LaLiga - preview 35. kola

27.04.2019, 09:08, aktualizováno 29.04.2019, 08:45
Previews
Pondělním zápasem budou dohrávat kolo Betis a Espanyol. Oba kluby mají stejný počet bodů a vítězstvím by ještě oživily teoretické naděje na poháry. Remíza naopak pohřbí oba dva sny. Fanoušci se tedy zřejmě mají na co těšit.
Real Betis - Espanyol Barcelona  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku 35. kola LaLigy obstará duel mezi Betisem a Espanyolem. Domácím hrubě nevychází závěr sezony a po sérii mizerných výsledků padají tabulkou stále hlouběji. Oproti nim má Espanyol solidní formu a svého pondělního soupeře již bodově dotáhl.

Betisu dochází v závěru letošní sezony dech. Alespoň by se tak dalo soudit, pokud pohlédneme na jeho výsledky z posledních zápasů. Sevillský celek dokázal zvítězit pouze v jediném z posledních sedmi ligových kol. Za domácí vítězství nad Villarrealem a remízou s Rayem si ve zmíněných sedmi kolech připsal pouhé čtyři body. Takové výsledky jsou pro fanoušky klubu značným zklamáním, jelikož jsou namlsáni nejen letošním účinkováním v EL, nýbrž i povedenými výkony, jakými se jejich svěřenci prezentovali po většinu sezony.

Trenér domácích Quique Setien se snaží nabádat své svěřence k co nejzodpovědnějšímu přístupu ke zbytku sezony. Betisu zbývají ještě čtyři ligová kola a ačkoliv by se mohlo jevit, že se nemá čeho obávat, musí stále s obezřetností sledovat týmy za svými zády.

Espanyol se pomalu, ale jistě škrábe tabulkou vzhůru. Menší z barcelonských celků nepoznal hořkost porážky již pět utkání po sobě a nyní se nachází v samém středu LaLigy. Ačkoliv je Espanyol již ze hry o evropské poháry, dělá všem svým skalním příznivcům zajisté radost. Hosté padli naposledy v městském derby s konkurenční Barcelonou a od té doby dokázali porazit Gironu s Alavésem a remizovat s Getafe, Levantem i Celtou.

Hosté se v pondělí budou muset obejít bez potrestaného Estebana Granera. Dále v nominaci chybí zranění Pablo Piatti, David Lopéz, Roberto Rosales nebo Hernán Pérez.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mandi, Sindei, Bartra, Firpo - Canales, Guardado, Celso - Joaquin, Jesé, Tello
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Lopez, Hermoso, Naldo, Pedrosa - Sanchez, Roca, Darder - Melendo - Lei, Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.58 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - SD Eibar  (neděle 12:00)
Eibar už ve čtyřech kolech po sobě nedokázal vyhrát a logicky se jeho úpadek projevil na tabulce. Eibar by sice moc rád zlepšil své výkony, ale nevybral si pro to zrovna dobrého soupeře. V neděli po obědě se totiž podívá do Valencie, konkrétně na populární stadion Mestalla.

Je to poměrně překvapující, ale Valencii se proti Eibaru moc nedaří. Domácí Netopýři, kteří pravidelně bojují o poháry a často si na nich favorité vylámou zuby na jedné straně. Na druhé straně Eibar, který zažívá hodně nevyrovnané výkony a patří mu spíš druhá polovina tabulky. Je asi jasné, kdo by měl být v duelu těchto dvou týmů favoritem, kdo má větší renomé a kvalitnější kádr. Přesto Valencia porazila svého soka naposledy před více než třemi lety!

Od dubna 2016 se ale urodily tři remízy a třikrát vyhrál Eibar, což se Valencia teď pokusí napravit. Má k dispozici domácí prostředí stadionu Mestalla, na kterém se jí poměrně daří. V sedmnácti zápasech na Mestalle prohrála jen jednou a získala už 28 bodů. Naopak Eibaru se na půdě soupeře daří jen málokdy, což ukazuje jeho současná 8. příčka v této pomyslné tabulce.

Eibar dokonce v této sezoně zvládl odjíždět domů jako vítěz jen jednou, takže má rozhodně co napravovat. Eibar jel do Valencie naposledy v minulé sezoně ve 35. kole, tedy navlas stejně jako nyní. Tehdy se diváci i přes mnoho šancí ale gólu nedočkali. Valencia se bude doma chtít revanšovat svým fanouškům za minulé kolo, které mohla zvládnout lépe. Proti Atléticu Madrid sice rozhodně nebyla favoritem, ale porážka 3:2 ji i přesto musela mrzet.

Pravdou ale je, že když srovnáme současnou situaci Valencie, třeba to, že v posledních deseti soutěžních duelech prohrála jen dvakrát, se začátkem sezony, v němž se nacházela až v pásmu sestupu, tak je ten rozdíl obrovský. A uvědomují si to i hráči samotní.

Mladý záložník Ferrán Torres prozradil: "Opravdu tvrdě na sobě pracujeme a snažíme se neustále zlepšovat své postavení v tabulce. Občas se nám to nepovede, jako třeba teď naposledy s Atléticem, ale i v tomto případě si myslím, že se nemáme zač stydět. Je ale naší povinností pokoušet se o tři body i proti lepším týmům. Doufám, že dokážeme po delší odmlce zvítězit nad Eibarem."

Eibaru se minulé kolo vyvedlo ještě hůř, protože prohrál s předposlední Huescou. Obranu ligového outsidera nepřekonal ani jednou a sám od něj dostal dvě branky, čímž navázal na předchozí porážku od Atlética. I proto patří Eibaru až třináctá příčka se čtyřiceti body na kontě. Teď mu navíc budou scházet Arbilla, Bigas, Diop nebo Ramis, zatímco Netopýři postrádají Čeryševa s Kondogbiou.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Paulista, Garay, Gayá - Soler, Parejo, Coquelin, Guedes - Rodrigo, Gameiro
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Paulo, Alvarez, De Blasis - Cucurella, Jordan, Escalante, Orellana - Enrich, Cardona
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.51 - 7.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Sevilla FC  (neděle 14:00)
V neděli ve dvě hodiny se na Estadio Municipal de Montilivi proti sobě postaví domácí Girona a Sevilla. A karty v tomto duelu jsou jasně rozdány. Zatímco domácí Girona se trápí herně i výsledkově, Sevilla v posledních týdnech opět šlape podle plánu a naplno.

Sevilla občas umí vymyslet nečekanou porážku a ztratí body s týmy, od kterých by to nikdo nečekal, ale celkově se jí pod vedením trenéra Joaquína Caparróse povedlo najít správný rytmus. V minulých pěti duelech sice prohrála s Getafe, což čekal málokdo, ale kromě toho ve čtyřech ostatních zápasech dovedla vyhrát.

Minulé kolo pak muselo být pro fanoušky Sevilly přímo dechberoucí podívanou. Sevilla doma uvítala teď už poslední Rayo Vallecano a neměla s ním slitování. Do jeho sítě se trefila hned pětkrát, zatímco její obrana zůstala nedotčena! Po galapředstavení si Sevilla jen pojistila průběžnou čtvrtou příčku, která ji spojuje s příštím ročníkem milionářské Ligy mistrů.

Nesmí se ale moc oddávat pocitu, že je nepřekonatelná, protože na záda se jí tlačí několik soupeřů. Páté Getafe má dokonce stejný počet bodů, jen horší skóre. A hned za ním čekají týmy jako Valencia nebo Bilbao, které ještě rozhodně neřekly poslední slovo. Pro Sevillu hovoří i minulé duely s Gironou, protože za všechny tři zápasy nejenže neprohrála, ale dokonce od soupeře nedostala ani gól!

Trenér Joaquín Caparrós má plnou hlavu osobních starostí vzhledem k vážné nemoci, která ho zřejmě bude postupně stále více limitovat, ale jinak má téměř kompletní kádr zdravý. Chybět budou pouze Wöber s Nolitem, přičemž úplně zdravotně v pořádku není ani útočník André Silva.

Girona je na tom obdobně, neboť jí schází trojice zkušených hráčů Planas, Mojica a Benítez. Tím však dobré zprávy z tábora Girony v podstatě končí. Pohled na tabulku ukazuje, že se záchranou bude mít Girona ještě hodně velké potíže. Aktuálně totiž obsadila až 18. příčku a pořád se z ní nemůže dostat výš.

Dostala sice jen 47 branek, což je na její místo dost nezvykle málo, ale ani to jí nepomáhá. Obrovské potíže má totiž právě na domácí půdě. Doposud zde dokázala získat jen pouhých 12 bodů a vyhrála jen dvakrát, což je z celé LaLigy vůbec nejhorší domácí bilance. V minulém kole se jí rovněž nedařilo.

Girona sice dlouho sahala v utkání s Realem Valladolid po bodu, který by jí v tomto záchranářském souboji mohl hodně pomoci, ale nakonec přeci jen inkasovala. Další ztrátou protáhla smutnou sérii porážek už na číslo 6 v řadě, přičemž ani jednou v těchto šesti kláních se jí nepovedlo dát víc jak jednu branku. Povede se jí to proti favorizované Seville?
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Muniesa, Bernardo, Juanpe, Porro - Luiz, Pons, Granell - Borja Garcia, Portu, Stuani
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Escudero, Carrico, Mercado, Navas - Vazquez, Mesa, Banega, Sarabia - Ben Yedder, Munir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.68 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Getafe CF  (neděle 16:15)
Real Sociedad čeká už čtyři roky na chvíli, kdy znovu porazí Getafe. A teď se úplně nezdá, že by nastal ten správný čas. Zatímco Getafe udivuje pátou příčkou a ambicemi na poháry, Real Sociedad se po dobrém úvodu do sezony opět výkonnostně propadá do druhé poloviny tabulky.

V minulých deseti kolech LaLigy se fanoušci La Realu dočkali jen jedné jediné výhry! Kromě těsné výhry nad Realem Betis si tým ze San Sebastiánu připsal v deseti posledních duelech také čtyři remízy a pětkrát už prohrál. Minulé kolo nebylo výjimkou a Real opět navázal na porážku od Barcelony. Ani prostředí stadionu Anoeta mu totiž nezajistilo body v utkání s Villarrealem, který se radoval z vítězství po brance Gerarda Morena.

Výsledkem promarněné šance na zvrat je současná jedenáctá příčka, která ambicióznímu týmu nedělá zrovna radost. A mohlo by samozřejmě být ještě mnohem hůř, protože takový Villarreal na 14. místě je vzdálen jen pouhé dva body. Pro trenéra Imanola Alguacila Barrenetxeu zkrátka nic příjemného.

Radost mu sice dělá návrat již uzdraveného obránce Thea Hernándeze, jenže pořád má hodně hráčů zraněných. Týká se to například Januzaje, Illarramendiho, Zurutuzy, Navase nebo Llorenteho. V kádru Getafe se naopak do hry může znovu zapojit Djené, který si už odpykal svůj trest.

Několik absencí ale Getafe pořád trápí. Mimo hru jsou Antunes, Bergara nebo Ndiaye. Tým trenéra Bordaláse teď prožívá přesný opak formy La Realu. V deseti předchozích duelech zaváhal jen jednou natolik, že si tři body nechal soupeř. Naopak Getafe stále častěji dokáže navazovat na dobré výkony a potvrzovat je i proti silnějším týmům.

Poslední z nich byl vidět v minulém kole, když se Getafe nezaleklo ani tak silného protivníka, jakým byl Real Madrid. Od Bílého baletu dokonce Getafe nedostalo ani gól a na vlastní půdě slavilo hodně cennou remízu. Stále totiž nevzdává boj o poháry. Před nedělním programem mu stále patří skvělá pátá příčka s tím, že od čtvrté Sevilly ho dělí jen horší skóre. Tři body by mu tedy hodně pomohly v cestě za jeho snem.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Aritz, Le Normand, Munoz - Merino, Sangalli, Pardo - Oyarzabal, William José, Juanmi
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Cabrera, Djene, Suarez - Hugo, Arambarri, Maksimović, Portillo - Mata, Ángel Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 2.91 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - SD Huesca  (neděle 18:30)
Villareal může udělat další zásadní krok za záchranou v LaLize. Na jeho půdu přijede Huesca, která je sama ohrožena sestupem a na první nesestupovou pozici ztrácí již 6 bodů.

Žlutá ponorka nasadila k závěrečnému sprintu na konci letošní LaLigy. Aktuálně 14. celek dokázal vyhrát 3 poslední ligová utkání v řadě a na sestupové příčky má již náskok 5-ti bodů. Villareal bojoval srdnatě v EL, kde vypadnul až ve čtvrtfinále soutěže. Nyní jej čekají poslední 4 kola, během nichž by se rád nejen zachránil, ale také se pokusil posunout tabulkou co nejvýše.

Domácí mají po celou sezonu problémy s četnými zraněními svých hráčů. V neděli jim proti Huesce bude chybět vykartovaný Vicente Iborra a zranění Bruno Soriano, Miguelón, Daniel Bonera nebo Carlos Bacca.

Huesca se snaží ještě zamíchat sestupovými kartami. Hostům se podařilo neprohrát již 4 utkání v řadě, během nichž získali 7 bodů. I přes tyto solidní výsledky se zdá být záchrana v soutěži spíše zbožným přáním. Do konce ligy zbývají 4 kola a hosté na záchranu ztrácejí aktuálně šest bodů.

Obrana Huescy udržela čisté konto již 3 utkání v řadě a vylámala si na ní zuby například i Barcelona. Pokud budou hosté stavět na těchto zodpovědných výkonech směrem dozadu a podaří se jim v brejku vstřelit nějaký gól, mohou zajisté Villareal zaskočit. V neděli jim s určitostí budou chybět zranění Pablo Insua, Javi Galán, Carlos Akapo nebo Luisinho.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Gonzales, Mori, Quintilla - Fornals, Caseres - Chukwueze, Cazorla, Ekambi - Moreno
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Miramon, Pulido, Etxeita, Galan - Melero, Herrera, Gomez - Avila, Gallego, Ferreiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.04 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Real Madrid  (neděle 20:45)
Rayo Vallecano přivítá v neděli na svém stadionu slavný Bílý balet. Domácí jsou beznadějně posledním týmem v tabulce LaLigy a jejich záchrana je již spíše v teoretické rovině.

Vallecano je na samém dně tabulky a na první nesestupovou příčku ztrácí aktuálně 7 bodů. Do konce soutěže zbývají pouhá 4 kola a i když bude závěr sezony ještě dramatický, mnozí již počítají s Vallecanem jako jedním ze sestupujících týmů. Domácí dokázali za posledních 13 utkání pouze v jediném případě a celkově v nich získali pouhých 5 bodů.

Nepředpokládá se, že by domácí měli nikterak potrápit Bílý balet, se kterým mají navíc mizernou vzájemnou bilanci. V LaLize nedokázal Valladolid s Realem uhrát ani jediný bod. V neděli jim bude navíc chybět nejlepší střelec Raul de Tomás, který u nich hostuje právě z Bílého baletu a nebude tak moci nastoupit.

Zdálo by se, že všichni v Realu již odpočítávají dny do konce letošní nepovedené sezony. Celek z hlavního města stále nepředvádí výkony, na které jsou jeho nároční fanoušci zvyklí a důkazem může být poslední ligová remíza 0:0 proti Getafe. Bílý balet by měl zakončit letošní ročník na 3. příčce a ztráta na vedoucí Barcelonu nabrala již propastných 15 bodů.

Bílý balet očekává zemětřesení ve svém hráčském kádru. Již nyní prosakují na povrch informace a odchodu několika hráčů, kteří do nedávna byli součástí základní jedenáctky. Tato rošáda by se dozajista měla týkat také gólmanské pozice, kam Zidane navrátil Keylora Navase a Courtois by měl zůstat pouze na lavičce náhradníků. Proti Vallecanu bude opět chybět zraněný kapitán Sergio Ramos a rovněž Alvaro Odriozola.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Garcia - Tito, Amat, Ba, Moreno - Pozo, Suarez, Medrán - Bebe, Santo, Embarba
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.13 - 4.86 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
Španělská liga pokračuje nabitým programem ve zběsilém tempu. Už v sobotu odpoledne čeká fanoušky nejlepšího španělského fotbalu jedinečná událost - baskické derby. Hostem jsou Lvi z Bilbaa, které přijede vyzkoušet Deportivo Alavés.

A bude to derby hodně pikantní. Na jedné straně stojí Bilbao, které prožívá skvělou část sezony a v porovnání se začátkem ročníku může nepokrytě mluvit o zázraku. Na straně druhé je tým, který zažil zrcadlově odlišný start do sezony a hrál o Ligu mistrů. Poslední dobou se mu ale přestalo dařit a ztrácí body v zápase za zápasem. A kromě toho, že jsou oba týmy regionálními soupeři, je od sebe v tabulce dělí jen 3 body.

Z Bilbaa do Alavésu je to autem asi 300 kilometrů, obě města se nacházejí v baskickém regionu. V mnohem lepší situaci je aktuálně Bilbao. V deseti posledních zápasech první španělské ligy prohrálo jen třikrát a jeho forma je diametrálně odlišná od začátku roku, kdy se Lvi potáceli na posledních třech místech. Nyní jim patří solidní 7. příčka s tím, že na Evropskou ligu a šestou příčku s ní spojenou ztrácí jen 3 body.

Děkovat za to mimo jiné mohou Youseffu En-Nesyrimu. Ten si totiž v posledním duelu dal vlastní branku, čímž daroval tři body právě Bilbau na úkor Leganésu. Další pozitivní zprávou pro Bilbao je fakt, že na půdě stadionu San Mamés vyhrál Alavés za posledních devatenáct let jen v jednom případě.

Větší potíže už by Bilbao mohlo mít s absencemi, mezi něž počítá zraněné Ibaie Gómeze, Daniho Garcíu, Yeraye Álvareze nebo Andera Capu. Hosté to v tomto ohledu mají jednodušší, protože nemohou počítat jen s Burguiem a Pachecem, zatímco Jonathan Calleri se vrací po odpykání trestu.

Mnohem horší mají ale současnou formu. Už kvůli ní opustili příčky Evropské ligy a jsou až na osmém místě. V posledních deseti kolech vyhrálo Deportivo jen dvakrát a mimo svůj stánek vyhrálo naposledy v polovině března. Minulé kolo pro Depor také nedopadlo nejlépe, protože mu dvě branky dala Barcelona, která mu naopak nedovolila skórovat ani jednou.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Balenziaga, Nunez, Inigo Martínez, Berchiche - San José, De Marcos - Williams, R. García, Muniaín - Aduriz
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Navarro, Laguardia, Ely, Duarte - Rolan, Wakaso, Pina, Jony - Baston
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.22 - 7.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Valladolid  (sobota 16:15)
Real Valladolid se z posledních sil zoufale drží těsně nad sestupovou propastí, od níž by byl nejraději mnohem dál. Jenže ve 35. kole ho čeká enormně těžký test. Jede totiž do Madridu, kde se na Wanda Metropolitano představí proti domácímu Atléticu.

A jako by toho nebylo málo, jako by předzápasové prognózy už jasně nestanovovaly, kdo bude outsiderem a kdo vyhraje, takže proti Valladolidu hrají také statistiky. Na půdě colchoneros se Realu Valladolid totiž rozhodně nedaří. Za posledních dvacet let se outsiderovi tohoto souboje podařilo přivézt si domů tři body jen v jednom případě! Od února 2009 už ale uplynulo hodně vody.

Zatímco Atlético od té doby pokračuje v budování reputace i respektu a patří mezi nejlepší týmy Evropy, Real Valladolid rozhodně tak oslnivou historii nenabízí. V současné době mu patří až 17. příčka a ještě za ni musí být hodně rád. Pomohlo mu k ní totiž až minulé kolo. V něm se Real Valladolid utkal s Gironou a byl to souboj na život a na smrt. Protože Valladolid svou úlohu zvládl o něco lépe a gólem Herrera vyhrál, mohl svého soka právem předskočit.

Valladolid tím ukončil sérii pěti zápasů v řadě bez výhry a doufá, že mu tento výsledek pomůže i proti Atléticu. To se mu ale dlouhodobě nedaří, protože Atlético vyhrálo už 7 posledních vzájemných duelů a to bez větších potíží. Valladolid navíc ve venkovních duelech vyhrál jen čtyřikrát a za 17 zápasů mimo svůj stánek získal jen 18 bodů.

Zkušený útočník Óscar Plano přesto uvádí: "Máme před sebou hodně náročné utkání a budeme muset být hodně opatrní, abychom nedělali zbytečné chyby. Pokud je nějaký tým, který je dokáže velmi efektivně a bez lítosti potrestat, tak mě napadá jen první trojice v tabulce. Víme, že s Atléticem zápasy hodně bolí a jsou zejména fyzicky náročné, takže se musíme dobře připravit," dodává Plano.

Právě Atlético je navíc týmem, kterému se na domácí půdě Wanda Metropolitano daří nejvíc. Atlético má doma nejlepší statistiky, protože prohrálo jen jednou a dostalo dokonce jen devět branek. Obrana celkově zdobí tým trenéra Diega Simeoneho, neboť za celou sezonu dostala jen 23 branek.

Atlético vyhrálo už ve třech minulých duelech v řadě a teď by si rádo připsalo čtvrtou výhru. Naposledy se mu v minulém kole musela poklonit Valencia, s níž Atlético svedlo pětigólovou bitvu a zůstává díky tomu na druhém místě ligy.

Teď musí řešit jen nějaké menší absence, mezi něž počítáme Costu, Giméneze nebo Hernándeze. To hosté mají mnohem větší potíže. Hráči jako Luismi, Hervías, Plaza, Keko, Cop, Mohamed nebo Verde s Olivasem totiž všichni nemohou z různých důvodů nastoupit.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Godin, Filipe Luis - Koke, Rodrigo, Saúl, Vitolo - Griezmann, Morata
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko, Calero, Nacho - Plano, Michel, Alcaraz, Rubio - Guardiola, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.70 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Celta Vigo hraje o záchranu a v poslední době se zdá, že to pro ni není jen sen. Posílená návratem populárního hrdiny Iaga Aspase se Celta ve 35. kole LaLigy ukáže na Estadio Municipal de Butarque, kde své domácí zápasy hrává Leganés.

A tomu se příliš nedaří. Leganés je sice v tabulce nad Celtou, patří mu současná 12. příčka a na to, že byl pasován do role jednoho z vážných uchazečů a nechtěný sestup, to není špatná vizitka. V poslední době ale Leganés přestal sbírat body a porážky se na jeho kontě kupí. Už ve čtyřech minulých utkáních nebral tři body a v posledních dvou se mu nepovedlo ani remizovat.

Minule k tomu proti Bilbau měl poměrně blízko a dokonce hrál chvílemi mnohem lépe než jeho konkurent. Jenže nakonec rozhodla utkání jediná trefa, kterou sice dal Leganés, jenže En-Nesyri zamířil do vlastní brány. Další ztráta znamenala jen udržení dvanácté příčky. Pokud bychom brali v úvahu ryze jen statistiku zápasů na domácí půdě, tak v ní je Leganés trochu lepším příkladem. Dosáhl zde už na 28 bodů a prohrál jen třikrát, takže mu v této pomyslné tabulce patří solidní desátá příčka.

To Celtě naopak zápasy mimo její domovský stadion Balaídos naprosto nevyhovují. Jen pouhé tři týmy v celé lize mají horší statistiky na půdě soupeřů než Celta, která doposud nasbírala v sedmnácti duelech jen 11 bodů a vyhrát se jí povedlo jen ve dvou případech. Velkou výhodou, kterou má Leganés k dispozici, je kompletní kádr, neboť mírné zdravotní obtíže trápí jen Mikela Vesgu.

Celta je na tom o poznání hůř a kompletní kádr už dlouho nezažila. Mimo hru jsou stále vykartovaný Yokuslu nebo zranění Mor, Juncá a Méndez. Dobrou zprávou posledních týdnů je alespoň návrat Iaga Aspase, jehož přítomnost na hřišti Celtě viditelně pomohla. Týmu z Viga sice stále patří až 16. příčka, ale body se na jejím kontě utěšeně množí. Naposledy přidala jeden další, který zařídila vydřená remíza proti domácímu Espanyolu Barcelona.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Omerou, Siovas, Bustinza - Nyom, R. Perez, Vesga, Silva - Oscar Rodriguez - Braithwaite, En-Nesyri
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araujo, Cabral, Olaza - Boudebouz, Lobotka, Beltran, Boufal - Aspas, Maxi Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.16 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Levante UD  (sobota 20:45)
Barcelona může v sobotu udělat rozhodující krok za ziskem mistrovského titulu. Ke konečnému prvenství potřebují Blaugranas porazit Levante, které však nebude chtít dát svou kůži lacino. Hosté jsou i přes poslední ligovou výhru ve stálém ohrožení sestupu a každý získaný bod má v tuto chvíli cenu zlata.

Blaugranas mají na čele tabulky devítibodový náskok před Atléticem Madrid. V případě vítězství budou mít tři kola před koncem v kapse zisk mistrovského titulu díky lepším vzájemným utkáním s Madridským celkem. Domácí mají před sebou ještě sérii důležitých utkání, během nichž mohou stále pomýšlet na zisk tzv. treble. Barcelona má před sebou semifinále LM s anglickým Liverpoolem o postup do finále této nejprestižnější evropské soutěže. Zároveň je v očekávání finálového utkání Copa del Rey, kde jí na konci května očekává Valencia.

Očekává se, že domácí budou chtít před pohárovým týdnem prostřídat některé hráče základní jedenáctky a tak by pouze na lavičce mohli zůstat Suárez, Coutinho nebo Piqué. Jejich místo v zahajovací sestavě pravděpodobně zaujmou Boateng, Malcom a stoper Lenglet. Na marodce by trenérovi Valverdemu měl zůstat pouze dlouhodobě zraněný Rafinha, jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr.

Levante v minulém kole přerušilo sérii špatných výsledků, když doma deklasovalo Betis 4:0. Vykřesalo tak jiskru naděje, která by je zachránila od případného sestupu. Hosté mají aktuálně náskok na sestupové příčky pouhé 3 body a do bojů o sestup zůstává namočeno stále několik mužstev. Levante se bude zajisté pokoušet překazit mistrovské oslavy Blaugranas. Do konce sezony budou zbývat pouhá tři kola, během nichž se Levante utká ještě s Gironou, Valladolidem a na závěr sezony jej čeká Atlético.

Hosté se v sobotu budou muset obejít bez několika zraněných hráčů. S určitostí tak nenastoupí Cheick Doukouré, Sergio Postigo, Chema Rodríguez nebo Erick Cabaco.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Umtiti, Lenglet, Alba - Arthur, Rakitic, Vidal - Messi, Boateng, Malcom
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Coke, Pier, Vezo, Tono - Rochina, Vukcevic, Campana - Jason, Marti, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.16 - 16.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona34248285:3280
2.Atlético Madrid34218551:2371
3.Real Madrid34205959:3865
4.Sevilla FC341671159:4255
5.Getafe CF341413743:2955
6.Valencia CF341216640:3152
7.Athletic Bilbao341213937:4049
8.Deportivo Alavés3412101235:4446
9.Espanyol Barcelona3411101340:4943
10.Real Betis341271539:4943
11.Real Sociedad3410111339:4241
12.CD Leganés3410111333:3941
13.SD Eibar349131242:4740
14.Villarreal CF349121343:4639
15.Levante UD349101551:6137
16.Celta Vigo34991648:5736
17.Real Valladolid348111529:4735
18.Girona FC348101634:4734
19.SD Huesca346111737:5529
20.Rayo Vallecano34772036:6228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (365)

Přidat komentář
technecium

1. Pro 26. titul Barcy a 10. Messiho

Reagovat
dextroza_m

Hlavne nenechat zranit Lea. Uz tak mam strach z Lpoolu a bez nej by to bylo hodne zajimave. Tri body do konce sezony urveme i bez nej. Nejlepe oddych Suarez, Messi, Pique.

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

a alba

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tu ide aj o posadnutosť štatistikami, rekordami...

A z lavičky nedá gól ani božský Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zrovna pro Lea jsou týmové úspěchy důležitější než si zvyšovat ego na statistikách a zbytečných rekordech.

Reagovat
Generalní Gladiator

Řekl bych,že šestej zlaták je obrovskej magnet.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez týmu a týmových úspěchů to nezíská

Reagovat
technecium

No, pamatuju roky, kdy se za tím honil solidně

Reagovat
ADM

Tiez mal tak 25 rokov a bezproblemov odohral 50 zapasov

Reagovat
Visca el barca

Lea hodně změnilo první dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to viacerých. Raz som počul názor, že u pilotov F1 znamená narodenie dieťaťa, že je o sekundu pomalší na kolo.

Reagovat
mistr129

že zpomalí, to je asi pravda (Vettel získal poslední titul rok před narozením dítěte), ale o sekundu to určitě není

Reagovat
smazaný uživatel

Messi není posednutý individuálními trofejemi, tak jako třeba CR, ale samozřejmě ho taky zajímají. Tu zlatou kopačku určitě chce a udělá pro to maximum.

Reagovat
valloire

jo to určitě

Reagovat
DrQQ

Aj keď Atlético nezaváha, tak si Barca môže zabezpečiť titul.

Reagovat
DrQQ

A tak sa i stalo. :-)

Reagovat
ADM

Dufam ze zazijeme rozum a Messi, Luis a Alba/Pique pojdu len oslavit pripadny titul na konci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi musí hrát, odpočíval v týdnu a dneska je ideální šance, aby se dostal do tempa. Navíc on ví, jak se neunavit. Hraje se až ve středu, neviděl bych to s tou rotací tak jako ostatní. Důležitější bude dneska vyhrát a příští týden obětovat zápas ve Vigu.

Reagovat
technecium

Messi ať hraje, Suaréz ať je na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že to tak bude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šetřil bych Busquetse a Suáreze (oba ideálně kolem 25-30 minut), možná i Albu. Ale máme tři volný dny, což je prostě v pohodě, navíc s vědomím, že mezi zápasy s Liverpoolem si můžeme dovolit obětovat ligový zápas, to už je slušná pozice.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Dnes je velký den, dnes je Leův den!

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím že bude hrát. Navíc je to takový symbolický zápas. Jeho 10 titul a navíc první v roli kapitána. Plus pokud by dal hattrick tak to bude jeho 600 gól za Barcelonu.

Jestli by měl někdo sedět tak Suarez. Vždyť to byl i on kdo si stěžoval jak minule jaro nedostává volno před LM.

Reagovat
celeb

tipujem, ze pojde na 1 polcas. On hrat potrebuje, inak sa dostane mimo rytmu. Odpocivat potrebuje Alba, Busq, Pique, Luis.

Reagovat
ADM

Tak ale u Lea hra rolu predsa aj trieslo? Na to som myslel v prvom rade

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kde bych pak se pak mohl podívat ne celý zápas. Bohužel to dneska nestíhám.

Reagovat
smazaný uživatel

Však na Digi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

Kteří tři trenéři jsou podle vás momentálně nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

celosvetove? tak za me takovi, kteri dokazou hrat pohledny utocny fotbal, a maji vysledky, tedy klopp, poche, pep

Reagovat
Switchback

Reagovat
ADM

Pep, Klopp, Erik ten Hag

Reagovat
ADM

Doplním k tomu poslednému menu - naordinovať takýto futbal vonka na Reale a Juventuse, všetky klobúky dole. Musí byť radosť pod ním hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola, Klopp, Zidane

Reagovat
ADM

K špekuláciám ohľadom prestupu Coutinha do CFC

"It is 2019, and ​Chelsea could be signing the ​Barcelona version of Coutinho, who has arguably been one of the most disappointing signings in European history. "

Bohužiaľ pravda a všetci, ktorí na jeseň čakali, že sa zdvihne, už to za tie 3-4 týždne asi nestihne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude se mu chtít z Barcelony, ani Umtitimu, ani Rakiticovi, ani Suarezovi.

Reagovat
Gazdo

Tebe by sa chcelo z tak krasneho slnecneho mesta ked ti platia kralovsky? Ani bohovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ako teraz tá ruka, no neviem pozerať sa na VAR a nedať penclu, neviete čo tam bol za dôvod?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas jsem neviděl, ale teď jsem se na tu situaci podíval a nejspíš to, že to bylo z bezprostřední blízkosti, ale pískatelná podle mě určitě byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska Valverde trochu víc zarotuje. Dal bych to takhle:

Ter Stegen

Roberto - Vermaelen - Umtiti - Semedo

Vidal

Alena - Arthur

Malcom - Suarez - Dembelé

Messiho bych tam poslal na posledních 30 minut, aby se trochu rozehrál na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi odpočíval přes týden, dneska od začátku.

Reagovat
technecium

Ty taky dost měníš názory na to jak se má rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen píšu, jak to bude.

Reagovat
alcantara

Bez Messiho.

Reagovat
technecium

A Segia

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Vidala mohl být Aleňa, ale jinak cajk.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Nu znamená to, že proti Liverpoolu bude hrát Roberto, což má své plusy a mínusy. Plusem je skutečnost, že to nepochybně bude znamenat, že se budem snažit útočit a držet míč, protože v tom je tým s Robertem lepší než tým se Semedem. Mínusem je to, že se fest bojím toho, jako ho bude Mané větrat

Reagovat
ADM

Piqué, Roberto vs Mané, Robertson ... tak to budú slušné rýchlostné bomby

Reagovat
technecium

Rakitič jim pomůže

Reagovat
ADM

Manému s Robertsonom?

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslím si (a zároveň teda doufám), že by měl Liverpool prostor chodit do nějakých smrtelných rychlostních brejků. Stačí se inspirovat Pepem, který s vysoko postavenou obranou a presinkem několikrát pohořel. Valverde k tomu podle mě bude chtít doplnit i to, že Liverpool bude držet míč častěji než mnozí očekávají. Pak se může naplno projevit, že v takovým případě úplně neví, jak si s takovou situací poradit.

Reagovat
ADM

A čo Liverpool spraví, keď sa (klasicky) ocitneme desiati na ich polovici a oni získajú loptu? Odmietne vletieť do toho priestoru? A predpokladám, že toto sa nestane raz, tomu sa prakticky nedá vyhnút

Reagovat
technecium

Já v tomto docela souhlasím s Hristem, protože když se podíváš, tak United mají podobně rychlostní typy jako Liverpool a měli nějaký nebezpečný kontr? Pod Valverdem sice hrajem kolikrát fakt neskutečně pragmaticky, ale v těchto zápasech, se to bude zatraceně hodit. .

Reagovat
smazaný uživatel

srovnavat protiutoky united a liverpoolu je asi jako porovnavat ordinaci a got..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Baronne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jasně, že takový situace nastanou, ale budeme to chtít minimalizovat jako v poslední době Pep. Valverde umí zahrát ještě pragmatičtěji, chvílema čekám hluboký blok a spoléhání na Messiho genialitu. Prostě je nepřejedeme, ale můžeme je takticky přehrát. Podobně jako s United, kde jsme hráli hodně na jistotu, ačkoliv jsme je mohli relativně v pohodě zlikvidovat. Ti se nedostali prakticky k ničemu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Na podzim venku zataženější hrou pepek kloppa přejel, jenom bych dodal,že pool není zase tak marnej s míčem na kopačkách do plnejch, prakticky každej herní styl mají zvládnutej na docela vysoký úrovní.Pokud hrají do plnejch, jejich křídla umí jeden na jednoho, obránci skvěle nabíhají a centrují,záložníci ovládají náběhy do vápna, všichni umějí zakončit hlavou, vytvářejí rohy, z toho plynoucí další nebezpečí ze vzduchu..Zatažnou obranu umí překonat i dvěma,třema rychlýma narážečkama..

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně Suarez dnes neměl vůbec hrát.

Reagovat
LAM

Dát na Maného Roberta může jen magor.Tam má bejt jasně Semedo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud by dneska Semedo odehrál 90 minut, tak by to k tomu svádělo, ale pochybuju o tom. Sergi druhý poločas naskočí do hry a proti Liverpoolu bych stále favorizoval do základu Semeda s tím, že Sergi naskočí během zápasu. Mané by Sergiho roztrhal na kusy.

Reagovat
ADM

Už sa teším na Luisa v LM Snáď max 45min

Reagovat
LAM

Messi dost ztrácí šanci na zlatou kopačku.

Reagovat
Gazdo

Tvl tie spoilery na Endgame su neskutocne. Ja som nasadil informacne embargo az do pondelka ked idem ale uz som zachytil tolko informacii ze ani neviem preco vlastne idem do kina

Reagovat
technecium

Já jsem jediný chytil něco o Thorovi a to je všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem na tom byl a Ikdyž jsem pár spoiler viděl, tak to stojí zato.

Reagovat
Rattlesnake

pique kapoš

Reagovat
Coutinho10

dobre Couts na uvod...střela + nebezpečný centr

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Wow, kdo by to čekal od 3. nejdražšího hráče v dějinách

Reagovat
sylarko

Nezabudni na to preco bol 3. Najdrahsi hrac

...

Reagovat
Coutinho10

no vy ho tady spis pomlouvate, takze je i dulezity vyzdvihnout i ty pozitivni veci

Reagovat
Murena

Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

slušně Raketa dojebal Mayorala

Reagovat
technecium

Nechce se mu do Viga, tak nenechal nic náhodě

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Sua

Reagovat
Dr. Admess

Proč mám divný pocit z toho, že Leo opět sedí, zatímco Cou či Luis opět v základu?

Reagovat
technecium

Jdi do Prdele Coutinho, to měly být dva góly

Reagovat
boryland

Kuwa Couts goly………….

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Couts nebude tak smolny na Live

Reagovat
ADM

Tam zas neprejde ani cez prveho hraca

Reagovat
ADM

Coutinho mi pekne leje vodu na plyn dpc uz daj gol!

Reagovat
ADM

Mlyn

Reagovat
X-bano-X

Som rozmýšľal že čo je toto za prirovnanie

Reagovat
Gazdo

To mi nevychadza

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé je konečně odbržděný

Reagovat
Coutinho10

to jsou sance..skoda Couts, ale hlavne, ze se do nich dostava...to je zaklad goly pak prijdou

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

tak pátou šanci už snad dá

Reagovat
Dr. Admess

Tento Couts se mi líbí, aktivní, dostává se do větších šancí, věří si. Teď už jen aby tam něco i spadlo.

Reagovat
Coutinho10

hodne velky rozdil oproti jinym zapasum

Reagovat
alcantara

Rakitic je k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

běž mu to říct do očí!

Reagovat
smazaný uživatel

To on furt

Reagovat
roman1978

Přesně. Už třetí sezonu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sylarko

Vy ste jebnuti..konecne sa dostava do sanci je aktivny a vy budete stale na nho picovat. Nech zrobi cokolvek. Vy si vzdy najdete nieco scim by ste si mohli do nho kopnut chodte do pice uz

..kokoti

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak.

Až moc jsme si všichni zvykli na Messiho, který by ano z tohoto dva góly dal. Ale už zapomínají asi, že takto spalovali i hráči jako Henry, Eto'o, Neymar či Suárez.

Reagovat
sylarko

Presne. Kazdy caka od kazdeho vykon ala messi. Ale messi je len jeden..treba si tie ruzove okuliare obcas dat dole

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
technecium

Nadaval bych min, kdyby si nezacpaval uši pri oslavě jak pička. Tim mě hodně naštval

Reagovat
sylarko

A cudujes sa mu? Keby na teba piskal kazdy druhy clovek zrobil by si to iste..vidno ze empatiu vela z vas fanusikov nema

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Očekávám od tak drahého hrace nadstavbu oproti tomu, co by tam stejně zahrál Malcom třeba

Reagovat
sylarko

Ty kokot pochop, ze ta cena nema s jeho kvalitami nic spolocne.

Reagovat
technecium

Ty kokot pochop, že cena je hlavní měřítko očekávání ve fotbale.

Reagovat
sylarko

Ty si fakt myslis, ze by stal tolko pred prestupom neymara? Ral by tak max polovicu..

Reagovat
technecium

A furt by to byla nejdražší Barcelonská posila v historii. Od takovýho hráče se prostě čeká rozdíl.

Reagovat
sylarko

Aha. A dembele co?po coutsovi je 4. Dnes hral couts 3x lepsie jak on, ale ani jedno krive slovo som na nho zatial nepocul.

Reagovat
smazaný uživatel

To je solidarity. Ale Suáreza ani Rakitiča se nikdo takhle nezastával a to na ně byl/je hejt mnohem větší, přestože pro Barcu odvedli tolik, co si zatím Coutinho ani nedovede představit.

Reagovat
technecium

Reagovat
sylarko

Ja som na suareza nikdy takto nenadaval. Praveze som bol vzdy jeho zastancom. Ale na coutinha sa tu nadava vkuse. I ked je na lavicke pomaly.

Reagovat
smazaný uživatel

trapnejsi je uz jen hate na sergiho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ADM

klasika ked nie je na ihrisku Messi. Akonahle nastupi tak sa Couts (140 milionovy hrac) sam vymaze.

Reagovat
sylarko

Dnes hra dobre. Ja neviem co viac chcete. 140m stal len vdaka neymarovi.

Reagovat
technecium

A to ho nějak omlouvá?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
sylarko

No keby stal 60m tak by ste na nho takto nepicovali

Reagovat
Jordi Alba

André nesouhlasí.

Reagovat
sylarko

Len ho neporovnavaj s andrem.ten ti 20 golov za barcu nedal

Reagovat
ADM

Vidis, mna ani tak nezaujima kolko stal, ale koho mal nahradit. Co sa od neho ocakavalo. A co predvadzka. Za jeden dobry vykon mu sezonu neodpustim. Ak ale takto dobra sezonu, budem sa na neho pozerat o nieco lepsie

Reagovat
sylarko

Iniesta bol vynimocny. Nech by prisiel namiesto neho ktokolvek tak by to bolo voci nemu sklamanie. Nemozes cakat od coutsa, ze bude hrat jak iniesta

Reagovat
Gazdo

Ale plat vdaka neymarovi taky asi nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to byla penalta, ne?

Reagovat
technecium

Primak pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuuu brevno...to snad neni mozny

Reagovat
sylarko

Smolu ma dnes

Reagovat
Coutinho10

j, nekdy to tak je...tak snad ve 2. polocase to protrhne, aby zacpal hubu mistnim haterum

Reagovat
Pesojen

s touhle Barcelonou by si Liverpool vytrel prdel

Reagovat
Dr. Admess

Ve středu si můžeme povykládat.

Reagovat
Pesojen

s touhle

nepredpokladam, ze nastoupi v tehle sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí kotel, ale nepadá to kua Asi bude muset přijít nasranej Pán z lavičky.

Reagovat
boryland

tvle asi Leo na plac......no.

Reagovat
Salfovic

To bez něj neporazí ani Levante Ti fakt budou v prdeli až jednou skončí.

Reagovat
roman1978

Arthur, Dembele, Couts dolů a Sam, Bus, Roberto na plac. Musíme pohlídat remízu za každou cenu.

Reagovat
sylarko

Dobry joke6

Reagovat
alcantara

Miesta nechava Levante pomerne dost. S Messim by uz dva goly boli, ale ono to pride. Rakitic a Suarez ma vytacaju, ale to je uz evergreen.

Reagovat
technecium

Suaréz na svoje poměry dobrej na míči

Reagovat
LAM

Lopaty zas bez Lea nedokážou dát gol?

To už je prostě trapný jak se čeká až přijde Messi do hry.Tahle sestava by měla zakopat Levante do trávy.Mohli se aspoň trochu inspirovat Liverpoolem kterej měl po poločas po zápase.

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak, no.

A někteří se furt diví, proč většina chce Ernesta odvolat po sezóně.

Jo, ty dva špičkové jeho zastánce prosím, ať na mě ani nereagují, ztráta času.

Reagovat
technecium

Ernesto Valverde

Reagovat
Dr. Admess

Jeden ze dvou se stejně ozval. Už fakt nemoc.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
sylarko

Guardiola uz davno skoncil. Prestante si uz konecne mysliet, ze budeme kazdy zapas vyhravat 5:0. Hrame dobre akurat to nepada. Ale to sa stava.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak docela jsme je zakopali, šancí bylo tak na 4 góly. Dnes je to spíš smůla.

Reagovat
sylarko

Reagovat
sylarko

Ja chcem vidiet ci by ste tak nadavali i na messiho keby toto zahodi..pokrytci

Reagovat
technecium

Ale Messi by v těchto pozicích měl 2+1 minimálně

Reagovat
sylarko

Videl som aj messiho zahodit podobne sance. A nikdy som nevidel taky hate na nho

Reagovat
technecium

Nejlepšího hráče naší historie bych měl hejtit za zkaženou šanci?

A naši nejdražší posilu, od které se čekalo nahrazení Iniesty a která místo tvrdý práce a zpytování svědomí ukazuje ukřivděný gesta fanouškům mám jako něco odpouštět? To co je za logiku?

Reagovat
sylarko

Iniesta je len jeden. Kazdy kto by prisiel na jeho poziciu hral by horsie. Ja neporovnavam coutinha s messim. Len tvrdim, ze aj messi zahodil podobne sance a nikto mu za to nenadaval. A za druhe keby na teba piskal kazdy druhy clovek, tak ako by si reagoval?

Reagovat
boryland

Proste Messi voe……..

Reagovat
Jordi Alba

Coutinho už se chválí za každou nepokaženou nahrávku?

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Až na finální fázi hraje velmi dobře.

Reagovat
Salfovic

Jezdí to dobře, ale nesejete.

To je u secího stroje dost podstatná závada.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
sylarko

Konecne niekto. Kto to vie ocenit

Reagovat
Jordi Alba

Nevím, no. Asi mám přehnaný očekávání, ale příde mi to na něj u nás sice lepší výkon, ale celkově mi tam něco chybí.

Reagovat
roman1978

Ti dva to tady zase celkem zasiraji. Dejte už pokoj. Jste otravni.

Reagovat
Majk91

Dembele je strasny po tom zraneni. V niektorych momentoch posobi ako keby hral prvy krat futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je dobrý, konečně hraje 1vs1, akorát se nedostává do zakončení.

Reagovat
sylarko

Stal 110m od tak draheho hraca by som cakal viac

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se ten výkon líbí, druhý poločas určitě přijdou i góly. Nesrovnával bych to s Huddersfieldem, což je snad nejtragičtější tým v TOP ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojď rozhodnout o titulu mistře

Reagovat
alcantara

Coutinho dole, ked hra zivotny zapas za nas Suarez tam bude proste aj mrtvy, grc.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

jedině, že ho chce šetřit na LM, ale trochu dost necitlivě

Reagovat
technecium

LM musí hrát Dembele, ten vás roztrhá

Reagovat
Coutinho10

tak to bych čekal, že by v tom případě sundal jeho a nebo mu dává šanci ve 2. poločase ho přesvědčit, kdyby přidal nějaký mimořádný výkon, aby Coutse zastínil a tak šel hrát on, ale spíš bude sázet na Coutse, který LFC zná hodně dobře a motivaci asi bude mít velkou a i pro Liverpool to bude specifický...předčasný finále

Reagovat
technecium

To každopádně

Reagovat
technecium

Tak teď Coutinha hezky pochcali Jako mohl stáhnout Vidala

Reagovat
Dr. Admess

Dembele teda ale fakt špatnej dnes.

Reagovat
roman1978

Ale ale dneska mu to přece jde

Reagovat
patas92

Tak on bývá špatný tři zápay ze čtyř, ale lidi to moc nezajímá, protože Coutinho

Reagovat
alcantara

Skor priemerny ako spatny.

Reagovat
Dr. Admess

No, nevím, ztrácí snad každej těžší balon, například teď u centru Luisita se na to vyflákl, zatímco Jordi se tam rve až ke gólmanovi. Přijde mi jaksi bez chuti. Na základě posledních zápasů si teda ve středu zaslouží základ Coutinho.

Reagovat
sylarko

Na to ze stal 110m nic moc...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl ofsajd kua

Reagovat
Coutinho10

hezká střela od Rakety

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Raketaa

Reagovat
boryland

……...otázka casu.....…..gol...kua!

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
Dr. Admess

Leo. Jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

NAZDAR! A Dembelé povodil hejtry

Reagovat
technecium

Dembele Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká klid v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Nasyp tam ještě dva

Reagovat
CHONG

Na Barcelonu bez Messiho se fakt těším

Reagovat
alcantara

Cez tyzden si mal moznost

Reagovat
CHONG

Jako proti Alavésu, vždyť to hrál taky...

Reagovat
alcantara

To bol na obtiaz.

Reagovat
smazaný uživatel

S normálním trenérem se nic nezmění. Máme a budeme mít šikovný kádr.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Murena

Reagovat
boryland

stejny jako real bez penalda….no

Reagovat
CHONG

Beru

Reagovat
smazaný uživatel

big up Vidal vsechno dohrava

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOONES CAMPEOOONES OLÉ OLÉ OLÉÉÉÉ

Reagovat
boryland

Leeeeeeeeeéeeeeeeeeeeeeeoóoooo

Reagovat
Murena

Dembs

Reagovat
ADM

Dembs im to tam posolil pri ciare

Reagovat
PP

se štěstím to prošlo, ale zaslouženě.. Dembele spravit tu finálku, tak bude dělo.. dost možná bude stačit, když se zklidní..

Reagovat
smazaný uživatel

tedka ten prechod do utoku od levante od vlastni brany (po strele vidala), bylo uplne na jine urovni, nez co predvedl united za ty dva zapasy..

Reagovat
technecium

Tady někdo poprvé kouká na Španělskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva neblázněte tam hoši, je to tak blízko

Reagovat
smazaný uživatel

toto bylo docela hnusné od Piquého, Mayoral do dnes hodně schytává

Reagovat
Dr. Admess

Co třeba vystřídat, Ernesto?

Reagovat
celeb

tie ace-streamy ma dnes nejak seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

najednou nervozni jak by se blizil konec finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň má ten zápas grády až do konce

Reagovat
PP

ted teda jo..

Reagovat
technecium

Naprosto příšernej druhej poločas

Reagovat
technecium

Jdem ubránit 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

najednou neumi prihravat a vsici se boji strilet

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to tak, že poslední protiútok vyjde a Camp Nou vybuchne

Reagovat
Murena

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

uffff

Reagovat
Kixi Syhimour

stejnak to vyhrajete

Reagovat
boryland

kua co jeeeeeé?

Reagovat
ADM

Zo Suareza ma pichá pri srdci

Reagovat
patas92

To je komedie tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Busi zkušeně

Reagovat
Murena

Je to tam

Reagovat
Dr. Admess

Já to proti tomu L'poolu snad nechci ani vidět.

Reagovat
roman1978

Hurá, máme titul.

Reagovat
Gazdo

Diki Leo

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off

Reagovat
Coutinho10

slušný závary na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to jen hrajou pro telku ze ziskat Ligu neni jen taka sranda

Reagovat
ADM

S takýmto druhým polčasíkom by sme v LM zhoreli jak 2 týždne namočený papier v benzíne

Reagovat
technecium

Liverpool si pustil po tréninku zápas a viděl tenhle konec. Nás podcení

Reagovat
Kixi Syhimour

Ernesto stratég

Reagovat
technecium

Coco, poprvé v sezóně jsme si vyzkoušeli obranu jednogólovýho náskoku když o něco šlo, Liverpoolu jsme dali čuchnout..

Reagovat
Kixi Syhimour

Poprvé? Jsem myslil, že těch vítězství o 1 gól máte více

Reagovat
technecium

No nikdy jsme ho nebránili proti 11 lidem u nás ve vápně

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jsem si nebyl jist, zda-li to tak myslíš

Reagovat
technecium

Do píče, co to mělo bejt ten konec?

26

Reagovat
boryland

Oleeeeeeeeé Campeoneeeeeeé Barcaaaaaaaá………..

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOONEEES KURVAAAA!!! JE TO DOMA! Pro diváky úžasný zápas, museli jsme si to zasloužit a protrpět

Reagovat
smazaný uživatel

dobra komedie nejvic me asi pobavilo, kdyz pri vhazovani levante chtel vidal zdrzovat s micem ve hristi a messi jim ho misto toho prihral

Reagovat
Dr. Admess

Stream na nějaké oslavy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na ofiko fb

Reagovat
smazaný uživatel

supr, že nechali puštěné oslavy

Reagovat
Coutinho10

čumim, že na streamu od Fortuny to nevypnuli

Reagovat
celeb

Akonahle sa (zas) stiahol Arthur a dosiel tam Busq (a hlavne Rakitic siel na svoju otrasnu lavu stranu) - tak zaloha absolutne prestala fungovat. Neviem ci to mali byt nejake mind games pre liverpoolcanov, ale nakolko to nebolo 1. krat, tak o tom dost pochybujem. Ivan dostal full zataz na 92 minut - urcite mu to pomoze 3 dni pred semifinale LM. Ako mali sme sa setrit a pokial mozno vyhrat v pohode, nevyzeralo to vsak tak. Sice nam verim tuto sezonu na LM, ale Ernesta casto-krat absolutne nechapem. Necha uplne vyskvarit sa tridsiatnika, ktory mal sialenu zataz za posledny rok a stiahne mladasa, ktory hra dobre, ma kopec sil, ovela menej minut a minutaz potrebuje na svoj vyvoj. Jednoduch nechapem. Keby mal Ivan stopku pre zlte a nemohol nastupit v stredu - OK. Ale takto?

Reagovat
Dr. Admess

Už několikrát po odchodu Arthura jsme úplně hořeli. On je naprosto klíčový prvek mezi naší obranou a útokem. Bez něj jsme poloviční v mezihře.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby honestáhnul v 70 minutě proti Poolu.

Reagovat
technecium

To snad udělá a pošle tam místo něj Vidala ne unavenou zálohu, aby to tam pořádně zmasakroval.

Reagovat
ADM

Ja nechapem co riesite stale s tym Arthurom. Prvy rok v Europe, uplne ocividne poslednych 20minut fyzicky vzdy odide, a vzhladom na to ako je dolezity - tak je to prevencia aby sa nezranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
celeb

Ja ani tak neriesim Arthura, ako Ivana. Ked nahodou to sialene tempo Reds v stredu nevydrzi a bude chybovat, tak potom sa necudujte. A neverim, ze Arthur po roku v Europe nezvladne v 90 minut. Nema 18 rokov. Nema ani styl hry ako napr. Bernardo Silva. A ani neodchadza zniceny z travniku.

Mohol by si nejak dolozit to jeho "ocividne fyzicke odpadnutie" na poslednych 20 minut? Priznam sa, ze som si to nevsimol.

Reagovat
ADM

No mne teda pride celkom jasne viditelny jeho narast chyb po 70 minute, mensia aktivita bez lopty a zadychany je tiez slusne vzdy ked strieda.

S Rakiticom sa samozrejme zhodeneme, Alena a Roberto in vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde, že prostě nechce jen Raketu. Proto stále stahuje Arthura, ten neremca.

Reagovat
celeb

ale aky narast chyb po 70. minute? A co Rakitic, Busq? Vela krat chodi dole Arthur, ktory je stale v plnon nasadeni, aktivite, ziskava lopty, rozohrava utoky ... zrazu je stiahnuty a ty vravis o nejakom viditelnom naraste jeho chyb? Ja som nic take nepostrehol. Co som vsak postrehol bola okamzita a jasne viditelna degradacia kvality v zalohe.

Navyse Rakitic ma sialenu minutaz - a musel trpiet na zlom poste az do konca dalsich 92 minut. To je absolutne nepochopitelne. Ak chcel stiahnut Arthura - nech sa paci. Ale az po Rakiticovi - mal na lavicke Alenu, mohol tam dat Roberta, ...

Za 3 dni hrame proti timu, ktore ma sialene tempo. Som velmi zvedavy, ako to bude Ivan zvladat. A na rozdiel od zapasu s Levante bude toto jeden z najdolezitejsich zapasov sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow ten pohled, kdyz se zhaslo s vitili jen svetla z mobilu

Reagovat
janinho

gratulujem (normálnym) cules k titulu. tento rok úplne zaslúžene.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

beru

Reagovat
technecium

dík

Reagovat
valloire

řikal normálním...

Reagovat
janinho

cenim si ze Zenthuras sa neozval

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mateo16

Hlavne treba pogratulovat Floretinovi ze doviedol FCB k titulu.

Predat CR a neprinies ziadnu nahradu. Po 10 zapasoch vyhodit Lopeho a nasledne dosadit Solariho, ktory si na kompletku rozbil kader.

Diky moc Floretino k FCB titulu.

Reagovat
Mateo16

V LM detto

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že by jsme ten titul dali i tak.

Reagovat
CHONG

Eibar

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

Dnes v 2. casti vojny kriplov medzi MU a CFC bude 100% remiza - jediny vysledok, kedy stratia 2 body oba timy.

Reagovat
celeb

oups, zle okno, sry.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Ta Sevilla je venku strašně marná. Na to se nedá dívat.

Reagovat
Generalní Gladiator

dobrej link na city?

Reagovat
CHONG

Girona

Reagovat
Hristo Stoichkov

Další vítězný tým napíšeš sám, nebo to mám vzít za tebe?

Reagovat
CHONG

Klidně to vem za mě Ale prohru Getafe jsem dnes celkem čekal, o to víc potěšily prohry Valencie a Sevilly

Reagovat
Kluivert9

Mezi místem pro LM a prvním nesestupovým místem aktuálně rozdíl pouhých 18 bodů... a pořád někdo bude tvrdit, že PL je nejvyrovnanější soutěž

Reagovat
Kixi Syhimour

Nestydím se za to

Reagovat
Kluivert9

Blbej názor taky názor.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je poněkud hanlivé, označit jiný názor za "blbý", je to krapet povrchní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Socky

Reagovat
celeb

Reagovat
Raul=Real

Courtois

Carvajal - Vallejo - Varane - Marcelo

Modrić - Llorente - Kroos

Bale - Mariano - Ceballos zaujimavaa

Reagovat
Ed_Hazard

Nazval by som to zostava odpadlíkov (až na pár výnimiek)

Reagovat
Raul=Real

som rad ze ti styria odpadlici dostanu aspon nejake minuty pred tym ako ich ZZ aj oficialne vykopne

Reagovat
Mateo16

Ceballos taka strata a tutovka pre Rayo

Reagovat
Mateo16

Stary Paco , Rayo hra krasny futbal.

Reagovat
Mateo16

Bale

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lol, penalta ale VŮBEC.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Záběry nic moc, ale přišlo mi, že ho Vallejo teda stáhnul.

Reagovat
Ed_Hazard

Ťahali sa navzájom..kokotina za toto penaltu..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Normální souboj, Vallejo tam byl dřív a on už padal sám od sebe. Naprostý nesmysl.

Reagovat
vilp

Z těch prvních záběrů to moc nevypadalo, ale podle toho jednoho zezadu bych taky pískal.

Reagovat
misinho7

ideme darovat body aj dalsiemu madridskemu klubu? sme sa zacali hrat na pomocnikov ?

A bale ten nech uz pali do pi... totalny traged

Reagovat
Raul=Real

Bale ma tu pravacku len na podopieranie?

Reagovat
Ed_Hazard

Penalta za toto? Aha

Reagovat
misinho7

Akoze nehovoril ZZ nieco v zmysle ze teraz sa mu maju predviest hraci a ukazat ze maju an to zostat v time ? sak podal tych vykonov jedniny kto by mal zostat z tej zakl.11 a z tych co hraju je Karim, Rapfa a Dani ... Ja som zvedavy ze ci sa preberu nietkori jedinci co zostanu ...

Reagovat
Mateo16

Nie ZZ hovoril ze uz ma rozhodnute kto zostane

Reagovat
misinho7

tak to nasim vykonom uz duplovane nepomoze

Reagovat
Mateo16

Dnes musime hrat s Barcelonu inak si to nedokazem vysvetlit

Reagovat
Ed_Hazard

Bale musí ísť na polčase dole. Z toho musí byť zle aj ZZ..

Reagovat
misinho7

akoze viem ze proste ten spad u hraca musi prist ... ale Bale posobi ako keby sme ho vytiahli z 3 ligy ...predaj nad 60 milionov bude zazrak a ten jeho agent s tou sumou 130 musel byt zhuleny alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Bale od vás odejde zadarmo, až mu skončí smlouva.

Reagovat
vilp

Ceballos a Modrić slušná tragédie.

Reagovat
misinho7

zacinam mat pocit ze Luka pojde prec...tragedia.... celkova ta sezona..a ten upadok asi len pojde dalej..vrchol dosiahol treba podakovat a rozlucit sa

Reagovat
Mateo16

Modric ball loses 7 - 37 minuta

Reagovat
gonzalesl_is_back

Modric na ručník. Nicméně Mariano by si zasloužil dostatek šancí. V porovnání s tím kolik jich dostával roky bezzubý Benz. Podle mě má potenciál být minimálně stejně dobrý útočník jako ty, co se k nám prý chystají.

Reagovat
misinho7

sance si zasluzil ale podla mna nema na to byt top utocnik, mne pride moc splaseny casto to riesi velmi zle ..ani ta technika a spracovanie nie je na vysokej urovni..ale co mam na nom rad je to ze stale maka a beha

Reagovat
gonzalesl_is_back

Splašený je proto, že moc chce a dostal minimum šancí nebo to bylo hned po zranění za sebou. Má zabijácký instinkt, fyzičku/sílu a tah. Kdyby hrál víc, podle mě by mohl mít alespoň (vzdáleně) přibližný efekt ve vápně i na střelu jako CR7 v letech.

Reagovat
Ed_Hazard

Vadí mi na ňom jedna vec....tá brutálna premotivovanosť Každý offside, nepremenenú šancu prežíva ako keby sa jednalo o situáciu z 93min finále majstrovstiev galaxie. Však kľuud preboha.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Mladej CR7 byl ještě horší. To se právě poddá zkušenostma na hřišti. Psychika se dá vždycky doladit, ale musíš na to hřiště občas naskočit.

Reagovat
Raul=Real

Keby hral pravidelnejsie a nemusel by vsetkych 10minut ktore dostaval mesacne, vyuzit na ohurenie trenera, tak by podla mna klesla aj ta premotivovanost na unosnu mieru ostatne presne ako pise gonzalesl

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ten zbytek je calma calma celou sezonu az moc ne?

Reagovat
Kokesh

Ta šance už třeba příští rok nebude...vůbec se mu v jeho situaci nedivím.

Reagovat
Ed_Hazard

On bol ale vždy taký, to nie je len momentálnou situáciou. Ale teda vôbec mu nezávidím, je to voči nemu nefér. A asi je nám všetkým už teraz jasné, že v ďalšej sezóne bude kopať za iný tým. Vydrbeme s ním horšie ako s Moratom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Raul=Real

Mariano nehra vobec zle... Tych sanci si pocas sezony zasluzil urcite viac inak Luka dnes tragedia a Garetha daj dole cez polcas, este sa zrani a uz ho nepredame ani za dvacku pre boha

Reagovat
gonzalesl_is_back

Souhlas. Ta záloha mimo Kroose vůbec nefunguje. A Ceballos je tam naprosto zbytečnej a jen ztrácí míče. Snad už se uzdraví Vincek a raději bych tam viděl třeba Isca než jeho. Ale je dobře, že dal ZZ šance všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fungujúci stream na Rayo - Real? Ďakujem.

Reagovat
Ed_Hazard

Suarez mal byť vonku..

Reagovat
Mateo16

To je uplna destrukcia

Reagovat
Ed_Hazard

Keď pískol prvú proti Realu, prečo nepískol to isté na opačnej strane? Rozhodca dnes ozaj dement.

Reagovat
Raul=Real

Na Brahima to nebola penalta v ziadnom pripade

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nebyly obě. Ale pokud pískal první....

Reagovat
Ed_Hazard

Či penalta alebo faul je jedno. A ak pískol hento na začiatku, prečo nepískol toto? Ak si nastavil laťku takto nízko, má sa jej držať rovnako pre obe strany..

Osobne pre mňa nebola penalta ani jedna.

Reagovat
Raul=Real

Pre mna teda prva bola pisknutelnejsia... Ale tiez by som nepiskal ani jednu

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
gonzalesl_is_back

Má ještě Rayo šanci se zachránit? Hrajou celkem pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhrajú zvyšné zápasy, všetko s týmami namočenými do boja o záchranu a zo štyroch dve mužstvá, ktoré sú priamo nad nimi nebudú výrazne bodovať, tak v takom prípade by sa zachránili. Ale bol by to zázrak.

Reagovat
Kily

a ten zázrak je ještě méně pravděpodobný vzhledem k tomu, že Girona ještě bude hrát s Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Rayo porazí Celtu, tá pri tom lose nemusí získať už ani bod, Girona Levante pokojne môže byť remíza a Valladolid tiež nemusí nabrať viac ako 4 body. Samozrejme, že je to takmer vylúčené, lebo pravdepodobnosť, že Rayo vyhrá zvyšné zápasy nie je veľká, hlavne, keď je to všetko s priamou konkurenciou, ale losy ostatných tiež nie sú veľmi priaznivé, navyše skoro polovica tých zápasov je medzi sebou, čo bude ešte zaujímavé sledovať. :)

Reagovat
Mateo16

Paco je proste naj. Uz ked som videl nasu zostavu vedel som ze to bude zapas na 1 stranu

Reagovat
Mateo16

Valdano "Pogba strelil viac golov, ako celý stred Realu Madrid"

Pogba - 16g zahrnujuc penalty

Isco - 6g

Casemiro - 4g

Modric - 3g

Ceballos - 3g

Kroos - 1g

Zase mu jebe part 2. Cisty Gasparovic.

Reagovat
Mateo16

Ty pico 8 penalt z 16 golov

Reagovat
smazaný uživatel

A pak pod PL někteří píšou jak má úžasnou sezónu a ohání se jeho statama

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele