31. kolo
16.04.2011 19:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Stade Rennes - FC Lorient 1:2

Dokonalý obrat se povedl fotbalistům Lorientu na hřišti Rennes. Domácí po první pětačtyřicetiminutovce vedli 1:0, hosté však dvěma trefami v rozmezí 12 minut strhli vítězství na svou stranu. Domácí tým navíc viděl dvě červené karty, v prvním poločase ji obdržel Souprayen, v tom druhém zase Kana-Biyik.

Lorient se mohl do vedení dostat v deváté minutě, ale Gameiro z dobré pozice netrefil branku. Na druhé straně zahrozil po dvaceti minutách hry Montaňo, ale gólman Lorientu Audard byl pozorný. Domácí se přesto dočkali za pouhé dvě minuty. Mangane vybídl ke skórování Dalmata a ten z 12 metrů pohodlně dopravil míč do branky - 1:0.

V 37. minutě Rennes oslabil Souprayen, který viděl během sedmi minut dvě žluté karty a musel se předčasně poroučet do sprch.

Lorient početní výhodu využil hned v šesté minutě druhé půle, kdy Gamerio zužitkoval přesný centr Amalfitana a hlavou vyrovnal na 1:1. A po hodině hry se karta obrátila a hosté se dostali do vedení. Gólman domácích Douchez vyrazil ránu Gameira pouze před sebe a na dorážku Coquelina byl krátký - 1:2.

Hosté mohli patnáct minut před koncem vstřelit i třetí branku, ale Diarra na Doucheze nevyzrál. Pět minut před závěrečným hvizdem bylo jasné, že vítězství se poveze do Lorientu, za diskuzi s rozhodčím uviděl Biyik druhou žlutou kartu a poslal domácí do devíti. Hosté pak už bez problémů ubránili svoje vedení.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele