Ligue 1 - preview 20. kola

11.01.2019, 08:55, aktualizováno 13.01.2019, 08:47
Previews
Není obvyklé, aby se v neděli hrálo ve francouzské nejvyšší soutěži více zápasů než v sobotu, tentokráte k tomu došlo a fanoušci se mohou těšit na čtyři duely. Olympique Marseille hostí AS Monaco, Toulouse přivítá Štrasburk, Dijon bude měřit síly s Montpellierem a na Ligue 1 se dnes jde rovněž v Nantes...
FC Nantes - Stade Rennes  (neděle 15:00)
Rennes má za sebou náročný duel v poháru, který nedopadl tak úplně podle jeho představ. Na to budou chtít hráči zareagovat v důležitém souboji s domácím Nantes, jež je jen o tři body pozadu.

Fotbalisté Rennes čelili dvakrát za sebou těžkému pohárovému losu a především mnoha penaltám. Za tři dny jich na brankáře Koubka mířilo celkem 18 a český brankář hned 6 z nich dokázal zneutralizovat. Zatímco v Coupe de France proti Brestu mu to ale stačilo, v Ligovém poháru se po penaltách radovalo Monaco.

Teď na Rennes čeká první ligové utkání nového roku a trenér Julien Stéphan věří, že je jeho celek dobře připraven. "Ta pohárová utkání nám sebrala hodně sil a energie, což je jasné Musíme se s tím poprat co nejlépe, ten program je opravdu náročný. Ale máme dostatečně kvalitní tým a věřím, že se na soupeře dobře připravíme. Důležité bude nedělat zbytečně moc chyb, protože Nantes je dokáže hbitě potrestat."

Jeho celek je v současné chvíli na devátém místě a získal už 26 bodů. Nantes je o dvě příčky za ním a na svého soka ztrácí jen tři body, což činí tento duel ještě zajímavější. Rennes ale na trávníku Stade de la Beaujoire hrát umí a za pět posledních návštěv zde hned třikrát svého hostitele porazilo.

Hosté přijedou bez několika zraněných hráčů, mezi které patří třeba Ludovic Baal, Romain Danzé nebo Abdoulaye Diallo. Ani domácí nebudou kompletní a jejich absencí je trochu víc. Se zraněním mají potíže Joris Kayembe, Rene Krhin, Matt Miazga nebo Gabriel Boschilia.

Nantes má za sebou úspěšný zápas v Coupe de France proti Châteauroux, kterému nasázelo hned čtyři branky. Pak si střihlo ještě jednu dohrávku Ligue 1 proti Montpellieru. V ní bylo rovněž úspěšné a ukázalo, že na domácí půdě není snadným sokem. Nantes hodně pomohlo rychlé vyloučení Labordeho a také branky Abdula Warise a Nicolase Palloise, díky nimž se mohlo těšit z dalších bodů.
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Kwateng, Carlos, Pallois - Toure, Evangelista, Girotto, Rongier, Lima - Sala, Waris
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Koubek - Traore, Mexer, Da Silva, Bensebaini - Grenier, Gelin, Andre - Siebatcheu, Niang, Sarr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.23 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dijon FCO - Montpellier HSC  (neděle 17:00)
Montpellieru nevyšla dohrávka v Nantes a nyní se pokusí o nápravu na půdě jiného soupeře - Dijonu. Hosté bojují o pozice zaručující Ligu mistrů a mají ideální možnost bodově se dotáhnout na třetí Lyon. Dijonu mají navíc co oplácet, protože se mu v prvním vzájemném zápase překvapivě podařilo Montpellier porazit.

Tehdy šlo o vůbec první kolo nového ročníku Ligue 1. Montpellier doma hostil Dijon a utkání těsně prohrál 1:2. Jenže následně zažilo HSC jedno z nejpovedenějších obdobích od dob zisku senzačního titulu v roce 2012 a sérií výher se zařadilo do bojů o milionářskou Ligu mistrů.

Nicméně vynikající forma Montpellieru se zasekla počátkem prosince loňského roku, kdy tým trenéra Michela der Zakariana prohrál přímý pohárový souboj s Lille. Následně pak sice remizoval s Lyonem 1:1, ale jak už bylo zmíněno, dohrávku na půdě Nantes rovněž bodově nezvládl. Podle Zakariana však zatím není důvod k panice. HSC má před sebou další venkovní duel s Dijonem.

Dijon na tom není vůbec dobře. V lize vyhrál jen čtyři utkání a v tabulce mu patří osmnácté místo. Vážné záchranářské starosti alespoň na chvíli vyměnil za příjemnější postup v Coupe de France výhrou nad Schiltigheimem, ale až první ligový zápas nového roku ukáže, jak na tom Hořčice skutečně jsou.

Domácím chybí několik důležitých hráčů - Gourcuff, Sammaritano, Rosier a Aguerd, zatímco La Paillade se musí obejít bez potrestaného Gaetana Labordeho. Pro Montpellier je to však jediná ztráta.
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Allain - Haddadi, Lautoa, Yambéré, Chafik - Amalfitano, Abeid - Sliti, Said, Chang-Hoon - Tavares
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Mendes, Hilton, Congré - Aquilar, Skhiri, Tallec, Oyongo - Mollet - Škuletić, Delort
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.33 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Toulouse FC - Racing Strasbourg  (neděle 17:00)
Zatím jen jeden zápas sehrály oba týmy v novém roce. Zatímco Toulouse trošku překvapivě vyřadilo z Coupe de France velmi snadno Nice, Štrasburk uspěl rovněž trochu nečekaně v Lyonu a radoval se z postupu v Coupe de la Ligue. V Ligue 1 se oba celky drží zhruba v prostředku tabulky, a tak by se mělo jednat o papírově vyrovnaný souboj.

Domácí by si zase určitě představovali lepší umístění než je současná čtrnáctá příčka. Na druhou stranu v prosinci bylo vidět v jejich hře výrazné zlepšení a ze čtyř posledních ligových utkání vybojovali slušných sedm bodů. Těsně před vánoci skolili venku letos silné Lille. "Byli jsme dobře organizovaní, zasloužili jsme si vyhrát," hodnotil kouč Alain Casanova.

Toulouse se historicky na svého protivníka v minulosti moc nedařilo. Jeho poslední výhra nad ním se datuje na rok 2005, loni vybojovalo jen jednu remíza, nerozhodně skončilo i vzájemné listopadové klání. "Tahle sezóna stále ještě neodpovídá výkonnosti tohoto týmu. Po přestávce se ale snad vrátíme na naší požadovanou úroveň," dodával Casanova.

Le Racing mohl být s podzimní části tohoto ročníku určitě spokojený. Pohyboval se prakticky vždy v horní polovině dvacetičlenného pelotonu francouzské nejvyšší soutěže, celkově jen pětkrát prohrál. Pořád navíc může přidat do své sbírky cennou trofej, v Ligovém poháru je totiž už v semifinále, a to v tomhle poháru porazil Marseille i Lyon.

Hosté bezpochyby budou chtít navázat na své tři výhry v řadě, chybět jim ovšem bude čtveřice zraněných hráčů ve složení Idriss Saadi, Jérémy Grimm, Lionel Carole a Lebo Mothiba. Domácí nebudou moci počítat s Ibrahimem Sangarém, naopak fit by měl být již Steven Moreira, po vypršení karetního trestu může hrát i Jimmy Durmaz.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Olympique Marseille - AS Monaco  (neděle 21:00)
Před touto sezónou se rozhodně nečekalo, že by Marseille s Monacem mohli zabřednout do nějaké výraznější krize. Jenže ani jeden z nich ani náhodou nenaplňuje své vysoké ambice. Domácí jsou na tom každopádně přece jenom lépe, v Ligue 1 nemají daleko ke třetí příčce, zaručující pro příští ročník Ligu mistrů. To hosté hrají o záchranu.

OM se každopádně musí hodně rychle vzpamatovat, aby si ještě více nenaštval své fanoušky, kteří jsou pro něj na Stade Vélodrome mnohdy dvanáctým hráčem. Na jakoukoli výhru napříč všemi soutěžemi čeká od konce listopadu, od té doby pětkrát prohrál a jen dvakrát vyhrál. A vstup do nového roku? To byla pro domácí jedna velká ostuda.

V Coupe de France totiž podlehlo venku Andrézieux, které působí až ve čtvrté nejvyšší soutěži. A to navíc na jeho půdě Les Phocéens ani neskórovali. "Budeme každý den bojovat, abychom situaci obrátili," říkal kouč Rudi Garcia. "V minulosti jsme s prakticky stejným mužstvem získali hodně. Musíme se vrátit na vítěznou cestu."

Už teď je jasné, že Marseille žádnou cennou trofej letos neurve. Netýká se jí totiž Evropská liga, netýká se jí ani jeden ze dvou domácích pohárů, v lize jednoduše stále vládne PSG. Soustředit se tak může plně na ligové dění. "Musíme Monaco porazit, být daleko bojovnější. Nespokojíme se jen se slovy. Akce je to nejdůležitější," dodával Garcia.

V ještě daleko horší pozici je knížecí klub. Odchod několika klíčových hráčů v letním přestupovém období, možná nejpočetnější marodka ze všech top evropských soutěží, změna trenéra, to vše způsobilo totální kolaps v podzimní části, po níž skončil na předposlední příčce. Ani příchod nového kouče Thierryho Henryho situaci příliš nevylepšil.

Všudy všeho Monaco zvítězilo jen třikrát, Henry přitom od svého jmenování v říjnu urval dvě z nich. Nálada v klubu se na začátku roku přece jenom trochu zlepšila, neboť se podařilo postoupit do další fáze Ligového i Národního poháru. Vedení přivedlo rovněž nové posily, a to Nalda, Fodého Balla-Tourého, Cesca Fábregase a Williama Vainqueura.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.93 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Amiens SC - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
Byl to před pár dny pro Pařížany pořádný šok. V Ligovém poháru vypadli senzačně s Guingampem a připsali si vůbec první porážku v sezoně. Nyní si budou chtít udobřit fanoušky v ligovém utkání na půdě Amiens. Tomu se start do jarní části slušně vydařil, loni navíc svého protivníka překvapil a doma s ním remizoval.

A protože PSG utrpěl bolestivou ránu do vlastního sebevědomí, neboť napříč oběma francouzskými poháry prohrál po dlouhých 44 zápasech, mohli by toho domácí využít. "Vždycky existuje šance uspět, i když to bude obtížné," uvedl v rozhovoru pro regionální deník Le Courrier Picard amienský obránce Bakaye Dibassy.

V roce 2019 sehráli Les Licornes už dva zápasy, nejprve si v Coupe de France poradili s druholigovým Valenciennes, následně v ligové dohrávce uhráli bezbrankovou plichtu s Angers. "Nemyslím si, že je ostuda, že jsme pouze remizovali. Potřebujeme mít skvělou druhou polovinu sezóny a porážet naše přímé konkurenty," vytyčil cíl Dibassy.

Coupe de France i Coupe de la Ligue v posledních letech jasně ovládal PSG. I proto byl jeho výpadek s Guingampem tak překvapivý. Vždyť bretaňský celek je v Ligue 1 na samotném dně tabulky. Přitom hosté ještě devět minut před koncem prohrávali, pak ovšem proměnili hned dva pokutové kopy a zajistili si postup do semifinále.

Naposledy PSG padl v jednom ze dvou francouzských poháru v roce 2014 proti Montpellieru. "Měli jsme dávno rozhodnout a ne Guingampu dovolit, aby to otočil," smutnil záložník Marco Verratti. "Tohle není jen nějaká porážka, ztratili jsme možnost získat cennou trofej. Budeme muset přemýšlet o tom, co udělat lépe," dodával jeho spoluhráč Marquinhos.

Na jaro už hostující trenér Thomas Tuchel nebude počítat se dvěma hráči. Aktivní kariéru prý totiž končí Lassana Diarra, na odchodu je taktéž Adrien Rabiot. V lize nemají Les Parisiens konkurenci, prioritou je pro ně Liga mistrů. A před osmifinálovými zápasy s Manchesterem United se potřebují především udržovat v dobré pohodě.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.50 - 7.68 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
EA Guingamp - AS Saint-Étienne  (sobota 20:00)
Na první pohled by to na Stade Roudourou měla být jasná záležitost. Poslední Guingamp hostí pátý tým Ligue 1 Saint-Étienne, jenomže zdání klame. Guingamp finišoval starý rok ve velkém stylu a formu si přenesl i do nového roku. Jinými slovy, Guingamp čtyři soutěžní zápasy v řadě vyhrál a proti Les Verts hodlá pokračovat.

Pravda, z oněch čtyř zápasů byl jen proti Monaku ligový. Klíčový záchranářský duel EA zvládlo, ale stále nemá vyhráno. Guingamp pak zvítězil ve třech pohárových zápasech v řadě a v novém roce má dobrou formu, což dokládá senzační triumf na půdě PSG. Dokáže ale formu potvrdit proti Les Verts? Guingamp ztrácí na nesestupové pozice stále ještě sedm bodů a připomeňme, že doma ještě ani jednou nevyhrál.

Toho samozřejmě bude chtít využít Saint-Étienne, které útočí na pozice zaručující Ligu mistrů. Les Verts ztrácejí na třetí místo jen tři body. "Chceme skončit co nejvýše to půjde. Stále před sebou máme dvacet zápasů a to je šedesát bodů. Mým přáním je, abychom měli méně zraněných. Z našich pěti obránců jsme někdy postrádali tři," prohlásil trenér Les Verts Jean-Louis Gasset. Saint-Étienne první zápas s Guingampem zvládlo a proti poslednímu týmu bude favoritem, přesto nehodlá nic podcenit. "Každý zápas začíná od nuly a rozhodují ho maličkosti. Vidět jsme to mohli znovu tento týden v Coupe de la Ligue a v Coupe de France. Nikdo nemohl uhodnout čtyři finalisty poháru a v tom je krása fotbalu. Vždy se počítá efektivita a psychický stav hráčů," dodal Jean-Louis Gasset.

Také hosté zaznamenali postup do dalšího kola poháru, když zvítězili hladce 6:0 nad Olympiquem Štrasburk. V Ligue 1 si těsně před Vánocemi poradili s Dijonem 3:0.

Výhodou Guingampu bude bezpochyby nejen domácí prostředí, ale také kompletní stav kádru. Na utkání se Saint-Étienne budou všichni hráči k dispozici. Hosté jsou přitom v opačné roli a jak už zmiňoval sám trenér Gasset, tým se musí vypořádat s velkou marodkou. K dispozici nebudou Gabriel Silva, Debuchy, Hamouma, Salibur, Subotić a Perrin.
EA Guingamp - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Rebocho, Eboa, Kerbrat, Ikoko - Didot, Deaux - N'Gbakoto, Benezet, Coco - Thuram
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Monnet-Paquet, Subotić, Kolodziejczak, Polomat - M'Vila, Selnaes - Khazri, Cabella, Nordin - Diony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.30 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
OGC Nice - Girondins Bordeaux  (sobota 20:00)
Fotbalisté OGC Nice se v souboji dvou trápících se celků představí proti Girodins Bordeaux. Oběma týmům příliš nevyšel závěr starého roku 2018 a do toho nového věří, že vykročí správnou nohou. Nice mělo v posledních letech nad Bordeaux navrch a v letošní sezoně je na tom zatím o několik příček lépe, byť se pořád jedná o postavení ve druhé polovině tabulky.

V lize to ze strany Nice ještě šlo, s přelomem nového roku se ale pobřežní celek pakoval z obou domácích pohárů, takže Patrick Vieira mohl být jen stěží spokojen. Nejprve Orli senzačně padli doma s Guingampem po penaltách v rámci Coupe de la Ligue a posléze obdrželi čtyřbrankový příděl v Toulouse (1:4) pro změnu v Coupe de France. Je ale nad míru jasné, že prioritou pro OGC je liga.

Celkově vzato to ani tam není bůhvíjak slavné. Nice patří až desáté místo a zatím to na nějaký útok na evropské poháry nevypadá. V lize domácí naposledy zvítězili koncem listopadu nad Lille 2:0, od té doby se tří bodů nedočkali a dokonce ve čtyřech zápasech vstřelili dohromady jediný gól. Mizerná produktivita samozřejmě znamená velký problém a trenér Patrick Vieira to dobře ví. Ofenzíva samozřejmě trpí bez zraněných opor jako jsou Lees-Melou, Saint-Maximin nebo již nechtěný Mario Balotelli.

Nice se v případě vítězství může hodně posunout výše, ale doma ho nečeká snadný soupeř. Bordeaux se může plně koncentrovat na ligovou soutěž neboť, z Evropské ligy již vypadlo po základních skupinách. Na začátku nového roku vypadlo i z Coupe de France, když nestačilo na Le Havre, který o tři dny později pro změnu vyřadilo z Coupe de la Ligue.

Bordeaux chce po novém roce určitě zabrat. Současné třinácté místo je pro slavný klub ze Champagne velkým zklamáním. Francouzská soutěž je jako vždy velmi vyrovnaná a ani návrat do bojů o evropské poháry není vyloučen. Zajímavé je, že Girodins naposledy v lize prohráli právě s Nice, takže svému pobřežnímu soupeři mají co oplácet.

Jak už bylo naznačeno, domácí mají problém se složení sestavy a zejména ofenzívy. Hrát nebude nechtěný Balotelli a zranění jsou Maolida, Cardinale, Lees-Melou i Saint-Maximin. Patrick Vieira tak bude muset improvizovat.
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - Sarr, Dante, Herelle - Jallet, Tameze, Cyprien, Makengo, Atal - Srarfi, Ganago
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Palencia, Koundé, Jovanović, Poundjé - Lerager, Otávio, Vada - Karamoh, Briand, Kamano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.16 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SM Caen - Lille OSC  (pátek 19:00)
Úvodní předehrávku 20. kola francouzské Ligue 1 zprostředkuje souboj mezi domácím Caen a hosty z Lille. Hosté budou samozřejmě favoritem utkání a budou doufat, že si z Stade Michel d'Ornano odvezou tři body.

Pohled na tabulku nabízí vcelku prostý závěr: Lille je jasným favoritem pátečního duelu, protože se dostalo do skvělé formy a střílí branku za brankou. To mu vyneslo už druhou příčku v tabulce elitní francouzské ligy, přičemž na první Paris Saint-Germain ztrácejí 13 bodů. To je samozřejmě propastný rozdíl, ale na ten jsou fanoušci francouzské kopané v posledních letech vlády PSG zvyklí.

Takže se hraje spíše o druhou příčku a tento boj zatím vyhrává právě Lille. V minulém kole se mu ale moc nevedlo, protože po sérii čtyř zápasů bez porážky na ně vyzrálo Toulouse. Domácí sice v Lille vedli díky rychlé brance Rafaela Leãa, jenže na dva přesné zásahy Maxe Gradela už odpověď nenašli a po dvou penaltách prohráli. I proto si nyní musí hlídat záda, na která jim dýchá Lyon.

Záložník Thiago Mendes ale věří, že jeho tým dokáže znovu vyhrát a navázat na vítězství v poháru proti Sochaux. "Máme za sebou povedené utkání v poháru a jsem moc rád, že se nám povedlo vyhrát. Důležité bude přenést to také do ligy, kde jsme minule ztratili všechny body. Hodně nás to mrzí, protože se ocitáme v těžší pozici. Ale věřím, že jsme se z našich chyb poučili dostatečně a teď znovu vyhrajeme," přeje si Mendes.

Hostujícímu favoritovi by mohl pomoct i pohled na marodku, protože na ní je v současné chvíli pouze lehce zraněný Xeka. To domácí mají mnohem větší potíže. Chybí jim Romain Genevois a také Prince Oniangué.

Caen se v tabulce ligového ročníku trápí poměrně dost a zatím mu jeho úsilí stačí jen na 16. příčku. Pracovat musí Caen také na útoku, který zatím zaznamenal jen pouhých 19 branek. To naposledy stačilo jen na remízu s Reims.
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Samba - Guilbert, Baysse, Djiku, Armougom - Diomandé, Fajr - Beauvue, Khaoui, Ninga - Bammou
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Celik, J. Fonte, Soumaoro, Koné - Mendes, Thiago Maia - Pépé, Ikoné, Bamba - Leao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.25 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Olympique Lyon - Stade Reims  (pátek 20:45)
Poprvé do ligového zápasu v novém roce 2019 vstoupí Olympique Lyon a pokud vítězně zvládne zápas s Remeší, posune se na průběžné druhé místo. Proti devátému celku Ligue 1 ho nečeká snadná práce, i když jsou Les Gones favoritem, první zápas v Remeši prohráli a svému soupeři mají co oplácet.

Ve 2. kole se oba soupeři potkali na remešské půdě a byla z toho senzační výhra nováčka 1:0. Postaral se o ní jedinou brankou Pablo Chavarría a zdaleka to nebylo poprvé, co Lyon s východofrancouzským mužstvem prohrál. Remeš na několikanásobného francouzského mistra umí zahrát a doufá, že něco podobného se jí podaří i v Lyonu, kde naposledy slavila úspěch v roce 2013 a opět jí přitom stačila jediná branka.

Lyon vstupuje do nového roku s velkým očekáváním. První část sezony se mu vydařila tak napůl. Postup do osmifinále Ligy mistrů s výhrou na půdě Manchesteru City se cení, avšak v Ligue 1 je situace poněkud jiná. Lyon měl prohánět vedoucí Paříž, místo toho ale balancuje na hranici účasti v Lize mistrů a na PSG ztrácí propastných patnáct bodů. Rovněž vstup do nového roku vyšel Les Gones tak napůl. Postup v Coupe de France přes Bourges Foot (2:0) zastínila o pár dní později domácí porážka od Štrasburku (1:2), díky které Lyon vypadl z Coupe de la Ligue.

Postup v poháru slavila i Remeš, která si poradila s RC Lens (2:0) a nyní jí čeká zápas, ve kterém může jenom získat. Svěřenci Davida Guiona prožili povedený závěr starého roku a v lize od konce listopadu prohráli jen jednou.

V Lyonu se musejí hosté obejít bez Doumbii a Hyuna-Juna, oba mají zdravotní potíže. Lyon je na tom podobně a do zápasu s velkou pravděpodobností vůbec nezasáhnou Amine Gouiri, Rafael, Morel a Tousart.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Marcal, Marcelo, Denayer - Mendy, Aouar, Ndombele, Dubois - Fékir - Traoré, Terrier
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Mendy - Foket, Engels, Abdelhamid, Konan - Romao, Chavalerin - Oudin, Cafaro, Ojo - Chavarría
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.64 - 8.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain17152050:1047
2.Lille OSC19104529:1934
3.Olympique Lyon1895430:2132
4.Montpellier HSC1886425:1530
5.AS Saint-Étienne1886428:2230
6.Olympique Marseille1783630:2627
7.Racing Strasbourg1968530:2326
8.Stade Rennes1875627:2526
9.Stade Reims1968515:1826
10.OGC Nice1875613:1726
11.FC Nantes1865726:2523
12.Nîmes Olympique1865726:2823
13.Girondins Bordeaux1757520:2022
14.Toulouse FC1856717:2721
15.Angers SCO1848620:2220
16.SM Caen1939719:2518
17.Amiens SC19531117:3118
18.Dijon FCO18441016:3116
19.AS Monaco18341116:2913
20.EA Guingamp18251114:3411
Zbývající zápasy
23.01. 19:00Nîmes Olympique - Angers SCO

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na dnesek se moc tesim. Zvlast prvni zapas bude zajimavy a podle me i hodne fotbalovy.

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele