31. kolo
16.04.2011 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lille znovu zaváhalo, s Bordeaux plichtilo 1:1

Lille ztratilo cenné body v boji o titul, doma pouze remizovalo s Bordeaux 1:1. A to je po celý zápas držel skvělý brankář Landreau. Pokud v neděli zvítězí Marseille na půdě Montpellieru, dotáhne se na první místo na rozdíl jednoho jediného bodu. Domácí postrádali ve svých řadách vykartovaného Gervinha a na jejich hře to bylo znát. V 59. minutě otevřel skóre Sow, vyrovnat se podařilo Savičovi.

Hosté na možného šampióna francouzské Ligue 1 vlétli nebojácně a se vší parádou. V první čtvrthodině mohli skórovat hned třikrát. Nejprve Modeste nepálil přesně, po něm už Jussie kroutil míč mezi tři tyče, jenže v bráně stál pozorný gólman Landreau. Nevyzrál na něj ani Ben Khalfallah, jehož pokus lilleský muž v rukavicích zachraňoval na brankové čáře.

I nadále byli Les Girondins lepším týmem. Marange si pěkně obhodil Ramiho a skvěle vystřelil, ještě bravurněji, leč s velkými potížemi, ho ale dokázal vychytat Landreau. Bývalý gólman PSG polapil i hlavičku Modesteho. Lille přežilo bouři Bordeaux, v první půli se mohlo ujmout vedení po Balmontově pokusu z voleje, avšak míč přeletěl pouze břevno.

Hostujícího Carrassa ovšem vystrašil až Cabaye, s jeho ránou si však dokázal poradit. Na druhé straně spálil velkou možnost Jussie, po Chalmeho centru z první totiž zamířil jen nad. Lille, možná nezaslouženě, vsítilo první branku utkání v 58. minutě. Hazard zakombinoval s Cabayem, po jehož spolupráci si připsal svou jedenadvacátou trefu v Ligue 1 útočník Sow.

Navýšit vedení mohl Hazard, dobře mu v tom ale zabránil Carrasso. Hosté se dočkali zaslouženého vyrovnání v 76. Minutě, Plašilův centr z rohového kopu usměrnil za záda Landreaua mladý Srb Savič. Poslední šanci zápasu měl překvapivě dopředu aktivně hrající Balmont, konečky prstů nad bránu ovšem dokázal jeho pokus vytěsnit Carrasso.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bordo pude chtit hodne vyhru ale vzhledem k tomu ze lille hraje doma tak to da 2-1 musi!!!!!!!!!!!!!!!!!

muj tip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele