu Beníteze. Tentokrát přitom obavy budila už jeho zahajovací jedenáctka - ta samá, která se v lednu postavila Tottenhamu a vůbec mu nestačila. Tehdy přitom United zradila nedobře odhadnutá hlavička Jonese před Eriksenovým gólem a dnešek nabídl obdobný obrázek, když Smalling ve vzduchu viditelně tápal a jediná Ritchieho branka utkání byla umožněna sklepnutím nebráněného Lejeuna.

Pouze o defenzívě Man Utd to ovšem samozřejmě nebylo - problém byl i na druhé straně v zakončení. Martial, kterého krásně vysunul Matić, si jednou vylámal zuby na vytyčené noze Dúbravky a záhy nepochodil ani ze vzduchu. Slovenský host ze Sparty zároveň odmítal i Lingarda, Younga a v úplném závěru potom hlavně Michaela Carricka. BBC mu nakonec po zásluze udělila titul muže zápasu.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - AFC Bournemouth 4:1

11.02.2018 13:00

Góly: 7. Alex Pritchard, 27. Steve Mounié, 66. Steve Mounié, 90+5. Rajiv van la Parra (pen.) - 14. Junior Stanislas

Fotbalisté Huddersfieldu Town dokázali navázat na úspěšné vystoupení ze 4. kola FA Cupu a na domácí scéně přerušili svou dlouhou šňůru osmi utkání bez tříbodového zisku, k tomu alespoň částečně dali zapomenout na sérii pěti proher v řadě za sebou. Díky celkem hladkému vítězství 4:1 nad konkurenčním Bournemouthem se v tabulce posunuli mimo sestupovou zónu, v tuto chvíli jsou sedmnáctí se sedmadvaceti body o bod před Southamptonem.

AFC naopak poprvé po sedmi střetnutích prohrál a takto vysoký debakl rozhodně nečekal. V anglické nejvyšší soutěži je desátý s jednatřiceti body. Domácí celek nedokázal na ligové scéně vstřelit branku 320 minut, tuto nelichotivou bilanci prolomil již po sedmi minutách nedělního klání. Z první vážnější akce se prosadil Alex Pritchard, jenž využil zpětné nahrávky Steva Mouniého z pravé strany pokutového území.

Vzápětí se opřel do míče z voleje a z deseti metrů zakončil naprosto přesně k bližší konstrukci mimo dosah gólmana Begoviče. Hosté na sebe nenechali s odpovědí příliš dlouho čekat, za šest minut poprvé a naposledy srovnali stav. Po nahrávce od Frasera si přehodil míč na pravačku Junior Stanislas a pak se nezištně trefil k pravé tyči. Ve 24. minutě mířil hlavou do náruče Begoviče rozběhnutý Jørgensen, za další tři minuty vrátil domácím vedení Mounié.

Ten si po parádním centru od Mooye naběhl do středu pokutového území a jeho hlavička byla naprosto přesná, Begovič se natahoval marně. Po půl hodině hry byl blízko dalšímu vyrovnání Cook, jenomže po jeho hlavičkovém pokusu se balón otřel jen o levou tyč. Začátek druhého dějství tak zajímavý nebyl, po hodině hry mířil Ince trestuhodně nad horní tyčku. Huddersfield se definitivně uklidnil v 66. minutě.

Podruhé v utkání skóroval Mounié, když po prudké nahrávce od Mooye zavěsil z první k přední tyči - 3:1. S přibývajícím časem bylo hostům jasné, že na bodový zisk nedosáhnou. V samém závěru inkasovali počtvrté, kdy byl po přistrčení Pritcharda nařízen pokutový kop. K němu se postavil šestadvacetiletý nizozemský útočník Rajiv van la Parra a nezaváhal, svou střelu umístil k pravé tyči do protipohybu bezmocného Begoviče.

Více informací k zápasu

Manchester City - Leicester City 5:1

10.02.2018 18:30

Góly: 3. Raheem Sterling, 48. Sergio Agüero, 53. Sergio Agüero, 77. Sergio Agüero, 90. Sergio Agüero - 24. Jamie Vardy

Manchester City rozstřílel osmý Leicester a upevnil své dominantní postavení na čele Premier League. Jedenáct kol před koncem anglické nejvyšší soutěže jsou "Citizens" téměř jistým vítězem.

Po sedmadvaceti kolech může mít Manchester City po výhře nad Leicesterem na druhé United náskok až šestnácti bodů. United však ještě čeká zápas sedmadvacátého kola na půdě Newcastlu. Leicester se nachází s pětatřiceti body na osmém místě tabulky , na šestý Arsenal však ztrácí deset bodů a v s současnosti je tedy blíže sestupu než evropským pohárům.

Hráči Manchesteru City vlétli do zápasu jak uragán. Již ve třetí minutě se po centru Kevina de Bruyneho gólově prosadil Raheem Sterling a poslal tak domácí do vedení. Ve 24. minutě však "Lišky" dokázaly odpovědět. Jamie Vardy uloupil míč Fernandinhovi a po individuální akci, během níž pronikl do vápna domácích, chladnokrevně zakončil ke vzdálenější tyči. Ve 42. minutě se do další velké šance dostali domácí, jeho střelu do odkryté brány však vyrazil obránce Leicesteru Dragovič.

Stejně jako na začátku prvního poločasu, se i na začátku toho druhého dokázali domácí gólově prosadit. Kevin de Bruyne vyslal další ze skvělých centrů do vápna Leicesteru, tam si míč našel Sergio Agüero a prudkou střelou dokázal vrátit vedení na stranu svého týmu. O přibližně pět minut později si de Bruyne připsal třetí gólovou asistenci, když opět centroval do vápna soupeře a jeho přihrávku přetavil v gól opět Sergio Agüero.

V 77. minutě dokonal argentinský útočník Agüero svůj hattrick. Tentokrát skóroval po chybě Leicesteru v rozehrávce, kdy se zmocnil míče a přeloboval brankáře Schmeichela. V úplném závěru zápasu přidal Agüero i čtvrtý gól. Teprve sedmnáctiletý Foden dokázal míč po levé straně vyvézt až k bráně Leicesteru, poté z rohu hřiště přihrál Sergiu Agüerovi, který stál připraven za hranicí vápna a následně vstřelil po odrazu míče od břevna pátý gól svého týmu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Crystal Palace 3:1

10.02.2018 16:00

Góly: 46. Gylfi Sigurdsson, 51. Oumar Niasse, 75. Tom Davies - 83. Luka Milivojević (pen.)

Everton vyhrál nad Crystal Palace v utkání, ve kterém byl mírným favoritem. Domácí se díky zisku třech bodů posunuli na devátou příčku, na vysněné evropské poháry však stále ztrácí šestnáct bodů.

Everton se díky výhře v tabulce vzdálil konkurenčnímu Bournemouthu, který však ještě čeká zápas sedmadvacátého kola Premier League na půdě Huddersfieldu. Crystal Palace se sice pohybuje na čtrnáctém místě, přesto mu bezprostředně hrozí sestup. Na osmnácté Stoke City mají svěřenci trenéra Hodgsona náskok pouhých dvou bodů a udržení se mezi anglickou elitou pro ně tedy určitě není samozřejmostí.

V 8. minutě šli po první velké šanci zápasu málem do vedení hosté. Mangala zahrál nebezpečnou malou domů na brankáře Pickforda, který musel míč zoufale odkopnout do míst, kde ho našel Benteke. Ten však ze vzdálenosti přibližně pětatřiceti metrů prázdnou bránu netrefil a utkání pokračovalo za bezbrankového stavu. Ve 28. minutě ze vzdálenosti asi třiceti metrů překvapivě vystřelil domácí Gueye, jehož prudká střela nadělala brankáři Henesseymu velké potíže, nakonec ji však na roh vyrazit dokázal.

Hned v první minutě druhého poločasu se do vedení dostali domácí. Niasse sklepl balón dobře na Gilfyho Sigurdssona, který bezpečně našel odkrytou část Henesseyho brány. V 51. první minutě šel Everton do dvougólového vedení, když se dokázal hlavičkou prosadit po centru Martiny Niasse. Everton stále neměl dost a na svého soupeře praktikoval aktivní fotbal, který v 76. minutě vyústil v tříbrankové vedení domácích. Gylfi Sigurdsson přehodil míč přes brankáře Henesseyho na Toma Daviesa, který doklepl míč do prázdné brány.

V 82. minutě zahrál domácí Williams ve vlastním pokutovém území rukou a rozhodčí Moss správně nařídil pokutový kop pro Crystal Palace, který vzápětí proměnil srbský záložník Luka Milivojevič.

Více informací k zápasu

Stoke City - Brighton & Hove Albion 1:1

10.02.2018 16:00

Góly: 68. Xherdan Shaqiri - 32. José Izquierdo

Velkou šanci posunout se ze sestupového pásma prováhal Stoke City, když v závěru utkání s Brightonem na penaltovém puntíku nepochodil Charlie Adam. Potters si takto se soupeřem body podělili a zůstávají mu tři body vzdáleni...

Brighton je bez venkovní výhry od měsíce listopadu a na Britannia Stadium odstartoval lépe, mimo jiné skrze krásnou branku Izquierda, který se nádherně trefil po výměně přihrávek se Stephensem a Marchem. Sám Izquierdo klidně mohl mít dnes hattrick, nebýt skvělých reflexů Jacka Butlanda.

Stoke mezitím vpředu tápal a celá jeho útočná trojice ve složení Shaqiri-Choupo-Moting-Diouf se dohromady zmohla na pouhých šest dotyků s míčem v soupeřově pokutovém území. Jenže i tohle málo divže nestačilo na výhru. V 68. minutě se totiž zničehonic a z první střely na bránu prosadil Shaqiri a závěr potom patřil jasně Potters.

V posledních vteřinách totiž nejen, že Knockaert z čáry odvracel gólovou hlavičku Dioufa, ale především domácí měli v 90. minutě možnost kopat penaltu. K té se hnal faulovaný Jesé, Adam ho však odtlačil a záhy se nechal vychytat Mathewem Ryanem.

Více informací k zápasu

West Ham United - Watford FC 2:0

10.02.2018 16:00

Góly: 38. Javier Hernández, 78. Marko Arnautović

West Ham si doma poradil s nedalekým Watfordem, který porazil 2:0 po gólech Chicharita a Arnautoviče. Pro West Ham se jedná o první domácí výhru v Premier League od začátku ledna.

Pro West Ham znamená výhra bodové dorovnání svého soupeře. Po sedmadvaceti odehraných ligových kolech má na kontě třicet bodů West Ham i Watford a společně se drží v klidném středu tabulky, na sestupové pásmo však mají náskok pouhých pěti bodů. Oba soupeři jsou navíc venku z domácích pohárů a šance na účast v evropských pohárech je tedy pouze teoretická, neboť na pátou Chelsea ztrácí oba týmy rovných dvacet bodů.

V 8. minutě rozehrávali hosté z rohového kopu, po němž se dostal k nebezpečné hlavičce Mariappa, jeho ránu však vychytal brankář Adrián. Ve 38. minutě vyslal domácí Antonio nadýchaný centr z levé strany a když v pokutovém území upadl jeden z watfordských obránců, neměl Chicharito problém hlavou usměrnit míč do Karnezisovy brány.

V 57. minutě zahrozil z volného přímého kopu hostující Gerard Deulofeu, jeho ránu však na poslední chvíli vyrazil brankář West Hamu Adrián, který v tomto zápase svůj tým již poněkolikáté podržel dobrým zákrokem.

V 78. minutě dokázal na 2:0 navýšit rakouský útočník Marko Arnautovič, který se zjevil sám před brankářem Karnezisem a prudkou střelou ho dokázal prostřelit. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a West Ham si tak připisuje cennou výhru nad konkurenčním týmem v zápase, ve kterém se skvělým výkonem blýskl domácí brankář Adrián.

Více informací k zápasu

Swansea City - Burnley FC 1:0

10.02.2018 16:00

Góly: 81. Sung-yueng Ki

Swansea pokračuje ve zlepšených výkonech pod trenérem Carvalhalem, když si tentokrát proti Burnley vystačila s jediným gólem Ki Sung-yuenga a sestupové zóny se tak vzdálila alespoň na dva body. Oba týmy potvrdily, proč se řadí ke čtyřem nejsporadičtěji skórujícím mužstvům ligy...

První poločas tak zákonitě nenabídl jedinou ránu mezi tři tyče. Teprve po změně stran frustrující čekání prolomil Gudmundssonův pokus, s nímž si poradil Fabianski. I mimo tuto střelu Clarets vypadali jako ten nebezpečnější mančaft, ovšem příchod rekordní posily Andrého Ayewa nakonec Swans strhl.

Nejprve Andrého bratr Jordan ztroskotal na Nicku Popeovi a následně už Ki svou přízemní ranou zpoza vápna uštědřil Burnley učiněný direkt, ze kterého se již hosté nevzpamatovali. Burnley takto v tomto kalendářním roce zůstává bez výhry, byť stále na velmi pěkné sedmé příčce.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 1:0

10.02.2018 13:30

Góly: 49. Harry Kane

Stejně jako v minulém kole si Tottenham nechal to nejlepší až na druhý poločas, v němž se proti Arsenalu ujal brzkého vedení zásluhou Harryho Kanea a měl záhy řadu příležitostí nabyté vedení navýšit. Kombinace mizerného zakončení s kvalitními zásahy Petra Čecha ovšem držely průběžný stav 1:0 až do konce základní hrací doby, což ještě Arsenalu dávalo naději na ukořistění bodu. Remízu měl během nastavení vskutku na dosah střídající Alexander Lacazette, avšak v klíčové šanci minul a Tottenham tak přece jen slaví prestižní vítězství v severolondýnském derby, díky němuž svému rivalovi v tabulce odskočil na propastných sedm bodů.

Přestože se stihl uzdravit brankář Petr Čech, jedné výrazné absenci se Arsenal nakonec nevyhnul. Vinou poraněných třísel se na soupisce neobjevil Aaron Ramsey, jehož v sestavě nahradil Jack Wilshere. Utkání před vyprodanými tribunami Wembley od úvodních minut nabídlo napínavou podívanou, v níž se oba týmy střídaly v táhlých sekvencích držení míče, zatímco jejich soupeř trpělivě vyčkával v hlubokém bloku.

První nadějné příležitosti tak přicházely spíše z přímočarých útoků do nesrovnané defenzivy. Harryho Kanea však před snadným zakončením zblízka zastavil Shkodran Mustafi na poslední chvíli, zatímco na opačné straně zase Aubameyangův samostatný únik znemožnil přísně zdvižený praporek čárového rozhodčího. Po dramatické dvacetiminutovce ovšem naplno začaly dominovat obrany. S výjimkou Kaneova nepřesného zakončení hlavou nebyl ani jeden z brankářů ve větším ohrožení a nebylo překvapením, že první půle skončila bez branek.

Sotva čtyři minuty po změně stran se už ale diváci očekávaného průlomu skóre dočkali. Svůj pátý zásah v pátém severolondýnském derby si připsal Harry Kane, jehož táhlým pasem z levé strany našel Ben Davies a anglický forvard ve vzduchu razantní hlavičkou uklidil míč přesně k tyči. Jen chvíli nato měl nejlepší střelec Spurs na hlavě další gól, avšak tentokrát po centru z druhé strany těsně minul.

A Kane byl při chuti - ve čtyřiapadesáté minutě se pro změnu dostal k zakončení z voleje, k němuž jej vybídl Kieran Trippier, a Petr Čech měl jediné štěstí, že tvrdá rána mířila přímo na něj do středu brány. Než se otřesení hráči Arsenalu stihli vzpamatovat, musel je ještě jednou podržet výtečným zákrokem Čech, jenž konečky prstů vytěsnil povedený přímý kop Eriksena.

Na nepříznivý vývoj utkání hostující manažer Arséne Wenger zareagoval nasazením Alexandra Lacazetta s Alexem Iwobim, jimž uvolnili Mchitarjan s Elnenym, což Arsenalu umožnilo vrhnout více sil do útoku, ovšem stejně tak ubylo těl v obranné linii. K výtečným šancím na navýšení náskoku se následně dostali Heung-Min Son i Dele Alli, ale v obou případech stříleli hrubě nepřesně. Střídající Lamela již ve vlastním úniku mířil lépe, ovšem ztroskotal na pozorném Čechovi.

Zatímco Arsenal se dostal pouze k jediné ráně Wilshera, kterou dokázal zneškodnit Hugo Lloris, Spurs pokračovali v tvorbě jedné gólovky za druhou. Dalším v pořadí hráčů, kteří si vylámali zuby na Čechovi, byl Kieran Trippier, jehož rána z voleje na zadní tyči mířila opět neomylně do rukavic připraveného českého gólmana.

Až v závěrečné desetiminutovce domácí přepustili herní iniciativu soupeři, kterou hosté v nastavení málem využili. Hned dvě slibné možnosti měl na kopačce Lacazette, jenže v obou případech zamířil nepřesně. Druhé severolondýnské derby tak patří Tottenhamu, který svému rivalovi utekl v tabulce již na rozdíl sedmi bodů a cesta Arsenalu do Ligy mistrů skrze ligové umístění se opět výrazně vzdaluje.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City27233179:2072
2.Manchester United27175551:1956
3.Liverpool FC27159361:3154
4.Chelsea FC27165649:2353
5.Tottenham Hotspur27157552:2452
6.Arsenal FC27136851:3645
7.Burnley FC2799921:2436
8.Leicester City27981039:4035
9.Everton FC27971132:4634
10.AFC Bournemouth27871231:4131
11.Watford FC27861337:4730
12.West Ham United27791134:4630
13.Newcastle United27771325:3628
14.Brighton & Hove Albion276101122:3628
15.Crystal Palace27691225:4227
16.Swansea City27761420:3727
17.Huddersfield Town27761423:4727
18.Southampton FC275111128:4026
19.Stoke City27671427:5325
20.West Bromwich Albion273111321:4020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1140)

Přidat komentář
pepinho2

Zpátky na zem, gunners.

Reagovat
Kincl

Přesně, po minulém zápase takové orgie a teď se ukázala realita se silnějším soupeřem. Chudák Auba ale tak hraje PL ne? :D

Reagovat
Gunner14

Měli jsme brečet potom co jsme vyhráli 5:1 co? Demence

Reagovat
Garbicz

Ne, ale dost jste to přeháněli na jeden povedený zapas

Reagovat
Gunner14

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej lol všichni arsenálci po minulym kole celý vypleskaný jak jim to Auba s Henrikem ještě zachráněj, ale asi nic no Šestý místo krásný

Reagovat
Gunner14

Radsi si dej jinaci nackovsky letadlo do nicku

Reagovat
Azza

Zachrání nám šestý místo. Možná...

Reagovat
TerriersSKCZ

Huddersfield – Bournemouth - preview k zapasu: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-bournemouth-preview/

Reagovat
Edgewalker

Nám se ještě nahoru z kanálu nechce

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Gunner14

Laca si právě zajistil místo na lavičku pro celou sezonu

Reagovat
supervizor

Aspon se do těch šancí dostal, narozdíl od zbytku týmu.

Reagovat
Counter

Vůbec, naopak ukázal, jak je nebezpečný, jen mu prostě zrovna nevyšlo zakončení. V EL navíc nemůže hrát Auba, takže tam se budeme spoléhat jen na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Nebezpečný v zahazování, zajímavý jak se do Girouda v první sezoně naváželo za to že nedává šance, zatímco u Lacazatteho vidím jak se mu to omlouvá. Jeden stál 12m a měl jednu dobrou sezonu a druhej stál 50m a měl několik dobrých sezon. Ale věřím mu, že se v příští sezoně rozjede.

Reagovat
Counter

Hele já tady byl vždycky Giroudův největší zastánce

Reagovat
Gunner14

Ok, tak ty treba. Ale Giroud dostaval ten hate nonstop prvni sezonu a Lacazette se tomu vyhyba a to maji dost podobnou sezonu. Mozna to je tim ze Giroud nahrazoval Persieho a Laca Girouda... Staci aby nam vystrilel EL a hned si me ziska. Po slusnym startu, vypadal bez zajmu a nepada mu to.

Reagovat
Counter

Je teď v krizi, nedal gól už nevímkolik zápasů, příchod Auby a přesun na lávku mu asi tak nepřidal... A neřekl bych, že Laca tady není hejtovaný, třeba Yung ho už suverénně prodává do Atlética.

Reagovat
Gunner14

Bude zajimavy jak se to vyresi no... Pochybuju, ze zacnem hrat na 2 utocniky, nebo ze strci Aubu na kraj.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, ty určite

Reagovat
Counter

Si piš, nikdo si jeho příchod nepřál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Dom, also sa používa aj na konci vety, videl som to teraz vo Vikingoch .

Reagovat
Mastný Chobot

It will malé your sons stronger also? akurát to pozerám

V tom prípade som ťa nechutne ojebkal a lo siento

Reagovat
Mastný Chobot

Make*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Haha ale prečítal som si tvoj koment a presné asi za minútu som to počul aj ja. Nahoda jak prasa

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
smazaný uživatel

And now kiss.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to ako sa dostal do druhej sance bolo skvele

Reagovat
Nikikrew

Giroud by sa v zivote do takej sance nedostal, lebo by ani nemohol.

Reagovat
celeb

no zevraj moze, kedze BVB hrala CHL a Arsenal EL. Aspon tak mi to vysvetlovali diskutujuci na EF (v pripade Alexis/Ozil a LM), takze to musi byt pravda.

Reagovat
Gunner14

Nemuze, BVB ''spadlo'' do EL, takze nemuze i presto, ze tam neodehral ani munutu. Blby pravidlo.

Reagovat
db18

Reagovat
celeb

wau. To sa ako automaticky prenasa supiska z CHL do EL? To je fakt dementne pravidlo.

Reagovat
db18
Reagovat
Counter

Diskutující na EF bohužel nejsou neomylní, Auba za nás opravdu v EL nastoupit nemůže.

Reagovat
cristiano.K.

to bylo jasné už při příchodu Auby

Reagovat
Whitemedia

Laca solidní půlhodinka

Reagovat
smazaný uživatel

luckerské slepice, stejně skončí pátí

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy lepsi jak 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na bránu 6-1, střely celkem 18-6, rohy 10-2. Šťastná výhra vypadá jinak

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
mr.Silver

Snad nejhorsi derby, jake pamatuji. Nulovy vykon.

Xhaka, Elneny, Mustafi, Kos po sezone musi pryc, to je fakt neuveritelna parta komiku.

Reagovat
Cobra

Sladké vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane nebo NEYMAR zlatý míč vy volové

Reagovat
Kixi Syhimour

Ho zas dostane Ronaldo po té co dá jeden gól PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

za to dnesne zahadzovanie sanci urcite nie. Ale inak je Kane TOP hrot.

Reagovat
jhony16

si videl co tam ten cigan teraz stvara? ci to sa setri na zdecimovaneho giganta golfom, dikotekami a NBAkou? nad Kaneom by som pouvazoval, ale ten cigan ani v PSG nieje najlepsi, kde to na svete

Reagovat
cristiano.K.

Lacazette tři ofsajdy a dvě zahozené šance. Jinak zasloužená výhra slepic, pokud jim forma vydrží, tak se klidně mohou poprat o druhé místo.

Motm: Dembele - ten mít 20 let, tak musí v dnešní době přestupovat za 200 mega.

Za Arsenal Čech a Jack.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Dembele uzasny hrac toho jim zavidim nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele božan!

Reagovat
cristiano.K.

takovej lepší Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Eh. Ja ten hate n Pogbu nejak nezeru. Hlavne oni jsou fakt jini hraci. Dembele je pro tu ulohu “udrzovatele balonu” a pred pred finalnich pasu stvoreny, ale on ma end product nula a za tech 7 sezon co u nas je, ma tak 5+5. Pogba musi hrat vys, to neni jeho chyba, ze Mourinho by udelal DM i z Alliho.

Reagovat
cristiano.K.

úlohu na hřišti mají odlišnou, styl hry podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
FUnk

Reagovat
pingla

srovnávat tyto hráče, na to musí být člověk hodně hloupý

Reagovat
Fenri

Gratulace Tottenhamu, byli o dvě třídy lepší Nechápu, že už xtou sezónu nemáme žádnej plán jak hrát, to je všechno na náhodu, hráči o sobě nevědí, neví kam si nabíhat, jak se jistit. Katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nebelung

Reagovat
janinho

v prestavke som si tym az taky isty nebol... cakal som kedy ozilovi vyjde kolmica na tu rychlu dvojicu a bude 0:1, ale po prestavke mi hraci Arsenalu pripadali jak keby si v satni dali rizku so salatom a pivicko na to...

ale v poslednych 10 minutach som cakal vyrovnanie. ked niekto nevyuzije tolko sanci ako dnes zase Tham tak za to zvykne v zavere pykat.

Reagovat
fenixLFC

odkedy je rizek zenskeho rodu?

Reagovat
janinho

ako viem, ze by ti nic neurobilo vacsiu radost nez najst hocijaku kktinu co zle napisem, ale mohol by si si vsimnut ze nepisem po cesky ty chuju. az sa naucis po vychodnarsky tak sa vyjadruj ty saso uplakany...

Reagovat
fenixLFC

Ani po vychodnarsky nie je rizek zenskeho rodu ty kripel co nevies ani hovno o nicom

Reagovat
twelwer

Ale ano, akurat pokial viem je to Ta rizka

Reagovat
fenixLFC

ten rizek, stopro

Reagovat
twelwer

U mna kym som bol na intraku tak to vychodniari volali ta rizka v zenskom rode :D Ten rizek sme to volali na strednom slovensku

Reagovat
fenixLFC

lul, ja som to na vychode nikdy nepocul v zenskom rode

Reagovat
twelwer

Tak ja som mal zase vychodniarov a nikdy som od nich nepocul spravny rod :D ... "Pozri ake dva zeny" --- "Daj mi z tej rizky" a podobne

Reagovat
fenixLFC

to ze menia rody to mi je jasne (aj ked casto sme to robievali skor zo srandy), to nie je nic nove, ale rizky boli vzdy muzsky

Reagovat
matZz

jedinej, kdo snesl měřítko z Arsenalu byli Wilshere a Čech, Tottenham si za ty zahozený šance zasloužil ten gól na konci dostat

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Z jediný střely zápasu?

Reagovat
DeformFCB

Super výkon, hlavně v druhým poločase. Škoda těch neproměněných šancí. MOTM Dembélé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger
Reagovat
Gunner14

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

gratulace slepicím,vyhráli zaslouženě.

Reagovat
janinho

Reagovat
Mates_Matesović

Fuuu, závěr teda docela infarktovej, ale 85 minut dobrej výkon. MoTM Mousa, on je prostě jinde.

Sanchéz proti Juve musí sedět, těch minel dělá v poslední době až přespříliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobyho jsem teď v poháru neviděl, ale odehrál celý zápas, tak snad se mu vrátí herní praxe a zapojí se, klidně už v úterý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral klasicky na pána

Reagovat
Teoretik

Wilshere by měl opustit tu potápějící se loď dokud může. Ozil už je ztracen.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Setwo

Wilshire najlepší od gunnerov

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bol zúfalý a bezradný.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal slabý jak čaj, Čech je držel nad vodou a na konci ještě mohli vyrovnat, ale Lacazette zahodil dvě tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

povinné 3 body,druhá půle mega válec,arsenal může děkovat čechovi že to neskončilo debaklem,arsenal měl jenom jednu tutovku v samotnym zaveru jinak čirá bezradnost a ty hvězdný posily twl to je kapitola sama pro sebe, Aubameyanga jsme viděl dvakrát v záběru,když byl offside,jinak nebyl vubec vidět,což podtrhuje že v bundeslize muze zářit kde jakej bubák a skutek utek,Spurs 7 bodu byla povinnost a ted hurá na ty korupčníky

Reagovat
Gunner14

Musíme zopakovat Mourinhovu sezonu a vyhrát EL a Micky Mouse Cup. Kvalifikace do LM< Výhra EL a kvalifikace do LM. Ted to ještě vyhrát...

Reagovat
Setwo

hlavne uz by mal Wenger odist... nech vyhrate ligovy pohar a mal by odist sam... nahrada Tuchel alebo Jardim v lete

Reagovat
pantondavo

Dneska by je dala i ta Plzeň (v souvislosti se zmíněnou EL) si myslim

Reagovat
Mastný Chobot

Otrasný výkon, Tottenham nás rozdrbal jak malých chlapcov vo všetkom - snahou, kvalitou aj taktikou, dnes sme boli zrelí na ďalšiu päťku a možno aj trochu škoda, že neprišla. Dúfal som, že tie príchody nejako zmenia atmosféru v tíme, ale hovno, kým neodíde Wenger, tak už to nikdy iné nebude. Trápny výkon fakt. Nechápem, ako musí vyzerať príprava na zápas a sústredenie, keď sú tí hráči zápas čo zápas schopní robiť každý 3 hrubky za polčas. Alebo to je dôsledok taktiky? Tak či tak by s tým tréner mal niečo robiť. A nerobí.

A Lacazette je hovno. Našťastie sme kúpili toho Aubu, lebo keby hento mal byť náš najdrahší hráč v histórii, tak to je ešte trápnejšie než to naozaj je. Mohlo by nám zaňho Atlético v lete dať aspoň 30m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

V prvním poločase jsme žádné hrubky nedělali, zlomil to až ten gól. Spurs od té chvíle zahráli výborně.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
db18

Tak Auba zatím o moc lepší neni, ne?

Reagovat
Fenri

Odehrál dva zápasy, v tom prvním byl skvělej, dneska byl utopenej.

Reagovat
Mastný Chobot

To uvidíme, z dvoch zápasov ho nechcem hodnotiť

Reagovat
cristiano.K.

hledá se, dnes to bylo vidět.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bakary3

Jdi uz do pr... s tim Lacazettem.

S tou zalostnou podporou, jakou mel od tymu, kterej predvadel naprosto sterilni hru + sobecka Alexise, by tezko zaril jakejkoliv utocnik.

Jo, ja se nepekne vyjadruju o mustafim, je mi nesympatickej, dela minelu za minelou a jeste se tvari jak mistr sveta, chapu, ze kazdy ma svyho neoblibence.

Ale to, co predvadis (nejen s Lacazettem) naprosto nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

"jeste se tvari jak mistr sveta,"

Prečo jak? On majster sveta je ...

Reagovat
Bakary3

Ja vim..

Ale jeho vystupovani ala jsem tu kapo me pritom, ze dela kiks za kiksem, fakt vytaci.

Naproti tomu Laca je pokornej hrac, co porad maka naplno a cim si vyslouzil oznaceni vyse fakt nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dom klasicky len potrebuje na seba upútavať pozornosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Juventus s nima bude hotovej už po prvním zápase

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Arsenal to hraje jako by ani nevedel, ze se hraje NLD, takhle se vyhrat neda. Pro me DEMBELE man of the match, ale jinak od vsech 110% nasazeni, takhle to ma vypadat COYS

Reagovat
Gunner14

Takže říkáš přesný opak to co se hrálo na Emirates?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Setwo

nechapem preco uz Wengera neposlu do prdele... Tuchel, Jardim alebo Enrique by ich posunul dalej..

Reagovat
Gunner14

Tuchel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten není podle mě až tak od věci

Reagovat
Gunner14

Nevím nijak mě nepřesvědčil plus skrz něj odešel Mislintat, takže pochybuju že by si najednou sedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Setwo

a kto by bol vhodnejsi pre vas ? naj by bol Jardim ale hned za nim Tuchel podla mna

Reagovat
exot12

A Jardín je podľa teba reálny???

Reagovat
janinho

tak minimalne je v pripade Arsenalu vidiet ze by dostal dooooooooost casu na pracu a statocny rozpocet. ja nedokazem pochopit to vedenie Arsenalu... na ich mieste Jardimovi poslem bianco sek nech si tam vypise svoj plat uz minule leto a nech si kader prisposobi podla seba. fakt si myslia, ze Wenger moze este nieco vybudovat? len si zbytocne znici povest a uspesnemu klubu zabije svojou tvrdohlavostou min. 5 rokov.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Enrique

Reagovat
Counter

Tuchel nepřijde na 100 %, protože už máme Mislintata.

Reagovat
vodka

Enrique

Reagovat
technecium

Enrique, při vší úctě, co u nás dokázal, nám nakonec ve výsledku prokázal spíš medvědí službu tím, jak zazdil La Masiu a natahal si tam průměráky typu Goméze, Ardy a spol. Pro mě je to trenér, co umí mužstvo připravit na zápas po všech stánkách, ale má celkem bídnou koncepci. Do Arsenalu by měl jít Jardim.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba snad nemel pozitivni dotyk s micem.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz jeho chyba to uplne neni, je to tim systemem(nebo spis nesystemem), ve kterem kazdy hrotak vypada jak dement.

Reagovat
EXoRcIsT

jak sa hraci ako Elneny alebo Xhaka vobec dostali do PL

Reagovat
pantondavo

Letadlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech MotM. Za nás najlepší Dembelé, Kane, no predovšetkým Davies. Je skvelý a smejem sa už ani neviem komu, že vraj Robertson lepší ako Davies. Bullshit. Vyhráli sme zaslúžene, škoda, že sme nepridali hneď minimálne ďalší gól. Tak Arsenal mal ešte šancu na konci zápasu no našťastie nepremenil. Lamela dobré cameo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poradim ti. O!iver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Iwobi bude dobrej. Ten potenciál v něm vidím a ta kritika na něj mi přijde trochu nefér. Měl by ale dozrávat dva roky někde na hostování

Reagovat
Taiger

Však já nechápu, jak takovej hráč může u nás hrát a dokonce i někdy v základu, však on nevyniká v ničem, Theo i Ox byli mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Manny má dva účty?

Reagovat
Gunner14

Nevím a myslíš že Iwobi si už na tebe udělal restraining order?

Reagovat
Fenri

Od jeho debutu za Arsenal se nikam neposunul, naopak ještě víc zkozovatěl, a to má už odehráno dost. S takovýma výkonama by se na hostování neprosadil, protože tým kterej v něm nemá peněžní potenciál by ho na hřišti zkrátka netrpěl.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Víš, kdo dneska vytáhl ten parádní kolmý pas na Lacu v nastavení? Iwobi.

Reagovat
Taiger

Jednou se ukopne a hned je hráč, na kterým to bude v budoucnu stát.

Reagovat
Counter

Anebo je to nejhorší hráč, jaký v Arsenalu nastoupil za posledních deset let. A nic mezi tím neexistuje.

Reagovat
Taiger

V záloze určitě, ten tvůj Silvestre je hned nad ním.

Reagovat
vodka

v záloze nastupoval i Denilson

Reagovat
Mastný Chobot

namiesto Xhaku by som bral

Reagovat
Taiger

A?

Reagovat
vodka

Iwobi >>> Denilson

Reagovat
Fenri

To ne, já nad ním zatím ani nelámu hůl, ale ten jeho nevývoj je strašně frustrující. Můj hlavní point tý původní reakce bylo hlavně to, že v Arsenalu dostává dost šancí se rozehrát, a vzhledem k jeho profilu (ofenzivní záložník s takřka nulovou produktivitou a zmatkovitostí) by na hostování pravděpodobně nedostal lepší podmínky k vývoji, než v Arsenalu. Jenom se prostě musí začít zlepšovat, jinak ho časem musí čekat odsun na druhou kolej a postupnej odchod.

Reagovat
Counter

Tuhle komickou větičku tady dneska napsal Tajger.

Reagovat
Fenri

Takže jeden pas ho záchrání naproti tomu, že se nikam neposouvá? Pro hráče, který se pohybuje na pomezí základu a lavičky, musí být samozřejmost na jeho postu vytáhnout občas parádní pas. A k tomu přidat solidní výkony bez zmatků, ztrát míče a zadrbaných akcí (a to teď nemluvím o dnešku, dneska by to nezachránil snad nikdo)...

Reagovat
Taiger

Líp bych to neřekl.

Reagovat
Counter

Přišel na plac pětadvacet minut před koncem do rozjetého NLD, kde jsme byli úplně marní, zbytek zápasu strávil v pozici, kde normálně nehraje, a stejně vytáhl nejlepší pas zápasu, který nám málem zařídil nezaslouženou remízu. Tzn. dneska si kritiku fakt nezaslouží.

To, že se neposouvá, jde říct o kterémkoli hráči v našem klubu. Kam se posunul aktuálně všemi obletovaný Jackie od té doby, kdy jako sedmnáctiletý prznil v Emirates Cupu Rangers? Přesně tak, nikam. Iwobi je zjevně talentovaný, zjevně pracovitý, pořád má jen 21 roků a je tady jeden z nejhejtovanějších hráčů z našeho kádru.

Reagovat
Fenri

Píšu, že se nechci bavit o dnešním zápase a ani jeho dnešní výkon nekritizuju (jak se mi snažíš vnutit), ale bavím se o dlouhodobym trendu. Polovina tvý reakce je o dnešním zápase. Nechápu tě, promiň.

Souhlasím, máme celkově problém hráče posunout na další úroveň, a není to jen problém Iwobiho. Ale jak píšu výš, nelámu nad ním hůl, ale můj point byl hlavně o tom hostování, protože si nemyslím, že s jeho současnou výkonností by dostal víc šancí se rozehrát než u nás. Ale musí se prostě zlepšit, jinak je to na Arsenal málo (a pro jistotu ještě jednou píšu, že se musí taky zlepšit jiní hráči). To je vše.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Me dostava Taiger s tim, ze mu vadi Iwobi ale OX byl dobrej

Reagovat
Counter

Taiger mě momentálně dostává úplně vším.

Reagovat
Taiger

Ale no tak, co dělám, kromě toho, že tu kritizuju vašeho golden boye?

Reagovat
Counter

Není to žádný golden boy, prostě jen mladý talentovaný kluk, který si ani omylem nezaslouží takové hejtování.

Reagovat
Taiger

Když si takovou kritiku užívá den co den Bellerín, kterej je taky talentovanej, tak proč ne Iwobi?

Reagovat
twelwer

Ale to ze nic nespracoval, nikomu neprihral a nahodou mu vysiel jeden pas ? ... Ja tiez nemam rad hate na vlastnych hracov, ale po tom ako mu tu kazdy nadava som sa na neho tesil a on fakt nedokazal prihrat alebo spracovat

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Mastný Chobot

https://imgur.com/BLXS0TA

Frimpong a Piers vedia

Reagovat
Gunner14

Arsenal Away Record 2017/18 - P:14 W:3 D:4 L:7 To musí být naše nejhorší away forma za Wengera 100% ne?

Reagovat
Nikikrew

isto ano

Reagovat
Gunner14

A bez Aaronka jsme nulový... Klidně bych zkusil Wilshere-Ramsey, stejnak Xhaka nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z toho těžkého trojzápasu ManU, LFC, Arsenal nakonec 7 bodů, spokojenost, čekal jsem 6. Dneska výborný výkon, ale těch gólů mělo být víc, šance na to byly a vyhnuli bychom se tomu trapnému závěru, kde se dalo ještě ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cekal 4 body. Luxusne zatim v tom unoru. Ted uhrat hratelny vysledek do odvety s Juve a bude to sen.

Reagovat
Lacko_Boh

no a co

Reagovat
Taiger

Je to jen fotbal.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by ses trochu zacit ovladat

Reagovat
Taiger

A Iwobi by mohl ovládat aspoň svoje nohy, když už.

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi jak na koncni z niceho vytvoril nasi nejvetsi sanci v zapase?

Reagovat
Taiger

Viděl, ale i tak hrál na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

juve má už bobky

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho prosím tě?!

Reagovat
nani92

Škoda, že nie každý hrá v obrane ako Everton...Wenger Mikyho pekne zničil, keď dnes žiadna asistencia

Reagovat
Taiger

Zase špatnej trolling.

Reagovat
Lacko_Boh

ty si byval vtipny co sa deje zajino?

Reagovat
Taiger

Jak Swarley odešel, tak se ho pokouší napodobit, vůbec mu to nejde ale.

Reagovat
Lacko_Boh

Swarley odešel? co sa stalo?

Reagovat
Mastný Chobot

išiel večerať s bohmi

Reagovat
cristiano.K.

věk nezastavíš, už to taky cítím

Reagovat
Taiger

Né v tom slova smyslu samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

klídek... hovorí sa, že zabudol heslo

Reagovat
Mates_Matesović

To bude tou stařeckou demencí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Jde. Však Swarley taky nebyl vtipný.

Reagovat
blade115

Reagovat
Taiger

Swarley byl jeden z nejvtipnějších uživatelů, to jen vy ho hatujete, protože furt nadával na Chelsea a City.

Reagovat
blade115

Dřív ano, pak už jen zapškle nadával. Nikdy se nevyrovnal s tím, že doba nástupu Abry už je pryč a Chelsea je dnes jinde než tenkrát.

Reagovat
Swarley

těmhle pičovinám ani ty sám nevěříš

Reagovat
blade115

A dokonce se nechal vyprovokovat k návratu...

Reagovat
Swarley

tak se můžeš pochlubit paníčelce ve školce, čeho jsi zase jednou dosáhl

Reagovat
blade115

Klidně, ale jen pokud se i ty pochlubíš vaší ošetřovatelce - nebo jak jim v senioráku říkáte - jak jsi mi to nandal.

Reagovat
Swarley

hlavně tady zrovna ty strašně objektivně hodnoť, kdo je jak vtipnej, originální a co si myslel nebo nemyslel...

Reagovat
blade115

Jen držím laťku, kterou jsi nastavil.

Reagovat
Swarley

takhle ulhanej jsem nikdy nebyl

Reagovat
blade115

Za to podobně vtipnej skoro pořád.

Reagovat
Swarley

příště to hlavně hodnoť až budeš mít jistotu, že tu nebudu...

Reagovat
blade115

Proč by mě mělo zajímat, jestli tu jsi nebo ne?

Reagovat
Swarley

jsem rád, že jsem se v tobě nespletl

Reagovat
blade115

Pašák.

Reagovat
Svatej

slusnej tah

Reagovat
vladis271

boli časy ked ťa bola radosť čítať. Potom si neskutočne klesol a chytil si formu ala masopust.

Reagovat
Swarley

popravdě ty mi z EF chybíš fakt nejvíc

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

To nemalo byť vtipné..

Reagovat
Counter

Tím hůř.

Reagovat
blade115

Tak co jiného to mělo být?

Reagovat
nani92

Vyjadrenie môjho názoru na prorocke názory ľudí v diskusii po poslednom zápase Arsenalu Londýn

Reagovat
blade115

Asi to nebylo úplně dobře vyjádřené.

Reagovat
nani92

Prečo myslíš?

Reagovat
blade115

Protože tam chybí ten názor.

Reagovat
nani92

Vyjadril som svoj názor na Wengera a obranu Tottenhamu

Reagovat
blade115

Tak už ne názor na prorocke názory l'udí v diskusii po poslednom zápase Arsenalu Londýn?

Reagovat
nani92

Nie, ich názor som zobral ako inšpiráciu

Reagovat
blade115

Tak proč jsi psal, že to mělo být vyjádření právě názoru na jejich názory, když teď píšeš, že ne?

Reagovat
nani92

Aby ťa málo dnes čo trápiť predsa

Reagovat
blade115

Rád působíš ostatním trápení? Co tě k tomu vede?

Reagovat
nani92

na zlých chlapcov letia dobré dievčatá

Reagovat
blade115

Myslíš, že si to tu přečte spousta dobrých děvčat?

Reagovat
nani92

nepotrebujem spoustu dobrých dievčat, mne stači mimi a tá si to prečíta

Reagovat
blade115

Mimi je ale beztak ve skutečnosti kluk jako buk.

Reagovat
Counter

Arsenalu Londýn, jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur Londýn

Reagovat
Ferguson6

Tak ty sa vyjadruješ po jednom zlom. O čo si lepší od tých,ktorých kritizuješ? Si len obyčajný pokrytec. Chudák.

Reagovat
nani92

Vsak normálne nápis že som kokot a nie takéto omaľovánky

Reagovat
Ferguson6

Nemusím to písať, ty si nás o tom presvedčil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako do toho prveho golu to bol naozaj zopdpovedny vykon ale po tom gole opat chaos, zmatky, proste shit vykon. Mustafi ako je dobry v defenzive, tak ma tie prihravky neskutocne zalostne, to mi strasne pije krv. Dembele je fantasticky hrac, vedel som ze bude boostovat stred ale az takto, to som si nemyslel. Kazdopadne ako oni u nas hrai picu, my zase dnes ale celkovo 2:1

Nema cenu sa k tomu viac rozpisovat, cez leto musime doriesit obranu a snad to bude iba lepsie.

Dalsi zapas az 1. marca , to tam je zase Arsenal cup a nejake trapne pripravaky ze?

Reagovat
Nikikrew

*hrame vlastne finale Micky mouse

Reagovat
fenixLFC

Nehovor ze je zaa repre

Reagovat
Heisenberg

Menší trapas než loni, ale ne o moc. Na podzim jsme hráli 3-4-3 a vypadali daleko lépe, kompaktnější, dneska tam z ničeho nic dá 3 střední záložníky, což pošle Ozila a Mkhiho víc na kraje, kde jsou na nic, ať už dopředu, nebo dozadu, kde měli díky tomu Spurs výhodu hráče.

Vzhledem k formě venku by stejně byla top 4 zázrak, ale je to škoda, tak snad aspoň potrápíme Pepa, Wenger to na něj překvapivě docela umí.

Reagovat
Edgewalker

Gratulace Spurs, takhle má hrát tým bojující o TOP 4. S tím co předvedl Arsenal je lepší se spíš otáčet za sebe, Burnley chytne formu a budem v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Motm Moose, ale hodne se mi dneska libil Alli. Hrozne jim zneprijemnoval rozehravku, vybojoval kopec faulu, silny na balone, fakt se mi po dlouhe dobe hooodne libil a zaslouzene standing ovations. Kane, Davies klasicky taky bozsti. Z Juve nemam zadny prehnany strach.

Reagovat
cristiano.K.

včera jsem je viděl a není se čeho bát, v první půli nepřelezli polovinu soupeře, v druhé půli proměnili po chybě golmana standartku a pak se chytli. Úžasně brání, takticky hrají velmi dobře, ale bát se jich nemůžete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, maji tam hodne vyher 1:0, 2:0 v te dlouhe serii. Mam dojem, ze jim ma chybet Howedes, je to pro ne dulezita ztrata?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten za nich dokopy neodohral ani jeden celý zápas. Skor im bude chýbať Dybala Matuidi, no aj tak majú kvalitný káder.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Dybala a Matuidi jsou jasni, zajimal me ten Howedes. On tam nehraje? VsK to je ten stoper ze Schalke, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Howedes je zo Schalke, no je permanentne zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala snad na lavičce, Matuidi 100% nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem jasni svou dulezitosti.

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem jeden zápas, takže ti víc neřeknu. Každopádně na lavičce je ještě Barzagli, důležitější bude pro ně návrat Matuidiho, Cuadrada nebo Dybaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Höwedes je zranenej v podstatě celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni sou efektivní. Kdyby sme s nima odehráli podobnej zápas jako dneska s Arsenalem, tak si myslim, že oni by tu naši neschopnost dát další gól potrestali. Ve svý lize hrajou bídu, ale stejně jsou první a čísla mají taky skvělý.

Reagovat
cristiano.K.

jj, sami fanoušci Juve uznávají, že hrají hrozně, ale výsledky mají možná ještě lepší než kdyby herně to válcovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej 5. tým Premier L. nebo kolikátý jsou, by neměl být překážkou

Reagovat
smazaný uživatel

Kde uz jsem to jenom slysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

musim suhlasit s Allim. Nakolko ho neznasam ako cloveka a povazujem za echt zmrda, tak po fotbalovej stranke to dnes bolo vyborne. Mnozstvo vybojovanych lopt, podal kompaktny navyse timovy vykon (narozdiel od Sona, ktory by mal robit solistu v opere/orchestri a nie na ihrisku).

Inak to zahadzovanie sanci si pytalo trest, nakoniec predsa len stalo stastie na strane Spurs. Vykon (az na tu koncovku) vyborny, v Turine budu mat dost tazku hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal aspon na ofsajdy vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Murphy celkem spot-on jak po prichodu Auby a Mkhiho v MOTD rekl, ze Arsenal muze koupit treba Ronalda s Messim, ale sWengerem uz z toho nic nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Presne. Wengie je zhouba Arsenalu V zadnem jinem klubu by tak dlouho nevydrzel. Ale tady si ho drzime jak nejaky poklad. Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Zvyk je železná košile.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mají tupé fanoušky, kteří stále fandí, kupují si lístky na zápasy, reklamní předměty, chtějí se na ně dívat v televizi, a tak peníze stále přitékají bez ohledu na to, jestli se hraje o titul nebo ne. A o to jediné jde.

Reagovat
Zdechlina

No ja myslim ze fanousci nebudou nejvetsi problem. Problem je ve vedeni. Kroenke, Wenger. Ty dva vypakovat co nejdriv, a s nimi rovnou i Xhaku s Cechem.

Reagovat
Elliasson

Nedržel vás Čech dneska náhodou?

Reagovat
Gunner14

Protože mají tupé fanoušky, kteří stále fandí, chtějí se na ně dívat v televizi prestanem fandit tymu a nebudem se divat na zapasy

Reagovat
Fenri

Aha, takže to je vlastně chyba fanoušků, díky za vysvětlení Jenom tak náhodou, kdyby lidi přestali fandit jenom kvůli tomu, že se nedaří, tak jsou to tupí gloryhunteři nebo jak?

Reagovat
Nikikrew

saso

Reagovat
Neutron

co ty o tom mozes vediet?

Reagovat
Mastný Chobot

spot-on, ktorý je každému okrem Wengera jasný už 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale picu. Pulka z vas tady po rozdrceni Evertonu verila v lepsi zitrky. Posillvali jste v poslednich dvou oknech slusne, minimalne v tom dal Wengele zaminku k nejake nadeji.

Reagovat
Counter

Však jo, v lepší zítřky bez Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je spis takovy nas banter..

Reagovat
mayday

Čemu říkáš slušné posílení? Přivést jednoho top hráče, ok. Odeslat nejlepšího hráče k přímé konkurenci, výměnou za hráče, co leští lavičku, bez jakýchkoliv i minimálního doplatku. Já si teda slušné posílení představuju jinak, mně to spíš vychází šul nul, v nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Aubu a vlastne ani Laccu za 50 bych necekal. To jsou oba skveli hraci.

Reagovat
mayday

Zase odešel asi nejlepší hráč týmu. Plus v sestavě jsou hráči jako Elneny, Xhaka, Mustafi a x dalších, to prostě nejsou hráči, s kterýma by se dalo hrát i o tu top čtyřku, natož o titul. Arsenal nevyhrál ligu už dlouho, ale furt byl ten tým tak nějak nabitej, teď mi to přijde slabší a slabší, navzdory těm skvělým posilám, co přišli tuto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja urcite presvedcit, ze jsou shit, nepotrebuju.

Reagovat
pepinho2

Tak to je jasný všem, že pokud se nezmění víc věcí v klubu, tak se může přivést klidně 11 nových hráčů, ale dlouhodobé výkony se nezmění. Viz třeba oba milánské týmy.

Reagovat
Trand

To jsem řekl i já na EF. Sibyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Miky tragicky,som minule pisal ze jeden zapas zahra a 5-6 onicom ,prvý ma za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger please stay strong

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že dnes Dier svojim výkonom otvoril oči všetkým pochybovačom. Hral skvele, v obrane i smerom dopredu. Raz nepoložil nohu zle. Jeho miesto je na DM a dúfam, že na CB ho Poche nebude nútený nasadiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

On má slabé chvíle hlavně venku, doma hraje většinou skvěle.

Reagovat
FUnk

budouci kapitan?

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude. Ne když se vrací Toby

Reagovat
smazaný uživatel

ale parkrat me vydesil zpetnou nebokriznou prihravkou na Mousu, kde to mohl Auba vypichnout.

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=22c3IJytkbI cely rozhovor velmi dobre zvladnuty, aspon cosi

Reagovat
mayday

Už jsem to psal několikrát, v Arsenalu je potřeba to úplně překopat, investovat v jednom období a přivést i pět šest ale top posil. Momentálně ten tým je prostě a jednoduše slabý. Budu se opakovat, ale tým nevytáhneš že sraček jedním top hráčem za období. Kam to ten kouč dovedl, to je opravdu smutnej pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vyhovuje Arsenal tam, kde je.

Reagovat
mayday

Tak mně to vyloženě taky nevadí Jen konstatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger tells @btsportfootball: "The first goal was key and we conceded it. Kane made the difference, that's what he's about. I have seen the replay, it is no foul, just good centre-forward play. We can only look at ourselves."

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň to, už som sa bál, že bude starec zas robiť hanbu po televízoroch

Reagovat
Trand

V tom musí být nějaký háček, je až přehnaně objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
janinho

tak to klobuk dole... toto by som od AW necakal.

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger je asi najvacsi gentleman v PL. Nie ze by nemal preslapy, ale k tomu poctu zapasov, sem tam moze zajebat aj on.

Reagovat
janinho

tak sa zase upokojime... Arsene mal tych konfliktov s manazermi a urazenych vylevov pozehnane za tie roky...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are now winless in 16 PL away games against the current top 5 clubs since a 2-0 victory at Man City in January 2015 (D6, L10). #afc

Reagovat
Nikikrew

neboj, to iste ma podla mna Tottenham

Reagovat
Mates_Matesović

He, my naposledy vyhráli v únoru 2016 na City.

Reagovat
Trand

Pokud můžu říct svůj názor, tak mně je třeba úplně jedno, jak to má Tottenham. Ta statistika je ostuda a pokud to tak má i někdo jiný, tak to svědčí max o tom, že jsou venku stejně špatní jako my, což mě teda vůbec nějak neuklidňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme vyhrali v 2016 na Etihade.

Reagovat
Nikikrew

hej ale vonku hrate proti TOP tymom tiez pekne hovno, lenze to napr aj United. Hrat doma je velka vyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

My sme ale dns vyhrali na Wembley, na ktorom ste mali dobrú bilanciu.

Reagovat
Gunner14

A taky jsme misto pulky Wembley meli jen 3000 mist.

Reagovat
DeformFCB

A taky pršelo.

Reagovat
Gunner14

A taky se nejednalo o trofej.

Reagovat
tuny

však nebylo vyprodáno, jste si mohli přikoupit :D

Reagovat
Nikikrew

to nemozes takto brat. Fanuskovia spravia dost pre domaci tym

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

píše sa tam druhý domov bás...

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš tvrdil, že tam nemělo být "náš" ?

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa držím faktov, nefabulujem a nedomýšľam si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Nikikrew

Po tych biedach na WHL som ocakaval, ze na Wembley ich potrapime viac, bohuzial

Ale za tu fanusikovsku zakladnu si stojim, je rozdiel 40K oproti 3K ci kolko ich tam bolo

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se nehádám.

Reagovat
smazaný uživatel

40 000 fanousku arsenalu udela uplne stejny hluk jako 3000.

40000x0=3000x0

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak úplně pravda, třeba minulý týden jsme hráli venku fakt dobře a 3 body měli fakt na dosah.

Reagovat
Counter

A proto jste ještě v 94. minutě prohrávali 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ok jeden zapas a tie dalsie? vysoka prehra na City, s nami 2:0, na United 1:0, este mate posledny na Chelsea, 1 bod z vonkajsich zapasov je bida, my mame zatial to iste

Reagovat
fenixLFC

*polcas ste hrali dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to stacilo.

Reagovat
cristiano.K.

...druhý

Reagovat
Lacko_Boh

Tottenham nie je pre mna meritko. Teraz nas len dobieha. Zacnem sa porovnavat so Spurs ked nas zacnu predbiehat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čarodejník Wenger.

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Azazelo RD

To zas Kněz na oslavu zprzní nějakého ministranta.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
pingla

úžasný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

No to od nás byl zase sranec Nenahrajem si na metr, v obraně hoříme, vepředu zase nic nevymyslíme, pořád ty stejný chyby...prostě utrpení

Reagovat
Counter

Michy další gól

Reagovat
Mastný Chobot

heh, nakoniec z tej rošády si najviac polepšia oni keby tam dostali aj opciu, tak možno fakt

Reagovat
pepinho2

V expresskách se psalo, že to Dortmund odmítl

Reagovat
Counter

nj, už v CFC není Mourinho, tak o takového hráče výjimečně nepřijdou

Reagovat
db18

Tak zase, tohle by trefil i Poznar.

Reagovat
db18

...ok, ale Pulisic ne.

Reagovat
pepinho2

dneska 2 branky

Reagovat
vodka

ale minule kromě těch golu tak kazil skoro vsechno...

Reagovat
fenixLFC

Tal ten boj o top4 bude medzi nami a chelsea. Sliepky si to postrazia najma ked sa vracia toby. A chelsea je len v krize, my nemame tvorcu hry...moc nam neverim

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hurricane>>>>Auba. Jako zakonceni muzou mit podobne, oba miluji nabehy za obranu, oba jsou rychli a technicti, ale Kane fakt neni jenom devitka. Tech balonu co on vybojuje, prostor na kterem operuje, spektrum prihravek, ktere je schopen rozdat...proste neskutecny hrac a pro me osobne prave tim, ze to neni jen masina na goly, je v tuhle chvili nejlepsi utocnik na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

přesně tak, paráda jak tam někdy v 85. minutě na naší půlce odbránil Bellerina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A zvládne to ukázat i na turnaji za repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mi srdecne sumaburt...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, ale nesmí mu trenér házet klacky pod nohy... Anglie musí hrát jako tým a nesmí se každej hrnout do koncovky, nesmyslných driblinků proti převaze apod. Určitě by to měl Southgate složit, tak aby to k sobě sedělo... né že se na hřišti objeví naráz Ox (který by vůbec na turnaj jezdit neměl), Rashford, Alli... taky neuškodí, když někdo Hendersonovi vysvětlí, že jeho přenášení hry a balony za obranu jsou úplně na hovno, když se mu povede jeden za tři zápasy...

Reagovat
Lacko_Boh

wow, dva zapasy

Reagovat
technecium

Jsou minimálně 4 lepší, možná víc

Reagovat
Cobra

Jména, já chci jména!

Reagovat
technecium

Lewandovski, Suaréz, Messi, Cavani

Reagovat
Manchestersky Krocan

Cavani Suaréz síce chytil druhý dych, ale doteraz to bola bieda

Reagovat
technecium

Něco se ti nezdá?

Reagovat
Manchestersky Krocan

síce má bambilión gólov, ale inak je to neskutočný palič, inak by mal desať bambiliónov gólov...čo z toho, že dá hattrick nejakým drevákom z FR, ale v LM dá z 10 šancí 1 gól...kvôli tomuto nikdy nebude tým top útočníkom ako zvyšok spomenutých, ale až v tej druhej vlne

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani ma ze ctyrky Lewa, Suarez, Kane a on, za posledni 2 ligovy sezony nejlepsi conversion rate. Takze tolik asi k tomu palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem na to koukal, tak me zaujala ale jina vec - Kane ma letos uz 150 strel. To je ohromny mnozstvi.. pro srovnani, ty zbyly 3 se pohybuji kolem 70-80 strel. Ronaldo(!) ma "jen" 114 (ale ten na zacatku sezony neco chybel no).

Reagovat
technecium

V tom případě je palič Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako pro me treba ne, protoze pro me nejsou strelecky pokusy dulezity.

"You miss 100% of the shots you don't take."

- Wayne Gretzky

Reagovat
smazaný uživatel

- Michael Scott

Reagovat
rave

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz tak možná v simulacich. Lewa je Top, Top devitka, ale chybi mu presne to, co jsem popsal, ze ma Kane oproti takovym navic. Cavani nema smysl komentovat, az bude hrat v nejake lize co stoji za zminku, tak se muzem bavit. Mesii ok, but can he do it on cold rainy night at Stoke?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty?

Reagovat
cristiano.K.

Lewovi nechybí vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je fakt, ze jsem Levu dlouho nevidel, ale vzdycky jsem ho mel proste za stroj na goly, ktery se do braneni a rozehravky zas az tak nemota.

Reagovat
Lacko_Boh

takze uznavas ze tvoj koment vyssie je tym padom bezcenny?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je asi zrejme, ze slo o to odpalkovat technecia, ktery mluvi minimalne o ctyrech a pak vyblije horko tezko 4, kde jeden z nich je Cavani. Tomu Robertovi jsem evidentne krivdil, jak ted koukam na sqawku a ctu si neco o jeho promene v Bayernu. Kazdopadne jsem ale v puvodnim komentu psal “pro me osobne”. Kazdy na to ma asi jine kriteria, Messi a Lewa jsou dal ve svych karierach a povyhravali toho mraky. Na Kaneovi je ale rozhodne pozoruhodne, ze jde na hattrick zlatych kopacek v PL a to za Tottenham, “ktery nikdy nic nevyhraje”.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pravda je taková, že cavani suarez i lewa jsou na podobne úrovni. Zesměšňování cavani děláš podobnou věc jako technecium...

Reagovat
pantondavo

Lewa brání a bojuje o míče na vlastní půlce? Podle mě nemá ani takový příhrávky a narážečky, ale nesleduju nijak zvlášť ani jednoho, jen sestřihy, nicméně Kane dneska parádní výkon, až na ty spálený tutovky.

Reagovat
Bayern +

Prihrávky a narážačky má geniálne, v kombinácii je Lewa neskutočný hráč. Akurát trochu zlenivel, Kane je určite pracovitejší.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zas klídek. Messi s Lewou jsou asi lepší a Cavani je tak na stejný úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je oproti Kaneovi shit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Až Kane vyhraje svému týmu nějakou trofej, tak se ozvi. Do tý doby to je pouze nadprůměrný útočník

Reagovat
vodka

Reagovat
Svatej

Proc sem furt lezes psat tyhlencty sracky?

To, jestli neco vyhraje nebo ne, z nej neudela ani lepsiho ani horsiho hrace, dokonce i autistovi by tohle doslo..

Reagovat
alcantara

Preco by ich nepisal? Alebo tu to funguje tak, ze len jedna strana moze pisat sracky?

Reagovat
Svatej

??? Proč ale tady musej vůbec bejt sračky? To se tímhle odteďka bude omlouvat ?

Pokaždý příjde do diskuze mluvit o hráčích, který nemá nasledovaný a akorát po španělsku zasírá diskuzi úplně nesmyslnýma argumentama. Čtenářům, kteří by se opravdu rádi něco zajímavýho dozvěděli, tak akorát bere čas a přehlížet se to bez reakce nedá.

Reagovat
alcantara

Dobra otazka, neriesitelna odpoved. Uz len preto, ze kazdy povazuje za sracku nieco ine

No vidis, v tomto pripade to pise len on, ale oponuju mu dvaja, ktori pisu sracky.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Suarez

Reagovat
technecium

Luis, ne Denis

Reagovat
pantondavo

No právě

Reagovat
technecium

Rozveď to, pro mě podobně směšné vyznívá Kane, kterej nikdy nic nepředvedl, když o něco šlo. Je to maník, co to tam sype tragickým Arsenalům a Stokeům, ale nikdy pro svůj tým nic důležitého nurval, dokonce ani nebyl součástí týmu, co to urval.

Reagovat
pantondavo

A komu to tam sype Suarez? To je zas argument toto.

On je asi rozdíl hrát v Barce, která hraje v lize jen proti 1-2 týmům, nebo v nejlepší lize, kde je reálně před sezónou 6 adeptů na boj o titul (jasně, jen hypoteticky, ale pořád nesrovnatelně větší konkurence než v La Lize).

Tottenham nikdy nepatřil mezi top týmy, neměl na to kádr, nesrovnával bych tudíž to, kde ten útočník hraje (byť to teda hraje do karet Kaneovi), ale kolik dává gólů a jak pomáhá týmu a v tom je Kane aktuálně jeden z nejlepších, kdežto Suarez už dva roky ne.

A jasně, nikdy nic nevyhrál, ale to nesnižuje jeho góly přece, jeden hráč tým neurve, až na CR ve vyzařovačce LM samozřejmě

Reagovat
technecium

V La Lize je vyrovnanější boj o titul než v PL.Každoročně.

Suaréz má letos nejslabší sezónu za několik let, a to čistě proto, že byl na operaci a předtím skoro půl roku nemohl hrát naplno. Od operace 13 zápasů, 13 gólů. Ty sezony předtím byl nejlepší centr na světě. Teď je zpátky ve svém standartu. Takže o něm nepochybuj.

Kane je sice skvělý na poměry Anglické ligy, ale jak sis jistě stačil všimnout, vzhledem k třeba Evropským soutěžím, to ani zdaleka nestačí na to být nejlepší na světě. Hattricky Burnley a Southamptonu nic nevyhrávají. Když letos vystřílí Tottenhamu aspoň třeba semifinále Ligy Mistrů nebo Anglii Mistrovství Světa, tak jasně bude nejlepší hrot na světě.

Kane je vlastně takový horší Shearer,..

Reagovat
smazaný uživatel

A jo tak, ty jsi prostě idiot...

Reagovat
technecium

Pánovi někdo hodil hračky do kanálu, tak musí hned urážet, koukám.

Reagovat
Svatej

Tady bych hledal problem spis v sobe, tezko se ty tvy sracky bez kleni ctou

Reagovat
technecium

Banujte tyhle sprosťáky

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Svatej

Reagovat
pantondavo

Takze vlastne takove Rosickej je podle tebe nula, ne? Nebo treba Ibrahimovic, nevyhral LM, prumernej utocnik. V tom pripade CR je nejlepsi fotbalista planet, kdyz vyhral ME a Messi se na MS dostal jen do finale a tam nic nepredvedl, ne? A co Buffon? Prumerak, na tom MS, co vyhrali stejne krom jednoho zakroku moc nezachytal.

A sorry, ale jestli souboj o titul Barca vs Real (obcas Atleti, dobre)povazujes za vetsi terno, nez konkurenci City, ManU, Chelsea, Liverpoolu a Arsenalu (aspon na zacatku vzdycky sanci maj), tak nevim. Jasne, spanelsky kluby jsou v LM uspesnejsi, ale ja se bavim o lize, ne LM, tu nevyhralo dost top fotbalistu a neznamena to, ze jsou horsi nez Suarez, kterej je proste jen doklepavac.

Reagovat
Hachim Mastour

(aspon na zacatku vzdycky sanci maj)

ale naozaj iba na začiatku, na papieri, v predpokladoch a očakávaniach ALE porovnaj si posledné kolá, v lalige sa od sezóny 13/14 vždy o titule rozhodovalo v poslednom kole.

Reagovat
Hachim Mastour

teda v 14/15 nie

Reagovat
pantondavo

Jasně, ale jen mezi Barcou a Realem, v PL se každýho týmu z tý top 6 musíš trochu bát, v LL jsou jen tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Real, Barcelona a Atletico, 3 kluby ktore v nedavnej minulosti vladli europskemu futbalu, sli kvalitou dole, tiez by to bolo v La Lige take vyrovnane.

Reagovat
Hachim Mastour

Posledných 5 sezón víťazi titulu 13/14-17/18 : Barca(3) Real(1) Atletico(1)

City(2) Chelsea (2) Leicester (1)

Reagovat
pantondavo

Spis se podivej na bodovou propast mezi prvni trojkou v LL a v PL, to cos poslal ma nulovou vypovidajici hodnotu.

Reagovat
celeb

lol, a kde asi tak hral Suarez pred tym, nez prestupil do Barcy? Ano, dominoval PL (superlige, ktora je najlepsia vo vsetkom, akurat v priamej konfrontacii s PD uz vyse 5 rokov dostava brutalne na prdel). Ako to porovnavanie si penisov ma moc nebavi, miss sympatia TOP hrot je aj tak o hovne, dolezite je aby na konci toho snazenia boli trofeje.

Reagovat
pantondavo

Dominoval? Myslis dve sezony, kde dal tolik golu, kolik Kane za pulku sezony?

Jinak nechci vybirat nejlepsiho, to je blbost, souhlas, resime, ze Kane je momentalne lepsi, nez Suarez, coz musi uznat i clovek, co ho ma rad, coz musi bejt radne uchyl vzhledem k tomu, jakej je Suarez dement.

Reagovat
celeb

WAT? Vo svojej poslednej sezone v PL ((2014/2015) bol Luis TOP scorer s 31 golmi. Nasledujucu sezonu bol TOP scorer Kane s 25 golmi, tak ako aj poslednu sezonu s 29.

Cize svoju genialny vyrok "Myslis dve sezony, kde dal tolik golu, kolik Kane za pulku sezony?" si mozes strcit do prdele, kedze hovno vies.

Ze je Kane TOP hrot, navyse sympatak nemam najmensi problem uznat. Ci je v sucasnosti lepsi nez Luis neviem, kedze ten taha v poslednych 2 mesiacoch fantasticku formu, kedy nielen pravidelne dava goly, ale navyse ich aj kopec pripravil. Obaja su momenalne v top forme, takisto ako Aguero, Cavani ci Lewa. Kedze je z nich najmladsi, ma najvyssiu cenovku/potencial do buducnosti a stale sa moze zlepsovat.

Reagovat
pantondavo

OK, ty góly beru zpět, to byla asi komplet sezona, ne jen liga.

Reagovat
alcantara

"ale kolik dává gólů a jak pomáhá týmu a v tom je Kane aktuálně jeden z nejlepších, kdežto Suarez už dva roky ne."

Vacsie hovno som uz dlhsie necital teda gratulacia

Reagovat
smazaný uživatel

Jména.

Reagovat
technecium

viz výše

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Tim Sherwood on power shift:"On form, it definitely shifted, but Arsenal won 3 FA Cups in 4 seasons and they could win another trophy this season." Gooner Tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzeny picusek

Reagovat
Gunner14

Vas nejsympatictejsi trener za posledni roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi

Reagovat
nani92

Mkhitaryan: “Mourinho required a lot from the players. A lot, he was very hard. Arsene Wenger is friendlier, he understands, can think about players’ situations, is calmer. That’s the difference.”

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger in

Reagovat
Lacko_Boh

you tearing me apart Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nam to ide v meste

Reagovat
smazaný uživatel

it seems to me like you're the expert, lacko

Reagovat
smazaný uživatel

anyway how's your sexlife?

Reagovat
Sandstorm

Touto prohrou už si Arsenal potvrdil místo mimo TOP 4. Naopak Spurs z ní vyšoupnou Chelsea nebo Liverpool.

Reagovat
pantondavo

Tak spíš asi Liverpool, ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad Burnley půjde tabulkou už jen níže.

Reagovat
Miguel19

Vamoooooooooooooooooooooos

Reagovat
pepinho2

Ty zmrde a mně nevyjdou kurzy kolem 1.30

Reagovat
aither

Reagovat
Taiger

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

nejvyšší čas se na to vysrat

Reagovat
Miguel19
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nebelung

Reagovat
FCSL

Vykap

Reagovat
Kixi Syhimour

Kup své drahé polovičce něco na Valentýna

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Kenneth

Wow velka gratulace.

Reagovat
cristiano.K.

normálně bych si tě platil a dával to solo po litru

Reagovat
fajdax

wow, za jeden den 50 papírů, já bych asi nepřežil dnešní noc

Reagovat
Miguel19

Nakonec to bylo skoro 65. Ty Finy jsem měl ještě každého solo.

Reagovat
Hokaido

Co tě proboha vedlo k tomu, abys dal Panarina?

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hráč CBJ..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mates_Matesović

Swansea a Carvalhal Jak to s nima vypadalo beznadějně, tak teď už podle mě nebudou mít s udržením problém.

Reagovat
havrys99

snad ne

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli na úkor nich sestoupí Stoke, tak ať se klidně udržej.

Reagovat
Manchestersky Krocan

ideálne by mohli zostúpiť obe mužstvá a s nimi Huddersfield

Reagovat
Mates_Matesović

WBA by se mi líbilo v Champu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sgwg.cz na úspěšné ho scifi filmu

Reagovat
Sandstorm

Swansea s Carvalhalem sabotuje sestup

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
FUnk

Na Arsenal fan TV celkem hatuji Cecha, za to co chytil a zkazil jednu prihravku mu celkem davaji....

Reagovat
EXoRcIsT

arsenal tv su retardi

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

On uz dlho failuje v takmer kazdom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Pierre-Emerick Aubameyang becomes the first player in history to lose multiple times to Tottenham in one season, while playing for two different clubs in two different countries.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprekonatelne

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

On věděl kam ma prestoupit

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Vardy is the first player ever to score against Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man City, Man Utd & Spurs in the same Premier League season

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

Ten mal vtedy prist

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Vardy, the big game player!

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
Seydou Doumbia

To je bůh prostě. Při poslední brance si jen tak vzal míč vystřelil a už mu to tam padá samo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Poslední zápasy co sleduju to moc brankářům nejde. Dva zranění, dvě nahrávky na gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nas zničil Padla na nas kletba 200 vychytane nuly.

Reagovat
Seydou Doumbia

po 199 nule to bylo tuším s WBA měl až do konce sezony chytat Ospina a v létě Čecha prodat...mohlo se pár bodu zachránit

Reagovat
mimi_united

Aguero > Kane

s prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Pf, Aguero se pouze snaží Harryho napodobit, ten čtyřmi góly zničil Leicester už minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu na jejich hřišti, takže Aguero teda nic moc.

Reagovat
atlee

Dnes mi urobil radosť vo fante ho mám ako triple captaina = 126 bodov len sám o sebe

Reagovat
janinho

126 za triple C aguera asi tazko... nie nahodou 63?

Reagovat
vicinda07

21 > 23 to je v ktorom vesmire?

Reagovat
vicinda07

reakce na mimi

Reagovat
Seydou Doumbia

tak podle gólu v letošní sezoně PL se to nedá porovnávat to by i takový Stuani byl lepší jak Ronaldo třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry.. ale Kane je prostě lepší

Reagovat
pantondavo

Ten Schmeichel dneska

Reagovat
Seydou Doumbia

to co se dnes nepovedlo Čechovi i když se o to vehementně snažil se povedlo někomu jinému no

Reagovat
PP

Gratulace Spurs.. Nedali nám ani čuchnout. Ten rozdíl v sehranosti, nacvičených věcí a propojení střední zálohy s obranou byl velký a ani skvělé individuality nás nespasili. Tento Tottenham může klidně přes současné Juve přejí, byť 60:40 to je ve prospěch Juve díky zkušenostem.

A nadávat na Čecha leda idiot.. a ultraidiot, pokud fandí Arsenalu.

Reagovat
Kenneth

A nebo zakomplexovany Slovak.

Reagovat
Hachim Mastour

alebo každý štvrý češko

Reagovat
Mato178178

na arsenal fan tv tam aj za dnesok na cecha vsetci nadavali

Reagovat
Kenneth

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

77 - Since his Werder Bremen debut in August 2012, Kevin De Bruyne has provided 77 assists in Europe's big 5 leagues, more than any other player in that time (Lionel Messi, 76).

Reagovat
niflheim

OT: konečně jsem dočetl Silo trilogii a můžu jenom doporučit. Máte případně někdo nějaké tipy? V plánu mám teď Metro.

Reagovat
smazaný uživatel

Metro je dobrý, teď jsem začal druhý díl, který je prý trochu slabší, ale snad to nebude tak hrozný.

Reagovat
celeb

2. knihu som docital asi do polky a koniec. Nebolo tam doslova nic, co by ma nutilo to citat dalej. Snaha o vyzmykanie coho-sa-len-da zo zaujimaveho univerza, ale pokrykvava to na vsetky 3 zmutovane nohy. Podla ohlasov je 3ka v pohode, nie taka dobra ako 1, ale ovela lepsia ako 2. Kedze je na svete hromada uzasnych knih, na Glukhovskeho kaslem.

Reagovat
smazaný uživatel

problem 3 teles (zatim jsem precetl 1. dil, ale mnohem, mnohem lepsi nez metro (nebo teda zejmena nez 2. a 3. dil metra))

Reagovat
TopinB

Asimovu robotickou sérii

Altered Carbon

Robert Fabian

Piknik u Cesty

The Expanse (stejně jako Altered Carbon to má výborný seriál)

Takové scifi všecko, ne nezbytně post apo.

Reagovat
niflheim

díky všem

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Metro si precti 1. Zbytek je docela slabsi, hlavne 2.

Reagovat
Taiger

Si tak říkám, že všichni nadáváme na Iwobiho (jen já z valný části) a Xhaku, ale co ten Bellerín do háje? Dneska taky posral na co šáhnul, centry zlý, jeho strana nejvíc hořela. Po tom novým sestřihu hraje fakt šíleně. Nejradši bych tam zkusil AMN nebo i Koalu, to nemůže bejt horší. Sere mě taky, že tam žádná logická alternativa za něj není, když odešel Mathieu. Jestli se zraní, tak tam uvidíme Chamberse.

Reagovat
C-M@ster

OT: tyhle situace jsou vždycky top...

https://streamable.com/yujy0

Za mě nejlepší jak ho pak nakonci zalehne (z posledního záběru super )

Reagovat
cubazi

a že Fifa nie je reálna

Reagovat
aramaki

Ono, da sa nadavat na Wengera a hejtit kazdeho hraca. Ktovie ako by to skoncilo, keby Aubovi neodmavaju neofsajd v 1. polcase,ked siel sam na Llorisa. Za stavu 0:1 by to bolo zas o niecom inom, ale na to uz sere pes. Prehralo sa, tak teraz treba niekoho ukamenovat. Taky hranicny ofsajd bol pisknuty aj Lacazetovi. Nech uz je konecne zavedene video, akcia sa necha dohrat, ak bude gol, preveri sa ci platny alebo nie. Hra bude plynulejsia a spravodlivejsia.

Reagovat
C-M@ster

A seš si jistej, že by video nepotvrdilo ofsajd?

Reagovat
aramaki

Na 100% nie, ale ukoncilo by konecne dohady. Ofsajdy su jedna z veci, kde uz malo byt video davno, rovnako ako sa osvedcila kamera snimajuca brankovu ciaru, osvedcila by sa aj tu. Posudzovanie faulov by bolo stale plne v kompetencii rozhodcu, aj ked aj tam by mal moznost konzultacie. Neviem na co sa este caka. Je nenormalne, ze pri dnesnych investiciach a priprave na zapasy dokaze cely vysledok zapasu ovplyvnit jedno zle rozhodnutie ciaroveho rozhodcu.

Reagovat
aramaki

Pozrel som si ten moment niekolkokrat, nebol to ofsajd. Vertonghen tam nechal nohu, ale bol to okamih, rozhodca nema sancu nieco take posudit spravne.

Reagovat
fajdax

Aguero zase ukázal proč je už spoustu let nejlepším hrotakem na světě

Reagovat
MCFC_8

neviem ci najlepsim, ale 1 z najlepsich urcite

Reagovat
BílíAndelDrcKo

najlepší nie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Lebo ho posadil Gabriel Jesus?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mindas

Kun je porad prvni volba na hrot i bez zraneni Jesuse.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
vladino10

Fandis 10 klubom a z toho dvom umelinam, máš čas to vsetko sledovať natoľko aby si to dokázal posúdiť?

Reagovat
smazaný uživatel

vyznam "vedlejsi" je jasny i detem vladicku 10 lety

troll si fakt ze jo

Reagovat
Mindas

To zase ne, ale ta jeho stalost strelecke produktivity je obdivuhodna, i kdyz ma horsi sezonu.

Reagovat
fajdax

Mě se na něho kouká prostě nejlíp. Je fantastickej na balonu, klidně by mohl hrát i křídlo. Což se o Lewovi nebo Suarezovi říct asi moc nedá.

Reagovat
Mindas

U něho vidím největší plus, kromě tebou jmenované síly na balonu, že absolutně nerozlišuje soupeře. On je schopný zahrát identicky proti topce i horším týmům. Tohle třeba každý top útočník nemá. A dále, jak jsem už psal výš, že i když má horší sezónu, jako třeba letos, tak ty branky stejně dává. Sice to nemá tu lehkost lepších sezón, někdy je to o nervy, ale přesto se na něho dá spolehnout. A ano, kouká se na něho asi nejlíp. Je menší, má nižší těžiště, balon se mu neplete a při formě je nezastavitelný. Těžko se bude nahrazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

túto sezónu zas až také terno nie je. Podľa mňa mal aj lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

It’s only February 10th, but I think Lamela has already done enough to warrant the POTM award. Riled up the entire Liverpool fanbase and then called Jack Wilshere a pussy. All in a weeks work. Absolutely love you mate, @ErikLamela.

Reagovat
Nikikrew

Njn ktasna kundicka ktora pekne ku vam zapada....

Reagovat
Manchestersky Krocan

hlavne v tomto zápase jak tam niekoho sundal s minimálnou šancou hrať loptu a ešte pi*oval, že to bolo čisté a čo simuluje

Reagovat
Nebelung

Sundal Jacka a jak ho známe, tak mu určitě vysvětlil, že to čisté nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on je tak trochu zmrd, ale je to náš zmrd.

https://www.youtube.com/watch?v=AVdRAf934ao

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
cristiano.K.

500, pro dnešní výhru LFC

Reagovat
TerriersSKCZ

Huddersfield – Bournemouth - preview k zapasu: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-bournemouth-preview/

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne je geniálny, podľa mňa minimálne posledné 2 roky najlepší záložník na svete a v top5 celkovo tiež. Pre mňa jasne najlepší hráč PL, lepší futbalista po anglických trávnikoch dávno nebehal. Keby som si mal vybrať do nejakého svojho tímu hocijakého súčasného futbalistu, tak beriem jednoznačne Kevina. Veľmi by som mu prial aspoň jeden GB, pre mňa je v súčasnosti s Messim a Neymarom najväčší favorit. Škoda len, že hrá v tej umeline, ale zase pod Guardiolom a s tak skvelými spoluhráčmi vynikne ešte viac...

Reagovat
fajdax

Neymar se bude muset kurva hodně ukázat v LM na jaře aby měl šanci, za francouzskou ligu to totiž určitě nedostane i kdyby tam tech golů dal 80

Reagovat
smazaný uživatel

hej, tak či onak, to čo tam predvádza je z iného sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/mrxWv

Prokleté Wembley

Reagovat
C-M@ster

Loni 17-2-0

Reagovat
Miguel19

Krčmář moc vyučuje

Reagovat
Miguel19

Rejman nervy v píči

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Viděli jste penaltu Adama?

https://streamable.com/grmun

A pro pobavení kámošův tiket:

https://goo.gl/Hzt8WV

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne to drapil.

Reagovat
mr.Silver

Jesse

Krasne emoce!

Reagovat
JackDaniels.

Nastupi ten Dubravka?

Reagovat
TerriersSKCZ

ano

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=okD4djxcQhg

Taktická analýza včerejšího NLD ukazující mimo jiné to, jak se Ozil snažil víc bránit, jak Mkhitaryan a jak Xhaka neudržel svou pozici a padl z toho rozhodující gól.

Reagovat
Godwinson

Mounie

Reagovat
niflheim

Děs a hrůza, katastrofa... na nic se nedá vymlouvat, rozhodčí navíc jasnou penaltu nepískl po Smallingovce. Před pár lety bych za stavu 1:0 v 85. minutě věřil, že se ten zápas ještě otočí... tolik utopených peněz a ten tým si ani neumí pořádně vytvořit šance. Lingard naprosto zbytečný hráč, už poněkolikáté běhá jako slepice bez hlavy. Sice bývá semo-tamo gólový, ale do kombinace nebo jakékoliv ofenzivní činnosti se s ním nedá počítat, on ten míč prostě jen posune... bohužel - běžec a přesný typ hráče, kterého Mourek potřebuje...

Ten tým zoufale potřebuje nějakou osobnost do středu hřiště... bohužel Pogba to nebude, na něm je po pár momentech hned vidět frustrace a není to typ hráče, který spoluhráče namotivuje, který bude fungovat jako motor. Připadá mi skoro jako usmrkanec, který nezvládá když se mu nedaří... takové dítě hrající Fifu.

Chybí tomu systém, taktika, cokoliv... to, co předvádíme, je naprostá hra na náhodu. Škoda, že ten Portugalský šašek jen tak nevypadne.

A nejraději bych další zápas viděl Carricka s Herrerou. Newcastle zaslouženě, Shelvey a Dubravka vynikající výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka je mestská časť Bratislavy.Narodil sa v nej napr.významný československý politik,Dr.Gustáv Husák,posledný prezident ČSSR, predseda Zboru povereníkov Slovenska, a generálny tajomník KSČ.Vtedy to bola ešte samostatná obec.Bližšie info Wikipedia.

Reagovat
habinity

Aj ja som tam žil posledný rok v Dubravke na koprivnici koprivnicu mate aj v cz

Reagovat
JackDaniels.

Cz susedi s rakuskom

Reagovat
habinity

Ocom tocis?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EXoRcIsT

akoze kedy pred par lety by si veril ze to otocime pod LVG? alebo pod Moyesom ?

Reagovat
niflheim

Vzpomínky z období temna jsou nějak zamlžené

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
blaugrana

Reagovat
Counter

♫ Raaafa, Rafael, Raafa, Rafael, Raafa, Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez Rafy by dneska nevyhráli

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Reagovat
ZB 07

Dúbravka!

Reagovat
smazaný uživatel

A jedeme. Vysyp to na nás José. Kde byla chyba dneska? Co takhle vzdálenost Zeme od Slunce? To by mohlo projit

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si prilis velky hluk na St. James Parku, jeho hraci se nemohli poradne soustredit na svou praci..

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka

Vychytal nulu, predviedol hneď niekoľko DDG zákrokov a ešte si aj udržal čisté konto. Za mňa MOTM.

Reagovat
Cobra

Motm jednoznačně Shelvey. Ale Dúbravka super debut.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey hral parádne iba druhý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Fan

Ten defenzivny cernoch hral jak sef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka si povodil dabujícího pogbu jak slepeckého psa

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte ten titul City už teď, tam prostě není nikdo, kdo by je dohnal... A příští rok to bude stejný...

Reagovat
smazaný uživatel

za rok my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Nic Mourinho, je na case, abys tahnul do prdele, tohle byl stejne random vykon jak za LVG. A jinak teda, narozdil od tech spinavcu z Huddersfieldu by mi Newcastle v PL dost chybel, tak snad diky temhle bodum udrzi

Reagovat
mato Kreator

dubravka

Reagovat
Placebo

Pokud ještě někdo bude chtít srovnávat Pogbu s De Bruynem, měl by dostat automaticky ban za nepříčetnost.

Reagovat
Busby babes

to byla bida. i presto jsme ten zapas ale mohli a meli vyhrat, sanci jsme si pripravili dost. Ale dneska asi i kdyby se hralo do pulnoci, tak nedame nic.

Zoze je tvrdohlavej dedek a to nas stalo uz druhej zapas. porad se vracime k te dvouclenne zaloze i kdyz to je na hovno a pri 4-3-3 hrajem lip.

No a Smalling zas super vykon. minule zahral dobre, dneska zas katastrofa. To proste nejde s nim porad doufat, ze se zrovna dneska dobre vyspal, v lete musi jit.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě je 5 let? první souvětí a každému musí být jasné, že to v hlavě nemáš v pořádku

Reagovat
Busby babes

zalez kaspare. kdybys aspon byl vtipnej, jenze ty ses jen nudnej troll.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

co se ti zas nezda?

Reagovat
r3

Manchester dnes strasny. Teda nesledujem takmer vobec ich zapasy, ale dnes Newcastle v podstate nic nehral a napriek tomu zasluzena vyhra. Dubravka fantasticky, rovnako Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou hrozny casteji nez "jen" dnes

Reagovat
Greny

Dubravka a Shelvey byli uzasni.

Reagovat
M0rb1D4S

Alespoň jeden potěšující výsledek předtím, než nás zítra zničí WBA.

Reagovat
Kixi Syhimour

No ještě hrajem my, takže

Reagovat
wild

Dubravka Fantasticky debut!

Od nas zase obrovska tragedia a zajebane tutovky. Ta obrana stoji za velku picu. Vsetci okrem Baillyho mozu v lete odist a konecne vyskladajme poriadnu obranu, inak mozeme na uspechy zabudnut aj v dalsich rokoch

Reagovat
Infernoqt

Dnes udělal všechny chyby Smalling. Ale jinak už mi ty ligové zápasy nic neříkaj. Nasralo by mě, kdybychom skončili mimo top čtyřku ovšem.

Reagovat
nani92

Nevadí, z komernčného hľadiska má pre nás táto prehra cenu výhry, kedže opäť budeme žhavou témou na twitteri a vdaka Maťovi dnes každý Slovák bude mať v hlave Man.United

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Placebo

Vážně jseš takovej dement nebo chceš být vtipnej a už jen vaříš z vody?

Reagovat
Grahf

oboje

Reagovat
nani92

kámo díky sem jak tvoje stará s dildem, ano mám to v piči

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

united velmi smesný tým kdyz i sestupující newcastle si s nimi vytre prdel

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
Gareth Bale 11

Shelvey a Pérez se mi dneska libili hodně, ale obecně to byl dneska super týmový výkon. Dubravka podržel, ale stejně tak mu to oplatila obrana.

United pár šancí mělo, ale ve výsledku hroznej fotbal a ve středu zálohy žádná vůdčí osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle můžu copy paste snad každé kolo.

Slovy klasika, jejich gólman podal životní zápas, soupeř se proti nám snaží více, kdybychom vše proměnili, tak vyhrajeme. Suma sumárum, krásný ofenzivní výkon!

Shelvey a Dúbravka neskuteční

Reagovat
Busby babes

celkem verim, ze to budes delat. Blbej ses na to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazia. Nic ma nepotesi viac ako ked United prehrá

Reagovat
jhony16

mohlo by zvysenie IQ o 5bodov, aby si mal aspon dvojciferne

Reagovat
pantondavo

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku na hrote katastrofa to je daco strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je lepší ako Kane

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
papanegra

Reagovat
EXoRcIsT

to kto povedal ? Tak ako na zaciatku sezony sa tu hadali ludia kto kupil lepsieho hrotaka tak teraz to skor vyzera na to ze kto kupil horsieho

Reagovat
smazaný uživatel

skús hádať...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal, že je lepší než Kane.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

dneska jen vytvoril dve tutovky no.

Reagovat
EXoRcIsT

tak hrac co centruje alebo vytvara sance je momentalne lespi ale on by mal byt na hrote a davat goly a to mu momentalne vobec nejde

Reagovat
Busby babes

dneksa prave zahral docela dobre. Jenze ty to hodnotis jen tim: je to utocnik - nedal gol, hral tuzku...

Reagovat
EXoRcIsT

ne sak ja ocenujem jeho medzihru v tej sa brutalne zlepsil ale ako hrotak co sa ma pohybovat v 16tke a nebehovat si na prihravky je strasny bud si zle nabehne alebo dostane loptu ta mu odskoci tak ze mu dobre nos nerozbije a zakoncenie mu vzdy dlho trva atd.

Reagovat
Miguel19

Však hrál dneska velmi dobře..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

dnes od nás nejlepší....

Reagovat
papanegra

Ještě že v United nemaj pořádného tvůrce hry ve středu směrem dopředu a obranu, jinak bych z nich šel strach..

Reagovat
CubONE

Uz poslite toho Mourinha dopice, nech sa tomu zas da poriadne fandit.

Reagovat
C-M@ster

Moment zápasu: https://i.imgur.com/6dSsy4j.jpg

Neřešit to Alexis profesorsky, tak vezem 3 body.

A myslím si, že by tu (trochu pokrytecky) nikdo tolik Dúbravku nechválil.

Přeju mu povedenej debut, ale počkal bych dva, tři zápasy, až bude někdy řešit něco složitějšího, protože proti nám to holt nebylo...

Reagovat
C-M@ster

Pravda

Ale moment 2. poločas to moje je...

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, nemáte z tohto momentu video?

Reagovat
Mastný Chobot

akože naozaj, lebo som to nevideu

Reagovat
Mastný Chobot

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna si myslel ze ti hraci tam uz su, naznacil strelu aby padli na zem, nepozeral sa tak to vyhodnil zle

Reagovat
Mastný Chobot

však sa 2x pozrel hore, skôr čakal, že všetci tí hráči pôjdu pri prvom náprahu na zem a že to dá potom po výške. Ale nešli ani na zem a aj on to nakokot kopol.

Reagovat
CubONE

https://pbs.twimg.com/media/DVxGHSQX0AAQYYM.jpg:large

Ved tam je vidno, ze to ma cez vlastnu lavacku, tak to na branu nemohol kopat pri prvom naprahu.

Reagovat
Nikikrew

ty vogo

Reagovat
CubONE

On mal tu loptu za sebou, nekopol by to cez vlastnu lavacku.

Reagovat
Busby babes

nebylo? Martial 1:1, nekolik tezkych centru, pro ktere si dosel, na konci reflexivni zakrok u Carrickovi strely...

Reagovat
C-M@ster

Jj, zadarmo to neměl, ale za těžkej třeba považuju moment s Alexisem (nebo něco podobnýho), když zkrátka gólman musí v hlavě řešit vyběhnout/nevyběhnout.

Ty centry řešil fajn, reflexy má, ale dokážu si představit daleko těžší momenty k řešení.

Reagovat
C-M@ster

Každopádně debut snů, jak říká wu-36 nebo jakej má nick.

Vychytat United, komu z nás se to poštěstí?

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis, Walcott & Giroud continuing Arsenal’s diabolical away form regardless of the club they’re representing. Played 4 - lost 4. Once a gooner, always a gooner.

Reagovat
Counter

Všechno agenti, Wenger král

Reagovat
Busby babes

jj, vcera Wenger kraloval.

Reagovat
Counter

jj, o tom se tu bavíme

Reagovat
smazaný uživatel

wow s tebou by vedl vyrovnanou diskuzi houpací kůň

Reagovat
Busby babes

od nekoho, kdo si sve IQ da do nicku to asi nebudu povazovat za urazku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty si hroznej trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

Normálně máš v pohodě názory, ale někdy se prostě hrozně ustřelíš a jseš za hroznýho blbce.

Reagovat
Busby babes

to se obcas stane kazdemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

co som ale videl tak Sanchez hra rovnaku picu u nich ako u nas.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Sandstorm

Myslim, že sme nehráli úplně špatně. Kdyby to ovšem bylo proti lepšímu týmu. Hrát vyrovnanou hru s týmem, který hraje o záchranu je prostě špatný. Nějaký šance sme si vytvořili, ale proti takovýmu týmu jich musí být více a řešení finální situací nebylo vždy ideální plus výborně zachytal Dúbravka od kterého sem čekal, že bude nervoznější. Malá podpora Lukakua na hrotu a neviditelný Pogba.

Reagovat
lajka30

ten Pogba na lávce vypadal jako když je sjetej

Reagovat
Counter

Bylo by stylové, kdyby si ManCity zajistili titul zrovna v derby s MU. A ještě stylovější by bylo od nich dostat Guard of Honor

Reagovat
Busby babes

tak sand postoupi dal v FA cupu, pak by to bylo asi o kolo pozdeji.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Tuard.MUTD

Hrajeme sračku už několik zápasů za sebou. Formace 443 je lepší než, se kterou jsme hráli dnes, ale to asi Mourek nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Formace 443 je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta by mohla Pogbovi sedět, měl by tam dost defensivních i ofensivních spoluhráčů a on by mohl bejt ten pravej box-to-box

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie je 3-6-2

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=R0EpT6nQdC0

sice sme hrali vcera zle, ale tento player rating je uplne mimo, klasicky hluby Troopz a z toho channelu sa postupne stava docela odpad. Neskutocne aky su niektori ti fanusikovia blbi

Reagovat
smazaný uživatel

tvl. co REDS občas předvádí v obraně to je jak z grotesky....ale pentle na Firmina se kopat měla...

Reagovat
Teoretik

To fakt Dúbravka vychytal United?

Reagovat
r.mrazik

José ven!!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mimi_united

Po sezóne treba kúpiť niekoho skúseného k Pogbovi. Chelsea sa nejako rozpadá, čo tak Kante?

Krajan, top futbalista a určite aj jeho kamarát. Paul by sa potom mohol viac venovať útočeniu a vynikla by jeho kreativita

Reagovat
avicii

Staci ked bude vynikat ucesom mimi

Reagovat
Teoretik

Wilshere?

Reagovat
RonaldinhoCFC

CFC se to rozpadá a po tomto kole může být za vámi o 3 body

Reagovat
nani92

ale myslím, že Kante je viac než nedostupný

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tento Pogbův kamarád, vyrůstali spolu od dětství a mají podobný herní styl.

https://imgur.com/a/TvPxp

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mikelinos

Kante by se nikdy s Pogbou nekamarádil

Reagovat
smazaný uživatel

Kante top cdm

Reagovat
smazaný uživatel

Tímy aktuálne na zostup by už takto mohli zostať.

Reagovat
Nikikrew

700 pre dosiahnutia v TOP4....

Reagovat
vladis271

clean sheet. S VVD vzadu si budem musieť na toto začať zvykať.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas v suchom tričku, super ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

az nezvykle poklidnej zapas a 3 body a hned je ten pohled na tabulku prijemnejsi

Reagovat
vladis271

pohľad na tabuľku bude príjemný až konečne dostaneme MU tam kde historicky patria a vždy patrili. Pod nás.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ešte raz 28 rokov a nič a dlho bude nič

Reagovat
vladis271

neboj, raz nájdeš tú pravú. Nezáleží koľko máš rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ju mam ale ty si toho praveho ešte nenašiel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezvládáš

Reagovat
Coutinho10

to by bylo jeste hezci to jo , ale i takhle to je celkem nadejny + Arsenal bude znova asi bez LM...mohla by ho i Chelsea nasledovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Zas pozor Arsenal má El

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale nemyslim si, že by ji měli vyhrát...je tam daleko víc silnějších adeptů...dokonce bych se ani nedivil, kdyby bouchli už teď s Östersundsem

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Nikikrew

A vy ešte pod nas a budeme všetci spokojní

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

No...vzhledem k tvemu veku si tohle fakt pamatovat nemuzes ty historiku

Reagovat
cristiano.K.

máme to na VHS

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

co je moc, to je moc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

historicky prave patrite pod nas no.

Reagovat
Coutinho10

Virgil na vedeni 2:0 na SkySports: It is dangerous lead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Soton vs dvě akce Salaha s Firminem 0:2. Mohli jsme přidat i další goly, nutno uznat, že Karius nás v první půli podržel. Dijk super výkon. Rozhodně bych ten boj o druhé místo nevzdával.

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
avicii

mam pocit ale ze toto su najslabsi saints od navratu do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Salah > Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

a to ani nevie hrať na klavíry

Reagovat
blaugrana

klavíri*

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo > VVD

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je rojo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klauni z Manchesteru UniTed

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ KED PRE NIEKOHO JE ROPA PREDNEJSIA

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma ropa spolecneho s vykonem a pojetim hry daneho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy fandis city?2011 ked ropa natiekla?

Reagovat
Kixi Syhimour

fakt nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Reagovat
vladino10

Bez ropy by v city žiadny výkon nebol a môžeš tam dať aj 10 smajlíkov..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda... ale bez ropy nie sú výsledky ani v červenej časti manchesteru ani alexis nepomáha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pic... fotbal se snad hraje ropou ty chudaku. Co ty si za vyplod

Reagovat
vladino10

Boli by city bez peňazí z ropy prvi alebo nie?

Odpoviem ti- nie, neboli, hrali by niekde o záchranu

Chceš mi to vyvrátiť?

Reagovat
smazaný uživatel

"Boli by" - kdyby, mozna, jestli, mohlo by, jednou a podobne kecy jsou ti k nicemu. Uz jsem to zde psal ! Manchester City a Atlético Madrid sleduji od roku 2003 a opravdu neresim tvoje deb.lni nazory na tema mozna. (mam ty tymy rad s penezi i bez penez)

Sleduji fotbal jaky je, ne jaky by mohl byt.

Reagovat
vladino10

Veď áno, podobne kecy sú k nicomu- a preto nechápem prečo si namietal môjmu prvému výroku, ktorý 100% sedí..

"Bez ropy by v city žiadny výkon nebol a môžeš tam dať aj 10 smajlíkov"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladino10

takže sme sa zhodli

Reagovat
smazaný uživatel

vladino v ramci moznosti.

Reagovat
twelwer

Ze sa ti oplati s nimi hadat

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, ale zase jim nekdo musi otevrit oci.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro MU mimo top 5

Reagovat
papanegra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Reagovat
maxton

clean sheets from december, Cech : 0 , Dubravka : 1

Reagovat
smazaný uživatel

19:30 Padesáté vítězství v PL pro Kloppa

Jürgen Klopp dnes s Liverpoolem zvládl zápas na Southampton a ve svém 95. ligovém utkání v čele Liverpoolu urval své padesáté vítězství. Jeho předchůdci Brendanu Rodgersovi kuriózně pokoření téhož milníku zabralo tu samou dobu.

Rodgers = Klopp

Reagovat
Maresma

A stejný číslo má i Paisley, takže jestli Paisley = Klopp, tak za mě všechno v pořádku

Reagovat
Kixi Syhimour

Já začnu

Rodgers měl Luise

Reagovat
Azazelo RD

A Leivu.

Reagovat
technecium

Ale vždyť podle mnohých je Luis jen průměrný útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Kane je jednosezónní hráč

Reagovat
papanegra

jednou už to stačilo na LM a teď to asi taky bude stačit, tak kde je chyba

Reagovat
vladis271

Akurat kebt bol rodgers nejaky traged...

Reagovat
Frantszek

béčko poraženo. Krásný 3. flek. Paráda

Reagovat
mikelinos

Už mi začíná chybět každotýdenní informování kolikátý nejlepší útok má United jako tomu bylo na podzim

Reagovat
El Cid z City

ted se zase počítá obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kdyby si radši chodil na Skype a vyřešil se mnou postupy v LM.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni nebo ti to spocitaji

Reagovat
vrabejka

Hrát na protiútoky i proty slabým týmům by mohla byt účinná varianta. Lišák Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

proty? to vážne

Reagovat
Rumanowski

OT: Crystal v posledních 5 zápasů 2x nestřídal a 3x jen jednoho hráče.

Reagovat
Setwo

kvalitná lavičkak

Reagovat
mayday

Dubravka teda debut jako z pohádky. Proti MUtd a výhra s nulou.

Reagovat
CubONE

OT: Viete mi doporucit nejaky serial zo zaciatku 20. storocia, medzivojnoveho obdobia atd? Dopozeral som Peaky Blinders, takze to nie.

Reagovat
Mastný Chobot

boardwalk empire

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

komu se líbí Peaky Blinders, musí prostě kouknout i na tohle. A naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Babylon Berlin

Reagovat
CubONE

Je to aj po anglicky? Nemcinu uz velmi neovladam.

Reagovat
smazaný uživatel

dá se to stáhnout s titulkama Aj

Reagovat
kiwwi

celkom ma to bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Četnické humoresky

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a man in the high castle, ak máš rád ujebanosť

Reagovat
Mastný Chobot

ujebanosť v zmysle alternatívnej histórie, ako seriál je to veľká kvalitka imhopinion

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dil Simpsonovejch jak pan Burns a deda Simpson sestreli za druhy svetovy valky z oblohy Santa Clause..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jako.. mozna The Crown? Nevim jak to sedi tvym pozadavkum, ale je to proste historickej (a hlavne fantastickej) serial.

Reagovat
CubONE

Simpsonovcov som videl iba jeden diel, mozno tomu dam sancu zasa. The Crown vyzera fajn, dikes.

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

The Crown take doporucuji

Reagovat
vodka

Parades end

Reagovat
Godwinson

Salah je naprosto dokonalej hráč, takovýho by chtěl mít v týmu každý.

Reagovat
Hokaido

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/27657130_1873308856014699_7308063344921978791_n.jpg?oh=13a272d4edb7a297ed3d43b333c290d6&oe=5B0E499B

Ten pocit, když jseš chudej kluk ze Slovenska, dosteneš se do PL, ale stejně nemáš peníze na nový rukavice, tak musíš vzít lihovku a překreslit si na naich znak.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Huawei

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

v rozhovore hovoril, ze sa to vsetko zomlelo tak rychlo, ze na letisku sedel vo veciach s logom Sparty

Reagovat
vladis271

Ono je to celkom jednoduché. S VVD a s príchodzím Keitom môžme budúci rok zabojovať o titul. Ale z toho tímu nesmie nikto odísť. ana by sme ešte predýchali ako okrem neho nikto.

Reagovat
Mastný Chobot

problém bude asi len v tom, že to si môže povedať aj Chelsea, MU a City. A raz si to možno budeme môcť povedať aj my, keď exkomunikujeme Wengeleho

Reagovat
vladis271

nám stačí trochu vylepšiť obranu, čo dúfam, VVd spraví. On to už dokazuje. Nepredpokladám, že Pep spraví budúci rok rovnakú sezónu ako teraz, A potom by sme o ten titul zabojovať mohli.

Reagovat
Miguel19

Trochu? Chybí vám 3 obránci a golman

Reagovat
Kixi Syhimour

No obvykle nám chybí 6 obránců a 2 gólmani

Reagovat
vladis271

obrana nie je o 4 superhviezdach. Stačí ti jeden líder vzadu čo zdvihne výkony ostatných. Ale s gólmanom súhlasím. Ale určite si nemyslím, že potrebujeme City style, 3 kúpiť 3 bekov na boj o titul.

Reagovat
Mastný Chobot

stačí ti jeden líder a poctiví obrancovia s dobrou formou a dobrým koučingom... vy máte Morena, Clynea a Klavana

Reagovat
vladis271

z ktorých ani jeden pravidelne nehráva. Ale hej zranenia môžu byť problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno i Klavan hrají letos dobře.

Reagovat
vladis271

to je tým, že Moreno nehráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je samozřejmě hloupost. Do jeho zranění to byl náš nejlepší obránce a hrál vážně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa Karius chytí a na ďalší rok bude jednotka a nikto sa do brány kupovať nebude

Reagovat
PP

2 stopeři, brankař, DMko a dalo by se o tom uvažovat..

Reagovat
Mastný Chobot

no, vylepší, ale napriek tomu, že cenu mal aj za troch, tak je to len jeden kus a stále sú v tej 4-člennej obrane ešte 3 posty, ktoré by bolo treba zlepšiť, ak sa chceme baviť o tíme, ktorý má mať seriózne na to, aby vyhral titul. A brankár.

Reagovat
vladis271

musíme jebnut 100vku za Oblaka skôr než DDg zdrhne do Madridu a Woodward zistí, že treba podnikať.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson > Oblak.

Reagovat
vladis271

počul som nanho dobré referencie, ale Oblak by bol big statement.

Reagovat
Maresma

Zas neprehanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro nás tomu tak je. Zbytečné vyhodit 100 milionů za brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

I my máme stále lepší tým, navíc příští sezonu jsme zpátky doma, takže byste museli posílit fakt hodně a i přesto budem napřed v sehranosti. Nemluvě o ostatních klubech, které se nebudou chtít nechat zahambit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

si ho tedka chvilku užijete vy..

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme treba aj ofenzívneho hráča, namiesto Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Potrebujeme kvalitne kreativne lave kridlo a stopera

Reagovat
smazaný uživatel

stopéra zas načo? máš tam VVD a Matipa, to je dosť nadštandard

Reagovat
fenixLFC

jj matip je strasny nadstandard

Reagovat
smazaný uživatel

áno pre Liverpool je

Reagovat
fenixLFC

ved prave...

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňaš, stále nám chýba veľa kvalitných hráčov. 3-4. Jeden líder do obrany nestačí.

Reagovat
tomasinho

Brankář, druhý stoper/Gomez na stopera a top RB, DM když odejde Can, náhrada za Coutinha + backup na hrot, Origi bude chtít hrát, Solanke musí jít někam hrát a Ings je shit.

Reagovat
tomasinho

Blbost, že potřebujeme 3 obránce, to je úplná kravina. LB bych vážně neřešil, Robertson hraje momentálně velmi dobře, Moreno letos nehrál úplně zle, vyloženě propadl jen se Sevillou. Spíš bych pořešil asi RB, prodal Clyna, Gomeze přesunul na stopera a TAA jako backup na RB.

Reagovat
fenixLFC

Gomez na to nebude mat

Reagovat
Busby babes

a taky musi vydrzet ta forma, co ma Salah.

Reagovat
tomasinho

Tak tomu se ani nedá říkat forma moc, to je setrvalý stav prostě tolik měsíců v kuse. Potřetí teprve za 16 let máme 2 střelce s 20+, Salah 28, Firmino 28. Spíš je otázka, jestli se někdy probere Mané, protože je tak 3-4 měsíce totálně příšernej, zápas co zápas zkurví tolik akcí, dneska svým sobectvím zas 2 skoro góly. Vůbec se mi někdy od října nelíbí po tom zranění a trestu. Přitom úvod sezony měl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah bude porad rozdilovej hrac, ale tezko zopakuje letosni sezonu, to snad ani nejde. Urcite potrebujete nekoho za Coutinha, Salah s Firminem sami neutahnou celou sezonu na titul.

Reagovat
Busby babes

fajn, to uz nazyvej jak chces, proste musi hrat stejne jako letos.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Alebo ju chyti mane ktory je tuto sezonu marny

Reagovat
nani92

next year is back..

Reagovat
Gedofrey

odejde Can, přijde jen Keita a jsme na tom stále stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Can neodíde, uvidíš nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

urcite: brankar, lb,backup na hrot a kridlo

mozno: rb namiesto clynea a cm namiesto cana (prip. lallanu ak sa neda dokopy po tak dlhom zraneni)

Reagovat
cristiano.K.

Karius odchytal dobře dva zápasy, RB řešit nemusíme. Lovrena bych vyměnil za někoho lepšího, ale to se nestane. LB řešit nemusíme. Střed zálohy, pokud nikdo neodejde řešit nemusíme. Měl by přijít jeden ofenzivní univerzál, který zahraje dva posty.

Za mě teda jen dva posty, pokud neodejde Can.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som skôr Klavana vymenil za niekoho lepšieho, Karius len nech pekne chytá, nie nadarmo bol vyhlásený za najlepšieho brankára v bundeslige, Can verím, že nikam nepôjde, cítim to v kostiach. Kupovať teda musíme len toho Isca.

Reagovat
Dayman

A funny one - google image "stock photo robber OR burglar".

Notice one thing every single one has in common? Apparently affirmative action never hit the burglar community.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/eTotalFutbal/status/962771783895142400

málokto si môže povedať, že má chorál hneď pri debute

Reagovat
Mastný Chobot

*chelseovský chorál

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Mastný Chobot

prastarý rituál priškrtenia mladistvého chlapca na futbalovom ihrisku pomáha vraj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to je nechuťák

Reagovat
smazaný uživatel

link na motd?

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo ...

Reagovat
iamek

Koukám, že Tuanzebe a Wilson lávka. Ty hostovačky máme fakt prokleté. A to Wilson dával hned ze startu gól ne ?

Reagovat
Busby babes

minule odehral celej zapas, nedali gol a prohrali. Tuanzebe tam akorat prisel, tak taky bude chvili trvat nez se zabehne. Minule odehral pul hodiny.

Na druhou stranu Mitchell v 5 zapasech 3krat MOTM a Goss vcera 4 asistence. Fosu Mensah hraje pravidelnej zaklad PL a Johnstone ve Ville taky chyta.

Reagovat
iamek

TFM snad přístí rok zůstane už v kádru. Není rozhodně horší, než Darmian, Smalling nebo Blind. Johnson chce v AV zůstat údajně. Já osobně bych v klidu pustil Romera a o dvojku až se popere Perreira nebo Johnston. Mitchell nebo Goss na áčko bohužel asi nikdy mít nebudou. I když Mitchell vypadal už v béčku parádně.

Reagovat
Busby babes

tezko soudit. ono o takovem Lingardovi se v tom veku taky asi uplne nerikalo: jo, ten bude jednou hrat v zakladu acka... Povedena hostovacka muze s tim hracem udelat hodne. Treba je pak Zoze vezme na pripavu, povede se jim par zapasu a je to. Moc s tim nepocitam, jen bych je uplne neodepisoval. Kdyz nic jineho, mohli by se chytit jinde v PL.

Se zbytkem souhlas, Timbo uz musi byt pristi rok v kadru a Tuanzebe taky. Misto Smallinga uplne v klidu.

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Místo toho aby Mourinho po další zpackané sezoně skončil tak se mu prodlužuje smlouva. Woodward

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia by měl dostat stopku na tři zápasy, nebo kolik dostal Mané na začátku sezony.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
avicii

Fakt neviem v com je rozdiel... Cervena

Reagovat
smazaný uživatel

V com asi, ze nema kopu stehov

Reagovat
r.mrazik

to je blazen

Reagovat
kissak

ty si dobrej vylízanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nedostane nic, rozhodčí to viděl, zapískal

Reagovat
nani92

Reagovat
kissak

Taky jsem se divil, že to nebyla redka. Dotatečně by určitě něco dostat měl.

Reagovat
cristiano.K.

měl, ale bohužel nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

neměnilo se tohle náhodou na letošní sezonu?

Reagovat
cristiano.K.

pokud vím, tak ne

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/ra7rd

Smalling s Jonesom - Jones este ako tak, ale ten Smalling je na lopte neskutocne kopyto, ale ze neskutocne. A keby aspon dobre branil, ale on absolutne nema odhad na loptu, je neohrabany - okamzite posadit a v lete kopnut do riti

Reagovat
iamek

. Jonese rozhodně nechat, ale nad Smallingem jsem už po včerejšku definitivně zanevřel. To radši až tam hraje TFM.

Reagovat
r.mrazik

vsak jones je tam nejmin stejne tragicky

Reagovat
Fenri

Wtf, z toho sestrihu to vypada horsi nez kterakoli kombinace stoperu v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ten skok Smallinga, to je riadne zahanbujúce a ešte pre stopéra . Pozičná hra Valenciu a stopérov ....

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze ho trefil, takze to faul byl. Zluta pro Smallinga na miste, ale kopat se melo opacne...

Reagovat
Horcmen

opravdu ne, byl od něho snad půl metru, v MOTD byl ještě jeden průkazný záběr, tady je to vidět trochu taky https://streamable.com/flstj

Reagovat
Busby babes

ok, videl jsem behem zapasu jinej zaber, kde to vypadalo, ze ho spickou kopacky trefil.

Reagovat
icemike

Takzvaně na Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to přišlo, ale fakt tam bylo skoro půl metru

Reagovat
avicii

De Gea ten si tiez musi mysliet svoje o nich

Reagovat
Busby babes

vsak by se v te brane nudil...

Reagovat
avicii

jak tam rozhadzuje rukama ze vzdajte to ono by sa ani nevedelo ze tak super keby nemal takych stoperov

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Vcera to byl zapas jak z lonske sezony. Jak pres kopirak ty remizove zapasy. Nevyuzite sance, nekompaktni tym individualit, chyby v obrane...

Zoze si zacina zahravat s tim progresem, co udelal, protoze pokud budem hrat takhle dal, tak se o tu Top 4 budem tezce bit. Loni jsme nedokazali vyuzivat zavahani souperu k tomu abychom se dotahli. Letos nevyuzivame chyb souperu k tomu abychom odskocili.

Zoze si tvrdohlave jede to 4-2-3-1, dle me nesmyslne. Zabiji tim Pogbuv potencial a pak to vsechno stoji jen na tom, ze se nekdo vepredu individualne prosadi. Vcera jsem pusobili jak tym, co se vidi prvne. A pokud teda chce toho Pogbu vyuzivat takhle, pak to fakt jsou vyhozeny prachy. To si mohl nechat Morgana. Tak snad uz mu to konecne dojde a prejde na tu trojclennou zalohu. Hrace k tomu ma, zvlast kdyz je Carrick konecne fit, McTominay ukazuje, ze si nejakej standard dokaze odkopat, pripadne tam muze dat i Matu. Vzdycky to byl pragmatik, tak by se mohl zacit pragmaticky chovat i ted.

Reagovat
Makiii

Komedie s tema hejtama na Pogbu, jasny nehraje momentalne idealne, ale to naprosto nikdo... Pokazdy jakmile odejde z toho hriste, tak ten nas vykon klesne mnohonasobne jeste niz a to i tak ten vykon neni ani na 50% co by ten tym mel hrat...

Ja nechapu, vsichni proti nam hraji na krev, ale nasi hraci cest vyjimkam (Alexis, Jones.. Lukaku) Na to totalne serou. Vzdyt ten tym tu kvalitu ma to nemuze naprosto nikdo uprit... Posmesky si pak zaslouzi uplne opravnene a ne proto, ze nejsou dobry kopacky, ale protoze do toho nedavaji 100% co 100, ale ani ne 70%. Tak kde je teda chyba?

Samozrejme zacina to u Mourinha.

- Vyber formace OPET JAKO VZDY SPATNE 4231 nam sedlo kolikrat? 2-3? Kdyz moc, kdykoliv prepnem, zacnem na 433, je to jinaci vykon...

- Smalling, to jako vazne? Vsak ten chlapec se boji mice, boji se ROZEHRAVAT balon, odkopava kdyz ma 10m kolem sebe misto, to prece nemuze myslet vazne na takove urovni. Kdyby u nas byl tyden a bylo mu 19 let nereknu pul slova, ale tohle fakt ne!

-Dalsi vec, ktere nerozumim je, nase rozehravka xkrat se posles balon na DDG, ten z 90% nakopne balon, naprosto zbytecne, protoze muze v klidu nahrat na stopery, beky. A kdyz uz ten vykop leti spravne, tak se z dalsich 90% ani nevyhraje... a kdyz nahodne ano, nikdo to neceka a nejde do prostoru... Na cem oni jako pracuji na trech trenincich?

-Young/Shaw ano, Ashley zahral opet svych 5 TOP TOP zapasu v sezone, ale halooo on uz je ZAHRAL, tzn, ze lepsi uz to nebude... Pritom kdyz Luke nastoupil tak mame 5-6 cistych kont z jeho 6-7 zapasu v zakladu...Dalsi vec je, potrebuje hravat co nejvic, kor kdyz je konecne zdravej. Pohary at hraje zbytek, ale on musi hrat v PL.

-Martial - Vidi to kazdej kdo sleduje PL, Martial vlevo je 100 a 1 o proti jinym pozicim, ano proto ho strcime doprava. Kdyz uz, tak at se s tim Alexisem toci paneboze a nestoji zakovanej u prave lajny...

hrozny, ze momentalne u nas fakt hrajou jen primadony, smutny... a urcite si nejaky ty posmechy zaslouzime, ale to jen proto, ze ti hraci na to serou... vsechny prohry, byly stejnyho razu.. odevzdanost, nechut se vubec snazit s tim neco udelat...

-Lukakua me je vazne lito, ma zatim plno chyb, ktere musi zlepsit, ale on vazne dostane max 1 balon za celej zapas do nejake vaznejsi situace? Jak pak ma strilet goly... a to nemluvim o tom, ze posledni zapasy je skoro jedinej, co dokaze udrzet balon a vymyslet finalni nahravku, to ma delat zbytek co je za nim, a ne ON...

Mourek by mohl pochopit, ze Pogba nikdy nebude styl Kanteho apod, on potrebuje prave k sobe takovyho hrace jako je Kante, on ma totalne jine prednosti, ktere bohuzel na DM nevyuzije, kor kdyz musime branit bloku vsichni na vlastni pulce..

Mourinhuv fotbal uz je davno pryc, davno je tu jinaci styl fotbalu - MODERNI. Tzn - pressing, vysoko postavena obrana, a nejdulezitejsi vec, ze se u toho MUSI NESTALE BEHAT a byt v pohybu... bohuzel je to fakt, ve kterem jsme nejhorsi v cele PL...Pritom ten potencial na to v tech hracich je...

Reagovat
cristiano.K.

ok.

Reagovat
icemike

Bude to i jako film?

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi by byl serial, to je na delsi dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tolik energie a takovej blábol...

Reagovat
bbbauch

To bylo utrpeni vcera, ze nemam chut se k tomu ani vracet skoro.. Deje se presne to, co jsem nechtel. Kvuli Sanchezovi budeme cpat Martiala/Rashe doprava, i kdyz tam jsou polovicni. S tim at jde Mourek nekam, bylo jasny, ze ty jeho kecy o tom, jak Samchez muze hrat napravo jsou bullshity a bude kvuli nemu soupat ostatni. Vazne nepochopim, proc jsme po nem museli jit.

433 hrat proste nebude, i kdyz v tom systemu jsme hrali nejlepsi zapasy..

Je nejaka sance, ze se Mourek popakuje kdyz skonci 4.? Ja ho tu nechci, ale rad bych za rok byl i v LM..

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze ta sance je velmi mala.

Reagovat
kiwwi

pokial skonci v top 4 resp. kvalifikuje sa do LM, tak ostava na 100%

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze ho Woodward podrzi i pokud skoncime 5.

Reagovat
kiwwi

tiez si to myslim a popravde, momentalne nie je volny ziaden iny trener ktory by bol oproti Mourinhovi upgrade

Reagovat
Busby babes

i treneri se daji pretahnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafu nedáme

Reagovat
bbbauch

tak po tomhle ujisteni bych Mourinha vyhodil na 100 %

Reagovat
Busby babes

uff, to jsem si dost oddechl.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

ja som. čítal. čosi také ze naše vedenie zaujíma len jediný tréner a to je Pochettino... takže si asi naňho počkáme

Reagovat
vladis271

s tým ako vníma fair play by sa k vám celkom hodil ako už mnule podotkol zazo.

Reagovat
kiwwi

este stale to boli?

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

tak aspon ze nas nespojujou s nejakou silenosti.

Reagovat
bbbauch

No, zas tak dobry vysledky Mourinho nema, aby nemohl byt nekdo lepsi nez on.. papirove asi nikdo uspesnejsi volnej neni, ale vysledky stejne buhvijaky nemame.. mne proste sere, ze oproti treba zacatku sezony tam neni zadny zlepseni

Reagovat
fajdax

Carlo Ale takovýho mega sympaťáka bych u vás určitě vidět nechtěl

Reagovat
r.mrazik

mohli bychom v lete koupit na to leve kridlo Balea z Realu...

Reagovat
Busby babes

nestras.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Reagovat
teenz

vole

Reagovat
Manik...

fanoušci Realu souhlasí

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi největší fan Arsenalu tady, co?

Reagovat
Miguel19

Začátek strašnej. WBA měli kopat penaltu.

Po šanci Zappacosty už jsme byli jasně lepší. Belgičani nejlepší na hřišti. Naopak Pedro a Cesc těžká bída. Moses taky, ale aspoň dal gól.

V létě musí být jasné priority. Top kreativní záložník do základu a top křídlo do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že byste užili i novýho golmana.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

Důbravka pár nadrpůměrnej zákroků a najednou je i Courtois díra

Reagovat
Kovi81

to vubec, Tybo je vyborny. on ma super hru nohama, je super na care, dominantni ve vzduchu. Caballero sice predvadel efektni zakroky, ale par sanci bylo z toho, kdy vyboxoval mic po centru misto toho, aby ho stahl atd.

Reagovat
vilp

Takhle vypadá super hra nohama? Vždyť je to občas úplná hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Super hru nohama.. ehm.

Reagovat
Whitemedia

hned bych měnil za Oblaka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
dinss

Insigne na kraj?

Reagovat
M0rb1D4S

A teď zase zpátky na zem, protože žádné top hráče přivádět nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Odejde ti Hazard, takže rovnou dvě

Reagovat
fajdax

Druhej nejlepší fotbalista na světě parádní forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Since November 2017, Chelsea have taken 34 points from 17 Premier League games, while Man Utd have taken 33 points. José Mourinho has been rewarded with a new contract, while Antonio Conte is the odds-on favourite of the being the next manager to lose his job.

Reagovat
Svatej

Počkej, vždyt Conte tu jejich slovní přestřelku psychcky i pracovně zvládá hůř ne ?

Reagovat
kiwwi

to ma byt ako pochvala pre Chelsea ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
J0EL

Reagovat
Sandstorm

A ty si jako spokojený že se Mourinhovi prodlužuje smlouva?

Reagovat
Hokaido

To sis vydedukoval? Gratuluju.

Ale jestli je to pro někoho pochvala, tak pro Conteho, který tenhle obrovský tlak zatím dokázal ustát.

Reagovat
kiwwi

tak co to ma vlastne znamenat? Pokial si si nevsimol, Mourinho je stale v tabulke pred Contem, sme stale v dvoch dalsich sutaziach a plan sa naplna...zmluva sa mu predlzila o 1 rok nie o 6 a to ze sa pod Contem trasie stolicka je kokotizmus Chelsea, s tym nema Mourinho alebo United nic spolocne resp. nemalo by to nijako dehonestovat nas klub

Reagovat
Miguel19

plan sa naplna

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

plan nato, aby manazer nebol vyhodeny tj. top 4 - stale sme v tom stadiu, ze toto manazerovi staci

to ze my fanusikovia mame ine ciele neznamena nic...samozrejme ak by sa nic nemenilo, tak ten tlak zo strany fanusikov dolahne aj na vedenie, ale toto proste nie je momentalne tema

Reagovat
blade115

Takže ten velkolepý plán po tolika nespočetných investicích je ve stylu "hlavně ať to není až tak blbý, abychom nemuseli měnit trenéra". Bomba.

Reagovat
kiwwi

bud to nechces pochopit alebo si tak blby ze to nedokazes pochopit co som ti pred chvilou napisal

Reagovat
Busby babes

wow, to je taky slusna dedukce.

Reagovat
blade115

Tak ale... Plán aby manažer nebyl vyhozený. Jako mluvit o plnění cílů je hrozně úsměvný, když jste zatím dokázali akorát vypadnout z Carabaa, ze hry o titul se odepsat už na podzim a nevypadnout z FA Cupu, který ještě ani nezačal. Jen teda postup ze skupiny LM no, paráda.

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, co vic jsme mohli dokazat kdzy LM zacina ted, FA cup ted... ehm, vycitat nam, ze jsme nevyhrali... co vlastne? je v tuhlechvili podivny. Uvidime na konci sezony, jake budou konecne vysledky. V lize je to diky City bida, doufal jsem, ze letos o ten titul nejak realneji zabojujeme. Ale nechyta se nikdo no.

Reagovat
blade115

No právě. Bavit se můžeme reálně jen o Carabau a lize. A z obou soutěží jste dávno venku, tak jaké plnění cíle? ...

Reagovat
kiwwi

ok, korekcia, aby si sa netocil v kruhu...plnenie minimalnych cielov

Reagovat
Busby babes

fajn, ze 3 cilu jsme jeden nesplnili, dva porad muzem. Carabao letos nikdo neresil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Aky plan sa naplna? Planom bolo vyhrat PL nie? Ci teraz sa tu tie vase ciele uz nehodia?

Reagovat
Svatej

Meli bychom s tema jejich ambicema byt spokojeni. Plnit plan a byt 16 bodu za celem je neco,co si urcite muzem nechat v pristich letech od toho klubu libit.

Reagovat
Busby babes

vedeni dalo za cil boj o titul, to se nepovedlo. Ostatni cile se porad mohou splnit. To je CF LM a FA cup. U FA cupu nevim, zda je cil vyhrat nebo dojit daleko. predpokladam, ze vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa niekde zverejňujú tieto ciele?CF LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Že sa pod Contem trasie stolička, je kokotizmus novinárov a hlupák ako ty to samozrejme bez ďalšieho posunie ďalej ako kokotizmus Chelsea.

Reagovat
Busby babes

hm a proto Conte rika, ze by rad verejnou podporu od klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, aby tým mediálnym kokotinam bol koniec. Lenže to by si potom každý novinár mohol vymyslieť picovinu, a že im to teda ide naramne, lepšie ako písanie a hladanie pravdy, a klub by nerobil nič iné, len vyvracal hlúposti. Že na túto hru nikto z vedenia klubu nechce pristúpiť je len a len pozitívne a vôbec teda neplatí nejaká prezumpcia, že to čo novinár napíše, je pravdou až do momentu, kým to niekto kompetentný nevyvrati.

Reagovat
Busby babes

tak snad to stejne vysvetlili Contemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

jeste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Sandstorm

Tady je vidět, jak velky klub jako Manchester United klesl.

Reagovat
Hokaido

Přitom fanoušci si pořád jedou svoje. Velká část je ještě spokojená a tvrdí, že vlastně mají super sezonu, akorát je tu Pepek a jeho City. Vůbec si přes tu svoji bublinu neuvědomují, jak strašně jako klub klesli a že ztratili veškerou identitu, kterou tam SAF vybudoval za čtvrt století.

Reagovat
blade115

Ale vůbec, vždyť právě mrazik, vodka a další jsou třeba právě v názorech na Mourinha zcela konzistentní. To jen ukřičená menšina tady vytváří dojem, že to tak není.

Reagovat
Hokaido

Jo, tyhle jsem samozřejmě myslel a nenapsal jsem to tam, dík za doplnění.

Reagovat
cristiano.K.

* většina

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

ale zase si uvedomujeme ako sme stratili respekt od superovych fanusikov

Reagovat
Hokaido

Přesně tohle jsem čekal. Vtipný je, že jsem tady tohle tvrzeni viděl tak 100 a z toho asi 98x od tebe nebo Swarleyho.

Reagovat
kiwwi

tak urcite

Reagovat
Busby babes

to prave neni pravda, ale je to fuk.

Reagovat
TopinB

Busby má pravdu, on to tu hodil taky asi 20x

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

nase vedeni si konecne uvedomilo, jak se vyplatilo, kdyz se trener podrzel. Vase vedeni je porad stejny no.

Reagovat
Svatej

to tem hlavam v nasem vedeni mozna nikdy vubec nedojde...

I kdyz na druhou stranu my takhle trenera podrzeli snad jen jednou a zrovna to byla chyba, to je fakt smula proste

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsme trenéra takhle podrželi? Bez ironie..

Reagovat
Svatej

Mourinha v druhym obdobi tak vnimam....

Sice stejne nakonec letel, ale drzel nas v pozici na padaka prakticky celou sezonu, tam byl kazdej dalsi tyden jako dar a neumim si predstavit moc treneru jinde, kteri by tak dlouho vydrzeli.

Reagovat
B3n

Prakticky celou sezonu trvalo ani ne do Vánoc.

Reagovat
Svatej

Hele sdelil jsem svuj pohled na vec a zduraznil, ze to tak vnimam ja. Dle beznych standardu velkoklubu trener leti po dvou mesicich i pokud je 8., my jsme byli predposledni a stale si Joseho drzeli. Rozhodne slo vytrvat dyl, ale podle me dostal vic casu nez by dostal jinde...

Reagovat
Whitemedia

S B3n se o Mourinhovi nebav, to je zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi je fakt, že na naše poměry jsme jej drželi dlouho. V té době jsem s jeho odchodem nesouhlasil, ale ve finále jsem rád, že šel... Protože Conte Zatím..

Reagovat
Svatej

Nemá tu někdo gentlemanskou statistiku o tom, jak se Mourinhovi daří od tý doby, co se chytil s Contem ?

Reagovat
nani92

rozhodne lepšie ako Contemu

Reagovat
Svatej

V týhle neustále propíraný fantastický sezóně dává nafrak o celý tři body chlápkovi, kterej prožívá dle mínění veřejnosti jednu z nejhorších a nejostudnějších, frajeris jeden.

Reagovat
kiwwi

Mourinho nema fantasticku sezonu a Conte nepreziva ziadnu hanebnu...ale sranda jak si musel cakat na kolo kedy prehra United a zaroven vyhra Chelsea...gratulujem, konecne si sa dockal

Reagovat
niflheim

Reagovat
Svatej

Presne do slabyho mista, tohle ani nebylo tak tezky. Kazdopadne predpokladam, ze ta druha cast prispevku ma predstavovat jakejsi zayo trolling. Nechci uplne zpracovavat predstavu, ze umis bejt takhle spickovej pokrytec.

Tohle je tvuj prispevek tyden zpatky pro prohre Chelsea

kiwwi05.02.2018 23:02#

Gentle reminder that since Conte and Mourinho had their spat, Chelsea's form 2W-5D-3L

Reagovat
kiwwi

takze chces aby sme boli aktualni hej?

Gentle reminder that since Conte and Mouringo had their spat, United's form 6W-1D-2L, Chelsea's form 3W-5D-3L

Reagovat
Svatej

Chci, abychom byli mene pokrytecti, nesvadej tenhle kus vlakna zas nekam pryc, kdyz uz jsi z tematu vyskocil.

Hezky pekne, Conticka umi prohravat tak, ze ani neztraci kontakt s konkurenci pred nim

Reagovat
kiwwi

pocuj, vytiahol si sarkasticky nejaku vec ktoru si si ani neoveril a vysiel si z toho jak blbec...btw. to je vo vs. sutaziach

Reagovat
Svatej

Ja z niceho jako blbec nevysel, ty jsi tu zacal fnukat jak mala holka, ktery nekdo hodil pisek za tricko o neco min, nez to udelala ona tyden pred tim.

Smyslem prispevku ani nebylo se dopatrat pravdy, ale ani jsem necekal, ze ti to dopne.

Reagovat
kiwwi

jj presne takto to funguje, hodim sem sarkasticky dotaz "kopol" do supera a ked sa niekto ozve, s realnym argumentom ktory to "kopnutie" neguje tak fnuka...preber sa z tej diskoteky

Reagovat
Svatej

Moment, kde presne jsi prosimte prisel s realnym argumentem ? Nejdriv jsi zacal fnukat a teprve potom "realne argumentovat", ty diskoteko

Reagovat
Busby babes

realnej argument je treba ta statistika toho, jak ty dva tymy hrali. Coz je zaroven i odpoved na to, na co ses v prvnim prispevku ptal...

Reagovat
Svatej

Vsak jasny,ani jsem se nesnazil to poprit.

Reagoval jsem na tu cast jeho prispevku, kde uplne ignoroval fakt, ze s tim sam zacal a za stejnou vec se rozciloval,aby pak nasledne moudre prohlasoval, ze z neceho vychazim jako blbec a on se uz od zacatku choval jako profik, pritom menil smer konverzace uppne s kazdym prispevkem a s konkretnima cislama zacal operovat az po ty jeho vztekline.

Reagovat
kiwwi

za jaku stejnu ty dilino, ked to vobec nesedi

Reagovat
Svatej

furt to nechape

Reagovat
kiwwi

neviem preco si dal realne argumentovat do uvodzoviek, ked je to cisty fakt ktory si vies za 5 sekund overit na googli a prisiel som s tym presne v druhom prispevku

Reagovat
Svatej

Az po fnukani,nevim proc se tu skutecnost furt pokousis nejak ignorovat nebo prehlizet po tom, co jsi napsal v 8:40. Nejdriv jsi fnukal a az pak dodaval cisla.

Reagovat
kiwwi

takze keby som najprv dal cisla tak by si uznal, ze si tu hodil uplne odveci kravinu a ospravedlnil by si sa hej?

Reagovat
Svatej

Od veci urcite ne, vy jste prohrali a my vyhrali, takze se statistika hnula smerem nahravajicim moji strane. Kazdopadne bych nemel jinou moznost nez uznat, ze to nevypada tak, jak jsem doufal.

Reagovat
kiwwi

tak to uznaj a nerob zo seba idiota- 6W-1D-2L, vs 3W-5D-3L vyznieva dost jednoznacne v neprospech Conteho nech sa na to pozries z akehokolvek uhla

Reagovat
Svatej

Rozumim tomu, ze chces za kazdou cenu zavesit, ale netlac na pilu, akorat to pusobi neprirozene snazive.. ja se ostatne v puvodnim priapevku ptal na vysledky Mourinha a ne na jeho porovnani s Contem,nerob zo seba idiota..

Reagovat
kiwwi

hej hej, otazka v style ze si si chcel len vypytat cigaretku

Reagovat
Svatej

Tak tohle neznam..

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
nani92

netlač na pílu, skúsil si, nevyšlo, nevadí, ideš dalej..ja to tak robím stále

Reagovat
Busby babes

no a porovnani je:

6W-1D-2L, vs 3W-5D-3L

Reagovat
Svatej

Nojo, ale ja se na nej neptal, nastesti....

Reagovat
Busby babes

fajn. statistika je 6W-1D-2L

A abys k tomu mel i nejakej kontext, tak Conteho je 3W-5D-3L , to uz ti davam jako bonus i kdyz ses na to neptal.

Reagovat
Svatej

pekne zahrano

Reagovat
Busby babes

touhle logikou: Statistika se hnula mojim smerem... to je jak kdyby se fans nevim, klinde United ale aby to vyznelo absurdneji tak treba Watfordu po minulem kole zacli smat fanouskum City, ze oni body ztratili zatimco United/Watford vyhral, takze se statistika hnula jejich smerem.

Reagovat
Svatej

Pockej ale,vzdyt naprosto stejnej zpusob prcani statistik do tohohle fora tu delaji absolutne vsichni a zrovna ted se tomu zacnem divit, protoze se to rozebralo do hloubky?

Kde jsou statiatiky Kloppa a Rodgerse, Mourinha a Gaala, United tenhle rok vs United v titulovych sezonach, Ozil vs Eriksen dle potreby a dalsi? Vzdyt se to tu dela na dennim poradku, co je na tom ted zvlastniho,kdyz jsem popsal duvod, kvuli kterymu to sek davam, stejne jako pokazdy ostatni?

Reagovat
kiwwi

nani ti na zaciatku odpovedal a ty si hned nato presiel do sarkastickeho protiutoku, potom som ti sem hodil statistiku ja a ty si stale riesil kokotinu a teraz sa z toho snazis dostat v style ale ved to robi kazdy

ako ok, nic strasne sa nestalo, proste si sa len zhovadil, ale aspon uz toho nechaj prosim ta

Reagovat
Svatej

to je fakt uz legracni, jak se me snazis neustale urazet, evidentne jsem se ti fakt dostal pod kuzi.

Ja v tom komentari sarkasticky utocil na celou uspesnou sezonu ( hlavne se mi tu nerozbrec znova, protoze ze si tu nekdo jinej nez ty rejpnul ), a v tom tematu ses zpatky puvodni statistikou zacal ohanet az ve chvili, kdy jsem poukazal na tvoje zabavny pokrytectvi.

A ze to dela kazdy je, jakkoliv s tim budes chtit bojovat, pravda, ostatne ty jses zijici dukaz toho, co rikam, kdyz jsi stejnej provokativni shit postoval tyden zpatky za opacny situace.

Reagovat
kiwwi

tak som ta precenil... ty si sa proste zasekol a niet cesty späť

Reagovat
Svatej

Jojo, vždycky je problém ve všech ostatních

Reagovat
kiwwi

ne v ostatných to nie je, je to v tebe

Reagovat
Svatej

Jsi zoufalej.. měj se

Reagovat
Busby babes

vsak jo, proto tam mam taky ten

Reagovat
Busby babes

tak ja tu taky casto ctu, ze mame hrozne bidnou sezonu, to si nevyberes...

Reagovat
Svatej

Co si budem, ve srovnani s Pepem ma tu sezonu mizernou kazdej, jen to vsem do jisty miry zachranuje ucast v x pohrarech

Reagovat
blade115

Ale hůř než Carvalhalovi

Reagovat
Sandstorm

WBA sestup. Ještě snad půjde dolů Stoke. A jako třetí Crystal Palace a bude to super.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je mi v celkovem pohledu lito. Za me dolu Stoke City, Watford a asi ten Crystal Palace. Opacnym smerem Wolverhampton Wanderers, Derby County a Cardiff City.

Reagovat
vodka

na kterého boha cardiff?

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim

preji to teto trojici.

Reagovat
Bayern +

Veď je to najväčší hnus Champu.

Wolves sú jasní, na tých sa brutálne teším. Z druhého by mohla kľudne Aston Villa a z baráže je tam zatiaľ najrozumnejšia voľba Fulham, ale kľudne by som v PL bral rýdzo ostrovné kádre Prestonu alebo Sheffieldu United.

Reagovat
vodka

wolves jsou jasní, ale moc se netěším, Fulhamu to přeju pak nejvíc, ofenzivní fotbal, dost mladých hráčů. Zbytek je mi tak nějak fuk, kvalitu má nejvyšší villa, ale zase až tak zajímavý tým to není...

Reagovat
Hokaido

Ville bych to přál. Je to jeden z největších klubů v Anglii a PL do Birminghamu prostě tak nějak patří.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Carrick

Reagovat
fenixLFC

tak to uz radsej druhy klub z birminghamu

Reagovat
Busby babes

tam budou radi, kdyz udrzi Champs.

Reagovat
fenixLFC

to uz je vedlajsie

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych to celkove spise tedy Derby, Birmingham a Leeds United. Ovsem realita bude jina

Uz chapu.

Reagovat
Manik...

Za postupující

Reagovat
Mimalu

Marcel Hirscher

Reagovat
niflheim

1000. za MU

Reagovat
smazaný uživatel

*mimo top 5.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Nikikrew

Ked sa pozriem na tu tabulku, vyzera to ze sme uz v p*ci a nedame top4, musime teda jedine cez Europsku ligu, co uz. Sezona fakt na hovno, tak mizernu away formu sme pod AW azda nikdy nemali, neskutocne.

Snad cierneho etra chyti United, to by bol nadherny pocit vidiet opat toho Saska na lavicke a jeho nekonecne vyhovaranie sa.

Reagovat
Free_player

tak díky Edene, že jsi mi posral celou fantu i draft

Reagovat
vladis271

kokos aký battle sa tu rozpútal medzi mufanmi a čukotkármi, idem pre pukance.

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Někdo to za tebe dělat musí, když to už zanedbáváš...

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

a přitom celé vlákno úplně o ničem

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Rob Harris

Ryan Mason: “I can confirm that following specialist medical advice I am having to retire from playing professional football.”

Reagovat
Nikikrew

sila ako jeden nešťastný moment zmení život. Musi to byť pre neho nesmierne ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill ho zničil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele