Premier League - souhrn 23. kola

13.01.2018, 17:54, aktualizováno 15.01.2018, 22:51
Komentáře a souhrny
Manchester City letos poprvé prohrál, recept na něj našel Liverpool. Arsenal překvapivě padl na hřišti Bournemouthu. Chelsea registruje zbytečnou domácí ztrátu, když proti Leicesteru nevyužila ani kratší přesilovky. Tottenham naproti tomu deklasoval Everton a tři body má i Manchester United...

Manchester United - Stoke City 3:0

15.01.2018 21:00

Góly: 9. Antonio Valencia, 38. Anthony Martial, 72. Romelu Lukaku

Manchester United v pondělní dohrávce nedopustil vůbec žádné překvapení a v krizi se zmítající Stoke přehrál jasně 3:0.

Rudí ďáblové do utkání vstoupili opravdu výtečně, již po devíti minutách totiž Pogba vysunul Valenciu, který vnikl do šestnáctky, míč si přehodil na svou levačku a krásnou střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre. Na druhé straně zahrozil po centru Fletchera kopem přes hlavu Shaqiri, De Gea však byl naprosto pozorný. Po dvaceti minutách mohl srovnat stav Ireland, který se po přihrávce Shaqiriho zjevil osamocený zhruba na úrovni penaltového puntíku, své zakončení však nasměroval těsně vedle.

Do konce první půle se domácím povedlo náskok zdvojnásobit, když Pogba přesným pasem našel na vápně stojícího Martiala, který parádní ranou z první podruhé překonal brankáře hostí. V úplném závěru se ještě chytře uvolnil hostující Shaqiri, ovšem střelou z hranice vápna si na De Geu nepřišel.

Na startu druhé půle se připomněl Lukaku, který vyslal štiplavý projektil z dobrých dvaceti metrů, hostujícího brankáře ale nepřekonal. Přesně po hodině hry pak spálil ohromnou šanci Martial, který se na hranici penalty efektivně uvolnil, položil si i brankáře, jenže pak jej pouze nastřelil.

Manchester United to však mrzet vůbec nemuselo - dvacet minut před koncem se totiž ve vápně parádně uvolnil Lukaku a přízemní střelou upravil na konečných 3:0

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 4:3

14.01.2018 17:00

Góly: 9. Alex Oxlade-Chamberlain, 59. Roberto Firmino, 61. Sadio Mané, 68. Mohamed Salah - 40. Leroy Sané, 84. Bernardo Silva, 90. Ilkay Gündogan

Manchester City předvedl skvělý závěr utkání s domácím Liverpoolem, jenže se probudil až příliš pozdě. Všechny tři jeho branky padly až v závěru obou poločasů, jinak dominoval dravější Liverpool.

Slavný Anfield Road pořádal v neděli odpoledne velký svátek a hlavními barvami se stala místní červená spolu s blankytně modrou. Tu vyznává lídr tabulky, Manchester City. Celek trenéra Pepa Guardioly si z Premier League s nadsázkou dělá další tréninkovou záležitost a dnes chtěl navýšit vedení na čele na propastných osmnáct bodů! Liverpool plánuje pod vedením emotivního Němce Kloppa útočit na první tři pozice.

Na Anfield Road se klubu z Manchesteru nikdy moc nedařilo, což dnes měli napravit hráči jako Agüero, Sterling, De Bruyne, Walker nebo Otamendi se Stonesem. Fanoušci se mohli těšit na rychlostně skvěle vybavený útok na obou stranách, protože rovněž Liverpool má v tomto ohledu velmi kvalitní kádr. Hlavní zbraní je Egypťan Mohamed Salah, druhý nejlepší střelec Premier League. Oslabeni o prodaného Coutinha se Reds spoléhali také na Firmina, Oxlade-Chamberlaina nebo Cana s Lovrenem.

Bitvu dvou tradičních gigantů, kteří sbírají body jako na běžícím páse a ještě u toho stíhají bavit fanoušky parádním fotbalem, dostal na starosti zkušený sudí Andre Marriner. Rodák z Birminghamu musel v osmé minutě řešit pád Raheema Sterlinga v pokutovém území, ale penaltu po kontaktu s Robertsonem nepískal.

Jeho píšťalka se ale přeci jen vzápětí ozvala. Alex Oxlade-Chamberlain využil lehkého zaváhání Fernandinha a postupoval s míčem na bránu City. Před vápnem se rozhodl pro střelu a balon poslal nádherně k zadní tyči! Ederson se sice natahoval, ale o pár centimetrů přeci jen nedosáhl - 1:0 a druhý zásah útočníka Reds na Anfield Road v jeho posledních třech duelech.

Hosté v obraně nepůsobili ani náhodou tak jistě, jak jsme zvyklí. S dalším útokem přitáhl Sadio Mané, jenže rychlý kontr před vápnem příliš zpomalil. Mohamed Salah na opačné straně pokutového území mířil po individuální akci hodně nepřesně. Jindy precizní a dravá kombinace City k vidění nebyla snad až do chvíle, kdy za hlučného bučení odcentroval Sterling před bránu. Sergiovi Agüerovi ale pár kroků chybělo, aby zasunul míč do sítě.

Dělovka Saného byla tečována mimo a další vrásky na čele Pepa Guardioly způsobilo zranění Fabiana Delpha, kterého musel nahradit Danilo. Chvíli se nic zásadního nedělo, až si řekl "dost" Leroy Sané. Mladý útočník předvedl obdobnou parádu jako Oxlade-Chamberlain, prošel o vápna s míčem u nohy a umotal obránce před sebou. Pak tvrdou střelou na bližší tyč trochu překvapil brankáře Kariuse a srovnal!

Druhý poločas začal obdobnou náloží atraktivity. Saného exekuce rohového kopu zamířila na hlavu Otamendiho, který sice vyskočil nejvýš, jenže trefil jen břevno! Ani brankář Ederson se nenudil, o což se starali svými dělovkami Salah s Oxlade-Chamberlainem. Stejně jako v první půli se Cityzens ukazovali jako naprosto nedůslední v obranné fázi. A to se jim stalo osudným.

Stoper John Stones v 60. minutě neudržel na zádech Roberta Firmina, který jej překvapivě snadno odtlačil od míče a ve vyložené šanci dloubáčkem přehodil vyběhnuvšího Edersona!

O pouhou minutu později míč špatně zpracovával Fernandinho, který navíc poslal nesmyslnou nahrávku zpět na Edersona. Zkušený brankář se musel děsit, protože míče se ujal Sadio Mané a svůj náběh napálil do tyče. Hosté se absolutně nepoučili a předváděli jednu vyloženou chybu za druhou. Další obrovskou chybu v rozmezí sto dvaceti vteřin využil Salah k nahrávce na Maného, který jednoduše překonal Edersona!

Tyto tři minuty stačily Liverpoolu k tomu, aby velkou měrou rozhodl o osudu zápasu. A Reds trhali dál. Mohamed Salah sice první nahrávku uspěchal a Ederson vyběhl z brány, ale protože míč odkopl opět jen k Salahovi, mohl egyptský rychlík vymyslet další krásný gól. Z pětatřiceti metrů zamířil přesně do sítě, jak to občas vídáme třeba u hokejových přesilovek - 4:1.

Manchester City předváděl hrůzostrašný výkon, který by u svých svěřenců nějak pikantně komentoval určitě i Josef Hnátek. Navíc se často uchyloval k příliš agresivní hře. Přesto hostům svitla naděje, když pro jednou zvolil přímou cestu k bráně na základě dvou narážeček. Balon se dostal po tečované střele k volnému Bernardu Silvovi, který poslal balon k tyči - 4:2.

Anfield Road najednou pochopil, že ještě není konec, což City ihned potvrdilo. V první minutě nastavení Leroy Sané oběhl s míčem přilepeným ke kopačkám celé vápno a nahrál Agüerovi. Ten svým centrem našel kolem penalty Ilkaye Gündoğana, který si míč mezi dvěma obránci zpracoval a prostřelil Kariuse! Ani jeden z obránců s ním neskákal, Dejan Lovren místo výskoku snad jen povytáhl obočí...

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 2:1

14.01.2018 14:30

Góly: 70. Callum Wilson, 74. Jordon Ibe - 52. Héctor Bellerín

Již loni byli hráči Bournemouthu velmi blízko vůbec první výhře nad londýnským Arsenalem, ovšem na domácí půdě tehdy prohospodařili tříbrankový náskok a museli se smířit jen s remízou. Tentokráte svěřenci Eddieho Howea proti Kanonýrům ještě dvacet minut před koncem prohrávali po trefě Bellerína, avšak dvěma slepenými góly skóre otočili a připisují si cenný triumf, díky němuž utíkají z bezprostředního sestupového ohrožení až na třinácté místo. Arsenal, jehož výkonu nepomohla ani absence Alexise Sáncheze, zůstává šestý.

První půle nabídla především nepřeberné množství nepřesností na obou stranách. Domácí po nadějném vstupu do utkání přepustili veškerou iniciativu Arsenalu a po osmi minutách málem pykali. Lacazettův centr z pravé strany si zpracoval Ainsley Maitland-Niles, kličkou si udělal prostor k zakončení a zklamaně přihlížel, jak jeho povedená rána končí pouze na břevně Begovičovy branky. Mladý univerzál Arsenalu byl záhy pro změnu iniciátorem nebezpečné akce na opačné straně, když na polovině hřiště namazal Jordonu Ibeovi, tomu se však nepovedlo sladit svou kolmici s náběhem spoluhráčů a ze slibného brejku nebylo nic.

Arsenal po valnou část první půle pokračoval v převaze, ale šanci si vytvořil jen jedinou. Znovu u toho byl přihrávající Lacazette, jehož pas propadl až k nabíhajícímu Welbeckovi, který se tak řítil sám na brankáře Begoviče. Bosenský gólman však stihl vyběhnout a zblízka střelu anglického útočníka pokrýt. Po tomto kritickém momentu se hráči Bournemouthu přece jen vzepjali k aktivnějšímu pojetí hry a závěr první půle patřil zase jim. Poté, co se neujaly protesty ohledně Iwobiho hraní rukou ve vlastní šestnáctce, se ve výtečné šanci ocitl Ryan Fraser, jehož gólovou ránu z hloubi pokutového území musel na poslední chvíli zablokovat Calum Chambers. První půle tak skončila bez branek.

Domácí po změně stran chtěli pokračovat ve zvýšeném tlaku na soupeře, jenže ve dvaapadesáté minutě Arsenal otevřené obrany Cherries beze zbytku využil k přímočarému útoku. O klíčovou přihrávku celé akce se postaral Alex Iwobi, jenž opět po pravé straně okolo tápajícího Danielse vyslal do samostatného úniku Héctora Bellerína. Španělský levý bek se rozhodl nic nevymýšlet, a přestože si Begovič na jeho ránu sáhl, míči již v cestě do sítě nezabránil.

Reakce Bournemouthu na nepříznivý vývoj utkání ovšem byla příkladná. Střely Frasera s Ibem se ještě neujaly, ovšem dvacet minut před koncem domácí podnikli rychlý výpad po pravé straně a k výtečnému Fraserově pasu se dostal před vyběhnuvším Čechem Calum Wilson, aby špičkou kopačky zasunul míč mezi tři tyče.

Než se zaskočení hosté stihli vzpamatovat, sotva pět minut po Wilsonově vyrovnání dokonce prohrávali. Forvard Bournemouthu se tentokráte zhostil role nahrávače, když do druhé vlny přiťukl míč Jordonu Ibeovi, jenž tvrdou ranou propálil Čecha a připsal si svůj vůbec první gól v dresu Cherries. Na konečném skóre 2:1 již nic nezměnil ani závěrečný tlak Arsenalu, který tak zůstává na šestém místě a konkurence v boji o přední umístění mu čím dál více uniká. Domácí naopak poskočili až na třináctou příčku.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 4:0

13.01.2018 18:30

Góly: 26. Heung-min Son, 47. Harry Kane, 59. Harry Kane, 82. Christian Eriksen

Útočník Harry Kane dál zdobí čelo tabulky střelců anglické Premier League a tentokrát přidal další dvě branky. Což byla rovná polovina gólů, které Kohouti doma nasázeli do sítě Evertonu. Liverpoolský celek je po této drtivé porážce na devátém místě, Spurs dál provokují Arsenal.

Harry Kane potvrzuje famózní formu a na utkání s Evertonem bude hodně dlouho vzpomínat. Právě v něm se totiž stal rekordmanem svého celku - nejlepším střelcem jeho historie v Premier League. Díky dvěma gólům pomohl Tottenhamu k dalším třem bodům, přičemž se kromě něj střelecky prosadili také Heung-Min Son a Christian Eriksen. Everton sice vsadil na novou posilu v podobě Cenka Tosuna, ale jeho premiéra zůstala za očekáváním.

Už od prvních minut bylo jasné, kdo že bude na stadionu ve Wembley kralovat. Obzvláště centrované míče od Bena Daviese hledající Harryho Kanea dělaly zadákům Toffees velké potíže. K tlaku domácím vydatně pomáhal také záložník Dele Alli, jenž podporoval útočné snahy Tottenhamu a nenechával hráče Evertonu odpočnout.

Yannick Bolasie se na opačné straně zkusil prosadit individuálně na pravém křídle, ale s přesilou urostlých obránců Tottenhamu si neporadil. Stejně se vedlo také jeho kolegovi Cenku Tosunovi, který postupně odhaloval tvrdou hru Premier League a často zjišťoval, jak dobře mají domácí posekaný trávník. První branku si na své konto málem připsal Wayne Rooney, leč odchovanec liverpoolského celku doplatil na ofsajd.

Ve 26. minutě už gól padl regulérní. Serge Aurier si dokázal na pravé straně zpracovat pas z levé strany a vyzval rásnou nahrávkou Sona, kterého nikdo příliš nehlídal. Sonovi už nedělalo potíže dostat balon do sítě.

První půle každopádně zůstávala jen matnou předzvěstí toho, co nabídl poločas druhý. V něm se s góly roztrhl pytel a začal jej symbolicky aktuálně nejlepší střelec Premier League. Po pouhých dvou minutách po návratu ze šaten se Heung-Min Son fantasticky zbavil bránícího Martiny a postupoval s balonem do vápna. V něm našel krásnou nahrávkou Kanea, který jemně tečoval balon - 2:0.

Samotný Son mohl o chvíli později navýšit skóre, jenže krásnou průnikovou nahrávku od Alliho poslal z úhlu jen do boční sítě. Obránci Toffees si jej nadále nehlídali, takže se Son dostal také k další ráně zpoza vápna. Tentokrát ji ale zastavila tyč za Pickfordem! V 59. minutě se opět ukázal Harry Kane, který si naběhl do vápna na nahrávku od Diera a s velkým štěstím ji poslal za záda padajícího Pickforda!

Zklamaný Cenk Tosun odešel a za nepříjemného stavu přenechal své místo mladíkovi Dominicu Calvert-Lewinovi. Ani on ale s výsledkem nic neudělal, naopak se musel ukázat opět Jordan Pickford, který si poradil s dělovkou Sona a dorážkou Alliho. Právě Alli vyzval deset minut před koncem krásnou patičkou ke skórování Christiana Eriksena, který ranou z voleje nedal Pickfordovi šanci zasáhnout.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leicester City 0:0

13.01.2018 16:00

Góly: -

Chelsea znovu nedokázala vstřelit gól a s Leicesterem jen remizovala 0:0. Bezbrankový výsledek byl pro domácí ještě milosrdným výsledkem, hosté byli lepším celkem a k výhře měli blíže.

Leicester zápas odstartoval pěkně zhruta a již po třech minutách mohl jít do vedení, když se okolo Cahilla protál Chilwell a jeho centr do sítě nedokázal usměrnit Mahrez. O chvilku později mohl skórovat i Vardy, ten se zjevil za zády domácí obrany, křižnou ranou však branku minul.

Největší šanci první půle měl na hlavě Ndidi, ke kterému propadl rohový kop Mahreze. Brankář Chelsea však vytasil bravurní zákrok a udržel nerozhodný stav.

Na druhé straně vystrašil Schmeichela Fabregas, ten ale jeho nepříjemnou střelu vytěsnil. Do konce první půle zahrozil ještě jednou Mahrez, který se pohrál s Rudigerem, jenže stříleným centrem bohužel nikoho nenašel.

Zkraje druhé půle to byl opět Mahrez, který mohl hosty poslat do vedení, jeho ránu totiž nešťastně tečoval Christensen, balón však doskákal těsně vedle levé tyče branky Courtoise. Po hodině hry však dobrý výkon hostí takřka zhatil Ben Chilwell. Ten před dovršením sedmdesáté minuty obdržel druhou žlutou kartu za faul na Mosese a Leicester byl donucen dohrábat o desíti.

Chelsea toho však nedokázala využít, vypracovala si totiž jen pološance v podobě přízemní střely Williana a Bakayakovi nepřesné střely z vápna, a tak utkání dospělo k remíze 0:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC 1:0

13.01.2018 16:00

Góly: 21. Bakary Sako

Crystal Palace překvapil favorita z Burnley, kterého okradl o všechny tři body. Selhurst Park rozjásal jedinou trefou zkušený záložník Bakary Sako, který se trefil ve 21. minutě. Crystal Palace tak pokračuje ve zlepšených výkonech a v tuto chvíli mu patří solidnější dvanáctá příčka.

Burnley jelo do Londýna do Selhurst Parku jako jasný favorit, protože se mu v letošní sezoně daří držet se v blízkosti pohárů a jeho výkony rozhodně slibují sympatický fotbal. Dnes to ale bylo jné. Sudí Michael Oliver sledoval spolu s diváky atraktivní utkání z obou stran, podpořené vynikající atmosférou z hlediště. Především dvě akce Sama Vokese byly velmi zajímavé, i když obě zakončené střeou mimo bránu.

Opatrné minuty se začaly měnit v ne možná zběsilé utkání, ale rozhodně sympatické z obou stran. Na hráčích byla vidět snaha, touha odnést si tři body a ochota bít se pro dobrý výsledek. Bakary Sako pronikal do obranného valu Burnley, poradil si s Bardsleym, jenže nepřešel přes Defoura. Ve 21. minutě už se skóre utkání měnio, o což se postaral dlouhým nákopem Benteke. Ten našel Bakaryho Saka, který se nebojácně probil do vápna a přízemní střelou překonal brankáře Popea - 1:0.

Hosté s tímhl vývojem nepočítali, ale nebyla to jediná šance domácích, které se museli bránit. Nahrávku Charlieho Taylora uzmul mladík Zaha, který přes vybíhajícího Popea poslal míč před branku na McArthura. Do jeho zakončení se ale vložil vracející se rychlík Ben Mee! Domácí v těchto chvílích svého soka z Burnley jasně přehrávali.

Rozehrávky dalšího zajímavého rohového kopu se ujal Luka Milivojević, na jehož centr si naskočil Christian Benteke. Hlavou ale mířil těsně nad! Aby se neřeklo, tak práci měl před koncem první půle také brankář Wayne Hennessey, kterého musela trochu vystrašit Vokesova hlavička po centru od Gudmundssona. Hennessey musel o chvíli později vytáhnout parádní zákrok proti zakončení Ashleyho Barnese, jehož ránu vytěsnil nad břevno!

V samém závěru prvního dějství se po straně dostal až k vápnu Timothy Fosu-Mensah, který předložil míč nabíhajícímu Bakarymu Sakovi. Jeho dělovka z voleje však prosvištěla jen těsně nad bránou! Druhou půli začali aktivněji hosté. Na pravém křídle se uvolnil Gudmundsson a nabíhající Vokes usměrnil jeho centr těsně vedle tyče! Po hodině hry zachránil hostující celek James Tarkowski, který padl do voleje Zahy a míč odvrátil.

Následně Johanna Gudmundssona se stáčel k Vokesovi, jehož odstavil od míče výborným zákrokem Fosu-Mensah. Střídající Georges-Kevin N'Koudou hodně oživil hru hostí a jeho výpady založené na rychlosti i technice dělaly domácí obrnaě problémy. Minutu před koncem Christian Benteke opět skvěle zapracoval ve vzdušném souboji a celou akci také zakončil, jenže k definitivě výhry mu chyběly centimetry!

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - West Ham United 1:4

13.01.2018 16:00

Góly: 40. Joe Lolley - 25. Mark Noble, 46. Marko Arnautović, 56. Manuel Lanzini, 61. Manuel Lanzini

Huddersfield ani ve druhém zápase proti Kladivářům neuspěl a tentokrát to doma pořádně schytal. Hosté na John Smith's Stadium udeřili celkem čtyřikrát a jasně si dokráčeli pro důležité tři body. Manažer David Moyes mohl být s výkonem svých svěřenců naprosto spokojen.

West Ham vykročil do utkání správnou nohou, byť v počátku zápasu měli územní převahu spíše fotbalisté Huddersfieldu. To by však nesměl ve 25. minutě vyrobit velkou chybu Lolley, kterou okamžitě potrestal přesnou střelou na přední tyč Mark Noble! Kladiváři se dlouho z vedení neradovali, ještě do poločasu vlétl do šestnáctky energický Joe Lolley a svojí chybu parádně napravil. Proti jeho technické střele neměl brankář Adrián žádný nárok.

Nastolený trend ze závěru prvního poločasu pokračoval i po změně stran; hned ve 46. minutě si vzal West Ham vedení zpátky, a to znovu zásluhou Marka Arnautoviče. Ten si výborně pokryl balón, elegantně si přehodil dva bránící hráče a chladnokrevně zakončil.

Druhá branka Kladiváře hodně nabudila a před golmanem Lösslem bylo pořádně horko. Kouyaté hlavičkoval mimo a v 56. minutě už to bylo 3:1 pro hosty. Manuel Lanzini obdržel kolmici za obranu a také on bez problému přesně zakončil. Obrana Huddersfieldu se úplně rozložila a během dalších pěti minut inkasovala čtvrtý gól. Arnautovič zavezl balón do vápna, kde jeho dílo dokonal střelou pod břevno opět Manuel Lanzini.

Výsledek mohl ještě zkorigovat Pritchard, jeho střela však byla nepřesná. Hudderfield utrpěl od West Hamu vysokou porážku 1:4 a v tabulce se propadl na třinácté místo, zatímco West Ham postoupil na jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Watford FC - Southampton FC 2:2

13.01.2018 16:00

Góly: 58. Andre Gray, 90. Abdoulaye Doucouré - 20. James Ward-Prowse, 44. James Ward-Prowse

Southampton sice vedl o dvě branky nad domácím Watfordem díky výtečnému výkonu mladíka Warda-Prowse, ale nakonec získal jen bod. Konečnou dělbu bodů v napínavém závěru zařídil mladý záložník Abdoulaye Doucouré, který se trefil v 90. minutě!

Viděli jsme utkání dvou naprosto rozdílných polovin, takže dělba bodů je vlastně smysluplná a zasloužená. Zatímco v té první excelovali hosté zvláště s výtečným Warde-Prowsem, který se trefil dvakrát, po změně stran to hosté již tak snadné neměli. Watford naopak zapnul naplno a díky zvýšené chuti do zápasu se radoval ze dvou vstřelených branek. I díky tomu zůstává na desátém místě tabulky.

Do první šance se probíjel Oriol Romeu, který poslal do šance Shanea Longa a sledoval, jak jeho spoluhráč nedokázal prostřelit brankáře Gomese. Po chvíli rozpaků a nepříliš povedené hry se do šance dostal Gray, který ale promáchl. A domácí to muselo hodně mrzet. Z následného protiútoku totiž hosté dokázali skórovat! Po pravé straně zatáhl míč až do pokutového území Shane Long, balon se po skrumáži ve vápně dostal k Jamesu Ward-Prowsemu, a ten si poradil - 1:0.

Následně to mohlo být klidně o dvě branky, protože Dušan Tadić nasadil míč na hlavu Shaneovi Longovi a ten jen sledoval, jak si s jeho zakončením poradil Gomes! Po třiceti minutách opět pálil Dušan Tadić, který byl vůbec hodně aktivním hráčem. Jeho další akce skončila centrem na nohu Longovu, jenže do jeho rány skočil Marvin Zeegelaar, který stačil jeho zakončení zablokovat.

Krátce před koncem první půle sehráli hosté další rychlý brejk, který pro ně znamenal úspěšnou strategii a gól na 2:0. Shane Long kombinoval s Dušanem Tadićem, na onci celé akce stál opět James Ward-Prowse a jeho zakončení v souboji muže proti muži Gomes neměl - 2:0.

Jenže po změně stran se začaly dít věci. Domácí totiž nevzdali souboj se Southamptonem a výsledkem byla jejich větší aktivita. Roberto Pereyra pálil těsně nad a střídající Troy Deeney rovněž pálil. Následně mu mnohem více šla kombinace s Janmaatem, jehož střelu ještě McCarthy vytlačil na břevno. Na dorážku Andreho Graye už ale neměl nárok a kapituloval.

Střídající Troy Deeney byl velkým oživením domácí unylé hry a kromě střelby přidával také myšlenku. Nápor domácího Watfordu byl evidentní a hosté naopak skládali zbraně. Z velké dálky zkusil střelecké štěstí Daryl Janmaat a neuspěl, McCarthyho vyzkoušel také Stefano Okaka.

Když už se zdálo, že se hosté ubrání, tak snaha domácích hráčů přeci jen znamenala srovnání. Southampton nedbale bránil a dopustil se chyby, když brankář Alex McCarthy nešel pro nakopávaný balon. K němu se dostal pohotový Abdoulaye Doucouré a v 90. minutě srovnal na konečných 2:2!

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Brighton & Hove Albion 2:0

13.01.2018 16:00

Góly: 4. Jonny Evans, 55. Craig Dawson

Teprve třetí výhru v sezoně zaznamenal West Bromwich Albion. Předposlední tým tabulky Premier League doma uspěl proti Brightonu, který sestřelil dvěma brankami v 5. a 55. minutě utkání. The Baggies v lize vyhráli poprvé od 19. srpna, kdy porazili Burnley.

Brightonu nakonec nebylo nic platné ani častější držení balónu. Zkrátka dvakrát inkasoval a nedokázal ani jednou překonat brankáře Fostera. Brightonu se především vůbec nevydařil začátek zápasu. Na The Hawthorns inkasoval už v páté minutě, kdy dobře prodloužil centr Rodríguez a Jonny Evans hlavou zatloukl balón do sítě!

Baggies byli na okamžik pokropeni svěcenou vodou a bylo jich plné hřiště, nicméně druhý gól v prvním poločase přidat nedokázali. Naopak ve 34. minutě mohl udeřit Dunk, nebýt výtečného obranného zákroku Dawsona. Zajímavé situace byly k vidění na obou stranách, nicméně důležitější byl okamžik ze začátku druhého poločasu. V 55. miutě totiž WBA znovu udeřil ze vzduchu, na rohový kop si tentokrát naskočil Craig Dawson a zaplněný The Hawthorns mohl explodovat radostí! Domácí tým byl blízko teprve třetímu vítězství v sezoně.

Brighton se ale nevzdával a několikrát byl velmi blízko vstřelení branky. Před Baldockem v 67. minutě dokonce zívala prázdná branka, ale gól z toho nebyl. Na druhé straně nevyužil rychlý brejk Rondón.

Závěr zápasu přinesl několik vzrušivých momentů. Rondón v nastavení znovu odmítl definitivně pojistit výsledek a to rovnou dvakrát! Brighton se kontaktní branky nedočkal a s předposledním West Hamem prohrál 0:2.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Swansea City 1:1

13.01.2018 16:00

Góly: 68. Joselu - 60. Jordan Ayew

Hodinu čekali diváci v St. James Parku na úvodní branku zápasu o kterou se trochu překvapivě postaral hostující Jordan Ayew. Odpověď Strak byla rychlá, o osm minut později stanovil konečný výsledek 1:1 Joselu. Dělba bodů je ale z pohledu obou celků spíše ztrátou.

Newcastle i Swansea totiž potřebují body jako sůl. O něco více pochopitelně Swansea, která se krčí na úplně posledním místě Premier League. Lépe vstoupily do zápasu Straky a po čtyřech minutách se vyšrouboval do vzduchu Dwight Gayle a Fabiański musel zasahovat. O chvíli později se prokličkoval hostující defenzivou šikovný Ayoze Pérez, ale Dwight Gayle tentokrát hlavo úplně minul. Newcastle každopádně stupňoval svůj tlak a před Fabiańskim bylo stále živěji. Brankáře Swansea nepřekonal ani osamocený Ayoze Pérez.

Když už se Straky přeci jenom dočkaly, byl ve 38. minutě máván ofsajd. Rafa Benítez mohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, méně už ale s tím, jak jeho svěřenci nakládali s proměňováním příležitostí.

Něco málo přes padesát tisíc diváků, kteří si našli cestu do St.James Parku, čekali na úvodní branku přesnou hodinu. V 60. mnutě z jedné z mála příležitostí udeřila Swansea. Do vápna Newcastlu přilétl výborný centr a Jordan Ayew zůstal na malém vápně nehlídaný, pověsil se do vzduchu a nadvakrát překonal brankáře Darlowa.

Newcastle se naštěstí stihl vzpamatovat a poměrně rychle vyrovnal. Joselu se dostal na rohu malého vápna k balónu a skrytou střelou k tyči zaskočil Fabiańskiho. Straky chtěly co nejdříve strhnout vedení na svojí stranu, nicméně to se jim nepodařilo. Naopak, ve čtvrté minutě nastavení mohl strhnout výhru na stranu Velšanů střídající Bony Wilfried. Někdejší útočník Sparty nebo Manchesteru City se dostal k bezprostřední dorážce, ale proti němu výtečně zasáhl obránce a na brankové čáře odvrátil hrozbu. St. James Park se nakonec rozuzlení nedočkal a oba celky si připisují po bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City23202167:1762
2.Manchester United23155348:1650
3.Liverpool FC23138254:2847
4.Chelsea FC23145441:1647
5.Tottenham Hotspur23135546:2144
6.Arsenal FC23116641:3039
7.Burnley FC2397719:2034
8.Leicester City2387834:3231
9.Everton FC23761025:3827
10.Watford FC23751133:4226
11.West Ham United23671029:4125
12.Crystal Palace23671021:3325
13.AFC Bournemouth23661124:3524
14.Huddersfield Town23661119:3924
15.Newcastle United23651221:3123
16.Brighton & Hove Albion23581017:2923
17.Southampton FC23491023:3421
18.Stoke City23551323:5020
19.West Bromwich Albion233101018:3019
20.Swansea City23451414:3517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (970)

Přidat komentář
Miguel19

Ostudný výkon.

Reagovat
Whitemedia

Barcelona už se třese.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno taktika

Reagovat
JackDaniels.

A hlavne Yerri Mina:

https://youtu.be/yjfLs15cTag

Reagovat
smazaný uživatel

smej sa, ale tento voodoo rituál mi ukázal cestu do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ostuda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

West Hamu to začína konečne aspoň trochu fungovať. Moyes

Reagovat
Bayern +

Neveril som mu, ale zatiaľ Hlavne proti silnejším tímom ma prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro něj je West Ham ideální tým. Takovej druhej Everton. Banda nekopů, který táhnul jenom Defoe to není a TOP tým taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Negri sa nam jebu do statov cez more co sa tu nakurvia. Vsade uz su tfuj!

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa odjeb niekam kde nie su ahoj čau, nebudeš nam chybat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jeden z nich ze?

Reagovat
tony223

ty si akurát lenivý zakomplexovaný ko*otko.. nič viac, nič menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to tak. Bolo to už dávno keď sa mladý Ejaz Zuhur Yobachi rozhodol opustiť domovinu, spoznať svet a priniesť do Európy polygamiu a násilie.

Na svojej ťave v sprievode s tigrom Tawilom som sa dostal až na breh stredozemného mora. Na svojej nafukovačke z ťavy som však s tým jebnutým Tawilom nezašiel ďalej, než na Cyprus. Odtiaľ som za svojim snom na prelome tisícročia odcestoval s tímom Slovanu Bratislava po ich potupnej prehre v meste duchov, Famagustuste. Tibor Jančula mi vtedy dal prezývku Ejzy.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Tawil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tawila som predal Mike Tysonovi. Bolo náročné ho živiť na tak malom ostrove, ľudia si tam všímali záhadné straty spoluobčanov, bolo to niečo celkom iné ako u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnKoul

Umřít se dá i v mládí, není ostuda to prodlužovat. Doporučuji

Reagovat
icemike

pomalé, nepřesné, nekvalitní, bez náboje, bez kvality. Jde to dolů, chce to změnu. Jinak nebudeme pro Barcu ani jako důstojní soupeř. Na hráčích leží deka. Možná by prospěl den volna, možná je čas na jiné rozestavění. Conte to ví, snad najde řešení

Reagovat
mike.84

ten čas na 3-4-3 přišel už před měsícem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Conte uz me sere s tou priposranou sestavou. Hrajeme doma, nedavame goly, a stejne zacneme se trema stredakama, jeden je z formy, druhej je uplne na hovno. Pri ziskani balonu na vlastni pulce jde vetsina prihravek zpatky dozadu, vepredu neni komu nahrat, vsechno zavisi na tom jestli Morata udrzi balon nebo Hazard neco vymysli. Willian priste od zakladu, spolu s Hazardem momentalne jedinej hrac, kterej je schopen pres nekoho prejit.

Jestli se nevzpamatujem, tak to bude od Barcy slusnej debakl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ehm, chcel by som sa spýtať. Pred nejakým časom som napísal, že z Moratu sa stalo za posledné obdobie hrozné poleno, na čo pribehla modrá vlna (a asi aj ďalší PL fans, lebo však čo špageťák vie a čo sa tu rozkrikuje) a bolo mi vysvetlené, že viem o tom hovno a je skvelý. Tak teda ako? Ide mu to, pravda? Je to presne ten vysnený hroťák? Aj keď sa tímu nedarí, on to strháva, však? :-)))

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zase klídek, nemá teď formu, musíš mu dát čas

Reagovat
Svatej

Hrdinne pribehnout ve chvili, kdy mu to nejde a schovavat se, kdyz naopak jede, je strasne detinska picovina..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Alberto Aquilani

a kedy sa mu darilo? Ved chalan ako to nedostane v 16ke na hlavu gól nedá

Reagovat
Svatej

Zda se, ze o nem vis vsechno, tak proc se zucastnujes diskuze ?

Reagovat
smazaný uživatel

toto tu robí veľa ľudí...

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
vitasrp

Nedaří se mu zhruba poslední měsíc, nemusíš si honit brko

Reagovat
spider_8

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-383346/?forum=1#p9923531 Hmm, tak to som asi prorok, ked som už presne pred mesiacom písal, ako sa zhoršil...

Reagovat
kvasha16

si chuj akurat tak... nic si nepredpovedal, pisal si ze uz vtedy nebol dobry, pricom cca odvtedy sa este ken zacal zhorsovat

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Nemôžem si pomôcť ale Chelsea sa dosť zhoršila oproti minulej sezoby. Uz ten zapas s nami cez týždeň bol od nich zly, a dnes tych 30min co som videl boli marny.

Som rad ze odišiel Costa, bez neho su slabší

Reagovat
JackDaniels.

Ako by odchod Costu mal nejaky vplyv na vas

Reagovat
kvasha16

dnes to bol presne ten zapas co by nam Costa velmi nepomohol, ked bol cely tim zly, ani Costa nas sam nevytrhol

Reagovat
Mimalu

Costa by možná pomohl Hazardovi, 60 minut jsme hráli s jediným schopným hráčem dopředu a ten se ještě trápil, ale bez pomoci dlouhodobě nemá šanci...

Reagovat
John Obi Mikel

Zbavovat se Costy byl špatný krok

Reagovat
kvasha16

tak toto dnes bolo zle pochvalit sa da snad len Tybo, a klasicky Azpik, Kante a po novom aj Andreas ... ale ta ofenziva, tolko stratenych a odovzdanych lopt a pokazenych akcii, dalo sa to chapat ked sme hrali s nahradnikmi porti Norwichu ale dnes v plnej palbe? ze by nas takto zmohla unava po zapase s Arsenalom? inak nechapen...

Reagovat
smazaný uživatel

AKTUÁLNĚ: Vedení klubu FC Barcelona písemně zažádalo UEFA o povolení, zapsat Philipe Coutinha na soupisku pro nadcházející play-off Ligy Mistrů, a to jako kompenzaci zákazu přestupové aktivity, jenž byl klubu dříve udělen. Dle velmi důvěryhodných informací to vypadá, že Barcelona se svou žádostí uspěje a Coutinho po doléčení zranění bude moci proti Chelsea skutečně nastoupit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Uefalona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Tak jestli i s tímhle uspějí. Proč celou tu směšnou organizaci nezruší?

Reagovat
jáá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JackDaniels.

Dufam, ze to su kecy..

Reagovat
Coutinho10

zdroj ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

AKTUÁLNĚ

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to je paródia na organizáciu toto

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně Barcelona style, proto je všichni mají za srabácké, ukňučené sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to nedava vubec smysl. Proc by jim mel kdokoliv co kompenzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim narazim na to, ze to je uplne jasnej fake. Kdyz uz si nekdo da praci takovou picovinu vymyslet, tak by to aspon melo byt aspon trochu realny.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

Ain't nobody, like Lanzini, makes us happy, plays the West Ham Way! COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Ain't nobody

Reagovat
smazaný uživatel

got time for that

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Maguire?

Reagovat
Whitemedia

Toby Leonard Moore? V suchém triku hrál..

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to znova a lip

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie čisté konto.

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

3x0:0 v rade chcelo by to asi nastupovať s viac než Hazardom a Moratom

Reagovat
smazaný uživatel

3x0:0 v rade chcelo by to asi nastupovať s viac než Hazardom a Moratom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas není hráč proč základní sestavu, proti týmům co zalezou možná, ne proti silným soupeřům, jeho pozitiva momentálně hodně zaostávají za jeho negativama

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini hmmm, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná remízka hlavně ať z toho vytěžíme a ještě večer prosím everton třeba ten turek tosun hned hattrick

Reagovat
Svatej

Prijde mi, ze nam brutalne ublizuje to, ze to Conte chce hrat na uplne minimalni risk a cimdalvic z toho dela defenzivni bulšit.

Mame jedno ze dvou nejlepsich DM planety a stejne za nej cpeme 3 stopery a k nemu jeste dalsi dva hrace, z cehoz jeden ma bejt bijec, kterej ma mit velkej prinos dozadu. Dopredu nam tak zbejva jen Hazard a Morata, kteri sami nemaji sanci zvládat dlouhodobe rozbijet obranu o 8lidech sami s obcasnym prispenim fabregase.

Ja doufam, ze vedeni vidi, ze tu situaci posledni roky naprosto silenym zpusobem posiraji a pokusi se s tim v lete neco udelat skrz nakup aspon jednoho, dvou opravdu hodne kvalitnich hracu, jinak se timhle tempem budeme do dvou let rvat o ucast v EL.

A conte by se mohl taky chytit za koule a zas hrat trochu na riziko. 3-4-3 jsme zvladali i s fabregasem pred rokem,netusim, proc by to nemelo jit ted. Dopredu jsme ted nesnesitelne nudni a ty dva vepredu tim hrozne zdimame.

A vubec... uspel nekdo dlouhodobe s tim 3-5-2 ?

Reagovat
vitasrp

Conte hrál 3-5-2 v Juventusu ne?

Tenhle systém je hodně o těch dvou hráčích vepředu, momentálně jsou oba úplně v prdeli, hodil bych tam 3-4-3, proti těm slabším začal vynechávat Bakayoka, protože je úplně o ničem, a radši tam stavěl i toho Drinkwatera.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo tvorivé DM, CM Pogba a Vidal, na kraji beci a hore dva hroty, nevedel si o tom?

Reagovat
Svatej

Ten jeden topkovej hrac tady u nas proste chybi.

Kante je uzasnej, tam neni potreba nic resit. Fabre sice jinej typ rozehravace, ale muze v pohode fungovat, nicmene ten treti hrac typu mladyho energickyho Vidala, kterej je tam pro vsechno, u nas neni ani z 1/5 tak kvalitni a diky tomu hrajeme v podstate v 10ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto som nepochopil nákupy Drinkwatera, Rossa (a aj Zappacostu, aj keď ten nie je stredný záložník)... Mali ste sa zamerať na Tielemnsa napr. alebo nejakého podobného záložníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Prašť jako uhoď Víte. Conte na 3-5-2 nezapomene, prostě to budeme do konce sezony hrát nejčastěji. Co nás v tom případě muže vytrhnout. Barkley místo Bakayoka. Drinkwater je přesně ten hráč, kterýho tam Svatej určitě nechce. Vždyť taky nezná nic jinýho, než po získání míče okamžitě nahrávat na stopery. Luize tam nedá, což mě mrzí nejvíc, zas na druhou stranu letos až na atletico a liverpool hrál fakt bídu.

Reagovat
Svatej

s tim drinkwaterem souhlasim. Ten v mych ocich nema nic, co by tymu dal. Je bez nejakych prednosti, stavy, energie, vlastne ve vsech ohledech naprosto prumernej az podprumernej. Bakayoko je v tomhle dost podobnej, dokonce i vic kazi, ale aspon ma nejakou prednost a hlavne potencial, se kterym to muze jeste nekam dotahnout. Z tech dvou beru radsi toho druhyho, byt je v tuhle chvili naprosto nesnesitelnej..

Reagovat
smazaný uživatel

V Juve hledal Conte útočníka několik sezon a nikoo na úrovni Tevéze nemáme

Reagovat
Svatej

Presne tak, hral. Ja tam zapomnel dodat tu podstatnou cast otazky, jestli to nekdo dovedl v PL. Z vetsich tymu to zkousel Van Gaal a tuhle sezonu Pep, pokud se nepletu.

Jo, naprosto souhlasim. Smiril bych se s timhle systemem proti hrstce nejsilnejsich tymu, kde je tenhle system uzitecnej, ale proti tomu zbytku je tohle spolehani na dva hrace "proti vsem" nemuze fungovat, akorat ty dva uplne uvarime. Uz minulou sezomu nam dost bodu svyma silenostma dodal Pedro, kdyz Eden a ani Costa nemohli, tohle nak ani jeden z tech stredaku nedava..

Reagovat
Fairplay

Podle mě nám ubližuje neskutečně špatná přestupová politika, psal jsem to i u preview, ale prostě ke každému našemu přestupu najdeš několik lepších řešení. Rozházelo se tady cestou nekvality přes 200 mega, přitom přivést dva nebo tři skutečně kvalitní hráče by bylo mnohem lepší řešení, obzvlášť když nám běhá po hostovačkách dvacet hráčů dostačujících na rozšíření kádru. Kromě Alonsa a Kantého nepřišel za poslední roky jedinej hráč, co by nás posunul výš. Debilní vedení sází desítky mega za průměráky Rudigera, Drinkwatera, Bakayoka, Zappacostu...

Reagovat
Svatej

Souhlasim ... teda az na Rudiho, ten se dle vseho povrdl, zbytek me ale proste sere a nechci se s tim uplne smiřovat...

Reagovat
Miguel19

Rüdiger je velmi dobrý přestup. Bakayoko bude taky dobrej.

Reagovat
icemike

Rüdiger

Bakayoko

Reagovat
Fairplay

Jasně, všichni budou dobří, tohle je omlouvání jak Liverpoolisti Hendersona, Lallanu, Lovrena a všechny tyhle naplaveniny. Christensen na to má, Rudiger ne. A za ty prachy bych mnohem radši viděl Manolase, případně třeba Nacha z Realu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

on by ten systém i fungoval, kdybychom nedělali školácké chyby, plus kouzlo Fabregase je úplně pryč, kazí i lehké přihrávky a ve středu hřiště nedoběhne nikoho.

Reagovat
kvasha16

dneska tam bolo tlko chyb, ze ich radsej ani neskusam pocitat

Reagovat
Kaspar

OT : proc na tipsportu nejsou streamy z PL jako jediny ligy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Drahá licence...

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
bbbauch

krasnej bizar

Reagovat
smazaný uživatel

Judas se taky mohl přidat.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
matZz

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
hornito

Reagovat
cristiano.K.

uplně jednou vidím jak zpívaj "Dušo Tadič, tudu tudutu"

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

3 body na čukotku, 0 bodu na litr pul,přitom hráme na wembley hmm, pohoňme si

Reagovat
smazaný uživatel

0? uvidime zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon. Dembelé MotM, dnes bol všade. Škoda, že tých zranení, ktoré sposobli pokles jeho výkonnosti počas sezóny. Son tiež skvele.

Prasácky zákrok Rooneyho na Vertonghena zo zadu, dnes mohol pokojne vidieť 2x žltú.

Reagovat
Orlandiiik

Son hraje naprosto skvěle, jeho přístup je famózní, celý tým hrál dnes dobře, jen tak dál

Reagovat
fenixLFC

oni vzdy hraju ako prasata, nic nove

Reagovat
Zaschrona

Everton have lost their first 3 games of a calendar year for the first time since 1961.

Big Sam ven.

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi by bylo hrat bez trenera. Pak by aspon nebylo koho z te pozice vyhazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Očakával som od vašich letných posíl oveľa viac. Sandro nič, Klassen je kde? Sigurdssonovi to nejde, paradoxne jedine Rooney je najplatnejším, čo som vobec nečakal. Pritom hráčov máte fakt dobrých, neviem kde je problém. Kraje obrany asi najslabším článkom pri zraneniach Colemana a Bainsyho. Holgatea by som si vedel predstaviť u nás.

Reagovat
Zaschrona

Klaassen byl po par zapasech temer odepsany, on dle svych slov chce o misto v tymu bojovat, ale spekuluje se, ze asi pujde stejne pryc. Gylfi nevim proc nehraje ve stredu pole, hrac za tolik penez a je porad cpany nekam na kraj zalohy, nechapu. A kraje obrany jsou strasne, Martina neni hrac PL kvalit, zatimco Kenny je jeste mlade ucho a nezvlada ten zaprah hrat kazde kolo. Nakup leveho beka je uplna nutnost tak jako tak, bez ohledu na zdravi Bainese.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bysme vam na RB pustit KWP. Ten kluk potrebuje hrat jak sul a myslim, ze ostudu by neudelal.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze Kenny je jako backup ok, akorat potrebuje cas. A Coleman uz trenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

KWP na hosťovanie do Championship + kúpiť Sessegnona a nechať ho pol roka vo Fulhame rovnako ako svojho času Alliho v MK Dons.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to pod clanek Sessegnona no. Ale tak tady ty kombinovany prestupohostovacky, ktere zvenci davaj jasny smysl, se ve skutecnosti nikdy neudeji. KWP potrebuje hlavne hrat a myslel jsem, ze Coleman je out na dlouho a mohli by to tahnout s Kennym. Precejenom sehnat v lednu dva kvalitni beky na prestup by nebylo jen tak a hlavne by se Toffees sakra prohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo tlstý hrá v strede na mieste Gylfiho. Ale som rád, takého trójskeho koňa si zaslúžite za to, že ste farmou mancs...

Reagovat
smazaný uživatel

Me by u nich daval smysl podobny system jak hravame my bez sona, teda na dve AMka. Pak ale trochu nevim co s Bolasiem. Nezvladl by Wingbacka? Sigy na kridle shorel uz u nas, to je pro nej proste na picu pozice, odkud je polovicni...

Reagovat
Zaschrona

Ja bych to tak zkusil. 3-4-2-1. Holgate, Schneiderlin, Keane/Williams - Coleman/Kenny, Gueye, McCarthy, Bolasie - Gylfi, Wazza - Tosun. Pripadne klidne Theo misto Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford - Coleman, Holgate, Keane, Baines - Schneiderlin, Gueye - Bolasie, Sigurdsson, Lookman - Calvert-Lewin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ odchody po sezóne, ako vo FM : Martina, Robles, Sandro, Bešič, McCarthy, Jagielka, Niasse, Klaasen, Mori, Lennon (bohužiaľ, už nemá na tím bojujúci o poháre)

Reagovat
Zaschrona

Krome RFM souhlas.

Reagovat
Hachim Mastour

rooney

bolasie,siggurdson,walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Walcott je tak vytrhne. Azza ho nepusti ani na stridacku...

Reagovat
Hokaido

Má na to Turek? Tosun to tell.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neměli být původně na začátku sezony Lukaku, Morata nebo Lacazette jakože nějakou konkurencí pro Kanea?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak dohromady maji vic golu v suchem triku..

Reagovat
dinss

Jak dlouho má odstraněný oblíbený týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo, i když to od něj nikdo nečekal.

Reagovat
kiwwi

Nie, mal ňou byť len Lukaku a Aguero...nikto však nečakal že Kane bude dávať toľko zbytočných gólov

Reagovat
C-M@ster

Aguero těžko, čekalo se, že ho nebude Guardiola nasazaovat.

Reagovat
fajdax

To těžko. Pořád je nejlepší hroták v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tak pravda jako že je Hazard nejlepší hráč v lize - sračka.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
C-M@ster

To nijak nevyvrací to, co píšu.

Reagovat
eder

Vždyť oni i jsou. Jen jim to tam tolik nepadá...

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem čo predvádza Lukaku a Morata ale Lacazette je každý zápas vystriedaný v 60-70 minúte.

Reagovat
fajdax

lukaku je dřevák a morata totál z formy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne

Reagovat
dinss

Proč ho ten obránce bránil do středu hřiště a né ke své bráně?

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohyb obrance mě zmátl tak, že jsem si myslel, že se vrací na vlastní bránu

Reagovat
dinss

No, právě!

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je to?

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom Filipe Silva de Oliveira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

je potreba uznat, ze ty cisla co ma Kane jsou neskutecny...4x za sebou v PL vzdy pres 20 golu a na nejlepsiho strelce Spurs v PL mu stacilo skoro o 100 zapasu min nez Keanovi, Defoeovi nebo Sheringhamovi...tomu rikam respekt

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

one season star...

Reagovat
Busby babes

ale co si budem, je ho tam skoda...

Reagovat
Coutinho10

jako jo no... ale fandim mu v tom, protoze to vypada, ze to bude do budoucna cim dal ojedinelejsi, aby nekdo zustal vernej jednomu klubu

Reagovat
smazaný uživatel

"Chelsea registruje zbytečnou domácí ztrátu, když proti Leicesteru nevyužilo ani kratší přesilovky."

Že zbytečnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

3. tim doma proti 8., co to je ak nie zbytocna strata?

Reagovat
smazaný uživatel

Dikyski mocski krasski kohouti! Zivot nekdy proste nemuze byt lepsi a mas pocit, ze se na tebe cely svet smeje!

Reagovat
Mates_Matesović

Super výkon, dneska bych pochválil úplně všechny, teď to hlavně přenést na důležitější zápasy.

Zážitek fantastickej, ale atmosféra (jak už tady někdo psal) nic moc. Na WHL byla asi lepší, nicméně mě to zas tolik nemrzí.

Jinak smekám klobouk před angličanama, protože jak dokázali dost 80 tisíc lidí metrem ze stadionu, to si zaslouží můj obdiv. V Česku by něčeho takovýho nebyli nikdy schopný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si mal miesto? Bolo v pohode?

Reagovat
Mates_Matesović

2. patro, sektor 245. Je to za rohovým praporkem, kterej je z pohledu kamery nahoře vlevo.

Místa super, výhled vynikající. Jenom vedle mě seděl nějakej debilní Němec, kterej pořád vykřikoval něco o Schalke a samozřejmě fandil nám i Evertonu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Asi strejda Lewise Holtbyho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Everton with Sam Allardyce: Failed to have a shot on target in 3 of their last 5 league games.

Everton pre-Sam Allardyce: Failed to have a shot on target in 3 of their last 222 league games.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

faze 2 prisla rychleji nez jsem cekal...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Prechazim na novy model, permanentni faze 3.

Reagovat
Busby babes

pockej, to nemuzes!!!

Reagovat
kiwwi

tam je r. mrazik už 4 roky

Reagovat
Cobra

Reagovat
fajdax

to je docela síla ty vole

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekelná statistika.Sam dává pojmu hrát na nulu evidentně úplně jiný rozměr.

Reagovat
Mastný Chobot

Besiktas sent officials to meet with Danny Welbeck’s agent, as they hope to agree a transfer with Arsenal in January.

choooooď

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko toto sme mali vyhadzat uz v let(akurat miesto coqa el neny)e, a doplnit kader talentovanymi a hladnymi hracmi, niektorym nam to bolo jasne uz davno ale wengerovi to musel povedat mislintat

Reagovat
Mastný Chobot

Coq vraj výborný výkon dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Po hladných hráčích se doporučuji porozhlédnout v Africe.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo by mu to mal povedať Mislintat? To mu musí povedať nový HoF.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve som si prechádzal FB Evertonu a komentáre, je to tam samý Turek tvl. Veľmi otravní ľudia, neprajem si do Tottenhamu žiadného Araba. Nebude sa to dať potom čítať.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy odišiel Khazri na hosťovanie zo Sunderlandu, znovu sa ich stránka dá sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

"Emir Göktürk Your team is very bad. You do not cenk tosun deserve it"

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Se nam vsichni smeji, jak jsme tragicti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, oni len hypuju klasicky svojich hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zdechlina

To je jeho tata jo? Wau!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Harry fenomen. Ten kluk by mohl pri trose stesti prekonat i neprekonatelneho Greavse. Spolu se Sonym v top forme. Snad jim to vydrzi do Juventusu, pro me osobne dvojzapasu sezony. Snad na ne pujdem ve stejne sestave, jen s BigVicem misto Moose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je jeste cely mesic.

Reagovat
Wat

Je možný, že Keita nakonec skutečně dorazí ještě v lednu?

Reagovat
ACSMan

Kane je jednoznačně nejlepší útočník současnosti

Reagovat
nani92

Josel Mourinho joae Mourinho :"

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam na MOTD a Mahrez... nechapu ze od nas jeste aspon nedostali nabidku. Podle me by se na nej 60milcesu nekde naskrabkalo. Hrac ktery by nas v pristi sezone mohl zase vtahnout do realneho boje o titul. Takovych na trhu moc nevidim. Navic i my bysme pro nej mohli byt chytra volba. Arsenalu dokud tam bude Wenger nepomuze ani svecena voda, City to maji nabouchane, tam by mohl pohoret a u Chelsea ani United nevidim nejakou jasne narysovanou budoucnost. Pochybuju, ze Mourinho nekde vydrzi dyl nez treba ctyri sezony, Conte zni ze toho ma plnou prdel uz ted. Blby je, ze vsichni tihle muzou nabidnout 2-3nasobny plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahréza nie prosím,.

Reagovat
smazaný uživatel

Herne nebo sympatiema?

Reagovat
smazaný uživatel

Herne je veľmi kvalitný,takže skor sympatie. Obávam sa i prípadných "Mahrez" fans, ktorí by k nám jeho prestup pritiahol. Už by som nemohol čítať naše sociálne siete, čo je moja obľubená činnosť v inak nepríjemný pondelok.

Ja osobne by som si prial Goretzku, ktorý mi herne pripomína Alliho a bol by rovnako kvalitnou posilou. Čo by sme ušetrili na prestupe, by sme mohli investovať ako podpísový bonus pre neho a a jeho agenta, aby sme mali šancu proti majetnejším záujemcom. Alebo taký Max Meyer.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtít hráče kvůli nějakým jeho fans?

Reagovat
mayday

Reagovat
Hachim Mastour

To je obrovský zážitok čítať diskusie na fb od tzv. "african football experts" a podobných lúz.

Reagovat
smazaný uživatel

Alzirani nejsou turci A je mi burt co za jelita poleze na fb Tottenhamu. Mahrez je sazka temer na jistotu. Sel bych po nem. Goretzka, Mayer nebo i Draxler jsou urcite super hraci, ale takovych jak Mahrez je jenom par na svete. Jak on dokaze zmenit sam rychlost hry, kdyz nekde na puli vymota tri hrace a pak se sprintem dostane za dve vteriny pred vapno soupere, aby vymyslel finalku nebo sam ohrozit branku. Ja stiham jen PL, takze ty hrace cos jmenoval znam jenom z doslechu, ale jsou to fakt hraci, kteri z nas udelaji realneho kandidata na titul? U Mahreze bych tomu veril.

Reagovat
Hokaido

Jsou úplně stejní. Sociální sítě Foxes se kvůli tomu nedají číst. Když třeba přišel Slimani, tak na Facebooku bylo třeba 1000 komentářů pod každým příspěvkem typu: why not play slimani??????

Teď už to vůbec nečtu, ale v létě zase byly všude stovky kometů „sell Mahrez“. Ono to fakt ty sociální sítě fakt úplně zkurví.

Reagovat
C-M@ster

OT:

Už je venku Voldemort: Původ dědice

Fan-made film https://youtu.be/C6SZa5U8sIg

Efekty jsou dobrý, ale scénář mě zklamal. Viděl to tu ještě někdo?

Reagovat
stiflerovamama

budu aj titulky ?

Reagovat
C-M@ster

Jako cz/sk?

Asi časem jo.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro novou vítěznou jízdu Spurs

Reagovat
TheTopFootbaler

Projíždím si takhle eurofotbal a konkrétně preview PL. Dočtu článek, rozjedu si komentáře, že prý ty jsou celkem zábava. No scrolluju dolů, občas se uchechtnu, a když jsem v nejlepším, kydne mi na hlavu něco bílého a mazlavého. Tak si říkám co je, v přírodě přece nejsem, aby se holub vytento přímo nade mnou. A najednou mi to dojde! Tottenham vyhrál 4:0 a owny... se radostí vyprázdnil. Stalo se vám to někdy taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ale chcel by som

Reagovat
smazaný uživatel

Je reálne skončiť v tejto sezóne na 2. mieste? Na United strácame 3 body, potenciálne 6 ak zvladnú svoj zápas. Myslím si, že by to bol skvelý úspech pri forme Manchestru City, hraní vo Wembley a zanedbateľnom net spende v lete v porovnaní s konkurenciou

Najbližšie obdobie bude kritické: Southampton (A), Manchester United (H), Arsenal (H), Liverpool (A). Zisk 9 bodov bude úspech.

Reagovat
castelL

*zisk 6 bodov bude úspech

Reagovat
smazaný uživatel

Nope, ve 3/4 zápasech jsme jasnými favority a musíme naplno bodovat.

Reagovat
C-M@ster

Jasní favoriti jste pouze v zápase se Southamptonem.

Reagovat
castelL

slušný matroš

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
spider_8

My máme taky zanedbatelný net spend, ale u nás se vždycky bude zmiňovat utracených 200 mega

Reagovat
kiwwi

lebo je to opravnene...zbavili ste sa deadwoodu za velke prachy co je proste skvele, ale bolo to vase rozhodnutie ze ich uz nechcete a do toho kadra ste naliali proste 200 mega a mate slabsi kader ako ste mali

Reagovat
spider_8

Tím deadwoodem myslíš Matiče a Costu?

Reagovat
kiwwi

+ Cuadrado, Ake, Begovic - to je dalsich cca 50 mega

kazdopadne vymena Matic + Costa za Bakayoko + Morata vas stala cca 20 mega a mate sice mladsich, ale zato horsich hracov

neviem jak presne bolo realne Costu udrzat, ale zvysok boli proste vase rozhodnutia a na to, ze ste preinvestovali taku kopu penazi, tak na tom kadri to absolutne nie je vidno

Reagovat
spider_8

Souhlasím, že jsme to léto úplně podělali, psal jsem to tu už v srpnu. Na druhou stranu u velkoklubu se očekává, že investuje i nad rámec peněz, které získá za prodané hráče, což jsme my v podstatě neudělali. To se pak těžko vylepšuje kádr.

Navíc je potřeba započítat i zimní odchod Oscara za 60 mega. To určitě nebyl deadwood a místo něj ( i když ne přímá náhrada) v létě přišel Drinkwater. Přitom v současném systému 3-5-2 by byl Oscar nejspíš vynikající.

Reagovat
kiwwi

Oscar nebol deadwood? Vsak ste ho uplne odstavili a rozhodli sa spenazit....

kazdopadne uz davnejsie som pisal, ze na Chelsea sa zacina prejavovat FFP a Abramovicova nechut dalej tlacit prachy do klubu a skor by ich chcel zacat konecne vyberat...stretlo sa to s vysmechom ale posledne prestupaky ma v tom este viac utvrdzuju

Reagovat
Miguel19

Mně přijde, že poslední roky to máme furt na střídačku. Uděláme poměrně super přestupák, přijde velmi dobrá sezona a očekávání k vylepšení. Místo toho uděláme při přestupáku průser a sezona na hovno. Pak zase velmi dobrý přestupák a za rok průser..

Reagovat
Svatej

Vsak jsme utratilifurt obrovsky castky,vic nez kdy predtim... v penezich problem furt neni, problem je v tom, ze se investujou soatne

Reagovat
kiwwi

No lenže tu práve prichádza ten efekt netspendu...ste podľa mňa limitovaní tým čo predáte a meníte to kus za kus v podstate (a aj to nie dobre)

Reagovat
Svatej

Tak ono premyslet ekonomicky neni spatny ani v dobe, kdy mas penez dost. Nemusi to nutne hned souviset s nejakym uspornym financnim opatrenim. Vy mate penez plnou prdel a stejne se zbavujete zateze, podepisujete novy smlouvy se sponzorama ato.

My meli ciste pocetne uplne nesmyslnej pocet hracu, kterej nam akorat uziral platy a to jeste s riskem, ze nehranim, nebo spatne zvolenou hostivackou, ztrati na hodnote, tak jsme se jich zbavovali.

Zatim ani jeden prodej, kterej jsme uskutecnili, nebyl z finacnich duvodu, takze jsem furt klidnej. Odmitnout Oscara, kterej stagnoval a nemel prinos, by byla hloupost. Costa odesel za podminek, ktery s financema nemely nic spolecbyho, naopak jsme si ho i drzeli v klubu v dobe, kdy nemel prinos a takhle se da mluvit o vsech hracich, co z klubu sli. Bud to byl prebytecnej material ( Ake a spol ) nebo prisla smesna nabidka za hrace, kterej plnil roli nahradnika ( Oscar ) nebo odesel hrac, aby uvolnil misto mladsimu ( a dle nasich chybnych prognoz lepsimu ) frantikovi.

Reagovat
Svatej

Ten odchod z finacniho duvodu jsem popsal spatne... chtel jsem napsat financni tisne..

Reagovat
spider_8

Určitě ne, on v tom systému 3-4-3 neměl místo, proto nehrál. Ale do 3-5-2 by byl ideální. Ostatně na začátku loňské sezony jsme hráli 4-3-3 a Oscar hrál základ místo Fabregase. Plus když přijde 60 milionová nabídka, tak se jí těžko bráníš, to říkal i Conte v jednom rozhovoru.

Já bych řekl, že tenhle trend co zmiňuješ už platí delší dobu a spíše se to na naší přestupové politice projevilo pozitivně. Ale tohle léto bylo z naší strany prostě hloupé, navíc mít téměř nulový net spend je extrém, zvlášť když potřebuješ rozšířit kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

zbavili se deadwoodu a přivedli a plánují přivést alivewood.

Reagovat
kiwwi

neni

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze sis sam odpovedel. Tyhle ctyri zapasy hodne napovi. Pokud vyhrajem oba zapasy soma a na Sottonu, tak je sance podle meho velika, protoze bysme meli byt ty cca 3-6 bodu za United. Pool venku je za nula bodov. Pokud po tehle 4 zapasech budem ztracet treba deset bodu, tak budem radi za top4.

Reagovat
smazaný uživatel

Analyza jak vino. Kdyz budem vyhravat, tak jo. Kdyz vyhravat nebudem, tak ne. Bych mohl delat na SKY.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reálné to je, nicméně bych se letos spkojil s druhým místem.

Liverpool je v top formě a navíc je máme venku.

United sice dostanou boost v podobě Alexise, ale dostat se před ně není zas tak nepravděpodobné.

Největší šanci přeci jen vidím přes Chelsea, tu sice máme venku, ale narozdíl od ostatních mají stále hodně těžkých zápsů před sebou.

Arsenal bych taky úplně neodepisoval, ale povstání z popela ůplně nečekám.

Moc by nám v tomhle boji pomohl nějaký dynamický záložník jako back-up za Sona a Alliho, ale pochybuju, že Poch vysolí z fleku 50m za Malcolma nebo Zahu. Ale i bez nich nám na LM pořaád věřím.

Reagovat
Euphael

Jediný progres, který Wenger zaznamenal v posledních letech, je úspěšné borcení jeho odkazu z kraje tisíciletí.

Reagovat
king23

bohužel

Reagovat
Liquid

Reagovat
mayday

Neuvěřitelný, jak to vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Wenger OUT !

Smutný co hraje za paskvil, sám Jack to neutáhne. Víc není třeba se vyjadřovat.

Reagovat
Whitemedia

Arsenal nás v té tragédii nikdy nenechá samotné, mám je za to rád

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Je mi hnusně.

Reagovat
smazaný uživatel

dopredu mi bolo jasne ze welbeck v tom zapase nespravi nic, ze walcott sa z lavicky dostane maximalne do offsidu.preco tam miesto tragedov neda nelsona, nketiaha?stary wenger by ich pomaly tlacil do zakladu, tento wenger toleruje priemernost

Reagovat
Mastný Chobot

Znova raz prerážame dno!

Ďalšiu takúto sezónu už fakt nedávam, neostáva nám nič iné len veriť, že takýchto trapasov bude čo najviac, nech to Wengeleho zlomí a už sa konečne odprace.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
teenz

Reagovat
Azza

Reagovat
blaugrana

Čo viac treba, aby Wengera vyjebali?

Reagovat
Kincl

Musí nastavit tu jeho prdelku

Reagovat
Euphael

Nákup opravdové posily za víc než 60M liber nemůže ustát

Reagovat
smazaný uživatel

zaujem PSG o Wengera

Reagovat
Counter

Jako je to silně nepravděpodobné, ale byla by sranda, kdyby navlas zopakoval loňskou Mourinhovu sezonu s ligovým pohárem, EL a šestým místem v lize

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
sejber

EL je utopia su tam lepsie tymi. Ocakavam klasicke vypadnutie v osemfinale

Reagovat
king23

Jak říkáš, je to silně nepravděpodobné

Reagovat
Mastný Chobot

No player has committed more errors that have led to an opposition goal in the PL this season than Petr Čech (3). [@WhoScored] #afc

ten musí v lete tiež preč

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Liquid

ale není to tak dávno, co tu gunýrci psali něco o jednom z aktuálně nejlepších gólmanů v PL

Reagovat
smazaný uživatel

V prvej sezone za AFC bol fakt vyborny. Vyhral aj cenu za najviac vychytanych nul

Reagovat
mr.Silver

a mit misto nej boziho Wojtu, tak ho pustime za pakatel do Juve. Zvracim z naseho vedeni

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna len nedava tlak na tu 200. nulu jak ju vychyta bude chytat zas dobre

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

aj on aj ospina

Reagovat
oli9

no já si myslím,že váš problém je uplně někde jinde než v bráně

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

jinak teda bereme

Reagovat
smazaný uživatel

už je za zenitom...

Reagovat
TheTopFootbaler

Mignolet a Karius zase na zenitu nikdy nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Kondičku Srníčka, výkopy Kuči, reflexy Agayeva a výběhy Čechy = nejlepší možný gólman

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Bez komentara. Wenger by mal este v tomto mesiaci oznamit ze po sezone konci, pretoze to takto dalej nejde.

Je samozrejme napicu ze nam chybala takmer polovica zakladu co je strasne vela a odrazi sa to aj na vysledkoch. Bex obrany, bez 2 najlepsich hracov sa vyhrava tazsie.

Kazdopadne aspon vidime naco ten tym ma, jedine Jack a Mustafi dnes podali co od nich ocakavme, zvysok podpriemer.

A dufam, ze Wenger ma gule a vymeni Ospinu za Cecha

Reagovat
Kincl

Kdo vám z těch top chyběl? :D

Reagovat
Nikikrew

Sanchez, Ozil, Koscielny ( aj ked zla sezona), Monreal, Kolasenic a Giroud ako paradny back up

Reagovat
Kincl

Sanchez a Ozil půjdou za lepším tak to bych jako moc že chybí nebral když odejdou

Reagovat
Nikikrew

Stale su to pravoplatni hraci Arsenalu ktori tahaju tym. Bez nich sme na urovni Evertonu

Reagovat
Liquid

Sancheze už bys zmiňovat neměl, ten už minimálně myšlenka v Arsenalu nie

Reagovat
smazaný uživatel

A zober si ze Ozil a Sanchez sa uz do teamu nevratia a Wenger je kludne schopny ani nikoho v January nekupit.

Reagovat
Counter

Snad zůstane chytat Čech, Ospina je mnohem horší.

Reagovat
Nikikrew

U mna nie. Cecj tuto sezonu pekne zapada do tej tragedie co hrame

Reagovat
Counter

Zajímavé, podle mě třeba Čech letos chytá dobře, dostkrát nás podržel, ani nevím, jaké tři chyby vedoucí ke gólu má WhoScored na mysli. Ani ten Wilsonův gól bych mu tolik nevyčítal, zazdila to celá obrana a Fraserův centr byl vynikající.

Reagovat
masly008

když golman vyběhne tak musí hrát míč.kdyby zůstal na čáře a dostal gol tak budiž,ale takhle to jde dost za ním.

Reagovat
Counter

Kdyby zůstal na čáře, tak ten gól dostaneme taky a Čech by byl terčem posměchu, že nevyběhl.

Vyčetl bych mu tady akorát to, že se snažil ten míč chytit, a ne tam prostě skočit s nataženýma rukama a vyboxovat ho. Je pak otázka, jestli si na to třeba podvědomě nevěřil.

Reagovat
J0EL

Je to jeho gol. Ak brankar takto naivne vybehne, tak musi brat vsetko pred sebou. V polceste sa ale posral a siel do tej lopty jak naivny mamlas.

Reagovat
Nikikrew

Ja si teda moc nepamatam kde by nas podrzal, azda mozno proti Liverpoolu ale inac chyta svoj priemmer. A dnes gol podla mna ide na neho, center paradny ale vybiehat tak vysoko je vzdy risk, zle odhladol situaciu a pykali sme.

Navyse Ospina chytal dobre porti Chelsea a aj kopaciu technuku ma lepsiu.

Reagovat
spider_8

Ospina proti Chelsea podběhl centr přesně tak, jak tady vyčítáte Čechovi. To byla fatální chyba.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TheTopFootbaler

To jsme všichni viděli v FA Cupu.

Reagovat
Liquid

za stavu 0:0 jsem chtěl napsat něco o bandě průměráků v dresu gunners, no že si od stavu 0:1 nevytvoří ani jediný náznak šance a zároveň totálně propadnou v obraně i Čechisko půjde zase na nákup mi v tom brání, urazil bych totiž ty průměráky z řad Evertonů apod

Reagovat
smazaný uživatel

OT: někdo link, kde se dá stáhnout zápas Arsenalu?

Reagovat
spider_8

Počkej si až vyjde DVD.

Reagovat
smazaný uživatel

VVD?

Reagovat
Counter

Ty ses nedíval

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
masly008

chceš se podívat jak to u spurs vypadalo před pár lety?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, chci se podívat, jak to vypadalo v bournemouthu dnes

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Cech ve Sparte. To by nebylo spatny.

Reagovat
Trand

Je zajímavý, že ani Chambers ani Holding neudělali za tu dobu, co jsou v Arsenalu, vůbec žádný progres. Chambersovi jsem moc nevěřil, ale do Holdinga jsem vkládal celkem velký naděje. Je to tím, že na to nemají nebo prostě neumíme z talentů udělat lepší hráče? Vždyť to je hrozně zvláštní, že třeba Holding vypadá na hřišti víceméně stejně jako při prvních zápasech za Arsenal.

Reagovat
Counter

Mně přijde, že ať už na jeho postu hraje kdokoli, vypadá to vlastně pořád stejně.

Reagovat
Trand

Jako máme Kose, kterej je nejlepší, akorát už je starej a taky není zrovna bezchybný. Nicméně kdybychom měli dva hráče jeho úrovně, tak jsme úplně v klidu. O úroveň níž pak řadím Mustafiho a Monreala. Není to top kvalita, ale svoje si dejme tomu odehrají, i když do top zápasů se bojím i s touhle obranou, přičemž menší strach mám u Nacha, Mustafi má taky svoje chvilky. No a pak je tam Chambers a Holding, u těch je víceméně jedno kdo hraje, protože můžeš skoro nastoprocent počítat s tím, že několik chyb za ten zápas udělají a to často i v rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni problem asi je, ze tam proste neni defenzivni zaloznik, ktery by jim trochu odlehcil..

Reagovat
Trand

To je taky druhá věc no. Ale zrovna tyhle dva jsou schopný si spoustu problémů přivodit sami, mi přijde. Já už nějakou analýzů výkonů a chyb vzdal, stejně to nemá smysl, tohle mě spíš teď jenom napadlo, že ti hráči vypadají pořád stejně..

Reagovat
Hachim Mastour

Asi im nepasuje hra na 3 vzadu.

Reagovat
sejber

Ked dal hector gol necitil som radost ele nasranie, ked cherries otocili tesil som sa ako maly. Je to normalne u fanusika Arsenalu?

Tomuto klubu sa momentalne proste neda fandit bez sklonov k masochizmu. Cim hlbsie tuto sezonu padneme tym lepsie pre buducnost klubu pretoze sucastny Arsenal proste hori vo vsetkych aspektoch a sportova stranka je len spickou ladovca.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera sa este zopar sezon nezbavite haha !! Svine dobre vam tak.

Reagovat
sejber

Je mi jasne ze buducu sezonu tu proste bude bezpodmienecne. Dlhsie fakt nie uz teraz su tie tlaky na jeho osobu neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony ked uz nebude tlak zacne arsenal hrat zas dobre a Wenger sa nejak udrzi. Doteraz mu to fungovalo kazdy rok tak snad sa to este aspon 2 krat podari

Reagovat
sejber

To by musel uhrat LM a dkstat sa aspon do semifinale EL a to je mimo nasich moznosti

Reagovat
Nikikrew

nie nie je to normalne a za tekych fanusikov sa fakt hanbim

Reagovat
sejber

inemu klubu skutocne fandit nedokazem ale arsenalu pod wengerom sa fandit neda. Dufam ze sa raz dozijem pocitov ktore mi ten klub dokazal davat pred desiatimi rokmi a to bohuzial pod tymto vedenim nepojde.

Takze cim horsie v sucastnosti tym skor pride zmena

Reagovat
Nikikrew

To si myslis len ty. Wenger je v klube legenda a jedine on sam rozhodne ci pojde alebo ostane. Cize 1,5 roka si este pockame, bol by som mega prekvapeny ak by to bolo inak.

Reagovat
sejber

Vsak prave to je na tom najhorsie ze status legendy takto zhanobi a vojde do dejin ako legenda ktora nevedela kedy skoncit. A skody po nom budu klub dusit este dlho po jeho odchode

Reagovat
Hachim Mastour

Ak nevyhrá EL alebo League Cup a neskončí v top 4 tak končí.

Reagovat
Gunner14

Tak nefandi debile

Reagovat
oli9

Je mazec jak se všichni smějete Čechovi při tom prvním golu ,ale že si tam vyjebali 4 hráče Arsenalu kteří tam spolu běží do rohu jak šašci a je pak už je tam jen jeden obránce na středu kterého předběhne hráč to nikdo neřešá..spíš bych to viděl jako absolutní chybu obrany a prostě si je dali na 3 doteky

Reagovat
smazaný uživatel

to nič nemení na tom, že v takom klube ako je Arsenal musí byť brankár, kt. nedostane takýto gól

Reagovat
oli9

Tak v takovém klubu jako je Arsenal podle tvého příspěvku muže hrát z dnešní sestavy možná tak Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na včerejší zápas Spurs ještě není souhrn, zatímco na dnešní zápas Bournemouthu už ano?

Reagovat
Gunner14

Protože zatímco u nás se fanoušci ostatních klubů ptají pro link na celý zápas, na vás každej sere.

Reagovat
masly008

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

pretoze nikoho nezaujimate

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Protože stále nenašli nikoho, kdo ten zápas viděl

Reagovat
REPLIKATOR

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Toto, toto nemôže tešiť už ani fanúšikov Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

preco? ved stratil ich super o 5. miesto

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
cejen13

Se na nás ten Malcolm eště vysere

Reagovat
Heisenberg

Herní propad venku za poslední 2 roky je neskutečný, přitom do předloňského roku jsme právě venku (až na top 4) sbírali body skoro pravidelněji než doma. Jinak tohle od Xhaky je neomluvitelné, za tohle by měl jít okamžitě dolu, pokolikáté v sezoně už tohle udělal?

http://arsenalist.com/f/2017-18/bournemouth-vs-arsenal/sky-sports-analysis-blames-xhaka-for-second-goal.html

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to jistil pohledem

Reagovat
Edgewalker

Má kliku že Wengelemu je to jedno

Reagovat
Trand

Jj, já to viděl už při zápase, tohle je jeho trademark. Nejlepší je, jak se na Ibea ještě podíval, když se Ibe rozbíhal a stejně nic neudělal.

Reagovat
FUnk

xhaka neni DM.....ten by mel hrat na jine pozici....

Reagovat
twelwer

A neni tam nikto kto by ho vôbec ziebal

Reagovat
smazaný uživatel

Ooxxxxxxxxxxx

Reagovat
Frantszek

Jednoznačně posila odchod Coutse a Oxladovo převzetí. Sice ještě brzy hodnotit, ale on to tam dá s prstem v zadku.

Reagovat
Frantszek

Pro obě strany (Live, Barca) dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

sice jak nahradu za Coutsa by som ho nebral, ale vedel som ze Klopp ho nakopne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Frantszek

Vždyť se směj. TO ti jde krásně. Velmi kreativní příspěvky.

Reagovat
fenixLFC

nic kreativnejsie nez tvrdenie ze ox s prstom v zadku nahradi coutinha sa ani vymysliet neda

Reagovat
Frantszek

Nebudu ti brát tvůj názor. Za mě Coutinho pro Live tak rozdílový nikdy nebyl. Prachy za něj dobré a Barca mu třeba sedne lépe.

Reagovat
fenixLFC

jj najlepsi a klucovy hrac timu nakoniec nebol rozdielovy tu sa nejak rychlo zabuda alebo chce zabudat...

Reagovat
El Cid z City

my zase prohráváme,dnes ale nehrajem moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

wanker

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Agónie s Wengerem už trvá opravdu strašně dlouho Zajímalo by mě o kolik fandů po celém světě Arsenal za poslední roky přišel... Jasně, někdo bude oponovat, že to nejsou skuteční fandové atd., ale to jsou kecy, k top klubům prostě patří trofeje a patří k němu i tihle "fanoušci" z celého světa. Žádný jiný klub už nebude klubem, jehož dres jsem nosil na trénincích jako žáček v pralesní lize...což je také důvod proč už navždy budu fandit Arsenalu. Upřímně však říkám, že už se moc těším na Arsenal po Wengerovi, i kdyby to mělo znamenat dlouhodobě horší výsledky, než má nyní Wenger. Jednak proto, že už je vážně nuda sledovat tu dlouhodobou stagnaci, nebo spíše regresi a jednak proto, že už mám plné zuby absence sebereflexe u Wengera, je prostě už mimo, důkazem budiž pravidelné propadáky, kdy rupneme s třetiligovým soupeřem, nebo na evropské scéně s nějakým fotbalovým trpaslíkem a rovněž odchody nejlepších hráčů, potažmo celkově katastrofální přestupová politika...

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba zas byt taky zosraty zo zmeny trenera. CFC, MC, RM, Barcelona, Bayern atd menia trenera kazde 2-3roky a trofeje vyhravaju stale. To ze United maju problem sa vratit kde boli neznamena ze teraz kazdy klub musi byt posraty urobit zmenu ked stavajuci trener dlhodobo failuje. Ancelotti, Tuchel, Jardim, Allegri(ked sa znudi v Juve) by neuhrali aspon to co Wenger? Sak Arsene uz ani top 4 nedava.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo taky Simeone, Low, Zidane atd...aspon bude konecne trochu vzruso, stale nieco nove a bude to mat zase nejaky zaujimavy vyvoj

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Neříkám, že se bojím změny, ale nejsem naivní a nevěřím, že nový trenér přijde a Arsenal začne vyhrávat jednu trofej za druhou. A mám už pocit, že čím později k té změně dojde, tím to bude horší. Protože Wenger začíná slušně rozes*ávat i ten kádr. A právě na osvěžení v kádru se také hodně těším, hráči jako Monreal, Mertesacker, Walcott atd. už dávno měli být pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bola rozosrata ked odisiel jozo a Conte po nom vyhral titul hned v 1.sezone takze da sa

Reagovat
tony223

Arsene Wenger - Legendární trenér Arsenalu, který nevěděl kdy skončit

Reagovat
Mariano13

OT: vedel by mi prosím niekto poradiť nejaký futbalový magazín v UK (niečo na štýl pro footballu aj novinky aj rozhovory aj články). Ja som zatiaľ čítal MOTD a to mi príde ako Bravo akurát s futbalovou tématikou

Reagovat
redyyz

bt sport alebo mozno aj Sky sport

Reagovat
smazaný uživatel

Four four two/World soccer

Reagovat
Mariano13

vďaka ... redyyz myslel som casopis ale vďaka aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial pekne, do nich

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sparta

Rychlonohý gabonský reprezentant Guélor Ganga údajně odmítl prodloužit kontrakt s Crvenou Zvezdou Bělehrad. Bývalý hráč ruského Rostova by měl mít namířeno do Sparty, kterou v létě svou brankou pomohl vyřadit v předkole evropských pohárů.

Reagovat
TheTopFootbaler

"Arsenal překvapivě padl na hřišti Bournemouthu."

Zdejší redakce je až přespříliš zavřená v Gunners-bublině.

Reagovat
Counter

Kurz na výhru Cherries sahal někam k 6, snad sis na té tutovce namastil kapsu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Klídek.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo, kedy a kam odíde Salah? Barcleona?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechá si poradit od Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, WHO???

Reagovat
REPLIKATOR

bez něj jsme silnější

Reagovat
spider_8

Bublina splaskla, už City stahujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Unbeaten

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azza

Reagovat
eder

Reagovat
Setwo

Reagovat
masly008

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Čenda

Reagovat
Wat

Reagovat
Robertson

Reagovat
twelwer

Reagovat
Kuchta

WENGER OUT

Reagovat
SpecialOne

Ten Salah je strašný bargain, bych toho Mourinha normálně žaloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

salah,KdB,lukaku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

Uffff, ještěže to Burnley prohrálo a máme luxusní 5ti bodový náskok..

Reagovat
Svatej

Špičkovej zápas, top 3 v týhle sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

ako som vravel pred zapasom vyhra pre fans Arsenalu a specialne pre Brita

Reagovat
C-M@ster

Ten nervozní závěr máte za ty kecy "škoda gólu, zkazili jsme si skóre"...

Hraje se až do konce...

Jinak ale super zápas a škoda, že City nevyrovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze nie sme zvyknuti?

Reagovat
Malresi

Krásny zápas. Na 2. miesto v pohode so súčasnou formou máme. Trochu mi to pripomína 13/14, kedy sme takto v januári chytili formu a bola z toho jazda, až dokonca. V LM si hanbu nespravíme, naopak.. môžeme byť čiernym koňom. Okrem Juventusu by som sa momentálne nebál žiadneho tímu. Tie protiútoky by boli problémom pre každý tím. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

v lm ste s tym utokom schopni vsetkeho, budem vam fandit

Reagovat
fenixLFC

aj s obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže tam rozhoduje pevná obrana. Dnešný výsledok by bol zlý v LM...

Reagovat
Kincl

Jojo ale že by vám tam Barca nebo PSG dalo Bura s tou obranou to je fuk :-D

Reagovat
Malresi

Rovnako ako by nám mohli dať bura oni, tak môžeme dať bura im my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nebuď tak arogantní

Reagovat
technecium

jo to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
Malresi

Why not ? Po Atleticu jediný tím, ktorý to proste zavrie a čaká. Na také tímy hrať nevieme. Viď zápasy s ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus rozhodne len nezatvára a čaká...Vpredu hrajú dosť kombinačne a snažia sa útočiť,mať dobre zorganizovanú obranu a len brániť,odkopávať lopty neni jedno a to isté

Reagovat
Malresi

Áno, to som mal možnosť vidieť proti Neapolu, Barcelone, resp. proti akémukoľvek silnému súperovi, ako hrali kombinačne. Hrali presne tak ako som popísal - zavreli to a čakali na šancu. Radšej by som bral Real, Barcu, PSG, Bayern, nakoľko tieto tímy hrajú podobne ako Man City - snažia sa byť iniciatívni a tvoriť a to je presne to, čo my potrebujeme, aby sme využili našu najväčšiu zbraň - rýchly prechod do útoku resp. bleskové protiútoky.

Reagovat
Counter

Coutinho bude i tak citelně chybět.

Reagovat
Malresi

Nebude. Skôr si myslím, že sme posilnili vďaka príchodu VVD. Aj napriek odchodu Coutsa. Veď aj zápasy bez neho (nielen tento), sme hrali super. Problém je len obrana. Dnešok nám ukázal, že Emre aj Chambo si vedia namazať na chleba aj najlepšiu zálohu v lige. K tomu v lete ešte Naby a bude to TOP.

Reagovat
fenixLFC

couts bude chybat najma v tych lahsich zapasoch ked to klasicky nebudeme vediet otvorit

Reagovat
blaugrana

Lenže problém poolu nie je hecnúť sa na veľké zápasy, ale zbierať body s horšími tímami. Chamberlain určite odmaká dozadu viac ako Cou, ale sotva niečo vymyslí proti betónu. Dnes niečo aj vymyslel, lebo to bol otvorený zápas.

Reagovat
Malresi

Áno, v tomto nám odchod Coutsa poškodí, ale na druhú stranu - ani s ním sme také zápasy často nezvykli prelomiť na našu stranu, takže je to jedno.

Reagovat
fenixLFC

casto sme ich zas vyhravali len a a len vdaka jeho genialite a nejakemu wondergoalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som sa bal autobusu ManU

Reagovat
Liquid

jo vy byste chtěli druhý místo jo? přijde zas nějaký WBA a 0:0

Reagovat
Malresi

Keď príde, potom sa smej. Pri súčasnej forme sa môžeme smiať my.

Reagovat
JacksLFC

Jak ze jste to hrali vcera?

Reagovat
ZJEV

Reagovat
tony223

to byl zápas sezóny!

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz kokoti idu na swanseu pre remízku

Reagovat
smazaný uživatel

ty zas co si za dementa?

Reagovat
smazaný uživatel

som tvoj foter

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si

Reagovat
cubazi

Chod si vyšukať mater ty kokot zamastený. Si smiešny jak tvoje semeno ta čele tvojej materi...

Hovedo jedno, prepačte za výraz.

Reagovat
fenixLFC

skoda toho zaveru, dovtedy to bol bezpochyby najlepsi vykon celej sezony, skoda ze ho odpalili. nikdy by som si ale nepomyslel ze zaloha wijnaldum-ox znici zalohu guardiolu a este v city karius je kuzel, obrana mizerna, utok famozny, MOTM bud wijnaldum alebo ox

Reagovat
EXoRcIsT

Chapem ze si bol Liverpool uz isty vitazstvom ale nechat takto City 2x skorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne došli sily, a už to moc nemal ako prestriedať.....

Reagovat
blade115

Liveprool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol jeden parádny zápas. Proti City sa dá hrať. Hádam to inšpiruje aj ďalšie mužstvá.

Reagovat
Teoretik

Tohle umí jenom Klopp, ostatní trenéři jsou proti němu "pasy".

Reagovat
fenixLFC

az na to ze tu kombinaciu co mame my (styl pressingu, prechod do utoku s extremne rychlymi kridlami, falosna deviatka atd atd) nema nikto v lige. my sme ich prejeli vdaka pressingu a tomu ze klopp proste branit nebude /ani nemoze) vacsina timov sa dosere a iba to zavrie a dufa

Reagovat
smazaný uživatel

V lige ma napadá iba Bournemouth, ale ten zas nemá dostatočnú kvalitu. Ale myslel som to všeobecnejšie, nie len v rámci ligy. Taký Bristol City s nimi hral vyrovnanú partiu v ligovom pohári.

Reagovat
vladis271

tak kde inde mali prehrať ak nie na Anfielde. Lenže na to sa postaviť City musíš mať skvelý útok a to veľa tímov v lige nemá.

Reagovat
Coutinho10

match of the season..wow nadhernej nejenom 2. polocas az na ten zaver, kdy jsme to zase zbytecne zdramatizovali, ale je to show a o to je to sladsi vitezstvi u Kuna nakonci to smrdelo fakt dost

Reagovat
Switchback

Pěkně Liverpool, snad to druhý místo v lize dají

Reagovat
smazaný uživatel

diky pool <3

Reagovat
stiflerovamama

Super zapas, famozny výkon

K tomu záveru sa mi moc vyjadrovat nechce, ale je to už fakt na zamyslenie ako dokážeme jasný výsledok zase zdramatizovať. Sme im tam mali dať ešte dva a poriadne si zlepšiť skóre.

Reagovat
EL Gringo

Paradny zapas, aj ked mensi infarkt v zavere, ale inak parada

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 4:1 sem se modlil za bura, nakonec mi cvakali pulky

Reagovat
smazaný uživatel

jsme na tom stejně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum dnes vybojoval neskutocne mnozstvo lôpt. Celkovo agresivita v kazdom suboji na 100%. Vidno ze Jurgen vie ako sa im dostat do hlavy tou spravnou cestou.

Reagovat
cubazi

Problem s Ginim nie je to že by nebojoval, skor je problem jeho futbalove myslenie, kreativita smerom dopredu a niekedy lahke straty lôpt pri rozohravke. Ale dnes paráda...

Reagovat
Setwo

no to máš pravdu, vybojoval síce velké množstvo lôpt, ale potom to napr. zle prihral alebo príliš dlho držal.. ale celkovo dnes skvelý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

reklama na fotbal

Reagovat
Teoretik

Liverpool lepší. Ale rozhodla šílená chyba Stonese, to je na pokutu, nemůže se nechat odstavit jak malá holka. Celkově to byl zlý výkon většiny hráčů. Snad jen Sané zahrál dobře, průměr ještě zahráli KdB, Gundogan a Bernardo oživil. Nevadí, náskok stále velký. Důležitý je se pořádně připravit a dát se do kupy na období od března. Aspoň že ze zápasů City zmízí někteří fans Arsenalu, kterým tu trochu radosti přeju v těchto dnech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Liverpool na druhé místo, bylo by to fakt zasloužený. Postupně City, Live, Chelsea, MU/Tottenham.

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

nope, porad treti.

Reagovat
blade115

Jakože i kdybyste byli třetí a my čtvrtí, tak mi to je ve výsledku jedno, čtvrté místo je stejný neúspěch jako druhé. To jen že oba ty odpudivé týmy by mohly být alespoň pro pocit pod námi.

Reagovat
kiwwi

2. a 4. je rozdiel v tej kvalifikácii

Reagovat
masly008

formalita,prostě 2 zápasy v přípravě na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ne už se postupuje přímo i ze čtvrtého místa..

Reagovat
kiwwi

Fakt? Tak to je pre vás alebo Chelsea super

Reagovat
Svatej

pěkně

Reagovat
fenixLFC

nie je

Reagovat
blade115

Už ani to ne ...

Reagovat
Busby babes

njn, to musite taky zacit porazet tyhle slabsi tymy ze stredu tabulky jako Arsenal a Leicester a ne s nima ztracet body jak my.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta obrana City mi připomínala Brazílii na MS proti Němcům

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tá naša obrana ... na to niet slov.

Reagovat
eder

To zase ne, citizens jsou pořád aktuálně jedním z nejlepších týmů v Evropě. Jen dnes byla ofenzíva Reds prostě famózní...

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA LUXUS!!! City je dole

Reagovat
Kincl

Kde? Já je vidím na prvním místě s luxusním náskokem, který nedozente

Reagovat
smazaný uživatel

ale máme do budúcnosti perspektívu, kedže nás trénuje top manažér, určite lepší ako autobusár jose

Reagovat
smazaný uživatel

, že takt abulka nevypadá WE ARE BACK

Reagovat
smazaný uživatel

no čo ty trtko, budeš sa smiať aj teraz keď ten váš debilko by zaliezol aj za 16ku aby bránil výsledok? my pojdeme po titul skorej ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ty šašku máš jinak pěknej nick naši legendy to se musí uznat

Reagovat
smazaný uživatel

zase na druhou stranu lepší než arabové

Reagovat
smazaný uživatel

keep calm, and be happy, arabi majú po neporazitelnosti

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Switchback

next year

Reagovat
smazaný uživatel

"Někdo musí být nejlepší..."

Mohamed Salah (2017/2018)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

neni to jedno ? o zlatej mic si to rozda Messi , Ronaldo a Neymar .. prvni dva tam budou i kdyby celou sezonu nehrali pro zraneni

Reagovat
Taiger

Reagovat
eder

Zlatý míč ještě někoho zajímá ? Teda kromě messironaldohoničů, pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Samozřejmě, že rozdají, protože dojdou nejdál v LM, kdežto tyhle Liverpůly a Čelzý zas vyletěj v osmifinále a podbně

Reagovat
papanegra

Ten útok, ale ta obrana...

Krásnej zápas, je potřeba lepší golman a pravej bek.

Reagovat
Teoretik

Danilo by se Kloppovi hodil. Myslím to vážně. Naopak Pep by se jej měl zbavit

Reagovat
REPLIKATOR

Oblak + Fabinho

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool zachránil Arsenalu prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Nemyslím ze je to tak horky

Reagovat
eder

Takhle bych na to nekoukal, Reds hráli hlavně pro sebe a pro Anfield.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp vs Guardiola 6:5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kincl

Po sezoně 0:1 tituly

Reagovat
Spasitel

Rád by som videl o pár rokov Guardiolu späť v Barcelone a Kloppa v Reale

Reagovat
papanegra

já Guardiolu v Realu a Mourinha v Barceloně

Reagovat
eder

Reagovat
Azazelo RD

A Stramaccioniho v Jablonci.

Reagovat
Greny

A Pulpita v Interu Milán

Reagovat
Spasitel

To by bola pecka ale oproti Mourinhovi má Guardiola nejakú sebareflexiu

Reagovat
eder

Klopp mi k Realu tedy vůbec nesedí. Daleko víc mu sluší ty útoky "z druhé vlny" jako v Dortmundu nebo teď v Liverpoolu.

Reagovat
Taiger

A Wengera v Bayernu

Reagovat
El Cid z City

jako že by mu ronaldo presoval?

Reagovat
Spasitel

Ten vtedy bude už dakde v Indii či Číne hľadať novú nositeľku jeho spermií.

Reagovat
El Cid z City

chce hrát do čtyřiceti a v realu ukončit kariéru

Reagovat
Greny

Real Top Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek dostal konečně!

Reagovat
eder

Takový zápas se prostě musel líbit všem, žádná autobusárna.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vilp

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Greny

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co @Simply_Spurs pracuje pro ODDS Bible, tak dělají dobrý videa.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto bozi

Reagovat
vladis271

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Herry31

Reagovat
Briggus

Reagovat
technecium

Reagovat
stiflerovamama

Inak Emre dnes vynikajuci, neprehral snáď jediný súboj. Po jeho odchode tá záloha išla dole. Kiež by takýchto dominantných výkonov podával viac.

Reagovat
castelL

.. bude .. v Juventuse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu tu nadávate na Wengera ale na druhu stranu by ste si mali uvedomit aky slaby kader ma k dispozicii oproti konkurencii. Podla mna je zazrak ze je Arsenal tam kde je.

Reagovat
Greny

Wenger si za to muze sam

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Wenger ještě všem ukáže, čeho všeho je schopen.

Reagovat
nani92

ale ten káder si vytvoril Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keď má na posily 5 korun a 2 stravne listky

Reagovat
fenixLFC

Majitelia arsenalu su ako leopold I. Leopold zdieral kongo co to slo a bol jedym z najbohatsich panovnikov na svete ale jeho dcery mrzli v zime nevykurovanom palaci, nenosili ziadne roby ale len skoro mnisske habity a na dobroty mohli zabudnut. Arsenal zdiera fans najdrahsimi listkami v lige hra v najbohatsej lige ale tiez na prachoch len sedia

Reagovat
smazaný uživatel

Cize za to moze Wenger a mali by ho odvolat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma kurva vic jak Poche, ktery nas za dva roky dostal pred ne.

Reagovat
masina_LFC

a koho je to vina?

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je v dnešnej dobe o peniazoch. Arsenal momentálne neinvestuje tolko do svojho kádru ako konkurencia, číže sa nemôžeme čudovať že sú tam kde sú. Keď sa vo futbale ešte netočili astronomické peniaze tak Wenger vyhral ligu bez prehry. Teraz nedá taký káder dokopy ani keď sa posere lebo konkurencia vráža do prestupov omnoho viac. S týmto kádrom by nič neuhral ani Guardiola... Ja sa len teším keď odíde a budú hrať roky stred tabulky

Reagovat
Busby babes

a kdo ten kadr daval dohromady?

Reagovat
nani92

nani9214.01.2018 19:41#

Reagovat
Busby babes

tys ten kadr daval dohromady? To by odpovidalo...

Reagovat
smazaný uživatel

ten kto rozhoduje o klubových peniažkoch vieš? Ja viem že vo FM to funguje trochu inak ale toto je bohužial realita

Reagovat
Busby babes

no hele Arsenal penize ma a i slusne utracel. Wenger mohl klidne Alexise a Ozila v lete prodat a privest nahrady a dneska by v takove situaci nebyl. Jasne, majitele nechteji davat tolik penez jako jinde, ale porad je to z velke casti jeho chyba ne?

Reagovat
Trand

Reagovat
Euphael

drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si čo za sedláka pane bože? Takto ťa doma učia chovať sa k druhým

Reagovat
Euphael

tak netrep nesmysly

Reagovat
masly008

za mě nejlepší na hřišti rozhodčí,takhle se má pískat.jsem si kolikrát ani nevšiml že tam je

si nevzpomenu ani na jednu mini chybičku.

Reagovat
eder

Rozhodčí nedostal prostor vyniknout.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Tohle mi bude chybět, až bude aktivní video. Prostě ta hra bude více kouskovaná kvůli každé blbosti a hráči poleví.

Reagovat
masly008

ono dost záleží i na zápase.dneska tam snad nebylo ani co zkoumat

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by se měly dát jen nějaký podmínky za jakých se má to video použít. To co bylo v Carabao Cupu to se mi moc nelíbílo. Ale pokud by mělo jít o penalty o neregulérní góly (ofsajd, ruka) nebo o nějaký hnusný fauly který rozhodčí nevidí tak by mu měl akorát jen někdo říct do toho slucháta jak to posoudit. Jinak by to video si myslím do té hry vůbec zasahovat nemělo

Reagovat
Infernoqt

Já soudím právě podle toho Carabao cupu. Zápas tím ztrácel jakékoliv tempo, a to je něco, co mám na fotbale rád. Jinak vůbec netuším, jak to bude naostro vypadat.

Reagovat
Infernoqt

Manchester United is looking like Alexis Sánchez's next club. It's not done yet but it's increasingly likely. (Source: @JimWhite)

Reagovat
J0EL

Reagovat
Coutinho10

snad ne...tam mi vubec nesedi do vaseho dresu...neumim si ho tam predstavit

Reagovat
Svatej

červená není pro něj

Reagovat
Ferguson6

Kroenke OUT!

Reagovat
masly008

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě vykopnout Čukotku z top 4 a bude to paráda.

Reagovat
cristiano.K.

wow,wow a wow. Očekávané se stalo skutečností, jediní my jsme je mohli porazit v plné palbě a stalo se. Měli jsme jim co vracet a hlavně doma na ně umíme. Nechápu to posazení Mignolet,když ho po té hrubce s Arsenalem podržel. Radši uvidím Trenta než Gomeze, protože fakt lajdácky brání. Dnes Coutinho potřeba nebyl, ale až budeme hrát do plných, tak to bude problém.

Všichni ofenzivní hráči úžasní. Wijnaldum je skvělý dříč, ale tu nástavbu prostě navíc nemá.

Lovren zas podepsaný pod třetím golem.

Firmino je pro nás už druhou sezonu důležitější než Coutinho, snad si toho ještě dlouho nikdo nevšimne, v podstatě neexistuje ideálnější útočník pro LFC.

Někdy je těžké zvládat i vítězství každopádně gratulace budeme přijímat do doby než ztratíme

Reagovat
kiwwi

Ehm Silva

Reagovat
smazaný uživatel

"protože fakt lajdácky brání." blboooosť

Reagovat
Kowe

Naopak Gomez často brání fantasticky na to kolik mu je. Ale nějak nezvládá zatim větší zápasy, občas se strašně soustředí na samotnej balon a ignoruje svýho hráče. Ale obecně brání dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

on cely zapas brani super a potom ma vzdy takyto jeden vypadok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Kun měl další šanci po jeho "super" bránění někdy kolem 85. minuty. Jakoby mu dělaly nehorázný problémy centrovaný míče.

Všimni si u toho golu, jak běžel na Saného napřed a sledoval míč, šíleně podběhnuté jak od žáka.

Reagovat
tomasinho

Speaking to German outlet DAZN DE after the win, the Liverpool manager confirmed Karius has now moved ahead of Mignolet in his reckoning.

“He’s the number one, he might make mistakes but this is life,” said Klopp.

Asked about the conceding of the first goal against City, with Leroy Sane firing past the stopper at his near post, Klopp said “Pople will always find hairs in soup.”

Takže z ničeho nic bude jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Migno dostane LM a Karius jestli nepřesvědčí do konce sezóny, tak se koupí novej gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo spravodlivé...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nám týmto wtf rozhodnutím Klopp neodpáli napr. LM či dobré umiestnenie v lige, hrozne slabučký brankár zatiaľ. Veľký zákrok spraví málokedy a púšťa góly, kt. sa dali chytať...

Reagovat
tomasinho

Velký zákrok neměl kdy předvést pomalu. V LM jsme většinou dominovali my a soupeř neměl skoro nic. Já jsem za to rád, nevypadá zatím moc dobře, ale jako ani ne hůř jak Mignolet teda. Stejně bych po sezoně prodal oba, koupil jedničku a Warda nechal dělat dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, práve by mohol chytiť tie "góly", kt. top gólmani chytia (a občas aj Mignolet) a potom by sme mohli hovoriť o veľkom zákroku, ale on ich nerobí, lebo nebezpečnú strelu pustí za svoj chrbát. Priemerný brankár proste. S porovnaním s Mignoletom zatiaľ nesúhlasím, ale počkám si ešte, keď odchytá 5-6 zápasov za sebou ...

Reagovat
cristiano.K.

vypadá hůř jak Mignolet.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Wenger

Jako chápu, že Wenger je nenáviděný u fans Arsenalu a milovaný vedením, protože jim na sportovních výsledcích nesejde a jde jim jen o výdělky. Ale kurva. Na základě čeho Arsenal jako vydělává? Nevšiml jsem si, že by za honosné částky z něj odcházeli hráči. A sponzoři? To jako má Wenger ve smlouvě podmínky jako 100 mega euro za 4. místo, 200 mega euro za vypadnutí v LM? Nechápu. Myslel jsem, že vydělávají úspěšné kluby. Ano, co by jiní za výsledky Arsenalu na jednu stranu dali. Ale z pohledu toho, že tam je ten dědula už 100 let a kam se dostali...to je smutný. Ne, vtipný vlastně.

Reagovat
maxton

nizsie platy ako konkurencia + najvyssie vstupne na zapasy + lacno kupeni hraci (az na vynimky)

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis do United, velmi pěkné gesto od Joseho ještě se nevzdává..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák každý hráč, co jde do Arsenalu, ale pro prachy a pohodové hraní fotbalu, kdy nejsi pod tlakem na výsledky dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stiflerovamama

Koľko nám chýba do toho rekordu City v neporaziteľnosti ?

Reagovat
masly008

oni nemají rekord v neporazitelnosti ne?mají nejvíc výher a bod" myslím.jinak arsenal měl 49 zápasů bez prohry

Reagovat
stiflerovamama

aha

Reagovat
Melda

Opravdu byl Robertson tak skvělej?

Reagovat
masly008

jak na fetu

Reagovat
PP

stopro..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

perspektívnejší ako Moreno...

Reagovat
fenixLFC

To kazdy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Fernando_Torres

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

urobil faul a bol úplne mimo svojej pozície, takticky fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Byl, Sterlinga totálně vymazal. Dozadu se dost zlepšuje, celkově během Morenovy absence ukázal, že by měl mít před ním přednost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

V zapasech proti zataženýmu soupeři by naopak měl vždycky hrat Moreno.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ani o něj se nepokusíme

Reagovat
smazaný uživatel

Taký hráč v Nantes

Reagovat
smazaný uživatel

no asi to nebude nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Môže byť, ale zdá sa mi, že má na Tom podiel aj PSG a dosť výrazný...

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt ze sa zrestartuje, ale vzdy mi prisiel ako hrac s velkym talentom u ktoreho to nekliklo kvoli psychike a hernej inteligencii

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, ešte uvidíme, ako mu to pôjde mimo PSG...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Sandstorm

Tak to se divím, že po něm nesáhl nějaký větší klub.

Reagovat
Sandstorm

Tak bereme Sanchíze

Reagovat
Busby babes

nechapu.

Reagovat
kiwwi

No že Moura je v Nantes lebo tam hrá PSG...je to trolling

Reagovat
smazaný uživatel

ta fakt nieto na toto skočil

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem, olo

Reagovat
icemike

Nepsali jste tady, že je jisto u vás?

Reagovat
kiwwi

je to banter, sa ukludni

Reagovat
icemike

Reagovat
bbbauch

Reagovat
habinity

Sanchez nastupil za Arsenal v EL?? Lebo vzdy dávali takú beckovu zostavu na EL sa mi marí...nechce sa mi to hľadať, Lebo ked by isiel na Oldtraffordik by si ešte kopol LM pod Sanchez čakáme ťa, výborný hráč

Reagovat
Busby babes

je to fuk. i tak muze hrat v LM.

Reagovat
habinity

Jj rozdielne sútaže

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

falošník

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mourinha má len Martínez a Rodgers, ale Mourinho má aj tak náskok, podľa mňa ho vo falošnosti nikto nikdy neprekoná (z trénerov)...

Reagovat
Coutinho10

ten se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na Aubu do Arsenalu 1,66

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
havrys99

Reagovat
masly008

Reagovat
Manchestersky Krocan

Reagovat
habinity

Ked by prestúpil Sanchez tak by mohol hrať aj LM super

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
captain18

Preco po Alexisovi nejde taky Real..

Reagovat
EXoRcIsT

lebo Zidanovi nikoho netreba

Reagovat
EXoRcIsT

takze Arsenal ide po Aubemayangovi uz ma skoro podpisaneho Malcolma na ich mieste by som pristupil na vymenu Alexisa za Mkhitaryana + kupil Evansa o ktoreho maju vraj tiez zaujem a nakoniec by to bolo pre nich uspesne prestupove okno

Reagovat
Busby babes

OT: ten Voldemort... no od fan filmu bych teda cekal, ze bude faktograficky presnej a efekty bude mit na hovno ale pribeh bude slusnej. Tady je to teda presne naopak. Efekty super, ale pribeh naprosto stupidni a navic nekonzistentni s knihama. A i fakta jsou tam spatne...

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=w_ujhexP-3Y

Tady je trailer. fanousci natocili kratkej film o mladem Voldemortovi.

Reagovat
tomasinho

Fakt, jsem zvědavej, mrknu odpoledne/večer, ale přišlo mi už podle traileru, že by to mohlo být fakticky nějak mimo.

Reagovat
tomasinho

Musím ti dát za pravdu, neznat knihy skoro nazpaměť, tak budiž. I tak ale ten příběh o ničem, i když aspoň to má nějaké napětí a ty efekty, když je fakticky je to k hovnu. Na to, jaký kolem toho byl hype, jsem čekal teda něco jinčího.

Reagovat
Busby babes

prave. A hlavne neslo o drobnosti ale ze treba i zvire, co maji jednotlive koleje ve znaku, kdyz maji spatne...

Reagovat
tomasinho

Jojo, Raven, přitom to je Eagle

Reagovat
smazaný uživatel

There's just been a major incident in the Liverpool dressing room. They've just thrown Andrew Robertson into the team bath and raheem sterling nearly drowned, they forgot he was in his pocket!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe pekne jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Aubameyanga bych byl hrozně šťastnej, v případě výměny Mchitarjana by to bylo dvojnásobný. + ještě nějakýho kvalitního golmana a bylo by to skvělý přestupový okno. Nejvíc by se mi líbil Leno, ale tam asi není moc velká šance..

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz pre "little man"

Jurgen Klopp: "Ak chcete poraziť City, musíte hrať odvážne a nebojácne. Áno je aj iná možnosť - môže sa vám podariť streliť nejaký náhodný gól a potom celý zápas môžete stáť vo svojom pokutovom území a dúfať, že už sa do konca zápasu nič nestane. My sme ale Liverpool FC, a ak mám byť úprimný, toto nie je cesta pre nás. My chceme hrať futbal a som rád, že sa nám to darí."

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

trafená hus vždy zagága, toto máte spoločné s kiwwim a Domom.

Reagovat
nani92

sám si trafený..takéto omáčky mal rozprávať ked dostali latu v prvom zápase, alebo ked nedali gol ani WBA..tieto reči ako on vymyslel recept na City je fakt smiešna

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=yHiQm8VgUuo a toto vám odkazujú citizens

Reagovat
vladis271

zayenko moje malé. Raz za uhorský rok fandíš City a ono to takto dopadne.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

Tak City se nepovedlo za 12 minut nikomu nic a Pool to ztrestal strašilvě. Mané skvělý, cvičil si tam Walkera jak kluka, byt ten gol byl haluz, ale pěkná.. Do brejků je Liverpool snad nejlepší na světě.

K nám se nevyjadřuji.. Dvojice Chambers - Holding v základu.. no comment

Reagovat
Infernoqt

@BoringMilner

I just told Virgil Van Dijk that I used to play for Manchester City. He said Yes, I already knew that James. I said Oh. Really Virgil? He said Yes, James. It was so funny.

@BoringMilner

I just said to Raheem Sterling You must be full of energy still. He said Why? I said Because you spent the whole match in Andrew Robertson's pocket.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.google.ca/amp/s/www.joe.ie/amp/sport/liverpool-fan-cork-performs-greatest-liverpool-song-time-soccer-612591

Ted to vypada, ze cesta do Top 4 by mohla vezt spis pres Chelsea. Ale on zas Liverpool bouchne nekde ve Swansea, takze tezko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bychom Pool vrátit zase na zem my, když to zřejmě na Anfieldu nikdo jiný nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hráte podobný futbal ako my, bude to zábavný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa

Reagovat
cristiano.K.

už se na vás těšíme

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Liverpoolu na úrovni 16. Brightonu a 19. West Bromwiche

Reagovat
Switchback
Reagovat
REPLIKATOR

jasná redka a 3 zápasy stop pro rozhodčího

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládač...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

kylian

Reagovat
smazaný uživatel

SKY SOURCES: RYAN GIGGS TO BE NAMED WALES MANAGER ON MONDAY

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

chcipam!

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
bbbauch

A ta fotka u clanku

Reagovat
LGT

Link na MOTD prosím? :)

Reagovat
frezi

je reálna obrana robertson van dijk gomez AA trent?

Reagovat
cristiano.K.

tuhle sezonu určitě ne. Gomez se možná na stopera nikdy nevrátí.

Reagovat
Nikikrew

Po pozreti MOTD som sa len chytal za hlavu. Ta nasa stoperska trojka bola fakt na pest, niektore tie prihravky boli ako u nas na dedine.

Xhaka opat velky fail, necha hraca co mal branit skorovat, opat!

Bez klucovych hracov sme fakt len priemerny tym hrajuci o stred tabulky. Verim, ze Wenger konecne nastavi 4-2-3-1 a vysere sa na cele 3-4-6, ja by som to momentalne postavil takto

Ospina

Bellerin, Chambers, Mustafi, Kola

ANM, Jack

Iwobi Ramsey Nelson

Laca

Hraci ako Walcott, Welbeck, Elneny vymenit pretoze u nas bohuzial nemaju co robit

Reagovat
Nikikrew

*Ani 3-4-6 by nam nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

nie Iwobi určite nie on je v kategórií W+W

Reagovat
Nikikrew

to je co za kategoriu?

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott+Welbeck

jinak souhlasím se 4-2-3-1, ale ta tvá středová dvojice je k smíchu...

Reagovat
Nikikrew

Stoperi? Je no ale to som napisal ako by som si prial to vidiet proti Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Niles nehraje špatně, ale myslím že má ještě čas.

Bohužel je to tak, že Xhaka je nás jedná CM, který dokáže hrát zezadu.

Možná by bylo lepsí hrát 4-1-4-1.

A poskládal bych to takhle, za předpokladu, že odejde Alexis i Mesut.

Na obě křídla by to chtělo samozřejmě někoho nového.

Čech

Bellerin-Kosc-Mustafi-Kolas

Xhaka

Nelson-Ramsey-Jack-Iwobi

Laca

Reagovat
Snatus

OT: https://www.youtube.com/watch?v=4Tb9-aCzZWM

Potrestat rozhodčího nebo ne?

Reagovat
I am Mancunian

Dajte nám súpera

Reagovat
avicii

v sobotu Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba úžasnej

Reagovat
bbbauch

rozdaval to nadherne

Reagovat
nani92

už len 12

Reagovat
Nikikrew

Gratulujem k veľkému uspechu, to chce DvD

Reagovat
nani92

čo si taký smutný Miki

Reagovat
Nikikrew

Z tabulky

Reagovat
Busby babes

Cekal jsem tezsi zapas, ze budou trochu nahecovany kdyz maj noveho trenera. A ono to tak i mohlo byt, Stoke melo 4-5 solidnich prilezitosti, ze kterych rozhodne gol dat meli. Nastesti to nebylo z zadneho vytrvalejsiho tlaku ale spis ojedinelych akci.

Od nas super. Pogba skvelej, nejlepsi na hristi, Mata vybornej, Shaw, Martial, Romelu a Tony velmi dobri. Vzadu par zmatku, asi jak spolu dele nehrali a taky tim, ze Matic mi dneska prisel slabsi. Dobrej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata by měl bejt teda mnoooohem produktivnější...

Reagovat
Mato178178

vpredu vsetko zadrbal

Reagovat
vodka

ta stoperská dvojka je problematická hlavně z toho důvodu, že mezi něma není vysloveně ani jedne lídr. Respektive spolu nekomunikují úplně ideálně a pak to rozhodování kam kdy kdo má jít je zpomalené...

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

tak. musi spolu hrat pravidelne. ale to je takova nase slabost prakticky od te doby co skoncil Vida s Riem no. Kazdej zapas jina stoperska dvojice...

Reagovat
r.mrazik

dneska "suchy" triko...vzhledem k pocasi...

Reagovat
fajdax

Pls dejme klidně 40mega a 350k, Alexisek musí být nás

Reagovat
I am Mancunian

bez šance

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

AKTUÁLNĚ: Zájem Chelsea o Alexise Sánchéze potvrdila i BBC.

Reagovat
Nikikrew

Berte si ho

Reagovat
Svatej

neser se zayovi do prace

Reagovat
smazaný uživatel

To by si fakt pomohl.

Reagovat
blade115

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jenom minimálně. On je hodně ambiciózní, určtiě by nešel z Arsenalu do Chelsea, když má o něj zájem United.

Reagovat
blade115

Lol, že minimálně... V United toho poslední dobou vyhrávají oproti Chelsea mraky, co? Poslední titul před pěti lety, poslední LM před deseti lety a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo měnit. A kvůli FA Cupu nebo EL ani nemusí Sánchez chodit z Arsenalu. Naproti tomu Chelsea má dva tituly za poslední tři roky a i když je vždycky při obhajobě slabá, vždycky se pak zvedne nahoru. Chelsea je pořád ještě na míle daleko Arsenalu a v kontextu posledních let je i před MU.

Reagovat
valek9610

Neboj ten půjde dobChelsea

Reagovat
valek9610

Do Chelsea

Reagovat
blade115

Nepůjde, takový prachy jemu ani agentovi nedáme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
scheeza

Jenže on už když působil v Udinese tak bylo jeho snem hrát za velkoklub jako je Barca nebo manchester United,v Barce už byl a teď když má možnost jít zase do monster klubu tak si myslím že ho Chelsea nemá šanci zlákat,kór když vidí co za posili poslední dobou nakupujete,Baka,Drink a Morata..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

pekny zapas

Reagovat
stiflerovamama

Tottenham zahájil další jednání o prodloužení smlouvy s Tobym Alderweireldem. Belgický obránce má kontrakt jen do června příštího roku a londýnský celek by ho rád prodloužil, pokud tak ale za současných podmínek učiní, bude výstupní klauzule automaticky nastavena jen na 25 milionů liber

Virgil-Toby buducu sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Here we go.

Reagovat
tomasinho

To říkám už x měsíců. Saints connection neojebeš prostě

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

Paul Pogba vs Stoke:

90.9% pass accuracy

96 touches

77 passes

8 duels won

6 balls gained

4 dribbles completed

4 key passes

2 tackles won

2 assists

1 interception

Reagovat
Taiger

Honit si nad jedním zápasem proti Stoke.

Reagovat
kiwwi

si ma teraz honit nad vsetkymi co zahral dobre?

Reagovat
vladis271

to nie je veľa materiálu, to by sa ti zunovalo.

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

Nezunovalo by sa náhodou príliš veľa materiálu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Gary Neville “I coached all the England Midfielders daily, and Jack Wilshere is a better player by a mile than any other English player.”

bol som za jeho predaj v lete, ale momentálne je s Ozilom a Ramseym asi to jediné dobré v Arsenale. Snáď sa už nikdy v živote nezraní a predĺži.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville.

Reagovat
jacobT

No co? Pozri sa ako teraz Marcelino vo Valencii tazi z jeho prace.

Reagovat
Taiger

Koala nic?

Reagovat
Mastný Chobot

ne

Reagovat
Taiger

Považovat Aarona za jedno z mála jediné dobré a nezahrnout Kaolu. Pathetic.

Reagovat
Mastný Chobot

patetické je skôr považovať za highlight sezóny hráča, ktorého vytlačil 20-ročný chalan a je tretinu sezóny zranený

Reagovat
Nikikrew

A tebe sa zdal fakt ako zly? Pre mna je to super posila a som s nim nadmieru spokojny, to iste aj s \Monrealom. To preco ho ,,vytlacil'' 20 rocny chalan je len podla mna cista wengerovinka

Reagovat
Mastný Chobot

to, že niekoho nepovažujem za highlight, predsa neznamená, že si myslím, že je zlý omg.

Reagovat
Nikikrew

Ok, pre mna highlight pretoze je to jeho prva sezona a zvlada ju uplne s prehladom. A nemyslim si osobne ze by ANM by bol lepsi aj ked je skvely prihliadnuc ze to nie je jeho post.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, všimol som si, že sa u nás noví hráči z neznámych dôvodov preceňujú a dlhodobí hráči a odchovanci sa podceňujú

Reagovat
Nikikrew

Tak ono je normalne predsa, ze po prichode znameho hraca je docasna euforia u fanusikov pritom u odchovanca to nie je. Ja osobne teda takto nepristupujem len ma sere to ze taky talent hra mimo svojej pozicie a Wenger je posrany posadit napr. Xhaku a zahrat konecne s troma zaloznikmi ako sme kedysi hravali. Vsimol som si aj velky hate na Iwobiho. Neviem co si tu miestni myslia ze nas bude tahat? To je docela naivne aj ked je pravda ze tuto sezonu ma slabsiu a musi zamakat ak chce sa u nas presadit natrvalo.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi nehrá dobre, ale už len to, že napriek tomu musí hrávať v základe, lebo nikto iný tam nie je, značí o tom kádri dosť veľa.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Vytlačil ho na úkor toho jak hrál a nebo kvůli tomu, že byl zraněnej a pak i kvůli změně rozestavení?

Ale je úsměvný, že považuješ za highlight Jackieho, kterej po zranění zahraje několik dobrech zápasů, ale u Koaly, kterej hrál výborně každej zápas, co nastoupil to nevidíš.

Reagovat
Mastný Chobot

Vytlačil ho evidentne kvôli tomu, ako hral, keďže v čase, keď Ainsley začal nastupovať, Kolašinac bol zdravý, so zmenou rozostavenia to nemá nič, však celú sezónu striedame to isté. Mne sa páči, ako pri Jackovi napíšeš "niekoľko dobrých zápasov" a pri Kolašinacovi "výborne vždy, keď hral", pričom to bližšie k pravde má naopak. Navyše má Jack na našu hru oveľa väčší vplyv, preto ho vidím viac ako highlight, čo je logické aj z jeho pozície na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Navyse na nom vidiet ako mu na klube zalezi. Len nech mu vydrzi zdravie.

Reagovat
smazaný uživatel

To dosť vypovedá o úrovni anglickej repre...

Reagovat
Teoretik

škoda, že musel jako hráč vyrůstat pod senilním Wengerem.

Reagovat
Zaschrona

Paul Joyce: Everton close to signing Theo Walcott. Talks yesterday and £20m fee.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Proc ten smich?

Reagovat
nani92

Lebo niekto získa za 20 mega Alexisa a niekto Walcotta

Reagovat
Zaschrona

Kdyz uz to takhle chces porovnavat, tak vas Alexis za 3,5 roku vyjde na 100 mega. Nas Walcott cca na 40.

Reagovat
nani92

Takže za 2,5 násobne vyššiu sumu získame 5 krát lepšieho hráča..stále sa môžeme smiať, nie?

Reagovat
Zaschrona

Smej se cemu chces, ale je to hovadina to porovnavat timhle stylem. Zadny objektivni hledisko, ze je Sanchez 5x lepsi, nemas. Ono taky plati, ze Sanchez by k nam aktualne nesel a aktualne mate uplne jiny financni moznosti.

Reagovat
tuny

Když to vezmeš takhle, tak pokud mají 2,5x lepší finanční možnosti (reálně mají daleko lepší), tak si se stejnou finanční zátěží pořídí oni Alexise a vy Walcotta

Reagovat
Zaschrona

Vsak to tak priblizne asi i vychazi ciselne.

Reagovat
Kenneth

Ted si tomu pomohl.

Reagovat
vladis271

alexis ide do City.

Reagovat
Ligter

ti to asi vzdali, aktuálnější je spíš Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

podľa tejto zayo logiky, keď niekto vymení polku kádra a štadión za Messiho, tak ho vlastne získal zadarmo. Že to ešte nikoho nenapadlo

Reagovat
nani92

Asi to nikoho nenapadlo preto, že by potom nemali štadión, nemali by kde hrať a tým pádom by nesplnili prvoligové podmienky

Reagovat
Svatej

My to vedeni snad sdilme

Reagovat
Zaschrona

Proc? Chybi nam hraci schopni davat goly, chybi nam rychlost. Mi prijde jako dobra posila, tesim se na nej.

Reagovat
Svatej

My taky potrebovali kompromis mezi Bakayokem a Fabregasem a tu jsme dostali,jen v naproato neprijatelny kvalite. Walcott vas posune bliz stredu tabulky nez vrcholu..

Reagovat
Zaschrona

Nevim teda, jak nas k nemu ma posunout vic nez Mirallas nebo Lennon.

Reagovat
Svatej

Vsak ani jeden, ale delate presne stejnou kokotinu jako my. Potrebujete zkvalitnit tym na nekterych mistech a namisto alespon pokusu klofnout kvalitu,ktera se nebude vozit s tymem, jdete pi anglickejch prumeracich..

Reagovat
Kenneth

Mozna to bude tim ze Everton je prumerny anglicky klub a v budoucich letech na vrchol nedosahne.

Reagovat
Svatej

I kdyby byl podprumerny, tak by mel mit ambice se dostat vejs jako kazdej jinej. Jedna vec je bejt pod vrcholem a druha je se snazit na vrchol doskrabat tim, ze se bude skakat dolu

Reagovat
Svatej

Tim hráčem je samozrejme Drinkwater, aby sis nemyslel, ze znova urazim Rosse

Reagovat
Zaschrona

Jen do Rosse, zaslouzi si to, zradce jeden.

Na ofenzivni pozice potrebujeme kvalitni kreativni hrace s rychlosti a schopnosti davat goly. Dve z tehle tri veci Walcott podle me splnuje dobre. Oproti KM nebo Azzovi to je porad upgrade, ti meli jen leda rychlost. Asi jsme se mohli pokusit o nekoho typu treba Promes z Ruska nebo Bernard z Ukrajiny, ale kdyz ono je to tezky, oni chteji do lepsiho klubu, co hraje LM - a jinak pak uz to jsou hraci urovne projekt nebo teda rejecti velkoklubu. A takovy uz v klubu mame dva - Vlasic a Lookman.

Reagovat
Svatej

a stejne ho nikdo nechtel!

To sice jo, ale herni inteligenci zas takovou nema, to v mych ocich je mirallas i navzdory svoji povaze celkove lepsi hrac, ale mozna jen Thea podcenuju... ja tenhle typ hracu nejak nedovedu ocenit, prijdou mi sice uzitecni, pokud jsou opravdu hodne kvalitni, ale presto bych takovy typy v tymu nemel..

Reagovat
Zaschrona

No, ja jsem dlouhodobe Mirallase dost branil a byl ochotny trpet jeho hrozne vykyvy vykonu, ale teda na rovinu je potreba priznat, ze posledni dva roky nam byl absolutne k nicemu. Walcott snad mene platny hrac ani byt nemuze. A Lennon se sice snazi, ale kreativitu ani finalni fazi nema. Od Walcotta cekam golovost, zakonceni a schopnost virit smerem do vapna a otvirat prostory spoluhracum. Pokud nemame tym staveny na to dominovat v drzeni balonu, tak hodnota hracu jako Walcott jde podle me nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to ze nesplna poziadavok kvality je nepodstatne

Reagovat
Zaschrona

Kdyz za nas muze hrat Martina, tak ty pozadavky splnuje naprosto bohate...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych vam pribalil Welbecka

Reagovat
vodka

já bych si teda radši vzal Welbecka

Reagovat
Zaschrona

Proc ne oba? A v lete klidne Wilshere zadarmo.

Reagovat
fajdax

mu končí smlouva?

Reagovat
Zaschrona

Konci. Ale predpokladam, ze bude chtit zustat v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho zapomeň Jediny z tech anglanu, co za něco stoji

Reagovat
Teoretik

To už měl Big Sam radši brát toho Turana než toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedav, kde Alexis skonci, ale zklamal me. Jeho plat je obri a chapu, ze se vedeni rozhodlo to nechat byt, protoze by v tymu mohl vzniknout spor.

Je videt, ze jde dost po penezich, protoze jinak by snizil sve naroky. (ale kdo po penezich nejde ) Jestli podepise u United, tak je opravdu tupec, radeji at jde k Chelsea, kdyz uz.

Reagovat
fajdax

Reagovat
El Cid z City

a když hazard v létě zmizí,bude ofenzíva stát skoro jenom na něm..něvěřil jsem,že v rámci PL půjde jinam než k nám,já počítal spíš s realem,to mi přišlo nejvíc logické a pak s námi..boužel..moc mě nezajímá,kdo má jakej plat,ale je jasné,že pokud by měl víc než kdb nebo silva,bylo by to v této situaci,kdy ho zas tak nutně nepotřebujeme,riskantní..navíc pep bude chtít spíš někoho do středu nebo stopera,tam nás momentátlně nejvíc tlačí bota..příchodem sancheze by byl defakto odepsanej bernardo,kt. zatím na to hrát v záloze nemá..každopádně ofenzíva united se dle jmen a šíře stává nejsilnější,její brzda ovšem sedí na lávce..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasim.

Reagovat
Busby babes

neprijde mi, ze byste nejak zvlast resili platovou strukturu. Bravo bere vic nez Ederson, Fernandinho min (a to podstatne) nez Yaya, Sterling ma vic nez KDB... neprijde mi, ze by jakakoliv castka pro Alexise, kterje navic posledni 3 roky patri k nejlepsim hracum v lize, nejak tohle rozhodilo...

Reagovat
El Cid z City

tak v čem je problém?

Reagovat
Busby babes

reagoval jsme na to, ze by to pro vas bylo problematicke, kdyby mel vic nez KDB napriklad... Neprijde mi, ze byste tohle nejak zasadne resili. Navic by ten nejvetsi plat nemel zadnej noname ale worldclass hrac. to jen na okraj.

Reagovat
mithro

Reagovat
scheeza

Tupec že podepíše u největšího klubu v Anglii a jednom ze tří největších na světě? Že si raději vybere tým kde bude pravidelně hrávat a kde bude mít vždy plnej stadión? Tupec protože si vybere tým s historií a tradicema a né tým kterej stojí a padá na dotacích z východních ropovodů? Zajimavá dedukce

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj pohled na vec. Vase hra stoji od odchodu SAF za dve veci (bez urazky) ani Mourek to nezmenil, vyhrali jste neco, ale vis jak... Na co je vam velikost, kdyz hrajete tuzku, ano sice jste mozna nejbohatsi a patri te k tomu nej na svete, (i z hlediksa sestavy) ale jakym zpusobem to hrajete a ziskavate je katastrofa + velky problem v podobe trenera ktery ty hrace zabiji ! Hlavne nezapomen jako kazdy fanousek United vytahnout tradice, historii, pohary, rekory atd. Myslis, ze vam to nese ovoce Vy nemate dotace z USA nebo kdo vas to vlastni?

Asi je mi to i jedno, protoze ja radeji koukam na pekny fotbal nez na utrpeni. 100 lidi 100 chuti, takze tvuj pohled beru, jen mi je lito Alexise.

Reagovat
scheeza

Tak ta hra není zase tak uplně špatná,proti top 6 je to ale děs to je pravda,na druhou stranu nikde není psaný že příchodem Alexise se to nemůže změnit když by jsme konečně měli i nefalšované pravé křídlo a nehráli to pouze přes levou stranu,ono nejde každýmu jen o ty prachy,Citizens nabízejí taky spoustu peněz,to samo Chelsea,jenže ono když se ohlédneš za kariérou tak vždycky bude lepší když tam uvidíš že jsi oblíkal 7mičku v United než v City a nikdo neví jestli ty trofeje nevyhraje i u United když ta úroveň od SaFa má zase konečně spoupající tendenci,aspoň na výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

OK, od tebe to beru, uprimne.

Reagovat
masly008

alexis je hodně,ale určitě už není nefalšované PRAVÉ křídlo

Reagovat
r.mrazik

To jsou hrozný slinty

Reagovat
Amos

Jestli podepíše u United, tak se pouze potvrdí, že je hloupej a nejde za trofejema, ale prachama. United jsou o level horší, než City, navíc tam vyhraje max to, co s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

to,že jde za prachama přeci neznamená,že je hloupej, má jiné priority...kdo by to jen řekl,že do united se půjde za prachama a do ropáckyho klubu za trofejema

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

* malo byt.

Reagovat
Tomanatura

Proc tu vznikl nazor, ze mu jde o trofeje? Kdyby mu o ne slo, nikdy by neprestoupil do Arsenalu a kopal by v Bayernu za polovicni plat.

A co mu United muzou nabidnout a Arsenal ne? No v prve klub, co jde nahoru, presny opak Arsenalu, odkud hraci utikaji. Lepsi spoluhraci a jasny zaklad, coz by v City nemel. Rozum rika United

Reagovat
r.mrazik

v City by mel jisty titul...ale asi mene hrani...v MU pokud by sel na prave kridlo,tak by hral temer stale...

Reagovat
Busby babes

je otazka, jestli o takovej titul, na kterym nema zadnou zasluhu, vubec stoji... nevim, v tomhle mi na me vzdycky pusobil jako magor, co cche vyhrat za kazdou cenu. Ty jeho vylevy jak se vztekal na spoluhrace a tak... Nejak to pro me nejde dohromady s tim, ze by si jako odskrtl titul... to spis ta LM. Ale samozrejme tezko soudit, na pivo s nim nechodim.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

kdyby sel vylozene po penezich, tak pocka do leta a podepise u vas. Protoze vy mu diky tomu podpisovymu bonusu 30 mega nabizite vic nez my.

Jenze on chce asi primarne vypadnout z Arsenalu a vy nejste ochotni zaplatit 15 mega navic. Coz teda nechapu, protoze to je presne tech 15 mega, o ktere by se mel snizit podpisovej bonus v pripade zimniho prestupu. V tomhle vasi strategii vuci Alexisovi fakt nechapu. Nejdriv si vzpomenete posledni den prestupaku, to vas Arsneal poslal do pice a ted tahle komedie ohledne 15 mega... Jakej signal tomu hraci asi davate? Ale tak jako kdyz jinak nedas, tak my te teda vezmem... ? To bych vas poslal do haje taky, zvlast pokud bych mel na stole srovnatelnou nabidku.

Reagovat
El Cid z City

docela souhlas,přijde mi,že pořádně nevíme,jestli ho chceme nebo ne, my ho tolik nepotřebujeme,ale zase za ty prachy by nebyl špatnej, pep mluví o stoperu a středopolaři,a na někoho z nich by už nezbylo..před zraněním jesuse jednoznačně prohlásil,že ho v zimě nechce,mohlo by to poškodit kabinu...tohle nejsou dobré signály k sanchézovi...

Reagovat
Busby babes

to je pak druha vec. ze nechapu, proc ho vlastne chcete. hracu na te pozici mate dost a hrajou vyborne. fakt hrozne divna kauza z vaseho pohledu.

Reagovat
El Cid z City

letní přestup byl míněn dle mne vážně, ted to prostě jenom zkusili,bez snahy získat jej a jít až na krev

Reagovat
Busby babes

ani to mi neprijde jako vazne minenej pokus. Proc to nezkusili na zacatku srpna? Ze Arsenal nebude chtit prodat nejlepsiho hrace, kdyz nebude mit cas sehnat nahradu bylo asi jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak veci se meni, a penize jsou potreba treba jinde (i pres to ze jsme City) Od nastupu Pepa v urcitych nakupech jsou zpatecky... Nevim cim to je, ale je to tak.

Ja mam toho hrace rad, ale zase na druhou stranu sam vim, ze neni primarne potreba. Jasne, ze bych byl rad, aby prisel, ale kam s nim? A kdo z kola ven?

Ano je podivne co se delo v lete a ted. Nas tlaci bota jinde, ale zase Alexis je neskutecny hrac. Ja ho jen nerad uvidim v tymu ktery hraje presne nas opak, proto bych horadeji videl v Chelsea nebo uplne jinde. To, ze podepise u rivala mi v tuto chvili take nevadi.

Reagovat
Zaschrona

Dean Jones: Everton would be open to sales of Sandro and Davy Klaassen if the right offers come along

To jsem zvedavy, kolik za ne nekde muzeme dostat. U Sandra velky problem jeho plat (pry 120k), za Klaassena zas tezko nekdo da 20+ milionu. Jestli by nebylo lepsi je poslat nekam v ramci PL, at se nejdriv rozehraji...

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro má 120k? To je snad daleko nejvíc z týmu, ne?

Reagovat
Zaschrona

Rooney, Gylfi a Schndeiderlin maji mit pry podobne nebo vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je solidní wtf, jsem myslel, že Sandro má max 60k.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku klasicky gól za rozhodnutého stavu proti slabému soupeři

Reagovat
scheeza

Co by za to Lacazette dal,i když nevím kdy naposledy měl Arsenál po prvním poločase rozhodnutý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Lukaku a Laca stáli naprosto stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Jeste ze Lacaz to sype, 9 zapasu...

Reagovat
nani92

Keby len gól, ale on hral úžasné, neskutočný hrotak

Reagovat
smazaný uživatel

drevo...

Reagovat
nani92

keď netusis nič o futbale, tak ho nesleduj

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Ale do plné obrany

Reagovat
mithro

Alexis ne alexis, hrozne potrebujeme niekoho do toho stredu, nech ma Matic partaka a Pogba moze hrat dopredu.

Reagovat
Svatej

Heh... stejny jsme to meli i my, zase

Prisel Manja, hral v dvouclenny zaloze s nebranicim fabregasem a prvni mesice to zvladal, za coz byl prirozene chvalenej. Po pul roce uz jsme k nemu taky zacli nekoho chtit, protoze jsme zjistili, ze i s prumerne branicim hracem to neni ono.

Jeste, ze jste tenkrat neklofnuli toho Kanteho, to by byla silena zaloha ( za predpokladu ze bychom byli takovi idioti a Matice vam v takovy situace prodali ).

Reagovat
Svatej

K tomu prumerne branicimu hraci bych mel dodat, ze tim uz nemyslim fabregase, ale ramirese ( vs soucasnej Herrera )

Reagovat
mithro

tak toto nie je nic proti Maticovi, on si svoje odohra, ide skor o celkovy system na troch zaloznikov miesto dvoch.

Reagovat
r.mrazik

přesně tak...musí hrát o trochu výš

Reagovat
niflheim

Strootman / Dendocker

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Ta fotka je příšerná

Reagovat
TheTopFootbaler

Ten sestřih City-Live psal jaký idiot. Cityzens, Ederson jako zkušený brankář, hokejová přesilovka zaměněná s hrou bez brankáře (není powerplay jako powerplay )... Úroveň internetových žurnalistů je tristní.

Reagovat
vodka

Cityzens se tak píšou sami

Reagovat
TheTopFootbaler

*Citizens. City nebo Citizens, nekombinovat.

Reagovat
vodka

https://twitter.com/ManCity/status/953024001919430656

Ne, oni to začali oficiálně používat, právě aby odlišili citizen, jako obyvatel libovolného města a cityzen - fanoušek man city. Mají to už i na merchi. V tom tweetu to vidíš na Walkerově mikině.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já myslel, že to má být i od toho "občana", právě. To je zrada.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele