27. kolo
10.02.2018 18:30 CET
5 : 1
(1:1)

Reportáž

Manchester City - Leicester City 5:1

Manchester City rozstřílel osmý Leicester a upevnil své dominantní postavení na čele Premier League. Jedenáct kol před koncem anglické nejvyšší soutěže jsou "Citizens" téměř jistým vítězem.

Po sedmadvaceti kolech může mít Manchester City po výhře nad Leicesterem na druhé United náskok až šestnácti bodů. United však ještě čeká zápas sedmadvacátého kola na půdě Newcastlu. Leicester se nachází s pětatřiceti body na osmém místě tabulky , na šestý Arsenal však ztrácí deset bodů a v s současnosti je tedy blíže sestupu než evropským pohárům.

Hráči Manchesteru City vlétli do zápasu jak uragán. Již ve třetí minutě se po centru Kevina de Bruyneho gólově prosadil Raheem Sterling a poslal tak domácí do vedení. Ve 24. minutě však "Lišky" dokázaly odpovědět. Jamie Vardy uloupil míč Fernandinhovi a po individuální akci, během níž pronikl do vápna domácích, chladnokrevně zakončil ke vzdálenější tyči. Ve 42. minutě se do další velké šance dostali domácí, jeho střelu do odkryté brány však vyrazil obránce Leicesteru Dragovič.

Stejně jako na začátku prvního poločasu, se i na začátku toho druhého dokázali domácí gólově prosadit. Kevin de Bruyne vyslal další ze skvělých centrů do vápna Leicesteru, tam si míč našel Sergio Agüero a prudkou střelou dokázal vrátit vedení na stranu svého týmu. O přibližně pět minut později si de Bruyne připsal třetí gólovou asistenci, když opět centroval do vápna soupeře a jeho přihrávku přetavil v gól opět Sergio Agüero.

V 77. minutě dokonal argentinský útočník Agüero svůj hattrick. Tentokrát skóroval po chybě Leicesteru v rozehrávce, kdy se zmocnil míče a přeloboval brankáře Schmeichela. V úplném závěru zápasu přidal Agüero i čtvrtý gól. Teprve sedmnáctiletý Foden dokázal míč po levé straně vyvézt až k bráně Leicesteru, poté z rohu hřiště přihrál Sergiu Agüerovi, který stál připraven za hranicí vápna a následně vstřelil po odrazu míče od břevna pátý gól svého týmu.

Autor: Lukáš Hrneček / premierleague.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
MCFC_8

2:0...snad aspon s 2 navratilcami po zraneniach...

Reagovat
Seydou Doumbia

Stones a? Mendy?

Reagovat
MCFC_8

Veril som v Delpha alebo Silvu, nakoniec Foden je spat, David nic vazne a Leroy uz trenuje

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
popltak

Klauni prohrají - 1:3.

Reagovat
MCFC_8

tu to mas ty klaun...Kun a KDB, toto je nasa sezona

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

nejen tato

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek dynastie...

Reagovat
t0mmy33MCFC

vrchni klaun Paul hraje zitra

Reagovat
diastan

Karma smatlaku a to vás čekají další 4 zápasy po sobě bez výhry ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

ze by derby s rozhodnutym titulem ? uz vidim ty reci kdyby nas porazili, :sice nemame titul, ale Manchester is red

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobre ti tak Martas

Reagovat
diastan

Dnes by mohl zkusit Stones-Laporte a v úterek zas prostřídat Kompas-Ota.

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny vykon a totalni smazani soupere. Aguero je sniper a jeden z nejlepsich na svete !

Tento trend prenest i do poharu a verim, ze mame v kapse minimalne, League Cup a Fa Cup s LM to bude tezky i kdyz verim, ze proti Basilej to bude v celku pohoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele