Ligue 1 - preview 11. kola

26.10.2018, 09:21, aktualizováno 28.10.2018, 08:42
Previews
Paris Saint-Germain v nové sezoně neztratil ještě ani bod a dnes večer ho čeká zatím nejtěžší ligová prověrka - mistr cestuje do Marseille. Rennes zahájí nedělní program soubojem s Remeší, Bordeaux se prokousalo na osmou příčku a polepšit si může po duelu s Nice...
Stade Rennes - Stade Reims  (neděle 15:00)
Nedělní porce zápasů francouzské nejvyšší soutěže odstartuje duelem pohárového zástupce Stade Rennes proti nováčkovi z Remeše. Oba celky mají podobnou formu a jeden stejný problém, totiž že nevyhrávají.

Platí to především pro hostující tým, který se z vítězství naposledy radoval ve druhém kole proti Lyonu a od této doby na tříbodový import stále čeká. Na druhou stranu za posledních šest kol našli hosté jen jednoho přemožitele a nepřekvapí, že jím je Paris Saint-Germain. Ve zbylých pěti utkání si Remeš dělila body, hned čtyřikrát za bezbrankovou remízu 0:0!

Před týdnem se Remeš představila doma proti Angers a po brance Traorého musela výsledek dohánět, což se nakonec podařilo čtvrthodinu před koncem. Les Rouge et Blanc v tabulce zaujímají až šestnácté místo a body ze stadionu Rennes by se jim hodily, nováčka od sestupových pozic dělí jen jeden bod.

Rennes je na tom v tomto ohledu výrazně lépe. V tabulce je na děleném desátém místě, ale situace ve druhé polovině tabulky nedovoluje domácím ani na okamžik polevit. Rennes má totiž jen o bod více než Remeš. Svěřenci Sabriho Lamouchiho sice drží třízápasovou ligovou neporazitelnost, ale ve čtvrtek opět neuspěli v Evropské lize a s jejich postupovými ambicemi to vypadá všelijak. Francouzský celek totiž doma nestačil na Dynamo Kyjev, se kterým prohrál 1:2.

Do utkání s Remeší nebude moci trenér Lamouchi nasadit zraněné Hunoa s Baalem a Danzém, zatímco hostům bude scházet pouze Dingome. Oba celky se naposledy utkaly před třemi lety v sezoně 2015/2016 a úspěšnější bylo Rennes, které po plichtě v Remeši zvládlo domácí zápas 3:1.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Diallo - Bensebaini, Mexer, Gelin, Traoré - Grenier, André, Bourigeaud - Castillo, Arfa, Sarr
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Mendy - Foket, Engels, Abdelhamid, Konan - Romao - Oudin, Ndom, Chavalerin, Doumbia - Chavarria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.42 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girondins Bordeaux - OGC Nice  (neděle 17:00)
Na stadionu Matmut Atlantique v Bordeaux se utkají dva celky, které zatím nemohou najít optimální rytmus. Osmé Bordeaux hostí sedmnácté Nice a bude chtít dát zapomenout na nezdar z minulého týdne i porážku v Evropské lize.

Neporazitelnost Bordeaux v Ligue 1 se nakonec zastavila na pěti utkáních, slušnou sérii utnul až minulý týden Montpellier, který doma nad Girodins zvítězil 2:0. Svěřenci Ricarda Gomese navíc padli i v Evropské lize, když nestačili v Rusku na Zenit Petrohrad. Francouzský celek nemá po třech kolech ani jeden bod a s jeho postupovými ambicemi to vypadá velmi špatně.

Zatímco Bordeaux se v EL nedaří, Nice se zase nedaří v domácí soutěží. Patrick Vieira sice dostal tým z nejhoršího, ale ten stále balancuje na hraně záchrany a sestupu. Aktuální sedmnácté místo je zkrátka velké zklamání. Celek z Azurového pobřeží zvítězil naposledy před měsícem, když porazil FC Nantes a pak opět tři zápasy nedokázal naplno bodovat. Jeho sebevědomí navíc nepomohla ani porážka v derby s Marseille. Bitvu o francouzskou riviéru ovládl loni čtvrtý tým soutěže, když jedinou branku obstaral těsně před koncem poločasu Morgan Sanson.

Svěřenci Patricka Vieiry potřebují dál tvrdě pracovat a doufat v lepší zítřky. V rámci 11. kola je čeká cesta do Bordeaux, kde naposledy zvítězili skoro před čtyřmi lety. Na druhou stranu s Les Girodins hostující celek neprohrává a sedmkrát v řadě s ním dokázal bodovat. Bordeaux naposledy porazilo Nice v roce 2014.

Bordeaux má na marodce trojici hráčů, jejichž zdravotní stav je sice lepší, ale na utkání to ještě nebude. Jedná se o Kamana, Mendyho a Sabalyho. Nice zase nemůže počítat s klíčovým záložníkem Lees-Melou a ze hry je i Makengo.
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Poundjé, Pablo, Koundé, Palencia - Sankharé, Plašil,Lerager - Préville, Briand, Youssouf
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - Herelle, Dante, Sarr - Attal, Cyprien, Tameze, Boscagli - Maolida, Saint-Maximin, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.31 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - Paris Saint-Germain  (neděle 21:00)
Nejen ve Španělsku, ale také ve Francii je na programu velký šlágr "Classique" mezi Olympiquem Marseille a Paris Saint-Germain. Hosté budou na Stade Vélodrome velkým favoritem, v lize dosud neztratili ani bod a navíc s domácími Les Phocéens mají výrazně kladnou bilanci! Každá série však jednou konči, dokáže OM lídra poprvé obrat o body?

V Ligue 1 se to zatím nikomu nepovedlo. PSG má z deseti kol třicet bodů a suverénně kraluje celé soutěži. Před druhým Lille má náskok pěti bodů a navíc utkání na půdě Marseille k dobru. Přesto to není v Paříži úplně ono.

V Lize mistrů se totiž hvězdami nabité PSG trápí a nechybělo moc, aby si ještě více zkomplikoval postupové ambice porážkou od Neapole. Svěřenci Carla Ancelottiho na půdě jeho bývalého týmu dvakrát vedli, ale nadějný výsledek udržet nedokázali a remizovali 2:2. I remíza znamená pro Paříž velké komplikace, neboť je ještě čeká náročná odveta v Neapoli, domácí utkání s Liverpoolem a "výlet" do Srbska. Případný nepostup ze základní skupiny Ligy mistrů by byl velkým překvapením.

Ale nepředbíhejme ještě. PSG teď čeká Classique proti Marseille, se kterou má výrazně kladnou bilanci. Hosté vzájemný zápas neprohráli dlouhých takřka sedm let!

Marseille má tedy o motivaci postaráno, a o to víc, že před rokem doma sahala po vítězství. Ještě v nastaveném čase domácí ekipa vedla, ale konečný výsledek 2:2 zařídil brankou ve třetí minutě nastavení Edinson Cavani. Les Phocéens jsou v tabulce pátí, před týdnem zvládli jiný prestižní duel. Bitvu o Azurové pobřeží proti Nice ovládli výsledkem 1:0.

Trenér domácího celku Rudi García nejspíše nebude moci využít služeb Floriana Thauvina a stopera Rolanda. Jeho německý protějšek Thomas Tuchel zase musí oželet start Kurzawy, Alvése, Kimpembeho a nejčerstvěji také Edinsona Cavaniho.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Amavi, Caleta-Car, Rami, Sakai - Luiz Gustavo, Strootman - Ocampos, Sanson, Payet - Germain
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Buffon - Meunier, Marquinhos, Kehrer, Bernat - Verratti, Diarra, Rabiot - Mbappé, Neymar, Jesé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.07 - 5.06 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Angers SCO - Olympique Lyon  (sobota 17:00)
Olympique Lyon zavítá v rámci 11. kola na půdu nevyzpytatelného Angers. Les Gones se dokázali otřepat z pařížského výprasku a po výhře nad Nimes chtějí tři body i v Angers. Domácí SCO jsou desátí, ovšem pravidelně bodují a v minulé sezoně dokonce s Lyonem ani jednou neprohráli.

Domácímu celku patří desáté místo, s čímž by na konci sezony panovala spokojenost. Angers prožilo výtečný zářijový měsíc, z pěti zápasů totiž dokázalo získat rovných deset bodů! Na druhou stranu v říjnu ještě nezvítězilo, ve třech zápasech uhrálo dvě remízy se Štrasburkem a naposledy s Remeší. Dělbu bodů by domácí tým přivítal i v zápase s Lyonem, ve kterém rozhodně není favoritem.

Svěřenci Bruna Génésia mají za sebou další vystoupení v Lize mistrů a tentokrát s určitými rozpaky. Na půdě Hoffenheimu totiž sahali po vítězství, což by znamenalo velký krok na cestě za postupem. Jenže bundesligový celek nakonec srovnal na konečných 3:3 a skupinu tím nechal nadále otevřenou.

V Ligue 1 podávají Les Gones zatím hodně nevyrovnané výkony. Jeden týden si vedou skvěle, ale podruhé zcela propadnou. Naštěstí se Lyon dokázal z pětibrankového výprasku proti PSG rychle zmátořit a doma splnil povinnost proti Nimes Olympique (2:0). Lyon každopádně potřebuje sbírat body a nejlépe všechny tři. Loňskou sezonu se mu to na stadionu Jeana-Bouina v Angers nepovedlo, takže nyní má šanci na nápravu.

Angers se musí vypořádat s absencemi Yoanna Andreua a Flaviena Taita, oba laborovali se zraněním a ještě nejsou v pořádku. Bruno Génésio zase nemůže počítat s Aminem Gouirim a zdravotní potíže měli také Nabil Fekir, Rafael a Maxwel Cornet.
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Butelle - Bamba, Thomas, Traoré, Manceau - Mangani, Santamaría, Ndoye - Fulgini, Bahoken, Reine-Adélaïde
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Tete, Marcelo, Denayer, Mendy - Ndombele, Cheikh, Aouar - Traoré, Dembele, Depay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.57 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Amiens SC - FC Nantes  (sobota 20:00)
Ryze záchranářský souboj bude k vidění na stadionu de la Licorne v Amiens. Domácí Jednorožci přivítají FC Nantes a svým fanouškům mají po debaklu v Paříži co vracet. Nantes chce zase navázat na úspěšné představení proti Toulouse.

Od Amiens v Parku princů před týdnem nikdo nic nečekal. PSG kosí jednoho soupeře za druhým a Amiens bylo dalším z nich. Přesto se domácí trenér a řada fanoušků nemohou ubránit pocitu, že rozdíl ve skóre mohl být menší. Les Licornes prohráli 0:5, což byl v této sezoně jejich největší debakl.

Domácí fotbalisté moc dobře vědí, že důležitější zápasy na ně teprve čekají a to hned v tomto kole, ve kterém se střetnou s FC Nantes. V minulé sezoně s tímto soupeře doma prohráli, o jedinou branku zápasu se postaral Emiliano Sala. V odvetě na půdě Kanárků zase slavili vítězství Jednoročci a shodou okolností opět jen 1:0, rozhodl Gaël Kakuta. I tentokrát se očekává vyrovnaná partie, vždyť půjde o souboj dvou sousedů z tabulky. Amiens je sedmnácté, Nantes ještě o příčku níže.

Nantes ale na rozdíl od domácího celku minulé kolo zvládlo a to ve velkém stylu. Toulouse, které se pohybuje blíže evropským pohárům, doma rozstřílelo 4:0 a hattrickem se o to znovu postaral Emilliano Sala. Kanárci potřebují v těchto výkonech pokračovat, přeci jenom jejich ambice pro letošní sezonu v žádném případě neznamenaly boj o záchranu.

Ani jeden tým nebude kompletní. Les Licornes budou postrádat dvojici Bongani Zungu a John Mendoza, zatímco na straně Nantes bude stále chybět Joris Kayembe i další zraněný Fabio.
Amiens SC - pravděpodobná sestava:
Gurtner - Lefort, Dibasyy, Prince, Krafth - Gnahore, Monconduit - Ghoddos, Ganso, Otero - Konaté
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Kwateng, Miazga, Carlos, Lima - Girotto, Touré - Boschilia, Rongier, Limbombe - Sala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.19 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
EA Guingamp - Racing Strasbourg  (sobota 20:00)
Poslední tým soutěže Guingamp se za jistých okolností konečně může v tabulce posunout, bude však k tomu potřebovat body proti Štrasburku a to nebude nic jednoduchého. Racing si naposledy poradil s Monakem a celkově za pět utkání prohrál jen jednou.

Guingamp sice zůstává na posledním místě, ale jeho výsledky i herní projev doznávají zlepšení. Svědčí o tom fakt, že čtyři zápasy v řadě už nenašel přemožitele. S Nimes, Montpellierem i Caen si rozdělil body, zatímco Angers porazil 1:0 a to na jeho půdě. Prozatím jde o jediné zisky Guingampu, protože až do 6. kola byl bez bodu.

Zajímavou formou se prezentuje i Štrasburk, který za pět kol prohrál jen jednou, navíc těsně na půdě silného Olympique Marseille (2:3). V minulém kole dokázal Štrasburk porazit AS Monako a na lavičce Knížat tak hodně pokazil premiéru Thierry Henryho. Hostující tým oproti minulé sezoně šlape a po deseti odehraných kolech mu patří skvělé sedmé místo. Navíc na čtvrtou Marseille ztrácí jen čtyři body.

Oba celky se samozřejmě utkaly loni a úspěšnější byl Guingamp, který vyhrál oba zápasy a to shodně 2:0. Letos je to ale jiné. Domácím se začátek sezony absolutně nevydařil, v prvních šesti kolech nezískal ani bod, kdežto Štrasburk za stejnou porci zápasů udělal osm bodů.

Na marodce Guingampu zůstává Nolan Roux a k dispozici nebude ani potrestaný Marcus Thuram. Na druhé straně barikády se řeší jen jedna absence a tou má být Ludovic Ajorque, jehož start je minimálně nejistý.
EA Guingamp - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Rebocho, Sorbon, Kerbrat, Ikoko - Didot, Blas - Benezet, Rodelin, Coco - Julan
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Koné, Mitrović, Martínez - Lala, Sissoko, Martin, Carole - Thomasson - Costa, Mothiba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.22 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lille OSC - SM Caen  (sobota 20:00)
Hráči Lille se těší na další zápas v domácím prostředí, kde ještě ani jednou neztratilo ani bod. Vynikající sérii bude chtít natáhnout proti Caen a samozřejmě si pojistit druhé místo. Hosté jsou dvanáctí, ale podcenit je Lille nemůže. V minulé sezoně totiž celek z Normandie na Lille zvítězil.

Zatím to severofrancouzskému celku šlape náramně. Všech pět domácích zápasů zvládl za tři body a jen s výjimkou utkání proti Nantes pokaždé vstřelil tři branky! Kanárky porazil "jen" 2:1. Jedinými přemožiteli Lille tak zůstávají Bordeaux a Angers, oba týmy doma zvítězily shodně 1:0. Lille bude v 11.kole hájit druhou příčku za suverénem z Paříže a aby setrvalo na druhé pozici, stačí mu i remíza. Před třetím Montpellierem má totiž tříbodový náskok.

Caen v minulém kole zrovna diváky nepobavilo a doma pouze remizovalo 0:0 s posledním Guingampem, což rozhodně lze brát za ztrátu. SMC za deset kol zvítězilo jen dvakrát, jednou v Dijonu a po druhé na Amiens a v tabulce zaujímá až dvanácté místo. Situace ve druhé polovině tabulky je ve francouzské Ligue 1 jako vždy velmi vyrovnaná a Caen dělí od osmnácté pozice jen dva body!

Caen bude na severu Francie v pozici outsidera, ale podcenit ho Lille nemůže. Domácí fotbalisté s ním v minulé sezoně před vlastním publikem prohráli. Je ale třeba podotknout, že forma Lille v aktuální sezoně a v té předešlé, byla diametrálně odlišná.

Lille by podle všeho mělo být kompletní, pouze nad Jérémy Piedem a Fontem visí otazník. Na druhé straně do zápasu určitě nezasáhnou Romain Genevois a Jonathan Gradit, oba laborují se zraněním. Nejistý je také start Ismaela Diomandeho.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Ballo-Touré, Soumaoro, Fonte, Celik - Xeka, Mendes - Bamba, Araujo, Pepe - Rémy
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Samba - Guilbert, Baysse, Djiku, Armougom - Oniangié, Fajr - Bammou, Deminguet, Ninga - Crivelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.85 - 6.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Dijon FCO  (sobota 20:00)
Trápení Monaka, zdá se, nebere konce a to ani pod novým trenérem Thierrym Henrym. Fanoušci ale cítí, že právě 11. kolo by v tomto mohlo přinést změnu. Knížata se totiž představí doma, navíc proti Dijonu, který se také trápí.

Kdy jindy uspět, než teď proti Dijonu. Monako prožívá obří krizi, ze které se ne a ne dostat. Po odvolaném Leonardu Jardimovi převzal kádr Thierry Henry a ve dvou soutěžních zápasech zatím vítězství neslavil. Při své premiéře v Ligue 1 prohrálo Monako ve Štrasburku a náladu si nijak nezlepšilo ani v Lize mistrů, kde bralo bod za remízu v Bruggách.

Podobnou, i když o trochu menší, sérii prožívají i hráči z Dijonu. Hostující celek v lize nevyhrál už sedm zápasů a v tabulce je jen těsně nad hranicí sestupu. V minulém kole Dijon nestačil těsně na Lille (1:2).

Thierry Henry podědil od Jardima kádr s rozsáhlou marodkou, kterou se stále nedaří vyprázdnit, takže i pro zápas s Dijonem budou scházet zranění Gabriel Lopes, Pellegri, N'Doram, Sidibé, Subašić a Falcao. Aby toho nebylo málo, tak Knížatům nepomohou ani Andrea Raggi a Samuel Grandsir, oba si odpykávají karetní trest.

Monako má s Dijonem velmi kladnou bilanci. Například v minulé sezoně pokaždé zvítězilo a vsítilo při tom čtyři branky. Na druhou stranu fanoušci Knížat si jsou moc dobře vědomi, že aktuálně je jejich tým v tak mizerné formě, že tyto výsledky jsou zcela irelevantní.

Ani Dijon nebude kompletní, i když je na tom o poznání lépe než Monako. Chang-Hoon je zraněný, stejně jako Frederic Sammaritano, zatímco u Júlia Tavarese je start nejistý.
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Barreca, Glik, Touré, Sidibe - Chadli, Bennasser, Aholou, Golovin - Jovetić, Sylla
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Rúnarsson - Rosier, Ciman, Lautoa, Haddadi - Amalfitano, Abeid, Loiodice - Keita, Said, Jeannot
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.22 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - Montpellier HSC  (sobota 20:00)
Hráči Toulouse doma přivítají Montpellier a rádi by uťali šestizápasovou sérii bez vítězství. Nečeká je ale snadný soupeř, hosté mají výbornou formu jakou neměli od senzační sezony ve které získali mistrovský titul. Jinými slovy HSC je třetí a neprohrálo už devět zápasů v řadě!

Nejprve však k Toulouse. Domácím fotbalistům se oproti minulé sezoně rovněž daří. Zatímco letos na jaře zachraňovali ligu v baráží, aktuálně se prozatím drží na solidní deváté pozici. Může za to především začátek sezony a úvodní čtyři kola, ve kterých TFC posbíralo devět bodů!

Na druhou stranu od poslední výhry nad Guingampem uběhly takřka dva měsíce a během nich žádný tříbodový zisk domácí nepřidali. Před týdnem navíc museli zkousnout hodně hořkou pilulku, když prohráli na stadionu Nantes vysoko 0:4! Toulouse už zkrátka potřebuje zabrat a kde jinde, než před vlastním publikem, kterého požene kupředu.

Na stadion Municipal zavítá Montpellier, kterému po deseti kolech senzačně patří třetí místo. HSC dosud prohrálo jen v prvním zápase s Dijonem a od té doby pravidelně střídá výhry s remízami. Pokud by Montpellier pokračoval v nastaveném trendu, vycházelo by to na hřišti Toulouse na remízu, ale pochopitelně ukáže až samotné utkání.

Forma Montpellieru je každopádně skvělá, na druhou stranu hostující tým se během deseti kol ještě nepotkal s těmi nejsilěnšjími týmy. Například Lyon, Marseille nebo PSG na Montpellier teprve čekají.

Montpellieru se na stadionu Municipal v posledních letech zrovna dvakrát nedařilo. Naposledy tam vyhrál před šesti lety. V minulé sezoně na TFC nestačil a po jediné brance Durmaze prohrál.

Steeve Yago, Yaya Sanogo, John Bostock a Aaron Iseka, ti všichni nemohou do utkání nastoupit. První trojice pro zraění a posledně jmenovaný si odpykává trest. Montpellier je na tom o poznání lépe, když postrádá pouze Keagana Dollyho.
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Reynet - Moubandje, Jullien, Todibo, Moreira - Sangaré, Mbia - Gradel, García, Dossevi - Mubele
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Mendes, Hitton, Congré - Aquilar, Skhiri, Tallec, Oyongo - Mollet - Laborde, Delort
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.21 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Nîmes Olympique - AS Saint-Étienne  (pátek 20:45)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.38 - 2.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain10100037:630
2.Lille OSC1071219:822
3.Montpellier HSC1054114:719
4.Olympique Marseille1061322:1619
5.Olympique Lyon1052316:1217
6.AS Saint-Étienne1044212:1316
7.Racing Strasbourg1043318:1415
8.Girondins Bordeaux1042413:1314
9.Toulouse FC1034310:1613
10.Angers SCO1033412:1312
11.Stade Rennes1033413:1512
12.SM Caen1025310:1311
13.Stade Reims102535:1011
14.OGC Nice103257:1411
15.Nîmes Olympique1024413:1810
16.Dijon FCO1031610:1510
17.Amiens SC1031611:1810
18.FC Nantes1023512:169
19.AS Monaco1013610:156
20.EA Guingamp101366:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Pyroman

Tuchel na Classique posadí Mbappeho a pošle tam Choupo-Motinga. Jestli se na ně OM nahecuje jako minulý rok tak je musí sestřelit.

Reagovat
ACSMan

Co ten Buffon? Nehraje?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele