LaLiga - preview 31. kola

06.04.2019, 09:00, aktualizováno 07.04.2019, 09:47
Previews
Už v poledne rozehrají nedělní porci duelů v LaLize Alavés s Leganésem. Zajímavý duel slibuje večerní utkání mezi Realem Betis a nevyzpytatelným Villarrealem. Už předtím se Bilbao představí na půdě Getafe a může zaútočit na šesté místo Sevilly, která hraje ve Valladolidu. Celta Vigo nastoupí doma proti Realu Sociedad a v případě výhry by mohla teoreticky konečně opustit sestupové pozice. Jednu z posledních šancí oživit naději na záchranu má Huesca, ale musela by vyhrát v Levante...
Deportivo Alavés - CD Leganés  (neděle 12:00)
Leganés se díky posledním dvěma povedeným výkonům posunul na solidní dvanáctou příčku a jen málo mu chybí k definitivě záchrany. V pravé nedělní poledne by rád přidal třetí výhru v řadě na půdě Alavésu, který má za sebou naopak nepovedené chvíle.

Leganés se potýká s hodně nestálou formou, která ho donutila bojovat o samotnou prvoligovou příslušnost. Prakticky po většinu dosavadní sezony se Leganés potácel ve druhé polovině tabulky, aniž by dokázal sbírat body pravidelně. V posledních dvou kolech se mu to ale povedlo výborně. Po vítězství a čistém kontě proti Getafe zopakoval podobný výsledek také ve vloženém 30. kole na domácí půdě proti Valladolidu.

Další tři body a další čisté konto ho vyneslo na 12. příčkou s devětatřiceti body na kontě. V tomto případě už to bylo hodně vydřené vítězství, protože domácí dali rozhodující gól díky Carrillovi až ve třetí nastavené minutě zápasu. Čistá konta z těchto dvou zápasů mají svůj význam také proto, že to Leganés zvládl i bez hlavního stopera Guillerma Maripána, který je zraněn. A ještě nějakou chvíli mimo hru zůstane, stejně jako záložník Burgui.

Leganés také není kompletní, neboť bude postrádat Guida Carrilla, který musí stát kvůli kartám. Do hry se mu ale vrací alespoň Martin Braithwaite. Zraněni jsou kromě toho také En-Nesyri a Szymanowski. Oba týmy spolu už leccos sehrály v první i druhé nejvyšší soutěži a jeden trend se dá dobře odpozorovat - rozhodující je domácí prostředí. Za předchozích patnáct let se totiž ani jednou nestalo, že by vyhrál hostující celek.

Teď má tu výhodu Deportivo Alavés, které uvítá svého soka na stadionu Mendizorrotza. Alavés je favoritem i díky svému postavení v tabulce, kde zaujal sedmé místo. Aktuálně není daleko ani odvážný sen o Lize mistrů, protože na čtvrté Getafe ztrácí jen tři body. Pokud to ale Alavés myslí s poháry vážně, bude muset přidat vepředu. Zatím se jeho střelci radovali jen z jednatřiceti branek, což je ligový podprůměr. Ve dvou minulých kolech navíc nedal ani branku a sám dostal čtyři.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Ximo Navarro, Ely - Jony, Wakaso, Pina, Inui - Calleri, Borja Bastón
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Silva, Siovas, Tarin, Bustinza, Moreno - Óscar Rodríguez, Pérez, Recio - Santos, Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.05 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Athletic Bilbao  (neděle 14:00)
Getafe se sice stále drží na čtvrtém místě, ale v poslední době ztratilo dech a přestalo se mu dařit. Jeho pravým opakem je Bilbao, které naopak nový dech chytilo a ve třech minulých kolech dokázalo vyhrát. Čtvrtý pokus navíc chystá právě proti domácímu Getafe.

V neděli odpoledne se na Coliseum Alfonso Perez pokusí domácí hráči o nápravu své reputace, která v poslední době značně utrpěla. Getafe totiž ve třech posledních duelech nevyhrálo ani jednou a k jedné porážce si připsalo dvě remízy. Naposledy si rozdělilo body s Espanyolem, který na domácí půdě ještě patnáct minut před koncem vedl. Díky trefě Ángela Rodrígueze nicméně hosté vybojovali alespoň bod.

Přesto jim tento výsledek dost možná komplikuje život. Umožnil totiž žralokům kroužících kolem Getafe, aby na něj vytvořili ještě větší tlak. Valencia je od něj vzdálena jen jeden bod, Deportivo Alavés pouze tři. Getafe navíc od roku 2013 nad Bilbaem nevyhrálo a obecně se mu duely s ním vůbec nedaří. Ve třech minulých střetech se urodila remíza, která by pro Getafe nebyla moc dobrým výsledkem ani nyní.

To si hráči dobře uvědomují, o čemž svědčí slova zkušeného útočníka Jaimeho Maty. "Bilbao je teď ve velmi dobré kondici a je jasné, že to bude hodně náročný zápas. Nám se naopak poslední dobou nedaří udržet si čisté konto a na tom chceme pracovat. Bilbao má velmi rychlé a technické hráče, takže to od nás bude vyžadovat hodně úsilí a spolupráce. Ta je pro nás vždycky klíčová," dodal zkušený střelec a autor letošních třinácti ligových branek.

Bilbao zvládlo své poslední tři duely naprosto senzačně, přestože nemělo snadné soupeře. Po výhrách s Atléticem Madrid a Gironou si poradilo i s Levante.

To byl hodně náročný zápas, ve kterém Bilbao dokonale promrhalo dvoubrankový náskok a vyrovnávací trefu zaznamenali hosté v 90. minutě. Přesto měli poslední slovo domácí a na San Mamés rozhodla úspěšná penalta střelce Muniaina ze třetí minuty nastavení. Baskické Bilbao je v tuto chvíli na osmé příčce, přičemž na svého soupeře ztrácí jen čtyři body.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damián Suárez, Djené, Cabrera, Olivera - Foulquier, Mauro Arambarri, Flamini, Portillo - Mata, Jorge Molina
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Yuri, Martinez, Yeray, De Marcos - San José, Etxebarría - Cordoba, Kodro, Ibai - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.03 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Napínavý duel bude k vidění na Estadio José Zorrilla ve Valladolidu. Domácí hrají o udržení v nejvyšší soutěži i pro příští sezonu, zatímco hosté ze Sevilly se snaží zachránit slibně rozjetou sezonu a vrátit se do první čtyřky.

Valladolid vytěžil z posledních tří zápasů cenné čtyři body, avšak nezvládl poslední zápas s Leganésem, se kterým padnul 1:0. Tomuto zápasu předcházelo vítězství 2:1 na půdě Eibaru a posléze domácí remíza s Realem Sociedad. Aktuálně 17. celek má na nejbližšího pronásledovatele z Viga náskok již pouhého bodu a vypadá to, že o sestup se bude letos bojovat až do samotného konce sezony. Do těchto bojů je namočeno stále řada týmů z dolní poloviny tabulky.

Domácí mají v letošní sezoně problém především se střílením gólů. Během uplynulých 30 kol vstřelili pouhých 24 branek, což z nich dělá nejhůře mířící tým soutěže. Valladolid nebude moci nasadit proti Seville vykartovaného Nacha. Dále na marodce zůstávají Luismi, Toni Villa a Pablo Herviás.

Sevilla se po výhře nad Alavésem posunula na 5. místo tabulky a na čtvrtou příčku ztrácí jediný bod. Hosté tak odčinili předchozí domácí porážku od Valencie, která jim stále šlape na paty a nyní mají shodný počet bodů. Jak je zamotaný boj o záchranu, tak to vypadá, že bude stejně zamotaný i o pohárové příčky. O čtvrtou příčku, která zaručuje účast v příštím ročníku LM usiluje několik týmů. Rozdíl mezi osmým Bilbaem a čtvrtým Getafe jsou pouhé 4 body.

Joaquin Caparros bude pro duel s Valladolidem postrádat vykartovaného Sergia Escudera a Jesuse Navase. K dispozici mu s největší pravděpodobností nebude ani český gólman Tomáš Vaclík. Další na marodce zůstávají Maximilian Wober, Nolito nebo Gabriel Mercado.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antonito, Olivas, Calero, Moyano - Alcaraz, Mohamed, Michel - Keko, Guardiola, Plano
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soriano - Vidal, Kjaer, Carrico, Arana - Sarabia, Gonalons, Banega, Promes - Yedder, Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.99 - 3.72 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (neděle 18:30)
Real Sociedad už ve třech duelech neprohrál a stoupá tabulkou. V neděli v podvečer se navíc chystá na Estadio Balaídos do Viga, kde jej čeká až 18. Celta. Galicijskému týmu se i přes zlepšené výkony nedaří dostat se mimo ohrožení sestupu.

Možná největším překvapením v negativním slova smyslu je pro znalce španělské LaLigy zcela jistě Celta Vigo. Ambiciózní tým schopný pohybovat se víceméně pravidelně v první polovině tabulky se totiž nachází až v sestupovém pásmu! Za dosud odehraných 30 kol totiž Celta nasbírala jen 29 bodů a porážky se na jejím kontě kupí velkou rychlostí. Z patnácti utkání hraných na domácí půdě se jí povedlo vyhrát jen pětkrát, takže ani dříve obávaný stadion Balaídos už není pevností.

Alespoň, že se její střelci už stačili probudit ze zimního spánku. V posledních dvou duelech Celta nasázela už šest branek a to jí pomohlo ke čtyřem bodům. V minulém kole uhrála Celta remízu s Huescou a k vidění bylo šest gólů. Další dobrá zpráva míří z marodky, kde zůstávají pouze dva hráči - Méndez a Juncá. Naopak se do hry naplno dostává Iago Aspas, k jehož návratu mnoho fanoušků vzhlíželo.

Celta toho s Realem Sociedad sehrála už hodně a s potěšením sleduje, že se Baskům se na půdě soupeře moc nedaří. Od roku 2000 se jim totiž povedlo vyloupit Balaídos jen ve třech případech. Baskický celek je na tom ale v této sezoně mnohem lépe než pýcha z Viga, protože mu patří solidní devátá příčka. Po dvou remízách v nedávné době se mu povedlo minulé kolo možná lépe, než čekal.

V San Sebastiánu si totiž poradil s Realem Betis jakožto pohárovým účastníkem. Byly to ale pořádné nervy, protože ještě deset minut před koncem Celta brala jen bod.

Poslední desetiminutovka se mu ale povedla náramně a díky brance Mikela Oyarzabala bral Real Sociedad tři body. Menší potíže bude mít při skládání základní sestavy, protože mu chybí několik pilířů. Mimo hru jsou pro zranění David Zurutuza, Asier Illarramendi a Adnan Januzaj. Hrát zřejmě nebude ani Kévin Rodrigues.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Hoedt, Costas, Mallo - Boufal, Okay, Lobotka, Boudebouz - Maxi Gómez, Aspas
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Theo Hernández, Navas, Llorente, Zaldúa - Sangalli, Zubeldia, Merino - Oyarzabal, Willian José, Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.45 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - SD Huesca  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer nabídne souboj domácího Levante s Huescou. Oba protagonisté jsou namočeni do bojů o udržení v LaLize. Hosté z Huescy jsou na samém dně tabulky a v případě prohry by se jim záchrana již velice zkomplikovala. Domácí Levante se po sérii špatných výsledků propadá tabulkou nebezpečně dolů a na sestupové příčky má náskok tří bodů.

Levante nedokázalo zvítězit již v 6 ligových utkáních v řadě. Pouhé dva body dokázalo vytěžit po remízách 2:2 s Eibarem a 1:1 v San Sebastianu. To dostalo Levante do nepříjemné situace a nebezpečně blízko do kontaktu se sestupovým pásmem. Do konce sezony nezbývá již mnoho kol a pokud pohlédneme na soupeře, se kterými se ještě Levante musí utkat, nesmí již ztrácet body se soupeři z dolní poloviny tabulky.

Domácímu Levante se daří střílet poměrně dost branek. Zároveň však společně s Vallecanem má nejprostupnější obranu. Té navíc budou v duelu s Huescou chybět vykartovaní Eric Cabaco a Rubén Vezo. Dále nebudou moci nastoupit zranění Cheick Doukouré a Nikola Vukcevic.

Huesca je přikována na samém dně LaLigy. Na první nesestupovou příčku ztrácí již 7 bodů a vzhledem k její formě a příštím soupeřům, zůstává nejžhavějším kandidátem na sestup. Hosté nevyhráli 4 poslední utkání v řadě. Jediný bod, který vytěžili, přišel v posledním kole po domácí remíze 3:3 s Celtou Vigo.

Aby toho nebylo pro Huescu málo, bude se muset v neděli obejít bez řady hráčů. Chybět bude především Xabier Etxeita, který nebude moci nastoupit kvůli karetnímu trestu. Dále to jsou zranění Luisinho, Pablo Insua nebo Carlos Akapo.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pier, Postigo, Rodriguez - Coke, Bardhi, Campana, Luna - Rochina - Morales, Roger
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Pulido, Dieguez, Mantovani - Ferreiro, Herrera, Rivera, Gomez, Galan - Gallego, Avila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.87 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Villarreal CF  (neděle 20:45)
Atraktivní duel slibuje nedělní večer ve městě Sevilla. Domácí Betis potřebuje zabrat, pokud se chce ještě vrátit do bojů o pohárové příčky a hosté z Villarealu, bojující stále v EL, si chtějí co nejrychleji zajistit záchranu v soutěži.

Betis nedokázal na plno bodovat již 3 utkání v řadě. Domácí porážka s Barcelonou 1:4, následovaná remízou 1:1 ve Vallecanu a hlavně porážka 1:2 od Realu Sociedad drží Betis až na 10. místě tabulky. Aktuálně tak ztrácí 6 bodů na pohárové příčky, což se nemusí jevit jako něco nedosažitelného, ale to by se již měl Betis vyvarovat dalších ztrát.

Domácí mají v letošní sezoně značně rozkolísané výsledky. Tým, který staví především na kompaktní týmové hře, postrádá ve svém středu typického zakončovatele do vápna. Nejlepším střelcem Setienova výběrů zůstává sedmigólový Sergio Canales. Pokud jde o zranění, postrádá domácí trenér pouze Juniora Firpa a Francise.

Villareal v úterý potrápil Barcelonu. O senzační vedení a možnou výhru ho připravil až v nastaveném čase Lionel Messi. Konečná remíze 4:4 a především předváděná hra však musela hráčům i fanouškům dodat notnou dávku sebedůvěry a přesvědčení, že s takovými výkony se tento tradiční celek v lize udrží. Villareal se může těšit na čtvrtfinále EL, kde vyzve rovněž španělskou Valencii, nicméně v LaLize má náskok pouhého jednoho bodu na sestupové pásmo. Ve spodní polovině tabulky se vede nemilosrdná řežba o samotné udržení. Do těchto bojů jsou mimo Villarealu namočeny další mužstva a bodové rozestupy mezi nimi jsou zcela minimální.

Hosté se musí vypořádat s celou řadou absencí pro nedělní utkání. Chybět jim bude především nejlepší střelec Ekambi, který se ještě nestačil zcela doléčit. Na marodce ho doplňují Bruno Soriano, Manu Tigueros a také Miguleon. Dále nebudou moci nastoupit kvůli karetnímu trestu Pablo Fornals a Alvaro Gonzales.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragan, Canales, Guardado, Carvalho, Tello - Moron, Jesé
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Bonera, Mori, Ruiz - Gaspar, Iborra, Cazorla, Morlanes, Pedraza - Bacca, Chukwueze
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.61 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - Espanyol Barcelona  (sobota 13:00)
Nahuštěný program ve španělské LaLize dál utěšeně pokračuje a v sobotu se do sebe jako první pustí Girona s Espanyolem. Domácí budou na Estadio Municipal de Montilivi odvracet třetí porážku v řadě, což jim naopak nebude chtít jejich tabulkový soused dovolit.

Větší šance bych osobně dával hostujícímu Espanyolu. Například proto, že má jasně lepší formu. V posledních deseti zápasech prohrál jen třikrát a jeho výkony jsou poměrně stálé. Ani v rámci vloženého 30. kola neodešel s prázdnou, neboť si po sympatickém výkonu rozdělil body s Getafe. Na domácí půdě navíc předvedl velmi solidní výkon a byl lepším týmem, jenže dvacet minut před koncem inkasoval vyrovnávací branku od Ángela Rodrígueze.

Po této remíze je Espanyol na třináctém místě a teď má ideální šanci odskočit svým soupeřům zase o kousek dál. Pro Espanyol navíc hovoří i to, že je hostujícím týmem. S Gironou sehrál Espanyol v novém tisíciletí tři soutěžní duely a vždy platilo to samé - pokaždé totiž vyhrál právě hostující tým. A obránce Roberto Rosales teď doufá, že se jeho týmu povede tuto tradici neporušit.

"Myslím, že si zatím vedeme dobře. Jarní část sezony je naší oblíbenou, takže věřím, že se nám povede uhrát ještě dostatek bodů na to, abychom skončili co nejvýš. Je pravda, že hrát tolik zápasů po sobě je opravdu náročné, ale jsme profesionálové a musíme si s tím umět poradit. Proti Gironě bude důležité neinkasovat jako první, protože potom míváme problémy s tím, abychom se vrátili do zápasu."

V předchozích třech duelech je jasně vidět jeden trend: v každém dalším zápase této dvojice padá vždy více branek než v tom předchozím.

Na celém souboji je pikantní také to, že oba soupeře od sebe dělí jen jeden jediný bod. Girona aktuálně sídlí na 14. místě a nasbírala 34 bodů. Dala sice o jeden gól méně než Espanyol, ale také o tři branky méně dostala. V minulém kole vyšla střelecky naprázdno a není se čemu divit, protože jejím soupeřem bylo perfektně hrající Atlético Madrid. To se ke třem bodům na domácí půdě dostalo díky dvěma gólům ze závěrečných patnácti minut.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - García, Alcalá, Juanpe, Ramalho - Granell, Pons, Douglas Luiz - Borja García, Stuani, Portu
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Javi López, Hermoso, Naldo, Rosales - Granero, Roca, Darder - Wu Lei, Iglesias, Sergio García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.22 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - SD Eibar  (sobota 16:15)
Real Madrid poprvé pod navrátilcem Zidanem prohrál a bude se své zaváhání snažit co nejdřív napravit. Na stadion Santiaga Bernabéua se v sobotu odpoledne dostaví Eibar, který v minulém kole vyhrál a navíc naposledy nasázel Realu Madrid potupné tři branky.

Jen dva zápasy vydržel trenér Zinédine Zidane na lavičce královského klubu jako vítěz. V tom třetím se jeho staronový celek utkal s Valencií a rozhodně si jeho fanoušci představovali lepší výsledek. Real totiž na Valencii nestačil a z Mestally odjížděl jako poražený. Dokázal vstřelit jen jednu branku díky Benzemovi, ale prosadil se až v nastavení, takže neměl už dost času ani sil na odpověď domácím, kteří tou dobou vedli už o dvě branky.

Real Madrid se zatím ztráty průběžného třetího místa obávat nemusí, avšak pro trenéra Zidana to bylo jasné varování. Navíc mu už na rozdíl pěti bodů odskočilo druhé Atlético, které se s vloženým kolem popasovalo mnohem lépe. O třetí příčku se Real zase tak moc starat nemusí, protože od čtvrtého Getafe ho dělí celých deset bodů. V sobotu odpoledne navíc uvítá více než hratelného soupeře, od něhož by si tři body měl vzít bez potíží.

Eibar totiž Real překvapil snad jen jednou. V minulém vzájemném klání na půdě Eibaru se Real totiž nezmohl ani na jeden gól a potupně prohrál. Pořádný průšvih znamenalo především nečekané skóre 3:0, které dokázal Eibar uhrát. Jinak se samozřejmě ve většině duelů daří Realu, který tradičně nemá potíže nasázet svému soupeři i čtyři branky.

Eibar je zatím jedním z mála týmů v první desítce, který má záporné skóre. Aktuálně desátý celek LaLigy dostal 43 branek, přičemž jich dal jen 41. Zatím postupně směřuje za záchranou, neb má 39 bodů. Ale měl by zapracovat na svých výkonech při výjezdech. Venku totiž zatím vyhrál jen jednou a za 14 duelů si připsal jen deset bodů.

Minulé kolo se Eibaru povedlo mnohem lépe než Realu, protože z domácího zápasu proti Rayu bral tři body. Nerodily se ale snadno, neboť od 40. minuty Eibar prohrával. Nakonec se mu však podařilo otočit utkání ve svůj prospěch, za což děkuje především vedoucí brance Pedra Leóna ze 74. minuty. V předchozích deseti soutěžních duelech Eibar navíc prohrál jen dvakrát.

Mladý útočník Marc Cardona, který v Eibaru hostuje z barcelonského béčka, k zápasu říká: "Jsem moc rád, že se nám v minulém kole povedlo vyhrát. Tři body mají nesmírně velkou cenu i pro naše sebevědomí, které bude v zápasu s Realem klíčové. Bílý balet bude chtít napravit svůj poslední nezdar, takže musíme očekávat velmi silného a odhodlaného soupeře. Pokud však budeme táhnout za jeden provaz, můžeme uhrát dobrý výsledek."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Reguilón - Kroos, Casemiro, Modrić - Bale, Benzema, Asensio
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cucurella, Ramis, Paulo, Pena - Orellana, Escalante, Jordán, Pedro León - Sergi Enrich, Charles
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.42 - 7.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Valencia CF  (sobota 18:30)
Valencia v minulém kole dosáhla na skvělý výsledek a získala tři body proti favorizovanému Realu Madrid. Zvýšené sebevědomí bude chtít ukázat při návštěvě Estadio Teresa Rivero, kde na ni bude čekat předposlední a letos hodně matné Rayo Vallecano.

Valencia se opět veze na vítězné vlně a zdá se, že nepovedený začátek ligy je nadobro pryč. Valencia neprohrála už v sedmnácti soutěžních zápasech v řadě, takže se jedná o nový rekord v historii španělského klubu. A ještě větší radost mohli mít fanoušci ze jména posledního soupeře, který na Valencii nestačil. Netopýři totiž ve vloženém kole sehráli skvělé utkání se samotným Realem Madrid a nebýt závěrečné branky Karima Benzemy z nastavení, udrželi by s favoritem čisté konto.

Po perfektním utkání není divu, že se kapitán Dani Parejo rozplýval. "Jsme šťastní, jelikož jsme porazili skvělý tým. Po reprezentační pauze nás v Seville a Realu Madrid čekali dva velmi silní soupeři a získali jsme šest bodů. Každopádně nesmíme začít bláznit, je třeba zůstat nohama na zemi, stále jsme nic nedokázali. Teď nás čeká další finále proti Rayu," dodal zkušený hráč před zápasem s Vallecanem.

Proti Rayu se Valencii vždycky dařilo a za posledních 18 let se Rayu povedlo Netopýry porazit jen ve třech případech. Problém by pro Netopýry mohl spočívat v absenci kapitána Pareja, který má příliš mnoho karet. Kromě něj nejsou úplně zdraví Coquelin nebo Sobrino. I domácí se trápí s absencemi, neboť jim z různých důvodů schází Imbula, Di Santo, Amat nebo Eslustondo.

Valencia vyhrála sedm z posledních deseti soutěžních utkání a směle se může těšit i na pokračování v Evropské lize. Rayo na domácí půdě porazilo Los Che naposledy před více než pěti lety.

A v současné době se mu vůbec nedaří. Rayo obydlelo až předposlední příčku a stále se z pásma sestupu nemůže dostat. V minulém kole sice Rayo výborně začalo na půdě Eibaru a po první půli nad svým sokem vedlo, ale Eibar dokázal dorovnat a v závěru také strhnout vedení na svou stranu.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Moreno, Gálvez, Ba, Advíncula - Pozo, Suárez, Medrán - Bebé, De Tomás, Kakuta
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Gayà, Paulista, Garay, Wass - Čeryšev, Soler, Kondogbia, Ferrán Torres - Rodrigo, Santi Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.75 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 20:45)
Šlágr 31. kola LaLigy nabídne souboj vedoucí Barcelony s druhým Atléticem. Oba soupeři mají za sebou vložené kolo, které se hrálo v úterý a zatímco domácí Blaugranas se nečekaně zapotili a pouze remizovali s Villarealem, Atlético nezaváhalo a alespoň částečně stáhlo náskok svého soupeře na osm bodů.

Barcelona i nadále vede LaLigu právě před svým sobotním soupeřem z Madridu. Hráči Barcelony mají před sebou náročný program a boje stále na několika frontách. S Atléticem je čeká veledůležitý zápas, který již může mnohé napovědět, kdo bude mít po 31. kole blíže k vysněnému titulu. V LM je čeká čtvrtfinále se znovuzrozeným Manchesterem United a ve finále Copa del Rey napínavý duel s Valencií. Jak již bylo zmíněno, v úterním zápase s Villarealem se Blaugranas nečekaně dlouho trápili a až v nastavení zajistil alespoň bod opět Lionel Messi. Trenér Valverde ho šetřil a Messi se tak dostal na hřiště až v 61. minutě za nepříznivého stahu 2:4 z pohledu Barcelony. Messi opět potvrdil svou výjimečnost a nepostradatelnost pro současnou Barcelonu, když v samotném závěru utkání vstřelil dva góly a zajistil tak svému týmu alespoň bod za konečnou remízu 4:4. Aktuálně má Blaugranas sérii 18 zápasu LaLigy bez porážky, přičemž 15 utkání dokonce vyhrálo.

Trenér Valverde na předzápasové konferenci hovořil o utkání s Atleticem: "Tři body jsou důležité pro oba týmy. Pokud bychom vyhráli, vytvořili bychom si pro zbývající kola velký náskok a Atlético by mohlo naopak zmenšit mezeru mezi námi." Valverde se bude muset obejít bez vykartovaného Artura Vidala a zraněných Rafinhy s Ousmanem Dembélém.

Atléti mají za sebou úspěšný duel proti Gironě, kterou pohodlně přehráli a zvítězili 2:0. Hosté jsou jediným týmem, který se ještě z povzdálí snaží znepříjemnit Barceloně cestu za titulem a ačkoliv do konce sezony nezbývá již mnoho kol, tak případná výhra na Camp Nou by snížila rozdíl mezi týmy na 5 bodů.

Hosté se tradičně spoléhají na pevnou a nepropustnou defenzivu. V ofenzivě se v letošním ročníku spoléhají především na Griezmannovo góly, který je se 13 góly nejlepším střelcem svého týmu. Trenér Simeone se bude muset obejít bez několika zraněných opor jakými jsou Lucas Hernández, Thomas Lemar a také Álvaro Morata.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitič, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Gimenez, Godin, Luis - Niguez, Partey, Rodrigo, Koke - Griezmann, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.78 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30217279:3170
2.Atlético Madrid30188445:1962
3.Real Madrid30183953:3657
4.Getafe CF301211737:2747
5.Sevilla FC301371049:3746
6.Valencia CF301016433:2446
7.Deportivo Alavés301281031:3744
8.Athletic Bilbao301013733:3443
9.Real Sociedad3010101036:3540
10.Real Betis301171234:3940
11.SD Eibar30912940:4139
12.CD Leganés301091130:3439
13.Espanyol Barcelona30981333:4435
14.Girona FC308101232:4134
15.Levante UD30881442:5432
16.Villarreal CF306121238:4330
17.Real Valladolid30791424:4130
18.Celta Vigo30781542:5229
19.Rayo Vallecano30661832:5424
20.SD Huesca30581733:5323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (474)

Přidat komentář
Generalní Gladiator

Finále ligy je tu, ukončete to dneska borci!

Reagovat
Ed_Hazard

Tak podľa Marci je Hazard fichado. Ohlásené to bude v najbližších dňoch. Uvidíme, predsa len je to Marca.

Reagovat
Generalní Gladiator

Cena?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jeto pravda. Tak vzhledem k tomu zákazu přestupů co je čeká, jim to Chelsea asi pěkně osolí. Pod 100 to nebude. Tipuju 120-130 + bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

28 let... Podle mě je na něj pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 roky s jeho herním stem vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale dát za 3 roky 120 Mega s mizernymi vyhlídka i na Re-přestupovou částku? To mi na Florentina nesedí.

Reagovat
CHONG

Ty jsi poslední rok spal nebo co?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak můžeš na jedný straně chtít Griezmanna a zároveň kritizovat příchod Hazarda? Podle mě mají ty případy několik společných rysů.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

lebo jiri rad kritizuje vsetko spolocne s realom... ale ked je to tak u barci tak uz zrazu najde nejaku zamienku preco je to vlastne dobre..cisty pokrytec

Reagovat
Kluivert9

Tak v pokrytectví tady na tebe nikdo nemá.

Reagovat
misinho7

hovori mi ten najspravnejsi..sak ja sa k Barce ani nevyjadrujem poriadne, vy tu mate potrebu nas hodnotit a prekrucat si to jak sa vam to paci

Reagovat
Diego2

Reagovat
valloire

říkáš jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spust teď. Utluc mě argumentama.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takhle hloupý dotaz bych čekal od nějakého pomateneho madristu, ale u tebe to překvapuje. Griez hraje jinak, takže vydrží pravdepobne dyl. Zadruhé by byl Griez jen doplněk fungujícího mancaft, kdežto oni přestavují, takže nevím, jaký smysl by mělo vyhazovat 29leteho kroose akupovat o rok mladšího hazarda. Za třetí je Griez zvyklý na ligu, kdežto hazard si bude muset rok zvykat. Za třetí má hazard v Lm snad 2 góly že hry (4 z penalt) kdežto Griez i v ty Cholove bramboracce přes 20.

Pro jakou soutěž má jako být hazard posila?

Reagovat
CHONG

Třeba pro tu, kterou jsme vyhráli za posledních deset let dvakrát?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Real potřebuje do ofenzivy hotovýho hráče, který jim pomůže hned, nikoliv další talent, který bude explodovat za několik let, pokud vůbec. Samozřejmě to má i negativa, ale nevidím na trhu lepší možnost než právě Hazarda. Oni by dokonce utáhli i Grieze, ale to už je jiná věc. S Kroosem to nemá nic společnýho. Ona Chelsea hraje z dlouhodobýho pohledu podobnou bramboračku jako Atleti. Hazardova největší síla je v driblinku a vytváření šancí, proměňovat je bude muset (i) někdo další.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Griez by pro ně byl v tuhle chvíli určitě nejlepší možnost, ale asi ctí tu dohodu.

Kroose jsem do toho dal proto, že ho chtějí prodávat, protože přestavují. A přitom do tý přestavby namontují o rok mladšího hráče a tradá.A to jsem vůbec nezmínil, že na styl hry Kroose by měl mít věk jen malý vliv, kdežto výbušné křídlo odchází věkem dřív.

Na Hazardově místě teď našli mladýho Vince, který má jeden velký problém - není v číslech. A teď ho nahradí drahou posilou, která má stejný vlastnosti, jako Vinco, ale má jeden problém - není v číslech.

Reagovat
smazaný uživatel

máš docela pravdu, Kroosův případný odchod je blbost

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dohodu nectí, jelikož už Atleticu přetáhli Thea.

Jejich současná záloha je příliš statická, mají tam dost podobný typy hráčů a v lize to dlouhodobě nefunguje. Nebylo by od věci do toho sáhnout a přivést někoho odlišnýho, kdo dá hře i jiný atributy, než ti, které už tam jsou. Je minimální rozdíl v tom, jestli hraje Kroos, Modrić, Ceballos či Isco. Jediným, kdo dokáže nabídnout zajímavý věci, je tak Llorente, což je asi do velký míry daný tím, v jak špatným stavu se nachází Casemiro.

Hazard je mnohem víc než jen výbušný křídlo, jeho kreativita je na špičkový úrovni. Jsem přesvědčený o tom, že pokud bude hrát v ofenzivnějším stylu a s kvalitnějšími spoluhráči, jeho produktivita (raketově) poroste. Samozřejmě není ideální, že dorazí až letos, ale to je jejich problém, do kterýho se sami dostali a dá se říct i daň za triumfy v Lize mistrů, který zastínily to, do jakýho stavu ten kádr dokázali dostat. Zkrátka nemají na výběr. To, že jim tam hraje základ Vinicius, myslím hovoří za vše.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Zober že ak by stál 120 melcov, mal vydržať 3 roky z toho 1 sezóna bude taká zohrávacia.....

Reagovat
Generalní Gladiator

Pokud přijde,tak za míň.

Reagovat
misinho7

mysli ze hrac ako Hazard nepotrebuje zohravaciu sezonu..nepochybujem o tom ze nastupi hned na formu z chelsea

Reagovat
Kokesh

To je takovy otrepany klise. On je samozrejme hrac, ktery se nepotrebuje adaptovat, kdyz mu das potrebnout volnost...spis mu v RM jeste ubyde tech navratu do obrany, to muze jit jeste nahoru...

Zidane prisel jeste o chlup pozdeji. Nekterym uz tu solidne jebe z toho manazera, kde vidi vse okolo tricitky jako neperspektivni...pritom my kupujeme opravdu svetoveho hrace do zakladu, Barca Boatenga, Vidala a treba Paulinha na rok, dva, na rozsireni kadru. Trochu rozdil, ne?

Reagovat
misinho7

nema to zmysel sa s nimi natahovat... Hazard ma 28 co je uplne najlepsi vek futbalistu a nepochybujem o tom ze bude u nas hviezdit patri do TOP 3 hracov na svete ak neratame Crisa a Messiho a verim mu

Reagovat
Visca el barca

Boatenga nikdo nekoupil. Vidal přišel za 18 mio jako doplnění kádru. Proč si nezmínil Frenkieho,Arthura, Dembouze, Coutse? Protože se to nehodí?

Reagovat
Majk91

lebo mu to nepasuje do tej sprostosti ktoru napisal

Reagovat
Kokesh

Okolo 30...buď neumíš číst nebo nechápeš. Oboje není můj problém.

Reagovat
Magic player

Tohle je radna blbost.

Reagovat
Generalní Gladiator

Už tam měl bejt,ale za dobrou cenu by se uvažovat dalo.Zase 100mega se může hodit na mbappeho později, a pokud přijde hazard,tak nepřijde felix

Reagovat
Jordi Alba

Ani ne, nějakej rok si odehraje a koho jinýho, pokud chtějí opravdu TOP hráče? Ze City asi těžko někoho koupí, to samý Mbappé/Neymar.

Reagovat
Jordi Alba

Možná teoreticky křídlo z Liverpoolu zkusit.

Reagovat
Spalovač šancí

být Real, tak koupím celou ofenzivní trojku Liverpoolu

Reagovat
vilp

Záleží, jak dlouho vydrží na Top úrovni no. Ale dobrý je, že se mu celou kariéru vyhýbají těžká zranění, hlavně co se týče svalů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tu píšeš ty svoje nesmysly? Chovej se už konečně jako chlap a zalez zpátky do nory a nevracej se...Máš spoustu webů, kde tvoje postřehy jistě ocení...třeba forcabarca.sk, tam najdeš sobě rovné

Reagovat
Marv

100 v librach představoval sem si tak 70 v eurech

Reagovat
Ed_Hazard

Bude to do 100M v eurach.

Reagovat
Generalní Gladiator

Dává silně najevo kam dál, aby šel do realu,tak "vyšší" věk vykompenzuje cena do 100euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Tak tomu neverim ani za nic. taketo prestupy sa riesia v lete. Je to len clanok nic officialne

Reagovat
vilp

Dohoda ještě není, ale Real prý dost tlačí na přestup, aby se vyřešil co nejdřív. Chelsea chce pořád víc než 100.

Reagovat
Anacron

Vysněná posíla akorát už loni na to bylo pozdě, ale pořád super. Bohužel jestli to bude jediný skutečný top hráč co přijde tak to stejně ničemu nepomůže.

Reagovat
technecium

Je to taková posila jako z první éry Galactiocos. Hráč s obrovským renomé, ale troufnu si říci, že už za zenitem.

Reagovat
vilp

To je potom zajímavý, že jsi tu pár týdnů zpět psal, jak se podle tebe letos ještě zlepšil.

Reagovat
technecium

Jo?

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo. To dosáhl zenitu a teď už jde dolů

Reagovat
misinho7

za zenitom? co sa tu nedocitam od cules... 28 rokov ale za zenitom

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl, že na zenitu svých možností

Reagovat
CHONG

Real, Getafe, Rayo a Atleti výhry.

Reagovat
Jordi Alba

Rayo sestoupí

Reagovat
CHONG

Bohužel Ale snad se aspoň budou rvát až do posledního kola.

Reagovat
Anacron

No nemají zrovna lehký rozpis jinak se snad Celta a Villarreal udrží.

Reagovat
technecium

Ty fandíš městskýmu rivalovi jo?

Reagovat
CHONG

Proti vám zcela nepochybně

Reagovat
dextroza_m

To jen dokazuje, jak se nas bojite!

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

To máš jako kdyby byl 1. Real a 2. Espanyol, minimálně většina fans Barcelony, hlavně ta mimo Katalánsko by to přála tomu Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková utopie....Real na prvním?

Reagovat
CHONG

Utopie, která proběhla před dvěma lety

Reagovat
technecium

Výjimka, co potvrzuje pravidlo

Reagovat
CHONG

Jj, byla to třicátá třetí výjimka

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

A Espanyol na 2., no. Tam by si člověk nevybral. Snad jenom aby se navzájem pokopali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je v zápasech reálu taky fandím Espanyolu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U těch buranů z Cornelly bych o žádným fandění nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok fandění je velmi nadnesený pojem. Prostě jim v tom zápase přeju.

Reagovat
technecium

Dneska cítím v kostech nějaký překvapení v základní sestavě, typu Suaréz začínající na lavičce nebo Roberto v záloze.

Reagovat
ADM

Prekvapeny bude zas jedine len Coutinho na ihrisku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky si myslím, že jedna z těchto věcí bude k vidění.

Reagovat
technecium

Tak ne no

Reagovat
blaugrana

Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Vidal, Bus, Rakitic, Arthur, Messi y Suarez

Reagovat
blaugrana

Teda, Vidal je out za karty, takze Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě půjdeme do zápasu s tou klasikou 4-3-3

Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Couts

Během zápasu pak půjde do hry Semedo a Roberto se přesune do zálohy na úkor Arthura nebo Rakitice a Malcom půjde za Coutse.

Reagovat
smazaný uživatel

..cítim, že dnes barka padne, titul síce majú ale dnes to atletico konečne dokáže, pretože tento zápas je dôležitý pre budúcu sezónu..či už z pohladu hodnoty hráčov ktorých predáme (možno po dnešku im ešte stúpne cena) alebo z pohladu psychiky.. AupáAtléti

Reagovat
technecium

Barca doma neprohrává A Atletico není Betis

Reagovat
misinho7

tak Hazard uz vraj skoro isty, teraz vraj nasleduje operacia Pogba ..no to som zvedavy..hlavne dufam ze pride aj operacia hrotovy utocnik

Reagovat
dextroza_m

DDG

Reagovat
Kokesh

Jak jsem si Pogbu nedokazal s Cristianem predstavit a byl opravdu spis nechteny zbozi, tak ted bych ho asi bral. Samozrejme priority jsou jinde, ale golovy zaloznik by RM nesmirne pomohl...

Reagovat
misinho7

no vsetko zacina nasvedcovat tomu ze Kroos sa poberie dalej.. Pogbu by som asi bral, je to hrac najvyssej urovne ale ma zas asj sovje nedostatky co sa tyka mimo ihriska..snad nebude robit neporiadok a somariny v kabine

Reagovat
Kokesh

No, co jsem videl jeho proslov pred finale MS, tak se rozhodne zodpovednosti neboji...takove hrace je treba. Urcite nedostatky ma, ale smerem dopredu nema z pozice CM konkurenci (coz bych resil, pokud se Zizu nadale zastane Karima a prijde nekdo kolem 20)...akorat by ho Sergio Panenka musel zkrotit u zahravani penalt .]]

Ale hlavne, pokud by se uckam podarilo na oplatku udat Garetha, tak to beru vsema deseti haha.

Reagovat
misinho7

tak vymenu Gareth za Pogbu by som bral hned este hrotaka a celkom pohode prestupak

Reagovat
ADM

Zas ten predslov nebol podla mna nic extra, co by stalo za zmienku

Reagovat
Kokesh

No, s tim jak se projevuje na verejnosti, tj samy nesmyslny ucesy, kraviny, pranky a porad nejaka ta srandicka me to spis mile prekvapilo. Je videt, ze kdyz jde do tuheho, umi prepnout a byt tim lidrem, za ktereho ho stejne muzstvo povazuje a on sam se do te role pasuje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mateo16

jj nech pride Pogba zabije Kroosa

Reagovat
vilp

Mariana Zizou nechce, takže devítka imho přijde.

Reagovat
misinho7

no lenze aby to zas nebol len dajaky backup .. chcelo by to konecne top kvalitu nech ma Karim konkurenciu...lebo ja sa bojim ze Zizu mu stale veri a privedie si len napr spat z hostovacky RdT ktoremu to ide sice ale podla mna nam treba este vacsiu kvalitu, hlavne noveho utocnika c.1

Reagovat
vilp

Zizou dobře ví, že mu chybí Cristiano. Já čekám jednoho z dvojice Icardi, Jović.

Reagovat
misinho7

Icardiho sa bojim teda jeho zeny .. o kvalitach sa nemusime bavit ale nechcem aby k nam prisiel robit bordel... Jovic sa mi pozdava viac podla mna ma predpoklady na velku karieru

Reagovat
vilp

Tak jeho žena a hlavně celá tahle stávka, co teď předvedl, všechno komplikuje. Už bych ho taky nechtěl tolik jako předtím. Jović se mi taky pozdává víc, snad to klapne.

Reagovat
misinho7

mne Jovic pripomina stylom mladsieho Suareza...a myslim ze taky hrac by sa nam hodil, ak by sa samozrejme zlepsoval a mozno sa raz dostal aj na jeho uroven

Reagovat
ADM

Mladsi Suarez bol asi tak milion krat pohyblivejsi mne teda viac pripomina aktualneho Luisa, aj skalou zakonceni, postavou atd

Reagovat
Magic player

Jovic ale pusobi daleko jisteji s micem, Suarez je schopny zakopnout o vlastni nohy pri pokusu o zpracovani.

Reagovat
ADM

Tak samozrejme tento Suarezov trademark posledných 2 rokov som zrovna nemyslel

Reagovat
Billy McClane

Ale ved on ho nikdy hrat nevidel, len to tu uz niekto raz pisal, tak to teraz pouzil. Klasicky misinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Tu celkom verim ze Flore tlaci na Jovica. Icardiho vobec necakam

Reagovat
vilp

Já už vlastně taky ne, jen to beru tak, že je to z mnoha hledisek pořád nejlepší možnost na trhu.

Reagovat
vilp

Jović se ti líbí btw?

Reagovat
Mateo16

Moc. Je skvely. Najlepsia moznost na trhu ale nepaci sa mi Benzema.

Reagovat
vilp

Když nebude jasná jednička, tak mi nevadí. Po loňské sezoně bych ho poslal do prdele, ale letos tu bídu docela táhne a střílí mu to.

Reagovat
misinho7

tak tak urcite by som ho nechal, stale ma co timu dat minimalne z lavicky

Reagovat
Anacron

Maximálně z lavičky. Argument že je náš nejlepší střelec fakt neberu. To je totiž spíš důkaz v jakých sračkách jsme než že on hraje dobře. Dál se člověk musí podívat na ty góly co dal, tak komu je dal. To je další zoufalost. Fakt nechápu jak se ho ještě pořád může někdo zastávat.

Reagovat
misinho7

ja sa ho nezastavam ja mam karima plne zuby ale zas ako hrac z lavicky by bol fajn, stale ma kvalitu sice podla mna nie na utocnika c.1 ale z lavicky to moze byt stale fajn a nemusime ho nutne predavat

Reagovat
Mateo16

Pod ZZ bude , Neverim moc ze Jovic bude mat niaku sancu. Uplne podobna situacia ako ked mal Morata tu super formu kde mal 17 g v RM a stale sedel.

Tuto sezonu proti Eibaru atd skvely. Ale to co spravil proti Ajaxu ze nedal z 3 metrov do praznej brany gol Pod Lopem v EC sam na branu nedal pod Solarim v EC to iste. Toho je o mnoho viac.

Horsie je ze nech to tam nakombinujes akokolvek Eden , Vinicius, Lucas, Asensio , Isco , atd atd. Stale tie dolezite goly budu chybat.

Reagovat
misinho7

a koho si predstavujes ze bude tie dolezite goly davat? Crisa uz nedostaneme a Messiho nekupime kto by to mal byt? Ja si myslim ze napr zostava Eden,Jovic/Karim, Vinco by to mohla v pohode zvladat..ked sa Vinco nauci zakoncovat na com snad budu v lete pracovat ... plus ak by vysiel Pogba tak by sme mali aj goloveho zaloznika ako niekedy Jamesa

Reagovat
Jordi Alba

Plánuje Real podržet Garetha nebo jít další sezónu s potenciálním útokem Vinicius, Benzema, Hazard?

Reagovat
misinho7

na myslim si ze ho nepodrzia..toto nema vyznam .. treba ho predat alebo vymenit kym sa da..a ten utok tazko este hodnotit snivame o Mbappem ale podla mna pojdeme do sezony s utokom Hazard-novy utocnik/Karim-Vinco/Asensio .. s tm ze Vinco ale na pravom kridle az tak nevie tak uvidime

Reagovat
Mateo16

Samozrejme ze Neymar , Mbappe ale bohuzial Potom asi Icardi keby nebol debil. Netusim tazka dilema.

Pogba nie je golovy zaloznik to ze sa mu tuto sezonu podarilo dat 14 golov je fajn ale ostatne roky to su podobne statistiky ako Isco. cca 10 golov na sezonu.

Reagovat
misinho7

ale dobre vies ze Neymar a Mbappe su nerealne varianty a Icardi meeh.. hrac kvalitny ale robil by bordel ak by ho nahodou Zizu posadil... a eden ma tento rok napr 14 golov a 12 asistencii v lige co nie je zle ... dokaze rozhodovat plus z jeho prace bude tazit snad novy hrotak napr ten Jovic cize o goly by som sa nebal ale ze vobec

Reagovat
stas87

Fuj, to je odporna predstava, ze by mal Jovic hrat za Real.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, takový no name šašek, co má jednu podařenou sezonu, za Real nikdy hrát nebude...Florentino je starší, ale není dement

Reagovat
DonAndres

Někdo v Barceloně před zápasem na pivko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tak co, s kym bude dnes Griez stolovat?

Reagovat
Magic player

Bude zase dojidat zbytky pod stolem, tak jako vzdy, kdyz se postavi Leosovi nebo Crisovi.

Reagovat
Ed_Hazard

Navas - Regui, Nacho, Varane, Odriozola - Isco, Valverde, Modrič - Bale , Benzema, Asensio

Reagovat
Mateo16

Takze s Kovacicom sa este rata

Reagovat
Ed_Hazard

To si z tej zostavy ako vyčítal?

Reagovat
Mateo16

Nema problem hrat bez DM , co som si myslel ze uz je mrtve

Reagovat
misinho7

myslim ze nejaky zapas kde nejde o nic a este proti Eibaru(vsetka cest naposledny nam dali trojku) neznamena nic ... stavil by som sa ze do dalsej sezony pojdeme s Casem v zaklade s tym ze ten rotovat casto nebude

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by bol namiesto Balea alebo Karima Mariano, tak by to bola zaujímavejšia zostavička. On musí byť snáď lemra na tréningoch, všetci 3 tréneri naňho zvysoka srali (ak nebol práve zranený)

Reagovat
misinho7

nepride mi ako lemra..teda minimalne tym ako sa chova na ihrisku si nemyslim zeby tei treningy vypustal.. mal nestastie ze vzdy v tejto sezone ked mal sancu hrat tak sa zranil a Zizu ho nemusi a podla mna uz vie ze ho posle prec tak ho tam ani nema preco staviat...

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to tiež hlava neberie. Ak nastúpil, tak tam vždy lietal (niekedy splašene a chaoticky, ale lietal). Ja ti neviem, šancu dostať mal. V Lyone góly dával, u nás ak dostal troška viac priestoru tak tiež.

Reagovat
ADM

Marcela mám moc rád teda, ale konečne sedí

Reagovat
Ed_Hazard

Já zase žeriem Raguilona. Prote blázon v aktivite, pressingu, zapájaní sa v útočných akciách a pod. Príde mi sústredený snáď každú sekundu zápasu. Nejakú dobu teraz nehral, tak som celkom naňho zvedavý.

Reagovat
ADM

Je dobrý, hlavne ked sa rozbehne nezastaví ho nikto, ale chýba mu "španielske" myslenie v útočnej tretine, aspoň to čo som videl.

Reagovat
misinho7

je vykartovany preto nehraje

Reagovat
ADM

jaj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni zapas asi po trech mesicich, na ktery budu koukat.

Reagovat
CHONG

Co tak dlouhá pauza?

Reagovat
misinho7

nechcel si kazit den podrbanym zapsom

Reagovat
smazaný uživatel

Divny obdobi. Mysl zamestnana necim jinym.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
ADM

Nič v zlom, ale komentár ako dievča v puberte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Možná jsi na to kápnul

Nebo se mu narodilo dítě třeba,to dokáže zamíchat s časem solidně

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

to si vobec nemal cas predtym?

Reagovat
Mateo16

Bale ty hotovy na totalku

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor a jeho práca nohami

Reagovat
misinho7

cakal som slabotu ale nie az takuto tragediu Varane a Modric totalne v prdeli... ku Garethovi sa nema vyznam vyjadrovat asi

Reagovat
Ed_Hazard

Ty moj kok, Gareth trénuje vlastne? Tak tragického profi futbalistu som už dlho nevidel Striela jak žiačik zo základky...

Reagovat
misinho7

z 10 nahravok snad jednu nahral dobre a strela a to pritom bol znamy tym ze mal vybornu strelu ..kedy dal u nas naposledny nejaky dobry gol zpoza 16nastky?

Reagovat
misinho7

spoza

Reagovat
ADM

Dajte mu golfovú palicu

Reagovat
misinho7

asi najhorsich prvych 30 minut co som videl od garetha...a to som myslel ze s latkou sa neda ist nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth by už do konce sezony neměl vůbec hrát, protože každou minutu mu klesá hodnota hodně rychlým tempem

Reagovat
misinho7

to som hovoril uz minuly zapas...treba ho zavriet a nepustit k lopte lebo s kazdym dotykom ta hodnota ide rapidne dole.... chcem vidiet kto bude taky sialeny a da zanho 80 melonov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Pocitajte niekto prosim vas Nachovi a Varanovi kolko krat prepadnu a zabudnu dostupovat ku hracom.

to je MEGA CISLO

Reagovat
Mateo16

Nech uz da dole toho Valverdeho , rozhoravat to musi Keylor alebo stoperi a rozohravka typu nakopnem to do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Mateo16

Reguilon

Reagovat
Ed_Hazard

Mal si to postrážiť Ale v prvom rade k tej situácii vôbec nemalo dôjsť. Neuveriteľne hlboko do vápna sa Eibar dostáva..

Reagovat
misinho7

gratulujem .... budeme vazen radi za LM

Reagovat
misinho7

najhorsi real za poslednych 15 rokov? za mna ano ...za tu dobu som videl vela zlych podob nasho timu ale neviem ci to niekedy bolo az take strasne

Reagovat
technecium

Mně přijde zajímavý, že vy máte obrovský výkyvy. Peak tak vysoko, že se na to nikdo nechytá a pak jste zároveň schopní mít naprosto katastrofální sezónu, kdy po pár zápasech víte, že ji můžete totálně odepsat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Z těch prvních 3 týmů nehraje nikdo moc hezký fotbal, vcelku nezvyk, aspoň ten souboj o 4. místo to zachraňuje.

Reagovat
technecium

To je otázka. Můžou za to ty tři týmy, nebo to, že zbytek ligy šel fakt hodně nahoru oproti minulým rokům?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

tomu sa ale fandovia PL co pozeraju iba PL budu smiat lebo nic ine ako to behanie nepoznaju. Konecne maju v europe naslapnute na vysledok (co sa po tych rokoch mega investicii jednoducho dalo cakat) a uz vyliezaju vsade a robia ramena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Varane to je vykon

Reagovat
technecium

To snad nebyl ofsajd ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale hodně těsný to bylo.

Reagovat
technecium

Já bych tyhle ofsajdy, kde mají hráči nohy nastejno a útočník má rameno o pár centimetrů víc vepředu, nepískal. Přijde mi to kontraproduktivní. Zabíjí to útočnou hru.

Reagovat
Ed_Hazard

Však tak sa to ani nepíska, rozhodujúce je postavenie hráča, "naklonenie" už nehrá rolu. Po takýchto "offsidoch" padajú góly pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že rozhodující je část těla, kterou může dat útočník gól, takže rameno se počítá

Reagovat
Ed_Hazard

No. A on tam rameno nemal, mal tam lakeť, nie?

Reagovat
Dayman
Reagovat
technecium

Právě proto nechápu, proč to nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

Právě tak se to píská.

Reagovat
smazaný uživatel

si mohl rozhodčí vybrat

Reagovat
Anacron

Pojď hattrick

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
CHONG

Benzín no, hlava ze zlata, nohy ze dřeva.

Reagovat
vilp

Benzema je fakt exot, i když rozhodne zápas.

Reagovat
vilp

Strašná efektivita. Za posledních 10 minut tam mohlo padnout tak 5 gólů...

Reagovat
Mateo16

Asensio na ten pravej strane hned Acko

Reagovat
2miguel1

Kupme toho Piateka!

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio, Rakitic, Arthur; Messi, Suárez and Coutinho

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Čo si ako čakal

Reagovat
technecium

Roberta v záloze

Reagovat
ADM

Bože len to nie.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Coutinho10

pripadna neprohra by zrejme pojistila titul

Reagovat
ADM

Jedine výhra, nech sa dá pred každým kolom LM rotovať. (ak teda postúpime aj dalej)

Reagovat
Coutinho10

vyhra by byla jistejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Kam ho postavia, tam bude

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme jen pokud dáme víc gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jich musíme méně dostat

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Kluivert9

Senil na lavičce nepřekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

To budou zas zoufale pohledy, až začne atlético tlačit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Abys zoufale a zmateně nekoukal ty, až uvidíš Atletico bránit celý zápas i remízový stav...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají co ztratit. Půjdou na vítězství.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná. Za mě bych dal Semeda, ale to by byl Sergi Roberto zase v záloze. Si nevybereš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Shot206.04.2019 12:50#

Podle mě půjdeme do zápasu s tou klasikou 4-3-3

Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Couts

Během zápasu pak půjde do hry Semedo a Roberto se přesune do zálohy na úkor Arthura nebo Rakitice a Malcom půjde za Coutse.

Stejně trefím i ty střídání.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

luis, alba, suarez meli odpocivat mame prece naskok

Reagovat
ADM

Ale kto by hral miesto Luisa a Suareza?

Reagovat
sylarko

Dakto link na mobil?

Reagovat
ADM

Takýto lakeť bez karty? Postranný sa posral???

Reagovat
smazaný uživatel

Costa totální dement. Loktem do hlavy.

Reagovat
Coutinho10

ouuu Alba skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že budou Atleti tak slabí. Hrají jak tým ze spodku tabulky.

Nebo my jsme tak dobří? Valverde maže hejtry?

Reagovat
opretis

Po vypadnutí s Juve nás to nějak semlelo.... Přitom výhra dneska by vás dostala pod tlak. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

..costa ukázal kto je pán na ihrisku

Reagovat
PP

Reagovat
ADM

Leo sa mi teda posledné minúty nepozdáva, jak keby to trieslo prepálil

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi nepřijde fyzicky ve formě

Reagovat
ADM

Ja skôr myslím po tom skvelom úvode zrazu prepol na dosť nižší stupeň

Reagovat
smazaný uživatel

..možno preto, ze hra konečne proti normálnemu súperovi

Reagovat
ADM

Ty budeš opäť prínosom pre diskusiu najmä potom, čo Atletico 10 minút nevedelo, kam skákať pri jeho akciách

Reagovat
sylarko

Link na mobil? !!!

Reagovat
Jordi Alba

http://www.sport365.sx/en/main Vše tam jde na mobil.

Reagovat
valloire

Jo, tohle je ten trademark. Spadnout a vymodlit si přímák.

Reagovat
ADM

Lol, však ho tam stiahol na zem za ruku

Reagovat
valloire

fotbal není krasobruselní

Reagovat
ADM

Dúfam, že ešte obhájiš aj Costov laket

Reagovat
valloire

zapnul jsem teď a zase vypínam

Reagovat
smazaný uživatel

Že se královi dementů snažíš vůbec něco vyvracet

Reagovat
PP

on není dement, on jen účelově používá nepravdu, když se mu to hodí..

Reagovat
valloire

nepleť se nám do rozhovoru vosle

Reagovat
smazaný uživatel

Komoušům jako ty se do řeči vstupovat musí, aby nešířili svojí propagandu

Reagovat
messi80

valloire je fakt komunista? Tak on nemá blbé názory len na futbal,je to proste dement

Reagovat
valloire

jj, kovanej

Reagovat
Coutinho10

nadherne Couts na Albu ..skoda, ze to tam pak zadrbali

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ti tak obludo hahahaahha

Reagovat
Murena

Costa

Reagovat
ADM

Tú červenú mohol podľa mňa chytiť už na úvod ... dlho to teda netrvalo každopádne

Reagovat
Kluivert9

Nazdar

Reagovat
REPLIKATOR

Costa

Reagovat
Coutinho10

redka Diego a je po nich

Reagovat
ADM

Teraz budu braniť ešte viac

Reagovat
Coutinho10

nejaka mezirka se najde

Reagovat
smazaný uživatel

dafaq?

Reagovat
smazaný uživatel

..fuj to je hanba

Reagovat
Rox

Dement

Reagovat
blaugrana

Ten dement sa nikdy nezmeni...

Reagovat
opretis

Sbohem sezóno. Na prd, měli sme na víc.

Reagovat
valloire

takhle se ta liga vyhrává

Reagovat
Afrokrecek

ale no tak dědo

Reagovat
valloire

co? to musíte mít furt nějakou red pro soupeře?

Reagovat
Afrokrecek

a nebyla jasná?

Reagovat
valloire

takovejch řečí je....předtím neodpískal faul

Reagovat
smazaný uživatel

tak, že se dá zasloužená červená.

Reagovat
valloire

to joooooooooooooooo......

Reagovat
Kluivert9

Á, tady si někdo zrovna pustil poslední Clásico

Reagovat
celeb

by ma zaujimalo, co mu vyslo z ust

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo zbytecny, ale aspon to Couts zastavil faulem

Reagovat
PP

co mu tak mohl říct? Umíte někdo odezírat španělštinu?

Reagovat
ADM

Rozhodca hovoril o "puta madre" ale to by nestačilo si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačilo? co horšího mohl říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Puta padre

Reagovat
celeb

puta arbitro

Reagovat
ADM

Ja si teda predstavujem, že takéto slová tam musia lietať neustále, neviem čakal by som aspon kombináciu pár slov z Narcos ... Hijo de puta, coma mierda, maricon atď

Reagovat
PP

teoreticky jo, ale toto adresoval z metru rovnou rozhodčímu.. to se není co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na Barca-Atlético Madrid?

Reagovat
celeb

acestream://1623990f0a16c90451db57e0843b9ab8e809b81b

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje :/

Reagovat
celeb

mas nainstalovany ace stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.Ale už ho stahuju dík za pomoc

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
celeb

ako muselo to byt nieco extremne, kedze rozhodca nevahal ani chvilu. Kazdopadne takto znicit najdolezitejsi zapas sezony ...

Ako pre nas je to samozrejme svojim sposobom fajn, ale pre ligu, atletov to je riadna rana. Vobec ma ta cervena netesi.

Reagovat
valloire

Reagovat
opretis

Reagovat
Rox

Pro ligu to rána určitě není, maximálně pro zápas, liga je už rozhodnutá

Reagovat
Spalovač šancí

Costa šel štěstíčku naproti

Reagovat
ADM

Jebne ma zo Suareza, prisahám bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

..suarez je chorý človek, on je tak prepnutý ze fakt verí tomu ze sa zranil, ze ho to bolí..a potom “ako srnka”

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze Luis nedal lip tu patu

Reagovat
roman1978

Super fotbal

Reagovat
ADM

Najlepšie by bolo Lea stiahnuť cez polčas, neverím že je ok, od 10. minuty takmer nepobehol. Body musime urvať aj bez neho už dnes.

Reagovat
ADM

A Coutinha samozrejme, lebo už teraz mam nejaké šediiny a viac nechcem

Reagovat
Visca el barca

Začal bych si víc všímat neformy Arhura posledních pár zápasů..

Reagovat
ADM

To som tu rozoberal už tiež, po zranení je hodne biedny ale kritika sa mu tu uplne vyhýba

Reagovat
Visca el barca

Tak tady se jede jen Couts a z prdele Luis Takový Raketa a Roberto mají teď klid

Reagovat
ADM

Tak Rakitič je aktuálne náš najlepší záložník

Reagovat
Generalní Gladiator

Dnes?2xnás hezky dostal z nepříjemnýho presinku, pár dobrej defenzivních soubojů a na rozdíl od rakety jsem si nevšimnul chybné rozehrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hrajou skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele sleduje někdo tu čínskou ligu? Co zkusit Carrasca podobně jako Paulinha

Reagovat
Spalovač šancí

Barca to asi bude šolichat na 0:0, co?

Reagovat
Coutinho10

jooj skoda super nabeh a rozjeta akce od Coutse a dobrej balon od Luise...to si zaslouzilo gol do satny

Reagovat
celeb

Inak zatial Couts asi najlepsi zapas v sezone. Nedoklepol sice ziadnu tutovku ako minule, ale je neporovnatelne aktivnejsi, brani!!! , pyta si loptu a mal aj jednu paradnu akciu, ked mal trochu smolu. Viem, ze tu sa viac cenia doklepnuty goly, ale z pohladu hry je dnes o level vyssie.

A to Coutsa veru moc nemusim.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Ja neviem, ako to zlepšenie tam je, vrátil sa a blokoval strelu, aj mal sám nejake zakončenia, ale napriek tomu stratil kopu lôpt zase či už v utočnej faze alebo v strede

Reagovat
Visca el barca

Dvakrát no.

Reagovat
ADM

Sledujem doma s kamošmi a určite sme mu nadávali ovela viac než dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

ja nevravim, ze hral nejak famozne, ale konecne zacal hrat minimalne nieco. Doteraz to bola tragedia.

Reagovat
Coutinho10

a pak ze neumi behat

Reagovat
Generalní Gladiator

Couts se mi dnes na jeho poměry taky pozdává,ale jak by se nám místo něj hodilo vostrý křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

couts again tragickej, ztraty, nepresnosti, a kdyz uz se mu povede jednou ta klicka tak sam pred golmanem zklame

Reagovat
masly008

to mi nějak nesedí s komentem nad tebou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Jak teda ten Coutinho hraje?

Reagovat
Visca el barca

Podle mě dneska v pohodě. Ale tak je to už prostě terč no.

Reagovat
smazaný uživatel

U vás by byl za hlavní hvězdu.

Reagovat
valloire

to i Chorý

Reagovat
Jordi Alba

Dneska dost slušně.

Reagovat
celeb

asi tak. Ziaden zazrak to nie je, ale konecne aspon nieco.

Reagovat
blaugrana

Mohlo byt rozhodnute, ale smola Albu a "zakonecenie" Coutinha, ktorý hra dnes nadpomery dobre su zatial proti.

Reagovat
LAM

Alba to měl v pohodě přelobovat.Tohle musí jít na bránu.

Reagovat
LAM

Pro nás je snad horší hrát proti 10 než 11.Dlouhodobě tohle neumíme.

Suarez opět na ručník,strašná tragedie od něho.Jinak pokuď nedáme gol nějak rychle tak čekám že se klasicky budem strachovat o výsledek a budem hrát pasivně,tak snad do toho půjdou pěkně od začátku.

Reagovat
masly008

chlapi za co dostal costa tu červenou,jsem to pozdě zapl.

Reagovat
X-bano-X

Povedal niečo rozhodcovi.

Reagovat
masly008

co mu mohl říct za redku v takovém zápase?že ho zabije a vyvraždí rodinu?vždyť se v každém zápase fuckuje a nadává a nikdo nedostane ani žlutou.to vypadá že to rozhodčí zase nezvládl asi co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal tam předtim loket Lengletovi. Pak měl další zákrok, rozhodčí mu chtěl asi dát žlutou, Costa na něj vyjel a redka.

Reagovat
Generalní Gladiator

Měl ho zjebat jak psa,dát mu žlutou a k tomu pochcat...ono se pičuje,ale asi ne přímo do rozhodčího..

Reagovat
masly008

pičuje se do rozhodčích i do pomezních a nejvíce do těch za bránou v LM a neviděl jsem za to hodně dlouho redku,tak fakt nevím co mu mohl říct tak strašného.

Reagovat
Generalní Gladiator

Piqué dostal za nadávky stopku na 4zápasy,pokud se nepletu

Reagovat
masly008

a v zápase jakou kartu?

Reagovat
Generalní Gladiator

Rudou

Reagovat
masly008

tak asi to tak v la lize mají,já to moc nesleduji.

Reagovat
X-bano-X

Majú, tu sú rozhodcovia viac chránení ako hráči.

Reagovat
messi80

Urážka rozhodcu je jasná červená...keď mu povieš do ksichtu jebal som ti matku je to červená všade nielen v španielsku.costa je super futbalista a super dement

Reagovat
janinho

"In the 28th minute the player Diego Da Silva Costa was sent off for the following motive: he shouted loudly at me the following words: 'I S**T ON YOUR W***E MOTHER, I SHIT ON YOUR W***E MOTHER,'" Reuters' Richard Martin wrote on Twitter.

ako sorry ale za toto ZK asi nie costa je proste kus kokota, vždy bol a ostane nim

Reagovat
Generalní Gladiator

Je to dement no,takhle posrat zápas..nechce se mi věřit,že se takhle rozhodčím nadává běžně,jak tu někteří psali

Reagovat
janinho

jedine niekde na okrese od domáceho hraca kde keby hi vylúčil tak sudiho jebnu miestni "ultras" do potoka... na tejto úrovni určite nke

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě řekl rozhodčím, že je čůrák a ten to jako kompliment zrovna nevzal.

Reagovat
masly008

ty jo.to se divím že se vůbec nějaké zápasy dohrávají v 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčímu to říct nemůžeš.

Reagovat
masly008

hm.tak to nevím jak dlouho sleduješ fotbal,ale tam se pičuje furt i na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ALe neřekneš mu to do očí. Prý mu měl říct:" seru na tvoji zkurvenou matku"

Reagovat
smazaný uživatel

Couts fajn, ale ta Koncovka musí v takovém zápase klapnout. Nemůže čekat, že mu dají atleti 5 šanci.

DC19 je zmetek, ale tahle karta byla přísná. Nevím Teda, co mu řekl.

Reagovat
Generalní Gladiator

To je dost podstatné,když jde o řeči

Reagovat
Hristo Stoichkov

Me cago en tu puta madre

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, to je hlupak

Reagovat
Kixi Syhimour

Překlad?

Reagovat
ADM

I shit on your fucking mother

Reagovat
smazaný uživatel

..alibisti, leo hrá hovno tak je zranený, hrá sa vam horšie proti 10 ..preboha, čítate to niekedy aj po sebe..jeden ze cout najlepší, druhý ze tragédia samé kecy a drísty

Reagovat
Anacron

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

To chce rychlej gól, smrdí to tim jejich betonem a nějakou Griezmannovkou z protiútoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus

Reagovat
blaugrana

este lavackou ako cicina

Reagovat
celeb

Bombardo Busquets!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, že Valverde bude chtít vyhrát a pošle tam Malcoma. Rakitić dneska zbytečný.

Reagovat
blaugrana

Messi je v pici uplne dnes...dole okamzite, je zraneny a stratil asi tak milion lôpt uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

nemožné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana

jedna strela horsia ako druha dnes

Reagovat
celeb

1. striedanie by malo byt Semedo in, Roberto out. Pre istotu. Navyse ma teraz Roberto vela zapasov po sebe. Este by mal prijst Vidal a Malcom

Reagovat
ADM

Vidal vykartovaný

Reagovat
celeb

Vidal vykartovany, beriem spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo proč je Bus tak pomalý s míčem

Reagovat
ADM

XY priestoru tám máme, ale hráme jak natvrdlí. Potrebujeme tam dynamiku

Reagovat
Generalní Gladiator

Je čas,aby se malcom ukázal ve velkým zápase,nemáme co ztratit.

Reagovat
Murena

Kurva Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nevím co by jsme bez Lea dělali

Reagovat
celeb

Luisito

Reagovat
Coutinho10

neee Suarez

Reagovat
Spalovač šancí

Messi je neuvěřitelný. Ta lehkost při přechodu přes obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Leo nějaký rychlý..

Reagovat
Rattlesnake

ale ten Oblak je úplnej úchylák - top top třída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se hodinu šetřil, aby je unavený dorazil

Reagovat
Miguel19

Ten Suaréz je strašnej kašpar. Toho musí nesnášet i fans Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel písknutí, to se stává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Malcom zabudol že ma aj pravu nohu?? 2 kroky do utoku, 4 naspať

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobre zatim

Reagovat
Salfovic

Jak se přišlo na to, co měl říct Costa rozhodčímu ?

Reagovat
ADM

Rozhodca to hovoril do mikrofonu a bol na zabere kamery

Reagovat
masly008

někdo tady ne EF dokáže odezírt ze rtů.ve španělštině asi.

Reagovat
X-bano-X

tak to puta madre tam bolo dosť jasne viditeľné.

Reagovat
blaugrana

Malcom je tam tiez na kokot do takehoto betonu...dostane nahravku a vrati spät dozadu...

Reagovat
ADM

Dembele by z tých situácií sypal loptu za loptou, chýba tam

Reagovat
smazaný uživatel

..Malcolm ma postavu ako ja po veľkonočných sviatkoch

Reagovat
One-Real

To nepadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti hrají v 80 minute v 10ti líp než my, tak já už nevím, kdy ta naše “údržba” už skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto jsem to očekával Luis klasicky.

Reagovat
Generalní Gladiator

Z thomasa roste top hráč,snad zůstane

Reagovat
Murena

Joooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Stačilo len Roberta stiahnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Trolím, klud

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Trolím, klud

Reagovat
valloire

tys bystrý hoch

Reagovat
smazaný uživatel

Luuuuiiiiiis

Reagovat
blaugrana

jebat ta jaaaan,,,,,goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
technecium

G{oooooooooooil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

konecne Luisitooooo

Reagovat
Coutinho10

Luis no konecne

Reagovat
Rox

Sice šance spálí, ale stejnak ten gól dat prostě umí

Reagovat
Murena

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Kluivert9

Goooooool Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je prostě frajer 3x netrefí prázdnou z metru a pak dokáže trefit zadkem šibenici

Reagovat
ADM

Čím ťažšia situácia, tým pravdepodobnejší gól u neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeoooooo genialne

Reagovat
valloire

jo, tak tohle jsi nedělal v 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Veděl jsem, že se hned ozveš

Reagovat
valloire

Reagovat
stas87

Kam by mal Kroos ist? Ci su to len nicim nepodlozene spekulacie a on je hracom na odstrel?

Reagovat
smazaný uživatel

odejde smatlinho a uz to jde

Reagovat
Coutinho10

a pojistka titulu

Reagovat
PP

normálně mi je Atletů líto..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Offside?

Reagovat
ADM

Tiež som si myslel ale ten hráč na strede bol asi zároveň

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Dr. Admess

Taky se mi zdál.

Reagovat
X-bano-X

Vyzeralo to všelijako

Reagovat
Rox

Když máte v týmu dementa jako je Costa tak s tímhle se holt musíte smířit

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je hříčka přírody je schopný projebat tři tutovky a pak tohle

Reagovat
ADM

Griezmann zase večeria sám

Reagovat
smazaný uživatel

Var nic? Aspoň jeden záběr kde by to bylo vidět taky nic?

Reagovat
valloire

This is Barca - mes que un klup

Reagovat
smazaný uživatel

katalanstina ti moc nejde ale to se doucis, jen sleduj vic barcu a dozijes se dlouheho veku, jak znamo stastni lide ziji dele, ne zlucoviti dedci

Reagovat
valloire

a co je na tom špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak je bestie.

Reagovat
smazaný uživatel

supr udolali jsme je, alena si zahral i malcom, doufam ze proti manu bude dembouz

Reagovat
Majk91

V poslednych zapasoch je zo Suareza stary dobry Pistolero. Som rad ze pred tak dolezitymi zapasmi v LM chyta formu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho tolik zadupal, že to ještě není starý dobrý pistolero. Jeden gol ti dal zapomenout na vše.

Reagovat
technecium

Gól se počítá

Reagovat
Majk91

mozno este nie je na takej urovni, ale ked si porovnam jeho posledne zapasy s tými z jesene a zimy, tak to je ako nebo a zem.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
boryland

Barca opet v klidu La Liga campeone…………...

Reagovat
valloire

V posledních 11 zápasech byl hráč Atletica vyloučen na Nou Campu 7x.

Reagovat
technecium

Protože to jsou zákeřný prasata

Reagovat
Visca el barca

Nebreč furt a měj trochu úroveň.

Reagovat
valloire

to není brečení, ale fakt, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé jak nepřidal jediný komentář týkající se zápasu Realu, ale jak hraje Barca tak tady musí okamžitě vyblít milion komentářů, jen aby se mohl strefovat do Barcelony a Messiho. Ta posedlost a zoufalost je přímo enormní

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diego2

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Reagovat
technecium

On nebrečí, on je jenom debil.

Reagovat
valloire

poser se

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Málo, měly by být ty prasata vylučovaný častěji.

Reagovat
Footballer

Vždyť se jednalo jen o zápas kvalifikace na LM tak proč to pořád vytahuješ?

Reagovat
REPLIKATOR

San Sebastian, bilance zápasů 10 - 10 - 10, skóre 36:35

doma 5 - 5 - 5, skóre 17:16

venku 5 - 5 - 5, skóre 19:19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Cazorla dobre zajebal posledne dva zapasy. Proti Barcelone mal loptu na vlastnom vapne za stavu 4-3 a namiesto toho, aby ju kopol o 30 metrov dalej do autu, tak skusil nezmyselnu narazacku a o loptu prisiel. Z tej potom vznikol roh a Suarez vyrovnal. A dnes kopne penaltu neuveritelne zufalym sposobom. Takze namiesto styroch bodov maju jeden a Celta zacala vyhravat.

Reagovat
DrQQ

Dole pôjde aj tak Valladolid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele