Ligue 1 - souhrn 31. kola

16.04.2011, 20:59, aktualizováno 17.04.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Lille remizovalo s Bordeaux a Marseille po výhře v Montpellieru ztrácí už jen bod. Paris Saint-Germain zdolalo Lyon a poskočilo na čtvrté místo právě za dnešního soupeře. Rennes doma podlehlo Lorientu, před vlastními diváky zabodovaly Saint-Étienne, Nice a Sochaux, Lens remizoval s Brestem, Auxerre veze body z Toulouse a Valenciennes uspělo na hřišti Arlesu...

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 1:0

17.04.2011 21:00

Góly: 76. Zoumana Camara

Veledůležitou výhru 1:0 získalo na své konto PSG. Pro hosty z Lyonu je ovšem ztráta všech tří bodů velmi špatnou zprávou. Nejenže na první místo ztrácejí šest bodů, právě pařížský klub se mu přiblížil na rozdíl jednoho bodu a reálně může bojovat o třetí příčku, která znamená 3. předkolo Ligy mistrů. Jedinou trefu utkání zařídil Camara.

Domácí se radují. Na OL, který mohli porazit už na podzim nebýt tehdejší velehrubice gólmana Edela, měli ztrátu čtyř bodů. Teď jim ale na něj chybí jen minimum, v tabulce navíc předskočili i Rennes, které v sobotu doma překvapivě zaváhalo s Lorientem. Zato hosté mají nad čím přemýšlet.

V tomto kole si holt přečetli ten nejhorší možný scénář. Marseille zvítězila v Montpellieru, zatímco oni v Parku princů neuspěli. I když je do konce jarní části sezóny ještě nějaká ta doba, těžko se bude šestibodový rozdíl během sedmi kol dohánět. Pravděpodobně se tak můžeme těšit na nelítostný souboj o třetí příčku, o kterou má zájem Rennes, PSG i Lyon.

Pařížané vstoupili do utkání o něco aktivněji, Hoarau dvakrát vypálil, jednou ovšem byl jeho pokus zablokován a podruhé mu ho polapil gólman Lloris. Následně neskóroval z dobré pozice ani Sakho, Hoaraua zase zradila koncovka, když hlavou pouze přestřelil. Na druhé straně napřáhl z velké dálky Briand, ani teď se ale síť nevlnila.

Jallet pouze hlavičkoval jen vedle Llorisovy brány, Källströmovu střelu chytil brankář Coupet, bývalý dlouholetý hráč Lyonu, do přestávky ještě nebezpečně vypálil Jallet, jenže zamířil jen nad. Ve druhé půli se rozezvonilo prvně břevno, o falešný koncert se bohužel pro hosty postaral Gomis.

V 76. minutě nakonec skóroval sváteční střelec Zoumana Camara. Ještě před ním se o to pokoušel Nene, ovšem proti přesile lyonských zkrátka neměl šanci. Až domácí obránce nakonec zužitkoval přihrávku od Giulyho. Giuly ještě o dvě minuty později mohl navýšit náskok, nicméně tři body si PSG ve zbytku zápasu pohlídalo.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Olympique Marseille 1:2

17.04.2011 17:00

Góly: 64. Olivier Giroud - 69. André-Pierre Gignac, 81. Taye Taïwo (pen.)

Až penalta z 81. minuty rozhodla o vítězství Marseille na hřišti Montpellieru. Domácí tým se po hodině hry dostal do vedení, o pět minut později ale bylo vyrovnáno. Až devět minut před koncem poslal tři body do Marseille Taiwo.

První poločas musel diváky doslova nudit, ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit vážnější gólovou příležitost. Druhý poločas však už byl o něčem jiném. Branky začaly padat ale až po hodině hry. V 64. minutě Giroud z hranice šestnáctky nekompromisně propálil Mandandu a poslal domácí tým do vedení. To však netrvalo dlouho, o pět minut později bylo srovnáno. V 69. minutě vyslal Cheyrou fantastickým centrem do úniku Gignaca a ten suverénně překonal strážce domácí svatyně Jourdrena.

Velkou šanci poslat Marseille do vedení měl Ayew, ale jeho prudký volej domácí brankář zneškodnil. Deset minut před koncem zápasu fauloval v pokutovém území El Kaoutari Rémyho a kopala se penalta. Domácí hráč navíc uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Červenou kartu však viděl i Rémy, protože faul oplácel. K exekuci penalty se pak postavil Taiwo a bezpečně ji proměnil - 1:2. Marseille tak ztrácí na vedoucí Lille jediný bod.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - Valenciennes FC 0:1

17.04.2011 17:00

Góly: 68. Grégory Pujol

Fotbalisté Arles-Avignonu se po domácí prohře 0:1 s Valenciennes stávají prvním definitivně sestupujícím celkem. V nejvyšší francouzské soutěži se tak ohřáli pouze na tuto sezónu, s pouhými třinácti získanými body jsou beznadějně poslední. VA naopak vítězství z jejich půdy výrazně dopomohlo k záchraně.

Domácí se i přes to, že kvalitou zkrátka na soupeře z Ligue 1 nestačili, sympaticky bili s každým. A jiné to nebylo ani proti Valenciennes. V 19. minutě se řítil sám na bránu N'Diaye, jenže jeho následná střela byla zablokována. Na druhé straně pálil nebezpečně o dvě minuty později Kadir, brankář Planté ale proti němu dobře zakročil.

Ve 35. minutě měli hosté dvě slibné šance během krátké chvíle. Nejprve po centru Dosseviho se svou hlavičkou neuspěl Schmitz, pak se po pasu Bonga dostal ke střelbě také Dossevi, jenže ve vyložené pozici tváří v tvář gólmanovi Plantému selhal. I ve druhé půli mělo VAFC přece jenom nebezpečnější příležitosti.

Šest minut po obrátce udělal chybu v defenzívě Balde a Kadir toho dokázal využít. Přihrál následně Pujolovi, který ještě za této situace přestřelil. V 68. minutě již ovšem zařídil jedinou branku utkání. Kadirův centr našel hlavu Bonga, jenž sice brankáře Plantého nepřekonal, avšak za jeho záda dokázal dorazit valencienneský ostrostřelec.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Girondins Bordeaux 1:1

16.04.2011 21:00

Góly: 58. Moussa Sow - 76. Vujadin Savić

Lille ztratilo cenné body v boji o titul, doma pouze remizovalo s Bordeaux 1:1. A to je po celý zápas držel skvělý brankář Landreau. Pokud v neděli zvítězí Marseille na půdě Montpellieru, dotáhne se na první místo na rozdíl jednoho jediného bodu. Domácí postrádali ve svých řadách vykartovaného Gervinha a na jejich hře to bylo znát. V 59. minutě otevřel skóre Sow, vyrovnat se podařilo Savičovi.

Hosté na možného šampióna francouzské Ligue 1 vlétli nebojácně a se vší parádou. V první čtvrthodině mohli skórovat hned třikrát. Nejprve Modeste nepálil přesně, po něm už Jussie kroutil míč mezi tři tyče, jenže v bráně stál pozorný gólman Landreau. Nevyzrál na něj ani Ben Khalfallah, jehož pokus lilleský muž v rukavicích zachraňoval na brankové čáře.

I nadále byli Les Girondins lepším týmem. Marange si pěkně obhodil Ramiho a skvěle vystřelil, ještě bravurněji, leč s velkými potížemi, ho ale dokázal vychytat Landreau. Bývalý gólman PSG polapil i hlavičku Modesteho. Lille přežilo bouři Bordeaux, v první půli se mohlo ujmout vedení po Balmontově pokusu z voleje, avšak míč přeletěl pouze břevno.

Hostujícího Carrassa ovšem vystrašil až Cabaye, s jeho ránou si však dokázal poradit. Na druhé straně spálil velkou možnost Jussie, po Chalmeho centru z první totiž zamířil jen nad. Lille, možná nezaslouženě, vsítilo první branku utkání v 58. minutě. Hazard zakombinoval s Cabayem, po jehož spolupráci si připsal svou jedenadvacátou trefu v Ligue 1 útočník Sow.

Navýšit vedení mohl Hazard, dobře mu v tom ale zabránil Carrasso. Hosté se dočkali zaslouženého vyrovnání v 76. Minutě, Plašilův centr z rohového kopu usměrnil za záda Landreaua mladý Srb Savič. Poslední šanci zápasu měl překvapivě dopředu aktivně hrající Balmont, konečky prstů nad bránu ovšem dokázal jeho pokus vytěsnit Carrasso.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - SM Caen 3:2

16.04.2011 19:00

Góly: 13. Boukary Dramé, 81. Modibo Maïga, 86. Modibo Maïga - 9. Youseff El Arabi, 89. Romain Hamouma

V zajímavou přestřelku se změnilo utkání mezi Sochaux a Caen. Hned tři branky padly v poslední desetiminutovce a domácí zvítězili 3:2.

Hosté vstoupili do utkání dobře a v deváté minutě se dostali do vedení. El Arabi využil přesné přihrávky Traorého a zblízka propálil domácího gólmana Richerta. Vedení Caen však netrvalo dlouho, o čtyři minuty později bylo totiž vyrovnáno, když se k tyči trefil Dramé.

Po půlhodině utkání to zase mohli být hosté, kdo by se dostal do vedení, ale Traorého hlavička mířila jen těsně nad břevno domácí svatyně. Těsně před poločasem musel domácí brankář Richert hasit nebezpečný pokus Morela. Do kabin se ale šlo za nerozhodného stavu 1:1.

V druhém poločase převzali režii utkání domácí, v 67. minutě musel gólman Thébaux zasahovat proti Martinovi, o dvě minuty později pak vychytal Ideyeho.

Zajímavé momenty na sebe nechaly čekat až do poslední desetiminutovky. V 81. minutě poslal domácí celek do vedení Maiga, ten samý hráč o pět minut později udělal rozhodující dvougólový náskok, když prudkou hlavičkou překonal Thébauxe - 3:1. Na dvě rychlé branky dokázalo Caen také velmi rychle odpovědět, v 89. minutě se trefil Hamouma. Další prostor však hosté nedostali, protože se blížil závěr zápasu. Fotbalisté Caen tak minimálně týden stráví na sestupové příčce.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - AJ Auxerre 0:1

16.04.2011 19:00

Góly: 90. Dariusz Dudka

Hrdinou Auxerre se alespoň na několik dní stane Dariusz Dudka. Ten totiž byl jediným úspěšným střelcem zápasu. Svoji branku navíc vstřelil v 92. minutě a posunul svůj tým zase o něco blíže k záchraně. Utkání moc zajímavých momentů nepřineslo, velkou radost na straně Auxerre však ano.

Přitom domácí se do vedení mohli dostat už v první minutě. Míč se přes M'Bengueho dostal k Braatenovi a ten pořádně vylekal gólmana Auxerre Sorina. Hosté na tuto šanci odpověděli až po půlhodině hry, dalekonosnou střelou se prezentoval Dudka. První poločas však jiné vážnější šance ke smůle diváků nepřinesl.

V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky měli více ze hry domácí fotbalisté, avšak několik dobrých pokusů jim zneškodnil gólman Sorin.

Největší příležitost ke skórování měl v 77. minutě domácí Devaux, ale strážce svatyně Auxerre Sorin byl proti. Neproměněná gólová příležitost se domácím v samotném závěru střetnutí vymstila.

Pak totiž přišla Dudkova 92. minuta a jeho povedený přímý kop, který skončil za zády Valverdeho. Tento gól tak zajistil Auxerre tři veledůležité body.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - FC Lorient 1:2

16.04.2011 19:00

Góly: 23. Stéphane Dalmat - 51. Kévin Gameiro, 63. Francis Coquelin

Dokonalý obrat se povedl fotbalistům Lorientu na hřišti Rennes. Domácí po první pětačtyřicetiminutovce vedli 1:0, hosté však dvěma trefami v rozmezí 12 minut strhli vítězství na svou stranu. Domácí tým navíc viděl dvě červené karty, v prvním poločase ji obdržel Souprayen, v tom druhém zase Kana-Biyik.

Lorient se mohl do vedení dostat v deváté minutě, ale Gameiro z dobré pozice netrefil branku. Na druhé straně zahrozil po dvaceti minutách hry Montaňo, ale gólman Lorientu Audard byl pozorný. Domácí se přesto dočkali za pouhé dvě minuty. Mangane vybídl ke skórování Dalmata a ten z 12 metrů pohodlně dopravil míč do branky - 1:0.

V 37. minutě Rennes oslabil Souprayen, který viděl během sedmi minut dvě žluté karty a musel se předčasně poroučet do sprch.

Lorient početní výhodu využil hned v šesté minutě druhé půle, kdy Gamerio zužitkoval přesný centr Amalfitana a hlavou vyrovnal na 1:1. A po hodině hry se karta obrátila a hosté se dostali do vedení. Gólman domácích Douchez vyrazil ránu Gameira pouze před sebe a na dorážku Coquelina byl krátký - 1:2.

Hosté mohli patnáct minut před koncem vstřelit i třetí branku, ale Diarra na Doucheze nevyzrál. Pět minut před závěrečným hvizdem bylo jasné, že vítězství se poveze do Lorientu, za diskuzi s rozhodčím uviděl Biyik druhou žlutou kartu a poslal domácí do devíti. Hosté pak už bez problémů ubránili svoje vedení.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - AS Nancy-Lorraine 2:1

16.04.2011 19:00

Góly: 57. Dimitri Payet, 65. Dimitri Payet - 40. André Luiz

Domácí otočili nepříznivý vývoj po prvním poločase a dvěma brankami Payeta z druhého dějství nakonec zvítězili 2:1.

První poločas přinesl několik zajímavých momentů. Nejprve musel hostující gólman Gregorini zasahovat proti střele Aubameyanga, o pár chvil později na druhé straně zase vychytal přímý kop z dílny Vahiruy domácí gólman Janot. Ruce nahoře už měl Alonso, který udělal kličku gólmanovi hostů, toho ale na brankové čáře zastoupil Lematire a skóre se tak neměnilo. Nancy odpovědělo dalekonosnou střelou Jeannota, ale domácí brankář Janot byl pozorný.

Ve 40. minutě byl ale strážce domácí svatyně překonán Luizem a do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení Nancy.

S nepříznivým výsledkem se ale nehodlal smířit Payet a v 57. minutě o sobě dal poprvé gólově vědět. A stejný hráč se znovu vyznamenal o osm minut později, kdy využil přesného centru Aubameyanga a podruhé během krátké chvíle prostřelil Gregoriniho v brance Nancy.

Poté ještě nebezpečně střílel Riviére, ale jeho tvrdou ránu gólman hostů chytil. Poslední šance Nancy na vyrovnání přišla na řadu v závěru po přímém kopu Féreta, ale s jeho technickou střelou si brankář Janot věděl rady. Zápas tak skončil domácím vítězstvím 2:1.

Více informací k zápasu

OGC Nice - AS Monaco 3:2

16.04.2011 19:00

Góly: 21. Anthony Mounier, 46. Renato Civelli, 59. Éric Mouloungui - 29. Jean-Jacques Gosso, 75. Chu-Young Park (pen.)

Jihofrancouzské derby mezi konkurenty z Nice a Monako skončilo lépe pro domácí borce. Ti jsou tak díky této výhře vzdáleni sestupovému pásmu na rozdíl čtyř bodů. Monako je naopak jen díky lepšímu skóre sedmnácté, a není tak v červené zóně. Hosté v zápase ani jednou nevedli, v 75. minutě se jim podařilo pouze upravit stav na 3:2.

První, kdo se mohlo ujmout vedení, bylo domácí Nice. Mounier uvolnil do šance Moulounguiho, jehož ale pohotovým zákrokem vychytal monacký strážce branky Ruffier. Za deset minut musel Ruffier zasahovat znovu, zase však byl proti Moulounguimu úspěšný. Až ve 22. minutě kapituloval. Digardova přihrávka nenašla prvně určeného, do brány ho ovšem nakonec usměrnil Mounier.

Mouloungui stále nedával Ruffierovi pokoj, avšak hostující gólman se zase parádně činil. Ve 29. minutě se naopak Monaku podařilo vyrovnat, Gosso totiž gólově zužitkoval střelou z vápna rohový kop. Excelentní Ruffier se však musel zlobit po obrátce, Nice se totiž podařilo ho podruhé překonat. Ve 46. minutě si Civelli poradil s obráncem Hanssonem a následně přesně zacílil.

Aktivní Mouloungui se navíc po hodině hry přece jenom dočkal branky a domácí vedli již o dva góly. Mounier mu parádně nabil a Ruffier na jeho dělovku z první neměl nárok. Čtvrt hodiny před koncem dokázal snížit z nařízené penalty sám postižený Park, kterého v pokutovém území fauloval Coulibaly, jenže na víc se Monako již nezmohlo. Nice se po konečném hvizdu radovalo ze tří bodů.

Více informací k zápasu

RC Lens - Stade Brestois 1:1

16.04.2011 19:00

Góly: 21. Adil Hermach - 61. Jonathan Ayité

Lens stále živí naději na záchranu, bod za remízu 1:1 s Brestem mu nikterak výrazně neublížila. Jenže po průběhu utkání domácí mohli klidně pomýšlet na body tři. Takhle ztrácejí na nesestupovou příčku stále těžko stažitelných šest korálků. Hosté naopak musí být s konečným výsledkem spokojeni, stále se totiž drží ve středu tabulky na jedenáctém místě.

Už ve 4. minutě mohl domácí poslat do vedení Roudet, který si našel parádně prostor na levé straně, s obrovským štěstím si s jeho střelou nakonec poradil hostující brankář Elana, který míč tak tak vytěsnil do bezpečí. V 10. minutě měl zase na druhé straně smůlu Grougi, jenž svůj přímý kop poslal pouze do břevna.

Tahle příležitost ovšem ještě nedospěla ke konci. Odraženého míče se totiž zmocnil Baysse, jehož pokus vytěsňoval z brankové čáry až Yahia. Yahia se následně dostal i ke střelbě, jenže centr po rohovém kopu Akaleho poslal hlavou jen o píď nad břevno. Lens nakonec poslal do vedení po dvaceti minutách skvělého fotbalu Hermach.

Roudet byl zakladatelem brejku, nacentroval na Jemaa, který svou střelou orazítkoval břevno. Podruhé v zápase tak zvonila branková konstrukce, naštěstí pro RC se dostal k dorážce Hermach, jenž v pohodě překonal Elanu. Těsně po přestávce to mohlo být o dvě branky, Roudet se totiž uvolnil na pravé straně, ale Jemaa po jeho centru zase trefil prokleté břevno!

Po hodině hry navíc Brest dokázal srovnat. Poyet zprava přihrál Ayitemu, který pravačkou poslal míč za záda gólmana Kasraouiho. O pět minut později se pokoušel navrátit vedení zase aktivní Jemaa. Po spolupráci Akaleho s Eduardem zase pálil mezi tři tyče, tentokráte se proti němu vytasil se skvělým zákrokem Elana.

Poslední možnost, jak dotáhnout utkání přece do vítězného konce, měl opět nezastavitelný Jemaa. Eduardo poslal na tohoto šikovného chlapíčka dobrý pas, ovšem následnou hlavičku zablokoval jeden z obránců SB29. Ani z následného slibného rohového kopu Lens branku nevytěžilo, a tak se muselo spokojit ve slušně odehraném zápase jen s bodem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC311611453:3059
2.Olympique Marseille311610546:2758
3.Olympique Lyon311411652:2953
4.Paris Saint-Germain311410745:3152
5.Stade Rennes31149833:2551
6.AS Saint-Étienne311111940:3744
7.FC Lorient3111101038:3643
8.Montpellier HSC3111101027:3343
9.FC Sochaux311261346:3942
10.Girondins Bordeaux31914838:3541
11.Stade Brestois311091232:3539
12.OGC Nice319121025:3339
13.Valenciennes FC31814936:3338
14.Toulouse FC311151531:3438
15.AJ Auxerre31716835:3637
16.AS Nancy-Lorraine311071432:4437
17.AS Monaco317141031:3235
18.SM Caen31981435:4635
19.RC Lens316111429:4729
20.AC Arles-Avignon311102016:5813

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (95)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Auxerre

Reagovat
herbage

Coquelin gól? Jak hrál, koukal někdo?

Reagovat
stas87

to je ten frantik z arsenalu?hostuje tam?

Reagovat
herbage

Jj

Reagovat
domingo

Bohuzel, pro tebe i pro me (mel jsem koukat, musel to byt super zapas). Ale bude sestrih brzo.

Reagovat
herbage

Tak pak prosím napiš, jak hráli i Gamiero a Sunu

Reagovat
domingo

Jj, urcite.. aspon si po tydnu zase zapnu icq :)

Reagovat
Godwinson

V sestupovém pásmu hrozně na hovno výsledky, až na Auxerre. Nahoře potěšila ztráta Rennes, dvě hodně přihlouplé červené, že by se skládali? :)

Luiz Posila jako víno, mmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam pude Luiz?

Reagovat
Godwinson

Do Montpellieru, doufejme :)

Reagovat
domingo

Luiz > MHSC, Spahic > Lille, Nancy > L2. Kdyz panbu da, tak to takhle skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

A DOPRDELE

Reagovat
domingo

Dostat doma od Lorientu, ktery je venku vetsinou uplne jalovy, nechat si dat dve cervene a rozhodujici gol od borce, ktereho jsem v zivote nevidel vystrelit... profici

Reagovat
RickNash

Sláva! Auxerre

Reagovat
domingo

Lvicata me dneska nastvaly, snad jediny tym v lize, ktery na 100% skonci v nudnym stredu tabulky, a musi obirat o body sympataky z Caen, kteri potrebujou kazdej bod jako sul... jinak ale parada. Rennes ztratilo, Lorient zabral, Payet jako "za starych casu" ponicil ty haluzaky, konkurenti AJA prakticky vsichni ztratili...

My jsme stejne vtipni. Loni presne touhle dobou (vracel jsem se z Berlina, coz byl myslim treti vikend v dubnu) jsme v Toulouse hrali taky, byl to ten boj o pohary/titul, predtim se par zapasu nepovedlo a vypadalo to na zadrhavacku a la letosni Rennes... nakonec jsme je rozprasili 0:3, ten vysledek jsem si prohlidl az v Praze na nadrazi v pondeli rano a pritelkyne na me byla cely vikend nasrana, ze se staram o to, ze neznam jakesi vysledky. No a pak uz se jelo na vlne +- konstantni formy az do konce, takze doufam, ze tohle deja-vu (i kdyz neskutecne uhaluzene) bude mit podobny efekt a prestane se trapne mluvit o sestupu ... z poslednich 2 zapasu 4 body proti ASSE a Toulouse venku. To je proste dobry.

No a Lorient mi samozrejme taky dela radost!

Dneska vecer se nefandi nikomu, jenom Debuchymu, protoze uz dlouho nepredvedl zadnej supervykon, a potom FBK, protoze ho mam rad... ale bude to 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky jak kdybych si je objednal...

Jinak Hamouma dal letos 4 ze svých 5 gólů v posledních pěti minutách zápasů, nesmírně zajímavá statistika.

Reagovat
domingo

A Luiz prvni, ktery nebyl vitezny, ne?

Hamouma je borec, on a Sammaritano jsou pro me letosni objevy na RW.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, dával už jeden proti Lyonu, ale ten nakonec otočil.

Jinak připočetl bych i Martina, o něm se sice v jistém směru vědělo (alespoň že existuje), ale až letos na sebe pořádně upozornil skvělými výkony.

Reagovat
Godwinson

Dja Djedjeho bys s odřenýma ušima mohl počítat taky.

Reagovat
domingo

Dja Djedjeho jsem znal z Grenoblu a Martin sice udelal vetsi progres nez se cekalo, ale taky uz byl docela proflaknuty. A Sammaritano ma navic plusove body za to, ze jeho odchod odstrelil nudne a nezajimave Vannes

Reagovat
herbage

A co Aït-Fana a Brahimi? Člověk si konečně zapamtuje pár jmen a pak zase nějaký Hamouma a Sammaritano

Reagovat
smazaný uživatel

Aït-Fana je objev spíš loňska, Brahimi si nedokázal udržet dobrou formu ze začátku ligy...

Reagovat
Godwinson

Aït-Fana nemá dobrou sezónu. Brzdí ho v rozletu Girard, nejspíše si ho chce udržet, co možná nejdéle.

Reagovat
domingo

Aït-Fana letos skoro nehraje a nikdo nevime proc

A Brahimi je letos takovy hrac na baterky... ukazal brutalni potencial, ale taky slabou odolnost a ze lehko "vyhori". Je to proste mlady, rychly, atleticky cerny kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo podle vás sestoupí?

Reagovat
domingo

V poslednim Tydnu jsem to rozpitvaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Du na to Moje tipy znáš.

Reagovat
Godwinson

Caen.

Reagovat
domingo

Musi to udrzet. Dneska hrali bez Niveta s Marcqem, to se proti te brutalni ofenzive Sochaux muselo branit strasne spatne, kor s Raineauem vzadu. Rozstreluje se jim zase El-Arabi, pulka tymu ma slusnou formu... imo to nakonec udrzi. Tesne, ale jo.. jinak by ta liga nedavala smysl, maji sestavu na urovni 10. mista.

Reagovat
smazaný uživatel

Arles, Nancy , Lens?

Reagovat
domingo

Neverim, ze se udrzi Brest i Caen, jeden z nich podle me pujde.

Nicmene je dobry vedet, ze Correa uz ohlasil konec po sezone, takze Nancy ma prakticky nulovou perspektivu. Buhvi, jestli jim to neudela v hlave bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jinak ten Mičola?

Reagovat
Godwinson

Nedoufám v nic jiného, ale využil jsem toho, že moje tipy moc nevychází :) Sestavu mají výbornou, mohli atakovat poháry a místo toho se budou klepat o záchranu, smutný.

Reagovat
domingo

Aha, ja na to vzdycky zapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Atakovat poháry asi těžko... Ale na to heát klidný střed opravdu měli a mají, bohužel je potápí chyby v obraně a obrovská závislost na výkonech El-Arabiho.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, že je s nováčkovským nadšením atakovat mohli. Neříkám, že měli na to je uhrát a následně vyhrát EL.

Reagovat
JozkokozleJ

Snad ten tip s Caen nevyjde.

Reagovat
Langi

Arles, Lens...a o poslední sestupové místo se "poperou" Caen a Monaco

Reagovat
Godwinson

Stylová obrana Bordeaux.

Reagovat
herbage

Jak hraje Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde do Arsenalu ... nech si zajít chuť

Reagovat
herbage

Děláš, jak kdybych se ptal na výkony hráče jen v souvilosti s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

U L1 mi to tak přijde.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
domingo

Nevim, nekoukam, sorry. Musim psat seminarku, jsem rad, ze jsem stihl nas polocas. Ale potom projedu equipe a nejaky statistiky, pocet akci, uspesnost, pohyb na hristi a tak.

Reagovat
Godwinson

Kopyto Sow úřaduje, špatný. Po tomto kole bude náskok Lille šestibodovej :(

Reagovat
Langi

Lille titul nevyhraje

Reagovat
Godwinson

Spíš doufám v Marseille, no ..

Reagovat
Langi

myslím že Lille to neudrží...podle mě o titulu rozhodne Choc des Olympiques pořád věřím Lyonu

Reagovat
domingo

Lille ma relativne pohodovy los a nema horsi kadr nez ti druzi dva. Jestli vyhrajou za tyden v Lorientu, tak uz si to imo vzit nenechaji

Reagovat
Langi

no přece jenom už 2x po sobě zratili, na to sme u nich nebyli zvyklý...příští kolo ukáže jesi to bylo jenom menší klopýtnutí nebo už ke konci začínají být nervózní

Reagovat
domingo

No prave. Bud ztrati potreti za sebou a skonci jak loni (tj proste dojde forma a pusti pred sebe ty zkusenejsi tymy), nebo vyhrajou (v Lorientu by to bylo hodne cenny) a pak uz by to podle me dotahli. Prece jenom vyhrali asi petkrat za sebou, pred tema dvema ztratama.

Reagovat
Godwinson

Lyon nemůže vyhrát .. to by bylo zesměšnění soutěže :) Ale počkáme zítra na Marseille.

Reagovat
Langi

no částečně musím souhlasit, když si vezmu kolik vyhranejch zápasů sme letos ztratili školáckejma chybama ...ale Lyon musí hlavně vyhrát zítra, ať se to čelo co nejvíc vyrovná

Reagovat
domingo

To Marseille taky, Lille taky. V L1 je normalni, ze mistr udela par hovadin v sezone, nejsme ve Spanelsku... vzpomen si na lonsky zapas Lorientu na Velodromu, Audard tam chytil asi 8 jasnych golu, Lorient branil v deviti, neuveritelny tlak a pak z jednoho haluzovyho brejku vyrovnani na 1:1 a konec

Reagovat
Godwinson

Zítra doufám, že body bude brát PSG, aby Rennes zmizelo z pohárovejch míst ,) A skoro bych řekl, že klíčovej z pohledu titulu může být zápas na Mossonu. Když ho Marseille zvládne, věřim, že Lille předstihnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Rukavice je hozená, teď ji nenechat ladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lorient a Bordeaux

Reagovat
božský John

Montpellier ve sračkách, Lille ztratilo, to zní jako plán !

Reagovat
Godwinson

Na vás se hecnou.

Reagovat
božský John

Jó,hecli to, udělali to zajímavý

Zápas jsem bohužel neviděl, byl jsem na Jablonci s Budějicema a ještě k tomu jsem u babči a ne doma...

Reagovat
Godwinson

Zřejmě hodně zajímavej zápas, zajímalo by mě, co se dělo kolem té penalty :)

Každopádně Marseille teď věřim, že za tím titulem půjdou ... byť los nemají snadnej, uvidíme.

Reagovat
Yanek

Dokázal by mi tu někdo trošku popsat Taiwa? Nemám ho moc nasledovanýho a poslední dobou se o něm dost píše v souvislosti s AC, tak mě to zajímá. Já bych teda byl rači pro Cissokha, Taiwo mi z nějakého důvodu není příliš sympatický, ale kdyby přišel zadarmo, tak bych byl samozřejmě rád.

Reagovat
božský John

Hrozně rychlej, velká podpora útoku. Výborný centry. Přímáky z dálky nebezpečný ( má ránu jak R.Carlos svýho času). Kope penalty (snad 100% úspěšnost- prostě dá ránu). Jedinou slabinou je jsou asi ty výlety do útoku. Potřebuje k sobě někoho, kdo by ho občas zastoupil, to platí proti těm silnějším týmům. Jinak fantastickej fotbalista

Reagovat
božský John

Jo a v nějakym báglu, kterej nevim kde má, tak nosí asi patery další plíce. Neskutečnej fyzickej fond

Reagovat
Yanek

Super, diky moc. Podle toho popisu se až skoro divím, že už dávno nehraje v nějakém velkoklubu (nic proti Maresille).

Reagovat
smazaný uživatel

Čert ber toho panáka na lavičke. Góóóóóóóóól!

Reagovat
Godwinson

PSG!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Promiň.

Reagovat
JozkokozleJ

Prdi na kristofyka PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Promiň

Reagovat
Godwinson

Na kristofyka ne, ten si to nezaslouží :))

Reagovat
JozkokozleJ

Ved hej, tiez som to pisal este v zapale derby zapasu proti rivalovi

Teraz by som s nim uz kludne zasiel i na pivo S 3 bodmi v kapse...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vlastik

Reagovat
smazaný uživatel

Les Parisiens!

Reagovat
vlastik

Allez Paris! ted to jeste potvrdit pristi tyden a bude to snad dobre

Reagovat
Godwinson

Když vidím tabulku, jedno je jisté, Montpellier musí vyhrát pohár!

Reagovat
Langi

co na to říct...prohra o gól při takovém výkonu, který Lyon předváděl ve druhé půli je přinejmenším nespravedlivá, navíc podle mě hlavičkující hráč (Nené,?) byl při rozehrávce v pohybu do offsidu ...remíza by tomu zápasu slušela víc, ale nedá se nic dělat...7 kol do konce, aspon udržet tu LM...Allez OL

Reagovat
onze

Langi videl si aj 1 polčas ? Nespravedlivá prohra, tak sorry kamaráde.

Reagovat
Langi

viděl si druhý poločas? nespravedlivá prohra neznamená výhra Lyonu...byl to po všech stránkách remízový zápas...první půli byli lepší PSG, druhou půli Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to si ten Lyon dělá srandu...

Reagovat
onze

MERCI PSG ! ! ! KOMBOUARE

Reagovat
Godwinson

Divnej palec, ti povim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes mu to nejako vyšlo. :-)

Otázne je, či by ho odvolali, keby sa nedostane do LM/EL - či už cez ligu, alebo pohár.

Reagovat
Godwinson

Těžko říct, možná by se k tomu v takovém případě odhodlali, ale moc tomu nevěřim. Hlavně nevěřim tomu, že PSG opravdu bez pohárů bude, oni už letos naznačili, že mohou v Evropě předvést velké věci, takže by to byla škoda.

Reagovat
onze

Ten KOMBOUARE , si ten palec určite zaslúži. Písal som to už pred zápasom. v preview. V stredu, toto dnešné víťazstvo treba potvrdiť postupom. ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

A ďalšia otázka je, či by to pod iným trénerom bolo lepšie... Ale táto sezóna môže v porovnaní s poslednými dopadnúť pomerne úspešne. Každopádne, uvidíme... :-)

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že stoprocentně :) Máš pravdu, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

100% isté je len to, že nič nie je 100% isté. Tak trochu paradox, ale niekedy ani matematická rovnosť nestačí na skúsenosti zo života... :-)

Reagovat
onze

Sorry popíšeme inokedy. Ráno vstávam skoro do práce. Každopádne dnes PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po prvním poločase jsme mohli prohrávat klidně i 3:0. Holt šance byly na obou stranách a rozhodl, takový urečený gol. Škoda no, druhé místo už bude těžké dohnat. Hlavně porazit Marseille a doufat, že ztratí. Ale aspoň že Rennes už nestraší na pohárech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele