Premier League - souhrn 19. kola

28.12.2015, 17:55, aktualizováno 30.12.2015, 22:39
Komentáře a souhrny
Arsenal porazil Bournemouth a posunul se alespoň na špici, kde zůstal po bezbrankové remíze Leicesteru s Manchesterem City. Góly nepadaly ani v souboji Manchesteru United s Chelsea, Tottenham zvládl derby s Watfordem, Liverpool si odváží tři body ze Sunderlandu...

Sunderland AFC - Liverpool FC 0:1

30.12.2015 20:45

Góly: 46. Christian Benteke

Christian Benteke si před zápasem s Leicesterem City pochvaloval společnou konzervaci s manažerem Jürgenem Kloppem, která měla belgickému útočníkovi ukázat cestu, jak být Liverpoolu prospěšnější. Liverpool od té doby dvakrát zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem v poměru 1:0 a v obou případech, naposledy na půdě Sunderlandu, byl šťastným střelcem právě Benteke. Že by si vzal Kloppova slova až tak k srdci?

Reds tak vystoupali ligovou tabulkou na sedmé místo, kde se ziskem třiceti bodů po polovině soutěže zaostávají za šestým Manchesterem United pouze vinou horšího skóre. Na čtvrtou příčku, zaručující kvalifikaci do vytoužené Ligy Mistrů, pak ještě liverpoolským zbývá dohnat pětibodové manko. Sunderland naopak po další prohře, již páté za sebou, zůstává uvězněn na předposlední příčce s dvanácti body a vysokým sedmibodovým deficitem na sedmnáctou Swansea.

Jediný gól zápasu padl poněkud kuriózně pouhých dvaadvacet vteřin po začátku druhé půle, ovšem Liverpool měl dostatek šancí na pohodlné vítězství již během první půle. Všechny příležitosti hostí však heroicky zlikvidoval brankář Vito Mannone, jenž v poslední době znovu dostává přednost před Costelem Pantilimonem a této šance se přinejmenším ve středu chopil znamenitě.

Manažer Black Cats Sam Allardyce po svých svěřencích žádal předně návrat k naprostým základům jako nasazení a poctivý výkon bez neomalených chyb od samého počátku, neboť v předchozích zápasech s Chelsea i Manchesterem City Sunderland vždy během první půle nabral minimálně dvoubrankovou ztrátu a také proti Watfordu doma prohrával hned po čtyřech minutách. Tentokrát se domácím bezbrankový stav podařilo udržet po celý poločas, ale Allardyce za to mohl být vděčný jen a pouze Mannonemu.

Italský gólman byl takřka v neustálé permanenci, neboť Liverpool jasně dominoval na míči a vytvářel si skrze nedůraznou obranu soupeře jednu šanci za druhou. Nejprve se někdejší brankář Arsenalu musel vypořádat s dalekonosnou ranou Nathaniela Clynea z páté minutě a pak s úlevou přihlížel, jak se Robertu Firminovi nepovedlo v hloubi pokutového území zpracovat přihrávku Coutinha po hrubce Sebastiana Coatese. Sám Coutinho posléze vypálil těsně vedle a v minutě sedmnácté poslal ze standardní situace technickou ránu, která načechrala síť nad Mannoneho hlavou.

Největší šance však připadla aktivnímu Firminovi. Brazilská letní posila z Hoffenheimu nejprve Mannoneho přinutila k výtečnému zákroku při další střele zdálky, kterou domácí gólman zvládl vytěsnit konečky prstů na brankovou konstrukci, a poté pro změnu pokoušel štěstí prudkou hlavičkou, rovněž neúspěšně. Na opačné straně mohl být Simon Mignolet relativně v klidu, neboť více než několik pološancí si domácí skrze Jermaina Defoa za první půli nepřipsali, byť Mamadou Sakho měl chvílemi z anglického veterána v útoku Black Cats hlavu kolem. Nebezpečně pak po půlhodině pálil někdejší hráč Liverpoolu Fabio Borini, ovšem ztuhlý Mignolet nakonec jeho ránu "vytlačil očima" mimo tři tyče.

Veškerá snaha v prvním poločase však byla značně pošramocena hned v první minutě půle druhé. Adam Lallana dokázal pouhých dvaadvacet vteřin po restartu hry tečovat Clyneův centr špičkou kopačky zrovna perfektně k nohám číhajícího Bentekeho, jenž chladnokrevným zakončením poslal hosty do vedení. Sunderland kontroval ranou Boriniho ze čtyřiapadesáté minuty, avšak na Mignoleta si nepřišel. Belgický gólman pak uhájil čisté konto i při ráně střídajícího Watmora a připsal si tak v kalendářním roce 2015 rekordní šestnácté čisté konto - žádný brankář Premier league letos více nul nevychytal!

V samotném závěru pak ještě stejně jako proti Leicesteru liverpoolští trestuhodně zahodili několik výborných šancí, jmenovitě Jordon Iba a opět také Benteke, ovšem i tentokrát je mizerná koncovka nakonec mrzet nemusí, neboť těsnou výhru 1:0 uhájili až do konce a posouvají se čím dál blíže pohárové Evropě.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester City 0:0

29.12.2015 20:45

Góly: -

Přestože hráči Leicesteru s Manchesterem City v dosavadním průběhu Premier League nastříleli nejvíce gólů ze všech, ve svém vzájemném utkání se paradoxně rozešli bezbrankovou remízou. Domácí Foxes tak uhájili druhé místo právě před Manchesterem a za prvním Arsenalem zaostávají pouze vinou horšího skóre.

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně s cílem hlavně nechybovat. Claudio Ranieri dokonce ustoupil od svého tradičního rozestavení s dvěma útočníky a posílil střed zálohy Gökhanem Inlerem. První vážnější ohrožení domácí branky si v osmnácté minutě připsal Kevin de Bruyne, jehož vybídl ke střele z hranice pokutového území Sterling, ovšem Kasper Schmeichel s ranou na bližší tyč neměl větší problém a bezpečně ji vyboxoval do bezpečí. Za Leicester kontroval sedm minut nato Mahrez, jehož křižná pumelice ale vystoupala příliš vysoko.

Výtečnou příležitost k průlomu skóre pak dostal rychlonohý Raheem Sterling, ovšem Schmeichel dokázal jeho střelu vyrazit těsně vedle na rohový kop. S přibývajícím časem začali hosté zápasu čím dál více dominovat a Leicesteru se okolo třicáté minuty dlouho nedařilo vymanit se ani z vlastní poloviny. Veškeré držení míče však Manchesteru neposloužilo k žádné větší šanci než dalšímu pokusu aktivního Sterlinga, s nímž si Schmeichel snadno poradil.

Nelze však říci, že by se domácí Foxes nesnažili hrát i dopředu - zvláště po každé zneškodněné standardní situaci ManCity se Schmeichel nerozpakoval okamžitě poslat dopředu dlouhý nákop na sprintujícího Vardyho. V závěru první půle se dokonce dostali ke dvěma navýsost slibným pozicím. Nejprve Fuchsův centr na zadní tyči jen těsně unikl nabíhajícímu Albrightonovi, aby jej usměrnil do odkryté brány, a necelou minutu nato aktivní napadání domácích přineslo zaváhání Fernandinha a následný samostatný únik Jamieho Vardyho. Anglický útočník ale nepotvrdil své postavení na špici tabulky střelců a vysoko přestřelil.

ManCity najednou zničehonic nestíhali a oživení domácí podnikali na Hartovu bránu jeden nájezd za druhým. Nebezpečný únik Mahreze však hostující obrana zvládla na hranici faulu zpacifikovat, a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu. Po změně stran se hostům opět podařilo svého soupeře přimáčknout k vlastní šestnáctce, jenže ani série standardních situací ke gólu nevedla. Nejblíže měl ke skórování Agüero, ovšem prudký přízemní centr De Bruyneho na přední tyči dokázal k vlastní nevíře tečovat nad břevno, přestože od branky nestál dále než pár metrů.

Hráči Manchesteru se poté marně dožadovali odpískání pokutového kopu za Simpsonovu hru rukou, ovšem píšťalka rozhodčího zůstala němá. Na opačné straně o sobě dal vědět Mahrez, jehož pohledná kolmice na Albrightona ovšem vyústila jen v nevydařené zakončení. Když pak s pokusem vymodlit si penaltu neuspěl ani Sergio Agüero při zákroku Inlera, přepustil argentinský útočník své místo na hřišti Wilfriedu Bonymu.

Na přelomu hodiny hry se hosté znovu do Leicesteru pořádně pustili a jen zákrok Schmeichela při hlavičce Otamendiho a několik zoufalých bloků na poslední chvíli zajistily udržení bezbrankového stavu. Claudio Ranieri střelhbitě zareagoval ofenzivním střídáním Inlera za Ullou, čímž obnovil obvyklé rozestavení svého celku. Hra se posléze opravdu vyrovnala a domácí dokonce zvládli zahrozit skrze střelu Vardyho či standardní situaci z kraje šestnáctky, kterou vybojoval Ulloa na nejistém Mangalovi. Prudkou ránu Fuchse však Hart dokázal s vypětím vyrazit.

Závěr zápasu se nezadržitelně blížil, a jelikož ani tříminutové nastavení žádnou gólovou trefu nepřineslo, rozešly se dva celky s nejlepší ofenzivou v lize paradoxně bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth 2:0

28.12.2015 18:30

Góly: 27. Gabriel Paulista, 63. Mesut Özil

Druhý šok se po debaklu na Southamptonu nekonal, Arsenal tentokrát potvrdil roli favorita a porazil Bournemouth na vlastním hřišti pohodlně 2:0. Mužem zápasu se takřka jako obvykle stal Mesut Özil, jenž na první gól přihrál a druhý vsítil sám. Čisté konto Kanonýrů navíc znamená osamostatnění Petra Čecha na čele brankářských historických statistik, co se počtu nasbíraných nul týče.

Arsenal do zápasu nevstoupil nijak oslnivě a překvapivě to tak byli hosté, kdo měl po první dvacetiminutovku více ze hry. Domácí se poprvé k ohrožení Borucovy branky dostali až ve čtyřiadvacáté minutě, ovšem Özilův nadýchaný centr za obranu nedokázal nabíhající Walcott patřičně zakončit. Tato akce však alespoň Kanonýry probrala k životu a první gól na sebe nenechal dlouho čekat.

Šikovný individuální průnik Oxlade-Chamberlaina přinesl domácím výhodu rohového kopu, jehož se ujal jako obvykle Mesut Özil. Německý záložník si přesným centrem do ohně připsal svou šestnáctou asistenci sezony, neboť hostující obrana nezvládla ubránit nabíhajícího Gabriela, pro nějž nebyl žádný problém zavěsit hlavou pod břevno - 1:0 pro Arsenal.

Ve čtyřiatřicáté minutě se celý scénář málem podruhé opakoval. Znovu Özil přesným rohem našel Gabrielovu hlavu, tentokrát však míč skončil na Borucově pravé tyči. Odražený míč měl zblízka snadno doklepnout do prázdné brány Mertesacker, jenže reflexivní hlavičku vůbec nezvládl a poslal ji z bezprostřední trestuhodně vedle. Arsenal byl v tu chvíli na koni a další šanci jen minutu nato zahodil Walcott, jemuž se nepovedlo propálit vyběhnuvšího Boruce. Navzdory vší dominanci v závěru poločasu se už však Arsenalu navýšit své vedení nepodařilo.

Tři minuty po změně stran měli hosté slibnou šanci srovnat, jenže Kingův únik stihnul na poslední chvíli uhasit kvalitním zákrokem Gabriel. V šedesáté minutě se pak Bournemouth domáhal penalty po neobratném Gabrielově pokusu o odkop míče, ovšem marně. Arsenal však notně polevil a s těsným jednobrankovým náskokem si v tu chvíli zahrával.

Podobné obavy ale v třiašedesáté minutě rozptýlil Mesut Özil. Německý reprezentant si na hranici pokutového území nedělal hlavu z početné přesily protihráčů a všechny je vyšachoval jednoduchou narážečkou s Olivierem Giroudem. Následné zakončení mezi Borucovýma nohama už bylo jen třešničkou na dortu dalšího Özilova výborného výkonu.

Druhý gól hostům sebral naději na možný bodový zisk, zatímco Kanonýři se naopak uvolnili a jali se převzít znovu iniciativu do vlastních rukou. Třetí gól mohl přidat Walcott, ovšem svou křižnou střelu poslal za vyčítavého přihlížení nabíhajících spoluhráčů těsně mimo. Další střelecký pokus si poté připsal Giroud a na opačné straně nechal zase vyniknout Petra Čecha Matt Ritchie. Když pak Giroud po individuální akci a kombinaci s Özilem nezvládl ve skluzu umístit svou ránu do brány, přepustil místo na hřišti Joelu Campbellovi.

Další výbornou šanci pro změnu neproměnil Oxlade-Chamberlain, jemuž blok bránícího hráče tečoval ránu pouze do tyče. Podobně si v závěru počínal i Walcott, zatímco střídající Murray nedokázal využít své nečekané příležitosti, aby Petru Čechovi překazil rekordní čisté konto, kterým se osamostatnil na čele historických tabulek.

Konečné prvenství v poměru 2:0 Arsenalu stačí k tomu, aby se přinejmenším do zítřka posunuli na první místo Premier League o bod před Leicester. Bournemouth naopak touto prohrou ukončil svou sérii pěti zápasů bez porážky a zůstává těsně nad sestupovým pásmem na šestnáctém místě.

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC 0:0

28.12.2015 18:30

Góly: -

Dnes se na Old Trafford potkal marný Manchester United a ještě marnější Chelsea, proto není divu, že gól nepadl a oba celky se tak rozešly smírně. Red Devils byli lepším týmem, Thibauta Courtoise ale překonat nedokázali a po šesté v řadě tak nedokázali zvítězit. Na druhé straně Guus Hiddink si ve svém druhém zápase připisuje druhou remízu.

Utkání začalo zhurta a již během pěti minut mohli inkasovat oba brankáři. Nejprve se do balónu pár metrů za velkým vápnem ve snaze skórovat proti svému bývalému klubu opřel Juan Mata a rozezvučel břevno Courtoisovy svatyně. Na opačném konci hřiště mohl otevřít skóre kapitán John Terry, jeho hlavičku po rohu Williana však fantasticky vyškrábl De Gea.

To byla nadlouho jediná šance Blues, v dalším průběhu se musel mít na pozoru především Thibaut Courtois. V desáté minutě proti ráně Schneiderlina těsně vedle ještě zasahovat nemusel a v roli pozorovatele byl i o pár chvil později, to se dobře uvolnil Anthony Martial a orazítkoval tyč. Odchovanec belgického Genku se pak blýskl v 29. minutě, kdy vyrazil projektil Wayna Rooneyho.

Krátce po příchodu z poločasové přestávky se pro změnu vyznamenal Courtoisův protějšek David De Gea. Pedro převzal balón od Hazarda, aby pak vystřelil z hranice šestnáctky a španělský gólman výtečným zákrokem míč vyrazil. To ovšem ještě nebylo všechno, míč se odrazil přímo k Azpilicuetovi i proti jeho střele však De Gea vytasil svou levačku a potvrdil, že patří ke světové extratřídě.

Mezi špičku se nicméně řadí i Thibaut Courtois, což dokázal v 56. minutě, když reflexivně zlikvidoval zakončení Andera Herrery z bezprostřední blízkosti, ačkoliv na španělského záložníka po přihrávce Martiala zívala poloprázdná brána. Byl to právě Herrera, který neodhlavičkoval míč po rohovém kopu a z protiútoku se do největší příležitosti zápasu dostali Blues. Pedro křízným pasem našel rozběhnutého Nemanju Matiće, jenž postupoval úplně sám na De Geu, ale svou ránou na tribunu jako by demonstroval výkony jeho a vlastně celé Chelsea v aktuální sezóně.

Podobně symbolická byla rovněž situace z 86. minuty - střídající Borthwick-Jackson odcentroval z levého křídla na volného Rooneyho, jenomže ten z malého vápna prostor mezi třemi tyčemi vysoko překopl. Navzdory bezbrankové remíze se dnes nezaujatý divák prostě nudit nemohl, to spíš fanoušci jednoho z týmů museli při vzpomínkách na vzájemná klání z před pár let ohryzávat televizory.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 2:1

28.12.2015 18:30

Góly: 69. Michail Antonio, 79. Andrew Carroll - 13. Carl Jenkinson (vl.)

Pět remíz stačí, řekli si hráči West Hamu a díky parádnímu výkonu v druhé půli píší důležité tři body. Obrat v posledních dvaceti minutách byl trestem pro Southampton, jenž mohl mít před přestávkou výrazný náskok, místo toho stále čeká na vítězství ze hřiště soupeře od začátku listopadu a letošní rok zakončí na dvanácté příčce.

Slušné tempo s chutí hrát útočně zpříjemňovalo hned úvod klání, které tak brzy měnilo skóre. Prodloužený výkop Stekelenburga posunul Mané brilantní patičkou na Davise, jenž ihned pobídl do šestnáctky Longa, který přízemním centrem našel Tadiće, ten byl dravější než Jenkinson a v pádu z malého vápna poslal balón do sítě i za lehkého přispění nešťastného obránce.

Nabuzení Saints se stali pány na hřišti, kterým nebyl lhostejný jakýkoliv souboj o balón, další střelecké pokusy však postrádaly lepší mušku. Stále zaražení Kladiváři se jen horko těžko dostávali k blízkosti branky hostů, ti tak mohli pojistit své vedení deset minut před odchodem do šaten. Davis nezačal obránce zajímat ani po přebrání míče po chybě Zárateho, v klidu se tak dostal k vápnu odkud vypálil dělovku, jež jen o centimetry minula vzdálenější tyč. Adrián se tak zaskvěl až chvíli poté, to po rohovém kopu dokázal jednou rukou odvrátit hlavičku Fonteho, za moment si zase poradil se štiplavou ranou zpoza vápna od Tadiće.

Po změně stran se domácí přeci jen zvedli a snažili se rychle odpovědět, po čtyřech minutách se po rohovém kopu Lanziniho dostal k hlavičce Collins a až z brankové čáry musel míč vyhánět Virgil van Dijk. Vzápětí se do výsostné pozice dostal Carroll, nicméně z pár kroků trestuhodně přestřelil.

Kýžený úspěch za zvýšenou aktivitu se zrodil v 69. minutě vpravdě kuriózním způsobem. Michail Antonio si v běhu zpracoval míč na prsa, vnikl do šestnáctky, kde si chtěl ve změti obránců vymodlit penaltu. K překvapení nejen jeho se však do opuštěného míče opřel Martina tak nešikovně, že ležící Antonio si nevědomky připsal gól, když od jeho hlavy putoval míč dokonalým obloučkem za nevěřícně stojícího Stekelenburga.

Uhození hřebíku na hlavičku chtěli Kladiváři využít k bleskovému obratu, bohužel pro ně však Lanziniho tečovaný pokus z osmnácti metrů mířil mimo, Valencia z hloubi vápna napálil pouze brankáře a Carroll zas doplatil na podivné rozhodnutí sudího, jenž odpískal útočný faul místo pokutového kopu.

Deset minut po vyrovnání však už Upton Park slavil, centr Valenciy propadl až na zadní tyč, kde ve sprintu hlavičkoval zapomenutý Antonio, svůj pokus opřel pouze do břevna, jenže překvapená obrana nechala samotného i Carrolla, který už měl na pěti metrech od branky snadnou práci. Saints se snažili probrat z temného snu, času už ovšem bylo málo a Antonia tak nemuselo mrzet, že sobecky zakončený únik dvou proti samotnému obránci dalším gólem neskončil.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Swansea City 0:0

28.12.2015 16:00

Góly: -

Fanoušci Crystal Palace a Swansea si užili krásný den, pokud tedy nezavítali do Selhurst Parku, kde byl k vidění asi nejméně atraktivní duel letošní sezóny, což byla zásluha především hostů, kteří odjíždí spokojeni. Fabiański už tři kola neobdržel gól a dvěma solidními zákroky se zasloužil o druhou bezbrankovou remízu za sebou pro svěřence Alana Pardewa.

Eagles vlétli do zápasu s výraznější chutí hrát fotbal a postupem času svůj postoj ještě zdůrazňovali, jenže útočné snahy končily daleko dříve, než by si domácí přáli. U hostů se nejvíce projevoval Cork, místo fotbalového umu však ukazoval své emoční vypjetí. Člověk se tak ani nemohl divit, když po půlhodině hry komentátor BBC Mike Whalley poznamenal: "Jestli má být zbytek odpoledne stejný, jdu domů." Kdo se určitě nenudil, byl Marouane Chamakh, k němuž se spoluhráči stahovali až nepřiměřeně často, jejich pravá strana jako by neexistovala. Ostatně jako prostor v blízkosti jejich vlastního vápna, kde se neodehrálo ani 18% první půle.

Tři minuty po změně stran našel z přímého kopu Cabaye Hangelanda, ten hlavičkou donutil k dobrému zákroku Fabiańského. Ke smůle diváků to byl ale pouhý výkřik do tmy. Stále fotbalovější domácí se k druhé střele mezi tři tyče dostali až čtvrthodiny před koncem, ani Bamford po zblokovaném pokusu McArthura však brankáře nepřekonal. Když se v 89. minutě o kousek netrefil i Zaha, mohla přijít nečekaná pohroma pro domácí, Sigurðssonův přímý kop z druhé minuty nastavení ale Hennessey zvládl vyrazit a nudný zápas tak dovedl do předvídatelného konce.

Více informací k zápasu

Everton FC - Stoke City 3:4

28.12.2015 16:00

Góly: 22. Romelu Lukaku, 64. Romelu Lukaku, 71. Gerard Deulofeu - 16. Xherdan Shaqiri, 45. Xherdan Shaqiri, 80. Joselu, 90+1. Marko Arnautović

Roberto Martínez na předzápasové tiskové konferenci odhadoval, že se diváci mohou těšit na otevřené utkání plné šancí, a přesně to se také vyplnilo. Už první půle nabídla skvostnou ofenzivní podívanou, ke všemu okořeněnou třemi góly, a po změně stran tempo zápasu ani počet branek neustávaly. V dramatickém finiši nakonec rozhodl Marko Arnautović o vítězství hostí 4:3.

Lépe do zápasu vstoupilo Stoke, které se také záhy za svou aktivitu dočkalo zasloužené odměny v podobě průlomu skóre. Krásnou kombinační akci po ose Bojan-Arnautović-Shaqiri zakončil poslední jmenovaný zblízka do odkryté brány.

Everton zareagoval očekávaným tlakem a hned šest minut po úvodní trefě hostí dokázal srovnat. Romelu Lukaku perfektně využil špatně postavené defenzivní linie Stoke a díky tomu, že krajní bek Erik Pieters se oproti svým spoluhráčům pozapomněl vzadu, mohl belgický útočník převzít McCarthyho pas již v hloubi pokutového území nikým nehlídán a pohodlně zakončit.

Vzruchů před oběma brankami neubývalo ani ve zbytku poločasu, ovšem největší zmínku si vedle trapného simulování Gérarda Deulofeua zaslouží Xherdan Shaqiri. Přinejmenším do pozápasového rozhovoru zůstane otázkou, zda švýcarský reprezentant po dlouhém Bojanově nákopu za domácí obranu chtěl opravdu zakončovat skvostným lobem přes Howarda, anebo mu zamýšlená přihrávka pouze šťastně sjela. Tak jako tak šlo o překrásný gól a jeden z kandidátů na branku sezony, která Stoke zaručila poločasové vedení 2:1.

Tempo hry neustávalo ani po změně stran a oba celky se připomněly několika nebezpečnými průniky do pokutového území, byť bez úspěšné finální fáze. To však ve čtyřiašedesáté minutě rázně protrhl obvyklý zachránce Toffees, Romelu Lukaku. Předlouhý centr Cleverleyho ještě z vlastní poloviny hřiště si kanonýr Evertonu zkušeně v běhu zpracoval na hrudi a navzdory tlaku bránícího hráče posléze křižnou ranou nedal Jacku Butlandovi šanci zasáhnout.

Everton byl v tu chvíli na koni a v následujících minutách měl několikrát blízko k obratu. Střelu střídajícího Naismithe ještě hostující obrana stihla na poslední chvíli tečovat mimo tři tyče, ale další výtečnou kombinační akci evertonských už zastavit nezvládla. Lukaku uvolnil kolmicí na levé straně Barkleyho, jenž předložil přízemním centrem míč pro nabíhajícího Deulofeua před prázdnou bránu - 3:2 pro Everton!

Nejlepší šanci otřeseného Stoke pak zničehonic připravil Steven Naismith nedůraznou malou domů Howardovi, ovšem americký brankář zvládl před dotírajícím Arnautovićem na poslední chvíli ve skluzu míč odpálit do bezpečí. Přesto šlo o jasný signál, že domácí ještě nemají ani zdaleka vyhráno. A taky že ano - v osmdesáté minutě způsobil ostrý Arnautovićův centr zleva v pokutovém území Evertonu chaos, jehož využil střídající Joselu k suverénnímu zakončení pravačkou a bylo znovu vyrovnáno.

Úchvatný zápas tak dospěl k dramatické závěrečné desetiminutovce, do níž šly oba týmy stejně jako celý zápas po hlavě s touhou sebrat všechny body. Blízko měl k vítěznému čtvrtému gólu Seamus Coleman, jenže nepovedený odkop Wollscheida přetavil pouze v nekontrolovanou ránu nad.

Takřka hned z protiútoku pak dostali hosté ještě daleko lepší šanci - pokutový kop. Marko Arnautović se rychlou kličkou obtočil okolo Johna Stonese, jenž jej srazil skluzem k zemi a rozhodčí Mark Clattenburg po chvíli váhání rozhodl sporný moment ve prospěch hostí. Stonesovy nářky, že nataženou nohou se nejprve dotkl míče, zůstaly nevyslyšeny, a sám faulovaný rakouský reprezentant prudkou ranou nedal Howardovi šanci zasáhnout, přestože podklouznul. Stoke tak v neuvěřitelném zápase ukořistilo vítězství 4:3 a posunulo se do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Norwich City - Aston Villa 2:0

28.12.2015 16:00

Góly: 24. Jonathan Howson, 87. Dieumerci Mbokani

Aston Villa po optimistickém úvodu odjíždí z Carrow Road bez bodu a její šance na udržení opět výrazně klesly. Norwich sice nebyl v zápase nijak lepší, v ofenzívě ale svého soupeře jasně předčil a udělal další potřebný krok od sestupových vod.

Villans vstoupili do utkání aktivněji a během čtvrthodiny si vytvořily hned tři dobré příležitosti. Nicméně Bacuna pohořel střelou zpoza vápna na brankáři, Richards na malém vápně balón jen zašlápl a Ayew po přímém kopu nechal hlavičkou ze sedmi metrů vyniknout hbitého Rudda. Ve 25. minutě tak úvodní gól obstarali domácí, když po centru Redmonda z hranice vápna vyhrál hlavičkový souboj nad Bacunou Mbokani, Richards byl rázem ze hry a Howson z voleje přízemní střelou prostřelil Guzana.

Další sůl do hlubokých ran hosty paralizovala a nepříliš důvtipní Kanárci se o slušné tempo z počátku zápasu ani pořádně nepokoušeli. Hráli ovšem dosatečně na to, aby drželi zmrzačeného soupeře daleko od své branky, druhá část prvního dějství tak toho mnoho zajímavého nenabídla a jediná domácí střela na branku tak určovala skóre při odchodu do šaten.

Přestávka pomohla psychice Villans, kteří opět nabrali sílu útočit, u šestnáctky však byli naprosto bezzubí. Deset minut po změně stran tak nechybělo mnoho, aby Norwich vedení pojistil, když nikterak nebezpečnou střelu Redmonda Guzan neudržel a z hranice vápna následně pálil Howson jen o decimetry vedle. Další akci musel pacifikovat Clark, to když se do brejku hnali dva hráči proti jedinému obránci, dobíhající irský stoper pak milimetrovým skluzem sebral na vápna balón naštvanému Mbokanimu.

Hosté viditelně bez víry na vyrovnání působili v útoku letargicky, ač se hrálo především na polovině domácích. Ti tak mohli pět minut před koncem své vedení pojistit po centru Hoolahana na nehlídaného Mbokaniho, jenž hlavičkou přesně k tyči nedal Guzanovi mnoho šancí. Asi se není čemu divit, že v nastaveném čase se víc než o fotbal zajímali hráči ve vínovomodrém dresu o vyřizování si účtů, jejich polevené nervy ale nemohly Kanárky rozhodit, Rudd si tak ještě v poslední vteřině připsal líbivý zákrok po přímém kopu Ayewa a zajistil si tak své první čisté konto v lize, druhé pro Norwich.

Více informací k zápasu

Watford FC - Tottenham Hotspur 1:2

28.12.2015 16:00

Góly: 41. Odion Ighalo - 17. Erik Lamela, 89. Heung-min Son

Na Vicarage Road se dnes odehrálo velké drama se šťastnějším koncem pro Tottenham, který si tak připisuje třetí výhru v řadě. Spurs se sice brzy zásluhou Lamely ujali vedení, ještě do přestávky ale srovnal Odion Ighalo a natáhl svou gólovou sérii již na šest zápasů. Rozhodující slovo měl nakonec Korejec Heung-Min Son.

Při skvělé atmosféře se poprvé skóre měnilo po sedmnácti minutách hry. Letos velmi dobře hrající stoper Craig Cathcart na polovině hřiště tak dlouho váhal s rozehrávkou, až mu míč vypíchl Dele Alli, Harry Kane ho pak posunul na Erika Lamelu, jenž s balónem na kopačkách uběhl několik metrů a pak přesnou střelou mezi nohama bránícího Britosa překvapil Heurelha Gomese.

Inkasovaný gól domácí probral a ti se tak začali více tlačit dopředu. Nejprve se dožadovali pokutového kopu za Vertoghenovo přidržení Ighala, pak sám nigerijský útočník svou šanci nevyužil, když po centru Akého zamířil těsně vedle. Druhý nejlepší střelec letošní sezóny se však stejně dokázal trefit a to ještě do poločasu. Ve 41. minutě pro něj vyhrál hlavičkový souboj Troy Deeney a Ighalo, ač zády brance a proti pětičlenné přesile, se dokázal uvolnit a zblízka překonal Huga Llorise.

Po změně stran se zápas trochu přiostřil a výsledkem toho byla situace z 62. minuty, kdy Nathan Aké nevybíravým šlapákem zasáhl Erika Lamelu a hlavní rozhodčí Anthony Taylor tasil rovnou červenou kartu. Tottenham měl sice od tohoto momentu velkou převahu, co se týká držení míče, brankář Gomes ale příliš práce neměl.

Naopak v závěru oslabení Hornets svého soupeře zatlačili a hrozili především ze standardních situací, které perfektně zahrával Ben Watson. Třicetiletý záložník dokonce málem skóroval přímo z rohu, Hugo Lloris ovšem dokázal na poslední chvíli zakročit a opakované záběry ukázaly, že míč brankovou čáru nepřekročil celým objemem opravdu jen o milimetry.

Následně se bohužel pro Watford potvrdilo známé pravidlo "nedáš, dostaneš". Po protiútoku sice první centr Kieran Trippiera dokázal Gomes včasným vyběhnutím odvrátit, podruhé už byl však u balónu první střídající Heung-Min Son a šťastnou patičkou mezi nohama brazilského gólmana rozhodl o vítězství Pochettinovy družiny.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Newcastle United 1:0

28.12.2015 16:00

Góly: 78. Darren Fletcher

West Bromwich po dlouhé době konečně zvítězil, když na vlastním stadionu porazil Newcastle United 1:0. Vzhledem k průběhu utkání si Baggies dnes tři body zasloužili a rozhodl o nich symbolicky kapitán a sváteční střelec Darren Fletcher. Magpies tak po další těsné porážce zůstávají na sestupových příčkách.

V bráně Newcastlu se dnes překvapivě namísto naposled skvěle chytajícího Roba Elliota objevil mladší Karl Darlow a odchovanec Aston Villy musel hned v úvodu poděkovat Fabriciovi Coloccinimu, jenž na brankové čáře vykopl míč po zakončení Morrisona. Devětadvacetiletý James Morrison měl pak ještě jednu příležitost, jeho povedenou ránu zpoza vápna však tentokráte Darlow výborně vyrazil.

Svěřenci Steva McClarena si první velkou šanci vytvořili až ve druhém dějství. Na centr Péreze od rohového praporku si naskočil Paul Dummet a orazítkoval břevno. Dorážet se pak ještě snažil Coloccini, ale kulatý nesmysl do sítě protlačit nedokázal. To se nepovedlo ani Aleksandru Mitrovićovi, jehož střelu z deseti metrů na poslední chvíli zblokoval Chris Brunt.

Rozhodující moment zápasu nadešel dvanáct minut před koncem. Stéphane Sességnon na pravém křídle přihrál Yacobovi, který okamžitě odcentroval do šestnáctky a volný Darren Fletcher hlavou se štěstím překonal nešťastného Darlowa, jemuž balón proklouzl mezi prsty. Definitivní pojistku mohl přidat Anichebe, po individuálním průniku ho ovšem brankář Newcastlu vychytal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC19123433:1839
2.Leicester City19116237:2539
3.Manchester City19113537:2036
4.Tottenham Hotspur1998233:1535
5.Crystal Palace1994623:1631
6.Manchester United1986522:1630
7.Liverpool FC1986522:2230
8.West Ham United1978428:2329
9.Watford FC1985624:2029
10.Stoke City1985620:1929
11.Everton FC1968535:2826
12.Southampton FC1966726:2324
13.West Bromwich Albion1965818:2423
14.Chelsea FC1955923:2920
15.Norwich City1955922:3220
16.AFC Bournemouth1955922:3420
17.Swansea City1947816:2419
18.Newcastle United19451019:3417
19.Sunderland AFC19331319:3812
20.Aston Villa19151315:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1459)

Přidat komentář
Panděvova ofina

Shaqiri = Parodie na kulturistu a zahradního trpaslíka zároveň , ale fotbal hrát umí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Azazelo RD

Zas nepřeháněj, zahradní trpaslík je to solidní.

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak ste si neboli isti ci to je vtipne kym som nedal smajlik

Reagovat
smazaný uživatel

Kub, pls

Reagovat
I am Mancunian

trendsetter

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

pastier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

si šef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

tak villa je uz uplne jasna.....stoke famozny zapas, to uz toto kolo nema co prekonat

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no, villa má jediné štěstí, že derby uhrálo nějakých 12 bodů, to asi překonají, ale fakt ostuda....

Reagovat
Counter

Někteří ještě před pár týdny tvrdili, že záchrana nebude ani malý zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

trenersky mag Garde

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goal line technology

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Neviděl jsem, šetřím si oči až na United, o čem je řeč?

Reagovat
BrainBlender

Lloris zastavil mic cca palec od golu, z protiutoku dali spurs gol na 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kde je míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě offside technology by to chtělo, no.

Fanoušci Watfordu si tu prohru zasloužili. Víc bučeli na nás, než podporovali vlastní hráče. Ti přitom hráli jak prasata, takže dost nezasloužené to bučení (až na Rose).

Reagovat
SunFells

Velice pěkné srovnání během jedné minuty. Na jedné straně goal line technology dosvědčí milimetrový negól a na druhé straně zas lidský faktor potáhne kárku Spurs, když Sonovi neodmává ofsajd. Ti lidi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

ľudia sú svine

Reagovat
patas92

hodinky > lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, ale aspoň něco, uznaných nególů a neuznaných gólů už jsme si taky užili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blatter.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu na co se ještě čeká, technologie na posouzení offsidu se měla už dávno používat

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

Zas som nechal Myhilla na lavičke a clean sheet. Stavím sa, že Mignolet dostane 4.

Reagovat
fantomas

Son Son Son úžasná improvizace, i když ofsajdík byl.

Massive win pro Kanárky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment! Kliment! Kliment!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho vezmi domov

Reagovat
fantomas

Milerád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Mbokani este zije? Toho z Kyjeva hnali svinskym krokom.

Reagovat
smazaný uživatel

se nediv, bral pekne prachy a hral uplny ho*no.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch jemu to moc preju ♥

Reagovat
Cobra

Jinak břídil kola musí být Rose. To co on dneska dělal bylo až neskutečný. A tým divem mě nasral teda brutálně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj Dier dnes hrozna bieda

Reagovat
Cobra

Tak tomu to odpustím, zase zastavil gól tím skluzem a proti Ighalovi se hraje těžko, on si tělem a rukama dokáže udělat až moc místa.

Reagovat
smazaný uživatel

mne skor vadila ta jeho rozohravka a zbrklost pri hre dopredu. to bolo nieco strasne, hlavne po tom vyluceni

gol mu nevycitam Ighalo je zviera a presiel cez neho aj trochu so stastim. Okrem toho tam mal urcite istit este 1 stoper

Reagovat
Wat

To se Davies minule nepředvedl nebo proč zase hrál?

Reagovat
Error

Krutý výsledek pro Watford. Zvlášť poté, co jsou chvíli před koncem 5 centrimetrů od gólu a vzápětí dostanou od Sona z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi před sezónou někdo řekl, že po polovině budeme ztrácet na chelsea 11-14 bodů, bral bych to všema deseti

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

a keby ti povedali, že budete strácať 30 na Leicester?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ty by ses ještě do hlášek roku mohl dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

proč mu to nepřeješ

Reagovat
protiproudu

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infi

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
salami

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ostudná výhra další dvě kola snad zůstanou bez bodu!

Stoke krásně, sleduju je od tehdy, kdy si namazali an chleba LFC.. sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Choď sa vyplakať

Reagovat
smazaný uživatel

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Martinez by mozna mohl zacit delat neco trochu jinak. S tim, kadrem, kterym ma, by mel mit mnohem vic bodu, nez ma...

Reagovat
Kowe

to se dá říct o polovině týmů v PL letos

Reagovat
Zaschrona

Nicmene Everton underachievuje mozna nejvic ze vsech tymu PL hned po Chelsea... Nase braneni je totalni fiasko, nase finalni faze taky neni moc dobra a realne uz neni mozne nerikat, ze to neni i Martinezovo fiasko... Kdyby se nam zranil Lukaku, tak jsme asi na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja understanduju tobě

Reagovat
Zaschrona

anglicky vyraz to vystihuje o dost lip, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevystihuje. Je jenom kratší, ale člověk s češtinou zas nevypadá jako vůl, který šetří životní čas na pár písmenech tím, že przní dva jazyky. Hraje pod svoje možnosti Underachievuje

Reagovat
Zaschrona

No, proste je skoda, ze na to cestina nema nejaky trochu vystiznejsi vyraz. Mam cestinu rad, ale nema smysl se branit novym vystiznejsim terminum, ktere sama cestina nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
fantomas

No sorry, já anglicismy rád, ale underachievuje teda vypadá a zní fakt příšerně.

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
Rišty

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Zaschrona

Kazdy ma jiny vkus.

Reagovat
Kowe

jen ten tvůj je uplně nahovno

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek je prostě Zaschrona day

Reagovat
Zaschrona

Kdyz ma Zaschrona den, tak to stoji za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uz len tackle nema poriadny preklad, co je uplny zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Obrat? Vypichnut loptu

Reagovat
fantomas

Obranný zákrok nejlepší, ale pořád ne jednoslovný.

Reagovat
salami

tak teoreticky stačí zákrok, útočnej zákrok bejt nemůže

Reagovat
TopinB

Diego Costa nerozumí této větě

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze za kazdou ztratu evertonu uz nemuze howard a rozhodci?

Reagovat
Zaschrona

Howard zrejme neni ten, ktery urcuje sestavu... A rozhodci uz zase radsi neresim, to zbytecne nasirani me samotneho nemam zapotrebi.

Reagovat
Pospovič

tak snad vám to ještě jeden zápas vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Watford sympatický výkon v deseti lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Hodně důležité body..Nakonec svátky = 6 bodů :-)

Reagovat
Gareth Bale 11

Ještě, že se vyhrálo, sice z ofsajdu, ale zlatý tři body. A jen se dneska ukázalo, jak je branková technologie důležitá. Ještě by to chtělo pořešit ofsajdy. Je blbý, kdy na jedný straně technologie rozhodne, ač správně, a na druhý straně to zajebe lidský faktor.

Reagovat
Bayern +

Nenormálne komediálny srandaklub ten Everton Ťažkí priemeráci úrovne Swansea, Norwichu a pod. To povestné "This is our year" by si mal namiesto červenej časti Liverpoolu vytetovať na čelo Zaschrona.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Bayern +

Aj City porazilo Barcelonu a vidíš čo zatial v Europe dokázal jeden a čo druhý.

Reagovat
Zaschrona

... a Swansea a Norwich hrali v Evrope dohromady 2x, pokud tedy nepocitam ucasti Swansea v PVP, kdyz jeste hrali velssky pohar, pokud bych to pocital, tak se nedostanou pres 10 ucasti... Everton 16x... Everton ma 9 titulu, Norwich i Swansea zadny... A i ted je kvalita v tech klubech papirove rozhodne ve prospech Evertonu. No, pokud se snazis hloupe nekoho urazit, tak se snazis docela dobre...

Reagovat
Bayern +

Však celkovo áno, to nemám problém. Skôr narážam na momentálnu situáciu.

Reagovat
Zaschrona

I dle momentalni situace je na tom Everton o dost lepe nez Swansea nebo Norwich. Semifinale ligoveho poharu a o 6/7 bodu vic s tim, ze Everton by jednoznacne mel tenhle rozdil v druhe pulce sezony navysit.

Reagovat
Bayern +

A ja si zas stojím za tým, že mať WHU útočníka kvalít Lukakua tak má o dobrých 8 bodov viac - to jest 5. miesto v tesnom závese za City.

Reagovat
Zaschrona

Mozne to je, ale na kdyby se fotbal nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si riadne cislo teeda

Reagovat
fantomas

Ses na ty narozky vožral náko brzo poslyš.

Reagovat
Bayern +

Ani nie. Ale už ma prestávajú baviť... Mať aspoň zlomok takého útočníka vo WHU ako majú oni v Lukakuovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll by tím zlomkem byl, vydržet mu zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, být 11. s tou ofenzivou co mají, to je ostuda.

Reagovat
fenixLFC

tak v ofenzive su tretim najlepsim muzstvom v lige

Reagovat
smazaný uživatel

A pointa?

Reagovat
fenixLFC

ze by som do toho ofenzivu nedaval, pretoze v nej problem nie je. keby napises s defenzívou co maju to suhlasim, pretoze na to akých tam maju hracov je to dost bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že si nepochopil jak to Baggio myslel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a my máme nejlepší goal difference v lize, znamená to, že jdeme na titul?

Reagovat
fantomas

Jo, v tom pravdu má. Já spíš nerozumim "úrovni Swansea, Norwiche apod.", a to ve více ohledech.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jedna vec je, ze je to ostuda, s cimz souhlasim, druha vec je, jak to prezentuje Bayern +...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ujebany policajt

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsme vyhráli s counterovským suchým trikem, výkon nic moc a ta nemohoucnost v závěru byla ubíjející, ale vzhledem k tomu, jak je Watford letos dobrý, tak beru všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

a super, že Palace nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bez Kozaka, zase bez vyhry.

Garde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Birminghame musia byť neuveriteľne retardovaný, keď nevidia jeho prínos pre tím na tréningoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu a koupit Bentekeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Martinez to mohl zatáhnout po golu na 3-2, hráli se 4 útočníkama, Besiče na střídačce měl. Krásnej fotbal od obou a Everton je letos pro neutrála úžasný, ale trochu taktiky by někdy taky nevadilo, pokud chtějí uhrát EL.

Reagovat
Zaschrona

Pokud Everton nenauci branit, tak na to nakonec dojede...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je zviera. Pisem to tu kazdy tyzden.

Shaq chcel prihravat, ale padlo mu to pekne.

Aké je blazon.

Gomes zase raz pobavil.(hej bol ofsajd)

Ighalo je velmi zvlastny utocnik. Nechcem tvrdit ze ma stastie, ale... je to tank tak

Arnau sa mi zacina pacit, mal som ho za drevo.

Bojan je velmi talentovany, som rad, ze konecne nasiel klub v ktorom sa citi dobre.

Len tolko som chcel.

Reagovat
Y.Cabaye

Venkovní zápasy neumíme ukopat do konce a domácí remizujem se sračkama jako je Villa. Přitom ten tým jmény na PL má. Vážně nevím, jestli je McClaren tak šíleně slabej, že z toho týmu nedokáže něco vymáčknout, nebo se na to už sere. Nepřeju si sestup, protože budou odcházet důležití hráči které není potřeba se jich zbavit, ale něco prostě přijít musí... zatím to vypadá na sestup Villa + kluby z Tyne wear, ale doufám, že aspoň ten Norwich ještě přeskočíme.

Reagovat
fenixLFC

bodaj by ste sa zaxhranili, taky norwich by nikomu nechybal, fakt nezaujimavy tim

Reagovat
biznizmen

S takovým středem zálohy bohužel musíme využívat tu 1-2 šance co se za zápas naskytnou. Kdyby v minulých zápasech trefovali jasné hlavy, máme o 5 bodů více. Takto je to ale bída, není tam nikdo kdo by dal míč za obranu, střed Anita - Colback může fungovat jen proti týmům, kde je potřeba se bránit. Jak mají něco vytvořit, tak si to dávají mezi sebou a čekají až něco vymyslí Gini nebo Moussa...

Reagovat
Y.Cabaye

Říkal sem, že jsem docela rád, že se zranil Anita. Do obrany platnej hráč, ale když se musí vyhrávat, tak je naprosto zbytečnej a troufám si říct, že i Tioté tam odvede lepší práci dopředu. Osobně bych teda nejradši viděl Siema a na černou práci je tam Colback.

Opravdu ale nechápu, že tým, co dokáže porazit KFC venku a hned potom Liverpool nedokáže z dalších 3 zápasů vytěžit víc jak 1 bod, prostě ostudný.

Reagovat
smazaný uživatel

Houby Norwich, Swensea . Ale je třeba zase zabrat, jako teď se prohrály dva zápasy v úplným závěru, to je naposjání.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má z vas nekdo Xbox one? Jak je to se zpetnou kompatibilitou? Zahraju si na nem hry z Xbox360? Zatim jsem nasel na netu naprosto rozdilne informace...

A existuje nejaky emulator PS4 her na Xbox? Chtel bych zahrat Uncharted, ale to na One neni...A to me dost tlaci k tomu, abych misto One vybiral PS4...

Reagovat
r.mrazik

Emulator neni a nikdy nebude

Reagovat
I am Mancunian

hry z x360 si tam zahras, ale ani zdaleka nie vsetky, aspon zatial

Reagovat
patas92

ber PS4

Reagovat
B3n

Hry s Xbox 360 se budou postupně předělávát i na Xbox One. Tudíž, když už máš zakoupenou hru na Xbox 360, budeš si ji moct zahrát i na Xbox One. Někde na netu je seznam už předělaných her a i těch, který to čeká Což PS nenabízí.

Emulátor nikdy žádnej nebude, s tím nepočítej.

A pokud nejsi opravdu massive fan nějaké z exkluzivních her, ať už pro Xbox, nebo PS, tak se rozhoduj spíš podle ostatních věcí, co Ti jak sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fan, jen mi Uncharted prijde jako dobra pecka...

Sam kupuju konzoli po 20 letech, kdy jsem jako maly mel Kyoto na zlute cartdridge

Ale asi to vypada na Xbox One, protoze Kinect dokazu lepe prodat u manzelky...

Reagovat
protiproudu

kolik ti je? 50sát?

Reagovat
Mastný Chobot

padesátsát?

Reagovat
nevros

Vcera sem ho pokupil. zatim spokojenost, jen me to prislo desne slozity na nastaveni a to menu a tak. Ale uz sem si jaks taks zvykl, ale na dobre televizi ta grafika nema chybu. Navic kdyz si koupis sluzbu ea access za par korun, a tam mas hry jako fifa15, nhl15, nba15, battlefield 4 atd. zadarmo

Reagovat
Kokesh

Only PS4!

Reagovat
avicii

Spurs pekna haluz a Everton : Stoke paradny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nechapu

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Jazdec

Reagovat
king23

Premier league nesleduji, k prvním zápasům jsem se dostal až přes Vánoční svátky, kdy není co dělat a když se jiná liga nehraje. Takže minulé kolo jsem se koukal na Stoke-United a byl jsem neskutečně překvapen, že ten duel byl vyrovnaný. United nemělo jediného rozdílového hráče. O to víc jsem byl překvapen jak United vlítli na Chelsea tohle kolo první poločas. Troufnu si říct, že kdyby jim nekounčili míče smolně na břevně a později na tyči, tak není po půlhodině o čem. Ale opět to nebylo nějakým výjiměčným výkonem United, jako spíš naprosto traguckou obranou Chelsea, která nedokázala zastavit jediný útok. Tím chci jenom říct, že jsem překvapen jak tyto dva z nejlepších klubů anglické ligy posledních let mají mizerné hráče (nebo možná jen v mizerné formě?). Třeba takový Willian absolutně tragický, končila u něja každá akce. Jediný, kdo z United snesl trošku přísnější měřítko byl Mata a řekněmě De Gea. Aniž bych chtěl jako fanda PD plivat na PL, tak ten rozdíl v kvalitě hráčů je naprosto propastný...

Reagovat
king23

Matič pošle z vápna míč 10 metrů nad, nikým nebráněn. "Hvězda" Roney za celý zápas v podstatě nečuchne k míči. Ta nekvalita je prostě do očí bijící.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo má vždy mimoriadne vysokú úroveň, ale chýba mi tiež väčšia kvalita tímov, herná kvalita, niekedy bola v PL aspoň šanca za šancou a vkuse to horelo vo vápne, teraz to moc nevidno. Tie kluby nevedia poskladať tímy. Oni skladajú zoskupenia individualít a tak to vyzerá potom....čo sa týka peňazí tak PL rastie každým rokom, ale kvalitatívne to ide dole, naopak hore ako celok idú posledné roky všetky ostatné súťaže, ktoré jej konkurujú, aj tá Seria A sa dvíha.

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Neverim ze toto nerobia hraci MU naschval... Rooney netrafi loptu v 1000% sanci(aj ked offside) potom prepali branu z metra. Depay si hazde loptu nie do priestoru ale do autu. LVG musi letiet

Reagovat
Swarley

bye bye LVG

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal dva zapasy, urobil z nich bod, myslim, ze tu nie je velmi co riesit.

Reagovat
Swarley

teď už se můžeme stejně starat jen o boj o LM...vypadnutí hned ve skupinách, brzké vypadnutí z poháru, pravděpodobný zopakování umístění z loňska a předváděná hra...tady fakt není co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

"pravděpodobný zopakování umístění z loňska"

nech si zdát

Reagovat
Swarley

jako jsme v prdeli, ale rozhodně ještě ne až tak, abych se začal bát Spurs

Reagovat
Counter

Zrovna letos ale zatím vypadají, že by se jich ostatní bát měli Ale tak ještě tam je Leicester.

Reagovat
Swarley

hlavně pořád ta ztráta tam je minimální, sice letos vypadají mnohem lépe, ale to by pořád mělo být v našich silách a Lestru to snad nevydrží celou sezónu, i když zatím to je taky nějaké podezřelé...

stejně primárně musíme udělat něco urychleně s náma, protože takhle rozdávat body nemůžeme věčně...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale ještě před týdnem nebyla žádná ztráta

Reagovat
vodka

i když dneska musím uznat, že výkon byl dobrý... jako pokud by to dostal Giggs, ok, pokud mourinho, ať zůstane lvg...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ty jsi fakt mimo

Reagovat
I am Mancunian

vsetko je ok, bude to ok, hrame o titul, dostavame sa do toho a zrazu lvg out

Reagovat
Swarley

psal jsem to tu stokrát, jako fakt mě to nebaví tady neustále opakovat, máš to i o pár příspěvků výš...naučte se číst, co píšu, fakt je to unavující...

Reagovat
kiwwi

ako fakt mas za potrebu vobec stracat energiu na taketo reakcie?

Reagovat
smazaný uživatel

nenechaj sa tym chujov vytocit..

Reagovat
niflheim

Snad se Giggsy od něho naučil "jak nevést klub"

Reagovat
vrabejka

Opravdu skvělé derby. Manchester si zasloužil vyhrát ale Courtois byl proti. Ale tím líp pro nás. Doufám, ale že Gaala po takovém super výkonu nevyhodí....

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

derby?

Reagovat
fenixLFC

skvele derby...to je vtipne nech sa nad tym clovek zamysli akokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Derby

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
king23

Super výkon?? Nevěřím, že to myslíš vážně

Reagovat
REPLIKATOR

LVG Další gólové představení

Reagovat
EXoRcIsT

Vsetci hraci United si zasluzia pochvalu za bojovnost len Depayovi by som dal 10 faciek za tie debilini co vymysla

Reagovat
Bayern +

Konečne tri body, navyše proti jednému z najväčších tabuľkových konkurentov, paráda.

V zime by som ale poriešil tých krajných bekov. Stopér Tomkins na RB je už pravidlom a Jenks dnes na LB bez komentára.

Reagovat
Svatej

.... Chybí mi stará PL, kde tyhle taktický sračky ještě nebyly na tak absurdní úrovni, tohle není fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Leos, aka takticka sracka? ved to bol dobry futbal

Reagovat
Svatej

Jak píšu níž, mě tohle nebaví, 20 minut sleduju prakticky nehýbající se obrázek 22kluků na hřišti, pak stane něco skvělýho, aby to pak začlo zas od znova, pro mě noční můra

Reagovat
celeb

to nemoze byt pravda, rozpravas o najkvalitnejsej lige pod Slnkom!

Reagovat
smazaný uživatel

Daj sa dokopy kamoško.

Reagovat
Whitemedia

Taktický sračky Tohle se k taktice ani nepřiblížilo

Reagovat
Svatej

Mě to přišlo dost nudný teda, z obou stran jinak, ale k breku nudný

Reagovat
Whitemedia

Nudný ti to přijít mohlo, ale nudný neznamená taktická sračka

Reagovat
Mastný Chobot

Jeden z najlepších zápasov Mesuta v kariére, to bol 85-miliónový výkon. Gabriel veľmi dobrý, Chambers solídny, možno som sa v ňom mýlil, som zvedavý, či nabudúce bude hrať Flamini. Aaron zlý a Theo odporne zlý. Gibbs v druhom polčase kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Petr Čech rekordman

Reagovat
fenixLFC

takze zajtra/dnes clanok

Reagovat
REPLIKATOR

U jednoho nezůstane

Reagovat
Swarley

De Gea mluví anglicky

Reagovat
Zdechlina

We're top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou a Talker musia krochtať blahom.

A okrem iného, tak si zahral aj RLC ( to nadšenie, ktoré mal na tvári, že ide v 93 minúte na zápas bolo do očí bijúce). Síce krátko, ale Hiddink našiel odvahu poslať ho do ťažkého zápasu. To by José nikdy nedokázal a aj preto (okrem iného) je lepšie, že odišiel.

Kvôli čomu tam Hiddink nechával Oscara a Hazarda? Nemohol tam hodiť Traorého a Kennedyho sspoň v 70 minúte? Tí dvaja odchodili celú druhú polovicu druhého polčasu a pre obranu United nepredstavovali žiadne nebezpečenstvo. Nakoniec to skoro dopadlo, ako písal Whitemedia (až na Babu )

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ja som nadšený, konečne sa teším z diania okolo Chelsea. Nádor v podobe Mourinha zmizol a znova prišla radosť :)

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo vidno celých 90 minút na ihrisku. Taký Hazard a Oscarboli nadšením bez seba

Reagovat
smazaný uživatel

Si sa ich pýtal že to sem píšeš? Možno ho bolel zub.

Reagovat
Talker

Nebreč proboha.

Jako to jsi čekal nějaké obrovské změny během 10 dnů ve funkci? Obrovskou změnou je, že jsme 3 zápasy neprohráli, nastříleli 5 golů (za předchozích 16 zápasů jich máme 18), máme 5 bodů (klidně mohlo být 7), což je 1/3 toho, co předtím za 16 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jak v predchozich zapasech pod hiddinkem, ale dnes byl bodovy zisk dany jen klikou, herne to dopredu i dozadu stalo za hovno stejne jak pod mourinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Watfordu to stálo za hovno od obou týmů, navíc to bylo podpořeno tou zahozenou penaltou. Vše při starém, jen s novým koučem.

Reagovat
vitasrp

Watford hrál v utkání s námi velmi dobře, Chelsea hrála relativně slušně v ofenzivní fázi, ale defenziva byla teda naprosto katastrofální, tam to bylo z naší strany hodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to teda působilo tak, že to byl souboj slepému s chromým, přičemž Watford dal gól z úplně hloupé penalty po kiksu Matiče a ten druhý gól byl tak nešťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplačem. Porovnávam konštanty za Mourinha a bez Mourinha.

A áno, čakal som, to si teda píš, že som čakal. Hlavne som čakal, že sa obraz hry výrazne zmení, že naše ,,ofenzívne hviezdičky" nebudú zviazané taktickými pokynmi a konečne ukážu, že čo sa v nich skrýva.

Ďalej som čakal, že nový manager (všetka česť) nebude lipnúť na hráčoch s úbohými výkonmi a v takomto nabitom programe dá šancu aj iným hráčom.

No neviem čo sa mi (alebo hlavne sebe) snažíš touto štatistikou nahovoriť, ale ja necítim, že by Mourinhov odchod pre hráčov niečo znamenal alebo zmenil ich prístup k hre na ihrisku.

Reagovat
Talker

Mourinho měl 2 a půl roku. Hiddink 10 dní. To je ten rozdíl... Uprostřed dosrané sezony, kdy je brutální krize.

Nemůžeš očekávat, že během 10 dnů, kdy má s tím týmem možná 5 treninků stihne všechno změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

5 tréninků za 10 dní.

Reagovat
Talker

Asi si neuvědomuješ, že během těch 10 dnů jsme hráli 3 zápasy... Poslední 3 dny těžko něco náročného, V den nástupu, kdy se hrál zápas asi taky nic intenzivního nebylo bych řekl.

Zůstává ti 7 dní, kdy mohl reálně něco pořádného dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím tomu, že keď bude takýto obraz hry stále (aj po dvoch mesiacoch), tak ti to budeš aj tak zvaľovať na Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

*ty

Reagovat
Mastný Chobot

a top of the league, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to do zítřka užijte, no

Reagovat
Counter

Budu moc a moc rád, pokud o to první místo zítra přijdeme

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

i když, mně je to vlastně jedno, tak jako tak ztratí někdo z našich nejbližších sousedů

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

ale tak zase si povedat ze byt jesenny majster je tiez nieco

Reagovat
kiwwi

bol by som fakt zvedavy, keby ste o tie tri body prehrali titul

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho Arsenalu a Saints... ale aj tak dobry den. Este vyhra Lesteru a prehra Loserpoolu a bude to uplna paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

jn, škoda... to měl arsenal vyhrát

Reagovat
Wat

Je to tam, čelo tabulky a Peťa rekord + Mesut další áčko. To je euforie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to čelo si počkej do zítřka, tyhlety slavení pořadí v půlce kola to je na . Ale máte velkou šanci, že budete 1. i po zítřku.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v životě jsem se přistihl, jak víc než hru samotnou sleduju nápisy v čínštině na reklamních billboardech okolo hřiště. Sice jsem nerozluštil úplně přesně co znamenaly, ale podle úrovně předváděné hry to stoprocentně nějak souviselo s upoutávkama na nadcházející zápasy v Champu. Aneb obraz budoucnosti naší Chelsea.

Reagovat
Swarley

za nick

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá liga taky liga

Reagovat
SunFells

9 - Mesut Ozil created nine goalscoring chances vs Bournemouth, the most by a player in a single Premier League game this season.

11 - Eden Hazard hasn't supplied a goal or an assist in any of his last 11 Premier League appearances.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Hazard

Reagovat
Counter

Ale jako strašná ostuda, že z těch devíti jsme dali jediný gól.

Reagovat
SunFells

To jo. Taky je celkem zvláštní, že Giroud z toho dnes měl tak jedinou šanci

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Je to genius proste ♥ Theo i Giroud mohli mit hattrick, ale neskutecne, co dokazali dosrat. Na DM uz se pracuje, ted to jeste chce hrota/kridlo, a ten titul muze byt v pohode nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

tak DM to chce už teď, je možná že si letos už Coq třeba ani nekopne..podle toho jak to u nás chodí se zraněními

hrot/křídlo bych řešil až po sezoně..jestli letos opět nedáme titul..v tom případě bych už fakt chtěl top ověřeného hrota, křídlo není potřeba, ty máme skvělý a máme jich dost.. čímž jeden z dvojice theo/giroud by se musel pakovat

jinak je ten tým dobře vyvážený a stabilizovaný..víc změn rozhodně není pořeba

Reagovat
FUnk

mesut je letos top, ale co je s hazardem je silene, kdyby ho ale za 30M chteli prodat, proc by ne

Reagovat
SunFells

Taky bych byl pro to, aby mu Arsenal dal šanci

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
wild

Uz stacilo. Po dnesku musi proste skoncit. Bolo tam mierne zlepsienie, ale to ma uz fakt nezaujima po tom co sme nevyhrali 8zapasov. Navyse sme dnes hrali proti tragickej Chelsea, ktora si aj tak vypracovala tri mega tutovky, takze tak ako sme mohli vyhrat, sme mohli aj prehrat. To co mi zahodime je neskutocne, fakt nemam slov. Proste treba zmenu, snad nas to nakopne lebo takto sa len topime v srackach. Vypadli sme z LM, hanba v COC, na lidra stracame uz 9bodov a na LM 5b..dokedy budeme cakat?

Reagovat
fenixLFC

na celom zapase sa mi najviac pacila veta z reklamy v polcase: najlepsia obrana je obrana....

Reagovat
Dawon

A sluselo by se podotknout, ze Martial nalevo proti Ivanovicovi byl o 4 parniky nas nejnebezpecnejsi hrac, a co udela LVG? Mrdne ho napravo To uz je normalne vtipne, co on se stridanim a taktickyma zmenama behem zapasu vykouzli...ackoliv dneska tezko muze za to, ze je na hristi banda ocasu neschopna promenovat sance, tak proste musi jit, tady absolutne neni o cem

Reagovat
smazaný uživatel

Síce nerád, ale Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

oscar dalsi zoufaly vykon, jeho odchod by fakt nemrzel

Reagovat
REPLIKATOR

Nejpřeceňovanější hráč za poslední roky...

Reagovat
smazaný uživatel

United - Chelsea souboj Pata a Mata skončil překvapivě bezgólovou remízou

Reagovat
Swarley

proč by se jako Pat s Matem obrátili proti sobě?

Reagovat
fenixLFC

ved sa neobratili, body si rozdelili

Reagovat
Tywin Lannister

on hraje Pato za chelsea?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Topka, škoda, že se to nechytlo.

Reagovat
icemike

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pepinho2

11 - Eden Hazard hasn't supplied a goal or an assist in any of his last 11 Premier League appearances.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Vittese s ním.

Reagovat
Counter

Suché triko

Ale sakra chce to vyhrávat tyhle zápasy větším rozdílem, kdy pak inkasujeme čtyřku na Southamptonu

Reagovat
spider_8

20 bodů po půlce sezony, akorát na záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas najlepsi Rooneyho vykon v sezone, neviem, cim to je, ale zrazu behal, strielal, chodil do subojov, niekde v sebe to stale ma, ale kde je problem to predvadzat stale, neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ozil opat fenomenalny. Tych 42,5m sa momentalne javi ako bargain.

Reagovat
Tywin Lannister

na podzim nejlepší AM světa

Reagovat
king23

Reagovat
fenixLFC

no daj kto je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jj bargain

Reagovat
smazaný uživatel

bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tieto dve retardovane slepice co sa chytia na kazdu picovinu-

Reagovat
jacobT

Reagovat
jk

Reagovat
raduinho

bargain

Reagovat
Miguel19

Naprostí zoufalci jsme. Nechápu, jak jsme si i přes takový výkon dokázali vytvořit 3 loženky.

Naše záloha je opět naprostý otřes. Jak bylo jasné, Fabregas nám to vyřešil cca na půl sezony. Teďka jsme tam kde před tím. Mikel je sice fajn směrem dozadu, nicméně ten hráč neumí přihrát hráči do běhu ani na pár metrů.

Dále se opět ukázalo, že my bez klasického útočníka hrát nemůžeme. Kombinačně jsme díky absenci zálohy na tom trapně, takže nám zbudou jenom odkopy, ze kterých máme 0 získaných míčů.

Třetí věc je Oscar. Toho můžeme s klidným svědomím prodat. Ten hráč je k hovnu. Aspoň bude nějaký peníz na záložníka a 2 útočníky co potřebujem.

United byli jasně lepší. Navíc měli kopat minimálně 1 pentli. Naši hráči mají štěstí, že nebyli na hřišti nejhorší, tím byl Atkinson..

Ale aspoň jsme viděli skvělé zákroky golmanů.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
r.mrazik

koukalo se na to dobre

Reagovat
vitasrp

Určitě nejsme tam, kde jsme byli před příchodem Fabreho, protože tenkrát byl aspoň v kádru výbornej Matič, který dokázal řídit hru. Nevytvářel sice šance, ale aspoň dokázal zápasu dominovat a ovládnout zálohu. V současnosti je totálním stínem toho hráče.

Reagovat
celeb

mali ste vyhodit Joseho pred 2 mesiacmi, kym sa nerozosrali vztaky a sebavedomie hracov. Toto bol intergalakticky pruser od Romana, s tymto kadrom ste minule vyhrali s naskokom ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

videl jsem letos asi 4 vase zapasy a lip bych to nerekl.

Reagovat
afc

Soton klasika. V sobotu zivotny vykon a dnes ani bod. Takto to tie mensie kluby robia stale.

Reagovat
Wat

Klasika? To bych neřekl, Southampton podle všeho nemá letos formu, ale oni dokázali taky uhrávat dost bodů v řadě, takže zrovna k nim mi tenhle popis moc nesedí.

Reagovat
afc

Ja to myslel celkovo,ze tieto muzstva,ktore porazia niekoho silneho a dokazu sa na ten zapas vybicovat,tak hned v zapati v dalsom zapase prehraju. Je len malo muzstiev,ktore dokazu taky vykon 2krat po sebe zopakovat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
teenz

Mesuuuuut.

Reagovat
Counter

Dneska jeden z jeho nejlepších výkonů ever. Ale mám pocit, že to poslední dobou píšu nějak často

Reagovat
teenz

Však on celou sezonu hraje naprosto parádě, ten progres který udělal je naprosto něco neuvěřitelného. Nevěřil jsem tomu, že to zvládne. Je to neuvěřitelnej frajer.

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes si pozeral? Dnes to fakt korunoval, dokonalý bol. Kto nevidel, tak nech si určite pozrie jeho zostrih, dozajtra ich bude určite kopa na YT.

Reagovat
teenz

Koukal jsem do nějaký 40' a pak od 70' jsem to střídal s Chelsea, kterou jsem viděl letos poprvé asi a nestačil jsem se divit, co se s ní stalo.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 nechápu to vaše opojení..

Reagovat
smazaný uživatel

ajo "jeho".. myslel jsem, že myslíš výkon celýho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

i tak, v Southamptonu byl neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

i tak jeho výkon nemůžu kritizovat... i když nehrál nic moc, snažil se a aspoň mu ten debakl nebyl lhostejnej..

Reagovat
Nikikrew

Mesut uz mohol ten rekord prekonat nebyt Walcotta a Girouda , ale raz to pride. Zaciatok slaby, potom pohodovy vykon. Gabriel vyborny, ozil MOTM, Gibbo dobry vykon. Spokojnost

Reagovat
SunFells

Girouda? Co tam měl všechno Giroud?

Reagovat
Nikikrew

Myslel som to tak celkovo, pretoze Oli toho zahodil tiez mnoho, nie dnes. Dnes bol na facku Walcott, je super ze sa vie dostat do sance ale je strasne malo produktivny.

Reagovat
SunFells

Právě vedle Walcotta Giroud vypadá značně produktivně.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo je produktívny, len nie je efektívny.

Reagovat
SunFells

Není ani jedno, tuto sezónu.

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepšie je, ako sa na začiatku sezóny, keď sa Chelsea nedarilo, robili srandičky, že získali cenný bod k záchrane atď., tak teraz už to kolo od kola prestáva byť srandičkou ale realitou.

Reagovat
smazaný uživatel

no shit

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

jo to byl parádní kousek, následující rok ho nikdo neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mr.Silver

to je snad horsi nez Metre....

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/UnknownShortDeviltasmanian nic neni horsi nez tohle, per se chytal za hlavu snad jeste predtim, nez mu to do ni vrazilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tak toto nema chybu

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

typical woodcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
pa3ce

Toto bolo neskutočne tragické Theo je zvláštny prípad, niekedy mám z neho pocit, že nás môže zahojiť na hrote na dlhé roky a inokedy by som ho posadil naspäť do kokpitu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem si taky říkal, že nemá Theo svůj den, může bejt nakonec rád, že to byl offside.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Zahodil pár tutovek, slabší zápas.

Reagovat
Spasitel

Smutný zápas škoda, že Mata nedal ten gól na začiatku možno by sa dačo aj naši snažili hrať. Oscar a Matič by mali ísť na týždeň do gulagov a za nich Loftus a Kenedy horší byť nemôžu.

Reagovat
I am Mancunian

dneska ma ta remiza fakt stve, konecne sme bojovali, bol tam zapal, ale my nevieme dat gol ani za boha

ktovie ci ho teraz odvolaju, alebo bude toto trapenie pokracovat, na top4 nam vobec neverim

Reagovat
nani92

prvý polčas krása, druhý už klasika..bod zaslúžený, LVG neodíde zo scény s prehrou, tak to má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zlaté tri body

Reagovat
FUnk

je treba nekdy uplest z hovna bic

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som druhý polčas, ale usudzujem z uplakaných komentov, že to bola bieda. neavdí, dôležité sú tri body.

Reagovat
mr.Silver

Oxik dneska o hodne lepsi, nez minule zapasy, ale i tak to bylo dost trapeni Fakt nevim, jestli nema cenu ho nekde poslat na hostovani, aby se poradne rozehral.

Reagovat
Kucka

Reagovat
afc

Vsak mame momentalne strasne siroky kader a minimum zranenych,tak v pohode moze ist hostovat.

Reagovat
mr.Silver

Vrati se Sanchez a Rosa, a nebude ani na lavce. Ma hrozne utrapenou sezonu, a pokud nekdo prijde na hrot/ kridlo, tak si do konce sezony nezahraje.

Reagovat
afc

Ak sa vratia,tak stale sa na lavicku v pohode zmesti. A kridlo v zime fakt nepride. Zapasov bude este kopa,takze si aj Ox este dost zahra.

Reagovat
mr.Silver

Do konce sezony je pryc Welbeck, takze je hrot celkem povinnost. Zrani se Giroud a bude se tam zase trapit Alexis? Blbost. Wenger rikal, ze koupi 2 hrace. CM ( za Cazorlu a Wilshere ) a hrota za Welbecka, nikde jinde nepotrebujeme hrace.

Reagovat
nevros

Nevim na cos koukal, ale dnes hral fakt dobre.

Reagovat
SunFells

A na křídlech nám bude hrát Gibbs s Chambersem, ne?

Reagovat
mr.Silver

Az se vrati Rosa, Alexis a pokud nekdo prijde na kridlo, tak pro nej fakt neni misto, a ta hostovacka by byla na miste. Tech par minut tam odehraje i Iwobi, ktery z toho vytezi do budoucna o hodne vic nez Ox.

Reagovat
SunFells

Rosu si do toho radši dovolím nezohlednit a i po návratu Alexise mu nejmíň do března bude vzhledem k Wengerovému smýšlení o Walcottovi konkurenci dělat pouze Campbell, to jsou podmínky, které by v podstatě měl skoro v každém týmu PL. Ale největší nesmysl je to vzhledem k dostupnosti hráčů, je úplně nemyslitelné, aby se klub okradl o dalšího přijatelného hráče do sestavy. Tady to panikaření ohledně Oxe, které probíhá během posledních týdnů, je směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho zohledni, jinak nám ho ještě odožíte na Letnou a to bude teprve katastrofa.

Reagovat
mr.Silver

Nj, mozna to s tim hostovanim prehanim, ale na to, jak jsme od nej vsichni pred sezonou ocekavali, ze vystreli, to je zatim ( alespon pro me ) hodne rozpacita sezona. Za dve posledni sezony udelal nulovy progres, hraje na muj vkus az neskutecne stupidne a predvidatelne. Joel mel o hodne tezsi pozici na zacatku sezony, dostal sanci a ukazal, ze na to ma. Ox si vubec neveri, jsem z nej hodne zklamany a je mi ho lito, protoze to je jinak neskutecny sympatak.

Reagovat
cristiano.K.

200. pro LVG

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to snad horsi fotku nenasli ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Gabriel, Chambers a Ox Ozil neskutečný, jsem moc rád, že se prosazuje. A Čech má rekord, takže radost se valí ze všech stran. Jen střídání mohly být trochu dříve.

Reagovat
Error

Nejpozitivnější za poslední 2 hodiny bylo zjištění, že duel se Scunthorpe vysílá BT.

Matičův šílený miss mě bude budit ze sna ještě pěkně dlouho. Asi do doby, než příště předvede další kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP OF THE LEAGUE

mesutova hra je hezčí než eva josefikova, to se neda popsat....

jinak byl videt ohromny rozdil v tom jaky vliv na ofenzivu ma Gibbs ve srovnani s Nachem, nulovy.

dneska proste skvely zapas, Cech prekonal rekord a i callum ukazal, ze v zaloze by mu to mohlo sedet, mel jsem z neho mnohem lepsi pocit nez z flaminiho(coz je ale asi dano nekvalitou Bournemouthu...)

Reagovat
fenixLFC

eva je urcite krajsia

Reagovat
13

Vica Kerekéš, Táňa Pauhofová a až za nima je Eva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Táňa je nade všema

Reagovat
13

teď jsem viděl když hrála princzenu. Ach jo

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale na evu se vubec nechyta...

Reagovat
Wat

Bezkonkurenčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobe urcite, ale dneska to byl Mesutov tak fenomenalni koncert, ze jinak nez takhle to popsat neslo

Reagovat
Mastný Chobot

určite si dnes nepozeral

Reagovat
fenixLFC

urcite nie ale radsej si pozriem hocijaky film kde hra eva, najkrajsia ceska herecka, nez najlepsi vykon ozila

Reagovat
smazaný uživatel

každá krásná žena je krajšie než jakýkoliv výkon fotbalisty...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

lesbo

Reagovat
Counter

Flamini se tu nějak moc démonizuje, vždyť od zranění Coquelina to zvládal až nečekaně skvěle.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Skvelo ani nie, ale dostatočne áno. Dnes sa ukázal aj Chambers prekvapivo, do týždňa snáď príde Egypťan aj s pracovným povolením a hneď sa na to bude krajšie pozerať.

Reagovat
nevros

Jaky egyptan?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
nevros

Vypada to realne, nebo zatim jen tezky spekulace? Kazdopadne pokud prijde, nepochybuju, ze to bude tezka Wengerovina ala Nacho, Kos, Gabriel.

Reagovat
Mastný Chobot

Už vyzerá, že je všetko hotové. Cross s Ornsteinom to potvrdili, nie je to nejaký hráč, ktorého by si vymysleli médiá, takže to asi nebude len nejaký mediálny hype. Myslím, že ak mu nezistia syfilis na prehliadke alebo nezajebe tým, čo udeľujú work permity, tak maximálne týždeň po Silvestri už bude náš hráč.

Reagovat
nevros

Tak to slo uplne mimo me jaksi. ale tusim, ze to bude jediny hrac co dojde, maximalne nekdo do juniorky klasicky.

Reagovat
Counter

Bylo to upečené rychle a bez hypu, protože je to no name za pár mega. Klasická wengerovka prostě.

Reagovat
Counter

Mě by nepřekvapilo, kdyby se Wenger pokoušel ještě o někoho do ofenzivy, jen to samozřejmě nemusí klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Olo pls

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, ja jen chtel trochu pohypovat Calluma

Reagovat
Counter

ok tedy

Reagovat
Nikikrew

presne, podla mna si odohra svoje viac ako slusne!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarde zmiz mi z očí s Ivanovičem a Fabregasem aspoň na měsíč, dnešek mě v tom jen utvrdil.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

A víš o tom, že bez Hazarda by dnes nikdo ani nepřešel polovinu hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte. Kdybychom nehráli tu naši debilní taktiku na falešnou devítku, která nikdy nefungovala, tak možná ten zápas i vyhrajeme. Jestli považuješ za skvělý výkon pár vybojovaných standartek, tak si blázen, nevěřím, že by něco podobného nezvládl Traore.

Reagovat
smazaný uživatel

je super, ze ostatni tri ofenzivni hraci zahrali vyrazne zoufaleji, ale vztek si vylevas na tom jedinym, kdo se o neco uspesne pokusil

Reagovat
teenz

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se dneska Pedro náhodou docela líbil. Byl nebezpečný, vytvořil tu tutovku pro Matiče a sám svoji šanci nedal, přičemž Willian kopal velice slušně standartky. Oscara už sem sepsul výše, ale je třeba se vzepřít té nedotknutelné aureole u hráče, který za posledních 11 zápasů nemá ani jedinou asistenci natož gól. Měl by zadkem leštit lavičku a být ticho jako pěna.

Reagovat
smazaný uživatel

pedro - bud predrzoval balon, nebo prihravku podelal, zkousel kraviny pobliz vlastniho vapna (vzdy u toho ztratil balon!!), ani moc nemakal, jako bonus si dovolil luxus zahodit totalni golovku, pro me druhej nejhorsi hrac po oscarovi; pokud te budu citovat, tak tohle by zahral i traore

jinak zajimalo by me, kdo si vsiml, ze hazard byl nekolikrat v nabehu za obranu (ja napocital 4x), ale nahravku nedostal ani jednou... a to se pak hraje blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to, Pedro podle tebe moc nemakal, ale pořád byl nebezpečnější než Hazard.

Jinak co se týče náběhu za obranu, tak jak to pro tebe vůbec může být relevantí? To není Costa, ani nedokáže při své výšce, pokud není ten centr milimetrový, ten balón pořádně zpracovat, natož s ním něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

vis, co je nabeh za obranu, ze ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale nějak si nedovedu představit, jak sme se dostali do situace, kdy mu mohl přihrát někdo jinak než centrem.

Reagovat
smazaný uživatel

to si asi furt predstavujes, ze by pak mel rovnou hlavickovat, nebo nevim

Reagovat
smazaný uživatel

To bych od útočníka očekával no, že by třeba dovedl i hlavičkovat...

Reagovat
smazaný uživatel

30 metru od brany hlavickovat

Reagovat
smazaný uživatel

A úspěšně? O co? Právěže se nepokusil o nic. Když dvě minuty před koncem mohl jít do souboje 1 na 1 se Smallingem a pak se dostat do šance, tak místo toho se ho snažil vykrokovat a dal tím aut United, přičemž takhle to vypadalo celý zápas, skutečně rozdílový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to mel jako vzit mic, prejit pres 6 hracu a dat gol, nebo co po nem vubec chces?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá co dělat jako falešná devítka při taktice, kdy v důsledku neexistující zálohy na něj jen nakopáváme balóny, což sice může být tak trochu i vina Hiddinka, ale on hraje jak ponocnej celej rok, tomu týmu nic nedává, vůbec není produktivní, proč ho máte potřebu furt hájit? Možná by mu prospěl i nějaký ten odpočinek.

Reagovat
Miguel19

Ta první část

To má jako říct, že jako falešná devítka hrát nebude a vysrat se na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec sme na falešnou devítku neměli hrát, nikdy nám to nepřineslo tři body, je to kokotina.

Reagovat
vitasrp

A když nemáš žádnýho hrota k dispozici, tak budeš hrát jako jak? To raději nenastoupíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar tuhle taktiku zvolil a plnil ji v průběhu celého zápasu docela obstojně.

Reagovat
Usty

Reagovat
vitasrp

Jako nebrát v potaz to, že byl v tu dobu fyzicky úplně v hajzlu, to je taky kouzelný.

Jinak Eden vypracoval jednu z našich největších šancí, když projel středem hřiště a připravil Pedrovi velmi solidní pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to v potaz beru, proto taky nechápu, proč teda není na lavičce, popř. proč vůbec s týmem do Manchesteru jel. Celou dobu my jde o to, že bezmyšlenkovitě hájíme hráče, jehož celkový přínos týmu je velmi malý, ne-li žádný, přičemž kohokoliv jiného by to už stálo místo v sestavě.

Reagovat
vitasrp

Proč tam asi jel? Aby týmu pomohl? Pořád má mimořádnou kvalitu, i když ji teda dlouhodobě neukazuje. Ale v podstatě jsme neměli nikoho jinýho, kdo by hrot na nějaký rozumný úrovni zahrál, proto se zvolil utavenej Eden.

A já jsem asi poslední, kdo by měl chuť obhajovat jeho tragickou polovinu sezóny, naopak jsem na něj hodně nasranej, akorát nevím, proč bych jej měl kritizovat za nějaký nesmysly a kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tu svoji frustraci z téhle půlky sezóny musím na někom vybít a Hazard je symbol toho letošního zmaru, proto to dělám.

Úplně totiž vidím, jak to stejné postavíme proti Palace a odjedeme s další plichtou 0:0.

Reagovat
vitasrp

Vůbec nechápu, proč bychom to tam měli stavět stejně, když bude k dispozici Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink už v pozápasové tiskovce naznačil, že byl s výkonem spokojený.

Tak třeba na Spurs sme to postavili, i když byl Costa k dispozici, pokud se nemýlím.

Reagovat
vitasrp

Jasně, že řekl, že je spokojený, však uhrál bod na Old Trafford. Zároveň naznačil, že jsme v první půli měli problémy, protože soupeř měl moc prostoru, což jsme o poločase museli opravit.

Když jsme hráli na Spurs, neměl za sebou Costa zápas, ve kterém dal dvě branky (naopak hrál v Izraeli a pohádal se s Mourinhem).

Reagovat
Miguel19

A kdo tam měl hrát ty vole? Však všichni kdo by tam nastoupili by byly falešné devítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrát na falešnou devítku, když máš na lavičce čistokrevného hrota Traoreho?

Reagovat
Whitemedia

Tak čistokrevný hrot Traore

Reagovat
Miguel19

Si měl říct rovnou, že jsi takhle mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já žil v tom, že je hrot. On je křídlo?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

On je křídlo, které v Holandsku docela solidně předělali na hrot.. ale čistokrevným hroťákem teda rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud hrál v Holandsku hrot, může ho hrát klidně tady, tím spíš nechápu, proč mě chytáš za slovo, Určitě by obstál líp než Hazard, který nemá natrénováno a je strašnej, už mu skončila doba hájení, na hřišti nemá co dělat.

Reagovat
Whitemedia

Jj, určitě by obstál líp než Hazard ty si hrozné vemeno, to není ani normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nedokázal obstát lépe než Hazard? To v téhle sezóně není zas až tak těžké....

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

vsak kdyby tam nebyl,tak nemate temer nic...ani blby primak

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Už to píšu níž, pár standartek by dokázal vybojovat i Traore, popř. Pedro, Hazard neměl vůbec natrénováno, celou sezónu hraje jak Ali Dia a ani nejeví známky zlepšení.

Reagovat
vodka

pochybuju, že by měl kdokoliv jiný větší přínos než Hazard dneska. Zahrál to v rámci možností dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nechápu, v čem vidíte ten jeho obrovský přínos v dnešním zápase.

Reagovat
r.mrazik

no nedokazali,protoze ani jeden z nich si ten mic tak nepokryje a misto si telem neudela

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť i ty si dneska namítal, že pokaždé když dostal míč, tak jenom spadnul.

Reagovat
r.mrazik

to ano...ale bud to byl faul,nebo mu to rozhodci pisknul...i to je potreba tak nejak umet

ja ho rad nemam a prskat na nej budu taky...klidne pokracuj...ale nemyslim,ze ty prskas dneska opodstatnene...

na to,ze tam byl sam,tak zahral dost slusne...me sral...ale i to byla jeho prace

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt solidně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne víc než Chelsea.

Reagovat
icemike

snahu mu neupřeš, spíše nechápu, proč nebyl střídán tak v 75-80. minutě, kdy už toho měl vážně plné kecky a už jen chodit a ztrácel balon. To byl přesně okamžik pro Kenedyho,,,Nový trener se bojí střídat Hazarda? žeby odtud krysí vítr vál?

Reagovat
smazaný uživatel

Už by fakt mali toho Mourinha vyhodiť. Takáto bieda na ihrisku si ani nič iné nezaslúži... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Usty veľa šťastia pri výbere zákroku kola (určite to vyhrá Thibaut, lebo si modrý )

Reagovat
fenixLFC

Van Gaal:"There is not any reason to resign for me, maybe the media wants that, but I shall not do that." Talked of "fulfilling my contract"

Reagovat
I am Mancunian

LVG: "You've seen that the players are fighting for me. I am fully confident in the board and my players. There is no reason to resign."

tak a deluded ma naspat sebavedomie

Reagovat
Dawon

dneska to na nej sice hazet nemuzem, ale musi proste jit, dyt to kazdy clovek s trochou soudnosti musi videt, ze tam fakt nic nefunguje

Reagovat
I am Mancunian

dneska nie, ale ked ho budeme este dlhsie drzat, tak nam uplne odpali celu sezonu

Reagovat
wild

Reagovat
EXoRcIsT

boha jeho bolo nam to treba

Reagovat
vodka

no, vidím, že sem ho trochu podcenil, já že se na to vykašle. Na druhou stranu, na tomto výkonu se dá stavět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
Busby babes

na rovinu, to nic neznamena. Pokud fakt vidi, ze za nim kabina neni, tak to rozhodne neprizna na tiskovce po zapase...

Reagovat
nevros

Ta prvni trojka se letos vyviji teda dost jasne, ostatni tymy na to nemaji, sem zvedav jestli Lestr zustane v Lize Mistru, jako nedivil bych se tomu.

Reagovat
Infernoqt

5 bodů do top4 to bude ještě dlouhá a těžká sezona, hodně bude záležet od zranění, ale nějak nám furt nevěřím, jestli to zvládneme... nejlépe se mi rýsuje ten scénář, kde Leicester začne postupně ztrácet - vzhledem k jejich výkonu na Anfieldu je to možné, ale furt nevím, nevím

S trochou nadsázky nám dávám šanci tak 50/50

K utkání... zápas dobrý, ale zase se ukazuje, že na Chelsea neumíme a tam už platí i jiné faktory. Chtělo by to hotového hráče do útoku, ale i do obrany. Výsledek je to asi nejhorší možný, protože nás to nikam neposune.

Reagovat
13

Ideální šance pro LFC dotáhnout se na MU

Reagovat
fenixLFC

takato sanca pride iba 8 krat

Reagovat
13

To jsem si říkal v průběhu minulé sezony taky.

Reagovat
fenixLFC

v priebehu minulej sezony? ja vravim iba o posledných cca 2 mesiacoch

Reagovat
13

to vrav, já ti jen říkám, že minulou sezonu bylo MU také pořád o hovně a stejně se v derby nahecovali a pak už jsme je nedostihli

Reagovat
fenixLFC

skor mam na mysli to, ze toto sa tu hovori fakt dva mesiace ked vacsina pred nami stratila...a my sme to vzdy dohnojili...minulu sezonu popravde aj ked sme mali vysledky tak myslim okrem city to fakt nebola nijaka hitparada z nasej strany

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

na Sunderlandu musíme bezpodmínečně vyhrát

Reagovat
13

což nemusí být zrona pro Liverpool nic snadného.

Reagovat
Zdechlina

Jinak těším se na další články o Peťovi a jeho rekordu. To zas budou fans totenhaimu naplákat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
vodka

jinak ale stojí za to pochválit Borhwick-Jacksona, dobrý výkon, vůbec se toho nebál...

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko plaču od fans Liverpoolu, Chelsea a Arsenalu, že sme vyhrali vo Watforde. utrite si nos.....nemusí tam každý dostať tri góly.

Reagovat
Mastný Chobot

... a to oni nemuseli

Reagovat
smazaný uživatel

narážam na Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako ty, ale ja tam vidim 3 goly

Reagovat
fenixLFC

neskutocny ten vas komplex zo vsetkych naokolo

Reagovat
smazaný uživatel

žiaden komplex, stačí sa pozrieť do preview, ktoré som si pred chvíľou prečítal. Všade samé slepice, aké šťastie...

Reagovat
13

a co ti na tom konkrétně vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

mne nevadí nič, som len napísal, žeby ste nemali toľko nariekať, že sme uhaluzili výhru.

Reagovat
Counter

Oni jsou skoro všichni do jednoho hrozně ublížení, nesmíš se o ně ani náznakem otřít, pokud se nechceš setkat s jejich spravedlivým hněvem

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA. prečítaj si ešte raz môj komentár.

Reagovat
fenixLFC

ma pravdu

Reagovat
fenixLFC

vacsina sledovala everton nie vas. Okrem toho, ked vy poviete ze ste mali stastie, popriade to bolo hrozne atd. co je vyssie spominane tak je to fajn, ale ked doslova na to iste upozorni niekto iny tak je to plac pretoze to ze sa lopta zastavi 5 centi od golov a z naslednej sance je gol, to proste urcita davka stastia je....vas si vacsina nevsimala dneska, za normálnych okolnosti by vam ludia priali (hovorim o EF), hru mate fajn,ale ked si to potom vzdy dotasate takymto spravanim, ked ty, owny (ten aspon vtipne) a najma lacob so srandrom kopu okolo seba v jednom kuse, urzaaju vsetko naokolo, za vsetkym vidia utok na vas, praju zranenia súperom atd. tak sa necuduj ze totac tu nebude mat nikto rad

Reagovat
smazaný uživatel

ale mne je v podstate jedno, či má niekto Tottenham rád. Aspoň nemá takých pseudo fans, ktorí želajú vlastným hráčom zranenie.

Ja nikoho neurážam, píšem, žeby ste sa mali uvedomiť a neplakať toľko. A fans Liverpoolu sú tí poslední, ktorí by mali niečo vysvetľovať ostatným fans, rovnako aj ty.

Reagovat
J0EL

owny28.12.2015 19:03

Je to sice hnusný, ale čistě z pragmatickýho hlediska, už by se mohl zranit nebo něco.

Vy ste vlastne vsetci taki skveli a nekonfliktni

Reagovat
smazaný uživatel

a ty smajlíky jsi vynechal proč? oni tam jsou dost důležití, ty citlivko

Reagovat
Mastný Chobot

smajlíkmi sa len zakrýva nezvládanie...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak proto je dáváš do každého svého komentáře

Reagovat
Mastný Chobot

mohol som si myslieť, že to nepochopíš.

Reagovat
J0EL

To mi neskopirovalo Ale viem ako si to myslel samozrejme. Odkedy sa vam dari, da sa to s tebou da celkom vydrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Owny je náš král a má vždy pravdu.

Reagovat
Mastný Chobot

zrovna dnes, keď sa Jany vyfarbil, napíšeš toto

Reagovat
fenixLFC

nie, vasi fans zelaju a tesia sa zo zraneni ostatných hracov....neviem kde v tom vidis ale plac. pretoze ked si niekto zasluzi za neico kritiku alebo neico poznamena tak to nie je plac. to len vy ste tu fakt taki ublizenecki....co sa tyka mna, ze sa spravam ako debil uznavam. zvysok scouserov tu sa vie normalne bavit o futbale, skritizovat vlastny klub, skritizovat aj ostatne na zaklde niecoho co je proste fakt.na kritiku vlasnteho klubu vedia odpovedat na zaklade toho co videli a málokedy prechadzaju do stadia ,,ale oni blabla''. prave vy mate potrebu za kazdu cenu zhodit vsetko naokolo, najlepsie arsenal.....rozdiel medzi mnou a vami je ten, ze do ostatných viem rypat ale v drvivej vacsine na zaklade niecoho podlozeneho, vy nerypete ale myslite to fakt seriozne

Reagovat
smazaný uživatel

A teď někomu, koho to zajímá. Třeba psychiatrovi.

Reagovat
J0EL

Ty by si mu ale najprv mohol nejakeho odporucit. Evidentne s tym mas skusenosti.

Reagovat
fenixLFC

myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi paci ako hadzete vsetkych do jedneho vreca spurs sa neda priat pretoze srandro je kkt. to je taka blbost nehorazna

owny je uplne v pohode, ano trolluje ale kazdeho to pobavi aspon a neda sa povedat ze by nejako vyslovene urazal ludi okolo seba alebo superov.

werewolf, Cobra, Sonny tiez uplne v pohodicke fans, zapraju aj superovi ak si to zasluzi. Iacobovi obcas ujde ale vyslovene kkt som tu fakt tak max. ja. ak kvoli tomu dokazes potit taketo sracky tak sa fakt daj liecit...

Reagovat
J0EL

za sebareflexiu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi kkt

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Wow, smysluplný komentář.

The end is nigh

Reagovat
smazaný uživatel

jak si vypnul ignore list, aby si to mohl přečíst

Reagovat
Counter

Ignore list funguje na principu, že si můžu rozkliknout jakýkoli skrytý komentář, aniž bych něco vypínal.

Reagovat
smazaný uživatel

geniální

Reagovat
smazaný uživatel

no super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plačú, lebo Tottenham vyhrá so šťastím a nevedia sa cez to preniesť. To som myslel svojim komentárom. nebudem sa púšťať do zbytočných psychologických debát.

Reagovat
fenixLFC

zas ten pocit ublizenosti....doteraz to tu nikto neriesil tak ako ze sa cez to nevedia preniest?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ty kopes okolo seba snad najviac ty saso

Reagovat
fenixLFC

v com napríklad?

Reagovat
smazaný uživatel

neustale sa obuvas to tottenhamu, nasich fans, v podstate do vsetkeho okolo spurs, do manU, kiwwiho, bentekeho. je toho dost. fakt si ten pravy co nas tu moze poucovat

Reagovat
fenixLFC

do vsetkeho okolo spurs?? vazne? ved vas si tu málokto vsima, co od vas kritizujem teda okrem postoju fanusikov je rose a hype okolo kanea. u United a bentekeho kritizujem proste to co je fakt. ci kritizovat vlastny klub sa nemoze? ja kritizujem fakt vsetko a je mi jedno od koho to pochadza, ked je ta kritika zasluzena...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ty vole, vždyť si vás tu nikdo pořádně ani nevšímal

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf Amir28.12.2015 17:51

Tottenham, židáci

Coutinho1028.12.2015 17:53

skoda skoda, ale paradni poctivej vykon v 10 lidech....bohuzel slepice s luckem to urvali

Nikikrew28.12.2015 17:55

Boze moj preco su Spuds taky haluzaci

bradecek28.12.2015 17:49

slepice snad spadnou tam, kam patří

W. Hughes28.12.2015 17:47

sliepky

Reagovat
Whitemedia

Jo, pár bezprostředních reakcí, to je toho.., ale celkově vás pak už po zápase nikdo neřešil

Reagovat
fenixLFC

ked chces vidiet komplex tak si pozri komentáre srandra k arsenalu

Reagovat
Nikikrew

heh co ches ako tymto povedat? To by som kludne napisal po gole v 90 minute na vacsinu konkurentov predsa, to nie je ziadne vyplakavanie predsa

Reagovat
Coutinho10

a neni to snad pravda ? nebo o co ti de

Reagovat
smazaný uživatel

aither 28.12.2015 17:46

umřete

W. Hughes 28.12.2015 17:47

sliepky

bradecek 28.12.2015 17:49

slepice snad spadnou tam, kam patří

Yusuf Amir 28.12.2015 17:51

Tottenham, židáci

Nikikrew 28.12.2015 17:55

Boze moj preco su Spuds taky haluzaci

pár jich to neuneslo

Reagovat
Counter

Watford holt nabral v nováčkovské sezoně hodně fandů

Reagovat
aither

Naštěstí už je vesmír v rovnováze a zvládám

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Heisenberg

Eddie Howe: "From a football point of view you have to respect what Ozil delivered today. He's an exceptional player."

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

To byl dnes zápas, nervy moje Po té červené kartě jsem to viděl na výhru, po 20 minutách kdy nebyla žádná šance mě začaly chytat nervy až mám modřinu na noze. Při situaci kdy Watford přišpendlil Spurs na jeho polovině jsem měl chuť rozbijet. Naštěstí, mě jejich negól vzpamatoval a já se tak mohl radovat z následného golu. Tyto vítězství z 90. minut jsou TOP ale Dier a Rose dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Rose snáď na lavičku. Davies je v momentálnej forme lepšou alternatívou.

Reagovat
Pospovič

a nemáš nějaké info co Moussa?

Reagovat
smazaný uživatel

Moussu trápi stále jeho kotník, na podrobné výsledky a prognózu si asi budeme musieť počkať v priebehu budúceho týždňa.

Reagovat
Pospovič

tak snad to nebude nic vážné

Reagovat
Gareth Bale 11

Hlavně Rose. Ty jeho centry, to je síla. Největší škoda je, že Trippier není herně tak dobrý, protože on má právě centry úžasný, pokaždý z toho bylo nějaký nebezpečí.

Reagovat
fenixLFC

keby ste sa zbavili toho cierneho polena a dotiahli konecne nejakého poriadneho laveho beka tak ten tim by nemal nejaku vyraznu slabinu

Reagovat
Gareth Bale 11

Jenže on není špatnej, tuhle sezónu vůbec ne a chápu, že si každý vybere třeba slabší zápas. U něj mi vadí prostě jen ty centry, to je fakt něco šílenýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bránění. I krajní obránce musí občas hlavičkovat a Danny je jednak malý a jednak to vůbec neumí, ani když to letí v jeho výšce.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Ander Herrera: "We cannot be happy but we can be proud today. We played with a lot of energy and passion."

anderko je proste boh

Reagovat
Grahf

dnes sa mi páčila jeho bojovnosť, jak pravý diabol

Reagovat
I am Mancunian

uzasny

Reagovat
nani92

pekne ich tam všetkých kopal

Reagovat
PhilipS

líbí se mi jak málo už vám stačí ke spokojenosti..

Reagovat
j_mrazik

Ale o víkendu hrál slušnou sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrali sme, ale asi ho aj tak neodvolajú... Toto je fakt sen. Bol to dobrý výkon, ale nebolo to aj tým, aká je Chelsea tragická? Som zvedavý na ďalší zápas, ak ho ešte podržia

Reagovat
Miguel19

Chelsea in the Premier League this season:

August = 1 win

September = 1 win

October = 1 win

November = 1 win

December = 1 win

Reagovat
pa3ce

Hiddink pokračuje v načatom trende pána konzistentného

Reagovat
smazaný uživatel

The Consistent one.

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme na klidnej střed tabulky.

Reagovat
Counter

#consistency

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vitasrp

Hráči přesně ví, co si mohou dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už nech ho vyhodia...

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu to byla jedna remíza každej měsíc, taky do prosince... to bude ta smlouva s ďáblem asi

Reagovat
spider_8

A když se člověk podívá na los v lednu, tak to tak dost možná zůstane i nadále. Tedy pokud dokážeme doma porazit Pulise, jinde šanci moc nevidím

Reagovat
niflheim

Special One

Reagovat
I am Mancunian

0 - Fewest PL points collected so far in December:

Sunderland 0

Man Utd 2

Aston Villa 3

Liverpool 4

Southampton 4

parada deludedko, nie je vobec dovod koncit, pokracuj dalej

Reagovat
Infernoqt

tahle sezona je stejně k hovnu a PL je nějaká divná, hrál bych o úspěch v nějakém poháru - v létě rozšířit kádr, podle všeho Gaal stejně neodejde, tak at si tam dělá, co chce

Reagovat
Mastný Chobot

Deludedko to je jak nový Swarleyho nickname

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by sa

Reagovat
Higi

deludedko taky se tomu musím smát

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jazdec

Reagovat
REPLIKATOR

Louis van Gaal dovedl Manchester United během svého působení u týmu k jedenácti bezbrankovým remízám. Od konce října skončilo 0:0 šest zápasů United.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

a to vše jen za 300m liber, jsem zvědavý, co bude, až to bude 500

Reagovat
fenixLFC

ferguson neremizoval 0:0 v posledných 116 zápasoch ci kolko to bolo..kolkokrat by remizoval LVG?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

85x

Reagovat
FUnk

čento

Reagovat
Counter

https://twitter.com/BBCSport/status/681570349666971649

Hmmm, už i swarlos nesouhlasí, ale LVG si ještě jede svou.

Reagovat
I am Mancunian

a mne ho bolo este aj luto minule

Reagovat
nani92

si nás povodil

Reagovat
Pospovič

mě je ho líto i teď, vypadá tak smutně

Reagovat
smazaný uživatel

Guus Hiddink: "Hazard může hrát jako útočník, protože je velmi pohyblivý. Dnes si vedl opravdu dobře."

"Tým ukazuje touhu dostat nás ze sestupového pásma co možná nejdříve. To je to, co hráči chtějí."

To sou tak poraženecký kecy, že se mi to snad jen zdá.

Reagovat
Whitemedia

"Tým ukazuje touhu dostat nás ze sestupového pásma co možná nejdříve. Fakt bych nečekal, že tohle někdy v Chelsea uslyším

Reagovat
mr.Silver

Ja to teda cekal, ale nedoufal jsem, ze to bude tak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Nejradši bych předhodil Ivanoviče albánské UCK jakej mám vztek.

Reagovat
nani92

fanúšik od Roamana sa hned pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič přišel do klubu před 12 lety. Fakt má ještě někdo potřebu to vytahovat?

Reagovat
nani92

keep calm and love Jesus

Reagovat
Mastný Chobot

*Francesc

Reagovat
Whitemedia

Nemám s tím problém, těžko jsem mohl fandit předtím, v 8 letech mi byla nějaká PL u zadku Běhal jsem v dresu Henryho a ani pořádně nevěděl, kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně tak nějak jsem fandil Chelsea už od mládí, ale těžko se sháněl dres, tak jsem se musel spokojit s Arsenalským od Nike

Reagovat
fenixLFC

Hazard může hrát jako útočník, protože je velmi pohyblivý...pls dajte to ´precitat nasmu vedeniu a oni uz snad nikdy benteke nepostavia

Reagovat
icemike

hm, dostat ze sestupového pásma,,ale kterým směrem...

Reagovat
smazaný uživatel

500, pro Hazarda na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Adios, Alan?

#CPFC 'wouldn’t stand in his way’ if Real Madrid wanted Pardew.

http://bbc.in/1TmW5Yg

WTF

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Velké orgie EFC vs Stoke . A Shaqiri tutově nahrával při tom druhém gólu.

Reagovat
LAM

Ten LVG je ještě pořád trenérem United?Ten se tam teda drží zuby nehty.

Reagovat
Pospovič

Nevíte o nějakém článku, kde jsou rozebrány všechny možné finance klubů (TV, sponzoři, apod...) nebo musím hledat jen jednotlivě

Reagovat
fenixLFC

http://swissramble.blogspot.cz/ niekde tam by to malo byt

Reagovat
Pospovič

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

som bol zvyknuty ze to bolo hore ale ako prisli dalsie clanky a s ich debilnym systémom to budes musiet prelistovat asi

Reagovat
Pospovič

v poho, našel jsem to :) díky

Reagovat
Mastný Chobot

Ktokoľvek niekedy prirovnal Pupendo, či jak sa to volá, k Pelíškom, tak by sa mal vykastrovať.

Reagovat
Whitemedia

Pupendo přirovnávané k Pelíškům to nikdo dělat nemohl..

Reagovat
kissak

pokud se jednalo režiséra pak měl ten dotyčnej pravdu

Reagovat
vladis271

Hehe, ešte 2 a pol sezóny dozadu suverénne ovládli ligu s podpriemerným kádrom na 89 bodoch. Človek má ešte v pamäti tie celkom nedávne finále LM proti Barce. Túto sezónu ak zrovna nevyhrajú FA Cup, tak to bude 3 sezóny bez akejkoľvek trofeje. Veľmi sa mi páči akým spôsobom United zvláda prechod na éru po Safovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten kader musel byt fakt podpriemerny, ak ovladol ligu a hraval finale lm, vylozene podpriemerny

Reagovat
vladis271

dobre vieš ako som to myslel.

Reagovat
EXoRcIsT

no Liverpool na tom nieje o nic lepsie aj keby som rad videl oba v Top4

Reagovat
vladis271

ja som dávno zvyknutý.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Podla highligtov vyzeral byt zapas United vs Chelsea zaujimavy, ved tie sance boli 100 percentne

Reagovat
fenixLFC

bolo to lepsie nez vacsina ocakavala ale nie natolko dobre co cakas ked sa povie zapas United-chelsea

Reagovat
Nikikrew

tak tieto velke zapasy vzdy stoja o hovne. Clovek co nepozera PL a chce si pozriet dobry zapas tak sa vyplati pozriet napr. Leicester, Stoke, Everton alebo aj dokonca Spuds

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to každý stále spomína, že stoja o hovne? Tempo je v každom z nich vysoké a je sa na čo pozerať. Dnes veľmi dobrý zápas.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
SunFells

Další z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

‘If Real Madrid want Pardew, we wouldn’t stand in his way’

Crystal Palace co-chairman Steve Parish says the club want to keep their manager Alan Pardew at the club, but wouldn’t stand in his way if a team such as Real Madrid wanted him.

Reagovat
SunFells

Někteří po dnešku dělaj z Chamberse Busquetse. Ok ...

Reagovat
jacobT

zahral dobre?

Reagovat
Mastný Chobot

ja som čakal, že to bude prúser jak sviňa, ale zahral veľmi dobre.

Reagovat
jacobT

to som práve čakal tiež

Reagovat
SunFells

Byl dobrý, ale pro mě to neznamená nic.

Reagovat
jacobT

Tak ako je jasné, že z jedného zápasu robiť nejaké závery je blbosť, ale tak pokiaľ ozaj zahral dobre, tak je to len a len fajn a celkom potešujúca info po tých jeho posledných nevýrazných vystúpeniach (i keď len na pár minút).

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba cely chambers neznamena nic, si ako ja s takym gibbsom, akurat callum je tak trikrat futbalovejsi hrac

Reagovat
SunFells

Byly doby, kdy Gibbs hrával dobře. Teď vypadá trochu jako Jenkinson, bez praxe nestojí nepřesvědčuje. Chambers sice s míčem umí zajímavé věci, ale ten kluk je hloupý a jak z divokých vajec, ve výsledku se na něj nedá spolehnout. Vzhledem k jeho věku nic devastujícího, ovšem je blbé, že hraje pozice, kde by takové ucho v kádru Arsenalu být nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs sa nam zdal dostacujuci, lebo sme mali nizke naroky..ale bolo kriminalne ho mat tak dlho v zaklade, ako ukazal nacho..a fakt neviem odkial si prisiel na to, ze je chambers hlupy..s tym koncom suhlas, ale ak ho uplne nezabijeme blbym zachadzanim, tak z neho vyrastie skvely hrac, o tom som presvedceny

Reagovat
mr.Silver

Snad to tady Arsene necte, jeste odpali toho Egyptana

Reagovat
SunFells

Tady jsem si naštěstí nic o Chambersovi nevšiml

Reagovat
J0EL

Tak zrovna Busquetsa

Reagovat
smazaný uživatel

"If I were being honest, it has been terrible."

Patrick Bamford ends his #CPFC loan early

Reagovat
Mastný Chobot

to isté bude aj s Gnabrym vo WBA, dúfam.

Reagovat
Whitemedia

Pardew

Reagovat
spider_8

Hlavně, že ho všichni cpali na další hostovačku. Teď pokud neodejde Falcao, tak nejspíš půjde zase do Champu To už by bylo milosrdnější ho někam prodat.

Proto mě sere, že místo těch nekonečných hostovaček, které zabily už tolik hráčů (namátkou McEachran, Piazon, Omeruo, Chalobah) nemůžeme vymyslet něco efektivnějšího. Třeba ten vysmívaný italský systém polovičního vlastnictví by nám podle mě zatraceně bodnul. Sice bychom na tom trochu tratili finančně, ale to tratíme i takhle, pokud vezmu ztracenou hodnotu těch hráčů. Nebo prodeje s možností zpětnýho odkupu, jako to má Real a Barcelona by nejspíš nebyly špatným řešení, když evidentně nejsme schopní si ty hráče vychovat samy.

Reagovat
Whitemedia

McEachrana nezabily hostovačky, ale on samotný.. a Piazon na všech těch hostovačkách ukázal, jak nestabilní hráč to je, dalšího Oscara v týmu nepotřebujeme.. ale jinak určitě souhlas, cpát hráče 10000x na hostování je k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozveď toho McEchrana bližšie.

Reagovat
Whitemedia

Prostě se na to vykašlal, začal lítat po mejdanech, chlastat.. k tomu přišly i zranění... pokazili jsme dost mladých hráčů, ale nemyslím si, že je to v tomhle případě jen naše chyba.. To Chalobah je úplně opačný případ..

Reagovat
smazaný uživatel

O Joshovi som to nevedel, že sa začal flákať po baroch. Chalobah ako píšeš je iný prípad. Nad ním sa rozplývali všade od jeho 16tich, to že nedostal šancu je úplne na facku. Každopádne škoda oboch. Tá jedná sezóna Josha pod Carlom bola super, fakt hral ako nový Lamps..

Reagovat
vodka

http://c.files.bbci.co.uk/A384/production/_87406814_graphic.png

ty průměrné pozice Darmiana s Youngem jsou šílené

Reagovat
Mastný Chobot

Arsene Wenger has now been Arsenal manager for 265 games at The Emirates, the same number as at Highbury.

ako to uteká

Reagovat
Jardin

ještě by to chtělo statistiky k oběma stadionům

Reagovat
smazaný uživatel

ctjb, toto je sila

Reagovat
Spalovač šancí

Ighalo chce překonat Vardyho

Reagovat
stas87

Rekord ostane v rukach bielych!!

Reagovat
Mastný Chobot

https://vine.co/v/hT2ephjZJBd

https://vine.co/v/ezeAYP2ABLP

https://vine.co/v/eaVelpFVPUD

https://vine.co/v/iqbADd0UHrb

spoločný znak v týchto góloch nenapadá mi žiaden iný hroťák, ktorý by toto tak perfektne vedel

Reagovat
smazaný uživatel

s problémy se svou pamětí se svěřuj svému praktickému lékaři

Reagovat
Mastný Chobot

už aj sandro lepšie trolluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny je kral

Reagovat
nani92

Benzema

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

ten gól s Norwichom nikdy neomrzí

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten druhý gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez v Barcelone má za túto sezónu takýchto gólových narážačiek podobne ... z hlavy ma napadne jedna Messimu proti AS Roma alebo Messimu proti Atléticu Madrid. Samozrejme ak myslíš čisto vonkajškom, tak ma nikto tak úplne nenapadá. Problémom je, že podobný typ prihrávky je často veľmi nepresný a preto ho veľa forwardov nevyužíva ... ale za tie vadarené Giroudovi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

nekdo link na motd prosim?

Reagovat
Mastný Chobot

stiahni si FilmOn appku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

hráči Evertonu majú trademark na najdebilnejšie oslavy gólov

Reagovat
smazaný uživatel

To iba Deulofeu Lukaku to oslavuje parádne :)

Reagovat
Whitemedia

ta Gerardova tragédie.. ty ksichty u toho... wtf prostě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

už naozaj kľud, Jany

Reagovat
smazaný uživatel

(že je na tom Ozil, je shoda náhod)

Reagovat
smazaný uživatel

vyvolává ve mně stejné pocity

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Zaschrona

Gol za EFC je nejvetsi euforie, ktera kdy jakehokoliv fotbalistu muze potkat, neni se co divit.

Reagovat
Mastný Chobot

Shaqiri vyzeral, že ten lob chcel urobiť v pozápasovom rozhovore

Reagovat
Mastný Chobot

a Wright nech ide do riti

Reagovat
jacobT

Everton a Stoke bez obrán? Ale Shaqiri krásny gól a Lukaku zase nezastaviteľný

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě dost přísná penalta teda

Reagovat
jacobT

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ozilův gól ta oslava

Reagovat
jacobT

čo tam Theo stváral?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zaslouženě, těch šancí měli hromadu, jen měl Walcott nabito slepými. (klasicky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prvych mozno 20 min ich tlacili ale potom ich prdelky kompletne rozprasili. nemat vpredu Ozil tie dve nemehla (hlavne teda woodcotta) tak im nalozia 6.

inak aspon podla hajlajtov ozil jeden z najlepsich vykonov jednotlivca aky som kedy videl. mozno predsa len momentalne Ozil = Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak si přiznejme, tuhle sezónu je Ozil lepší. Eriksen dneska po právu seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba to brat tak ze doteraz bol Eriksen lepsi, a Ozil je zase lepsi tuto sezonu. takze celkovo =

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen se mi poslední dobou moc nezamlouvá, takže je to možný. Vtipný je, že má Eriksen trojnásobek asistencí jako za celou minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožeš kukať len na EPL a musíš sledovať pozornejšie (ohľadom najlepšieho výkonu jednotlivca) ale je pravda, že Ozil hral skvele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nevros

Skoda, ze tradicni pomlouvaci Petra Cecha nekoukaj na MoTD, ted bylo krasne videt jak si ho v Anglii vazi a maji ho za jednoho z nejlepsich vubec. Gratulace k rekordu Petre.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zmíní jeho kvality a jdou dál. Nikdo jim necpe jeho názor na každou blbost, třeba je to tím.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na nevros

Reagovat
Mindas

A kdo jiný by měl přinášet názory na PL než hvězda samotné soutěže? Mikolanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byly kvalitní názory, tak prosím. Ale ČTK má tendenci publikovat každou blbost, kterou Čech vypustí z úst.

Reagovat
vodka

ono je to ale jaksi od čtk skoro povinnost. horší je, že dělají často chyby...

Reagovat
Mindas

Takze CTK jsou dementi, ale muze za to Cech. Parada...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže, ale kvůli těm článkům jsem na něj alergický.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Aké

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj dnes v hladisku s hracmi, prosiiin ukoncime tu absurdnu situaciu a berme ho späť

Reagovat
jacobT

čo tam ten komentátor rieši? Jasná ČK

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

wow, ale Spurs si neskutočne zaslúžili nevyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Už jen za tu hru proti deseti no.

Reagovat
Mastný Chobot

už len za tie posledné minúty, 1cm od Watsonovho gólu z rohu, potom ten trestuhodný odkop Llorisa, potom ofsajd Sona, následné sranda zakončenie Sona, to je jak vzbura bohov proti Watfordu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzili sme si prehrat za to co sme predviedli pocas presilovky, ale to je iba dalsi dokaz toho ako rastieme ked sme schopni vyhravat aj zapasy v ktorych sa herne nedari

Reagovat
Cobra

já s tebou v něčem souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to beru ale nekteri tvi kamaradi to tady po realnem zhodnoceni dnesniho zapasu vidi jako velke spiknuti všech proti spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Watford riadna smola

Reagovat
Mastný Chobot

zas Hutton to je asi najhorší futbalista v lige po Gazzanigovi

Reagovat
jacobT

zabudnúť na Howarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

v lige su horsi, na vsetkych postoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Villa je neskutečně marná, asi jim pošlu svůj save z Football Manageru, aby viděli, jak ze sebe udělat mašinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tak rozmyslam fakt neviem ci som niekedy videl viac overated preplateneho drevaka ako je Walcott. ved to je hrac kvalitativne tak do Swansea nie pre muzstvo co sa tvari ze hra o titul

Reagovat
nevros

Dneska se mu nedarilo, minule nas celkem vytrhl tim golem proti City, zas taky drevak to neni. Ale je pravda to, ze neni zaslouzene nejlip placeny hrac tymu, to ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ha! Butland povedal, že to Shaqiri tak chcel. Čo je Ivan, where is your God now?!

Reagovat
Whitemedia

A že toho Butland viděl

Reagovat
Mastný Chobot

vraj mu to na tréningu robí stále

Reagovat
fenixLFC

a lineker na to ze to mal povedat aj o antoniovi

Reagovat
Mastný Chobot

Matić

Reagovat
Sali5

Jsem se musel jít na chvilku projít po chodbě po té šanci

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsi už letos mohl být zocelený

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Přeháníš, já po té akci akorát proklel všechny hráče Chelsea a poslal je tam, kde slunce nesvítí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Jazdec

Reagovat
SunFells

Martial taky pěkný výkon.

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Mariano13

Asi zatiaľ najpozerateľnejší zápas sezóny no možno to bolo tou nulovou defenzívou oboch tímov .. šak Martial si chodil zľava do šestnásky ako na návštevu a koľko šancí si vypracovala Chelsea za to nič na ihrisku je na zamyslenie už fakt len gól chýbal k spokojnosti ... no zasa zákrok kola je jasne z tohto zápasu no či už DDG na dvakrát alebo Courtois proti Herrerovi to je asi jedno a aj břídil je podľa mňa jasný Atkinson ... penalta pár diskutabilných rohov či autov a dvojitý meter

Reagovat
Mastný Chobot

najlepší zákrok z toho zápasu bol za mňa De Gea pri tej Terryho hlavičke. Toto by chytili tak možno traja bránkari na svete.

Reagovat
r.mrazik

I ta dorazka Azpiho (??) byla hodne slusne chycena

Reagovat
fajdax

to bych chytl i já

Reagovat
Whitemedia

Ty tak jedině rýmu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

hlavne , ze Oliver mi tu mudroval, ze to bol obycajny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mariano13

Ako samostatny zakrok asi naozaj ten roh .. no podla mna je narocnejsie dat dva zakroky za sebou proste sa rychlo pozbierat a este takym florbalovym (rychla ruka) sposobom chytit dorazku

Reagovat
smazaný uživatel

chudaci Watford, najprv prehrat na konci s ManU potom takto so Spurs.. aspon my sme ukazali charakter

Reagovat
Whitemedia

Thibo bude zákrok kola, o to se snad Usty postará...

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
Whitemedia

Howard

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To, že to bude zákrok kola na eurofotbale má obrovskú váhu

Reagovat
Whitemedia

Jak říkáš, máš naprostou neuvěřitelnou pravdu, přesně jak jsem napsal

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ani nevěděl jak a trefilo ho to. zákrok pěkný ale zas takový zázrak to podle mě nebyl a byla to spíše náhoda a neschopnost hráče to umístit

Reagovat
mr.Silver

Pokud se dostane jeden z trojice Watford, Leicester nebo Crystal Palace na konci sezony do TOP 4, tak to bude oficialne nejlepsi sezona. Neskutcne jak moc je ta liga vyrovnana, az na ty tragedy ze severu a Villu, dokaze kazdy porazit kazdeho. Bozi liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
Hokaido

Opět remíza, i ta nejmenší naděje na top4 už je fuč... V zimě bych klidně dal perdu za Pjaniče. Je výbornej a navíc prakticky kus za kus s Cescem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je podobna lemra, cize kus za kus...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, potřebujeme konzistentní výkony a Pjanič je přesně takový

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

800. pro bridila roku Tima Howarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

To me uz vcera dostalo

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, prohra Evertonu po penaltě v nastavení a objímající se rozhodčí s protihráčema......To musel být černej den

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomina rozhodcovske skolenia na Oblastnom futbalovom zvaze. Neopovazte sa dotykat hracov a hrac sa vas sam od seba nemoze za ziadnych okolnosti dotknut.

Reagovat
Mastný Chobot

na tom som sa smial už v motd, kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

27.12.2015 12:54

Ty vole, zítra s Chelsea... náš útok, co neumí skórovat, proti obraně Chelsea, která neumí bránit. To si mohou fakt jen sednou všichni do kruhu na půlce a čučet na sebe, 0:0 jak vyšité.

Má mě srát, že jsem to neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Byl to dobrý fotbal. Hráli jsme asi druhý nejlepší ligový zápas pod LVG. Po Evertonu a možná druhém poločasu s Liverpoolem. Dvě tyčky, dvě velké šance, hodně pohybu a Rooney se snažil. To normálně neuvidíš.

Reagovat
teenz

Ona to docela Chelsea usnadnila, když si nedokázala dát víc jak dvě přihrávky a hned odevzdala balon, to bylo něco hroznýho.

Reagovat
r.mrazik

Ono to bylo dany hrou MU...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten vas vysunutej pressing byla hodne dobra taktika, jedinej hazard si s tim jakz takz zvladal poradit

Reagovat
vodka

ono jde i videt, ze bez zraneni ten tym proste LM dat musi, pokud se budou davat goly, v poslednich zapasech chybelo dost i stesti, pulkrok, Fellaini mohl dát tak 5 golu a nedal ani hovno, krome toho behu po kolenou...

Reagovat
smazaný uživatel

musite v zime koupit poradnyho utocnika, neni mozny pustit dva strelce s cichem na goly (byt bez formy) a neprivest za ne nikoho krome mladeho stirka, pokud mate nejvyssi ambice

Reagovat
Swarley

tak hlavně na to tam měl být Rooney, ale to jaksi brutálně selhalo

Reagovat
smazaný uživatel

sazka na rooneyho mi prisla hodne zvlastni, kdyz uz pred dvema lety hodne fandu united rikalo, ze budoucnost rooneyho je nize v sestave, at uz z duvodu ze nema tu potrebnou dravost a rychlost jako zamlada, nebo ze v zaloze dobre uplatni svou skvelou kopaci techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže to bylo v době, kdy jsme neměli koho dát do středu a útočníky jsme přehazovali vidlema. Teďka je to naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

coz jen potvrzuje, ze neprivest jeste jednoho utocnika v lete bylo podceneni, v zime uz by to bylo vzhledem k te ofenzivni mizerii ignoranstvi

Reagovat
r.mrazik

Pochybuju,ze jsme schopny koupit v zime poradneho utocnika,ktery by pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si naopak myslim, ze MU jsou jeden z mala klubu, kteri jsou schopni koupit vzhledem k neomezenym financnim moznostem i v zime prakticky kohokoliv, a zaroven si nemyslim, ze potrebujete rovnou nejakou megastar, spis nekoho spolehliveho, kdo si odehraje sve, nez bude martial pripraveny byt jasnou jednickou na hrotu

Reagovat
kiwwi

jednoznacne Lukaku

Reagovat
r.mrazik

Jde o to,ze kluby v zime svoje nejlepsi hrace neprodavaji...natoz anglicke

Vlastne me zadne jmeno nenapada...max jackson martinez z madridu(??)

Reagovat
smazaný uživatel

jackson me taky napadl, hlavne proto, ze ted kluci, co fandi atleticu, psali, ze ho mozna atleti uvolni za min, nez kolik prisel; tenhle pulrok se mu evidentne nevydaril podle predstav, ale podle me dobrej partak k martialovi, protoze je dost kvalitni a zkusenej a prichazel by nabitej z treninku pod simeonem

a pokud byste chteli jistotu golu a zaroven talent, tak treba lukaku, jak pise kiwwi, vubec neresim, ze by byl drahej, penez mate mraky

jinak ted to je ciste spis pro diskusi, ale ten ighalo by na to mel? za watford to evidentne hodne tahne individualne, coz by presne united potrebovali, typka, co to umi vzit na sebe a poradi si s presilou

Reagovat
smazaný uživatel

No hra prvu sezonu PL. Predtym zahral jednu dobru sezonu v champe inac co do potencie mal predtym len slabucke sezony. Ono v PL vyskoci taky niekto kazdu sezonu a potom zhasne rychlo. Skor by to bol typicky liverpoolsky nakup.

A co sa tyka Lukaka, neviem si vobec predstavit sumu, ktora by presvedcila Everton, aby ho v zime predali. Podla mna by museli tromfnut Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ighalo může být jednosezonní hvězdička, to by byl risk. Ale jako ne že by MU byli v situaci, kdy by nemuseli riskovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Ighalo je super, ale nedokážem si predstaviť, že to, čo si dovoľuje vo Watforde, by si dovoľoval na OT. Tak veľký klub ťa pohltí, stačí pozrieť na Bonyho.

Reagovat
r.mrazik

Lukakua everton ted neproda...mozna v lete,ale to jim spis odejde stones a lukaku pripadne dalsi sezonu...penez budou mit mraky

Leda by si hrac postavil hlavu...to by pak teoreticky nejak slo..;

Ighala znam akorat z obrazku ze sestavy kola...tady nemuzu slouzit

Reagovat
Zaschrona

penez budem mit mraky uz bez prodeju

Reagovat
r.mrazik

Nemusis to po mne opakovat

Reagovat
Zaschrona

dulezity jsou ty moje posledni dve slova

Reagovat
Swarley

hele jestli budeme hrát směrem dopředu tak pasivně pořád, je celkem jedno, kdo tam bude...ne že by Lukaku nepomohl, to nejspíš ano, ale je to především o tom stylu hry...

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba proti cfc jste meli sanci hromadu, jen chybela prave nekdo, kdo by tu sanci promenil, vsak nektere ty sance byly vic jak 100%... mozna i proto lvg nasazuje tak ustrasenou taktiku; kdyz vidi, ze vepredu neni nikdo, kdo by daval goly, tak aspon neinkasovat

Reagovat
r.mrazik

Jojo...tohle se da hrat,kdyz je na hristi ander a morgan...oba jdou dobre po mici

Kdyz by tam byl carrick a treba mata na podhrotu (kvetak),tak se k tem hracum tak rychle nedostanou

Jak rikas...hazard jediny si ten mic pokryl a nechal se sfaulovat...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

hrali ste lepsie ako proti evertonu

Reagovat
r.mrazik

Melo by...za posledni dobu od nas super zapas na koukani...

Reagovat
FUnk

wenger o cechovi: ... Dá se přirovnat k Davidu Seamanovi," dodal s odkazem na brankářskou legendu Arsenalu. (ČTK)

Seaman << Cech

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiciN

Seaman < Cech < Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Seaman < Cech < Lloris < Howard

Reagovat
kiciN

Howard < Szczesny

Reagovat
FUnk

szczesny<kuča

Reagovat
smazaný uživatel

tak to kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Inac vcerajsi vykon Gabriela bol fakt vyborny, ten chlapec potrebuje urcite castejsie hravat

Reagovat
smazaný uživatel

No keď si spomeniem ako Long behal okolo Mertesackra, tak súhlasím

Reagovat
J0EL

Tak pri Mertesackerovi by aj Carrol s Fabregasom vyzerali ako Usain Bolt.

Reagovat
Le Gunner

OT: Má tu někdo zkušenost s Franchise Hockey Manager 2? Odehrál jsem 2 sezóny a když chci nasimulovat přechod na 1.7. (free agenti), tak mi hra háže error viz http://imgur.com/Wgerj4x

Dík

Reagovat
nani92

Mne to urobilo po prvej sezone so Slovanom..nevyriesil som to, rezignoval som

Reagovat
Darren Fletcher

kolko cistych kont ma de gea?

Reagovat
kiwwi

54

Reagovat
EXoRcIsT

dost nato ze az teraz ma vlastne lepsiu obranu pred sebou

Reagovat
Darren Fletcher

pekne. do BPL isiel o rok skor ako Cech (vekovo), ak vydrzi u nas, mal by ho ohrozit snad :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo je proste zviera, to je neskutočné jak s nimi vybabral. Ale k tomu vylúčeniu, bolo to na červenú? Dúfam že to Akeho nezastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs zaujímavo dokráčali k 3 bodom

Reagovat
smazaný uživatel

Přísná byla, ale nějaké rušení trestu nečekej. Byla to prasárna a nebezpečná hra.

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa nebola ani prísna, šak to bol hnus. Ja by som mu ju dal tiež.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se o tom vůbec diskutuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hej, išiel do toho neohrabane.

Reagovat
fenixLFC

nebolo, lamela nebol zraneny, to sa trestat cervenou nema

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Villans bohužiaľ sú na 90% jasní, neviem si predstaviť ten prievan v kádri. Dlhodobé kontrakty tam podpísali Gil, Traore, Ayew, Richards...to budú hrať všetci Championship?

Reagovat
smazaný uživatel

Richards kvalitatívne tam možno aj patrí, išiel neskutočne dolu kvôli jeho zraneniam. Traoré taktiež zatiaľ nepresvedčil. Mohol by Lerner konečne predať AV niekomu, kto o ňu bude mať záujem. Po sezóne očakávam veľký prievan v kádri.

Odchody: Agbonlahor, N´Zogbia, Kozak, Amavi, Gana, Guzan, Okoré, Bacuna, Senderos, Traoré, Gil, Sanchez, Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Traore nedostal šancu, čo je veľmi zvláštne nechať hrať všetkých okrem neho. Amavi, Gana na nich som zabudol, to sú ďalší dobrí hráči.

Reagovat
kiwwi

hehe, v MOTD sa Wright so Shearerom jednoznacne zhodli, ze Shaqiri chcel prihravat na Arnautovica

Reagovat
kiwwi

a teda vlastne aj Lineker...

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, Butland sa s nimi nezhodol

Reagovat
vladis271

Tak, ale Butland môže šáliť.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

oni to vedia lepšie než sám hráč. Sú to predsa odborníci

Reagovat
smazaný uživatel

co to mění na tom góle?

neplatí?

Reagovat
Nikikrew

Nie jeden tvrdil ze to chcel nahrat, iny ze to bola strela tak preto

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa s nimi zhodne aj sam papez s biskupom aj arcim, dokym to nepovie Shaqiri tak to je stale polemizovanie

Reagovat
Free_player

COYS ! ... dobře Son zachránil zadek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku.

Reagovat
GarethBaleCZ

Konečně to s tou LM vypadá opravdu nadějně.. po tolika letech, snad nepřijde během jara nějaký výraznější výpadek

Reagovat
Hokaido

Btw. co říkáte na ty spekulace o Pardewovi?

Já ho mám strašně rád, snad bych mu i přál nějakej větší klub, ale Real fakt né. Je to sympaťák a nezaslouží si, aby s ním Peréz vyjebával.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, to nejsou ani spekulace. Ten novinář se Parishe ptal, jestli by CP Pardewovi bránil v odchodu, kdyby se o něj zajímal větší klub a on odpověděl, že ne a Real pouze použil jako (dost nadsazený) příklad.

Reagovat
Hokaido

aha

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Otamendi je taký strašne nechutný pičusík

Remízu beriem, stále top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Fuchs ma uzasne vhadzovania.

Reagovat
Wat

Ale jo, nakonec s výsledkem spokojenost. Líbil se mi Kanté, zas tam lítal jak ďábel.

Reagovat
smazaný uživatel

ten chalan behá každý zápas tak neviem či keď bol malý musel do každej chatrče doručiť ráno mlieko alebo čo nechápem

Reagovat
13

spíš prodat krevety co nalovil..

Reagovat
Hokaido

Což o to, bod samozřejmě super, ale trochu mě děsí, že už 2. zápas po sobě tam nebyla ta lehkost jako dřív. Snad ji Foxes zase najdou v sobotu s Bournemouthem.

Reagovat
Counter

Těžcí soupeři + únava a možná i psychicky to na ně začíná trochu doléhat. Snad hned příští kolo zase zaválejí

Reagovat
LAM

hodina a půl bez nějaký větší myšlenky.Hlavně od City jsem čekal lepší akce.Leicesteru stačilo jen celej zápas běhat.Opravdu letos žádnej z těch Top týmů v Anglii nehraje moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

City mali od 15. do 35. minúty slušnú prevahu, ale nespadlo im to tam. Úplne odpadli v druhom polčase, tam boli neškodní. Leicester síce vyzeralo, že len behal, ale takýto výkon si vyžaduje 100% disciplínu, sústredenosť a odhodlanosť to dotiahnuť.

Reagovat
tunkic

Když vezmu v úvahu ty totálně zbytečný ztráty s týmama jako West Brom, Norwich a podobně....tak už jsme mohli mít slušnej náskok

Reagovat
Miguel19

Takový úvahy zas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tunkic

No co...zamrzí..

Reagovat
smazaný uživatel

jak kazdy tim, ktory stratil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem kdyby jste neprohráli třeba jediný zápas. To jste mohli mít skoro 20 bodů náskok.

Reagovat
tunkic

No tak já myslel.........jen to že............ale nic

Reagovat
Infi

ono víš jak, je zbytečná ztráta a zbytečná ztráta, stále lepší ztratit s někým ze spodu, než s někým s kým se snažíš bojovat o titul

Reagovat
SunFells

Fun fact: Kdybychom každý rok v LM nevypadávali v osmifinále, byli bychom přinejmenším ve čtvrtfinále

Reagovat
tunkic

Jojo, píšu si: "nevyblejt sem hned každou kravinu"

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to neber, to si může říct jakýkoliv tým

Reagovat
tunkic

Nezvládám

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Těch dvou byla velká škoda no, v druhé půlce sezony to ještě bud porod.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu jak náročný venkovní zápasy je čekají, tak žádná sláva a měli z toho vytěžit víc. snad city budou bez kompanyho ještě pár týdnu mimo a nikdo z ostatních nebude mít nějakou super sérii. musí udržet do předposledního kola náskok čtyř bodů před city a to moc reálný neni

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec Ranieriho taktika zvíťazila, aj keď v prvom polčase to tam v niektorých momentoch horelo. Man City v druhom polčase neškodní Jediný, komu sa zápas nepodaril za domácich je Inler, ten netušil. Za hostí břídil Pelegrini.

Reagovat
Cobra

Právě si shrnul zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si okomentoval jeho shrnutí zápasu

Reagovat
Nikikrew

Tak koniec som prespal. Remizka asi idealna

Reagovat
SunFells

Haha, teď budem dvě kola na čele. Neskutečná nadvláda

Reagovat
Mastný Chobot

práve si to zakríkol, Ero

Reagovat
SunFells

Třeba jo a budem tam kola tři.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CXbDc5MWMAAu_PY.jpg

Elneny má i dobré srdce, nikdy nezanevře na fanouška.

Reagovat
Mastný Chobot

Doping control

Reagovat
SunFells

A oba vypadaj, jak kdyby sjeli lajnu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

*fanynku

Reagovat
Heisenberg

Barney Army

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas

Reagovat
Wat

Reagovat
mickey mouse

Doufám že za tu etudu dostane Otamendi nějaký trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Arsenal s Lestrem dvakrát více bodů jak my To je fakt v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Say no more....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem viděl svůj 4. zápas Leicesteru a na všechny byla radost se dívat! Vysoké tempo a nasazení směrem dopředu i dozadu z toho dělá skoro nový sport. Ještě lepší je, že Leicester strhne i druhý mančaft. Tak nějak bych čekal, že ten jejich relativně jednoduchý fotbal narazí na celku typu City, Chelsea atd., ale ono ne. Titul bych přál Arsenalu, ale Leicester bych rád viděl hned za ním. Zajímalo by mě, jak by obstáli třeba proti Bayernu nebo Barceloně. No a jestli by to v případě takového úspěchu byl pořád tenhle Leicester,

Reagovat
Mastný Chobot

(ale myslím, že od Bayernu a Barcelony by fasovali veľa, tá kvalita záložníkov by ich rozdrtila)

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Obě ty možné penalty mělo City, že?

Reagovat
mr.Silver

Jj, ta po faulu na Aguera byla ultra jasna, to vazne nechapu, co tam delali rozhodci...

Reagovat
SunFells

Mně to bylo hned jasné, když Webb ve studiu BT Sport řekl, že by nefouk ani jednu.

Reagovat
Mindas

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Co se smejes debile?

Reagovat
fenixLFC

ze splietas picoviny

Reagovat
13

nemůžu mluvit za něj, ale přišlo mi, že tomu Aguero přidal.. Takový to kontakt tam byl, ale jako že by zrovna tahle situace měla rozhodnout o titulu, tak to se mi uplně nezdá správný..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak o titulu se nerozhodovalo. faul jasný, ze záznamu. ale naživo to vypadalo že míč hrál obránce. směr pohybu míče a i situace v jaký se to stalo jsou mnohem mnohem častěji zahrány od obránce čistě. rozhodčí ultra těžký a dokud nebude video tak neřešitelný

Reagovat
vitasrp

Přesně jak si to popsal, to je strašně těžký na posouzení. Ten let hráče, změna směru míče.. Akorát teda být k dispozici video, osobně bych měl jasno tak během 5 sekund (navzdory tomu mě teda šokovalo, že to podle Webba penalta nebyla).

Reagovat
Counter

Ani ne, bylo to od něj moc okatě přihrané.

Reagovat
smazaný uživatel

ze záznamu ano, ale když se koukneš kde hlavní stál a co při faulu udělal aguero s rukama, tak mi neřikej že by si to ty písknul

Reagovat
salami

nemá k tomu hrát divadlo, kdyby nešel k zemi tak nepřirozeně skokem, tak jí možná dostal

Reagovat
smazaný uživatel

má Chelsea ešte nejaké reálne nádeje na top 4 túto sezónu?

Reagovat
mr.Silver

15 bodu, to uz je bez sance.

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho vo svojom predposlednom zápase povedal, že Top 4 is gone a keď to prizná aj tak neobjektívny človek, tak je to asi jasné

Reagovat
Hokaido

Mind games, přenášel tlak na MU.

Reagovat
Mastný Chobot

zjavne úspešne

Reagovat
smazaný uživatel

nemá

Reagovat
Counter

Byl by zázrak, kdyby to ještě dali.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší by bylo kdyby skončili mimo top4 a stejně si příští rok zahráli LM. snad se historie nebude opakovat

Reagovat
kvasha16

to by sme si zas vsetkych povodili

Reagovat
kvasha16

tazko povedat teraz, musime pockat este par zapasov, Guus zatial vela casu na pracu nemal, takze uvidime ci, a pripadne ako dokaze pozdvihnut tim... realna sanca tam je, ale to by sme museli spravit kurva dobru seriu zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že nevyhrálo City i když byli celkově lepší. Otamendi dodatečný trest

Reagovat
One-Real

1000. pro Petra Cecha, nejlepsiho golmana historie PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hachim Mastour

Presne ako som si prial.

Reagovat
Mastný Chobot

Čítal som, že Pochettinove tímy hrajú veľmi náročný fyzický futbal a preto v druhej polovici sezóny vždy odchádzajú. Ja si to so Sotonom moc nepamätám, vie to niekto potvrdiť/vyvrátiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neviem a nemám to ničím podložené, ale myslím si, že hráči sú profesionáli, nálada a morálka v mužstve je momentálne taká, že neočakávam, žeby sme fyzicky v druhej polovici mali nejak vypadnúť. To by sa nám musela zraniť polovička kádra na čele s Kaneom a Dierom.

Reagovat
smazaný uživatel

http://puu.sh/mcVds/6a0c75b760.png

Žádný drastický propad tam nevidím.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Odkud tohle máš? :-)

Reagovat
Counter

Díky

Reagovat
Mastný Chobot

inak, dosť dlho mi trvalo, kým som to pochopil

Reagovat
kvasha16

sice nie "dost dlho", ale tiez som mal problem z toho vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

kkti ja som to pochopil hned

Reagovat
Mastný Chobot

ty kks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

potom sa sklanam pred tvojou mudrostou

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Čo chceš od Arsenalistov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Hraje, ale podle toho taky připravuje hráče. U Saints byl jen jedno jaro v kompletní sezóně a tam k žádnému úpadku nedocházelo.

Reagovat
Counter

jj, taky jsem to četl (nebavili jsme se už o tomhle? )

Reagovat
Mastný Chobot

so mnou určite nie, jedine, že by som bol opitý

Reagovat
vladis271

jak ste s Counterom vysraní, že Spurs skončia v B4.

Reagovat
Counter

?

Ve vší vážnosti bych Top4 Tottenhamu přál, pokud by to bylo na úkor CFC, MU a jim podobným.

Reagovat
kvasha16

ako, beriem ze nas tam nechces, ale preco uprednostnis "najvacsieho rivala" pred MU a inym im podobnym?

Reagovat
Counter

Proč by ne, hrajou dobře, je to kvalitně vedený klub a přinesli by do LM oživení. Hůř než MU nebo Liverpool z posledních let by si tam nevedli

Reagovat
kvasha16

to je sice pravda, ale furt by som od gunnera cakal, ze Spurs bude priat pri najlepsom stred tabulky

Reagovat
Counter

Kdyby ho hráli, tak bych se taky nezlobil Ale pro letošek si vystačím s Chelsea.

Reagovat
kvasha16

touché

Reagovat
Mastný Chobot

lol, prosím ťa, vlado nech si skončia aj druhí, ak my budeme prví

Reagovat
mul

takze dohodnute

Reagovat
Mastný Chobot

severný Londýn na špici Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

*světa

Reagovat
FUnk

vesmir v rovnovaze

Reagovat
Mastný Chobot

ale presne som vedel, ked som to písal, že toto niekto napísal... ale tipoval som Janyho

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě to, ale byl jsem líný to napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si skor myslim ze su vysrani z toho ze hrame lepsi futbal ako oni a mohli by sme ich ohrozit

fyzicky by sme odpadnut nemali si myslim, jedine co nas moze zastavit je zranenie Harryho, Alliho alebo dlhodobe zranenia obrany ako bolo u nas zvykom tie roky pred pochem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

ted koukám na arsenal a na ozila je radost se dívat, neskutečná forma

Reagovat
tunkic

Nastoupit v tom zápase místo Walcotta třeba tréninkovej kužel, tak má Ozil těch asistencí 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Radost sledovat, úžasnej letos. Ale jak to řekl Shearer v MOTD, takovej Giroud z toho musí prostě dát alespoň těch 25 golů v sezoně, jinak jim to bude k ničemu.

Reagovat
Wat

To teda.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ho zápas baví a na začátku se dostane do tempa tak je úžasný. ale pokud se soupeři podaří mu znepříjemnit hru a nebo se mu nedaří, tak je to horší protože tam neni nikdo kdo by měl podobnou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pellegrini says another three to four weeks out for Vincent Kompany. Same calf different problem.

Ale maj dnes bez něj čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smola až to není pekné

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard has scored as many Premier League goals in 2015 as Wayne Rooney.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

však to už platí 3 mesiace

Reagovat
Mastný Chobot

*štvrť roka, to znie lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz je to lepsie napisat, ked uz shrek nemoze dat gol, nemyslis?

Reagovat
nani92

jasné, každý to sem hodí vtedy, kedy mu to pasuje..

Reagovat
Mastný Chobot

to nebolo nič proti tebe, to mal byť len taký dodatok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Heisenberg

BARNEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Eye of the tiger

Famózny výkon od oboch. Van Gerwen psycho ako zahral tých 135 a 10 šípkový leg na záchranu v zápase. Ale Barney ako za starých čias

Reagovat
Mastný Chobot

vo fante v pohári prehrám len preto, že Wengele tam včera poslal Monreala

Reagovat
fenixLFC

dobra lavicka

Reagovat
Mastný Chobot

má bench boost, takže je jedno, koho má na lavičke

Reagovat
Mastný Chobot

ja keď som hral bench boost, tak som mal 56 a keby som ho nehral, tak mám 53

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

ot: RAYMOND VAN BARNEVELD

Reagovat
Wat

Krásná práce.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
-Kopy-

Barneyyyyyyy

Reagovat
eden_h

minule si to van Garwen vyhádzal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Van Gerwen

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/CXbQ57TW8AAWzy2.png:large

Už to jen překlopit do jedné a té samé sezony

Reagovat
I am Mancunian

64bodov

Reagovat
smazaný uživatel

United to dají..

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
spider_8

Jako by 81 bodů byl nějaký zázrak...

Reagovat
SunFells

9 bodový náskok kámo.

Reagovat
spider_8

Nejsem tvůj kámo, brácho.

Reagovat
SunFells

Nejsem tvůj brácha, chlape.

Reagovat
C-M@ster

Asi je tvůj chlap.

Reagovat
SunFells

Máš Honzo mezery v kultuře.

Reagovat
Counter

Tak jde asi především o to srovnáno s ostatníma, že jo.

Reagovat
SunFells

Přistoupil bych na ruský režim.

Reagovat
Mastný Chobot

Rusi už to majú rovnako predsa. Skôr brazílsky.

Reagovat
SunFells

Aha. Že se Rusové ani pořádně nepochlubí.

Reagovat
spider_8

To byste tu cpali statistiky od podzimu do jara.

Reagovat
Zaschrona

to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bodu by mohl mit takovy Watford? Myslim, ze prvni bychom urcite nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý hráč Manchester United Denis Law (dnes 75-ročný)

Redaktor: Myslíte si, že váš United by bol porazil súčasný tím, ktorému sa momentálne veľmi nedarí?

Law: Áno, 1-0.

Redaktor: Prečo iba 1-0?

Law: Väčšina z nás má už po sedemdesiatke...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mada

Reagovat
avicii

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Everton's squad held a team meeting in which they exchanged frank opinions about the side's style of play with Martinez and coach Graeme Jones.

http://worldsoccertalk.com/2015/12/29/tim-howards-position-at-everton-has-become-farcical-and-he-must-be-dropped/ ... jen vic takovych clanku v mediich a treba Martineze napadne, ze by ho mohl posadit...

A Naismith za 8 mega liber do Norwiche. Super obchod za hrace, kteremu je 29 a do zakladu ma daleko. Norwich by ale mohl pomoct zachranit, je to bojovnik a velky sympatak, snad se mu bude darit.

http://edition.cnn.com/2015/12/22/football/football-naismith-everton-homeless/

Reagovat
fenixLFC

norwichu prajem zostup a ked daju 8 mega za take poleno tak im to prajem este viac

Reagovat
Kowe

osm mega za hráče kterej umí jen proti Chelsea?

Reagovat
Zaschrona

tak ma docela cuch na goly, je to super kluk do kabiny, tymovy hrac, ktery na hristi odevzda vsechno - a holt penez v Anglii je ted tolik, ze ty castky ted hrozne litaj

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nerob mu tu reklamu, je to drevo I keď vaše drevo, takže najlepšie drevo v okolí, extrémne tvrdé, výborné horľavé a príjemne voňajúce....... Ale stále len drevo

Reagovat
Zaschrona

abstinent pls

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith 8 mega

svět se v hovna obrací........

toto je prostě výsměch..

Reagovat
smazaný uživatel

do 10 mega je v dnešnej Premier League zadarmo.

Reagovat
Mimalu

ale houby, pro klub o velikosti Norwiche je to pořád významná částka o které musí přemýšlet, jestli jí jen tak střelí...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Coz ocividne premysleli, kdyz nam 8 mega liber nabidli uz pri deadline v lete a tehdy nesel jen kvuli tomu, ze by bylo nemozne sehnat nahradu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo na Naismithovi vidí něco co já ne!

jako nepobírám, že se ten chlap narodil pro PL a vlastně o tamnější boj o záchranu.. ale snad všude seženeš lepší kvalitu za tuhle cenu.. za 8 mega se daj sehnat 3 hráči jeho fotbalových kvalit, byť z jiné ligy a teda jiné národnosti.

Reagovat
Mindas

"...za 8 mega se daj sehnat 3 hráči jeho fotbalových kvalit, byť z jiné ligy a teda jiné národnosti..."

To je právě dost veliké riziko. Sice ti hráči mohou nabídnout podobnou fotbalovou kvalitu, ale těžko nabídnou jeho největší nefotbalový atribut, který má v PL minimum hráčů. U cizinců je to navíc téměř neexistující. On tou svojí zvířecí povahou(pouze na hřišti) má neskutečnou přidanou hodnotu. Do všeho jde po hlavě, má ohromný entuziasmus pro hru a nevypustí žádný souboj. Pro vítězství udělá vše. A to vše je pro týmy ze spodku mnohem víc důležitější než technické finesy. Já ho měl vždy za takového méně kvalitního, méně technického Milnera na koksu. I v civilu se podobně profilují. Ohromní profíci a filantropové.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Talker

Tak není to minimální částka, na druhou stranu to pro ně není částka, kterou by do něj dát nemohli. Navíc je to pro ně jistota 3 bodů proti CFC, které by jinak neměli..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že sa na City neurobil väčší tlak mohol by nejaký golik spadnúť...ale aj tak bod je výborný, city ma predvedenou hrou sklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Gloryhunter, vymaž si ale Newcastle, ten nehrá o Európu, ale o záchranu.... extrémne trápny klub

Reagovat
kissak

tak už to překousni, že tak trapnej klub vás v této sezoně dokázal porazit a tak přerušit výbornou sérii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vymaž účet

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
salami

ten zápas byl dost zklamání, na to že Foxes se prezentujou ofenzivním stylem a MC nastoupilo s takovou ofenzivou to bylo velký zklamání, to mě teda daleko víc bavili United s Chelsea, přitom oba týmy jsou na tom v ofenzivě daleko hůř

Reagovat
vodka

1200. pro lemmyho

Reagovat
Mada

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rišty

Reagovat
niflheim

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
travis joe

Pěkně Stormzy

Reagovat
smazaný uživatel

Tu niekto pozná Stormzyho

Reagovat
travis joe

Hej, ale jen pár týdnů..

Reagovat
tomasinho

Lovren - Sakho - 7. zápas, 5 nula = who needs Škrtel?

Reagovat
Bayern +

Ogbonna - Collins, 5 zápasov 3 nuly.

Reagovat
Mastný Chobot

tá tretia je kto? Jenkinson?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
Hokaido

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Skrtel už je za zenitem

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kowe

paradoxně Sakho je teda lepší se Škrtelem než Lovrenem

Reagovat
tomasinho

Tak to je spíš o tom, že moc často s Lovrenem nehrál a teď je po zranění. Ale možná mu vyhovuje parťák typu Škrtela no. Ale aspoň se vYvrací ten mýtus, že Lovren nemůže hrát RCB.

Reagovat
Coutinho10

tak dalsi dulezity 3 body, ale zase zbytecny neevy posledni minuty....kdyby Benteke pojistil na 2:0 kdyz sel sam, tak mohl bejt klid....pak nervy pri poslednim rohu stejne jako s Leicesterem

Reagovat
vladis271

Si ešte živo pamätám ako sa nám tu mnohí posmievali, že pod Kloppom nenastal žiadny bodový posun . A aha. Dnes sme sa dotiahli a máme rovnaký počet bodov ako tím, ktorý bojuje o titul.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

mohli by ste si už vybrať či o ten titul bojujeme alebo nie..lebo raz sa tomu smejete a raz to používate ako konštantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja sa tomu smejem vždy, teraz som si do vás len sarkasticky kopol.

Reagovat
nani92

ja viem, nezvládol som to

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V tom čase ale ten bodový posun naozaj žiadny nebol, tak neviem o čo ti ide

Reagovat
kiwwi

to u nas nastal bodovy prepad, nie u vas bodovy posun

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

mufani jak sa chytili :D uplne z toho citit ironiu nezvladaju no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Tak jeste aby jste nemeli stejne bodu jako tym bojujici o titul, kdyz jste od Vanoc v top 3

Reagovat
papanegra

Prodat Bentekeho a koupit Lacazetteho neb Aubu dokud je čas

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

tak, tak, kde to sme, aby sme si nechávali útočníka, ktorý nám vyhráva jeden zápas za druhým

Reagovat
13

dva zápasy.

Reagovat
Mastný Chobot

z posledných dvoch.

Reagovat
Setwo

Reagovat
kiwwi

jeden za druhym su snad tri, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
I am Mancunian

jeden

Reagovat
smazaný uživatel

s iným mohlo byt 5

Reagovat
Counter

"nám"

Reagovat
Mastný Chobot

to som písal všeobecne

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Quinn mě teda zklamal s tím Bentekem jako MOTM. Jako sice to rozhodnul, ale co Can, Firmino, tohle byli dneska klíčový hráči, Firmino sice nedal šance ale jinak byl dobrej, Can jezdil jak kůň, bránil podporoval útoky..když už tak to měl bejt Mannone

Reagovat
vrabejka

Důležité vitezstvi, jsme zpátky ve hře o titul. 9 bodů není tolik jak se může zdát. Watford, Lester, Mu se bude propadat. Top 4 by neměl být problém. Chce toit konzistentní výsledky proti slabým tím.označení koupit v lednu toho witsela aby byla tak reaktivita lepší. MOTM Lovren.

Reagovat
EXoRcIsT

v hre o titul nieste ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

jeden kkt vacsi nez druhy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto jsem čekal... přitom po prohře nemá LFC ani na TOP 7.

Reagovat
fenixLFC

pozri sa kto to pisal

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Lovren neříkám,že hrál nějak hrůzostrašně,ale šli přes něj dvě střely (Borini,Defoe)

Reagovat
Hokaido

Reagovat
stiflerovamama

Ale uz by nabudúce mohol Chris dat nejaky pekny gol, na tieto doklepavaky u neho nie som zvyknutý.

Reagovat
tomasinho

Buď rád, že vůbec něco dává. Když vidím, co je schopný pojebat, tak se divím, že tu bránu aspoň někdy trefí.

Reagovat
fenixLFC

ja som rad ze aspon trafi loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři.

Reagovat
smazaný uživatel

haha Mignolet rozprava ako poriadny scouser uz.. btw. ma najviac cistych kont v 2015?

Reagovat
vrabejka

16, Hart 15, Čech 11

Reagovat
smazaný uživatel

Preview 20.kola Sunderland - Liverpool FC.

The reds dnes čeká venkovní souboj s 19.Sunderlandem.

Je načase jít top 4 naproti.

Musíme konečně dokázat vyhrávat proti slabším celkům.

Zatím jsme vyhrávali převážně proti silným týmům ale následně jsme to nedokázali potvrdit.

Na zápas nebudou k dispozici: Origi, Skrtel, Gomez, Ings, Sturridge.

Věděli jste že ......

Liverpool v posledních 6 zápasech se Sunderlandem neprohrál?

Bývalý hráč Liverpoolu Fabio Borini, nyní Sunderlandu projevil velké přání vstřelit gol proti svojemu býválemu klubu?

pravděpodobná sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Benteke.

Tip: 0-1 - Benteke.

Vraby je mimo jak letosni zima, ale toto se mu povedlo.

Reagovat
vrabejka

Měl jsem to vsadit :D

Reagovat
smazaný uživatel

na 18ty pokus parada a este taky nepravdepodobny tip ... skor by som pochvalil tych co tipli 0:0 na manu a chelsea

Reagovat
mickey mouse

Ten Benteke co zadrbal zas

Reagovat
smazaný uživatel

máme nejaké video/gifko?

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspoň to nebylo tak šílený jak minule

Reagovat
Mastný Chobot

heh, Girouda na vás, ten by tam ani nedobehol.

Reagovat
protiproudu

ale hovno

Reagovat
Counter
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá walcottovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
avicii

Benteke musi take sance premienat...taketo nieco spravit dvakrat po sebe je na zamyslenie....zapasu na west hame sa dost obavam

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhral nam 2 zapasy tak mu odpustme a radsej predlzme este na viac

Reagovat
SunFells

Elneny má prý potíže dostat pracovní povolení #zápletka

Reagovat
J0EL

Tak uz vieme, co Wenger myslel tym, ze bude zaneprazdneny pocas prestupaku. Musi obehavat urady #zapletkavyriesena

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

V Európe hrá tretiu sezónu a má 39 štartov, čo je v 23 rokoch veľmi slušné, v egyptskej repre, ktorá je dosť kvalitná. Čo im vadí? že nestojí 20 mega?

Reagovat
Mastný Chobot

som nervózny, lebo som hladný

Reagovat
I am Mancunian

a co drzis dietu ? sa nazer

Reagovat
Mastný Chobot

až od Nového roka

Reagovat
I am Mancunian

aj ja, aku ?

ja bezlepkovu

Reagovat
Mastný Chobot

žiadnu konkrétnu, len chcem zhodiť brucho

Reagovat
I am Mancunian

pupkac ?

Reagovat
Mastný Chobot

začínam byť, no, tak to chcem stopnúť. Prečo bezlepková? Nerobí ti dobre?

Reagovat
I am Mancunian

mam problemy s travenim, tak chcem vyskusat co to spravi, ale trosku sa toho desim, lepok je dneska skoro vsade

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

savo alebo letecký benzín. Odporúčajú 9 z 10tich redaktorov Zem a Vek. Ten desiaty je Lukáš Perný a práve nemôže odporúčať nič, lebo je na proteste proti krvilačnému NATO a potom ide kaderníčke ostrihať si kanvicu.

Reagovat
I am Mancunian

si to troska prehnal s pitim vladko ?

Reagovat
vladis271

ee, dnes trepú všetci blbosti tak som sa pridal. Chobot dnes dával niečo o zadržaných pôrodoch morských koníkov. proti tomu ja dávam ešte edukované veci.

Reagovat
Mastný Chobot

morských koníkov edukované veci

Reagovat
kvasha16

ako si dokazes pomylit morskych konikov a pasovcov?

Reagovat
SunFells

Protože by mu z lepku uletěl kokot.

Reagovat
vladis271

nožík plus vysavač.

Reagovat
kvasha16

radsej sa zacni nejak hybat, beh alebo hocico ine, z takeho chudnutia ze si das dietu je hovno

Reagovat
Lacko_Boh

za mna je dobrá diéta koleje feat jeden den v klube velký Giacomo & 13 dní živoriť a cestovať na čierno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

som zmateny z toho co si napisal slova dokazem desifrovat ale dokopy mi ta sprava tak nejak nedava zmysel

Reagovat
Lacko_Boh

idem spať, zajtra rano si to prečitam a prelozim ti to ale čítaj to ako názov pesničky a vypočuj si Vec- si sereš do huby feat Kontrafakt a daj si jeden turnus so mnou na kolejích a pochopíš

Reagovat
Mastný Chobot

veď jasné, že to nekončí len úpravou stravy

Reagovat
Lacko_Boh

aj ked teoreticky by to malo stačiť

Reagovat
Mastný Chobot

teoreticky by som ani nemal mať veľké brucho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

každého afrického imigranta je potřeba si pořádně proklepnout

Reagovat
Lacko_Boh

* nekrestanského afrického imigranta

Reagovat
SunFells

Přesně tak, ale díky ceně se sem právě můžou natlačit docela čerstvě. Elneny by prý splňoval ty předchozí pravidla, kdy stačí být stálým reprezentantem v top 70 státech. Teď to stáhli na top 50 a Egypt je někde u 57. fleku.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Lacko_Boh

raz chce v zime nakupovať...

Reagovat
Counter

http://sportwitness.ning.com/forum/topics/elneny-fails-initial-work-permit-criteria-for-arsenal-transfer

Tady to vysvětlujou dopodrobna. Bude to ještě makačka, ale věřím, že to nakonec povolí. Jinak to jen potvrdí, jak má konkurence (ať už jakákoli) FA pod palcem

Reagovat
smazaný uživatel

tak teoreticky by za neho malo stacit 10 mega nie?

Reagovat
Mastný Chobot

takže keď to nevyjde, tak zaňho ponúkneme 20 mega a je to v suchu, hej? výborne nastavené

Reagovat
smazaný uživatel

Ficovolič dva zápasy nehraje a hned 2 výhry a čistá konta. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
Maresma

Černý dřevo nám výhralo 6 bodů z posledních dvou zápasů, jen tak dál.

A naše obrana je v ideálním složení 2 zápasy a hned 2 čistý konta. Hlavně jakej sem tu dostal výsměch, když sem tvrdil, že nám absence Škrtela vůbec neublíží.

Reagovat
smazaný uživatel

vzestup Lovrena pod Kloppem hodně pomohl

Reagovat
Maresma

Lovren teď hraje výborně.. rejpání stranou, podle mě není možný, aby se Škrtel vrátil do základu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď bych si ještě tak jistej nebyl, bezzubej Leicester a zoufalej Sunderland to ještě nedělá ze Sakha a Lovrena dobrou dvojici, záleží jak obstojej v těžších zápasech..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Leiceste sme aktívnou hrou ničomu v útoku nepustili, navyše začínajú byť dosť unavení, videli sme to včera. A Sunderland . Vážne? Ak, niekto, tak skúškou si prejdú až teraz proti Kladivárom vonku. A tam nám moc neverím.

Reagovat
Maresma

And Mignolet now has the biggest number of clean sheets in 2015 in the whole league. Incredible stat with our defense

Taky dobrý hm

Reagovat
Mastný Chobot

To tak nejako dokresľuje tú vašu nevyrovnanosť. Jeden zápas nadelíte štyri kusy Manchestru City a druhý dostanete šesť od Stoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Drákula má nejvíc nul, taky jsem tomu nemoh uvěřit

Reagovat
Kowe

Černý dřevo nám výhralo 6 bodů... no být tam pořádnej útočník tak to neni ani jednou upocená výhra 1:0 kdy jsme se klepali do konce zápasů. Na tohle netřeba zapomínat

Reagovat
kvasha16

*cerna dilina

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

lol... ved Sakho kiksuje snad viac ako hlavny kikser

Reagovat
Maresma

Ty si viděl letos jen poslední dva zápasy LFC, že?

Reagovat
tomasinho

I kdyby viděl víc, pojede si to svoje. Že toho pomatence ještě berete vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako ty

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

schvalne vas sledujem najma ked hra Sakho a vzdy sa na tom naramne pobavim hrozostrasny obranca. snad bude hrat co najcastejsie, len dobre pre ostatne tymi

Reagovat
fenixLFC

keby pvoies ze vyzera pri hre komedialne tak nikto nepovie ani pol slova...

Reagovat
REPLIKATOR

A máme stejně bodů jako MU

Reagovat
smazaný uživatel

ale o titul hrát nebudete, stejně jako my

Reagovat
Coutinho10

jeste nejaky statistiky za rok 2015....ale asi sem to sem neměl dávat

to se tady budou gunners a slepice placat pres ramena my mame aspon Migna

http://i.imgsafe.org/cfcdaef.jpg

http://i.imgsafe.org/d0e2a11.jpg

Reagovat
I am Mancunian

possession

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
REPLIKATOR

Clean sheets WBA 17

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis.

Reagovat
Coutinho10

taky sem na to koukal

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
Counter

A zas potvrzení řezníků z Tottenhamu!

Reagovat
Elbow

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepšího útočníka ligy.

Reagovat
FUnk

cry me a river

Reagovat
spider_8

Titles: Chelsea

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

tak Red Issue prislo s tym, ze Fergie neveri Woodwardovi, pretoze ten je posadnuty komercnou strankou klubu a vraj teraz maju najvacsie rozhodovacie pravo Edo a dvaja Glazerovci (ktorym tiez ide len o prachy) a ani jeden z nich nema o futbale ani sajnu

@RedIssue

Fergie's thoughts reflect internal MUFC board power struggle. He's desperate to have someone under his control (not Woodward's) as next boss

@RedIssue

Woodward wants to keep LVG so he's not responsible for appointing 2 failures. Equally keen to avoid Giggs as boss to stop Fergie power grab.

tazko povedat, co je na tomto pravdy, ale ja neverim, ze Fergie sa moze kludne prizerat, co sa to s jeho klubom deje

Reagovat
Mastný Chobot

Edo

Reagovat
kiwwi

tak on co sa tyka komercnej stranky odvadza neskutocnu pracu, ale o futbalovych veciach by asi fakt nemal rozhodovat futbalovy amater

Reagovat
I am Mancunian

dneska som to cital, ale nechcel som to sem davat, lebo by ste mi len nadavali

Edo musi odist spolu s LVG

Reagovat
smazaný uživatel

tak co se týče tý obchodní stránky, tak to Edovi jde, problém je ta fotbalová na kterou by to chtělo pravděpodobně někoho dosadit, ale Ed může potom dál dělat to co je mu vlastní, ekonomika klubu pod ním funguje dobře

Reagovat
I am Mancunian

to hej, zle som to napisal, ekonomicky sme na to dobre, len ktovie, ci je on taky genius alebo by to dokazal vyjednat aj niekto iny

Reagovat
smazaný uživatel

to jak sa o nom tu casto pise ze je "posadnuty komercnou strankou" je strasne jebnute. Nikto nenapise co konkretne robi zle, akurat sa vynaraju take vseobecne sracky a snaha hodit na niekoho vinu za vsetko. Nieje jednoduche priniest do klubu Mullera, Neymara, Jamesa, Aguera, Balea atd takze tie nedostatocne prestupy sa daju chapat a to ze Lvg hracom tlaci sracku tak co aj za to uz moze Edo? Majitelia klubu aj vedenie nema sajnu o futbale? asi verite len tomu comu chcete verit a viete si vsetko pekne zjednodusit. Mali by zamestnat nejakeho vystudovaneho odbornika na futbal a do pol roka sa na tu Barcelonu a Bayern urcite dotiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

*reakcia skôr na kiwwiho

Reagovat
Busby babes

nevim, nedostatecne prestuy. v lete tu vsichni byli velmi nadseni jak skvele to Ed udelal. Shaw, Mata, Basti, Depay, Martial, Blind... to nejsou spatne prestupy a v budoucnu se to u nekterych urcite projevi.

Reagovat
kiwwi

a teda este United We Stand dosli s tym, ze Edo si je s LVG velmi blizky a aj preto ho drzi

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Tak Fergie nemá v klube nijaký podiel, max symbolický a emocionálny. Klub je Glazerovcov a oni veria svojim týpkom.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto tu je FCUM, nebýt těchto amerických zbohatlíků nic takovýho by nevzniklo... doufám, že už i Fergie pochopil, že vznik tohoto klubu není nic proti MU

Reagovat
smazaný uživatel

Equally keen to avoid Giggs as boss to stop Fergie power grab.

Reagovat
smazaný uživatel

a zas tu vsetci idu riesit stoperov ze toto neni komplex

Reagovat
nani92

stoperofilia

Reagovat
REPLIKATOR

šovinisti

Reagovat
smazaný uživatel

Maju zo mna komplex

Reagovat
Mastný Chobot

Oľonisti

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke ach

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

co Mareček?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nesleduje niekto, resp. nevie, kde by sa dalo sledovat She´s got Game ?

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj Knick a nebudeš litovat

Reagovat
fenixLFC

skoda ze sa nerozstrielal skor a ze v oboch zápasoch nedal dva goly...to by nas ho mozno chelsea v zime zbavila...

Reagovat
cristiano.K.

Povinnost splněna. S hrou jsem taky spokojen za první půli. Druhé půle stejně jako za Rodgerse máme slabší, je to tím náročným presingem. Klidně jsme mohli dát čtyři goly, ačkoliv ten náš jediný gol byl tak trochu luck. Neví někdo co je Hendovi? Nechci řešit stoperskou dvojku, zatím to šlape a dokud to šlape klidně neměnit, ačkoliv přes Lovrena šly dvě důležitý střely. Benteke se mi i dnes líbil v mezihře, pokud bude z každé druhé šance dávat gol, tak s tím nemám problém, ty nájezdy po uplynutí 90. minuty mu moc nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

OT : JELLE KLAASEN

Reagovat
Zaschrona

super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

benteke pokud nezacne promenovat sance kdy jde sam na brankare nebo na praznou branu bude mit liverpool jen tezko sanci na top 4. je hezke, ze dal v poslednich dvou zapasech gol, ale klidne mohl mit liverpool kvuli nemu misto 6 bodu, body 2. Neakceptovatelne

Reagovat
Wat

Uf, tak ještěže to dopadlo takhle, dotáhlo se to na MU a teď už se pomalu prokousávat směr nejlepší čtyřka.

Reagovat
Wat

Kurňa a ten Dzagoev, ať už je v tý PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrat Loserpool co najdlhsie so Sakhom v obrane. To je neskutocne oplasene drevo a je iba otazka casu kedy kvoli tomu zase rupnu

Skrtel nech ide uz konecne do nejakeho menej podradneho klubu. Napr. Everton, Crystal Palace, Watford

Reagovat
eder

Aspoň v období kolem vánočních svátků a Nového roku by tady mohlo být uklizeno od těch smradlavých slepičinců...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další pomatenec co dělá kohoutům ostudu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

tento trend pisania loserpool, chellshit, shity som nikdy nepobral... ved treba hejtovat na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

chellshit ani shity nepoznam. cukotku patricne hejtujem a liverpool je proste banda smiesnych tragedov preto to O-cko

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslel som vseobecne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy budou ty hlášky? za chvíli odjíždím na chatu..

Reagovat
Mimalu

minulý rok byly až večer někdy po osmé hodině...

Reagovat
Counter

kvečeru

Reagovat
Swarley

no jo, a dvakrát, jasný

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Musím podchytit co největší publikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Se moc neopij

Reagovat
SunFells

Z dosahu wifi? Nějaký odvážný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to tu bývám tak často..?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola wants Laporte & Gundogan at City

Reagovat
Mastný Chobot

si to chce sťažiť, nech to nemá tak ľahké v Arsenale charakter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido

A Atleti mají zájem o Ighala, to by bylo zajímavý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele