LaLiga - preview 36. kola

03.05.2019, 08:53, aktualizováno 05.05.2019, 08:47
Previews
Getafe hraje doma s Gironou a může udělat důležitý krok za cestě za čtvrtým místem, Valencia zase jede pro body do Huescy, Athletic se pokusí uspět ve Valladolidu. Real Madrid sezonu už jenom dohrává a motivaci se nyní pokusí najít proti Villarrealu, Eibar bude měřit síly s Betisem...
Getafe CF - Girona FC  (neděle 12:00)
Getafe se dlouho drželo na příčkách Ligy mistrů, což by byla obrovská senzace. Poslední dobou se ale zdá, že malému klubu přeci jen dochází dech. Dokáže zastavit pád tabulkou proti Gironě, která hraje o život?

Dlouhou dobu se Getafe staralo o pořádný rozruch ve španělském fotbalovém prostředí a nejen v něm. Podceňovaný tým, který často bojoval o záchranu, se usadil mezi elitou a dokázal roztříštit triumvirát složený z Barcelony a dvou madridských celků. Vydržel to po deseti, dvaceti i pětadvaceti kolech. Poslední dobou se však jeho výkony podobají sinusoidě. V deseti minulých utkáních se Getafe povedlo vyhrát jen čtyřikrát a ve stejném počtu zápasů remizovalo.

Postupem času mu síly docházely a teď už kleslo na pátou příčku. Nic samozřejmě není ztraceno, pořád je Liga mistrů blízko a v tuto chvíli má čtvrtá Sevilla jen lepší skóre. Pokud by ale Getafe předvedlo například to, co se mu stalo v minulém kole, na poháry by to asi být nemohlo. Naposled ho totiž přemohl Real Sociedad, který v sezoně přinejlepším tápe. Getafe se v San Sebastiánu dokonce prosadilo až v 89. minutě a to už bylo příliš pozdě na zvrat.

Getafe nyní navíc hraje s Gironou, proti které se mu nedaří. Od roku 2013 Getafe porazilo svého soka jen jednou a třikrát se naopak radovala Girona. V domácích barvách na stadion Coliseum Alfonso Perez nevyběhnou hráči jako Antunes, Ndiaye, Bergara nebo také Foulquier, který má stále menší svalové potíže. Hosté nemohou využít služeb obránce Marca Muniesy, který se vykartoval v minulém kole.

Kromě něj jsou nadále zranění Luiz, Planas, Benítez a také Mojica, což trenérovi Eusebiovi Sacristánovi komplikuje výběr základní jedenáctky. Girona v minulém kole konečně uťala sérii šesti prohraných zápasů v řadě, když si senzačně poradila se Sevillou. Ke cti jí navíc slouží to, že od ní nedostala ani jednu branku. Přesto je ale stále až 17. s náskokem pouhých dvou bodů na pásmo sestupu. Navíc mají horší skóre než Levante nebo Celta Vigo.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Cabrera, Dakonam, Miquel, Suarez - Hugo Duro, Arambarri, Maksimović, Olivera - Mata, Molina
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Garcia, Bernardo, Juanpe, Valery - Aleix García, Pons, Granell - Borja Garcia, Portu, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.45 - 4.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Real Betis  (neděle 14:00)
Duel mezi domácím Eibarem a hostujícím Betisem nabídne souboj dvou celků z poklidného středu tabulky. Oba nedělní soupeři jsou od sebe pouhý bod a zároveň tak přímými sousedy v tabulce LaLigy. Zatímco Eibar může být s takovýmto umístěním spokojený, příznivci Betisu by zajisté rádi viděli svůj tým o několik pater výše.

Eibar se vyhnul dramatickému závěrečnému boji u udržení v LaLize. Tento skromný celek patřil na začátku sezony mezi kandidáty na sestup, kterému se vyhnul a mnohé svým herním pojetím překvapil. V minulém kole se podařilo Eibaru vyloupit slavnou Mestallu, odkud si odvezl 3 body za nečekanou výhru 1:0. Toto vítězství bylo velice důležité nejen z důvodu, že spodní polovina tabulky byla po celou sezonu značně vyrovnaná, ale rovněž znamenala přerušení čtyř zápasové šňůry čekání na výhru.

Domácí se v letošní sezoně spoléhají na góly Charlese. Tento brazilský útočník dokázal nastřílet v LaLize velice solidních 14 branek a je tak nejlepším střelcem svého mužstva. Eibaru pak budou v neděli chybět zranění Anaitz Arbilla, Pape Diop, Ruben Pena nebo Marc Cardona.

Betis má za sebou poměrně povedené vystupování v letošním ročníku EL. Jeho příznivci se musí smířit s tím, že v příští sezoně budou svůj oblíbený celek vídat jen v domácích soutěžích a klub tak nenaplnil své předsezónní ambice o umístění na pohárových příčkách. Betisu se hrubě nepovedl závěr sezony a s blížícím se koncem mu dochází dech.

Hosté dokázali zvítězit pouze v jediném z posledních osmi ligových kol. Během nich získali pouhých 5 bodů za výhru nad Villarrealem a remízy s Rayem a Espanyolem. Do konce sezony zbývají 3 kola a pokud by Betis dokázal všechno vyhrát, ani to by mu na evropské příčky nestačilo. Hráčům tedy nezbývá nic jiného, než se alespoň odvděčit svým fanouškům důstojným rozloučením a směřovat své plány o pohárech na příští sezonu.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovic - Blasis, Ramis, Oliveira, Cote - Jordan, Escalante - Leon, Orellana, Cucurella - Enrich
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Sidnei, Bartra, Feddal - Emerson, Guardado, Carvalho, Firpo - Celso, Jese, Canales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.66 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (neděle 16:15)
Real Madrid by svým fanouškům moc rád dopřál lepší podívanou, než jakou jim nabídl v minulém kole. Zatím totiž ani pod vedením oblíbeného a oceňovaného trenéra Zidanea nedokázal příliš zlepšit své výsledky. Toho by v neděli odpoledne chtěl využít Villarreal.

Villarreal se po katastrofálním úvodu sezóny zvedl a dokonce se mu povedlo opustit sestupové příčky. To se ještě na začátku jarní části zdálo jako téměř nadlidský úkon a přesto je to nyní pravda. Žlutá ponorka aktuálně sídlí na 14. místě a dokázala nastřádat už 40 bodů. V Evropské lize navíc už neúčinkuje zásluhou Valencie, takže se může naprosto a kompletně soustředit na boj o záchranu.

Z ohroženého pásma se dostala dost daleko, ale ve fotbale je hodně věcí relativních a může se měnit během několika kol. Villarreal dobře ví, že jeho náskok pěti bodů na 18. Real Valladolid, který by za tohoto předpokladu sestupoval, rozhodně není dostačující. A mrzet ho v tomto směru může i minulé kolo.

Po dvou ligových výhrách se Villarrealu totiž hrubě nepovedlo domácí utkání s Huescou, toho času posledním týmem ligy. Žlutá ponorka sice doma šla do vedení, jenže o to přišla dvanáct minut před koncem po trefě Ávily. Kromě nutnosti bodů si je Villarreal vědom, že na stadionu Santiaga Bernabéua se mu vůbec nedaří. Od roku 1999 zde totiž vyhrál jen jednou!

Kromě toho se trenér Javier Calleja musí popasovat s celou řadou absencí. Z nejrůznějších důvodů mu budou scházet Toko Ekambi, Bonera, Soriano, Miguelón nebo Cáceres s Baccou. I proto je vítanou zprávou návrat Vicenteho Iborry, který si odpykal svůj karetní trest a může nastoupit od začátku.

Slavný Real Madrid je na tom s absencemi trochu lépe. Schází mu jen Benzema, Ramos a Odriozola, kteří jsou zranění, takže francouzský elegán Zinédine Zidane musí vymyslet náhradní plán. Kromě nich mu ale také schází dobrá forma. Real působí dojmem, že pouze čeká na konec sezony, na kterou by rád zapomněl a udělal za ní tlustou čáru.

Neuspěl v ní, protože měnil trenéra, předčasně skončil v Lize mistrů a ani v LaLize díru do světa tentokrát neudělal. Teď mu patří třetí místo, což je zkrátka bráno jako neúspěch. Za záda se Bílý balet moc ohlížet nemusí, jelikož čtvrtá Sevilla ztrácí rovných deset bodů.

Před Merengues je ale Atlético Madrid a samozřejmě Barcelona, která ke zlosti fanoušků Bílého baletu získala ligový titul. Ani druhá nejlepší ofenziva v lize (59 vstřelených branek) tak není Bílému baletu nic platná. Obrovským šokem, který domácí fanoušci zažili, bylo minulé kolo. V něm totiž slovutný Real nestačil na předposlední Rayo Vallecano a po brance Adriána Embarby prohrál malé madridské derby!
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrić - Bale, Mariano, Asensio
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Mario, Alvaro, Mori, Quintilla - Iborra, Fornals - Chukwueze, Cazorla, Alfonso Pedraza - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.33 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Nedělní večer nabídne souboj domácího Valladolidu s Athleticem. Domácí mají plné ruce práce se záchranou v LaLize, zatímco hosté se snaží ze sedmé příčky atakovat pohárové pozice.

Valladolid se aktuálně nachází na 18. příčce LaLigy a na první nesestupovou příčku ztrácí 2 body. Vzhledem k tomu, že do konce soutěže zbývají 3 zápasy, bude to pro Valladolid velice náročný závěr sezony. Domácí neoplývají zrovna oslnivou formou. Jediná výhra a celkem 3 remízy v posledních sedmi kolech nepřinesly do tabulky tolik kýžené body.

Real Valladolid má v probíhající sezoně nejhorší ofenzivu v lize. V 35 kolech se mu podařilo vstřelit pouhých 29 branek a nejlepším střelcem zůstává s 5 góly Enes Ünal. Domácí budou v nedělním střetnutí postrádat zraněného Luismiho, Pabla Herviase, Stivena Plazu a Anuara Mohameda.

Athletic pokračuje ve skvělých jarních výsledcích a po hororovém podzimu se mu podařilo vydrápat téměř na pohárové příčky. Ze sedmého místa v tabulce ztrácí na šestou Valencii pouhé dva body a na čtvrtou Sevillu bodů pět. Athletic má solidní formu. Během posledních devíti kol dokázal 5x zvítězit, 2x remizovat a pouze 2x prohrát. Poslední ligová porážka přišla na hřišti Realu Madrid a pokud jde o formu na cizích hřištích, mívá Athletic problémy především se střílením branek.

Hosté se v letošní sezoně spoléhají především na Raula Garciu a Inakiho Williamse, kteří se starají o většinu ofenzivní produktivity svého klubu. Athletic má v závěru sezony téměř kompletní kádr. Mezi zraněnými hráči by tak měl zůstávat pouze Gorka Guruzeta.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Plano, Michel, Alcaraz, Villa - Guardiola, Unal
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Marcos, Martinez, Alvarez, Yuri - Etxebarria, Garcia - Muniain, Garcia, Cordoba - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.19 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Valencia CF  (neděle 20:45)
Nedělní večer nabídne napínavý souboj domácí Huescy s Valencií. Huesca stále může živit naději na záchranu v lize. Hosté z Valencie jí však nedarují nic zadarmo, jelikož bojují o účast v příštím ročníku LM a oba soupeři tak potřebují bodovat.

Huesca potřebuje nutně vyhrát, pokud se má ještě pokusit zvrátit sestup z LaLigy. Ačkoliv mají domácí úctyhodnou sérii 6 utkání bez porážky, stále jim patří poslední místo v tabulce. Huesca navíc nemá svůj další osud ani ve svých rukou. Pokud by se podařilo Gironě vyhrát na Getafe, ztrácela by Huesca na záchranu již 10 bodů a to by znamenalo jistotu sestupu.

Domácí nepoznali hořkost porážky od konce března. Pět remíz a jedna výhra není vůbec špatná šňůra, avšak tato snaha přišla již příliš pozdě. Huesca se bude muset vypořádat s celou řadou absencí. Proti Valencii nebudou moci nastoupit vykartovaní Yangel Herrera s Jorgem Pulidem. Na marodce navíc zůstávají Pablo Insua, Carlos Akapo nebo Jorge Miramon.

Los Che si budou chtít napravit reputaci a utnout sérii tří porážek v řadě. Valencia stále bojuje o zisk trofeje v EL, kde má za sebou první semifinálové utkání proti Arsenalu. Venkovní porážka 1:3 byla již třetí, která přišla po dvou ligových prohrách s Eibarem a Atleticem. Valencia má nyní možnost se dotáhnout na čtvrtou Sevillu, která nečekaně zaváhala a dala tak možnost svým nejbližším pronásledovatelům.

Hosté budou chtít zajisté nasadit tu nejsilnější možnou sestavu. Náročné utkání na Arsenalu je však stálo mnoho sil a tak lze očekávat, že trenér Marcelino bude chtít některé posty prostřídat. S určitostí pak nebude moci počítat se zraněnou dvojicí Geoffrey Kondogbia a Denis Čeryšev.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Ferreiro, Mantovani, Etxeita, Galan - Melero, Musto, Gomez - Avilla, Gallego, Hernandez
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Paulista, Gaya - Soler, Coquelin, Parejo, Guedes - Gameiro, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.73 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Rayo Vallecano  (sobota 13:00)
Dvě nejhorší obrany ligy se střetnou v sobotu odpoledne v Levante, kde si to domácí tým rozdá s Rayem. Maličký tým z Madridu naposledy šokoval veřejnost v minulém kole a ukázal, že s druhou ligou ještě počítat odmítá.

Tohle bude pověstný duel o šest bodů, který má obrovský význam a tudíž obrovskou váhu. Oba soupeře od sebe dělí jen šest bodů a v mnohem horším postavení je samozřejmě Rayo. Tomu patří před začátkem nového kola až předposlední příčka a celkem 31 bodů. Ani statistika mu moc nefandí, protože co se týče venkovních duelů, tak v nich Rayo vyhrálo jen třikrát a nasázelo pouhých 13 branek. V tomto ohledu v lize není horší tým.

Přesto Rayo už několikrát ukázalo, že vzdávat se rozhodně nehodlá, ale naopak bude bojovat s kýmkoli. Kromě výhry nad Valencií o tom své fanoušky přesvědčilo v minulém kole. V malém městském derby si totiž naprosto nečekaně poradil s Realem Madrid, od kterého ani jednou neinkasoval! Slavným se alespoň na pár chvil stal Adrián Embarba, který proměnil pokutový kop.

Tři body v tak prestižním utkání jsou pro Rayo výbornou známkou, ale klíčové bude to, aby je Rayo dokázalo potvrdit v co největším počtu dalších zápasů. V utkání s Levantemu k tomu nepomůže zraněný Gorka Elustondo. Domácí také nebudou kompletní, protože postrádají Cheicka Doukourého. Menší potíže má i José Luis Morales.

Rayo si z Valencie odvezlo body naposledy v roce 2014 a od té doby vítězil převážně domácí tým. Na Estadi Ciutat de València se Levante poměrně daří a v sedmnácti duelech zde padlo jen šestkrát. Moc radosti ale Levante v těchto týdnech také nezažívá. Patří mu totiž až 136. příčka!

Poté, co čtyřmi góly rozemlela obranu Realu Betis, chtěla podobně zapůsobit i na Barcelonu. To se ale Levante nepovedlo a nakonec rozhodla jediná trefa Lionela Messiho, díky němuž mohli blaugranas předčasně oslavit titul. V posledních deseti soutěžních duelech vyhrálo Levante jen jednou, takže čas na odpočinek rozhodně nemá. Teď se setkávají dva týmy, které dostaly shodně 32 branek, což je nejhorší počin v lize.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Garcia, Pier, Vezo, Coke - Rochina, Campaňa, Bardhi - Jason, Morales, Mayoral
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Alberto - Moreno, Galvez, Ba, Tito - Agbo, Mario Suarez - Embarba, Pozo, Bebé - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 4.17 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Atlético Madrid už sice nemusí pronásledovat Barcelonu a v tomto ohledu pro něj sezona skončila, ale přesto budou svěřenci trenéra Diega Simeoneho chtít co nejvíc bodů. Další tři by si rádi připsali proti Espanyolu, přestože ten s colchoneros hrát poměrně umí.

Atlético prohrálo v posledních deseti ligových kolech jen dvakrát a i díky tomu se stále drží na druhé příčce LaLigy. O první už se zajímat nemusí, protože tu si oficiálně obhájil velkoklub z Barcelony. Druhá příčka také není bezprostředně v ohrožení, neboť Atlético dělí od konkurenčního Realu pohodlných devět bodů.

Vzhledem ke konci v Lize mistrů se Atlético může soustředit již jen na ligu a to se mu zatím daří perfektně. Už ve čtyřech posledních duelech španělské elitní ligy se Atléticu povedlo vyhrát a třikrát z toho udrželo čisté konto. Naposledy se na domácí půdě stadionu Wanda Metropolitano sice neprosadilo, ale vlastní branku si v duelu s Realem Valladolid vstřelil Joaquín Fernández, což favoritovi stačilo.

Trenér Simeone nemá k dispozici jen obvyklá jména, mezi které patří José Giménez, Diego Costa nebo Lucas Hernández. Mezi tři tyče se ale vrací slovinský brankář Jan Oblak, který v týdnu trénoval samostatně. Fit by měl být i obránce Stefan Savić.

Zkušený stoper v rozhovoru pro deník Marca zmínil: "Chceme na prvním místě dohrát sezonu v klidu a s co největším počtem bodů. Víme, že jsme v některých ohledech mohli dojít dál, ale to teď nemá smysl řešit. Věřím, že se nám povede i zápas proti Espanyolu, i když se nám s ním zase tak moc nedaří. Espanyol není snadným soupeřem, umí hrát hodně tvrdě, ale na to jsme zvyklí."

Barcelonský tým na tom nyní není úplně nejlépe. Za předchozích deset kol španělské ligy vyhrál jen třikrát a jinak spíš sbírá remízy. To se mu povedlo už ve třech posledních kláních a především ta z minulého kola ho musí hodně mrzet. Espanyol hrál s Realem Betis a byl po většinu utkání jasně lepším týmem, navíc od 37. minuty vedl.

Když už se zdálo, že si všechny tři body odveze ze Sevilly domů, Zouhair Feddal gólem v 94. minutě srovnal na konečných 1:1. Přesto se působení trenéra Rubiho dá považovat za úspěšné.

Espanyol je nyní na desátém místě a na jeho kontě je příjemných 44 bodů. Na poháry už ale ztrácí osm bodů, takže ty se pro příští ročník nezdají moc pravděpodobné. Rubi se v duelu s Atléticem musí obejít bez Piattiho, Rosalese, Lópeze a také bez Nalda. Espanyol to s Atléticem poměrně umí, protože v posledních pěti duelech s ním prohrál jen dvakrát, přičemž ve stejném počtu si s Atlety poradil.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Lopez, Duarte, Hermoso, Pedrosa - Roca, Victor Sánchez, Darder - Melendo, Iglesias, Wu Lei
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godin, Felipe Luis - Lemar, Saúl, Rodrigo, Koke - Morata, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.01 - 3.53 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Estadio Mendizorrotza v Alavésu uvidí v sobotu odpoledne hodně zajímavý souboj dvou bezprostředních sousedů v tabulce. O trochu lepší situaci zažívá Alavés, ale ani o jednom z týmů se rozhodně nedá říct, že by byl ve formě.

Deportivo Alavés touží znovu dopřát svým fanouškům radost z výhry, což už se jim nějakou dobu vyhýbá. Alavés vyhrál ligové utkání naposledy v polovině března, když si poradil s Huescou. Od té doby se mu vůbec nedaří a ke třem remízám přidalo čtyři porážky. To se samozřejmě projevilo i na tabulce LaLigy, kde Alavésu patří až osmá příčka a po dobré podzimní části mu ta jarní mnoho radosti nepřináší.

Přesto to Alavés nevzdává, jak dokládají slova obránce Rubéna Duarteho. "Ten pocit z výhry už jsme dlouho nezažili a děláme maximum pro to, abychom se v zápase s Realem Sociedad mohli radovat. Hodně nám pomáhá i vědomí, že hrajeme na domácí půdě. Naši fanoušci nás vždycky podporovali a jejich láska k našemu klubu pro nás je hodně velkou motivací. Čeká nás hodně těžký soupeř, ale věřím, že se nám podaří konečně po dlouhé době vyhrát."

Deportivo Alavés na porážku od Barcelony reagoval mnohem lepším výsledkem, když v minulém kole remizoval s Athleticem Bilbao. Tehdy musel na stadionu San Mamés dotahovat, ale vše nakonec zvládl ještě v první půli a po brance zkušeného útočníka Borjy Bastóna si mohl připsat cenný bod.

Zdravotní obtíže stále ještě trápí dvojici Rolan a Burgui, která se k zápasu připravovat nebude. Kromě nich nejsou ve formě ani Maripán nebo Ely. Hosté jsou na tom podobně, protože jim schází Zurutuza, Januzaj nebo Illarramendi s Llorentem.

Baskický celek zažil mnohem lepší a úspěšnější minulé kolo, protože si připsal tři body. Povedlo se mu to na domácí půdě proti Getafe, čímž odčinil čtyři nepovedená minulá utkání. I díky těmto třem bodům se Real Sociedad dotáhl v tabulce na současnou devátou příčku s tím, že na svého sobotního soupeře ztrácí jen tři body.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Maripan, Laguardia, Navarro - Jony, Garcia, Pina, Inui - Baston, Calleri
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Llorente, Aritz, Munoz - Merino, Pardo - Sangalli, Oyarzabal, Barrenetxea - William José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.24 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - FC Barcelona  (sobota 20:45)
Do Viga v sobotu přicestuje FC Barcelona, která v minulém kole oslavila zisk mistrovského titulu. Domácí Celta má stále plné ruce práce se záchranářskými boji a čeká ji ještě vypjatý závěr sezony.

Celta Vigo má tři kola před koncem sezony na sestupové příčky náskok pouhé dva body. Domácím vyšel vstup do sezony a dlouho to vypadalo, že by se mohli porvat o pohárové příčky. V druhé polovině sezony následoval strmý pád do nižších pater tabulky, který vygradoval do současné situace s přímým ohrožením sestupu. Celta se začala postupně zvedat herně i výsledkově na samém konci března, kdy od domácího utkání s Villarrealem prohrála pouze na Atleticu, což znamená jedinou porážku za posledních 7 ligových kol. Ani tato skvělá šňůra však nedává domácím jistotu záchrany v soutěži.

Domácím by se měl do sestavy vrátit Iago Aspas, což zajisté potěší všechny jejich příznivce. Právě na tohoto útočníka budou v závěru sezony spoléhat, kdy je čeká venkovní duel v Bilbau a na závěr veledůležité utkání s Rayem. Celta by měla mít proti Barceloně k dispozici téměř kompletní kádr a mezi rekonvalescenty zůstávají Emre Mor a David Junca.

Barcelona se v minulém kole mohla předčasně radovat ze zisku titulu. Blaugranas mají před sebou 3 kola LaLigy, během kterých mohou protočit sestavu a soustředit se ještě na závěrečné boje v LM respektive finále Copa del Rey proti Valencii. Hosté mají v nohách první semifinálové utkání LM proti Liverpoolu. Ačkoliv by se podle výsledku 3:0 mohlo zdát, že se jednalo o jednoznačné utkání, opak je pravdou a Blaugranas mají před sebou ještě velice náročnou odvetu v Anglii.

Hosté zcela určitě nechají v sobotu odpočívat většinu svých hvězd. Prostor by tak měli dostat méně vytěžovaní hráči jako Vermaelen, Boateng nebo mladíci, kteří mají jedinečnou možnost se ukázat. Zcela určitě v sobotu nenastoupí kvůli karetnímu trestu Ivan Rakitić a Sergio Busquets. Trenéra Valverdeho musí rovněž těšit fakt, že se jeho důležitým hráčům vyhýbají zranění a na marodce zůstává pouze zotavující se Rafinha.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Costas, Hoedt, Olaza - Mendez, Lobotka, Yokuslu, Boufal - Aspas, Gomez
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Cillesen - Umtiti, Murillo, Vermaelen - Wagué, Puig, Todibo, Alena, Malcom - Dembelé, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.23 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sevilla FC - CD Leganés  (pátek 21:00)
V pátek započne už 36. kolo LaLigy a tentokrát bude opět na řadě zajímavý duel. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán v Seville se dostaví Leganés, který se nehodlá spokojit se současnou třináctou příčkou. Domácí favorit zase bojuje o čtvrtou příčku a s ní spojenou Ligu mistrů.

Od té doby, co se Leganésu povedl onen husarský kousek a remizoval s Realem Madrid, se mu paradoxně přestalo dařit. V posledních třech duelech nasbíral jen jeden bod za remízu, jinak dvakrát prohrál. Ani herně nepředvádí nic oslnivého. Naposledy si jen rozdělil body s nevýraznou a zachraňující se Celtou Vigo, přičemž fanoušci se opět gólu nedočkali. Tím Leganés protáhl svou sérii zápasů bez výhry už na číslo pět.

Především v útoku bude muset Leganés přidat, protože doposud jeho střelci nasázeli jen 33 branek. A to je hned po Realu Valladolid (jen 29 gólů) druhý nejhorší výsledek v lize. Skvělou zprávou pro Leganés je fakt, že má k dispozici veškeré hráče. Posledním z nich byl Rubén Pérez, který se včas doléčil ze svalového zranění.

Leganés udělá maximum pro to, aby zlepšil své statistiky proti Seville. To totiž není zrovna oblíbený soupeř Leganésu, neboť se proti Seville především na její vlastní půdě trápí. V posledních deseti letech se Leganésu nepovedlo vyhrát na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán ani jednou.

Když se oba týmy utkaly naposledy, zrodila se pro diváka nepříliš záživná remíza 1:1. Takových výsledků měla Sevilla daleko víc, než kolik by si její hráči přáli. Přesto se dokázala dostat až na čtvrtou příčku, z níž v poslední době vystrnadila i Getafe. Nesmí se ale dopouštět dalších pochybení, neboť Getafe na ni ztrácí vlastně jen skóre - bodově jsou na tom oba celky stejně.

Z části za to může i minulé kolo, ve kterém se Seville absolutně nedařilo. Po debaklu, který uštědřila Rayu Vallecanu, jela do Girony hodně sebevědomá. Možná ale právě v tom byl problém. Od domácích dostala jediný gól, o který se postaral Cristian Portu, zatímco Sevilla nemířila přesně ani jednou a s body se musela rozloučit.

To si hráči chtějí nyní vynahradit, o čemž svědčí slova Munira El Haddadiho. "Minule nám to nevyšlo a podali jsme až nepřiměřeně laxní výkon. To chceme za každou cenu vylepšit. Rádi bychom se fanouškům na domácí půdě omluvili třemi body proti Leganésu, i když víme, že to nebude snadné."

Sevilla sice spoléhá na statistiky, které má proti Leganésu skvělé, ale na mnoho jindy pevných a opěrných bodů z kádru spoléhat nemůže. Týká se to Banegy, který stojí kvůli kartám. Mimo hru budou také Gonalons a Wöber, zatímco nejistý je start ještě Nolita, který se zotavuje z náročného zranění.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Escudero, Mercado, Gomez, Navas - Promes, Mesa, Rog, Sarabia - Munir, Ben Yedder
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Silva, Omeruo, Siovas, Bustinza, Nyom - Rodriguez, Perez, Vesga - Braithwaite, En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.32 - 8.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona35258286:3283
2.Atlético Madrid35228552:2374
3.Real Madrid352051059:3965
4.Sevilla FC351671259:4355
5.Getafe CF351413844:3155
6.Valencia CF351216740:3252
7.Athletic Bilbao351214938:4150
8.Deportivo Alavés3512111236:4547
9.Real Sociedad3511111341:4344
10.Espanyol Barcelona3511111341:5044
11.Real Betis351281540:5044
12.SD Eibar3510131243:4743
13.CD Leganés3510121333:3942
14.Villarreal CF359131344:4740
15.Celta Vigo359101648:5737
16.Levante UD359101651:6237
17.Girona FC359101635:4737
18.Real Valladolid358111629:4835
19.Rayo Vallecano35872037:6231
20.SD Huesca356121738:5630

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (306)

Přidat komentář
marke7

OT:

jak myslíte, že to bude s tím de Ligtem do Barcy? Nějak to utichlo a vyrojily se spekulace, že by mohl zamířit směr Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo pre neho len dobre, ak teda chce mermomocí prestúpiť.

Reagovat
Visca el barca

Tak logicky po repre pauze utichli a vzhledem k tomu, že Ajax hraje o treble jako my, tak se to rozlouskne až po sezoně. Já sem spíš četl, že ho Mino tlačí do United. Ale přijde mi to jako blbost a máme dost velkou šanci.

Reagovat
Remt

V rozhovorech vypadal chytře, tak hloupej neni aby přestoupil do United k tomu ho hádám nepřesvědčí ani všechny prachy světa který by mu nejspíš nabídli jako plat

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, ze LFC bude kupovat stopera za 60 mega.. tam by mala byt priorita utocnik a mozno nejaky kreativny zaloznik ci backup/konkurencia Arnoldovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale stoper by se fakt hodil

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale to by sa musel predat Lovren a neviem ci to ma Klopp v plane

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel to nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas keby ideme do toho ako na zaciatku sezony VVD - Gomez tak by to nebolo najhorsie, len moc tomu Gomezovi neverim, ze vydrzi byt dlho zdravy

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez byl slušnej, ale jak říkáš to zdraví . A nevím, zda-li by si udržel takovou formu, která byla dost dobrá, ale světoborná zase ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Oriola Doménecha, což je bezpochyby nejlepší zdroj na transfery Barcy, je jeho příchod stále vysoce pravděpodobný, ačkoliv jiných zájemců je dost (minimálně United, Juve či Bayern) a Raiola tlačí na upřednostnění finančně zajímavějších nabídek. Spíš se obávám toho, že by nemusela dorazit nová “9”, pokud se neuskuteční nějaký neplánovaný odchod (nabízí se Coutinho, Umtiti či možná Rakitić). Odpovídalo by tomu i to, že jsme chtěli vzít Joviće až příští léto, ten s tím ale nesouhlasil a má prý namířeno do Realu nebo Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

9ka nas netlaci, luis odehraje beztak vetsinu sezony na vysoke urovni, spis se zbavit coutse, umititiho a rozmyslet jestli chceme opravdu davat tolik penez na de ligta, kdyz mame lengleta, todiba a treba se za par sezon objevi nekdo levnejc, ci dat sanci odchovancum..pak je otazka malcoma no..

Reagovat
marke7

Todibo věřím, že bude hodně dobrý, ale když máme šanci mít někoho jako de Ligt, který je již v tak mladém věku špička, zkušenosti z LM, tak nekup ho. Ještě když je k nám nakloněn. Já bych pro něj byl, ale jen pokud by odešel Umtiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Umtitiho by som sa nezbavoval. Ked je vo forme, tak je to hrac svetovej extratriedy. Mal sice vazne zranenie, ale to mal aj Xavi v sezone 2005-06 a hla, kde co sme s nim neskor dokazali.

Reagovat
smazaný uživatel

me umtiti neoslovil ani pred zranenim, predrzovani mice, caste vylety dopredu, pozicne mimo, vybuchy vzteku..v rime to slo tenkrat taky na jeho triko dost

Reagovat
smazaný uživatel

Prvu sezonu mal v Barcelone velmi dobru, podla mna.

Reagovat
marke7

Když porovnám Umtitiho a Lengleta ve formě, tak u mě vede jasně Lenglet. Ten šel hodně nahoru, hraje s úplným klidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to naopak. Co ostatni ?

Reagovat
marke7

Nebo jinak, Umtiti ve formě byl větší beast, než je teď Lenglet, ale vydržel tam chvíli. Lenglet drží konstantní formu celou sezónu a to svoje si vždy odehraje. Proto volím jeho. Nevěřím, že se Umtiti po těch problémech s kolenem a tím, že vypadl ze základu, už někdy dostane zpět. Uvidíme na Celtě, kde doufám nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že kdyby Vermaelem nebyl skleněný, tak Umtiti s Lengletem bojujii o to, kdo bude 3 stoper

Reagovat
smazaný uživatel

když mu drželo zdraví tak hrál výborně.

Reagovat
ADM

dosť možné

Reagovat
Hristo Stoichkov

Umtiti má potenciál mnohem výš než Lenglet, který je ale ohromně pracovitý, stoprocentně se soustředí pouze na fotbal a učí se opravdu rychle. Každý ať si rozsoudí sám, je to fakt složitý rozhodnutí v kombinaci s možným příchodem de Ligta. Vzhledem k tomu, jak hluboce uznávám kvality de Ligta, bych za něj Umtitiho s těžkým srdcem obětoval. Lídr typu a kvality de Ligta se už mezi dnešní mladou generací objeví jednou za několik let a všichni můžeme vidět, kde jsou týmy bez podobných osobností, typickým příkladem budiž třeba Man Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti ve formě je skála.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Mě si získal Lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Říkáš tolik peněz za de ligta - je opravdu 60 za stopera skvelych kvalit, ktery je v 19 letech kapitanem Ajaxu hodně? Mě to při cenách který dali za Dembouse a Coutse přijde jak drobný

Reagovat
marke7

Mě docela Suárez tuto sezónu překvapuje. Hlavně tedy momentálním závěrem, kdy po hřišti i v 32 běhá jako blázen a stále má skvělý pohyb bez míče.

Reagovat
Remt

a taky je to pořád stejná kurva

Reagovat
smazaný uživatel

De Ligt, pokud odejde Umtiti, jinak to nemá cenu. Mohli bysme Ajaxu poslat Vermu a malinko snížit cenu. U té devítky, já nevím. Přijde mi, že v několika zápasech hru zpomaluje, že útočník Barci dal gól v LM po skoro 3 letech je průser. Na druhou stranu on když chce tak je furt skvělý i bez míče, ale už nemůže mít 4000 minut za sezónu, kdyby si to rozdělil s někým na 2000 a 2000, tak je to úplně skvělý, ten gól co dál LFC, to si myslím, že něco takového by Jovič nezvládl. Já bych to asi i rok zvládl ještě neřešit, jenže každý TOP tým shání útočníka! Takže, když to letos nebudeme řešit, tak to další léto budeme opravdu vybírat z toho co zbude Rash za 100+ nebo Dolberg. A jinak u Malcoma, já mu věřím. Já chci aby zůstal v případě, že bude chtít zůstat on. Jestli chce ovšem jít, násilím hráče v Barce nedržíme, za Barcu musí hrát chtít.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vermaelenovi končí smlouva, která nebude prodloužena. Náhradní “9” potřebujeme, ale nejsem si vůbec jistý tím, který kvalitní hráč by měl zájem přijít vysedávat na lavičku, jelikož Suárezova pozice je u Valverdeho neotřesitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Valverde bude ještě určitě další rok kouč, když vezmu čert hru, tak výsledky se ten další rok zasloužil. A myslím, že pak i on po 3 letech trénování v takovém tlaku bude mít dost. Pak potřebujeme někoho kdo chce hrát hezky kombinační fotbal a hlavně umí to s mladými hráči a to by pak jako Valverdeho nástupce byl možná nejlepší Marcelino.

Reagovat
Footballer

Na Marcelina by se nadávalo ještě více než teď na Valverdeho... pokud se bavíme o herním projevu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on taky rád hraje na držení balónu. A nebojí se dát do hry mladý kluky, když mají talent. V akademiich našich jsou teď zase hráči, kteří Jen potřebuji šanci a nemusí se tak nakupovat tolik.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atraktivně hrál ve Villarrealu, ve Valencii je to beton s rychlými brejky. Oproti němu je Valverde ofenzivní mág.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Marcelino, ktorý má furt nejaké problémy s hráčmi a je nekonzistnentný

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde bude šetřit opory.

Cillesen - Wague, Todibo, Umtiti, Miranda - O. Busquets, Alena, Puig - Malcom, Boateng, ?

Reagovat
ADM

Dembele. Musi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, mal by sa rozohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Aleňu. On je náš největší úkol příští rok, on kolikrát přijde do hry a za 15 minut udělá víc než Bus, Raketa a Vidal dohromady. Chvíli jsem se bál, jestli to zase nebude zklamání, ale i Valverde, který moc na mladym nevěří pochopil, že je skvělý. Arthur - De Jong - Aleña má potenciál být nejlepší záloha na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur - De Jong - Aleña

Reagovat
smazaný uživatel

A btw: Další skvělá zpráva je, že příští rok na byt posila a back up Alby Cucurella, takže po jeho návratu další odchovanec. A to přej už nejsme ten klub dávno, co by dával šanci svým hráčům.. Cucurella, Pique, Aleña, Bus, Oriol by měl jít do áčka příští rok, letos poměrně nastupoval Miranda už trošičku a Valverde chce prý příští rok dát do hry i Abela... A Rafinha jé součást zatím + Messi se v podstatě dá brát jako odchovanec. Pořád jsme na tom z té špičky TOP týmů v Evropě nejlíp s odchovanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze Cucurella back up za Albu zvladne. Alena a Riqui budu mat podla mna ziarivu buducnost, ale tomu zvysku moc neverim. Este je v Bcku jeden hrac, utocnik ci kridlo, ktory by mohol kuknut do A timu, ale meno si teraz nespomeniem.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Perez sa vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Oriol na to má hrat za áčko. Útočník ?? Nemyslíš toho Abela Ruize, jak jsem psal? Valverde říkal, že příští rok ho chce v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Valverde ho chce, ale v tejto sezone dal v 3. lige len 3 goly z pozicie hrotoveho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Oriol bude hrat za Barcu, je hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mas pravdu. Bolo by pekne mat v time co najviac odchovancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno místo má vždy jisté Rakitic

Reagovat
ADM

Mbappe 3 zápasy (jeden už sedel), tak tam snáď ešte Leo nejaký gólik pridá keď je tak blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej v tom případě už je zlata kopačka jeho ne, kolik je zápasů do konce ve Francii?

Reagovat
ADM

Stihne dva zápasy Kylian

Reagovat
MiChaEl

Akoze, za taky zakrok, navyse, ked nebol jeho prvy podobny v sezone...no comment.

Reagovat
ADM

Suarez and Messi have combined for 420 goals since they first joined up in 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 let masakr

Reagovat
Atlético de Madrid

Vzdycky se smeju tem hejtum na Suareze, je to jednoznacne nejvetsi ofenzivni delo poslednich deseti let po Messim a Ronaldovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback
Reagovat
LAM

Takže mimo nominaci:

ter Stegen, Suárez, Messi, Piqué, Busquets, Sergi Roberto, Jordi Alba, Rakitić.

V tom případě bych Sestavu viděl na:

Cillessen-Vermaelen,Umtiti,Todibo,Semedo-Arthur,Alena,Puiq-Dembele,Prince,Malcom.

Doufám že nechá Dembeleho rozehrát.Na Liverpool se jeho rychlost může hodit,když bude Live hrát hodně ofenzivně.

Reagovat
Majk91

Dufam ze bude hrat Wague. Napoledy predviedol dost dobry vykon.

Reagovat
blaugrana

Cile, Wague, Todibo, Umtiti, Verma, Puig, Collado, Alena, Malcom, Princ, Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

Deravy Vaclik, ten post 1 ztrati po sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

no co s tim mohl delat

Reagovat
Kokesh

Real Madrid have completed the signing of Jovic for 60M. He'll sign for 6 seasons. [AS]

Reagovat
misinho7

Tak mame jeho, Hazard tiez uz snad skoro isty. Dalsi na ZZ zozname je Pogba, Eriksen a Ndombele. Ak sa nevyadri Pogba tak plan B je Van de Beek.

Nic nie je zatial teda este oficialne ale zatial to vyzera velmi dobre. Bolo by fajn mat poriesene prestupy pred zaciatkom pripravy Ak budeme ratat s tym ze Hazard a Jovic su isty tak tipujem ze vyjde este ten Pogba a Ndombele. Za eriksena bude podla mna Levy pytat sialenu sumu a Perez sa mu na to vysere

Reagovat
misinho7

nevydari Pogba*

Reagovat
LAM

Je to rok a půl kdy jste tu prohlašovali po superpoháru,že máte perfektní tým kterej bude asi nějakou dobu ve španělsku dominovat a že máte perfektní mladíky kteří budou vaše budoucnost.

Po tom roce a půl to vypadá tak že chcete 500milionů na přestupy,aby jste oživili podle vás tým za zenitem Co se tak změnilo?

Reagovat
Kluivert9

Vystřílivění

Reagovat
technecium

Reagovat
Majk91

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo jim štěstí.

Reagovat
valloire

odešel Král

Reagovat
madridcan

Cize po double a naslednej jednoznacnej porazke najnenavidenejsieho konkurenta v superpohari, ktory dosiahol jediny gol za dvojzapas minutovou trojitou zlomeninou nohy Suareza v pokutovom uzemi, tu ides riesit, ze sa Merengues zasluzene mohli niest na oblaciku nedotknutelnosti?

Takze ekvivalent k tomu z druhej strany by mal byt to, ze ako ste klesli, ze kupujete Paulinha a odchod Neymara vas zrazi na kolena. A zrazu Paulinho>CR7, odchod Neymara nam jednoznacne prospel

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamanie, velke sklamanie. Ten mal ist do Barcelony. Zavidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bral bych ho. Ale já si myslím, že do Realu se hodí více, on je zakončovatel prostě, k nám by lépe pasoval zase ten Werner, který dal letos méně gólů, ale má i jiné prvky, je výborný bez balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal prý dobře zná s Lacazettem, tak uvidíme co se bude dít.

Reagovat
Gazdo

Laca mal prist tak 4 roky dozadu ked tak teraz uz je neskoro

Reagovat
ADM

Aj tak sme ho nechceli

Reagovat
Gazdo

super. K vam sa hodi viac a hlavne bude dobre zase vidiet real s nejakymi hviezdami. Este hadam vyjde ten hazard a pogba nech to ma stavu

Reagovat
Mateo16

AS ty vole , milujem zaručene správy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

OT: Co říkáte na Endgame?

Reagovat
Jordi Alba

Nejsem nějakej extra fanoušek, ale čekal sem asi víc.

Reagovat
CHONG

Já se na to na to dívám dvojí optikou, když vezmu komiksové filmy obecně, tak to bylo super, přičemž v rámci těch 20+ Avengers filmů to určitě řadím do top 5, když to ale srovnám s králem, tedy Infinity War, tak je to slabší minimálně o třídu, chybí tak intenzivní tah na bránu, působivý konec a filosofující Thanos s perfektní motivací.

Reagovat
Jordi Alba

J, tak já toho zas tolik neviděl, ty Avengers, nějakýho toho Thora, kapitána Ameriku a ještě něco málo, ale byl sem po Infinity War namlsanej. Film to byl dobrej, ale když to porovnám s Infinity War, tak pro mě zklamání, no.

Reagovat
Jordi Alba

Naštěstí snad bude brzo Once Upon a Time In Hollywood, od toho čekám taky dost.

Reagovat
CHONG

Od toho čekám úplně nejvíc, Tarantino je můj velký oblíbenec a Pulp Fiction je dodneška můj nejoblíbenější film a tohle mu snad bude konkurovat.

Reagovat
valloire

Pulp Fiction

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Ty přeješ oboum Manchesterum?

Reagovat
ADM

Viesco, Pepov futbal je laska a Man U je nostalgia z 2006-2010

Reagovat
Gazdo

presne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Na to je vlastne forko

Reagovat
Anacron

Za mě pecka. Tak jak jsem zklamanej z GoT tak z tohohle jsme byl totálně nadšenej. Musíš se na to podívat tak jak měli tvůrci hrozně složitou úlohu. Každý věděl že samozřejmě vyhrají. Taky každý věděl že Tony a kapitán končí. A i přesto všechno to dokázali udělat tak že diváka překvapovali tím co se tam děje. A i ten konec udělat dojemně tak akorát aby z toho nebylo jedno velký klišé. O zpracování se nemá cenu bavit to bylo samozřejmě top. Jasný škoda že Thanos už tam nebyl tak moc ale on měl vlastně už hotovo, a v té časové lince z minulosti by v podstatě řešil to samé co v IW, takže to vypustili a myslím že to je dobře. A bylo to logicky hlavně o těch původních postavách a jejich rozloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší bomba by byla, kdyby to vyhrál pan nevyhnutelný. A další film klidně o něm. Dost jsem si ho oblíbil a jeho myšlenka nebyla zas tak špatná. Viz kapitán Amerika a velryby.

To by bylo teprve překvapení pro diváky.

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

3. díl nový řady GoT byl nejlepší ze všech řad. Překonal i ten pomalý začátek sezony s minimem děje.

Reagovat
Anacron

Oceňuji na tvé poměry velice normální způsob sdělení nicméně nesouhlasím. Ano čistě jako samotný díl se mi to taky líbilo, ale když se na to podíváš z pohledu celého seriálu tak je to plivnutí do tváře všem fanouškům.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Podľa IMDB hodnotenia je hned 55 epizód lepších..

Reagovat
ADM

A dokopy bolo tých epizód 70, takže slušný fail ...

Reagovat
smazaný uživatel

Schoduje se na tom i většina veřejnosti, takže smůla.

Reagovat
ADM

https://www.eurofotbal.cz/clanky/game-of-thrones-134001/?nocount=1#forum

Myslím, že toto je extrémne silná štatistická vzorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze na EF nemá žádný statistický význam. Přečti si nějaký články, ve spoustě těch zahraničních píšou, že to byl nejlepší díl a s kámošema jsme se na tom taky shodli. Tobě se to nemusí líbit, ale v celosvětovém měřítku je výsledek jasný. A nějaký hodnocení na imdb, kam chodí jen relativně pár lidí, většinou kritiků to nezmění.

Reagovat
ADM

Akých relatívne pár ľudí ? Ved to hodnotilo cez 100 000 ludi. Prieskumy do médií sa robia na menších vzorkách Prečítaj si tie písané komentáre tam. Ľudia sú velmi sklamaní a to, že to platené časopisy hypujú alebo že sa to páčilo tebe a tvojmu kamošovi nemení nič na tom, že veľká časť verných fanúšikov je aktuálne hlboko sklamaná vývojom 8. serie a duplom poslednej epizody či deja okolo WW.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjisti si definici slova relativně. V porovnání se stovkami milionů fanoušků je to relativně málo. Od toho dílu všude slyším a čtu, že to byl nejlepší díl. Píšou to snad všechny známý noviny a v diskuzích to je taky tak.

Netvrdím, že se to někomu nemusí líbit. Každýmu se nezavděčíš. Mně osobně a většině CELOSVĚTOVÝHO publika se to líbilo a považují to za nejlepší díl. O to tady jde.

Reagovat
patas92

Kde to čteš? CSFD, IMDB, rottentomatoes...tam všude má ta epizoda spíš průměrné hodnocení

Reagovat
roman1978

Tak dej odkaz na jednu, jedinou stránku, kde se to píše.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.google.cz/search?q=game+of+thrones+season+8+episode+3

Tady jich máš stovky. K tomu najdeš spoustu článků na facebooku a na youtube. Četl jsem snad 10 různých recenzí a všude to vychvalovali.

Reagovat
roman1978

To teda nemám. Should have been není že byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na některých píšou, že byl jeden z nejlepších, na dalších, že byl nejlepší. Tam jde hlavně o to, že tady tvrdíte, že má jen průměrný hodnocení nebo že jich bylo 55 lepších. A to je blbost. Hodnocení přes 9 z 10 není žádný průměr. Navíc se koukni na youtube na některý důležitý okamžiky, třeba na ten s Aryou na konci. Jsou tam samé pozitivní komentáře.

Reagovat
roman1978

Na celosvětové filmové databázi je to horší průměr. Nedal jsi sem jediný konkrétní důkaz, že to někdo hodnotil jako nejlepší díl že všech. A ne, není to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem sem desítky důkazů. Na to bys ale musel umět anglicky...

Reagovat
roman1978

No ty vole. Já jsem žil v New Yorku. Anglicky možná trošku ještě umím. Nepotřebuju desítky odkazů. Dej sem jeden. Na to bys ale musel umět cesky. O jeden, jediný jsem zadal o pár příspěvků dřív.

Reagovat
roman1978

A jak poznáš, jestli někdo umí anglicky a nebo ne, když ho neznáš a nevíš o něm vůbec nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že mu dám desítky zdrojů v angličtině a on z nich nedokáže nic vyčíst. Ale když chceš jmenovitě, tak tady máš úryvek z Forbesu: "Sunday night's episode of Game of Thrones was . . . astonishing. This was one of the best episodes not only of HBO's extraordinary fantasy drama, but of any television show I've ever seen. I'm left reeling, dizzy, all my expectations shattered."

Reagovat
roman1978

Ok, jeden jsi našel. I když to je od Kaina, který je známý tím, že vše zvelicuje a vše nové je pro nej nejlepší. Je to jen internetový kryl, který si tím snaží uměle zvedat sledovanost.

Reagovat
Jordi Alba

Musíš brát v úvahu, že se bavíš s debilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když má člověk svůj názor, který sdílí stovky milionů lidí po celém světě, tak je debil? Ty asi budeš trochu jednodušší.

Reagovat
Kixi Syhimour

To nebude ten důvod pro toto oslovení

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

To si mě asi špatně pochopil. To, že si debil sem nepsal kvůli tomu seriálu, ale protože si debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se s váma děckama nedá normálně diskutovat. Někdo má jiný názor a hned ho urážíš. Vzdělání je v dnešní době na mizerné úrovni. Zeptej se radši rodičů, proč se cizí dospělí lidé neuráží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň se jako "děcka" nevytahují svým postavením ve firmě či tím, že si vezmou jointa

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Kixi Syhimour

O tvé potřebě vychloubat se tvým postavením ve firmě a vzdělaním

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ničím nevychloubám. Nemám to zapotřebí, navíc v mém okolí mají skoro všichni stejné vzdělání. A jelikož dělám sám na živnosťák, tak se nemohu vychloubat nějakým postavením, když to není s kým porovnat.

Reagovat
valloire

ty jedeš hochu....hádat se se s vlastníma, hmmmmm, kde je to tvoje - trolim madridioty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale není debata o fotbale, dědo. Aspoň v něčem mají vkus, když ne v GoT.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Shodli se na tom s kámošema (z odmašťovny), takže běž do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nema statisticky vyznam, ale s kamosema jsme se na tom shodli ano retard

Reagovat
smazaný uživatel

Když neumíš z textu vyvodit důležité informace, tak ses nazval správně. To byla jen vedlejší informace, která na celkový význam tohoto faktu nemá skoro žádný vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho tveho textu jsem vyvodil jediny mozny logicky vystup, to ze jsi retard davas tady za argument nejakeho novinare a pry desitky recenzi, pricemz jsi nedokazal dohledat ani jednu jinou. dale ti vadi statisice hodnoceni na imdb, protoze je to maly vzorek pritom pro tvuj nazor ti staci, deset pisalku (kteri asi ani neexistuji, kdyz jsi je nedokzal potvrdit zdrojem. nebo teda vlastne jo. dal jsi odkaz na google to by ti nevzali ani na zakladce pri referatu o Brouccich)

na jakemkoli mediu, ktere SDRUZUJE recenze (tzn. ze se udela prumer z vice zdroju) se doctes, ze to nebylo v porovnani s ostatnimi epizodami nic moc. ale ne, ty si budes vymyslet kecy o stovkach milionu fanousku (kde je nejaky zdroj, co to potvrzuje? kde je vubec nejaky zdroj, ze tolik lidi to aspon videlo?). jsi postizeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě už není pomoci, retarde postižený.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, generator nahodnych vet

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to co ty, jen bez těch přebytečných blbostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jsi vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově dobrý film, i když na IW to nemá ani z daleka. Navíc tam bylo pár nelogičností. Třeba jak mohl Kapitán Amerika metat z Thorova kladiva blesky, když bylo v Ragnaroku rečeno, že ty blesky vychází přímo z Thora a tím kladivem je jen usměrňuje. Ale to jsou jenom takové menší detaily.

Za co jsem rád, že tam nijak moc na sílu necpali tu Captain Marvel.

Reagovat
patas92

V jedničce Thora zas bylo řečeno, že kdo ovládne kladivo, ten ovládne i Thorovu moc.

Reagovat
Gazdo

Ale len pokial ta moc bola zobrana thorovi odinom. Ked thor ziskal naspat kladivo ziskal spat aj svoju moc

Reagovat
Kixi Syhimour

za ten tvůj příspěvek

Reagovat
CHONG

Dík

Reagovat
Switchback

Je tu někde i diskuze k GoT?

Reagovat
Switchback

dík šéfe

Reagovat
ADM

Aspon niekto ma tu respektuje

Reagovat
valloire

já tě taky respektuju

Reagovat
patas92

Mně se to líbilo hodně, možná i víc, než IW.

Reagovat
SpartaOvenka

Naprosto skvělé. Spolu s IW jsou výjimečné, což ale taky i mělo být.

IW ukazuje Thanose, je to jeho film, má své promluvy a emoce. Vidíme jeho vnitřní jistotu, kdy obětuje všechno, aby dosáhl svého. Na druhé straně zase vidíme celkovou rozdrobenost Avengers po Civil War, kdy jsou prostě od sebe a když se postupně potkávají, tak se i poznávají - Strážci + Thor nebo Tony + Strange + Strážci, kdy zjistí, že vlastěn celý vesmír má společný cíl zastavit Thanose.

Endgame zase ukazuje soudržnost hrdinů od té chvíle, kdy se nějak s lusknutím vypořádají a najdou plán. Je pěkně sledovat, jak každý i přes lusknutí našel důvod, proč žít, ač lepší nebo horší, tedy kromě Thora, ale udělali ho srandovně. Thanos mi přišel takový více zlý. Asi proto, že viděl, že dosáhl svého, tak se za tím chtěl hnát ještě víc. Pak taky když viděl, že se nějací lidé ze Země snaží odvrátit nevyhnutelné v době, kdy už s tím on v podstatě nemůže nic dělat kromě tohoto jedinečného okamžiku. V tomhle je dobře, že Thora trochu oslabili, kdyby měl sílu jako v IW, tak i tohoto brutálně silného Thanose porazí asi tak za půl minuty. V IW byl Thanos slabší v přímém boji, když nepoužil kameny, on ovšem neměl brnění a svůj meč, který ho dělá asi tím nejsilnějším, co ve filmu je v přímém souboji. Wanda ho pak dala jak nic, když došlo na bezkontaktní boj. Strange by ho vyškolil úplně stejně.

EG měla všechno - krásné emoce, akci a vtip. Jako klasický film z celé série, který chce vzít to nejlepší a dát to do vrcholného díla. Emočně je to silnější než IW, akce na podobné úrovni, ve vtipu ho porazí komická díla - Ragnarok, Strážci, možná i Ant-Man.

Dost se mi líbily nepatrné narážky na předchozí filmy třeba v závěrečné bitvě, kdy Sam řekne Kapitánovi "pozor vlevo" jako ve Winter Soldier Kapitán jemu. Nebo když Black Panther řekne Clintovi, aby mu dal rukavici, když na bitvě na letišti mu Panther řekne, že ho jeho jméno nezajímá.

Nejlepší dle mě scéna s Mjolnirem, kdy ho přijímá Steve, neuvěřilné , podobně pak postupné přicházení hrdinů, potěšila i scéna se Star-Lordem, jak si tancuje a spojení Thora se všemi Strážci bylo asi nejvtipnější nejen na EG, ale i IW, co udělá jejich společný celý film, si moc ani nedovedu představit

Jsem dost zvědavý, co bude teď, jestli se zase pokusí vystavět nějakého padoucha mnoho let. Myslím si, že teoreticky z toho filmu Eternals, kde někdo z nich nebo z nějakých jim příbuzných vytvořil ty kameny (komiksy jsem nečetl) - teoreticky by je někdo v koutku alternativního vesmíru tvořit na běžícím páse

Celkově se teď nejvíce těším na Strážce 3 a Strange 2, jehož první film mám v oblíbenosti hned za IW a EG, snad se jim povede

Reagovat
smazaný uživatel

zklamání..

Reagovat
ADM

Hlavne ten low budget na Hulka vramci oboch filmov

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda. Ale celkově z IW jsem byl na větvi a šel jsem na to rovnou 2x do kina, ale od Endgame jsem čekal mnohem více.

Reagovat
marke7

Reagovat
marke7

Zklamání. Thor byl vtipný možná první dva-tri záběry, pak už trapné. Cestování časem hrozné klišé, bál jsem se, že to půjde touhle cestou. Co už, navíc tam bylo spoustu nelogičností. Celkově málo akce. Scénka u kamene duší byla taky spíše k smíchu, ti dva se neviděli X let, nevěděli ani, jak jej získat. Ale jakmile se zjistí, že to musí být největší oběť, tak jsou to najednou pro sebe ti dva navzájem? Kravina. Captain Marvel naprosto zbytečná postava tlačená na sílu. Infinity War byla pro mě naprostá pecka, Thanos je skvěle zpracovaný. Na Endgame jediná dobrá věc Tony Stark.

Reagovat
smazaný uživatel

to že se bude cestovat v čase se vědělo hned po infinity war a dle mě to cestování bylo uděláno jinak (lépe) než v ostatních filmech.

Reagovat
marke7

lépe? během jednoho dne přišli na cestování časem, byly tam nelogičnosti atd., bere se, že nejlépe je cestování časem vysvětleno u Flashe od DC, což je jedna z jeho schopností a tam panují určité teorie, které dávají větší smysl, než to co si přetvořili k obrazu svému v Endgame tak, ať jim to zkrátka pasuje do filmu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co si v endgame cestování nepochopil, je to tam dobře a zcela logicky vysvětleno.

Reagovat
marke7

Pokud neznáš cestování časem z Flashe, tak nevím, jestli to rozebírat. Je tam toho hodně, Kapitán potkal sám sebe, Loki se vytratil s kostkou a vytvořili tím alternativní realitu, Nebula zabila své dřívější já. No prostě bordel, ale někomu stačí málo.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem z toho máš bordel? Bylo tam jasně řečeno, že cestování zpátky nemá vliv na budoucnost reality ze která cestuje a každá změna udělaná v minulosti má pouze vliv na tu realitu do které se cestovalo. Proto Nebula mohla zabít samu sebe, protože na ní to nemohlo mít žádný vliv, ona už si svojí minulost,ze které přišla zlá nebula, prožila. Bylo tam i jasně řečeno, že potkání sama sebe není žádný paradox, protože necestovali zpět do svě minulosti ale do jiné.

Cestování v endgame má tu nejlepší možnou logiku.

Reagovat
marke7

Má to prostě svoji logiku, ne nejlepší. Oni si cestování v čase pojali po svém a vysvětlili to tak, aby jim to ve filmu fungovalo. Verze od DC je mnohem lepší, než u Marvelu, u kterého vypadá cestování v čase jako naprostá brnkačka. Všude slyšíš, jak není radno si zahrávat s časovou osou (v jiných komiksech), ale tam prostě si opravdu dělají co chtějí. Sorry, věc názoru, mě se to nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě každýmu se libí něco jinýho

Reagovat
patas92

Lol, v Engame si nic nevymysleli ani nepřetvořili k obrazu svému. Pracujou tam s Many-worlds (multiverse) teorií cestování v čase...Ta je mimochodem vědecky mnohem přijatelnější, než ty obvyklé (nevím, jak to je ve Flashovi), které se objevujou ve sci-fi literatuře (kde vznikají různé paradoxy).

Že se ti to nelíbilo je tvůj problém, to ale neznamená, že je tam to cestování časem uchyceno špatně. Nějak sem si totiž nevšiml, že by existovala jedna správná a vědecky ověřená teorie.

Reagovat
marke7

Je to můj problém. Podívej se na The Flashpoint Paradox, skvělý film, kde je cestování časem perfektně zpracované. Flash změnil minulost a v přítomnosti tím nadělal šílený bordel, a proto když něco takového vidíš prvně a je to pecka, tak logicky to, co předvedli v Endgame ti pak jednoduše nesedne. Takže jo, je to subjektivní a můj problém, ale čtu na spoustě fórech, že to vadí více lidem.

Reagovat
CHONG

Tak jsem na tom byl včera znovu a Infinity War sice zůstává neporaženo, ale je to fakt super.

Reagovat
X-bano-X

Za mňa sklamanie. Chcelo by to asi ešte raz vidieť ale vidím tam veľký nevyužitý potenciál. A ani mi moc nesadol typ humoru napr. Thor. To cestovanie časom je tiež na prd...........

Reagovat
Visca el barca

Pep chce Joaa Felixe. To by nám mohl prodat Saného

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

To už by byl konec pro Coutinha, ne?

Reagovat
ADM

*to uz by konecne byl

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

Však právě, posílej 150 za Saného.

Reagovat
Mateo16

Tak Bale, Modric, Ceballos mimo nominacky.

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Parádní sestava a zrovna uvidím jenom posledních 30 minut.

Reagovat
ADM

Tak posledne to bolo takmer totožné a žiadne terno to nebolo, všakže

Reagovat
alcantara

Ja 0

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to si stihol to najdôležitejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná.

Reagovat
LAM

Reagovat
marke7

Škoda Umtitiho na levém beku. Jinak paráda, na tu zálohu se těším.

Reagovat
ADM

Tam hrával aj Verma u nás.

Reagovat
Majk91

Paradna. Presne taku som si predstavoval. Tesim sa na minisuboj Lobotka vs Arthur

Reagovat
patas92

Škoda, že místo Boatenga tam není koho

Reagovat
Kluivert9

Abel Ruiz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Dnes bohužel nestíhám.

Reagovat
smazaný uživatel

Todibo, Alena a Riqiiiiiiii v základu! Sestava parádní, ať se kluci předvedou

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

Dembélému sa lepí zas všetka smola na päty

Reagovat
Rattlesnake

paráda . skleněnka číslo 7678876

Reagovat
patas92

Ještěže není náchylný na zranění

Reagovat
ADM

Pekne mi podkuruješ posledné dni.

Reagovat
patas92

Radši nebudu zjišťovat, co to ve slovenštině znamená

Reagovat
ADM

Ze mi davas zabrat v kazdej diskusii

Reagovat
patas92

Vždycky jsem to dělal jenom pro tvoje dobro

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný.

Reagovat
roman1978

Zůstal na lavičce, tak snad nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam by šel? Stopem do nemocnice?

Pokud může chodit, pošlou v Barce na vyšetření.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

oprava

Reagovat
ADM

Ousmane Dembélé will have medical tests upon his return to Barcelona. This will determine whether or not he will be out for the game against Liverpool.

Bežný postup kým to ozaj nie je okamžite na nemocnicu...

Reagovat
roman1978

A tak jsem to myslel. Není to asi na rovnou do nemocnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Prdele co s tim Dembelem zas je?

Reagovat
blaugrana

10 rokov a trhaju sa mu svaly pice

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to zas na ten hamstring, to je v prdeli. Zrovna on se svojí hrou založenou na dynamice a rychlosti s tim bude mít problémy věčně

Reagovat
smazaný uživatel

Riqui, Arthur a Wague výborní Boateng nechápu, že se může živit jako fotbalista

Reagovat
ADM

Todibo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky parádní

Reagovat
Rattlesnake

15000 oktávek?

2000 bytů v centru prahy?

100 luxusních jachet?

komické duo "Labil a Skleněnka"?

,,Výběr je jen na vás. Už tento pátek losujeme o jackpot 300 milionů eur!"

ty reklamy se píšou úplně samy

Reagovat
Rox

Arthur už by se mohl probrat

Reagovat
ADM

No nič, na toto ja nemám čas. Idem radšej kuknúť nejaký seriál, slušná nuda

Reagovat
Dr. Admess

Ten Alena je strašně zbrklej, přijde mi horší než co byl Roberto, když přišel do Áčka. Nevím, no..

Reagovat
Gazdo

On sa hlavne snazi strasne. Keby sa trosku uvolnil tak by bol paradny

Reagovat
Rox

Puig a Malcom zatím jediný co aspoň něco předvedli

Reagovat
LAM

Zase v týhle sestavě čekat něco velkýho na Celtě kde má problémy i základ.......

Reagovat
Rox

To jsem určitě nečekal, ale stejnak by mohli bejt víc aktivní, Arthur úplně zbytečný ztráty a hraje jak kdyby byl na tréninku, šanci by si taky nějakou mohli vytvořit

Reagovat
LAM

Puig vypadá do budoucna slušně a Malcom snad bude dostávat víc minut.

Doufám že tu odvetu zvládnem a na finále LM už asi Dembele bude na lavičce určitě,ale příští sezonu to s nim chce víc pracovat s ohledem na ten sval.Dle mě se špatně rozcvičuje.

Reagovat
roman1978

Rikipuč výborný. Todibo výborný. Wague měl momenty. Malcom měl momenty. Alenka se vytratil. Art +- ok.

Reagovat
marke7

Arthur, Aleňa i Puig jsou výborní do baga tam bude třeba ještě hodně trénovat, aby přidali něco navíc.

Reagovat
LAM

Aethur hraje moc ze zadu.On je klasický CM.Tuhle pozici si spíš dokážu představit hrát De Jonga příští rok když se bude šetřit Sergio.

Reagovat
marke7

Jo, ale takový Aleňa už by měl přestat být tak připosraný a prostě zkusit hrát více dopředu. I za cenu toho, že 3 míče z 5 ztratí, ale prostě, ať to zkusí. Kdy jindy, než v takovém zápase. Kolikrát to může zkusit, ale místo toho alibisticky pořád do strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec neviem, co hrat. Nulovy ofenzivny system. Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

nevieme

Reagovat
smazaný uživatel

Vsal by ous kdyz hraje dnes stejne nehral v poole, ale je to smula no

Reagovat
roman1978

Toto bych pustil. Šlo o centimetry. Jestli vůbec.

Reagovat
Rox

Reagovat
Gazdo

To nebol ofsajd ani v alternativnej realite. Mal byt gol

Reagovat
Dr. Admess

Salah asi otřes mozku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka wagueho ale zabery na umtitiho

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Anacron

Očekávám že nenecháme Barcu, Atlety a Sevillu v tomto kole na holičkách a přidáme taky nějaký tragický výsledek. Valencia se taky určitě pochlapí. Jedině u Getafe čekám výhru.

Reagovat
aurelio

Ak dobre pozerám, Valencia má lepšie vzájomné zápasy s Getafe (1:0, 0:0) aj Sevillou (1:1, 1:0), čo by v kombinácii s tým, že hrajú ešte s Barcelonou a Atleticom, nemuselo byť vôbec zlé. Aj keď po tých včerajších výsledkoch neviem-neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe určitě ještě ztratí. Barcelona s nimi podle mě bude hrát v téměř plné sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak jsem hodně zvědavej, co za pár minut Getafe předvede a jestli využije zaváhání Sevilly

Reagovat
Coutinho10

Getafe zatim na dobry ceste

Reagovat
Mateo16

Player of the Month April at Eredivise League - Lepsi Messi

3 assist and 1 goal

Most dribbles - 58

Most created chances 18

No niak tam nevidim ten hype za 75 mega

Reagovat
ADM

Presne tak, pretože taký Busquets takéto ocenenia vyhráva bežne

Reagovat
Kokesh

Poprvé, co hráč Vitesse vyhrál tohle ocenění. Slušný.

Reagovat
alcantara

Skryva sa za Asensiom, Viniciusom a Jesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Messi vy jste šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak srovnávat Modrice s Busquetsem, úplně jiný post.

Ten hype za 75 mega si poradil se zálohou Realu, Juventusu a Tottenhamu. Což se o Ødegaardovi zatím říct zdaleka nedá.

Reagovat
Kluivert9

Tak kam jde na hostování příští rok?

Reagovat
Anacron

Alespoň že ten souboj o 4 místo bude zajímavý až do konce

Reagovat
CHONG

Je to blízko

Reagovat
Ross Geller

Cristiano je prvním hráčem v historii fotbalu, který dal 100 gólů a více..

Hlavou

Pravou nohou

Levou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mu chybí 100 gólů čurakem.

Reagovat
Ross Geller

Tím už zaskóroval u 100 buchet.

Reagovat
smazaný uživatel

100 zprzněných análů

Reagovat
Ross Geller

No myslím, že to bude kombinace buchet a análů. Přeci jen v dnešní době je čím dál více holek, co to mají rády i do zadnice.

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Marcelo, Vallejo, varane, Carvajal - Valverde, Casemiro, Kroos - Brahim, Mariano, Lucas

Tak aspoň ten Mariano. Chcel som tam dnes vidieť Reguilona, Isca, llorenteho, Asesnia a Vinicia od začiatku

Reagovat
CHONG

Ušoplesk

Reagovat
Ed_Hazard

Čakal som ho. do konca sezóny dá možnosť aj tým, ktorých v týme budúcu sezónu nechce. Inu, som zvedavý či si nakoniec nechá Keylora alebo Thiba. Tak trocha sa bojím, že to bude práve Thibo

Reagovat
Mateo16

Lucas sedel 2 zapasy za sebou. Ten dnes asi musel hrat. Isco ma 67 percent odohrateho casu taky Kroos ma 54. Asensio sedi tiez druhy zapas v rade.

Reguilon ten uz spadol na Marcosovu a Ceballosvu uroven.

Reagovat
Anacron

To vypadá jako když včera Barca šetřila každého kdo umí kopnout do míče kvůli semifinále LM. No u nás je to normální stav soupisky To vypadá jak Castilla.

Reagovat
Phillipinho

Dneska asi pro Valencii klicovej zapas ne? Jestli vyhrajou, tak maji jeste sanci. Sevilla podle me bez sance. Pristi tyden jedou na Wandu, ze ktery si neodvezou zadnej bod

Reagovat
Ed_Hazard

Mariano Minuta a pol stačila.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Doufám, že zůstane. Jediný má hlad po výhře jako CR7.

Reagovat
Anacron

Škoda že to je tak celý co má jako CR7

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte výskok

Reagovat
gonzalesl_is_back

Má dobrou hlavu i střelu. Stačí se podívat, jak hrál za nás když dostával příležitost dřív nebo za Lyon.

Reagovat
Anacron

No ale nepřekvapivě ani zdaleka jako Ronaldo

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak to je snad pochopitelný. To si tu nemusíme vysvětlovat.

Reagovat
Ed_Hazard

Casemiroooo....to je taký evergreen od neho Jak ja toho chlapa nemám rád..

Reagovat
vilp

Reagovat
Ed_Hazard

Moc nechýbalo a mal by druhá áčko

Reagovat
ADM

Dávno sme tu nemali nejaké poriadne futbalové OT

Za koľko by podľa vás dnes teoreticky prestupovali títo hráči?

- Cristiano Ronaldo Manchester United Real Madrid €94

- Luis Suárez Liverpool Barcelona €82.3

- Zinedine Zidane Juventus Real Madrid €77.5

- Kaká Milan Real Madrid €67

- Fernando Torres Liverpool Chelsea €59

- Karim Benzema Lyon Real Madrid €35

Reagovat
Anacron

Alespoň něco zajímavého k debatě když náš zápas to není

Když vezmu v úvahu že Neymar šel za 220 tak:

Cris - 300

Suarez - 180

Zidane - 250

Kaká - 200

Torres - 150

Benzema - 80

Reagovat
roman1978

250

200

200

180

150

30

Reagovat
CHONG

Ten Benzema je překlep nebo pokus o vtip?

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

Môj osobný názor je, že Torresov prestup vrámci anglickej ligy by bol brutálne číslo, to si ani nedokážem tipnúť tie nezmysly..

Benzema ako 21 ročná beštia z Lyonu by prišiel na dobre cez 100mega aktuálne.

Kaku si netrúfam povedať, keďže podľa mňa prestupoval už po svojom peaku, 120?

Cristiano a Suarez, hlavne teda po tých útočných sezonach čo mali by boli asi medzi 220 - 300, CR ešte obrovská výhoda v tom, že mal len 24 rokov.

Zidane mal 29, tam by sa to už asi prejavilo, takých 160-170 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

300

170

190

120

110

80

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole Lucas je katastrofálny. Takýto výkon som na profi úrovni už dlhšiu dobu nevidel A Dani ho slušne supluje, ich spolupráca na pravej strane je jedna veľká komédia.

Reagovat
Anacron

No to vypadá jak slepý s hluchým ti dva.

Reagovat
Mateo16

Marcelo

Reagovat
ADM

MU definitívne bez LM, Pogba v lete teda do Realu?

Reagovat
CHONG

Snad ne.

Reagovat
marke7

A de Ligt do United už po dnešku taky snad padá. Teď už ho tam Mino neprotlačí.

Reagovat
Mateo16

Vinicius a jeho zakoncenie - panu bohu do okien

Mariano tiez uz mohol mat hattrick

Reagovat
gonzalesl_is_back

A Isco zatím na přesdržku :)

Reagovat
Ed_Hazard

Isco na mňa pôsobí, akoby mal na každej nohe 5kg závažie. Neskutočne ma nebaví pozerať naňho.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Taky. A Asensio dnes zaslouží podobné hodnocení.

Reagovat
Mateo16

Asensio

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl, to čo bolo zase za alibizmus od Casemira

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele