8. kolo
03.10.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - OGC Nice 0:0

Fotbalisté PSG v lize nepotvrdili svou výhru v Evropské lize nad Karpaty Lvov a s Nice doma pouze remizovali 0:0. Ačkoli domácí v Parku princů bušili do soupeře, co to dalo, proti byl mezi třemi tyčemi hrdina utkání gólman David Ospina. Především díky němu může hostující OGC slavit zisk cenné remízy.

První důležitý Ospinův zákrok přišel na řadu v 11. minutě. Jallet napřáhl z velké dálky a hostující brankář se měl co ohánět. O 15 minut později se ve velké tutovce objevil útočník Hoarau, kterého parádně uvolnil Giuly, Ospina však znovu fantasticky zakročil a zamezil možnému inkasování.

Po půlhodině hry se Hoarau opřel pořádně do balónu hlavou a Ospina musel v bráně opět čarovat. Ve 36. minutě se gólman Nice opět výtečně předvedl, tentokráte polapil střelecký pokus Neneho. Těsně po poločase ještě mohl skórovat Chantome, ale neproměnil, a pak se hra pomalu a jistě srovnávala.

Jako by Pařížané použili všechny své zbraně, jenže jakmile ani jedna z nich na Ospinu nezabrala, nevěděli, jaké jiné finty na něj ještě vymyslet. Hosté naopak předvedli pěkný protiútok vedený Ljubojou, míč se nakonec dostal k Faému, a už už se rodák z Pobřeží slonoviny snažil vypálit, když mu do střely vstoupil zákrokem Chantome.

Ljuboja se snažil domácího Edela překonat v 65. minutě dalekonosným pokusem, spíš ale nechal vyniknout pařížského brankáře. Poté ovšem PSG chytlo druhý dech. A závěr zápasu patřil jenom jemu. Jallet však z dobré pozice mířili vedle, Neneho vychytal Ospina, a když Sessegnon v 88. minutě jen o píď netrefil branku, body se dělily na obě strany.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele