LaLiga - souhrn 8. kola: Barcelona se drží v čele

07.10.2022, 22:57, aktualizováno 10.10.2022, 23:29
Komentáře a souhrny
Pedri (© AFP)
Real Madrid vyhrál malé derby s Getafe a dočasně se posunul do čela tabulky, Barcelona se před něj ale vrátila díky úspěchu s Celtou. Atlético Madrid si poradilo s Gironou a dotáhlo se na třetí Athletic, jenž si rozdělil body se Sevillou. Valencia si odváží body z Pamplony, Real Sociedad slavil výhru nad Villarrealem. Souboj Elche s Mallorcou byl v pondělí kvůli přívalovému dešti opožděn, nakonec nabídl dvě branky a také dvě červené karty...

Elche CF - RCD Mallorca 1:1

10.10.2022 21:00

Góly: 15. Ezequiel Ponce - 71. Vedat Muriqi (pen.)

Mallorca si z Elche odváží jen bod, protože ze dvou penalt proměnila jen jednu. Postaral se o to Vedat Muriqi, který se ale pak nechal hloupě vyloučit.

Start dnešního utkání visel na vlásku, protože do Elche vtrhly přívalové deště. Ty z pažitu během chvíle udělaly ideální prostředí pro vodní pólo, takže jsme museli čekat, zda se vůbec bude hrát. Sudí ale nakonec dal po krátkém zpoždění pokyn ke hře. Víc z ní na úvod měla Mallorca. Ta se dokonce po faulu ve vápně dočkala penalty. Jenže kanonýr Vedat Muriqi tentokrát selhal a brankář Badía jeho ránu vyrazil!

A opět platilo úsloví o tom, že za neefektivitu se trestá gólem. Jen o tři minuty poté totiž domácí rozehrávali rohový kop, který poslal míč na hlavu Ezequiela Ponceho. Ten se vydal míči naproti a potkal se s ním v ideální výšce a ideální rychlosti - 1:0 pro Mallorcu.

Jinak se ale nedá hráčům nic moc vyčítat, protože terén, na kterém hráli, jim nějaké pokusy o kombinační fotbal neumožňoval. Rozhodující moment z hlediska výsledku nastal v 69. minutě. Došlo totiž k dalšímu faulu a hosté měli druhou šanci na penaltu. Opět se k ní postavil již jednou neúspěšný Vedat Muriqi, ale tentokrát sebevědomě proměnil a srovnal na 1:1! Nebyl to ale jeho poslední zápis do dějin utkání, protože pět minut před koncem zápasu dostal zbytečnou červenou kartu za faul do obličeje protivníka.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Celta Vigo 1:0

09.10.2022 21:00

Góly: 17. Pedri

Xaviho svěřenci vydřeli vítězství proti sympaticky hrající Celtě Vigo, jediným střelcem utkání se stal Pedri. Hosté i přes zvýšenou aktivitu ve druhém poločase nezvládli utkání alespoň vyrovnat, a tak jedou domů s prázdnou.

Katalánští, kteří platili za jasné favority, vlétli do zápasu s vervou a vytvořili si hned v úvodu několik slibných šancí. S nebezpečnými střelami Raphinhy a Torrese si ještě Marchesín dokázal poradit, proti zakončení Pedriho v sedmnácté minutě už byl ale bezmocný. Jako slepý k houslím se dostal devatenáctiletý mladíček ke gólové střele. Tu mu totiž na zlatém podnose naservíroval obránce Núñez nepovedeným odkopem.

Xaviho svěřenci měli míč i v následujících minutách pod kontrolou, hra se však přece jen trochu zklidnila. Z ničeho nic pak po zajímavé akci hostí zakončoval Beltrán, jeho projektil ale těsně minul bránu ter-Stegena.

V kabině "Los Celestes” muselo být zřejmě v poločase pořádně dusno, do druhé půle totiž nastoupilo jako mnohem aktivnější právě mužstvo v bleděmodrém. Dvěma šancemi v rychlém sledu se blýskl Óscar Rodríguez, nejprve po rychlém protiútoku minul domácí svatyni, o pár minut později trefil, poté, co se k němu míč šťastně odrazil, jen německého reprezentačního gólmana.

Celta byla i nadále aktivnějším celkem, v sedmdesáté minutě se jí dokonce podařilo dostat míč do sítě, Cervimu byl ale máván ofsajd, a tak se z vyrovnání radovat nemohl. Zaplněný Nou Camp pak mohl zmrazit Aspas, který se před brankářem "Blaugranas” zjevil zcela osamocen, míč přes něj ale prostřelit nedokázal. Když poté v nastaveném čase Paciência trefil tyč a z následné dorážky napálil Pérez pouze Busquetse, bylo jasné, že katalánský velkoklub vítězství uhájí.

I přesto, že byl celek z Galicie v druhém poločase aktivnější a vytvořil si několik zajímavých příležitostí, ke kýženému vyrovnání to nakonec nevedlo, a tak se vrací domů bez bodu. Ve druhém největším španělském městě naopak propukla radost, domácí se totiž před El Clásicem vrátili o skóre na první místo, právě před svého odvěkého rivala.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Villarreal CF 1:0

09.10.2022 18:30

Góly: 33. Brais Méndez

Real Sociedad slaví velmi důležitou výhru a opět ukazuje, že si umí vyšlápnout na kohokoli, když má den. Dnes mu jediná trefa Méndeze stačila na tři body proti Villarrealu.

Real Sociedad se v úvodu utkání s Villarrealem nikam nehnal a spíš trpělivě budoval své pozice. Zpočátku jsme vídali poměrně dost nepřesností na obou stranách. Žlutá ponorka se snažila primárně o centrované míče pomocí aktivních beků, jenže ty létaly buď do náručí brankáře Remira, nebo úplně mimo jeho vápno. Do vedení mohlo jít domácí mužstvo ve 24. minutě. Brankář Rulli totiž trestuhodně namazal Braisi Méndezovi. Svou chybu ale okamžitě napravil a zmenšil mu střelecký úhel.

Podruhé už mu to ale neprošlo. Ve 33. minutě vymyslel domácí záložník Mikel Merino krásný pas do vápna, na jeho oblouček si naběhl opět Brais Méndez a tentokrát už ani Rulli nedokázal jeho přesnou střelu zastavit - 1:0 pro La Real.

Villarrealu se dnes ofenzivní fáze hry vůbec nedařila. Předfinální ani finální fáze nebyly dost přesné ani důrazné, takže obrana domácího Realu se moc nezapotila. I proto se do druhé půle podívali útočníci Nicolas Jackson a José Luis Morales, jenž je poslední dobou ve skvělé formě. Ale Žluté ponorce to moc nepomohlo. V 59. minutě naopak málem znovu udeřili domácí. Parádní lob za obranu od Davida Silvy zpracoval Alexander Sørloth a zkoušel lob. Jenže Rulli se nenechal vyvést z míry a jeho pokus i následnou dorážku chytil!

Jinak se ale žádný velký tlak v závěru utkání nekonal ani na jedné straně. Zajímavý pas ještě v závěru vymyslel Baena, jenže před nasakujícím Chukwuezem zakročil na poslední chvíli Le Normand.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Espanyol Barcelona 2:2

09.10.2022 16:15

Góly: 41. Víctor Chust, 78. Lucas - 51. Joselu, 67. Joselu

Souboj týmů, které se aktuálně nacházejí ve spodních patrech tabulky, svedlo k vzájemnému měření sil 8. kolo, přičemž postavení obou soupeřů se rozhodně nijak nepromítl v atraktivitě. Za domácí se ke konci poločasu prosadil Chust, katalánský celek ale skóre otočil dvěma góly Joselua. Jako poslední se však radovali Sergiovi svěřenci, to když na konci pohledné kombinace stál Lucas.

Cádiz, který v posledních dvou zápasech bodoval, měl velkou motivaci vyhrát, odlepil by se totiž ze sestupového pásma. Tomu šli v úvodu domácí naproti, jejich soustavný tlak však dlouho nepřinášel kýžený výsledek.

To se změnilo až ve 41. minutě, kdy se po závaru ve vápně a zmatcích v obraně Espanyolu dostal k volnému míči Chust a nekompromisně jej uklidil do prázdné branky. Vyběhnuvší brankář Lecomte i nepřesně hlavičkující Gómez se museli červenat.

Druhý poločas začal pro hosty výborně. Už po šesti minutách se prosadil dvaatřicetiletý forvard Joselu, který si naskočil na centr Olivána a svojí následnou hlavičkou nedal šanci domácímu brankáři Ledesmovi. Periquitos byli v laufu a už za pár minut se na bránu andaluských hnala další pohroma. Puedo však z bezprostřední blízkosti Ledesmu nepřekonal.

V 67. minutě se už ale hostující Espanyol mohl radovat z obratu. Edu Expósito našel krásnou uličku mezi obránci Cádizu, poslal míč na skvěle hrajícího Joselua, a ten už neměl problém s prostřelením Ledesmy na bližší tyč. O chvíli později se Španěl mohl radovat dokonce z hattricku, argentinský gólman ale jeho pomalou střelu z malého vápna tentokrát zneškodnil.

A tak se mohli zčistajasna radovat domácí fanoušci na Nuevo Mirandilla. "Piráti" sehráli pohlednou akci, na jejímž konci stál po přízemním centru Espiny Lucas, který zevnitř velkého vápna střelou z první propálil Lecomteho. Do konce zápasu už toho k vidění příliš nebylo, Cádiz se tak rozešel Espanyolem Barcelona smírně, poměrem 2:2.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Betis 0:0

09.10.2022 14:00

Góly: -

Brzké vyloučení Pezzelly nakonec ovlivnilo utkání mezi Realem Valladolid a Realem Betis. Domácí po něm měli více ze hry, ale dobře organizovanou obranu Verdiblancos nepokořili. Diváci na Estadio Municipal José Zorrilla se žádného gólu nedočkali.

Už první poločas nenabídl žádné strhující tempo a prakticky žádnou větší příležitost. To nejdůležitější se ale odehrálo ve 35. minutě a výrazně to zkomplikovalo hostům plány. Carlos Del Cerro vytasil po incidentu Germána Pezzelly rovnou červenou kartu a Betis šel do oslabení. Ve 42. minutě pak přišla první výraznější šance zápasu, jenomže Sergio León hlavou jen prověřil Víctora Ruize.

Valladolid převzal po vyloučení iniciativu, nicméně do koncovky se příliš často nedostával. V 61. minutě se navíc naskytla velká šance Betisu. Sergio Canales se dostal za obranu a skvěle zasáhl brankář Masip. Byla to největší šance v průběhu celého druhého poločasu.

Neschopnost Valladolidu zmáčknout a pokořit oslabeného soupeře nakonec stála domácí tři body. Remíza 0:0 je jednoznačnou ztrátou a vzhledem k průběhu s ní budou více spokojenější hosté.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Madrid 0:1

08.10.2022 21:00

Góly: 3. Éder Militão

Souboj Getafe s Realem Madrid měl jasného favorita, avšak jednoznačný průběh to nebyl. Obhájce titulu nakonec zvítězil nejtěsnějším rozdílem 1:0 a především bodově napravil zaváhání z minulého týdne. Jedinou branku hostů vstřelil už ve třetí minutě stoper Éder Militão.

Realu Madrid chyběla brankařská jednička Thibault Courtois, a tak se mezi tři tyče postavil jeho náhradník Andrij Lunin. Chyběl také francouzský útočník Karim Benzema, jinak Ancelotti sestavou nešetřil.

Getafe vstoupilo do utkání špatně a od svého městského rivala rychle inkasovalo. Éder Militão si naskočil na malém vápně na rohový kop a hlavou nedal Soriovi žádnou šanci. Hosté se rychlou brankou uklidnili a hodlali kontrolovat hru. Ve 22. minutě se dostali do šance i hráči Getafe a na Angileriho pobídku těsně nedosáhl Mayoral. To byla největší šance Azulones v prvním poločase. První dějství nakonec nebylo na šance zas tak bohaté, jak by si asi diváci představovali. Před koncem poločasu se ještě Real dožadoval pokutového kopu, nicméně penalta se nekopala, protože zákrok v šestnáctce přišel až poté, co balón opustil hrací plochu.

Real vedl, ale místo aby se uklidnil druhou branku, tak trnul. Střely Rodryga, Tchouaméniho a Modriće se neujaly a na druhé straně neuspěl ani Aleňa, proti němuž Lunin vytasil pohotový zákrok. V 57. minutě se Rodrygovi sice podařilo skórovat, jenže v době přihrávky byl v těsném ofsajdu. Azulones zůstávali ve hře o body až do samotného konce, ale stejně jako hostům se už žádný gól nepodařilo vstřelit. Real Madrid si tak z Getafe odváží nejtěsnější výhru.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Athletic Bilbao 1:1

08.10.2022 18:30

Góly: 4. Óliver Torres - 73. Mikel Vesga

Sevilla se ve Španělsku dál trápí a po remíze 1:1 s Athleticem jí i po tomto kole hrozí setrvání v sestupovém pásmu. Přitom pro Sampaoliho svěřence se utkání vyvíjelo nejlépe jak mohlo a Rojiblancos se po pár minutách ujali vedení. Další branku však nepřidali a naopak baskický klub vyrovnal.

Premiéra argentinského trenéra Jorgeho Sampaoliho tak nedopadla dvakrát dobře. Někdejší kouč Olympique Marseille nebo reprezentace Chile nahradil odvolaného Julena Lopeteguiho, ale jak to vypadá, Sevilla dost možná přečká i toto kolo v sestupovém pásmu.

Přitom Sampaoli si nemohl přát lepší začátek a už ve 4. minutě domácí vedli. Óliver Torres využil Montielovy přihrávky v pokutovém území a rovnou z první uklidil balón do branky. Chvíli nato mohli Andalusané přidat i druhý gól, ale ránu Gómeze fantasticky vyrazil brankář Simón.

Athletic poprvé zahrozil až ve 24. minutě, když Berenguer vlétl do šestnáctky a střelou ke vzdálenější tyči protáhl Dmitroviće, který mezi třemi tyčemi nahradil Bounoua. Sevilla mohla litovat neproměněných šancí a to především v prvním poločase. Možnost zvýšit náskok nevyužil Alejandro Gómez, proti kterému rychle povyběhnul Simón.

Druhý poločas nabídl mnohem zajímavější podívanou, plnou brankových příležitostí. Hlavička Muniaina skončila těsně vedle branky, zatímco Iňaki Williams nedosáhl na přihrávku a jeho bratr Nico pro změnu netrefil zařízení.

Ve spalování dál pokračoval Gómez a Athletic to nakonec potrestal vyrovnávací brankou. V 73. minutě odcentroval De Marcos, to dokázala obrana domácích ještě odvrátit, ale jen ke kopačkám Mikela Vesgy, jehož střela z první zapadla k tyči. Athletic mohl dokonce otočit výsledek, kdyby si Nico Williams nevylámal zuby na Dmitrovićovi.

V 87. minutě hlavičkoval těsně mimo i Iňaki Williams a v závěru zápasu měla Sevilla několikrát velké štěstí. V závěrečných minutách se dostal zápas do vyšších obrátek a děly se neskutečné věci. V nastavení byl na hranici šestnáctky faulovaný Herrerou Lamela a Athletic šel na poslední minuty do oslabení. Domácí toho využít nedokázali, přestože v šesté minutě měli před Simónem obrovský závar.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Girona FC 2:1

08.10.2022 16:15

Góly: 5. Ángel Correa, 48. Ángel Correa - 66. Rodrigo Riquelme

Favorizované Atlético Madrid nezaváhalo a doma porazilo katalánskou Gironu 2:1. Hvězdnou zápasu byl dvoubrankový Ángel Correa, zatímco jediný gól hostů obstaral Rodrigo Riquelme. Girona dokázala průběh zdramatizovat, ale na víc než korekci, se nezmohla.

Atlético má stejně jako další pohároví zástupci pořádně nabitý program a v sobotu odpoledne hostilo nevyzpytatelnou Gironu. Ta se naposledy předvedla v neúspěšné přestřelce s Realem Sociedad, ve které padlo devět branek (3:5).

Na Wanda Metropolitano to netrvalo dlouho a první gól byla brzy na světě. Už v 5. minutě si naběhl na malé vápno Ángel Correa a na zadní tyči zavíral gólem povedenou akci!

Tím se Atlético uklidnilo a nechalo Gironu tvořit. Hosté překvapivě častěji drželi balón na svých kopačkách, ale Oblak nemusel výrazněji zasahovat. Nebezpečný okamžik v podání Romeua zvládla obrana "Atletů" odvrátit a na druhé straně předvedl skvělý zákrok brankář Juan Carlos.

Atlético vedlo po prvním poločase 1:0 a do druhé půle vstoupilo totožně. Hned ve 48. minutě domácí přidali druhý gól a děkovat mohli obrovské hrubce brankáře Juana Carlose. Ten zpackal rozehrávku a balón poslal přesně na kopačku Ángela Correy - 2:0.

Stahovat dvoubrankové manko na Wanda Metropolitano je oříškem pro kterýkoliv celek, ale Girona se sympaticky nevzdávala a utkání ještě zdramatizovala. Kontaktní branka totiž přišla už v 66. minutě a to po krásné střele k tyči v podání Rodriga Riquelmeho.

Girona po kontaktní brance ožila a cítila šanci na vyrovnání. Čtvrthodinu před koncem pak zachránil domácí zákrokem Jan Oblak, když se skvěle natáhl k tyči. V 86. minutě zase napřáhl Aleix García a slovinský brankář byl znovu na místě. Sudí Martínez přidal do vínku ještě dlouhých sedm minut, ale ani během nich se Gironě nepodařilo vyrovnat.

Atlético splnilo roli favorita a vítězně se naladilo na zápas Ligy mistrů proti Bruggám. Na druhé straně Katalánci prohráli už páté utkání a v tabulce se po víkendu mohou ocitnout blízko sestupovým příčkám.

Více informací k zápasu

UD Almería - Rayo Vallecano 3:1

08.10.2022 14:00

Góly: 8. Lucas Robertone, 17. Srđan Babić, 39. El Bilal Touré - 81. Alejandro Catena

Výhru 3:1 slaví Almería a nejenže získala tolik potřebné tři body, ale ještě vylepšila svojí prachbídnou střeleckou formu. Do sítě Raya se prosadila celkem třikrát a to díky různým střelcům. Brankáře Lópeze překonali Robertone, Babić a Touré.

Almería to přitom zvládla za poločas a svým kritikům vzkázala, že umí střílet góly. V posledních čtyřech zápasech totiž vždy vyšla střelecky naprázdno.

Tentokrát to netrvalo dlouho a už po devíti minutách se měnilo skóre. Embarba využil obrovské hrubky brankáře Lópeze a Lucas Robertone neměl problém trefit odkrytou branku. O chvíli později si Srdjan Babić naskočil na centrovaný balón a hlavou ho uklidil přesně k tyči. Pro Vallecano to byl hodně nepovedený začátek, ze kterého se už nevzpamatovalo.

A bylo hůř, protože pět minut před přestávkou zvýšil už na 3:0. Obrana Vallecana si znovu nepočínala důrazně a El Bilal Touré pohotovou koncovkou zajistil domácím pohodlný náskok.

Hotovo samozřejmě nebylo a Vallecano sympaticky neházelo flintu do žita. Koneckonců mu ani nic jiného nezbývalo. Hned trojí střídání mělo oživit hru, ale domácí si zápas hlídali a byli nadále nebezpeční. Nedařilo se ani obvyklému kanonýrovi Radamelu Falcaovi, přesto nakonec hosté vstřelili korigující gól.

V 81.minutě zahrávalo Rayo rohový kop a Alejandro Catena hlavou nedal Fernandovi šanci. V utkání rovněž padla červená karta a za úder do obličeje jí po druhé žluté uviděl Embarba.

Závěr zápasu ještě přinesl zajímavou podívanou a výsledek 3:1 nemusel být konečný. V nastavení pálil hodně nebezpečně Bebé a svým obstřelem neuspěl ani Falcao. Almería po druhé v sezoně zvítězila a opustila sestupové příčky.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Valencia CF 1:2

07.10.2022 21:00

Góly: 90+4. Darko Brašanac - 28. Justin Kluivert, 54. Mouctar Diakhaby

V páteční předehrávce přálo více Valencii. Hosté zvítězili na El Sadaru 2:1 a vůbec poprvé v sezoně získali na hřišti soupeře všechny tři body. Naopak Osasuna nenavázala na týden starý bod ze Santiaga Bernabéua a krom bodů doma ztratila i vyloučeného Unaie Garcíu. Za Valencii se prosadili Justin Kluivert a Mouctar Diakhaby, zatímco Edinson Cavani neproměnil pokutový kop. Za Osasunu zase snižoval až v nastavení Darko Brašanac.

Osasuna se před týdnem stala prvním týmem, který v lize obral o body Real Madrid, navíc na jeho půdě, jenomže další zápas před vlastním publikem na El Sadaru nezvládla. Vše přitom mohlo být jinak, kdyby domácí proměnili velkou šanci v 8. minutě. Ezzalzouli výborně z první posunul balón do vápna na Kikeho Garcíu a ten bez přípravy ve vyložené pozici minul vzdálenější tyč.

A tak se jako první prosadila Valencia. Edinson Cavani potáhl balón do hloubky soupeřovy poloviny a odtud vyslal průnikovou přihrávku na Justina Kluiverta, který přeloboval brankáře Herreru. Los Che tak ovládli vyrovnaný první poločas, ale vyhráno ještě zdaleka neměli.

Druhá půle byla totiž co do počtu vyložených příležitostí atraktivnější. V 54. minutě se povedlo Valancii vstřelit druhý gól a tím se výrazně přiblížit třem bodům. Mouctar Diakhaby měl vlastně velké štěstí, že k němu vůbec doputoval balón, protože se zdálo, že Moriba ho v obležení hráčů v červeném ztratí. Balón však vyplaval na malém vápně a Diakhaby ho uklidil do branky.

Osasuně se vůbec nedařilo a korunu tomu nasadil Ezequiel Ávila, který neproměnil pokutový kop po faulu Guillamóna. Šance na zvrat se tím o něco snížily a povážlivě klesly v 69. minutě, kdy uviděl červenou kartu Unai García. Jeho zákrok navíc zapříčinil penaltu, ale tou pohrdla i Valencia. Edinson Cavani se jich ve své kariéře něco nakopal, nicméně tentokrát poslal balón do břevna.

Domácí to ještě nevzdávali a měli možnosti. Torró nebyl ve výskoku hlavou přesný a Cruzovo zakončení hlavou pro změnu vychytal Mamardashvili. V nastaveném čase se počet sil vyrovnal, když úplně zbytečnou druhou kartu za řeči uviděl Mouctar Diakhaby. O chvíli později Darko Brašanac hlavou korigoval na konečných 2:1 pro Los Che.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona871020:122
2.Real Madrid871019:722
3.Athletic Bilbao852117:517
4.Atlético Madrid851214:716
5.Real Betis851210:516
6.Real Sociedad851213:1116
7.Valencia CF841314:813
8.CA Osasuna84139:813
9.Villarreal CF833210:312
10.Rayo Vallecano831410:1210
11.Celta Vigo83149:1410
12.RCD Mallorca82337:99
13.Real Valladolid82246:138
14.Girona FC821511:147
15.UD Almería82157:127
16.Getafe CF82158:167
17.Espanyol Barcelona813411:166
18.Sevilla FC81348:146
19.Cádiz CF81253:165
20.Elche CF80264:192

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (45)

Přidat komentář
Csaplárova past

zápas Valencie – dvě neproměněné penalty, 3 červené karty a gól 96. minutě.

Reagovat
Mass

A tohle neni poprvý, proto zápasy Valencie baví.

Reagovat
Seydou Doumbia

konečně zápas na úrovní v té lize

Reagovat
Phillipinho

Lino a Roro Riquelme prosim pristi rok na do acka. Jenom doufam, ze Cholo jejich vyvoj nezastavi, protoze z nich rostou hraci pro velkoklub.

Reagovat
Phillipinho

*pristi rok zpet do Atletica

Reagovat
Diskostu

Neverím že niekto dopozeral do konca Real vs Getafe uspávanka... Real strašne nezaujímaví tým v ofenzíve to vyzerá tak že prví krát spolu hrajú. Benzema radšej ani nehrá ten je psychicky úplne na dne.

Reagovat
Aldeano

Dokoukal, ale žádná hitparáda to nebyla no.

Reagovat
misinho7

Nic moc vykon ale vyhra sa rata a ide sa dalej

Reagovat
CHONG

S Getou to nikdy není reklama na fotbal, ale tady rozhodovaly maličkosti a mohly to být gólové hody - penalta, trojšance, ofsajd, střela Asensia, všechno o fous...

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd rozhodně nebyl o fous, pokud tedy nemyslíš fousy až po zem

Reagovat
misinho7

jj sak minule sme tam tusim prehrali a celkovo tie zapasy s nimi su take onicom, o to viac cenim tie 3 body

Reagovat
Mateo16

https://www.youtube.com/watch?v=1mNl6ZFbke8

Brahim goal Dufam ze o rok ked vyhodime Asensia a Hazarda sa vrati do Realu

Reagovat
vilp

Se tam ani pořádně neprosadil do základu, ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

zas taková špička hráč to není aby hrál v realku

Reagovat
Largo

I za AC nastupuje sporadicky. Jedna vlaštovka jaro nědělá a na Real zatím rozhodně nemá.

Reagovat
king23

ty jo, jenom to ne

vždyť u nás byl úplně tragický. To, že se mu daří jinde neznamená, že to najednou začne být u nás zázrak

Reagovat
MadMrJacky
Reagovat
2miguel1

Tak to bol jeden z najhoršich polčasov Barcelony za poslednych 10 rokov.

Reagovat
LAM

Děsivej výkon v druhým poločase.Ten tým je po repre mimo jako loni a nevypadá to na zlepšení.Obrana po těch zranění zase jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, co jsem to teď viděl. První poločas v pohodě, druhý od první do poslední vteřiny brutální tragédie, kde jsme nepodrželi míč víc než dvě přihrávky za sebou, útok, záloha ani obrana neexistovaly a Celta válcovala jednu šanci za druhou. Takhle luckerské tři body od nás nepamatuju za posledních x let. Dnes nás zachránil Stegen a jezdící Gavi.

Reagovat
ttopi

Celtu hnala snaha za vyrovnáním. Přitom stačilo fouknout jasnou penaltu na možných 2:0 a asi by to bylo jinak.

Reagovat
Diskostu

Tuto sezónu všetci svätý stoja pri Barcelone, teraz neviem či je to kvalita alebo šťastie ale 1 inkasovaný gól za 8 zápasov to je neuveriteľne a to ešte aký tašky los mali Cadiz vonku Sevilla vonku Sociedat vonku...kludne môže sa stať že Barca za celu sezónu neinkasuje dvojciferný počet gólov...

Reagovat
Lemiux66

Hele ze ty ses Arsinuv dedic?

Reagovat
Kenneth

Momentálně sestupujici Sevilla a Cadiz jsou neskutečně těžký los.

Reagovat
Kenneth

*tašky

Reagovat
Visca el barca

Ten výkon v druhé půli byl strašnej. Ale máme 3 body. Pokud porazíme Inter a Real, nikoho Celta zajímat nebude. Musíme začít opět víc běhat. Jednoduché.

Reagovat
dextroza_m

Inter je taky v krizi a Real teda taky nehraje žádné joga bonito

Reagovat
Visca el barca

Inter musíme porazit stůj co stůj. To je prostě v tuto chvíli daleko duležitější zápas než Clasico. Ta prohra v Miláně byla největší blbost co jsme mohli v řijnu udělat.

Reagovat
dextroza_m

Bohužel máš pravdu. Inter bude sedět před vápnem, už teď mám radost. Kéž bychom dali rychlý gol a otevřeli si je.

Reagovat
Gazdo

Ani golom ich podla mna neotvorime. Az keby sme mozno dali druhy

Reagovat
vagneris

Snad s tím bude Xavi počítat a postaví taktiku na prudkých centrech, kdy je velká šance dát gól po nějakém odraženém míči.

Reagovat
technecium

Reagovat
Lemiux66

Joga bonito!

Reagovat
Csaplárova past

O titulu rozhodnou letos El Classica. A v tom prvním je pro mě favorit Barcelona.

Reagovat
dextroza_m

Viděl jsi ten náš zápas? Ti nás bili jak žito... Barca bez pohybu a nápadu.

Reagovat
Kluivert9

Takže vlastně jako Real proti Getafe...

Reagovat
dextroza_m

To jsem neviděl

Reagovat
misinho7

jj Getafe bilo real jak zito..

Reagovat
Csaplárova past

A ty jsi nekdy videl derby, ktere by rozhodla forma z jednoho, posledniho, zapasu?

Derby nerozhoduje ani celkova forma. Je to proste derby.

A Real ted tech napadu taky nema zrovna prehrsel ...

Reagovat
smazaný uživatel

pár zápasů nehrajeme jak z partesu a někteří už zase okamžitě skládají zbraně

Reagovat
dextroza_m

Nikdo zbraně neskládá, nicméně Mallorca, Celta, oba zápasy nebyly na výhru.

Reagovat
Visca el barca

To sice ne, ale vyhrálo se. Doprdele co tady pořád chcete? Loni o byla totální tragedie. Letos se vyhrává. Teď dotáhnout postup v LM a tam se soustředit na 1000% a jsem zatím totálně spokojen.

Reagovat
Csaplárova past

Jako v situaci, ve které Barca byla + to postavit na mladém a nadějném trenérovi a mít tyhle výsledky a jeden inkasovaný gól v lize. Tohle zažít můj klub, tak úplně seru na všechno a 1:0 výhry beru všema deseti

3 body jsou 3 body.

Reagovat
Largo

Reagovat
Switchback

Velký špatný včera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele