9. kolo
17.10.2015 18:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Arsenal FC 0:3

Na Vicarage Road poprvé konečně padaly góly, bohužel pro příznivce Hornets pouze do domácí brány. Arsenal potřetí v řadě zvítězil o tři branky, o vítězství 0:3 nad Watfordem se přičinili Sánchez, Giroud a Ramsey. Dominanci Wengerovy družiny (zejména pak ve druhé půli) potvrzují i statistiky - 67% držení míče, 1:6 na střely.

V prvním poločase měli Gunners sice více ze hry, ale že by svého soupeře nějak válcovali, to se rozhodně říct nedá. Poprvé rukavice Heurelha Gomese provětral Alexis Sánchez, jenž si navedl míč do středu na pravačku a brazilský brankář mohl být rád, že projektil chilského záložníka nebyl dostatečně umístěný, díky čemuž ho dokázal vyrazit. O chvilinku později na druhé straně vyzkoušel Čechovu pozornost Troy Deeney, český gólman si s jeho prudkou ranou bez problému poradil.

V první opravdu velké šanci se ve 28. minutě objevil Aaron Ramsey, jehož pěkným obloučkem našel na zadní tyči Alexis Sánchez, velšský reprezentant ale zblízka mířil nad. Sánchez se po vlažném vstupu do sezóny dostal opět do výborné formy a i dnes patřil k nejlepším hráčům Arsenalu.

Po hodině hry si navíc připsal šestý gól v sezóně. Mesut Özil si před šestnáctkou vyměnil balón s Cazorlou, dobrou šanci mu sice zhatil skluzující Aké, míč se však odrazil k nohám Sáncheze a ten neměl problém otevřít skóre.

Druhá branka přišla šest minut nato. Pokus Ramseyho domácí obrana zblokovala pouze k Özilovi, německý záložník přihrál pod sebe Olivieru Giroudovi a ten po čtyřech minutách pobytu na hřišti skóroval. Na konečných 3:0 zanedlouho uzavřel Aaron Ramsey, jehož ke gólu vybídl po pěkné individuální akci Héctor Bellerín a čtyřiadvacetiletý záložník za pomoci teče Anyi pokořil Gomese.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Sejmout 0:5

Reagovat
šolim

Buďte realisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tlaci

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele