LaLiga - preview 7. kola

23.10.2020, 08:48, aktualizováno 26.10.2020, 08:32
Previews
Radost hráčů Levante (© AFP)
Levante se nedaří, zatím získalo jenom tři body a svou sbírku hodlá zdvojnásobit v dohrávce šestého kola proti Celtě Vigo. Ani ta nezažívá nejlepší období, po solidním startu padla třikrát v řadě...
Levante UD - Celta Vigo  (pondělí 21:00)
Z posledního místa tabulky se bude chtít odrazit Levante UD a má k tomu doslova ideální podmínky. Jednak domácí prostředí a také oblíbeného soupeře. Levante totiž porazilo Celtu třikrát v řadě.

Levante si v dosavadních pěti zápasech připsalo pouze jednu výhry a zbytek prohrálo. Domácí utkání s Atléticem Madrid pak bylo odloženo. Není to dobrý začátek, na druhou stranu Levante má stále dost času se svojí situací něco udělat. Na nelichotivou bilanci reagoval na tiskové konferenci Rochina: "Věříme ve svou práci. Soustředíme se na to, abychom byli dobře připraveni na zápas se Celtou." Aktuálně domácí prohráli tři utkání v řadě a nedali přitom gól. To budou chtít v souboji s Vigem změnit. Útočná impotence je hlavním důvodem, proč se valencijskému mužstvu zatím nedaří.

Ani Celta Vigo si nemůže vyskakovat. V tabulce má jen o dva body více, byť začátek v jejím podání byl velmi dobrý. V prvních třech kolech posbírala všech pět bodů, které má. V říjnu zatím nebodovala, snad i vinou obtížného losu. Hrála s Barcelonou i Atléticem Madrid a prohrála rovněž utkání v Pamploně.

Celtě se ve vzájemných zápasech přestalo dařit. Bylo již řečeno, že Levante svého soupeře porazilo třikrát v řadě. Pokud se ale ohlédneme více do historie, dařilo se spíše Celtě. Utkání v rámci 7. kola proto nemá jednoznačného favorita.

Levante hlásí jen jednu absenci a tou je Cheick Doukouré. Celta Vigo je na tom o něco hůře, zdravotní problémy mají Sergio Álvarez, Kevin Vázquez, Hugo Mallo a Joseph Aidoo.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Clerc, Postigo, Vezo, Miramón - Bardhi, Malsa, Vukčević, Campaňa - Martí, Morales
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Carreira, Araújo, Murillo, Olaza - Tapia, Beltrán - Suárez, Mor, Nolito - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.40 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Deportivo Alavés  (neděle 14:00)
Krátce po nedělním poledni změří své síly Valladolid a Alavés. S oběma celky se spíše počítá do bojů o záchranu, koneckonců aktuálně to potvrzuje i devatenáctá respektive osmnáctá pozice. Domácí pak ještě nevyhráli, v šesti kolech uhráli jen tři remízy.

Valladolid nesehrál špatné zápasy, ale neměl patřičné štěstí a zkrátka ještě nevyhrál. Pokud prohrál, bylo to vždy těsně, jako například na Realu Madrid, kde rozhodl utkání jediným gólem Vinícius Junior. Naposledy Valladolid vedl 2:0 na půdě Huescy, ale také nevyhrál. Domácí stačili zápas zremizovat. Teď už Valladolid doufá, že se mu podaří ukořistit tři body, zvláště když hostí Alavés, který má jen o jeden bod v tabulce navíc.

Hosté se na rozdíl od domácích dočkali výhry. V 5. kole porazili Athletic Bilbao 1:0, ale naposledy znovu selhali a doma odevzdali tři body nováčkovi z Elche. Zatím to není optimální sezona a v Alavésu to vědí. Hlavní kouč Pablo Machín nemá zrovna na růžích ustláno a z Valladolidu by se mu hodilo přivézt body.

Alavés vyhrál na stadionu Josého Zorrilly naposledy před dvěma lety. V loňské sezoně tam naopak prohrál smolným gólem Joaquína Fernándeze dvě minuty před koncem. Vzájemná bilance je tedy vyrovnaná a utkání nemá jednoznačného favorita.

Domácím bude chybět Kiko Olivas a Javi Sanchez. Kompletní nebude ani Alavés, jemuž pro změnu chybí Pere Pons.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Nacho, Yamiq, Fernandez, Pérez - Villa, Emeterio, Alcaraz, Orellana - Guardiola, Plaňo
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Lejeune, Navarro, Laguardia - Méndez, Jota, Battaglia, Pina, Duarte - Joselu, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 2.96 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Villarreal CF  (neděle 16:00)
Cádiz v minulém kole šokoval celé Španělsko, když si jako nováček vyšlápl na Real Madrid. Už ale nemá čas žít v minulosti, protože v neděli odpoledne ho čeká další favorit. Villarreal přijede ve skvělé formě, takže domácí nečeká nic snadného.

Kdyby to šlo, Cádiz by zřejmě úplně nejradši prožívali utkání s Realem Madrid (a zvláště jeho konec) znovu a znovu. Což může říct málokdo. Cádizu to ale vyšlo, stal se zázrak a nováček ligového ročníku zářil. Vyšlápl si na slavný celek, nedostal od něj ani jednu branku a svou velkou šanci proměnil poměrně v začátcích utkání. Obrana Cádizu na sebe mohla být obzvláště hrdá.

Což není úplně obvyklé, protože celkově dostala v šesti duelech už šest branek. Zrovna proti Realu to ale vyšlo. A zkušený záložník José Mari doufá, že něco podobného předvede jeho tým také proti Villarrealu.

"Tohle bylo naprosto fantastické utkání, všechno se nám dařilo. Ale byl za tím obrovský kus práce, nebylo to jen o štěstí. Opravdu tvrdě jsme trénovali, i když současné podmínky rozhodně nejsou úplně snadné. Byl čas slavit, ale teď už je zase čas naplno pracovat. Villarreal totiž neustále dokazuje, o jak kvalitní tým se jedná."

Do domácího utkání se Žlutou ponorkou jdou hráči Cádizu téměř kompletní, scházet jim bude jen duo Luismi s Izou. Villarreal je na tom trochu hůř, protože v zápase mu nepomohou obránce Moreno, dále Guerra, Estupiñán nebo Parejo. A nejlíp není po zdravotní stránce ani útočníkovi Morenovi.

Villarreal má za sebou také mnoho vydařených chvil, například když si v lize naposledy poradil s Valencií. Kromě toho ale úspěšně plní také své pohárové povinnosti, což dokonale demonstroval proti Sivassporu. Tureckému týmu nasázel bez milosti pět branek.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Fali, Cala, Espino - Sánchez, Jonsson, Mari, Fernández - Lozano, Negredo
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza - Iborra, Coquelin, Trigueros - Kubo, Alcácer, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.86 - 3.33 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Granada CF  (neděle 18:30)
Getafe má za sebou obrovský úspěch, když si v minulém kole překvapivě poradil s Barcelonou. Celkově se mu sezona zatím výborně daří a domácí by rádi v této sérii pokračovali. Jenže Granada také sbírá úspěch za úspěchem.

V neděli v podvečer se otevřou brány Coliseum Alfonso Perez, aby přivítaly domácí Getafe a jeho velmi těžkého soupeře. Getafe se stále veze na vlně euforie, která v týmu z předměstí Madridu převládá po minulém kole. V něm si totiž Getafe připsalo málo vídaný úspěch, neboť porazilo slovutnou Barcelonu! A co víc, dokonce Messiho a spol. udrželo střelecky na uzdě, což už se opravdu nestává každý den.

Z pěti dosud odehraných duelů Getafe získalo už deset bodů a aktuálně mu patří solidní 4. příčka s tím, že na první ztrácí jen jeden bod. Menší problémy by Getafe mohlo mít právě s Granadou, protože s ní se mu na domácí půdě nedaří úplně ideálně. Granadu zde domácí porazili jen dvakrát z posledních šesti zápasů.

Dobrou zprávou pro trenéra Josého Bordaláse je aspoň fakt, že oproti soupeři nemá žádné absence. To Granada takové štěstí nemá, chybí jí totiž Lozano, Quini, Soldado a menší potíže mají také Díaz s Gonalonsem.

Jinak ale Granada může být taky spokojená s tím, jak vypadá její sezona. A premiérově se jí povedl taky vstup do Evropské ligy. S jasně zkušenějším PSV Eindhoven si totiž Granada poradila na jeho hřišti 2:1 a stejnou chuť bude chtít ukázat taky v Getafe.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Cabaco, Olivera - Nyom, Maksimović, Arrambari, Cucurella - Mata, Hernández
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Sánchez, Vallejo, Neva - Montoro, Milla, Herrera - Machís, Molina, Kenedy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.09 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - SD Huesca  (neděle 21:00)
Zpátky do čela španělské nejvyšší soutěže se může vrátit Real Sociedad, který hostí až patnáctou Huescu. Domácí zvítězili ve třech soutěžních zápasech v řadě a proti Huesce budou plnit roli favorita. Hosté nejsou bez šance, naposledy si z Anoety přivezli bod za bezbrankovou remízu.

Po neúplných šesti kolech stanul v čele španělské nejvyšší soutěže Real Sociedad, když využil zaváhání největších favoritů a sám konzistentními výkony posbíral jedenáct bodů. Baskové prohráli jen jednou, doma s Valencií, ale díky lepšímu skóre stanuli v čele před Villarrealem. Real Sociedad vstoupil úspěšně i do Evropské ligy. Na půdě chorvatské Rijeky vydřel vítězství až ve třetí minutě nastavení - prosadil se Jon Bautista.

Zatímco Real Sociedad se veze na vítězné vlně, Huesca na tříbodový zisk stále čeká. Aragonské mužstvo přitom prohrálo jen jednou, podobně jako Baskové. Pět nerozhodných výsledků zkrátka znamená pět bodů a až dělené patnácté místo s Eibarem. Před týdnem Huesca odvracela průšvih proti Valladolidu, přestože prohrávala na domácím hřišti o dva góly, dokázala utkání zremizovat.

Lepší vzájemnou bilancí sice oplývá celek ze San Sebastiánu, ale Huescu podcenit nemůže. Důvodem je bezbranková remíza z ledna loňského roku, která se odehrála na Anoetě. Jinak ale platí, že Huesca svého hostitele nikdy neporazila. V historii se přitom oba celky utkaly šestkrát.

Imanol Alguacil se stále musí obejít bez Asiera Illarramendiho, jenž podobně jako Sangalli léčí zranění. Drobné potíže měli i Merquelanz, Zubeldia, Barrenetxea a Zaldúa, jejich start do zápasu je přinejmenším nejistý. Huesca má se skladbou sestavy méně potíží, protože jedinou její absencí je Pedro López.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Muňoz, Normand, Elustondo, Gorosabel - Merino, Guevara, Silva - Oyarzabal, José, Januzaj
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Maffeo, Pulido, Siovas, Galán - García, Seoane, Mosquera - Mir, Ramírez, Ferreira
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.49 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (sobota 16:00)
Barcelona versus Real Madrid. El Clásico. Dost možná jediný zápas, který přinutí svět se zastavit a vás hltat každý okamžik utkání. Když se do sebe pustí tito dva nesmiřitelní rivalové, nadšení fanoušků obvykle nemá obdoby. V sobotu odpoledne se dočkáme epizody s číslem 278.

A že se bude na co dívat. Ve dnech a týdnech, kdy celé naše okolí křičí "koronavirus", "lockdown" a podobně, dostaneme šanci na chvíli se ponořit do jiného světa. Do světa možná nejpopulárnějšího duelu dvou týmů, zástupců té nejvyšší kvality v nejpopulárnějším týmovém sportu na světě. Samozřejmě to zaplněného stadionu rozhodně nebude ono, ale v těchto chvílích se prostě musíme spokojit i s málem.

Barcelona má za sebou poměrně turbulentní léto, možná to nejdramatičtější za posledních x let. Ságu Lionela Messiho a jeho odchodu z Barcelony, který v jednu chvíli vypadal jako nezbytnost a absolutní jistota, aby se během pár dalších dní změnil jen v nevyslyšené Argentincovo přání, asi netřeba sáhodlouze rozebírat. Jisté je, že klub nastoupil cestu přerodu, nechal odejít některé hvězdy, které mu dodávaly lesk a přispívaly k množství úspěchů, aby byli nahrazeni novými, neokoukanými tvářemi.

Pod vedením trenéra Ronalda Koemana blaugranas odehráli jen čtyři duely, dva z nich vyhráli a jednou prohráli. To jim v současné době stačí až na devátou příčku. Občas nepříjemně zaškobrtli (ano, mluvím o tom nezdaru s Getafe), ale jinak se na týmu postupně začíná ukazovat rukopis nového trenéra. Vše se z pohledu Barcelony a jejích věrných vrátilo do normálu v Lize mistrů. Do sítě maďarského Ferencvárosi s velkou chutí poslala pět branek a začala svou pouť elitní ligou velmi zdařile.

V tomto utkání hrál Sergio Busquets jen 14 minut, aby dal šanci Miralemu Pjanićovi, takže se zdá, že Busquets opět nastoupí proti Realu. Trenér Koeman nemá úplně kompletní kádr, vypadli mu z něj hráči jako Marc André ter Stegen, Samuel Umtiti nebo Jordi Alba s Matheusem Fernandesem. O místo v základu se přihlásí Antoine Griezmann, který v Lize mistrů nenastoupil.

K utkání se vyjádřil i trenér Koeman, který už jich několik zažil. "Jsem rád, že jsme zvládli utkání v Lize mistrů, protože podobný výsledek jsme potřebovali. Mrzí mě, že tady nebude plný stadion, protože když cítíme podporu našich fanoušků, žene nás to dopředu ještě víc. Ale tohle je El Clásico, nepotřebujeme žádný další impuls, abychom ze sebe vydali maximum. Věřím, že zápas zvládneme a posuneme se v tabulce zase o něco výš."

Ani Real do utkání nenastoupí v té nejlepší možné sestavě, protože stále nemůže počítat s Edenem Hazardem, Martinem Odegaardem, Danim Carvajalem či Alvarem Odriozolou.

Poslední duel v katalánské metropoli skončil bezbrankovou remízou, což mohl být pro fanoušky mírné zklamání. Rovněž Real má ale co napravovat, takže bude chtít dát do utkání úplně všechno. Bílý balet totiž v posledních dvou soutěžních duelech prohrál, což není něco, co by se mu stávalo často. Šokoval především poslední ligovou porážkou od nováčka z Cádizu, kterému nedokázal dát ani gól.

Liga mistrů pro něj, na rozdíl od katalánského arcirivala, také nepředstavovala něco příjemného. Real totiž naprosto selhal v první půli a nechal si od Šachtaru Doněck dát tři branky. Pak už dohnal jen dvě. Přesto mu v rámci LaLigy schází na první příčku jen jeden bod, třebaže hrál pouze pět zápasů. Dokáže se spící gigant probudit právě ve slavném duelu s rivalem?
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Neto - Roberto, Lenglet, Piqué, Dest - De Jong, Busquets - Messi, Coutinho, Ansu Fati - Griezmann
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modrić - Asensio, Benzema, Vinicius Júnior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 4.00 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Athletic Bilbao  (sobota 18:30)
Krátce po poledni se na Estadio El Sadar v Pamploně představí Bilbao, které přijede za jediným účelem. Navázat na minulé kolo a znovu vyhrát. Domácí Osasuna ale už několikrát ukázala, že má pro strach uděláno.

Osasuna bude čelit faktu, že v souboji těchto dvou týmů se poslední dobou domácím moc nedaří. Domácí celek totiž vyhrál naposledy v roce 2013 a od té doby se spíš daří hostím. Teď by to Osasuna ráda změnila a dispozice k tomu určitě má. Po pěti utkáních docílila sedmi bodů a její náskok na Bilbao dělá jeden bod. Domácí se můžou opírat aspoň o to, že už ve dvou duelech udrželi čisté konto.

Po domácí výhře nad Celtou Vigu, která překvapila nejednoho odborníka, se Osasuně povedlo udržet čisté konto i proti Eibaru. Na tohle utkání ale nebude mít úplně ty nejlepší vzpomínky, protože krátce před koncem se nechal vyloučit Moncayola, který tudíž do tohoto zápasu nebude moci nastoupit. A není to jediná absence. Chimy Ávila se kvůli koleni neukáže na trávníku ještě dlouho, Budimir má koronavirus a Torró s Brašanacem jsou zraněni.

Bilbao se poprvé od konce minulého měsíce dočkalo výhry a sérii dvou porážek v řadě ukončilo proti Levante. Na tři body se naposledy hodně natrápilo a obě trefy zaznamenalo až v závěru utkání, když se prosadilo duo Berenguer a Williams.

Baskický celek se v této sezoně zatím taky poměrně trápí a z boje o poháry by zase nemuselo nic být. Doposud nasbíral jen šest bodů a patří mu až 14. místo. Poměrně se mu ale vyhýbají absence, takže před utkáním v Pamploně nemůže trenér Garitano počítat pouze s Kodrem, Nolaskoianem a De Marcosem.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Roncaglia, García, Hernández, Cruz - Sanjurjo, Pérez - Torres, García, Jony - Gallego
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Álvarez, Martínez, Yuri - García, López - Muniain, R. García, Berenguer - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.05 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - SD Eibar  (sobota 18:30)
Eibar už se Sevillou sehrál nejeden zápas na její půdě, ale ještě nikdy za posledních 30 let si domů nevezl všechny tři body. A ani teď to nebude mít snadné, protože Sevilla už ukázala, že letos míří hodně vysoko.

Tím mám na mysli především její poslední soutěžní utkání v rámci skupinových bojů Ligy mistrů. Tahle soutěž sice není v DNA Sevilly tak jasně a bezpečně jako Evropská liga, ale možná právě proto chce Sevilla ukázat, že má reálné šance na úspěch i v nejprestižnější klubové soutěži světa. Poslední duel ji vzal na populární londýnský stadion Stamford Bridge, který je arénou Chelsea. A Sevilla si vůbec nevedla špatně, proti hvězdné sestavě domácích udržela čisté konto a nakonec si připsala bod.

Její kvality následně vyzdvihl i trenér Lampard, což už něco znamená. Sevilla nutně potřebovala dobrý výsledek, protože v rámci ligy se jí minimálně dvě poslední kola nepovedla úplně podle představ. Remíza s Barcelonou se ještě dá označit za úspěch, ale minulé kolo už bylo tragédie. Sevilla se neprosadila ani jednou do sítě Granady a naopak jí nechala všechny tři body.

Teď jí patří až desáté místo, i když tenhle údaj je trochu zkreslen pouhými čtyřmi odehranými duely. Eibar naproti tomu zažívá hrůzostrašnou sezonu. Sice už nastoupil do všech šesti duelů, ale vyhrát se mu v nich povedlo jen jednou. Naopak už třikrát odcházel jako poražený.

Po vítězství nad Valladolidem se už zdálo, že se Eibar naplno nastartoval a odrazí se k loňským solidním výkonům. Ale na kolena ho srazilo minulé kolo, v němž si pouze rozdělil body s Osasunou, aniž by se dočkal branky. I proto mu nyní patří až 15. příčka.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Fernando, Diego Carlos, Escudero - Torres, Gudelj, Rakitić - Ocampos, De Jong, Haddadi
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozzo, Oliveira, Burgos, Rodrigues - Álvarez, Diop - Inui, Expósito, Gil - García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 3.93 - 6.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Betis  (sobota 21:00)
Pořádně napěchovaný sobotní program sedmého kola LaLigy se zakončí v Madridu. Na stadion Wanda Metropolitano totiž zamíří Real Betis, který si zatím nevede tak špatně. V Madridu se mu ale nedaří a naposledy tu vyhrál před téměř devíti lety.

Hlavní zprávou posledních dní v táboře trenéra Diega Simeoneho byla zcela bezpochyby vysoká porážka v Lize mistrů. Popravdě, snadný duel nečekal nikdo, protože colchoneros se dostali do křížku s vítězem poslední edice, německým Bayernem. A tohle srovnání pro ně vůbec nedopadlo dobře. Nadmíru efektivní a produktivní Bavoři vyhráli naprosto jednoznačně, když defenzivou známému týmu nadělili bez milosti čtyři branky!

Atlético naopak nedokázalo obranu Bayernu překonat ani jednou a bylo jasné, kdo si tentokrát připíše tři body. Atlético tímto debaklem dostalo velkou ránu, protože pokud bylo něco až doteď jeho chloubou, pak především obrana. Defenzivní práce colchoneros je dobře známá a také v současné sezoně se Atléticu daří. Za první čtyři duely LaLigy totiž Simeoneho družina povolila soupeřům jen jedinou branku!

A trenér Simeone doufá, že se tahle zbraň jeho týmu znovu rozjede. "V rámci ligy se nám dařilo udržet si čisté konto a to je podle mě základ. Ale je pravda, že v útoku už to tak pozitivní nebylo. Jsme samozřejmě na samém začátku ligy, takže se budeme určitě zlepšovat, ale na tomhle můžeme pracovat. Věřím, že na poslední duel v Lize mistrů navážeme úspěchem doma proti Betisu a že si díky práci v obraně zlepšíme sebevědomí."

Atléticu budou v domácím klání chybět hráči jako Giménez, Vršaljko, Costa a zřejmě také Ñíguez. Týmu ze Sevilly se postupně vrací k tréninku záložník Camarasa, ale ještě to bude nadlouho, než začne hrát. Zraněni jsou naopak Andrés Guardado a Dani Martín.

Real Betis je jedním z týmů, které odehrály všech šest duelů. A zatím se mu daří usídlit se na sedmé pozici i přesto, že jeho výkony jsou značně nevyrovnané. Třikrát vyhrál a ve stejném počtu zápasů odcházel poražen. Naposledy mu Real Sociedad dokonce nadělil tři branky, aniž by se béticos prosadili.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Felipe, Lodi - Correa, Koke, Torreira, Carrasco - Suárez, Félix
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Montoya, Mandi, Bartra, Moreno - Carvalho, Rodríguez - Fékir, Canales, Joaquín - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.83 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Valencia CF  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku sedmého kola zprostředkuje souboj dvou sousedů v rámci tabulky. Domácí Elche hostí na Estadio Manuel Martínez Valero Valencii. Hosté jsou samozřejmě mnohem zkušenější a kvalitnější, ale nacházejí se v mnohem horší pozici.

Elche zatím ukazuje, že mu boj o záchranu delší dobu nemusí nic říkat, protože nováčkovi ligy se daří sbírat body. Aktuálně mu patří dvanáctá příčka, ale ta by se ještě mohla výrazně zlepšit, neboť Elche zatím hrálo pouze čtyřikrát. Prohrálo ale jen jednou, na úvod ve třetím kole totiž nestačilo na Real Sociedad, který mu nasázel tři branky a nedostal ani jednu.

A od té doby se Elche daří. Porazilo Eibar, remizovalo s Huescou a naposledy dokonce dvěma góly skolilo Deportivo Alavés. A co je nejlepší, je jeho solidní defenziva. Elche totiž za tři poslední duely nedostalo ani jednu branku. Domácí však nyní budou muset vylepšit jednu bilanci, která je hodně trápí. S Valencií se jim totiž moc nedaří.

Zatím s ní v novodobé historii sehráli čtyři utkání a vyhráli jen v tom prvním, v roce 2013 po svém postupu do Primera Division. Jinak vládne Valencia, která měla během následujících tří výher skvostné skóre 9:2. Teď by se ale pro domácí mohla rýsovat šance na změnu.

Valencia totiž poměrně výrazně tápe. A tím nemyslím jen zmatky kolem trenéra a jeho pochopitelné zklamání z kroků klubu při přestupech. Celá negativní aura se přenáší i na Valencii. Ta je sice na třináctém místě se sedmi body, ale na rozdíl od Elche má o dva zápasy víc. Po Realu Betis jí naposledy dal dva góly také Villarreal. Povede si nyní Graciův tým lépe?
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Verdú, Calvo, Miño - Marcone, Guti - Josan, Morente, Fidel - Milla
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Correia, Paulista, Diakhaby, Lato - Musah, Delgado, Wass, Gayá - Guedes, Vallejo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.23 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad632110:211
2.Villarreal CF63218:811
3.Real Madrid53116:310
4.Getafe CF53115:310
5.Cádiz CF63126:610
6.Granada CF53117:810
7.Real Betis63037:99
8.Atlético Madrid42208:18
9.FC Barcelona42118:27
10.Sevilla FC42115:37
11.CA Osasuna52125:47
12.Elche CF42113:37
13.Valencia CF62138:97
14.Athletic Bilbao52034:56
15.SD Huesca60514:65
 SD Eibar61234:65
17.Celta Vigo61233:95
18.Deportivo Alavés61143:84
19.Real Valladolid60335:93
20.Levante UD51045:103

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (628)

Přidat komentář
roman1978

no juchu.

Reagovat
Gazdo

Ty vole fandit Barcelone a byt Slovak zaroven je v poslednej dobe velmi tazke. To plosne znizovanie miezd hracom bez ich suhlasu a bude este sranda

Reagovat
Phillipinho

Nejtezsi si myslim, ze je momentalne byt fanousek Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký je to už od odvolání Marcelina. Lim má štěstí, že stadiony jsou zavřený, jinak by nastal regulérní lynč těch jeho poskoků s Murthym v čele.

Reagovat
Messiáš

Murthyho si snad nekdo najde a da mu poradnou cocku, to je nejhorsi vred, jakeho jsem videl

Reagovat
Gazdo

plus slovak alebo cech

Reagovat
Rudnevs

A čo Schalke?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Eichel

Reagovat
LAM

Jak bez souhlasu?S těma 4 co se na snížení dohodli se normálně dohodli.Pique dokonce souhlasil s 50% snížením.

Reagovat
Gazdo

no 4 ano a ostatni zatial podla vsetkeho nechcu na to pristupit a barto to chce spravit natvrdo podla nejakych zdrojov. Ale s tym ze by im len docasne upravili mzdy a po krize by im to doplatili. Ale to uz by muselo riesit nove vedenie

Reagovat
roman1978

ideální scénář - v sobotu rozbijeme bílé zlo, to prohraje i v LM a den nato rozbijeme i juve.

teď jsem se probudil a vidím to na sobota 0:0 až 1:1, bílé zlo výhra v německu a max plichta s juve.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vlastně vypadá s odehrání finále Copy? Vím, že oba kluby žádaly odklad, kvůli absenci fanoušků na stadioně. Na návrat fanoušků na stadiony, to ale nevypadá. Nemělo by se finále odehrát před startem nového ročníku soutěže? Je regulérní začít nový ročník, aniž by byl ukončen předešlý?

Reagovat
Xavi

Naposledy jsem slyšel, že se to má odehrát kolem Vánoc. Ale termin není urceny.

Tak není to liga, kde se sestupuje a postupuje. Nevím čím by byla narušena regulernost. I když ideální to samozřejmě není. Posvetila to UEFA a nikdo s tím neměl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info.

Reagovat
CHONG

Hypotetický scénář, zítra prohrajeme v Barceloně a v úterý v Německu, ustojí to Zidane nebo ne?

Reagovat
LAM

Tak pokuď by prohrál oba dva,tak by dle mě šel.Ale to se asi nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ustoji. Florentino ho nevyhodi.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

No, ber to tak, že prohra v Německu, by znamenala komplikaci vzhledem k samotnému postupu ze skupiny a tam už sranda docela končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele asi takhle. Vyhazov je pro me nepredstavitelny. Ale nejaky repete Zidanova posledniho odchodu (tzn. odejde z vlastni iniciativy)? To bych treba uplne nevylucoval.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

ja mam pocti ze jeho si drzi aj ako hlavne lakadlo pre Mbappeho...ten je z neho a Crisa mimo a urcite to moze hrat rolu pri tom jeho prestupe

Reagovat
John Obi Mikel

Poletí už dneska, pokud prohrajete nějak "zle"-

Reagovat
Gazdo

Btw Stegen je dokedy mimo? nemal by sa uz pomaly vracat?

Reagovat
LAM

Trénuje,ale minimálně ještě dva tejdny.

Reagovat
Ángel di María 22

Fandim od roku 2001 a tohle je nejslabší Real, co pamatuju.

Vsechna cest Zidanovi za predchozi sezony a vsechny trofeje. Umel vytezit maximum z te nejlepsi skupiny hracu, ktera se nam tam sesla. Ale ta budoucnost, kdy je potreba mit predevsim nejaky osobity herni styl, hrat dynamickej a moderni fotbal, to tam uz 2 roky neni vubec videt. Hrajeme hroznej fotbal a uz tam bohuzel neni ta kvalita co byla. Sestava je cim dal tim horsi a jedinej mega prestup je zatim totalni provar. Ceka nas zpatky na vrchol dost prace a je otazka, jestli Zizou je ten spravnej clovek. Mame sice predevsim dopredu mezery ve kvalite hracu velky, ale stejne bychom meli hrat daleko lepe, nez co predvadime.

Realu budu fandit vzdycky, ale koukat na tohle mi trha srdce. Ani me to nebavi. Prohrat nebavi, ale tedy me u Zidana nebavi ani vyhravat uz. A to i minulou sezonu, pri vitezstvi v lize.

Pokud ted prohrajeme clasico, tak si myslim, ze by melo byt na stole Zidanovo odvolani. Melo by to sice byt na stole i bez toho, ale obavam se, ze pokud ted nenavazeme spatnymi vysledky, tak se v tom s nim budeme dal placat.

Nahrada Poche? Nekdo jinej. Varianty asi jsou, ale chci vratit ten Real, kterej rozdava radost a bojuje.

iHala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

“Prohrat nebavi, ale tedy me u Zidana nebavi ani vyhravat uz.” Lepšie sa to vystihnúť už asi nedá. Ja som dokonca v takom rozpoložení, že mi ani nebude vadiť prípadná prehra ak to bude znamenať odchod ZZ.

Reagovat
teenz

Jo, za předpokladu, že nedorazí někdo jako Benitez.

Reagovat
CHONG

Pokud by Zidane fakt skončil, tak to podle mě bude jeden z dvojice Max, Poche...

Reagovat
teenz

Ja bych byl pro Pocheho nebo Nagelsmanna (ten preci v budoucnu Real nevyloucil) ale v pulce sezony utopie.

Reagovat
CHONG

Bez koukatelné hry jsou výsledky dobré pro klub, ale pro fanoušky jsou k ničemu, ten loňský titul mi byl úplně šumák a vůči současnému Realu cítím už jenom rezignovanost (poprvé za 20 let), nečekal jsem, že se to někdy stane

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chápu váš současný pohled, mimochodem jsme za to tady byli léta vysmíváni. Ale jedna věc je být znuděn, rozhořčen či cokoliv dalšího (každý ať si doplní sám) děním na hřišti. Druhá pak to, když se musíš vyloženě stydět za chování klubu ve všech možných a někdy i nemožných situacích, to je teprve lahůdka. Resumé: můžeme vám jenom závidět, problémy na hřišti jsou snesitelnější a vedou k tomu nějaký logický důvody. Ačkoliv se mi zdá, že i u vás to začíná přerůstat do další fáze, zejména zbavení se hráčů (navíc odchovanců), kolem kterých mohla/měla začít přestavba. Teď půjdete all in po Mbappém a nemyslím si, že to je nejlepší varianta, budete kvůli němu muset obětovat hrozně moc.

Reagovat
CHONG

Souhlasím, že stydět se za klub (vedení) je horší než být zpruzený kvůli nekoukatelné hře, každopádně vy máte velkou šanci, že se od března stydět přestanete, my máme naopak velkou šanci, že budeme zpruzení kvůli nekoukatelné hře ještě dlouhou dobu, navíc, jak sám říkáš, není to jenom o hře, ale také o tom, že odchází hráči, u kterých bych naopak čekal, že budou stavebními kameny nového týmu.

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Mám to u Barcy úplně stejně.

Reagovat
Israha

Klidně se může stát, že Zidane nebude schopný ten tým přebudovat a nakopnout k úspěchům novou generaci hráčů. Pak ať jde, Ale nejde vyhodit trenéra, co s týmem vyhrál 11 trofejí a už teď je druhým nejúspěšnějším trenérem Realu všech dob, po jedné sérii ztrát a subjektivnímu pocitu neatraktivní hry (ten sdílím, aby nedošlo k mýlce). Zidane umí vyhrávat, a doposud tuto mentalitu velmi úspěšně přenášel na hráče. Na hodnocení, jestli ještě tomuto Realu má co dát, bych počkal po konci sezony. A pokud tato dopadne špatně, ať jde, někdy to okysličení na více pozicích dokáže zázraky. Ale nezapomínejme, jak před čtvrt rokem zcela suverénně využil top formy Courtoise a obrany, ovládl pokoronovou fázi sezony a vyhrál titul. Dát třem prohrám v řadě větší váhu, než tomuto, může být krátkozraké.

Reagovat
valloire

Reagovat
Yanek

Přestavba takové generace, jakou Real měl, se zkrátka dělá hodně těžko. Fanoušci vždycky vidí prostor pro zlepšení, ví kdo by měl zůstat a kdo odejít. Ale v reálu to nikdy není tak jednoduché. Real bude zase vyhrávat a hrát pěkný fotbal, jen to potrvá pár let. Fotbal je o cyklech.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo Vcera pod Emerym prvni start v zakladu. Gol a dve acka.

Reagovat
Ed_Hazard

Brahim tiez golaso Zatial sa zda, ze mu AC celkom sadlo.

Reagovat
Anacron

Dřív jsem byl už týden před El Clásicem nervózní, za samotný zápas jsem prožil tak 10 infarktů a po zápase jsem buď týden sledoval opakované záběry z výhry, nebo jsem byl týden nasraný a nebyla se mnou řeč. Teď? Je mi úplně jedno jestli vyhrajeme nebo prohrajeme. Emoce žádný. Po prvé v životě vůbec přemýšlím jestli se na to budu dívat. Třešnička je prázdnej stadion na takovej zápas

Reagovat
misinho7

mam to podobne..

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

No co? Opravdu nepochopím, co si tihle týpci, kteří srdceryvně brečí, jak je fotbal na hovno a už je vůbec nebaví, chtějí těmihle stesky dokazovat. Problém není nikde jinde než v nich, přitom z každého takového stesku implicitně řve, že viníkem je fotbal. Vlastně by mě zajímalo, co tolik vyhořelých fanoušků vůbec dělá každý den na fotbalových stránkách. Mě El Clásico baví pořád stejně a nechápu, proč bych měl být výjimkou.

Reagovat
CHONG

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad nasnadě. Brečení o starých dobrých časech je tady i od tebe hodně, zatímco z druhé strany, ze strany nevyhořelých a nebrečících, téměř nic, tak je potřeba to trochu vyrovnat. Navíc já svým příspěvkem pokládám docela zajímavou otázku, proč si má potřebu tolik údajných fotbalových fanoušků stýskat, že je už fotbal nebaví a ještě mají potřebu o tomto svém problému neustále psát a přitom ho připisovat komukoliv jinému, jen ne sobě.

Reagovat
Anacron

Ale mě fotbal pořád baví. A hodně. Já si stěžuju, že náš fotbal mě nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle neberu. Pokud tě baví fotbal a jsi fanda Realu, tak by ti nemělo být jedno, jestli prohrajete a to bez ohledu na styl nebo kvalitu vašeho fotbalu. V tomto zápase jde přece o mnohem víc než o to, jestli se mi líbí, jak můj tým hrál v předchozích 20 zápasech. Já vždy doufám a těším se, že Real dostane výprask a pár červených karet a že bude na hřišti pořádný bordel. Ale aby mi bylo jedno, jak dopadne můj tým v tak důležitém zápase, jenom proto, že aktuálně nemá formu? Tomuto přístupu jednoduše nerozumím.

Reagovat
Anacron

Ok beru tvůj pohled, ale můj je zase ten, že jsem tím hnusem co hrajem úplně znechucen. A kdyby to byla momentální forma tak to neřeším, ale jelikož to tak vypadá bez výjimky už 3 roky a především změna je absolutně v nedohlednu, tak jsem to dopracoval až do stavu, kdy je mi jedno jak to dopadne no.

Reagovat
CHONG

To není o aktuální formě, to je přístupu hráčů, kteří hrají bez chuti, zájmu a nasazení, o alibismu trenéra a taky o tom, že se ta situace stává dlouhodobou a snaha to řešit je v nedohlednu. Když k tomu pripočteš, že u řady z nás došlo ke změně priorit, už nejsme študáci, které zajímá jenom pivo, fotbal a sukně, ale podnikáme, máme rodiny atd., tak na tom nic nepochopitelného nevidím, prostě jsme se vzhledem k Realu dostali do fáze určité rezignovanosti a výsledek EC je nám celkem u prdele, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pro vás, aspoň ta manita nebude tak bolet.

Reagovat
CHONG

Za mě dobrý, třeba by to aspoň pro vedení znamenalo opravdový budíček (a ne takový, který sliboval Courtois po Cádizu).

Reagovat
misinho7

noo lebo sucasna Barca je niekde nie? ... sice sme v prdeli ale tipujem ze to bude remizka abo vyhraje real 2:1

Reagovat
Israha

Reagovat
CHONG

Anacron mě předběhl, nikdo si tady nestěžuje, že ho nebaví fotbal, stížnosti směřují výhradně ke hře Realu, která je otřesná a stesk po starých časech je vcelku pochopitelný.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Reagovat
dave100

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Al Capone

Člověk stárne a už to tolik nehrotí. Dříve byl Real pro mě jako koníček téměř vším, teď už jen jedním z mnoha.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Nekdo na to muze nadavat, ze to je komedie a spanelska saskarna, ale uprimne receno, me to hrozne bavilo. Ty emoce byly k nezaplaceni.

Malokdy jsem se tak tesil na clasico jako za Mourinha proti Guardiolovi.

https://www.youtube.com/watch?v=_ukkwscUZVc

Na tohle se kouknu a mam husinu. Kdyz si uvedomim, co bude za zapas zitra a bez divaku, tak jen fakt lze doufat, ze za par let se treba dockame zase toho poradnyho napeti.

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Vtedy to boli proste vojny a to som mal. Proste isli sa zabit za tu vyhru. Niekto to sice kritizoval ale mne to prislo takto lepsie, viac napatia, viac tych emocii. Teraz to uz take nie je no. A odkedy uz ani my nemame Crisa tak tam nie je ten specialny suboj Cr vs Messi. Proste upadlo to dost. Snad sa to do buducna zlepsi.

Reagovat
misinho7

to som mal rad*

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Třeba tohle Clásico bylo vyhrocené víc než dost a to "o nic nešlo", protože bylo rozhodnuto o titulu.

https://www.eurofotbal.cz/laliga/2017-2018/reportaz/fc-barcelona-real-madrid-500885/

Reagovat
misinho7

Tak tam bol minimalne este Cris. Uz len ten ich suboj robil vela. Ale na tie vojny pod Murkom to nema Ale nehovorim, ze teraz je to zle ale prsote to opadlo. Chyba tomu nieco, Real aj Barca maju utlm a prsote chce to nejaky cas.

Reagovat
CHONG

To byly časy, plný dům, dynamika, nasazení, napětí, emoce, skórující Cris a Pepe fuckující culés, lahoda.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Dnes by si asi kazdy prial pravu stranu v prevedeni Dest, Trincao. No, bude tam Roberto a Griezmann.

Reagovat
Visca el barca

Nebreč furt.

Reagovat
Rothbard

Není kurz 2 na výhru Barcy celkem vysoký? Pořád mi přijde, že více ví, co chtějí hrát než soupeř + faktor Messi.

Reagovat
Robbie

A je to tady, souboj chcipaku

Reagovat
smazaný uživatel

clasico ve 4 odpoledne?jdete do prdele, radsi pujdu ven

Reagovat
Salfovic

Přesně

Reagovat
Mercury

Vem si rousku

Reagovat
smazaný uživatel

dej pokoj

Reagovat
Gazdo

Pre mna je to ovela lepsie ako v nedelu vecer o deviatej

Reagovat
Reggie

neasi

Reagovat
Salfovic

Ideál dnes večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

To ano ale lepsie dnes o 16 ako zajtra o 21

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jacks11

přesně tak!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Greny

mě se to treba hodi :) kouknu ted na Coufala se Součkem proti City, pak na Barcu s Realem a nasledne United s Chelsea :) stejne se pomale nikam nemuze .. tak jsem byl rano od 8 se projit venku po ceste dom jsem nakoupil a kaslu na vse dneska

Reagovat
Kluivert9

Souboj kryplů je tu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
homeles8

vždycky když to slovo vidím, tak pokaždý s jiným I a nebije do očí ani jedno. Je správně krypl nebo kripl?

Reagovat
eder

s měkkým

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mercury

Messi da gol a Barca vyhraje @3.1 GL

Reagovat
Greny

ta expreska ze Barca se zajima o Eriksena? co to je? to chce Barca postavit nejpomalejsi zalohu v historii ? Busquets, Pjanic, Eriksen?

Reagovat
Salfovic

Vidím to na pouhý jeden gól a to ještě z přisimulované penalty.

Reagovat
drussbarb

A penalta se bude opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona win a Zidane out.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://youtu.be/WWQK2jmvW9U

Celkom zaujímavý dokument

Reagovat
ttopi

To bude nuda a 0:0, max 1:1. Oba týmy na tom nyní nejsou nejlépe.

Přání: 3:0 Messi hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Realita 87- Pique(og)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pedri prý v základu .

Reagovat
madridcan

Iba podla Marcy nie? Hoc pravda, ine som nestudoval

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už bylo součástí leaků od insiderů, pravidelně tam 15-20 minut před oficiálním zveřejněním sestav uniká podobně překvapivá změna.

Reagovat
Kaspar

OT: Ze by Vrbuv navrat do Ostravy ?

Reagovat
Majk91

V základe Dest namiesto Roberta a Pedri namiesto Grieza

Reagovat
Majk91
Reagovat
LAM

Ale jinak to nedává smysl. Celou dobu hrajem nějakou způsobem a teď taková změna

Reagovat
Majk91

Ale všetko lepšie než Griez a Roberto. Aj stále to budeme 4-2-3-1

Reagovat
patas92

jaká změna?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se to naopak líbí, ačkoliv bych radši viděl v základu Pjaniće místo Sergia, který by se dal lépe využít jako střídající hráč, jeho přehled se už mnohem líp uplatní s unavenějším soupeřem. Trincao není k dispozici a Dembélé může být superžolíkem, takže za mě z celkovýho pohledu spokojenost.

Reagovat
patas92

co je s Trincaem?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakonec asi nic, původně jsem koukal, že neměl být ani na lavičce, ale teď už tam psaný je. Pokud je ready, tak bych ho teda čekal místo Pedriho. Oba hrajou dovnitř, takže Dest bude mít lajnu pro sebe. Každopádně je skvělý mít po letech na lavičce možnosti (a nebát se je použít), co dokážou změnit vývoj zápasu.

Reagovat
Gazdo

Ja si hlavne myslim ze Pedrimu by to vyhovovalo bud v strede namiesto Coutsa alebo viac zlava. Obavam sa ze takto sme prisli o prave kridlo lebo Pedriho to bude tahat voac dovnutra. Ale ano stale lepsie ako Griez ale myslim ze Trincao si zasluzil byt tam dnes namiesto Pedriho a ked uz pedri tak namiesto Coutsa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak může to být i taktický záměr, Mendy je defenzivně pevný jako skála, takže tam bych moc možností k prosazení ani nečekal.

Reagovat
Gazdo

No zatial Pedri celkom utopeny cize bud ho presunut alebo vystriedat lebo zatial tam moc toho na jeho strane pozitivne nevidim

Reagovat
Kluivert9

Dobrá sestava

Reagovat
zasranej malíř

Barcelona XI:Neto- Dest, Pique, Lenglet,Alba,Frenkie,Bus,Pedri,Coutinho,Fati,Messi

Real XI: Courtois- Nacho,Varane,Ramos,Mendy,Casemiro,Kroos,Valverde,Asensio,Benzema,Vini

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Hazard nehrá ?

Fati a Pedro

Reagovat
misinho7

Sak je zraneny Hmm som dufal ze miesto Asensia Luka a budeme hrat 4-4-2

Reagovat
Ed_Hazard

Rovnako som predpokladal...ale tak ZZ vie no..

Reagovat
Ed_Hazard

Lebo je stále zranený. Ja sa skôr pýtam prečo zase Mariano mimo zostavy Kokotina celé toto..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
VersaceChain

Kdo je Pedri?

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalista

Reagovat
VersaceChain

wow, diky moc! ceho si tim docilil, to melo byt vtipne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si bol informovaný

Reagovat
Ed_Hazard

Už to tu fakt nestojí za nič, keď sem nikto nevie dať obe zostavy

Barcelona starting XI:

Neto - Jordi Alba, Pique, Lenglet, Dest - Pedri, Sergio, de Jong - Fati, Messi, Coutinho

Real Madrid starting XI:

Thibo - Mendy, Ramos, Varane, Nacho - Croos, Casemiro, Valverde - Vinicius, Benzema, Asensio

Reagovat
2miguel1

Ten Koeman sa s tym nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri v základu na Clásico? Slušné koule od Koemana Dobrá sestava, tipuju 4:1!!! VISCA EL BARCA

Reagovat
CHONG

Manita nakonec ne?

Reagovat
misinho7

mne sa paci ze sice hrame picu ale barca je na tom podobne, sak dokonca maju aj o 3 body menej(sice zapas k dobru) ...sice rad by som videl zmenu, nakupy atd ale dnes snad vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

to se bude odvíjet od toho, jestli si mistr Varane dá vlastňák nebo ne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jakákoliv výhra by byla velkou psychologickou vzpruhou. Pak vyhnat Bartomea a můžeme začít věřit v lepší zítřky.

Reagovat
Jordi Alba

Koemanovi klobouček za sestavu, konečně se toho někdo nebojí.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc máme i spoustu možností na lavičce, takže doufám v Messiho s bandou hladových vlčáků. Místo tý ofenzivní trojky pod Messim můžou naskočit Trincao, Dembélé a Griez či Riqui, Pjanić místo Sergia a Firpo/Roberto místo Alby, který asi celý zápas ještě nedá, takže se fakt není na co šetřit.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Po dlhej dobe sa tesim na Clasico tak snad im dnes dame aspon 5 a tento koment nebudem lutovat

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ to vyzerá že to bude naopak

Reagovat
Gazdo

Ja si myslim ze by na EF mala byt moznost zmazat svoj prispevok...

Reagovat
Salfovic

Proč nehraje Modrič, coby pomalu jedinej z veteránů, co se trochu snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak prekvapivy to neni. Modric posledni dve Clasica nehral.

Reagovat
abu

Někdo prosím link na stream??

Reagovat
Footballer

Reagovat
Dr. Admess

Tak dnes Koeman konečně ukázal ty koule. Roberto s Griezzem na lavici, Pedri s Destem v základu. Tak to má být.

Reagovat
quan

El Classico nedavaji na O2tv?

Reagovat
misinho7

Joooooooooo Valverde

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Píčo pekne. Vedel som už keď sa Valverde rozbiehal na polovičke, že pôjde sám na bránku

Reagovat
Rothbard

Bránění na úrovní I.A třídy.

Reagovat
alcantara

To mam za to, ze som ho tu nedavno chvalil

Reagovat
Gazdo

Ale treba povedat ze od tejto hroznej hrubice hra ovela lepsie ako Frenkie ktory zbytocne predrzuje

Reagovat
Ed_Hazard

Vinicius má chuť.

Reagovat
cristiano.K.

stream prosím?

Reagovat
RickNash
Reagovat
Salfovic

cdn.livetv353.me/webplayer2.php?t=alieztv&c=135561&lang=en&eid=989754&lid=1470585&ci=15&si=1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FATI FATI FATI GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kluivert9

Ansuuuuu

Reagovat
Dr. Admess

Ten Fati je jinde do píči

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dr. Admess

Nojo, zas Messi na Albu. Jak jinak.

Reagovat
Coutinho10

dobře Alba s Fatim

Reagovat
madridcan

Strelci golov uplne paradoxni obaja. Oboch totiz nam moze zavidiet kazdy klub celu dalsiu dekadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena trenera, ktery si ziskal klíčového hráče a tim padem celou kabinu + implementace mladíků do hry, a po te pomale, předvídatelné Barcelone z lonske sezony neni ani vidu ano slechu.

Zvlast na přechodu do útoku to je jasne viditelne.

Reagovat
Salfovic

Výsledkově je jí vidno celkem zřetelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej na druhý poločas, ty přechode do útoku.

Reagovat
Ed_Hazard

Varane je strašný. Taká špeky si nedávajú ani štamgasti na dedine

Reagovat
valloire

Bez těch diváků jasná výhoda Barcelony Takovej hukot v tý jejich stodole nepamatuju.

Reagovat
Salfovic

Tohle TV přidávání diváků je k

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
Salfovic

Je to trapný obelhávání tragické reality.

Reagovat
Ed_Hazard

Pre divákov pred telkou je to perfektná vec.

Reagovat
dadoprso

Lepší fake diváci, než když musíš poslouchat jen komentátora a občasný křik hráčů a trenérů.

Reagovat
Dr. Admess

Ok, otázka, co dělal Piqué u toho inkasovaného gólu? wtf?

Reagovat
alcantara

Cele zle, to preto, lebo som ho pochvalil.

Reagovat
Miguel19

Však to byl jasnej faul na Messiho

Reagovat
Jackmaker1989

Viacerí tu písali, že nové pravidlá keď nechá výhodu, tak už nemôže dať kartu. Je to tak? Ak hej, prečo dostal Case kartu?

Reagovat
alcantara

Wtf, preco by nemohol?

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto v diskusii písal, že podľa nových pravidiel preto nedostal hráč Lille druhú ŽK proti Spartu lebo nechal výhodu.

Reagovat
Banikovec7

Jo, ale za ty klasické zdržovací fauly, že ho zatáhne za dres atd. Ne, když ho takhle dojede na kotník.

Reagovat
Jackmaker1989

Okay. Ale to je fakt tak aj v pravidlách?

Reagovat
Banikovec7

Jak to je úplně přesně nevím, ale bavil jsem se o tom s kámošem rozhodčím a ten mi to takhle potvrdil.

Reagovat
Jackmaker1989

Diky.

Reagovat
alcantara

Toto nie je faul

Reagovat
Kluivert9

To měl dát

Reagovat
Dr. Admess

Škodaaaa.

Ale zatím krásnej zápas. Baví mě.

Reagovat
Ed_Hazard

Zatial celkom zábava, nenudím sa

Reagovat
boryland

.....pojd Leo .....golík.....

Reagovat
Coutinho10

twl proc to Messi neprihraje do prazdny

Reagovat
valloire

je to možný?

Reagovat
alcantara

Ramos skolacik

Reagovat
Dayman

Reagovat
Salfovic

Pěkně poslal Ramose na párek

Reagovat
valloire

a pak nedá tutovku

Reagovat
Salfovic

Ušoplesk ho prostě pěkně vychytal

Reagovat
Miguel19

Ramos

Reagovat
Greny

dobra pasaz

Reagovat
rave

Ta obrana je vtip. Benzema vypadá jak rychlík oproti nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos zavzpominal na casy s Ronaldinhem Dreveny zustal po te Messiho klicce, jak kdyz ho tehdy skolil Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak čistá penalta wtf načo tam majú VAR?!

Reagovat
masly008

protože to bylo čisté a penalta být nemá.Var

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si ja nemyslím

Reagovat
masly008

vždyť to zahrál čistě,potom mu messi zakopl o tu klouzající nohu,ale faul spíš ne než jo.fakt nemůže být za každý kontakt faul.rozhodčí zatím super.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Greny

Sel tam jak prase Casemiro

Reagovat
Rothbard

Šel tam Casemiro - stačilo napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta. Jakuovic na Digi Sportu nech si zopakne pravidla. Komentátoři Digi zas v razi

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubovic

Reagovat
smazaný uživatel

pentle nic?

Reagovat
masly008

ne,čistě míč.

Reagovat
smazaný uživatel

když trefí i nohy, tak je to faul.

Reagovat
masly008

když mu o ty nohy zakopne tak spíš ne.rozhodčí i var si to nemysleli.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

no ja neviem sice trafil loptu, ale potom mu prejel cez nohy

Reagovat
masly008

no přejel je silné slovo.spíš mu o tu nohu pak messi zakopl se mi zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

asio, musel by som ti pozriet este raz a poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene vypichl ten mic smerem k Varanovi. Kdyby ho vypichl nekam do prazdna kam by mohl Messi pokracovat tak bych se k penalte taky klanel.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale riskantní zákrok ve vlastním vápně. Naštěstí pro něj čisté.

Reagovat
Greny

toto se mimo vapno uz nornalne piska jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

vždy mě zaráží, jak lidi neznají pravidla. Tohle už platí minimálně rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

"čistě"

Reagovat
Ed_Hazard

Asesnsio pekne serie na to..

Reagovat
smazaný uživatel

on bol dlhsie zraneny alebo je z formy? dlho som o nom nepocul

Reagovat
misinho7

rok bol zraneny vratil sa na konci minulej sezony, teda v lete

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom mnohe vysvetluje

Reagovat
Salfovic

Teď měl tu ruku písknou, to by tu byla prdel

Reagovat
VersaceChain

Ty obrany docela vtipné

Reagovat
Greny

Casemiro dnes nedohraje

Reagovat
masly008

to se říká každé clasico a dostal snad 1 redku ne?

Reagovat
Greny

nevim sleduju vic PL.. ale jeede dost na hrane dle me

Reagovat
Gazdo

Nic nove u neho ale on je proste proti redke imunny. To skor dostane redku Neto za sklz na Coutoisa ako Casemiro

Reagovat
Jordi Alba

To už sem tu četl několikrát.

Reagovat
masly008

Když se ty týmy dostanou k 16 tak je to super fotbal,ale ty přechody jsou jak u starých pánů,většina v chůzi,žádné tempo

Reagovat
Ed_Hazard

Messi na Viniciusa teraz nič? však ho zrámoval jak byvol

Reagovat
Rothbard

Rozhodčí 5m od toho a nevidí to?

Reagovat
Jackmaker1989

Chránený

Reagovat
Banikovec7

Když předtím nepískl to jak Asensio držel Albu v náběhu, tak nemohl písknout ani tohle

Reagovat
valloire

Leo může i wrestling.

Reagovat
patas92

Samozřejmě, je to přirozený sportovec, byl by nejlepším na světě ve většině sportech

Reagovat
valloire

tak o tom není pochyb...v NBA by trhal rekordy

Reagovat
patas92

"většině"

Reagovat
ttopi

Jo. Takoví talenti jako Federer, nebo Messi by byli výborní i v jiných sportech, samozřejmě Messi ne třeba v basketu, ikdyž i menší hráči se stali hvězdami. NBA.

Reagovat
Anacron

Nejlepším

Reagovat
misinho7

Lol tak to koniec. Neverim ze tam Lucas ubrani tu lavu stranu....

Reagovat
Jackmaker1989

Hm, tak Nacho out, Odrio a Dani.

Reagovat
Ed_Hazard

Tzv. Hakimi karma

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, alebo tzv. Zidane karma

Reagovat
Anacron

Když nechtěl bojovat o místo tak co s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets by měl mít ve Fifě zápornou hodnotu Pace

Reagovat
Ed_Hazard

Šlapák na Benzemu od Piqueho zase nič, no lol.

Reagovat
masly008

pique hrál první balon a čistě,pak ho karim trefil,tohle nejsou fauly.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dr. Admess

Piqué hrál první balon.

Pokud byl faul tohle, pak tedy tím pádem i ten Casemiruv na Messiho ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete další stream prosim, nic mi dnes poradne nejede

Reagovat
Dr. Admess

No, od 30. minuty teda nuda, Real kontroloval hru.

Reagovat
valloire

Dobrej poločas, máme větší držení míče, tudíž je strašně drtíme a nechápu, jak to může 1-1, máme vést o dva goly.

Reagovat
LAM

První půli jsem nestihl.Jak hrajem?Dává smysl sestava s Pedrim?

Dle mě by mělo bejt lepší s Dembelem nebo Trincaem.

Reagovat
Dr. Admess

Pedri zatím na balonu daleko více jak Fati například a vede si dobře. Ale on je spíš do mezihry než 1v1. Fati dnes zatím se moc nepotkal s míčem, ale bude o i tím, že hraje jaksi hroťáka spíš. Ale zase dal gól, vynikající náběh.

Prvních 30 minut mě to bavilo z našeho pohledu velmi, pak Real kontroloval v klidu hru.

Reagovat
Gazdo

Sledujeme rovnaky zapas? Ved Pedri je totalne odpojeny a prava strana v podstate neexistuje. Fati zatial hra paradne a u lopty bol si myslim dost casto

Reagovat
Dr. Admess

Tak si všimni, jak si Pedri sbíhal pro balony až do středu, i mezi třema ho tam udržel a posouval dál. Zvládal ten tlak úplně luxusně, první dotek má vynikající. Fatiho jsem viděl naposledy u míče, jak udělal Nacha, ale pak tam byl asi Valverde a sebral mu ho. Ale góla dal a ten pas na Lea měl fantastický, to jo.

Reagovat
Gazdo

Druhy polcas je zatial vyborny to musim uznat. Prvy sa mi ale nepacil

Reagovat
celeb

Pedri s Destom u nas zatial najlepsi. Messi s Fatim po nich, potom Couts s Frenkiem a Albom

Reagovat
valloire

a potom Lenglet s Busquetsem a Piquem

Reagovat
Dr. Admess

Kéž by byl zápas, kdy si budeš komentovat radši ty svoje kluky, než aby ses tu měl zapotřebí ztrapňovat komentářema jako kdyby ti bylo 13.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
2miguel1

Pedri este nie no, mohol by striedat aj Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Su fanda Chelsea a sportovně musím uznat, že to, jak si všichni na place jak z Realu tak z Barcy rozumí s balonem, na to se ti naši dřeváci ani ve snu nechytají. Real lepší, z čehož mám samozřejmě radost. Asensio, Kroos, Mendy, Vinicius top. Ale celkově se na to fakt pěkně dívá.

Reagovat
celeb

Vyborne EC po dlhej dobe. Vela chyb na oboch stranach, ale aj nasadenia a chuti riskovat. Dest ! famozny vykon od toho zasrana, neskutocne

Pedri chvilku strateny, ale po goloch sa z neho stala neunavna doga, ktora nenechala nikoho na pokoji a jeho atak na hracov realu bol neskutocny. Navyse strhal aj dalsich okolo seba, vid Messi .

Kde to viazne je hlavne Busquets. Podla mna on sam si po tomto zapase uprimne povie, ze uz to nie je ono a je cas odist a nechat prilezitost mladsim. Uz to dlhodobo nie je ono, obocas sa utrhne aj na vacsinu zapasu, ale cim dalej je to horsie a mava velke vypadky. Nestiha, aj ked sa snazi. Navyse je navyknuty na urcity risk, ...

Stoperi - chyba tam Araujo. S hociktorym z nich byt utvoril lepsiu dvojicu si myslim.

Inak zatial som velmi spokojny - obrovsky skok oproti Valverdemu ci Setienovi.

Reagovat
Antalab

Busquets a de Jong tiez, zial obaja velmi slabi a s chybami. Skoda ze zapas nema vacsie tempo bolo by to dynamickejsie.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zatím zapas předčil všechna očekávání

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ttopi

Mezitím Lewa hattrick. Ten je fakt jinde. Veze se jako ve vlaku Bayernu, ale i tak mu to padá hezky

Reagovat
herbage

5 zápasů, 10 gólů. dejte mu zlatej míč

Reagovat
Rothbard

OT: Jankto gól a asistence.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dest teda zatim Viniciuse totálně vymazal, Pjanić musí jít místo Sergia, který bez míče vůbec nestíhá, Dembélé na křídlo a půjde to. Ansu bude naše budoucí “9” .

Reagovat
CHONG

Zatím celkem slušný fotbal z obou stran a líbí se mi i výkon rozhodčího, který pouští sporné momenty ve prospěch hry, po delší době se u zápasu Realu bavím.

Reagovat
kaja900

nečekal sem to po těch předchozích zápasech, ale dneska zatím dobrej match

Reagovat
Jordi Alba

Po delší době na to vůbec koukáš.

Reagovat
CHONG

To ani ne, já zatím neviděl jenom Levante a Cádiz, Šachťar jsem si pustil v televizi jako kulisu a o dnešku jsem přemýšlel, jestli se dívat, ale zvědavost zvítězila, navíc prší, žena s prckem jsou na návštěvě u kamarádky, práci mám hotovou, Mafii jsem dohrál minulý týden, dvojku včera a trojku musím teprve nainstalovat, tak stejně nemám, co dělat

Reagovat
Jordi Alba

Ten úpadek LL je až moc velkej, nebo spíš rychlej.., od začátku sezóny sem zatím nic jinýho, než Barcelonu a Gironu nezapnul, celkově je to bez těch diváků takový nemastný neslaný. Ono jestli se třeba neprosadí aspoň 2 z tý čtveřice Fati, Pedri, Vinícius, Rodrygo, tak to může bejt fakt peklo pro celou ligu v budoucnu. Jak máš vůbec starý dítě, to sem tu nějak moc nepostřehl.

Reagovat
CHONG

Bohužel je to tak, dívat se na to moc nedá a ty prázdné stadiony tomu úplně nepomáhají, no. Já viděl všechny zápasy Getafe, plus (včetně dneška) čtyři zápasy Realu, toť vše. Klukovi bude za tři týdny rok.

Reagovat
Dr. Admess

Dest jinak obrovský rozdíl oproti Robertovi.

Reagovat
boryland

tak jdeme Barca pro win..........

Reagovat
Dr. Admess

Ty krááásooo, tohle bude mrzet...

Reagovat
Coutinho10

to je skodaaaa..super balon od Fatiho

Reagovat
Dr. Admess

Ten Bus je furt potřeba btw. Jedinej, kdo chápe, kdy a kam dát Messimu balon. Ti ostatní to prostě v hlavě (bohužel nemají).

Za 10 minut druhého poločasu mu to mohl už dávat 2x de Jong do ulice, Fati jednou a Couts jednou. Ale oni o něm ani nevědí, no.

Reagovat
Salfovic

Tedy ty 4 km u Messiho za poločas, to už je trošku síla, ne?

Reagovat
Dr. Admess

What? Však x2 je to 8km. Na zápas většinou běhá cca 6.5-7km. Takže 4km za poločas je nadprůměr ještě.

Reagovat
Ed_Hazard

Nooo pozri to na VAR kamarát...šklbal ho tam ako pes

Reagovat
Miguel19

Ramos je fakt šašek.

Reagovat
Jackmaker1989

To je, ale fakt je ten, že keby sa nehodil na zem ako blbec, tak je to penalta 100 %.

Reagovat
Dr. Admess

Za tuhle šipku penaltu??

Reagovat
misinho7

wtf sak ho drzal...akoze nechapem ako takto netakticky moze nieco spravit

Reagovat
Dr. Admess

Ano, Lenglet je idiot. Ale za ten skok Ramose bych to ignoroval, tp bylo úplě trapný. Fotbal je ku*va hra pro chlapi. Tohle jestli vidí děcka, pak se nedivím, že v zápasech simulujou. Tohle je největší zápas na světě, čumí na něj celý svět, ti hráči jsou pro děti vzorem. A takovej pád, skok do bazenu uznáme jako faul? Cmon.

Reagovat
r3

Lenze ten (video)rozhodca nerozhoduje o tom, ci je to moralne vhodne, umelecky pekne alebo casovo korektne. On rozhoduje ci to bol faul. Lenglet isiel do toho uplne tupo a fauloval ho. Ano, Ramos tomu fajnovo pridal, ale to je prinajlepsom druhorade.

Reagovat
Thoomas

Ten pád byl teatrální, ale nemá ho dement takhle držet za dres. Ať se to pěkně píská a ti hráči se to odnaučí, pro fotbal jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet

Reagovat
Dr. Admess

Ale Lenglet idiotsky a už má ŽK.......

Reagovat
boryland

ani náhodou.....

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Piskni pecku

Reagovat
Salfovic

jasné držení za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ako toto môže odpískať

Reagovat
Ed_Hazard

Ako by to mohol neodpískať? Lenglet blbec, že to takto okato skúšal zase raz...

Reagovat
smazaný uživatel

ako ho moze ten magor tak drzat

Reagovat
misinho7

ja nechapem ako moze Lenglet tak netakticky drzat typka na ktoreho este ide aj lopta...a jasne ze Ramos to vyuzije

Reagovat
Salfovic

To je debil

Reagovat
Salfovic

Lenglet.

Reagovat
Kluivert9

To je blb

Reagovat
kaja900

Var

Reagovat
misinho7

Lenglet moze spravit takuto somarinu?

Reagovat
Benzema

Mega prísna penalta

Reagovat
Salfovic

Vždyť ten propnutej dres byl vidět až na měsíc.

Reagovat
John Obi Mikel

Plácl sebou jak kdyby ho střelili, ale držení bylo krásně vidět

Reagovat
penepi

Prísna ale správna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Faul jasný. Španělské divadlo samozřejmě taky nemohlo chybět.

Reagovat
Coutinho10

takhle jim zbytecne darovat penaltu

Reagovat
kaja900

Ramos

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně to přihrál Ale držení tam bylo

Reagovat
ADM

naozaj Fly Better

Reagovat
Ed_Hazard

Však ale, fling tam nehralo žiadnu rolu, pískal to lebo Lenglet je kokot.

Reagovat
vitasrp

Ten stoper může být ještě rád, že nedostal druhou žlutou kartu. Jako pád Ramose je směšnej, ale bez toho, aby upadl, by to prostě penalta nebyla, což je špatně + všude jinde na hřišti by to automaticky byl faul.

Reagovat
Jackmaker1989

suhlas, mal mať druhú ŽK, už keď to zapískal. To isté by mal Case v prvom polčase ak by to odpískal.

Reagovat
Salfovic

Škoda, že se nedá písknout faul a současně dát i kartu za simulaci (myšleno obecně)

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
penepi

Reagovat
Eichel

Reagovat
LAM

On tam spadne jak děvka až po soubaji a penalta

Zmrdi Madridský

Reagovat
Anacron

Víš že jde o to tahání za dres že jo? Jinak u vás je normální padat ještě před soubojem, tak nebreč.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Greny

piskl bych penaltu a dal zlutou Ramosovi

Reagovat
CHONG

Držení jasné, ale za ten skok bych to schválně nepískl

Reagovat
Greny

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Salfovic

Bez zkurveného VARu by se to nepísklo, a po té simulaci by to ani nikdo neřešil.

Reagovat
Dr. Admess

Tak!

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F_C_B

Reagovat
Rothbard

Ježíš, celý svět viděl zatáhnutí za dres, teda krom pár ortodoxních fans Barcy. To jako vážně?

Teď začíná pravé El Clássico, těším se.

Reagovat
John Obi Mikel

Ortodoxní fans Barcy mají svůj zvláštní výklad pravidel

Ale přihrál to, to viděl každý.

Reagovat
Rothbard

To v žádném případě nepopírám. Nehledě na to, zdali by měl vůbec šanci zasáhnout míč nebýt faulován. Něco jako Krejčí proti Lille ve čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze to zatahnuti nikdo nezpochybnuje. Tam jde spis o ten teatralni pad.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

v kontextu toho, co v první půlce nefoukl na Messiho, je tahle penalta hodně přísná, spíš směšná. Nevadí mi, že asi vyhrajete, ale vadí mi ta bezmoc, kdy se na to ti šašci koukají na videu, a pak stejně rozhodnou, jak rozhodnou. Vždy jsem byl pro video, ale ve Španělsku z toho dělají bramboračku.

Reagovat
Ed_Hazard

A tým teatrálnym pádom by sa mal akože negovať faul či čo tým chceš povedať?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, penalta jasna.

Reagovat
Artii96

Držení jasné, ale ten Ramos ale v tomto případě var bohužel

Reagovat
drussbarb

Jasná penalta. Ale proč se doprčic sudí nedíval na VAR po faulech na Messiho?

Reagovat
Anacron

Tahal ho jak blbec, takže se není čemu divit. Ten skok je druhá věc, za kterou by měl dostat taky žlutou. Nicméně faktem je, že kdyby takhle neskočil tak by si toho rozhodčí ani nemusel všimnout a neřešil by to zatáhnutí, které bylo jasné.

Reagovat
CR7RONALDO

Jednoznačne ho držal, ale ten skok bol simulovaný. Možno by nebolo zlé riešenie odpískať penaltu a žltú dať aj Lengletovi aj Ramosovi.

Reagovat
drussbarb

Vidím to stejně

Reagovat
Messiáš

Tohle odpiskat

Reagovat
valloire

golaso

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
rave

Ramos je sice mrdka skokanská, ale Lenglet nemůže být tak dementní.

Reagovat
sensei25

Trapny Real.Trapny Ramos.Trapna penalta.Tragedi z Madridu bez ohladu na vysledok.Nasa hra sa mi paci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že v Realu nezapomněli Ronaldovi simulace

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou šašci. Španělskou ligu už nemá cenu sledovat. Tam si to ti sudí kormidlují, jak je jim libo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Zase buď fér, to držení bylo vidět až z Marsu, že je Ramos šašek, je věc jiná.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, kašli na to

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pod pozerať Premier League

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně, Lenglet jasná druhá žlutá a ještě stále hraje.

Reagovat
penepi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
boryland

Griez,Bembele na plac............

Reagovat
vacin

Lenglet je kkt, kdyby ty dresy nebyly elastický, tak ho roztrhne, to že Ramos simuloval je fakt, ale faul to prostě byl a je to jenom neskutečná hloupost Lenglet...

Reagovat
Svatej

Reagovat
vacin

Pokud někdo v době VARU při standardce drží hráče, na kterýho letí balón, tak že mu málem roztrhne dres navíc tak dlouhou dobu, tak to je prostě neskutečná hloupost. Ano Ramos měl dostat žlutou taky, ale tohle prostě nebylo na úrovni běžnýho držení při standartce.

Reagovat
Eichel

súhlas, toto bola Lengletova blbosť, aj keď ten pád bol iné teátro

Reagovat
dextroza_m

Ja myslim, ze je to jasne... Messiho tam muzou i zlomit(vapno rm), ale Sergio se nesmi ani co? Spanelska traparna, jak jinak... to jsou jardovi penize!!!

Reagovat
Greny

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

uz treti zapas proti barcelone penalta...no nic dembele nastup a otocit!

Reagovat
Salfovic

By člověk nevěřil, kam všude Berbr dosáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dosahne urcite vyse nez hrad

Reagovat
Aldeano

Zatažení jasné, ale ten dive na druhou stranu...

Reagovat
alcantara

Hlavne, ze toto bola ina ruka, ako ruka Desta,,lz ktorej bola standardka

Reagovat
valloire

Reagovat
Dr. Admess

Na co čeká Koeman se střídáním?

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim, co je to v poslední době za módu. Lampard to dělá taky.

Reagovat
Dr. Admess

Nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

hrame na predlzenie...

Reagovat
Dr. Admess

Trincao, Dembele na plac, Koemane!

Reagovat
AnnelieseMichel

Čím ďalej, tým viac sa mi tie pravidlá zdajú viac absurdné. Nastrelená ruka od protihráča - píska sa, nastrelená od spoluhráča - nepíska. Lenglet totálna blbosť, každopádne takých súbojov je v zápase XY a nepískaju sa.

Reagovat
Dr. Admess

Griezz spasitel.

Reagovat
ADM

De Jong slabší než vylúhovaný čaj. Pedri ani neviem že je na ihrisku. Preboha pošli tam nejaku živu vodu, nie Grieza

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio dolů, dvakrát během 5 minut úplně vypustil souboj

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mal ísť dole,Fati mal ostať

Reagovat
Jackmaker1989

Zidan je fakt blb. Vinicius mal byt davno dole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jako to jsem jeste nevidel, aby si komentator spletl Viniciuse, kterej je cernej jak bota s Asensiem..

Reagovat
Dr. Admess

Škoda že Alba neumí 1v1.

Reagovat
zasranej malíř

OT: Ajax padne 10?

Reagovat
REPLIKATOR

To je válec! Liverpool proti nim s nulou vzadu

Reagovat
Anacron

12

Reagovat
boryland

2 pol,strašnej fotbal.......

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Ed_Hazard

Toniiiiiiiiiiii

Reagovat
Dr. Admess

Neto

Dembele

Reagovat
zasranej malíř

Toni škoda

Reagovat
zasranej malíř

a ještě kapitán

Reagovat
kaja900

Tohle se musí dávat

Reagovat
boryland

šup vyrovnat kuwa Barca......

Reagovat
Ed_Hazard

Ramo Varaneeeeee

Reagovat
Coutinho10

Neto luxusne podrzel jeste je sance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nas tohle jeste nemrzelo..

Reagovat
Greny

Neto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman

Reagovat
valloire

ty vole je to možný? doražte ty lemply

Reagovat
Dr. Admess

Ten Dembele je hotovej. To je fakt bída.

Reagovat
Gazdo

Dembele je zatial tuto sezonu hrozny. Ale tym ze ho tam bude posielat na 10 minut sa do tempa nedostane. Tam proste raz za cas musi dostat nejaky zapas proti slabsiemu muzstvu v zaklade a potom sa mozno chyti. Takto bude zrely na predaj za 20 mega

Reagovat
Dr. Admess

Ok, Koeman neměl střídat, sorry.

Ti tři úplna tragédie. Nic.

Reagovat
Ed_Hazard

LUka skušeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jak je vykoupal! Oleeeee

Reagovat
rave

Jak tam za takového stavu může Koeman nechat např. Buse tak dlouho, to mi hlava nebere.

Reagovat
zasranej malíř

Lukita

Reagovat
misinho7

Lukitaaaaaaa, teraz ich povodil

Reagovat
John Obi Mikel

Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnej dobrej vykon od Lucase. Asensio mu tam hodne pomaha, ale i tak..

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT Vazguez

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Lukito

Reagovat
boryland

....tvle at jdou k táboru......cela Barcelona...... všechno špatně tam.

Reagovat
valloire

podle mě dobrý

Reagovat
r3

Reagovat
kaja900

Lukaaa

Reagovat
sensei25

Hrali sme podla mna vyborne bez ohladu na vysledok.Real ani nevie ako a je 1:3.Velmi slabucky je Real a mi budeme skvely s tymi juniormi,len to chce cas.

Reagovat
smazaný uživatel

klasická nevýhra no

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon určitě dobrý. Jsme holt trochu v přestavbě, tak si to sedá. Fati bůh.

Reagovat
misinho7

ok

Reagovat
alcantara

Vyborne? Ved bud nieco vymysli Messi, alebo nikto.

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

super, miesto hrania, riesia platy...len zabudli, ze hovno hraju uz roky, a to aj pri plnych platoch...

Reagovat
valloire

LUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...to je jinej genius

Reagovat
xjert02

Nic moc fotbal z obou stran. Cekal jsem vice.

Reagovat
patas92

Alba + Dembele musí být nejhloupější levá strana jaká kdy hrála fotbal

Reagovat
Salfovic

To se dalo čekat, když si Barca fans tak pochvalovali sestavu.

Reagovat
valloire

pocem kam jdeš, tu máš šajtličku

Reagovat
dextroza_m

Real s rozhodcim je prosre neporazitelny, jak jinak..

Reagovat
Ed_Hazard

Myslíš to jak nevylial Lengleta?

Reagovat
misinho7

Reagovat
kaja900

Reagovat
Ed_Hazard

ZZ ale frajer. Ešte môže 2x striedať a natiahnuť čas, ale on nie. Yolo...

Reagovat
Banikovec7

ne, nemůže

Reagovat
misinho7

uz nemohol

Reagovat
Ed_Hazard

? v druhom polčase striedal iba 2x, v prvom 1x. Niečo mi uniklo?

Reagovat
Banikovec7

Pochopení pravidel nejspíš...

Reagovat
alcantara

3x mozes striedat, no.

Reagovat
John Obi Mikel

Že můžeš strídat sice 5x, ale ve třech "oknech"

Reagovat
Ed_Hazard

Ok, tak už vidím štatistiky Čudoval som sa prečo stiahol Valverdeho Čo sa mu stalo? Tak nejak som predpokladal že Luka s Rodrygom šli naraz a nevynútene, ale tak ono nie no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Ach jo. Ale rád bych znovu ještě viděl ruku Ramose a fauly na Messiho v pokutovém území. Jinak vidět Casemira, jak šokovaně se tváří, když se mu občas pískl jasný faul, je ... znepokojivé

Reagovat
xjert02

Tenhle bore fauluje permanentne. Byt sudi, tak uz kdyz bych prisel na hrista, preventivne bych mu dal s prvnim zakrokem zlutou.

Reagovat
valloire

Reagovat
Dr. Admess

Coutinhova hlavička a ta (ne)penalta rozhodly. Ale jinak to špatný nebylo, jenom prostě v těch finálovkách chybí lepší myšlenka od ostatních, no.

Reagovat
AnnelieseMichel

Na ten zápas sa nedá pozerať. Absolútna tragédia. Úroveň asi ako keď si dajú jednozubý dedko a bezzubá babka preteky v ohlodaní jablka.

Reagovat
Nikikrew

Messi dnes docela bieda nie?

Reagovat
valloire

vůbec, to je nemožný, fenomenální výkon

Reagovat
drussbarb

Po jeho průnikové přihrávce padl gól Barcy, ale ano, čekáme od něj víc

Reagovat
valloire

- 0 goals

- 0 assists

- 1 key pass

- 2/4 dribbles

- 17 times possession lost

- 75% pass accuracy

- 1 shot on target

a to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby padnul gol po tom, jak poslal Ramose na párek, byl by zase bohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Real je momentálne lepsi tím ,či už to mala byť penalta alebo nie

Messi mal v lete ísť momentálne uz Barcelone nemôže ponúknuť nič a naopak

Reagovat
Ed_Hazard

Nie je lepší tým, len to dnes zvládol lepšie. O týžden jebneme doma s Hueascou a budeme tam kde dnes pred zápasom

Reagovat
Jackmaker1989

Tak tak. Tento rok ma niekto sancu idealne to vyuzit okrem tychto dvoch timov

Reagovat
Gazdo

Wtf ved Messi bol dnes s Fatim nas najnebezpecnejsi hrac

Reagovat
Ángel di María 22

Sice nejslabsi Real za dlouhou dobu, ale Camp Nou vyloupene zkusene a bez vetsich problemu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bez Ramose bychom nevyhráli. Dobrý výkon celkově. Hala Madrid! Strašně důležité body.

Reagovat
Mercury

Mozna by tam sebou pleskl nekdo jiny

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel

Vazquez muž zápasu. Teď hurá na Chelsea.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale stačilo kdyby Argentinec proměnil tutovku/přihrál po zaváhání Ramose a mohli slavit domácí.

Reagovat
celeb

Koeman svojim 3striedanim v 81. minute uplne rozbil nasu hru - odvtedy sme boli otrasni, stracali loptu, prestali sa vracat - absolutna destrukcia z jeho strany.

Busquets bol najhorsim uz v 1. polcase, v 2. uz navyse nevladal, stracal lotpy, ... musel ho tam tak dlho drzat?!

Za 1. polcas a pripravu na zapas ho musim pochvalit, vyzerali sme velmi dobre. V podstate az do toho striedania sme sa dostavali do sanci a boli v tlaku (s chybami).

Real zahral vyborne, Ramos MOTM.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby nevystřídal, tak ho tu kritizujete, že ani jednou nestřídal

Reagovat
Gazdo

On to mal hlavne spravit ovela skor nie v 81 minute

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

Pjanic nebol na supiske? Nechapem, ze by nesiel na plac ak by bol k dispozicii. Za Busqa kludne aj po polcase.

Aj striedanie Busq -> Dembele a Pedriho stiahnut ...

Tak nam sa dobre keca z obyvaciek pri pivku, pre neho prve EC, obrovsky tlak. OK, posral to, ak sa z toho pouci, tak to moze byt dobry impulz do buducna. Da sa stavat na dobrom vykone po vacsine zapasu, s velmi dobrymi vykonmi mladych hracov.

Reagovat
Gazdo

Ja hlavne nechapem absolutne ugnorovanie Alenu ktory Busovu ulohu si myslim ze v pohode zvladne

Reagovat
dextroza_m

Klaski podmazla, Real uz nema na to porazet soupere sportovni cestou, ale jim to staci.

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

zrovna od tebe vždy čekám nějakou "rovinu", jako jestli ti tohle přijde cajk, tak už nvnm..

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
penepi

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Nejlepsi, jak to bile buzenstvo nevidi

Reagovat
valloire

ne, lepší je to co vidíte vy

Reagovat
dextroza_m

takže to bylo podle tebe cajk, celý zápas byl rovina?

Reagovat
valloire

samozřejmě, brečíte zbytečně...hulákali jste něco o varu, jak prej Real končí s varem, tak teď ho máte a píská se to dle videa

Reagovat
Ranoth

aspon sa mate naco vyhovorit po tom vasom hovnovykone

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to isté nenapíšeš aj o Barcelone?!

Reagovat
dextroza_m

Kolik bylo na Lea faulů ve vápně? Jako podívej, já s tím dokážu žít, že to takto dopadlo, vlastně mi nic jiného nezbude, ale ve Špa se rovina prostě nepíská. Tak jak te%d můžou být nasraní Spartani, tak tohle je tam každé kolo, bohužel. Chápu, že se stane nepřesnost 1x, 2x i 3x, ale ne vždyv neprospěch. Proto je a bude Premier L. >>>>>>>>LaLiga

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
dextroza_m

Takže Vám přijdou normální zákroky ve vápně v 1.poločase na Lea a potom cajk penalta na toho otrhaného Vikinga?

Reagovat
valloire

ne každej zákrok na Lea je faul

Reagovat
alcantara

Koeman kazdopadne vobec netusil. Zapamataniahodne pred buducou sezonou.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
dextroza_m

Vole, na jednu stranu se piska, na druhou nic, co ma tusit? Spanelska klasika z hlavniho mesta.

Reagovat
Gazdo

Ale prosim ta zas az take zarezy dnes vobec neboli. V klude sme mohli vyhrat keby Messi a Couts premenili co mali ale neurobili tak a Real trestal a este mohol pridat. Penalta jasna aj ked by som bez vahania dal ramosovi oranzovu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

hmmm ne.

Reagovat
Eichel

Náhodou mne sa teda oveľa viac páči hra pod Koemanom než pod Setiénom a Valverdem, nehľadiac na výsledky. A miestami je fakt vidieť, že mu chýba hrot, ktorý od vedenia aj chcel plus stopér. Bolo by fajn mu priviesť aspoň tieto dva posty a nechať mu čas.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale ten rozdiel organizacie s Ramosom a bez neho, tak to je masaker

Reagovat
gonzalesl_is_back

Naštěstí on může takhle hrát ještě další 3 4 roky. Ale chce to najít určitě solidní náhradu.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Vítězství. Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
montaigne33

Drtivé vítězství mohl vidět jen extrémní fanoušek RM S obranou jako má Barca (tragéd Lenglet, útočník Alba, stárnoucí Pique) bude Katalánce porážet kdekdo... Real neoslnil, ale vyhrál.

Reagovat
valloire

Real Madrid vždy drtivě vítězí. A když ne, obvykle to smrdí podvodem.

Reagovat
dextroza_m

co v týdnu? Šachtar s bčkem

Reagovat
valloire

podvod

Reagovat
boryland

s takovou s.ačkou vyhrat na Nou Campu.........nechápu.

Reagovat
valloire

a v suchym

Reagovat
Gazdo

Lenglet inak vazne traged. To drzanie Ramosa by som mu odpustil to je chyba ktorej sa obcas dopusti kazdy aj ked je to hlupa chyba ale co uz. Ale on je proste obranca ktory nemoze hravat zaklad v Barcelone preboha. Potrebujeme dalsi Bayern aby sme to videli?

Reagovat
2miguel1

Busquets posledny zapas. Tam uz niet inej cesty. Toto musel byt jeho posledny zapas

Reagovat
Gazdo

Tak Bus si myslim ze ma isty zaklad pokial nedojde Wijnaldum

Reagovat
Mercury

Xavi kde jsi? Je cas!

Reagovat
boryland

Reagovat
Ranoth

snim vyhrate treble hned v prvej sezone

Reagovat
Messiáš

Hnuj, obhajitelna penalta to bude vzdycky vzhledem k drzeni Lengleta, ale v kontextu celeho zapasu a dajvu jak prase od Ramose, se tohle piskat nemelo. Bohuzel. Trestu Ramosovi zpetne se taky nikdo nedocka, protoze to La liga z nejakeho duvodu nedela..

Jinak Alba krome nahravky velmi spatnej a uz mam na nej velikou averzi. Dest byl naopak velice slusnej. Ono to pujde, za vykon obecne se nemusime stydet

Reagovat
Rothbard

Koeman zklamal. Nezáviděníhodná pozice pro fans Barcy po celou tuto sezónu. Braitwaithe není hráč ani na střed LL, ale v CV bude mít, že hrál za Barcu Messi nebyl příliš vidět, to jej ani EC nedokáže pořádě hecnout a namotivovat? Ta střídání byla dost panická a nevím, co si od toho sliboval. Najednou tam poslat Dembeleho, Griezze i Trincaa a myslet si, že to bude fungovat. Naopak ZZ vystřídá 3x a každé střídání mu vyšlo a přineslo oživení hry.

Za mě tento zápas dost rozhodnul faktor trenérů a hlavně jejich střídání.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman hlavně vůbec nečekal zvýšený presink Realu ve druhém poločase a posral se z toho.

Reagovat
Ed_Hazard

Rozhodca dosť dobrý výkon. Kvitujem aj to, že nevylial Lengleta za tú sprostosť, čo urobil vo vápne. Posúdil to citlivo.

Reagovat
Mercury

Jj velmi citlive.

Reagovat
valloire

Reagovat
montaigne33

Reagovat
fefo

Ten posledny gol nemal byt faul? Utocnik realu prepadol cez brankara, ktoremu vypadla lopta, to by mal byt utocny faul. Nevidel som zaber spredu, mozno sa ho ani nedotkol, ale ak ano, nechapem ze to nikto neriesil.

Reagovat
celeb

hrozna anglictina redaktora, ktory spovedal hracov po zapase, hlavne tie jeho otazky Destovi boli otrasne

Reagovat
CHONG

Lepší než jsem čekal a docela o dost. Konečně zábavný zápas, konečně jsem viděl chuť, snahu a nasazení, výsledek moc fajn. Kaňkou pro mě Ramos, tyhle šaškárny fakt nemusím. No a kapitola sama pro sebe je Benzín, nepopírám jeho platnost v souhře, ale střelecky je úplně odepsaný, což je u hroťáka (de facto jediného v týmu) trošku průser.

Reagovat
Rothbard

Zajímavá situace byla u třetího gólu, kdy mu Luka mohl nahrávat a raději to vyřešil sám přes kličku.

Reagovat
Gazdo

Mne pride ze u vas Benzema plni taku ulohu ako Firmino v Poole a to je ze tam je primarne pre pripravu sanci a taku tu spojku medzi zalohou a ofenzivnymi kridlami. Vas problem je za tam nemate Salaha a Maneho ale Vinca a Rodryga pripadne Asensia a tym padom Benzin postrada zmysel lebo sam uz to nie je taky zabijak ako bol ale v tej medzihre je famozny

Reagovat
Navodar

Myslim ze by mal hrat Benzema s Jovicom spolu.

Reagovat
ADM

Slušná panika na konci.

Beháš rýchlo??? Ideš do hry!!

Pjanic a Piug tam mali byť od 60 minuty.

Alba pod tlakom neodcentroval cez hráča už dobrých 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos kromě toho že sebou možná moc flákl u té penalty tak teda vynikající výkon, to jak si tam počkal ve středu hřiště na Messiho byla taková třešnička na dortu.....dneska výborně.

Reagovat
Dayman
Reagovat
valloire

jak se tam válel pak

Reagovat
Dayman
Reagovat
boryland

vubec tam neni zápal pro hru,rychlej prechod do utoku,rychli prihrávky za obranu,moment prekvapení,tahle sezona? no nevim nevim Barca,

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Nádhera vyhrát opět El clasico!

Reagovat
Gazdo

Ale mna to bavilo a urcite zapas priniesol adekvatne k negativnym pocitom aj pocity pozitivne. Fati je skvely, Dest bol dnes vynikajuci, Pedri sa v druhom polcase (teda hlavne prvych 30 min druheho) dost zlepsil. Albu budeme mat problem nahradit - normalne by som prekusol ze Reguilon je odchovanec Realu a isiel po nom Couts pokial sa nesnazi strielat tak je celkom sikovny hoci ma naviac ako na dnesny vykon... a teraz k negativam - a to Frenkie ten je trosku dynamickejsi Rakitic s lepsim 1v1 ale horsi ofenzivnym prinosom ked to kolkokrat mohol posielat hracom do nabehu ale namiesto toho sa posral a dal to do strany, Bus je bez lopty na nohe jednoducho hrozostrasny a prvy gol je jeho tak isto ako obrany, Lenglet by mal byt max 3-4 stoperom v klube ako Barcelona, Pique by mal pomaly ale isto prepustat miesto mladsim aj ked je stale nad Lengletom. A este jedna vec a to ze Koeman by sa mal naucit striedat a hlavne skor

Reagovat
Messiáš

Tak Reguilona by bral kazdej, ale ten proste neni realnej

Reagovat
CHONG

Každej bohužel ne

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Busquets

ŠIALENOSŤ !!

Reagovat
Rothbard

43. minuta - Lucas střídá Nacha. Jeden z faktorů ZZ, jak odejít ze zápasu s 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ZZ umi stridat. To uz se nemusis kricet do lesa, ze je hodne drivi

Reagovat
valloire

Goals in El Classico since 2018:

Cristiano Ronaldo - 0

Lionel Messi - 0

Ronaldo hasn’t played a game

Messi has played 6 games

Reagovat
Dayman

Prosimte, v tydnu dal gol z penalty Ferencvarosi. GOAT.

Reagovat
drussbarb

Konec roku 2020 a kokot EF předbíhá druhého uchazeče o titul o kolo

Reagovat
valloire

jdi se vybrečet ty píčus, kolik penalt jste měli mít? 2?

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl sis přehodit účet

Reagovat
valloire

ne jenom jsem doplnil otázku

Reagovat
valloire

a je na tom něco jako lež ty vosle stará?

Reagovat
Messiáš

Klasicky jsme Zidanovi zachranili prdel

Reagovat
montaigne33

Pokud nechtějí Katalánci vyhrávat tituly, pak mohou hrát za FCB v obraně "borci" jako Lenglet, téměř nebránící Alba ad. Díky Bohu za obranu jakou má SEVILLA- i když také není 100%. Věřím, že u nás (SFC) by se probudil i takový Griezmann...

Reagovat
drussbarb

Ale musím říct, že fotbal jako takový mě bavil

Reagovat
Aldeano

Atleti letos opravdu špatní...

Reagovat
Phillipinho

Presto jediny tym, ktery jeste letos neprohral, maji jediny inkasovany gol a Suarez je Pichichi

Reagovat
Aldeano

Ale herně, například včera ta první půle, to je vážně špatný. Myslíš, že se to pod Cholem může ještě nějak zvednout?

Reagovat
Phillipinho

Ta prvni pule byla silena doslova no. Ja nevim, myslim si, ze uz nic velkyho se s nim na lavicce nedokaze. Ja si myslim, ze i presto ze Cholo je proste legenda, ktera ma hlavni zasluhu na vzestupu Atletica, by mel jit o dum dal...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

Koho by sis představoval jako jeho nástupce, dával by ti smysl Bordalás?

Reagovat
Phillipinho

Bordalas je stylove podobnej Cholovi, takze je to urcite jedna z moznosti. Taky by se mi libil Poche.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
montaigne33

Sevilla bez bodu, ach jo Tak snad budou body v LM!

Reagovat
Rothbard

Suaréz další gól. Nespletli se v Barce při prodeji útočných hráčů?

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard bude rád, když se vrátí do Chelsea aspoň co ? V Realu se nechytne po tom zranění si myslím.

Reagovat
teenz

Real Madrid údajně nabídne obránci Sergiu Ramosovi prodloužení smlouvy pouze o jediný rok. Čtyřiatřicetiletý stoper, který gólem z penalty o víkendu rozhodl El Clásico proti Barceloně, má podle deníku AS ale požadovat dvouletý kontrakt.

Tohle je snad vtip ne?

Reagovat
CHONG

Stejné jako v případě Pepeho.

Reagovat
teenz

Tomu rozumím, ale v případě Pepeho jsme měli Ramose/Crise/Marcela, kteří tým táhnou. Aktuálně příjdem i o Ramose, protože mu to vonět nebude.

Reagovat
CHONG

V tom máš pravdu, kromě Ramose tam moc tahounů kabiny nevidím, každopádně jak píše Ed, tady ty jednoleté prodloužení pro starší hráče jsou takovým nepsaným pravidlem a kluby z toho moc necouvají i za cenu odchodů opor (viz Pepe u nás nebo Godín u Atletů).

Reagovat
teenz

Za předpokladu, že si to můžeš dovolit. Nejsme v takové situaci, navíc náš jedinej tahoun, nejlepší stoper, kapitán je zároveň i nejlepší střelec. Víc už snad nejde, jedině že to by koučoval.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

No uvidíme ako sa k tomu postaví Ramos. To že dostal ponuku predĺženia na rok, je vec očakávaná. Teraz je na rade on.

Reagovat
teenz

Ja by Ramos, tak me to aktualne asi urazi.

Reagovat
Ed_Hazard

Bez preháňania, takto to u nás funguje minimálne desaťročie. Čudujem sa prečo to vždy niekto skúša s tým dvojročným kontraktom. Také sú pravidlá, všetci ich poznajú. Nechápem čo je v tom 1 ročnom kontrakte za problém (pokiaľ máš čisté úmysly s klubom).

Reagovat
teenz

Jako mě to je u prdele, aktuální Real mě nedokáže nasrat. Ale Ramos je v klubu jediný hráč, který dokáže táhnout tým.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Netvrdím opak, ale taktiež vie, že máme nejaké pravidlá. Vo co go, predĺži sa mu zmluva na rok, potom o rok zase. tým som si prakticky istý.

Reagovat
misinho7

Tu by sme mali ale spravit výnimku. Jedna sa o absolutnu legendu ktora je stale nas najlepší hrac a bez neho sme v prdeli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele