Ligue 1 - preview 28. kola

09.03.2019, 08:53, aktualizováno 10.03.2019, 09:02
Previews
Zbývajícími pěti zápasy pokračuje francouzská nejvyšší soutěž. Marseille ve večerním derby přivítá Nice. Montpellier hostí Angers, zatímco Saint-Étienne poměří síly s průběžně druhým Lille. Po vítězství nad Arsenalem v Evropské lize půjde do akce také Stade Rennes...
Montpellier HSC - Angers SCO  (neděle 15:00)
Montpellier po více než měsíci zvítězil a přinejmenším doufá, že by se mu mohla vrátit zpět ztracená forma. Domácí tým v rámci 28. kola přivítá Angers, jehož výsledky hodně kolísají. Lépe si vedou hráči HSC, kterým patří sedmá pozice, zatímco Angers je až dvanácté.

Domácí celek se v úterý konečně dočkal a v dohrávce zvítězil na půdě Bordeaux 2:1, čímž přerušil pětizápasovou sérii bez vítězství. Montpellier v utkání na Matmut Atlantique pokaždé vedl, nejprve když se prosadil Paul Lasne a pak po změně stran, kdy utkání rozhodl Daniel Congré. Montpellieru aktuálně patří sedmé místo a stále je v kontaktu s evropskými poháry, na čtvrtou Marseille ztrácí jen tři body.

Angers sice o poháry nebojuje, ale s průběhem letošní sezony může být spokojeno. Hosté jsou daleko od sestupových příček a od konce ledna prohráli jen jedno utkání na půdě Guingampu, což je před dvěma týdny stálo třízápasovou šňůru vítězství. Před týdnem nastoupili hosté k zápasu s Monakem a proti knížecímu celku uhráli bod za konečnou remízu 2:2.

Ve vzájemné bilanci má lehce navrch Montpellier, ale první letošní utkání zvládlo lépe Angers, které vyhrálo po jediné brance Romaina Thomase.

HSC se musí obejít bez Mendese, Dollyho a Aguilara, což je stejný počet hráčů jako na druhé straně. Angers budou scházet Andreu i Capelle, oba mají zdravotní potíže a aby toho nebylo málo, hrát nebude ani potrestaný Bamba.
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Cozza, Hilton, Congré - Lasne, Tallec, Skhiri, Suárez - Mollet - Laborde, Delort
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Butelle - Manceau, Traoré, Pavlović, Pellenard - N'Doye, Santamaría, Mangani - Fulgini, Bahoken, Tait
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.31 - 4.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - Lille OSC  (neděle 15:00)
Lille má sezónu rozehranou famózně. A jestli se mu podaří ve zbývajících jedenácti kolech udržet svůj pětibodový náskok před aktuálně třetím Lyonem, zahraje si v příštím ročníku základní skupinu Ligy mistrů. Teď ho čeká bezpochyby nepříjemná zkouška. St. Étienne totiž letos také okupuje přední pozice.

Loni Dogy v nejvyšší soutěži bojovaly doslova o holé přežití a získaly jen o bod více než osmnácté Toulouse, které nakonec muselo do baráže. Nyní jsou ovšem druhé nejlepší v celé Francii, lépe je na tom pouze bezkonkurenční Paříž. Svěřenci Christopha Galtiera aktuálně oplývají výtečnou formou, už osmkrát v řadě neprohráli.

LOSC prožívá možná nejkrásnější období od roku 2011, kdy v lize triumfoval. Svou pouť by rád dovedl do úspěšného konce. Lille obecně působí jako dobře sestavený tým. Když už se nedaří střelecky Nicolasi Pépému, jenž patří mezi největší objevy celé ligy, dokážou ho nahradit jiní.

Útočník z Pobřeží slonoviny nevstřelil branku už ve čtyřech utkáních v řadě. Naposledy proti Dijonu ale stejně Galtierovo mužstvo urvalo všechny body. "Jsem rád, že jsme vyhráli, protože jsme v první půli spali. Ale ve druhé jsme byli aktivnější a statečnější. Museli jsme tvrdě pracovat," hodnotil minulé stratég na lavičce Lille.
Oproti Lyonu, který pro Les Dogues v tuhle chvíli představuje největší nebezpečí v boji o druhou pozici, se může Lille soustředit jen na ligové dění. Mělo by toho využít, dokud je čas. Jeho soupeř totiž stále ještě působí v Lize mistrů a Coupe de France.

St. Étienne se v posledních týdnech nedaří tak, jak by si v klubu představovali. V uplynulých sedmi kolech zvítězilo jen dvakrát, přesto se stále nachází v popředí tabulky. Před týdnem Les Verts nezvládli důležité střetnutí na půdě Marseille, kde padli o dva góly a klesli o jedno místo dolů právě na úkor protivníka z jihu Francie.

Domácí trenér Jean-Louis Gasset si snažil nedělat z nepříliš plodných dob vyloženě těžkou hlavu. "Nebylo dobré, že jsme ztratili čtvrtou pozici," říkal. "Čeká nás však ještě jedenáct utkání, z toho šest doma. Pokud skončíme pátí, splníme si cíl. Nikdy jsem nemluvil o tom, že skončíme v top trojce. Mohl by se stát zázrak, ale jsem v tomhle ohledu realista."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.29 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - EA Guingamp  (neděle 15:00)
Oba celky dělí v tabulce devítibodová mezera. Především pro Toulouse by tak tento souboj mohl představovat skvělou příležitost, jak svůj náskok na poslední Guingamp ještě navýšit a jak ho ještě více odstřihnout od své blízkosti. Domácí jsou poměrně slušně vzdáleni od sestupového pásma, hosté naopak pořád paběrkují na dně.

Zatím TFC nemusí nijak výrazněji panikařit. Pokud by však pokračoval v nevalných výkonech, jaké předvádí prakticky od konce ledna, mohl by velmi lehce zabřednout do záchranářských starostí. Především venku se mu vůbec nedaří. Doma výsledkově vyloženě nestrádá, celkem však čeká na výhru už sedm utkání.

Před týdnem na půdě Lyonu domácí vyhořeli, když inkasovali na půdě favorita těžký pětigólový debakl. "Hlavně ve druhé půli jsme byli bezmocní. Byl vidět rozdíl mezi dvěma týmy, které mají úplně jiné ambice," uznal sportovně porážku toulouský kouč Alain Casanova. "Musíme rychle zapomenout. Čeká nás totiž klíčový mač s EAG."

Ačkoliv hosté letos obdrželi dohromady už padesátku branek, v posledních třech kolech se jim v defenzívě velmi dobře dařilo. Čisté konto udrželi v Bordeaux i v obou bretaňských derby proti Angers a Nantes a z možných devíti bodů urvali v těchto zápasech slušných pět. Jejich záchrana není v nejvyšší soutěži najednou tak utopickou záležitostí.

Tedy za předpokladu, že by takový standard zavedli i v následujících jedenácti kolech. Pořád totiž ztrácejí na bezpečnou sedmnáctou příčku šest bodů. "Utkání směřovalo k remíze," hodnotil hostující trenér Jocelyn Gourvennec minulou plichtu s Nantes. "Nezasloužili jsme si prohrát. Dobře jsme se bránili a sbírali také hodně odražených míčů."

Domácí nebudou mít k dispozici pro tento duel Yannicka Cahuzace, jenž se proti Lyonu nechal vyloučit a vyfasoval disciplinární trest, Francois Moubandje by se mohl zařadit do sestavy, ale jeho start je v ohrožení. Hostům určitě budou chybět zranění Yeni N'Gbakoto a Christophe Kerbrat, možná že do hry nezasáhne ani Marcus Thuram.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.26 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - SM Caen  (neděle 17:00)
Hráče Caen čeká v Roazhon Parku složitý úkol, získat body proti domácímu Rennes, které doma od začátku prosince loňského roku neprohrálo. Rennes se navíc ve čtvrtek parádně naladilo v Evropské lize, když porazilo favorizovaný Arsenal 3:1 a je blízko postupu do další fáze.

Každý ze soupeřů má zcela jiné starosti. Stade Rennes má sice z ligy do pohárů daleko, ovšem stále účinkuje v Evropské lize. V osmifinále doma překvapilo londýnský Arsenal 3:1, když ho nezaskočila ani rychle inkasovaná branka z kopačky Alexe Iwobiho. Stále tak může snít o postupu do čtvrtfinále.

Ve francouzské Ligue 1 už je to o něco složitější. Rennes je v tabulce kvůli nevyrovnaným výkonům až na desátém místě. Minulé kolo na hřišti Nimes Rennes neodehrálo a tak posledním ligovým zápasem je domácí remíza s Marseille 1:1, které ještě předcházela porážka v Remeši.

Caen se může na první pohled jevit jako snadný soupeř k poražení, ale zdání klame. Osmnáctý tým soutěže nutně potřebuje body a v Roazhon Parku je pro to schopen udělat cokoliv. Vikingové mají za sebou dva těžké zápasy proti superfavoritům, nejprve v Coupe de France proti Lyonu (porážka 1:3) a následně ligové utkání proti PSG (porážka 1:2). Souboj s Pařížany nicméně ukázal, že Caen se rozhodně může zachránit, ale je potřeba získávat body.

Oba celky mají několik zraněných. Na domácí straně jsou to Baal, Danzé, Diallo, Siebatcheu a André, zatímco normandskému celku budou chybět Genevois a suspendovaný Guilbert.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Koubek - Bensebaini, Gelin, Silva, Traoré - Siliki, Johansson - Casstillo, Arfa, Sarr - Niang
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Samba - Gradit, Baysse, Sankoh, Armougom - Oniangué, Fajr - Beauvue, Khaoui, Ninga - Crivelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.03 - 6.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - OGC Nice  (neděle 21:00)
Na Stade Vélodrome dojde k pikantnímu zápasu mezi Olympiquem Marseille a OGC Nice, společným jmenovatelem obou týmů je útočník Mario Balotelli. Zlobivé dítě italského fotbalu zamířil k Les Phocéens právě z Nice a v tomto utkání by se měl objevit v základní sestavě. Krom toho Marseille se stále nevzdává naděje na Ligu mistrů a navíc je ve velmi dobré formě.

OM začalo sezonu špatně, ale až v posledních týdnech se rozehrálo do dobré formy a v tabulce poskočilo už na čtvrté místo, o pět bodů za třetí Lyon. Marseille z pěti neprohraných zápasů v řadě čtyřikrát vyhrála, naposledy doma porazila přímého konkurenta v bojích o poháry Saint-Étienne 2:0. V tomto kole čeká na domácí rival z Nice, Marseille vyhrála v minulé sezoně oba vzájemné duely a úspěšná byla i v prvním měření sil na hřišti Nice, kde vyhrála 1:0. Obecně je ale vzájemná bilance poměrně vyrovnaná a Aiglons rozhodně nejsou bez šance.

Jejich forma má do optimálních výkonů hodně daleko, byť Aiglons porazili před týdnem 1:0 Štrasburg. Hosté mají poslední dobou velké problémy se střílením gólů a jakoby se na nich podepsal i odchod Maria Balotelliho. Italský vicemistr Evropy z roku 2012 zamířil do do konkurenční Marseille, kde o sobě dává hlasitě najevo. Naposledy z vysílaným streamem přímo ze hřiště, když oslavoval gól do sítě Saint-Étienne.

Nice si jinak výsledkově trápí a pod Patrickem Vieirou zatím marně hledá kontinuitu. Doma je sice Nice těžko k poražení, ale na hřištích soupeřů je to přesně naopak. Aiglons prohráli tři venkovní utkání v řadě a to budou chtít na slavném Stade Vélodrome jistě změnit.

Trenér Rudi García má k dispozici kompletní kádr. Aktuálně není na marodce vůbec nikdo, což se Les Phocéens zas tak často nestává. Druhá strana už se beze ztrát neobejde, Patrik Vieira nemůže počítat s Danilem, Sackem a Maolidou.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Amavi, Kamara, Caleta-Car, Sarr - Ocampos, Lopez, Sanson, Thauvin - Balotelli, Germain
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - Herelle, Dante, Sarr - Srarfí, Lees-Melou, Tameze, Cyprien, Burner - Makengo, Saint-Maximin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.48 - 6.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - Olympique Lyon  (sobota 17:00)
Lyon čeká už příští týden odvetné osmifinálové utkání Ligy mistrů proti Barceloně, předtím se ale v lize střetne s nepříjemným Štrasburkem. S tímhle protivníkem má poměrně čerstvou negativní zkušenost, právě alsaský celek dokázal Les Gones v lednu vyřadit ze čtvrtfinále Ligového poháru. Hosté mu tak mají bezpochyby co vracet.

Souboj s Barcou nemá Olympique rozehraný vyloženě špatně, určitě by se mohl pokusit příští středu o překvapení, nějakým způsobem vypustit klání se Štrasburkem si však nemůže dovolit. Byť okupuje v tabulce strategickou třetí příčku, pětibodový náskok před čtvrtou Marseille, která je ve velké formě, nepředstavuje úplnou idylku.

Svěřenci trenéra Bruna Génésia působí zatím na třech frontách, o úspěch se můžou porvat taktéž v Coupe de France. Samozřejmě že náročnější program vyžaduje občasnou rotaci v sestavě, i tak si však mužstvo udržuje konstantní výkonnost. Před týdnem OL skolil vysoko Toulouse, konečně přitom po dlouhé době skóroval Memphis Depay.

Nizozemský forvard letos střelecky strádá, vždyť v Ligue 1 se do minulého duelu trefil naposledy v listopadu proti Guingampu. "Nikdy se nevzdal. Dokonce mohl vstřelit o jednu až dvě branky více," pochvaloval si Depayův výkon Génésio. "Po celou dobu, kdy nedával góly, stále týmu pomáhal. Teď byl odměněn za své úsilí. Ve fotbale dostanete, co si zasloužíte."

Ještě jednu zajímavost s sebou přinesl zápas s Toulouse. V 79. minutě totiž na hřiště vběhl Yassin Fekir, a mohl si tak na chvilku zahrát se svým sourozencem. "Byl to nezapomenutelný okamžik hrát s bráchou," uvedl Nabil, starší z bratrů Fekirů. "Doufám, že to byl jen začátek. Jsem vážně hrdý na to, že můžeme být spolu. Yassin se do kabiny dobře integroval."

Domácí letos prožívají velmi povedenou sezónu. V podstatě s předstihem se vyhnuli bojům o záchranu, která byla jejich prvořadým cílem, a okupují pozice v klidném středu tabulky. Navíc se na konci března utkají o cennou trofej s Guingampem, protože v Coupe de la Ligue došli až do finále. Poté, co skolili Lyon, vyřadili v této soutěži také Bordeaux.

V poslední době se však Štrasburku nedaří, před týdnem venku nestačil na Nice a prodloužil svoje čekání na vítězství už na pět utkání v řadě. Mužstvo kouče Thierryho Laureyho není úplně mimo hru, co se soupeření o místa zaručující evropské poháry pro příští ročník týče, potřebují však hodně rychle zabrat, aby o tuto metu mohli reálně usilovat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.71 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Amiens SC - Nîmes Olympique  (sobota 20:00)
Amiens udělalo v posledních čtyřech kolech opravdu výrazný krok dopředu. Z možných dvanácti bodů totiž vydolovalo slušných sedm a vzdálilo se barážové osmnácté příčce na rozdíl pěti bodů. Vyhráno každopádně rozhodně nemá, a tak by mile rádo pokračovalo v nastoleném trendu i proti ve středu tabulky hrajícímu Nîmes.

Domácí zabrali v pravý čas. Konec sezóny se kvapem blíží, a aby měli situaci ohledně záchrany v závěrečných kolech plně ve svých rukou, podnikají k tomu bezpochyby důležitá opatření. Jako například bezpodmínečně bodovat před vlastními fanoušky. Doma porazili Caen i Nice, a vzhlížejí tak ke třetí výhře v řadě na Stade de la Licorne.

Svěřenci trenéra Christopheho Pélissiera přitom mohli být po minulém kole v ještě lepším postavení, kdyby neztratili vedení na půdě silné Remeše. "Vždycky je frustrující nevyhrát, když vstřelíte jako první dvě branky. Ale to je fotbal," hlesl domácí stratég. "Mohli jsme vsítit třetí gól, místo toho jsme dostali soupeře do hry. Náš herní plán byl téměř dokonalý."

Sestavu by aktuálně Pélissier neměl výrazněji měnit, na marodce se mu nachází pouze dlouhodobě indisponovaný Bongani Zungu, problémy s palcem má pak Juan Ferney Otero, jeho start proti Nîmes však není vyloučený. "Remeši gratulujeme k parádní sezóně. My se budeme snažit především udržet," povídal po předešlém střetnutí domácí lodivod.

Nîmes před týdnem svoje utkání neodehrálo, neboť jeho protivník z Rennes požádal o přeložení kvůli přípravě na Evropskou ligu proti Arsenalu. V březnu tak ještě neabsolvovalo žádný soutěžní zápas, jeho forma je tedy trošku ve hvězdách. Každopádně před očekávanou porážkou v Paříži dokázalo skolit doma Dijon a taktéž venku Nantes.

Jakožto nováček Ligue 1 si Olympique vede velmi dobře. Pokud nechytne nějakou větší krizi, neměly by se ho týkat starosti o holé přežití. Hosté budou postrádat zraněného Mustaphu Dialla a Clémenta Deprese, údajně by se mohl vrátit po zranění Pierrick Valdivia, spíše se však ještě bude věnovat rekonvalescenci, ostatně také jako Florian Miguel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.31 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dijon FCO - Stade Reims  (sobota 20:00)
Z možných jedenadvaceti bodů Dijon vydoloval v uplynulých několika týdnech jen tři, šestkrát ze sedmi případů prohrál. Jestli si nechce boj o ligovou záchranu zkomplikovat už v počátcích, pak by měl opravdu konečně zabrat. Jenže proti Remeši se už předem očekává těžká bitva. Vždyť hosté neprohráli v lize už jedenáctkrát v řadě.

Burgundský klub působí ve francouzské nejvyšší soutěži třetím rokem v řadě. V tuhle chvíli však prožívá asi největší krizi od doby, co se do Ligue 1 vrátil. Dijonu se nedaří herně ani výsledkově, zaznamenal letos už šestnáct porážek. Hrubě se mu přitom nedaří v útoku. Gól nevstřelil v Nîmes, proti St. Étienne, v Paříži ani naposledy v Lille.

Aktuálně dělí Dijon od bezpečné sedmnácté příčky pět bodů. Urychleně se jí musí co nejrychleji přiblížit. "Dosud jsem nenašel správnou chemii. Ale budu v hledání pokračovat. Musíme prostě hrát lépe," přiznával kouč Antoine Kombouaré, který jakožto náhrada za odvolaného Oliviera Dall'Oglia usedl na lavičku Les Rouges zhruba v půlce ledna.

Ačkoli na půdě druhého Lille naposledy Kombouarého svěřenci neudělali úplnou ostudu, prohráli nejtěsnějším možným způsobem, zklamání pochopitelně převládalo. "Nebyl to ten nejlepší výkon, jaký bychom měli předvést, speciálně pak ne ve druhém poločase. Vůbec jsme nehráli jako někdo, kdo se chce v lize udržet," hodnotil domácí lodivod.

Remeš letos patří k zářným překvapením a soupeří s těmi nejlepšími. Vždyť od třetího Lyonu jí dělí jen sedm bodů, od čtvrté Marseille pouhé dva. Před týdnem však jen tak tak urvala remízu s Amiens. "Nemůžeme vyhrávat pokaždé," nedělal si těžkou hlavu trenér David Guion. "Spokojený jsem byl každopádně s přístupem mých hráčů."

Bude otázkou, jaké Kombouaré zvolí pro nynější duel rozestavení. Proti Lille experimentoval se systémem 5-3-2, teď by se však měl vrátit k osvědčenějšímu 4-3-1-2 či 4-3-3. Do konce sezóny už mu nebude k dispozici Valentin Rosier, jenž si obnovil zlomeninu zánártní kůstky. Remeš by měla mít k dispozici kompletní kádr, tedy až na zraněného Konana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.22 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Monaco - Girondins Bordeaux  (sobota 20:00)
Monako svůj boj o záchranu ještě nevyhrálo a i když je na nejlepší cestě, musí dál pokračovat ve sbírání bodů. Knížata ve 28. kole proti Girodins Bordeaux zkusí prodloužit pětizápasovou neporazitelnost pod trenérem Jardimem. Celek z Nové Akvitánie na tom není nejlépe a v tabulce mu patří až třinácté místo.

Bordeaux teď dvakrát v řadě prohrálo a s jeho případným návratem do bojů o evropské poháry to vypadá hodně bledě. Tradiční francouzský celek na venkovních hřištích soupeře prohrál čtyřikrát v řadě nejtěsnějším rozdílem a dle formy domácích se nezdá, že by to mělo být v sobotu jinak.

Les Girodins budou mít jistě o motivaci postaráno, domácí duel proti Knížatům vyhráli, ale jinak se jim v posledních letech ve vzájemných zápasech nedaří. Domácí Ligue 1 je pro hosty poslední možností, jak se ještě pokusit získat na stadion Matmut Atlantique evropské poháry. V tuto chvíli činí ztráta na čtvrté místo už dvanáct bodů.

Leonardo Jardim se zatím jeví jako staronový spasitel. Portugalský kouč po svém opětovném návratu s týmem Monaka ani jednou neprohrál a konečně se vyhrabal ze sestupových pozic. Monako si po remíze 2:2 v Angers zajistilo už pětibodový náskok před osmnáctým SM Caen.

Monako naposledy prohrálo soutěžní zápas 29. ledna, kdy padlo v poháru na půdě trápícího se Guingampu, což byla pro vedení knížecího klubu poslední kapka a z pozice hlavního trenéra odvolalo Thierryho Henryho, kterého nahradilo dosud neporaženým Jardimem. Tedy mluvíme-li o období po jeho opětovném návratu.

Knížata se stále perou s rozsáhlou marodkou a jak jinak, utkání proti Bordeaux není výjimkou. Pellegri, Jovetić, Touré, Mboula a Nkoudou mají i nadále zdravotní potíže. Velkou ztrátou je absence vykartovaného stopera Kamila Glika. Bordeaux je takřka v plné polní až na nemocného Sankharého.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Subašić - Ballo-Touré, Jemerson, Mukinayi, Sidibe - Fábregas, Silva - Lopes, Golovin, Martins - Falcao
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Palencia, Koundé, Pablo, Sabaly - Otávio, Sankharé - Kalu, Karamoh, Kamano - Briand
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.67 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain26232179:1571
2.Lille OSC27166544:2354
3.Olympique Lyon27147645:3149
4.Olympique Marseille27135943:3544
5.AS Saint-Étienne27127836:3343
6.Stade Reims271012529:2642
7.Montpellier HSC271011636:2941
8.OGC Nice27117920:2740
9.Racing Strasbourg27910841:3137
10.Stade Rennes26107935:3437
11.Nîmes Olympique261061037:3836
12.Angers SCO27810931:3134
13.Girondins Bordeaux27881126:2932
14.FC Nantes27871231:3431
15.Toulouse FC276101126:4228
16.AS Monaco27681328:4326
17.Amiens SC27741622:4225
18.SM Caen273111322:3620
19.Dijon FCO26551620:4020
20.EA Guingamp27471618:5019
Zbývající zápasy
09.03. 20:00FC Nantes - Paris Saint-Germain (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele