27. kolo
10.02.2018 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Watford FC 2:0

West Ham si doma poradil s nedalekým Watfordem, který porazil 2:0 po gólech Chicharita a Arnautoviče. Pro West Ham se jedná o první domácí výhru v Premier League od začátku ledna.

Pro West Ham znamená výhra bodové dorovnání svého soupeře. Po sedmadvaceti odehraných ligových kolech má na kontě třicet bodů West Ham i Watford a společně se drží v klidném středu tabulky, na sestupové pásmo však mají náskok pouhých pěti bodů. Oba soupeři jsou navíc venku z domácích pohárů a šance na účast v evropských pohárech je tedy pouze teoretická, neboť na pátou Chelsea ztrácí oba týmy rovných dvacet bodů.

V 8. minutě rozehrávali hosté z rohového kopu, po němž se dostal k nebezpečné hlavičce Mariappa, jeho ránu však vychytal brankář Adrián. Ve 38. minutě vyslal domácí Antonio nadýchaný centr z levé strany a když v pokutovém území upadl jeden z watfordských obránců, neměl Chicharito problém hlavou usměrnit míč do Karnezisovy brány.

V 57. minutě zahrozil z volného přímého kopu hostující Gerard Deulofeu, jeho ránu však na poslední chvíli vyrazil brankář West Hamu Adrián, který v tomto zápase svůj tým již poněkolikáté podržel dobrým zákrokem.

V 78. minutě dokázal na 2:0 navýšit rakouský útočník Marko Arnautovič, který se zjevil sám před brankářem Karnezisem a prudkou střelou ho dokázal prostřelit. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a West Ham si tak připisuje cennou výhru nad konkurenčním týmem v zápase, ve kterém se skvělým výkonem blýskl domácí brankář Adrián.

Autor: Lukáš Hrneček / premierleague.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufejme,ze je dame.Je to na Digi,takze otevru plznicku a jdeme do nich.. COYI !!!

Reagovat
duloig

A poďme už vyhrať.To je jedno koľko ale vyhrať !!! C O Y I

Reagovat
OnlyWHU

Prostě to dát musíme. Třeba 1:0 COYI!!

Reagovat
OnlyWHU

Veledůležitá a zasloužená výhra. Mohla být i vyšší. Arnautovič a Antonio jsou znát. Jen tak dál!! COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byl dobrej.Druhej jsme se zbytecne moc stahli do obrany.Jinak 3body kazdop.dulezity!!!COYI

Reagovat
OnlyWHU

Pravda, mohlo to být ještě lepší. Příliš střídáme skvělý minuty s horšími. Ty fáze, kdy se necháme zatlačit až do vápna, jsou nebezpečný. Asi je to dopad ne úplně skvělý kondice. Fotbalisty máme, teď bych přivítal spíš solidně vybavený atlety. Kdo chce kritizovat Moyese, nechť se podívá na bilanci, kdy je u mužstva. S jeho zisky bychom od začátku soutěže byli v absolutním klidu. Letos to bude na konci vespod strašidelný. Někdo to krutě odnese. Aby měl sedmej od sestupu deset bodů, dlouho nepamatuju. Teď bude drsnej los až do konce, musíme to dát. Forma se lepší... COYI!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele