Ligue 1 - preview 19. kola

22.12.2018, 09:58, aktualizováno 23.12.2018, 08:32
Previews
Bordeaux neprohrálo už v devíti soutěžních zápasech v řadě a tuto sérii nyní hodlá protáhnout proti Amiens. Domácí jsou na dvanáctém místě tabulky, hosté jsou sedmnáctí a rádi by se vzdálili od sestupových pozic...
Girondins Bordeaux - Amiens SC  (neděle 17:00)
Devět utkání napříč všemi soutěžemi zůstává Bordeaux neporaženo a další korálek bude chtít navléknout v domácím prostředí proti Amiens. Na druhou stranu není všechno zlato, co se třpytí. Girodins vypadli z Evropské ligy a v Ligue 1 zaujímají až dvanácté místo.

Bordeaux skutečně neprohrálo devět soutěžních zápasů v řadě, ovšem v lize z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát remizovalo. V Lyonu a doma s PSG šlo jistě o cenné zisky, avšak v Dijonu respektive doma s Caen byly shodné výsledky 0:0 ztrátou.

Domácí fotbalisté představují velmi nevyzpytatelný celek, který má rozhodně na víc, než hrát o střed tabulky. Bordeaux minulé kolo kvůli protestům ve Francii nehrálo a v ligovém utkání se představí poprvé od 5. prosince, kdy na svém stadionu Matmut Atlantique porazilo Saint-Étienne 3:2. Zápasové vytížení však domácím nechybí, neboť v minulých dvou týdnech hráli jak Evropskou ligu, tak francouzský ligový pohár, ve kterém Girodins zamířili po výhře na Dijonu už do čtvrtfinále.

Naposledy zvítězilo i Amiens, které zvládlo utkání na půdě posledního Guingampu. Bordeaux představuje o poznání silnějšího protivníka, zvláště na stadionu Matmut Atlantique. "V tomto týmu cítíme skutečnou stabilitu, zvládají to na všech úrovních. Bordeaux je nevídaných devět zápasů neporaženo a obzvláště na stranách hřiště mají velmi výbušné hráče," varoval před soupeřem kouč Christophe Pélissier. Amiens potřebuje bodovat, aby se pokud možno co nejvíce vzdálilo sestupovým příčkám.

Ani jedna strana nebude kompletní. Les Girodins se budou muset obejít bez služeb Aureliena Tchouameniho a Zaydoua Youssofa, zatímco kouč Pélissier nemůže počítat s Bonganim Zungou, Moussou Konatém a Khaledem Adénonem.
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Poundjé, Pablo, Koundé, Sabaly - Sankharé, Otávio, Lerager - Kamano, Briand, Karamoh
Amiens SC - pravděpodobná sestava:
Gurtner - Hajjam, Prince, Dibassy, Lefort - Blin, Gnahore, Monconduit - Mendoza, Otero, Ghoddos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.56 - 6.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Angers SCO - Olympique Marseille  (sobota 21:00)
Bídnou sezonu zatím prožívá Marseille, která dva dny před Vánocemi zavítá na půdu Angers, kde jí čeká tvrdý oříšek. Domácí fotbalisté neprohráli už čtyři zápasy v řadě a tuto sérii by rádi natáhli i proti slavnému OM. Svěřenci Rudiho Garcii však boj o evropské poháry, potažmo o Ligu mistrů, rozhodně nevzdávají.

Angers se v ligovém utkání představí poprvé po osmnácti dnech. Vinou rozsáhlých demonstrací a nepokojů byly totiž všechny zápasy SCO odloženy. Jeho příznivci se dva dny před Vánocemi konečně dočkají dalšího utkání a rovnou proti věhlasné Marseille. "Když trénujeme a připravujeme se na zápas, který potom nehrajeme, je tu malý pocit frustrace. Takže jsou to dobré zprávy," kvitoval návrat do zápasového tempa kouč Stéphane Moulin. Angers si po osmnáctidenní přestávce hýčká čtyři zápasy v řadě bez porážky a tuto sérii by domácí fotbalisté rádi prodloužili proti Marseille, která sice není v herní pohodě, ale stále je to velmi nebezpečný tým.

"Viděl jsem zápas proti Štrasburku. Patnáct střel, neproměněná penalta a neuznaný gól. Je to tým, který má potíže, který má problémy a který se liší od ostatních celků, ale myslím si, že s Marseille se musí stále počítat. V zítřejším zápase jim tuším nechybí žádný hráč. Budeme mít hrozivého protivníka," varoval Stéphane Moulin.

Olympiqueu Marseille se skutečně nedaří. Po vyřazení z Evropské ligy už v základních skupinách začal ztrácet i v domácí soutěži, když doma pouze remizoval s Remeší 0:0 a na půdě Nantes dokonce prohrál 2:3. Minulé utkání s Bordeaux se nehrálo, ovšem ve středu nastoupili Garciovi svěřenci k pohárovému utkání proti Štrasburku. Marseille v tomto utkání výsledkově opět zklamala a po penaltovém rozstřelu byla vyřazena z další soutěže. Les Phocéens se ale nevzdávají a stále mají pozice zaručující jednak evropské poháry, tak i Ligu mistrů, na dosah.

Angers bude postrádat potrestané trio Butelle, N'Doye, Pavlović a k tomu ještě chybí další tři zranění hráči, jmenovitě Manceau, Andreu a Pajot. V tomto směru má Marseille výrazně navrch, protože jí bude chybět pouze Nemanja Radonjić. Trenér Rudi Garcia tak může nasadit to nejsilnější, co má k dispozici.
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Boucher - Capelle, Thomas, Traoré, Bamba - Santamaría - Tait, Mangani, Fulgini, Reine-Adélaïde - Bahoken
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Sarr, Rami, Rolando, Amavi - Sanson, Strootman, Luiz Gustavo - Thauvin, Germain, Payet
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.62 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Lille OSC - Toulouse FC  (sobota 21:00)
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Ballo-Touré, Dabila, Ié, Celik - Maia, Mendes - Bamba, Ikone, Pepe - Leao
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Reynet - Amian, Mbia, Moubandje - Dossevi, Sidibe, Cahuzac, Sylla - García - Gradel, Iseka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.09 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - EA Guingamp  (sobota 21:00)
Fotbalisté Monaka mají jedinečnou šanci obdarovat své utrápené fanoušky vánočním dárkem v podobě veledůležitého vítězství nad Guingampem. Kdo by si před sezonou pomyslel, že půjde o duel předposledního týmu s posledním. Knížata se stále nevyhrabala z výsledkové krize, navíc je stále trápí obrovská marodka.

Monako má před sebou klíčový zápas, který potřebuje zvládnout. Vedení klubu si pak na pomoc přivolalo nového asistenta trenéra Francka Passiho, který by měl společně s hlavním trenérem Thierry Henrym nastartovat cestu za klidnou záchranou. "Chtěl bych poděkovat Vadimovi Vasilevovi a Thierrymu Henrymu za to, že nade mnou přemýšleli. Jsem velmi rád, že budu moci Monaku pomoci. Využiji své zkušenosti k tomu, abychom tu zlepšili věci a pomohli tým nastartovat," prohlásil Passi na tiskové konferenci.

Navzdory špatným výsledků však zůstává vedení v čele s Vadimem Vasilevem velmi optimistické. Monako sice minulý týden nezvládlo šlágr kola s Lyonem, avšak před tím dokázalo naplno bodovat v Amiens a navíc ve středu postoupilo do čtvrtfinále Coupé de la Ligue díky domácímu vítězství 1:0 nad Lorientem. Právě domácí vystupování je ale letos velkým kamenem úrazu. Zní to až neuvěřitelně, ale knížecí klub na první výhru před vlastními fanoušky stále čeká! V tomto směru je na tom nejhůř ze všech účastníků Ligue 1. A kdy jindy tuto negativní bilanci vylepšit, než před vánočními svátky proti poslednímu týmu soutěže.

Právě Guingamp je nejhorším týmem v dosavadním průběhu sezony. Dosud nasbíral jen osm bodů a na předposlední Monako ztrácí pět bodů. Paradoxně i Guingamp dokázal v ligovém poháru postoupit do čtvrtfinále, když na pokutové kopy vyřadil Nice. Spíše než postup by svěřenci Jocelyna Gourvenneca potřebovali bodovat na ligové scéně.

Marodka knížecího celku představuje i nadále problém a rozhodně se nezmenšuje. Naopak, aktuálně čítá jedenáct zraněných hráčů, takže Thierry Henry má stále hodně omezené možnosti, jak skládat sestavu. Mimo to mu navíc chybí vycházející hvězdička letošního světového šampionátu Golovin, kterého do hry nepustí karetní trest. Na straně Guingampu bude chybět obvyklá trojice Deaux, Roux a Rodelin.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Serrano, Mukinayi, Glik, Raggi - Chadli, Bennasser, Tielemans, Henrichs - Falcao, Sylla
EA Guingamp - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Ikoko, Kerbrat, Sorbon, Rebocho - Blas, Phiri - Coco, Benezet, N'Gbakoto - Thuram
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.33 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - Olympique Lyon  (sobota 21:00)
Souboj třetího týmu se čtvrtým bude zajisté ozdobou posledního podzimního kola Ligue 1. Montpellier po letech paběrkování bojuje o top trojku a prožívá doposud parádní sezónu, Lyon se pohybuje rovněž v popředí, byť v jeho případě se v podstatě jedná o očekávanou záležitost. Výhra by oběma klubům mohla případně zajistit umístění v tabulce na stupních vítězů.

Olympique podnikne tříhodinovou cestu na jih Francie, aby bránil svou současnou třetí příčku. Nesmí prostě prohrát, na svého soupeře disponuje totiž dvoubodovým náskokem. Zaútočit by přitom mohl i na pozici podzimního vicemistra, to by však Lille muselo v souběžně hraném klání padnout s Toulouse. Montpellier porazil Lyon v lize naposledy v roce 2015.

Velký otazník, a to nejen u domácího mužstva, ale i u většiny týmů francouzské nejvyšší soutěže, visí nad nečekanou přestávkou, způsobenou několikero odloženími zápasů kvůli neutěšené situaci v zemi. Na začátku prosince sehrál MHSC svůj poslední soutěžní duel. Padl doma s Lille. "Jsme ovšem stále v kondici," ujišťoval své fanoušky trenér Michel Der Zakarian.

Domácím bude chybět kvůli zranění Paul Lasne, dlouhodobě na marodce je Keagan Dolly, který se zotavuje po zlomenině nohy. Vykartovaný je taktéž Pedro Mendes. "Co se těch odložení týče, stalo se, co se stalo. Nehráli jsme, vzdávat se však kvůli tomu nebudeme. Nebudeme kvůli tomu v žádném případě naříkat. Přizpůsobíme se, ostatně jako vždycky," dodával Der Zakarian.

Les Gones zatím působí na všech frontách velmi dobře. Podařilo se jim proklouznout do osmifinále Ligy mistrů, v lize útočí na příčky zaručující pro příští sezónu milionářskou soutěž, a před pár dny postoupili také do čtvrtfinále Coupe de la Ligue díky výhře nad Amiens. Každopádně kouč Bruno Génésio nebyl úplně spokojený s konečným rezultátem.

OL se totiž zbytečně strachoval o hladkou výhru, přestože ještě dvacet minut před koncem vedl v Amiensu o tři góly. "Musíme mít na sebe daleko větší nároky. Nemůžeme si působit problémy až do poslední minuty," čertil se. "Tohle nebylo normální. Musíme všechno napravit v sobotu. Pokud se někteří rozhodnou to nepochopit, můžu si vybrat jinde, protože mám široký kádr."

V Ligovém poháru nehráli hostům brankářská jednička Anthony Lopes, Houssem Aouar, Memphis Depay ani Nabil Fekir, teď se dá očekávat jejich návrat do sestavy od prvních minut. Mimo hru je jinak Rafael i Amine Gouiri, úplně se nepočítá, že by mohli nastoupit Léo Dubois, Maxwel Cornet a Jérémy Morel, není však vyloučeno, že by se mohli na hřišti objevit jako náhradníci.
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Cozza, Hilton, Congré - Oyongo, Sambia, Skhiri, Aguilar - Mollet - Delort, Laborde
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Denayer, Marcelo, Marcal - Tete, Ndombele, Aouar, Mendy - Fékir - Depay, Traoré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.81 - 3.35 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Paris Saint-Germain - FC Nantes  (sobota 21:00)
O tom, že PSG bude po tomto kole korunován jako podzimní mistr, je už definitivně dávno rozhodnuto. V podstatě mu půjde jen o to potvrdit své dominantní postavení v Ligue 1 a v závěrečném utkání v roce 2018 dopřát svým fanouškům správnou rozlučku. Nantes nebude mít v Parku princů vůbec co ztratit. S Pařížany mimochodem prohrálo už patnáctkrát v řadě!

Svěřenci trenéra Thomase Tuchela jsou dlouhodobě zvyklí hrát prakticky každé tři až čtyři dny. Jenže neutěšená situace ve Francii a četné protesty způsobily hned dvojité odložení jejich ligových zápasů. A jako by mužstvo jednoduše nebylo ve své kůži během posledního klání Ligového poháru proti druholigovému US Orléans. Postoupilo jen s vypětím všech sil.

V lize si přitom PSG na začátku prosince v posledních dvou případech nevedl podle svých představ. Nejprve přišel o svou rekordní šňůru čtrnácti výher na půdě Bordeaux, remizoval pak také ve Štrasburku. "Ukázali jsme naši vnitřní sílu. To je důležité," hodnotil Tuchel souboj s Orléansem. "Brali jsme ten zápas vážně. Podmínky však byly těžké, počasí nebo hřiště nebylo ideální."

Domácí kapitán Thiago Silva byl za konečný postup rád, byť i on viděl, že hra PSG nebyla ani zdaleka na té nejlepší úrovni. "Nejdůležitější bylo kvalifikovat se do čtvrtfinále," oddychl si. "Vážně to bylo hodně těžké, protože hřiště nebylo v dobrém stavu. Soupeři se podařilo vyrovnat, my jsme však zůstali klidní a hráli prostě dál. Snažili jsme se ovládat hru až do konce."

Výtečně se přitom v tomto duelu uvedl mladý útočník Moussa Diaby, který by mohl dostat šanci i proti Nantes na úkor Neymara, jemuž klub umožnil na Vánoce odcestovat do rodné Brazílie. Operovat by měl společně s Kylianem Mbappém a Edinsonem Cavanim. Možná že poprvé v sezóně do hry zasáhne Layvin Kurzawa, po suspendaci je zpět taktéž Marco Verratti.

Hosté se pohybují v dolní polovině tabulky, každopádně od doby, co byl na lavičku povolán trenér Vahid Halilhodžić, mužstvo přece jenom ožilo. I Kanárci před pár dny absolvovali Coupe de la Ligue, v bretaňském derby na půdě Rennes utrpěli nakonec porážku v poslední minutě. "Můžeme najít tisíc jiných výmluv, avšak takhle padnout je hodně kruté," smutnil stratég Nantes.

V lize naposledy Nantes hrálo na začátku prosince a trochu nečekaně skolilo Marseille. Zápasový rytmus mu také chyběl. "Všechno je možné, když to chcete, musíte však pro úspěch udělat určité věci," neshazoval šance svého mančaftu Halilhodžić. "Pojedeme do Paříže zkusit něco předvést. Jestli se nám podaří získat nějaký dobrý výsledek, to už je otázka druhá."
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Buffon - Kimpembe, Thiago Silva, Marquinhos - Kurzawa, Draxler, Verratti, Meunier - Diaby, Cavani, Mbappé
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Dupé - Kwateng, Carlos, Pallois, Lima - Evangelista, Touré, Rongier - Boschilia, Sala, Limbombe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.80 - 20.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Reims - SM Caen  (sobota 21:00)
Vikingům z Caen se v minulém kole podařilo zastavit dlouhou sérii bez vítězství a doma konečně získat tři body. V utkání proti Toulouse urvalo vítězství až v deváté minutě nastavení z pokutového kopu. Dokáže na to Caen navázat i na stadionu Auguste Delaune proti vítězně naladěné Remeši?

Oba celky tedy v minulém kole zvítězily. Remeš si poradila se Štrasburkem 2:1, zatímco Caen stejným výsledkem přehrálo Toulouse. Poněkud složitější cestu za třemi body měli Normané, kteří tři body urvali až proměněnou penaltou v deváté minutě nastavení.

Remeši patří před tímto zápasem osmé místo, ovšem protesty napříč celou Francií do jeho programu nijak nezasáhli, takže východofrancouzský celek má odehrána všechna utkání. Totéž platí i o Caen, které je jinak v tabulce výrazně níže. Před sezonou se přitom oběma celkům víceméně predikoval boj o záchranu, s čímž se však nováček z Remeše zatím neztotožňuje.

Vzájemný souboj naposledy proběhl před více jak dvěma lety a je zajímavé, že z vítězství se radoval vždy hostující tým. Dva roky sice není zas tak dlouhá doba, ale jak Remeš, tak i Caen od té doby prošly obměnou, takže se dá očekávat zcela jiné utkání. Mírnějším favoritem budou přeci jenom domácí, kteří jsou o osm příček výše.

Remeši bude chybět klíčový muž ofenzívy Pablo Chavarría, což je pro Davida Guiona jistě velká komplikace. Na druhou stranu jde o jedinou absenci domácího celku. Ani Caen na tom není nijak dramaticky, do utkání nezasáhnou zranění Romain Genevois a Yacine Bammou.
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Mendy - Konan, Abdelhamid, Engels, Foket - Chavalerin, Romao - Doumbia, Cafaro, Oudin - Hyun-Jun
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Samba - Guilbert, Baysse, Djiku, Armougom - Diomande, Oniangué - Beauvue, Khaoui, Fajr - Crivelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.53 - 5.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - Nîmes Olympique  (sobota 21:00)
Vůbec poprvé v historii na sebe ve francouzské nejvyšší soutěži narazí celky Stade Rennes a Nimes Olympique a trochu překvapivě půjde o souboj dvou sousedů z tabulky. Rennes je jedenácté a nováček Nimes je dokonce o jednu příčku výše, a to díky lepšímu skóre.

Teprve po jmenování Juliena Stéphana hlavním koučem se loni pátému Rennes začalo výsledkově dařit. V Evropské lize si Les Rouges et Noirs zajistili na poslední chvíli postup do jarních bojů v přímém souboji s Astanou (2:0) a do vyřazovací fáze jim los přisoudil silného španělského soupeře Real Betis. V Ligue 1 si Rennes pro změnu poradilo s Lyonem a vzápětí i s Dijonem. Oba zápasy skončily výhrou bretaňského celku shodně 2:0.

Dvě výhry v řadě vytáhly Rennes z nejhoršího a momentálně patří domácím přívětivější jedenácté místo. Vyhráno však domácí ještě nemají. V rámci 19. kola je čeká zápas s nevyzpytatelným soupeřem, jenž si jako nováček vede velice obstojně. Od začátku listopadu totiž Nimes získalo už dvanáct bodů a přemožitele našlo jen ve dvou případech. Naposledy před týdnem doma s Lille (2:3).

Nimes Olympique zkrátka vyhrává doma i venku a je těžké jeho výkony jakkoliv předvídat. Rennes to bude mít o to složitější, že se s tímto soupeřem potkává vůbec poprvé v historii. Není se zas tak čemu divit, Krokodýli hrají nejvyšší francouzskou soutěž po dlouhých osmi letech.

Tři ztráty hlásí oba tábory. Kouč Julien Stéphane nebude moci využít služeb Baala, Danzého a Dialla, všichni laborují se zraněním. Jeho sok na lavičce Nimes Olympique zase nemůže počítat s Valvidiou, Diallem a Thioubem.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Koubek - Bensebaini, Silva, Gelin, Traoré - Greniér, Johansson, André - Sarr, Siebatcheu, Bourigeaud
Nîmes Olympique - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Alakouch, Briancon, Landre, Maouassa - Ferri, Savanier, Valls - Bouanga, Bozok, Alioui
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.78 - 5.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - Dijon FCO  (sobota 21:00)
Saint-Étienne bojuje o Evropu, zatímco Dijon potřebuje body do boje o záchranu. Vzájemné střetnutí uvidí stadion Geoffroye-Guicharda, který jako jeden z mála zůstává v letošní sezoně stále nepokořen. Dokáže tam uspět Dijon?

Jen tři týmy si v dosavadním průběhu Ligue 1 drží domácí neporazitelnost. Jedná se o suverénní Paříž, Lille a právě Saint-Étienne. Les Verts doma zvítězili šestkrát a dvakrát si dělily body. V průběžném pořadí jim pak patří páté místo se čtyřbodovou ztrátou na třetí Olympique Lyon, který je zároveň největším rivalem zelených. "Na hodnocení je ještě brzy, ale aktuální páté místo nám vyhovuje. V zápase s Dijonem ale doufáme, že se naše situace ještě zlepší. Bylo by dobré mít do přestávky třicet bodů, důležité je udržet si na domácím stadionu náš rytmus," prohlásil na tiskové konferenci trenér Les Verts Jean Louis Gasset.

Saint-Étienne má za sebou nepříliš povedená dvě venkovní kola. Gassetovi svěřenci nejprve prohráli v Bordeaux a o týden později si připsali remízu 1:1 v Nice. A nyní je čeká Dijon, který v minulé sezoně doma nedokázali porazit. "Dijon začal sezonu dobře, ale nyní prochází složitým obdobím. Každopádně v sobotu hrajeme na vlastním hřišti a jakýkoliv tým sem přijede, my jsme povinní dát do toho všechno, protože z venkovních výsledků jsme frustrovaní. Chceme dát našim fanouškům dárek," nechal se slyšet trenér Gasset.

Dijon vstoupil do nového ročníku Ligue 1 skutečně jako uragán a po třech kolech měl plný počet bodů, jenomže pak následoval dlouhý pád. Od začátku září vyhrál jen jeden zápas a v současnosti mu patří sedmnácté místo, přičemž od sestupové propasti ho dělí jen lepší skóre. A aby toho nebylo málo, vypadl tým Oliviera Dall'Oglia i z francouzského ligového poháru, když doma po jediné brance nestačil na Bordeaux.

Oba tábory musí řešit absence hráčů. Na straně Les Verts do utkání nezasáhnou Subotić, Silva, Debuchy, Hamouma a potrestaný Salibur. To nejsou pro Jeana-Louise Gasseta zrovna přívětivé zprávy. Také Dijon není kompletní a jemu budou scházet Gourcouff, Coulibaly, Loiodice a Sammaritano.
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Polomat, Kolodziejczak, Perrin, Monnet-Paquet - Selnaes, M'Vila - Diony, Cabella, Khazri - Berić
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Allain - Rosier, Yambéré, Lautoa, Haddadi - Abeid, Amalfitano - Chang-Hoon, Said, Sliti - Tavares
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.30 - 6.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - OGC Nice  (sobota 21:00)
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Caci, Martínez, Mitrović, Lala - Lienard, Sissoko, Goncalves - Thomasson - Corgnet, Mothiba
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - Jallet, Dante, Sarr - Atal, Lees-Melou, Cyprien, Tameze, Boscagli - Srarfí - Le Bihan
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.26 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain16142049:1044
2.Lille OSC18104428:1734
3.Olympique Lyon1794429:2031
4.Montpellier HSC1685324:1229
5.AS Saint-Étienne1776425:2227
6.Olympique Marseille1682629:2526
7.OGC Nice1775513:1526
8.Stade Reims1867513:1625
9.Racing Strasbourg1858528:2323
10.Nîmes Olympique1765626:2423
11.Stade Rennes1765623:2523
12.Girondins Bordeaux1656519:1921
13.FC Nantes1655624:2420
14.Angers SCO1646619:2118
15.Toulouse FC1746715:2618
16.SM Caen1838717:2317
17.Dijon FCO1744916:2816
18.Amiens SC17511116:3016
19.AS Monaco17341016:2713
20.EA Guingamp17151112:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Marseille nevyhodi Garciu, tak Eyraud se svymi sympatickymi kecy, a novou smlouvou na stadion muže jít do prdele jako naprosto amatersky a nulovy prezident fotbaloveho klubu, ktery absolutne fotbalu. Chapu udelal chybu tak doufa že Garcia najednou zacne hrat jako Guardiola ale prohrava se zase, snad po desáté. Ted kdyby prisel behem 2 tydnů dobrý trenér, tak se dá Liga mistrů pořád uhrát. Jestli ho nevyhodí, tak se zbytečně skončí jako mimo poháry a stejně ho budou muset vyhodit.

Garcia pryč.

Kdo místo něho? Dokdy

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná na Fekira, sudi neviem čo pojedol, že nešiel ani na telku pozrieť, a nakoniec 1:1 bude

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý zápas vám odpískali neexistujucu ked Traore (naschval?) zakopol o trávník. Né každý den je posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

to ako ze zohľadnil minulý zápas?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele