Ligue 1 - souhrn 8. kola

02.10.2010, 20:57, aktualizováno 03.10.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Lille porazilo Montpellier, Paris SG se s Nice rozešlo bez branek. St. Etienne se nezaleklo ani mistra a s Marseille doma remizovalo 1:1. Této remízy využilo Rennes, které po výhře nad Toulouse vede ligu. Lyon veze tři body z Nancy. Dařilo se i Bordeaux. Sochaux nemělo problémy s Lens, ještě snadněji vyhrálo Auxerre v Avignonu.

Stade Rennes - Toulouse FC 3:1

03.10.2010 21:00

Góly: 44. Romain Danzé, 77. Kader Mangane, 82. Sylvain Marveaux (pen.) - 87. Moussa Sissoko

Poslední nedělní utkání mezi Rennes a Toulouse se stalo jednoznačnou záležitostí domácích fotbalistů, kteří se tak po úplném osmém kole vyhoupli do čela Ligue 1. Těsně před poločasovým hvizdem skóroval Danzé, v druhém poločase se trefil Mangane a Marveaux. Za hosty pouze tři minuty před koncem korigoval skóre Sissoko.

Domácí výběr začal slibně, už v deváté minutě pálil z dálky M'Vila, ale gólman Toulouse Valverde byl připraven. Hosté si na svou první vážnější příležitost museli počkat až do 36. minuty, kdy nový muž na hřišti Braaten vyzkoušel pozornost brankáře Rennes Doucheze. První gól však přišel až šedesát sekund před koncem první půle, kdy Danzé přízemní střelou překonal strážce toulouské svatyně.

I druhou půli začali aktivněji domácí, pokus Ekoka ale zneškodnil Valverde v brance Toulouse. Na gól si tak domácí fotbalisté museli počkat až do 77. minuty. Volný kop střídajícího Leroye přistál na kopačce Manganeho, který ho pohodlně uklidil do sítě - 2:0.

Definitivní uklidnění v domácích řadách pak přinesl o pět minut později Marveaux, jenž po faulu gólmana Valverdeho na unikajícího Camaru proměnil pokutový kop. Toulouse se zmohlo v samotném závěru na kosmetickou úpravu skóre. Domácí obrana už zřejmě slavila momentální první místo v tabulce, když neuhlídala Sissoka, který v 87. dal jedinou branku Toulouse.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - OGC Nice 0:0

03.10.2010 17:00

Góly: -

Fotbalisté PSG v lize nepotvrdili svou výhru v Evropské lize nad Karpaty Lvov a s Nice doma pouze remizovali 0:0. Ačkoli domácí v Parku princů bušili do soupeře, co to dalo, proti byl mezi třemi tyčemi hrdina utkání gólman David Ospina. Především díky němu může hostující OGC slavit zisk cenné remízy.

První důležitý Ospinův zákrok přišel na řadu v 11. minutě. Jallet napřáhl z velké dálky a hostující brankář se měl co ohánět. O 15 minut později se ve velké tutovce objevil útočník Hoarau, kterého parádně uvolnil Giuly, Ospina však znovu fantasticky zakročil a zamezil možnému inkasování.

Po půlhodině hry se Hoarau opřel pořádně do balónu hlavou a Ospina musel v bráně opět čarovat. Ve 36. minutě se gólman Nice opět výtečně předvedl, tentokráte polapil střelecký pokus Neneho. Těsně po poločase ještě mohl skórovat Chantome, ale neproměnil, a pak se hra pomalu a jistě srovnávala.

Jako by Pařížané použili všechny své zbraně, jenže jakmile ani jedna z nich na Ospinu nezabrala, nevěděli, jaké jiné finty na něj ještě vymyslet. Hosté naopak předvedli pěkný protiútok vedený Ljubojou, míč se nakonec dostal k Faému, a už už se rodák z Pobřeží slonoviny snažil vypálit, když mu do střely vstoupil zákrokem Chantome.

Ljuboja se snažil domácího Edela překonat v 65. minutě dalekonosným pokusem, spíš ale nechal vyniknout pařížského brankáře. Poté ovšem PSG chytlo druhý dech. A závěr zápasu patřil jenom jemu. Jallet však z dobré pozice mířili vedle, Neneho vychytal Ospina, a když Sessegnon v 88. minutě jen o píď netrefil branku, body se dělily na obě strany.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Montpellier HSC 3:1

03.10.2010 17:00

Góly: 19. Moussa Sow, 32. Moussa Sow, 80. Gervinho - 23. Olivier Giroud (pen.)

Souboj dvou celků ze středu tabulky zvládli lépe domácí. Lille navázalo na bodový zisk z Evropské ligy a také v domestické soutěži se mu dařilo - o dvě branky porazilo Montpellier. Dvě branky si připsal Moussa Sow, třetí branku přidal Gervinho. Za hosty se trefil z penalty pouze Giroud.

Lille tak stále v letošní sezoně nenašlo mezi svými francouzskými protivníky přemožitele, svou neporazitelnou šňůru natáhlo již na osm zápasů a v tabulce se posunulo již na třetí pozici. Na vedoucí Saint-Étienne ztrácí pouze tři body. Naopak Montpellier nepotvrdil vítězství nad Arles a v Ligue 1 již potřetí v této sezoně prohrál. Nadále však zůstává na jedenácté pozici.

V samém úvodu utkání se do šance procpal domácí Moussa Sow, nicméně jeho rána skončila těsně vedle branky. Hezkou přihrávkou se prezentoval Rio Mavuba. Sow se ale své branky přeci jen dočkal - a to v 19. minutě. Cabayeho přímý kop našel na vzdálenější tyči Adila Ramiho, který balon prodloužil před branku. Sowovu hlavičku sice ještě Jourdren dokázal vyškrábnout, míč se ale odrazil zpět k útočícímu hráči a ten se již tentokrát nemýlil - 1:0.

Vedení domácích ale trvalo pouze čtyři minuty. Mathieu Debuchy totiž v pokutovém území poslal k zemi Camaru a rozhodčí byl nekompromisní - pokutový kop. K tomu se postavil Olivier Giroud a s lehkostí jej proměnil - 1:1.

Sow se málem dočkal druhé branky ve 28. minutě. Po dobré práci Gervinha se odrazila rána Pierra-Alaina Fraua přímo k senegalskému kanonýrovi, jehož akrobatický pokus ale natrefil pouze na břevno. O čtyři minuty později se ale své druhé branky přeci jen dočkal. Naběhl si na dlouhý míč Ramiho, utekl Emiru Spahićovi a přehodil vybíhajícího Jourdrena. Perfektní akce v podání Lille - 2:1.

Po změně stran se znovu dobře prezentoval Sow, který tentokrát šanci připravil pro svého parťáka z útoku Fraua. Ten ale donutil Jourdrena pouze k pohotovému zákroku. Poté se ale velice blízko vyrovnání ocitli hosté. Po hodině hry se v obrovské příležitosti objevil Younes Belhanda, který ale nakonec opřel svou ránu jenom do tyče.

A domácí se svým protivníkům bleskurychle pomstili. Mavuba našel Hazarda a ten parádní přihrávkou objevil v pokutovém území zcela nehlídaného Gervinha - 3:1.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Olympique Marseille 1:1

02.10.2010 21:00

Góly: 58. Laurent Batlles - 27. André-Pierre Gignac

Po minulém zápase s Lyonem má za sebou Saint-Etienne další velmi těžký duel letošní sezóny. Tentokrát doma přivítalo loňského mistra z Marseille. Po devadesáti minutách ale nakonec diváci vítěze neviděli, jelikož konečný výsledek zněl 1:1.

I přes výbornou formu Saint-Etienne přicestoval Olympique na Stade Geoffroy-Guichard s touhou vyhrát a posunout se v tabulce výrazně směrem vzhůru. Jenže nechybělo mnoho a už začátek zápasu mohl přinést branku v síti hostů. Payet centrem našel Riviereho, který svým střeleckým pokusem sice dokázal překonat gólmana Mandandu, ovšem na brankové čáře jej zastoupil mladý obránce Azpilicueta.

Steve Mandanda se rozhodně nenudil. V následujících minutách jej pilně zaměstnával kanonýr Dimitri Payet. Francouzský reprezentační brankář ovšem dokázal všechny jeho střely zlikvidovat, největší práci měl v 21. minutě, kdy mladý ostrostřelec nebezpečně hlavičkoval po rohovém kopu.

Poté ale dokázala udeřit Marseille. Payet svým odkopem od brány omylem trefil rozhodčího, k míči se dostal Lucho González, který následně skvělou přihrávkou vybídl ke skórování Gignaca. Ten nezaváhal a vstřelil svůj první gól v novém působišti. Svěřenci trenéra Deschampse mohli ještě do přestávky vedení navýšit, jenže rána Valbueny orazítkovala pouze břevno brány Janota.

Saint-Etienne se ale z nevyvedeného prvního dějství rozhodně nesesypalo a poměrně brzy po změně stran dokázalo opět srovnat krok se svým soupeřem. Payet našel Matuidiho, který následně předal míč zkušenému Battlesovi, jenž udržel chladnou hlavu a v 59. minutě vyrovnal na konečných 1:1.

Oba celky ale chtěly pochopitelně vyhrát, a proto i závěrečná třetina zápasu přinesla řadu šancí. Žádná z nich se ale nakonec nesetkala s gólovou koncovkou. Na hostující straně nebezpečně zakončoval Gignac a Kabore, zatímco Mandanda musel čelit hodně nepříjemné střele Matuidiho.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - RC Lens 3:0

02.10.2010 19:00

Góly: 13. Modibo Maïga, 44. Brown Ideye, 74. Damien Perquis

Sochaux znovu potvrdilo, že letos to není ten stejný tým, který se nenápadně proploužil minulou sezonou. Útočně hrající lvi sestřelili dalšího soupeře, tentokrát nadělili tři branky Lens. Střelci se stali Maïga, Ideye a Perquis.

Sochaux tak pokračuje ve skvělé domácí jízdě. Na svém stánku totiž ještě ani jednou neprohrálo, ztratilo body jednom jednou - a to když remizovalo s Lille. Naopak venku ještě lvi nezískali jediný bod. Nicméně pouze tato skvělá fazona před vlastními fanoušky týmu stačí na skvělé páté místo. Sochaux se také může pochlubit vůbec nejproduktivnějším útokem v celé lize. Naopak Lens upadá do stále větší krize a v lize nevyhrálo již od poloviny srpna. Proto se také s pěti body krčí až na předposledním místě.

Mužem zápasu se s jistotou stal Ideye Brown, neúnavný útočník domácích jednu branku vstřelil, blízko měl ale k několika dalším trefám. Naproti tomu brazilský forvard Eduardo z Lens se dnešním zápasem protrápil. Kanonýr, který se letos ještě neradoval z jediné branky, si v úvodu utkání naběhl na přesný pas Sebastiena Roudeta, k čemu mu ale bylo dobré zpracování, když pak střelu nedokázal umístit a nechal tak vyznamenat gólmana Dreyera?

Brzy se tak skóre měnilo na druhé straně. Ve 13. minutě se míče ujal Modibo Maïga a po hezké individuální akci se odhodlal ke střele z dvaceti metrů. A dobře udělal. Míč se zakroutil přesně do horního růžku branky a Vedran Runje byl bez šance - 1:0.

Chorvatský brankář si spravil chuť proti Ideyemu, jenž se o pár okamžiků později pokoušel o podobnou kulišárnu. Nigerijský kanonýr se ale nakonec branky přeci jen dočkal - a to minutu před řádným koncem prvního poločasu. Nicolas Maurice-Belay pronikl do šestnáctky, jeho střelu ale Runje vyrazil. Práci ale nakonec domácí dokázali dokončit, dorážku do odkryté sítě namířil právě Ideye.

V samém počátku druhého poločasu se musel mít na pozoru znovu gólman domácích. Tentokrát dokázal bleskurychle zastavit příležitost Eduarda, jenž na toto utkání rozhodně nebude vzpomínat s úsměvem. Když se mu již podařilo do solidní pozice uvolnit svého parťáka z útoku Boukariho, střela tožanského reprezentanta byla sražena na rohový kop.

Poté mířil těsně mimo se svou hlavičkou Ideye, do šance mu nacentroval z rohového kopu Ryad Boudebouz. Nakonec ale třetí branka přišla. Perquisův přímý kop se odrazil od hráčů v pokutovém území a zapadl do sítě - 2:0.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - SM Caen 2:1

02.10.2010 19:00

Góly: 24. Grégory Pujol, 29. Mahmadou Samassa - 71. Youseff El Arabi

Valenciennes se v lize konečně probudilo k lepšímu výsledku. Po pěti neúspěšných pokusech o vítězství se červení konečně dočkali a díky brankám Pujola a Samassy se dočkali těsného vítězství 2:1 nad Caen. Za nováčka Ligue 1 se trefil kdo jiný než El Arabi.

SMC tak v lize prohrálo po třech utkáních s kladnými či neutrálními výsledky a v tabulce kleslo ze čtvrté pozice o dvě příčky. Radost tak může mít pouze Youssuf El Arabi, jenž vstřelil již svůj pátý ligový gól a je zatím druhým nejlepším střelcem Ligue 1. Naproti tomu VA se díky této výhře dostalo dostatečně daleko od sestupových pozic a ze šestnácté pozice se vyšvihlo až na dvanáctou. Pro VA je to teprve druhá výhra v této sezoně.

První vážnější šance přišla až ve 22. minutě a měl ji hostující El Arabi. Svůj dlouhý běh nakonec zakončil také střelou, narozdíl od hezkého sólového úniku se mu ale zakončení nevydařilo tak, jak by si představoval a střela skončila těsně vedle branky Nicolase Penneteaua.

Trvalo to necelou minutku a domácí se svým soupeřům odplatili za jejich zahozenou šanci. Znovu-uzdravený Remi Gomis poslal pěknou přihrávkou do úniku Ducourtiouxe, na jehož centr si naskočil Pujol a usměrnil míč do sítě. VA se ujalo ve 24. minutě vedení 1:0.

A netrvalo to dlouho a skóre se měnilo podruhé. Tentokrát se prosadil Pujolův parťák z útoku Samassa. Bývalý útočník Marseille využil zaváhání v obraně soupeře a zblízka prostřelil brankáře Thebauxe. Velikou práci na druhé brance odvedl záložník Rudy Mater.

Domácí byli dokonce blízko třetí branky. Volej Josého Saeze ale sedm minut před koncem prvního poločasu skončil pouze těsně vedle branky. Na druhé straně se v 63. minutě málem radoval Hamouma. Ten se obtočil kolem Matera, koncovka se mu ale nevydařila a donutila tak Penneteaua pouze k pěknému zákroku.

Nakonec se hosté snížení přeci jen dočkali. V 70. minutě se zcela osamocen na hrotu objevil El Arabi a nekompromisně zavěsil. Pro svého parťáka připravili gólovou příležitost Benjamin Nivet s Hamoumou - 2:1.

Caen ale v závěru žádný tlak nepředvedlo, naopak - blíže skórování mělo Valenciennes. Po kombinaci Matera, Pujola a Samassy se do zakončení prodral Ducortieux, jeho hlavičku ale Thebaux dokázal vyrazit.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Olympique Lyon 2:3

02.10.2010 19:00

Góly: 57. André Luiz, 70. Julien Féret - 37. Lisandro López, 55. Jimmy Briand, 75. Jimmy Briand

Fanouškům Nancy nemůžeme nic závidět. Doma totiž jejich miláčci i počtvrté v řadě prohráli, a aby si tito příznivci užili body, musí si zajet ven, kde ASNL ještě nezažil porážku. Jenže i v 8. kole nepředvedl takový výkon, jaký předvádí na soupeřových hřištích, a i když dokázal srovnat z 0:2 na 2:2, na rozhodující trefu Jimmyho Brianda ze 75. minuty už odpovědět nedokázal.

První branku zařídil ve 37. minutě hostující Lisandro López. Gourcuff rychle vyslal do běhu na pravé straně Brianda, ten přihrál do vápna, kam si naběhl argentinský záložník a usměrnil balón do sítě. Devět minut po pauze na 2:0 zvýšil Briand, když divoce hlavičkoval po centru zprava od Gourcuffa na vzdálenější tyčce.

ASNL dokázal snížit o dvě minuty později. Gavanonovi stačil k rozehrání standardky krok, aby pak povedeným a hlavně přesným centem ve vápně našel naskakujícího obránce Andrého Luize, jehož hlavičku hostující gólman Lloris již nezachytil. A v 70. minutě bylo srovnáno. Lloris se sápal do vzduchu po míči, ten se však najednou odrazil k Féretovi, jenž doklepával do poloodkryté brány.

Domácí klidně mohli dokonat bezvadný obrat, Lloris však dobrou šanci Hadžiho zablokoval. O pět minut později však naopak Lyon znovu vedl a tři body si v závěru zápasu nenechal uniknout. Bracigliano špatně vyběhl proti centru, balón najednou skončil u Brianda, který prázdnou svatyni dobře viděl a v zacílení se nemýlil.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Stade Brestois 0:1

02.10.2010 19:00

Góly: 71. Bruno Grougi

Nováček z Brestu pokračuje ve vynikajícím startu do nového ročníku. Po výhře nad Valenciennes si připsal další tři body, když o jednu branku porazil Monako. Ve vítězné trefě Grougiho je také česká stopa - na jediný gól zápasu totiž nacentroval Mario Lička.

Monako tak v domácí soutěži nevyhrálo již čtyři zápasy v řadě, od začátku tohoto ročníku si připsalo jedinou výhru. Také proto se knížecí celek posunul až na patnáctou pozici. Na sestupové příčky již nemá žádný bodový náskok. Naopak Brest pokračuje prvoligovou pohádku další kapitolou. V lize neprohrál již pět zápasů za sebou a vyšvihl se na úžasné čtvrté místo - zajišťující evropské poháry.

Gólman hostů Elana musel poprvé zasahovat již po jedenácti minutách hry. S volejem Daniela Niculaeho z hranice pokutového území si ale poradil bez větších problémů. I druhý pokus rumunského forvarda zůstal bez změny stavu. Po pěkném vysunutí od Mongongua se sice ocitl ve velice dobré pozici, jeho přízemní střela ale i tentokrát ztroskotala na Elanovi.

Jediná příležitost Brestu v první pětačtyřicetiminutovce padla do klína Rouxovi. Poté, co si efektně poradil s bránícím Hanssonem, ale nedokázal akci dovést k dokonalosti a jeho gólová střela byla vyražena skvělým Stephanem Ruffierem.

Druhá půle začala zajímavěji než ta první. Nicolas N'Koulou napřáhl z veliké vzdálenosti a chtěl využít Elanova vyběhnutí - míč se již snášel pod břevno branky hostů - Steeve Elana ale na poslední chvíli svou chybu dokázal napravit a akrobatickým zákrokem míč vyrazil mimo.

Útočné představení pokračovalo i nadále. Hostující Nolan Roux se dostal do další příležitosti v 51. minutě, ani napodruhé ale na brankáře Ruffiera nevyzrál. Jeho přízemní střela do pravého dolního růžku nakonec skončila pouze rohovým kopem. V 66. minutě si hostující Elana poradil s přímým kopem Mathieua Coutadera a již za pět minut se jeho mužstvo radovalo z první a poslední branky v tomto zápase.

Český záložník Mario Lička nacentroval z pravé strany hřiště a poté, co se Grougi s jistotou ujal balonu napálil míč do branky. Ruffier proti této střele mohl zasáhnout možná o něco lépe - 0:1.

Monako se v závěrečných minutách snažilo alespoň o vyrovnání, hosty ale podržel skvělý Steeve Elana, jenž si mimo jiné poradil třeba s přímým kopem Park Chu-Younga.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - AJ Auxerre 0:4

02.10.2010 19:00

Góly: 18. Alain Traoré, 44. Benoît Pedretti, 58. Roy Contout, 83. Valter Birsa

Osm kol a nula bodů. Když loni již sestoupivší Grenoble nezískal v prvních jedenácti kolech ani bod, vytvořil tím v Ligue 1 rekord, kterému je ale nyní velice blízko nováček Arles-Avignon. Ani nový kouč Faruk Hadžibegič nic nového nevymyslel, vysoké porážce 0:4 od Auxerre jen bezmocně přihlížel. Hosté se naopak těší ze své první ligové výhry.

Od začátku do konce byl loni třetí celek tabulky AJA na hřišti pánem. Zezačátku sice spálili své šance Langil a Dudka, úvodní branka ale na sebe přesto nenechala dlouho čekat. Konkrétně do 17. minuty. Hengbartův centr zprava se snažil usměrnit do brány Pedretti, domácí gólman Planté už takhle vyrážel se štěstím, jenže s dorážkou přispěchal Traoré a z těžkého úhlu trefil volné místečko mezi nohama Plantého tak, že balón nakonec skončil v síti.

Než se oba týmy uchylovaly do kabin, vstřelilo Auxerre druhý gól. Hengbart prudce přihrál z vápna do středu, kde z voleje pálil přesně k pravé tyčce Pedretti. Šance si hosté tvořili i nadále a na 3:0 zvyšoval v 55. minutě Contout, který v téže minutě ještě trefil tyč, o pár chvil později však už po centru Hengbarta hlavou pohodlně skóroval.

Planté se mezi třemi tyčemi nezastavil. Obrana domácího týmu byla jako cedník, kterým by neprošla jen voda, ale možná i samotné špagety. Contoutovu přízemní střelu Planté tak tak vyrazil aspoň do tyče, v 82. minutě zlikvidoval dělovku Quercii, jenže pár vteřin na to napřáhl parádně Birsa a levačkou upravil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - FC Lorient 1:0

02.10.2010 19:00

Góly: 26. Michaël Ciani

Předloňský mistr Francie z Bordeaux po velmi špatném začátku pomalu a jistě stoupá tabulkou výše. V lize už tři kola nepohrál a po poslední domácí výhře nad Lyonem potvrdil solidní formu i proti Lorientu, který skolil jedinou, zato superbrankou lišáka Michaela Cianiho. Hostující Les Merlus jsou aktuálně šestnáctí, tedy jen těsně nad sestupovým pásmem.

Přitom zápas by se mohl odvíjet úplně jinak, kdyby hostující Gameiro ve 2. minutě po přihrávce Kitambaly proměnil velkou tutovku. Carrasso opravdu s vypětím všech sil s velkým štěstím střelu lorienstkého bombardéra zlikvidoval. Jen o dvě minutky později měl Gameiro nabito znovu, tentokráte však byl jeho tvrdý pokus dobře zablokován.

Ve 20. minutě zahrozili poprvé také Les Girondins, Plašil hezky vybídl Gouffrana, který z první trefil levačkou levou tyčku. O šest minut později už však byl hostující gólman Audard přece jenom překonán.

Ten se totiž snažil vyhodit míč co nejdále, zároveň si však dost vyběhl z prostoru brankové čáry. Ciani se zmocnil míče a překrásným padáčkem ze třiceti metrů potrestal Audardovu zprvu nevinnou a neviditelnou chybičku. Gól kola zajisté, kandidovat však klidně může na branku sezóny. Těsně před přestávkou mohl náskok navýšit Plašil, Audard byl ovšem nyní pozornější.

Druhá půle patřila více méně domácímu Bordeaux. Wendel s Maazouem pálili mimo, druhý jmenovaný pak třináct minut před koncem po centru Jussieho dobře hlavičkoval a Audard se měl co ohánět. Domácího Carrassa ve druhé pětačtyřicetiminutovce pozlobil snad jen Kitambala v 81. minutě, jeho střelu však bordeauxský gólman dobře polapil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Stade Rennes853012:418
2.AS Saint-Étienne852113:717
3.Lille OSC835011:514
4.Toulouse FC842210:714
5.Stade Brestois84227:414
6.FC Sochaux841316:913
7.Paris Saint-Germain833211:612
8.Olympique Marseille833214:1012
9.SM Caen83328:812
10.Girondins Bordeaux83238:711
11.Montpellier HSC83237:911
12.Valenciennes FC82428:810
13.OGC Nice82427:1010
14.AJ Auxerre815211:108
15.AS Monaco81527:78
16.FC Lorient82247:98
17.Olympique Lyon82247:118
18.AS Nancy-Lorraine82249:158
19.RC Lens81257:175
20.AC Arles-Avignon80083:200

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Auxerre bylo na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Brest se docela rozjel, proč nezkusit Ličku v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Do haje s nima právě. Měl sem 10 na Monako

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon to konečně zvládl.jen tak dál.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Lyon, nádhernej zápas...konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem vypinal za stavu 2-2, cekal jsem, ze prohrajeme dalsi vyhrany zapas, ale nakonec jsme to zvladli, Briand za dnesek..

Reagovat
božský John

Zatim se mi to vyplnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Vááclav Svěrkoš nastoupil v 89. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Sice proti Arles, ale i tak, navíc čtyří góly v zápase neni až tak častý

Reagovat
božský John

šmejdi...

Reagovat
božský John

co to je zkurvený herce?

Reagovat
smazaný uživatel

bordeaux

brest

jak hraje posledni licka? nebyla by to teoreticky mozna alternativa do stredu repre?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kepy_FCB

Stade Brestois

Pamatuji si jak třeba marty tady před sezonou psal něco ve smyslu že to bude jasnej outsider a otloukánek ligy co nakoupil pouze odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho se zacina dostavat na spravnou provozni teplotu.

Reagovat
domingo

Ten Sow se asi posral, ne? On ho někdo přes léto odnaučil být kopyto?

Briand , jinak výhra AJA samozřejmě povinná, ale výše potěšila, hlavně s touhle hooodně zajímavou sestavou...

Reagovat
Godwinson

Hlavně kvůli tomu exotovi Hazard sedí

Reagovat
domingo

Jenže vyndávej hráče, když dává góly. Nemám ho rád, už v Rennes jsem neměl, to je prostě hráč pro Nancy... bohužel dělá všechno pro to, aby mě přesvědčil, že v něm opravdu něco je...

Reagovat
Godwinson

Jj, to je pravda

Jste to celkem rozjeli, snad vás to moc nenakopne

Reagovat
domingo

Už podruhý rychlej gól, to by nakopnout mělo... Jean mě překvapil, má koule překopat sestavu a dělá to dobře.

Reagovat
domingo

Omg Rennes, takhle se zachází s mýma prachama?

Reagovat
Godwinson

Nahoře se pěkně zabydleli .. skoro jim začínám věřit

Reagovat
domingo

Ty si to můžeš dovolit, o tvůj chlast nejde :/

Reagovat
Godwinson

Kdo by to byl řekl, že marty bude mít dobrej tip.

Reagovat
domingo

Nechval dne... znáš to:)

Reagovat
Godwinson

Usilovně se to snažim zakřiknout ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Jinak už jsem přišel na to, proč se Cédricovi nedařilo - přestal dělat ucpávače v obraně a začal hrát na "starý kolena" útočně... ze začátku to skřípalo, ale dneska podle souhrnu 3 asistence

Reagovat
Godwinson

Útočně? Tak to už se těšim až ho Kabzé vyškolí ...

Reagovat
domingo

Kabze si přes něj ani neškrtne, Cédric mu bude brát balóny už na půlce

Reagovat
Godwinson

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele