23. kolo
13.01.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chelsea FC - Leicester City 0:0

Chelsea znovu nedokázala vstřelit gól a s Leicesterem jen remizovala 0:0. Bezbrankový výsledek byl pro domácí ještě milosrdným výsledkem, hosté byli lepším celkem a k výhře měli blíže.

Leicester zápas odstartoval pěkně zhruta a již po třech minutách mohl jít do vedení, když se okolo Cahilla protál Chilwell a jeho centr do sítě nedokázal usměrnit Mahrez. O chvilku později mohl skórovat i Vardy, ten se zjevil za zády domácí obrany, křižnou ranou však branku minul.

Největší šanci první půle měl na hlavě Ndidi, ke kterému propadl rohový kop Mahreze. Brankář Chelsea však vytasil bravurní zákrok a udržel nerozhodný stav.

Na druhé straně vystrašil Schmeichela Fabregas, ten ale jeho nepříjemnou střelu vytěsnil. Do konce první půle zahrozil ještě jednou Mahrez, který se pohrál s Rudigerem, jenže stříleným centrem bohužel nikoho nenašel.

Zkraje druhé půle to byl opět Mahrez, který mohl hosty poslat do vedení, jeho ránu totiž nešťastně tečoval Christensen, balón však doskákal těsně vedle levé tyče branky Courtoise. Po hodině hry však dobrý výkon hostí takřka zhatil Ben Chilwell. Ten před dovršením sedmdesáté minuty obdržel druhou žlutou kartu za faul na Mosese a Leicester byl donucen dohrábat o desíti.

Chelsea toho však nedokázala využít, vypracovala si totiž jen pološance v podobě přízemní střely Williana a Bakayakovi nepřesné střely z vápna, a tak utkání dospělo k remíze 0:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Theft90

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele