11. kolo
05.11.2016 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AFC Bournemouth - Sunderland AFC 1:2

Ve zcela rozdílné situaci byli před tímto vzájemným zápasem oba dnešní soupeři - zatímco Bournemouthu, ve kterém mimo jiné z Arsenalu hostuje Jack Wilshere, patřilo před dneškem v tabulce desáté místo, Sunderland, jenž z deseti utkání dosud získal pouhé dva body za dvě remízy, celé pořadí anglických ligových týmů uzavírá. Proto byl i vzhledem k domácímu prostředí za jasného favorita duelu považován Bournemouth.

Tomu nasvědčoval i start do utkání, který se dle očekávání lépe povedl místnímu celku - na přízemní centr Smitha si v šestnáctce ideálně naběhl Dan Gosling a rozradostnil tak kotel domácích příznivců - Bournemouth šel do vedení 1:0.

Radost z dobře se vyvíjejícího utkání proti outsiderovi vydržela domácího přesně dvacet dva minut - pak obranu AFC vyškolil Anichebe, jenž střelou z úhlu pod břevno nádherně překonal Boruce v brance Cherries a vyrovnal na 1:1. Toto skóre vydrželo i do poločasu.

Z poločasové přestávky se vrátil poněkud v agresivní náladě Steven Pienaar, jenž si zřejmě neuvědomil, že už z prvního dějství disponuje jednou žlutou kartou, a v padesáté deváté minutě se odhodlal k faulu, za který ho rozhodčí nekompromisně po druhém barevném kartonku poslal ze hřiště.

I přes přesilovku se ale Bournemouthu zápas do vítězného konce dovést nedovedlo. Ba naopak, šestnáct minut před koncem základní hrací doby se hosté ze Sunderlandu dostali k penaltě, kterou očekávaný exekutor Jermain Defoe proměnil a zajistil tak svému týmu vůbec první tři body v této sezoně.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Jo idylka,ale hlavně fest blbejch keců,počínaje zoufalým derlandem,který začínal přece minulou sezonu takřka totožně a konče bomotem vyhnaným do božských výšek....no ale oni to žádní bohové nejsou a budou mít problém se udržet,jen o tom hvězdy ještě neví.Tady se čeká dvojka jako řemen a jen osel by si vsadil něco jiného.Prostě oblbovárna,fuj fuj fuj

Reagovat
hradec

To je snůška keců...

AFCB 3:1 SAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu jsem viděl Bournemouth několikrát v akci, podle toho co předvádějí na domácím hřišti se nebojím dát TIP 1!!

Reagovat
kattos

JOOOOOOO

Reagovat
HullCity

ve kterém mimo jiné z Arsenalu hostuje Jack Wilshere...co je tohle za ptákovinu?Autor dělá,jako kdyby tam hrál Messi nebo co.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele