8. kolo
09.10.2022 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Christian Pezzella (© AFP)

Valladolid početní převahu nevyužil a s Betisem má jen bod

Brzké vyloučení Pezzelly nakonec ovlivnilo utkání mezi Realem Valladolid a Realem Betis. Domácí po něm měli více ze hry, ale dobře organizovanou obranu Verdiblancos nepokořili. Diváci na Estadio Municipal José Zorrilla se žádného gólu nedočkali.

Už první poločas nenabídl žádné strhující tempo a prakticky žádnou větší příležitost. To nejdůležitější se ale odehrálo ve 35. minutě a výrazně to zkomplikovalo hostům plány. Carlos Del Cerro vytasil po incidentu Germána Pezzelly rovnou červenou kartu a Betis šel do oslabení. Ve 42. minutě pak přišla první výraznější šance zápasu, jenomže Sergio León hlavou jen prověřil Víctora Ruize.

Valladolid převzal po vyloučení iniciativu, nicméně do koncovky se příliš často nedostával. V 61. minutě se navíc naskytla velká šance Betisu. Sergio Canales se dostal za obranu a skvěle zasáhl brankář Masip. Byla to největší šance v průběhu celého druhého poločasu.

Neschopnost Valladolidu zmáčknout a pokořit oslabeného soupeře nakonec stála domácí tři body. Remíza 0:0 je jednoznačnou ztrátou a vzhledem k průběhu s ní budou více spokojenější hosté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele