LaLiga - preview 34. kola

23.04.2019, 08:40, aktualizováno 25.04.2019, 08:22
Previews
Getafe přivítá v derby Real Madrid a bude hájit čtvrtou příčku před Sevillou, tu čeká v souboji s Rayem o poznání snazší úkol. Villarreal cestuje do San Sebastianu a v případě výhry by se odpoutal od sestupových pozic...
Sevilla FC - Rayo Vallecano  (čtvrtek 19:30)
Rayo Vallecano v minulém kole propáslo velkou šanci dostat z pásma sestupu a teď ho navíc čeká ještě náročnější duel. Bez vykartovaného střelce De Tomáse totiž pojede do Sevilly. Domácí FC je pohárovým účastníkem, který má navíc hodně velkou motivaci ke třem bodům.

Rayo Vallecano se hodně upínalo k zápasu minulého kola, protože v něm hrálo s poslední Huescou. Byla to ideální šance, jak se díky třem bodům posunout výš tabulkou. Jenže obrana Huescy vydržela a diváci se v Madridu gólu nedočkali ani na jedné straně. Pro Rayo to bylo samozřejmě velkým zklamáním, protože stále zůstává v tabulce LaLigy až na předposledním místě.

Doposud se Rayu povedlo získat jen 28 bodů a jeho ztráta na záchranu činí už šest bodů. V posledních deseti kolech nejvyšší ligy se Rayo radovalo z vítězství jen jednou, když si překvapivě poradilo s Valencií. Největší potíže mu stále dělá obrana, která inkasovala už 57 branek. To je druhý nejhorší výkon v lize hned za Levante (61). Aby toho nebylo málo, Rayo nebude v Seville kompletní.

Trenér Paco Jémez se musí vyrovnávat hlavně s absencí nejlepšího střelce týmu, mladého útočníka Raula de Tomáse. Ten se v minulém kole vykartoval stejně jako Alvaro Medrán. Kromě nich budou Rayu scházet také zranění Gorka Elustondo a Giannelli Imbula.

Rayo v Seville ještě nikdy nevyhrálo a celkově se logicky daří mnohem více domácímu týmu. Sevilla prohrála s Rayem naposledy v lednu 2012 na jeho hřišti a od té doby si kromě dvou remíz připsala osm výher. Problémy jí nedělá ani nastřílení čtyř nebo pěti branek v zápase. V minulém kole navíc Sevilla zaváhala a na domácí půdě bude chtít za každou cenu získat body, aby si udobřila fanoušky.

Ti naposledy viděli krutou porážku 3:0 v Getafe, což rozhodně nebylo v plánu. Getafe několikrát naprosto rozebralo obranu Sevilly, která ve srovnání s domácím týmem vypadala jako chudý příbuzný ze druhé ligy. Zčásti to samozřejmě bylo způsobeno i brzkým vyloučením obránce Sergia Escudera, který nedohrál ani první poločas.

Logicky tak bude kvůli kartám chybět, stejně jako Nolito. Pro zranění pak budou muset utkání vynechat Navas, Wöber nebo Silva a nejlépe na tom po zdravotní stránce není ani Maxime Gonalons, který v Seville hraje o trvalý přestup.

Sevilla, která se po porážce od Slavie v Evropské lize může soustředit už jen na ligu, se nachází na pátém místě. Přes množství porážek a nevyrovnaných výkonů ještě nemá definitivně uzavřenou cestu k Lize mistrů, protože od čtvrtého Getafe ji dělí jen dva body. Sevilla na domácí půdě zatím prohrála jen třikrát, takže pro Rayo to nebude snadné utkání.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Promes, Carrico, Mercado, Navas - Vazquez, Mesa, Banega, Sarabia - Ben Yedder, Munir
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Garcia - Tito, Ba, Galvez, Advincula - Mario Suarez - Moreno, Embarba, Pozo, Bebe - Di Santo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.03 - 9.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (čtvrtek 20:30)
Do San Sebastianu zavítá Žlutá ponorka, která se snaží ze všech sil vymanit z dosahu sestupových příček a co nejrychleji si zajistit kýženou záchranu v lize.

Domácí Real Sociedad se drží v poklidném středu tabulky. Dlouho to vypadalo, že bude atakovat pohárové příčky, avšak vinou špatných výsledků především v druhé polovině sezony se tento ambiciózní plán rozplynul. Real Sociedad vyhrát pouze jediné utkání z posledních devíti ligových kol. Výhra 2:1 nad Betisem byla první ligovou výhrou od poloviny února, kdy na domácí půdě přehrál 3:0 Leganés.

Real Sociedad může své postavení ve středu tabulky alespoň kosmeticky vylepšit, ačkoliv udržet 100% soustředění a motivaci pro hráče může být notně složité. Domácí tým se musí po celou sezonu vypořádávat s celou řadou zranění. Ve čtvrtek bude rovněž chybět celá řada opor v čele s Davidem Zurutuzou, Adnanem Januzajem, Asierem Illarramendim nebo Theo Hernandézem.

Žlutá ponorka se po vyřazení ve čtvrtfinále EL již může soustředit plně na svojí záchranu v LaLize. Ačkoliv se její výsledky v lize nepatrně zlepšily, tak dvoubodový náskok na sestupové pozice jí nemůže dát stále vydechnout. Dvě ligové výhry v řadě jsou příslibem před závěrečným finišem sezony, během kterého bude Villarreal čelit například Realu Madrid nebo Getafe.

Hosté se budou muset ve čtvrtek obejít bez několika zraněných hráčů. V nominaci na utkání by se neměli vůbec objevit Bruno Soriano, Miguelon, Daniel Bonera nebo Sergio Asenjo.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Elustondo, Munoz - Sangalli, Merino, Pardo - Juanmi, José, Oyarzabal
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Gaspar, Gonzales, Mori, Quintilla - Fornals, Iborra - Chukwueze, Cazorla, Ekambi - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.47 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (čtvrtek 21:30)
Atraktivní a napínavý duel nabídne souboj mezi domácím Getafe a hostujícím Realem Madrid. Oba čtvrteční soupeři jsou přímými sousedy v tabulce LaLigy a lze tak očekávat především ofenzivní podívanou.

Getafe pokračuje ve výborných výsledcích i v závěru sezony a bez pochyby zůstává jedním z největších a nejpříjemnějších překvapení LaLigy. Tento skromný celek aktuálně drží čtvrtou příčku zaručující start v příštím ročníku LM, s dvoubodovým náskokem na pátou Sevillu a šestou Valencii. Getafe prohrálo pouhé jediné utkání v posledních 12-ti ligových kolech a má tak před závěrečným finišem sezony skvělou formu.

Domácí táhnou v ofenzivě zkušení Jaime Mata, Jorge Molina a Ángel Rodriguez. Tato útočná trojice se postarala o 34 ze 43 celkových ligových branek svého týmu. Do utkání s Realem s určitostí nezasáhnou vykartovaný Djené Dakonam a zranění Amath Ndiaye s Vitorinem Antunesem.

Bílý balet v minulém kole zdolal Athletic 3:0 po hattricku, který nasázel Karim Benzema. Real tak bodoval ve třetím ligovém utkání v řadě a na druhé Atletico ztrácí 4 body. Hosté se již upínají a soustředí na nutnou přestavbu kádru, přičemž se médii rojí nejedna přestupová zpráva.

Staronový trenér Zidane má ještě 5 kol do konce sezony k tomu, aby se rozhodl, se kterými hráči bude počítat i do nové éry Bílého baletu a se kterými se bude chtít po sezoně rozloučit. Ve čtvrtek se jeho tým bude muset obejít bez zraněného kapitána Ramose, kterého na marodce doplňuje Alvaro Odriozola.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Gonzales, Cabrera, Olivera - Foulquier, Maksimovic, Arambarri, Portillo - Rodriguez, Mata
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Isco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.66 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Valencia CF  (středa 19:30)
Vložené 34. kolo španělské LaLigy bude pokračovat středečním programem, v němž se do sebe jako první pustí dva hodně ambiciózní týmy. Domácí Atlético Madrid uvítá od půl osmé Valencii, které se na půdě colchoneros rozhodně nedaří.

Stadion Wanda Metropolitano uvidí v podvečer hodně zajímavou bitvu dvou opravdu tradičních a známých španělských velkoklubů. V posledních letech zažívá prudký nárůst formy a úspěchu právě madridské Atlético, zatímco Valencia je spíš na ústupu ze slávy. A platí to i pro jejich vzájemné souboje. Ty samozřejmě můžeme počítat na desítky a pravdou je, že Valencia vyhrála nad Atléticem naposledy před pěti lety.

Na půdě soupeře se jí vede ještě hůř, protože výhry (tehdy ještě na stadionu Vicente Calderón) zažila naposledy v roce 2011. Byli u toho pouze dva pamětníci ze současných kádrů a oba oblékali dres Atlética - stoper Diego Godín a bek Juanfran. Před aktuálním duelem jsou větší šance na zisk tří bodů opět dávány Atléticu, i když ani Valencia nepřijede s poraženeckou náladou.

Colchoneros už vypadli z Ligy mistrů a jeden jejich předsezónní cíl tak zůstane nenaplněn. Tím druhým bylo umístění v první trojce LaLigy a tady už to vypadá mnohem reálněji. Domácí jsou na skvělém druhém místě a i když to vypadá, že Barcelonu už zkrátka nedoženou, nad třetím Realem mají pořád ještě navrch. Jejich náskok před vloženým kolem na městského rivala činí čtyři body.

Asi málokoho překvapí, že se Atlético pyšní nejlepší obranou celé ligy. To už je u týmu trenéra Diega Simeoneho takový standard, na který jsme zvyklí. Defenzivní práce funguje na jedničku a dokazuje to i skvělých 21 inkasovaných branek. Čisté konto ubránilo Atlético i v minulém kole, kdy se utkalo s Eibarem. Dlouho mu ale trvalo, než dokázalo prostřelit obranu soupeře a nakonec se o to postaral jedinou brankou utkání záložník Thomas Lemar až pět minut před koncem.

Právě Lemar po utkání sdělil: "Tohle utkání bylo těžší, než se může zdát. Ale zvládli jsme ho a to je v tuto chvíli to jediné, co se počítá. I když mě hodně těší, že jsem mohl rozhodnout a dát jediný gól, hlavní je vždycky úspěch celého týmu. Věřím, že v následujících dnech potvrdíme dobrou formu a zvládneme i klíčový duel s Valencií."

Netopýři ale mají také šanci. Jejich forma je poslední dobou úžasná - Valencia vyhrála už čtyři soutěžní duely v řadě a pokračuje i v Evropské lize. Naposledy v lize porazila silný Real Betis a díky tomu nyní sídlí na 6. příčce. Valencia je remízovým králem ligy, body si se soupeři rozdělila už v šestnácti případech. Ani její obrana rozhodně není průchozí, protože dostala jen o sedm branek víc než Atlético.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Godin, Filipe Luis - Koke, Rodrigo, Thomas, Saúl - Griezmann, Morata
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Garay, Paulista, Gaya - Soler, Coquelin, Parejo, Guedes - Santi Mina, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.49 - 4.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Athletic Bilbao  (středa 20:30)
Bilbao ještě zdaleka nevzdává boj o poháry, ale musí co nejdřív zabrat. V Leganésu se chystá odčinit poslední nepříjemné zaváhání proti Realu Madrid a využít toho, že domácí Leganés rozhodně nemá optimální formu.

Jako noc a den. Tak by se dala shrnout dosavadní činnost Bilbaa v první lize. Zatímco začátek sezony baskickému klubu katastrofálně nevyšel a velmi vážně se mluvilo dokonce o jeho sestupu, po zimě problémy a překážky roztály. Výsledkem zlepšení byl vzestup tabulkou až do okolí pohárové Evropy, což bylo ještě v zimě nemyslitelné. Poslední dobou ale Bilbao znovu několikrát ošklivě klopýtlo.

Ze tří posledních duelů ve španělské LaLize pokazilo dva a zejména jeho výkon v minulém kole nedal fanouškům spát. Bilbao v atraktivním duelu podlehlo Realu Madrid jasně 3:0 a herně se hodně trápilo. Výsledkem je současný pád na současnou sedmou příčku. Nic samozřejmě není ztraceno, protože pátá Sevilla má na Bilbao náskok jen šesti bodů, což se dá v pohodě dohnat.

Bilbao těží mimo jiné z faktu, že s Leganésem poměrně hrát umí. Od roku 2017, kdy se oba celky potkaly v Primera Division poprvé, s ním prohrálo jen jednou. Poslední dva vzájemné duely se Baskům povedly a vyhrálo v nich, přičemž pokaždé se mu povedlo zaujmout i herně.

Problémem pro hosty teď bude snad jen množství absencí, se kterými se baskičtí Lvi potýkají. Pro karty z minulých duelů se na hrací plochu nedostane Raúl García, zatímco se zraněním laborují Ander Capa, Dani García nebo Ibai Gómez s Oscarem De Marcosem. Ani domácí nebudou kompletní, neboť jim schází Vesga, Santos nebo Récio.

Kromě nich schází Leganésu také lepší forma. V předešlých deseti kolech vyhrál Leganés jen třikrát a nevedlo se mu ani v minulém kole. Po remíze s Realem Madrid se totiž stal obětí Villarrealu, který svého hosta pokořil dvěma góly. Výsledkem další ztráty Leganésu je současné 12. místo, naštěstí pro něj dost daleko od pásma sestupu. Leganés nasbíral už 41 bodů a záchrana by ho neměla minout.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Silva, Bustinza, Omeruo, Siovas, Moreno - Perez, Vesga, Rodriguez - Braithwaite, En-Nesyri
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Yuri, Yeray, Martinez, Lekue - San Jose, Etxebarría - Cordoba, Muniain, López - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 2.90 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Celta Vigo  (středa 20:30)
Celta Vigo zlepšuje svou formu a hodně jí k tomu pomáhá návrat klubové legendy, útočníka Iaga Aspase. Dalším soupeřem, který si na jeho umění musí dát pozor, je barcelonský Espanyol.

Celta Vigo musí řešit jeden vážný problém. Na Estadi Cornellà-El Prat se jí v zápasech s Espanyolem vůbec nedaří. Za posledních dvacet dlouhých let se totiž týmu z Viga povedlo vyhrát v Barceloně jen třikrát, což není zrovna nejlepší vizitka. Tři z posledních pěti vzájemných duelů skončily remízou. Celta ale má v současnosti jednu velkou výhodu a vzpruhu.

Do její sestavy se totiž opět vrátil vymodlený střelec Iago Aspas, který byl po velkou část sezony mimo hru. Zatím odehrál jen 16 prvoligových utkání a Celta jeho absencí hodně trpěla. Dokonce až tak, že se ocitla v pásmu sestupu a dlouho se z něj nemohla dostat výš. Od té doby, co se Aspas vrátil na trávníky, se jí to ale daří. V minulém kole se jí povedlo v záchranářském duelu porazit Gironu.

Autorem první branky Celty byl samozřejmě Aspas. Ten by měl nastoupit také v základní sestavě, která vejde na trávníky v Barceloně. Mimo hru ale budou stále zranění Juncá a Méndez, ke kterým se řadí také vykartovaný Sofiane Boufal. Domácí mají mnohem větší a těžší absence. Počítat nemohou s Davidem Lópezem, Rosalesem, Piattim nebo Ferreyrou, kteří jsou stále zranění.

Celta je aktuálně už na 15. místě a má na svém kontě 35 bodů. Domácí Espanyol je na tom samozřejmě mnohem líp, protože mu patří poměrně uspokojivá desátá příčka s dvaačtyřiceti body.

Na poháry to tentokrát nevypadá, protože od Evropské ligy a šesté příčky dělí Espanyol už deset bodů. Z deseti posledních duelů se Espanyolu nepovedly jen dva, které prohrál, ale jinak se mu vede dobře. Po výhře nad Alavésem v minulém kole přeci jen trochu zaváhal, když si jen rozdělil body s Levante. A to přesto, že Espanyol díky Iglesiasovi brzy vedl a domácí museli hrát dvacet minut v početním oslabení.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Javi Lopez, Naldo, Hermoso, Pedrosa - Granero, Roca, Darder - Melendo - Wu Lei, Iglesias
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Cabral, Costas, Olaza - Jozabed, Yokuslu, Lobotka, Hjulsager - Maxi Gómez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.61 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Betis  (středa 21:30)
Ve středečním vloženém kole LaLigy přivítá Levante hostující Betis. Zatímco domácí se po sérii nepovedených výsledků ocitli rázem v boji o záchranu, hosté se drží v horní polovině tabulky, ačkoliv již ztratili naději v boji o evropské poháry.

Levante si stále zahrává s letošními šancemi na udržení se v LaLize. Nadějně rozehraná sezona se proměnila v noční můru fanoušků, kteří se již jen modlí, aby jejich svěřenci utnuli smolnou sérii a jejich tým mohl důstojně dohrát sezonu. Aktuální situace tomu však nenasvědčuje. Dlouhých 9 ligových kol bez výhry a zisk pouhých 4 bodů za remízy s Realem Sociedad, Eibarem, Huscou a naposledy s Espanyolem srazilo Levante až na první sestupovou příčku LaLigy.

Domácí potřebují ve zbývajících utkáních posbírat pokud možno co nejvíce bodů. Do konce soutěže zbývá pouhých 5 kol a Levante nečeká nic lehkého. Ve středu bude domácím chybět vykartovaný Rubén Rochina a zranění Cheick Doukouré, Sergio Postigo nebo Erick Cabaco.

Hosté z Betisu již drží pouze teoretické šance na boj o evropské poháry. Šestou příčku aktuálně drží Valencia s devítibodovým náskokem na Betis, který to bude mít ve zbytku sezony již velice těžké. Hosté navíc v posledních dvou kolech padli s městským rivalem Sevillou i zmíněnou Valencií a ztratili tak v přímém souboji naději na jejich sesazení.

Betis se bude muset obejít bez dvou vykartovaných hráčů Lo Celsa a Zouhaira Feddala. William Carvalho by navíc neměl být stále 100% fit a především tak střed zálohy bude postrádat své dva tradiční tahouny.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pier, Vezo, Coke - Jason, Vukcevic, Bardhi, Campana, Luna - Maoral, Morales
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mandi, Bartra, Sidnei - Emerson, Canales, Guardado, Kaptoum, Firpo - Joaquin - Moron
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.66 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - SD Eibar  (úterý 19:30)
Huesca stále ještě bojuje o záchranu, i když se její možnosti s každým dalším kolem viditelně snižují. Tentokrát má ale kromě výhody domácího prostředí na své straně ještě lepší formu, než jakou zažívá konkurenční Eibar.

Program španělské elitní ligy chvátá ke svému konci, takže na pořadu je vložené 34. kolo. Před jeho začátkem je pro Huescu situace kritická. Aktuálně je stále na posledním místě, které jen tak hned neopustí. Zatím Huesca posbírala jen 26 bodů a to je zoufale málo. Na 17. Levante, které by bylo prvním zachráněným týmem, ztrácí v tuto chvíli už osm bodů, což se jí nebude dohánět snadno.

Až v poslední době Huesca zabrala. Stále jí ale dělá problémy vyhrávat dobře rozehrané zápasy, takže se často musí spokojit jen s remízami. V posledních pěti duelech nasbírala čtyři a jen jednou prohrála. Body si se svým soupeřem dělila i naposledy, když sehrála remízové utkání s Rayem Vallecano. To byla pro Huescu obrovská šance, jak se dostat výš, protože Rayo mělo náskok jen dvou bodů. Huesca se ale neprosadila vepředu a to se pak vyhrává těžko.

S Eibarem by to podle historických statistik mohlo vycházet lépe. Sehrála s ním zatím jen tři duely, ale ve dvou případech si nechala všechny tři body. Na půdě Huescy Eibar naopak nebodoval ani jednou.

V současné situaci je to samozřejmě trochu zkreslující, protože Eibar je zkušený prvoligový celek, který se zocelil několikaletým působením mezi elitou. Ani teď nemá problémy se záchranou, třebaže chtěl skončit na mnohem vyšším místě. Patří mu 13. příčka a dosáhl už na onu magickou hranici 40 bodů, které často znamenají záchranu.

V minulém kole se Eibaru moc nedařilo, ostatně jako je to u něj poslední dobou čím dál častější jev. Doma totiž nestačil na Atlético Madrid, kterému nedal ani jednu branku. V posledních deseti kolech navíc vyhrál jen dvakrát, v obou případech s týmem namočeným do boje o záchranu. Povede se mu to na Estadio El Alcoraz znovu?
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Miramon, Mantovani, Etxeita, Galan - Herrera, Gomez - Avila, Melero, Ferreiro - Enric
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - De Blasis, Bigas, Paulo, Cucurella - Pedro Leon, S. Álvarez, Escalante, Orellana - Kike Garcia, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.66 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Girona FC  (úterý 20:30)
Real Valladolid má jednu z posledních šancí, jak se dostat ven z pásma sestupu. V úterý večer se totiž na Estadio José Zorrilla utká s Gironou, na kterou v tuto chvíli ztrácí jen pouhé dva body.

Tohle je souboj o všechno. Pokud by totiž domácí Real Valladolid zaváhal a prohrál, jeho šance na záchranu by se rapidně snížily. Real Valladolid cítí obrovskou šanci, protože v současné chvíli má lepší formu než jeho soupeř. Valladolid za posledních pět zápasů prohrál jen dvakrát, což je vzhledem k celé sezoně jisté zlepšení. Zlepšil také svůj útok, který v posledních dvou duelech dal vždycky alespoň dvě branky.

V minulém kole ukázal Valladolid velmi dobrý charakter, protože v Alavésu sice prohrával velmi rychle už o dvě branky, ale nakonec dokázal srovnat krok. Konečný bod mu přinesla trefa z penalty, o kterou se zasloužil mladý Turek Enes Ünal. Pro Real Valladolid hovoří také fakt, že od roku 2010, kdy se oba celky utkaly v Segunda Division, hostující celek ještě ani jednou nevyhrál.

Při posledním měření sil se body dělily a diváci v Gironě branku neviděli. Takový výsledek by teď rozhodně brala spíš Girona. Bylo by to totiž velmi příjemné zpestření jejích posledních výkonů, které rozhodně nejsou příjemné. Už pět duelů v řadě se Gironě nepodařilo bodovat. Všechny zápasy prohrála a dala v nich jen tři branky, s čímž se těžko něco vyhrává.

V minulém kole se Girona musela sklonit před Celtou Vigo, která, jak se zdá, nabírá poslední dobou dech. Dvacet minut před koncem rozhodl o domácí výhře Sofiane Boufal, takže branka Portua Gironě na body nakonec nestačila.

Girona se sice nachází na 16. místě, ale kromě špatné formy ji musí strašit také bodová vzdálenost od sestupového pásma. Na Real Valladolid má totiž náskok jen pouhých dvou bodů, což dělá z celého střetnutí ještě zajímavější utkání. Gironu může těšit snad jen mizerný útok domácích, který zaznamenal jen 28 branek a je v celé soutěži tím vůbec nejhorším.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Yoel - Antonito, Kiko, Calero, Nacho - Rubio, Fernandez, Michel, Plano - Ünal, Guardiola
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Porro, Alcala, Bernardo, R. Garcia - Aleix Garcia, B. García - Juanpe, Pere Pons, Portu - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.32 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - FC Barcelona  (úterý 21:30)
Úterní vložené kolo LaLigy nabídne souboj domácího Deportiva Alavés s FC Barcelonou. Hosté mají před sebou stále náročný program a případná výhra v Alavésu by je posunula dalším mílovým krokem za vytouženým titulem.

Deportivo nedokázalo vyhrát již 5 ligových utkání v řadě a po víkendu ztrácí na pohárové příčky již 6 bodů. Během těchto utkání získal Alavés pouhé 2 body za domácí remízy s Leganésem respektive Valladolidem. Mimo tyto remízy přišly hořké porážky od hráčů Atlética Madrid, Sevilly a také Espanyolu. Pokud má Alavés ještě v závěru sezony zaútočit na pohárové pozice, nesmí si dovolit ztratit žádné další body.

Domácí tým nepatří zrovna mezi nejofenzivnější celky soutěže. Během uplynulých 33 kol se mu podařilo vstřelit pouhých 35 branek a nejlepším střelcem týmu zůstává s 8 trefami Jonathan Calleri. Ten bude navíc z důvodu karetního trestu v úterý chybět. Domácím budou rovněž chybět zranění Burgui, Guillermo Maripán a Takashi Inui.

Blaugranas mají za sebou víkendovou výhru 2:1 proti Realu Sociedad a i nadále si drží na špici tabulky pohodlný náskok 9-ti bodů. Do konce soutěže zbývá již pouhých 5 kol a hosté by si rádi zajistili zisk titulu s co největším předstihem. Blaugranas mají před sebou náročný závěr sezony. V dohledné době je čeká semifinále LM proti anglickému Liverpoolu o postup do vysněného finále a rovněž finále Copa del Rey proti Valencii.

V důsledku náročného programu lze očekávat, že hosté v úterý alespoň částečně protočí zahajovací sestavu. Ta by tak měla doznat určitých změn oproti víkendovému utkání s Realem Sociedad. Na pravé straně obrany by se tak měl objevit Sergi Roberto a Coutinho by měl vepředu nahradit Ousmane Dembeleho. Trenér Valverde nebude moci nasadit pouze zraněného Rafinhu a Thomase Vermaelena.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Ely, Duarte - Wakaso, Pina, Brasanac - Rolan, Bastón, Jony
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Arthur, Busquets, Rakitic - Messi, Suarez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.40 - 4.71 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33238283:3277
2.Atlético Madrid33208548:2168
3.Real Madrid33204959:3864
4.Getafe CF331412743:2954
5.Sevilla FC331571154:4252
6.Valencia CF331216538:2852
7.Athletic Bilbao331113936:4046
8.Deportivo Alavés3312101135:4246
9.Real Betis331271439:4543
10.Espanyol Barcelona331191339:4842
11.Real Sociedad3310111239:4141
12.CD Leganés3310111233:3841
13.SD Eibar339131142:4540
14.Villarreal CF338121342:4636
15.Celta Vigo33981647:5635
16.Girona FC338101534:4634
17.Levante UD338101547:6134
18.Real Valladolid337111528:4732
19.Rayo Vallecano33771936:5728
20.SD Huesca335111735:5526

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
technecium

Rakitič odpočívá mimo nominaci

Rád bych viděl Aleňu v základu

Reagovat
technecium

A samozřejmě Atletico musí prohrát

Reagovat
Generalní Gladiator

Ideální by bylo,kdybychom si mohli dovolit před prvním i druhým zápasem lm to co v huesce.No a k tomu by nám mohla stačit i remíza atletů a naše výhra a pak nám stačí ze dvou posledních kol bod.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tutově Vidal v základu. Ještě ses nenaučil předvídat Valverdeho?

Reagovat
ADM

6 victories from the Treble.

Ani som si neuvedomil, že na papieri je to tak blízko. Každopádne je tá cesta hodne náročná..

Liverpool aj Valencia vo forme, Ajax ako môj favorit na finále by do toho šiel tiež YOLO

Reagovat
technecium

Zápas, ve kterým o něco šlo, jsme prohráli naposled na začátku listopadu před strašnou spoustou zápasů. Letos to tam prostě padne, cítím to

Reagovat
Visca el barca

Taky to cítím, nicméně ten Liverpool bude hrozný očistec. To budou nervy. Ještě, že ty odvety jsou hne do týdne. Musíme to dát!!!!!!!!

Reagovat
technecium

Vlastně nám i hraje do karet odveta venku, na kterou můžem teoreticky libovolně odpočívat, když do tý doby získáme titul. Rozhodně je lepší hrát po dlouhý šňůře zápasů doma, než jet vyšťavený na Anfield.

Reagovat
Visca el barca

Bylo by dobré doma vyhrát bez inkasovaného gólu. A venku to zahrát jako s Mnichovem 2015. kde by jsme trestali z brejku. Co jsem viděl opět o víkendu Liverpool v lize. Tak tam prostoru pro vstřelení gólu je dost.

Reagovat
ADM

To aj v nasej obrane.

Reagovat
technecium

Myslím, že je celkem jasný, že oba týmy dají gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsme jich mohli dát asi 5

Reagovat
smazaný uživatel

staci 5 , liverpool at si doma vyhraje 1:0 kdyz mu doma dame bura

Reagovat
Kixi Syhimour

Totáč to vyhraje

Reagovat
ADM

Real Madrid C.F.'s last eight goals scored:

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

⚽️ Karim Benzema

For the first time in their 117-year history, the same player has scored EIGHT goals in a row without anyone else scoring.

Reagovat
smazaný uživatel

zavislost na benzinu? gasdepencia?

nejak si nedokazu predstavit real po karimovi, to bude upadek

Reagovat
culé

Tesla ničí Real!

Reagovat
Jordi Alba

Dneska povinně 2 výhry Katalánců.

Reagovat
Xavi

21:30

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžou taky myslet na zbytek světa? Ne každý stává v 10 do práce.

Reagovat
Visca el barca

Velkou výzvu před sebou má Ludovit Reis. Osmnáctiletý záložník zatím hraje za nizozemský Groningen a po sezoně se bude stěhovat do Katalánska. Přestup dojednává Barcelona, která zaplatí 2,5 milionu eur. kdo to je?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Posila do béčka. Defenzivní záložník, prý fyzicky silný soubojový hráč.

Reagovat
Majk91

V tejto sezone oohral nejakych 25 zapasov za Groningen co na 18 rocneho hraca nie je vobec zle. Do Bcka posila ako lusk. Len tak pre zaujimavost, Reis ma slovensky pas (obaja rodicia su Slovaci).

Reagovat
Gazdo

Ani sa mu necudujem ze aj on nechce ked vidi nasu repre

Reagovat
vilp

Gary Neville: "The rumors of Pogba to Real are real and he has to make a decision soon so the club can move on."

Reagovat
Kokesh

A Gareth na hostovacku s opcí do MU. To by byla hitparáda .. akorát ten Raiola

Reagovat
Mateo16

Ak pojde Gareth na hostovacku peniaze uz za neho neuvidime. To by bola bomba

Reagovat
Mateo16

Gary je co ako ? Neni komentator na Sky ?

Ten zaujem tam urcite je ale narocnost prestupu je velmi velka a zbytocna kedze Kroos chce ostat. absolutne v klude hovorim ze to je nerealny prestup

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Někdo v obraze a ví jak si vede Mina, Gomes, Digne a Suarez?

Reagovat
ADM

Mina stále zranený, Digne jeden z najlepších LB sveta ( ), Gomesa vychvalujú ako najlepšieho záložníka od Artety a Suarez na to nemá a ešte je aj zranený

Reagovat
Eichel

minimálne Digne hrá parádne vždy keď som ho videl.. je škoda, že musel ísť lebo on bol luxusný back up. A stále je to relatívne mladý hráč.

Reagovat
LAM

Messi a Alba dneska doufám na lavičce.Potřebujou oddych jako lusk a na co nám je ten náskok,když ho Valverde neumí použít.Nechápu proč se mermomocí hnát za tim že bude liga rozhodnutá už v sobotu.Hlavní je aby se dobře pošetřilo na zápas s Live.

Reagovat
LAM

Stegen-Semedo,Umtiti,Pique,Roberto-Sergio,Vidal,Alena-Coutinho,Suarez,Dembele.

Reagovat
Generalní Gladiator

Souhlasím,ligu netřeba rozhodnout v sobotu, po LM se hraje ob týden,na finále copy další tejden..tam vůbec netřeba rotovat, zápas před a mezi odvetami lm musíme maximálně odpočívat.Strategie jsou dvě-dnes zkusit plnou palbu a přístě bečko nebo to zkombinovat..

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Sergi Roberto; Sergio, Vidal, Aleñá, Dembélé, Suárez and Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nestrčí Alenu nalevo, když je i Vidal nalevo jalový.

Reagovat
technecium

Měl jsem pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

i já

Reagovat
LAM

Trefeno do puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

ernesto?

Reagovat
Majk91

Dobra

Reagovat
Mercury

Reagovat
sylarko

nebolo by lepsie dat dembeleho na pravo a coutinha na lavo?

Reagovat
LAM

Taky to tak bude.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ADM

Vsak to tak je

Reagovat
sylarko

dakto stream poprosim?

Reagovat
Murena

Reagovat
Coutinho10

skoda Couts, ale Luis to mel dat

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Carles

Reagovat
roman1978

Může mi někdo vysvětlit, proč to Couts nedal na Dembeleho?

Reagovat
Coutinho10

protoze mohl zakoncovat, ale bohuzel to neproslo, jestli myslis tu situaci, jak to od nej dostal Luis do golovky a brankar to vyrazil

Reagovat
ADM

No mohol zakončovať - ale do 3 hráčov. Dembele by to mal skoro do prázdnej

Reagovat
roman1978

Reagovat
Coutinho10

j, nevim, jestli o nem na 100% vedel...spis si myslim, ze mel v hlave jenom tu jednu moznost....skoda

Reagovat
roman1978

Jistě, že o něm věděl. Stal tam úplně sám. Couts prostě na Ronalda. To se mi nelíbí.

Reagovat
ADM

Aleňa solíí

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní fotbal zatím

Reagovat
ADM

Aleňa vyhrá hlavičku medzi dvoma záložníkmi a Coutinho do následneho súboja ani nevyskočí. A niekto sa nám čuduje, že ho tu nechceme

Reagovat
Phillipinho

Kurva co trefil Chimy Avila

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to blázen

Reagovat
Mercury

Krasmy gol..tyhle mam rad. Ala Hamit, Stoch..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
Coutinho10

co to bylo Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal pořád na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

vidal nasatej barcelonskou DNA

Reagovat
ADM

Vidal má brutálne nábehy, škoda, že sú brutálne ignorované

Reagovat
Rox

Messi si nemůže odpočinout ani jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

couts zoufale neproduktivni, tydlecty preslapovacky jsou akorat napresdrzku, jeste se zrani a nezbavime se ho

Reagovat
alcantara

Ten gol proti United pekny, ale v PD mu to precitali asi pred rokom a odvtedy to tak aj vyzera. Priestor nedostane a vyniknut v niecom inom nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době hrajem jak Barcelona, nebejt Coutinho hamoun nebo běhat nalevo Alba tak je tam už i nějakej golik. Ale s hrou velká spokojenost

Reagovat
ADM

Aleňa čo sa týka hry dopredu schoval do vrecka 10 posledných Arthurových zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

Aleňa hraje skvěle, ale Arthura bych rozhodně nezatracoval, potenciál má neskutečnej. Po tom famózním přišel trochu útlum, ale to se zas obrátí

Reagovat
smazaný uživatel

*začátku

Reagovat
ADM

Ani ho nezatracujem, len zaslúžene kritizujem

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Moh by víc zkoušet posílat to dopředu, ale jinak je to jistota na míčí pořád. Problém je, když se sejdou v záloze tři tyhle jistoty ( Busquest, Rakitic i Vidal vlastně).

Reagovat
Eichel

mal zranenie..

Reagovat
ADM

Preto nemoze dat prihravku dopredu?

Reagovat
Eichel

Preto je pochopiteľné, že sa ešte nemusel dostať na svoju úroveň pred zranením

Reagovat
ADM

Nemal zlomenu nohu preboha. A uz hra dost dlho. Alibisticka obhajoba

Reagovat
Eichel

22 ročný hráč, prvá sezóna v Barcelone, prvý rok v Európe a do toho, keď sa skvele rozohral prišlo zranenie. Je skutočne tak nepochopiteľné, že momentálne to úplne nevalcuje?

a pri jeho veku, skúsenostiach a pod. sa takisto dá chápať aj výkyv formy.

Reagovat
ADM

Ty vole a o čo tebe akože ide? To ho kvôli tomu všetkému spomenutemu vyššie nemôžem mierne skritizovať, že by mohol hrať lepšie?? Však ho nepredávam

Reagovat
Eichel

nerozumiem tej potrebe si kopnúť do Arthura.. príde mi to odveci

Reagovat
ADM

Kopnúť? Normálna konštruktívna kritika, keď raz nehrá tak ako by mohol a na čo má, tak sa vyjadrím. Je to môj subjektívny názor. Jeho vrchol bol odveta CdR proti Seville doma, k tomu sa už dlhšie nepriblížil, je prirodzené, že by som chcel častejšie vidieť tú verziu

Reagovat
roman1978

No já nevím, nic nevymyslel, střílel do bloku, nedal hře myšlenku a na konci se vztekeal u sudího. Ale pořád menší nuda, než rakitic

Reagovat
smazaný uživatel

No možná koukáme na jinej fotbal. Rve se, chodí do každýho souboje, udrží míč a rozdá ho přesně, sice do stran, ale stŕedem se to cpe blbě přes ten autobus.

Reagovat
roman1978

No právě. On má být plejmejkr. Do stran a dozadu to umí i Roberto s raketou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Taky skok Ak by ho trafil, tak ma z nohy kasu.

Reagovat
ADM

za to by som dával redky aj ked ho netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos approves

Reagovat
LAM

Bez faulu.Rozhodčí dobrej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Alenič asi nejlepší, baví mě ho sledovat. Vidal taky dobře šlape. Trochu mě ale začíná strašit Dembelého forma, zase mi připadá poloviční oproti tomu, co umí. Nebudu se divit, když v LM znovu dostane přednost Coutinho.

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Prvních 20minut dobrý,ale potom už bylo vidět že nevěděj kudy hrát.

Reagovat
Rattlesnake

tyve, ta Girona snad ještě spadne

Reagovat
Switchback

slušná forma

Reagovat
Visca el barca

Strašně bych chtěl vidět na středu Messiho, jak by to vypadalo. Na druhou stranu chci, aby dnes vůbec nehrál a vyhrálo se bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to vic zapojit dembouze se semedem ten je sice z ty ruzovy trochu vykolejenej ale aspon ma tah na branu

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOLASO

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si zas sednout Leo

Reagovat
ADM

Snáď nechceš, aby sám Leo pustil boj o kopačku. 30 min určite chce

Reagovat
smazaný uživatel

To nechci, ale určitě stejně jako Leo dávám přednost ušatýmu poháru před kopačkou

Reagovat
ADM

Zrovna Leo už vie, čo si môže dovoliť, si myslím .. on sa tam naháňať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ALENAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

hezky Aleňa

Reagovat
ADM

Krááááása

Reagovat
roman1978

To už je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

umtiti is the new nani

Reagovat
Visca el barca

Carlesiiiitoooooooo

Reagovat
Rox

Jak tam všichni stojí za rozhodčím

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

WTF ???

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jí nechat Leovi

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Sua

Reagovat
Switchback

Rozhodčí

Reagovat
ADM

Ja tam stále vidím Umtitiho ruku Ale stream nemám bohvieaký, no

Reagovat
smazaný uživatel

prislo mi ze rameno

Reagovat
Switchback

ťažko povedať

Reagovat
Switchback

ale teda golman to mohl chytit

Reagovat
alcantara

Rakitic mi vobec nechyba.

Reagovat
roman1978

To téměř nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Messi

Reagovat
Visca el barca

Messi je letos i na sve poměry fantastický.

Reagovat
ADM

Dnes je hrozný, toľko nepresných prihrávok a strát dlho nemal

Reagovat
marke7

Jeden z mála co s míčem trošku zariskoval a snažil se hrát dopředu.

Reagovat
ADM

Však ale to na tom nič nemení

Reagovat
marke7

Ztráty měl, ale neřekl bych, že byl hrozný.

Reagovat
Visca el barca

Ty seš moc velkej kritik

Reagovat
smazaný uživatel

no 2:0 a poslat tam messiho a albu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce je nechat v tempu zápasovým, ale dneska si to teda odpustit mohl...

Reagovat
Visca el barca

Jak vždy Geri debatuje s Erniem, to je prdel.

Reagovat
ADM

Coutinho druhý polčas opäť čisté sklamanie, v prvom to bolo aspoň dôstojné...

Vidal MOTM pre mňa, hráč presne do takýchto zápasov vonku

Reagovat
Switchback

Coutinho vypadá jako hráč co stál 20 mega

Reagovat
ADM

O niečo drahší Denis Suárez

Reagovat
Switchback

ale jsem zvědavej co s kutýňěm bude, silně pochybuji že by za něj někdo dal dobrej peníz ...

Reagovat
smazaný uživatel

sasek brazilskej

Reagovat
Switchback

hele šéfe nadávat mu zase nemusíš ale pěkně to teď posral teď zase, co to bylo za střelu tve

Reagovat
smazaný uživatel

sorry uz mam ale na nej fakt alergii, jako svyho casu na gomese

Reagovat
Switchback

Gomes aspoň nestál tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

alba snad nebyl u mice

Reagovat
ADM

Tvl prihraj to naspäť Leovi, nevieš trafiť bránu z 5 metrov

Reagovat
Visca el barca

V Lm proti Live bude duležitější skórovat. Mě teda daleko víc trápí to jak je Dembele vlastně od ledna mimo.

Reagovat
Generalní Gladiator

myslíš to,jak se vrátil po zranění,sestřelil lyon a bohužel se znovu zranil?jo byl dost často mimo,hlavně když byl zraněnej

Reagovat
sylarko

no dneska nehral o nic lepsie jak coutinho..ale zastavat sa ho budes

Reagovat
Generalní Gladiator

O co ti jde, kašlu na něčí prosazování,na prvním místě je barcelona. Nejde mi o jeden zápas, je po zranění, po nich se vždy déle dostává do formy, zas toho tolik neodehrál od jeho návratu. A bohužel se nestačil dostal do předchozí formy,takže nám nepomůže tolik,jak by mohl. Předtím hrál famózně,což o coutsovi bohužel říct nedá, dnes jsem si ho zase všímal,pokud se dostal na pozici do středu zálohy,kde ho chcete někteří vidět a..nebudu kritizovat, ale nedivím se valverdemu,že ho tam nestaví. Na křídle mi nesedí,nemá rychlost,náběhy...pokud nastoupí proti poolu, budu mu fandit jako všem ostatním..

Reagovat
sylarko

couts na jar hral paradne a to z pozicie zalohy. a tiez ako sam vravis, nedostanes sa naspet do formy zo zapasu na zapas a nie to este ked hras mimo svoju poziciu..je jasne, ze dembele vo forme je lepsi jak couts, ale keby ho striedal raz tam raz tam tak sa do tej formy tak rychlo nedostane...keby coutsa nedal hned po jednom zapase zo zalohy spet na kridlo, ale bol by trpezlivejsi a dal mu tam doveru dlhsie, nech sa do toho dostane, ver tomu, ze by sa mu forma z jara vratila.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
roman1978

Couts hrůza, roberto nic moc - vlastně klasika, dembele nic moc,

Potěšil Sam a vlastně i Alena, výborný Arturo, vyborny pikenbauer,

Nechápu střídání, Nechápu opětovné opomíjení Malcoma.

Jinak ok.

Reagovat
Switchback

tve tolik šancí

Reagovat
alcantara

Leo dnes tak 2/10

Reagovat
Switchback

Tak snad Coutinho sestřelí Liverpool 5ti góly a po sezóně třeba do PSG za 100 mega, to by myslím šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Valencie remízka ať to oslavíme na Camp Nou

Reagovat
Switchback

zítřejší výsledek na tom nezáleží ne? stačí porazit doma levante a gg, máme náskok 9,5 bodů

Reagovat
Visca el barca

Tak to oslavíme po výhře tak jako tak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale mohli bychom pak před Poolem zas pošetřit trochu víc, když by se nemuselo vyhrát

Reagovat
Visca el barca

Tak snad pošetříme tak jako tak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli budem muset vyhrát tak tam Ernesto určitě pošle plnou palbu

Reagovat
Generalní Gladiator

týden před poolem, takovej odpočinek ideální pro základní sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Levante a Poolem jsou jen tři dny ne?

Reagovat
Generalní Gladiator

a co valverdemu brání udělat tu pauzu vosmidenní?

Reagovat
smazaný uživatel

To že je Valverde a pokud budeme muset vyhrát tak pošle na Levante Gala XI

Reagovat
technecium

kde berete tuhle jistotu, když tuhle sezónu rotuje fakt dobře - nestojí nás to zbytečně body jako za Lucha a zároveň narozdíl od loňska se ti hráči fakt vystřídají

Reagovat
Generalní Gladiator

Fakt dobře bych neřekl,ale kritizovat ho nebudu,to období sevilla,real atd. bylo šílený,ale zvládl to, chtěl uspět na všech frontách, má k tomu nakročeno.Ale vysral bych se na to ukončit ligu za každou cenu proti levante,jak o tom mluvil,ono to klidně může vyjít i s osekaným týmem.Snad to postaví pouze podle toho,co kterej hráč před odvetou potřebuje.

Reagovat
sylarko

neviem preco tam neposlal namiesto dembeleho malcoma. messi dnes hrat nemusel. alebo aspon na tych poslednych 15minut za coutinha...

Reagovat
Generalní Gladiator

asi si neviděl,čeho byl dembelé schopen,musí dostat prostor

Reagovat
ADM

Myslel ako striedanie za Dembsa

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
sylarko

Reagovat
madridcan

10:25 Betis čeká jubilejní zápas mezi elitou

Betis dnes hostí Valencii a bude se jednat o jeho jubilejní 1800. zápas ve španělské nejvyšší soutěži. Sevillský celek má na svém kontě zatím 636 výher, 453 remíz a 710 porážek, to vše při skóre 2261:2597. (marca.com)

Odporucam podat dva goly Guedesa a obaja daju gol/Valencia vyhra

Reagovat
celeb

Dufam, ze dnes netopiere ziskaju 3 body. Nejde mi vobec o skorsi titul - ten nam nezoberie nikto. Ale fakt nechcem, aby nam robilo Getafe hanbu v LM. Valencia mava sice tiez 'svoje dni' (citaj tyzdne az mesiace), ale je to IMHO kvalitnejsie a skusenejsie muzstvo s vacsim stadionom, fanuskami, ktori si LM zasluzi viac. Skoda tej rekordnej serii remiz, mal vobec niekto viac remiz v historii LaLigy nez oni?

Tip: 1:1 (co ine ako remiza)

Reagovat
celeb

Dnes mi vynimocne nebude vadit, ak Real ziska 3 body u susedov na predmesti.

Reagovat
LAM

Doufám že Atleti neprohrajou.Přece jen bude lepší oslavit titul po našem zápasu

Reagovat
madridcan

Mina si tam z nich dobru srandu spravil

Reagovat
rave

Proč je tak prázdno na Wandě?

Reagovat
smazaný uživatel

Prší

Reagovat
Doubas

Tak parada, doufam, ze v sobotu plna palba, aspon na zacatku, precejenom listky na Barcu levny moc nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam ze začátku půjdou v trochu okleštěné sestavě, ale pak dohravat budeme v plný palbě. Přeci jen je to zápas o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam teda poslal komplet lavičku jako na Huesce. Teď prostě musíme jet all-in LM.

Reagovat
technecium

Reagovat
Diego2

Reagovat
Generalní Gladiator

Přesněji tak, a dembouš a couts ať hrají tolik,kolik potřebují.Týden pauzy by byl luxusní.

Reagovat
technecium

V sobotu podle mě nebude hrát Bus, Suaréz a Pique. Zatím to vychází tak, že každý hráč ze základu by měl před tím semifinále vynechat minutáž jednoho z těch tří zápasů a tihle jsou jediní, kdo jsou nad tím číslem. Messi hrát bude určitě, ten si chce pojistit kopačku a být u toho, že se vyhraje.

Reagovat
alcantara

Boateng rozhodne o titule

Reagovat
ADM

Jedine tak Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

..Valencia dnes “neprišla” atléti paráda, škoda dvojzapasov s barkou, mohlo to byt zaujímavé ešte..

Reagovat
CHONG

Vůbec by mi nevadilo, kdybychom to večer Getafe pustili, ale když vezmu v potaz jejich a naši motivaci, tak to možná ani nebude potřeba

Reagovat
madridcan

Ja som vyriesil salamunsky, kedze by som v zivote nedal na prehru Realu, tak som dal Getafe 1,5+

Reagovat
misinho7

Inac co hovorite na Zidanov tah odpisat Ceballosa a hlavne Marcosa a ponechat si Valverdeho? Co na nom vidi? Na mna posobi ako priemernak ktory v nicom totalne nevynika... ale snad sa mylim

Reagovat
Ed_Hazard

Regui dnes aspon v nominacii, ale aj tak. Odpisat Llorenteho s Ceballosom chce fakt gule. Prestava sa mi to pacit, extremne..

To co ZZ robi nema ziadny logicky podklad, to sa proste neda pochopit

Reagovat
misinho7

ako pise brou8 su tam osobne konflikty ale nemusi preto odpisovat takych talentovanych hracov mohli sme mat dobre zdvojene DM na miesto toho jedno posleme prec ... som strasne zvedavy co to v lete bude..zacinam mat pocit ze tam budu nejake prekvapenia... o ktorych sa nepise

Reagovat
Ed_Hazard

Musia tam mat vazne problemy. Osobne nemam Casemira rad a nikdy som nemal. Je pekne ze robi spinavu robotu, ale tu vie robit aj Llorente - a to kvalitnejsie, pozeratelnejsie a technickejsie. A Ceba je poklad ak sa mu da priestor. Predstava ze vstupime zase do novej sezony s nasou evergreenovou zostavou ma naplna bezmocnostou. Hlavne ked sme videli, ze tuto sezonu prava tapala zaloha. Jednoznacne potrebuje okyslicit aj zaloha, nech si hovori kto chce co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Zaloha nie je hlavny problem . Hlavny problem su kridla a golovy hrac.

Ceballos dostaval najviac priestoru od Solariho a ukazal co ? To aj v najhorsej sezone Isco vie poslat viac kolmic za obranu ako Ceballos. Ceballos sa premenil na Illarru.

Ked to porovnam co sa tyka vedenia lopty tak to tam je o 3 levely na tom horsie v tom co predvadzal Kovacic.

okyslicit zalohu znamena co ? Ze pride Pogba a jeden z dvojky Modric , Kroos bude musiet ist ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budeme z kádra vyhadzovať hráčov na základe toho ako hrali pod Solarim, tak nám ostanú v kádri nanajvýš 3 hráči. Tomu, že sa Odegaard dáva po jednej vydarenej sezóne v priemernom tíme Eredivisie na úroveň Ceballosa sa aj vzhľadom na ten hype v minulosti okolo neho netreba až tak čudovať, no je to úplne scestné. Áno, hrá dobre, ale stále je to holandská liga a Vitesse, kde má podobné čísla aj Bero a neznamená to, že by ďalšiu sezónu mal odohrať v Reale Madrid.

Reagovat
Anacron

Oba odehráli dobrých zápasů že by si to spočítal na prstech na rukou. Jestli mají nějaký problém tak to mají blbý ale žádná velká ztráta to není. A nevíš co se děje každý den na tréninku atd.

Reagovat
smazaný uživatel

S Danim a Marcosom tam budú osobné konflikty, na základe ktorých sa ich ZZ rozhodol odpísať. Btw obaja zasa mimo nominácie.

Reagovat
Mateo16

Ja som za robi iba priestor pre Messiho v buducej sezone.

Reagovat
misinho7

ja mam pocit ze to tak nebude neviem ale mam pocit ze problemy mal aj s Martinom ja som strasne zvedavy ako to dopadne

Reagovat
technecium

Jednoduše. Rozesere vám kádr, natahá vyhořelce Pogbu a pána "nikdy jsem nic nevyhrál" Hazarda a budete se z toho dostávat ještě roky.

Reagovat
misinho7

tieto tvoje kecy ...Pogba vyhorely v 26 , Hazard je podla teba uz za zenitom v 28, Jovica ste vlastne nechceli... kebyze kupime aj Messiho tak tu budes tvrdit ze Ronaldo bol aj tak lepsi

Reagovat
technecium

Pogbu jsem sice chtěl do Barcy, ale vedle něj potřebuješ dva, co ho "odbrání". Hazard ve Španělsku bude trpět podobně jako Coutinho, bude mít problém si zvyknout, že má mnohem míň prostoru. Jovič je asi dobrá posila.

Reagovat
valloire

Edenek si to fšechno povodí.

Reagovat
technecium

Podobnej hráč jak Coutinho, taky podobně dopadne.

Reagovat
misinho7

tvoje zbozne prianie

Reagovat
technecium

Si na mě ještě vzpomenete

Reagovat
misinho7

nj ked budete preberat GB LL je uplne jak prenho, najlepsi dribler po Messim a mozno Neymarovi, malo priestoru mu absolutne nemoze robit problem pri jeho zmyslani a technike.. ak budeme hrat dobre, bude to delo a v pohode aspirant na GB ....

Reagovat
Diego2

Uz to zas hypuje

Reagovat
misinho7

Ako sa da hypovat Hazard?

Reagovat
Diego2

ty hypujes vsecko vsecko co se spoji s Madridem, i uklizecky jsou urcite nejprofesionalnejsi uklizecky ve fotbalovem svete

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

samozřejmě

Reagovat
misinho7

ze o tom pochybujes? ked som tam bol, poriadok tam bol tip top ..cize neni pochyb

Reagovat
Diego2

Tak zase pada vam tak extremne navstevnost ze udrzovat to tam ciste neni zas takovy problem

Reagovat
roman1978

a k tomu často opravují hajzly

Reagovat
valloire

tak když má přijet Barcelona?

Reagovat
Whitemedia

ale prd, "nikdy jsem nic nevyhrál až na to, že vlastně vyhrál" Hazard přeci vyhoří

Reagovat
technecium

Jojo, je to rozený šampion

Reagovat
Whitemedia

Já chápu, že jsi jako fanoušek Barcy rozmlsaný, ale říct, že nic nevyhrál.. dvakrát PL, k tomu nějaký ten FA Cup, ligový pohár, Evropskou ligu.. něco "málo" by se za těch 7 sezon přeci jen našlo

Reagovat
technecium

To šampion jsem myslel hlavně povahově. Když ho porovnám s Drogbou nebo Lampardem...

Reagovat
Whitemedia

Tak jsi holt napsal špatně ten první příspěvěk.. to, že nemá mentalitu šampiona, víme všichni, ale to, že nic nevyhrál, není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrálo toho dost. Mě třeba Hazard prostě přijde jako ten typ, co si prostě užívá fotbal a moc to nehrotí. Snaží se zvítězit, ale když se prohraje tak z toho téžkou hlavu zrovna nemá.

Jenom můj názor, z toho jak se projevuje v médiích atd. Následovaného ho z Chelsea moc nemám.

Bral bych ho místo Coutinha všemi deseti. S Messim by byl zvíře.

Reagovat
technecium

Nebyl, hádali by se o míč. Messi by byl zvíře s Ronaldem, tem by totiž uměl zužitkovat to, do jakých šancí by ho Messi dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

To s Ronaldem je taky pravda. Ale nesouhlasím s tím Hazardem. On je hodně nesobecký, ale seběvědomí mu nechybí. To je to co chybí Coutinhovi, ten si podle mě strašně nevěří a bojí se udělat chybu. Takoví Neymar toho taky za zápas hodně zadrbal, ale věřil si nepřestal hrát svojí hru.

Reagovat
Anacron

To by byl masakr. Skvěle by se navzájem doplnili v nedokonalostech toho druhého.

Reagovat
technecium

Jakože Messiho nedokonalostí je, že jeho spoluhráči nedokážou proměnit šance, které jim vtvoří?

Reagovat
Anacron

Ne myslím to tak že třeba hra hlavou na obou stranách hřiště, lídr je taky Ronaldo určitě lepší, výběr místa ve vápně atd. Messi je zase rozhodně lepší technik, nahrávač, tvůrce hry atd. Tak buď normální a nepiš že je Messi dokonalý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tady teda nemůžu souhlasit. Messi by s Hazardem podle mě mohl fungovat naprosto dokonale. S ním v týmu by se mohl daleko víc soustředit na finální fázi. Hazard ani zdaleka neztrácí tolik míčů a nepotřebuje tolik pozornosti kvůli svýmu egu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A momentálně už ani nevěřím tomu, že Messi s Cristianem v jednom týmu by byli nějakým totálním postrachem všech obran, tak jako by tomu stoprocentně bylo ještě před pár lety. Dovolím si zaspekulovat, že by to v praxi příliš nefungovalo.

Reagovat
Anacron

Tak teď už je Cris v důchodu ale v jejich nejlepších letech je dát dohromady by muselo být hodně zajímavý.

Reagovat
Visca el barca

Tak Cristiana dobíhá zenit víc než kdo si myslí

Reagovat
Whitemedia

Hazard by se s nikým nehádal

Reagovat
Footballer

Reagovat
vilp

Už teď má díky Sarriho "systému" mnohem míň prostoru než kdy dřív a vůbec mu to nevadí, takže zajímavá teorie.

Reagovat
technecium

Obrany má v PL furt slabý

Reagovat
vilp

Jak se to vezme... určitě jsou podle mě tvrdší, silnější, rychlejší (víc atletů) a díky rozhodčím si můžou dovolit víc prasit. A Zidane i tak stejně nehraje žádnou házenou.

Reagovat
technecium

Rychlejší možná. Ale taky hloupejsi, méně sehrane, s horším systémem, horší poziční hrou atd..

Reagovat
Visca el barca

Já jsem nikdy nebyl fandou Hazarda. Krásně se na něj kouká to jo. Ale za poslední tři roky, když k nám šel Couts tak měl ještě lepší čísla než Eden. Jen ať tam jde, do Realu patří a stejně je nějak nevytrhne

Reagovat
technecium

Reagovat
Mateo16

Keylor; Carvajal, Varane, Nacho, Reguilón; Casemiro, Valverde, Isco; Brahim, Bale a Benzema.

Reagovat
misinho7

na Brahima sa tesim paci sa mi ten jeho tah priamociary ... z neho moze daco byt, snad pojde hostovat a tam mu to pojde

Reagovat
Mateo16

Isco what a pass a Karim to prejebe Zrovna proti Getafe

Reagovat
gonzalesl_is_back

Benzema dnes

Reagovat
Mateo16

Dnes je zrovna ten typ zapasu co tam Karim zabije uplne vsetko

Reagovat
misinho7

Brahim dalsi zabavny hrac

Reagovat
technecium

Má Zidane i jinou taktickou variantu než střídání Lucase s Asensiem?

Reagovat
Mateo16

Co chce stakymto vykonom Reguilon ? On je hotovy

Reagovat
Mateo16

Lucas dokonale zabil brejk

Reagovat
Mateo16

Nemam na to slov prvy polcas bol dobry Isco a hlavne Brahim Ked som videl co tam dnes pali Karim vedel som ze niak to dopadnut nemoze

Reagovat
CHONG

Getafe z mého pohledu nebezpečnější a klidně mohlo bodovat naplno, ale Keylorito byl proti, každopádně v boji o LM dobrý a důležitý bod.

Reagovat
CHONG

Jinak ty poslední čtyři kola budou maso, jedem Getafe

Reagovat
misinho7

Za dnes Brahim paci sa mi jeho hra, dobry dribling k tomu nejaky trik

Reagovat
Visca el barca

Jen neumí taky střílet no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele