LaLiga - preview 3. kola

31.08.2018, 08:23, aktualizováno 02.09.2018, 08:57
Previews
Vrcholem nedělního programu LaLigy bude sevillské derby mezi Betisem a FC. Ještě předtím se Huesca pokusí o zázrak na hřišti Barcelony, Alavés přivítá na svém hřišti Espanyol a už od 12 hodin v dalším derby Levante hostí Valencii...
Levante UD - Valencia CF  (neděle 12:00)
Svoje "Derby del Turia" uvidí Valencia. Levante na svém stadionu Ciudad de Valencia přivítá slavnějšího městského rivala a bude chtít proti němu prodloužit úspěšnou domácí neporazitelnost. Valencia naposledy uspěla na Levante před dlouhými sedmi lety!

"Derby bude atraktivní zápas a já doufám, že ho rozhodneme v náš prospěch," prohlásil sebevědomě obránce domácího UD Toňo. Levante vstoupilo do sezony senzační výhrou na půdě Betisu Sevilla 3:0, ale výsledek následně nepotvrdilo a doma nechalo všechny body Celtě Vigo (1:2).

Ve třetím kole na Ciudad de Valencia zavítá konkureční Los Che. Valencia na hřišti Levante neuspěla téměř sedm let. Naposledy zde vyhrála v lednu 2012 v rámci Copa del Rey. Ligová výhra je pak ještě o dva měsíce starší.

Valencia je letos považována za jednoho z kandidátů na příčky zaručující Ligu mistrů. Los Che pak pomýšlí na ještě větší mety a rádi by v boji o titul prohnali Real Madrid, Barcelonu nebo Atlétiko Madrid. Vstup do sezony se však Marcelinovo svěřencům nepovedl. Domácí remíza s Atlétikem Madrid by ještě šla, porážka na Espanyolu ale nikoliv. Netopýři by tedy první tři body rádi získali na půdě městského rivala. "Uděláme všechno možné, abychom derby vyhráli. Doufejme, že to bude dobrý zápas. Vzpomínám si, že minulý rok to byla skvělá show a že oba celky hrdě bránily název města. Doufejme, že to takhle bude ještě mnoho dalších let," těší se na zápas kouč Valencie Marcelino.

Pro Valencii to bude náročná sezona, neboť bude muset soupeřit na vicero frontách. Vedle domácí ligy a poháru jí čeká skupina Ligy mistrů a v ní těžcí protivníci Juventus Turín, Manchester United a švýcarští Young Boys Bern.

Levante se v derby musí obejít bez Armanda Sadika a Mosese Simona. Jedinou ztrátu Valencie zase představuje Francis Coquelin.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Toňo, Pier, Postigo, Coke - Bardhi, Campaňa, Doukouré, Jason - Martí, Morales
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Paulista, Garay, Gayá - Soler, Kondogbia, Parejo, Guédes - Moreno, Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.55 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - Espanyol Barcelona  (neděle 16:15)
Nedělní odpoledne bude ve Španělsku patřit Deportivu Alavés s barcelonským Espanyolem, jež ve Vitórii čeká vzájemný duel od 16:15. Oba celky čekal na úvod sezony nelehký los, s nímž si lépe poradil katalánský klub, jenž nejprve vyválčil bod ve Vigu a následně doma zaskočil rovněž favorizovanou Valencii. Tým kouče Rubiho je tak ve výtečné formě, kterou hodlá podpořit dalším triumfem.

Situace domácího celku vypadá na papíře podstatně hůře, neboť s jediným bodem a skóre 0:3 okupuje příčky na hraně sestupu a stále čeká na vůbec první gól v novém ročníku La Ligy. Prohra s obhájcem titulu z Barcelony však není žádnou ostudou a v druhém kole Alavés vybojoval na domácí půdě bezbrankovou remízu s ambiciózním Betisem, na které kouče Abelardo hodlá stavět a dost možná postaví totožnou základní jedenáctku. Pomoci s vytouženým přísunem branek by měla letní posila Jonathan Calleri, jenž by se mohl dočkat debutu v novém působišti, kde bude soupeřit o místo s Bastónem, Sobrinem a Guidettim.

Také Espanyol na poslední chvíli posiloval a na hostování získal z Malagy Roberta Rosalese. Ten však ještě nedělní zápas nestihne, byť se již zapojil v novém klubu do tréninkového procesu. Na každý pád však ani kouč Rubi nemá důvod sahat do sestavy, která si před týdnem překvapivě poradila s Valencií dvoubrankovým rozdílem a po kvalitně dohraném závěru loňské sezony i neméně vydařené přípravě pokračuje ve výtečných výkonech i na úvod nového ročníku. Zatímco Rubi má vyjma zmíněného Rosalese k dispozici kompletní kádr, domácím bude scházet duo Ely-Pina.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martín, Laguardia, Maripán, Duarte - Gómez, Manu, Wakaso, Jony - Sobrino, Bastón
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - J. López, David López, Hermoso, Didac - Granero, Roca, Darder - Baptistao, Iglesias, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.12 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - SD Huesca  (neděle 18:30)
Barcelonu čeká ve třetím kole španělské nejvyšší soutěže na první pohled snadná práce. Huesca na Camp Nou v historii vždycky vyhořela a nejinak by tomu mělo být i nyní. Nováčka soutěže však není radno podceňovat. Huesca v úvodních dvou kolech přemožitele nenašla a navíc v Katalánsku nebude mít vůbec co ztratit.

Favorit zápasu je jasný. Barcelona naposledy sehrála s Huescou deul v roce 2014 a pro celek z Aragónu to bylo nemilé setkání. Na Camp Nou schytala ostudnou porážku 1:8 a vysoko prohrála i v domácím zápase.

Od Barcelony se toho jako každý rok hodně čeká. Svěřenci Ernesta Valverdeho sice získali v prvních dvou kolech plný počet bodů, herně však úplně nepřesvědčili. Platí to i o prvním zápase s Alavésem, který sice Katalnci ovládli 3:0, ale dlouho drželi jen jednobrankový náskok. Ve Valladolidu pak ofenzíva Barcy šetřila nápady a hosté vyhráli nejtěsnějším rozdílem. Při vší úctě Alavés, Valladolid a ani Huesca nejsou týmy, které by měly Barcelonu prověřit, na katalánský velkoklub čekají těžší soupeři.

V pátek španělského mistra neminul losovací ceremoniál Ligy mistrů. Vítěz několika ročníků (naposledy v roce 2015) se v základní skupině utká s Tottenhamem, PSV Eindhoven a Interem Milán.

Huesca cestuje na sever Španělska v dobré náladě. Z prvních dvou zápasů vyválčila čtyři body a svým způsobem má před zápasem s Barcelonou splněno. Nováček soutěže nemá co ztratit, na Camp Nou může jenom překvapit.

Hostům hraje do karet jeden fakt a sice, že proti Barce nastoupí v nejsilnějším složení. Barcelona pak bude stále postrádat Sergiho Sampera, Denise Suáreze i brankařskou dvojku Jaspera Cillessena. To by však neměl být problém, neboť v brance bude stát spolehliby Marc-André ter Stegen.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Alba, Umtiti, Piqué, Roberto - Rakitič, Busquets, Coutinho - Dembélé, Messi, Suárez
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Werner - Miramón, Pulido, Etxeita, Luisinho - Gallar, Musto, Melero, Gómez - Longo, Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 15.10 - 40.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (neděle 20:45)
Boj o Sevillu a tím pádem celou Andalusií vypukne na stadionu Beníto Villamarín, někdejší stánek Manuela Ruize de Lopery. Betis si znovu brousí zuby na FC Sevillu. Po loňské sezoně je stále neoficiálním králem Andalusie, neboť jako poslední dokázal sevillské derby ovládnout. Fanoušci obou táborů se mají na co těšit, minulou sezonu totiž v obou zápasech padlo dohromady těžko uvěřitelných dvanáct branek!

Loňská sezona byla z pohledu "Derbi Sevilliano" hodně divoká. Především zápas na půdě FC Sevilly nabídl osm branek a výhru Beticos 5:3. V odvetě se střelecká divočina opakovala, ale skončila smírem 2:2, takže posledním týmem, která sevillské derby ovládl byl Betis. Celkově byla sezona Betisu v LaLize úspěšnější, což dosvědčilo konečné páté místo a přímá kvalifikace do základních skupin Evropské ligy.

Betis do nového ročníku LaLigy nevstoupil ideálně. První zápas byl doma zostuzen od Levante, když prohrál nečekaně 0:3. Ofenzíva Béticos pak vyšla na prázdno i ve druhém kole na Alavésu, ale tentokrát z toho byl výsledek 0:0. Každopádně po dvou kolech jeden bod je pro loňský pátý tým zklamání. Vedení však zareagovalo a do ofenzívy pořídilo argentinskou naději Giovaniho Lo Celsa z Paris Saint-Germain.

Na sezonu stále zbrojí i konkurenční FC Sevilla. Ta ze Spartaku Moskva přivedla Quincyho Promese. Jinak Los Rojiblancos vstoupili do sezony o poznání lépe. V lize deklasovali Vallecano a pak remizovali s Villarrealem. Sevilla si rovněž zahraje základní skupinu Evropské ligy. Kvalifikací prošla hladce, v šesti zápasech inkasovala jen jednou a to v maďarské Újpesti. Svěřenci Pabla Machína se ve skupině utkají s Krasnodarem, Standardem Lutych a tureckým Akhisarem. Zatímco Betis má ve skupině AC Milán, Olympiakos a lucemburský Dudelange.

Sevilla má za loňskou sezonu Betisu co oplácet, na druhou stranu Los Rojiblancos se na stadionu Benito Villamarín daří. Je to neuvěřitelná statistika, ale Betis doma nad FC Sevillou zvítězil naposledy v dubnu 2006, tedy před více než dvanácti lety!

Kouč domácích Quique Setién by měl mít k dispozici kompletní kádr. Otázník se vznášel jen nad Williamem Carvalhem. Na druhé straně je situace také jasná, Pablo Machín se musí nadále obejít bez zraněného Sergia Escudera i Ibrahima Amadou.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Feddal, Bartra, Mandi - Firpo, Guardado, Carvalho, Francis - Inui, Morón, Canales
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Mercado, Kjaer, Gómez - Navas, Banega, Mesa, Arana - Sarabía, Silva, Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.48 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
V sobotu v podvečer se otevřou brány stadion Balaídos, aby uvítaly nadšené domácí příznivce. Kromě toho, že Celta zatím produkuje vcelku atraktivní fotbal, táhne fanoušky na stadion jméno soupeř. Dorazí totiž Atlético Madrid v čele s nejednou hvězdou.

Colchoneros zatím zase tak nepřesvědčují o tom, že by se měli reálně prát s Barcelonou či Realem Madrid o první místo. Začátek sezony jim především po herní stránce ještě úplně nesedí, i když výsledky nejsou špatné. V prvním kole Atlético jelo do Valencie, kde se střetlo s domácími Netopýry, a odvezlo si alespoň bod za remízu 1:1.

V minulém kole se jim dařilo víc, i když proti Rayu Vallecano se Atlético až nečekaně trápilo. Územní převahu sice tým trenéra Diega Simeoneho měl, ale dlouho nemohl najít recept na dobře fungující obranu nováčka. Až po hodině hry rozhodl o vítězi utkání Francouz Antoine Griezmann, který zase jednou vzal odpovědnost na sebe.

A trenér Simeone by si přál, aby se hra Atlética zvedla. "Hrajeme sice dobře a jsme dominantní, ale dělá nám problémy dostávat se do zakončení. A v něm pak nejsme příliš efektivní. Na těchto dvou věcech chceme pracovat, protože právě efektivita je klíčem k větším úspěchům. Možná změníme několik věcí, které jsme nedělali úplně správně v prvních dvou duelech. Přístup týmu se mi ale velmi zamlouvá a věřím, že dosáhneme v této sezoně velkých věcí."

Argentinský stratég, který je považován za jednoho z největších strůjců soudobých úspěchu Atlética, musí řešit několik vážných věcí. Především jsou to absence obránce Juanfrana a také záložníka Vítola. Kromě toho se Atlético jako již tradičně musí poprat s vysokými očekáváními fanoušků, kteří s renomovanými posilami plánují útok na titul.

Celta Vigo by neměla v těchto plánech představovat výraznější trhlinu, neboť s ní Atlético umí hrát. Posledních pět duelů v řadě hráči Atlética vyhráli a Celtě moc nepomáhá ani domácí prostředí. Za dlouhých patnáct let vyhrála Celta na stadionu Balaídos nad Atléticem jen dvakrát!

Celta je na tom bodově úplně stejně jako Atlético. Pod vedením nového trenéra Mohameda byla Celta tak trochu záhadou, ale v prvních utkáních už začala ukazovat náznaky své kvality. Otevírací duel nového ročníku musela proti Espanyolu Barcelona dotahovat, ale vše se ctí zvládla a připsala si bod. Mnohem lepší pocity pak museli mít fanoušci po minulém kole LaLigy.

V něm se Celta střetla s Levante a od začátku ukazovala, že má jasně navrch. Do kabin odcházela za stavu 2:0, který jí zaručily branky Sista a Gómeze. Závěrečná korekce domácích z penalty už měnila pramálo. Celta v utkání ukázala kvalitu i organizovanost a potvrdila, že letos plánuje vyšší příčky.

Celtu téměř žádná absence netrápí a kádr se připravuje kompletní. Je v něm dokonce i uzdravený obránce Facundo Roncaglia, který už se stihl dát do pořádku. A právě zkušený argentinský mluvil před dalším kolem s novináři ohledně své formy a vyhlídek mužstva v nové sezoně.

"Osobně se cítím velmi dobře, vše je v pořádku a jsem připraven do hry. Uvidíme, jaké plány bude mít trenér Mohamed. V kabině vládne velmi dobrá a přátelská atmosféra, ale zároveň chceme být ambiciózní a dopřát našim fanouškům parádní zápasy. Už proti Atléticu nás čeká velkolepé utkání, které pro nás bude hodně náročné. Všichni se ale na tak velké zápasy velmi těšíme, je to příležitost se ukázat."
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Roncaglia, Araujo, Cabral - Hugo Mallo, Lobotka, Beltran, Alonso - Aspas, Sisto - Gomez
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godin, Hernandez - Correa, Rodri, Saul, Lemar - Griezmann, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.09 - 3.68 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - CD Leganés  (sobota 20:45)
V sobotu večer krátce před devátou začne svou cestu za dalším vítězstvím Real Madrid. Na populárním stadionu Santiaga Bernabéua přivítá Leganés, kterému se naopak v nové sezoně příliš nedaří.

Real Madrid prošel přes léto zásadními změnami a kdekdo byl zvědav, jak si s nimi královský klub poradí. Zatím se zdá, že i když aura kolem hvězdy typu Cristiana Ronalda stále teprve opadává, nově nastavený směr funguje. Tým trenéra Julena Lopeteguiho předvádí konzistentní fotbal, který upřednostňuje poněkud jiné atributy, než když se po hřištích proháněla portugalská ikona. Výsledky to však má.

Real Madrid bez Ronalda a Zidana nabízí zase něco jiného. Je kreativnější, více prostoru mají hráči s fotbalovou fantazií jako Isco nebo Asensio. Více odpovědnosti cítí také Karim Benzema, kterému se zatím pod vedením trenéra Lopeteguiho velmi daří. A do centra dění se dostává také Gareth Bale, který se vždy ocital spíše ve stínu portugalské hvězdy. Real měl navíc štěstí na poměrně snadné protivníky.

V prvním kole nového ročníku porazil o dvě branky Getafe a naposledy se mu dařilo ještě lépe. Dezorientovanou Gironu popravil Benzema a spol. i přesto, že outsider vedl jako první. Nakonec se ale fanoušci Bílého baletu dočkali debaklu Girony a skóre 4:1. A záložník Isco věří, že i bez Ronalda čeká Real vítězná sezona.

"Samozřejmě je to vždycky ztráta, když tým opustí jednak trenér a jednak taková osobnost. Jsme ale profesionálové a na změny jsme zvyklí. Věřím, že tým je dostatečně silný a že má co nabídnout. Naše ambice ani hlad po trofejích odchodem Ronalda nijak netrpí, pořád se maximálně snažíme o ty nejvyšší mety. V týmu panuje velmi dobrá nálada a každý z nás chce být vždy na sto procent připraven."

Real Madrid s Leganésem přirozeně nesehrál zase tolik utkání, převážně kvůli zařazení Leganésu v nižších soutěžích. V LaLize Leganés vyzval Bílý balet k tanci čtyřikrát, ale neuspěl ani jednou. Jedinou výhru si připsal v rámci Copa del Rey v lednu tohoto roku, kdy jej právě na Santiago Bernabéu porazil 2:1.

Ani letos se Leganésu zatím nedaří. Hned v prvním kole Leganés nestačil na domácí Athletic Bilbao a z Baskicka odjížděl bez bodů. V minulém kole se už hráči prezentovali mnohem lépe. Ačkoli proti Realu Sociedad San Sebastian doma prohrávali po dvaceti minutách už o dvě branky, nevzdali se. Výsledkem byly dva góly Nabila El Zhara, který vybojoval pro mužstvo cennou remízu. A za ni byl trenér Mauricio Pellegrino přirozeně moc rád.

"Je pravda, že začátek utkání nám nevyšel a zaspali jsme. Soupeř potrestal několik našich chyb a celkově první půle nestála z naší strany za moc. O to víc jsem na hráče hrdý za to, jak se postavili ke zdánlivě prohranému utkání. Nevzdali jsme se, několik střídání oživilo naši hru a po změně stran jsme předvedli, že umíme hrát dobrý fotbal. Teď se potřebujeme učit, jak se vyhnout chybám z první půle," dodává Pellegrino.

Pokud jde o absence, ani jeden z trenérů nemusí mít zase tak obtížnou volbu. V dresu hostí možná nenastoupí pouze duo Jonathan Silva a Michael Santos, které má menší zdravotní potíže. Trenér Julen Lopetegui má naopak velmi silný tým, ve kterém neschází žádný z pilířů. Zdravotní obtíže musí překonávat jen obránce Jesús Vallejo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Isco, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Juanfran, Munoz, Siovas, Garcia - Perez, Gumbau - El Zhar, Eraso, Rolan - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.83 - 20.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Valladolid  (pátek 20:00)
Getafe se v minulém kole dokázalo vrátit na vítěznou vlnu a bude v ní chtít pokračovat. Páteční předehrávka 3. kola LaLigy na Coliseum Alfonso Perez zavede Real Valladolid, který by rád po dlouhé době na půdě Getafe bodoval.

První ze tří pátečních zápasů elitní španělské ligy začne v Getafe. Sem Real Valladolid opravdu nerad jezdí, protože výsledky, které si odtud přiváží, nejsou příliš povzbudivé. Se třemi body na kontě se zpět domů vracel jen jednou za posledních deset let! V souboji s Getafe většinou platí, že domácí tým bere body, na což bude Getafe spoléhat také nyní.

První kolo se Getafe moc nepovedlo, neboť narazilo na mnohem silnější Real Madrid. Domácí prostředí mu ale svědčí, což potvrdilo v minulém kole. Díky dvěma gólům doma porazilo Eibar a jeho hra působila velmi organizovaně. Druhou branku měl na svědomí zkušený střelec Jorge Molina, který měl po utkání přirozeně velkou radost.

"Byl to skvělý zápas. Jsem moc rád za to, že jsem se trefil a mohl si užít ovací fanoušků, i když nejdůležitějším je vždycky to, zda vyhraje mužstvo jako celek. Proti Eibaru jsme všichni odevzdali maximum a to se vždycky vyplatí. Je ale zapotřebí v tom pokračovat, takže se chceme plně soustředit na dalšího protivníka. S Valladolidem to nebude snadné, ale věříme, že podpora našich fanoušků pro nás bude další motivací navíc."

Valladolidu se příliš nedaří a největší potíže má především v ofenzivní fázi. Za dva duely nedal nováček soutěže ještě ani jednu branku a logicky si nepřipsal ani jednu výhru. Poprvé remizoval s Gironou a naposledy se mu do cesty postavila Barcelona. Ta sice nepůsobila tak dominantním dojmem, ale ani úsilí Valladolidu na body nestačilo.

Přesto, že podle mnohých dělal největší potíže favoritovi utkání špatný stav trávníku, nedá se Valladolidu upřít snaha bojovat. Především v ofenzivě ale bude muset přidat, pokud chce zdolat Getafe. Jména jako Daniele Verde, Óscar Plano, Enes Ünal či Duje Čop jsou zajímavou směsí, leč trochu nesehranou.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Djené, Bruno, Antunes - Portillo, Maksimovic, Arambarri, Amath - Angel, Molina
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho - Borja, Alcaraz - Anuar, Toni, Óscar Plano - Enes Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.21 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Girona FC  (pátek 22:00)
Villarreal se v těchto prvních týdnech trápí a stále nedokáže najít optimální rytmus. První dva duely nové sezony mu nevyšly a v pátek večer bude mít šanci na reparát. Ten se pokusí složit na Estádio de la Cerámica proti Gironě.

Žlutá ponorka stále nemůže najít ideální rychlost a na začátku nové sezony se pořád trápí. Tým trenéra Javiera Callejy nefunguje herně ani výsledkově a poslední srpnové dny tráví na 13. místě LaLigy. Za první dva zápasy dala Žlutá ponorka jen jediný gól a ani ten jí v prvním utkání nestačil na body. Druhé kolo se Villarrealu povedlo o trochu lépe, ale i z utkání proti Seville chtěli hráči vytěžit více.

Souboj dvou přímých konkurentů v boji o pohárové příčky a navíc střet dvou velmi ofenzivně laděných týmů nepřinesl ani jednu branku, na čemž musí trenér Calleja v současné chvíli pracovat. Na polovině soupeře si jeho hráči až příliš často neví rady a působí hodně rozpačitým dojmem. Naposledy si o mnoho lépe nevedl ani střídající Carlos Bacca, na kterého Calleja hodně spoléhá.

Kolumbijský veterán je ale odhodlán ukázat svou cenu. "V těchto fázích sezony je hodně snadné kritizovat věci a vidět je černě, ale faktem je, že tým se hodně změnil a chce to čas, než si vše sedne. Potřebujeme se sehrát, pochopit trenérovu vizi a získat opět zápasový rytmus. Je tu skvělý tým, hodně ambiciózní projekt a chceme cílit na nejvyšší posty. Věřím, že po jednom dobrém utkání se vše otočí k lepšímu."

Villarreal s Gironou už několik utkání sehrál a kupodivu není zase takovým expertem na katalánský celek. Ve čtyřech doposud hraných utkáních mezi první a druhou nejvyšší soutěží se oba týmy radovaly z výhry dvakrát. Při poslední návštěvě Villarrealu se opět dařilo více Gironě, která si odvezla zpět domů velmi příjemný výsledek 2:0.

S tímto trendem bude chtít Žlutá ponorka za každou cenu něco udělat. Ani Gironě se totiž v současné chvíli moc nedaří. První duel dokázala uhrát na remízu s Valladolidem, což bylo pro fanoušky namlsané z minulé sezony nepříliš pozitivní. V minulém kole se ale situace ještě zhoršila, když Girona na vlastní půdě dostala čtyři branky od Realu Madrid!

Na to hodlá trenér Eusebio Sacristán reagovat. "Nemáme za sebou moc povedené utkání a jsem si toho vědom. Udělali jsme několik závažných chyb po taktické stránce a Real Madrid prostě takové chyby umí trestat. Do příštího utkání udělám nějaké změny a věřím, že budou ku prospěchu celého týmu. Věřím, že proti Villarrealu si dáme větší pozor a budeme také v útoku nebezpečnější," přeje si trenér Sacristán.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Gonzalez, Ruiz, Pedraza - Trigueros, Caseres, Cazorla - Fornals - Moreno, Ekambi
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Porro, Bernardo, Juanpe, Muniesa - Garcia, Timor, Granell - Portu, Stuani, Borja Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.51 - 6.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Real Sociedad  (pátek 22:00)
Eibaru se hrubě nedaří a ve dvou prvních kláních nového ročníku se mu nepovedlo bodovat ani jednou. Další šanci dostane před vlastními fanoušky, neboť na stadion Municipal de Ipurua zavítá baskický Real Sociedad San Sebastian.

Eibar do nové sezony nastoupil ve velmi špatném rozpoložení. Tým, který se postupme času stal hodně náročným soupeřem téměř pro každého, má velké problémy se střelbou branek. Ve dvou duelech se mu to povedlo jen jednou a ani střelba obecně nepatří k jeho silným stránkám. Když k tomu připočteme slabší obranu, která v prvních zápasech působí velmi neorganizovaně, máme výsledek.

Eibar oba první duely prohrál a v tuto chvíli je na předposledním místě tabulky se skóre 1:4. Nejprve nestačil na Huescu a následně se mu nepovedlo ani minulé kolo. Tři body si doma připsalo jednoznačně lépe hrající Getafe a Eibaru zbyly opět oči pro pláč. Problémy v obraně jsou evidentní a vidí je také brankář Marko Dmitrović.

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu uvedl: "V posledním utkání se nám nedařilo prakticky nic a naše komunikace v zadních řadách nebyla dobrá. Dělali jsme zbytečné chyby a občas to vypadalo, jako když spolu hrajeme poprvé. Z menší části to je způsobeno také nesehraností na začátku ligy a věřím, že postupem času tento aspekt eliminujeme. Nezbývá nám, než se zamyslet nad příčinami a příští utkání se těchto chyb vyvarovat."

Alespoň trochu by Eibaru mohlo pomoci vědomí, že hraje na vlastním hřišti. Tam se mu totiž často daří a speciálně v soubojích s Realem Sociedad to platí. Na Estadio Municipal de Ipurua vyhrál baskický soupeř naposledy v roce 2007 a od té doby si domů příliš bodů nevozí.

Domácí se musí obejít bez dvojice zkušených opor Iván Ramis a Pedro León, která je zraněna. Na straně Basků jsou mezi zraněnými Adnan Januzaj, Diego Llorente, Mikel Merino a Miguel Ángel Moyá. Eibar už ve třech posledních utkáních v rámci LaLigy inkasoval vždy alespoň dvě branky, což je pro Real Sociead dobrá zpráva.

Baskové zvládli překvapivě dobře hned úvodní kolo a ze hřiště Žluté ponorky si odvezli tři body. Naposledy jim to zase tak dobře nešlo. Nad Leganésem sice velmi rychle vedli dokonce už o dvě branky, jenže druhá půle patřila jednoznačně domácím. Nabil El Zhar díky dvěma gólům srovnal na konečných 2:2.

Obránce Raúl Navas po utkání sdělil: "Za naše výkony se musíme omluvit, protože jsme si nechali dobře rozehrané utkání proklouznout mezi prsty. Zbytečně jsme spoléhali na vedení a přestali hrát. Soupeř toho využil a my se musíme naučit, že tento přístup se nikdy nevyplácí. Věřím, že v příštím kole si povedeme lépe."
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pena, Olivera, Arbilla, Angel - Jordan, Escalante, Diop, Orellana - Enrich, Kike
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Aritz, Moreno, Theo - Zubeldia, Illarramendi, Zurutuza - Oyarzabal, José, Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.25 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22006:16
2.FC Barcelona22004:06
3.Sevilla FC21104:14
4.Espanyol Barcelona21103:14
5.Athletic Bilbao21104:34
 Real Sociedad21104:34
 SD Huesca21104:34
8.Celta Vigo21103:24
9.Atlético Madrid21102:14
10.Levante UD21014:23
11.Getafe CF21012:23
12.CD Leganés20113:41
13.Villarreal CF20111:21
14.Real Valladolid20110:11
15.Valencia CF20111:31
16.Girona FC20111:41
17.Deportivo Alavés20110:31
 Real Betis20110:31
19.SD Eibar20021:40
20.Rayo Vallecano20021:50
Zbývající zápasy
01.09. 18:30Rayo Vallecano - Athletic Bilbao (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (656)

Přidat komentář
Generalní Gladiator

Už vyšel perezovi ten geniální tah s problémy psg a koupil neymara a mbappého? nemálo šašků tomu věřilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád ještě má na to celý dnešek. V Paříži se třesou strachy, kdy Flore spustí celou tu mistrovsky promyšlenou a všedestruující akci.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Billy McClane

Komu vlastne patri tento akoze vysmech ?

Reagovat
Ed_Hazard

Nebudte trapni. Nedoprajete ani trocha viery? Myslim ze kazdy to bral tak troska s rezervou.

Reagovat
Kokesh

Bulvar vs. se queda a sedmicka pro Grieze.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jsi chonga a další madridské kamarády nazval pravým jmenem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Nakoniec si media zamenili par pismen za tým M a je z toho Mariano

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš se ještě hodně divit

Reagovat
Generalní Gladiator

Nepamatuju se,kdy jsem se naposledy něčemu divil, takže bych se hodně divil,kdybych se divil

Reagovat
Jordi Alba

Proč ? Však je potřeba jenom Hazard, ne ? Teda vlastně ani jeho nikdo nechtěl, když už nepřestoupí.

Reagovat
valloire

já jo

Reagovat
Jordi Alba

Klid, on ten Benzema je sice dřevo, ale furt tak nějak očekávám, že spolu s Garethem prostě dost gólů dají, zálohu máte super, ta jim ty šance zařídí.

Reagovat
Jordi Alba

Jen otázka, zda to bude dostatečný pro Real, no.

Reagovat
valloire

bude to průser

Reagovat
Jordi Alba

To bych si taky nechal líbit.

Reagovat
ADM

V LM to mozno pruser bude, ale v lige tomu neverim, tam to pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď dobrý výkon, aspoň 3 góly v sieti Leganés a potvrdene prvého miesta

Reagovat
-Carles-

Tak Betis podľa všetkého siahne po Lo Celsovi, Rafinha by tým pádom mal ostať v Barce Pre neho by bol Betis ideálny, ale bola by škoda sa ho zbavovať, snáď mu Ernesto poskytne dostatok minút.

Reagovat
Phillipinho

Lo Celso je skvela posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso je super.

Reagovat
Eichel

Ja sa teším, že ostane. Ak mu vydrží zdravie tak by to mohla byť sezóna, keď ukáže, že na Barcu má. V Interi hral dobre, v príprave tiež. Som zvedavý, snáď bude hrávať.

Reagovat
technecium

30.09.2018 LaLiga 7. kolo FC Barcelona - Athletic Bilbao info

03.10.2018 Liga mistrů Sk B Tottenham Hotspur - FC Barcelona info

07.10.2018 LaLiga 8. kolo Valencia CF - FC Barcelona info

21.10.2018 LaLiga 9. kolo FC Barcelona - Sevilla FC info

24.10.2018 Liga mistrů Sk B FC Barcelona - Inter Milán info

28.10.2018 LaLiga 10. kolo FC Barcelona - Real Madrid info

Koukám, máme to docela ostré. A to si ani nepředstuju jaro, až tam dohromady přijde tohle kolečko silných v La Lize dohramady s Copou a vyřazovačkou LM.

Zas na druhou stranu bychom narozdíl od loňska mohli být v tempu.

Reagovat
smazaný uživatel

28.10. to bude gradovat

Reagovat
Mercury

jojo, Real bude opět ztrapněn

Reagovat
ADM

Paradoxne sa nam to dari viac u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako opat?? Asi si pozabudol na nase finalove zapasy napr. Supercopa Espana

Reagovat
DeformFCB

Jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
ADM

Ono ten nepostup zo skupiny sa kludne moze stat. Musime sa zohrat od zaciatku, co najsirsi kader

Reagovat
berger321

Nesmysl. Jak by se to mohlo stát?

Reagovat
ADM

So Spurs v Londyne kludne mozme puknut, maju kvalitu. Inter ma takisto kvalitu ubetonovat nas. 9-11 bodov a moze byt strach o postup do posledneho kola. (Vychadzam z vykonov v LM minuly rok)

Reagovat
Jordi Alba

1. Barcelona, 2. Tottenham, 3. Spokojenost.

Reagovat
technecium

Co bylo v LM za problém? Ve skupině jsme vyhráli 3:0 nad Juventusem a pak pokaždý uhráli, co jsme potřebovali až do onoho debilního zápasu v Římě

Reagovat
ADM

Problem bol u mna to, ze sme hrali len to co sme potrebovali. Vsak ten Sporting vonku to bol len tak z hlavy jeden z troch najhorsich zapasov co som od nas videl. urcite to od nas v LM nebolo ziadne galapredstavenie, pacil sa mi prave len ten Juve doma, potom sa Ous zranil a prisiel pragmatizmus. Tento rok musi prist utocna moderna celoplosna dominancia

Reagovat
technecium

Jako je fakt, že vedle té jízdy 14/15 všechno vypadá jako nuda. Ale nemůžeš to jen tak srovnávat s MSN na vrcholu formy Neymara a Suaréze

Reagovat
technecium

Já myslím, že jsme hráli loni dobře a vyřadil nás jediný zápas blbec. Liverpool bysme poslali domů, tím si jsem jistý

Reagovat
valloire

no jasně, jste nepřemožitelný

Reagovat
technecium

Pro Real jo no

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Skriniar vas vygumuje A tottenham by som teda fakt nepodcenoval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ideální na to, aby Valverde dokázal, jestli má schopnost uživit širší kádr a být i na jaře fyzicky ve formě. Jsem na to hodně zvědavý, tohle pro něj bude opravdová zkouška.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak co, otrasie sa Florentino a predvedie nam dnes nieco zo svojho stareho repertoaru?

Mohol by byt aj clanok k deadline, i ked asi nie je moc o com pisat v ramci spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Mayoral, kterej dneska netrenoval. A to bude vsechno.

Reagovat
-Carles-

To sa moc neotrasie.

Reagovat
Mateo16

Lope povedal ze je uz hotovo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

A prej ještě Portu.

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom by sa mi ale pozdaval Hermoso.

Vallejo je obrovske sklamanie (lepsie povedane jeho zdravie). Dalo sa to ale koniec koncov cakat, v nemecku tiez premarodil pomerne vela casu.

Reagovat
Messiáš

Lo Celso , kez tam je opce..

Reagovat
Phillipinho

Prej 30 mega opce.

Pau- Mandi Bartra Feddal- Barragan Lo Celso Carvalho Guardado- Junior- Canales (Boudebouz) Sanabria (Loren). Pekny

Reagovat
Messiáš

Serra Ferrer je proste mag. Snad se dostane Sanabria z tech patalii se zranenimi opet do formy. Je tam hodne zmen, tak si to bude muset chvilku sednout, ale tohle je deal jak prase..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

Neskutočné dobre poskladané.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Video se španělskou nominací celkem zajímavý Nakonec i v nominaci pár překvapení, jsem na ně pod Luchem zvědavý.

Reagovat
Mateo16

Koniec prestupaku ja som zvedavy co na to Florentino

Neymar mu nevysiel , Mbappe detto. Holt PSG je silny klub. Za Edena neposlal ani jednu ponuku. ? Wtf ? Tie blbosti ako to chce stavat na Iscovi to je pekna blbost v roku 2014 nemal problem poslat 80 mega za Jamesa. Nemyslim si ze Isco by zavadzal Edenovi a naopak.

Kovacic odisiel ala Angel Di maria. Stary Floretino za tie reci by ho predal a poslal do prdele. On mu dava este dalsiu sancu nehovoriac o tom ze nahrada za Kovacica nikde.

Najvtipnejsie je ze Lope chcel zaloznika a aj tak ho nedostal.

Obrana dalsi vtip. Sice konecne mame skvely backup za Daniho ale stred obrany sa znova nevyriesil. Vallejo sa znova zranil , Varane taktiez vie mesiac premarodit, Ramos a jeho cervene karty a Nacho.

Utok. Karim ktory uz tu 3 roky nema co robit aj pre momentalnu formu mu z dlhodobeho hladiska neverim. Uspech ze sa vyriesil aspon Borja a prisiel Mariano.

Hlavne ze si kupil Thiboa Keylor ukazuje slusnu formu a pokial sa Lunin ukaze v Leganes tak si to Thiboa rok presedi a moze ist o dum dal.

Ked si to clovek spocita najhorsi prestupak za poslednych x rokov. Kde nastala chyba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemovi nevěříš? Už ve druhém kole má skoro polovinu gólů, jako za celou loňskou ligovou sezonu

Reagovat
PP

některým to nevysvětlíš..

Reagovat
Mateo16

Luis Enrique

Za to ze vyhodil Kokeho

Reagovat
misinho7

Co to skúša Mendes a Crisova sestra týmto ma ale nasralo.. Lukita zaslúžene cena

Reagovat
smazaný uživatel

Mendesa som už čítal. Crisova sestra čo povedala pomedzi plač?

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trapny. Ronaldo je evidentne salty jak svina. Jako u nej nic novyho, ale zarazi me ze neni schopnej to prat ani spoluhraci se kterym hral nejakejch 6 let.

Reagovat
technecium

Modricovi dají i GB a to teprv uvidíš Cry mě a river

Reagovat
Ed_Hazard

Presne presne..

Som celkom zvedavy ci zostane ticho aj nasledujuce dni. Jeho charakter som dlhe roky kritizoval (co vies asu dobre ). Toto mi ale pride fakt cez ciaru, blbec jeden arogantny...

Reagovat
misinho7

toto nasralo i mna ... nevyhral to Salah ci Messi ale kurva Luka ktory bol jeho spoluhrac a bez ktoreho by tolko nevyhral ani za pana..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ostuda, neuveritelna neucta. Po tych rokoch co hrali spolu aby Crisove okolie vygrcalo taketo myslienky. To ze sa prejavi Mendes by som aj cakal, ale ze sa zapoji aj sestricka? Ocividne je z toho Cris pekne v pici a rozoberalo sa to ako horuci topic aj v ramci rodiny. Neverim ze by to len tak vypustila bez toho, ze si Cris mysli nieco ine. Taktiez s Crisovej strany som nezachytil stale ziadnu reakciu - pre Luku to musi byt obrovska pocta a gratuluju mu k vyhre rozne futbalove aj mimofutbalove hviezdy. Cris ma stale v pici...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chápu a jsem rád, že už to konečně vidíte střízlivýma očima, ale on nikdy nebyl jiný. Stejně tak s Mendesem, který před každým vyhlášením rozjel hysterickou propagandu, díky který se jednou kvůli Cristianově hattricku v baráži posouval i termín hlasování.

Reagovat
Ed_Hazard

Bol takyto, ale momentalne mi tie reakcie pripadaju castejsie a ostrejsie. A nie, nemyslim to len preto, ze je to teraz namierene proti Realu. V minulosti mal par podobnych splechov na byvalych trenerov/zamestnavatelov, teraz mi to ale pride ako jeho "kazdodenny" chlebik..

Reagovat
Kokesh

On? Ze tech prohlaseni podal...vetsinou prave mlci.

Reagovat
Kenneth

Myslel sem že se zbláznil Mendés, ale že to takhle neustojí i Cris je neuvěřitelný.

Reagovat
vilp

O to víc doufám, že mu dají i Zlatý míč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

Snad ne, bylo by to nezasloužený.

Reagovat
vilp

Souhlas, osobně bych mu nedal ani tu cenu za MS, jenže si GB taky nezaslouží.

Reagovat
vilp

* jenže Cris si GB taky nezaslouží.

Reagovat
technecium

To moc nechápu

Reagovat
Kenneth

To mě u tebe nepřekvapuje.

Reagovat
technecium

V čem Cristiano tak úžasný v tomto roce? Dal gól nůžkami ve čtvrtfinále a dal hattrick Španělsku. V semifinále a finále nehrál, na MS s rostoucí důležitosti zápasu se stával čím dál větší přítěží, svoji nepromenenou penaltou poslal Portugalce na Uruguay. Modrič byl klíčová složka jak Reálu, tak Chorvatského zázraku na MS. Kdy jindy než letos, kdy Messi ani Ronaldo zdaleka nebyli tak dominantní, by to měl vyhrát někdo jiný? I ho Modrič by byl naprosto zasloužený

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
PP

bez debaty..

Reagovat
-Carles-

snáď vyhrá niekto iný aj GB, nech im pukne hlava.

Reagovat
patas92

Abych řekl pravdu, tak mě docela zajímá, co o sobě prohlásí po převzetí 6. GB

Reagovat
X-bano-X

Po tej vlne čo s zdvihla, niečo v zmysle že ďakuje spoluhráčom terajším aj minulým bez nich by to nedokázal a všetko bude zas tak ako predtým. Ale keby ju nezískal..... oheň a síra

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mimochodem je celkem zajímavý i to, jak se opět kritizoval Messi za to, že nebude k dispozici Argentině na dva přáteláky a Cristiano mezitím potichoučku udělal to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Kenneth

Kdo kde kritizoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Proč se směješ jako idiot a nenapíšeš to?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Dik.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Hromadne sa grcalo pod clankom, ktory sa usiel len Leovi.

Reagovat
Baronne

Ty si koště tyvole

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

napadlo mě to samé

Reagovat
ADM

chcel som to tu pisat uz v den oznamenia, ale nebolo kam a cakal som, ci sa hate clanok dostane aj Crisovi.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadrenia si mohli odpustit. Kazdopadne si myslim ze CR bol v LM lepsi a k tomu titulu pomohol viac. Aj ked ja osobne by som ju dal Keylorovi

Reagovat
LAM

Ronaldovi vždy šlo jen a jen o sebe.Týmový vítězství bral jen jako záminku k tomu že dostane GB.Konečně to dochází i fans Madridu

Reagovat
Generalní Gladiator

Proč konečně?Tobě snad na tom záleží?

Reagovat
Kenneth

Jinak ta sedmička pro Mariana je dobrý vtip. Peréz jede.

Reagovat
misinho7

najlepsie bude ak nahodou dalsie leto kupi Neymara ci Mbappeho tak Mariano to bude musiet pokorne odovzdat

Ale vraj si o to poziadal sam MAriano....neviem preco to neskusil Asensio, z nasho kadru je prave on kto by si tu 7 zasluzil ako nasa buduca star

Reagovat
Kenneth

Hrozně směšný když bude legendární sedmička sedět na lavičce.

Reagovat
misinho7

nepochopim tento krok ..a k tomu Mariano ani nie je hviezda, sak ok je to dravec a ked hral bil sa ale nie je to ziadna top star(nehovorim ze z neho nemoze byt kto vie co bude v sezone) ale nedava to logiku

Zbytocne si zobral este na plecia vasiu zataz..teraz sa este od neho bude cakat ovela viac..uz teraz mam pocit ze zacinaju byt velke ocakavania a ja som ho pritom chcel iba na zaskok na lavku

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi, podla mna to moc riesite Kolko cisel je volnych? Zase nezabudajte, ze sme v spanielsku a nie nejakom taliansku kde si mozu hraci hodit na dres 69

Reagovat
Mateo16

23, 21 , 16 , 15, 7. Cisiel je az moc vela volnych

Reagovat
misinho7

su volne dalsie 3 cisla tusim mozno 4 ked odide Borja .. cize na vyber bolo dost ..a tak myslim si ze 7 je dost take legendarne cislo u nas ..10 mal aj Lass tusim cize ok na to serie pes ale 7

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem no, mna to nejak netankuje ze by ju nosil Urcite si je vedomy aj toho, ze o rok cislo posunie dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale 7 je docela speciální si myslím, nechápu to rozhodnutí

Reagovat
Ed_Hazard

Nikto iny ho asi nechcel. A ak si Mariano onho povedal, tak viac menej nebol dovod jeho prianie zamietnut. Mozno to Mariana o to viac namotivuje.

Reagovat
Jordi Alba

Zkus zažádat na změnu nicku jen na misinho, třeba to projde.

Reagovat
misinho7

nie som spokojny so 7

Reagovat
Ed_Hazard

Tak si to zmen (co vie narobit jedna ciarka).

Reagovat
misinho7

nj az teraz som si uvedomil ze to vyznelo uplne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak asi si na ni nikdo netroufl a pořád lepší Mariano, než aby se na rok "vyřadila" a za rok ji dostala ta brazilská krysa.

Reagovat
Kenneth

Radši aby se vyřadila než aby jí dostal někdo jako Mariano.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Kenneth

Jinak mě udivuje ta jistota ohledně Neymara. Pokud neprišel letos, tak nevěřím že by měl přijít za rok.

Reagovat
ADM

cakal som, kto bude mat prvy gule zobrat ju, ale toto by ma nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom číslo.

Reagovat
SIRBRANIKE

normálne číslo

Reagovat
valloire

ne, je to číslo Krále

Reagovat
smazaný uživatel

Jen marketing (cr7).

Přestoupil by do Juventusu, kdyby nedostal sedmičku?

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
SIRBRANIKE

wtf?

Reagovat
off-olda

Mariano má 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší zápas kola v Nedelu večer? To si robia srandu.

A v piatok a v sobotu poobede pomaly nič.

Reagovat
misinho7

btw Ceballos v nominacii spanielska ale to vynechanie Albu celkom sranda od trenera barci viem ze mali spory ale aj tak

Reagovat
LAM

Na druhou stranu je to hlavně pro Barcu dobře,protože Alba hraje opravdu hodně.Hlavně říjen bude letos hodně brutální

Reagovat
technecium

Mohl vynechat ještě Buskéce a Sergiho... Odpočinku není nikdy dost. A naopak volat všechny Š

Reagovat
technecium

paněle v Realu a dávat jim plných 90, aby jim dal zahulit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Len aby to neboli klasicke Luchove pokusy s 3-4-3

Reagovat
X-bano-X

Škoda že dnes večer idú súbežne dva dobré zápasy a zajtra je tam diera

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Dmitrovič riadnu brzdu zatiahol

Reagovat
Majk91

Inak odkedy hraje Valjent za Mallorcu? Nejak som ten transfer nezachytil. Normalne im asi zacnem fandit aby postupili

Reagovat
LAM

Ter Stegen,Cillessen

Alba,Miranda,Umtiti,Pique,Leglet,Vermaelen,Semedo,Roberto

Sergio,Vidal,Rakitič,Arthur,Coutinho,Rafinha,Alena,Denis

Messi,Suarez,Dembele,Malcom,Munir

Celkem je tam 10odchovanců slušný a pěkně s to i omladilo.Jsem zvědavej co z toho Valverde dostane.Jsem i zvědavej na Rafinhu.V přípravě se mě hodně líbil,tak snad dostane dost minut.

Po delší době je tam vidět hodně kvalitních alternativ na lavičce a snad bude Valverde dost rotovat,aby bylo dost sil na jaro.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Hristo Stoichkov

S Mirandou se do áčka letos úplně nepočítá (kromě tréninků a CdR), bude mít velký prostor v béčku, kde je po odchodu Cucutelly na hostování do Eibaru jediným levým bekem. Navíc Alba není v repre, tudíž bude mít víc času na odpočinek. Těch pár minut za Albou tam může zvládnout Sergi Roberto či nějaký překvapení (Rafinha?).

Jinak doufám, že už zejtra udělá nějaký překvapení a dostane víc hráčů do tempa už od začátku sezóny.

Reagovat
technecium

Snad

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rafinha, Vidal, Arthur - Dembele, Messi, Coutinho

Reagovat
ADM

Luis nebude sedet v koute!

Reagovat
DrQQ

Je tam le 9 odchovancov, z ktorých Miranda a Aleňá asi hrať nebudú a Rafinha s Munirom budú len paberkovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam jednu chybu. Místo Mirandy je Samper.

Reagovat
Ed_Hazard

Nominacia na Leganes:

Brankári: Navas, Courtois a Casilla

Obrancovia: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho a Marcelo

Záložníci: Kroos, Modrić, Casemiro, Llorente, Asensio, Isco a Ceballos

Útočníci: Mariano, Benzema, Bale a Lucas Vázquez

Rozhodnutie trénera: Odriozola, Reguilón, Valverde a Vinícius Jr.

Zranení hráči: Vallejo

1 obranca na lavke? A Odri mimo nominacie? O co sa to k*rva Lope snazi? Dufal som ze by ho skusil dnes odzaciatku.

Reagovat
Ed_Hazard

A podla Marci dnes v brane nastupi Thibo.

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bylo i minulý zápas, ne? Doufám, že bude hnít na lavičce.

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem ci to pisali aj pred tyzdnom. Dnes to prezentovali ako hotovu vec, tak by ma zaujimalo, odkial to zobrali. Lope pred par dnami povedal ze o zostave bude imformovat az pred zapasom, skor nie. Aj ta ich nominacia moc nevysla, tak je mozne, ze len varia z vody..

Reagovat
Kokesh

Proc?

Iker/Lopez, Navas...Bravo/Ter Stegen....minimalne rok se to da vydrzet s tocenim obou. Ale asi uz je dopredu jasne, kdo zustane a kdo odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel no, Keylor ale není horší brankář než Courtois, spíš naopak...

Reagovat
X-bano-X

Odvážne tvrdenie.

Reagovat
Anacron

Jestli je v něčem lehce horší, tak to nahrazuje přístupem, chováním a svojí osobností. Podle mě jsou na stejné úrovni. Nad nimi je akorát De Gea, Ter Stegen a Oblak. U Neuera nevím jak na tom je teď.

Reagovat
X-bano-X

Courtoisa som v PL nesledoval ale ak by bol ľahko horší v rozohrávke a v centrovaných loptách ako Navas už dávno by v PL nechytal.

Reagovat
vilp

V PL se rozehrávka moc neřeší.

Reagovat
X-bano-X

Ale Pep povedal.........

Reagovat
valloire

neni měřítko

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Je to silně subjektivní hodnocení. Courtoise nesnáším. Keylora zbožňuji.

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tie roky fandenia takto otrasne nakupy nepamatam. Toto leto uplny fail. Zidane musel prec, ten stary blb caka do poslednej chvile co Neymar alebo Mbappe, hlavne, ze sa nam idealne nukal Hazard. Ten chlap ma genialny cit nato ako vsetko posrat ked sme na vrchole.

Brankar ok, pravy bek ok, Nacho nie je stoper a Vallejo je stale na marodke, preco neskusili de Ligta? Lavy obranca neporieseny o nahrade 50 golov nehovoriac. Tam si to ziada rezignaciu.

Reagovat
smazaný uživatel

A este tenfail, ze 7 mali v Reale velki hraci, dostane ju Mariano, proste sila

Reagovat
Anacron

Bohužel no. Ještě ti v tom chybí že pustil Kovacice. Taky nesmysl. Jinak vlastně ty nákupy co se udělaly nejsou špatný, ale spíš ty co se neprovedly.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezignáciu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si s Perezom po futbalovej stranke spokojny? Nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, čo považuješ za futbalovú stránku. Real Madrid, pre ktorého bol kedysi strop osemfinále LM, dokázal niečo, čo s najväčšou pravdepodobnosťou nik nedokáže zopakovať. Z klubu spravil najväčší a najúspešnejší klub na svete. Udržuje v klube určitu platovú hierarchiu, nikoho v klube narozdiel od iných nedrží na silu či odmieta (zatiaľ) sa podvoliť šialenej a chorej móde stámiliónových prestupov. Samozrejme, ani on nie je bezchybný, ale bez problémov by som mu vyjadril podporu.

Reagovat
X-bano-X

Pekne napísané, také plagátovo propagandistické. A potom príde Bale a z platovej hierarchie ostane len dym.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne nedá rozmaznanému 20-ročnému hypefrackovi z Francúzska väčší plat ako stáliciam klubu typu Rakitič či Piqué.

Reagovat
X-bano-X

Ja som ale nikde nepísal o platovej hierarchii v Barcelone.

Reagovat
ciernyribiz

pretoze ziadnu nemaju

Reagovat
X-bano-X

A? Ako to súvisí s tým že tu bohapusto klameš o nejakej hierarchii v Reale?

Reagovat
ciernyribiz

klamem? a v com ty guma?

Reagovat
X-bano-X

Konkrétne tu "Udržuje v klube určitu platovú hierarchiu," keďže keď prišiel Bale dostal tuším druhý alebo tretí najvyšší plat hneď. Takže o akej hierarchii to píšeš?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty vole bano, ved Bale prisiel ako top star. To mal dostat plat ako Nacho? Alebo ako Callejon? Zapni aj druhy zavit...

Reagovat
X-bano-X

Vieš čo je to platová hierarchia a vieš že sa nebavím o odchovancoch na lavičke ale o základnej zostave. Bale dostal tuším druhý najvyšší plat v tíme, čo mi je úplne jedno ale po niečom takom sa oháňať platovou hierarchiou je proste blbé.

Reagovat
valloire

Reagovat
Juan Román Riquelme

Mali mu dat plat na menej ako bral u KFC a nechat ho ucicikat tym, ze bude hrat s CR7.....ano platova hierarchia je fajn, ale obcas ju externy faktor narusi. A opravnene. Prisiel k vam Suarez a dostal plat na urovni Jordiho Albu? Len za to, ze bude v BCN sa vzdal moznosti brat tucny plat???. Nenechaj sa vysmiat

Reagovat
X-bano-X

To snáď nie je možné toto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty stamilionový přestupy si jel Real už před ostatním viz. Ronaldo a Bale a to mluvíme o roku 2009 a 2013 kdy tyhle částky jako 90mil a 100mil. byly sci-fi. A to jste tam měli ještě Zidana za 78 (2001 to je teprve mazec ) a Jamese za 75. Jo a neber to tak, že bych se nějak navážel, že jste to dělali jen vy. My měli taky Zlatan 70 a Neymar 80mil.

Reagovat
X-bano-X

Možno s ním ešte futbal nehral, ktovie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže jdeš pozítří poprvý do školy, to by se ta úroveň hoven tady mohla razantně snížit.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uvadzam za roky fandenia, odkedy deti roky fandia klubu? Zjavne nerozmyslas

Reagovat
RKBoy

to Atletico aj niekoho baví? byt fanúšikom tak si trhám vlasy.. chápem ,že Simeone má určitý štýl čo vyznáva, ale v takomto pojatí by som to chápal ešte 4-6 rokov do zadu... pri súčasnom kádri je nepripustitelné aby hral ako hrá, kvalitatívne už Atleti sú medzi špičkou v Europe, káder kludne porovnatelný s tým čo má Barca a Real.. a oni hrajú takýto sranec a čo je horšie ,úmyselne.. a čo je ešte horšie, už to neprináa ani také výsledky..

tu sa naskytá otázka, či to proste nechce zmenu ,hráčov proste toto nemože bavit hrat týžden čo týžden rok čo rok..

Reagovat
X-bano-X

Zjavne môže keď Griezmann odmietol Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho 2.

Reagovat
RKBoy

toto sa s Mourinhom nedá porovnávat, ked sa pozriem na jeho prvú Chelsea,Inter či Real v tej majstrovskej sezone tak tam mali tie tímy vždy dokonale vyváženú obranu a útok.. hlavne v tej dobe nezabíjal potenciál ofenzívnych hráčov,naopak, tí hráči sa pod ním neskutočné herne aj psychicky zdvíhali a dokázal využívat ich prednosti.. (v súčasnosti je to už naopak ,ale to je na inú debatu)

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to jako nadsázku

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio

Navas, Nacho, Llorente, Ceballos, Isco, Lucas, Mariano

Reagovat
misinho7

krasna

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu bránu no...

Reagovat
misinho7

kurna to som si nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jenom tajně doufám, že vyhrajeme třeba 3:2 a oba dva góly zaviní Courtois, takže se zase na dlouho posadí na lávku

Reagovat
misinho7

sakra Keylor mam rad ale Courtois je tiez jeden z najlepsich na svete, tazke rozhodovanie ma Lope

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavit se ho, to by jste museli dostat tak bůra

Reagovat
Switchback

Pěkně Atletico

Reagovat
Anacron

Konečně Luka

Reagovat
Switchback

žerte

Reagovat
ADM

S tou 25 pre Thibauta sa niekto posral nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Brankáři můžou mít 1, 13 nebo 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No to ja viem, ale taká persóna s 25, vyzerá to zvláštne Čakal som, že dostane 13, tá je predsa len bežnejšia aj u hviezdnejších brankárov

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Mateo16

Brankar Leganes

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. na Kariuse

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth

Reagovat
misinho7

Balinho bez Crisa si to uplne uziva kurna ked ho neskoli zranenie to bude sezona prenho

Reagovat
Ed_Hazard

Brankari sa Garetha musia strasne bat Slusna Kariusovina

Ale Garethko len tak dalej, 3+1 za 3 zapasy nie je vobec zle

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud prictem konec minuly sezony, tak dal gol v 7 zapasech za sebou uz.

Reagovat
drussbarb

Balea mám rád

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Baronne

Nakonec to zvládnete bez problémů i bez posil, pokud se teda nezraní

Reagovat
Murena

Reagovat
Mateo16

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro wtf. On tam vystrci nohu kdyz je mic uz asi 2 metry daleko.

Reagovat
misinho7

to su keketi..tak dobre hrajeme neboli ani pri brane a teraz toto

Reagovat
Mateo16

Asensio co tam dnes hra

Reagovat
garruklol

Snad bude v dulezitych zapasech v zakladu Isco misto Asensia

Reagovat
smazaný uživatel

Oba momentálně nemají formu...

Reagovat
Mateo16

forma sa ale neurcuje podla toho ako odohras 1 zapas Mne to tu strasne pripada ze sa tu hodnotia hraci iba posledny zapas

Reagovat
Anacron

No ale Isco hraje hovno od začátku zatím letos

Reagovat
Mateo16

minuly zapas jeden z najlepsich holt to je akosi malo

Reagovat
Anacron

Minule jsem teda viděl akorát první poločas a to byla tragédie od všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hrají tužku už od začátku sezóny

Reagovat
Mateo16

Je 4 zapas ako sa moze hovorit o forme ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba můžu říct, že Bale má FORMU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pred inkasovanym golom super po tom gole velmi slabe

Reagovat
vilp

Ještě, že ten Gareth hraje na góly, jinak fotbal jak podle Xaviho.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Anacron

Jak hrajem klucí?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas místo Asensia o poločase...v průběhu zápasu očekávám příchod Mariana.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre tento štýl hry je limitujúce mať na pozícii holding midfieldera hráča ako Casemiro, ktorého kreativita a kombinačná hra je ťažký podpriemer.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takovým "slabým" soupeřům na hřišti nemá moc využití, to je pravda. Proti silnějším soupeřům, např. v LM je naopak nedocenitelný. Rád bych viděl v akci Ceballose, třeba právě místo Casemira.

Reagovat
garruklol

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Proti takýmto súperom treba hráča ktorý vie aj niekoho obísť ak nerátam Gareth ktorý ako tak keď ma priestor obíde tak ostatok vie len nahravat

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas na plac .

Reagovat
misinho7

tak to urcite nie je hrac ktoreho som myslel..taky hrac nie je v kadri

Reagovat
smazaný uživatel

tak napriklad taky Asensio to robi od zaciatku sezony ale ok

Reagovat
Mateo16

Zrovna ta vlasnost mi od Garetha velmi chyba. Modric tiez nehra moc dobre je zaciatok sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani a Isco na plac ... Case a Luka dole

Reagovat
misinho7

Luka dole? jediny zaloznik ktory tam beha a snazi sa daco spravit

Reagovat
smazaný uživatel

nevydrzi ani 60min + ma nabeh na cervenu kartu

Reagovat
Mateo16

Od Karima ale faul. Tutovka ze to VAR uzna

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Karim ho ale predtym odsotil

Reagovat
misinho7

a pzoeral si na ruky toho typka? sak ho drzal omg

Reagovat
Busby babes

fauloval hlavne ten obrance.

Reagovat
misinho7

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Kamo, ty ides dobre bomby..

Reagovat
misinho7

toto musi byt gol..sak ten typek Karima tak isto drzal

Reagovat
X-bano-X

A? Padol snáď len jeden dpc, minule ste videli neexistujúci kontakt, teraz zas síce kontakt ale veď ho držal aj obranca.......

Reagovat
misinho7

aha cize teraz sa ma hadzat o zem jak simulanti z barci? pri kazdom kontakte?

Reagovat
X-bano-X

Existuje aj niečo také ako útočný faul, keď sa dvaja držia a jeden z nich skončí na zemi, je dosť ťažké tvrdiť že padol nezavinene, keď ten útočník tu ruku na ňom mal. Vlastne keď tu tak čítam ťažké to asi nebude.

Reagovat
misinho7

ty davas..ok ked sa dvaja drzia a ten ktory spadne tak na toho je urcite faul hej? cize sa hodim a hned musi byt faul na mna

Reagovat
X-bano-X

Takže mi chceš povedať že ho Benzema neodsotil?

Reagovat
ciernyribiz

hovorim ze si guma

Reagovat
X-bano-X

No nebyť chyby gumy bol by si niekde prischnutý........

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas a jeste neznas pravidla

Reagovat
misinho7

Reagovat
X-bano-X

Nože pouč ma

Reagovat
Mateo16

Nehovorim

Reagovat
misinho7

mas problemy so zrakom?

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiimmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf toto bol faul a este ten blbec sa na to ide pozriet a uzna to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Krasa Kariiiiiiiiiiiim

Reagovat
misinho7

Btw Marco tie centre ma uzasne...tam mu nejde co vycitat tie acka bude zbierat

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Toni

Reagovat
misinho7

konecne sme sa prebrali

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Mateo16

Toto nemoze byt realita

Reagovat
ADM

Ja som vam to vsetkych o Baleovi a Benzemovi hovoril, ale vy neeee

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dayman

Benz

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Karim

Reagovat
One-Real

Karimovi za trpělivost a roky předstírání, že není top kanonýr

Reagovat
misinho7

asi vazne bol v tom tieni crisa a teraz je to na nom a ide to

Reagovat
joshua

Reagovat
Josifek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Ako fajn, ale proti komu ste hrali.

Reagovat
Ed_Hazard

Dal gop aj proti Atletom. Pockaj si na EC

Reagovat
misinho7

pici Karim je inde jak sme im neverili a duo Bale Benzema zatial uplne ze

Reagovat
Mekgajvr

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ten tien Crisa bol asi na Garetha a Karima velky..teraz to je uplne ine aj ta timova suhra ze nehrame na jedneho hraca..paci sa mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema: "Look at me, I'm the Ronaldo now."

Reagovat
Josifek

Vaaamos Karim, pojď na hattrick!!

Reagovat
Juan Román Riquelme

Benzin chce Pichichiho

Reagovat
Mateo16

Za toto penaltu Asensio nam to vyskace

Reagovat
misinho7

Marco zbiera acka a penalty jak sefko

Reagovat
ADM

Asensio prebera rolu nesympataka...

Reagovat
Dayman

Sergio ale tu mu mohl taky nechat

Reagovat
misinho7

Karim na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne hlupy vykon Leganes, na urovni materskej skoly. Jasne lopta v oute a on tam skoci do Asensia ako tupec

Reagovat
misinho7

Reagovat
Josifek

Koukám, že jsem to pustil v pravý čas, byť to teda penalta být neměla

Ale měl to teda kopat Benzín

Reagovat
smazaný uživatel

no ak toto nemala byt penalta, tak neviem co

Reagovat
ciernyribiz

a za co ma byt penalta?

Reagovat
Josifek

Já to teda viděl jen jednou, ale až tak mi to nepřišlo

Reagovat
X-bano-X

Ale bola, netrafil loptu a vzal Asensia. Tu nebolo o čom.

Reagovat
Josifek

Tím líp

Reagovat
ciernyribiz

jednoznacne chyba obrancu, lopta jasne vonku a skopne ho

Reagovat
smazaný uživatel

Vypustte EmDéSedmičku.

Reagovat
misinho7

Isco teraz

Reagovat
Josifek

Ouuu, hezky Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Zastrelte toho Bejla uz konecne, fakt. Ma svoje zablesky, ale aj tak by som ho zabalil do vreca a poslal do Anglicka.

Reagovat
misinho7

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ved v druhom polcase kazi co sa da

Reagovat
Anacron

Já nevím proč, ale taky mu prostě furt nemůžu přijít na chuť.

Reagovat
valloire

Já vim. Je to dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Real bez Ronalda válec a Ronaldo v Juve nulový. Zajímavé.

Reagovat
teenz

Nulovy. To je pica.

Reagovat
vilp

Karim > Cristiano.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Masi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Takze Karim nema u nas co robit uz roky a je to naprosty drevak, hej? Zobudte sa pici, dnes bol perfektny (zase). Bez debaty hrac zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak jsi to minulej měsíc tvrdil taky, tak tu nedělej svatouška ze sebe

Reagovat
Ed_Hazard

Chvilkove zaslepenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Greatest, psl, sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

ignorujte ho, je to len troll

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bych do základu dal Malcoma a Arthura, ať se trochu předvedou.

A nejlepší možnost by byla zkusit nastoupit bez Luise s Messim ve středu, ale na to Valverde nemá kouličky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se dneska nebránil útočné variantě Dembos Messi Malcom. Alespoň to zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý čo dneska predvedeme proti Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankarov gol.

Reagovat
Jordi Alba

Ale ten Morales to krásně rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Morales rozjel, ale povedzme si otvorene, bez uplne naivnych chyb braniacich hracov by nikam nepresiel. Taketo smykacky na prazdno nemozes spravit ani na dedine.

Reagovat
Jordi Alba

Nj, musejí zabrat, ale dnes Vale docela věřím, po těch nezdarech v 1. dvou kolech. Největší síla Levante bejvá produktivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska nechci jen výhru, ale rovnou debakl třeba 6:0. Musíme odpovědět Realu kdo si jde letos zase pro ligu. Navíc po tý nudě minule...

Jinak dle očekávání Real v lize zatím válec, ten styl co teď hrají (hodně podobný našemu) je naprosto vhodný pro ligu.

Reagovat
ADM

Otázka na adminov ... čo je potreba, aby Greatest dostal ban? Co musí v diskusii napísať? Len nám to objasnite, my ho už k tomu navedieme, to nebude problém.

Reagovat
Jordi Alba

Celkově tu snad není nikdo registrovanej od 2017 normální.

Reagovat
ADM

nepoznam presne datumy vsetkych, ale ta nova vlna nepriniesla ziadnu kvalitu

Reagovat
X-bano-X

To ale nie je žiadna nová vlna ale polka ľudí su multinicky užívateľov, ktorí sa nechcú na svojich mainoch "zhadzovať" a tak provokujú na tých "pár dňových" ktoré vznikajú pred/po clasicách, po ťažkých zápasoch v LM atď.

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

přesně armando

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kily

netřeba navigovat, zvládl to sám, bohužel zneužil nízké koncentrovanosti na diskuze, na druhou stranu se tím dostal na blacklist a vysloužil si větší pozornost při sledování nově registrovaných uživatelů. Dodatečná omluva všem, kteří museli trpět jeho výplody demence

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla hraje derby proti Atletum, 35. minuta a Castilla vede 2:1. Zkuste hadat kdo dal ty 2 goly.

Reagovat
technecium

Odegaard?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, ten druhej budouci vitez Zlatyho mice.

Reagovat
roman1978

jesse?

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Najprv prepni účet.

Reagovat
roman1978

?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Pekne si sa odhalil

Reagovat
roman1978

tomu nerozumim

Reagovat
ADM

Vsak to vyznie, jak keby si si chcel ocenit vlastny vtip z ineho uctu, len si sa zabudol prehlasit

Reagovat
roman1978

Aha. Já to tam přidal, abych pak nemusel vysvětlovat, ze to byl žert.

Reagovat
roman1978

Dnešní sestava:

mats

semedo, pique, lenglet, alba

raginha, arthur, coutinho

dembele, messi, malcom

Reagovat
ADM

Minule som trafil zostavu, takze dnes na to idem opat

Mats - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Vidal, Bus, Coutinho - Messi, Suarez

Zelanie

Bez Rakitica a Suareza, Malcom a Arthur IN

Reagovat
roman1978

tak, snad to netrefíš

Reagovat
roman1978

zdá se mi to moc ofenzivní, přidal bych ještě raději dva obránce

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LAM

Já bych nejraději:

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Arthur,Coutinho-Dembele,Suarez,Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele - Suarez - Messi je prostě blbost, která pramení z toho, že jsou všichni posraný Luise posadit. Dembele má hrát na pravo kde hraje Messi a Messi má hrát ve středu místo Luise, kvůli jednomu hráči, který se půl roku dostává do formy hrají ostatní na nepřirozených pozicích.

Reagovat
ADM

Dembele hrá ale na lavo zatial ovela lepšie ako hrával napravo. A tá pozícia nie je pre neho nič nové.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale na pravo v tehle sezoně ještě nehrál, takže nevíme jestli by tam třeba nehrál ještě lépe. Ale to je věc jiná, hlavním důvodem je, že Messi ve středu je mnohem lepší než Messi v pravo.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase obrana je silena..s takovou sme v LM bez sance

Reagovat
roman1978

Ok, když tomu ten tydýt nerozumí, tak uděláme anketu.

Kdo je pro BAN pro greatesta?

Reagovat
roman1978

Reagovat
LAM

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší se zeptat, kdo je proti?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

všichni se musíme spojit

Reagovat
ADM

Make EF great(est) again.

Reagovat
technecium

Make EF greatest without Greatest again

Reagovat
Majk91

Ze sa nim vobec zaoberate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

nejsem příznivcem banu, nicméně se musí umravnit

Reagovat
Jordi Alba

Gameiro solidní dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec je riadne po zenite. Nevedel som, že je až tak fyzicky slabý. Tenpo starých pánov. Ale dúfam, že to Marcelino videl , a už bude naskakovať iba z lavičky. Aj tak bol vždy iba lavičkovým hráčom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak on to měl extrémně založený na výbušnosti, dalo se to čekat. A to už v Atléticu toho nepředvedl moc, resp. skoro ani nedostal čuchnout.

Reagovat
misinho7

Vinco už jede

Reagovat
Kluivert9

Do školy?

Reagovat
Anacron

Ten druhej gól famozní. Jestli teda myslíš Viniciuse

Reagovat
smazaný uživatel

Takze proti Huesce ocakavam nase jednoznacne vitazstvo minimalne o 3 goly, dufam, ze v zaklade uvidim tak ako Coua tak aj Ousmana..Dembele aj Coutinho musia hravat, Cou je nas druhý najlepsi hrac a Dembele je proste nasa buducnost...tajne kazdy zapas dufam, ze posadi konecne Suareza..bo ten uz je 2 roky skor na obtiaz..do kombinacie nepouzitelný a da 1 gol z 10 sanci...ak sa mam vyjadrit k novým posilam tak v Lengletovi vidim dobru konkurenciu pre Piqueho a Umtitiho...Umtiti je pre mna stoper c.1 ale vedel by som si predstavit aby Lenglet niekedy nahradil Piqueho..Malcom nam moze este vela ukazat, a urcite by som ho skusil do zakladu miesto Suareza...Arthur v strede ihriska ma tiez futbalový kumst a preto by som dnes ak by bolo na mne skusil zostavu:

Ter Stegen - Semedo Lenglet Umtiti Alba - Busquets Arthur Coutinho - Dembele Messi Malcom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ideálně dostat do hry Semeda, Lengleta místo Umtitiho (Piqué odpočine při reprezentační pauze), Arthura místo Rakety a vepředu se budeme muset smířit s tím, že se bude Valverde snažit sejmout ze Suáreze ten tlak impotence - bude hrát do tý doby, dokud nezačne dávat góly a nezvedne si sebevědomí, pak mu možná párkrát dá orazit. Ani bych se nedivil, kdyby dneska šel na případnou penaltu. Malcom by taky mohl dostat aspoň půlhodinku.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom by mohl spis od zacatku, tohle je zapas, ve kterm by se mohl ukazat.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius

Reagovat
MadMrJacky

Sestava překvapivá

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde zostavami "prekvapuje"

Reagovat
ADM

Reagovat
Majk91

Ten Valverde proste Naco mu je siroky kader, ked hraju stale tí istí dookola? Uz ma zacina trochu srat. Nechcem nikoho podcenovat, ale Huescu musime na NC porazit aj keby neviem co sa dialo, tak nevidim dovod, preco hraje zase ta ista zostava. Skludom tam mohol postavit aspon Arthura. Rakitic, Suarez dozivotny zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl po dvou zápasech rotovat? Proč by měl hráče z brazilské ligy okamžitě stavět do základu? Třeba na to ještě nemá. Buďte rádi, že hrajeme 4-3-3 a Dembelé má jasný základ, kvůli tomuhle jste brečeli v minulé sezoně

Reagovat
Majk91

a naco ho kupovali ked nema na to hrat proti Huesce? Nehovorim, aby vymenil cely zaklad, alebo postavil vsetkych novych hracov, ale dat hrat aspon toho Arthura, alebo Semeda by nemal byt taky problem.

Reagovat
smazaný uživatel

No aby setím sehráli přece

Reagovat
X-bano-X

Bude repre pauza, nemá prečo šetriť na druhej strane tiež by som chcel vidieť viac hráčov v tempe.

Reagovat
ADM

Po MS a pred repre pauzou mohli teda kludne minimálne Umtiti, Rakitiča a Sua sedieť. Nič by sa nestalo. Lope to s Varanom a Modričom urobil šikovne..

Reagovat
X-bano-X

Mohol, nespravil tak. Uvidíme na jar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy už konečne Valverde vyberie hlavu z tej svojej konzervatívnej riti?

Reagovat
alcantara

Rakitic a Suarez budu hrat vsetko, fakt parada

Reagovat
MadMrJacky

Rakitič je Ok, on tu zátěž v pohodě zvládá narozdíl od Suaréze. Zatím je pořád začátek, ale ta nerotace šla ještě omluvit minulý rok, když byla lavička slabá. Letos doufám, že tam k nějakému poučení dojde

Reagovat
technecium

Sestava fajn. Není se kam hnát. Ale Arthura bych chtěl vidět hrát

Reagovat
smazaný uživatel

At už Valverde někam táhne i s tou jeho sestavou. S takovou se na tu Ligu Mistrů můžem letos opět vysrat, když nebude protáčet sestavy, ani bych se nedivil kdybychom opravdu končili už ve skupině. Suarez dnes dá beztak 2 fíky a Valverde ho tam bude stavět až do konce sezony. Nechápu proč nedá Messiho na střed a Dembu s Malcomem na křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Už druhou sezónu máme toho nejhoršího trenéra. Na co se nakupovalo? Ten debil se asi boji i Huescy. Je potřeba hrát ze zabezpečené obrany. To me tak sere.

Reagovat
smazaný uživatel

udělej si trenérskou licenci a ukaž celému světu, jak se to dělá, věk už na to máš

Reagovat
roman1978

Pect taky neumím a vím jaký rohlík chci.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel si budeš muset počkat na špatnou sezonu a tu si potom užít do sytosti a hejtovat od rána do večera

Reagovat
roman1978

Špatná už byla loni. Teď to jen pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

běž fandit Arsenalu nebo Spartě nebo Interu, potom poznáš, co je to špatná sezona

Reagovat
roman1978

Já neměním týmy. Mam barcu 40 let. Takže nepotrebuju radit. A ano, loni to byla špatná sezóna. To ti v Barceloně potvrdí. Nejde totiž až tak o výsledky, ale o predvadenou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš od narození?

Reagovat
roman1978

To určitě ano

Ale ten letopočet je začátek mého fandeni. Ne narození.

Reagovat
Eichel

Ja fakt nechápem túto nenažranosť. Odišiel Neymar, strašne nás odpisovali, atmosféra v klube hrozná, Coutinho v lete nedotiahnutý, Dembelé zranený a nakoniec sa z toho vyčarovala Liga aj Pohár. ( A to s jedinou prehrou v lige)

Trošku rešpektu k Valverdemu. Vy by ste chceli každý rok asi treble a to ešte všetky zápasy hrať krásny kombinačný futbal, vyhrávať 4-0 a do toho rotovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jenže když něco takovýho napíše dlouholetej fanda, tak asi ví proč a má to podložený zkušeností.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zastaviť Viníciusa aneb v Atléticu sú mäsiari už aj medzi mladíkmi? https://twitter.com/oresgonvi/status/1036218532068028422/video/1

Reagovat
ADM

Hrýzť do hlavy. Tak to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

zastavený už byl, ten týpek naopak chtěl, aby se Vini rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Suárezův syn?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM
Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Čo to ako bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

goooooollllll

Reagovat
roman1978

Tohle by Semedo měl.

Reagovat
X-bano-X

Hlavne tam nemal byť Sergi medzi dvoma útočníkmi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrál Arthur a Malcom a Semedo, tak se to nestane kurva!!! VALVERDE VEN

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nestacim to ani zapnout a uz 0:1

Reagovat
ADM

Aj tak som tipoval 4:1

Reagovat
ADM

WTF rozhodca

Reagovat
DreamTeam

To je neskutečný,jak i proti Huesce od první minuty pořád brečí u rozhodčích

Reagovat
technecium

Real ale nehraje

Reagovat
DreamTeam

No právě. Proti Realu by to člověk pochopil.

Reagovat
X-bano-X

Nie proti Realu ale u Realu, ty popleto

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
technecium

Suaréz pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Co by jsme bez toho Messiho dělali?

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
ADM

Leooo

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
technecium

bůůůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

Sólista

Reagovat
Majk91

GOAT

Reagovat
Baronne

Máte prosím stream? Commando ani 365 mi nejede

Reagovat
culé
Reagovat
ADM

TY VOLE kukni vyššie

Reagovat
Baronne

Oh sorry dík oběma

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

30 komentárov vyššie je jeden

Reagovat
kaja900

Sakra ta Barca ma takovy štěstí že má toho messiho, sem na ně zvědavej až messi zkončí většinou jen všichni čekají co vymyslí..

Reagovat
X-bano-X

Vieš o tom že Barcelona vznikla už pred Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Dembélé všechno řeší strašně pomalu. I když chce obejít hráče, tak je to od něj takové kostrbaté, nemastné neslané.

Reagovat
smazaný uživatel

O Santiago Munezovi si to lidi taky mysleli

Reagovat
ADM

To sa vždy zmení, akonáhle sa mu prvá vec v zápase podarí..

Reagovat
Gazdo
Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí to uznat, VAR

Reagovat
X-bano-X

Ale to nie je hrnček var

Reagovat
Eichel

2-1, už som v klude

Reagovat
smazaný uživatel

OWN GOAL je zpět

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
celeb

Keby sme mali aj na pravo beka typu Alba, ktory si za zapas 5x nabehne za obranu a bud striela alebo nahrava dozadu ....

Reagovat
ADM

Ous krásna strela, ale čo tam robil Suarez asi tak v metrovom offside držiac sa za kolená? Ten mal dobre v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nesmi na Suareze nic říct, jinak příletí jeho advokát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

O poločase Arthur za Busquetse, prosim. Ten asi včera kalil

Reagovat
ADM

Od začiatku sezony je na jeho pomery dosť mimo.

Reagovat
X-bano-X

No toto bolo tesne ako pavúči vlas

Reagovat
smazaný uživatel

A je to taaaaam permice pro Luise na další 2 sezony v základu uz připravena

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt jeho, tak je to zase remíza.Takže zaslouženě

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Huescy

Reagovat
smazaný uživatel

OFSAJD

Reagovat
ADM

Coutinho, Alba

Reagovat
Rattlesnake

luis potvrzuje dnešní zlepšený výkon.

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Jako ano, Luis toho podělá hodně, ale to si nikdo nevšímá toho, že Dembélé, kterej má bejt prej už druhej rok v základu zadrbe snad všechno, co může ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si toho všímám, stejně tak jako si všímám toho ofsajdu, po kterém jste dali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

*bez toho jsem

Reagovat
X-bano-X

Tvojho zrakového by si mal všimnúť tvoj obvoďák.

Reagovat
ADM

VAR offside nevidí, ty áno. X-men

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to jen jednou, bylo to hraniční.

Reagovat
DrQQ

Nebyť VARu, tak by gól nebol uznaný, postranný zdvíhal zástavku. Už bude ťažšie oberať Barcu o góly, ale verím že sudcovia v Španielsku dajú hlavy do kopy a niečo už vymyslia. :-)

Reagovat
X-bano-X

nj má superschopnosť otravnosť

Reagovat
technecium

Reagovat
Murena

Reagovat
celeb

Pekne Alba, snad si konecne (nielen) vsetci cules uvedomia, co za poklad sa nam prehana po lavej strane

Reagovat
Reggie

A on si to nekdeo snad nemysli?

Reagovat
celeb

tak hundrali tu na Rakitica aj na Albu. Ale hlavne ho nikto nespomenie, pritom je to hrac s najstabilnejsiou formou posledne 2 sezony (predtym Busq).

Reagovat
Reggie

Na Rakitica jsem samozrejme cetl, o Albovi ani ne. Ale treba si jenom nepamatuju. Kazdopadne je Alba naprostej TOP hrac. Jenom se skoda, ze je to krysa a simulant.

Reagovat
celeb

*bol - ak sa niekto snazi napravit si reputaciu, tak je to prave on. Ja som ho uz nevidel simulovat strasne dlho. A to prve roky ked dosiel simuloval non-stop, vela krat za zapas. Minula sezona uz bola z jeho strany neporovnatelna oproti predchadzajucim - a to sa mi na nom paci, chce sa zlepsit.

Reagovat
Reggie

Na tom neco asi bude, ja zdaleka nevidel vsechny zapasy Barci. Takze pokud to je, jak rikas, tak je to jen dobre. Nicmene ja uz ho mam zafixovanyho, ale snad se zlepsi. Jinak hrac neskutecnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím podle mě z tich záběrů offside, ale tak VAR rozhodl

Reagovat
Rattlesnake

kickoff glitch.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique už mě taky sere

Reagovat
smazaný uživatel

Na výletě

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

golgolgolgolgol

Reagovat
blaugrana

Parodia ta obrana.

Reagovat
dextroza_m

Co střela to gól, ještě, ze moc nestřílí..

Reagovat
X-bano-X

Obrana je ale hrôzostrašná. Pique dole, na ten "výkon" sa nedá pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal Valverde dělá i nemožné, aby se zavděčil nevděčným fanouškům, dokonce cíleně zhoršil obranu, aby zápasy nekončily nudně bez inkasovaných gólů jako loni a měly nějaké napětí

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nás ale nebavilo to, že hrajeme kolikrát jak posraný a nestřílíme góly.

Reagovat
LAM

Aspoň Huescu doma by jsme mohli přejet a né se strachovat o výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

na výsledcích přece nezáleží, jde o hru a zábavu klidně ať prohrajeme, hlavně ať padají góly a vidíme hodně patiček

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ty patičky nejsou, vydíš je někde?

Reagovat
Baronne

vydíš tyvole klenot

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho měl dvě a hodně pěkné, sleduješ ten zápas vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen tu nadávam na Luise

Reagovat
technecium

Reagovat
Majk91

cielene zhorsil obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Pique mimo pozici a Roberto to pak sám nezvládá, já nevím ale dával bych místo něj Semeda, ten je co se týče bránění podle mě lepší.

Reagovat
technecium

Pique mimo pozici, Busquets brzda kombinace co se pohybuje zbytečně hluboko, Dembele má ty svoje super okamžiky ale většinu času je na facku...

Místo Busquets Arthur, Rakitič na DM a jedem, aspoň 7:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je ta obrana strašně pomalá, jedinej kdo má rychlost je Alba. Proto bych místo Roberta dal Semeda, který je rychlejší a důraznější v osobních soubojích. Jinak s tím Raketou na DM a Arthurem do hry by to bylo super.

Reagovat
ADM

Dúfam, že dáme aj ten 7

Reagovat
ADM

Reagovat
X-bano-X

Huesca 2 strely, 2 góly. Mats bilancia jak De Gea

Reagovat
LAM

Útok dneska velmi dobře,ale obrana je dneska na ručník.Kdykoliv má Huesca balon tak jsou problémy.Budem muset ještě aspoň dva přidat,protože jsme schopný ještě další dva dostat

Reagovat
vilp

Co to zas bylo za obrázek lajny před tím gólem Suáreze? Když to minutu zpět režie stopla v moment přihrávky, tak byl Alba mnohem dál a dle včerejší neuznané branky Celty to vypadalo na koleno v ofsajdu...

Reagovat
X-bano-X

Tak raz to stopla réžia a raz VAR.

Reagovat
vilp

Však jo. A ten moment u VAR mi přišel mimo.

Reagovat
X-bano-X

Ako vôbec netuším ako funguje tá technológia, či to nejako stopuje automaticky na základe nejakých scannerov alebo to stopuje človek.

Reagovat
Mercury

Ten druhy gol byl docela smolny/stastny, tam bych obrancum nic nevycital..a kdyz tak Umtitimu

Reagovat
X-bano-X

Sú tam rozťahaní jak sopeľ z nosa.

Reagovat
LAM

Já nevim,ale Roberto je dlouhodobě v obraně strašnej

Reagovat
X-bano-X

V oboch prípadoch bol sám na dvoch hráčov. Nie že by ubránil aspoň jedného ale určite tam bol Piqué pozične mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže rekapitulejšn prvni pulejšn: Hrajem strašně na náhodu, Luis goly alá Krištiánu na first dotykejšn a potom celou půli stoji v offjadejšn (sorry advokatejšn), bez Messiho není nic v čem by jsme někoho překvapili.

Reagovat
LAM

Což je už dlouhodobě

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Dembič

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa, to by byl fík

Reagovat
smazaný uživatel

Ha! Kdo tu nadával na Dembiče?

Reagovat
Jordi Alba

Demblbé.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jordi Alba

Však to nepokazil, radujme se.

Reagovat
Rattlesnake

je to sice janek.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas!!!! totální ofenziva!!! otočka z 0:1 na 4:2!! Suárez 1+1!! dnes se nemůže nudit ani ten největší Valverdeho hejtr

Reagovat
smazaný uživatel

A to všechno proti největšímu rivalovy Huesca!!

Reagovat
X-bano-X

Joooooo

Reagovat
Murena

Ivááán

Reagovat
smazaný uživatel

8:2 bude

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ešte jeden a sme prvý

Reagovat
Rattlesnake

líbí se mi, že se Barca nabojí jít rychle nahoru.

konečně.

Reagovat
patas92

Co se to tam děje kurva?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

raketa vypustila DĚLO

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Coutinhooo

Reagovat
smazaný uživatel

Na můj vkus je to pořád nuda. Husece by jsme doma měli dávat 10:0 s prstem v nose. Rakitič, Suárez nemají co dělat v základu. Dembelé na to taky nemá. Až ty góly dají třeba Realu nebo se dostanou do finále MS, tak potom si můžou postupně říkat o základní sestavu, dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Viem že je to irónia ale Huesca práve v druhej lige hrala v obrane dosť slušne.

Reagovat
pepinho2

Valverde ven!

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Lol ved sme mohli dat 14gólov.

Reagovat
ADM

Trolí

Reagovat
Gazdo

Reagovat
dextroza_m

Couts ta nahrávka On je prostě skvělý, škoda, že nedal gol, ale věřím, že ho dnes ještě dá

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt vsichni vidi na tom Vazquezovi? Za me je to drevo, na podhrot by mel jit Silva a na hrot Ben Yedder

Reagovat
Rattlesnake

já toho coutse prostě baštím. žrádlo na něj koukat

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus. Na úkor toho drevaka na hrotu musí hrát Messi tak hluboko, místo toho aby on tam byl a drtil soupeře. Alespoň Raketa dole.

Reagovat
Murena

Jordi

Reagovat
X-bano-X

Bum, bác, tresk

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Suarez! To se mu povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

krása kdo by to byl čekal, s takovou tragickou sestavou

Reagovat
Switchback

Někdo dobrej místo Suáreze a bude to válec

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš říct bez něk by jsme dneska prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to chtělo zkusit s Malcomem.

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to tam nepadlo, to by byla asistence

Reagovat
smazaný uživatel

S Luisem můžeme zapomenout na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

poser se

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Messi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Leo veľké gesto

Reagovat
dextroza_m

Pravý kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH SUA A BŮH MESSI!

Reagovat
celeb

jj, nieco ako ten vecne necengany kozel vs almighty Zeus

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas s Huescou skončil 8:1, tak jsme jim to dneska připoměli

Reagovat
ttopi

Můžeš jít na hat-trickba necháš penaltu kopat spoluhráče. Díky Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže se dívat na jeho marnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Vesmír je opět v rovnováze, Barca vede ligu

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Zas tá atmosféra na Villamaríne

Reagovat
Counter

Škoda toho Canalesova gólu, to muselo být o centimetrech

Reagovat
X-bano-X

nj

Reagovat
pepinho2

Reagovat
X-bano-X

Redka trochu prísna, trochu dosť.

Reagovat
Hyrax

hodně přehnané

Reagovat
blaugrana

Ten Pau Lopez je neskutocna mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Za tohle vyloučení?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal Mesa druhu zltu? Rozhodcovi preplo z emocii? Neskutocna hrubica. Hlavne ze maju VAR.

Reagovat
pepinho2

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Betis

Reagovat
smazaný uživatel

krásný centr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele