31. kolo
16.04.2011 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Sochaux - SM Caen 3:2

V zajímavou přestřelku se změnilo utkání mezi Sochaux a Caen. Hned tři branky padly v poslední desetiminutovce a domácí zvítězili 3:2.

Hosté vstoupili do utkání dobře a v deváté minutě se dostali do vedení. El Arabi využil přesné přihrávky Traorého a zblízka propálil domácího gólmana Richerta. Vedení Caen však netrvalo dlouho, o čtyři minuty později bylo totiž vyrovnáno, když se k tyči trefil Dramé.

Po půlhodině utkání to zase mohli být hosté, kdo by se dostal do vedení, ale Traorého hlavička mířila jen těsně nad břevno domácí svatyně. Těsně před poločasem musel domácí brankář Richert hasit nebezpečný pokus Morela. Do kabin se ale šlo za nerozhodného stavu 1:1.

V druhém poločase převzali režii utkání domácí, v 67. minutě musel gólman Thébaux zasahovat proti Martinovi, o dvě minuty později pak vychytal Ideyeho.

Zajímavé momenty na sebe nechaly čekat až do poslední desetiminutovky. V 81. minutě poslal domácí celek do vedení Maiga, ten samý hráč o pět minut později udělal rozhodující dvougólový náskok, když prudkou hlavičkou překonal Thébauxe - 3:1. Na dvě rychlé branky dokázalo Caen také velmi rychle odpovědět, v 89. minutě se trefil Hamouma. Další prostor však hosté nedostali, protože se blížil závěr zápasu. Fotbalisté Caen tak minimálně týden stráví na sestupové příčce.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele