LaLiga - preview 30. kola

02.04.2019, 08:36, aktualizováno 04.04.2019, 08:33
Previews
Sevilla už několik měsíců podává hodně nepřesvědčivé výkony a v tuto chvíli dokonce vyklidila pohárové pozice, vrátit se na ně může díky případné výhře nad Deportivem Alavés. Leganés hostí Valladolid, Real Sociedad bude měřit síly s Betisem...
Sevilla FC - Deportivo Alavés  (čtvrtek 19:30)
Veledůležité utkání z pohledu obou protagonistů bude k vidění ve čtvrtek na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána. Zde se střetne domácí Sevilla s Deportivem Alavés, které se nachází pouhý bod před svým sokem.

Sevilla po dvou ligových výhrách padla v minulém kole na domácí půdě s Valencií. Ta se díky tomuto vítězství dotáhla bodově na Sevillu a boj o evropské poháry se stává čím dál tím více napínavější. Nový trenér domácích Caparrós má za sebou již dvě utkání. Po vypadnutí z EL má tento tým za úkol zachránit slibně rozjetou sezonu alespoň v lize. V LaLize ztrácí Sevilla 3 body na čtvrté Getafe a nemusí tak být ještě vůbec nic ztraceno. Zároveň se však musí ohlížet za sebe, kde se na ní dotáhla nejen zmíněná Valencia, ale zároveň pouhé 3 body pozadu jsou Betis i Athletic.

Domácím bude i nadále chybět několik klíčových hráčů. Úterního tréninku se neúčastnili Mercado, Vaclík ani André Silva. Munir se již zapojil do tréninkového procesu, avšak není jisté, zda bude fit pro čtvrteční utkání. Proti Alavésu nebude moci s určitostí nastoupit Éver Banega, který si musí odpykat karetní trest.

Alavés si drží pátou příčku a na Getafe před sebou ztrácí pouhé dva body. Stejně jako Sevilla, také Alavés padl v posledním ligovém kole, a to 0:4 na domácím hřišti s Atleticem. Tato prohra utnula šestizápasovou šňůru bez prohry, která trvala od poloviny února. Hosté v letošní sezoně stavějí především na kompaktním týmovém výkonu. Pokud pohlédneme do hráčských statistik, tak zjistíme, že tým nestojí na výkonech a gólech jediného hráče. Nicméně ofenziva je to, co svým způsobem Alavés brzdí, jelikož nejlepším střelcem zůstává šestigólový Jonathan Calleri.

Hosté budou ve čtvrtek postrádat vykartovaného Manu Garciu a zraněného Burguiho a Guillerma Maripána.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soriano - Navas, Gomez, Carrico, Vidal - Vazquez, Gonalons, Mesa, Sarabia - Yedder, Promes
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pachecho - Aguirregabiria, Navarro, Laguardia, Duarte - Brasanac, Pina, Wakaso - Inui, Calleri, Jony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.19 - 7.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Real Valladolid  (čtvrtek 20:30)
Leganés bude hostit Real Valladolid, který se potácí jen těsně nad propastí sestupu. Domácí se alespoň prozatím nachází v klidnějších vodách středu tabulky a pokud v tomto zápase zabodují, bude si jim dýchat ještě lépe.

Leganés patří k příjemným překvapením letošního ročníku LaLigy. Tento skromný celek sází především na týmový výkon s kvalitní defenzivní činností. Co se týče počtu obdržených branek, patří v tomto ohledu k jedněm z vůbec nejlepších celků. O poznání hůře si vede ve střílení branek. Leganés má druhou nejhorší ofenzivu v lize.

Nejlepším střelcem mužstva je s osmi trefami Maročan En-Nesyri, který bude svému týmu chybět ještě několik týdnů. Dalšími hráči na marodce jsou Alexander Szymanowski a Allan Nyom. Martin Braithwaite si navíc odpykává karetní trest a rovněž ten Leganésu nepomůže.

Valladolid vytěžil z posledních dvou zápasů nesmírně cenné čtyři body. Nejprve dokázal vyhrát 2:1 na půdě Eibaru a posléze doma remizoval s Realem Sociedad. Tyto body mohou mít na konci sezony cenu zlata, nicméně do konce sezony je čeká ještě devět kol a ve hře je tak stále spousta bodů. Aktuálně 17. celek má na nejbližšího pronásledovatele z Viga náskok dvou bodů a vypadá to, že o sestup se bude letos bojovat až do samotného konce sezony.

Hosté z Valladolidu jsou jediným týmem, který má ještě horší ofenzivu, než domácí Leganés. Během 29 odehraných kol se jim podařilo vstřelit pouhých 24 branek a nejlepším střelcem zůstává třígólový Enes Ünal. Ten navíc bude svému celku chybět kvůli karetnímu trestu. Kvůli stejnému prohřešku nebude moci nastoupit ani Anuar Mohamed. Valladolid se navíc musí vypořádat s celou řadu absencí ze zdravotních důvodů. Na marodce zůstávají hráči jako Toi Villa, Pablo Herviás, Borja Fernandéz nebo Stiven Plaza.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Omeruo, Siovas, Bustinza - Juanfran, Perez, Vesga, Silva - Rodriguez - Carillo, Santos
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Olivas, Calero, Fernandez - Antonito, Alcaraz, Michel, Nacho - Plano, Keko - Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.28 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (čtvrtek 21:30)
Real Sociedad bude v napínavém utkání hostit Real Betis. Oba čtvrteční soupeři zpovzdálí pošilhávají po pohárových příčkách, na které ztrácejí 3 respektive 6 bodů. Vzhledem k současné formě a letošním vzájemných střetnutím lze i nyní očekávat velice vyrovnanou bitvu.

Real Sociedad čeká na ligovou výhru již 5 utkání v řadě. Tři remízy a dvě porážky odsunuly Real na aktuálně 10. příčku tabulky. Domácí se v letošní sezoně potýkají se značnou rozkolísaností výkonnosti. Pokud pohlédneme do tabulky, tak zjistíme, že mají v podstatě stejný poměr vítězství, remíz i proher, a to s vyrovnaným skóre 34:34.

Domácí celek táhnou za úspěchy především góly Mikela Oyarzabala a Williana Josého. Tato ofenzivní dvojka se postarala o rovných 20 ligových tref. Těm budou ve čtvrtek chybět především zranění David Zurutuza, Asier Illarramendi, Diego Llorente, Adnan Januzaj nebo Hector Moreno.

Betis se nachází v podobné situaci jako jeho hostitel. Výsledky jsou velice rozkolísané a výhru často střídá porážka. Hosté mají v posledních několika kolech problémy na domácím hřišti, kde nedokázali vyhrát již 3 poslední utkání a padli zde například s Getafe nebo Barcelonou. Zcela opačná situace panuje na venkovních hřištích. Dvě výhry na hřištích Valladolidu a Viga následované remízou ve Vallecanu alespoň částečně nahrazují domácí ztráty.

Hosté se mohou spolehnout téměř na kompletní kádr. Do sestavy se po trestu vrací Andres Guardado a nemohou tak počítat pouze se zraněnou dvojicí Junior Firpo a Francis.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Elustondo, Hernandéz - Zubeldia, Merino - Januzaj, Oyarzabal, Juanmi - José
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragan, Canales, Celso, Carvalho, Tello - Moron, Leon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.42 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (středa 19:30)
Bilbao chytilo výtečnou formu a stoupá tabulkou vzhůru. S Levante sice nemá poslední dobou ty nejlepší zkušenosti, ale současná forma Levante vzbuzuje naději na snadné tři body. Hosté totiž pozvolna míří k sestupovým příčkám.

Baskické Bilbao předvádí velmi dobré výkony a po tragickém úvodu sezony se vyšvihlo až na současnou osmou příčku. Už dosáhlo na onu magickou hranici 40 bodů, která stačí na záchranu. To ale Bilbau pochopitelně nestačí a chce víc. Ani pohárová Evropa totiž není jen fantastickým snem, nýbrž by se velmi brzy mohla stát realitou. Od šestého místa, které jako poslední zajišťuje Evropskou ligu, totiž Bilbao dělí jen 3 body!

To je samozřejmě hodně lákavá nabídka a záložník Ibai Gómez touží po dalších bodech. "Lhal bych, kdybych řekl, že nás poháry nelákají. Po horším začátku nás hodně lidí odepisovalo, ale opět jsme ukázali, že jsme tým, který se jen tak nevzdává. A zakončit tuhle sezonu účastí v pohárech by bylo opravdu krásné. Musíme se na to ale dívat jako na dlouhou cestu a dávat pozor na každý krok," uvědomuje si Gómez.

Poté, co si Bilbao poradilo v mimořádně těžkém utkání s Atléticem, se mu v minulém kole podvolila také Girona. Domácí navíc může těšit fakt, že jim schází jen Aduriz a García. Hosté jsou na tom mnohem hůř, protože si musí poradit bez hráčů jako Oier, Doucouré nebo Bardhi, přičemž právě v případě posledně jmenovaného to bude hodně citelná absence.

Levante je aktuálně už v pěti zápasech bez výhry, přičemž třikrát prohrálo. V minulém kole už to bylo trochu lepší a po remíze s Realem Sociedad San Sebastian Levante uhrálo bod i s Eibarem. Navíc bylo blízko třem bodům, o které jej Eibar připravil až v 78. minutě.

Když se oba soupeři utkali naposledy, radovalo se Levante. Aktuálně patnáctý celek LaLigy nastřílel Bilbau tři branky stejně jako v domácím utkání, které rovněž vyhrál. A teď plánuje zakončit pomyslný hattrick na stadionu San Mamés v Bilbau.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Yuri, Martinez, Yeray, Capa - San José, Etxebarria - Muniain, Raúl García, Gómez - Williams
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Luna, Pier, Postigo, Vezo, Coke - Vukčević, Campana, Rochina - Roger, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.59 - 6.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Rayo Vallecano  (středa 20:30)
Eibaru se už ve třech posledních duelech nepovedlo vyhrát a tři body by bral. Los mu nadělil poměrně hratelného soupeře, protože do Eibaru na Estadio Municipal de Ipurua zavítá Rayo Vallecano. A to sídlí až na předposlední pozici.

Eibar čeká už tři soutěžní duely na vítězství, které stále nepřichází. V minulém kole navíc mohlo být ještě hůř, protože nechybělo moc a Eibar by v Levante překvapivě prohrál. Nakonec ho ale v 78. minutě spasil Sergio Enrich, který srovnal na 2:2. Po tomto výsledku je Eibar na 11. místě s šestatřiceti body na kontě a to mu zatím stačí. Teď se však nabízí ideální šance, jak získat dalších pár bodů.

A moc dobře to ví i záložník Fabián Orellana. "Čeká nás velmi důležité utkání, které musíme vyhrát. Tyto zápasy by mohly rozhodovat o výsledku ligy a naší záchraně, takže jsou pro nás enormně důležité. Nesmíme našeho soupeře podcenit, protože pak bychom mohli velmi snadno prohrát. Rayo je možná až na předposledním místě, ale to neznamená, že se vzdá bez boje. Právě naopak," uvědomuje si zkušený hráč.

Eibar nemá s Rayem zase tak dobré zkušenosti a jeho statistika je spíš hodně vyrovnaná. Rayo si připsalo už čtyři výhry včetně té poslední, na domácí půdě. Domácí se nyní navíc budou muset obejít bez Arbilly, Bigase a také Cucurelly, který pyká za karty. Ani hosté nepřijedou kompletní, neboť jim schází Elustondo, Di Santo a Imbula.

Franco Di Santo dostal v minulém kole rovnou červenou kartu a to za pouhých šest minut svého pobytu na hřišti. Pro Rayo toto utkání skončilo úspěchem, protože ukončilo sérii několika porážek a připsalo si bod proti pohárovému účastníkovi, kterým byl Real Betis.

Po tomto výsledku ale moc velkou radost mít pořád ještě nemůže, protože se stále nachází až na předposledním místě. Od 17. Villarrealu ho dělí pět bodů a největší potíže má v obraně. Ta inkasovala už 52 branek, což je nejvíc z celé ligy.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Ramis, Paulo, Pena - Orellana, Escalante, Álvarez, Jordán - Sergi Enrich, Charles
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Moreno, Amat, Ba, Tito - Pozo, Mario Suarez, Medrán - Bebé, De Tomás, Álvaro García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.84 - 4.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Celta Vigo  (středa 20:30)
Celta Vigo v minulém kole konečně po dlouhé době vyhrála a ještě je v boji o záchranu naživu, sestupové pásmo ale pořád ještě neopustila. To by ráda udělala nyní, protože snazšího soupeře už zřejmě mít nebude. Na Estadio El Alcoraz ji totiž hostí domácí Huesca.

Fanoušci týmu z Viga si zřejmě pořád nemůžou zvyknout na to, kde se jejich milovaný tým nachází. Celtě, kdysi pohárovému účastníkovi, teď náleží až 18. příčka, která znamená sestup o třídu níž. A to by pro tradiční klub byla velká katastrofa. Zatím ale není všem dnům konec, protože ve hře je ještě dost bodů na to, aby se Celta mohla v klidu zachránit. Důležitý krok k záchraně chce udělat už teď ve vloženém kole.

Snadnějšího soupeře totiž asi už mít nebude, takže potřebuje bodovat, a to naplno. To si uvědomuje i zkušený obránce Hugo Mallo. "Potřebujeme jednoznačně vyhrát, pokud se chceme zachránit. Pokud bychom prohráli, bylo to s námi opravdu vážné. Každý z nás musí udělat maximum pro to, abychom si připsali tři body. Máme velkou šanci a hodláme ji využít. Po minulém kole cítím ve vzduchu daleko víc optimismu," dodává Mallo.

Velkou vzpruhou pro tým z Viga by měl být i návrat kanonýra a velké persony, Iaga Aspase, který doléčil své zranění. Mimo hru tak bude jen David Juncà. To domácí musí řešit daleko náročnější situaci, neboť jim schází Luisinho, Insua, Akapo nebo Miramón s Melerem.

No a kromě toho se jim samozřejmě nedaří bodovat. Huesca zatím uhrála jen 22 bodů a na posledním místě je právem. Dala sice už 30 branek, ale 50 jich dostala a je v tomto ohledu třetí nejhorší v celé lize.

Opírat se může alespoň o to, že za posledních jedenáct let vzájemných soubojů ji Celta na domácí půdě porazila jen v jednom případě. Huesca už ve třech posledních ligových duelech prohrála a naposledy si s ní i přes problémy poradil Real Madrid. Huesca ale nepodala vůbec špatný výkon a ještě minutu před koncem držela s favoritem remízový výsledek.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaría - Galán, Pulido, Mantovani, Etxeita, Ferreiro - Herrera, Rivera, Gómez - Gallego, Ávila
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Costas, Araujo, Mallo - Sisto, Okay, Lobotka, Méndez - Maxi Gómez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.40 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (středa 21:30)
Valencia se ze středu tabulky, kam ji uvrhl hodně smolný začátek ligového kalendáře, dostala až k hranici Evropské ligy. Dobře ví, že zaváhání si nemůže dovolit tak často, jenže tentokrát nebude mít snadného soka. Na Mestalle se totiž objeví resuscitovaný Real Madrid.

Je docela s podivem, jak vysoko se Valencia dostala, když vezmeme v úvahu začátek sezony. Na Netopýry se pod vedením trenéra Marcelina hodně nadávalo a většina fanoušků k tomu měla oprávněný důvod. Předváděná hra ani výsledky nebyly takové, jaké si fanoušci představovali. Valencia dokonce chvíli koketovala se sestupovým pásmem, což by pro klub takového renomé byla katastrofa. Naštěstí to trenér Marcelino ustál a Netopýři se zvedají.

V Evropské lize postoupili do další fáze a těší se na bratrovražedný souboj s Villarrealem. Zatímco v Copa del Rey Valencia naposledy vyprovodila Real Betis a může se těšit na finále s Barcelonou. Takže její pohárová sezona je zatím velmi solidní, k čemuž by Los Che rádi přidali také tu ligovou. Ani v ní nemají sezonu špatně rozehranou a nyní jim patří sedmé místo. Velký krok k možné kvalifikaci do Evropské ligy udělali v minulém kole, kdy porazili Sevillu.

Tím pádem se na ni bodově dotáhli a o evropské poháry to tak bude ještě hodně napínavý souboj. Tentokrát čeká Valencii hodně nepříjemný soupeř, kterého nebude snadné obrat o body. Valencia navíc musí lepit sestavu po absencích Coquelina, Domenécha, Sobrina nebo Picciniho.

A obránce Gabriel Paulista dobře ví, že Real bude silným soupeřem. "Real je favoritem tohoto utkání, o tom není sporu. Třebaže se mu v sezoně nedaří tak, jak jsme u něj zvyklí. Teď dostal kádr nový impuls v podobě nového trenéra a to mužstvo vždycky nabudí. Proti Realu se nám nikdy moc nedařilo a teď to bude podobné. Od každého z nás to chce maximum, musíme dobře pokrývat prostory a nenechat Real kombinovat."

Valencia toho s Realem odehrála už spoustu, ale vyhrála za posledních devatenáct let jen šestkrát. Naposledy na Mestalle dostala od svého soupeře potupné čtyři branky a byl z toho debakl. Tomu se teď Netopýři budou chtít vyhnout a možný návod jim dalo minulé kolo. V něm měl Real Madrid poměrně velké potíže s tím, aby ukočíroval utkání s poslední Huescou.

Ze tří bodů se radoval až díky rozhodující trefě Karima Benzemy z 89. minuty a opět nepřesvědčil. Aktuálně má královský klub na kontě 57 bodů a to mu stačí na třetí příčku. Barcelona si buduje pečlivý náskok a trenéra Zidana netěší ani marodka. Na ní jsou v tuto chvíli Vinícius, Carvajal nebo Courtois. K tomu musíme připočítat také vykartovaného Nacha, který rovněž nebude k dispozici.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Garay, Paulista, Gayà - Guedes, Parejo, Kondongbia, Ferrán Torres - Rodrigo, Santi Mina
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrić - Vázquez, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.67 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Girona FC  (úterý 19:30)
Atlético Madrid v minulém kole konečně uťalo sérii dvou porážek a naplno se probudilo i střelecky. Tím neudělalo moc velkou radost Gironě, která už v úterý večer zavítá na Wanda Metropolitano s nadějí, že uhraje dobrý výsledek.

Pokud sázíte, tak tohle utkání se přímo nabízí k jasnému tipu. Atlético se totiž s Gironou utkalo v pěti duelech, ale každý z nich skončil remízou! Naposledy Girona nad svým soupeřem vyhrála v Copa del Rey na skóre z půdy protivníka, k čemu jí pomohly vstřelené tři branky. Girona tedy s Atléticem ještě nikdy neprohrála, což je dost zajímavé, protože není mnoho soupeřů, které to o zápasech s Atléticem mohou říct.

Současnost se Gironě zase tak moc nedaří a někdejší nováček LaLigy se potácí až na 13. místě. Doposud se mu povedlo nasbírat jen 34 bodů v devětadvaceti zápasech. S devětatřiceti inkasovanými góly patří Girona v tomto ohledu k těm horším týmům první ligy a nutně potřebuje zabrat. To ale nebude vůbec snadné, protože jí chybí několik důležitých hráčů.

Mimo hru je například zkušený brankář Bounou, nebo také Benítez, Stuani, Mojica a karetní trest obdržel navíc ještě Juanpe. Girona má menší útěchu snad jen v tom, že tři poslední výjezdy na půdu svých soupeřů vyhrála. Favoritem utkání bude samozřejmě jednoznačně Atlético, které má i doma výtečnou bilanci. Ve 14 zápasech nasbíralo už skvělých 35 bodů a prohrálo jen jednou! Zatím doma dostalo jen sedm branek a v tomto ohledu mu patří druhá příčka.

Tu Atlético obsadilo i v reálu, třebaže jeho snaha stíhat vedoucí Barcelonu zatím nevypadá úplně přesvědčivě. Spíš se tým trenéra Diega Simeoneho musí soustředit na to, aby ho třetí Real Madrid nedohnal. Oba kluby jsou od sebe v tuto chvíli vzdáleny jen na dva body.

Atléticu se konečně podařilo v minulém kole vyhrát a ukončit tak smolné dvě porážky, které mělo za sebou v lize i Lize mistrů. Teď už se Colchoneros mohou soustředit jen na dění v první lize a doufají, že jim v tom pomůže i marodka. Ta se postupně uvolňuje a v tuto chvíli jsou na ní jen Arias, Lemar a Costa, i když poslední jmenovaný by utkání chtěl stihnout alespoň na lavičku.

Trenér Simeone k tomu řekl: "Jsme velmi dobrý tým, ať už máme nějaké absence nebo ne. Pořád chci od každého hráče vidět hlad, nasazení a obrovskou vůli. Teď nám několik zápasů úplně nevyšlo podle představ, ale stále jsme ve hře v rámci ligy. Doufám, že i proti Gironě ukážeme naše kvality a připíšeme si dobrý výsledek, který nám v tabulce pomůže," přeje si charismatický trenér.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Savić, Luís - Koke, Rodri, Partey - Correa, Morata, Griezmann
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Porro, Espinosa, Alcala, Muniesa - Pons, García - Portu, Borja, Fernández - Lozano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.95 - 9.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Getafe CF  (úterý 20:30)
Getafe v minulém kole poprvé po několika dobrých výsledcích prohrálo a jeho čtvrtá příčka není zrovna jistá. Další zaváhání si proto nemůže dovolit. Naštěstí pro něj se jeho dalším soupeřem stane Espanyol Barcelona.

Úterní program LaLigy bude pokračovat napínavým soubojem mezi domácím Espanyolem a hosty z Getafe. Ti stále bojují o konečné čtvrté místo spojené s Ligou mistrů, což by pro nenápadný celek byla obrovská senzace. Mnoho zaváhání se ale před vstupem do elitní soutěže netoleruje a Deportivo Alavés (jen dva body ztráty) spolu se Sevillou a Valencií jsou v dohledu.

Espanyolu se v posledních dvou duelech moc nedařilo a dokonce v nich nevstřelil ani jeden gól. Oba zápasy prohrál, naposledy v derby s Barcelonou. I kvůli tomu se domácí Espanyol propadl až na současnou třináctou příčku a od pásma sestupu ho dělí jen šest bodů, takže musí co nejrychleji reagovat. Espanyol má problémy vzadu, protože dostal dokonce už 43 branek.

Další potíže ho čekají s ohledem na plnou marodku. Zraněni jsou David López, Pablo Piatti, Facundo Ferreyra nebo Óscar Duarte. Espanyolu se ale povedlo udržet čisté konto v posledních třech domácích duelech proti Getafe. Domácí prostředí by mohlo hodně pomoct, protože v jejich vzájemném souboji vyhrál jakýkoli hostující tým naposledy v roce 2013.

A záložník Marc Roca plánuje opět nechat tři body doma. "Máme za sebou poměrně náročné zápasy, ve kterých jsme přišli o cenné body. Teď je klíčová fáze sezony a my si nemůžeme dovolit zaváhat. Potřebujeme tři body a věřím, že proti Getafe se nám to může podařit. Z kabiny cítím velký optimismus," míní mladý záložník Roca.

Je až s podivem, jak dlouho se Getafe dokázalo udržet na příčkách zaručujících Ligy mistrů, přestože jeho forma byla místy hodně nevyrovnaná. Prohrálo i minulý zápas, ve kterém nestačilo na Leganés a nedalo mu ani jeden gól. Přesto zatím nastřádalo 46 bodů. Mezi jeho absence patří zranění Ndiaye a Bergara, k nimž musíme započítat ještě karetního hříšníka Flaminiho.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Rosales, Hermoso, Naldo, Vila - Granero, Roca, Darder - García, Iglesias, Lei
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, González, Dakonam, Antunes - Foulquier, Maksimović, Cristoforo, Saíz - Mata, Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.22 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (úterý 21:30)
Úterní vložené kolo LaLigy nabídne souboj sestupem ohroženého Villarealu s Barcelonou. Domácí Žlutá ponorka si o víkendu zkomplikovala svojí situaci v boji o záchranu, když padla s Celtou Vigo. Oproti tomu Blaugranas nezaváhali v městském derby s Espanyolem a jsou v čele tabulky s pohodlným náskokem 10 bodů.

Villareal se stále ne a ne vymotat z ohrožení sestupu. V přímém souboji o sestupové příčky s Celtou Vigo padnul 2:3 na jejím hřišti a má na ní náskok pouhého jednoho bodu. Tato ztráta může být citelná především kvůli náročnému programu, který má před sebou Villareal. Ten zahrnuje nejen úterní zápas s Barcelonou, ale hned o víkendu výjezd na Real Betis a rovněž nesmíme zapomenout na jejich čtvrtfinálovou bitvu v EL s Valencií.

Fandové Žluté ponorky mají v letošní sezoně smíšené pocity. Úspěchy v EL jsou vykoupeny bojem na chvostu tabulky a vypadá to, že až do posledního kola to bude velice tuhý boj. Prohře s Celtou Vigo předcházela dvě vítězná střetnutí, konkrétně 2:0 na Levante a 3:1 doma s Vallecanem. Žlutá ponorka se v LaLize trápí především v koncovce a postrádá nějakého elitního střelce. Pokud pohlédneme na osobní statistiky, tak zjistíme, že nejlepším střelcem je sedmi gólový Ekambi a to není v této fázi sezony žádné oslnivé číslo.

Hosté z Barcelony mají před sebou rovněž boje na více frontách. V LaLize mají nad Atléticem pohodlný desetibodový náskok, v LM je čeká čtvrtfinále se znovuzrozeným Manchesterem United a ve finále Copa del Rey napínavý duel s Valencií. Jak již bylo zmíněno, během víkendového derby s Espanyolem opět řádil Lionel Messi, který dvěma góly rozhodl o dalším důležitém vítězství v honbě za titulem. Aktuálně má Blaugranas sérii 17 zápasu LaLigy bez porážky, přičemž 15 utkání dokonce vyhrálo.

Oproti domácím mají hosté skvělé individuální statistiky svých hráčů. Dva nejlepší střelci soutěže hrají bok po boku a fanoušci se každý zápas mohou těšit na gólové hody. Messi a Suaréz obstarali společně neuvěřitelných 49 ligových branek, přičemž Messi vládne tabulce střelců s 31 góly. V úterý bude trenér Valverde postrádat především Ousmane Dembelého, kterého by měl nahradit Malcom a rovněž nenastoupí zraněný Rafinha.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gonzales, Mori, Ruiz - Gaspar, Ibora, Cazorla, Caseres, Pedraza - Bacca, Chukwueze
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Arthur, Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Malcom
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.46 - 3.77 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29216275:2769
2.Atlético Madrid29178443:1959
3.Real Madrid29183852:3457
4.Getafe CF291210736:2646
5.Deportivo Alavés29128931:3544
6.Sevilla FC291271047:3743
7.Valencia CF29916431:2343
8.Athletic Bilbao29913730:3240
9.Real Betis291171133:3740
10.Real Sociedad299101034:3437
11.SD Eibar29812938:4036
12.CD Leganés29991129:3436
13.Girona FC298101132:3934
14.Espanyol Barcelona29971332:4334
15.Levante UD29881340:5132
16.Real Valladolid29791324:4030
17.Villarreal CF296111234:3929
18.Celta Vigo29771539:4928
19.Rayo Vallecano29661731:5224
20.SD Huesca29571730:5022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (360)

Přidat komentář
Generalní Gladiator

stegen-roberto,umtiti,lenglet,semedo vidal-arthur-rakitic alena-malcom-coutinho

Reagovat
technecium

Stegen - Pique, Umtiti, Lenglet - Roberto, Vidal, Rakitič, Alena, Malcom - Coutinho, Boateng

Reagovat
ADM

ešte Lenglet na lavičku

Reagovat
Generalní Gladiator

Mám dotaz borci, neví někdo,zda se měnil čas zahájení utkání v minulém kole mezi barcou a espanyolem?

Reagovat
LAM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, spíš Schicka s menšími lícními kostmi

Reagovat
Visca el barca

Jasnej Rabiot.

Reagovat
DrQQ

Nemá fúze. :-)

Reagovat
LAM

Nechápu proč bere na zápas dneska Messiho(ještě k tomu s těma stříslama) a Albu když měli jasně odpočívat.Před náma dvojzápas s Atletama a United a Valverde chce ten tým klasicky dodělat.

Jinak sestava minulýho kola bez Messiho s Benzemou Jak dementní musí bejt ten kdo tohle tvoří

Reagovat
technecium

Ten Villarreal by se ještě dal pochopit, protože chtějí během tohoto týdne rozhodnout ligu. Ale jestli proti Huesce mezi LM nastoupí cokoliv jinýho než běčko, tak to bude na odevzdání licence

Reagovat
LAM

Nedá se to pochopit.O Messim se psalo že si musí dávat pozor na ten sval a hned po repre hrál proti Espanyolu,teď v nominaci na Villareal a před nám Atleti a United.To je hodně mimo.

To jsou opravdu ostatní hráči takový šupáci,že si bez něj ani neutřou pr...

Reagovat
technecium

Tak oni asi vědí líp než ty, co si můžou dovolit ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych postavil Messiho na “9”, čímž by vyřešili tři věci najednou. Messi by si odpočinul na hřišti, Suárez na lavičce a Malcom by dostal šanci v základu, kterou si bezpochyby zaslouží.

Reagovat
technecium

Taky jsem nad tím přemýšlel

Tady v tý sestavě jsem myslel Coutinha na Messiho pozici, kde by ho nikdo neomezoval a mohl by se konečně "naplno ukázat".

Reagovat
Hristo Stoichkov

Piqué, Rakitić a Vidal jsou navíc kartu od stopky a v sobotu je šance Atlety definitivně oddělat, takže variant přichází v úvahu spousta.

Reagovat
technecium

To jsem nevěděl, dobrej point

Reagovat
ADM

Pretože tam Ernesto očividne nechce prehrať. Leo a Alba dokážu dať vyrovnávajúci gól aj keby dostali posledných 15 minút. Nikto nehovorí, že musia hrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ta návštěva na Wandě je teda šílená.

Reagovat
Visca el barca

Teď tam prišli, to je nějaký protest?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protest proti hráčům, kteří jim v Turíně ani nepřišli zatleskat po zápase.

Reagovat
Visca el barca

Díky

Reagovat
Visca el barca

No zas tolik jich není

Reagovat
smazaný uživatel

Dívat se nebo být zítra vyspany v práci?

Reagovat
Footballer

Taky zvažuji, ale minimálně 1. poločas se mrknu. Pak se uvidí podle herního projevu

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad se zápas rozhodne v tom prvním. Malcom v základu mě nenechá jít spát.

Reagovat
technecium

Už dopředu počítáš s tím, že bude strašnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, na něj se těším. Zase ukáže, jak je dobrý, že si zaslouží co nejméně minut.

Reagovat
technecium

Tak snad to bude lepší než naposled, když hrál v lize základ, kde netrefil prázdnou bránu

Reagovat
technecium

Stegen - Roberto, Umtiti, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Malcom, Suaréz, Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

mohl tam dát Aleňu, těšil jsem se na něho

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je bez šance. Asi Valverdemu nelíže anus.

Reagovat
ADM

Zrazu prestal dostavat minuty, nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Raketu si prostě nekopne a dalším na řadě je Arturo, potom tam raději strčí Sergiho. To je zase jak případ Malcoma. Asi chybí Aleňovi cenovka nebo trenér s koulema.

Reagovat
technecium

Alena svoje minuty dostal a taky ještě dostane. Sezóna ještě zdaleka nekončí

Reagovat
smazaný uživatel

V lize 295 minut. takhle se dávají šance mladým

Reagovat
smazaný uživatel

sedi na nich zabak z brasil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkná

Reagovat
ADM

Suarez, Alba ???

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme rádi za Messiho s Piquem.

Reagovat
smazaný uživatel

+raketu

Reagovat
technecium

Já bych to tak černě neviděl, třetina kádru zahrnutá do rotace. Vypadá to rozhodně rozumněji než za Lucha, kterej byl schopnej nasadit 8 nerozehraných hráčů pak se divit, že ve venkovních zápasech ztratil titul.

Reagovat
technecium

Loni po 29 kolech:

29 23-6-0 74:13 75

Letos po 29 kolech:

29 21-6-2 75:27 69

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsem rad, ze to uznal, ale byl to naprosto jasnej ofsajd. Nechapu na co tam VAR koukal, protoe ofsajd byl pulmetrovej a ikdyby se nahodou Griez balonu nedotknul, tak stejne se ucastnil hry a mohl ovlivnit golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel tam obrance vystrcenou nohu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
sylarko

dakto livestream?

Reagovat
celeb

acestream://7312489a83563cdb84a5d72ed1369621fff79c06

Reagovat
sylarko

mas tam chybu

Reagovat
celeb

acestream://7312489a83563cdb84a5d72ed1369621fff79c06 [bein Sports 12] [1080p] [English] nemam, mne to ide

Reagovat
celeb

Couts tam zas beha ako splaseny. 2 nahravky na Luisa uplne zle, mohol ho vysunut sameho na brankara, ale radsej ho zazanie niekam dozadu, potom tam splasene bezi stale v ofsajde dlhu dobu a neuvedomuje si to ...

Dokedy mame cakat? Kym da zas nejaky nahodny gol a vsetko sa zabudne na par zapasov?

Reagovat
Rattlesnake

tyve Sam bude potřebovat hodně času aby se do toho dostal.

Reagovat
Murena

Reagovat
celeb

Malcom

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom a Roberto moc pěkně

Reagovat
Kluivert9

Ale bude Malcoma dusit celou sezónu na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí ho vyštvat. Musí u nás vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, ví přesně, kdy ho nasadit do základu, aby zafungoval

Reagovat
Murena

Malcom

Reagovat
Murena

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom je prostě skvělý

Reagovat
celeb

Malcom zase!!

Reagovat
celeb

a to za cenu Coutsa by sme mohli mat 4roch a este by nam ostalo

Reagovat
Kluivert9

Na co? Nehraje ani ten jeden.

Reagovat
celeb

gol a asistencia = nehra? Len tento aktualny je niekde uplne inde nez Couts.

Reagovat
Kluivert9

To bylo myšleno na celou sezónu a blba Valverdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

MALCOM SOLÍ

Reagovat
Hristo Stoichkov

Malcom

Reagovat
roman1978

To je nekopa ten Malcom. Jeste ze seděl skoro celou sezónu na lavičce a nebo na tribuně.

Reagovat
ADM

Wau, neskutočne som rád za Malcoma, ohromný progres

Reagovat
Kluivert9

Chudák Malcom, po takovým výkonu si už do konce sezóny nekope.

Reagovat
Kluivert9

*nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, hejt jsme pochopili i bez opravy, zbytečná práce

Reagovat
Kluivert9

Nezajímáš mě.

Reagovat
smazaný uživatel

běž se raději dusit na lavičku, u toho můžeš používat prsty taky a bude to bez překlepů

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Villarealu je strašný průchoďák

Reagovat
smazaný uživatel

I Suarez u nich vypadá jako fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho kua ale Sua skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím parádní výkon. Ta trojka vepředu mi připomíná legendární MSN. Naprosto dominantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně otevřený zápas Hádám, že to bude ten Valverdeho beton

Reagovat
blaugrana

Miesto 3:0 a kludu to zas bude na ...

Reagovat
smazaný uživatel

couts je fakt trapnej, koukej mazat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je vyborny

Reagovat
ADM

Má sa kde rozbehnúť a nehádže to hned Leovi ... to asi ešte len viac ukazuje, že po sezone by bolo pre onbe strany lepšie aby šiel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Zas to jeho symbolicke napadanie ich CMka pri nasom gole. Nech to radsej nerobi vobec, ako takto bez duse.

Reagovat
Visca el barca

Couts je dnes super

Reagovat
celeb

doklepol do prazdnej pred Albom Malcomovu akciu

2x katastrofalne dodrbal slubnu situaci so Suarezom.

Pri gole ponoriek mohol zastavit akciu pri ich CMku, keby napadal srdcom.

Raz vystrelil z dialky do sredu branky.

Ako Malcom ma 95% s Coutsovho golu, dal hlavou 2., je ovela aktivnejsi, ale ty tu riesis Coutsa, lebo doklepol

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

nech sa paci - argumentuj. Lenze ti to za to nestoji, ... lebo nie su argumenty.

Teraz po dlhej dobe pri lopte ... okamzite stratil pred ich sestnastkou.

Cim si zasluzi byt davany do popredia pred Malcoma, Luisa, Arthura, Vidala, MAtSa???

Leby tych nejak opominas, ale Couts, ktory hra uplne rovnako biedne ako predtym, len doklepol Malcomovu akciu do prazdnej branky z 2 metrov.

Reagovat
celeb

je tebou vychvalovany. Tomu vravim objektivita ako hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chukwueze si dělá prdel úplně že všech. Parádní hráč. Připomíná mi Isca s koncovkou.

Reagovat
blaugrana

Obrana je desna dnes ale.

Reagovat
smazaný uživatel

umtiti slusne mimo

Reagovat
blaugrana

Na RCB je totalne neisty.

Reagovat
Kluivert9

Tenhle Umtiti vůbec nechyběl.

Reagovat
blaugrana

Uz koniec minuleho rocnika mal spatny no.

Reagovat
celeb

hra na opacnej strane na jeho obhajobu.

Zatial najlepsi jednoznacne MAtS, potom Malcom a Luis.

Reagovat
ADM

Malcom .. budíček .. 15 minút nestačí

Reagovat
blaugrana

Villarreal zacal hrat...

Reagovat
ADM

Ale aj on robí zlé rozhodnutia a pozične to tiež moc nedáva od toho golu

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně, že se furt řeší Couts, ale záloha nestíhá jako svině.

Reagovat
blaugrana

Nebehavost zalohy je stary znamy fakt.

Reagovat
Visca el barca

Dnes je podle mě dosr hrozný Arthur i Busi...

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen je zeď

Reagovat
blaugrana

Coutinhovi staci dat gol a uz je to povazovane za vyborny vykon. Meritko je u neho fakt nizko.

Reagovat
smazaný uživatel

jn a na jeho obhajobu hledat za kazdou cenu chyby u malcoma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

neskutocne, absolutne nechapem. Malcom stale v pohybe, v defenzive v plnych sprintoch a sklzoch pri ciarach - ale podla niektorych hra len 15 minut.

Na 2. strane chodiaca matoha, ktora doklepne Malcomom vypracovany gol z 2 metrov a 2x zadrbe dobru prilezitost, kedy sa ziada nejaka nadstavba = Couts je dnes skvely. Pritom ma z celej trojky suverejne najmensi pocet dotykov s loptou, nedal jediny!! dobry center Luisovi ci Malcomovi, od nich dostal 2 famozne.

To su fakt take mizerne naroky na hraca Barcelony? (ze je to nadrahsi hrac historie Barcelony radsej pomlcim).

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl dávat tu šanci a hned by se na ten výkon dalo dívat jinak...z takové blízkosti netrefit obří prostory vedle brankáře je na pováženou. Hráč za 140 mega by to měl dávat s prstem v nose, když přihrávku dostal ideální. Ale tak jeden gól lepší než nic, aspoň tam čekal.

Reagovat
celeb

mna nasral uz predtym, ked mal vysuvat Luisa na brankara, mal tam moznost, obranci sa zle rozostupili.... a on ho zahral dozadu k ciare - uplne zle riesenie.

Celkovo jeho medzihra a rozhodovanie je rovnake ako predtym.

Pripomina posledny zapas, ked dal gol hlavou po famoznej nahravke Luisa (bolo to uz dost davno). Vsetci sa svorne potlapkavali, ako fantasticky zahral Couts.

Hral stale rovnako zle, akurat premenil fantasticku nahravku spoluhraca do patky. To iste je dnes, ked ma dat tu nadstavbu (co dava Luis aj Malcom), tak zase su to zle rozhodnutia a hovno z toho. Ale doklepol, tak je dnes bohom.

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen, Sua a Malcom nejlepší hráči zatím

Reagovat
celeb

jednoznacne

Reagovat
LAM

Öfenzíva dobrá.Malcom paráda,ale obrana je bez Piqueho mimo a záloha propadá.Možná bych dal Rakitiče místo Sergia

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam dal ALeňu

Reagovat
technecium

Místo Vidala, aby dohrál bez karty

Reagovat
celeb

nam uz je liga u prdele. Ide o to, aby sme nevypadli z rytmu a formy. Tych 10 bodov sa uz stratit fakt neda. Myslim realne, nie matematicky (zatial).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ukončit ligu o 4-5 zápasů dřív a v případě postupu do semifinále LM už se soustředit jen na jednu soutěž, to by byl luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Stegen

Reagovat
ADM

? Umtiti zbytočne bežal k obrancovi ktorého mal Lenglet, Stegen sa už len snažil nenechať útočníka na strede uplne volneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole byla to jasná chyba brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ten umtiti tam fakt nechal vokno ktery musel mats hlidat bylo videt ze musel udelat krok dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

V tehle situaci si musel vybrat menši riziko a to zůstam v bráně a pokusit se chytit volej a né vyběhnout 2 metry z brány a nechat volný letiště pro průlet letadla, jasná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

*volný prostor

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

hm protoze vsichni cekali strelu na branu

Reagovat
ADM

Tak ked to povieš takto, je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

no tvl

Reagovat
technecium

Hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba vypustit Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto byla snad první Stegenova obří chyba v sezoně. Začátek u Coutinhovy ztráty...no ještě, že už se rozcvičuje Messi

Reagovat
ADM

Arthur mu to zle vrátil...

Reagovat
smazaný uživatel

jedna ruka netleska

Reagovat
T:o:M

Přesně běžte už do hajzlu s tím hejtem na Coutinha, tohle byla určitě větší chyba Arthura..

Reagovat
Visca el barca

ona je tady dost často móda si vybrat terč. Suaréz a Raketa to znají taky.

Reagovat
T:o:M

Přesně teď couts a ještě to vidím na Sama, ten taky dneska dostává od místních fanoušků čočku..

Reagovat
smazaný uživatel

pravda no, teď to bylo vidět líp

Reagovat
celeb

cas ten maly curak stratil loptu a dostali sme gol

Forza Coutinho!

Reagovat
celeb

zatial pri oboch. Prvom odflakol napadanie CM, pri ktorom bol a ktory vysunul utok ponorky, teraz zas stratil.

Ale nie, Couts hra ako boh, najlepsi na ihrisku.

Reagovat
sylarko

aha ale arthur mu nenahral nahodou kus mimo?

Reagovat
celeb

a zas teraz sa nechal preskocit, kedze najbohatsi hrac proti lopte nepobehne. Ako vsak on je OTRASNY!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už se uklidni, a co tím myslíš “nejbohatší”? To on si sám dal 150 mega do kapsy? Nebo si pověsil cenovku na krk, když přijel skaut do Liverpoolu?

Reagovat
T:o:M

Přesně trošku by jsi se měl uklidnit, ty jsi taky vždy vyberes jednoho hráče a budeš ho jebat za vše, vloni nebo předloni Masch a teď sis našel Coutinha..

Reagovat
celeb

a vies preco? Lebo hra otrasne a ja nechcem mat v oblubenom klube namyslenu primadonu, kotora nepobehne, nevracia sa, straca lopty a smerom dopredu pokazi takmer vsetko.

Masch bol na rozdiel od neho sympatak a bojovnik a vzdy som pisal, ze hlavny jeho problem je, ze hra mimo svojej pozicie. Par rokov to dokazal ako-tak lepit, ale potom to uz neslo.

Vsak nasa obrana bola s Umtitim neporovnatelna! Zrazu sme dostavali minimum golov a vzadu to zacalo fungovat, tak si myslim, ze som mal pravdu.

Reagovat
T:o:M

Špatně hraje to jo, ale prostě mě fakt sere ty nadávky na něj, protože vím, že to v sobě má, vloni to byl úplně jiný Coutinho, letos je fakt v prdeli se sebevědomím. Jako se mnou je těžko o něm řešit něco, je to můj nejoblíbenější hráč v Barce(Messi se nemůže počítat, ten je jinde).

No jak píšeš u Masche, tak i Couts není úplně na svojí pozici.

Byla a snad i bude nadále, pro mě je Umtiti top stoper a radši chci aby zůstal, než aby přišel De Ligt, sice dneska goly byly jeho, ale myslím si, že to je nerozehraností.

Reagovat
smazaný uživatel

alba

Reagovat
smazaný uživatel

Alba ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
blaugrana

Ty kokot, to bolo ako co dopice?

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli příjde největší Valverdeho taktický geniální um...Messi.

Reagovat
ADM

Suarez 3x za sebou strata Proti Man U ho ani netreba dávať ak dohrá 2x 90minút

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
sylarko

uz chodte s tym hateom na coutinha DO PICE!!! je mi z vas zle

Reagovat
T:o:M

Reagovat
celeb

3 straty po sebe

Reagovat
sylarko

to iste suarez teraz. cela zaloha ma dnes slabsi den...ale jediny hate vidim len na coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale na něho je to fakt právem Chtít od nejdražší posily všech dob, aby dávala hře něco navíc, není snad tak troufalé. Ale on od začátku sezony hraje pořád víceméně stejně, akorát se jednou za 10 zápasů přimotá ke gólu. Ani v minulé sezoně nebyl herně nijak zvláštní, ale měl tak třikrát víc různých "momentů", ze kterých něco bylo, čímž to kompenzoval.

Reagovat
T:o:M

A za tenhle gól mohl taky Coutinho co?..

Reagovat
smazaný uživatel

obrana jak namalovaná

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby daval na 3:0 ten traged

Reagovat
sylarko

hej keby dal na 3:0 tak oni nedaju tie 3 goly. ty budes asi jasnovidec

Reagovat
T:o:M

On bude jenom kokot..

Reagovat
dextroza_m

Ty vole Luis si dnes hraje na Lea keket

Reagovat
ADM

Ak nemal Suarez obrnu doteraz, dnes ju má už určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba si dnes hraje na Marcela? Bus už delší dobu strašnej, Rakitič je teď o level jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Bus bohužel hodně uvadá před očima. Každým zápasem je horší

Reagovat
Messiáš

Alba naprosto zoufalý

Reagovat
celeb

Ale Busq hra dnes neobvykle zle. Nech tam da na ten zvysok Raketu alebo este lepsie Semeda na beka a Roberta na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty voe, Stegen sice jeden výjimečně pustil, ale 3-4 už chytil

Reagovat
Visca el barca

Bus je příšernej..

Reagovat
smazaný uživatel

střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chukweze nebo jak je skvělej

Reagovat
T:o:M

Na 19 let fakt parádní, kdoví kde skončí..

Reagovat
celeb

Inak v 1. rade treba pochvalit ponorku, ktora sa ruve o zachranu ako lev zahnany do kuta, ktory nema ako ujst. My mame 10 bodov naskok, pre nich je kazdy bod zlaty.

Reagovat
Benfica

To maju za to ze nehra Semedo

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, Malcom měl vracet pánovi jako v minulém zápase...

Reagovat
blaugrana

Takto skur..t zapas, to je fakt na ..a este raz tu napiste, ze Coutinho zahral dobry zapas, tak ma fakt jebne. Ale cely tím to doj...nie len on.

Reagovat
Visca el barca

Mluvit dnes o Coutinhovi je spíš už nemoc

Reagovat
ADM

Tvl Malcom, to je hrozné kam spadol po tom úvode

Reagovat
celeb

Kokos, tie zakroky obrancov ponorky su famozne. Snad ich tie 3 body zachrania.

Reagovat
Messiáš

Villarreal zaslouženě

Reagovat
technecium

Ty nás školí

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelně domrdaný zápas tyvoe a zrovna proti zoufalým ponorkám

Reagovat
LAM

Valverde out

Reagovat
smazaný uživatel

Málo rotace asi! Co tam vůbec dělá Messi?!

Reagovat
LAM

Takticky vůbec ým nepřipravil,stejně jako na AS.Čekám něco podobnýho i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, málo rotace. Měl hrát Boateng, Miranda, Puig v základu. Messi neměl být ani v nominaci.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

takýto prúser od obrany som nevidel od Levante minulú sezonu. Umtiti si môže isť zas sadnúť za Piqueho na pár zápasov a Lenglet s Albom jak namalovaní celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo to samé, experiment s obranou, který bohužel nevyšel

Reagovat
ADM

A hlavne keby Sam bežal naplno tak to na tej čiare stihne uplne v pi-i to mal

Reagovat
smazaný uživatel

proč Umiti do všech ku*ev vyklusává a nepálí do brány plným sprintem? třeba by ho to trefilo

Reagovat
ADM

Reagovat
sylarko

pokial to bude znamenat, ze sa zachrania, tak budis

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle už Ernesto nezarotuje ani jednou.

Reagovat
Mercury

a Luis hraje dnes 90 minut a v sobotu bude zas...Valverde je naprosto nepoučitelný

Reagovat
LAM

To je tak trapný při vedení 2:0 předvést tohle.Opět se ukazuje že jak nehraje základ tak jsme tragický,což bude problém asi někde v taktice.

Prohrát teď z Atletama tak se nám titul dobře začne drolit,jelikož Atleti hrajou jen ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Kluiverta asi trefil šlak. S Malcomem jsme podle něj měli být neporazitelní.

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Hlavně tebe by měl,podle toho jak stratég Valverde zvládl taktiku.

Reagovat
Kluivert9

Klasicky tam strejda seděl a nevěděl, která bije.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, abychom neprohráli a byla z toho klasická remíza jednou za 6-10 zápasů

Reagovat
Kluivert9

S tím tragédem na lavičce určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsi měl pravdu. Malcom nám přinesl štěstí a neporazitelní jsme dnes skutečně zůstali

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle, máme štěstí, že jsme dostali slaboučký United.

Za 2 roky absolutně žádná koncepce, smysl, logika hry, všechno se drží jen na individualnosti a osobnosti pár hráčů. Jo a tohle není tím, že už máme ligu v kapse.

Těším se na den kdy Ernesto vypadne. Tím končím, dobrou noc Culés.

Reagovat
smazaný uživatel

pálení hokejek po jednom zápase, klasika.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože...mluvím o tom už 2 roky, furt do kolečka.

Reagovat
smazaný uživatel

poser se! nejzábavnější zápas sezony falešnej šéfe a na výsledku přece nezáleží

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi, žiješ ty ve vlastním světě? Máš nějakou poruchu? Jsi krypl, dement, idiot, nebo prostě čůrák? Přejdu to, že neumíš myslet v širších souvislostech. Ale to, že absolutně nerozumíš psanému textu už je na pováženou.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
technecium

Chudák klokan, fandí dýl jak většina z nás, prožil si víc krizí než my a schytává tu takový hejt. Přitom z něj jen mluví zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš jeho datum registrace, tak fandim daleko dýl jak od 2007.

Já už mám na něj averzi, on schytává hejt né kvuli jinýmu názoru, ale kvuli svýmu krysímu chování.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Fandění se bere od data registrace na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

No očividně ano, když si myslí, že fandí déle než já.

Reagovat
smazaný uživatel

To co píšeš, sedí přesně na tebe. Jako hladný pes čekáš na nepovedený zápas, aby jsi mohl napsat diss na Valverdeho, který se od těch předchozích ničím neliší. Kdyby jsi do toho dal aspoň nějakou invenci. Tohle je strašně jednoduché a proto velice trapné. A to ses tak snažil, dokonce jsi udělal i něco jako odstavec. A že bude někdo, kdo je tak jednorozměrný, nastavený pouze na nenávist k vybraným hráčům nebo trenérům, aniž by zohledňoval desítky dalších faktorů, které každou sezonu, každou její část a každý zápas ovlivňují (už jenom to UNO ve jméně je pro tvou jednorozměrnost příznačné), bude mluvit o myšlení v širších souvislostech, je opravdu vtipné. Já jsem spokojený, protože vím, že člověk tvého typu si včerejší zápas, nebo alespoň jeho závěr neužil, protože to ani neumí. Gratulace. Už se těším, co nového nám o Valverdem napíšeš v sobotu, určitě to bude zajímavé jak pička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naposled co na tebe reaguji. Napišu jediný, přečti si všechny preview za poslední sezonu a pak mi tady zrekapituluj co jsem já psal. Do tý doby drž hubu prosim tě. Ty budes mluvit něco o nenávisti máš pravdu, neužil, protože jsem napsal, že příjde Valverdův taktický majstrštik Messi a všechno napraví, což se stalo s vypnul jsem to. Je mi u prdel kdo je trenér, kritizoval bych s touhle hrou i Pepa, ty tohle nedokážeš pochopit.

Až tady zase budeš zpetně posměvně reagovat na každý kritický příspěvek o hře, potom co Messi dá zase důležitý gol i když hrá stojí za vyliž prdel, tak si vzpoměn o tom “hladným psovi”.

Pokrytec nejvyšší úrovně.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Však o nic nejde, všichni to tady děláme jenom pro zábavu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka zaslouzene, umtiti je spatnej, pripomnel mi os(t)udny zapas s rimem..

Reagovat
houdic

Souboj o to která obrana je trapnější je mi líto obou gólmanů

Reagovat
smazaný uživatel

Za co jako dostal Messi tu žlutou?

Reagovat
Visca el barca

Leo tam dnes nemusel ani chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu mistře?

Reagovat
smazaný uživatel

prej mel zustat couts

Reagovat
Visca el barca

tak v tu chvíli jsem to myslel tak, že by ušetřil pár sil. Ten konec byl suprovej

Reagovat
technecium

teď mi z toho Suaréze v ofsajdu málem prasklo čůro. Doprdele proč tam tak stojí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Lebo je to moc easy, radšej to jebne z voleja pomedzi nohy ked sú v 16ke 2 tímy

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Tak dnes sme zistili, ze 16 minut na vyhru nestaci.

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
technecium

Kurva jak to dělá?????

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
PP

kristepane..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden hoši prosím

Reagovat
Murena

Jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NO TY VOLE

Reagovat
ADM

ARE YOU KIDDING ME

Reagovat
Footballer

góóóóóóól

Reagovat
technecium

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAAAAAAAAAAA BITCHEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!! FANTAZIEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooo

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tvle to je radosti jak u vítězství v LM.

Reagovat
dextroza_m

Říká madridista v dubnu

Reagovat
PP

hezká houpačka..

Reagovat
X-bano-X

This is my seeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

jak sel messi na primak, tak sem si nic jinyho nez gol nepripoustel

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený zápas s dobrým koncem a fantastickými góly na závěr, paráda Aspoň to bude mít s Atlety větší náboj

Reagovat
Messiáš

Snad se Villarreal zachrání, za takovýto výkon jsme si bod nezasloužili

Reagovat
celeb

wau, to bol zapas!!!

TOTO JE LA LIGA

PRIMERAAAA SANTADER!!!

ziadne bramboracka a okopavana !

Reagovat
smazaný uživatel

Liga bez obrany, to jo

Reagovat
technecium

Ale ty neproměněný šance mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

jako ona i ta ponorka mohla dat nakej kus navic, bod dobrej, mrzi ten naskok a hrubky v obrane

Reagovat
ADM

Akože to mohlo byť 9:9?

Reagovat
technecium

5:7

Reagovat
celeb

ako MaTS vychytal tutoviek tak na 3 zapasy.

Reagovat
REPLIKATOR

4:4

Reagovat
Jordi Alba

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo drama Trochu komplikace pro nás, ale zápas neskutečný. Až na tu naši obranu to byla tragédie.

Reagovat
Mercury

jako, že obrana tragédie nebyla?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to být: Až na tu naší obranu. To byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že to vyznělo možná trochu jinak. Samozřejmě jsem myslel, že obrana byla tragédie. Chybí mi tam tečka.

Reagovat
dextroza_m

spíš čárka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kluci, kdo dneska usínal? Takový beton jste ještě nezažili co. Valverde pěkně potrolil.

Reagovat
ADM

Zbytočné prilievanie do ohňa. V 70 minúte som to na chvílu aj vypol, pretože sa na to nedalo pozerať. Totálne bez kontroly hry, každý jeden hráč absolútne hrozný, z tých lepších katastrofálni Bus, Arthur a Alba. Od 20 minúty sme prehrávali súboje, boli pomalší, slabší... ako zápas určite obrovský prúser, našťastie body sú a netreba to moc riešiť. Ale Luis tam musel dať 90 minút, o 4 dni znova a 3 dni zase, takže zošedivieme...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prostě je. Kdo chce hrát o tři trofeje, musí riskovat. Představ si, co by tam dnes udělal Boateng a nikoho jiného do útoku nemáme, pokud neměl být Messi v základu na devítce.

Reagovat
Generalní Gladiator

já to beru, bod je skvělej, pochopil bych třeba i prohru,kdyby to od začátku nešlo,soupeři se dařilo,ale o valverdem se hodně odborníků vyjadřuje,jako o taktickém mistru, vedem v 16min 2:0, v silách barcy by mělo být zápas odkontrolovat, nedat soupeři čuchnout,čekal bych,že valvedeho barca tohle zvládne levou zadní a v úsporném modu.Defenziva je trenérova devíza,dělá mi starosti s ohledem na LM.,inkasujeme spoustu branek. Mimo téma-dnes se opět ukázaly lengletovi velké mezery ve schopnosti rychle změnit směr pohybu a v rychlosti, to jen pro ty,co mi psali,že je bez chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo naprosto výjimečné. Nepamatuju, kdy naposledy obrana takhle hořela. Korelace neimplikuje kauzalitu. Právě na téhle nelogice je založeno 90% hejtů na Valverdeho a jeho hru.

Reagovat
ADM

Korelace neimplikuje kauzalitu

Damm bro save some pussy for the rest of us

Reagovat
fefo

Reagovat
Mercury

Reagovat
rave

Reagovat
roman1978

Reagovat
JM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Měli jsme to za 2:0 prostě zavřít a uspat. Být tam Messi, tak to vypadá jinak. Coutinho s Malcomem prostě nedokážou adekvátně podržet míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ještě nepochopil, že jeho hlavní cíl je přílévat do ohně?

Reagovat
celeb

Ja som spokojny s vysledkom a famoznym zaverom, ktory nam nalial kopec psychickych sil a sebavedomia.

Umtiti na Piqueho poste bolo katastrofalne rozhodnutie, ale niekoho z nich tam musel dat. Lenglet by o moc lepsi nebol, ale aspon ma zapasovu prax, takze ja by som tam dal jeho.

Semedo mal hrat namiesto Roberta - kedze je lepsi v obrane. Busq hral hrozne , ale nebolo to 1. krat a v dolezitych zapasoch vzdy zapol. Uz zrejme nedokaze hravat ako predtym cele sezony famozne. De Jong prichadza v pravy cas. Tym nevravim, ze Busq by nemal hravat, len ze konecne prichadza niekto, kto mu pomoze s vytazenim a komu bude moct odovdavat skusenosti. Alba tiez na pol plynu, Arthur sa s tym nedokazal moc dobre vyrovnat, nehral uplne idealne a chyby boli, ale bojoval, takisto ako VIdal, ktory bol zo zalohy najlepsi.

Malcom uz 2. polcas nedokazal hrat tak famozne ako v 1., tak ako Luis, ktory nas famozne spasil. Messiho je tento rok fakt kapitan pravom. Dnes bol ako buldog, aj ta zlta k tomu patrila.

Coutsa riesit nebudem. Plati presne to, co som pisal na uplnom zaciatku zapasu. Da nahodny gol a zrazu je vsetko odpustene a nikto neriesi jeho hru, ktora bola uplne rovnaka ako doteraz. Zbytocne straty lopty, symbolicke napadanie, nevracanie sa a zle rozhodnutia smerom dopredu.

Nepomoze mu uz nic, lebo sa nedokaze prebrat, ani ked sa nahodou dostane ku golu na zlatom podnose (penalta, doklep do prazdnej, ci famozna prihravka priamo na hlavu na patku).

Reagovat
DrQQ

Ter Stegen dobrý výkon s jednou hrubicou, Alba hrôza, Umtiti hrôza, Lenglet poslabšie, Sergi Roberto štandard, ktorý však nie je bohvieako vysoký.

Arthur slabý výkon, Busquets tiež slabý, najlepší v zálohe Arturo Vidal.

Malcom výborný výkon, Luis Suárez klasika, Coutinho opäť mdlý.

Messi výborný, Rakitič a Aleňá svoj priemer.

Pre nezaujatého diváka skvelý zápas, no pre fanúšika Barcelony na infarkt.

Reagovat
Messiáš

Nemá někdo statistiku Messiho přímáků?

Reagovat
ADM

Pod suhrnom som daval

Reagovat
Messiáš

Diky moc, to jsou goly jen za Barcu, ne ? V Arg repre má tuším 6, tak by to celkově dávalo 47 gólů... #goat

Reagovat
Kokesh

Škoda, že tak skvělé informacní diskuze se EF nikdy nedožije. Bez urážek, nesmyslů, provokovani...

Reagovat
ADM

Tak kolko teda má ten král priamych kopov Zico, +100 či 62? teraz vážne

Reagovat
Kokesh

Nejlepsi je, jak se tu lidi vysmivaji Vallemu, pritom spousta informaci pise o 101 golu. Takze kdo se nakonec muze komu smat? Osobne bych s jeho stylem kopu co jde vypozorovat na YT klidne veril i tomu vyssimu cislu, zvlast v jeho dobe...

http://www.bigsoccer.com/threads/top-free-kick-takers-of-all-time.1980801/

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/7mwpj8/top_44_free_kicks_goals_of_the_football_legend/

https://the18.com/soccer-videos/zico-free-kicks-astounding-accuracy

Ale klidne by me zajimal nejaky relevantni zdroj, ktery cerpa z dohledatelnych dat...jestli takovy vubec existuje...

Reagovat
valloire

Král Arthur má 101 zásahů. Kdo tvrdí něco jinýho, je kacíř a bude upálen.

Reagovat
valloire

Vážně? Jako vážně? To je snad zcela jasné, bavíme se o králi 80.let.

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor - Marcelo, Varane, Ramos, Odri - Kroos, Casemiro, Modrič - Asensio, Benzema, Lucas

Regui a Mariano znova nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reguiho je škoda

Reagovat
Anacron

Alespoň jsme se zbavili jedný lemry

Reagovat
ADM

Naozaj nechápem jak môže miesto neho Marcelo hrať

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ nejspíš doufá, že to Marcelo zlomí, ale osobně si myslím, že je to naprosto bez šance

Reagovat
LAM

Já si myslim že Top zápasy se ještě dokáže vyburcovat.V ostatních ale ne.

Reagovat
Kokesh

Aspon, ze na Guedese a Gayu jde docela spravne Lucas. Bale by byl pruser...

Reagovat
Mateo16

Presne to su hraci co nevideli celu sezonu formu. Treba sa ich bat

Reagovat
Kokesh

wtf?

Reagovat
Ed_Hazard

Nad Baleom som ani nepremýšľal. Ja by som celkom rád videl vedľa seba hrať Benzína s Marianom

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=ZbCD0VEF8mg Martin tuto sezonu valcuje, podla mna by uz mohol dostat sancu u nas... pripadne este ten jeden rok sa otukat v La Lige niekd na hostovacke a tak k nam

Reagovat
LAM

Úplně to tam zválcoval

Reagovat
misinho7

zvalcoval je mozno prehane slovo ale ide mu to no.. ukazal ze ten talent ma obrovsky len v tom pokracovat dalej

Reagovat
Ed_Hazard

On asi naráža na to, že tú šancu v konečnej fáze zadrbal, či? S Vinim by boli úderná dvojka

Reagovat
misinho7

viem ze narazal na to ale aj celkovo zvlacoval bolo silne slovo

Reagovat
Diego2

Reagovat
Ed_Hazard

Otázne je, prečo mu to tam tak ide. Za holandský nároďák nič extra, za Vitesse snáď každý zápas ich najlepší hráč a to nedáva ani veľa gólov ani asistencií. Ja mu verím, ak sa aj nechytí v Reale, tak v tej nižšej svetovej špičke bude kľúčovým hráčom.

Celkom by ma zaujímalo ako by mu to šlo v tom Ajaxe. Jednu sezónu by som mu tam doprial. Chcú ním zaplátať dieru po de Jongovi

Reagovat
LAM

Typologicky úplně jinej hráč.

Já si nedokážu představit že by někdy hrál základ v Realu.Tam budou hráči s úplně jinou cenovkou.

Reagovat
Mateo16

Momentlane ma najvacsi hype on musi hrat buducu sezonu v Madride dalsia hostovacka je uplne zbytocna.

Valverde to ma zratane takze ten priestor tam je

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Valverde, ktorý podľa viacerých zdrojov ZZ presvedčil o svojich kvalitách a počíta s ním v budúcej sezóne?

Reagovat
misinho7

kedze mi Valverde pride ako absolutny priemernak a totalne nicim zaujimavy hrac bol by som rad ak by to mal zratane ale na Marce ci kde pisali ze presvedcil Zidana a zostane

Reagovat
ciernyribiz

Za holandský nároďák? si si isty?

Reagovat
Ed_Hazard

*nórsky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ono je vcelku těžké se v tom nároďáku prosadit, zvlášť když jsi Nor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Chjo chjo chjooo. Staci citat.

Reagovat
smazaný uživatel

staci umet psat

Reagovat
Anacron

V dnešní době stačí že máš psa co má předky v Nizozemsku a už tam můžeš hrát, takže zas tak těžký to není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta expreska s Valverdem a tím, že "není zcela spokojen s herním vytížením" ... to jako někde prohlásil?

Reagovat
misinho7

Skoda toho Vinca ze sa zranil...chcel by som ho vidiet teraz pod Zidanom..nenormalne nam chyba hrac ako on, ktory vie a neboji sa 1vs1 a vytvara priestor...tieto nahravky dookola s tym ze nikto neskusi nieco sam ma moc nebavi a Lucasove straty a jeho tragedia v utoku

Reagovat
Mateo16

Ach jo, Neviem kolko zapasov este budem musiet pisat jednoduchu vec Asensio patri na pravo stranu

Reagovat
Anacron

Byl už Lucas u míče? Ten si asi řekl že Bale pro něj není konkurence tak nemusí makat ne.

Reagovat
misinho7

no mal by zacat makat lebo v lete pojde s Garethom inde... a tajne dufam ze naozaj pojde prec

Reagovat
smazaný uživatel

Vigo

Reagovat
Anacron

Dobrá desetiminutovka

Reagovat
Woyta

Goooooooool Guedes!

Reagovat
Ed_Hazard

Mariano in Lucas out. Pod mi uz na polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná prechádzka … namiesto modrica isco , casemiro / ceballos a skúsil by som asensia dať na právo a miesto vasqueza Mariána na ľavo

Reagovat
Mateo16

Kroos dnes sklamanie, Ten sa tam tazko prechadza. Motivacia ked sa nehra o nic je tazka. Aspon teda by mali hrat hraci co bojuju o flek. Bale , Isco, Mariano.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavý, jestli to za těch 25 minut Zidane zase pomocí woodoo panenky otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

bale ted rozhodne a rekne si o novy kontrakt

Reagovat
Woyta

Garay, starou ti mrdaj

Reagovat
Raul=Real

Ten Navas ma uz stve ako nevie zalozit rychly protiutok ale stale caka ako dement

Reagovat
Raul=Real

A Casemiro z tych tragedov jasne najhorsii... Snad ho ZZ nebude za kazdu cenu uprednostnovat pred Marcosom

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele