Názory a komentáře

Další články

X faktor Palmer a střídání v čele: 33. kolo Premier League v kostce

Druhé dubnové utkání Chelsea na Stamford Bridge, druhé galapředstavení Colea Palmera. Po hattricku v dechberoucím šlágru s Manchesterem United se kometa sezony trefila čtyřikrát do sítě Evertonu a v tabulce kanonýrů dorovnala vedoucího Erlinga Haalanda z Manchesteru City. I norský snajpr o víkendu skóroval, ale větší radost měl bezesporu z faktu, že obhájci titulu využili porážek Arsenalu a Liverpoolu k posunu na první místo.

Fiorentina se na jaře trápí. Probudí se proti Plzni její nevýrazná ofenziva?

Fiorentina v prvním utkání s Plzní zklamala své fanoušky, kteří od ní očekávali mnohem lepší, progresivnější výkon. Faktem ale je, že momentálně se Fialky nenachází v dobrém rozpoložení. A ani poslední týden v italské lize nepřinesl mnoho změn k lepšímu. Využijí toho Západočeši ve čtvrteční odvetě ve Florencii?

Plzeň letos na pražská "S" umí aneb Události 28. kola FORTUNA:LIGY

Po 28. kole FORTUNA:LIGY se znovu měnilo pořadí na vrcholu tabulky. Sparta dokázala otočit zápas v Ďolíčku a zvítězila 3:1. Slávisté naopak nezvládli šlágr kola v Plzni, které podlehli 0:1. Překvapivě ztratil také Baník Ostrava, jenž pouze remizoval 2:2 doma s Karvinou.

ANALÝZA: Slavia v Plzni nebyla nebezpečná, Kopic obstál na wingbeku

Plzeňský trenér Miroslav Koubek potvrdil, že to na svého kolegu na lavičce Slavie Jindřicha Trpišovského umí a i podruhé v sezoně ho v lize porazil. Plzeň podala během pár dní další výborný obranný výkon a po Fiorentině odjel z Doosan Areny bez vstřeleného gólu i kloudné možnosti jej vstřelit další tým evropského formátu.

Fantasy Boost: Bandwagoner kraloval i bez přestupu, další DGW jsou za rohem

Určitě ten pocit znáte. Snažíte se vytvořit co nejlepší sestavu a v H2H souboji prohrajete s kamarádem, který na ni od minulého týdne ani nesáhl. Čas od času nastane i bizarní situace, kdy onen kamarád vyhraje celé kolo v naší minilize a nechá za sebou 776 soupeřů, což se podařilo stratégovi s pseudonymem Bandwagoner.

Ozvěny z Bundesligy: Už pět sezón. Jak se Union během let mění?

Union Berlín působí v 1. Bundeslize nepřetržitě od roku 2019. Dlouhou dobu jen udivoval a stoupal výš a výš. Až v probíhající sezóně se zastavil. K tomu si zvyká na výdobytky svých úspěchů. Ne všechny jsou ale klubu a jeho fanouškům po chuti.

Střelecká selhání Liverpoolu a střídání Čechů: 32. kolo Premier League v kostce

Novým lídrem anglické nejvyšší soutěže je Arsenal. Doposud vedoucí Liverpool totiž v ostře sledovaném šlágru zahazoval na Old Trafford jednu šanci za druhou, a nakonec mohl být rád za remízu 2:2.

Preciado se nepoučil aneb Události 27. kola FORTUNA:LIGY

Ve 27. kole FORTUNA:LIGY došlo ke změně na čele tabulky. Sparta Praha doma totiž pouze remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví, když opět viděl červenou kartu Angelo Preciado. Naopak Slavia doma proti Bohemians nezaváhala a ve vršovickém derby oslavila vítězství 2:1.

Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak

Nepodcenit volbu zástupce kapitána. Právě tento tah se v 31. kole vyplatil nejlepšímu stratégovi ve Fantasy minilize na našem webu Patriku Micákovi. Jeho tým FKDD totiž ke 103 bodům dotáhl Cole Palmer z Chelsea, který v roli muže s páskou dokonale zastoupil zraněného Bukaya Saku z Arsenalu.

Palmer s Fodenem v záři reflektorů: 31. kolo Premier League v kostce

Další kapitolu do svých snových letošních příběhů napsali Cole Palmer a Phil Foden. Kamarádi z mládežnické akademie Manchesteru City prožívají životní sezonu a v 31. kole zazářili hattrickem.

Ozvěny z Bundesligy: Sliby se mají plnit. Jinak přijde protest

Zdálo se, že sportovní vzestup přináší do Stuttgartu klid. Jenže zdání očividně klame. Fanoušci VfB zuří, neboť management klubu porušil slib. Podnikl krok, jenž oslabuje oddíl a jeho členy. Hazarduje se ve čtvrti Bad Cannstatt s pravidlem 50+1?

Baník doma konečně vyhrál aneb Události 26. kola FORTUNA:LIGY

Ve 26. kole FORTUNA:LIGY zaváhala na domácí půdě Viktoria Plzeň, která nestačila na Slovan Liberec a prohrála 1:3. Vítězství stejným poměrem si připsala pražská Slavia, která zamířila do Uherského Hradiště, kde porazila Slovácko i díky rychlé reakci na srovnání.

Fantasy Boost: Free Hit zahrál nejlépe Rabovský, cílem FPL stratégů je Salah

Po reprezentační přestávce je Premier League zpět! Ještě před ní se však odehrálo specifické 29. kolo, které si ve Fantasy minilize na našem webu podmanil osmapadesátibodový Tomáš Rabovský. Fanoušek Arsenalu poskládal nejlépe ze všech tzv. Free Hit a nechal za sebou všech 774 soupeřů.

Ozvěny z Bundesligy: Major Tom se vrací. Už známe hit pro Euro

Pamatujete na osm let staré mistrovství Evropy? Tehdy šampionát žil popěvkem severoirských fanoušků Will Grigg’s On Fire. Letošní Euro už svůj hit zřejmě má. Alespoň tedy němečtí fanoušci dělají vše pro to, aby se uchytil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele