31. kolo
17.04.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Arles-Avignon - Valenciennes FC 0:1

Fotbalisté Arles-Avignonu se po domácí prohře 0:1 s Valenciennes stávají prvním definitivně sestupujícím celkem. V nejvyšší francouzské soutěži se tak ohřáli pouze na tuto sezónu, s pouhými třinácti získanými body jsou beznadějně poslední. VA naopak vítězství z jejich půdy výrazně dopomohlo k záchraně.

Domácí se i přes to, že kvalitou zkrátka na soupeře z Ligue 1 nestačili, sympaticky bili s každým. A jiné to nebylo ani proti Valenciennes. V 19. minutě se řítil sám na bránu N'Diaye, jenže jeho následná střela byla zablokována. Na druhé straně pálil nebezpečně o dvě minuty později Kadir, brankář Planté ale proti němu dobře zakročil.

Ve 35. minutě měli hosté dvě slibné šance během krátké chvíle. Nejprve po centru Dosseviho se svou hlavičkou neuspěl Schmitz, pak se po pasu Bonga dostal ke střelbě také Dossevi, jenže ve vyložené pozici tváří v tvář gólmanovi Plantému selhal. I ve druhé půli mělo VAFC přece jenom nebezpečnější příležitosti.

Šest minut po obrátce udělal chybu v defenzívě Balde a Kadir toho dokázal využít. Přihrál následně Pujolovi, který ještě za této situace přestřelil. V 68. minutě již ovšem zařídil jedinou branku utkání. Kadirův centr našel hlavu Bonga, jenž sice brankáře Plantého nepřekonal, avšak za jeho záda dokázal dorazit valencienneský ostrostřelec.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele