Ligue 1 - preview 22. kola

25.01.2019, 08:24, aktualizováno 27.01.2019, 08:16
Previews
PSG hraje doma s Rennes a pokud zvítězí, bude mít na čele tabulky opět třináctibodový náskok. Lyon cestuje do Amiens, Toulouse bude měřit síly s Angers a nedělní program odstartuje v Montpellieru, kam zavítá Caen...
Montpellier HSC - SM Caen  (neděle 15:00)
Tým Michela Der Zakariana se dokázal během podzimu vyšplhat až na druhou příčku. Jenže druhá polovina sezony mu zatím vůbec nevychází podle představ.

Po zimní pauze stále čeká na tříbodový zisk. Nezadařilo se ani před týdnem v Roazhon Parku v Rennes. "Proti rivalovi v boji o evropské poháry je to ale dobrý bod. V první půli jsme si vytvořili dost brankových příležitostí. Hatem Ben Arfa byl pro nás velmi nebezpečný. Rozhodně je to rozdílový hráč. Ten výsledek je ale logický," prohlásil arménský trenér po bezbrankové plichtě.

Před ní přišla dělba bodů v duelu s Dijonem. Nicméně nadále platí, že se la Paillade může chlubit druhou nejlepší obranou v Ligue 1. Pouhých šestnáct inkasovaných branek po jednadvaceti zápasech jest opravdu skvělá vizitka. Der Zakarian má navíc k dispozici kompletní kádr, tudíž defenziva zůstane v sehraném složení.

Nepříjemná zpráva pro Caen, které zatím hájí jednobodový náskok na sestup. Alespoň, že se v týdnu podařilo přejít v Coupe de France mezi nejlepších šestnáct. Pravda, proti celku Viry Chatillon to nebyla při výsledku 6:0 žádná složitá práce. "Rozhodně jsme k tomuto zápasu přistoupili zodpovědně, protože soupeř předvedl proti Angers velmi dobrý výkon. Věděli jsme, že se musíme pokusit o rychlé góly. Doufám, že v úvodu budeme stejně aktivní i v neděli proti Montpellieru."

Fabien Mercadal ví, proč tato slova pronesl. Rozhodně by to mohl být klíč k úspěchu. Přeci jen hráči pod vedením Michela Der Zakariana obvykle nepředvádějí gólové hody. Caen navíc bude chybět pouze Romain Genevois, Prince Oniangué a vykartovaný Frederic Guilbert, jehož by měl nahradit Jonathan Gradit. V základní sestavě by neměli scházet ani Alexander Djiku, Yoel Armougoum a někdejší postrach obran Ligue 1 Claudio Beauvue, jenž se ve Španělsku o svých kvalitách nepřesvědčil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.79 - 6.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Amiens SC - Olympique Lyon  (neděle 17:00)
Ale věru nebude to mít snadné. Tím spíše, že proti Les Gones sehrají už třetí zápas za posledních pět týdnů.

Někdejší suverén francouzského fotbalu vyprovodil SC jak z osmifinále Coupe de la Ligue, tak v tomto týdnu z Coupe de France, kde se tak stalo už mezi nejlepšími dvaatřiceti celky. "Dvakrát jsme přišli o balon a tvrdě jsme za to zaplatili. Takový je rozdíl mezi top týmy a námi. Neměli jsme kvalitu na to, abychom Lyon dostali do úzkých. Nicméně je to zkušenost, která by nám měla pomoci fotbalově vyrůst. Na této úrovni si prostě nemůžete dovolit dělat takové chyby. Doufám, že se rychle poučíme a ihned přepneme na boj o záchranu, který pokračuje v neděli v Lyonu."

Taková jsou slova kouče Christopha Pélissiera, jenž bude postrádat Bonganiho Zungu, Gansa a Samana Ghoddose, jehož čeká v pondělí v reprezentačním íránském dresu semifinále mistrovství Asie, kde bude soupeřem Japonsko. Do hry se ale vrací Alexis Blin, Moussa Konaté a kapitán Thomas Mondoncuit.

Bruno Génésio nemůže nasadit Gouiriho, Rafaela a vykartovaného Marcala. Amiens tedy ani v početní převaze nedokázalo soupeře v rámci zmíněného pohárového klání ohrozit. Do základní sestavy se patrně vrátí Kenny Tete. Pravá strana obranné řady by měla patřit Jasonu Denayerovi - Belgičanovi, který prošel mládežnickými akademiemi Anderlechtu a Manchesteru City. Na klubové úrovni už nastupoval za Celtic nebo Galatasaray. V úvodní jedenáctce by neměli chybět ani Houssem Aouar a Memphis Depay, kteří v týdnu odpočívali.

"Ten duel jsme měli pod kontrolou a vlastně jsme se ani nemuseli ničeho bát. I když by samozřejmě bylo lepší odehrát celých devadesát minut v jedenácti lidech a přidat další dvě branky. Rozhodně si teď nepřipadáme pyšnější. Čtvrtfinále proti Guingampu jistě nebude snadnou záležitostí, neboť se jedná o pohárové mužstvo," nechal se slyšet dvaapadesátiletý kouč, přičemž narážel na skutečnost, že maličký Guingamp Coupe de France v letech 2009 a 2014 vyhrál.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.39 - 4.29 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Toulouse FC - Angers SCO  (neděle 20:00)
Po výhře nad Nimes se totiž téfécé podařilo díky penaltám vyřadit Remeš z Coupe de France. V osmifinále tak nastoupí proti jednomu z dvojice Entente SSG/FC Nantes.

"Ve své kariéře jsem dosud nezažil tolik zápasů, jako byl tento. Jsem velice pyšný na to, co jsme dneska dokázali, i když soupeř zvládl třikrát vyrovnat. Doufám, že tohle vítězství nás jako mužstvo ještě více sjednotí. Chlapci ukázali bojovný přístup, byť není zrovna výstavní, že jsme doma inkasovali čtyři góly. Byl to vpravdě pohárový duel a je skvělý pocit, když se po něm můžete usmívat. V Coupe de France však chceme dojít ještě dál," prohlásil veselý Alain Casanova.

Je jasné, že Jimmy Durmaz a Kelvin Amian si toto klání budou muset pro zranění nechat ujít. Veliký otazník visí nad startem Jean-Claira Todiba a Francoise Moubandjeho, jehož v týdnu trápilo koleno. Steven Fortes vyrazil hostovat do Lens. V základu by ovšem určitě neměli chybět Mathieu Dossevi a Yannick Cahuzac.

Angers neprožívá dobrou sezonu, i když díky výhře nad Nantes má už šestibodový náskok na sestupové pásmo. Nic na tom nezměnila ani prohra na půdě Nimes, po které kouč Moulin prohlásil: "Dnes jsme toho mnoho kvalitního nepředvedli. První poločas, to byla z naší strany hotová kalamita. Neukázali jsme žádné známky toho, že bychom chtěli hrát dobrý fotbal a soupeř ukázal svou sílu v soudržnosti, což bývá obvykle naše doména. Zaostávali jsme i technicky. Prostě to nebyl náš den."

Nic naplat, potvrzuje se, co bylo jasné už před začátkem nového ročníku. A sice, že klubu výrazně uškodí odchod Karla Toko Ekambiho do Villarealu. Adekvátní náhradu se za něho nepodařilo přivést. Vždyť nejlepší střelec týmu Stéphane Bahoken má zatím na kontě pouhých šest zářezů. Mimo budou také Yoann Andreu, Vincent Pajot, Ismaël Traoré a s velkou pravděpodobností i Jeff Reine-Adélaïde, jehož by měl na postu pravého křídla nahradit Pierrick Chapelle.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.30 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Paris Saint-Germain - Stade Rennes  (neděle 21:00)
A to ještě nutno dodat, že má dva odložené mače k dobru. Letos zkrátka už zřejmě nikdo nepochybuje, že titul zůstane v hlavním městě Francie. Kór když Monaco řeší záchranářské starosti.

PSG vcelku v pohodě přehrálo Racing Strasbourg a míří za obhajobou Coupe de France. V Ligovém poháru se už nic podobného přihodit nemůže, jelikož tam vystavil stopku Guingamp. Krutě za to ale zaplatit, jelikož v Ligue 1 dostal od Pařížanů devítigólový příděl. Vskutku rázná odplata.

"Nemyslím si, že by v ligovém zápase byl někdy k vidění výsledek 9:0. Začali jsme nesmírně kvalitně a v průběhu utkání jsme se ještě zlepšovali. Hráli jsme jednoduše a byli jsme rychlí a efektivní. Bylo to komplexní představení. Jenom mě mrzí, že se zranil Marco Verratti. S největší pravděpodobností totiž zůstane mimo hru delší dobu," prohlásil Thomas Tuchel.

Vedle italského záložníka se na hrací plochu nedostanou ani Dagba, Kimpembe a Neymar. Ten patrně také zmešká více než tenhle jeden duel. Naopak v pořádku jsou Layvin Kurzawa a Gianluigi Buffon, jehož však den před jednačtyřicátými narozeninami stejně mezi tři tyče nepustí Alphonse Aréola.

V týdnu ještě přišel už tak jedinečný kádr posílit argentinský záložník Leandro Paredes, který na své fotbalové pouti už hrál v Boce Juniors, v Chievu, Římě a Zenitu Petrohrad. Rennes se výraznou posilou chlubit nemůže. Ale může věřit, že se na někdejší formu z Nice rozpomene Hatem Ben Afra.

Angažmá v PSG mu rozhodně nevyšlo podle představ, avšak v minulém kole si vysloužil chválu od Michela Der Zakariana, kouče Montpellieru. A jak toto utkání hodnotil Ben Arfův nadřízený, tedy Julien Stéphan? "Mám smíšené pocity. Ten výsledek mě zklamal. Oba celky ukázaly velkou kvalitu, ale myslím, že jsme mohli vyhrát. Hráči k tomu zápasu přistoupili velmi zodpovědně. Aktivně jsme napadali a soupeři tím znepříjemňovali rozehrávku. Rozhodně jsme si zasloužili lepší výsledek."

Stéphan, jehož otec Guy dělá u francouzského nároďáku asistenta Didieru Deschampsovi, dělá v osmatřiceti poprvé hlavního kouče. A dobře ví, že ač už má za sebou přes deset utkání, že ho proti PSG nečeká snadné pořízení, nýbrž v podstatě pravý křest ohněm. Jak uvedeno, miliardářský klub si letos zase hraje vlastní soutěž.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 8.08 - 14.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dijon FCO - AS Monaco  (sobota 20:00)
Velice důležité záchranářské utkání se odehraje na stadionu Gastona Gérarda v Dijonu. Osmnáctý Dijon FCO přivítá předposlední AS Monako. Oba týmy potřebují body jako sůl, zvláště knížecí celek, jehož bídná forma stále nebere konce. Na lavičce hostů už nebude suspendovaný Thierry Henry, nýbrž jeho asistent Franck Passi.

Debakl od Štrasburku 1:5, navíc před vlastními diváky a vypadnutí z Coupe de France, to bylo pro vedení knížecího celku už příliš, takže ani ikonický Thierry Henry nakonec klub nespasil. Vedení francouzského trenéra zatím "jen" suspendovalo, takže jeho funkce se ujme dosavadní asistent Franck Passi. Podle zpráv jen do chvíle, než se ke kormidlu vrátí starý známý Leandro Jardim.

Monako je v problémech již od začátku sezony a jeho trápení stále nebere konce a to ani přes vydatné posilování. Od začátku nového roku Monako nevyhrálo a navíc před pár dny vypadlo i z Coupe de France. V rámci 22. kola čeká Knížata klíčový zápas s Dijonem. Pokud by totiž Dijon vyhrál, odskočil by Monaku už na rozdíl pěti bodů!

"V sobotu nás čeká obtížný zápas, velmi důležitý pro naší budoucnost. Po porážce od Mét (1:3, Coupe de France) se musíme fyzicky i psychicky zotavit. Na sobotu jsme připraveni. Jsme v obtížné situaci, abychom se z toho dostali, musíme v každém zápase bojovat o každý balón," nabádá polský stoper Kamil Glik.

Důležitosti utkání si je vědoma i druhá strana. Domácí Dijon na rozdíl od Monaka v Coupe de France postoupil, ale v lize se rovněž trápí. V minulém kole prohrál v Bordeaux 0:1 a od konce srpna loňského roku vyhrál jen jedno ligové utkání. "Není to rozhodující zápas, protože toho máme před sebou ještě spoustu, ale jistě je velmi důležitý. Musíme získat dobrý výsledek, abychom se z toho dostali," nechal se slyšet před utkáním s Monakem brankář Allain.

Formou neoplývá ani jeden tým a bohužel jak Dijon, tak i Monako trápí marodka. Hořčice se budou muset obejít bez potrestaného Romaina Amalfitana a k tomu má zdravotní potíže trio Sammaritano, Rosier, Jeannot. Marodka Monaka, to je jedna velká kapitola. Stav se nelepšil za Jardima a ani za Henryho. Na stadionu Gastona Gérarda bude Knížatům chybět deset hráčů.
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Allain - Haddadi, Lautoa, Yambéré, Chafik - Marié, Abeid - Said, Sliti, Chang-Hoon - Tavares
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Subašić - Glik, Naldo, Mukinayi - Henrichs, Tielemans, Bennasser, Fábregas, Serrano - Falcao, Lopes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.39 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
EA Guingamp - Stade Reims  (sobota 20:00)
Prakticky celý podzim Guingamp neuvěřitelně strádal, a ačkoli ještě doplácí na celkovou mizérii a nachází se pořád na dně tabulky, výsledkově je to v posledních týdnech v jeho podání výrazně lepší. Dobrou formu by rozhodně chtěl potvrdit i proti Remeši, remízovému králi Ligue 1, jenž se pohybuje v březích středu tabulky.

Bretaňský celek napříč všemi soutěžemi vyhrál z posledních osmi zápasů hned šestkrát. Byť před týdnem inkasoval opravdu tvrdý direkt od PSG, který se pomstil svému soupeři devíti vstřelenými brankami za vypadnutí z Ligového poháru, může být s touhle sérií opravdu spokojený. Záchrana v nejvyšší soutěži má pořád reálné obrysy.

Domácí se z těžkého debaklu oklepali a v následujícím utkání Coupe de France na půdě Nancy urvali postup do osmifinále. Samozřejmě že kouč Jocelyn Gourvennec ovšem nemohl být ani náhodou spokojený s výsledkem v Paříži. "Ztráceli jsme v každé oblasti hry, byli jsme sraženi k zemi. Dělali jsme úplné začátečnické chyby," mrzelo ho.

Nedělal si ale ve finále těžkou hlavu s tím, že jeho tým málem inkasoval deset gólů. "Vypadalo to, jako kdybychom sledovali mužstvo mladíků hrát proti celku z Ligue 1. Tempo na nás bylo příliš rychlé," hodnotil Gourvennec. "Pamatuji si, že Dijon tehdy prohrál s PSG o osm branek, ale stejně se udržel. Musíme si tuhle porážku zapamatovat."

Remeš z posledních osmi utkání prohrála jen jednou, častěji vyhrávat se jí ale nedaří. Na druhou stranu s pravidelností boduje, takže je od sestupového pásma poměrně slušně vzdálena a nemusí se aktuálně příliš strachovat. O minulém víkendu sehrála nepříjemný souboj s Nice a dopadl tak, jako většina jejích předchozích. Tedy nerozhodně.

Zatímco domácí budou mít k dispozici kompletní kádr, hosté postrádají Moussu Doumbiu a Konana, naopak návrat na trávníky chystá Sok Hjon-čun, jenž laboroval na marodce s poraněným stehnem. "Můžeme být zklamaní, že jsme proti Nice ztratili body, byli jsme však na sebe za svou předvedenou hru hrdí," hodnotil minulé kolo trenér David Guion.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.04 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - Nîmes Olympique  (sobota 20:00)
Fotbalisté OGC Nice se na pohárové příčky stále dívají zpovzdálí, ale výrazně se k nim mohou přiblížit v zápase s Nimes Olympique, které je v tabulce jen o dvě místa níže. Nice z posledních deseti ligových zápasů jen jednou prohrálo, na druhou stranu si častokrát pouze dělilo body.

Tým trenéra Patricka Vieiry se opírá především o skvělou defenzívu. V jednadvaceti utkáních inkasovali Orli jen devatenáct gólů, což je po vedoucí Paříži a Montpellieru třetí nejnižší číslo. Hlavní problém ale tkví v ofenzívě - pouhých šestnáct vstřelených branek je nejhorší bilancí z celé soutěže (společně s Guingampem)! Tento problém ještě nabral na vážnosti s odchodem Maria Balotelliho. Se zlobivým dítětem italské kopané došla Patricku Vieirovi trpělivost a útočník s ghanskými kořeny nakonec změnil dres.

Nice v minulém kole remizovalo v Remeši 1:1 a připsalo si druhý remízový výsledek v řadě. Poslední výhra je pak stará čtrnáct dní, kdy Nice doma přehrálo jiného pohárového aspiranta Girodins Bordeaux (1:0). Bilance Orlů je každopádně ošemetná, za deset ligových kol prohráli domácí jen jedno jediné utkání, ale vysoký počet remíz je brzdí v úspěšném postupu vpřed.

OGC si teď hodlá přilepšit a doma k tomu má ideálního soupeře - nováčka Nimes Olympique. Crocodiles se drží ve středu tabulky a víceméně střídají výhry s porážkami. V minulém kole se jim podařilo zdolat 3:1 Angers a po třech domácích zápasech v řadě je teď čeká cesta na Azurové pobřeží. S Nice mimochodem první vzájemný zápas těsně prohráli.

Orli z Nice se budou muset obejít bez Maolidy, Cardinaleho, Lees-Meloua, Srarfiho i potrestaného Sacka. Definitivní sbohem dal týmu již zmíněný Mario Balotelli, který se přesunul ke konkurenčnímu Olympiqueu Marseille. Také nováček soutěže hlásí ztráty, do utkání v Nice nenastoupí Valdivia, Diallo a Miguel.
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - Sarr, Dante, Herelle - Burner, Cyprien, Tameze, Makengo, Atal - Ganago, Saint-Maximin
Nîmes Olympique - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Alakouch, Briancon, Landre, Maouassa - Thioub, Ferri, Savanier, Bouanga - Alioui, Depres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.10 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - Girondins Bordeaux  (sobota 20:00)
Štrasburk letos patří k nejpříjemnějším překvapením tohoto ročníku. Klub, který se do nejvyšší soutěže vrátil teprve loni po dlouhých letech, letos reálně usiluje o příčky zaručující evropské poháry pro příští sezónu. Rád by v nastoleném trendu pokračoval i proti Bordeaux, to ovšem bude představovat silného soupeře, přihlédneme-li k jeho formě.

Domácí před týdnem doslova vypráskali venku Monaco, jemuž nasázeli hned pět branek, a usadili se na páté příčce tabulky. Čtyři body ztrácejí na čtvrté St. Étienne, pět pak na třetí Lyon. Le Racing si opravdu nemá na co stěžovat. "Byl jsem hrdý na své hráče. Když máte takovou fazónu, je těžké nás porazit," rozplýval se trenér Thierry Laurey.

Oba týmy se střetly na začátku sezóny a Štrasburk tehdy v Bordeaux urval všechny body. Les Girondins jsou ale aktuálně v dobré pohodě, není důvod, proč by si neměli věřit na revanš. Z posledních devíti klání prohráli jen na půdě Nice, urvali pět remíz a třikrát vyhráli. V posledních dvou kláních porazili venku Angers a naposledy doma Dijon.

Každopádně výkon z předchozího zápasu nebyl dle slov hostujícího kouče Érica Bedoueta zcela ideální. "Potřebujeme vědět, jak vyhrát i s ošklivě předváděnou hrou," přiznával. "Měli jsme špatný první poločas, ten druhý byl už lepší. Soupeř je velmi organizovaným týmem, měl některé šance na vyrovnání, ovšem brankář Costil nás podržel," chválil.

Laurey, jenž se svým mužstvem po výhře nad Monacem vypadl následně z Coupe de France po porážce na půdě favorizovaného PSG, se bude muset obejít bez čtveřice hráčů. Na marodce má Idrisse Saadiho, Jérémyho Grimma a Jonase Martina, vykartovaný je Stefan Mitrovič. Hostům bude jistojistě chybět zraněný Pablo a suspendovaný Samuel Kalu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.19 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - Lille OSC  (pátek 20:45)
Marseille v lize strádá, přesto není úplně daleko od pohárových pozic a v předehrávce 22.kola má ideální možnost ukrojit z náskoku svých konkurentů, neboť se na jejím stadionu představí druhý tým soutěže - LOSC Lille. Dogy zažívají diametrálně odlišnou sezonu, než v minulém roce a mimochodem Marseille už dokázaly letos jednou porazit a to hladce 3:0.

Až čtvrtý soutěžní zápas v novém roce ambiciózní Marseille zvládla a přerušila výsledkovou krizi, která se jen v Ligue 1 táhla pět utkání v řadě. Jihofrancouzi porazili Caen 1:0 a kouč Rudi García doufá, že se konečně blýská na lepší časy. Koneckonců je celkem zázrak, že Marseille ztrácí na Ligu mistrů šest bodů a navíc má o jedno odehrané utkání méně.

Svému soupeři ze severu Francie má rozhodně co vracet. Marseille v Lille prohrála vysoko 0:3 a doma bude usilovat o poznání lepší výsledek. Rozdíl mezi oběma soupeři činí už devět bodů a kdy jindy z tohoto náskoku ukrojit, než ve vzájemné konfrontaci.

Lille cestuje na slavný Stade Vélodrome ve vynikající formě. Svěřencům Christopha Galtiera se daří nejen v domácí soutěži, ale také v Coupe de France, kde je už v osmifinále. Dogy si v lize naposledy smlsly nad Caen a Amiens a jak už bylo řečeno, patří jim druhé místo za suverénní Paříží.

OM se musí obejít bez své největší hvězdy Dimitri Payeta, který je společně s Ramim a střelcem Mitrogluem na marodce zraněných. Dalšími absentéry jsou Sakai, jenž si plní reprezentační povinnosti a Sansone s Ocamposem, kteří si zase odpykávají karetní tresty. Velkou hádankou je nasazení Maria Balotelliho. Čerstvá posila z konkurenčního Nice by podle oficiálních stránek klubu už mohla debutovat, na druhou stranu vše bude záležet na rozhodnutí trenéra Rudiho Garcii. Lille cestuje na jih Francie prakticky v nejsilnějším složení, jedinou výjimku tvoří zraněný José Fonte.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Amavi, Kamara, Rolando, Sarr - Strootman, Luiz Gustavo - N'Jie, López, Thauvin - Germain
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Celik, Dabila, Soumaoro, Kone - Mendes, Xeka - Pepe, Ikone, Bamba - Leao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.32 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain19172062:1053
2.Lille OSC21124534:2140
3.Olympique Lyon21107435:2537
4.AS Saint-Étienne21106532:2536
5.Racing Strasbourg2188537:2532
6.Montpellier HSC2088426:1632
7.Olympique Marseille2094733:2931
8.OGC Nice2187616:1931
9.Stade Rennes2186729:2730
10.Nîmes Olympique2185830:3029
11.Girondins Bordeaux2077623:2228
12.Stade Reims21610517:2028
13.Toulouse FC2167821:3125
14.FC Nantes21651026:2823
15.Angers SCO2158823:2723
16.SM Caen2139920:2918
17.Amiens SC21531318:3618
18.Dijon FCO20451117:3317
19.AS Monaco21361219:3615
20.EA Guingamp21351316:4514
Zbývající zápasy
30.01. 21:00FC Nantes - AS Saint-Étienne

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
ttopi

Balotelli bude střídat a dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska OM vyhraje tak Garciouvi a hračum všechno odpouštím (Skoro). Musime vyhrát!

Reagovat
Israha

Nevěřím tomu. By zas musel mít Thauvin god mode, protože ostatní rozdíloví hráči dopředu jsou mimo. Remíza, čekám takové to klasické 1:1, kdy se ve finále oba spokojí s bodem po vyrovnaném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

50 tisic lidi, McCourt na tribuně snad se vyhecujou. Ale prvních 10 minut se dohodli vsichni ultras ze tam nebudou v rámci protestu proti vedení a výsledkům, takže začátek zápasu může byt dost podivne bez atmosféry.

Reagovat
smazaný uživatel

Radonjic za prvních 10 minut nebezpečnější a pro obranu soupeře víc než Ocampos za posledních 14 zápasů

Reagovat
YNWA__MSN

Balotelli in ale podle mě ho nenasadi, protože asi nemá moc natrenovano

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam děje do pekel? Proč už snad 20 minut nehrají?

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej fanousek Marseille tam hodil pod nohy vlastnim hracum na ihrisko delobuch, za cca 10 minut by sa malo pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Euphael

Jeste nekdo se bude hadat, ze negroidni lidi maji mnohonasobne nizzi inteligenci? Zkurvysyne Naldo, ty gumo cerna. Mel si zustat v Brazilii a tam ti mel nekdo z konkurencniho gangu urezat tu tvoji plesatou dutou hlavu

Reagovat
Ranoth

dutu hlavu mas tak ty ked vsadzas momentalne na monaco

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Rudnevs

Nalda poznám dlhé roky z Bundesligy, kde to bol naozaj kvalitný a spoľahlivý stopér i v pokročilom veku, to by si ako fanúšik Werderu mohol vedieť. Každopádne, ten štart do nového klubu s dvomi červenými po sebe nie je zrovna chválihodný. A celkovo, vôbec nechápem, čo sa s Monakom deje, vyzerá to tak, že prehrajú i s Dijonom.

Reagovat
Euphael

Nemel jsem toho kokota rad ani ve Werderu.

Reagovat
Rudnevs

Pre mňa to tiež nebol zrovna sympaťák na pohľadanie, ale športovo bol vždy top.

Reagovat
Euphael

Podle me byl na tom sportovne nejlepe ve Wolsburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Naldo

Reagovat
Kixi Syhimour

Naldo

Reagovat
Seydou Doumbia

Na Bala.

Reagovat
REPLIKATOR

Naldo zase redka Tomu říkám posila

Reagovat
Euphael

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Asi moc Henrym nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

*asi to

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
vlastik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele