Premier League - souhrn 11. kola

05.11.2016, 17:58, aktualizováno 06.11.2016, 19:26
Komentáře a souhrny
Severolondýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem vítěze nepřineslo. Chelsea smetla Everton a dočasně poskočila do čela tabulky, než se před ní dostal Liverpool. Sunderland veze důležité body ze hřiště Bournemouthu. Burnley přestřílelo Crystal Palace, zatímco na hřištích Manchesteru City a West Hamu United se body dělily...

Leicester City - West Bromwich Albion 1:2

06.11.2016 17:30

Góly: 55. Islam Slimani - 52. James Morrison, 72. Matt Phillips

West Bromwich Albion na půdě Leicesteru neprohrál již od roku 1994 a nic se na tom nezměnilo ani tentokrát. Svěřenci Tonyho Pulise předvedli kvalitní výkon ve všech směrech a odvážejí si z hřiště obhájce ligového titulu všechny body díky výhře 2:1. Mužem zápasu byl bezpochyby Matt Phillips, jenž na první gól Baggies nahrál a druhý pak vstřelil sám.

Leicester se vedle zvýšených očekávání musí vypořádat také s náročnějším zápasovým harmonogramem, kdy o středeční noci dohrávala utkání Ligy mistrů v Kodani. I to se nejspíše projevilo na začátku nedělního klání, kdy úvodní minuty patřily jednoznačně hostům. Brankáře Zielera, jenž nahradil zraněného Kaspera Schmeichela přinutil k pohotovému zákroku přízemní ranou Phillips.

Komplikace málem německému gólmanovi způsobil také José Rondón, jenž zablokoval Zielerův odkop, avšak odražený míč zamířil mimo tři tyče. Zápas se s postupem první půle proměnil v nezáživnou podívanou mezi dvěma pozornými obranami a nebylo tedy žádné překvapení, že se do kabin v poločase odcházelo za bezbrankového stavu.

Vzhledem k tomu, že Foxes za celou první půli ani jedinkrát nevystřelili na bránu, poslal manažer Claudio Ranieri do hry hned po změně stran Jamieho Vardyho výměnou za matného Okazakiho. Přesto se opakoval scénář z úvodu zápasu, kdy hráli prim hosté. Série rohových kopů či standardních situací okolo šestnáctky Leicesteru ještě West Bromwichi nepřinesla kýžený průlom skóre, ovšem ve dvaapadesáté minutě již výtečný centr Phillipse tečoval hlavou k zadní tyči James Morrison, jenž svým prvním ligovým gólem od září 2015 poslal Baggies do zaslouženého vedení.

Radost hostí ale měla jepičí život. Hned tři minuty po Morrisonově trefě totiž Riyad Mahrez posadil míč na hlavu Islamu Slimanimu, jenž využil postavení na hraně ofsajdu a rovněž hlavou srovnal na 1:1. Utkání se rázem probudilo k životu a doposud mátožní hráči Leicesteru testovali obranu soupeře jedním výpadem za druhým. Baggies ovšem svědomitě odolávali, a hlavně stále nerezignovali na útok, což se jim osmnáct minut před koncem beze zbytku vyplatilo.

Ve dvaasedmdesáté minutě totiž jindy spolehlivý Danny Drinkwater vyrobil ve středu pole obří hrubku, když nepovedenou zpětnou přihrávkou vyslal do samostatného úniku Matta Phillipse. Skotský křídelník zachoval chladnou hlavu a jemným obloučkem přes vyběhnuvšího Zielera vrátil hostům překvapivé vedení.

Foxes se znovu pokoušeli o okamžitou odpověď a opravdu nescházelo mnoho, aby si Craig Dawson po Drinkwaterově centru nešikovně srazil míč do vlastní sítě. Vyrovnání pak měl na hlavě Andy King po dalším skvostném průniku Mahreze, jenže míč poslal přímo do středu branky a připravených rukavic brankáře Fostera. Leicester tak nečekaně prohrál 2:1 a zůstává až na čtrnáctém místě, zatímco hosté ukončili dlouhou sérii bez porážky a poskočili až přes svého nedělního soka na jedenáctou příčku.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester United 1:3

06.11.2016 16:00

Góly: 69. Mike van der Hoorn - 15. Paul Pogba, 21. Zlatan Ibrahimović, 33. Zlatan Ibrahimović

Takovýto výsledek potřeboval Manchester United jako sůl. Zatímco v řadě předešlých zápasů se Rudí ďáblové trápili navzdory jasné převaze v koncovce, na půdě Swansea šlo z jejich strany o efektivní hitparádu, jíž odpovídalo poločasové skóre 3:0. Skóre otevřel krásnou ranou Paul Pogba, jehož záhy doplnil dvěma trefami Zlatan Ibrahimović, který tak konečně utnul šestizápasový střelecký půst. Po změně stran si již hosté vedení navzdory van der Hoornově snížení pohlídali a drží tak kontakt s čelem tabulky, zatímco Swans zůstávají předposlední.

Manažer United José Mourinho nasadil poněkud nezvyklou sestavu, do níž se nedostali hráči jako Blind, Shaw, Martial, Lingard, Rashford či Mchitarjan, a jako podpora Zlatana Ibrahimoviće naskočilo po boku Paula Pogby duo Rooney - Mata, zatímco kraje obrany obhospodařovali Ashley Young s Mateem Darmianem. Domácí kouč Bob Bradley zase odvážně vsadil na hru s dvěma útočníky, kdy se do základní sestavy podívaly obě španělské letní posily Fernando Llorente a Borja Bastón. K lepší volbě si ovšem mohl jednoznačně gratulovat první jmenovaný...

Hned v patnácté minutě se United ujali vedení zásluhou Paula Pogby. Francouzský reprezentant se dostal k odraženému míči před pokutovým územím a překrásnou ranou z voleje nedal brankáři Fabianskému šanci zasáhnout. Šest minut nato bylo pro Swans ještě hůře - tentokrát zdálky napřáhl Zlatan Ibrahimović, jehož přízemní rána oproti té Pogbově možná vypadala všedně, avšak domácího brankáře zaskočila stejně tak a Rudí ďáblové se mohli těšit luxusnímu dvoubrankovému vedení.

Než se otřesení hráči Swansea měli šanci zmátořit, svítilo již na tabuli k velké nevoli domácího publika skóre 3:0. Kombinaci Ibrahimoviće s Rooneym okolo statických obránců soupeře zakončil první jmenovaný prudkou ránou pod břevno a o vítězi utkání již takřka nebylo pochyb. Švédský kanonýr tak rázně odpověděl na nebývalé střelecké sucho, kdy v předešlých šesti ligových zápasech ani jednou neskóroval. Jeho druhá trefa zápasu navíc byla jubilejní - v rámci Premier league šlo o gól s pořadovým číslem 25 000.

Bob Bradley hned o přestávce zareagoval dvojím střídáním, kdy měli přispět k oživení skomírající hry křídelníci Barrow s Monterem, ovšem tento tah měl na výkon Swans pramalý vliv. United se již nemuseli nikam hnát a poctivě si hlídali vydobytý náskok, aniž by se brankář David de Gea dostával do ohrožení. Pouze v devětašedesáté minutě defenziva United zaspala při bránění Sigurdssonova přímého kopu, který tvrdou hlavičkou uklidil do sítě stoper Mike van der Hoorn.

Na víc se už ale domácí ofenziva nezmohla, neboť Barrowovu nepovedenou ránu z voleje po centru Montera stihl lapit de Gea, a tak Manchester United slaví veledůležité vítězství 3:1. Jedinou kaňkou je pátá žlutá karta pro Zlatana Ibrahimoviće za zbytečný faul na polovině hřiště, kvůli níž švédský forvard musí vynechat nadcházející prestižní klání proti Arsenalu.

Více informací k zápasu

Hull City - Southampton FC 2:1

06.11.2016 15:15

Góly: 61. Robert Snodgrass, 63. Michael Dawson - 6. Charlie Austin (pen.)

V utkání domácího Hull City se Southamptonem se děly věci již od úvodních minut. V šesté minutě odpískal sudí po faulu domácích penaltu ve prospěch Sotonu, k exekuci se postavil Charlie Austin a poslal míč do branky tak, že Marshall mezi třemi tyčemi neměl šanci.

V padesáté druhé minutě mohl soupeř pražské Sparty v základní skupině Evropské ligy své vedení navýšit, avšak hlavička van Dijka po rozehraném rohovém kopu skončila pouze na břevně a stav utkání zůstával 1:0 pro hosty.

Skóre zůstalo nezměněno však méně než deset minut. V šedesáté první minutě se totiž prosadili domácí a bylo vyrovnáno 1:1. Jednalo se o vůbec první střelu v zápase, kterou hráči Hull na Forstera vyslali, a rovnou skončila za zády brankáře Sotonu. Autorem branky byl přitom Robert Snoodgrass.

Radost domácích příznivců na stadionu znásobil další gól Hull City, jenž přišel pouhé dvě minuty po tom prvním vyrovnávacím. Hrdina předchozího okamžiku Robert Snoodgrass rozehrál volný přímý kop, na který si v šestnátce ideálně naskočil Michael Dawson a jako správný kapitán mužstva poslal Hull do vedení.

Příležitost na srovnání měl v osmdesáté sedmé minutě úspěšný penaltový střelec z prvého poločasu Charlie Austin, avšak s jeho střelou mířící k pravé tyči si Marshall poradil.

Hull tak k radosti svých fanoušků dokázal zápas se Sotonem otočit a slaví tři body, hosté i přes nadějný úvod odjíždí jako poražení.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Watford FC 6:1

06.11.2016 15:15

Góly: 27. Sadio Mané, 30. Philippe Coutinho, 43. Emre Can, 57. Roberto Firmino, 60. Sadio Mané, 90. Georginio Wijnaldum - 75. Daryl Janmaat

Nadvládu v Premier League uzurpoval po jedenácti kolech Liverpool! Ten nedělní klání prakticky rozhodl už v první půli, v níž se hostům navíc zranil Huerelho Gomes. Série tří čistých štítů tak svůj konec prožila vskutku krutě, zatímco domácí se na první příčce osamostatnili výkonem mistrovsky stylovým.

Hned z úvodu nepřehlédnutelná převaha na míči pro Reds neměla v první čtvrthodince na nebezpečí před oběma vápny vliv. K první obrovské šanci se tak Leiva dostal spíše náhodou, když k němu na zadní tyč propadl Milnerův centr z rohového kopu a osamocen na malém vápně měl otevřít skóre. Gomes byl však na zemi bleskurychle a parádním zákrokem Lovrenova náhradníka nepotěšil.

Brzy poté se brilantním zpracováním zbavil obránce Coutinho, mezi tři tyče však prudkou ránu neumístil stejně jako následně po jeho přihrávce za obranu Firmino. Nabuzení domácí cítili, že defenzíva Watfordu není ve své kůži a toužili po rychle získaném náskoku. Milner tak měl vzápětí na kopačce svůj letos první gól ze hry, když si parádně narazil do vápna s Canem, Gomes ovšem včasným vyběhnutím střelu zpomalil a Kaboul uklidil balón na roh.

Ten rozehráli Reds nakrátko a následný centr do míst pokutového kopu našel Sadia Maného, jenž přesnou hlavičkou nedal brankáři šanci. Uplynuly pouhé tři minuty a míč před šestnáctku dostal od Firmina právě asistující Coutinho, ten se i napodruhé nerozpakoval a poslal balón pod nohami Kaboula do sítě za překvapeného Gomese. Ten si navíc přivodil zranění pravé nohy a do branky tak nuceně musel Pantilimon.

Sotva protažený Rumun udržel své čisté konto jen deset minut. To domácím stačily od výkopu Kariuse pouhé tři dotyky, aby se k centru od pravé lajny dostal Lallana, který na zadní tyči oslovil Emreho Cana, jenž hlavičkou do protipohybu brankáře zasadil třetí hřebík do rakve nadějí hostů. Náhradník mezi třemi tyčemi měl přitom ještě hodně práce, aby stav před přestávkou nebyl ještě tragičtější, když Milner svůj přímý kop z nevýhodného úhlu zatočil na bližší šibenici.

"Druhý poločas bude pokračovat ve stejném duchu," zahlásil krátce po změně stran Coutinho jedovatou střelou, jež proletěla kolem levé tyče. A hned dvojitého potvrzení pravdivosti jeho slov se divákům dostalo ještě před uplynutím hodiny hry.

Nejprve navedl do šestnáctky odvrácený přímý kop Lallana, který přihrál na malé vápno Firminovi, a ten už umisťoval balón do prázdné. Vzápětí pak úspěšný střelec obdobným stylem poslal nabídku k druhému zásahu Manému. Neodmítl.

Alespoň čestnou trefu - nic víc si fanoušci hostů přát nemohli, to by však nesměl být proti Karius. Ten si pětadvacet minut před koncem poradil jak s parádní ranou zpoza vápna od Capouého, tak chytrou tečí Britose po přímém kopu. Tlak hostů ale neustával, brzy už Karius potřeboval i kus štěstí, když se před ním zjevil osamocený Capoue a nechybělo mnoho, aby míč mezi nohami brankáře procedil až za brankovou čáru.

Odměna za deset minut snahy i trest za naprosto mrtvolný výkon v defenzívě domácích nakonec přeci jen přišly. Balón i čas dostal ve vápně Janmaat a tvrdou ranou po zemi sebral Reds letos druhé čisté konto. Na druhé straně chtěl svůj podíl na úspěchu i střídající Sturridge, prvně však rozezněl brankovou konstrukci, v další velké šanci zamířil přímo do Pantilimona.

Nejkrásnějí ránu si schoval na 88. minutu, kdy z dvaadvaceti metrů vyslal technickou střelu ke vzdálenější tyči a brankář jen konečky prstů vyškrábl na další břevno. To už si svůj ligový debut prožíval Ovie Ejaria a byl tak svědkem dalších dvou parádních zákroků Pantilimona proti pokusům Sturridge. Ten poslední pak alespoň dokázal uklidit za bezmocného brankáře další střídající hráč, Wijnaldum a nechal tak zavzpomínat na sedm let starý duel s Hullem, kdy naposledy slavili domácí na Anfield Road šest branek.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 1:1

06.11.2016 13:00

Góly: 42. Kevin Wimmer (vl.) - 51. Harry Kane (pen.)

Stejně jako v loňské sezoně nedokázal Arsenal vyzrát na úhlavního rivala z Tottenhamu a musí se spokojit s bodem. Kanonýry sice poslal do poločasového vedení vlastní gól Kevina Wimmera, ovšem krátce po změně stran srovnal z pokutového kopu Harry Kane a navzdory velké snaze obou týmů strhnout vítězství na svou stranu již další gól nepadl a severolondýnské derby tak skončilo remízou 1:1.

Zatímco klíčový útočník Spurs Harry Kane se stihl uzdravit a naskočil hned v základní sestavě, Dele Alli si naopak na sobotním tréninku přivodil zranění kolene a čeká jej přinejmenším několikatýdenní absence. Úvodní napínavý moment přišel v páté minutě, kdy se Heung-Min Son šikovně zbavil Mustafiho a snažil se na zadní tyči najít přízemním centrem volného Kanea. Drobná teč Nacha Monreala ovšem na poslední chvíli nebezpečnou akci uhasila.

Šance i nadále přibývaly pouze na jedné straně. Ve dvaadvacáté minutě posadil Kaneovi na hlavu perfektní centr Eriksen, avšak hlavička anglického forvarda skončila pár decimetrů vedle Čechovy pravé tyče. Arsenal se v první půlhodině zmohl pouze na střely zpoza pokutového území, které buď neprostupná obrana Spurs zablokovala, anebo šlo v případě ran Alexise s Özilem pouze o nepřesné pokusy.

První pořádná šance domácích připadla Alexi Iwobimu, jemuž po skvělém protiútoku předložil míč Alexis. Nigerijský reprezentant však své střele nedodal ani přesnost, ani razanci a Hugo Lloris bezpečně zakročil. Arsenal však tato šance probrala k životu a šest minut před odchodem do kabin scházely Theu Walcottovi k průlomu skóre jen centimetry, neboť jeho tvrdá rána z dalšího rychlého kontru orazítkovala Llorisovu přední tyč.

Stupňovaný tlak Arsenalu nakonec přece jen přinesl ovoce ještě do přestávky. Faul Dembélého na Bellerína potrestal Mesut Özil dobře zahraným přímým kopem, který Kevin Wimmer usměrnil smolně do vlastní sítě a domácí se tak ujali poločasového vedení 1:0, přestože opakované záběry ukázaly, že nabíhající hráči Arsenalu za rakouským stoperem byli v postavení mimo hru.

Spurs do druhé půle vstoupili s obdobnou vervou jako do té první a další Sonův kvalitní výpad zlikvidoval přesně načasovaným skluzem až Héctor Bellerín. V padesáté minutě už ovšem hosté vybojovali výhodu pokutového kopu, když Moussu Dembélého srazil k zemi Laurent Koscielny a Harry Kane ranou doprostřed s přehledem vyrovnal. Pět minut nato měl dokonce obrat na 2:1 na kopačce Christian Eriksen, avšak jeho přízemní ránu zvládl Petr Čech vyrazit.

Utkání se na přelomu hodiny hry přelévalo ze strany na stranu a šance přibývaly na obou stranách, avšak jak Kane, tak Xhaka však centrované míče do výtečných pozic nedokázali zužitkovat. Sedm minut před koncem pak výtečný Eriksenův přímý kop propadl přes skrumáž těl až k zadní tyči, od níž se ke smůle hostí odrazil zpět do hry a remízový stav přetrvával. Když pak v závěru neuspěl s hlavičkou ani střídající Olivier Giroud, musely se oba celky spokojit s dělbou bodů, která sice prodlužuje jejich vlastní série bez porážky, ovšem značí také ztrátu v boji o ligové čelo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 5:0

05.11.2016 18:30

Góly: 19. Eden Hazard, 20. Marcos Alonso, 42. Diego Costa, 56. Eden Hazard, 65. Pedro

Chelsea pokračuje ve skvělých výkonech, po páté v řadě udržela čisté konto a dnes navíc přidala také excelentní útočnou fázi. Díky tomu porazila Everton vysoko 5:0 a minimálně do neděle se vyšvihla do čela tabulky.

Svěřenci Antonia Conteho dnes utkání naprosto dominovali a výsledek zcela odpovídá dění na trávníku. Fantastický výkon předvedl Eden Hazard, který se poprvé prosadil v 18. minutě. Na levém křídle převzal přihrávku od Diega Costy, navedl si míč do středu a přízemní ranou na zadní tyč překonal Maartena Stekelenburga. Nizozemský brankář na Stamford Bridge rozhodně neprožil ideální návrat do sestavy, obdržel pět gólů a nutno poznamenat, že se některé z nich daly chytat.

Od Hazardovy úvodní trefy uplynulo asi šedesát vteřin, když právě belgický křídelník předvedl další brilantní individuální akci, pas Pedra si potom našel z druhé vlny nabíhající Marcos Alonso a letní posila z Fiorentiny si střelou mezi Stekelenburgovy nohy připsala premiérovou branku v modrém dresu.

Do přestávky Blues navýšili skóre ještě jednou, ačkoliv příležitostí ke skórování si vypracovali hned několik. Victor Moses si sice perfektně naběhl na povedený Alonsův centr slabší pravou nohou, přímo z voleje ale orazítkoval jen tyč. Poločasový výsledek 3:0 uzavřel až ve 42. minutě Diego Costa, jenž si počíhal na Matićovo prodloužení Hazardova rohového kopu a nekompromisní dělovkou div že neprotrhl síť. Španělský reprezentant se chvíli nato znovu řítil sám na Stekelenburga, tentokráte však těsně minul.

Druhá dějství začalo úplně stejně, jako skončilo to první. Nezastavitelná Chelsea se bavila fotbalem, zatímco Toffees vůbec nestíhali a modlili se, aby tento pro ně nepovedený večer co nejdříve skončil. V 55. minutě po další nádherné, rychlé akci na jeden dotek ve spolupráci s Mosesem a Pedrem skóroval Eden Hazard, muž zápasu.

Další šanci Costy po takřka exhibiční souhře Hazarda s Alonsem bravurně zlikvidoval Stekelenburg, zanedlouho ovšem popáté inkasoval. V 65. minutě se pěkným průnikem blýskl sám Diego Costa, Hazarda po jeho přihrávce ještě vychytal Stekelenburg, dorážce Pedra do prázdné brány už ale nikdo nezabránil.

Abychom nezapomněli, je nutno zmínit také jediné zakončení Evertonu v tomto utkání. Na centr Rosse Barkleyho od rohového praporku si na přední tyči naskočil střídající Kevin Mirallas, balón však do Courtoisovy svatyně nezapadl. Thibaut Courtois dnes prožil velice klidný duel a bez větší práce si připsal pátou nulu v řadě.

To Courtouisův protějšek Maarten Stekelenburg si na čisté konto bude muset počkat, v závěru zápasu se nicméně rozchytal a zlikvidoval pokusy Davida Luize či Victora Mosese. Klidné spaní dnes však mít určitě nebude.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Sunderland AFC 1:2

05.11.2016 16:00

Góly: 11. Dan Gosling - 33. Victor Anichebe, 74. Jermain Defoe (pen.)

Ve zcela rozdílné situaci byli před tímto vzájemným zápasem oba dnešní soupeři - zatímco Bournemouthu, ve kterém mimo jiné z Arsenalu hostuje Jack Wilshere, patřilo před dneškem v tabulce desáté místo, Sunderland, jenž z deseti utkání dosud získal pouhé dva body za dvě remízy, celé pořadí anglických ligových týmů uzavírá. Proto byl i vzhledem k domácímu prostředí za jasného favorita duelu považován Bournemouth.

Tomu nasvědčoval i start do utkání, který se dle očekávání lépe povedl místnímu celku - na přízemní centr Smitha si v šestnáctce ideálně naběhl Dan Gosling a rozradostnil tak kotel domácích příznivců - Bournemouth šel do vedení 1:0.

Radost z dobře se vyvíjejícího utkání proti outsiderovi vydržela domácího přesně dvacet dva minut - pak obranu AFC vyškolil Anichebe, jenž střelou z úhlu pod břevno nádherně překonal Boruce v brance Cherries a vyrovnal na 1:1. Toto skóre vydrželo i do poločasu.

Z poločasové přestávky se vrátil poněkud v agresivní náladě Steven Pienaar, jenž si zřejmě neuvědomil, že už z prvního dějství disponuje jednou žlutou kartou, a v padesáté deváté minutě se odhodlal k faulu, za který ho rozhodčí nekompromisně po druhém barevném kartonku poslal ze hřiště.

I přes přesilovku se ale Bournemouthu zápas do vítězného konce dovést nedovedlo. Ba naopak, šestnáct minut před koncem základní hrací doby se hosté ze Sunderlandu dostali k penaltě, kterou očekávaný exekutor Jermain Defoe proměnil a zajistil tak svému týmu vůbec první tři body v této sezoně.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 3:2

05.11.2016 16:00

Góly: 2. Sam Vokes, 14. Jóhann Gudmundsson, 90. Ashley Barnes - 60. Connor Wickham, 81. Christian Benteke (pen.)

Čtvrtou porážku v řadě si na své konto připisuje Crystal Palace, který na půdě Burnley po nervydrásajícím dramatu nakonec nevyválčil ani bod, přestože by si ho za dnešní výkon určitě zasloužil. Clarets naopak navázali na dobrou formu a bodovali potřetí v řadě, vítězství zajistil až v 94. minutě Ashley Barnes.

Svěřenci trenéra Seana Dycheho vstoupili do utkání jako z říše snů a vedení se ujali v době, kdy ještě neuběhlo ani sto dvacet vteřin hracího času. Přetažený centr Johanna Gudmundssona si na zadní tyči našel obránce Matt Lowton, jehož střelu se sice brankář Mandanda společně se Scottem Dannem na brankové čáře snažili zpacifikovat, Sam Vokes ale přes veškerou jejich snahu propasíroval míč do sítě.

Následně se potvrdilo známé pravidlo "nedáš, dostaneš". Ve 14. minutě totiž nejprve obrovskou šanci Wilfired Zahy bravurně zneškodnil Tom Heaton, načež Sam Vokes perfektní průnikovou přihrávkou vyslal do úniku Gudmundssona a islandský záložník ranou zpoza vápna překonal Mandandu. Zkušený Francouz sice balón dokázal ztlumit, kulatý nesmysl však přece jenom doskákal za brankovou čáru.

Hráči Crystalu Palace se ale ve druhém poločase zmohli na vyrovnání. Nejprve si na výborný přízemní centr Wilfrieda Zahy naběhl Connor Wickham a nekompromisní dělovkou pod břevno snížil, načež za dalších dvacet minut hlavní rozhodčí Anthony Taylor nařídil za ruku Lowtona v šestnáctce pokutový kop, z nějž s chladnokrevně srovnal Christian Benteke.

Na Turf Moor se dnes ovšem přece jen slavili tři body. Hrdinou se stal Ashley Barnes, jenž na hřiště přišel až v 86. minutě. Sedmadvacetiletý forward byl společně s dnes výborně hrajícím Gudmundssonem základním pilířem excelentního protiútoku Burnley, na jehož konci právě Barnes zblízka rozradostnil zaplněný stadion a uzavřel na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

Manchester City - Middlesbrough FC 1:1

05.11.2016 16:00

Góly: 43. Sergio Agüero - 90. Marten de Roon

Manchester City přichází první příčku v tabulce, na Etihad Stadium totiž pouze remizoval s nováčkem z Middlesbrough. Citizens sice svého soupeře přehrávali, ve druhém poločase si ale počínali až příliš profesorsky a s elánem hrající hosté v závěru z ojedinělé akce vyrovnali.

První poločas se odehrával jednoznačně v režii Guardiolovy party, což dokazují i statistiky - 78% držení míče, 19:0 na střely. Domácí se snažili opravdu často zakončovat a to i ze střední vzdálenosti. V úvodu to zkoušeli například Fernandinho či Aleksandar Kolarov, k úspěchu však měli daleko. Mnohem blíže gólu byl ve 24. minutě Kevin De Bruyne, který pálil z úhlu uvnitř šestnáctky a vzdálenější tyč minul jen o pár decimetrů.

Další velká šance Manchesteru přišla po půlhodině hry, kdy se do vynikající střelecké pozice proháčkoval Sergio Agüero, Victor Váldes ovšem jeho pokus zneškodnil a poradil si i s dorážkou Davida Silvy, ačkoliv tomu již byl máván ofsajd. Agüero se neprosadil ani o chvilku později, když po centru De Bruyneho ještě neměl správně seřízená mířidla.

Situace se ve stejném obsazení hlavních protagonistů opakoval i o sedm minut později, argentinský kanonýr tentokrát již dokonalého centru De Bruyneho zužitkoval a poslal Citizens do vedení. Osmadvacetiletý Agüero zaznamenal svůj letošní osmý a celkově jubilejní 150. gól v dresu Sky Blues. V dnešním utkání se přitom jednalo již o osmnáctou střelu domácích.

Jenomže po změně stran přišel útlum a Victor Váldes byl již téměř bez práce. Naopak k prvnímu přímému ohrožení branky se dostalo také Middlesbrough. Po chybě Fernandinha se neostýchal z poloviny hřiště Claudia Brava překvapit Álvaro Negredo a chilský brankář povedený lob s vypětím všech sil vyrazil alespoň na roh.

Zanedlouho se Bravo už opravdu vyznamenal, když se před ním osamocen zjevil po Traorého přihrávce Adam Forshaw a jen včasné vyběhnutí zabránilo jistému gólu. Na druhé straně mohl přidat pojistku po Navasově pasu Agüero či později po nejistém vyběhnutí Víctora Váldese Kevin De Bruyne. Avšak nestalo se.

A tak přišel trest. V první minutě nastavení si na precizní centr George Frienda naskočil Nizozemec Marten de Roon a svoji premiérovou trefu v Premier League si tak přichystal na ten nejlepší moment. Další zbytečná ztráta družiny Pepa Guardioly, za níž si ale může jen a jen sama. Naopak Boro slaví další cenný bod z půdy jasného favorita.

Více informací k zápasu

West Ham United - Stoke City 1:1

05.11.2016 16:00

Góly: 65. Michail Antonio - 75. Bojan Krkić

West Ham United znovu na domácím Olympijském stadionu nedokázal nadchnout a ze zápasu se Stoke bere pouze bod za remízu 1:1. Obstojný výkon hostí nakrátko poslal do kolen vlastní gól Whelana, avšak střídající Bojan Krkić se čtvrthodinu před koncem postaral o zasloužené vyrovnání, díky němuž Potters prodloužili ligovou sérii bez porážky na šest zápasů.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla nezáživnou podívanou plnou nepřesností na obou stranách. Na první náznak šance si diváci museli počkat až do osmnácté minuty. Nepovedený zákrok Noblea nabídl Wilfriedu Bonymu možnost ke zteči rozhozené domácí obrany, ovšem jeho ránu zablokoval James Collins a dobrou formu nepotvrdil ani dorážející Joe Allen, jenž vysoko přestřelil. West Ham se jako obvykle spoléhal především na fotbalové umění Dimitriho Payeta, jenž posadil rohový kop na hlavu Angela Ogbonny, avšak brankář Lee Grant předvedl kvalitní reflexivní zákrok a skóre zůstalo stále neměnné.

V první minutě nastavení neuspěl ani Charlie Adam, jenž si na hranici pokutového území umně vyměnil míč s Bonym, ale pod tlakem bránících hráčů nedodal své ráně dostatečnou razanci. Na druhé straně ještě záhy zahrozil Payet z přímého kopu ranou těsně nad, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Také po změně stran se oba brankáři takřka neměli čeho obávat, neboť jediné střelecké pokusy přicházely z uctivé vzdálenosti. Slaven Bilić tak po hodině hry reagoval na trápení svého mužstva dvojím střídáním, kdy ofenzivu Kladivářů přišlo okysličit duo Ashley Fletcher - Edimilson Fernandes. A takřka hned vzápětí se chorvatský kouč mohl radovat z prvního gólu zápasu, byť v něm střídající hráči prsty neměli. Osvědčila se totiž stará známá formule centrujícího Payeta a hlavičkujícího Antonia, jenž s přispěním Whelanovy teče poslal West Ham do vedení. Gól byl nakonec označen za Whelanův vlastenec.

Nyní byla řada na Marku Hughesovi, aby s nepříznivým vývojem zápasu ještě něco udělal, o čemž svědčilo nasazení Petera Crouche s Bojanem Krkićem. Právě vytáhlý anglický útočník se málem hned po nástupu na hřiště prosadil ve skrumáži po přímém kopu Adama, ovšem brankář Adrián si v nepřehledné situaci poradil. Co se ovšem nepovedlo Crouchovi, to dokázal Krkić. Někdejší forvard Barcelony využil Adriánova chybného rozhodnutí vyběhnout proti dlouhému centru na nabíhajícího Walterse, jenž se k míči dostal první a posunul jej Krkićovi, pro nějž už nebyl problém trefit prázdnou branku.

Závěrečnou čtvrthodinu i s čtyřminutovým nastavením už ale ani jeden z týmů nedokázal přetavit v soustavnější tlak, natožpak ukořistění vítězství. Konečná remíza 1:1 se hodí více hostům, kteří po prachbídném vstupu do sezony neprohráli již šest zápasů v řadě a rázem se pohybují v klidném středu tabulky. To West Ham zůstává až těsně nad sestupovým pásmem na šestnácté příčce...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1182130:1426
2.Chelsea FC1181226:925
3.Manchester City1173125:1024
4.Arsenal FC1173124:1124
5.Tottenham Hotspur1156015:621
6.Manchester United1153316:1318
7.Everton FC1153315:1318
8.Watford FC1143415:1915
9.Burnley FC1142511:1514
10.Southampton FC1134412:1213
11.West Bromwich Albion1134412:1513
12.Stoke City1134413:1813
13.AFC Bournemouth1133513:1612
14.Leicester City1133513:1812
15.Middlesbrough FC1125410:1211
16.Crystal Palace1132616:1911
17.West Ham United1132611:2011
18.Hull City1131710:2410
19.Swansea City1112810:215
20.Sunderland AFC111289:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1250)

Přidat komentář
Hokaido

Vítej v Premier League, Pepku.

Reagovat
smazaný uživatel

Niezeby som mal potrebu ti protiargumentovat a nieco o La Lige dokazovat, ale vo svojej domacej lige v prvej sezone s podla mna kvalitnejsim kadrom mal Pepek 5 prehier a 6 remiz.

Reagovat
alcantara

Musi to byt prenho sok, remizovat doma s outsiderom, to sa mu zatial nikdy nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno je jednou poprve

Reagovat
Uwe háže buly

Nech ho, je to troll.

Reagovat
Robertson

Hokaido nie je troll,a ten jeho komentár nie je pre Pepka,ale pre vás /možno Teba sa to netýka?.../ idiotov z PD,ktorí nepochopili,že tých prvých 6 výhier v PL neznamená až tak veľa,a tých šokov bude viac,a aj napriek jeho kvalite, bude mať čo robiť,aby naplnil tie vaše ambície,prípadne aj svoje ciele...

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido n̶i̶e̶ je troll,a ten jeho komentár nie je pre Pepka,ale pre vás /̶m̶o̶ž̶n̶o̶ ̶T̶e̶b̶a̶ ̶s̶a̶ ̶t̶o̶ ̶n̶e̶t̶ý̶k̶a̶?̶.̶.̶.̶/̶ idiotov z PD,ktorí nepochopili,že tých prvých 6 výhier v PL neznamená až tak veľa,a tých šokov bude viac,a aj napriek jeho kvalite, bude mať čo robiť,aby naplnil tie vaše ambície,prípadne aj svoje ciele...

FTFY

Reagovat
Robertson

...zásadne nesúhlasím s pozmeňovaním "môjho" textu,a hlavne s "očierňovaním" aj keď modrého,ale ochrancu PL voči čvarge z PD...počítaj v najbližšej dobe s brutálnou pomstou môjho tímu,voči Tvojmu tímu !!!

Reagovat
alcantara

Ty aby si sa neozval... vladis a ty, to je dvojka.

Reagovat
alcantara

Nase ambicie, ciele?

Ja si o Pepovo myslim, ze je schopny ziskat v PL titul, nepochybujem o tom. To je asi vsetko. Ja som sa vzdy vysmieval inym veciam. A idiota si nechaj pre seba.

Reagovat
Hokaido

Já si samozřejmě taky myslím, že je schopnej ten titul získat. A vlastně bych byl hodně překvapenej, kdyby alespoň jeden nezískal, protože má strašně kvalitní tým, neomezený finance a je to jeden z nejlepších trenérů na světě.

Napsal jsem to spíš proto, že tahle ztráta je pro top tým v PL úplně typická. I když mají City o parník lepší tým, stejně nedokázali proti outsiderovi dohrát zápas s míčem na noze a dostali se pod krátkodobej tlak, ze kterýho inkasovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ukazala Liga Majstrov, tak velkokluby z Premier League nemali vysoku uroven, a preto je logicke, ze postracali i vela bodov v domacej lige.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

9 - Man City have failed to keep a clean sheet in 9 of their 11 Premier League games under Pep Guardiola. Leaky.

Další inovace

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď som si povedal, že tou zostavou to Pep podcenil. Zaslúžený a krásny bod pre Middlesbrough.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá tvoja logika zaslúženosti

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko gólov dal prosím ťa Man City? 1. A koľko Middlesbrough? 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepriestrelný argument

Reagovat
smazaný uživatel

Veru že áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Mastný Chobot

To potom nemá moc zmysel písať, že je to zaslúžené, ak je to z výsledku jasné, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
Mastný Chobot

btw, podľa tvojej logiky, keď niekto niekoho zastrelí, tak to bola zaslúžená smrť, nie?

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžený zásah

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To platí len na športové výsledky, ale toľko inteligencie hádam máš, aby si to pochopil.

Reagovat
nani92

prečo len na športové?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžili si vyhrať City len na základe toho, že boli strelecky aktívnejší? Ja neviem, nikdy to nepochopím že sa to takto vníma medzi ľuďmi. To, či bol nejaký tím lepší sa ukazuje v počte strelených gólov. Neboli dosť dobrí, aby z tých šancí dali viac gólov. Je nad rámec môjho chápania, prečo sa ofenzívne aktívnejší ráta automaticky za lepší. Je to len jeden z mnohých štýlov, ako si dokráčať po výsledok.

Reagovat
nani92

ofenzívne aktívnejší sa snaží vyhrať zápas, čiže si vyhru zasluži automaticky viac ako defenzivne aktívnejší, ktorý sa o vyhru nesznaží

Reagovat
B3n

To, že hraješ defenzivněji, neznamená, že se nesnažíš vyhrát, nebo nechceš vyhrát. To je taky další z mnoha zažitých nesmyslů.

Reagovat
Mastný Chobot

ja chápem, ako sa na to pozeráš, ale nesúhlasím s tým

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

wow

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
livefan

Podcenil? Hrálo skoro to nejlepší, co má k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy, Navas. Ako takto napísané to až tak nevyzerá, ale v podstate hrali bez nejakých krídelných výpadov, Silva naľavo a Navas napravo. Hostia to nemali až také ťažké.

Reagovat
Counter

jn, jen Aguero s De Bruynem a Silvou, hotová zívačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba prvy polcas a Navas teda hral velmi dobre.

Reagovat
Counter

Právěže to mohl trošku obměnit, protože proti Barce se určitě dost vyšťavili a v druhém poločase to pak byl z jejich strany hodně matný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Valdes dobře zachytal první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

S Nolitom, Sanem alebo Sterlingom by boli podľa mňa ešte o level nebezpečnejší.

Reagovat
Whitemedia

Boro nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea môže ísť dnes do čela vlastne

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

skoda ze mu neodovzdali trofej uz po 6 kolach...teraz sa to uz nejak komplikuje

Reagovat
I am Mancunian

co by sme za take komplikacie dali my

Reagovat
smazaný uživatel

Joo Premier League... to je jiná liga, co Pepku?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Uwe háže buly

komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

konecne si si to priznal

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell by mel ukoncit karieru..

Reagovat
Counter

On nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ani lavka..

Reagovat
spider_8

Bože

Reagovat
Wat

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na lavičce nebyl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
mojmira

Reagovat
blade115

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

chudak

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
afc

Co staci na Barcu,to nestaci na Boro.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tri góly by dnes stačili. To je fakt.

Reagovat
spider_8

To zase až se bude zpochybňovat vyrovnanost PL.

Reagovat
Counter

Socky dneska porazily Atlético 2:0, to je teprv ligová vyrovnanost

Reagovat
Switchback

Reagovat
Miguel19

Socky nejsou tak marný ne?

Reagovat
Vrana17

Mě to zase přijde, že polovinu tech zlatých míčů by měli zebrat Messimu a dat je Iniestovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je presne ten, co tu podla mnohych Guardiolovu hadzanu dokazal transformovat na produktivitu, na klucove goly a asistencie.

Reagovat
Vrana17

Pro mě je Inesta už nějakou dobu nejlepší hráč Barcelony. Nechci ho tu nějak extra řešit bo nejsem jejich fanoušek. Ještě že už má roky atd...

Reagovat
Counter

Poslední roky jo, i když letos se (snad) zase zvedají. Jinak jak mě doplňuje kolega, dá si pomoci i kupo dalších nečekaných zaváhání favoritů, jen ten nováček z Alavése vyhrál na Camp Nou a remizoval na Atlétiku.

Reagovat
smazaný uživatel

a Aspas střelecky nahání Luise a Messiho. Nejlepší liga světa

Reagovat
smazaný uživatel

A Tottenham potom rupne v LM s 11. timom Bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen který má jeden z nejlepších kádrů BL

Reagovat
smazaný uživatel

To ale hovori o kvalite Bundesligy, nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ale o neschopnosti Schmidta ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Tottenham to stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna uhaluzená výhra a ještě navíc v době, kdy to Spurs taky moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Fandovia Premier League v LM neraz oslavovali aj tie uhaluzene vyhry...

Reagovat
Uwe háže buly

Protože maj dohromady IQ 90.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pohov. Leverkusen je kvalitný mančaft, na veľmi podobnej kvalitatívnej úrovni s Tottenhamom.

Reagovat
Uwe háže buly

Což jen hovoří o vyrovnanosti BL a tím pádem i poslední argument PL honičů shořel jak papír, teď už nemůžete říct, že BL neni lepší ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa do týchto zbytočných porovnávačiek nepúšťam. Pre mňa je osobne dôležitejšie to, ktorá liga je pre mňa zábavnejšia a zaujímavejšia. A tou je jednoznačne PL. No aj BL mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PL je jednoznacne nejsledovanejsi (a tim padem i nejvydelecnejsi) ligou na svete, BL a PD se s PL v tomto ohledu nemuze vubec rovnat... PD je nejlepsi co se tyka koeficientu (zcela jednoznacne) a BL je druha v koeficientu... Takze jaka liga je nejlepsi? To zalezi na tom, co je pro tebe konkretne dulezite... pro me je fotbal zabava a libi se mi ze v kazdem kolem PL je nekolik, pro me velkych, zapasu... takze pro me je nejoblibenejsi PL.

Reagovat
TopinB

Nebav se s ním, on je to zakomplexovaný blb, kterému PL asi ojela přítelkyni nebo něco takového, ta jeho nenávist je směšná

Reagovat
Hokaido

Vůbec s ním nediskutuj, je to zakomplexovanej ubožák.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Counter

A v Anglii to zas prohání Defoe, nevím, co je lepší :-)

Reagovat
alcantara

V Anglicku je za hviezdu Sterling. Kazdy ma to svoje.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak taky je to výbornej hráč.

Reagovat
Liquid

Sunderland odstartoval misi za záchranou

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok nejak skoro.

Reagovat
Liquid

řekl bych že tak akorát

Reagovat
vladis271

Hele Pepíku todle je PL.

Po hodoch prichádza bolenie brucha a po tomto kole by sme mali mať nového lídra. Uvidíme kto to bude.

Reagovat
I am Mancunian

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Pepova pozícia už vysí na vlásku.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

tak to som ja nikdy netvrdil. S tým na mňa nechoď.

Reagovat
C-M@ster

lol

Reagovat
Counter

(vtip je v té chybce, vlado)

Reagovat
I am Mancunian

a potom ze sa ti ludia smejú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Le Gunner

Škoda, že je tam ta gramatická chyba.

Ale abych nežral, tak

Reagovat
Counter

V tom je ten vtip.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Bla bla bla.

Reagovat
Mateo16

Ked vyhral proti FCB kde si bol ? remiza doma a uz vyskakuje z kanala

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland konečne a to ešte bez vylúčeného Pienaara, ktorý je mimochodom na facku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

A ten facepalm je jako za co?

Reagovat
fenixLFC

ze konecne...ideal nech neziskaju ani bod a potiahnu do certa

Reagovat
C-M@ster

Moyes, Defoe, Anichebe... samej sympaťák tam... lidi na ně taky chodí, tak proč jim nepřeješ?

Snad se zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford.

Reagovat
Liquid

Reagovat
fenixLFC

nepovazujem ich za sympatakov, kader je totalny odpad, hra na hovno, ziaden dovod preco by mi mali chybat. zasluzia si vypadnut uz par rokov....a snad dopadnu horsie ako villa vlani, bolo by to ideal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Se to nějak za námi všechno přibližuje, to abych zítra přál Hullu...

Reagovat
C-M@ster

lol, teď vidím toho Adriána

Reagovat
vrabejka

Boro > Barcelona. PL NEJLEPŠÍ LIGA SVETA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pep

Reagovat
SunFells

Poslední tři domácí zápasy City skončili 1:1

Reagovat
Ligter

to teď bude móda v souvislosti se City psát hrubky?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobře Boro, musel jsem jim to poradit ale

Reagovat
alcantara

Co na tuto diskusiu vravi uzivatel Svatej, ci ako sa vola? Fakt komici.

Reagovat
vladis271

Reagovat
alcantara

Ozve sa najvacsia placka Typicke...

Reagovat
patas92

Reagovat
Svatej

Každopádně vnímám jako vcelku podstatnej rozdíl to, kdo kam chodí provokovat. Schválně jsem se podíval pod nejnovější články PD a nikdo tam nevmetává všem do ksichtu to, že stojí Pepa za starou bačkoru.

Jedna věc je tady ta reakce fandů, kteří čekali na další zaváhání božsky velebenýho Pepa a druhá věc je cpaní toho otravování do ostatních sekcí.

Reagovat
alcantara

On stoji za staru backoru? Ved to keby niekto napisal, tak netreba argumenty... Len sa clovek pousmeje, taky velky je to nezmysel. A opat, kto ho bozsky velebi, ako sa to prejavuje? A je celkom logicke ked sa vyjadrujem k hracom ako napr Pedro a trenerom ako Guardiola, kedze su "nasi". A to plati obecne. To nema nic spolocne so sekciami. By ma zaujimalo, akym pravom sa tu chces ohradzovat, kto kam a co pise.

Reagovat
Svatej

Čekal jsem, že se chytneš toho nejmín podstanýho.

Neřekl jsem, že si to myslím já, ale možná jsem tě předcenil, když jsem čekal, že to pochopíš.

Božsky velebenej tu byl hlavně váma z PD po tý serii výher, to se to s váma nedalo vydržet. Já se žádným právem neohrazuju, tak netušim, co se mi tu snažíš vnutit. Říct někomu, že se chová jak arogantní vocas není to samý jako mu zakazovat bejt arogantním vocasem, nepleť si to.

Reagovat
Svatej

přecenil*

Reagovat
alcantara

Ja neviem co si myslis, do hlavy Ti nevidim. A ak narazas na tu backoru, to bola recnicka otazka, raz mozno pochopis, co to je. Velebeny je v zmysle ze je jeden z najlepsich, pre niektorych najlepsi. A to je fakt. Tusim blaugrana tu pisal nieco o 120 bodoch, ale je snad jasne, ze to bol skor polozart, kedze podobne sezony sa len tak nevyskytuju. Takze stale by ma zaujimali tie momenty, pre ktore su niektori arogantne ocasy. A ked uz si taky mravokarca, ktory tu neustale nieco vycita, nerozumiem, preco to nevadi prispevok Miguela hned na vrchu zosmiesnujuci Pepa. Tradicny dvojity meter?

Reagovat
Svatej

Tomu říkám drsnej odpal, jsi šikulka.

To, že je jeden z nejlepších nikdo nezpochybnuje. Trapný to bylo v momentě, kdy se ta vaše náplava vyjadřovala o válcování ligy a nedostihnutelný dominanci, srandalize, se kterou si Pep vytírá prdel a tak dále, vždyt je to klasika.

To, že si vybereš zrovna to nejodvážnější a kouzlem to proměníš v nadsázku a položert je ale kouzelný, gratulki.

Už minule v nějakým jiným článku jsem ti na tuhle část odpovídal a ty jsi zmizel, nemá to smysl.

To, že ti odpovídám tady, mě nezavazuje odpovídat na každej příspěvek z druhý strany, abych tim dokázal, jak moc si stojim za svým.

Reagovat
alcantara

Snad raz v tom bude aspon spolovice dobry ako ty.

Podobne veci som ja nepisal. A fakt si nepamatam prispevok kazdeho jedneho uzivatela. Takze neviem na to reflektovat. V tej diskusii s tym prispevkom blaugranu som bol a pamatam si ju, prislo mi to ako mierna nadsazka. Ked si si ale isty opakom, tak potom je vsetko jasne, nemoze byt inak

Odpovedal si vseobecnymi kecami, neviem co som tam mal viac dodat.

Urcite nezavazuje, len ja som Ta videl obuvat sa do mna tak 5x odhadom, zatial co opacnu stranu nemoralizujes, aspon som to nevidel. Pride mi to zvlastne

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne 4 zapasy Pedro v zaklade a Chelsea hned take vyhry. Hmm.

Reagovat
vrabejka

lehcí soupeři

Reagovat
TopinB

Happylight pls

Reagovat
vrabejka

Pep efekt jede

City si za tomůže samo. Neměli betonovat jednogolove vedení jak Mourek.

Nejspíš mají platic City stejnou taktiku jako Lester.

V lize hrát na půl plynu a udělat všechno pro vítězství v LM

Reagovat
vrabejka

Sunderland

Reagovat
icemike

5 výher v řadě, skore 16:0, Conte na hrad

Reagovat
Pospovič

neskutečné

Reagovat
Whitemedia

Jsem se dnes do brány místo Courtoise mohl postavit i já..

Reagovat
Miguel19

Wow, pokud kvůli takovému fotbalu měla přijít ta trapárna s Arsenalem, tak to beru všemi deseti.

Neuvěřitelné, co momentálně předvádíme.

Reagovat
fenixLFC

koeman ma svoju prvu krizu v evertone nejak skoro nie?

Reagovat
Emqick

Neví někdo, proč nehrál Lukaku?

Reagovat
spider_8

Hamstring.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pred pár týždňami ho išli pomaly vyhodiť a teraz toto. Zatiaľ najlepší výkon, ktorý som videl v tejto sezóne. Aj vďaka tragickému Evertonu.

Reagovat
spider_8

Jo tak vyhodit jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

A kdo ho jako šel vyhodit.. Myslíš nějaké ty sázkové kanceláře?

Reagovat
smazaný uživatel

Všetky info čerpám z EF.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/conte-zustava-reaguje-chelsea-na-informace-medii-342986/

Preto píšem pomaly. Neukameňujte ma preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Média o chystaném odvolání informovala na základě tahu několika britských sázkových kanceláří, které dnes odpoledne přestaly brát sázky na Conteho propuštění."

Ono treba čítať aj obsah článku, nie len jeho zavádzajúci a presstitúcky nadpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by čítal články.

Reagovat
Svatej

nikdo ho nevyhazoval, nikdo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Ale no tak

Reagovat
Whitemedia

Everton dnes ale nepředvedl vůbec nic... a takovéhle nic jsem už dlouho neviděl

Reagovat
Zaschrona

Naposledy na Sunderlandu v poslednim zapase Martineze. A par zapasu pred tim na Anfieldu. I kdyz tohle bylo snad jeste horsi, az je to neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba Toffees .

Reagovat
Tuxedo

Kto by to povedal ze aj na 3 obrancov sa v PL da hrat inak super vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte nám súpera

Reagovat
Whitemedia

S Arsenalem už jsme hráli..

Reagovat
smazaný uživatel

To sa neráta

Ale nie, veď táto forma začala práve po Arsenale. To bol náš budíček.

Reagovat
smazaný uživatel

A Liverpoolom .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

owny, pls.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jsi shrnul váš výkon?

Reagovat
blade115

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nemam slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Střízlivé zhodnocení toho výkonu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
blade115

Chelsea má nejvíc vstřelených gólů v PL... A vůbec, kdy jsme naposled vyhráli o pět gólů? Snad nás to nebude pak tolik bolet, až se tenhle vlak zastaví.

Reagovat
Miguel19

A nejmíň inkasovaných, což je ještě víc super

Reagovat
Miguel19

Jo tak ne, oni jsou tam Spurs

Reagovat
Error

Spurs

Reagovat
blade115

Chápu, že je má člověk tendence přehlížet, ale Slípky mají přece jen o čtyři góly míň...

Reagovat
Miguel19

To se zítra změní mám pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že zostaneš prekvapený. Za posledných 50 zápasov v PL sme dostali viac ako 2 góly len v jednom zápase (Proti Newcastlu v hanebnom zápase posledného kola 2015/16)

Reagovat
Miguel19

No doufám, že zítra něco uhrajete..ale více věřím Arsenalu no

Reagovat
Emqick

Třicetník na kříž.

Reagovat
icemike

Nehrali jste s nami loni 5:3?

Reagovat
smazaný uživatel

To ešte v januári 2015.

Reagovat
Emqick

Největší strach mám z toho, kdyby se zranil Kanté. Celkově na střed tolik náhradu nemáme. S Terrym a brzy zdravým Zoumou by obrana mohla být ok. Útok je taky cajk. Pak záleží, kdo by teoreticky mohl hrát wingbacky.

Reagovat
blade115

Do středu Chalobah, Mikel nebo Oscar. Všichni jsou sice někde jinde než Kanté, ale to není taková ostuda. Na wingbacky Willian nebo Aina. V každém případě by to byl průser, protože mi přijde, že to funguje jen v tomhle složení. Ale to se nedá nic dělat, nehrajeme LM, tak holt nemáme tak široký kádr. V tom je to nevýhoda.

Reagovat
blade115

A na wingbacka teda ještě může Azpi a místo něj Zouma, Ivan nebo Terry.

Reagovat
Kovi81

si myslim, ze Chalobah je prvni varianta at uz v pripade stopky Manji nebo Kanteho. Kazdopadne Willian by na tom pravem WB nemusel byt spatny

Reagovat
Emqick

Víceméně souhlas. U Oscara ale záleží, jakej má den. Mikel půjde možná v lednu pryč, ale nějaký defenzivní povinnosti si splní - nelze pak očekávat cokoliv dopředu. S těma WB souhlas. Jak říkám, největší strach mám ze ztranění Kantého nebo i Matiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by bolelo? Prehry patria k futbalu. Teraz sme síce v obrovskej eufórii (a je to úplne pochopiteľné), ale rozhodne by som to nevidel hneď takto čierno- bielo.

Čo nás môže najviac mrzieť je vypadnutie z ligového pohára.

Reagovat
Taiger

No nic, po tom dnešním výkonu Chelsea musí Aguero pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

" ...zatímco Bournemouthu, ve kterém mimo jiné z Arsenalu hostuje Jack Wilshere, patřilo ... "

Veľmi dôležitá informácia.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Manik...

Reagovat
J0EL

Nahradzas ownyho?

Reagovat
Mastný Chobot

však ale je to fakt zbytočné

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Manik...

Hamba City

Reagovat
Whitemedia

To je nějaký nový klub?

Reagovat
Uwe háže buly

V Indii.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Since the start of last season, Antonio Conte has as many Premier League wins as Jose Mourinho.

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

United ho zničili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A asi víc jak Benitéz, ne?

Reagovat
Counter

Jelikož na to měl tak o dva bambiliony víc zápasů, tak asi jo no.

Reagovat
C-M@ster

Máš recht. Benitéz 10 zápasů, Conte 11. Dva bambilióny.

Reagovat
Counter

Jsem myslel Mourinha. Jestli chceš srovnávat Chelsea s Newcastlem, prosím, ale nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to vyloženě užíváš

Reagovat
Counter

Užívají si to předně britští novináři, jejich perličky sem akorát kopíruju. Ale je pravda, že moc pobízení k tomu není potřeba

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

stál mi celých 90 minut

škoda, že přítelkyně je mezitím na badmintonu

Reagovat
Emqick

To ti řekla jo?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Jak by ti pomohla, když ti stojí z 11 borců?

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

na "badmintone" tak určite

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Reagovat
soukup

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
B3n

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

A o pornu si už slyšel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nevydareny vtip .

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Le Gunner

Jak se chtěl pochválit, že má přítelkyni...

Reagovat
smazaný uživatel

davaj bacha, tie modre tabletky mozu sposobit neplechu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si hezky maže hejtry na chleba

Reagovat
Hurrikane

Burnley-CP, zatím nejlepší zápas sezóny, ten zápas měl všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hazard už má na kontě více gólu v lize než Ronaldo, proroctví se naplňuje

Reagovat
kvasha16

ake proroctvo?

Reagovat
vrabejka

Takže LFC, Chelsea a Arsenal o titul. Bral bych

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to zejtra ztratíme..

Reagovat
13

Hm city jsou pořád největším favoritem.

Reagovat
vrabejka

podle formy těžko. I pžesto že byl dnes KDB geniální ztratily. Jestli ho zase ztratí na měsíc tak půjdou ze hry o titul. Oni mají na tvoření hry jen jeho. My máme Lallanu, občas Henda, Firmina, Maného, Coutinha.

Reagovat
13

Ja si za ty leta zvykl ničemu nevěřit, celá tahle forma může být křehce vázána na konkretní hráče a proti united to bylo vidět při ztrátě giniho a lallanky. City mají stále brutálně kvalitní kádr a s pepkem i potenciál tu ligu ovládat. Je to chytrej chlapík a dost možná svuj styl brzy vyladí do Pl módu( zatim je to la liga a to mu tady nestačí)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea vidim presne situaci jaka byla v Juve nez tam prisel Conte.Tohle uz neni nahoda, v Bari skvelej,v Juve skvelej v repre taky a ted v Chelsea.Conte je neskutecny pan a vyvraci me veskere domenky o tom ze he to jen o hracich.On kde prijde tak ten klub nastartuje.Chelsea si muze mnout ruce, i kdyz je Antonio tvrdohlava palice a ma nejaky manazersky chyby, jeho temperament a chut vyhravat si prenesl z aktivni hracske kariery i do trenerske.Za me je to nejlepsi trener ktery kdy Juventus vedl, vdecime mu za hodne a preju mu uspechy i Chelsea.Borec neskutecnej chybi

Reagovat
smazaný uživatel

http://twentyminutereads.com/2016/08/09/the-hammer/ skvělej článek o Contem. ale nejspíš jsi to už četl

Reagovat
spider_8

Který manažerský chyby v Juve vykazoval? Ve výběru hráčů?

Reagovat
pistacik11

take ako vsade, striedania, a cely cas len jedna taktika

Reagovat
smazaný uživatel

toho se taky bojím, až soupeři naši taktiku prokouknou a začne se nám to komplikovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho temperament a tvrdohlavost..dlouho v Chelsea nebude když mu šéfuje někdo jako Abramovič..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea letos zatím každopádně nejlepší a nejhezčí fotbal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Hlavně v zápasech s Liverpoolem a Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Arsenalu bychom měli poděkovat za to, že hrajem tak skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
Whitemedia

Od října určitě, ale do té doby zase určitě ne..

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

pitomče

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Čikalito prosím

Reagovat
smazaný uživatel

*Čikatilo. A pochybujem, ze je to Dan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
guzman

Nádherný zápas

Reagovat
T44v3tt1

Pár zajímavostí k CFC..

Už teď máme stejný počet domácích vítězství jako za celou loňskou sezónu.

Z prvních čtyř střel na bránu jsme dali čtyři góly.

23 - There were 23 passes in the build-up for Hazard's 2nd goal v Everton, the most before a goal in the Premier League this season

Everton have conceded 5+ goals in a Premier League game for the first time since shipping 6 against Chelsea in August 2014

0 - Chelsea didn't allow the opposition a single first half shot for the first time in the PL since Jan 2013 v Reading

4 - Eden Hazard has scored in four consecutive Premier League appearances for the first time in his career

12 – Diego Costa has had a hand in more goals than any other Premier League player this season (9 goals, 3 assists)

Reagovat
Miguel19

To první

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Sakra, jste nás s těma 23 přihrávkama asi trumfli o jednu

Reagovat
kvasha16

ale na poslednu majstrovsku sezonu nam este chybali 2

Reagovat
kvasha16

tak a este zajtra remizka v derby a na Anfielde a toto kolo bude dokonale

Reagovat
Pospovič

Reagovat
papanegra

odkud se najednou vynořilo takových fans blues ? a hned že jsou nejlepší tým ligy

koho porazili ze špičky tabulky ?

S LFC prohráli 1:2 a od Arsenálu dostali trojku

Reagovat
Manik...

No vy jste po příchodu Kloppa taky vylezli jak houby po dešti

Reagovat
Miguel19

Tyhle zápasy tituly nevyhrávají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Hamšík si to túto sezónu tuším dáva ešte viac ako inokedy, čo tak zachytávam videá na twitteri. Už dal asi 3 také góly, že mi odjebalo dekel.

Reagovat
Mastný Chobot

Chcel som tým povedať, že to je klenot a že by sme si ho mali vážiť. Ako Cibulkovú a bryndzu.

Reagovat
Mastný Chobot

A jeden druhého

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Kovi81

bryndza je Sagan?

Reagovat
Mastný Chobot

pochopiteľne

Reagovat
Kovi81

Reagovat
alcantara

Toth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Snad sa nezranil. Inak to bude v Trnave traga.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma asi trafilo, kedze idem na ten zapas.

Reagovat
alcantara

To sme uz dvaja, Olo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

traja

Reagovat
madridcan

Styria

Reagovat
vodka

v trnave je to podle vysledku traga porad

Reagovat
vladis271

Ja to nechápem. To nemá nikto na Slovensku 10-15 milionov Evri aby ten klub vykúpil spod pazúrov Sauronovych? Plná ric podnikateľov a značku s naväčším futbalovo-marketingovým potenciálom nechávajú vo vlastníctve toho hnusného hobbita.

Reagovat
alcantara

Herne sa mi ale zdal lepsi minuly rok. Ale to je aj tym, ze Napoli padli celkovo ako tim.

Reagovat
Miguel19

Matič už má 6 asistencí? To je taky slušný

Reagovat
Wat

Co Matič, ale kritizovanej Pedro jich má 6?!

Reagovat
Miguel19

Kecáš

Reagovat
Wat

No fakt, někde ale uvádí 5, jinde zase 6, stejně jako u Matiče. Neskuteční tvořiči.

Reagovat
Miguel19

Jo. Matičovi třeba někde počítají asistenci s Hullem, což třeba nebyla ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Matic má ale 6 čistých asistencí v této sezóně - Burnley, Liverpool, Leicester, Man utd, Everton a v 1 asistenci v poháru, kdy dával na podnose při golu Batmana.

Reagovat
fenixLFC

ako tak pozeram MOTD, ako sa lisil vybuch martinezovho evertonu u nas vlani od toho dnesneho?

Reagovat
Counter

Že tehdy dostali míň gólů

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

a nespad pochvala

Reagovat
Counter

To víš, jižanský odpad.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Tobě už fakt mrdlo

Reagovat
Hokaido

Však to očividně myslí ironicky.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nějaká skrytá reklama na výrobce dresů.

Reagovat
bandwagoner

Od Pumy asi nebudou no

Reagovat
SunFells

Nějaké odolnější elasťáky no, od Umbra.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rišty

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia

Bournemouth

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth by ma jeblo, keby som im fandil

Reagovat
Mastný Chobot

nečakám, že by Bournemouth nejako moc mrzela táto prehra na konci sezóny, tí hrajú dobre a nebudú mať problém, ale Sunderland sú neskutoční zúfalci.

Reagovat
Mastný Chobot

okrem Anichebeho, Defoea a van Aanholta

Reagovat
Wat

Pickford taky ujde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

toho by som bral do Tottenhamu, ak by náhodou Lloris odišiel.

Reagovat
fenixLFC

vymenovavas vsetko co dalo goly v tejto sezone?

Reagovat
fenixLFC

kazdopadne, moyes este stale bez vitazstva

Reagovat
nani92

ked sa do zápasu priamo nezapojíš a dáš ho len simulovať, tak aj tak sa ti počíta do štatistík

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
risk je zisk

Chelsea, naprosto úžasný zápas. Díky moc vitasrpovi a ustymu za uskutečnění jednoho z mých snu :).

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

dobry vyber

Reagovat
Hokaido

Zápas s Everton je výdycky dobrej výběr.

Reagovat
Error

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zapas sledoval guy fawkes...sorry, mowbray

Reagovat
Whitemedia

Aguero po takových letech pořád neumí anglicky..

Reagovat
nani92

však ono to je dobre niekedy, aspoň ťa tak často novinári neotravujú s rozhovormi a do 3 rokov bude aj tak fuč

Reagovat
vilp

Hazard neuvěřitelný. Nejlepší hráč PL o parník.

Reagovat
Whitemedia

Ale jen když se mu chce..

Reagovat
vilp

To je pravda, na druhou stranu si jsem jistý, že v dominantním týmu by měl těch svých nálad minimum. A ten nový systém mu také sedí mnohem lépe, Conte mu dal větší volnost, na oplátku vyžaduje více střelby a hladovosti v zakončen,í a hned to vypadá trochu jinak.

Reagovat
C-M@ster

Tak on už se probudil na konci minulé sezóny, což byl vidět i na Euru. Jeho hladovost po gólech bych Contemu nijak nepřičítal. Ale jinak hra Chelsea včera fantastická, úplná exhibice.

Reagovat
Lacko_Boh

v tom pripade Balotelli

Reagovat
Whitemedia

Hazard, když se mu chce >>>> Balotelli, když se mu chce

Reagovat
blade115

No to by takhle ale musel hrát konzistentně, ne si jednou za čas prožít fazonu a pak hrát hluboko pod své možnosti.

Reagovat
vrabejka

Sorry ale Coutinho je zatím nejde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vladis271

to čo si napísal je rovnaká pičovina ako komentár na ktorý si reagoval.

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Jestli je jinde, tak mu gratuluju k zisku Zlatýho míče.

Reagovat
icka

Reagovat
vrabejka

Hazard vs Ozil vs Coutinho this season:

Goals:

7 - 3 - 4

Assists:

1 - 3 - 4

Chances created:

20 - 22 - 25

Pass accuracy:

85% - 87% - 84%

Keys passes (per game):

1,8 - 2,4 - 2,8

Tackes:

4 - 1 - 15

shots:

34 - 16 - 41

Coutinho si je maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš sem štatistiky, ktoré jasne hovoria v prospech Hazarda a aj tak napíšeš ,,Coutinho si je maže na chleba "....

Reagovat
vrabejka

v jeho prospěch jsou jedině goly. U křídla jsou důležité i jiné staty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že máš na mysli keys pases, tackles a shots, že

Reagovat
kiwwi

A prečo si vynechal dve najdôležitejšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Preto som dal tieto, lebo v nich je Coutinho od Hazarda lepší. Urobil som to tak naschvál, kiwwi, aby bol vrabejka v laufe a znova napísal, že si ich couts maže na chleba

Reagovat
kiwwi

Coutinho je lepsi aj v tych dvoch najdolezitejsich - key passes a chances created ale vidim ze dole sa z toho uz chces vyzut nejakym sarkazmom takze nema velky vyznam ti nieco vysvetlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá veľký význam baviť sa s tebou o niečom, čomu vôbec nerozumieš. Tak sa tu nehraj na chytrého, zbaľ si svoje sračky a daj mi pokoj.

Reagovat
Maresma

Tak se na to podivej ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

A znova uvidím, že porovnávať Coutinha s Hazardom je nezmysel

Reagovat
Maresma

Jj, tak hlavně, že ty statistiky hovoří jasně ve prospěch Hazarda...

Reagovat
smazaný uživatel

vieš na koho som reagoval? Hovorí ti niečo sarkazmus?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Kde jsi ty data bral? Minimálně key passes trochu nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Özil > Coutinho > Hazard

http://bit.ly/2fuLxbI

Reagovat
icemike

41 střel a 4 góly, to je rama i nutella najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

k diskusi Trump vs Clinton:

idioti, co jsou rádoby chytráci a čtou jen jejich noviny a vůbec, ale vůbec neví nic o mainstreamu, tak Killary díky svým sponzorským darům a konexím s vlastníky médií a bankéři vede neskutečnou propagandu

celý hollywood, od late night show (čest J. Cordenovi, že se nevyjadřuje k volbám) po zpěváky, všichni agitují za Clinton... je až směšné jak moc dokážou klesnout lidé jako Seth, Kimmel, CNN, apod., Miley Cyrus propaguje Clinton přes vagínu, Katy Perry přes prsa a Madonna přes kouření, J. Lopez zase vystavuje prdel pro hlasy pro Clinton, stačí googlit, např:

https://www.youtube.com/watch?v=0Okx-ircr8Q

http://dailycaller.com/2016/09/26/katy-perry-promises-to-vote-naked-to-help-get-hillary-elected/

není težké najít si na youtube videa skrytou kamerou, kde vysoce postavení členové štábu demokratů se přiznávají k ovlivňování médií, placení demonstrantů na akcích Trumpa, nedávno vyplulo i na povrch, že moderátorka jedné stanice řekla předem Killary některé otázky, které budou v těch debatách apod.

to jsou jen ty menší zločiny, které spáchala o těch ostatních každý ví

takže pokud Trump vede propagandu, tak asi velmi mizernou a hlavně ze sponzorských darů vybral 3x menší částků od menších dárců oproti Killary

propaganda, lži a cenzura nepatří do 21. století a to, co tady rozjeli levičáci, to už je k zblití a dobře to shrnul Clint:

http://revue.idnes.cz/clint-eastwood-volby-donald-trump-kritika-podpora-fwm-/lidicky.aspx?c=A160804_112722_lidicky_zar

Reagovat
Godwinson

To máš z facebooku Dana Vávry?

Reagovat
smazaný uživatel

hele proč se jí řiká Killary?

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevím, někde jsem to viděl a také jsem to začal psát, určitě ti to někdo vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
VasAFC

Tak už prosím tě nic nepiš nebo mi připomínáš tu krávu Žižkovou. (Z kama máte tyhle informace? No od manžela)

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi to nepochopil, nevadí, typický fanoušek 4. týmu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Benghazi

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to nedává žádnej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

ty jsi debil co nic neví

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jak můžeš na jednu stranu odsuzovat vagínu Miley a na druhou vyzdvihovat výroky Clinta? Každý zkrátka podporuje to, co chce.

U nás máš taky většinu umělců proti Zemanovi, v USA zas proti Trumpovi. Na vesnicích zas volí Zemana v USA na farmách Trumpa.

Jinak ty výroky Clinta jsou směšné... Je vidět, že ve filmech má ty role šité na tělo, viz Gran Torino

Když jsem vyrůstal, tyto věci se nenazývaly rasismem,“ prohlásil s tím, že dnešní generace je podle něj hodně „vlezdoprdelecká“.

Když on vyrůstal, tak černí ani neměli právo volit, tak jasně, že to nenazývali rasistické.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, každý aktivista nebo neziskovka čeká, až se někdo přeřekne a začně hon.. je to takový extrém, že je to svým způsobem už cenzura

Reagovat
Posledni Kovboj

tak dockam se toho linku na vaginu Miley Cyrus?

Reagovat
smazaný uživatel

jizz on my glasses, please

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to vzrušuje. Amíci jsou jebnutí a podle toho si i zvolí prezidenta. Kdyby měli kousek rozumu, tak by se nikdy do finálového kola nemohla dostat Hillary a Trump. Ale u nás se to vlastně moc neliší když se byl duel Zeman vs. Schwarzenberg. Zeman je taky hulvát, i když ne takovej jako Trump a Schwarzenberg měl taky podporu médií a umělců. Tak snad příště nebude u nás ve druhém kole prezidentských voleb Lívie Klausová proti Rosenbergovi.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý duo

Reagovat
Posledni Kovboj

Robert na hrad!

Reagovat
Neutron

a teba zaplatil kto, hm?

Reagovat
Counter
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

co se jim sype?

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Čím dál víc zraněných - půlka obrany, v Turecku Pogba, teď Rashford.

Reagovat
SunFells

Mají dva hráče s vážnějším zraněním, přičemž jedenvzhledem k povaze zranění za chvilku beztak zase bude hrát. Podle by podle zdrojů mohl nastoupit už dnes, jak dlouho bude chybět Rashford? Se jim to teda sype v lize, kde většina klubů má vysypané.

Reagovat
SunFells

*Podle zdrojů by

Reagovat
nani92

posledne zapasy hral hovno ako ostatný, nemôže hrať všetko..ale hlavne, že sa nam to sype

Reagovat
kiwwi

Ty si neskutočný traged

Reagovat
Carrick

je strašně slabej

Reagovat
Counter

Od tebe je to jako vždy pochvala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

lol.. když jsem si nahoře přečetl ten južanský odpad, tak jsem si říkal, že tě fakt musí trápit, že ten kdo ho tahal za dres nebyl z MU. Tak sis to aspoň vynahradil níž, no

Reagovat
kiwwi

pockaj, teraz ti napise ze on to nevymyslel, ale novinar a ma 326 RT

Reagovat
Counter

Cože? Vždyť to nahoře jsem psal ironicky směrem k názorům, že simulujou jen jižani, zatímco u Britů to člověk nikdy nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blbeček moralizujúci jak vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Swarley

no to byste zrovna vy třeba nestíhali ani zametat

Reagovat
Counter

Tak si ten příspěvek odmysli no. Člověk tu chce aktuálně informovat o tom, že vám přibyl další možný zraněný a místo toho se dočká jen posměchu.

Reagovat
kiwwi

ooo chudacik, on len chcel aktualne informovat

Reagovat
Counter

Přesně tak Přišel s tím Samuel Luckhurst a nikde jinde se to vůbec neobjevilo.

Reagovat
nani92

lebo väčšina ľudí si teraz vychutnáva nedeľný obed

Reagovat
kiwwi

mozno sa to nikde inde vobec neobjavilo pretoze Luckhurst si to vymyslel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

ty to dobre nezvládaš tiež

Reagovat
J0EL

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

no není informovat jako informovat

Reagovat
Counter

Jste moc velké citlivky prostě

Reagovat
bbbauch

Bys mohl delat nadpisy v Blesku

Reagovat
kiwwi

Ale len čo sa united týka... Ináč by to bolo na blesk moc normálne

Reagovat
Rssa

A zadna myslenka, jen utoky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus, Aguero, Griezmann ?

Reagovat
vilp

To si nemyslím, když má KdB. Spíš bych si tipl, že krom nových krajních obránců bude hledat někoho opravdu silného v soubojích jeden na jednoho a taky záložníka do základu za Fernandinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim, ze by sa mu hodil nejaky sikovny individualista na kridlo, ale kto ?

Reagovat
vilp

Třeba Emre Mor je přesně hráč pro něj, i když je ještě hodně mladý a zatím ani nemá jistý základ v Borussii. Ale pořád máme začátek sezony a uvidíme, jaký předvede progres do jejího konce. Každopádně bych se vsadil, že kdyby nákup Saného o rok odložil, tak by si to rozmyslel a z Bundesligy potom raději upřednostil právě Mora. Leroy je zatím takový druhý Nasri.

Reagovat
vladis271

špekuluje sa, že Aguero odíde.

Reagovat
Hokaido

Ty vole, to by tak ještě chybělo...

Reagovat
Swarley

umím taky hodně nenávidět

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

nech si vyhrá Pep ligu, aj v LM mu budem fandiť a nech ide preč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
VasAFC

Reagovat
J0EL

dnes si tiez prisli po remizu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Henry ma stoprocentni pravdu. Smutne na tom je, ze dnes slavi remizu oba tymy.

Reagovat
SunFells

V Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v Italii, v NLD, nedelej hloupeho. V Arsenalu by meli bejt vsichni teď nasraní, zdravě samozřejmě, že nedokázali porazit Boro a slepice, musí si říct, chtěli a měli jsme být v čele ligy s pár body k dobru, nezvladli jsmecto, musime jeste vic zabrat, vypilovat kombinaci, nedat souperi prostor a dostat se co nejdriv do cela. Ale vy si neustale rikate, uz nekolik sezon jak je to dobre, ze se drzite na dostrel, tedy bojujete o titul a pak prijde slabsi obdobi a jste v haji. Vy vite ze slabsi obdobi prijde na kazdeho a Arsenalu se uspesne dari i kdyz je jakoby ve forme drzet se v rovine s tymy, ktere si prosly drobnejsi krizi a pak kdyz prijde krize na Arsenal tak je mimo boj o titul. Priznejte si to vy nemate ocekavani, ze povedete ligu s naskokem, ale Henry a spol., ti to ocekavani meli a kdyz to tak nebylo tak byli nespokojeni, nastvani, peemysleli a snazili se to zmenit. Tohle dokud si neuvedomi cela gunners obec od Wengera az k nahradnikum a vlastne i fanouskum, tak nemate sanci titul vyhrat. Ale vy ho vlastne nechcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

MOTM od nás asi Nacho nebo někdo z dvojice Xhaka/Coq. Jinak vesměs průměrný výkony. Podle průběhu hry remíza asi zasloužená.

Reagovat
Mimalu

Jedno z těch slabších NLD, sice jsme viděli jak sporný gól, tak penaltu, ale většina zápasu byla taková nemastná neslaná. Tak ještě by to chtělo ztrátu Liverpoolu a máme za sebou povedený fotbalový víkend

Reagovat
Miguel19

Ideální výsledek

Reagovat
kvasha16

500. pre remizu Liverpoolu

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

To radši ať je první Liverpool než Čukotka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny, pulzujúci zápas. Skvelý bod. Mohli sme s trochu viac šťastia aj vyhrať, ale aj prehrať. Dembele MotM. Rose, Walker a Vertonghen parádny. V podstate všetci hrali skvele až na Janssena, ktorý sa zatiaľ hľadá.

Pri súčasnej forme Arsenalu a Tottenhamu beriem bod pred repre pauzou všetkými desiatimi.

Reagovat
vrabejka

Gunners budte rádi za bod Čech vám chytil 3 goly.

Reagovat
Gunner14

wat

Reagovat
Taiger

Táhni, nejseš vtipnej ani zajímavaj.

Reagovat
Taiger

**zajímavej

Reagovat
SunFells

Já myslím, že za tu sezónu už tak 5.

Reagovat
Switchback

Arsenal celkem bída teda, na to jak je Tottenham poslední dobou marnej

Reagovat
Mastný Chobot

Omg, to bol zlý výkon. Tottenham rozjebaný zraneniami a my sme sa doma triasli na konci a môžeme byť radi, že sme nedostali trojku. Mať tam dnes Tottenham Alliho a Kanea vo forme, tak nepochybujem, že prehráme. Pri každej lopte na Mustafiho a Kosa som sa klepal, čo zas vymyslia. Alexis s Mesutom úplne nevýrazní. Veľké sklamanie, čakal som lepší výkon a hlavne lepší výsledok.

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho s Hectorom a Xhakom dobrí ale, tí to odmakali.

Reagovat
smazaný uživatel

An OG and a dumb pen.

When 2 bottlers collide.

Reagovat
Edgewalker

To bylo asi jedno z nejnudnějších derby za poslední roky. Většinu zápasu to bylo takové ospalé s několika derbyovskými momenty, jinak nic moc. Ale remízu beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamani..

Reagovat
Gareth Bale 11

Myslím, že vcelku spravedlivý výsledek, ale pro nás je v současném rozpoložení bod zlatý. Každopádně jsem rád, že Kane zvládl 70 minut a vypadal vcelku dobře. Jinak Dembelé dneska nejlepší na hřišti, což je oproti předchozím zápasům docela zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele parády, oproti tomu, ako hral proti Leverkusenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje gramatika zklamala

Reagovat
Mastný Chobot

po slovensky to má dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v tom případě pardon

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

REKT

Reagovat
smazaný uživatel

S tím lazaretem přesedlat na 3 obránce byl geniální tah.

Remíza spravedlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche první trenér v historii Spurs co nepohrál ani jedno z prvních 5 NLD. <3

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

V lize*

Reagovat
SunFells

Dobrý zápas, ale měli jsme z toho asi vytřískat víc. Remízu jsem přesto čekal, Poche se těžko poráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc NLD. Jestli Tottenham nekde vladl, tak ve stredu pole, kde Dembele a hlavne Wanyama zahral paradne. Kraje obrany maji momentalne o level lepsi, ale Bellerin ma na to casem byt jeste lepsi nez Walker. Jinak Cazorla chybel strasne moc, ta dvojka Xhaka-Coquelin proste smerem dopredu nefunguje a Ozil se potrebuje soustredit ciste na to vymysleni sanci pro tu ofenzivni trojku. Bez Cazorly, ktery mu dodava na to ten klid, to proste chybi

Reagovat
smazaný uživatel

A nemuzu si pomoct, ale posledni dobou mi pripadaji v NLD namotivovanejsi nez nasi....

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

To není o NLD, oni takhle pod Pochettinem prostě hrají.

Reagovat
raduinho

Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

klasik

Reagovat
raduinho

a mám tě bochote

Reagovat
smazaný uživatel

Od Arsenalu som čakal viac, hostia mali nakoniec aj väčšie šance na rozhodnutie.

Reagovat
Cobra

Ke konci zápasu možná, ale na šance to bylo fifty fifty

Reagovat
Gunner14

Neměli

Reagovat
Gunner14

Ježiš ty společná interview . Chudák Walcott doufám že Kaneovi rozuměl co mluví, protože já ne

Reagovat
andrew96

Clattenburg to zvládl dobře.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
13

Wow coutinho o o o

Reagovat
Spalovač šancí

Arsenal má potenciál, ale potřebuje world class útočníka. Měli by se domluvit s Kanem. Ten moc dobře ví, že s Tottenhamem díru do světa neudělá.

Reagovat
SunFells

To by pak už Arsenalu chyběl jen world class útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

o tom utocnikovi sa tu rozprava uz tak 4 roky neuveritelne aky problem to je pre Wengera priviest jedneho top utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp - Lijnders to je neskutečná síla na trenérské lavičce.

Reagovat
avicii

dufam ze Klopp u nas stravi dlhe uspesne roky a potom to prebere Ljinders

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ljinders Buvac je najdôležitejší muž za tým, čo momentálne hráme

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool si ide pre titul

Reagovat
I am Mancunian

bohužiaľ

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych mu to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nepripadá ľudom až tak vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Klopp je borec

Reagovat
smazaný uživatel

seriozne to maju rozohrate super. tazke away zapasy za nimi, ziadne pohare, najkrajsi futbal, jednoznacne najvacsi favorit momentalne

Reagovat
Erdovec

bohužel nejde o to, kdo hraje nejkrásnější fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

vymenoval tam aj ine dovody

Reagovat
R22

no jednoznačně..ještě ta Chelsea je rozjetá

Reagovat
fenixLFC

lenze staci aby hocikto vypadol a uz to je vidno. nehovoriac o tom, ze mane bude na cca 4 zapasy prec. plus obrana

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo má v lize lepší obranu? Jediná Chelsea a pak Tottenham, kterej ale zase neumí dávat goly.

Reagovat
fenixLFC

polovica ligy ma lepsiu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě jenom číslama jí má lepší 8 týmů, ale my dostali 5 golů hned v prvních dvou zápasech. Od tý doby máme obranu statisticky celkem ok. Celkově nějakou hru nebo systém defenzivy má lepší jenom Chelsea a Tottenham.. jinak mají všechny týmy s defenzivou problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

jeeez

Reagovat
fenixLFC

ked sa nam nedarilo malo to tu vyhodu ze si aspon bol zalezeny

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty a ten šašo cristiano vy ste sa fakt našli..dve homoklady čo proste netušia o ničom vôbec

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

on a vrabejka vás tu jako jediní táhnou svou úrovní nahoru

Reagovat
I am Mancunian

+nemaju ziadneho konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

ta nasa obrana je velky vykricnik, to netreba prehliadat...

Reagovat
smazaný uživatel

zato obrana city aj s arsenalom idu bomby vyslovene..snad len chelsea ma defenzivny system zmaknuty pod contem poriadne...

Reagovat
avicii

CFC aj povazujem za favorita...

Reagovat
nani92

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

bez sance

Reagovat
spider_8

Před měsícem City, včera Chelsea, dneska Liverpool. Už se rozhodněte

Reagovat
Whitemedia

Manchester United

Reagovat
spider_8

Ty ne, teď dostali gól.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

útok

Reagovat
nani92

záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A bez Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel tim lip pro ne; pravdepodobnost fatalniho uklouznuti se tim dost zmensila

Reagovat
fenixLFC

Preto nehrava terry?

Reagovat
smazaný uživatel

presne pro to, Conte nechce nic podcenit. ale i takovi hraci mi chybi. dneska uz se nerodi. hraci, co dokazou jak pozitivne, tak negativne ovlivnit muzstvo a rozhodnout o titulu

Reagovat
Carrick

to bude na jaře kruté vystřízlivění

Reagovat
smazaný uživatel

pre fanusika arsenalu urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si zvykli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rád by som sa tomuto vysmial, ale momentálne to tak bohužiaľ vyzerá

Reagovat
Le Gunner

Když né my, tak snad oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoka uroven obran Premier League. Vcera dala Chelsea 5, dnes Liverpoolu dokonca 6ku.

Reagovat
smazaný uživatel

co skusas?

Reagovat
Miguel19

My dali Liverpoolu jenom 1ku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Perfektni.

Tento fotbal je momentalne jeden z nejzabavnejsich ze vsech prednich lig.

Reagovat
fenixLFC

kks, my fakt tu top4 v sucasnej forme dame

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

5, bodov na Spurs je super.

Reagovat
Miguel19

Podle mě stejně bude větší soupeř o top 4 United..

Reagovat
smazaný uživatel

top4

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec

Reagovat
minoLFC

Mané Čierny Ďabel

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne jenom "Dabel"?

jako ja nejsem fantomas, ale tohle je nekdy fakt na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je čierny?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby na jeho miste radil nejakej beloch nebo asiat, tak jim taky budes rikat "bily dabel" a "zluty dabel"?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nie, ale rozhodne by som sa nad tým nepozastavoval. nechápem, prečo máš s tým problém...

Reagovat
Hokaido

Ano, však takhle je to zažitý. Stejně jako se říká třeba bílej zloděj.

Reagovat
Godwinson

Rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
Godwinson

Napsat o černochovi, že je černý. To je vážně odporný, styď se

Reagovat
smazaný uživatel

Hanbím sa.

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
minoLFC

no on je zvlášť černejší a ja som ten posledný čo to myslí rasistický

Reagovat
Pospovič

Eastwood by ti dal

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Liverpool.

btw. škoda, že sme už s nimi hrali. Bolo by zaujímavé sledovať tieto dva (výborne fungujúce) herné štýly proti sebe.

Reagovat
johnik

Top of the league

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

preview jedneho fanúšika Watfordu pred zápasom s LFC

Screw it. I'll start the chat!

I can’t believe how much ridiculous media hype Liverpool are getting this year, even at lunch on sky sports today they had Phil Thompson spouting his 5 reasons that they will win the league, I’m sure one of which was that they had 11 players starting each game. It was pretty much “1. Jurgen Klopp is the new saviour of the world. 2. We’ve got 11 players starting every game. 3. Were the mighty Liverpool. 4. Jurgen Klopp is the new saviour of the world. (did I already say that?)”.

What a load of utter tripe.

Every day a random old Liverpool player is rolled out in front of us to tell us how fantastically amazing everything is with Liverpool and the new saviour. This love in with Jurgen Klopp “ooh Jurgen we love you”, “ooh Jurgen, how amazing it was that you broke your glasses because you’re such an awesome guy that you just love your amazing team and your amazing self so much”, “ooh Jurgen what a great formation you put out”, “Ooh Jurgen what was the secret behind your amazing transformation of the greatest football team in the world”, “Ooh Jurgen when you win the league with your amazing team, what’s the first thing your amazing self will amazingly be doing to celebrate how absolutely fantastic you and you team are”. “Ooh Jurgen what colour are your underpants this evening”. It’s like utterly ridiculous. Bonkers. Why is everyone in the media so desperate for Liverpool to do so well that they orgasm every time they get to spout out some other ar$ecarp about what a great and fantastic team Jurgen Klopp is creating and how wonderful it is that he has graced the humble premier league with his almighty presence.

Why are they all so desperate for this second rate team to get back to the heights of success they really had so, so, so long ago now. I mean, they last won the league 26 years ago. TWENTY SIX YEARS AGO. It’s not like they’ve fallen recently. They’ve not been champions for 26 years. Get over it media. Get goddamn over it.

Now I have absolutely nothing personal against Liverpool, Heck it would be good for a second team of minnows in a row to topple the other giants of English football. But this media love in is just sickening.

We need to stuff them… Heck, even if we stuffed them 5-0 the media would massage Jurgen’s ego telling him how it’s the awful ugly side of English football that some little brats like Watford can come along and have the audacity of winning at the famous Liverpool in front of the awesome and most amazing fans in the world on the kop, and ruining his perfectly good day. The papers the next day would be full of how amazing Jurgen is that he showed such god-like composure after the defeat and how he’s so amazing that he will turn it around and “oh when he almost lost his glasses again, whadda super guy”. The Telegraph would have a field day about how we had 11 men on the pitch, that one of our players got on the bus without a ticket so should be investigated, or that Capoue’s socks were 2mm higher that the premier league regulation 32 mm below the knee so the game should be forfeit and awarded to the glorious and obviously cheated Liverpool.

1-3 Watford.

Oh, and Happy Birthday. Probably anyway.

Reagovat
J0EL

Taky spam

Reagovat
nani92

vrabejka má aspon tu slušnosť, že takú zbytočnosť napíše aspon pred zápasom a nie po

Reagovat
smazaný uživatel

je mi prekvapením, že popri zápase svojho oblubeneho tímu stíhaš čitat a reagovat v diskusii, kde je už súhrn kola.. wow, alebo je to skor logicke vzhladom na hru United? neviem

Reagovat
nani92

jj, hráme údržbu, je to nuda, ale 3 bodíky sú

Reagovat
fenixLFC

tldr

Reagovat
Mastný Chobot

paráda, Dušo, super počítaníčko

Reagovat
smazaný uživatel

ked už ten arsenal nevyšiel, tak si aspoň prečítaš

Reagovat
Mastný Chobot

jj, dík za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj nejlepší post, co jsem tu kdy četl Asi nebude náhoda, že jsi ho nepsal ty.

Reagovat
Hokaido

Super kolo. Každopádně GL Ustymu při skládání sestavy týdne.

Reagovat
fenixLFC

coutinho hazard pedro mane len z prvých dvoch timov

Reagovat
Hokaido

Firmino i Lallana hráli taky výborně...

Reagovat
R22

Firmino byl ještě lepší než Mané a Lallana taky vynikající, no nechtěl bych to skládat

Reagovat
fenixLFC

To suhlas lenze ta zostava vacsinou byva podla kanadskych bodov

Reagovat
vrabejka

Čech, Lallana, Alonso, Matič, Hazard, Pedro, Costa, Firmino, Mane, Coutinho jsou jasní.

Reagovat
smazaný uživatel

a formacia? ty jasnota

Reagovat
smazaný uživatel

je to debil..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Golan bude spíš Pickford.

A jasný není nic. Ještě je tam Snoddy se svojí levandulkou + je třeba z toho poskládat nějakou rozumnou formaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jinak Couts mozna opravdu zatim nej hrac PL tuto sezonu. Konzistentni od prvniho kola.

Reagovat
smazaný uživatel

barca pls

Reagovat
Pospovič

courtois? začátek měl slabý

Reagovat
Swarley

hm, tak s Arsenalem bez Ibry...

Reagovat
nani92

na nich stačí aj rash

Reagovat
Swarley

když Wazza zahraje jak dnes, tak na pohodu

Reagovat
SunFells

Komu bude přihrávat?

Reagovat
SunFells

Vlastně s Arsenalem ...přihraje penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nich stačí... ok

Reagovat
vrabejka

TOP OF THE LEAGUE!!!

Hej City, Chelsea, United, Arsenal, Spurs jak je tam dole?

Nech žije heavy metal football Jurgena Kloppa!!

Pevně věřím že vedení až do konce sezony udržíme!!!

YNWA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

fakt by mne zajimalo co si timhle kompenzuješ

Reagovat
nani92

malý mozog

Reagovat
kvasha16

podla mna nic, len je proste mental s pristupom na net

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty so prostě borec

Reagovat
smazaný uživatel

Profesionalni prevlekac kabatu, agent c.k, ss, stb i fbi vrabejka.

Reagovat
tunkic

Tyhle kecy se ti určitě nevymstí

Reagovat
Le Gunner

výbuch emocí, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, vyměnil Foxes za Lipsko. Mazané. Může říkat, že fandí už od založení a nikdo nemůže moc oponovat.

Reagovat
smazaný uživatel

slovacko za zlin, a este dal prec brighton co ma prekvapilo ved skalak tam stale je a aj su na postupovej priecke

Reagovat
TopinB

Byla chyba zavést internet na léčebnách

Reagovat
Pospovič

nezvládáš ani 1. místo po 11. kolech. Není se čemu divit, když to zažíváš poprvé

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

17 - Liverpool recorded more shots on target today than any other team has managed in a PL match since Opta records began (2003-04). Top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the league Liverpool a Benitez. Doufam, ze se ty dva tymy potkaj ve finale League Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal stvrty.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool top of the league

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

pred začiatkom kola tam bolo City, doteraz Chelsea... akože... jebe vám?

Reagovat
Hachim Mastour

Radšej City ako Liverpool.

Reagovat
Mastný Chobot

fuj

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool môže vyhrať ligu, ale až po nás.

Reagovat
Swarley

jako úplně odvařenej bych z toho teda nebyl, ale

Reagovat
Whitemedia

a pak tu den co den poslouchat vrabejku s Oliverem..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
tunkic

tak to rozhodně ne Když ne my, tak právě Pool

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme ze je lepie ked tam je Pool, mne skor ide o to ze sme tam mali byt my

Reagovat
Swarley

to by bylo z vašeho pohledu troooošičku nemilé

Reagovat
Mastný Chobot

no, ale nie sme, takže si nezaslúžime palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

oni to zase dlouhodobě přejí City, takový začarovaný kruh fandění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že bysme nebyli 4.

Reagovat
13

Na tabulku krásný pohled.. škoda že to tam Dannymu nepadlo, ještě ho budeme moc a moc potřebovat. Snad se nikdo přes repre pauzu nezraní, rozehrané to máme skvěle. Jinak klobouk dolu pred Matipem, vyhral tam spoustu souboju a nechci videt co by se delo pri jeho zraneni. V zime privest top stopera, odnaucit defenzivu zmatkovani a zacnu verit.

Jinak anfield dnes hlučnější než proti united.

Reagovat
smazaný uživatel

Verit muzes

Reagovat
smazaný uživatel

V zime sa ťažko zháňa hocijaký top hráč a ty chceš top stopéra, pekne . Chcelo by to rozšíriť káder o CB a krídlo, to by bolo super, či sa nám to podarí? Som skeptický.

Reagovat
13

Než aby chodil prumer, tak to radši ať nechodí nikdo. Dalšího Caulkera netřeba

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt vůbec nevim jak se to poskládá s Dahoudem a Keitou..akorát Tah bude mít asi základ jasnej

Reagovat
avicii

co ty ides furt stym Keitom? mas ho tak nasledovaneho a len ho strasne chces alebo nieco realne sa spominalo?

Reagovat
smazaný uživatel

asi sem se do něj zamiloval párkrát sem ho viděl a když mu vyjde zápas je skvělej přesně by k nám zapadl a věřím, že by Kloppo tu jeho výkonnost ustálil navíc klauzule 25 mega to je jak zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Keita, Belotti, Dahoud. Ešte nad kým sa špekulovalo? Celkom zaujímavé mená... Ešte by som bral Taha / Topraka alebo Suleho...

Reagovat
fff

O Suleho bude bitka, spomina sa Bayern, MC, Chelsea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea snáď nie, tá má Christiansena, kt. je potencionálna topka. Snáď nebudú nenažratí ... Zouma, Christ., Luiz a Cahill bohate stačí. Bayern by bol nad naše sily, ale u nás by zas viac hral, bodaj by ukázal rozum...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď v létě odmítal velkokluby s tím, že potřebuje hrát. Jeho by možná i Jurgen ukecal

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti snad ne. Už takhle máme Studge a Origiho na lávce. Ti další by byli TOP. Dahoud furt nechce podepsat smlouvu a ani nehraje pravidelně po tom musíme jít. On by nás zase posunul o level nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Belotti sa spomína asi iba preto, lebo sa zdanlivo hodí Kloppovi (agresívny a rýchly mladý hrot, kt. sa darí)... Ale možno odíde Studge a aj Ings, tak je možné všetko...

Dahoud snáď príde, ale nemyslím si, že by nás okamžite (!) posunul, možno v trénerových možnoststiach rotovať zálohu a mať typologicky iných hráčov. Záloha funguje super už teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Belottim to vidím stejně. Co se týče Dahouda tak nesouhlasím. On je prostě skvělej. Ten přehled jaký on má ve hře se jen tak nevidí. Diktuje tempo hry, skvěle odebírá míče, zakládání protiútoků má fantastický, vystřelit umí,..pro mě komplexní záložník a to mu je 20. Určitě se bude ještě zlepšovat a jednou se bude řadit k těm nejlepším záložníkům na světě. Až budou evropský poháry tak se bude muset rotovat a i když už takhle máme alternativ do zálohy dost on by se určitě hodil a netrvalo by to dlouho a zařadil by se k nejdůležitějším hráčům v týmu. Navíc má prý stejného agenta jako Emre a ten dělá vše proto aby ho dostal do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ho máš nasledovaného (podľa toho, čo píšeš), tak dobre teda... Ale koho by vytlačil zo základu? (ak sa samozrejme zálohe bude dariť aj naďalej)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by byla pozice Emreho Do budoucna asi Emre místo Henda a Dahoud před něj. Ale stejně při stylu jakým hrajem se rotovat bude muset takže si každý zahraje dost. Takové pocity fanoušek LFC nezná že by měl "narvanej" tým kvalitními hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že lidem vadí Caulker, který tu byl na hostování.

Reagovat
13

A k čemu to hostování bylo? V te dobe prichazel az jako 5. stoper v pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

Hele už si to nepamatuju přesně. Bylo hodně zraněných a Klopp si ho prostě přivedl. Odehrál velký hovno a šel zpátky. Jestli fanouškům LFC fakt vadí zrovna Caulker, tak ok. Mě to přijde vtipný.

Reagovat
13

Tak jako událo se víc přehmatů a dost větších failů, Caulker je ale prostě příklad failu u stopera.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo to skôr myslené ako kvalita hráča?

Reagovat
13

Původně ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

na CB som zachytil nieco o Virgilovi van Dijkovi a to by bol upgrade na Lovrena si myslim...

Reagovat
Mastný Chobot

ja si zas nemyslím

Reagovat
avicii

viem si tiez lepsie predstavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Mastný Chobot

príde mi ako mamlas s nábehom na časté chyby... neviem, možno sa mýlim, teraz vyniká, ale nemyslím, že je to hráč pre veľkoklub. Taký menej agresívny a menej schopný Koscielny s väčším nábehom na chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, no..., S Koscielnym by som ho neporovnával, Kos je menší, rýchlejší, horší hlavičkár... Mne sa vždy páčil, keď som Virgila videl, má slušnú rozohrávku, je obrovský, silný a nebezpečný pri útočných rohoch... Každopádne kixér byť môže, nehovorím, že nie...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zalovil by som asi v Bundeslige .. Tam je toho potencionálneho materiálu viac a hráči z PL sú veľmi (minimálne) cenovo precenení...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne. To vykupování Sotonu od Liverpoolu je celkem trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Van Dijk, Reid alebo Tah by vsetci boli dost dobri. Otazne ako dopadne sezona. Ak by sme skoncili fakt dobre tak by mohli skusit niekoho z mladych CB hviezd...

Reagovat
fff

Reid? Akoze ten z WHU ?

Reagovat
smazaný uživatel

On je dobrý stopér tak pre klub ako WHU, ale fakt nieee ...

Reagovat
wild

chcel by som videt vyraz jeho tvare..to by bola skvela momentka..zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

co sa tam deje kurva?

Reagovat
Mada

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Liverpool už příčku v tabulce nezmění

Reagovat
Godwinson

Reagovat
CubONE

No ak naozaj pride Stivi Dži na hostovanie z MLS, tak bohuzial zmenia.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu tam skončila smlouva asi už

Reagovat
smazaný uživatel

končí s kariérou

Reagovat
CubONE

Aaa, dobre vediet, to som nezachytil.

Reagovat
Nikikrew

Tak som si pozrel highlighty, vyzera to tak ze remiza je zasluzena.

Co je proste ale nanic, doma by sme mali vsetky zapasy vyhrat, remiza nic neriesi. Santi je mozog tej zalohy, ako nam chybal minuly rok velmi, dnes sa to asi znova potvrdilo. Penalta fakt hlupa.

Reagovat
kiwwi

BREAKING NEWS: Phil Jones plays full game without getting injured!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aj ked neviem, ci by netrebalo byt opatrnejsi s pouzivanim slov ako BREAKING pri Jonesovi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

#yungovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Borci co už hrajete FM 17, máte taky takovej problém se zraněními ? Já mám za United odehraný cca 4 měsíce a těch drobných i vážných zranění mám mezi 25-30, což mi přijde hrozně moc. Vlastně z těch 18 hráčů, co aktivně používám si jako jedinej zatím nepřivodil žádný zranění (paradoxně) Jones.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Neuvěřitelný, jak ty hry postupně odpovídají realitě víc a víc...

Reagovat
Godwinson

V 16 jsem měl problém se zraněními docela zásadní, vlastně nevím v jakém dílu od 11ky takový problém nebyl. Holt mizerní vývojáři

Reagovat
Mastný Chobot

release date bol v piatok a ty už máš 4 mesiace odohrané? dobrý víkend asi

Reagovat
smazaný uživatel

V pátek po obědě mi došel cd key na steam, celý odpoledne jsem tam práskal všechny ty logpacky, facepacky a další nezbytnosti, večer jsem to šel zapít, v sobotu hned po obídku jsem nastavil taktiku a udělal všechny ty úvodní nezbytnosti jako trénink, personál atd, pak jsem pařil asi do dvou a dneska když jsem zrovna nekoukal na ligu jsem tomu taky něco dal

Reagovat
Mastný Chobot

a jak to vyzerá? niečo nové oproti 16?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje dojmy jsou zatím takový rozpačitý. Pominu ty zranění, tak graficky mi to oproti šestnáctce přijde horší. Nemám sice žádný železo, mám průměrnej noťas, ale grafiku mám nastavenou na stejný hodnoty jako u šestnáctky a přijde mi o trochu horší, obzvlášť trávník. Jinak co se změn týče, tak se mi líbí analýza soupeře před zápasem i analýza po zápase, je to přehledný a celkem fajn, taky se mi líbí ty změny v radách o presonálu, celkově mi to přijde stravitelnější. Ty tweety jsou taky zajímavý zpestření, ale to je tak všechno. Žádnou jinou změnu jsem zatím nezpozoroval, funkci datovýho analytika jsem nepochopil. V zápasech přibyly nějaký nový pohyby, takže ta hra ve 3D vypadá zase o něco reálněji, čet jsem, že by snad měli být účinnější přímáky, ale zatím jsem si nevšiml (možná moje chyba) a taky že by nemělo padat tolik gólů po centrech do vápna (v FM16 jsem na tom často stavěl taktiku), ale protože jsem postavil taktiku na držení míče, tak zatím taky nevím. Změny atributů u hráčů mi taky přijdou v pohodě. Celkově kdybych to shrnul, tak to řeknu takhle: Protože jsem si FM 16 loni "kupoval" na torrentech i SKIDROW, tak mě těch 9 stovek co jsem za to ted dal nemrzí, ale kdybych si tu hru koupil i vloni, tak teď bych asi nebyl úplně nadšenej a za pár týdnů, až to zase "vydá" skidrow bych byl asi vyloženě naštvanej.

Reagovat
Mastný Chobot

ja práve rozmýšľal, či to kúpim alebo "kúpim". Podľa tvojho hodnotenia asi skôr "kúpim"

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně taky radši "kupuju" než kupuju, hlavně teda pro to, že mi strašně vadí, že kupuju vlastně nedodělanej produkt (mám na mysli absenci správných názvů soutěží, loga, dresy, fotky hráčů a dalších osob), kterej si musím doplnit sám. V okamžiku kdy by Sports Interactive dokázali zajistit, že tohle všechno ve hře bude, tak ty peníze pokaždý rád dám a klidně i víc než jen těch 9 stovek, hold já si vždycky vyberu na hraní hry, kdy se nevyplatí kupovat ale spíš stahovat, viz. hry od Paradoxu.

Reagovat
Mastný Chobot

to je jedna vec, plus mi príde debilné dávať každý rok toľko peňazí za niečo, čo je v podstate to isté ako minulý rok, akurát sú tam 2 mininovinky, iný interface a aktualizované prestupy. Kúpil som si FM2013 a povedal som si, že kým nepríde nejaký prevratný ročník, tak si ďalší diel nekúpim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se dá i říct, co by tam člověk chtěl převratnýho, na tý hře toho není zas tolik co zdokonalovat a kdyby se pokusili to nějak razantně překopat, tak by tomu spíš uškodili. Možná kdyby nevydávali každý rok, ale třeba jednou za tři roky, tak by se ty novinky dvě tři každoroční novinky nahromadily tak, že by to mohla být i výrazná změna, ale každoroční zisk j každoroční zisk. Jinak ještě jsem zapomněl, že by údajně měli být mnohem zajímavější přestupy, ale vzhledem k tomu, že si přestupovej rozpočet v prvním období vždycky vypínám, tak to zatím nevim.

Reagovat
Lacko_Boh

chudaci v EA

Reagovat
Kaze

Na cracknuti bych moc nespolehal, kdyz FM17 ma Denuvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkalo se něco takovýho už u loňskýho ročníku ?

Reagovat
Kaze

Lonsky FM Denuvo nemelo, aspon podle Wiki.

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok pes nemalo denuvo?

Reagovat
Kaze

Co tak koukam na /r/CrackStatus, tak PES 17 prolomene neni.

Reagovat
Kaze

Ok, tak torrenty s PES 17 uz jsou, zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

ved pes 17 sa uz normalne hrava

Reagovat
nani92

konami nemá peniaze na licencie, kde by ich ešte našlo na DEnuvo

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi zdalo divne, mozno je denuvo sracka a EA len proste lepsie hackerom plati aby to prelomili az po novom roku

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že bude crack, ale určite to nejakú dobu potrvá... ale snáď nie tak dlho ako pri 16

Reagovat
Kaze

Je to mozne, ale jak rikam, nespolehal bych se na to, viz https://en.wikipedia.org/wiki/Denuvo, plno AAA her neni stale prolomenych.

Reagovat
kiwwi

Mourinho, "I bet when I meet the big big players in the history of this club they will have all played hurt."

Aimed at Shaw most likely. He asked to not be selected for today's match.

hmmm

Reagovat
Grahf

kamarád do dešte

Reagovat
kiwwi

je to len odhad jedneho novinara, tazko povedat naco narazal...v pozapasovom rozhovore narazal aj na to, ze Jones tvrdil, ze je 100% pripraveny aj ked nebol, ci to nemohla byt narazka na to skor

Reagovat
vodka

mě by překvapilo, kdyby Jones byl ještě někdy 100% připravený

Reagovat
smazaný uživatel

to je čůrák vylízaný

Reagovat
I am Mancunian

krasa, len nech to tam pekne rozjebe, nic ine uz ani nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Rozjebe to, co rozjebal Gaal. Z dvou záporů vznikne klad, takže nakonec budeme slavit úspěch.

Reagovat
papanegra

ještě jsem to tu nikde neviděl, takže... .

TOP OF THE LEAGUE

LIVERPOOL FC !!!

fap

fap

fap

fap fap fap

Reagovat
misinho7

Krasa Liverpool verim ze tento rok to bude titul, Jurgen to dokazee

Reagovat
blade115

‏@FabrizioRomano: Conte is really happy. Also with Abramovich. Roman has always supported Conte. They're working on some important target for January #CFC

Sázím na Lichsteinera...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne ma ani nikto nenapadá, kto by nás mohol posunúť vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci

Reagovat
blade115

To by byla ohromná posila, na druhou stranu je na té pozici už tak přeplněno ... Bych čekal možná někoho do středu zálohy.

Reagovat
Miguel19

Mně by se líbil klidně Witsel. Ale ten půjde do Itálie..

A pak kvalitnější Pedro. Ale tam mě nikdo nenapadá..

Reagovat
blade115

Místo Pedra počítám, že se brzo do hry dostane Willian. Slabý máme fakt jen ten střed, Fabregase tam asi Conte hrát nebude a kromě Matiče s Kantém už nám zbývá jen Mikel, který zřejmě v lednu odejde, a Chalobah. Viděl bych to spíš tam, ale vůbec nevím, koho by si chtěl Antonio přivést. Třeba přijde univerzál jako Asamoah, to by náhodou nebylo vůbec od věci. Jen škoda že není mladší.

Reagovat
Miguel19

Do toho středu by to chtělo někoho i trošku víc kreativního no..

Reagovat
kvasha16

myslim ze to Vita nedavno nadhodil jeden mozny problem s Willianom na kridle v 343, a to ze nie je taky priamociary ako Pedro a nepyta si tolko loptu do behu, vdaka comu by nas superova obrana lahsie mohla pokryt, kedze nemusi davat pozor na nabiehajuceho Pedra ...skoda ze nemohol hrat, chcelo by to vidiet ho na placi

Reagovat
blade115

To si nemyslím, Willian dřív možná tak aktivní nebyl, protože měl ve zvyku dost vypomáhat obraně. Dřív měl za sebou jen pomalého Ivanoviče, teď by měl Mosese a vzadu ještě Azpiho. Nemyslím si, že by to nezvládl, respektive nevidím důvod, proč by neměl. A koneckonců může hrát i místo toho Mosese na wingbackovi, to by mu taky mohlo sednout.

Daleko větší starosti máme, kam s Oscarem a Fabregasem. Ti se v tomhle systému nehodí snad nikam.

Reagovat
kvasha16

to je zas tiez pravda s tym ze je lepsie kryty, no uvidime ked dostane sancu ako ju chyti... a s tym Oscarom a Fabrem, no to je celkom problem no, kto by to povedal pred pred par rokmi ze nebudeme vediet napasovat do zakladu takeho playmakera ale tak zatial hrame 343 relativne kratko, mozno este casom pridu zmeny .... a Oscar tiez neviem kde s nim aby nebol zabity v tom 343

Reagovat
icemike

Willian zlenivěl, bojím se, že to jiné nebude

Reagovat
Kovi81

Misto Pedra bychom mohli dotahnout toho Thorgana pokud to nejak pujde, ne?

Reagovat
blade115

Nejspíš nepůjde, nemá zájem se k nám vracet. A ani mu ti nelze mít za zlé.

Reagovat
Whitemedia

To si četl kde?

Reagovat
blade115

Tady na EF.

Reagovat
B3n

Poslední, co jsem četl nějakou jeho citaci, bylo tuším tak měsíc a něco zpátky a to říkal akorát to klasický, že na to nemyslí, je spokojenej v gladbachu atd... A předevčírem psal někdo z nějakýho Daily čehosi, že by měl být v zimě Conteho priorita.

Reagovat
kvasha16

on ale tiez hra na lavej strane pokial viem

Reagovat
wild

Gary Lineker ‏@GaryLineker

If Leicester retain the title I'll do the first MOTD next season naked, standing on my head while Shearer and Wrighty beat me with a stick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pičovina

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

takže od příště začne výherní šňůra lišek

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azazelo RD

Liga mistrů se asi nepočítá, co?

Reagovat
SunFells

"If Leicester retain the title"

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Spasitel

Pekné kolo Liverpoolu to prvé miesto prajem lepšie je útočiť z druhého miesta škoda tej reprezentačnej pauzy

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom jsem 80 minut nepoznával, až závěr bylo Pulisovo © 6-3-0-1. Přestříleli Foxes 12-5. Venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že se na fotkách hrabu na koulích - klasika. Ale abych si to nedokázal pohlídat aspoň když spoušť mačkám sám...

Reagovat
Svatej

podle mě si ho jen zvedal, když mu vylejzal z nohavice

Reagovat
nani92

ten to daleko nedotiahne, škoda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

No, před Livepoolem varoval i SAF, že tam Klopp udělal dobrou práci. Takže letos se s nima určitě musí počítat, nebudou to ti směšní Reds, co obvykle..

Reagovat
smazaný uživatel

http://prntscr.com/d3ytq6

Taková tvoje klasika.

Reagovat
C-M@ster

Ferguson to taky řekl až nedávno. http://www.bbc.com/sport/football/37792642

Donutil mě to přehodnotit. Jakmile se naše názory na fotbal liší, tak se musím přizpůsobit jeho.

Reagovat
Infernoqt

Výhoda Liverpoolu je v tom, že se mohou soustředit na jednu soutěž. To je s jejich běhavým fotbalem plus. V Anglii je moc vysoké tempo, aby to zvládali i s Evropou, další sezona bude vypadat jinak. Pokud mají šanci to někdy urvat, tak letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 5 gólů v NLD. Před ním už jenom Adebayor (8) a Pirés (7).

Reagovat
Mastný Chobot

Adebayor má najviac v histórii? To je smutné, že taká postavička zrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hral dosť NLD zápasov a to za oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle tempem to Kaneovi nebude trvat ani dva roky

Reagovat
Mastný Chobot

ja fandím Wimmerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal bych od tebe spíš Walcotta nebo Girouda.

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, Theo ich tiež už musí mať dosť

Reagovat
SunFells

A ohrožuje ho Kane no.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak Kane je vcelku sympaťák a dobrý futbalista, Adebayor je mamlas

Reagovat
EXoRcIsT

Pirés to bol hráč

Reagovat
Hachim Mastour

Asi si ho mýliš s Van Nistelrooyom

Reagovat
EXoRcIsT

preco ?

Reagovat
Hachim Mastour

Lebo sa podobajú a ty si fan United.

Reagovat
SunFells

Reagovat
salami

jakej je ten poměr u Adebayora?

Reagovat
nani92

Van Persie to je ale deň

Reagovat
kiwwi

Hearing that surgery will be required but he's likely to make a FULL recovery

Reagovat
SunFells

V Turecku jednooký králem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

nominated

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, koľko sa toho zmenilo, odkedy som sledoval PL naposledny

Pep stratil auru supermana

LFC na čele

Chelsea spať v hre

No, akurát United sú tam kde boli

Reagovat
kiwwi

...a Arsenal na 4. mieste

Reagovat
SunFells

Hm, nová situace. Ale to nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte co se stalo van PErsiemu?? Teď čtu, že si při zápase vážně poranil oko a podle lékařů je možnost, že na něho už do konce života neuvidí

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam repre pauzu. Samozrejme že ten trtko musel povolať Kanea po tom, ako 7 týždňov premarodil. Nervózny som z tej anglickej repre neskutočne.

Reagovat
Mastný Chobot

neber to tak vážne... život je plavba a repre pauza je len bevýznamný malý koralový ostrov, na ktorý hneď zabudneš

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to vážne? Keď sa tam zrakví a ja budem musieť sledovať Janssena na hrote? Panic mode.

Reagovat
Mastný Chobot

Kane je kapitán tvojej plavby?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nejak to bude no.

Reagovat
Pospovič

Je zajímavé jak pár lidí na EF dokáže zhnusit někomu tým, který mu do té doby nijak nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej tým máš na mysli ?

Reagovat
Pospovič

Liverpool, měl jsem je celkem rád, obzvlášť když přišel Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ? Jsou tu i horší skupiny fandů než hoši z You'll Never Win Anything. A vrabejka je podle mě dokonce nejzábavnější teenager na webu. Ale taky ten tým nemám rád, ale já zase kvůli Kloppovi a rivalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte horší? No tak to zbohom.

Reagovat
Godwinson

Třeba zrovna ta vaše, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Diego2

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Se nechodíš dívat do španělský sekce nebo co ? Jinak vy se taky řadíte po bok těch skupin fanoušků, kvůli kterým člověk nemá rád jinak sympatickej tým. Ale uznávám, že poslední dobou se to dost zlepšilo, loni to bylo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na španielsku sekciu nemám odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uznávám že to není pro každýho

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Riviera Kid tam házel odkaz:

"PD sekce

https://www.youtube.com/watch?v=ifQ4Z1LhF-8 "

Reagovat
Maresma

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Horší jste hlavně vy. Ale vás trumfnou i fandové Jube, větší skupinku otravných blbců tady nikdo nemá. Ale jsou před váma jen díky počtu.

Reagovat
tomasinho

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

To Jube je v pohode.

Reagovat
Hokaido

čo ti jube...

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne Ondro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Liverpoolu Ti musím říct, že ty jsi jednoznačně nejhorší tomasinho.

Reagovat
13

Jako fanda Liverpoolu tu mam tomasinho nejraději.#nohomo

Reagovat
tomasinho

Dík Honzo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi jednoznacne fans Arsenalu a Juve. Plus Barcelona a Real, to je prast jak uhod.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš konkrétně na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ne každá skupina je tak v klidu, skromná a funky jako mufani...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hai

OT: nevíte někdo jestli funguje digi go i v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

ano česká digi již nabízí aplikaci

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Man utd by Premier League bola o ničom. Niet sa čomu čudovať, keď ako jediní dokázali vyprodukovať hráča, ktorý vyhral Zlatú loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho môže ísť kloppovi akurát tak hryzkať ušný lalôčik

Reagovat
smazaný uživatel

Salah hattrick. Ještě že ho vyjebali dřív než se k němu dostal Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna nie je ovela lepsi ako Pedro. V Bazileji vyzeral zaujimavo, ale za tie roky sa vobec neposunul. Jednoduchsi hrac, oproti Pedrovi ma akurat jednu vyhodu a sice, ze ako prave kridlo striela svojou silnou lavackou stahujuc sa do stredu, co byva pre supera nebezpecne.

Reagovat
smazaný uživatel

To už aj Yago Aspas je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Zuzka, co dobre si dnes navarila na nedelny obed?

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver, ty šovinista.

Reagovat
smazaný uživatel

Len mam rad varenie.

Reagovat
Swarley

tjn, takovýma sračkama si to docela zavaříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Silenejsie poprosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se docela líbí. Na základ by to nebylo, ale jako střídající hráč by svou rychlostí mohl dělat rozdíl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Ten by to místo Pedra mohl slušně terorizovat.

Reagovat
CHONG

Kloppo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Si děláš prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V herectví se moc nevyznám, ale ten přechod z nepovedeného pokusu o svíčku do další piruety byla podle mě skvělá improvizace.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty vole co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kokota?

Reagovat
smazaný uživatel

break dance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šulin

Reagovat
smazaný uživatel

legenda manchesteru united

Reagovat
Mastný Chobot

však minule sa s Rooneym na twitteri trollili ohľadom tohto

Reagovat
smazaný uživatel

som myslela, že Rooney schopnosť písať vymenil za svoje nové vlasy

Reagovat
Swarley

Zuza, na pohodu

Reagovat
vladis271

Piešťanom to ide ako? Čo som počul zas to skúšajú od začiatku. Držím palce. Mali by ste hrať minimálne 4. ligu. Len to chvíľu potrvá sa tam vyhrabať z pralesa. Ty si priamo z Piešťan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to mi pripomina mna

Reagovat
Swarley

vlado pěkně nenápadně, od lesa

Reagovat
Mastný Chobot

od pralesa

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Reagovat
alcantara

18 rocny cigan z Piestan za 10 Eur... To nemozes prevahat...

Reagovat
vladis271

Uz si sa vyplackal po vcerajsku?

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

ale zafajcil by si si, ze ano? teda "kamarad", prepac...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

zufalec

Reagovat
vladis271

a)chlapec nepozná vtip ani ked ho jebne s bejsbalku po lebeni.

b)fakt ma stav Piešťan zaujíma . Ono vieš život nie je len PL.

Reagovat
kiwwi

vlado asi ta sklamem, ale nemyslim si, ze ostatni sa tu smeju pretoze si myslia, ze je to vtip

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwimu bychom s ohledem na výsměch měli věřit. Za ty roky už musíš být odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip?

Reagovat
vladis271

ako ti to mám vysvetliť? Dobre som vedel, aké reakcie ten koment vyvolá aj tak som do toho šiel.

Ale to, že u mňa vyvolá záujem osoba ktorá má v obľúbených kluboch Piešťany je celkom logické nakoľko to mesto veľmi dobre poznám. Ako ked ti tu môžeš flirtovať s nezvládajkom a krlešom tak čo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

*ty

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ale stale sa z zoho neda vydedukovat vtip, akurat tak vtipnost alebo skor smiesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti poviem, že Piešťanci sa odjakživa radi kúpu v bahne.

Áno, som z Piešťan, ale už tam dlhšie nežijem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
andrew96

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
minoLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

link na MOTD prosím pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy to davaju satale na tom istom. Daj si do zaloziek filmon tv.

Reagovat
vrabejka

Uzavřel dnešním zápasem Stévie svou fotbalovou kariéru nebo si přijde vyhrát titul do LFC. Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty někdy myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

You are boring bro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

unikátní momentka - Lucas v záběru, ale zrovna to celé nezkurví on

Reagovat
nani92

snád vam ho príde vytrhnuť z rúk

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
Visca el barca

Co to ten RVP? Bude ok?

Reagovat
smazaný uživatel

http://prntscr.com/d3yuxc

Upřímně jsem nečekal, že mezi těmi posty bude tak krátkej interval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
C-M@ster

http://image.prntscr.com/image/be0af9c7bebc410797011e8e5269e3fa.png

Tady je to kdyžtak celé.

Mám dojem, že jsem i predikoval Spartě sestup.

Reagovat
C-M@ster

+ Titul pro Las Palmas...

Reagovat
C-M@ster

Ale efsearch nefunguje, takže fanda Liverpoolu se nechal vytrollit natolik, že udělal screen a schovával si ho na konec sezóny, kdyby to náhodou nevyšlo.

Zajímalo by mě, kolik sezón to tak dělá, protože se Liverpoolu vysmívám každej rok posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

"schovával si ho na konec sezóny, kdyby to náhodou nevyšlo."

Takže kdyby to stoprocentně mělo vyjít, tak budu dělat co? Dám ho tam už první den cos to řekl? I mean do you even?

A jojo, z nás dvou jsem tady já ten vytrollenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hláška "titul United" je podle mě v současné době zaručenou jízdenkou do blázince

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pustina od HBO vypadá naprosto skvěle.

Jen tak dál

Reagovat
nani92

The Young Pope

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
C-M@ster

Je to někde online, abych to nemusel stahovat?

Reagovat
Honza Matoušek

Na HBO GO.

Reagovat
C-M@ster

No, s tím webem mám obecně problémy, furt mi háže errory... ale dík, posledně jsem tam šel přes jinej prohlížeč a nakonec se to rozjelo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: ČVUT

Vzhledem k tomu, že je tu hodně studentů všeho možného, doporučuju přečíst tohle:

https://apelnarektora.cz

Pročítám to poslední 2 hodiny. Pokud chce být někdo v obraze, tak přečíst tyhle dvě věci:

http://reportermagazin.cz/pan-sibr-tentokrat-na-univerzite/

http://petr.olsak.net/vyjadreni-cvut.html

Rychle a stručně k dokreslení osobnosti rektora:

https://notehub.org/epilb

http://i.imgur.com/ZleK84c.png

-u druhého kontext není moc důležitý, jde o konec toho příspěvku.

Reagovat
C-M@ster

A nechceš pro lenochy udělat párřádkovej výcuc o co tam jde?

Je to přece jenom pět odkazů o něčem, co nevypadá na první pohled zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rektor ČVUT se měl jako poradce odsouzeného daňového podvodníka a profláklého tuneláře (a na škole stále působí taky tunelářova žena, a to přímo u zdroje jako vedoucí odboru pro řízení projektů a transfer technologií). Ten vyrazil ředitelku SUZ (správa kolejí a menz) a "ministra financí" školy, když začali zjišťovat, jak neefektivně škola hospodaří. Jenomže jak už to bývá, když si musíš vymyslet důvody, není to zrovna neprůstřelné. A tak jde k soudu, a to nejen kvůli vyhozovům, ale taky kvůli pomluvě (pač "vysvětloval" vyhozov ředitelky SUZ smyšlenými důvody).

Také existují kompromitující nahrávky v téhle souvislosti, ke kterými se odmítá vyjadřovat a jediná jeho argumentace je, že se to rozhodne u soudu.

To by samo o sobě byl klasický případ gauneřiny, ale jeho mlžení je velice neobratné a třešničkou na dortu jsou poslední dva odkazy, ve kterých ještě neobratněji používá mafiánské praktiky (nezapomínej, kdo já jsem, chlapečku).

Reagovat
PP

mě by u těchto komentářů zajímalo, jestli jsi tak zaneprázdněný že nemáš čas nebo je to klasická zdechlost číst něco co má více než 1 odstavec..

Reagovat
Tommy the Gunner

Ten jeho status Snad ho odvolaj

Reagovat
smazaný uživatel

Přísný. Člověk by řekl, že se tohle v akademický sféře stát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se rozkrádá SUZ, o tom se vědělo roky. Tam to totiž bylo strašně evidentní, jaká je to díra na peníze. Tečou tam ohromné peníze jak od státu, tak od studentů a výsledek je ten, že organizace i budovy samotné jsou pořád ve stavu hlubokého socialismu.

Reagovat
PP

masakr toto.. A nejhorší je, že kdyby se udělal exkurz do jakéhokoliv odvětví kde tečou takovéto prachy, tak tam najdeš tyto lidi a podobnou strukturu vlivu a bití jsou pouze daňoví poplatníci. A je jedno, jestli je to ministerstvo průůmyslu, dopravy, správa státních hmotných rezerv.. k zblití

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: cau lidi je nekde crack an fm 16? Myslim ale poradnej..tzn ten kterej mi po jedne sezone nepremebi u vsech jmena..predem diky..:-)

Reagovat
cristiano.K.

náš fotbal mohli jsme jim klidně dát 10 golů. Emre hraje taky suprově na tom CM, navíc je golový. V nouzi nejvyšší ho můžeme využít na stopera, to je prostě klenot.

Reagovat
13

I v jiných zápasech byl náběh na to dát tam třeba bůra. Včera to tam naštěstí padalo.

Reagovat
Swarley

This season, Rooney has has four assists in the league (against Southampton, Hull and two v Swansea) while Arsenal's Mesut Ozil has two EPL assists this season (against Sunderland and Tottenham).

tss, to Wazza může začít hrát ještě klidně i naj-banej...

Reagovat
Swarley

jinak ještě k Robinovi...

Robin Van Persie is absolutely fine!

The team doctor confirmed that he had a few stitches on his eye and he can see. After getting the stitches he returned to the stadium and watched the match.

Reagovat
SunFells

Šak to se vědělo už chvilku po zápase, jen to na vás bylo málo senzační

Reagovat
Swarley

aha, tak to jsem přehlédl a našel až dneska ráno tuhle zprávu...i když teď mi nějak dochází, že málem přišel o oko, má tam asi v okolí pár stehů, což musí být k-rva příjemný, ale rozhodně je "absolutely fine!"

Reagovat
SunFells

Příjemný to nebude, ale málem přišel o oko asi tak, jako Neymar málem skončil na vozíku po koleni do zad na MS.

Reagovat
bbbauch

Tak podle me kazdej, kdo ma nekde u oka/na vicku stehy, malem prisel o oko..

Reagovat
SunFells

Hlavně ti s vyříznutým ječným zrnem.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

ale je to Robin, muž, který už se jednou díval smrti přímo do tváře...

https://www.youtube.com/watch?v=iGK-UYFi9wE

Reagovat
SunFells

Právě, když přežil bez újmy tohle ...

Reagovat
kiwwi

to vies, potom ako sa nam to vsetko zrutilo pred zapasom so Swansea, sme nejaki precitliveni

Reagovat
Swarley

Mourinho byl zase po zápase, když vychvaloval obranu

a ty spekulace se Shawem byly mimo...i podle toho, co říkal Mou po zápase, se to vztahovalo k Jonesymu...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Ty jsi přecitlivělý permanentně, i tady Countera nemůžeš pustit z hlavy.

Reagovat
kiwwi

ono to ma navaznost na to, ze on nemoze pustit z hlavy United...mohol by nam obom usetrit robotu

Reagovat
SunFells

Taky je to nepřiznaný fanoušek City.

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Jakože doteď hrál střízlivý?

Reagovat
Swarley

to je někdy hodně těžký určit...

Reagovat
vladis271

Včera v MOTM mi pripomenuli, že jediný tím v lige čo nebol proti nám schopný skorovať je MU.

Reagovat
nani92

dnes si mi pripomenul, že jediný tím v lige proti ktorému ste neboli schopný skorovať je MU

Reagovat
vladis271

Burnley

Reagovat
kiwwi

jaky stastny ze neskorovali aj proti Burnley

Reagovat
nani92

to ste sa ešte zahrievali, to nebolo irelavantný zápas

Reagovat
kiwwi

Every game Michael Carrick has played in this season, we have won

on je uplne inde...bez neho sme polovicny tim

Reagovat
Swarley

fakt nepobírám, co na tom Mourinho nechápe a proč ho nevyužívá v každém zápase, kdy to je alespoň trochu možné...jo, jasný, je starší, nezvládne hrát 3 zápasy v týdnu, ale na to sere pes, ať v EL rozehrává Morgana, který by ho měl postupně nahradit...to stejný i s Bastim, strašná škoda ho nevyužívat, má zkušenost, klid...Pogba s výkony lítá totálně nahoru dolů a proto to chce mít v tom středu nějakou stabilitu, jako je právě Carrick nebo by mohl být Basti...

a hlavně když hraje Carrick, tak to i brutálně odlehčí té naší polepené obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

lol kde se u vás bere to, že morgan má nahradit Carricka? ten člověk nedá přesně pass dva metry sledoval jsi vůbec fotbal, co hral v Sotonu nebo repre?

Reagovat
bbbauch

vzdyt je to tu samej kokot co tomu nerozumi, nechapu, proc se nejdes uplatnit jinam, kde si tvejch postrehu budou vazit

Reagovat
Swarley

jo taaak, sorry, tak si vole zasaď doma malýho Carricka na zahradě, ať nám vyroste přesně ten stejnej hráč a můžeme ho nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
teenz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

"ten člověk nedá přesně pass dva metry sledoval jsi vůbec fotbal, co hral v Sotonu nebo repre?" Ty evidentně hej.

Reagovat
smazaný uživatel

a videl si ho hrat ci sa to o nom len hovori ako o Killary?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Taky hovno odehrál

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

no, zase to je Leicester v CS a Northampton, City v poháru, Fener a Swans, to není moc relevantní vzorek...

Reagovat
r.mrazik

skoda ze to vime vsichni...a carrick hraje tak malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera náš nejdůležitější hráč, i když nebyl tak vidět jako třeba Pogba, tak za mě MOTM jednoznačně on. Na Arsenal Herrera - Carrick - Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje zatím Alonso v Chelsea?

Reagovat
blade115

Vysoce nad očekávání. Ze všeho nejvíc byh asi vyzdvihl jeho poziční hru, v tom mě mile překvapil. Problémy mu zřejmě budou dělat jen souboje 1v1 proti rychlým a technicky dobře vybaveným hráčům.

Reagovat
r.mrazik

kde je ten prďola s tema strelama zpoza vapna??

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

valel si sunky v Tanzanii.. tak se Pogba a Zlatan ukop no...

Reagovat
r.mrazik

tsss...pán je gurmán

Reagovat
fff

Mamadou Sakho has been urged to leave the club in the January transfer window by France boss Didier Deschamps. #lfc (@Squawka)

Osobne som dost sklamany z toho ako u nas Sakho dopadol, no aktualne bude pre vsetkych najlepsie, ked co najskor pojde prec. Skoda.

V zime potom uvidimme, tazko tam zhanat hracov, hoci stoper by bol super, ale asi budeme musiet pockat. Dahoud by bol super, aby nam ho v lete niekto nevyfukol, ale tam si mozno tiez budeme musiet pockat.

Ale urcite budeme v zime zhanat kridlo, to povedal aj sam Boh-genius-stelesnena dokonalost... teda Klopp. Spomina sa Pulisic, ale to bude asi velmi tazke. Kazdopadne ked bude Mane prec fakt to bude potrebne, skoda, ze Ojo sa zranil a teraz mu v podstate estelen zacina sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

A vie niekto preco ten Dahoud v Gladbachu hra tak malo?

Reagovat
fff

Tak oficialne to nie je, ale vraj tam odmieta podpisat novu zmluvu a aj to moze byt jeden z dovodov. Ale samozrejme je to stale mlady hrac co ma za sebou jednu sezonu, takze tam bude zrejme i normalny vplyv jeho vykonov ako takych.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvůli smlouvě. Když letos hrál tak podával velice kvalitní výkony.

Reagovat
avicii

ja som ho videl proti Barce tusim, v LM a tam podal vyborny vykon...

Reagovat
smazaný uživatel

byl skvělej taky sem ten zápas viděl v podstatě zařídil gól Gladbachu když odebral balon Busovi

Reagovat
avicii

Reagovat
Maresma

A prej má od léta nějakou směšně malou výkupní klauzuli, ale to taky nevim, co je na tom pravdy.

Reagovat
avicii

k tomu by sa niekto z BL vyjadrit, tiez by ma to zaujimalo

Reagovat
avicii

som fakt zvedavy aky kridelnik pride

Reagovat
13

Škoda že je Sterling idiot, nemuseli jsme teď nic řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč přesně do Kloppova fotbalu

Reagovat
13

Fotbalu ano, týmu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

potřebujete až tak nutně křídlo?

Reagovat
fff

Ked bude Mane prec, tak urcite. V podstate kridlo je tam len mlady Ojo po zraneni.

Reagovat
Swarley

vlastně jo, Mané bude pryč...Wijnaldum se tam nezkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahra tam aj Lallana alebo Wijnaldum, aj ked pochybujem ze to bude za vela stat. Este som zvedavy ako to bude dalej s Ibeom.

Reagovat
fff

Tak zajrat tam zahra aj Origi, Sturridge, Firmino, Coutinho... ale nikto nezahra kridlo ako Mane.

A Ibe podla mna u nas uz nikdy hrat nebude.

Reagovat
vladis271

ved to bol trvalý prestup čo tu spomínate Ibeho.

Reagovat
fff

Je tam ta moznost kupit ho spat.

Reagovat
fenixLFC

yup vykupime ho naspat kvôli mesiacu

Reagovat
fff

Presne to som napisal .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

klameš

Reagovat
vodka

když by tam šel Sturridge/Firmino/Origi?

Reagovat
fff

Ako pisem kusok vyssie, zajrat tam zahraju ... ale ani jeden z nich nie je kridlo a vobec nie kridlo ako Mane.

Reagovat
vodka

Mane ale taky neni typicke kridlo a Sturridge má na tu pozici taky všechny předpoklady, pokud bude mít fyzičku a chuť oběhat to, co oběhá Mané.

Reagovat
fff

Studge nema ani zdaleka Maneho rychlost, urcite nie aktulane po tych zraneniach a teda... nema ani ochotu tolko behat, to Ti povie kazdy, co Liverpool sleduje pravidelne.

Reagovat
Whitemedia

Sturridge u nás na křídle odehrál nejlepší zápasy, ale těžko říct teď po těch zraněních

Reagovat
Whitemedia

reakce na fff

Reagovat
fff

Rychlost, dynamika...zle. Ochota bechat tiez nic moc. Danny je kvalitka, ale v tychto veciach siel vyrazne dole.

Reagovat
cristiano.K.

+ Wijnaldum. Pokud se nikdo nezraní, tak určitě potřeba nikdo není. Na druhou stranu, pokud Klopp chce, tak se pokusí někoho sehnat. To ještě neznamená, že ho seženou. Nákupy pod Kloppem jsou hodně rozumné.

Reagovat
vladis271

ja si myslím, že Klopp to nejako zalepí so Studgeom. On to v sebe ešte má len potrebuje 2-3 zápasy od začiatku.

Reagovat
fff

Klopp sam povedal, ze budeme kridlo v zime zhanat.

Reagovat
vladis271

to viem. Ale nevieš či sa trafíš. Aj ten Pulisic je posila do budúcnosti. A tam budeme potrebovať okamžítú náhradu ten mesiac. Ak by sme boli v hre o niečo väčšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal, ale to je plan. Nejak tomu neverim, ze v podstate kvoli mesiacu dotiahne nove kridlo, ked ako-tak sa to bude dat zalepit (pripadne aj zmenou formacie na 4-3-1-2). Nesedi mi to do Kloppovej filozofie proste.

Reagovat
fff

Ako chlapi ja vas chapem, ze ano moze to vyriesit inak.

Ale...ked sam Klopp povie, ze okrem Maneho nebudeme v podstate mat kridlo a preto bude chciet v zime thanat kridlo, tak asi to hovori preto, ze to chce urobit no... nechapem vcelku tuto debatu

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim, ze ho bude zhanat,, ale myslim si ze nakoniec nikto nedojde. Ci uz kvoli zimnej prirazke alebo inym dovodom. Cisto o tom je ta debata

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si to Kloppovi vytlct z hlavy o to tu ide

Reagovat
fff

Mal by som, zatial sa ukazuje, ze nevie chudak co robi.

Reagovat
avicii

ten mesiac by sa to dalo bez neho vydrzat, kazdopadne dalsie ostre kridlo nam chyba tak ci tak, ved Mane moze byt aj zraneni...vsetci hraci co tam zahraju nie su hraci co brusia lajnu...

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=haWA22J8UuY

ľuďom jebe plaškas letadlo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa normálne hanbím aj za nich.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

kde na to chodite, dominik?

Reagovat
Mastný Chobot

doma, keď sa máme učiť na zápočty z piča predmetov

Reagovat
Mada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele